Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Butterfly - καινοτομία στο υπερηχογράφημα

Butterfly Network .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στο NYSΕ με τον κωδικό LGVW ... εδώ .... και μετά τη συγχώνευση το ticker θα είναι BFLY

Αριθμός μετοχών : 203,7 εκατομμύρια μετοχές (όταν εισαχθεί στο NYSE)
Presentation Butterfly ... εδώ ...



Το SPAC του LGVW
Στις 04 Φεβρουαρίου 2020 εκδόθηκαν για τον χορηγό Longview Acquisition Corp. 10.350.000 κοινές μετοχές κατηγορίας Β .... έτσι δημιουργήθηκε το Spac - LGVW.
Τα Μερίδια Κατηγορίας Β θα μετατραπούν αυτόματα σε κοινές μετοχές Κατηγορίας Α την πρώτη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης του Spac με την εταιρεία που θα επιλεγεί.


Κατόπιν στις 26 Mαίου 2020 ακολούθησε εισαγωγή της εταιρείας στο NYSE.
Εκδόθηκαν 41.400.000 κοινές μετοχές, στην τιμή των 10 δολαρίων.
Συγκεντρώθηκαν 414.000.000 δολάρια.


Κάθε αρχική μονάδα μετοχής LGVW εδικαιούτο το ένα τρίτο ενός εξαγοράσιμου εντάλματος. Κάθε ένταλμα (WARRANT) δίνει στον κάτοχο του την δυνατότητα να αγοράσει μια κοινή μετοχή με τιμή άσκησης 11,50 δολάρια ανά μετοχή.
Ταυτόχρονα η Εταιρεία ολοκλήρωσε την πώληση 6.133.333 ενταλμάτων στην τιμή του 1,5 δολαρίου στον χορηγό της εταιρείας, Longview Investors LLC δημιουργώντας ακαθάριστα έσοδα 9.200.000 δολάρια.
Τέλος, η Εταιρεία πούλησε επιπλέον 720.000 Εντάλματα ιδιωτικής τοποθέτησης, με τιμή αγοράς 1,50 ανά ιδιωτικό ένταλμα τοποθέτησης, δημιουργώντας συνολικά ακαθάριστα έσοδα 1.080.000 δολάρια.


Η συμφωνία συγχώνευσης με την Butterfly
Στις 19 Νοεμβρίου 2020, το Spac LGVW, συνήψε οριστική συμφωνία για να συγχωνευτεί με την εταιρεία Butterfly Network, Inc. .
H Butterfly θα συγκεντρώσει 549 εκατομμύρια δολάρια καθαρά έσοδα (υπό την προϋπόθεση κανένας μέτοχος της LongView δεν ασκήσει τα δικαιώματα εξαγοράς) μέσω του συνδυασμού των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρως δεσμευμένου PIPE ύψους 175.000.000 δολαρίων, που θα καλυφθεί από θεσμικούς επενδυτές συμπεριλαμβανομένων των Eldridge, Fidelity Management & Research Company LLC, Glenview, Ridgeback, Tenet Healthcare Corporation, UPMC Enterprises και Wellington Management .
Η συνδυασμένη εταιρεία θα παραμείνει εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με το νέο σύμβολο "BFLY"


Υποθέτοντας ότι κανένας δημόσιος μέτοχος της Longview δεν ασκεί τα δικαιώματα εξαγοράς του, η ιδιοκτησία της συνδυασμένης εταιρείας αμέσως μετά τη συγχώνευση θα αποτελείται από τους τρέχοντες κατόχους μετοχών της Butterfly (63,5%) και τους κατόχους μετατρέψιμων ομολογιών (2,5%) που μαζί θα κατέχουν περίπου το 66%, τους μετόχους της Longview (20%), τον χορηγό της Longview (5%) και τους επενδυτές PIPE (9%). Με το κλείσιμο της συναλλαγής, ο Δρ Jonathan Rothberg θα γίνει πρόεδρος και θα κατέχει ένα ελεγκτικό συμφέρον ψήφου στη συνδυασμένη εταιρεία μέσω των συμμετοχών του 20x μετοχών κοινής μετοχής κατηγορίας Β.

Ο πρόεδρος της Longview και ο διευθύνων σύμβουλος της Glenview, Larry Robbins , θα ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο της συνδυασμένης εταιρείας, ενώ ο ιδρυτής της Butterfly, Dr. Jonathan Rothberg, θα γίνει πρόεδρος της συνδυασμένης εταιρείας και θα είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Butterfly.

Το 100% των μετοχών των υπαρχόντων επενδυτών του Butterfly Network, συμπεριλαμβανομένων των Baillie Gifford, The Bill and Melinda Gates Foundation και Fosun Industrial Co., Limited, θα μετατραπούν σε μετοχές της συνδυασμένης εταιρείας. Δεν θα υπάρχει πώληση μετόχων στη συναλλαγή.
Η επιχειρηματική αξία της συγχώνευσης Pro Forma είναι 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ η συνδυασμένη εταιρεία αναμένεται να έχει περίπου 584 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά μετά το κλείσιμο.

Η Butterfly Network. Inc ιδρύθηκε τo 2011 από τον Δρ. Jonathan Rothberg, έναν Αμερικανό επιστήμονα και επιχειρηματία που, το 2016, έλαβε το Προεδρικό Μετάλλιο Τεχνολογίας & Καινοτομίας για την εφεύρεση μιας νέας μεθόδου προσδιορισμού αλληλουχίας DNA επόμενης γενιάς.
Η Butterfly διευθύνεται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Laurent Faracci.


Πρόκειται για μια καινοτόμο εταιρεία ψηφιακής υγείας που έχει σκοπό να επιτρέψει την καθολική πρόσβαση στην ανώτερη ιατρική απεικόνιση, καθιστώντας το υπερηχογράφημα υψηλής ποιότητας προσιτό, εύκολο στη χρήση, παγκόσμια προσβάσιμο και έξυπνα συνδεδεμένο για ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των 4,7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση σε υπερήχους.

Η Butterfly δημιούργησε το πρώτο υπερηχογράφημα, στον κόσμο, που γίνεται μέσω ενός φορητού ενιαίου ανιχνευτή, το Butterfly iQ, για να κάνει την τεχνολογία υπερήχων πιο προσβάσιμη και προσιτή παγκοσμίως.

Το Butterfly iQ είναι ένας μορφοτροπέας υπερήχων που μπορεί να εκτελέσει "απεικόνιση ολόκληρου του σώματος" με έναν μόνο φορητό ανιχνευτή χρησιμοποιώντας τεχνολογία τσιπ που συνδέεται με κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Μέσω της ιδιόκτητης τεχνολογίας Ultrasound-On-Chip ™, το Butterfly Network, αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της τεχνητής νοημοσύνης, ανοίγει το δρόμο για πρόωρη ανίχνευση και απομακρυσμένη διαχείριση των καταστάσεων υγείας σε όλο τον κόσμο. Το Butterfly iQ + μπορεί να αγοραστεί διαδικτυακά σήμερα από επαγγελματίες υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τον Καναδά, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Butterfly iQ κυκλοφόρησε εμπορικά το 2018. To 2020, η εταιρεία παρουσίασε το Butterfly iQ + με πρόσθετα χαρακτηριστικά και βελτιωμένες επιδόσεις.
Συνολικά έχουν πουληθεί περισσότερες από 30.000 συσκευές iQ και iQ +  και έχουν αποσταλεί σε επαγγελματίες του ιατρικού κόσμου. Η Εταιρεία έχει πουλήσει ή έχει συνάψει συμφωνίες με την πλειονότητα των μεγαλύτερων 100 νοσοκομείων στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει δημιουργήσει μια ισχυρή μάρκα μεταξύ των επαγγελματιών του τομέα της υγείας, επιτυγχάνοντας ένα εξαιρετικό Net Promoter Score 71 ( ΗΠΑ ).

Η Butterfly, με την πλατφόρμα τεχνολογίας υπερήχων, έχει σκοπό να διεισδύσει σε μια αγορά που απευθύνεται σε 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Σκοπός είναι να παρέχει ιατρική απεικόνιση χαμηλού κόστους.

Ιστορικά, η παγκόσμια αγορά υπερήχων κυριαρχείται από παραδοσιακές συσκευές βασισμένες σε καροτσάκια (cart) που είναι προσβάσιμες μόνο σε εξειδικευμένους τεχνικούς και βρίσκονται κυρίως σε νοσοκομεία, κέντρα απεικόνισης και γραφεία ιατρών. Οι συσκευές υπερήχων Point-of-Care που έχουν εισαχθεί στο παρελθόν ("POCUS") περιορίζονται από την τεχνολογία 60 ετών και το σημαντικό κόστος που εμποδίζει την ευρεία χρήση.
Το Butterfly iQ έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση των περιορισμών των επί του παρόντος διαθέσιμων τεχνολογιών.
Οι φορητές συσκευές, στο σύνολο των παγκόσμιων μονάδων υπερήχων, αναλογούν σε ποσοστό μικρότερο από 3%.

Η εταιρεία Butterfly έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια από επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των Baillie Gifford, The Bill and Melinda Gates Foundation και Fosun Industrial Co., Limited.

Διαθέτει 700+ διπλώματα ευρεσιτεχνίας και για το 2020 αναμένονται έσοδα ύψους 44 εκατομμυρίων δολαρίων, που προβλέπεται να αυξηθούν σε 138 εκατομμύρια δολάρια το 2022.

Με την τιμή της μετοχής στα 10 δολάρια η συνολική κεφαλαιοποίηση ανέρχεται σε περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια που αντιπροσωπεύει :

  •  6 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2024.
  • 8,5 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2023.
  • 14,5 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2022.
  • 25 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2021.
  • 45 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2020.
Το 100% της παραγωγής των ετών 2020 με 2022 είναι δυνατή από την τρέχουσα εγκατάσταση παραγωγή.
Οι ελεύθερες ταμειακές ροές και το EBITDA καθίστανται θετικά από το 2024.

59 σχόλια:

  1. Πρόκειται για μια αρκετά ''τσιμπημένη'' εισαγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ.Τάκη και κ.butcer πρόσεξα ένα άγνωστο SPAC Oaktree Acquisition Corp
    NYSE: OAC
    https://finance.yahoo.com/quote/OAC?p=OAC

    Εχει έρθει σε συμφωνία με HIMS AND HERS τομέας TELEHEALTH (TELADOC,LIVONGO..)
    Αυτό έγινε πριν 2 μήνες και έκτοτε τίποτα.
    https://res.cloudinary.com/forhims/image/upload/v1601546466/documents/investors/HH-Investor_Presentation.pdf
    και μια περίληψη
    https://www.scribd.com/document/487161592/HIMS-OAC-Investment-Report

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την OAC Κύριε ΒΑΜΜΕΝΕ την έχω εντοπίσει και εγώ αλλά δεν την έχω αναφέρει γιατί ήδη φορτώνω το σύστημα με "προτάσεις" και δεν θέλω να ληφθεί πως πετάω βελάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιατρικές εταιρείες (όπως και ασφαλειες) δεν τις ακολουθώ .... Είναι εκτός μόδας ΡομπινΧουντιδων. Εξαίρεση κάνω μόνο αν ξέρω και εμπιστεύομαι το διαχειριστή. Βλέπε περίπτωση Παλιχαπιτίγια, Ipoc και metromile.

      Διαγραφή
    2. Sir μιας και αναδεικνύετε το hype που προξενείται από τους ρομπινχούντηδες αυτά τα δεδομένα δεν έχουν αξία? https://robintrack.net/

      Διαγραφή
  4. Η hims and hers ειναι εταιρία τύπου τηλεμαρκετινγκ με προϊόντα σχετικά με την τριχόπτωση και την ανδρική στύση. Μόλις πρόσφατα ξεκίνησε να πουλά συνεδρίες με ιατρούς. Απ ότι κατάλαβα πρόκειται περί ανεκδότου στην Αμερική. Με επιφύλαξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τχ κ.Τάκη και κ.Panoramix ,κ.GERRY WD τα σέβη μου !

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν αγόρασα πολύ λίγα OAC στο 11.20 .
      Ελπίζω τα προιόντα στύσης να δουλεύουν και στο διάγραμμα .

      Διαγραφή
    3. δακρυσα α[πο τα γελια με το σχολιο χαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. Ticker Q: DMYD (https://finance.yahoo.com/quote/DMYD?p=DMYD&.tsrc=fin-srch)
    στόχος
    GENIUS SPORTS (https://geniussports.com/home/investors/)

    Αντικείμενο παροχή live data σε στοιχηματικές, growth, trendy, 2021 αναμένεται κερδοφορία

    Παρουσίαση : http://news.geniussports.com/wp-content/uploads/2020/10/GSG-Investor-Presentation.pdf

    Προσωπικά μπήκα δυνατά, γενικά με έχουν πάει πολύ καλά τα SPACS τελευταία, και για αυτό παίζετε μεγάλο ρόλο και εσείς! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!

    έχω LCA/LZAR/TRNE/HCAC/GHIV/ IPOC / CGRO και άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ticker Q: DMYD (https://finance.yahoo.com/quote/DMYD?p=DMYD&.tsrc=fin-srch)
    στόχος
    GENIUS SPORTS (https://geniussports.com/home/investors/)

    Αντικείμενο παροχή live data σε στοιχηματικές, growth, trendy, 2021 αναμένεται κερδοφορία

    Παρουσίαση : http://news.geniussports.com/wp-content/uploads/2020/10/GSG-Investor-Presentation.pdf

    Προσωπικά μπήκα δυνατά, γενικά με έχουν πάει πολύ καλά τα SPACS τελευταία, και για αυτό παίζετε μεγάλο ρόλο και εσείς! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!

    έχω LCA/LZAR/TRNE/HCAC/GHIV/ IPOC / CGRO και άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ. Τάκη καλησπέρα. Έφυγε και η Ipob με όγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. https://finance.yahoo.com/quote/GHIV/
      https://finance.yahoo.com/news/gores-holdings-iv-announces-united-110000898.html
      https://finance.yahoo.com/news/united-wholesale-mortgage-announces-record-110000024.html

      SAMA είμαστε παρέα...

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρα και χρόνια πολλά στο Νίκο, Νίκη για χθες.

    Την Παρασκευή άνοιξα πλήρη θέση (3% του Χ/Φ) στο spac Sustainable Opportunities Acquisition, σύμβολο SOAC, στα 10,4 δολ.
    Δεν έχει ανακοινώσει στόχο αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει είτε εντός 2020 ή μέσα στο 1ο 4μηνο 2021. Αν πέσει έως τα 10-9,8 δολ. θα ενισχύσω.
    Το ίδιο έχω κάνει και στο spac του Άκμαν (PSTH).

    Όπως είπε και ο θειός του κ. Μπάρεν "το Χρηματιστήριο είναι ένας μηχανισμός μεταφοράς πλούτου, από τους ανυπόμονους στους υπομονετικούς". Θέλει υπομονή το πράγμα.

    Παράδειγμα η TRNE (Trine Acquisition). Την έχω μήνες με μ.ο. στα 12 δολ. και αφού πριν την είδα στο -15% σήμερα είναι στο +70%.

    Υγεία και κέρδη σε όλους εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Today is the day για IPOC.
    Άντε tomorrow, βρώμισε ο τόπος από το μαρσάρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλώνω πανέτοιμος και καραφορτωμένος .... όμως ο αρχηγός να τελειώνει το IPOB που 17 Δεκέμβρη θα έχει γίνει Opendoor.

      Διαγραφή
    2. Κ. Τάκη χαίρομαι που μιλάω μαζί σας, γιατί σας παρακολουθώ καιρό. Εύχομαι υγεία και καλά κέρδη. Πιστεύετε ότι μέχρι 17/12 η Ipob θα δώσει τον στόχο των 30 ευρώ, ή 2-3 μέρες αργότερα? Σας ευχαριστώ για την οποία απάντηση και την καλή σας διάθεση...

      Διαγραφή
    3. Τελευταίως η συμπεριφορά των spacs έχει αλλάξει ... τρέχουν λίγο πριν τη συγχώνευση και πολύ μετά τη συγχώνευση. (δείτε τι κάνει η Canoo(HCAC))
      Αν περάσει τα 28 αποδεδειγμένα πιστεύω θα κινηθεί προς τα 50 ... εγώ θα έχω βγεί και πάμε για φρέσκα κουλούρια , απο την αρχή και απο τα χαμηλά.

      Διαγραφή
  11. WTER ερώτηση για Μπάρεν ή όποιον άλλο κύριο με γνώσεις κυματικής: Αν η Alkaline Water διορθώνει με ABC και C=A τότε στόχος το 0,50.
    https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_e082242306296e4af5a5fcb01c230072.png
    Για μένα αλλάζει η τάση αν κλείσει πάνω από 1,28 (M.A. 200) και συνεχίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές μετρήσεις κυματικής για πολλά χαρτιά και δείκτες. Οχι 2/3 όπως πιστεύουν οι περισσότεροι. Εγώ έχω λίγες pypl .Θα τις ξεφορτωθώ σύντομα. Προσέχω την WTER και ίσως συνεχίσω εκεί την επένδυση εκεί. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Την περιμένω στο 0.87 κυρίως και στο 0.80.Αν χάσει τ ο 0.80 θα είναι πολύ κακό για τη μετοχή. Πάντως με ενδιαφέρει η μετοχή αλλά προϋπόθεση είναι να πουλήσω τα PYPL.

      Διαγραφή
  12. Πωληση CIIC με στο +90% και διπλασμος θεσης σε IPOC και PSTH εν αναμονη ανοδου σε αμφοτερα. Εξακολουθει να μου αρεσει η arrival και αν τη βρω πιο κατω θα την ξαναπαρω, αλλα στα 32 τη βρισκω καπως ακριβη για τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην TRNE ψηφίζουν αύριο αν δεν κάνω λάθος. Το ticker αλλάζει από μεθαύριο; Έχει κανείς καμιά ιδέα για την συμπεριφορά της μετοχής εφεξής; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην TRNE ψηφίζουν στις 8/12 και το ticker αλλάζει την Πέμπτη 10/12. Θα βγει ανακοίνωση και θα δούμε τη γράφει.
      Ο Chamath πάντως λέει για τις 10/12.
      https://twitter.com/chamath/status/1334981535108222976

      Διαγραφή
    2. Έδιωξα χθες στο κλείσιμο Κύριε Γιώργο Τ ...πάλι θα χωθω μέσα?

      Διαγραφή
    3. Κύριε Γιώργο TRNE ξαναχωθηκα με περισσότερα τεμάχια...Περιμένω μια αξιολόγηση από ένα φίλο....εδώ ίσως είμαστε σε πύραυλο... ΠΡΟΣΟΧΉ...

      Διαγραφή
    4. Καινοτόμο προιόν, προσοχή όμως στα μελλοντικά μεγέθη και τη σχέση EV/sales....

      Διαγραφή
  14. GHIV το 4 της GORES πολύυυυ όγκο σήμερα μπουκαρα έπιασα θέση και εγώ...FOMOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πιστεύετε πως θα κλείσει το deal sama και clever leaves Κύριε Τάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αν μην κλείσει κύριε GERRY;
      Kλεισμένο δεν είναι το deal;

      Στη 18 Δεκεμβρίου θα πέσει και η βούλα!!

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ Κύριε Τάκη...

      Διαγραφή
  16. Καλησπέρα σε όλους! Τις επόμενες ημέρες βγαίνει σε διαπραγμάτευση η μετοχή της ABcellera Biologics πρωτοπόρος στην τεχνητή νοημοσύνη. Το Ticker θα είναι ABCL.
    Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι!

      This is the initial public offering of common shares of AbCellera Biologics Inc. We are offering 23,000,000 of our common shares. Prior to this offering, there has been no public market for our common shares. We anticipate that the initial public offering price per share of our common shares will be between $14.00 and $17.00 per share. We have applied to list our common shares on the Nasdaq Global Market under the symbol “ABCL.”

      We have granted the underwriters an option for a period of 30 days after the date of this prospectus to purchase up to an additional 3,450,000 common shares from us at the initial public offering price, less underwriting discounts and commissions.

      We are an “emerging growth company” as defined in the Jumpstart Our Business Startups Act of 2012, as such, have elected to take advantage of certain reduced public company reporting requirements for this prospectus and future filings. See “Prospectus Summary—Implications of Being an Emerging Growth Company.”

      Διαγραφή
    2. Κ.Τάκη ελπίζω να μπορέσετε να ανοίξετε το link.

      https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1703057/000119312520311091/d29983ds1a.htm

      Διαγραφή
  17. AbCellera Bio με τον Κο Πίτερ Τιέλ στο ΔΣ 😂
    πηγή: shorturl.at/vCX89

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TDAC. ..πως σας φαίνεται Κύριε Τάκη και λοιποί συνάδελφοι?VGAC συζητά με Branson και άλλα παιδιά... ακούω γνώμες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μεταξύ 0.37 και 0.375 πήρα τους πρώτους Δρομείς μιας και άνοιξαν οι ουρανοί. Τους υπόλοιπους κάτω απο 0.35 ααν μας πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμπτωματικά έπεσα στο HAACU ...Είναι Spac?Δεν βλέπω WARRANTS όμως...ουτε market cap στο YAHOO...Ένας φίλος μου είπε ότι είναι με LIVORNO...Κάνα καλύτερο ψαχτιρι από μένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι spac που ακόμη δεν έχει διαχωρίσει τις μονάδες HAACU .... σε κοινές μετοχές HAAC και σε warrants HAACW.

      Αν αγοράσετε HAACU θα εχετε και μετοχές και εντάλματα, όταν διαχωριστούν.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τάκη αξίζει να αγοράσει κανείς τώρα με την μορφή που είναι? Έχει ενδιαφέρον?

      Διαγραφή
    3. Δεν αγοράζω spacs πριν ανακοινωθούν τα deals. To έχω γράψει.

      ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ SPAC ... αγοράζω εταιρεία!!
      Άρα περιμένω το deal.

      Tώρα στην ερώτηση .... αν πρέπει να αγοράζω warrants. Εννοείται ότι θα αγόραζα warrant ... αν μπορούσα να βγάλω άκρη απο την Ελλάδα που βρίσκομαι και απο το service που μου παρέχει ο broker.
      Επειδή όμως απο Ελλάδα άκρη δεν βγάζεις ... παίρνεις τη μετοχή.

      Διαγραφή
    4. Κύριε Τάκη απ' ότι κατάλαβα παίζετε από Ελλάδα ... Παρακαλώ εσείς η οποίος άλλος φίλος το γνωρίζει:Οι πιο πολλές Χρηματιστηριακές για Αμερική λειτουργούν σαν BROTHERS μέσω ΕΧΑΕ... Άκουσα ότι η ΕΧΑΕ καθυστερεί 2 με 3 μέρες στην αλλαγή ενός isin μιας μετοχής..όπως πχ τώρα με τις συγχωνεύσεις των spacs... Ισχύει γιατί αν ναι υπάρχει θέμα μεγάλο και καταλαβαίνετε το γιατί... καθόμαστε και κοιτάμε χωρίς να κάνουμε πράξη...

      Διαγραφή
    5. Βαριέται ο broker να αλλάξει άμεσα το ticker.
      Εγώ λέω αυτό!!!

      Όταν σηκώσεις όμως το τηλέφωνο .... τότε όλα στα φτιάχνουν αμέσως!!

      Διαγραφή
    6. Κύριε Τάκη στην Χρηματιστηριακή που παίζω εγώ μικρή αλλά πολύ πάρα πολύ καλή(ο ιδιοκτήτης είναι φίλος μου 20χρονια )δεν τίθεται τέτοιο θέμα ούτε κατά διάνοια σας το εγγυωμαι το service τους είναι άψογο ...η ΕΧΑΕ είναι το θέμα...Μπορώ να σας πω και ποια είναι αν θέλετε ...

      Διαγραφή
    7. κ Gerry, ναι, υπάρχει μεγάλο θέμα.
      Εμένα μου άλλαξαν το ticker στην Hyliion πριν τη συνεδρίαση της 4ης εργάσιμης μέρας. Βέβαια, δεν κάθισα να τους περιμενω, τα είχα πουλησει τις μετοχές την προτελευταία μερα πριν αλλάξει καθότι μου είπαν "θα κανει 2-3 μέρες".

      Κράτησα όμως 2 μετοχές για να δω πότε θα γινόταν η αλλαγη.

      Αν είχα κρατήσει όλη τη θέση, για 3 μέρες δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα..

      Διαγραφή
    8. Κύριε Bugs σας ευχαριστώ και όντως υπάρχει θέμα.Αν μείνεις μέσα με την συγχώνευση και η μετοχή ανέβει κάθεσαι σαν βλάκας και την κοιτάς και μετά τα τρως στην κεφαλα...Αν φύγεις πιο νωρίς πάλι χάνεις την οποια άνοδο ... δείτε τι έγινε με QS ...

      Διαγραφή
  21. γιατρέ τα νερά βλέπω σήμερα καλά τα πάνε .Στο ελληνικό χαα όσο αφορά τις τράπεζες δεν πουλάω ,εξάλλου οι αντιδείκτες μου στόν σόλωνα ανοίξανε short οπότε ούτε σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπέρα κύριε τακη ..ποια είναι η γνώμη σας για το pic τι τιμή στόχο δίνεται για αυτο το έτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπερα κ. Τακη και στη ομορφη παρεα. Θα ηθελα μια πιο εμπειρη ματια οσον αφορα μια μετοχη την Fingermotion (FNGR). Δειχνει πολλα υποσχομενη με βαση τα νεα δεδομενα του κοσμου.
    https://avidmarketreaders.com/mobile-payments-creating-massive-12-trillion-opportunity/?utm_source=Yahoo&utm_medium=Social&utm_campaign=FNGR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έδωσα πια τα pypl και τώρα περιμένω ΚΑΛΗ διόρθωση για να χωθώ είτε στα wter είτε σε κάποια άλλη μετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂