Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Microvast

Microvast .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στον Nasdaq με τον κωδικό THCB ... εδώ .... και μετά τη συγχώνευση το ticker θα είναι MVST
Αριθμός μετοχών : 300,5 εκατομμύρια μετοχές (όταν εισαχθεί στον Nasdaq)


Παρουσίαση Microvast ... εδώ ...


Το SPAC - Tuscan Holdings Corp. (THCB)
H Tuscan Holdings Corp. ιδρύθηκε στο Ντελαγουέρ στις 5 Νοεμβρίου 2018. Εκδόθηκαν 7.200.000 μετοχές στο χορηγό του spac.


Στις 7 Μαρτίου 2019 το spac THCB εισάγεται στο Nasdaq. Σύμφωνα με την αρχική δημόσια προσφορά, η Εταιρεία πούλησε 27.600.000 μετοχές, στην τιμή των 10 δολαρίων.
Συγκεντρώθηκαν 276.000.000 δολάρια.
Kάθε αρχική μονάδα μετοχής THCB εδικαιούτο ένα εξαγοράσιμο ένταλμα. Κάθε ένταλμα (WARRANT) δίνει στον κάτοχο του την δυνατότητα να αγοράσει μία κοινή μετοχή με τιμή άσκησης 11,50 δολάρια ανά μετοχή.


Ταυτόχρονα με το κλείσιμο της Αρχικής Δημόσιας Πρότασης, η Εταιρεία ολοκλήρωσε την πώληση 615.000 μετοχών στην τιμή των 10 δολαρίων ανά μετοχή σε ιδιωτική τοποθέτηση στην Tuscan Holdings Acquisition LLC (ο «Χορηγός») και στην EarlyBirdCapital, Inc.
Στις 9 Νοεμβρίου 2020 υπήρχαν 35.487.000 μετοχές της κοινής μετοχής της Εταιρείας.


Η συμφωνία συγχώνευσης με την Microvast
Την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 το spac ΤHCB, σύνηψε 
οριστική συμφωνία για να συγχωνευτεί με την εταιρεία Microvast.

Η Microvast θα συγκεντρώσει 822 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, μέσω του συνδυασμού των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρως δεσμευμένου PIPE ύψους 540.000.000 δολαρίων, όπου ηγείται ο στρατηγικός συνεργάτης Oshkosh Corporation, καθώς και κεφάλαια και λογαριασμοί που διαχειρίζονται οι BlackRock, Koch Strategic Platforms και InterPrivate.


Η συνδυασμένη εταιρεία θα παραμείνει εισηγμένη στο Nasdaq με το νέο σύμβολο "MVST"
Η κεφαλαιοποίηση της Microvast, με την τιμή της μετοχής στα 20 δολάρια, ανέρχεται σε 6,1 δισεκατομμύρια δολάρια.


Υποθέτοντας ότι κανένας μέτοχος της Microvast δεν ασκήσει τα δικαιώματα εξαγοράς του, η ιδιοκτησία της συνδυασμένης εταιρείας αμέσως μετά τη συγχώνευση θα αποτελείται από τους τρέχοντες κατόχους μετοχών της Microvast (70%), τους μετόχους του THCB (9%), τον χορηγό του THCB (3%) και τους επενδυτές PIPE (18%).


Η Microvast είναι μια εταιρεία μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων και ιδρύθηκε το 2006 στο Stafford, του Χιούστον, στην πολιτεία του Τέξας.
Η εταιρεία είναι κορυφαίος πάροχος ηλεκτρικών λύσεων ηλεκτρικών οχημάτων και ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη, στο σχεδιασμό, στην παραγωγή και πώληση συστημάτων μπαταριών ιόντων λιθίου.
Έχει στόχο να αναπτύξει μια μπαταρία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που να παρέχει : ''Γρήγορη φόρτιση, μεγάλη διάρκεια ζωής και ασφάλεια''.
Η Microvast σκοπεύει να ηλεκτροδοτήσει την αστική συγκοινωνία μέσω της σταδιακής εισαγωγής συστημάτων μπαταρίας σε λεωφορεία, ταξί και επιβατικά οχήματα.


Σήμερα, η Microvast τροφοδοτεί ηλεκτρικά και υβριδικά αστικά λεωφορεία στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και τώρα το Λονδίνο και τις Κάτω Χώρες. Έχει ήδη εγκαταστήσει μπαταρίες σε 30.000 οχήματα παγκοσμίως.
Τα ηλεκτρικά λεωφορεία κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2018 στη Σεούλ της Νότιας Κορέας είχαν μπαταρίες Microvast.
Πέρα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα ηλεκτρικά λεωφορεία στη Σαγκάη και στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας χρησιμοποιούν μπαταρίες EV.
 

Σε σύγκριση με τις υπάρχουσες μπαταρίες Lithium Iron Phosphate (LFP), οι μπαταρίες της Microvast έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μικρότερους χρόνους φόρτισης και προσφέρουν σημαντικά χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας, εξαλείφοντας τις εναλλακτικές υποδομές σταθμών που απαιτούνται από λεωφορεία που χρησιμοποιούν μπαταρίες LFP.


Σύντομο Ιστορικό Microvast

  • Το 2009 Κυκλοφόρησε η εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση Microvast Gen I, LpTO ™ 
  • Τον Μάρτιο του 2011, στο Τσονγκκίνγκ της Κίνας, ξεκίνησε την εμπορική της λειτουργία, αναλαμβάνοντας την πρώτη πλήρη φόρτιση ηλεκτρικού στόλου Ultra-Fast Charging.  
  • Τον Ιούλιο του 2011, η IFC, μέλος του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας, μαζί με την Ashmore, επένδυσαν στην Microvast.  
  • Τον Οκτώβριο του 2013, η Microvast παρουσίασε την τεχνολογία μπαταρίας εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης Gen II, LpCO®, με υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα από το Gen I, διατηρώντας παράλληλα υψηλή διάρκεια ζωής. 
  • Τον Μάιο του 2014, η Microvast κέρδισε το υβριδικό ηλεκτρικό σύστημα μπαταρίας διαύλου NBfL με παραγγελία με περισσότερες από 800 μονάδες. 
  • Τον Νοέμβριο του 2014, ένας στόλος πλήρων ηλεκτρικών λεωφορείων με τεχνολογία Ultra-Fast Charging Microvast ξεκίνησε τη λειτουργία του για τη Σύνοδο Κορυφής APEC China 2014.  
  • Τον Μάιο του 2015, η Microvast ξεκίνησε την τεχνολογία MVPack. Ως μέρος της στρατηγικής Clean City Transit της Microvast, το MVPack παρέχει μια ανταγωνιστική λύση για τη λειτουργία ηλεκτρικών ταξί και ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων. 
  • Τον Μάρτιο του 2016, ο συνολικός αριθμός οχημάτων σε εμπορική λειτουργία με συστήματα μπαταριών Microvast έφτασε τις 10.000 μονάδες παγκοσμίως, με συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα πάνω από 620.000.000 και με μηδενικά ατυχήματα.
  • Τον Απρίλιο του 2017, η Microvast λαμβάνει 400 εκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση, με επικεφαλής την CITIC Securities
  • Τον Απρίλιο του 2017, η Microvast παρουσίασε το Gen-Ultra-Fast Charging Battery MpCO ™ με υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, η οποία είναι η πιο οικονομική λύση. 
  • Τον Δεκέμβριο του 2018, ο συνολικός αριθμός οχημάτων σε εμπορική λειτουργία με συστήματα μπαταριών Microvast έφτασε τις 24.000 μονάδες παγκοσμίως, με συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα πάνω από 2.300.000.000 και με μηδενικά ατυχήματα.

Η Microvast εμφανίζεται ως μία ελκυστική επένδυση στην μπαταρία ιόντων λιθίου, όμως δεν είναι η μόνη πολλά υποσχόμενη μπαταρία που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Ο κατασκευαστής μπαταριών στερεάς κατάστασης, QuantumScape (QS), έχει αποκαλύψει ότι οι μπαταρίες του θα μπορούσαν να φορτίσουν έως και 80 τοις εκατό χωρητικότητα σε 15 λεπτά. Ομοίως, η Toyota, τον Δεκέμβριο, αποκάλυψε ότι οι μπαταρίες στερεάς κατάστασης θα μπορούσαν να φορτιστούν σε πλήρη χωρητικότητα σε 10 λεπτά. Ενώ η QuantumScape ανακοινώνει ότι θα κυκλοφορήσουν οι μπαταρίες της το 2023, η Toyota αναμένει να φέρει το προϊόν της στην αγορά το 2021. 

Το ελκυστικό χαρακτηριστικό των μπαταριών Microvast είναι ο συνδυασμός γρήγορης φόρτισης και μεγάλης διάρκειας ζωής με βελτιωμένη ασφάλεια. Τα συστήματα μπαταριών της Microvast μπορούν να φορτιστούν πλήρως με ρυθμό 6C, που αντιστοιχεί σε φόρτιση 100% σε 10 λεπτά. Αυτή η ικανότητα γρήγορης φόρτισης επέτρεψε στη Microvast να κερδίσει αρκετά συμβόλαια. Για παράδειγμα, το 2019, η εταιρεία συνεργάστηκε με την FPT Industrial - την παγκόσμια μάρκα της CNH Industrial - για την προμήθεια μονάδων μπαταρίας και τη δυνατότητα εσωτερικής σχεδίασης και συναρμολόγησης πακέτων μπαταριών για ανάπτυξη στα οχήματα της CNH Industrial.

Πλέον, οι μπαταρίες της εταιρείας είναι ήδη εγκατεστημένες σε περισσότερα από 30.000 οχήματα παγκοσμίως. Διαθέτει έναν αυξανόμενο κατάλογο παγκόσμιων πελατών κατασκευαστών οχημάτων και μια στρατηγική συνεργασία με την Fiat Power Train Industrial
Το 2020 η Microvast, έλαβε ένα βραβείο κύρους από την US Advanced Battery Consortium.
Αυτό το βραβείο παρέχει χρηματοδότηση για την παραγωγή μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων χαμηλού κόστους.
Όσον αφορά τα χρηματοοικονομικά, η Microvast αναμένει να έχει έσοδα 100 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020.

Με την τιμή της μετοχής στα 20 δολάρια και μετά την ενοποίηση η Microvast θα αποτιμάται 6,1 δισεκατομμύρια δολάρια, που αντιστοιχούν :

  • 2,56 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα, των 2,348 δισεκατομμυρίων δολαρίων, του 2025.
  • 3,89 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα, των 1,545 δισεκατομμυρίων δολαρίων, του 2024.
  • 6,88 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα, των 874 εκατομμυρίων δολαρίων, του 2023.
  • 13,07 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα, των 460 εκατομμυρίων δολαρίων, του 2022.
  • 26,13 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα, των 230 εκατομμυρίων δολαρίων, του 2021.
και σε σχέση με τα EBITDA
  •  12,92 φορές τα εκτιμώμενα EBITDA του 2025.
  • 19,45 φορές τα εκτιμώμενα EBITDA του 2024.
  • 33,95 φορές τα εκτιμώμενα EBITDA του 2023.

Η μετοχή της Microvast στα 25 δολάρια, αρχίζει να αποκτά μια απαιτητική αποτίμηση και να προεξοφλεί έσοδα και EBITDA μελλοντικών ετών. Στα 11 δολάρια όταν είχε εντοπιστεί, πριν 1,5 μήνα, μετά από το άρθρο του πάντα έγκυρου Bloomberg, όπου και είχε διαρρεύσει η επερχόμενη συμφωνία ήταν κυριολεκτικά πάμφθηνη. Αυτό, σήμερα, παρατηρείται για μια άλλη μια εταιρεία που θα παρουσιαστεί σύντομα και αυτή είναι η Ευρωπαϊκή FREYER που θα γίνει δημόσια μέσω του Spac ALUS.

155 σχόλια:

  1. Για αύριο την βλέπω εύκολα πάνω απο 30.
    Βγαίνει στον Σαμοίλη (Cramer) και στο CNBC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ.Τάκη καλησπέρα.
      Επειδή είμαστε και εμείς που δεν έχουμε ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο,αλλά ακολουθούμε τα λεγόμενά σας,θα μπορούσατε να εκφέρετε μια σύντομη στρατηγικη για την thcb? Πουλάμε?και αν ναι σε τι τιμές.ξαναγοράζουμε? Και αν ναι σε τι τιμές?θεωρείτε οτί θα έχει την ίδια πορεία με την QS? Όπως είχατε πει,είναι το μοναδικό SPAC που μπήκατε και προτίνατε, χωρίς να έχει κάνει ανακοινώσει συγχώνευση.
      Στην ερώτηση της στρατηγικης θα ήταν καλοδεχούμενη και μια απάντηση από τους υπόλοιπους ειδικούς του blog.Ευχαριστω εκ των προτέρων

      Διαγραφή
    2. Κάτω απο 30 δεν δίδω.

      Προς το παρόν όμως παρατηρούμε.

      Διαγραφή
    3. Λέτε κ. Τάκη να έχουμε κανά δωράκι από τον Σαμοίλη όπως τότε που είχε πει για την XL (πρώην PIC) και πήγε 80% την επομένη...

      Διαγραφή
    4. Είχε αλλάξει. Ticker ... κύριε Γιώργο Τ. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...

      Διαγραφή
    5. Έχετε δίκιο κ. GERRY, είχε αλλάξει ticker και τη μεγάλη άνοδο την έκανε 3 μέρες μετά την αναφορά του Cramer, μετά από αναφορά αναλυτή για τιμή στόχο 30 δολ.

      Διαγραφή
    6. καλημέρα σε όλους

      κε Τάκη ποιός είναι αυτός ο Σαμοίλης(Cramer) που αναφέρετε συχνά

      Διαγραφή
    7. Ο Cramer είναι οικονομικός αναλυτής δημοσιογράφος με εκπομπή στο CNBC .... όπως ήταν κάποτε ο Σαμοίλης στο ALTER τον καιρό του 1998-2000

      Διαγραφή
    8. Καλό μεσημέρι σε όλους.
      Τελικά δεν βγήκε στον Σαμοίλη αλλά σε άλλη εκπομπή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
      https://www.cnbc.com/video/2021/02/01/electric-vehicle-company-microvast-to-go-public-via-spac.html

      Διαγραφή
  2. Αν δεν βγει στον ξάδερφο του Κλεω τον Ρουμπινί δεν πάει πουθενά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλτατε κύριε Gerry έχω πρόβλημα έχω απλώσει τόσο πολύ τον τραχανά που πλέον ζορίζομαι είμαι δυνατά σε THCB/BFT/DMYD/TDAC/EXPC κλπ κλπ ALUS/FUSE/SAII,
    έχω γίνει ο Βασιλιάς της μπαταρίας (ποιος Πάνος Γερμανός – ο κουμουνιστής…) και ουσιαστικά έχω φτιάξει SPAC ETF (χωρίς σαβούρες ή υπεραγορασμένα κατ’ εμέ).

    Η ρευστότητα μου δεν πάει καλά κοντεύω να αποφασίσω να “χαλάσω” το ελληνικό μου μακροχρόνιο χαρτοφυλάκιο (έχω πολλές μτχ από τις εισαγωγές, τις πουλούσα την μέρα της εισαγωγής βέβαια αλλά τις ξαναέπαιρνα μετά από λίγο)
    Ο μόνος λόγος που δεν το κάνω είναι λόγω Πατριωτισμού.
    Οι υπόλοιποι πως το βλέπετε.

    ΑΑΑ τη MICROVAST την έχω για μπαούλο (θα κάνω πάλι “Τσαχπινιές”) αλλά την θέλω να με συντροφεύει μόνο πάνω από $35 ξεκινάω τα “έξυπνα”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mavri_gata ευτυχώς που προφθασες και έκανες το ETF μπαταρίες γιατί στο τσαφ θα σε προλάβαινε το Κατερινάκι από το ARK... Τώρα από τραχανά άσε καλύτερα γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...πατριώτης είμαι μόνο στη σημαία και ότι συμβολίζει...κάτι Καλπινιδες και Κυριακούλη φυτοζωουν αλλά είναι θέμα χρόνου να βγάλουν εισητηρίο χωρίς επιστροφή .. Τοσκάνη παρακολουθω αλλά για μένα το χαρτάκι αυτό μπορεί να αποδειχθεί τόσο απρόβλεπτο που.... καταλάβενετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενημερώνω τον φίλτατο Ευρωβλάχο φροντίζοντας πάντα για την ψυχική του γαλήνη και ηρεμία ότι βρίσκεται η THCB στην έκτη θέση των trends. Λίγο ακόμα και θα μπει στο τοπ 5! (με ενδιαφέρει και μένα βεβαίως κ. Ευρωβλάχε γιατί είμαι κατέχων...) Υγεία σε όλους και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε Pirat ευτυχώς χαμογέλασε λίγο το χειλάκι μας μετά από πολύ καιρό! Βέβαια την περίμενα πιο grante την είσοδο, με +80-100% και στην κορυφή του top5. Εδώ όμως από ότι φαίνεται τώρα θα δοκιμάσουμε τη δεξιοτεχνία μας, μετά από την ανακοίνωση. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την άποψη του κυρίου Gerry, "ή ταν ή επί τας". Τόσες άλλες έκαναν την υπερβολή, δεν δικαιούται κι αυτή εδώ ένα ξεσάλωμα? Απλά θα το κάνει σε ανύποπτο χρόνο πιστεύω.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Ευρωβλάχε πιθανόν δε μας ξεδίπλωσε τα κρυφά χαρίσματά της ακόμα. Σε έναν δεύτερο και σαφώς ανύποπτο χρόνο θα μας κάνει πιστεύω την χάρη να μας αποκαλύψει τα κρυφά της γούστα και θα ξεσαλώσει. Συμφωνώ με την άποψη την δικιά σας και του κύριου Gerry. Την καλημέρα μου σε όλους και κυρίως στον sir!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα! Επειδή η διαχείριση μου είναι το λιγότερο τραγική, θα θέλατε να μου προτείνετε τι να πάρω σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου? Γιατί από ότι φαίνεται έχω χαθεί σε τόσες προτάσεις... Μήπως και μαζέψω λίγο τις ζημιές δλδ 😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. FIII IACA ALUS UWMC ADMA BTWN και όχι μόνο.... εξαρτάται τι θες φίλε μου...έχω απλώσει τραχανά σε 21 τραπέζια (Spacs)... αλλα για πολύ. Long και άλλα για gaming..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. FIII, Alus, Iaca.
      3 spacs στα χαμηλά με μικρο κίνδυνο αφού μέχρι να γίνει η συγχώνευση υπάρχει το εγγυημένο 10 δολάριο, όπως σε όλα τα spacs.
      Δραστηριότητες πολύ hot.

      Διαγραφή
    2. Κυριε Τάκη την αποψή σας για το CCX έχει κάνει προταση για την Skilsoft. μου κανει εντυπωση οτι ειναι πολύ χαμηλα κοντα στο 10 (10.3$)

      Διαγραφή
    3. Mια ματιά που είχα ρίξει ... δεν με τράβηξε κάτι.

      Διαγραφή
    4. τη καλησπέρα στην όμορφη παρέα. μπήκα alus δείχνει δύναμη. ημερομηνία συγχώνευσης ξέρουμε με την freyr? Sir, έχετε τιμή στόχο?

      Διαγραφή
    5. Είναι νωρίς για συγχώνευση ακόμη.
      Προς το τέλος της Άνοιξης.

      Αν ολοκληρώσει το project και βγάλει τα νούμερα που αναφέρει στο presentation, oύτε που τολμώ να σκεφτώ την τιμή στόχο. ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ

      Διαγραφή
    6. Και μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ΝΟΡΒΗΓΟΎΣ και όχι Χασομερηδες γραφειοκράτες Νοτιοεβρωπαιους...Αυτοί είναι κάτι σαν Γερμανούς με Αμερικάνικο μπολιασμα στις δουλειές τους ...και ένα Κράτος που είναι όχι μέσα αλλά δίπλα σε επιχειρήσεις και τον Ιδιωτικό Τομέα γενικότερα... Δεν είναι Planers μόνο αλλά DUERS....

      Διαγραφή
    7. ευχαριστώ Sir για την απάντηση οπότε έχουμε δρομο ακόμη να μη τη φοβάμαι...μόλις είδα το βιντεο του νορβηγού CEO μου έβγαλε εμπιστοσύνη. άλλη πάστα οι σκανδιναβοί, μακάρι κάποια στιγμή να τους μοιάσουμε σαν κοινωνία

      Διαγραφή
  8. Χαιρετώ ως αρχάριος, παράλληλα λάτρης και αναγνώστης του blog, να κάνω μια ερώτηση φρεσκαρίσματος για την κατάστασης της SPRQ ;
    Με σεβασμό και εκτίμηση προς τους μύστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτη η HOL πως και μας ξεφυγε.?
    https://finance.yahoo.com/quote/HOL?p=HOL&.tsrc=fin-srch

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μας ξέφυγε...
      την αφήνουμε λίγο να τρέξει και μόλις πάει να χαλαρώσει, τσούπ...
      https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1814329/000121390021005957/ea134316ex99-2_holicity.htm

      https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1814329/000121390021005957/ea134316ex99-3_holicity.htm

      Διαγραφή
    2. Για τη HOL έγραψε το Bloomberg ότι έκανε deal με τον κατασκευαστή πυραύλων Astra. Γι' αυτό και το 40% σήμερα.
      https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-02/astra-spac-deal-will-take-rocket-maker-public

      Διαγραφή
  10. ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ META TO DEAL THCB?
    TΙ ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να είναι λίγο έντονη η πτώση σήμερα στο -12% αλλά μέχρι στιγμής έχει κάνει περίπου 7εκ κομμάτια, ενώ χθες έκανε περίπου 24εκ όλη τη μέρα. Δείχνει δηλαδή να μην βγαίνει προσφορά σε αυτά τα επίπεδα. Μάλλον μαζεύουν τα τελευταία. Ότι και να κάνουν πάντως εγώ έχω γατζωθεί γερά και υπομονετικά. Ας βολοδέρνει στα χαμηλά και για δύο-τρεις μήνες αν θέλει.

      Διαγραφή
    2. Ας κάνουν ότι γουστάρουν Κύριε Ευρωβλαχε μου ...εδώ είμαστε γαντζωμενοι απ' τα παράθυρα χωρίς στρώμα από κάτω πριν κλείσει... χώρια που οι πιο πολύ εδώ πιστεύω πως είμαστε αγορασμενη 12 με 13 χάρις την Μυτογκα του ΤΑΚΑΡΟΥ..

      Διαγραφή
  11. Από ΧΑΑμενο έφυγαν καί τά τελευταία υπολείμματα...ενίσχυση ALUS και ξανά FIII..εδω σε λίγο θα βρεθώ μέτοχος μειοψηφίας 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί σας κ. Gerry...έφυγαν και τα τελευταία ΚΥΡΙΟ με ζημιά 1,06 Συνειδητή επιλογή...Δεν είμαστε για "παρκαρισμένα" euros...
      Όπως λέει και ένας φίλος μου...νιώθω σαν λευκή περιστερά 😃
      Πάμε για άλλα...

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΟ έφυγα με ελάχιστο κέρδος Ε ΛΑΣΤΡΟΝ με +40% .. ήταν αγορασμενος στο 0.85...προσωπικα πιστεύω πως κάποια στιγμή θα διπλωσουν και τα δύο αυτά δεινοσαυρακια ... αλλά χωρίς εμένα.

      Διαγραφή
  12. ALUS... είναι μέχρι να ανακοινώσει το Νορβηγικό Θωρηκτό πως έχει πάρει μερικά εκατομμύρια κομμάτια...εγώ ρισκάρω καί λέω πως θα συμβει μόλις οριστικοποιηθεί το DEAL...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει και πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών με τα λεφτά της συγχώνευσης.
      Να δούμε, αν θα το ενεργοποιήσει μετα τη συγχώνευση.

      Διαγραφή
    2. Προσωπικά δεν μπορώ να μην το παίξω αυτό το PLAY SIR...

      Διαγραφή
    3. Για μένα δεν υπάρχει περίπτωση όταν οριστικοποιηθεί η συμφωνία να μην μπει μέσα το Θηριώδες FUND των Νορβηγών...εδώ αγόραζε ΟΛΠ... Το δικό τους θα αφήσουν έξω???

      Διαγραφή
  13. Καλησπέρα , κύριε Τάκη η AYRO έχει μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με την FUV που πετάει σήμερα λέτε να κάνει κίνηση τώρα η AYRO? Έχω κρατήσει μια καλή δωρεάν θέση και εσείς το ίδιο νομίζω . Κύριε GERRY κρατήστε λίγο ρευστότητα εγώ εχω λίγη ρευστότητα ακόμα και δεν εχω μπει ALUS TSIA ενώ εχω πολύ λίγα CCIV , καλά για Ελλάδα δεν συζητάω τα έχω σκοτώσει από τέλος Δεκεμβρίου ΟΛΑ!!! και βρήκα την υγειά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας περάσει τα 7,5 και θα δούμε ζωγραφιές, λέω εγώ τώρα ...

      Διαγραφή
    2. CCIV έχω σχετικά μικρή θέση... αλλά πιστεύω πως θα γίνει της....ALUS έχω ήδη πάρει τα 3/5 της θέσης και TSIA ολοκληρωσα με μ.ο 13.50...ρευστοτης μόλις 15%...

      Διαγραφή
  14. κυριε τακη για alus επειδη ψαχνω κ δε βρισκω καποια αναλυση σας ποσο hot ειστε? σας αρεσει? ειναι για πολλα? καποια εκτιμηση για να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε. . .
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε για Alus, ούτε για ΙACA, αλλά ούτε για Tsia θα δειτε εδώ ...

      Περιμένω να πειστώ πως βρήκα κάποιο καλό σημείο εισόδου και στην τιμή και στο timing και θα αναρτήσω τότε .... κινδυνεύω να χάσω την Tsia θα μου πείτε.

      Διαγραφή
    2. Νομίζω ότι τα επίπεδα του 14 χάθηκαν. Μακάρι να βγω ψέυτης... Δεν ξέρω για ποιο επίπεδο λέτε για Tsia.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Δημήτρη
      Υπάρχουν και άλλες κοπελιές. Όρεξη να έχει κάποιος να ψάχνει και να βρίσκει.

      Εξάλλου αν κάποιος ψάχνει χαρτιά που μπορούν να τραβήξουν πολύυυυυυυ ανηφόρα ... το 12 ή το 13 ή το 17 με 18 μικρή σημασία έχει!!

      Διαγραφή
    4. Εκτός απο όρεξη και χρήματα κύριε Τάκη... Είναι τόσες πολλές οι επιλογές που θες και πολλά χρήματα...

      Διαγραφή
    5. Κύριε Dimitri's "όλο " το ταμπλώ δεν γίνεται να το πάρουμε και φυσικά ούτε πολλά κομμάτια στην καθε μία....η πολλά σε λίγες η λίγα σε πολλές επιλογές... αυτό ισχύει για όλους μας..

      Διαγραφή
  15. Κύριε Τάκη γιατί δεν σας έκανε στο TSIA το 13..??ειλικρινά ρωτάω....έχω μπει και στα 3. Θα μου πείτε κακό του κεφαλιού μου αλλά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και απο τα 3 θα βγάλετε πολλά .... μην σας πω ότι και στα 3 πρέπει να βρείτε ποιόν αριθμό τεμαχίων πρέπει να μπαουλιασετε.

      Για το TSIA να πω ... η Latch εκτός απο το ότι έχει τον Chamath, εχει εκπληκτικές συνέργειες.
      Μόνο να σκεφτείτε ποιός είναι ο χορηγός του Spac θσ καταλάβετε πολλά για την μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας.

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ θα το αναφέρω και ας γίνομαι κουραστικός αλλά προτιμώ να είμαι δίκαιος και ευγνώμων .... Ανοίξατε δρόμους σκέψης πάνω στις Αγορές σε όλους εμάς μέσα απ' αυτο το ΜΠΛΟΓΚ που το πιθανότερο είναι πως κάποιοι από εμάς δεν θα τους έβλεπαν η θα έσπαγαν τα μούτρα τους πολλάκις και πάλι αν...η κάθε μου ερώτηση πρώτα προς εσάς και μετά στον οποίον άλλον φίλο εδώ συνδιαλεγομαι έχει καθαρά να κάνει μόνο με απόκτηση γνώσης και να δω κάτι που πολύ πιθανόν να μην βλέπω η το βλέπω λάθος ... Στις Αγορές το έχω ξαναπεί οποίος ισχυρίζεται πως δεν κάνει λάθη είναι η ψεύτης η Looser... Το ζητούμενο είναι η αποφυγή μεγάλων λαθών που απαιτείται πολύς χρόνος ενέργεια και χρήμα για να αποκατασταθούν με ότι αυτό συνεπάγεται...Σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά όπως και τα φιλαράκια εδώ που αγωνίζονται μαζί μας..Την Καλημέρα μου !

      Διαγραφή
  16. Κυριε Τακη με την ACEV σας ειχα ξαναρωτησει στο παρελθον αλλα νομιζω δεν ειχα παρει απαντηση.
    Εχω παρει το 1/3 της θεσης που επιθυμω , τη θεωρω long play αλλα με καλο potential. Ειναι μικρουλα αλλα με αντικειμενο σε hot sectors και δε θα μου φαινοταν απιθανο αν παει καλα να γινει και στοχαστρο εξαγορας. Τι λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φάνηκαν τα νούμερα της Achronix κάπως αδύναμα και δεν ξετρελάθηκα ... έχετε κάτι να μας προτείνετε για την κυρία;
      Κάτι ενδιαφέρον;;

      Διαγραφή
    2. να σας πω την αληθεια μου κινησε το ενδιαφερον οτι κανουν φοκους σε τομεις που θα δουν την επομενη 5ετια τεραστια ανθηση, Αutonomous driving , 5G , AI και αλλα. Ναι οι αριθμοι δεν ηταν κατι εξωπραγματικο αλλα ουτε χαλια. Ενα προσιτο για τα δεδομενα της Αμερικης στοχο βλεπω και παντα την πιθανοτητα εξαγορας απο μεγαλες του χωρου που θα εκτοξευσουν την υπεραξια του επενδυτη. Αλλα μπορει να ειμαι και πολυ ρομαντικος δε ξερω χαχα

      Διαγραφή
    3. αυτη ειναι μια πολυ καλη ερωτηση. να σας πω την αληθεια θεωρω εν μερη οτι δεν εχει πομπαριστει καπου εως τωρα αν εξαιρεσουμε 2-3 καναλια youtube για να γινει γνωστη για τη μαζα. Τωρα τα funds δε προκειται να μπουν εως το merger οποτε μονο αν περιμενουμε απο retail investors ή καποιο μεγαλο ψαρι. Θα την ξανακοιταξω σε ποιο μεγαλο βαθος μηπως μου εχει διαφυγει κατι.

      Διαγραφή
  17. Προσωπικά έδωσα την μισή μου θέση cciv με σχεδόν 100% κέρδος, τείνω να γίνομαι επιφυλακτικός με μετοχές που τραβούν υπερβολικά πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Ας γίνει το DA και ξαναμιλάμε.
    Για Microvast που είναι το μεγάλο μας ντέρτι :
    1. Δεν δίνω προσωπικά ούτε μισή μετοχή τώρα
    2. Αναμένουμε DA όταν θα φοράμε κοντομάνικα(=Q2)
    3. Θα πουλήσω την "κερδοσκοπική" θέση (=1/3) όταν θα ανοίγουν τα σχολεία περίπου και εφόσον είναι άνω των 40 για να ικανοποιήσω το συντηρητικό κομμάτι του επενδυτικού εαυτού μου και θα μπαουλιάσω το υπόλοιπο για 2-3 χρόνια τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. CCIV ούτε λεπι πριν κάνει deal...Εδώ μπορούμε να δούμε τρέλα πράγματα την ημέρα του deal...προσωπική άποψη πάντα....

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα στην παρέα. Αναρωτιέμαι μήπως δίνουμε μεγάλη πίστη σε όλες αυτές τις καινούριες μικρές εταιρίες που είναι στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης. Μήπως διαπραγματεύονται σε αδικαιολόγητα υψηλές τιμές. Μήπως τελικά οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι οι παραδοσιακές αυτοκινητοβιομαχήνιες και εμείς μείνουμε με τα χαρτιά στα χέρια. Π.χ διάβασα αυτό: "VW sold 231k BEVs in 2020 with their best selling models only starting production in the middle of the year. They also sold another 190k PHEVs and took market share in both segments from ICE incumbents and Tesla. How much is that worth if $TSLA fully diluted marketcap is ~$1T." Τι νομίζετε γενικά εσείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα μακρηγορήσω.
      Μια κουβεντούλα μόνο ως απάντηση ...

      Φαίνεται ότι δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι έχουμε αλλάξει καμμία δεκαριά εταιρείες μόνο στο χώρο των EVs.
      Tι να μας προβληματίσει; Αν θα υπάρχει αύριο, για πχ, η Faraday; Γιατί θα υπάρχει στο χαρτοφυλάκιο μας;

      Διαγραφή
    2. VW αναφέρατε.
      Για ψάξτε να δείτε σε πόσες νέες εταιρείες είναι απο πίσω.

      Τα πράγματα είναι απλά.
      Κάποιοι από τους δεινόσαυρους θα εξαφανιστούν αύριο, κάποιοι θα επιβιώσουν εξαγοράζοντας στην πορεία πετυχημένου μικρούς και κάποιοι μικροί θα είναι οι μεγάλοι ΝΙΚΗΤΈΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.

      Διαγραφή
    3. Η αγορά δεν είναι χαζή να αφήνει τους δεινοσαύρους στα χαμηλά!!!!

      Υπερβολική μπορεί να είναι ... ΧΑΖΗ ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    4. TO THE POINT SIR AS USUAL...
      Ένα από τα ατού ενός μεγάλου παίχτη σε οποιαδήποτε παιγνίδι είναι η προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε συνθήκες του παιχνιδιού.... επίσης δεν μπορείς να παίζεις τέννις με μπάλα του 🏀... απλά δεν γίνεται και ο νοων νοειτο...το μέλλον είναι στην ηλεκτροκίνηση και στους συναφεις κλάδους στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας στο διάστημα δορυφόροι τηλεπικοινωνιών και etc ... τεχνητή νοημοσύνη και ότι καινοτόμο παρουσιάζεται ...

      Διαγραφή
    5. Ευχαριστώ για την απάντηση κύριε Τάκη. Κάπως έτσι την είχα φανταστεί και εγώ. Ότι δηλαδή προσεγγίζουμε τις μικρές εταιρίες ευέλικτα και αναλόγως πράττουμε.

      Διαγραφή
  19. Αναφέρθηκε χθες από έναν τηλεθεατή το spac της Fiii στον Cramer και είπε ότι θα την ψάξει. Για να δούμε μήπως μας δώσει την ώθηση για να ξεφύγουμε από τα 12-13$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα έχει κάποιος άποψη για την Tilray ? Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιό παλιά αλλά LOTS κοντά στα 10. Βέβαια παίζει σε κλάδο με μεγάλο ανταγωνισμό( μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, όμως σε άνθηση λόγω ότι οι αμερικάνοι μετακομίζουν στα προάστια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Microvast

    https://seekingalpha.com/article/4402962-microvast-best-ev-spac-may-arrived?mail_subject=thcb-microvast-the-best-ev-spac-may-have-arrived&utm_campaign=rta-stock-article&utm_content=link-2&utm_medium=email&utm_source=seeking_alpha

    Λέει ο αρθρογράφος
    Αν κοιτάξετε το Arrival, μία από τις πιο αξιόλογες εταιρείες EV στην αγορά με αποτίμηση κοντά στα 16bil $, έχει παραγγελίες μόνο 1,2 δισ. $. Η QuantumScape, μια εταιρεία μπαταριών "νέας γενιάς" στερεάς κατάστασης που δεν αναμένεται να αποφέρει έσοδα έως το 2025, εκτιμάται στα 17 δισ. Δολάρια από την αγορά.

    Καταλήγει ...
    Η Microvast, εν τω μεταξύ, εκτιμάται σε περίπου 6,6 δισ. Δολάρια στην τρέχουσα τιμή περίπου 24 $ ανά μετοχή. Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά υποτιμημένο. Από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των EV με τόσο μεγάλη αξία.

    Ωστόσο, υπάρχουν κίνδυνοι. Ο χώρος της μπαταρίας κινείται γρήγορα και είναι πιθανό οι πελάτες να μεταβούν σε μπαταρίες στερεάς κατάστασης όπως αυτές της QuantumScape εάν αποδειχθούν ότι έχουν πολύ καλύτερες επιδόσεις. Ωστόσο, πιστεύω ότι η εταιρείας και οι συνεργασίες με άλλους κατασκευαστές μειώνουν ουσιαστικά σε κίνδυνο της εταιρείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιες σκέψεις για την Microvast, χωρίς νούμερα...
      Εταιρεία στρωμένη, υπάρχει από το 2006, έχει ήδη πωλήσεις. Έχει καινοτόμο και δοκιμασμένο προϊόν και σίγουρα θα συνεχίσει το R&D, προς το παρόν βρίσκεται μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
      Έχει συνεργασία στο R&D με την BMW.
      Το 2021 ανοίγει εργοστάσιο στην Αμερική.
      Το 2022 ανοίγει εργοστάσιο στη Γερμανία.
      Η μπαταρία αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του κόστους ενός EV και οι εταιρείες μπαταριών μπορούν δυνητικά να "παίξουν" με όλους τους κατασκευαστές οχημάτων, σε μια αγορά η οποία θα είναι ταχέως αυξανόμενη.
      Στους επενδυτές είναι και η Blackrock.
      Δεν ξέρω πόσο θα κρατηθεί εδώ στα χαμηλά αλλά είναι σαν να χαρίζεται, είναι για μεγάλα πράγματα η μετοχή.
      Σίγουρα υπάρχουν κίνδυνοι και κυρίως μην τη σορτάρουν οι reddits επειδή την διακρατούν 12 hedge funds.

      Διαγραφή
    2. Εγώ προσωπικά θέλω να την σορταρουν και να είμαι μέσα... ούτως η άλλως στο μπαούλο είναι...αν εδώ είναι τσάμπα στα 14 ξανά τι θα είναι ακριβή?

      Διαγραφή
  23. Άσχετο! Άκουσα σε ένα βίντεο μια ενδιαφέρουσα επενδυτική άποψη σχετικά με την υπερβολική διακράτηση μετρητών ή ακόμη και τη ρευστοποίηση ολόκληρου του χαρτοφυλακίου (cash out), που με προβληματίζει τελευταία.
    Όταν λοιπόν προβαίνεις σε μια τέτοια ενέργεια είναι σαν να κάνεις market timing, προβλέπεις δηλαδή ότι επίκειται στο κοντινό μέλλον κάποιο κραχ.
    Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ στο market timing αποδεδειγμένα δεν είμαι καθόλου καλός.
    Το μυστικό είναι οι μετοχές που αγοράζεις ή διακρατείς να αποτελούν ευκαιρία. Έτσι τόσο σε καλούς όσο και σε κακούς καιρούς δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν παρόλα αυτά πάψουν να υπάρχουν ευκαιρίες, η αγορά θα αρχίσει να σε πετάει σιγά σιγά έξω από μόνη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε Ευρωβλαχο όλα αυτά για μένα είναι θεωρίες κοινώς αμπελοφασουλοφιλισοφιες και θέλω αυτός που το γραφει η το λέει αυτό να μου δείξει τα πινακίδια του ..αν έχει κόψει κανένα...θεωριτικοι των αγορών να έχουμε να λέμε και σε δουλειά να βρισκόμαστε...οι πιο πολλοί αναλυτές που έχω γνωρίσει δεν κόβουν πινακιδιο ... εννοείτε πως δεν είναι μομφή προς εσάς φυσικά... αλλά προς τους τσάμπα μάγκες των αγορων ...δεν τους δίνω ούτε ένα μιλισεκοντ από το χρόνο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. FTOC. Είναι περίεργο ότι η αγορά δεν άρεσε την Payoneer. Από τις καλύτερες fintech εταιρίες και
    σχεδόν 4 φορές φθηνότερη ( στα 10$ ) από την paypal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. TUSCAN HOLDINGS CORP.SUSPENDED

    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ
    • NEW YORK, Feb. 1, 2021 /PRNewswire/ -- WeissLaw LLP is investigating possible breaches of fiduciary duty and other violations of law by the board of directors of Tuscan Holdings Corp. ("THCBU" or the "Company") (NASDAQ: THCBU) in connection with the Company's proposed merger with Microvast ("Microvast"), a privately held electric-vehicle battery making company. Under the terms of the merger agreement, THCBU will acquire Microvast through a reverse merger that will result in Microvast becoming a public company traded on the NASDAQ. The transaction values the combined company at an enterprise value of $3 billion.
    WeissLaw LLP (PRNewsfoto/WeissLaw LLP)
    If you own THCBU shares and wish to discuss this investigation or have any questions concerning this notice or your rights or interests, visit our website:
    https://www.weisslawllp.com/THCBU/
    Or please contact:
    Joshua Rubin, Esq.
    WeissLaw LLP
    1500 Broadway, 16th Floor
    New York, NY 10036
    (212) 682-3025
    (888) 593-4771
    stockinfo@weisslawllp.com
    WeissLaw LLP is investigating whether THCBU's board acted in the best interest of THCBU's public shareholders in agreeing to the proposed transaction, whether the board was fully informed as to the valuation of Microvast, and whether all information regarding the process undertaken by the board and the valuation of the transaction will be fully and fairly disclosed to THCBU public shareholders.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχω δει οτι αντίστοιχες ανακοινώσεις, υπάρχουν σχεδον για όλα τα spacs και μαλλον ειναι συνηθης διαδικασία απο δικηγορικά γραφεία να ψάχνουν πρόβληματικά σημεία σε μια σύμφωνια, δεν νομίζω πως ειναι ανησυχητικό.

      Διαγραφή
    2. Αυτό που περιγράφει το σχόλιο σας γίνεται σε όλα τα spac όταν ανακοινώνουν την DA, δεν είναι κάτι να φοβάστε.

      Διαγραφή
    3. Μην δίνετε καμιάααααααα σημασία.
      Σε όλες τις συγχωνεύσεις θα δείτε παρόμοιες ανακοινώσεις .....

      Πάμε παρακάτω.

      Διαγραφή
    4. ΕΙΝΑΙ οι Π#π#ρες χασοδικηδες της Αμερικής...εχει και εκεί φυντάνια να φάνε κι οι κότες...

      Διαγραφή
  27. FIII 125000 ΤΕΜ... ότι πουν τα παιδιά...όσο μένει εδώ εγώ θα αγοράζω έστω και 100 την ημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε GERRY μην τα πετάτε έτσι και αρχίσω να κρύβομε γιατί εγώ έχω 500 FIII και όσο και να θέλω να αυξήσω δεν το κάνω γιατί έχουμε τόσες επιλογές να απλωθούμε , σήμερα εχω 19 μετοχές και γλυκοκοιτάζω και άλλες αλλά το ρευστό τελειώνει. Έχω ξεφύγει αρκετά σε sklz και NPA όχι τόσο και δεν θέλω να το κάνω σε άλλες μετοχές.

      Διαγραφή
    2. Έχω μόλις 21 Κύριε Geopard...ADMA και νερακια ...τα υπόλοιπα SPACS...

      Διαγραφή
    3. καλησπέρα σε όλους.
      Οντως είναι τόσες πολλές οι επιλογές,που αν δεν έχεις ένα πλάνο διαχείρισης,θα κάψεις τον εγκέφαλο σου. Διαβάζω που γράφουμε για μπαούλιασμα, και ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω ποιός είναι ένας καλός αριθμός τεμαχίων για μακροπρόθεσμο παρκάρισμα .Οσες πιο πολλές μπαουλιάζεις,τόσο μειώνεται η ρευστότητα. Θα μου πεί κάποιος, είναι αναλόγως την τσέπη του καθενός,αλλά απο την άλλη,το να κρατήσεις μακροπρόθεσμη θέση με 100 τμχ π.χ. ,δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο(προσωπική απόψη το τελευταίο, χωρίς να λέω οτι είναι λάθος) . Ισως αυτό που ανέφερε κάποια στιγμή ο κ. GERRY, οτι δλδ ή έχεις λίγες με πολλά τμχ ή πολλές με λίγα τμχ,βοηθάει στο να πατήσεις σε ένα πλάνο. Αυτά....έβγαλα και τα εσώψυχα μου...

      Διαγραφή
    4. Στο μπαούλο μπαίνουν ένα μέρος των κερδών ... απο επιλογές που περιμένουμε/εκτιμάμε ότι κάψουν τα κοντέρς!!

      Εγώ στο μπαούλο έχω τις σίγουρες SKILLZ, SoFi και την λιγότερο σίγουρη (επειδή ακόμη το project δεν παράγει έσοδα) AST & Science - Space Mobile.
      Έχω βάλει και την κάνναβη, την τρελιάρα την CLVR, επειδή θέλω και μια εταιρεία απο αυτόν τον κλάδο ... και δεν μπορώ να πάρω GTBIF λόγω OTC!!

      Απο μπαταρίες και EVs ακόμη είμαι στη σκέψη ... τι και να θα μπαουλιάσω.

      Διαγραφή
    5. Όποια νέα εταιρεία ΕV, προχωρήσει εντός του 2021 να βγάζει τα μοντελάκια της θα μπαουλιάζεται το κέρδος!!

      Στα φαβορί είναι RIDE, FIII και CIIC

      Διαγραφή
    6. Κύριε Τάκη NPA στο μπαούλο δεν έχει?

      Διαγραφή
    7. Χρήσιμες οι συμβουλές σας κ.Τάκη.

      Διαγραφή
    8. Άντε ν ανοίξω και εγώ το δικό μου μπαούλο...SKLZ SOFI AST APTX ...στα ΕVs βλέποντας και κάνοντας ...τώρα TSIA ALUS είναι στα υπ όψιν όπως και IACA... Μέχρι στιγμής...

      Διαγραφή
    9. Ναι έχετε δίκιο δεν γράψατε το ticker και μπερδεύτηκα

      Διαγραφή
    10. Βλέπω περίεργο και πονηρό παίξιμο στη RIDE.
      Αν όντως βγάλει το Endurance το καλοκαίρι, όπως παντού ανακοινώνει η εταιρεία, τότε γίνεται αυτόματα το επόμενο μεγάλο μακροπρόθεσμο στοίχημα.

      Αυτό, βέβαια, θα προεξοφληθεί απο την αγορά πολύ νωρίτερα και θα γράψει το 40 με 50. Εκεί αδειάζω τη κερδοσκοπική μου θέση και θα μείνω με την μακροπρόθεσμη.

      Διαγραφή
    11. Παρομοίως θα λειτουργήσω με ADMA.
      H προσέγγιση ή υπέρβαση των 4 δολαρίων θα με ωθήσει να βγάλω την κερδοσκοπική μου θέση και θα μείνω με μια πιο μακροπρόθεσμη ... που θα φύγει απο τα 10 και πάνω. Ή τελος πάντων θα ξαναεκτιμηθεί στο μέλλον αν θα φύγει η μακροπρόθεσμη θέση.

      Διαγραφή
    12. ADMA είμαι σε σκέψη μήπως δω όλο το έργο...SIR..

      Διαγραφή
    13. Το παίξιμο της RIDE κ. Τάκη θυμίζει το κούνημα στο μπουκάλι της σαμπάνιας στην F1.
      Είναι μέχρι να πεταχτεί ο φελλός.

      Διαγραφή
    14. Tης FIII Κύριε BARREN τι σας θυμίζει?

      Διαγραφή
    15. Κύριε Τάκη αναφέρατε την GTBIF και μιας και από IB υπάρχει η δυνατότητα αγοράς , αξίζει να αγοραστεί σε μια πιθανή διόρθωση στην περιοχή του 25 αν το κάνει?

      Διαγραφή
    16. Ε όχι και γκάζοζα Κύριε BARREN μου ...το ξεφτιλισαμε το όχημα... Εντάξει δεν είναι Crystal(η μήπως είναι,) αλλά αφρωδης οίνος σίγουρα...προσεχτε γιατί μπορεί ο φελλός του FIII όταν φύγει να βγάλει μάτια... ευσεβείς πόθοι ? ιδωμεν...

      Διαγραφή
  28. Κύριε GEOPARD για όνομα...1400εχω με τα σημερινά...125000 όγκο έχει κάνει ενοουσα... είναι δυνατόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν το καταλάβατε κύριε GERRY πέρα από την πλάκα σαφώς και δεν θέλω να βάζω πάνω από 6000-7000$ σε καμιά μετοχή οπότε τα 1400 κομμάτια για μένα ειναι εκτός δικών μου ορίων , σίγουρα βέβαια δεν έχουμε το ίδιο διαθέσιμο κεφάλαιο μόνο στην SKLZ εχω ξεφύγει αρκετά ( 600 με μέσο όρο 20,7 και δεν έχω δώσει ακόμα τίποτα ).

      Διαγραφή
  29. Φίλε μου Geopard ανέφερα το νούμερο επειδή μπερδέψατε την ανάρτηση μου....στο FIII 1000 είχα μέχρι πρόσφατα αλλά πούλησα μερικά BFT και στο 17.70 και τα γύρισα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί και να μπερδεύτηκα , BFT καλά κάνατε και τα γυρίσατε γιατί εγώ είχα στηθεί πάνω από τα 20 και πήγε μέχρι 19,5 και τα έκανα βόλτα

      Διαγραφή
  30. Έχω απόθεμα ακόμη φίλε GEOPARD...μετα το 20 σιγά σιγά...απλά θεώρησα πως το FIII υστερε8 και χρωστάει κίνηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκανες φίλε GERRY εγώ πριν λίγο έδωσα 200 SKLZ στο 31,4 και θα κρατήσω τα υπόλοιπα αφού έριξα τον Μ.Ο στο 15,5 επίσης καθάρισα την BFT στο 17,96 για ρευστότητα (πιθανόν να έκανα λάθος που τα έδωσα τα BFT ) , ενώ τελείωσα με τις αγορές στην IACA.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Geopard SKLZ έχω μπαουλιασει και ανάλογα πως θα ανέβαινε ίσως διώξω μερικά...BFT μου αρέσει πολύ ... έχει γίνει προβλέψιμη δείχνει πως εκεί είναι μέγαλα παιδιά και όχι Ρουμπινχουτηδες... πιστεύω πως σύντομα θα σπάσει το 20
      . στόχος 30 με 35 .. εκεί θα αδειάσω ...

      Διαγραφή
  31. Σημερά μπήκα TDAC στα 13.5.
    spac με την loterry.com που είναι πλατφόρμα για blockchain-lottery και μολις έκλεισε
    συμφωνία για είσοδο στην αγορά της Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαζί σας, έχω μεγάλη θέση εντός δεκαημέρου αναμένεται να μάθουμε τα καλά νέα...
      Το καλό πράμα αργεί...
      Εννοώ ότι η διαδικασία για τη συγκεκριμένη συγχώνευση άργησε και κούρασε πολλούς "γρήγορους", κακό δικό τους.

      Διαγραφή
  32. Αγαπητέ κύριε Μορφονιέ. Μόλις μίλησα μέ την κόρη μου στην Φλόριδα καί μετα από την επικοινωνία με το εργοστασιο στό ΟΧΑΙΟ μου ειπε .οτι η παραγωγή θα αρχίσει τέλη αυγούστου. Θα τους στειλη και ενα μειλ για μια παραγγελια. θα σας κρατησω ενήμερο μόλις έχω νεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μήπως έχει κανείς RMO; Μου έδινε 100% και χάζεψα, θέλησα περισσότερα. Τώρα έχει χάσει τα μισά από τα ψηλά της και δεν ξέρω τι να κάνω.
    Μεγάλη Επιτυχία αποδείχτηκε και η SKLZ! Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ του Κ.Τάκη δεν άργησε να επιβεβαιωθεί.
    Επίσης θα ήθελα να αναφέρω και άλλη μια, που αν δεν κάνω λάθος, ήταν μια από τις τρεις προτάσεις του Κ. Butcher. Πήρα πολύ λίγα κομμάτια, μόνο και μόνο για να την παρακολουθήσω (επειδή μου φάνηκε ενδιαφέρουσα). Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μου έδωσε 130%! Μιλάω για την API. Και απ' ότι θυμάμαι, έλεγε ότι ήταν σχετικά ακριβή και ότι έπρεπε να τοποθετηθεί κανείς σταδιακά σε βάθος χρόνου. Αυτή έγινε ΠΥΡΑΥΛΟΣ! Καλύτερος και από αυτούς του ELON MUSK xaxa.
    K. Butcher για όνομα.....χαχα Κάνετε μια προσπάθεια να γράφετε συχνότερα κι εσείς.
    Πέρα από την πλάκα, προσωπικά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Πριν από αυτήν, είχα ακολουθήσει και μια άλλη επιλογή σας, με σκοπό να τοποθετούμαι σταδιακά, (μακροπρόθεσμα), αλλά μου έδωσε γρήγορο κέρδος και την πούλησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kύριε Σωκράτη καμμία επιτυχία δεν υπάρχει για SKLZ.
      H επιτυχία θα είναι όταν θα είναι η νέα SHOPIFY!!!
      Ακόμη Είμαστε στο μηδέν.

      Διαγραφή
    2. Εγώ δεν έχω ζήσει Κ. Τάκη τέτοιες καταστάσεις μέχρι τώρα. Αντίθετα έχω ζήσει μέχρι και -90%!Εύχομαι να συμβεί και να το απολαύσουμε, έτσι για την εμπειρία. Δεν μπορώ να αξιολογήσω αυτές τις εταιρείες, ούτε χοντρικά (δεν τις ξέρω καν).
      Γι αυτό να ξέρετε, ότι σας ακολουθώ πιστά στις επιλογές σας αυτές, χωρίς δική μου πρωτοβουλία (δυστυχώς).
      Τώρα αν θέλετε και όποτε μπορείτε, θα ήθελα να μου εξηγήσετε, πως υπολογίζετε αυτό το κερδοσκοπικό κομμάτι μιας θέσης, που έχετε συχνά αναφέρει. Είναι σταθερό; π.χ το 1/3 ή το 1/2 της θέσης; Ή το καθορίζει ανάλογα η εμπειρία σας; Ευχαριστώ και πάλι.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Σωκράτη ειλικρινώς σας λέω πως δεν υπάρχουν κανόνες. Όταν βλέπετε να λένε κάποιοι πως βάζουν κανόνες στα χρηματιστήρια, τότε ένα είναι βέβαιο. Οι ίδιοι καταπατούν τους κανόνες τους σε κάθε τους πράξη.

      Εγώ πιστεύω στη γνώση , στο ταλέντο καθώς και ότι ο καθένας πρεπει να βρίσκει το δικό του χρηματιστηριακό δρόμο που του ταιριάζει .

      Διαγραφή
    4. Για να υπερθεματολογισω λιγάκι σ αυτό που λέει ο Κύριος Τάκης...Η φύση των Αγορών (μιλάμε πάντα για Αμερική και όχι για κάρα που μια φορά την δεκαετία παριστάνουν τα ντε σε βο δεν το χω το Γαλλικό ), είναι καθαρά δυναμική και απρόβλεπτη ...νομίζω πως τώρα πια όσοι ασχολούμαστε το είδαμε στην πράξη...Κοιτάζοντας τα δικά μου χαρτιά χθές στο After Hours και στο Pre markεt τίποτα δεν έδειχνε ότι θα γινόταν αυτό σε SKLZ σε VGAC Branson και NPA.. ενδεικτικά αναφέρω ...που καταλήγουμε στην προσαρμοστικότητα στο παιγνίδι...

      Διαγραφή
    5. εγω παιζω με RMO κ. Σωκρατη. Ειχα αγορασει απο τα 13. Πουλησα στα 26 και 32. Κρατησα ισα ισα το 5% αυτων για την τιμη των οπλων να δω που θα φτασει. Τελικα ξανααγορασα στο 19.5 και 18.5 και εχω μεσο ορο 18.22 τωρα. Ευελπιστω σε μια εκρηξη μετα απο τοσο consolidation period και κινηση για 30+ οπου θα ξαναδωσω

      Διαγραφή
  34. Άσχετο, η Cathie δεν θα αγοράσει Microvast να δούμε κι εμείς άσπρη μέρα? Ή δεν παίζει με μπαταρίες το ARK?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χαιρετώ τους συναγωνιστές .Μέσω ποιας πλατφόρμας αγοράζετε crypto? Πιο ευέλικτη, λιγότερα fees, γρήγορη διαδικασία ταυτοποίησης και δημιουργία λογαριασμού. Ενδιαφέρομαι για αγορά XRP ripple. Εχω κάνει λογαριασμό στην bitstamp, αλλά δεν με αφήνει με τίποτα να κάνω το account secure μέσω τοθ google authenticator. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα! Εχω πολυ καιρο να κανω transaction στα κρυπτο. Εχω μπαουλιασει Cardano (ADA) απο τα 0,03. Αυτη την εποχη πεταει στα 0,45. Ολες τις κινησεις απο fiat σε Ethereum τις εκανα απο το Coinbase και στην συνεχεια εστελνα τα Ethereum στο Binance και αγοραζα οποιο altcoin ηθελα. Θεωρω και τις 2 πλατφορμες πολυ αξιοπιστες. Με ενα γρηγορο search ειδα οτι πλεον το Binance δεχεται fiat money μεσω πιστωτικης η χρεωστικης καρτας οποτε αποφευγεις το Coinbase για την μετατροπη. Ελπιζω να βοηθησα.

      Διαγραφή
  36. Απαντήσεις
    1. Κυριε Τακη, Ολος αυτος ο τομεας πιστευω πως ειναι το επομενο βημα.

      Εντελως τυχαια είδα και τον συμπατριωτη μας Advent Technologies
      https://www.advent.energy/

      https://www.ekathimerini.com/261951/article/ekathimerini/business/patra-founded-company-to-be-listed-on-nasdaq

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα στον sir και σε όλους τους συνδαιτυμόνες. Το βάζω εδώ μήπως πρέπει να μπουν κάποιες στο ραντάρ...🧐

      https://medium.com/datadriveninvestor/22-climate-focused-spacs-for-sustainable-investors-b2d81112cc11

      Διαγραφή
    3. Κ. Τάκη, η συγκεκριμενη τεχνολογια ειναι hydrogen. Απο οτι εχω διαβασει δεν θα εχει την ιδια αποδοτικοτητα με την μπαταρια και μαλιστα με πολλα προβλήματα ειδικά ασφάλειας και συντήρησης. Θα βγουν χαμενοι οσοι ασχολουνται και πολλες εταιρείες εχουν ηδη αποσυρθει.

      Διαγραφή
    4. https://www.fleetowner.com/equipment/article/21146758/total-investment-keeps-hyzon-trucking-towards-fuel-cell-goals

      Διαγραφή
    5. Τα βαρέα φορτηγά με μπαταρία υποφέρουν από το μεγάλο βάρος και θα μπορούσαν να χάσουν έως και 20% χωρητικότητα φόρτωσης, ενώ τα φορτηγά κυψελών καυσίμου θα είχαν πολύ λιγότερη ή καθόλου απώλεια χωρητικότητας λόγω βάρους. Τα επαγγελματικά οχήματα είναι η καλύτερη εφαρμογή για κυψέλες καυσίμου

      Διαγραφή
    6. Θα έλεγα ... να μην υποτιμάται ποτέ μια εταιρεία που έρχεται απο τη Σιγκαπούρη!!

      Διαγραφή
    7. Πάντως κατά Musk η τεχνολογία υδρογόνου είναι γενικώς ακατάλληλη για οχήματα.
      Αν έχω καταλάβει σωστά δηλαδή.

      Διαγραφή
    8. Εγώ βλέπω βαρέα οχήματα να κυκλοφορούν στο δρόμο με αυτή την τεχνολογία ...

      θα επανέλθω.

      Διαγραφή
    9. wow!! Παίδες, η νέα Νίκολα. Γουστάρει υδρογόνο στα φορτηγά ο λαός. Δείτε τη Νίκολα που δεν πέφτει με τίποτα. Αντίθετα, την αγαπημενη Hyliion που μου έδωσε τα περισσότερα λεφτά πέρσι την έφαγε η μαρμάγκα.

      Επίσης ο λαος γουστάρει φορτηγά μεγάλα, περισσότερο από pick ups, low speed EVs klp. Φετιχ κανονικό.

      Η φάση είναι σε επίπεδο φήμης ΑΛΛΑ το bloomberg την παρουσιαζει ως τελειωμένη.

      Προσωπικά, μολις μπηκα με το 1/2 της intended θεσης στα 16,4.

      υ.γ Εχει 400 φορτηγα στο δρομο ηδη!!
      υ.γ.2. Χιλια ευχαριστω για το ποσταρισμα.

      Διαγραφή
    10. Θα ξεφουσκώσει λίγο μετά το πρώτο κύμα 🌊🌊 εκεί μπούκα...

      Διαγραφή
  37. Κύριε Τάκη την αξιολογήσατε ?Εδώ μπουκαρατε η περιμένουμε να δούμε που θα κάτσει στο πρώτο κύμα 🌊 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. πώληση tlry αγορασμένη προ 6 μηνου κερδη 3χ .πώληση 30% biol αρχικό κεφαλαιο έξω .
    τοποθέτηση αυτών και κερδών απο pbf σε HEC και FIII ----ΦΌΡΤΣΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. K. Τάκη, για όποιον δεν έχει μπει στο ipoe (όπως εγώ), είναι καλά να κάνει μια τοποθέτηση σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ρίσκαρα να έβλεπα το 22.
      Ίσως κάνει και 21 ...

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τάκη θα ρισκάρατε κερδοσκοπικά IPOE στο 21-22 γιατί θέλω να συμπληρώσω λίγα μιας και δεν συμπλήρωσα αυτά που ήθελα , SKLZ κλείδωσαν αυτά που έχω στο μπαούλο και πέταξα και το κλειδί το ίδιο και NPA αλλά και στο IPOE το ίδιο θα κάνω. TZIA δεν βλέπω να μπαίνω έχει ξεφύγει αλλά θα την περιμένω. Μόνο ένα τεράστιο RESPECT μπορώ να πω σε αυτά που γράφετε.

      Διαγραφή
    3. Μην μου ξεμείνετε από ρευστό προσέξτε .... γιατί έρχομαι με πολλές καινοτόμες προτάσεις!!!

      Διαγραφή
    4. Κρατάω ένα 20% + Cash αλλά στην Sofi θα βάλω λίγα να έχω τουλάχιστον τα διπλά από αυτά που εχω τώρα Ride και CIIC περιμένω να ρευστοποιήσω αν σπάσουν ανοδικά και πάνε 60 και 50 αντίστοιχα με το που πάνε στα 30 τις γυρίζουν πίσω εσείς βγήκατε νομίζω από CIIC

      Διαγραφή
    5. Κύριε SOCRATES διαολοστειλα και τα υπόλοιπα και το έβγαλα από την οθόνη..όπως βλέπετε ταριχνω σε FIII και IPOE...MEA CULPA...

      Διαγραφή
    6. Κι εγώ το ίδιο κ. GERRY. Μάλλον όμως δεν έκανα καλά, που χτες έδωσα CLOV και DM του Chamath (αν και με μικρό κέρδος στο πρώτο και μεγαλύτερο στο δεύτερο, που είχα πάρει τυχαία σε καλή τιμή)

      Διαγραφή
    7. Για CLOV δεν έχω άποψη αν και πιστεύω πως ο Προφήτης θα κάνει αυτό που θέλει κι εδώ ...δεν μασάει... αλλά για DM είναι από τις μετοχές που το αντικείμενο είναι πολύ Hot 🔥..
      Έχω 200 ΤΕΜ από το 19.80 το είχα γράψει άλλωστε ....με πήγε βόλτα στο 14.60 αν θυμάμαι καλά και κρατηθηκα...θα πράξω αναλόγως δεν θέλω να σας επηρεάσω... πάντως δείχνει πολύ καλή συμπεριφορά στην κίνηση του...για να πω την αλήθεια μου έκανε εντύπωση που ο Κύριος Τάκης δεν το είδε σοβαρά..για τον πατριώτη GORES το καταλαβαίνω...αν και εδώ έχω ακόμη αρκετές αμφιβολίες...πιο πολύ τα έδωσα από " θυμό"με τον εαυτό μου γιατί πούλησα IPOC στο 11 όταν βγήκαν τα σχόλια και κράτησα τον πατριώτη...αν τον βρω πολύ χαμηλά θα ξαναπάρω...

      Διαγραφή
    8. Καλησπέρα σε όλους
      Κ. GERRY, αυτά τα 200 είναι για παρκάρισμα? ή θα ξανάσχοληθείτε με DM?

      Διαγραφή
    9. Σ αυτά τα επίπεδα όχι δεν θα ασχοληθώ μόνο σε μια διόρθωση πάνω από 15%...αυτά κλειδώθηκαν...δεν είχα πάρει καθόλου Extra... ούτε πήρα και στην κάτω βόλτα στο 14.50...βλακεια..

      Διαγραφή
  40. Εγώ παιδιά ένα 💯 ρικο το τσίμπησα στο 23.35 στο SOFAKI δεν κρατηθηκα... γιατί να το κρυψωμεν άλλωστε και έχω στήσει δοκανο 22.35 και 21.35 από 100...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Με πολλές και καινοτόμες SIR μου ....??? Καλώς μας ήρθε το δολάριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κάποιο hint για Tuscan? Ταλαιπωρίας συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αλήθεια θα ήθελα τη γνώμη σας, πιστεύετε ότι η Tuscan είναι για πολλά πράγματα? Για μένα ο μόνος λόγος να κάνει κίνηση είναι για να ξεφορτώσουν τα hedge funds.

    Εντωμεταξύ σκέφτομαι, από τα 15 στα 25 ήταν 60+% άνοδος μέσα σε 2 περίπου μήνες, γιατί δεν τα έδωσα, τι περίμενα? Προφανώς περίμενα άλλο ένα 100% για πλάκα, που είναι και της μόδας αυτή την περίοδο.

    Σκέφτομαι σοβαρά να τα δώσω και να κάνω de-SPAC με εξαίρεση αυτό του Ackman. Αυτό θα είναι το μόνο που θα διακρατήσω  αλλά αν δω κάποια υπερβολή έστω και pre-announcement θα δώσω κάποια, γιατί πολλοί μανιαουραίοι έχουν μαζευτεί και σε αυτό.

    Ps: Μόλις πουλήσω αγοράστε! Θα εκτοξευτεί ως συνήθως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρελή κούρσα η QS σήμερα. Εμείς με την THCB κλέφτες θα γίνουμε? Πείτε τους ότι δεν πουλάω, το αποφάσισα! Άντε να ξεκινήσει το ανοδικό να τελειώνουμε...

      Διαγραφή
  44. https://investorplace.com/2021/03/thcb-stock-is-worth-between-20-92-and-30-15-based-on-comps-and-forecasts/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλησπέρα, δύο τα νέα για την Microvast σήμερα.

    Πρώτον, ετοιμάζεται να ζητήσει παράταση για τη συγχώνευση από 30 Απριλίου που ήταν πριν, στις 31 Ιουλίου.

    https://sec.report/Document/0001213900-21-017603/def14a0321_tuscanholdings.htm

    Δεύτερον, συνεργασία με γαλλική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών λεωφορείων.

    https://finance.yahoo.com/news/microvast-expands-french-e-bus-120000269.html

    Βέβαια θα αναρωτηθείτε, είναι ακόμα ζωντανό αυτό το SPAC? Θα ξαναζωντανέψει λέω εγώ, που θα πάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂