Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Surge Pays

SurgePays  .... εδώ ...

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό SURG ... εδώ ....

Presentation SurgePays ... εδώ ...
Investors SurgePays ... εδώ ... 


Αριθμός μετοχών : Σύνολο 17.308.558 μετοχές

Τομέας : Fintech - Ασύρματες Τηλεπικοινωνίες
Αριθμός εργαζομένων : 20

Στις 23 Ιανουαρίου 2024 ολοκληρώθηκε η δημόσια προσφορά 3.080.356 μετοχών της κοινής μετοχής σε τιμή 5,60 δολαρίων ανά μετοχή και στο ταμείο της εταιρίας εισέρρευσαν 17,248 εκατομμύρια δολάρια.

Δραστηριότητα
Η SurgePays προσφέρει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στον πληθυσμό των Ηνωμένων Πολιτειών που δεν εξυπηρετείται και δεν έχει τραπεζικές συναλλαγές. Η μοναδική πτυχή αυτής της εταιρείας είναι ότι εστιάζει αποκλειστικά σε πελάτες χαμηλού εισοδήματος, με ένα επιχειρηματικό μοντέλο πλήρως βελτιστοποιημένο για να προσελκύει και να μεγιστοποιεί τις οικονομικές δυνατότητες αυτού του τμήματος της αγοράς.

Η SurgePays προσφέρει χρηματοοικονομικά και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα στους ''υποτραπεζικούς'' πληθυσμούς και οι οποίοι είναι υποεξυπηρετούμενοι σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσφέρει ασύρματες υπηρεσίες και υπηρεσίες χρηματοοικονομικής τεχνολογίας σε πληθυσμούς που δεν εξυπηρετούνται και δεν έχουν τραπεζικές συναλλαγές και σχεδιάζει να επεκτείνει τις προσφορές προϊόντων της. Η πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες δεν πρέπει να περιορίζονται από τα παραδοσιακά τραπεζικά συστήματα και γι' αυτό, η SurgePays, εστιάζει στην προσέγγιση αυτών των κοινοτήτων ακριβώς εκεί που ζουν και ψωνίζουν.

Ειδικότερα, η SurgePays μέσω των SurgePhone και Torch Wireless παρέχει επιδοτούμενη ευρυζωνική σύνδεση κινητής τηλεφωνίας σε περισσότερους από 250.000 συνδρομητές χαμηλού εισοδήματος σε εθνικό επίπεδο. Η πλατφόρμα fintech SurgePays εξουσιοδοτεί τους υπαλλήλους σε χιλιάδες καταστήματα ψιλικών να παρέχουν μια σουίτα προπληρωμένων ασύρματων και χρηματοοικονομικών προϊόντων σε πελάτες που δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό.

Η SurgePhone και η Torch, εξ ολοκλήρου θυγατρικές της SurgePays, είναι φορείς εκμετάλλευσης εικονικών δικτύων κινητής τηλεφωνίας (MVNO) με άδεια από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών «FCC» να παρέχουν επιδοτούμενη πρόσβαση σε ποιοτικό διαδίκτυο μέσω ευρυζωνικών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σε καταναλωτές που πληρούν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές κατευθυντήριες γραμμές της Προσιτό Πρόγραμμα Συνδεσιμότητας (ACP).

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Inogen

Inogen  .... εδώ ...

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό INGN ... εδώ ....

Presentation Inogen ... εδώ ...
Investors Inogen ... εδώ ... 


Αριθμός μετοχών : Σύνολο 23.307.814 μετοχές

Τομέας : Health Care - Ιατρικές συσκευές
Αριθμός εργαζομένων : 1.026


Δραστηριότητα
Η Inogen ιδρύθηκε στο Ντέλαγουερ στις 27 Νοεμβρίου 2001. Η Εταιρεία είναι μια επιχείρηση ιατρικής τεχνολογίας που αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κυρίως καινοτόμους φορητούς συμπυκνωτές οξυγόνου (POC) που χρησιμοποιούνται για την παροχή συμπληρωματικής μακροχρόνιας οξυγονοθεραπείας σε ασθενείς που πάσχουν από χρόνιες αναπνευστικές παθήσεις. Παραδοσιακά, αυτοί οι ασθενείς βασίζονταν σε σταθερά συστήματα συμπυκνωτή οξυγόνου για χρήση στο σπίτι και σε δεξαμενές ή φιάλες οξυγόνου για φορητή χρήση. Οι δεξαμενές και οι κύλινδροι πρέπει να παραδίδονται τακτικά και να έχουν πεπερασμένη ποσότητα οξυγόνου, κάτι που απαιτεί από τους ασθενείς να σχεδιάζουν δραστηριότητες έξω από το σπίτι τους γύρω από τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης και μια πεπερασμένη παροχή οξυγόνου. Επιπλέον, οι ασθενείς πρέπει να προσαρτούν μακριά, δυσκίνητη σωλήνωση στους σταθερούς συγκεντρωτές τους απλώς για να επιτρέψουν την κινητικότητα μέσα στο σπίτι τους.


Τα ιδιόκτητα συστήματα Inogen One® και Inogen Rove της εταιρείας συγκεντρώνουν τον αέρα γύρω από τον ασθενή για να προσφέρουν μια πηγή συμπληρωματικού οξυγόνου ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε με μια μπαταρία και μπορούν να συνδεθούν σε μια πρίζα όταν βρίσκεστε στο σπίτι, στο αυτοκίνητο ή σε δημόσιο χώρο με διαθέσιμα καταστήματα. Τα συστήματα Inogen One της Εταιρείας μειώνουν την εξάρτηση του ασθενούς από σταθερούς συγκεντρωτές και προγραμματισμένες παραδόσεις δεξαμενών με πεπερασμένη παροχή οξυγόνου, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής των ασθενών και ενισχύοντας την κινητικότητα τους.