Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

LATCH

LATCH  .... εδώ ....  

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό TSIA ... εδώ .... και μετά τη συγχώνευση το ticker θα είναι LTCH
Αριθμός μετοχών : 155,8 εκατομμύρια μετοχές (όταν εισαχθεί στο Nasdaq)
Presentation LATCH ... εδώ ...



Το SPAC του TSIA
Στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 ιδρύεται η εταιρεία 
TS Innovation Acquisitions Corp. Εκδόθηκαν για τον χορηγό 7.500.000 κοινές μετοχές κατηγορίας Β .... έτσι δημιουργήθηκε το Spac - TSIA.
Τα Μερίδια Κατηγορίας Β θα μετατραπούν αυτόματα σε κοινές μετοχές Κατηγορίας Α την πρώτη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης του Spac με την εταιρεία που θα επιλεγεί.


Στις 13 Νοεμβρίου 2020, η εταιρεία ολοκλήρωσε την αρχική δημόσια προσφορά, όπου εκδόθηκαν 30.000.000 μετοχές, στα 10 δολάρια, δημιουργώντας ακαθάριστα έσοδα 300.000.000 δολάρια.
Ταυτόχρονα με το κλείσιμο της Αρχικής Δημόσιας Πρότασης, η Εταιρεία ολοκλήρωσε την πώληση 5.333.334 ενταλμάτων, στην τιμή του 1,5 δολαρίου ανά ένταλμα, στο χορηγό TS Innovation Acquisitions. Η εταιρεία SPAC - CLA εισάγεται στον Nasdaq, παράλληλα κάθε αρχική μονάδα εδικαιούτο και ένα τρίτο ενός εξαγοράσιμου εντάλματος. Κάθε ένταλμα (WARRANT) δίνει στον κάτοχο του την δυνατότητα να αγοράσει μία κοινή μετοχή σε τιμή άσκησης 11,50 δολάρια ανά μετοχή. 



Η συμφωνία συγχώνευσης με την LATCΗ
Την 25 Ιανουαρίου 2021 το spac TSIA, σύνηψε οριστική συμφωνία για να συγχωνευτεί με την εταιρεία LATCH.
Η LATCH θα συγκεντρώσει 490 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, μέσω του συνδυασμού των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρως δεσμευμένου PIPE ύψους 190.000.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων κεφαλαίων και λογαριασμών που διαχειρίζονται οι BlackRock, D1 Capital Partners, Durable Capital Partners LP, Fidelity Management & Research Company LLC, Chamath Palihapitiya, The Spruce House Partnership, Wellington Management, Arrow Mark Partners, Avenir και Lux Capital.

Η κεφαλαιοποίηση της LATCH, με την τιμή της μετοχής στα 10 δολάρια, είναι 1,558 δισεκατομμύρια δολάρια.

Υποθέτοντας ότι κανένας μέτοχος της TSIA δεν ασκήσει τα δικαιώματα εξαγοράς του, η ιδιοκτησία της συνδυασμένης εταιρείας αμέσως μετά τη συγχώνευση θα αποτελείται από τους τρέχοντες κατόχους μετοχών της Latch (64%), τους μετόχους του TSIA (19%), τον χορηγό του TSIA (4%) και τους επενδυτές PIPE (12%). 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η Latch αναμένει να έχει έως και 510 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά.

Η Latch, ιδρύθηκε το 2014, είναι μια εταιρεία τεχνολογίας (SAAS) που παρέχει υπηρεσίες SaaS σε κτίρια και κατοίκους, καθιστώντας τους χώρους καλύτερους χώρους για να ζουν, να εργάζονται και να επισκέπτονται οι άνθρωποι. Η Latch δημιούργησε ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα, το LatchOS, το οποίο καλύπτει τις βασικές ανάγκες των σύγχρονων κτιρίων, απλοποιώντας τις λειτουργίες των κτιρίων, βελτιώνοντας την εμπειρία των κατοίκων και επιτρέποντας πιο αποτελεσματικές αλληλεπιδράσεις με τους παρόχους υπηρεσιών.

Το LatchOS παρέχει
Έξυπνη πρόσβαση : Η πλατφόρμα έξυπνης πρόσβασης Latch περιλαμβάνει τις σειρές ψηφιακών εισόδων Latch M, C και R .

Οι κορυφαίες συσκευές πρόσβασης λειτουργούν για κάθε πόρτα και σε οποιοδήποτε κτίριο, για το διαμέρισμα, την μπροστινή πόρτα, το γκαράζ και το γυμναστήριο. Η πόρτα ξεκλειδώνετε είτε με την εφαρμογή Latch, ή με κωδικό πόρτας, ή με κάρτα κλειδιού ή μέσω του Apple Watch.


Παράδοση και διαχείριση επισκεπτών : Δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης επισκεπτών, επιτρέπει παραδόσεις χωρίς παρακολούθηση, καθώς και διαχείριση πακέτων μέσω της Latch Intercom και της Latch Delivery Assistant.

Το Latch Intercom εγγυάται ότι οποιοσδήποτε επισκέπτης μπορεί πάντα να μπει. Όταν φτάσει ο επισκέπτης ή οι πάροχοι παράδοσης πακέτων, απλώς καλούν χρησιμοποιώντας τα κουμπιά διεπαφής και αφής. Είναι εύκολο στη χρήση, ακόμη και όταν φορούν γάντια. Στη συνέχεια, ένας κάτοικος, ο διαχειριστής ιδιοκτησίας ή ο βοηθός παράδοσης απαντά στην κλήση και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πάτημα για να αφήσει τους επισκέπτες να εισέλθουν.

Ο εικονικός θυρωρός, του Latch, το Delivery Assistant διασφαλίζει ότι οι πάροχοι παράδοσης μπορούν πάντα να εισέρχονται όταν χρειάζεται. Μόλις παραδοθούν τα πακέτα, οι συνεργάτες του κτιρίου έχουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να διαχειριστούν την εισροή των παραδόσεων. Με τη βοήθεια της κάμερας Latch, παρακολουθείται η αίθουσα πακέτων για να διατηρηθεί ο χώρος ασφαλής. Με αυτόν τον τρόπο, οι κάτοικοι έχουν πάντα ηρεμία γνωρίζοντας ότι οι παραδόσεις τους είναι ασφαλείς και θα ειδοποιηθούν όταν χρειάζεται.

Έξυπνο σπίτι και αισθητήρες : Οι δυνατότητες διαχείρισης συσκευών του LatchOS ενσωματώνουν έξυπνο έλεγχο σπιτιού με αισθητήρες που συνεργάζονται με το Latch, όπως το Google Nest, το ecobee, το Honeywell και το Jasco, επιτρέποντας τη διαχείριση και τον έλεγχο θερμοστατών, ανιχνευτών φωτισμού καθώς και διαφόρων διαρροών.

Το LatchOS προσφέρει μια ενιαία, κεντρική λύση για τη διαχείριση τόσο των κοινών όσο και των ιδιωτικών χώρων. Από τη θερμοκρασία, το φωτισμό, έως την ανίχνευση διαρροών δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους και τους διαχειριστές ακινήτων, να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στους χώρους τους.
Η εφαρμογή Latch επιτρέπει στους κατοίκους να ελέγχουν το διαμέρισμά τους από οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Είτε θέλουν να σβήσουν τα φώτα, είτε να μειώσουν τη θερμοκρασία, μπορούν να τα χειριστούν όλα ακόμα και όταν δεν είναι σπίτι. Οι διαχειριστές ακινήτων μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Latch για να επιβλέπουν τις κενές μονάδες για να εξοικονομήσουν χρόνο, να αυξήσουν την ενεργειακή απόδοση και να μειώσουν τα λειτουργικά γενικά έξοδα για ασυναγώνιστη απόδοση επένδυσης (ROI)


Tishman Speyer
Ο χορηγός της ΤSIA είναι θυγατρική της Tishman Speyer Properties, LP.
Η Tishman Speyer είναι κορυφαίος ιδιοκτήτης, προγραμματιστής, χειριστής και διαχειριστής επενδύσεων ακινήτων πρώτης κατηγορίας σε 28 βασικές αγορές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, την Ασία και τη Λατινική Αμερική. H Tishman Speyer αναπτύσσει, χτίζει και διαχειρίζεται κορυφαία γραφεία, οικιακούς και λιανικούς χώρους για τους κορυφαίους μισθωτές της βιομηχανίας, καθώς και υπερσύγχρονα κέντρα βιοεπιστημών μέσω του εγχειρήματος Breakthrough Properties.


Η Tishman Speyer ιδρύθηκε το 1978. Έχει αποκτήσει, αναπτύξει και λειτουργήσει 453 ακίνητα, συνολικού ύψους 210 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών, με συνολική αξία περίπου 113 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Το εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο της Tishman Speyer, που δημιουργήθηκε τα τελευταία 40 χρόνια, ενσωματώνει εμβληματικά έργα όπως το Rockefeller Center στη Νέα Υόρκη, τα Springs στη Σαγκάη, το TaunusTurm στη Φρανκφούρτη, το Lumière στο Παρίσι, το Torre Norte στο Σάο Πάολο και η γειτονιά Mission Rock που πραγματοποιούνται επί του παρόντος στο Σαν Φρανσίσκο. Σε όλο το χαρτοφυλάκιό της, η Tishman Speyer βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας, με περισσότερους από 1.200 υπαλλήλους παγκοσμίως, περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση 56,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 80 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια υπό διαχείριση σε 105 περιουσιακά στοιχεία στις 30 Ιουνίου 2020.


Μέσω της συνεργασίας με τη Tishman Speyer, η LATCH θα αξιοποιήσει τις ικανότητες και τη φήμη της πλατφόρμας Tishman Speyer. Με δεκαετίες συλλογικής εμπειρίας στο Tishman Speyer, η LATCH θα έχει έναν ελκυστικό συνεργάτη σε πιθανές επιχειρήσεις στόχους και θα ενισχυθεί η ικανότητα της εταιρείας για να δημιουργήσει ταχύτερα νέα προϊόντα, αξιοποιώντας την κάθετα ολοκληρωμένη επιχείρηση ακινήτων και της συνεργασίας της σε όλο τον κόσμο.

Η Latch συνεργάζεται με μεγάλους ιδιοκτήτες ακινήτων και επενδυτές, συμπεριλαμβανομένου του Tishman Speyer. Έχει κάνει κράτηση για περισσότερες από 300.000 μονάδες σε περισσότερες από 35 πολιτείες. Το 2019, ένα στα δέκα νέα διαμερίσματα πολλαπλών οικογενειών στις ΗΠΑ κατασκευάστηκε με λογισμικό Latch.
Η εταιρεία θα συνεχίσει να διευθύνεται από τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο Luke Schoenfelder. Ο Rob Speyer, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Tishman Speyer θα συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της LATCH.

Η αγορά ενός λειτουργικού συστήματος πολυκατοικίας είναι τεράστια, με περίπου 47 εκατομμύρια ενοικιαζόμενες κατοικίες στις Ηνωμένες Πολιτείες να αντιπροσωπεύουν περίπου 54 δισεκατομμύρια δολάρια συνολική ετήσια αγορά. Η Latch εξυπηρετεί σήμερα λιγότερο από το 1% αυτής της αγοράς, είναι όμως σε καλή θέση για να διεισδύσει περισσότερο και να αναπτυχθεί.
Η συνεργασία με τη TSIA θα δώσει ώθηση στο λογισμικό και στα προϊόντα της LATCH μέσω και της παγκόσμιας πλατφόρμας ακινήτων της Tishman Speyer. Με ένα διεθνές χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει σχεδόν 80 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια πρώτης κατηγορίας ακίνητης περιουσίας σε πολλές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών, εμπορικών γραφείων, μικτής χρήσης και βιοεπιστημών, η Tishman Speyer θα προσφέρει συνέργειες στη Latch για την περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση των προϊόντων της.

Η LATCH, για το 2020, θα παρουσιάσει 167 εκατομμύρια δολάρια στο Booked Revenue, το οποίο αντιπροσωπεύει 50% αύξηση σε σχέση με το 2019, όπου και είχε 111 εκατομμύρια δολάρια Βοoked Revenue. Τα Booked Revenue αντιπροσωπεύουν υπογεγραμμένες συμβάσεις που θα παραδοθούν εντός 24 μηνών.

Τα καθαρά έσοδα για το 2020 εκτιμώνται σε 18 εκατομμύρια δολάρια και η Latch αναμένει ότι τα καθαρά έσοδα θα αυξηθούν στα 49 εκατομμύρια δολάρια το επόμενο έτος και στα 600 εκατομμύρια δολάρια το 2024. 

Αυτό που διαφοροποιεί τη Latch είναι η ολοκληρωμένη πλατφόρμα υλικού και λογισμικού της που λειτουργεί ως ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα κλειδιών για πολυκατοικίες. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν ψηφιακές κλειδαριές έξυπνης πρόσβασης, υλικό και λογισμικό διαχείρισης παράδοσης, έξυπνους οικιακούς αισθητήρες, σύνδεση κινητής τηλεφωνίας στο Διαδίκτυο και λογισμικό διαχείρισης και ενσωμάτωσης κατοίκων, όλα σε ένα απλό πακέτο.
Η Latch συνεργάζεται με προγραμματιστές και οι συμβάσεις της διαρκούν, συνήθως, για έξι χρόνια. Έτσι, ενώ τα τρέχοντα καθαρά έσοδα φαίνονται πως είναι μικρά, καθώς η εταιρεία είναι ακόμη πολύ νέα, τα συνολικά Booked έσοδα της αυξήθηκαν κατά 475% τα τελευταία δύο χρόνια στα 167 εκατομμύρια δολάρια, με τα έσοδα Booked Software (Λογισμικού) να αυξάνονται με υψηλότερο ρυθμό 540% και να έχουν φθάσει στα 96 εκατομμύρια δολάρια.

Τα καθαρά έσοδα της Latch εκτιμάει η διοίκηση πως θα αυξηθούν σε 877 εκατομμύρια δολάρια έως το 2025, όπου περίπου τα μισά να προέρχονται από λογισμικό (Software) που έχει υψηλότερο περιθώριο και τα υπόλοιπα μισά από υλικά (Hardware) με χαμηλότερο περιθώριο κέρδους. Χάρη στα αναβαλλόμενα έσοδα, η διοίκηση αναμένει ότι η ελεύθερη ταμειακή ροή της θα είναι στα 249 εκατομμύρια δολάρια το 2025.
Η διοίκηση εκτιμά ότι η αμερικανική αγορά που απευθύνεται είναι μια ευκαιρία 54 δισεκατομμυρίων δολαρίων και η Ευρώπη, όπου ξεκινά η εταιρεία, είναι άλλη μια ευκαιρία 90 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επέκτασης και σε εμπορικά κτίρια, καθώς και η στρατηγική συνεργασία της εταιρείας με έναν από τους μεγάλους κατασκευαστές ακινήτων στον κόσμο της που δίνει μια εύκολη είσοδο σε αυτό το τεράστιο δυναμικό της αγοράς.
 


Με την τιμή της μετοχής στα 10 δολάρια η συνολική κεφαλαιοποίηση ανέρχεται σε περίπου 1,558 δισεκατομμύρια δολάρια που αντιπροσωπεύει :
  • 1,77 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2025.
  • 2,59 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2024.
  • 4,23 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2023.
  • 9 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2022.
  • 31,79 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2021.
  • 86,55 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2020.
  • 103,86 φορές τα έσοδα του 2019.
και σε σχέση με τα EBITDA
  •  14,98 φορές τα εκτιμώμενα EBITDA του 2025.

Τα EBITDA προβλέπεται να γυρίσουν θετικά το 2024.

191 σχόλια:

  1. Καλησπέρα , κύριε Τάκη δεν εχω μπει στην Tsia θα προσπαθήσω κάτω από 15 να πάρω κομμάτια αν και βλεπω ότι δεν έχει ακόμα διάθεση να γυρίσει κάτω , πάντως δεν νομίζω να δει εύκολα τιμές κάτω από 12 https://prnt.sc/yoh1cx . Βέβαια δεν ξέρουμε αν αρχίσει μια γενική διόρθωση που σίγουρα αναμένετε δεν ξέρουμε ούτε το βάθος της ούτε την διάρκεια , προς το παρόν ειναι "αδιόρθωτος" ο Αμερικάνος και ότι πουλάς το αγοράζεις ακριβότερα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα Warrants εκτός του να είναι η τιμή της μετοχής κάτω από τα 11,5 και το ρίσκο της διακράτησης, έχουν κάποιο άλλο ρίσκο? Γιατί αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο ρίσκο και πιστεύετε οτι η μετοχή δεν θα δει τιμές κάτω από τα 13 μετά το deal, τότε μπορείτε να αγοράσετε warrants.

      Διαγραφή
    2. Άκυρο το προηγούμενο comment δεν είχα δει ότι τα warrants κάνουν 5 usd.

      Διαγραφή
  2. Όπως είπα την παρασκευή, πήρα HYZON (ήτοι DCRB) αλλα ρε 'σεις η εταιρία που έχει το spac εχει απιστευτα αρνητικό ρεκορ. Ειχα φέρει δυο άλλες εταριες public πριν. Η μία χρεοκόπησε και η άλλη είναι στα 3 δολλαρια..

    https://investorplace.com/2021/02/dcrb-stock-12-things-to-know-about-the-hyzon-spac-merger-news/

    anyway, κραταω και κανω τον σταυρό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα

    Τα φωτα σας για

    BioCryst Pharmaceuticals Inc.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. VERU Kύριοι
    Μολίς εφυγέ στα 14,2 από 11,1
    Την είχα αναφέρει στο blog πριν μερικές μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απογείωση και η NPA, κύριε Τάκη, respect!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαστε ακόμη στο έδαφος με NPA...πετάμε ακόμη χαμηλά για να μη μας πιάνουν τα ραντάρ από τούς φουσκαδορους... μεταξύ 40 με 50 ΔΟΛ θα μας εντοπίσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάζω διάφορους φουσκαδόρους στις διάφορες ομάδες .... είναι ό,τι πιο άσχετο πράμα κυκλοφορεί.

      Τους ξεσκίζει τώρα και το Bitcoin. Και αφού δεν ξέρουν την τύφλα τους συνεχίζουν να μιλάνε ...

      https://finance.yahoo.com/news/tesla-buying-15-billion-in-bitcoin-opens-the-company-up-to-further-scrutiny-175427069.html

      Διαγραφή
    2. Ακόμη δεν έχουμε διαβάσει τίποτα... κοντά στις 5000 Μον του SP αν έχει απομείνει κανένας από δαυτους θα αρχίσουν να γράφουν ιερογλυφικά...

      Διαγραφή
    3. Gaming on STARLINK!!

      https://www.youtube.com/watch?v=Fh1a2K9ZgNA

      Διαγραφή
  7. Ψυχραιμία αν θέλουμε στα 19 δραμαμινεςγια NPA και στο 40 για SKLZ τι θα πρέπει να παίρνουμε στα 100 και στα 200 αντίστοιχα? Προς το παρών παγάκια με Ουίσκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό σας βρίσκω φίλε μου GERRY απολαμβάνετε το ταξίδι και έχουμε πιάσει καλή θέση με τον κύριο Τάκη οδηγό που ειναι πολύ καλός , η NPA σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση στο χαρτοφυλάκιο μου θεωρητικά τα πονταρίσματα ειναι σχεδόν ίσα , βέβαια IPOE δεν εχω όσα θέλω ακόμα ενώ SKLZ εχω όσα θα κρατήσω στο μπαούλο , λογικά NPA μπορει να τα κρατήσω όλα , θα δω στην πορεία αφού την έχω μέσο όρο λίγο πάνω από 13 , προσπαθώ να κάνω και ένα μικρο μπάσιμο και στην GTBIF αφού η IB με αφήνει να την αγοράσω και τεχνικά μπορει να πάει λίγο κάτω από 28 από ότι βλέπω εκεί μπορει να πάρω 200 κομμάτια γιατί την έχει επισημάνει νωρίς ο κύριος Τάκης και έχει πει ότι ειναι η καλύτερη του κλάδου αλλά έχει ξεφύγει αρκετά και δεν έχω και εγώ κάποια του κλάδου .

      Διαγραφή
    2. Ast και Space Mobile ... αν βγει το project τότε, ποιά Sklz μου λέτε;

      Εγώ πλέον περιμένω τη Virgin Orbit απο το χώρο του διαστήματος.

      Διαγραφή
    3. Καθίστε Κύριε γιατί μάλλον θα αρχίσω ξανά τις δραμαμινες και μόλις τις είχα κόψει...Αν βλέπετε τον SKLIZAKI στα 1000 σε 5χρονια το AST για που το "κόβετε"???Να σημειώσω πως SKLZ μπαουλιασαμε μαζί με ΑPXT και σειρά θα πάρει IPOE και AST μόλις φύγουν τα EXTRA Φίλε GEOPARD...

      Διαγραφή
    4. Για πότε και πως κ. Τάκη. Μpορουμε να έχουμε κάποια επιπλέον ενημέρωση για Ωιργιν Ορβιτ.
      Επίσης μπορείτε να την κοιτάξετε λίγο?
      https://equityzen.com/company/boomtechnology/

      Διαγραφή
    5. Κύριε GERRY APXT δεν την εχω για μπαούλο και έχω και λίγα κομμάτια αλλά στα 25 θα την χαιρετήσω εάν το κάνει γρήγορα που δεν το κάνει από ότι βλέπω , IPOE και NPA ειναι στο μπαούλο και δεν βγαίνουν ίσως να προσθέσω άλλα 100 κάτω από 22 την Παρασκευή μου έδωσαν 100 στο 22,93 που είχα βάλει σήμερα εχω στηθεί κάτω από 22. Κάπτεν Κερκ μαζί στο starship και όπου πάει!

      Διαγραφή
    6. APXT έχω κρατήσει το 1/3 στο μπαούλο απ'την αρχική θέση Κύριε GEOOARD. είναι καί επιθυμία του γιου μου λόγω δουλειάς του οπότε δεν έχω δεσμεύσει ιδιαίτερα κεφάλαια... IPOE και NPA ταEXTRA θα φυγουν αν φύγουν πάνω από 30...ανάλογα την ρευστότητα και πως θα έχουν τρέξει...

      Διαγραφή
  8. Να διορθώσω κάτι ο κύριος Τάκης δεν ειναι οδηγός αλλά καπετάνιος και οδηγός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και άλλα 120 flll. Total 150.120.
    (Που λέει ο λόγος, χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάντως μπαίνω και μούτσος στην διαστημική πτήση δεν έχω θέμα αρκεί να είμαι μέσα στο πλήρωμα... Καρφιτσακια θα πάρουμε μαζί μας ΚΑΠΤΕΝ ΚΕΡΚ γιατί εκεί θα είναι τίγκα στους φουσκαδορους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριε Τακη δες τι σου εχω εδω :)
    https://finance.yahoo.com/news/hippo-talks-merge-mark-pincus-215846473.html
    RTP ειναι το spac που φημολογειται το Merge ME HIPPO. Η hippo θεωρειται καλυτερη tech company απο τη Lemonade. Τι λετε αξιζει μια specula?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν παρει φωτιά όλα τα Twitter's για την RTP ... όμως εμένα 5 δις στα 10 δολάρια μου φαίνονται πολλά. Θα μου πείτε και η Λεμονάδα έχει 8 δις.

      Διαγραφή
    2. κατι μου λεει οτι θα τριβουμε τα ματακια μας απο το πολυ fomo με αυτην.

      Διαγραφή
  12. ARYA αυτό μας ξέφυγε παίδες... κανείς μας δεν το εντόπισε όταν ανακοινώθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ μπήκαμε στην LUSID και μάλιστα ψηλά εδώ θα κολησουμε Κύριε Τάκη και Γεωπονε...μέσα στα πρώτα στο 13.60

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα κύριε GERRY τι έχει γίνει με τη LUCID να ανησυχώ???

      Διαγραφή
    2. Κύριε Σπύρο εγώ το μόνο που σχολίασα είναι το εξής,:εδώ ξεκίνησα να αγοράζω τα πρώτα LUSID ,στο 22 που κατά τον κύριο Τάκη καί ακριβή είναι και χωρίς DEAL..και την έφθασα μ.ο 19.. αυτό μόνο..
      Έχω γράψει πως όταν κάτι μου κάνει παίρνω το 1/4 των ΤΕΜ και βλέποντας και κάνοντας μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο 🌊 το ίδιο έκανα και χθές με RTP... Χώρια που ο SIR TAKIS το άφησε το υπονοούμενο στο σχόλιο του... είναι έτοιμος για μπούκα νομίζω αλλά την περιμένει πιο κάτω όπως και εγώ για να φορτώσω ανάλογα...Όταν ο SIR ανάψει πράσινο θέλω να έχω πάρε position στη φόρμουλα...
      Έχω καί τόν φιλτατο Γεωπόνο που με φυτιλιαζει οπότε καταλαβαίνεις..

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας κύριε Gerry

      Διαγραφή
  14. Sir Θα προσθέσω ένα "I" και θα το κάνω πολύ τζογαδορικο...ASTI
    Ζήτησα από την Optima στο 0,02$ να..αλλά δεν...OTC βλέπετε δεν το παίζει ο broker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Dimitris xr σας έχασα... για πάμε πάλι...

      Διαγραφή
    2. k. GERRY Ascent Solar Technologies, Inc. (ASTI)
      Σχεδιάζει/κατασκευάζει φωτοβολταϊκά...
      Θα έπερνα 50.000τμχ. αν μπορούσα από optima....έτσι για την αδρεναλίνη. Τώρα θά είχα ένα γρήγορο 150%

      Διαγραφή
    3. ομοίως trading 212 & Degiro δεν το έχουν!!!!!

      Διαγραφή
  15. OCGN 200%! ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H RICK φαινόταν πολύ καλή value ευκαιρία στα 10 τον Μάρτιο. Θα γινομάσταν συνιδιοκτήτες στριπτιζάδικων αλλά δυστηχώς πέταξε το πουλάκι. Χθες πλησίασε τα 50 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα στην ομήγυρη!

    https://www.google.com/amp/s/www.cnbc.com/amp/2021/02/08/electric-truck-maker-xos-in-deal-talks-to-go-public-sources-say.html

    Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα evs🧐

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άλλο ένα εδώ... e-scooter, e-bicycles και δεν συμμαζεύεται...

    https://techcrunch.com/2021/02/08/micro-mobility-startup-helbiz-to-go-public-via-a-spac-and-will-expand-into-ghost-kitchens/
    🧐

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έγινε με αυτήν τη βιοιατρική;

      https://finance.yahoo.com/news/greenvision-acquisition-corp-announces-merger-120000467.html

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τάκη τι είναι αυτό πάλι...πόσο θέλουν να μας τρελάνουν..? 75 M MARKET CAP. 800.000 ΤΕΜ στην συνεδρίαση και 800 000 στο After market...Τα σχόλια δικά σας ..

      Διαγραφή
    3. GRNV
      H Green Vision Acquisition Corp. ΔΙΑΚΌΠΤΕΙ ΤΟ DEAL με τη Healthcare America.

      https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1788841/000121390020037738/ea130087-8k_greenvision.htm

      Έτσι εχθές προέκυψε η HELBIZ

      https://helbiz.com/

      Διαγραφή
    4. Ιταλοί ε?
      Σα να λέμε Έλληνες αλλά πιο καλοντυμένοι...

      Διαγραφή
    5. Πάντως αν τα νούμερα του presentation έχουν δόση αλήθειας, τότε έχουμε τον ορισμό του ΤΣΑΜΠΑ εμπρος μας.

      Διαγραφή
    6. Πράγματι, EV 4*Rev 2021 δε το βλέπουμε και συχνά.
      Επίσης δεν κατάλαβα τι πάνε να κάνουν με το delivery.
      Αλλά Ιταλοί ρε γμτ...

      Διαγραφή
    7. Κύριε Τάκη για πιο. SPAC συζητάμε ? είμαι έξω δεν προλαβαίνω να δω?

      Διαγραφή
    8. GRNV

      Deal με
      https://helbiz.com/investors

      Presentation.
      https://helbiz.com/_nuxt/static/pdf/investor-deck.pdf

      Διαγραφή
    9. Έτσι είναι Κύριε BARREN το είδα Ευχαριστώ...Η DCRB είναι με HYZON....

      Διαγραφή
    10. Χα χα
      Μαρτυρήθηκα κύριε Barren προς τα που κοιτάζω.

      Διαγραφή
    11. GRNV γιατί το DCRB είναι με τη Hyzon Motors

      Διαγραφή
    12. Εγώ κ. Τάκη ας κάνω το δύσκολο, την καβάλησα την Ιταλίδα μήπως κάνει κανένα γρηγοράκι 14~15 να φύγουν τα μισά και βλέπουμε.
      Κάτω από 10 μάλλον δε θα πάει προ merger, οπότε το Risk/Reward είναι καλό.

      Διαγραφή
    13. Έχω προτίμηση στις Ιταλίδες ...δεν κάνω ποτέ τον δύσκολο και την καβάλησα από το PRE MARKET... με το ίδιο σκεπτικό..

      Διαγραφή
    14. Με προσοχή το καβάλημα ... είναι Ιταλός ο ιδρυτής όπως λέει ο κύριος Barren (ούνα ράτσα ούνα φάτσα με Ελληνα) αλλά και το spac απέτυχε και δεν συγχωνεύτηκε με την προηγούμενη λεγάμεν Accountable Healthcare America, Inc.
      Άρα είναι δεδομένη η αναξιοπιστία!!

      Εγώ δεν μπήκα ακόμη ... θα την ψάξω περισσότερο τη δουλειά και θα δω ....

      Διαγραφή
    15. Άλλο ένα κακό.
      Το spac είναι Κινέζικο.

      Άρα η τελεια καταιγίδα ... ή μηδενίζουμε ή πάμε στο άπειρο.
      ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
      https://www.analyzemarkets.com/en/intelligence/chinese-spac-greenvision-acquisition-corp-prices-its-usd-million-ipo-on-nasdaq

      Διαγραφή
    16. Ιταλοί και Κινέζοι θα τα βρουν SIR no PROBLEM...εδώ τα βρήκαν στα μακαρόνια 🍝...

      Διαγραφή
    17. Εντάξει κ. Τάκη, αν εντοπίσετε και κανέναν Έλληνα μπλεγμένο στο team πείτε να το σκοτώσουμε όσο όσο...

      Διαγραφή
    18. Ένα παίγνιο θα γίνει πρώτα... μετά ιδωμεν...

      Διαγραφή
  19. Καλημέρα! Κε Τάκη με μια πρώτη αναζήτηση δεν βρίσκω κάτι...🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα σε όλους.
    κ. Τάκη μπορείτε να πείτε κάτι για το παρακάτω.
    https://seekingalpha.com/news/3659367-spac-tortoise-acquisition-ii-surges-on-deal-to-take-volta-industries-public
    Την είχατε αναφέρει παλαιότερα. Είναι κάτι που αξίζει? Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απαντήσεις
    1. Φαίνεται πως πάει να ανοίξει στο 3,0 ακριβώς πάνω στη γραμμή που πρέπει να σπάσει.
      Το θέμα είναι, θα ανοίξει 3,0 και θα κινηθεί πάνω ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου?
      Ή θα γυρίσει να κλείσει το gap ταλαιπωρόντας κι άλλο?

      Σε κάθε περίπτωση εμένα πριν τα 6,5~7,0 δε με βλέπω για profit taking.
      Ειδικά αν κλείσει η εβδομάδα πράσινη (>2,60) νομίζω πως καθαρίσαμε.

      https://prnt.sc/ytvozc

      Διαγραφή
    2. Για δειτε και μια γρηγορη κύριε Barren και σε αυτή.
      Αξίζει να τη δούμε λίγο βαθύτερα ή διαγραμματικά θα καθυστερήσει λίγο;

      https://finance.yahoo.com/quote/ALNA?p=ALNA

      Διαγραφή
    3. K. Τάκη καθαρά διαγραμματικά η ιδανική μέρα για αγορά ήταν 3/2 στα 1,70~1,90 αφού έκανε δηλαδή retest τη γραμμή τάσης και τον ΕΜΑ200, παράλληλα με το retest στο breakout του RSI.
      Δεν ξέρω αν θα βγάλει κάποια διορθωσούλα για 1,80~2,0 από εδώ ή ψηλότερα, αλλά καθαρά διαγραμματικά είναι buy με 1ο στόχο $5~6.

      https://prnt.sc/yubgzh

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα σε όλους.
      κ. Τάκη μπορείτε να πείτε κάτι για το παρακάτω.
      https://seekingalpha.com/news/3659367-spac-tortoise-acquisition-ii-surges-on-deal-to-take-volta-industries-public
      Την είχατε αναφέρει παλαιότερα. Είναι κάτι που αξίζει? Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    5. Εγω κύριε Δημήτρη δεν τρελαίνομαι με τον κλάδο φόρτισης ... Αλλά είναι hot και θα πάει πάνω.

      Διαγραφή
    6. Ρωτάω γιατί κάποια στιμή είχατε γράψει αυτό και την είχα βάλει στο radar.
      Άρα μάλλον είναι άλλη μια εταιρία φόρτισης. Γενικά αυτές έχουν πάει καλά.
      Αν έχετε χρόνο θα ήθελα μια γρήγορη γνώμη για την Volta Industries. Θα άξιζε ένα μικρό bet?

      Ανάδοχος είναι η Tortoise Acquisition Corp.
      Είναι το 2ο spac της. Το 1ο ήταν απόλυτα πετυχημένο και είναι το
      https://finance.yahoo.com/quote/SHLL?p=SHLL
      5 φορες πάνω και ακόμη δεν εχει ολοκληρωθεί η συγχώνευση.
      Με το 2ο spac θα αναζητήσει εταιρεία που εργάζεται για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και τη βελτίωση της βιωσιμότητας των προϊόντων και των βιομηχανιών
      Μου αρέσει!!!

      Διαγραφή
    7. Αν θέλετε κ. Barren πείτε μας και για αυτή https://finance.yahoo.com/quote/TNXP σαν πιο επίδικος

      Διαγραφή
    8. Συνονόματε και εμένα μου αρέσει.....
      Είχα αναφέρει προ καιρού στο blog ότι η μείωση του CO2 έχει πολύ μέλλον...και εγώ το έψαχνα, ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    9. Είμαστε πολύ κοντά στο πέταγμα της ADMA...

      Διαγραφή
  22. Με αφορμή μια πρόσφατη συζητηση -διαφωνια που πρόσφατα είχαμε εδώ στο ΜΠΛΟΓΚ και ορθώς την είχαμε δεν λέω στο πως επιλέγουμε και που επενδύουμε αυτή την περίοδο σε VALUE η H GROWTH θα αφήσω να μιλήσει αυτή τη φορά ο μακρινός θείος του φίλτατου κυρίου BARREN..!λέει λοιπόν ο παππούς:Οι περισσότεροι αναλυτές (εξαιρουμενου του Κυρίου ΤΑΚΗ τα του Καίσαρος τω Καισαρι)πιστεύουν πως πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο προσεγγίσεις που θεωρούνται συνήθως αντίθετες:"αξία "και !"ανάπτυξη..και οι πιο πολλοί απ αυτούς το βλέπουν ως μια μορφή διασταυρωμένες επίδρασης όταν...σ αυτή την ασαφή σκέψη που πρέπει να ομολογήσω πως συμμετείχα και εγώ λέει ο παππούς αλλά όχι ΠΙΑ..κατα την γνώμη μου οι δύο αυτές πλευρές ενώνονται στο ίδιο ισχιο:Η ανάπτυξη είναι ένα στοιχείο που πρέπει πάντα να ενσωματωθεί στον υπολογισμό της αξίας αποτελώντας μια μεταβλητή της οποιας η σημασία μπορεί να κυμαίνεται από αμελητέα έως τεράστια με τον ανάλογο αντίκτυπο..Επομενως ψάχνουμε για "μηχανήματα " σύνθεσης και ενώ το χρηματιστήριο μπορεί να είναι καταθλιπτικό η σε μια φούσκα υπάρχουν πάντα αποθεματα6 ευκαιριών...Αυτα τα μεμονωμένα Αποθέματα διατίθενται σε πολλά Μεγέθη Σχήματα και Γεύσεις..
    !RESPECT DEAR SIR...!τα σχόλια δικά σας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπέρα έχει κάποιος άποψη γα την μετοχή της HUYA ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα κύριε Τάκη είχατε αναφερθεί σε μια διόρθωση του s&p στις 4000 μονάδες και επειδή πλέον είμαστε πολύ κοντά τι βλέπετε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σας πω τώρα τι γίνεται ...

      Κοιτώντας το δάσος (δείκτες ) κινδυνεύετε να χάσετε τα ωραία δέντρα!!
      Η γνώμη μου είναι αν πιστεύετε σε κάποιο χαρτί, με προοπτικές η εταιρεία και νομίζετε ότι είναι καλό το σημείο εισόδου να μπαίνετε ... διότι αν το χαρτί είναι καλό και οι προοπτικές άριστες, τότε το πιθανότερο είναι να γίνει η διόρθωση και το χαρτί να γράφει πολύυυ μεγαλύτερο νούμερο από ότι έγραφε πριν έρθει η διόρθωση.

      Διαγραφή
    2. Και αν, όποτε, έρθει η διόρθωση τι νομίζετε να γίνει; Το crash που προβλέπουν όλα τα ασχετάκια που κυκλοφορούν στα διάφορα forums;
      Άντε να διορθώσει ο SP 200 μονάδες, έστω 300 ή 400 ... and so what?

      Διαγραφή
    3. Έχει βγάλει μαλλί η γλώσσα μου Κύριε Τάκη να λέω ακριβώς αυτό πού λετε σε κάτι Αινστανινδες που με ρωτουν.. όμως εγώ το λέω εγώ τ άκουω... οπότε το έκοψα...

      Διαγραφή
    4. Όπωςτα λέει ο κ. Τάκης για τους δείκτες.
      Έτσι κι εγώ το καλοκαίρι όλο περίμενα τον SP να διορθώσει και έχασα κάτι αεροπλάνα τύπου CELH, που τα περίμενα να διορθώσουν 20~30% για να μπω (τρομάρα μου) και τελικά έκανε ο SP ένα 10% διόρθωση το Σεπτέμβρη, αλλά το αεροπλάνο είναι *15 τώρα...

      Κι ένα ενδιαφέρον στατιστικό :
      Market Cap SP500 / M2 Money Supply
      Κορύφωση 2000 => 2,85
      Κλείσιμο 2020 => 1,70

      Πού θα πάει όλο αυτό το χρήμα για να μην εκφυλιστεί, οέο?
      Πλέον cash=liability, γι' αυτό κι ο Elon τα γυρνάει σε BTC τα αποθέματα της TESLA, χαχαχαχα

      Διαγραφή
  25. Είχα βάλει alert για το GLUU αν σπάσει πάνω από $10 να καβαλήσω ...
    και το βλέπω Pre $12.50!!! Φτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Andrew Walker στο Seeking Alfa θάβει το CCIV...να του στείλουμε καρφιτσακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα σε όλους.
    Βλέπετε κάποια διόρθωση της NPA;.. Μπας και την καβαλήσουμε σε χαμηλότερες πτήσεις;
    Ή να πάρω φόρα να την πιάσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ξεκινάει εισαγωγές CBD στις ΗΠΑ η CLVR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mπορεί να είναι και η φθηνότερη του κλάδου και να μη το έχουμε πάρει χαμπαρι
      😉😉😉

      Διαγραφή
    2. Και η φθηνότερη είναι κ. Τάκη(το γνωρίζετε βέβαια) και η καλύτερα τοποθετημένη να εκμεταλλευτει το θετικό κλιμα. Καθόλου τυχαίο βέβαια καθώς έχει εξαιρετικο management.Ο Kyle είναι υπόδειγμα leader

      Διαγραφή
  29. Καλησπέρα σε όλους,
    Έχει κρατήσει κανένας SND και RADA ή μόνο εγώ είμαι μακροπρόθεσμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. RADA έφυγα σχετικά πρόσφατα : μισά στα 10 μισά στα 11.
      SND δεν είχα.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Γιώργο νομίζω ότι θα πάτε καλά ... πολύ καλά!!

      Διαγραφή
  30. η σκιλζαρα εδωσε σημα σε ημερησιο για κατω... στα υποψην οποιος θελει να μπει η να ενισχυσει
    την περιμενω και γω για ενισχυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κ Τάκη ποια τιμή εσόδου λέτε για DCRB;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω εδώ , στα 16,6 μπορείτε να μπείτε ... ίσως κάνει και ένα 16.
      Αντε να κλείσει το γκαπ και να πάει 15.

      Διαγραφή
  32. Άσχετο. Στην PSTH γίνεται σφαγή μαρίδας. Χθες έκανε +10% και τα σχόλια στο Yahoo finance έδιναν κι έπαιρναν. Τίγκα στη φήμη και στο FOMO. Stripe, SpaceX (που δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι από αυτά) με $100, $200 τιμές στόχο κτλ. Σήμερα τους σφάζουν στο γόνατο, ακόμη και με ένα -5% αν είσαι μονόχαρτος ή μαρτζιναριστός την ακούς στερεοφωνικά. Αν δε, κάνει κι άλλο ένα 5-10% κάτω σε τελείωσε.

    Κάτι παρόμοιο γίνεται και με την THCB. Όσοι μπήκαν φούλ τη μέρα της ανακοίνωσης γράφουν ήδη -20% (ήμουν κι εγώ έτοιμος να πάρω στα $25 στο pre-market αλλά συγκρατήθηκα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. NPA...SKY IS THE LIMIT...η μήπως δεν είναι ούτε εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με SKY (ουρανό) ... έχουμε να κάνουμε με SPACE (διάστημα)

      Τarget price = The last Frontier
      μπουχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Εκεί να δείτε SIR εξωγήινους φουσκαδορους να μας ψάχνουν με τα καρφιτσακια...,😂😂😂😂😂😂

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα , κύριε Τάκη πείτε μας ένα νούμερο για την ΝΡΑ για να πάρουμε μια ιδέα για το πόσο ψηλά πρέπει να κοιτάμε , όχι τίποτα άλλο έχω λίγο υψοφοβία και θα αρχίσω προμηθεύομαι δραμαμίνες.

      Διαγραφή
    4. Και νερα WTER πίνουμε και μπαταρίες THCB φορτίζουμε και παιχνίδια SKLZ παίζουμε και δορυφόρους NPA πετάμε!!!!!

      Διαγραφή
    5. Προς το παρόν κυριε Geopard το βραχυπρόθεσμο δειτε

      https://twitter.com/citronresearch/status/1359203145109413888?s=21

      Διαγραφή
    6. Έτσι ακριβώς Κύριε Τάκη ...μου το έστειλε ο γιος μου 50 ΔΟΛ TARGET...

      Διαγραφή
    7. Και φάρμακα φτειαχνουμε και με τσιγαριλικια" φτειαχνομαστε"...

      Διαγραφή
    8. Αναμένουμε τη Ride να κάνει το ξέσπασμα να τη στείλει 40+.

      https://finviz.com/quote.ashx?t=RIDE&ty=c&ta=1&p=d

      Διαγραφή
    9. Αναμένουμε το FIII να κάνει το ξέσπασμα για το?????

      Διαγραφή
    10. το AYRO δεν μπορεί να μείνει πολύ εδώ κάτω.

      Διαγραφή
    11. Η NPA από τώρα θέλει να βγει στο διάστημα να βάλει κανά δορυφόρο σε τροχιά...!!

      Διαγραφή
    12. Το AYRO πάνω από τα 8 θα ανοίξει βήμα και θα κοιτάξει τα 15 , κρατάω τα τελευταία κομμάτια για αυτήν τη βόλτα σκεφτόμουν να ενισχύσω λίγο γιατί μπορεί κάνει ξέσπασμα μέχρι τα 15 .

      Διαγραφή
    13. το RIDE γιατί το πουλάνε president, vice president cfo και λοιποί κε Τάκη?
      το finviz που στείλατε δείχνει από 2/2 πωλήσεις.
      δίνουμε σημασία σε αυτό?

      Διαγραφή
    14. Πείτε στα κορόιδα ότι πλέον δεν έχουν μετοχές. Άδειασαν ....
      https://www.secform4.com/insider-trading/1759546.htm

      Δενόμαστε.

      Διαγραφή
    15. σας έχασα σε αυτό το σχόλιο κε. Τάκη...εννοείται ότι δεν παίζει ρόλο μάλλον που πούλησαν.
      εκτός από πώληση για καθημερινές ανάγκες περιπτώσεις όπως του Hamamoto που πούλησε 16μύρια υπονοείται ότι μπορεί να έχει αγοράσει από άλλη αγορά?

      Διαγραφή
    16. Σύμφωνα με τους συνεργάτες μου
      https://finviz.com/quote.ashx?t=RIDE

      Η διάσπαση του τριγώνου προς την πάνω πλευρά θα δώσει ώθηση 18 με 20 δολάρια πάνω.
      Άρα 28 + 18 = 46
      που σημαίνει, όσοι πούλησαν πονηρά για να ξαναπάρουν κομμάτια χαμηλότερα, αν βγεί αυτό που περιγράφω είτε θα μείνουν άχαρτοι ή αν θέλουν τα χαρτιά τους θα πρέπει να αγοράσουν ψηλότερα.

      Διαγραφή
    17. κ. Τάκη το ίδιο είπα και εγώ σε φίλο τεχνικό αναλυτή -μαθηματικό μπαρουτοκαπνισμένο από το 1990 και μου είπε, ''δεν ειναι ότι φαινεται'', τη διάσπαση έπρεπε να την είχε κάνει περίπου στα 2/3 του τριγώνου και όχι στο τέλος, μπορεί να κάνει διάσπαση αλλά αυτή θα είναι ψευδή δηλ. μέχρι τα 33-35. Τι να πω καθρέπτης η αγορά.

      Διαγραφή
    18. χαχα
      Καθήστε και θα δείτε τι νούμερο θα δούμε εντός του 2021!!
      Άναυδοι θα μείνουμε.
      Το αμαξάκι να βγει στην αγορά το καλοκαιράκι και θα παραμιλάμε ...

      Διαγραφή
    19. Εγώ πάντως κάπου εκεί στα 40 θα βγάλω τη θέση μου ... θα κρατήσω το μακροπρόθεσμο κομμάτι και θα την ξεχάσω την κυρία.

      Διαγραφή
  34. Κύριε Ευρωβλαχο αν κάποιος είναι μονοχαρτος και ειδικά Αμερική είναι θέμα χρόνου να μηδενίσει... Ποια η πιθανότητα στο Χάος να επιλέξει το σωστό άλογο.. οπότε κακο του κεφαλιού του...Διασπορααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σςςςςςςς....ρέει το γάργαρο νεράκι!!!

    Ο Sir είπε ότι θα είναι πολλά τα λεφτά εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κρατάω σαν σκύλος που λέει και ο Κύριος BARREN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλησπέρα στην παρέα. Υπάρχει το SPAC HOL το οποίο θα εισάγει την εταιρία ASTRA που θα δραστηριοποείται στο να θέτει μικρούς δορυφόρους σε τροχιά. Θα χρησιμοποιεί μικρούς πυραύλους που θα μπορούν να πετάν από παντού και θα όλα τα εξαρτήματα τους θα χωράνε σε 3-4 κοντείνερ. Θα ανταγωνίζεται δηλαδή μεταξύ αλλών και την SPACEX. Πως σας φαίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου είχε ξεφύγει.
      Δεν την είχα δει.

      Τα νούμερα λίγο απαιτητικά. Νέα εταιρεία ... ιδρύθηκε 2016.

      Να δούμε ποιοί τη στηρίζουν.
      Παίρνω το χρόνο μου και αρχίζει έρευνα ...

      Διαγραφή
    2. Ίσως να σας βοηθήσει αυτό: https://twitter.com/BullishAngel/status/1358866163174883328

      Διαγραφή
  38. Εν τω μεταξύ η ROKU απλά έχει σπάσει όλα τα κοντέρ και πλησιάζει το 500άρικο. Είχα πουλήσει κανά 200 ευρώ πιο κάτω τα περισσότερα κομμάτια γιατί μου φαινόταν ακριβή. Τώρα φυσικά μου φαίνεται πανάκριβη, ίσως να πουλήσω κανά φθηνό PUT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. θυμάστε την εποχή BIOL στο 0,5? Tότε κάποιος επισήμανε την CTRM CASTOR MARITIME, 0,3 τότε, 1,1 τώρα!!!
    Μήπως να κοιτάμε τις επιστολές των εποπτικών αρχών στις <1$?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οπως εγω επισης θυμαμαι την SHIP που ειχατε αναφερει...την σκεφτομαι ακομα!!

      Διαγραφή
    2. Την castor την είχα αναφέρει εγώ. Είχα πάρει στο 0,32 και κατέβηκα όμως στο 0,7. Είμαι νέος στο αμερικανικό και άπειρος! 2 μήνες στην Αμερική!

      Διαγραφή
    3. Να ευχαριστησω το φιλο απο εδω που συστησε τη castor.
      Λιγα πηρα αλλα διπλασιασα πολυ συντομα.

      Διαγραφή
    4. olymp
      Oποιος μου βρει σε όλα τα ταμπλό του κόσμου τέτοιο διάγραμμα, του χαρίζω το 10% της θέση μου σε ship. Και μάλιστα, με υπαρκτό το turn arround....
      Για κάποιο λόγο, βλέπω μια omerta σιωπής γι αυτήν, από όλους εδώ, αλλά και από τις χρηματιστηριακές που συνεργάζομαι.
      ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΧΙ ΣΕ ΜΠΑΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.

      υγ

      Από διαίσθηση και μονο!!!!!

      Διαγραφή
    5. 18 /2 κλείνω 1 χρονο στο us ακολουθώντας τον sir και τα κολλητήρια,χαχαχα.
      Είμαι στο 110%, και σκέφτομαι τα χαμένα χρόνια.....

      Διαγραφή
    6. Το μόνο olymp που βλέπω είναι το Στεγκοχαρτο...

      Διαγραφή
    7. Εξαιρετικό διάγραμμα πράγματι, νομίζω όποιος αγόρασε και κράτησε 2~3 χρόνια δε το μετάνιωσε!
      κ. Αδειούχε, πέρα από την πλάκα, κάτι τέτοια μαγαζά είναι νομίζω ανάμεσα στους λόγους που κανένας σοβαρός κεφαλαιούχος τους εξωτερικού δε σκέφτεται καν να επενδύσει σε οτιδήποτε που έχει σχέση με Ελλάδα.

      Διαγραφή
    8. Καλημέρα! Κε Manstrat συγχαρητήρια για την αναφορά σας! Πάντα τέτοια σας εύχομαι...

      Διαγραφή
    9. Προς κ. Αδειούχο ...https://finance.yahoo.com/quote/TNXP?p=TNXP&.tsrc=fin-srch

      Διαγραφή
    10. κ. γινετε πιο σαφης παρακαλω, τι ακριβως ειναι αυτο το Στεγκοχαρτο..η τι θελετε να πειτε μιας και ειμαι απο εκτος...!
      κ Barren για ποιο διάγραμμα εννοειτε, της CTRM η της SHIP?

      Διαγραφή
    11. Κύριοι όντως μιλάτε για τον ΣΤΕΓΚΟ? Νομίζω πως κάποιος μου κάνει πλάκα σ αυτό το Μπλογκ...

      Διαγραφή
    12. Προς olymp.

      Μήπως δεν το είδατε καλά?
      https://finance.yahoo.com/quote/SHIP

      Όχι του άλλο, αλλά 10% είναι αυτό, χαχαχα

      Διαγραφή
    13. πως δεν τη βλεπω...βλεπω και αυτη όμως..που θα μας προμηθευει και ηρεμιστικα σε πριπτωση ραγδαισς πτωσης της δικη σας..!!
      https://finance.yahoo.com/quote/TNXP?p=TNXP&.tsrc=fin-srch

      Διαγραφή
  40. Η CLVR εχει ξεκινησει την πορεια της για να βρει σε κεφαλαιοποιηση τις μεγαλες του κλαδου. Τωρα που εισαγει στην Αμερικη αποτελει τεραστια απειλη για τους παραγωγους του Καναδα. Δυο ειναι οι επιλογες τους.. η κανουν outsourcing την παραγωγη τους στην CLVR η προσπαθουν να την εξαγορασουν τωρα που ειναι ακομη μικρη. Οπως και να χει η τιμη θα παει στα υψη. Απο Βραζιλια μερια ειναι αλλη υποθεση, εκει παιζει μπαλα μονη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορεί μια τέτοια εταιρεία να κάθεται για πολύ με κεφαλαιοποίηση κατω του 1 διεκατομυρίου δολαρίου.
      Όταν την πάρει χαμπάρι η αγορά .... με μια ανάσα θα φθάσει 40+!!!

      Διαγραφή
    2. Είπαμε στρίβουμε και καπνίζουμε σαν την Πυθία όμως καθισμένοι πάνω σε μπαούλο..

      Διαγραφή
    3. Κρατάω ένα μικρό καλάθι για την άνοδο αυτή μέχρι τα 14... μπορεί να τη ξαναδούμε σε μια βδομάδα στα 9 πάλι...

      Διαγραφή
    4. Ξεχύθηκε και η AYRO δεν πρόλαβα να προσθέσω ένα 50% θα δω αν δοκιμάσει τα 8 και τα κρατήσει , πιστεύω θα δει σύντομα τα 15 αν κρατήσει το 8 στο retest , αυτός ο γρίφος κύριε Τάκη μου θυμίζει λίγο stockstradamo ακουστά τον έχω αλλά δεν τον είχα προλάβει.

      Διαγραφή
    5. -Εγώ θέλω το 9 πάντως για να αγοράσω και εγώ έξυπνα φυλλαράκια... ομως το 39 το θέλω άμεσα στη Ride. Γίνεται μέχρι την επόμενη βδομάδα;🤔
      -Τον έκαναν και τον διπλό πάτο τους, τώρα το είδα!
      https://finviz.com/quote.ashx?t=CLVR

      Διαγραφή
    6. Η RIDE έχει δώσει ελάχιστη τιμή στόχο το 46.

      Διαγραφή
    7. Εξαιρετικά χλωμό, έως αόρατο δηλαδή το ενδεχόμενο ...

      Διαγραφή
    8. Έχω βάλει επόμενο στόχο να ξεφορτωθώ το 1/5 της θέσης μου στα 60 και με τα κέρδη που είχα από μια καλή κίνηση που είχα κάνει θα μου μείνουν μέσα μόνο κέρδη. Free rider που λένε... Μετά θα τη ξαναγγίξω σε 3ψηφιο νούμερο αν επαληθευθεί και το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας.
      Τα νεράκια σήμερα άνοιξαν στο +9% και γύρισαν μεσα σε 1 ωρα στο μείον 4%... ελπίζω να μην έχουμε βόλτα πάλι προς το 1$.

      Διαγραφή
    9. Έγινε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι το γύρισμα ήταν επικό από +2-3% το χαρτοφυλάκιο μου γύρισε στο στο μείον 2-3% σε χρόνο dt!!!

      Διαγραφή
    10. Ελάτε Κύριε GEOPARD....εγινε ότι γίνεται και από το -3 πάμε στο +3...

      Διαγραφή
    11. Κύριε BARREN τον ήπιαμε προς το παρών ελαφρώς τον καφέ και Ιταλικό και Κινέζικο...ευτυχως έχω όσο πατάει η γάτα..

      Διαγραφή
    12. Χαχαχα, κ. Gerry μου παίζει και να είδαμε υψηλό 10ετίας στο χαρτί!

      Διαγραφή
    13. Είμαστε έτοιμοι για ηρωική εξοδο ?? Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα..
      Λέω με συγχωρείτε λάθος πόρτα κτυπησα και πάμε για άλλα...

      Διαγραφή
    14. Μπα, αστειύομαι.
      Κοιτάξτε, αν είδαμε εξαερωσούλα, ειδικά αν κάνει ο Αρχηγός νέο intraday υψηλό τότε θα δούμε τι εστί FOMO.
      Θα πετάξουν και οι Ιταλοκινέζοι και οι Σριλανκαναδοαμερικάνοι και όλες οι φυλές του Ammmurica.

      Διαγραφή
    15. Εννοείται Κύριε BARREN μου πως σας εννοησα...με τρώει το χέρι μου για λίγα ακόμη δεν το κρύβω..

      Διαγραφή
    16. Κύριε Panagioti. Εμένα δεν μου άρεσε η (χρηματιστηριακή το τονίζω) συμπεριφορά
      των τελευταίων ημερών στα νερά, και έτσι χωρίσαμε με ένα +40%. Καλά κέρδη στους υπόλοιπους. Μακάρι να κάνω λάθος.

      Διαγραφή
    17. Κ. ARVH λογικά έχετε δίκιο και σήμερα στις 12 δεν θα δούμε τα αποτελέσματα που περιμέναμε όπως εγινε και στα προηγούμενα αποτελέσματα 3μηνου και να ανοίξει αύριο με γκαπ προς τα κάτω όπως έκανε πάλι πριν λίγους μήνες και τράβαγα τα μαλλιά μου. Απ' την άλλη όμως παρατηρώ και εγώ με τη σειρά μου ότι δεν υπάρχουν οι συνεχείς ανακοινώσεις για συνεργασίες που κάθε βδομάδα με σπαμάρανε με τουλάχιστον 1 μέιλ και γενικότερα το πολύ μπλα μπλα που έβλεπα έχει σταματήσει. Στο ταμπλό πάντως έχει καταφέρει να μείνει πάνω από το 1.4 που δεν είναι και κάτι κακό. Οπότε αν βγάλει αποτελέσματα ικανοποιητικά για την αγορά που θα περιλαμβάνουν και πωλήσεις για τα προϊόντα κάνναβης(επιτέλους!) ίσως να σταματήσει ο κατήφορος.

      Διαγραφή
    18. Κύριε Panagioti
      Δεν ξέρω αν το ‘’ψυχανεμιστήκατε’’, αλλά το πιο πάνω ποστ για wter, το έγραψα για να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου, για όσους είναι αγορασμένοι 100%, με μηδέν ρευστότητα. Η επισήμανση μου δηλ για κακή χρηματιστηριακή συμπεριφορά, αφορά γενικά τις αγορές. Για αυτό τόνισα τη λέξη ΄΄χρηματιστηριακή΄΄.
      Αλλά που να πατήσεις και πως μπορείς να τεκμηριώσεις κάτι τέτοιο, που είναι τελείως σχετικό.
      Η έννοια ΄΄χρηματιστηριακή εικόνα΄΄, είναι κάτι απολύτως ασαφές.
      Η εικόνα όμως του Nasdaq, χθες και προχθές, ίσως συνάδει με την προειδοποίηση μου και ίσως το timing της, αποδειχθεί εξαιρετικό. Ο χρόνος θα δείξει.

      Μια και από θεμελιώδη ή τεχνικά δεν μπορώ να συνεισφέρω στο απίστευτο αυτό ιστολόγιο, είπα να κάνω μια προσπάθεια με τη διαίσθηση.

      Προσωπικά, τα νερά ήταν το τελευταίο χαρτί που πούλησα. Είμαι με 100% ρευστότητα και περιμένω να τοποθετηθώ σε καλύτερες τιμές, που πιστεύω ότι θα έρθουν.

      Διαγραφή
  41. K.Barren, μάλλον κάτι δεν "διαβάσατε" καλά στο διάγραμμα. 8/9 0,4$ το πιο χαμηλό, προερχόμενο μετά από r/s 1/16!! ύστερα από αίτημα των αρχών για >1$ τιμή. Ημερομηνία ΟΡΌΣΗΜΟ για όποιον θα παίρνει δραμαμίνες για να κρατήσει 2 χρόνια.
    Αλλά για το πέρα από την πλάκα που είπατε, έχετε δίκιο.
    Αν και όποτε μετά κορώνας, κανονίσουμε οι φίλοι εδώ για συνάντηση, θα εκφράσω τις απόψεις μου. Δεν τολμώ γραπτώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Seanergy Maritime Holdings Corp. is the only pure-play Capesize ship-owner publicly listed in the US. Seanergy provides marine dry bulk transportation services through a fleet of 11 Capesize vessels with an average age of about 12 years and aggregate cargo carrying capacity of approximately 1,926,117 dwt.

      Διαγραφή
  42. Εarnings beat από την INMD, +7% προσυνεδριακά και τώρα διαπραγματεύεται 30 φορές τα κέρδη του 21 και με αναμενόμενο ρυθμό ανάπτυξης πάνω από 25% για το 21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μόνο ο Covid κρατάει την INMD στο έδαφος, μόλις τελείωσουμε με τον COVID το κατοστάρικο το έχει χαλαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. https://seekingalpha.com/news/3660508-busy-day-in-the-spacsphere-as-deals-run-hot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλησπέρα σε ολους σας
    Σήμερα πηρά λίγο ΜΑRA bitcoin mining που ακολουθεί την πορεία του crypto και αν πέσει και άλλο θα ενισχύσω (το bitcoin το βλέπω 100.000$ μέχρι τέλος του 2020) και το SPAC FTOC που θα κάνει merger με Payoneer Ίδιο περίπου προτζεκτ με BFT και IPOE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Απαντήσεις
    1. Και εγώ ολοκλήρωσα με μέσο όρο 13,30 ALUS αλλά δεν κρύβω ότι με έχει λούσει κρύος ιδρώτας με το γύρισμα της αγοράς και κυρίως του χαρτοφυλακίου μου από το +3% τώρα είμαι στο -5% συνολικά.

      Διαγραφή
    2. Φίλε GEOPARD στο -15% τι θα κάνουμε δηλαδή? Παίζει και αυτό μήν το ξεχνάμε με τον ίδιο τρόπο που παίζει καί τό +25%...

      Διαγραφή
    3. Το γνωρίζω ότι μπορει άνετα να δει το -15% για αστείο και δεν τρέχει τίποτα αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε διασπορά πχ τώρα έχω 20 μετοχές άρα το +25% σε μια μετοχή δεν ειναι και +25% στο χαρτοφυλάκιο μου απλά γύρισαν όλες μαζί και μου θύμισε κάπως Ελλάδα όλα πάνω όλα κάτω.

      Διαγραφή
    4. Κ. GERRY, όπως πολύ σωστά έχετε αναφέρει στο παρελθόν αυτό που πρέπει να κάνουμε,είναι ΔΙΑΣΠΟΡΑ. Ακόμη και σήμερα σε μια κακή προς το παρόν μέρα, κάλλιστα μετριάζεις τη χασούρα με τα χασισάκια

      Διαγραφή
    5. Εννοείται mr Greco.. προσωπικά έχω αυτή την στιγμή 21 SPACS και μετοχές...

      Διαγραφή
  47. Τιμή και δόξα στα μικρά που παραμένουν πράσινα, θα είναι τα τελευταία που θα σκεφτώ να γίνει πώληση.
    Στα υπόλοιπα τους παίρνω σιγούλια σιγούλια μέτρα για την κατάλληλη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κάποιοι που ήθελαν NPA CLVR και ALUS ελπίζω να μην παραπονιούνται πως έμειναν έξω..έστω καί λίγα..καιAYRO φίλε GEOPARD...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε GERRY AYRO νομίζω θέλουμε να κρατήσει το 8 και δεν κράτησε ίσως να ειναι ταλαιπωρία αυτό , εγώ ψώνισα πολυ λίγα SHIP στο 1,31 εχω στηθεί και IPOE κάτω από 22 αν πάει για να συμπληρώσω και τα τελευταία που θα ήθελα ενώ ALUS συμπλήρωσα , TSIA & GTBIF δεν μου έκαναν το χατίρι να αγοράσω , στο GRNV την πάτησα σαν πρωτάρης χτες έχουμε την ασφάλεια του 10 θεωρητικά , η ρευστότητα μου αρχίζει πάλι να μειώνετε ανησυχητικά πάλι!!!

      Διαγραφή
    2. Κ. Gerry δεν έχουμε όλοι απεριόριστη ρευστότητα... Σε πολλές προσωπικά θα ήθελα να έχω μπει και δεν μπορώ επειδή ήδη έχω πολύ χαμηλή ρευστότητα. Το blog έχει αναδείξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ επιλογές, τι να πρωτοπαρεις;

      Διαγραφή
    3. Κανείς φίλε μου δεν έχει απεριόριστη ρευστότητα ...ούτε ο Buffet...αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε το μακρινό ανηψιουδι του τον Κύριο BARREN... Διαχείριση της διαθέσιμης ρευστότητας μου κάνω ... γυρίσμα από το 18 στο 15 στα τσιγάριλικια μέσα σε χρόνο dt εγώ προσωπικά δεν το αφήνω ... είναι η πρώτη μεγάλη κίνηση στο χαρτί και τζογαρω την αντίδραση...αν δεν βγει δεν βγήκε... πάει μόνο το χέρι τού...

      Διαγραφή
    4. Και κύριε Panagiotis εγώ δεν προέτρεψαν κανέναν ούτε πρόκειται να το κάνω στο να με ακολουθήσει... απλά λέω τι κάνω όπως όλοι μας εδώ ...

      Διαγραφή
    5. Αυτό που εννοώ είναι ότι κάποιοι δεν έχουμε το μέγεθος της ρευστότητας που επιθυμούμε για να μπούμε σε κάθε μετοχή που αναρτάται σε αυτό εδώ το blog. Άλλωστε δεν παραπονέθηκα για τη CLVR, απλά ανέφερα ότι θα ήθελα να ξαναδεί το 9 για να αγοράσω και εγώ, που είναι το κακό; Ίσα ίσα εγώ την είχα πρωτοαναφερει εδώ, για να βοηθήσω όσο μπορώ με τη σειρά μου το πλούτο αυτού εδώ του blog...

      Διαγραφή
    6. Ναι κ. Gerry δεν σας είπα κάτι... Τα παραπάνω με κάθε καλή διάθεση τα λέω και με σεβασμό στο πρόσωπο σας και στον οικοδεσπότη του blog...

      Διαγραφή
    7. Και φίλε μου Panagiotis CLVR ξεκίνησα αγορές στο 12 μέχρι το 9 προ διμήνου όταν την παρουσίασε ο Κύριος Τάκης ...από τότε μπαουλιασα όχι απόψε...τα γραπτά είναι εκεί...

      Διαγραφή
    8. Ελάτε κύριοι ξεκολλάτε ...

      και ελάτε στο νέο thread!!
      Εδώ θα γεμίσουμε σε λίγο

      Διαγραφή
  49. Εγώ άναψα μερικά φυλλαράκια εκεί στο 15.20 και μέχρι το τέλος θα τα σβήσω ...τα υπόλοιπα είναι μπαούλο για τις δύσκολες μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂