Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Teladoc

Teladoc Health .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στο NYSE με τον κωδικό TDOC ... εδώ .... 

Presentation Teladoc ... εδώ ...
Investors Teladoc ... εδώ ...


Αριθμός μετοχών : 171.218.023 μετοχές

Τομέας : Τηλεϊατρική - Health Care
Αριθμός εργαζομένων : 4816


Προηγούμενες αναφορές  ... εδώ ...  και  ... εδώ ...

IPO : 19 δολάρια ανά μετοχή. Έναρξη διαπραγμάτευσης 1η Ιουλίου 2015.
Προσφέρθηκαν 9,487.500 μετοχές στα 19 δολάρια και  εισπράχθηκαν καθαρά 163,118 εκατομμύρια δολάρια. δίνοντας στην εταιρεία κεφαλαιοποίηση 758 εκατομμυρίων δολαρίων και Enterprise Value 620 εκατομμυρίων δολαρίων.


Δραστηριότητα
Η Teladoc Health παρέχει, εξ αποστάσεως, υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης στις Ηνωμένες Πολιτείες και διεθνώς. Η εταιρεία λειτουργεί μέσω δύο τομέων, των τμημάτων Integrated Care και BetterHelp.


Το τμήμα Ολοκληρωμένης Φροντίδας (Integrated Care) προσφέρει εικονικές ιατρικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων γενικών ιατρικών, ειδικών ιατρικών, διαχείρισης χρόνιων καταστάσεων και ψυχικής υγείας, καθώς και τεχνολογιών και λύσεων εταιρικής τηλευγείας για νοσοκομεία και συστήματα υγείας.

Το τμήμα BetterHelp λειτουργεί μια πλατφόρμα ψυχικής υγείας που παρέχει διαδικτυακές υπηρεσίες συμβουλευτικής και θεραπείας μέσω ιστότοπου, εφαρμογών για κινητά, τηλεφώνων και αλληλεπιδράσεων που βασίζονται σε κείμενο από τους αδειοδοτημένους κλινικούς ιατρούς του.


Η εταιρεία προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με τα εμπορικά σήματα Teladoc, Livongo και BetterHelp. Εξυπηρετεί εργοδότες, προγράμματα υγείας, νοσοκομεία και συστήματα υγείας και εταιρείες ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καθώς και μεμονωμένα μέλη.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Perion Network

Perion Network  .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό PERI ... εδώ ....

Presentation Perion ... εδώ ...
Investors Perion ... εδώ ...

Αριθμός μετοχών : 48,42 εκατομμύρια

Τομέας : Ψηφιακή Διαφήμιση - AdTech
Αριθμός υπαλλήλων : 420

Προηγούμενη αναφορά ... εδώ ... και ... εδώ ...

Δραστηριότητα : Η Perion είναι μία παγκόσμια καινοτόμος εταιρία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στη ψηφιακή διαφήμιση και στους τρεις βασικούς πυλώνες της ψηφιακής διαφήμισης, στην αναζήτηση διαφημίσεων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην προβολή/βίντεο/CTV, αντιπροσωπεύοντας μια αγορά άνω των 700 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει εξατομικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις διαφήμισης σε διάφορους κλάδους.