Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

ADMA Biologics (ADMA)

ADMA Biologics, Inc.  .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στον Nasdaq με τον κωδικό ΑDMA ... εδώ ....
Αριθμός μετοχών : 94.548.052 μετοχές 


Presentation ADMA .... εδώ ....

 
Η ADMA Biologics, Inc. (ADMA") είναι μια ολοκληρωμένη εμπορική βιοφαρμακευτική εταιρεία αφιερωμένη στην κατασκευή, εμπορία και ανάπτυξη ειδικών βιολογικών παραγώγων που προέρχονται από πλάσμα για τη θεραπεία ασθενών με ανοσοανεπάρκεια που κινδυνεύουν από λοίμωξη και από άλλες επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες. Οι στοχευόμενοι πληθυσμοί ασθενών της Εταιρείας περιλαμβάνουν άτομα με ανοσοκαταστολή που πάσχουν από υποκείμενη διαταραχή ανοσολογικής ανεπάρκειας ή που μπορεί να έχουν κατασταλεί ανοσοποιητικά για ιατρικούς λόγους. Η αποστολή της ADMA είναι να αναπτύξει και να εμπορευματοποιήσει ανθρώπινες ανοσοσφαιρίνες που προέρχονται από πλάσμα.

Η DMA Biologics είναι μια εμπορική βιοφαρμακευτική εταιρεία που κατασκευάζει, εμπορεύεται και αναπτύσσει ειδικά προϊόντα τα οποία προέρχονται από πλάσμα για την πρόληψη και τη θεραπεία μολυσματικών ασθενειών και βελτιώνει το ανοσοποιητικό ασθενών που κινδυνεύουν από λοίμωξη.

Η ADMA κατασκευάζει και εμπορεύεται 3 προϊόντα IG εγκεκριμένα από την FDA στις ΗΠΑ: 

  • BIVIGAM® που κυκλοφόρησε το 2019
  • ASCENIV  με τις πρώτες εμπορικές πωλήσεις το 2019 
  • NABI-HB® στην αγορά των ΗΠΑ από το 1999


Το BIVIGAM® είναι ενδοφλέβια ανοσοποιητική σφαιρίνη. Ενδείκνυται για τη θεραπεία ασθενών με PI και για πρωτογενή ασθένεια ανοσοανεπάρκειας ("PIDD"). Περιέχει ένα ευρύ φάσμα πολυκλωνικών αντισωμάτων έναντι ενδημικών παθογόνων.
Το φάρμακο εγκρίθηκε απο τη FDA στις 9 Μαΐου 2019 και ξεκίνησε η εμπορική αξιοποίηση του τον Αύγουστο του 2019.

Το ASCENIV ™  είναι Ενδοφλέβια ανοσοσφαιρίνη και ενδύκνειται ενάντια σε σοβαρές μολύνσεις Ενδείκνυται για τη θεραπεία ασθενών με PI. Περιέχει ένα ευρύ φάσμα πολυκλωνικών αντισωμάτων κατά των ενδημικών παθογόνων Το φάρμακο εγκρίθηκε απο τη FDA στις 1 Απριλίου 2019 και ξεκίνησε η εμπορική αξιοποίηση του τον Οκτώβριο του 2019.

Το Nabi-HB (ανοσοσφαιρίνη ηπατίτιδας Β), ενδείκνυται για τη θεραπεία οξείας έκθεσης σε αίμα που περιέχει επιφανειακό αντιγόνο ηπατίτιδας Β ("HBsAg") και άλλες αναφερόμενες εκθέσεις σε ηπατίτιδα Β.  Χρησιμοποιείται επιτυχώς για πάνω από 20 χρόνια για την προστασία από τη μόλυνση από ηπατίτιδα Β μεταξύ ατόμων που εκτέθηκαν πρόσφατα. Κατασκευάζεται από πλάσμα που λαμβάνεται από εμβολιασμένους δότες με υψηλούς αντισώματα .

Οι ανοσοσφαιρίνες (IG) ή η ενδοφλέβια ανοσοσφαιρίνη (IVIG) είναι ένα προϊόν που προέρχεται από πλάσμα από υγιείς δότες πλάσματος. Περιέχει μια σειρά πολυκλωνικών αντισωμάτων κατά κοινών παθογόνων (π.χ. βακτήρια, μύκητες και ιούς).

Η χρήση του IG είναι εγκεκριμένη από την FDA για : πρωτογενή ανοσοανεπάρκεια (PI), πολυεστιακή κινητική νευροπάθεια, χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία Β-κυττάρων, ανοσοποιητική θρομβοπενική πορφύρα, σύνδρομο Kawasaki και χρόνια φλεγμονώδη απομυελινωτική πολυνευροπάθεια. 

Πιθανές πρόσθετες χρήσεις 
Απόκτηση απλασίας ερυθρών κυττάρων - Μεταμόσχευση μυελού των οστών - Δερματομυοσίτιδα - Εντεροϊική μηνιγγοεγκεφαλίτιδα - Καθιερωμένη βακτηριακή σήψη - Σκλήρυνση κατά πλάκας - Πολλαπλό μυέλωμα - Βαρεία μυασθένεια - Νεογνητική αιμοχρωμάτωση - Parvovirus Β19 - Παιδιατρικός HIV - Πορφύρα μετά τη μετάγγιση - Σύνδρομο Rasmussen - Μεταμόσχευση νεφρού από δότη ήπατος - Μεταμόσχευση στερεών οργάνων - Σταφυλοκοκκικό τοξικό σοκ - Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος και Τοξική επιδημική νεκρόλυση.

Για να απελευθερωθεί μία παρτίδα IG ο κύκλος παραγωγής του φαρμάκου μπορεί να χρειαστεί 7 έως 12 μήνες. Η πρώτη ύλη του πλάσματος είναι πηγής ΗΠΑ και βρίσκεται σε υψηλή ζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο. Απαιτούνται μεγάλα αποθέματα πρώτης ύλης για το προϊόν που βρίσκεται σε διαδικασία επεξεργασίας ώστε να διασφαλιστεί η συνεπής χρονικά παράδοση του. 

Κάθε κέντρο πλάσματος που κατασκευάζεται μπορεί να συλλέγει ~ 50.000 L ετησίως.
Τα κέντρα πλάσματος, που λειτουργούν, έχουν διαπραγματευτεί σε πρόσφατες εξαγορές για 10 με 15 εκατομμύρια δολάρια ανά κέντρο.


Τη 1η Δεκεμβρίου 2020, η ΑDMA ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας και την έναρξη συλλογών στη νεότερη εγκατάσταση συλλογής πλάσματος ADMA BioCenters που βρίσκεται στο Maryville του Τενεσί. Επίσης ανακοίνωσε την υποβολή αίτησης άδειας Biologics (BLA) στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ζητώντας έγκριση για αυτό το τρίτο κέντρο συλλογής πλάσματος.
Η κανονιστική διαδικασία της FDA για τη λήψη έγκρισης για αυτό το κέντρο συλλογής πλάσματος περιλαμβάνει επιθεώρηση και περίοδο αδειοδότησης περίπου 12 μηνών. Ως εκ τούτου, η ADMA αναμένει να λάβει απόφαση έγκρισης για αυτήν την τρίτη εγκατάσταση πλάσματος το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Εν τω μεταξύ, η ADMA επιτρέπεται να συλλέγει δωρεές πλάσματος σε αυτόν τον χώρο και μόλις εγκριθεί από την FDA, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το πλάσμα που συλλέγεται για παραγωγή των εγκεκριμένων από την FDA προϊόντων ανοσοσφαιρίνης.

Σε πλήρη χωρητικότητα, το κέντρο πλάσματος αναμένει να διατηρήσει ένα προσωπικό 50 εργαζομένων στον τομέα της υγείας υψηλής κατάρτισης.
Ο στόχος της εταιρείας είναι να ανοιχθούν πέντε έως δέκα νέα κέντρα συλλογής πλάσματος τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια.

Μόνο 6 εταιρείες παράγουν επί του παρόντος IVIG εγκεκριμένη για την αγορά των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των CSL Behring, Grifols, Takeda, Octapharma, BPL και ADMA

Επί του παρόντος, η αγορά IG των ΗΠΑ καθοδηγείται από 4 μεγάλους παραγωγούς, που είναι η CSL Behring, η Grifols, η Takeda (Shire) και η Octapharma οι οποίες αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% της αγοράς των ΗΠΑ.
Η αγορά αναπτύσσεται μεταξύ 6-11% ετησίως.


Η διοίκηση  εκτιμάει πως τα πιθανά μέγιστα έσοδα όλων των προϊόντων IG της ADMA και της διαδικασίας παραγωγής θα είναι περισσότερα από  250 εκατομμύρια δολάρια ετησίως καθώς θα αυξάνεται η παραγωγή τα επόμενα 3-5 χρόνια.

ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ
Στις 11 Φεβρουαρίου 2020, η Εταιρεία ολοκλήρωσε μια δημόσια προσφορά 23.500.000 μετοχών της κοινής μετοχής της, στην τιμή των 3,5 δολαρίων, για ακαθάριστα έσοδα 82,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Στις 21 Φεβρουαρίου 2020, η Εταιρεία πούλησε επιπλέον 3.525.000 μετοχές βάσει της άσκησης της επιλογής των ασφαλιστών να αγοράσουν πρόσθετες μετοχές της κοινής μετοχής της Εταιρείας για επιπλέον ακαθάριστα έσοδα 12,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Εταιρεία έλαβε καθαρά έσοδα, μετά από αναδοχές εκπτώσεις και άλλα έξοδα που σχετίζονται με την προσφορά, περίπου 88,7 εκατομμύρια δολάρια.

Η ADMA σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα καθαρά έσοδα από αυτήν την προσφορά : για την προμήθεια πρώτων υλών για την κατασκευή BIVIGAM και ASCENIV , να υποστηρίξει τις τρέχουσες εμπορικές πωλήσεις των BIVIGAM και ASCENIV , να επεκτείνει την παραγωγική ικανότητα και να επεκτείνει το δίκτυο εγκαταστάσεων συλλογής πλάσματος.

Η Εταιρεία έχει αναφέρει σωρευτικές ζημίες από την έναρξη της λειτουργίας της τον Ιούνιο 2004 έως σήμερα ύψους 321,1 εκατομμύρια δολάρια.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, η Εταιρεία είχε κεφάλαιο κίνησης (κυκλοφορούν ενεργητικό - βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις) 123,1 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων 59,7 εκατομμυρίων δολαρίων μετρητών. Το συνολικό της χρέος ανέρχεται σε 97 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι συνολικές υποχρεώσεις φθάνουν τα 118,6 εκατομμύρια δολάρια.

Με βάση τα τρέχοντα προβλεπόμενα έσοδα και τις δαπάνες της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των κεφαλαιουχικών δαπανών και της συνεχούς εφαρμογής των δραστηριοτήτων εμπορευματοποίησης και επέκτασης της Εταιρείας, καθώς και ορισμένες άλλες παραδοχές, η διοίκηση της Εταιρείας πιστεύει ότι τα μετρητά, θα είναι επαρκή για τη χρηματοδότηση των εργασιών της ADMA, όπως διεξάγεται επί του παρόντος, στο δεύτερο τρίμηνο του 2021. Για να έχει επαρκή μετρητά για τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων της στη συνέχεια, η Εταιρεία αναμένει ότι θα χρειαστεί να συγκεντρώσει πρόσθετο κεφάλαιο πριν από το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2021

Ωστόσο, στις 9 Δεκεμβρίου 2020, η εταιρεία ανακοίνωσε μια τροποποίηση του υφιστάμενου εξασφαλισμένου δανείου της με την Perceptive Advisors ("Perceptive"), η οποία προβλέπει επιπλέον δόση δανείου ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξάνοντας το συνολικό μέγεθος της πιστωτική διευκόλυνσης στα 100 εκατομμύρια δολάρια. Οι τροποποιημένοι όροι για την υπάρχουσα πιστωτική διευκόλυνση 85 εκατομμυρίων δολαρίων προβλέπουν, μεταξύ άλλων, μια διετή παράταση της περιόδου μόνο των τόκων κατά τη διάρκεια της πιστωτικής διευκόλυνσης που λήγει τον Μάρτιο του 2024, με αμετάβλητο επιτόκιο δανεισμού 11%. Η νέα δόση δανείου ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων από την Perceptive αντλήθηκε πλήρως και χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή των υπολειπόμενων υποχρεώσεων βάσει της σημείωσης μειωμένης εξασφάλισης της Biotest AG που τέθηκε τον Ιούνιο του 2017, με έκπτωση 7% που συμφωνήθηκε αμοιβαία χωρίς καμία σχετική ποινή προπληρωμής. Αυτή η πρόσθετη δόση δανείου φέρει τους ίδιους όρους με τα τροποποιημένα ανώτερα εξασφαλισμένα δάνεια. 

Ο Joseph Edelman, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής των Perceptive Advisors δήλωσε :
''Παραμένουμε δεσμευμένοι να υποστηρίξουμε την επιχείρηση της ADMA και να ξεκλειδώσουμε την αξία των μετόχων που πιστεύουμε ότι δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η αξία του ενεργητικού των κατασκευασμένων κέντρων πλάσματος και συλλογής πλάσματος θα συνεχίσει να εκτιμάται στο μέλλον. "


Σχετικά με την Perceptive Advisors (Perceptive)
Η Perceptive Advisors ιδρύθηκε το 1999,  είναι μια εταιρεία επενδύσεων επικεντρωμένη στην υγειονομική περίθαλψη με πάνω από 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια ρυθμιστικών περιουσιακών στοιχείων υπό διαχείριση στις 29 Οκτωβρίου 2020. Από την αρχή, η Perceptive Advisors έχει επικεντρωθεί στην υποστήριξη της προόδου στον κλάδο των βιοεπιστημών εντοπίζοντας ευκαιρίες και κατευθύνοντας οικονομικούς πόρους προς τις πιο πολλά υποσχόμενες τεχνολογίες της σύγχρονη υγειονομικής περίθαλψης.
Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι η Perceptive Advisors είναι βασικός μέτοχος της ADMA με ποσοστό 17,54%.

Τρίτο τρίμηνο 2020
Τα συνολικά έσοδα για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 ήταν 10,3 εκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 42%, σε σύγκριση με τα 7,2 εκατομμύρια δολάρια για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2019
Η αύξηση των εσόδων για το τρίτο τρίμηνο του 2020, σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του 2019, επηρεάστηκε ευνοϊκά από τη συνεχιζόμενη εμπορική άνοδο των BIVIGAM και ASCENIV και από τη συμφωνία κατασκευής και προμήθειας που συνήψε η ADMA τον Ιανουάριο του 2020 για την παραγωγή και πώληση ενδιάμεσων προϊόντων. 

Η ADMA κατέγραψε στο τρίτο τρίμηνο του 2020 ζημιές 16,9 εκατομμύρια δολάρια, ενισχυμένες σε σχέση με τις ζημιές των 11,4 εκατομμυρίων δολαρίων του τρίτου τριμήνου του 2019

Οικονομικά αποτελέσματα για το 9-μηνο του 2020
Τα συνολικά έσοδα για τους εννέα μήνες που έληξαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 ήταν 28,3 εκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 63%, σε σύγκριση με τα 17,3 εκατομμύρια δολάρια του 9-μηνου του 2019. Η αύξηση των εσόδων οφείλεται κυρίως στις αυξημένες πωλήσεις του χαρτοφυλακίου προϊόντων ανοσοσφαιρίνης: BIVIGAM®, ASCENIV ™, Nabi-HB® και σε ενδιάμεσα κλάσματα.


Η εταιρεία είναι ζημιογόνος με συνολική ζημιά 56,3 εκατομμύρια δολάρια μεγαλύτερη απο τη ζημιά των 37,7 εκατομμυρίων δολαρίων του 9-μήνου του 2019. 

Η αύξηση της καθαρής ζημίας ύψους 18,6 εκατομμυρίων δολαρίων οφείλεται κυρίως :
  • σε αύξηση που σχετίζεται με το κόστος παραγωγής για την κατασκευή παρτίδων BIVIGAM σε αυξημένη κλίμακα παραγωγής πλάσματος που σχετίζεται στην προγραμματισμένη επέκταση της εταιρείας
  • σε αυξημένες έξοδα λόγω των προσπαθειών εμπορευματοποίησης των BIVIGAM® και ASCENIV ™
  • σε έξοδα έρευνας και ανάπτυξης που σχετίζονται με την ανάπτυξη της αποκλειστικής ανάλυσης εξουδετέρωσης MICRO-ELISA για την ανίχνευση αντισωμάτων εξουδετέρωσης SARS-CoV-2 στο πλάσμα σε συνεργασία με τρίτο μέρος. 
  • στην αύξηση των λειτουργικών εξόδων λόγω του ανοίγματος πρόσθετων κέντρων πλάσματος κατά τη διάρκεια του 2020.


Η μέση ανάπτυξη της εταιρείας για τα επόμενα 4 χρόνια προβλέπεται ότι θα είναι 65% .... ενώ η οδηγία της διοίκησης αναφέρεται σε πωλήσεις περισσότερες απο 200 εκατομμύρια το 2024,

Οι εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για
  • το 2020 οι πωλήσεις να φθάνουν τα 40 εκατομμύρια δολάρια ... ζημιες 72 εκατομ.  
  • το 2021 οι πωλήσεις να φθάνουν τα 71 εκατομμύρια δολάρια .... ζημιες 46 εκατομ.
  • το 2022 οι πωλήσεις να φθάνουν τα 116 εκατομμύρια δολάρια .... ζημιες 16 εκατομ.   
  • το 2023 οι πωλήσεις να φθάνουν τα 161 εκατομμύρια δολάρια .... κέρδη 8 εκατομ.
  • το 2024 οι πωλήσεις να φθάνουν τα 214 εκατομμύρια δολάρια .... κέρδη 36 εκατομ.

188 σχόλια:

  1. Ενημερωτικά σας λέω ότι ήταν SPAC που κατέρρευσε, απο τα 10 δολάρια, μετά τη συγχώνευση .... τώρα όμως αλλάζουν τα κόζα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επήρα 6500 κομμάτια σήμερα στα 2.10$.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα ξέμεινα από ρευστό , αγορές ADMA στο 2,14 (με κάπως μικρή θεση γιατί την φοβάμαι λίγο) και THBR στο 10,90 κύριε Τάκη αύριο με βλέπω να πουλάω Ελλάδα για TPGY αν κινηθεί στα 17 και ποιο κάτω , FIII με τσούζει λίγο γιατί μπήκα στα 13,2 με 5% χαρτοφυλάκιο όπως κάνω και στις περισσότερες έξω, μόνο Ayro που κρατάω ακόμα είχα ξεφύγει με 10% αλλά μας βγήκε , έχω 14 μετοχές χαρτοφυλάκιο στην Αμερική και στην κυριολεξία το εχω χάσει , ποτέ δεν είχα τόσες μετοχές και σπάνια να έφτανα τις 10.

      Διαγραφή
    3. Τα call option δείχνουν τον δρόμο. Έτοιμος να διπλασιασω την θέση αν πάει κάτω από 2$.

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα Γιατρέ μου και Χρόνια Πολλά. Πως τα είδατε αυτά;

      Διαγραφή
    5. To 21 θα είναι η χρονιά της θαρρώ. Πρώτη στάση 3.5 και δεύτερη 7 που λέω να πουλήσω. Υπομονή υπάρχει. Δε θα την πατήσω σαν την AYRO. Θεωρώ το χαρτί μαζεύεται εδώ και μήνες γιαυτό και οι υψηλοί όγκοι.

      Διαγραφή
    6. Έχουμε να ζήσουμε Γιατρέ μου, μεγάλες συγκινήσεις

      Διαγραφή
    7. Καλησπέρα , σήμερα μέχρι τώρα ειναι άουτς το Αμερικάνικο το ξύλο άφθονο και όταν λέμε ξύλο εννοούμε αρκετό ξύλο βέβαια από χθες στα ψηλά άρχισε το χώσιμο είδα ένα - 4% στο συνολικό χαρτοφυλάκιο από τα ψηλά και τώρα άλλο ένα -4% στο συνολικό για να δούμε θα συνεχίσει ή θα μαζέψει μέχρι το τέλος , εκεί τα παιδιά ειναι πολύ ποιο γρήγορα είπαμε.

      Διαγραφή
    8. Σιγά το ξύλο. 2 φορές στο παρελθον η συγκεκριμένη έχει διπλασιάσει τιμή μέσα σε ένα τριήμερο.

      Διαγραφή
    9. Πάντως έπεσαν οι όγκοι εδώ και ένα μισάωρο.

      Διαγραφή
  2. Κύριε Τάκη τι μυρίζετε εδώ με τη μυτόγκα σας; Καλές γιορτές με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.businesswire.com/news/home/20201215005430/en/indie-Semiconductor-Enters-Definitive-Merger-Agreement-with-Thunder-Bridge-Acquisition-II-Ltd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Lizhi Inc. στο NASDAQ (από 1/2020): LIZI ($3.47)

    εφαρμογή ξεκίνησε το 2013 (>50.000 λήψεις στο google play τα reviews είναι μέτρια το έχει κατεβάσει και ο φίλτατος Barren? Αν μπορείτε πείτε μας εντυπώσεις),

    has cultivated a vibrant and growing community encouraging audio content creation and sharing

    wide range of podcasts and audio entertainment products and features, including audio live streaming and various interactive audio social products
    EVERYONE can create, share and connect with each other through voices and across cultures.

    one of the top 100 Internet companies in China

    officially listed on the Nasdaq in

    Among the First to be Selected into Government-backed Pilot Program to Bolster Local Online Audiovisual Industry

    first 10 Guangdong-based online audiovisual companies to participate in a local government-backed
    pilot program, which stands out companies that spearhead the innovation in products, services and business models through the development, promotion and application of cutting-edge technology, and play a significant role in the development of online audiovisual industry.

    Συνεργασία με Xpeng Motors (3/12/2020)
    in-car audio content product into Xpeng Motors' in-car intelligent operating system.
    AI-enabled content recommendation and distribution systems and massive content
    portfolios will add value to Xpeng Smart EV users
    AI empowered content discovery and recommendation system accessible to Xpeng Motors.

    Audio Product on Huawei Mobile Services for Car (14/12/2020)
    Quick App on Huawei Mobile Services (HMS) for Car


    Current

    9/30/2020
    6/30/2020
    3/31/2020
    Market Cap (intraday)
    158.69M
    103.36M
    245.13M
    320.13M
    Enterprise Value
    113.18M
    103.36M
    245.13M
    320.13M
    Trailing P/E
    N/A
    N/A
    N/A
    N/A
    Forward P/E
    N/A
    N/A
    N/A
    N/A
    PEG Ratio (5 yr expected)
    N/A
    N/A
    N/A
    N/A
    Price/Sales (ttm)
    0.72
    0.50
    1.47
    1.93
    Price/Book (mrq)
    6.12
    4.03
    N/A
    N/A
    Enterprise Value/Revenue
    0.08
    0.29
    0.70
    0.86
    Enterprise Value/EBITDA
    -1.12
    -18.72
    -11.54
    -6.98

    Κερδοφορία
    -7.27%
    52-Week Change
    -69.91%
    52 Week High
    15.25
    52 Week Low
    1.95
    Shares Outstanding
    46.13M
    Avg Vol (3 month)
    6.25M


    Institutions
    2.08%
    Insiders
    0%


    Quarterly Revenue Growth (yoy)
    10.00%


    Total Debt/Equity (mrq)
    29.06
    Current Ratio (mrq)
    1.52

    είναι πολύ κάτω από την τιμή εισαγωγής και με βάση τη δυναμική που τις δίνουν οι πρόσφατες συνεργασίες, νομίζω αξίζει να την δούμε...
    έχω ξεκινήσει να "χτίζω"

    (GHIV Έχω βγεί κύριε Gerry)









    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Psofia_gata σας ευχαριστώ αλλά τι δεν σας αρέσει στο GHIV?

      Διαγραφή
    2. Ήταν μια τοποθέτηση για διαφοροποίηση στο τζογαδόρικο χαρτ/κιό μου (SPACS).
      Αλλά επειδή δεν προλαβαίνω να αγοράζω υπέροχες εταιρείες σε τιμές χάρισμα, αναγκαστικά πρέπει να αποχωρίζομαι τις λιγότερο αγαπημένες... Αν μπαίνανε με IPOs θα μπορούσαμε να τις αγοράσουμε στην καλύτερη σε τιμές Χ2.
      οπότε χωρίσανε οι δρόμοι μας με τον πατριώτη και ας με το προηγούμενο του έβγαλα 200% περίπου.

      Η πήγε στο "κανονικό" μου χαρτοφυλάκιο (και μου μείωσε τη ρευστότητα, αλλά τι να κάνω που μου αρέσει...)

      Sir Τάκη σε ευχαριστώ για όλα!

      όποτε, και αν θεωρείτε πως αξίζει το χρόνο σας ρίξτε μια ματιά στη LIZI (συγνώμη για τη μάπα μορφοποίηση, κ το χώρο που κατέλαβα.)

      Διαγραφή
    3. Psofia gata είστε σαφής.Παραμενω με τον πατριώτη με το 3%,του χαρτοφυλακίου μου στο10.80....

      Διαγραφή
  5. Συμφωνα με αρθρο στο Tipranks η μετοχη εχει συσταση outperform απο 5 αναλυτες της wall με μεση τιμη στοχο τα 6.65 δολαρια.Αυτο οφειλεται κυριως στην πιθανη αδειοδοτηση της θεραπειας με πλασμα για ασθενεις covid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://e2b3d393-d73a-4e96-8124-966b33e3d8e0.filesusr.com/ugd/2ec6d3_2d8328e8d4774c25a8757295bcd7a750.pdf

    thbr Investor presentation

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. μιλάει για το Thunder Bridge Acquisition II. indie seminconductor. κοντά στα 10 και έμμεσα στα ev από θέση ισχύος. μου φαίνεται πολύ safe.

      Διαγραφή
  8. Περίεργο να να ανεβαίνουν οι δείκτες αλλά να πέφτουν ολες οι μετοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ανεβαίνουν οι δείκτες τα spacs "δειλιάζουν". Δεν το έχετε παρατηρήσει αυτό;

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τάκη υπάρχει " εξήγηση " σ αυτό πέρα από την παρατήρηση ότι όντως συμβαίνει?

      Διαγραφή
  9. FIII και GIK έχουν εναρμονιστεί στην πτώση από προχθές....Στο GIK πούλησε Ιnsider την πρώτη μέρα 750000 στο 14.50...Συμβαινουν και στις καλύτερες οικογένειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. GIK με PIC κοιτάμε.
      Κάποια στιγμή το PIC θα το γυρίσω σε GIK.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τάκη το έχετε ακόμα το PIC ; Δεν το διώξατε τελικά στα 17 ;
      Στα 17+ ήμουν έτοιμος να το δώσω και τελικά άλλαξα γνώμη.

      Διαγραφή
    3. Sir Takis η πτώση του pic οφείλεται από την φήμη έκδοσης νέων μετοχών..?
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  10. PIC χαιρέτησα στο 16.70 μέρες τώρα και τα εχωσα στο GIK και στο FIII ... Γιατί δεν κοιτάμε FIII Κύριε ΤΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To FIII μου αρέσει πολύ.

      Απλώς GIK και PIC κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα.

      Διαγραφή
    2. GIK
      Ας έχουμε και αυτό υπόψη

      Tο fund στο 14,5 πούλησε 750.000 τεμάχια.

      https://www.secform4.com/insider-trading/1802749.htm

      Διαγραφή
    3. Κύριε Τάκη το ανηρτησα προχθές 15Δεκ 7.35 μμ..
      Προφανώς δεν το είδατε ...τι να πρωτοδειτε ...THBR την κοιτάξτε τελικά?

      Διαγραφή
    4. THBR έχω μπει σε 2 δόσεις. Είμαι μέσο όρο κάπου στα 11 με 11,1 , κάπου εκεό γύρω.

      Στόχο βάζω 13 με 15 αν γίνει άμεσα.

      Είναι κάτι σαν τη Velodyne και τη luminar, στο Lidar όμως θα μπει το 2023.
      Τσιμπημένη, όπως Luminar καο Velodyne με τις πωλήσεις να ανεβαίνουν σε 2 χρόνια κατακόρυφα.

      Διαγραφή
    5. Υπάρχει και αυτό το spac που ανήρτησε πρόσφατα συμφωνία ... αλλά η δραστηριότητα δεν μου λέει κάτι.

      https://finance.yahoo.com/quote/EXPC?p=EXPC

      Διαγραφή
  11. Απόψε τσούζει λίγο αλλά δεν μασάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TNGZF...1200000%+++ Άντε και στα δικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. K Tακη το Νga μέχρι στιγμής τουλάχιστον δείχνει ότι δεν τραβάει.. το μόνο από τόσα spac που δεν έκανε έστω κ μια δυνατή προς τα πάνω... Ίσως επειδή είναι καναδέζικη τι να πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σε όλους και στον οικοδεσπότη μας. Επίσης και το ipoc δεν δείχνει ακόμα κάτι το ιδιαίτερο. Ποια η γνώμη σας;

      Διαγραφή
    2. Βλέπω και διαβάζω πράγματα για το Clover που δεν μου αρέσουν.
      Μου δίνεται η εντύπωση ότι μετα τη συγχώνευση θα αφεθεί στο έλεος του ....και θα έρθει απο χαμηλά να το μαζέψει ο Παλιχαπιτίγια για να το κάνει δικό του και να το εξυγιάνει αναπτύσσοντας το.
      Οι ιδιοκτήτες του Clover δεν μου φαίνονται πολύ σόι. ΑΡΠΑΧΤΕΣ!!

      Διαγραφή
    3. Τάκαρε εσύ τι βλέπεις για την ADMA? Πάντως απο όσο έψαξα πριν την αγοράσω ποτέ δεν μπήκε στα 10$. Εγώ προσωπικά μπήκα για ένα σβέλτο αν κάτσει.

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα σε όλους.
      Πιστεύετε κ.Τάκη είναι καλύτερα να το αποχωριστούμε δλδ προς το παρόν

      Διαγραφή
    5. Κύριε Τάκη μείωσε 50%!θέση IPOC και αν δεν κινηθεί μέχρι την συγχώνευση είμαι όξω...

      Διαγραφή
    6. Γενική συνέλευση για συγχώνευση IPOC και Clover Health την 6η Ιανουαρίου 2021. 1η ημέρα διαπραγμάτευσης με νέο σύμβολο η 8η Ιανουαρίου. Διακράτηση και πώληση την 6η Ιανουαρίου;
      https://www.businesswire.com/news/home/20201214005214/en/Social-Capital-Hedosophia-Holdings-Corp.-III-to-Trade-on-Nasdaq-in-Connection-with-its-Proposed-Business-Combination-with-Clover-Health

      Διαγραφή
    7. Εγώ άφησα τη θέση μου ... ενόψει συγχώνευσης, φοβάμαι μην γίνει σαν τη Multiplan ... για κάτι παλιές ιστοριούλες. Και μαζευει την εταιρεία απο χαμηλά ο Chamath.

      Διαγραφή
    8. Ξεφορτωσα καί τά υπόλοιπα IPOC ....

      Διαγραφή
    9. Και από μένα έφυγαν μάρκετ 10,90 (IPOC) περιμένοντας μήπως τα δούμε σε χαμηλότερες τιμές το γεγονός ειναι ότι έγραψα ζημιά 10% αλλά καλύτερα 10% από 50% , με τόσες μετοχές που εχω η ζημιά ειναι αμελητέα 0,5% του χαρτοφυλακίου άσε που έκανα και λίγη ρευστότητα , αλλά την χάρη δεν μας την έκανε σήμερα η TPGY.

      Διαγραφή
    10. Η εισαγωγή της ADMA έγινε μέσω IPO στα 7$ στις 10/1/2013.

      Διαγραφή
    11. https://www.businesswire.com/news/home/20120214006503/en/ADMA-Biologics-Completes-Merger-and-Closes-17.5-Million-Private-Placement

      https://www.admabiologics.com/investors/press-releases/detail/44/adma-biologics-inc-announces-pricing-of-initial-public

      Διαγραφή
    12. Έχει 94.000.000 μετοχές άρα από τα 34.000.000 περίπου που έχουμε βρει έχει εκδώσει και άλλες. Το θέμα είναι πόσες συνολικά έχει δικαίωμα να εκδώσει.

      Διαγραφή
    13. Καλημέρα και καλή εβδομάδα , κύριε Τάκη SKLZ μπήκατε? εγώ δεν άντεξα και αγόρασα μια πολύ μικρή θέση την Παρασκευή στα 21 με σκοπό να αυξήσω αν κάνει μια βόλτα κάτω από τα 19 ,κάνοντας μια βόλτα στα διάφορα φόρα διάβασα πολύ καλά λόγια και πραγματικά ειναι πολλά υποσχόμενη μετοχή βέβαια η απότομη άνοδος τρομάζει και θέλει προσοχή γιατί θα έχει αναταράξεις στην τιμή μέχρι να χωνέψει τις τιμές.

      Διαγραφή
    14. Σύντεκνε εσύ που είσαι ψαχτηράκι: Μέχρι τώρα έχω καταφέρει να βρω 34.000.000 μετοχές που εκδόθηκαν το 2013 και 2020. Τα υπόλοιπα 50.000.000 μετοχές (απο τα 94.000.000 συνολικά) δεν έχω βρει ακόμα. Επίσης, μέχρι πόσες μετοχές μπορεί να εκδώσει.

      Διαγραφή
    15. Γιατρέ μπορεί να εκδώσει:
      Ακόμη 50,976,313 κοινές μετοχές και 10.000.000 προνομιούχες.

      Διαγραφή
    16. Κύρε Geopard αν πάει γρήγορα προς τα 40 θα πουλήσω. Αν πάει σιγά, σιγά, όπως η Sea Limited, δεν θα πουλήσω ποτέ.
      ΡομπινΧούντιδες πάντως δεν έχει το χαρτί ή έχει ελάχιστους.

      Διαγραφή
    17. Άρα σύντεκνε λίγες ακόμα ουσιαστικά για μια αγορά σαν την Αμερικανική και για μια εταιρία σαν αυτή με την εξειδίκευση που ελάχιστες έχουν. Θα κάτσω στα αυγά μου και δεν πουλώ αν δε δω νούμερα κοντά σε αυτά του 2013.

      Διαγραφή
    18. Καθείστε Γιατρέ μην μας βγάλει καμιά θεραπεία για Covid ... και θα χαθεί το τόπι εδώ.

      Διαγραφή
    19. Κύριε Τάκη στην Αμερική υπάρχει περίπτωση να έληξε το January Effect? ή θα το ζήσουμε αλλά Αμερικάνικα με ξέφρενους ρυθμούς? Η Tesla σήμερα θα μπει στο s&p500 και κάνει ποδαρικό με ξύλο.

      Διαγραφή
    20. Κύριε Geopard εγώ διπλασίασα τη θέση μου στο Skillz.
      Αυτά θα πάνε για trade .... στα 28 με 30 θα βγουν.

      Διαγραφή
    21. Εγώ άργησα κύριε Τάκη ότι αγοράσω σήμερα θα τα κρατήσω μέχρι να δω ξεσάλωμα , ψάχνω τιμές κοντά στο 19 για να αγοράσω 19,84 έκανε σήμερα , αλλιώς αν σπάσει το 23,8 αλλά μετοχές θα κρατήσω από αυτές που θα αγοράσω.

      Διαγραφή
    22. Τελείωσα με τις αγορές SKLZ το 1/3 από ότι εχω θα δοθεί στα επίπεδα που είπατε (30$) κύριε Τάκη για να μειώσω την τιμή κτίση , απλά ξέφυγα λίγο με 8-9% του συνολικού χαρτοφυλακίου μου αντί για 5% που βάζω συνήθως.

      Διαγραφή
    23. Αγαπητέ Geopard σε μετοχή 20 δολαρίων 8 στις 10 που δεν μου έκανε η τιμή για αγορά η πώληση στο 3-5% μετά το μετάνιωσα και έτσουξε...προσωπικη άποψη καθαρά..

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα κύριε Τάκη, εαν το στοίχημα της ελιζας Ραμόν έχεις έχει αίσια έκβαση για την εταιρεία βλέπω να γίνεται ΑDMARUN το χαρτί. Οι στόχοι 5-7 ευρώ που δόθηκαν τελευταία θα φαίνονται αρκετά μικροί... Καλες γιορτές να έχετε, ευχαριστούμε για την γνώση που μοιράζεστε μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Psofia gata είστε σαφής.Παραμενω στον Πατριώτη με το 3% του χαρτοφυλακίου μου στο 10.80....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα, αν η εταιρία adma όντως φέρει αυτά τα 250Μ και 50Μ κέρδη ως το 24 ποιά πιστεύεται ότι πρέπει να είναι η κεφαλαιοποίησή της πλησιάζοντας προς αυτό το ορόσημο; Για μένα η εταιρία είναι ένα growth story που βήμα βήμα ενισχύεται. Εχω εμπιστοσύνη στην διοίκηση και βλέπω μια σοβαρότητα στις απαντήσεις που δίνει και στις δεσμέυσεις της. Δεν έμπλεξε καθόλου στην ιστορία covid παρόλο που πολύ μελάνι γράφτηκε για τα πολυκλωνικά αντισώματα. Στην τελευταία συνέντευξη τύπου ερωτώμενος γιατί δεν χορηγείται ενδομυικά την ανοσοσφαιρίνη σας όπως άλλοι (που σημαίνει πολαπλάσια ποσότητα ορού που πρέπει να χορηγηθεί στον ασθενή για να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την ενδοφλέβια χρήση) το απέρριψε κατηγορηματικά.
    Κάποια στιγμή θεωρώ πριν φτάσει στο 24 θα γίνει στόχος εξαγοράς. Για τους αμερικάνους είναι και θέμα κύρους, να συλλέγουν το πλάσμα τους και να το εκμεταλεύονται μια ιαπωνική, μια ισπανική και μια αυστραλιανή εταιρία κατά κύριο λόγο. Αυτά, χάρηκα που είδα την ανάρτησή σας κε Τάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://finance.yahoo.com/news/adma-biologics-adopts-limited-duration-211500123.html

      Διαγραφή
    2. Αν κατάλαβα λέγεται poison pill και η διοίκηση θέλει να αποτρέψει εξαγορά χωρίς την έγκριση της (κατάλληλη τιμή) δίνει δικαίωμα αγοράς μετοχής (σε άγνωστη τιμή μάλλον χαμηλή) σε όσους έχουν μερίδιο κάτω από 10% (αν χρειασθεί βέβαια)μ΄ςχει Δεκέμβριο 2021.
      Τα αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά !

      Διαγραφή
    3. είδα και αυτό μετά γράφει για 12.5 $
      https://www.admabiologics.com/investors/sec-filings/sec-filings/content/0001193805-20-001546/0001193805-20-001546.pdf
      Πολύ κουραστικό το America ,απαιτεί πολύ ψάξιμο και χρόνο αν το λέω εγώ φαντάζομαι τη δική σας κούραση ,και πάλι ευχαριστώ !

      Διαγραφή
  17. Καλησπέρα...μπορει να μου πει κάποιος τι γίνεται με την ride ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουράστηκαν οι funs ΡομπινΧουντιδες.

      Άρα; Κάνουμε το σταυρό μας;

      Διαγραφή
  18. Ticker : TRIT

    TRADE FINANCE (fintech blockchain technology)
    Έχω γράψει και παλαιότερα για αυτή την εταιρεία μπήκε μέσω SPAC που δεν έτρεξε, ουσιαστικά λύνει το πρόβλημα μεταξύ αγοραστών και πωλητών μειώνοντας σημαντικά τα κόστη και αυξάνοντας την αξιοπιστία.
    Βγήκε μόλις ανάλυση και ήδη “τρέχει” +12% λογικά έχει πολύ δρόμο.

    https://seekingalpha.com/news/3644984-triterras-stock-surges-14-after-oppy-sees-amazon-of-blockchain-potential

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισήμως, αλλάζω παρατσούκλι το γυριζω σε “ Μαύρη Γάτα” το τίναγμα της ψόφιας γάτας δε μου ταιριάζει τόσο πολύ, ιδίως μετά τις εξελίξεις στην Triteras ένας από τους βασικούς της πελάτες και συνδεδεμένη εταιρεία ίσως φτάσει στην πτώχευση με βάση ένα short report που εκδόθηκε χθες μετά την σύσταση αγοράς με στόχο “δίπλωμα” αποτίμησης.

      Διαγραφή
  19. καλησπέρα sir, για TPGY έχετε δώσει στόχο 50-70. Για την THBR τι εύρος τιμών θα δίνατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πιο ζόρικα τα πράγματα καθώς είναι μια περίπτωση σαν τις Luminar, Velodyne. Δηλαδή πολύυυυ καινοτομία πολλά φρού φρου και αρώματα ..... παικτικά πάει εδώ το πράγμα.
      Θυμάμαι, αντιστάσεις στα spac 13 μετα 17 με 18.

      Διαγραφή
    2. Η ΤPGY ξεκίνησε βλέπω το 2ο γύρο

      Διαγραφή
    3. Εγώ βλέπω ΑΥΡΟ 2o γύρο.
      Μπαίνει και σε ένα δείκτη καθαρής ενέργειας μαζί με την BEEM (τι μετοχάρα είχαμε!!!) , την GP και την ΙΕΑ.

      Διαγραφή
  20. Αυριο γινεται η συναντηση της ipob με open door.Τι κανουμε κυριοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως ο Chamath εχθές έβγαλε το κεφάλαιο του έξω απο τη SPCE ... κρατάει τα προσωπικά του κέρδη μέσα.
      https://prnt.sc/w4gekh

      Τον κόβω να κάνει κάτι παρόμοιο στην Opendoor στα 40!!

      Διαγραφή
  21. Διαβάστε τι μου γράφει ο βλάξ με τα 1342345300000 nicks χαζοπροφήτης Αυνανίας.
    -------------------------------
    Τσουρουφλιστηκες ανθυπολοχαγε_Ι5 τον Φλεβάρη και τώρα φοβάσαι να μπεις στις 800 μοναδες εεεεε? Πήρες φόβο και αλλάζεις πάνες με το ΧΑΑ πλέον.....Και το έριξες στις μετοχές καναβης ? Χαχαχαχχχχχ🤣🤫🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    -----------------------------------
    Πόσο IQ μπορεί να έχει τέλος πάντων;
    73;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 73?Θα σας μαλώσω Κύριε Τάκη...7,3 θέλετε να πείτε...Να βγάζετε που και που κανένα τέτοιο...Φανταζομαι τι θα έχετε διαβάσει....

      Διαγραφή
    2. Μην του δίνετε σημασία κ. Τάκη, αξία του δίνετε έτσι. Τέτοιοι άνθρωποι έχουν κόμπλεξ στη ζωή τους και σίγουρα είναι υπό και ψάχνουν να τα βγάλουν πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω τι μου λέτε, εγώ ξέρω ότι είναι ότι πιο άσχετο εχω γνωρίσει στις χρηματαγορές.
      Παίκτης παλαιάς κοπής .... να μάθουμε τι κάνει το λομπάκι, κανένα πιπεράτο νέο και παρασκήνιο και βουρ στον πατσά.
      Αυτό όμως είναι το χθές ...του το έχω πει.

      Διαγραφή
    4. Να μην το ξεχάσω.

      Αλφααααααα σε έσχισα σαν σαρδέλα.
      Έβλεπες 0,25 και λέρωνες σωβρακάκια κάθε φορά που πλησίαζε τα 0,5.

      Άσχετε γκουρού της φαπας και των 438540000 nicks
      Αν δεν το κατάλαβες, απο τις φάπες που τρως στο γραφω.

      Αλφαααααααα 1 ΕΥΡΩ!!!!!

      Ετσι μου έρχεται να σηκώσω ένα thread με όλες τις παπαριες που μου έγραφες για Αλφα .... τις έχω κρατήσει τις βλακείες σου.

      Τι βλαξ !!!!
      Εξω απο το Χρηματιστήριο. Βγες έξω .... είσαι άσχετος θα χάσεις και την τρύπια τη σωβράκα σου στο τέλος.

      Διαγραφή
    5. Κύριε Γεωπόνε sorry αλλά γύρναγε τα διάφορα forums και με διαπόμπευε ο παπάρας. Με ενημέρωναν οι φίλοι μου σχετικά .... διέσπειρε παντού ψέματα και ψευδή γεγονότα.

      Διαγραφή
    6. Κύριε Τάκη είναι μόνο για γέλια μην δίνετε σημασία .. υπάρχει πολύ πράγμα εκεί έξω σε κάθε τομέα.... ανεβάζετε που καί που κάτι πιπεράτο... άλλωστε έχετε αποδείξει ότι διαθέτετε χιούμορ και μάλιστα καλό και σε επάρκεια...

      Διαγραφή
  22. Μήπως κάποιος γνωρίζει για GHIV ποτε ψηφίζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν κάνω λάθος στις 20 Ιανουαρίου.

      Διαγραφή
    2. Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ!Προσωπική απόψε εκφράζω:Έχω την αίσθηση ότι το χαρτί θα τρεξει πολύ πριν από την συγχώνευση ....ελπίζω να είμαι σωστός..

      Διαγραφή
  23. Καλημέρα σε όλη την παρέα, η ADMA στο premarket δείχνει τα δόντια της με σημαντικο όγκο. Μάλλον έπαιξε ρόλο η ανακοίνωση της εταιρείας για τον αμυντικό σχεδιασμό σε κίνηση επιθετικής εξαγοράς.. Προφανώς η εταιρεία εχει ανακάλυψει μέσω ερευνών κάτι που σύντομα θα τραβήξει το ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα! Δείτε λίγο άμεσα κι αυτήν NPA, ανακοίνωσε χθες, είναι και σε hot κλάδο και space...μην πέταξει, λέω εγώ τώρα 🧐

    https://www.google.com/amp/s/finance.yahoo.com/amphtml/news/ast-science-llc-become-public-120000891.html

    https://www.npa-corp.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έχω δει , αλλά το θεωρώ το project πολύ πρωτοποριακό και με τις πωλήσεις να αργούν να έρθουν. Βέβαια είναι και η Vodafone μέσα .... τώρα τι να σας πω; Μπορεί να εξελιχθεί σαν την QuantumScape και να πάνε να πιάσουν τιμές που θα έπρεπε να είχαν οι μετοχές μετά από 2 χρόνια!!

      Διαγραφή
  25. Kυριε Τάκη καλημέρα! Μια ερώτηση..

    Μιας κ εκτιμας κ παρακολουθείς τον Chamath κ τις κινήσεις του, αλήθεια πως κ δεν έχεις αποκτήσει έκθεση στα cryptos κ βασικά στο Bitcoin? Ο ίδιος είναι ένθερμος υποστηρικτής!

    Όπως επίσης είναι κ η Wood που τρέχει το Αrk. H συγκεκριμένη μάλιστα έχει πάρει έμμεσα αξιόλογη θέση μέσω του Grayscale Bitcoin Trust το οποίο είναι κ διαπραγματεύσιμο κ φέτος έχει υπεραποδωσει.

    Όπως επισηs ένα play είναι κ η MicroStrategy η οποία έχει μεγάλο μέρος των διαθέσιμων της τοποθετημένα, κ πλέον θεωρείται ως ένα pure play για έκθεση στο BTC (δείτε κ σχετικό άρθρο προ ημερών στο seeking alpha).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά κύριε Ανδρέα δεν ακολουθώ οτι δεν καταλαβαινω.
      Αν πάντως πηγαινα σε crypto δεν θα πήγαινα σε Bitcoin και όπου πάνε όλοι οι άλλοι ...
      Οι μαγκιές στο Bitcoin θα ήταν αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια. Τώρα δεν θέλω ...

      Διαγραφή
    2. το Bitcoin ήταν σε κομβικό σημείο πριν να αρχίσει να τρέχει πρόσφατα, δεν συνέφερε από άποψη κόστους στους "εργάτες" miners του δικτύου να συνεχίζουν να το υποστηρίζουν διότι το κόστος τους υπερβαίνε το αντίκρυσμα για την υπολογιστική ισχύ που δεσμέυουν για να εξασφαλίσουν την αξιοπιστία του συστήματος. μετά το πρόσφατο ράλυ σώθηκε (?), θεωρώ πως η χειραγώγηση στο κρύπτο ζει και βασιλεύει, σκεφτείτε ότι υπάρχουν άτομα με γνώσεις και τεράστια ποσά που κουνάνε τις ισοστιμίες κατά το δοκούν, ξεβρακώνουν κάθε τόσο τους άσχετους τριγκάροντας τα στοπ λος, είτε αδειάζοτάς τους τα περιθώρια της μόχλευσης. κάποια κρυπτονομίσματα ίσως αξίζουν για διακράτηση (buy and hold).

      Διαγραφή
  26. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής, αν γνωρίζει κάποιος φίλος του blog:

    1. Πώς γίνεται διαδικαστικά η ψηφοφορία για τη συγχώνευση σε ένα SPAC? Είναι κάποιος που έχει διακρατήσει και μετά τη συγχώνευση για να δούμε αν είχε την επιλογή να ψηφίσει από Ελλάδα? Το ρωτάω αυτό γιατί αν σε βρει μια μεγάλη πτώση πριν από τη συγχώνευση (πχ μια ύφεση, κραχ, μάπα εταιρεία κτλ) τότε αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιήσεις το μαξιλάρι των $10.

    2. Έχει αγοράσει κανείς warrant? Παρόμοια με το προηγούμενο με ενδιαφέρει αν μπορούμε να τα ασκήσουμε από Ελλάδα. Αυτό το ρωτάω γιατί το PSTH ενδέχεται να δίνει warrants με τη μέθοδο tontine (δεν έχω καταλάβει βέβαια αν θα τα δικαιούνται αυτοί που έχουν την απλή μετοχή ή το παλιό unit πριν τη διάσπαση ή τα warrants).

    Οποιαδήποτε άποψη ευπρόσδεκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. στην αμερικάνικη αγορά έχω ψηφίσει για περισσότερες εταιρείες σε μισό χρόνο από στο Ελαδιστάν από τις αρχές του 90, Η χρηματιστηριακή σας στέλνει ένα μαιλ με ένα σύνδεσμο, εκεί δημιουργείτε την πρώτη φορά ένα κωδικό και μετά κάθε φορά που θα πατάτε τον σύνδεσμο με τον ίδιο κωδικό μπαίνετε και ψηφίζετε. πρόσφατα ψήφισα για την Arrival την οποία έχω πουλήσει...
      2, Δυστυχώς οι περισσότερες χρηματιστηριακές δεν δίνουν τη δυνατότητα (ευρωπαϊκές ή αμερικάνικες που δέχονται Ευρωπαίους). το παλιό unit πριν τη διάσπαση περιλαμβάνει και warrants.
      Προσοχή στα warrants, μπορούν να κάνουν πρόωρη ανάκληση, και αν δε τα εξασκίσουμε να πάρουμε μόνο ένα σέντ ανα δικαίωμα (περίπτωση HYLN).

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Είστε ιδιαίτερα κατατοπιστικός!

      Δεν σκοπεύω να αγοράσω warrants, ακριβώς για το λόγο που αναφέρετε. Όμως, στην PSTH είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα με τα warrants. Το unit έσπασε σε class A common stock και 1/3 warrant. Όποιος παραμείνει μέχρι τη συγχώνευση (δηλαδή μάλλον εννοεί ότι θα ψηφίσει ναι) θα πάρει 1/9 warrant ανά common stock συν μέχρι 5/9 warrant από αυτούς που δεν θα συμμετάσχουν (που πιθανότατα δεν θα είναι και πολλοί), αυτή είναι η μέθοδος tontine. Υπάρχει δηλαδή μεγάλη περίπτωση να βρεθώ με warrants στα χέρια. Anyway, είμαστε μακριά από εκείνη τη φάση. Θα φροντίσω να τα πάρω όλα από μία χρηματιστηριακή για να μην μπλέξω δύο φορές αν φτάσουμε ως εκεί.

      Διαγραφή
  27. Ξεκίνησε ουσιαστικά στις αρχές του 2016 τοσο η ραγδαία άνοδος μαζικά στα cryptos όσο κ η στροφή του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Θυμάμαι το ethreum στα 10. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί τότε υπήρχαν πολλά προβλήματα τόσο στην αξιόπιστια στις πλατφόρμες, όσο κ στη μετατροπή των cryptos σε fiat money (αυτό ακόμα υπάρχει ειδικα εδώ στην Ελλάδα). Το θέμα είναι κ αναφέρθηκα ότι αν κ εφόσον βλέπετε ότι μπορεί να αποτελέσει μια μορφή συναλλαγών που θα υιοθετηθει οικουμενικα (πχ δείτε η square k η paypal πως επεκτείνονται στον κλάδο) τότε λόγω scarcity (ειδικά στο Btc) η τιμή τιμή δεν θα έχει, δεν υπάρχει ταβάνι αν ισχύει αυτό το σενάριο. Κ πλέον μπορείς αν δεν θες να πας κ να μπλέξεις σε αγορές απευθείας cryptos, να τοποθετηθεις στο play αυτό πληρώνοντας ένα premium βέβαια προκειμένου να έχεις μετοχές εισηγμένες, όπως κάνουν κ οι μεγάλοι.

    Βy the way, άσχετο... Δείτε μια νέα εισαγωγή που μου κίνησε το ενδιαφέρον Certara λέγεται. Απευθύνομαι κ στον κ Butcher για αυτό. Επίσης μπήκε κ η ΑbCELLERA του Thiel (πανάκριβη φυσικά) η οποία παίζει το στορυ του φαρμάκου από κοινού με τoν κολοσσο Εli Lilly.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κ Τάκη έχετε κάποια γνώμη για τη FEAC που από αύριο μετατρέπεται σε Skillz;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα έγινε Sklz και είναι μια μετοχή που τη θεωρώ μακροπρόθεσμη επιλογή ... δεν έχω, αλλά ελπίζω μια διορθώσουλα, λίγο ακόμη

      Διαγραφή
    2. Για εμένα όποιος εχει SKLZ την κλειδώνει στο μπαούλο .... όπως είπα.

      Διαγραφή
  29. Καλησπέρα κύριοι!
    Κ. Τάκη θα μπορούσατε να μου πείτε την άποψη σας για την NGA?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι Καναδέζικη η lion Electric όπως και η GP .... αν η GP δεν δικαιούται επιδότηση απο την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, τότε ούτε και η Lion Electric θα δικαιούται. Πράμα που σημαίνει ότι στις ΗΠΑ δεν δραστηριοποιούνται με ίσους όρους απέναντι στις Αμερικάνικες εταιρείες.

      Αν ισχύει ο παραπάνω συλλογισμός, τότε πρέπει να κοντύνουμε τους στοχους της NGA σε ότι αφορά την μετοχή!!

      Νομίζω ότι θα μπορούσε να δει τα 20 δολάρια ... εδώ 20 δολάρια πήγε η Canoo (HCAC)

      Διαγραφή
    2. Πάντα μιλάμε σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα (γύρω στους 3 μήνες δηλαδή).

      Μακροπρόθεσμα είναι άλλη ιστορία.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ και πάλι κ.Τάκη.
      Με καλύψατε πλήρως

      Διαγραφή
    4. Έχω μεγάλη θεση στην nga κ μου αρέσει... Κ Τάκη τι βλέπετε σε βάθος χρόνου εκεί? Διότι αν πιάσει τους στόχους της σε βάθος 4ετιας θα μπορούσαμε να δούμε τιμές περί τα 100+ δολάρια θεωρώ.

      Διαγραφή
  30. Καθαρά ανοδική εβδομάδα για Αμερική ....τα Spacs τα πήρε και τα "σήκωσε"
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. K Τάκη δείτε αυτήν την περίπτωση. Μπήκε στα 20 προχτές, βέβαια σήμερα πετάει.

    https://www.google.com/amp/s/www.forbes.com/sites/jeffkauflin/2020/12/16/shares-of-fintech-lender-upstart-jump-47-on-first-day-of-trading/amp/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε το νού σας μην μπει η Tokopedia ... έλεγαν για το spac BRWN , αλλά σήμερα είπαν ότι σκέφτεται τη IPO
      παρόλο που 1 χρόνο το προσπαθεί αλλά δεν ...

      https://kr-asia.com/tokopedia-is-accelerating-ipo-plans-after-spac-merger-rumor

      Διαγραφή
    2. To Btwn το έχω πάρει, είναι backed από τον P. Thiel κ τον billionaire Richard Li. Νομίζω η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά κ ας γράφουν. Αλλά σίγουρα κάτι πολύ hot θα βρουν όπως κ να έχει!

      Βy the way, η Τuscan τελικά τσουκου τσουκου κάθε μέρα γυρνάει εκεί που έκανε το ξέσπασμα...

      Διαγραφή
  32. υπάρχει περίπτωση όταν πλησιάζει ένα spac προς την λύση του να διαπραγματεύεται 20-30% κάτω από τα 10 ευρώ ή υπάρχει κόφτης? πχ ένας δεν θέλει να μείνει και να περιμένει την εκκαθάριση και πουλάει όσο όσο άρα και ρίχνει την τιμή κάτω των 10 ευρώ? (με λίγα λόγια arbitrage στα spac λόγω νομοθεσίας υπάρχει?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφόσον έχει εγγυημένα 10 δολάρια μόνο αν είναι βλάξ ή trader που τον ξεβρακώνουν θα πουλάει στα 8 και 9. Όπως έγινε και με τους βλάκες που πούλαγαν πετρέλαιο σε αρνητικές τιμές .... ενώ ήταν βέβαιο ότι σύντομα θα έπαιζε 40 με 50 δολάρια

      Διαγραφή
  33. Tpgy πήρατε τελικά? Μας έγραψε κ το 18 μπρος χθες αλλά με.τοσα που ασχολούμαστε τα αμέλησα 😁😬 θα προσλαβω βοηθό μου φαίνεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν πήρα ... είμαι γενικά σε φάση πωλήσεων στα περισσότερα παλαιά χαρτιά (του τελευταίου διμήνου δηλαδή) ... θέλω να χτυπήσω κάτι καινούργιο πολύ δυνατά.

      Διαγραφή
    2. Καλά αυτό είναι 5 ημερών😬😁 anyways...

      Tuscan μένετε να δείτε τελικά αν θα βγει το deal? Στα λοιπά? Πχ Lion, Paysafe που είναι πιο long term περιπτώσεις? Για το Fiii δεν ρωτάω μιας.κ δεν μας εχει βγει, τουλάχιστον ακόμη..

      Διαγραφή
    3. Τι εννοείτε Κύριε Andreas ότι δεν έχει βγει το FIII?

      Διαγραφή
    4. Εννοώ ότι είναι από τις περιπτώσεις που ενώ ανακοίνωσε συγχωνεύση αντί να πάει πάνω πήγε κάτω, παρόλο που είναι σε κλάδο hot ο οποίος έχει υπεραποδοσει. Τα ίδια κ η Νga η οποία δυστυχώς δεν τραβάει...

      Η Τuscan (που είδα ότι έχετε στο χαρτοφυλάκιο) είναι άλλη ιστορία καθώς είναι στον αέρα ακόμα το deal. To θετικό είναι ότι κρατάει σχετικά τιμή (αν κ παρατηρώ ότι τείνει να επιστρέψει στο σημείο όπου ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα όπου κ αναμέναμε ανακοινώσεις αλλά διαψευστηκαμε). Επίσης θετικό είναι ότι έχουν επενδύσει κ αρκετα hedge funds πονταροντας σε θετική έκβαση. Η συγκεκριμένη όμως έδωσε ευκαιρία σε όποιον ήθελε να βγει να γράψει το κέρδος του πάνω από τα 17.

      Όσον αφορά το Bft (Paysafe) νομίζω ότι έχει πολύ μέλλον η περίπτωση κ σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για πώληση σε τιμές κάτω απο 30-40.

      Η Gik που έχετε είναι στον ίδιο κλάδο με την Pic η οποία έχει δείξει ότι ταλαιπωρείται. Καθώς η Pic προηγείται της συγχωνεύσης κ αλλαγής του ticker λογικά η πορεία της θα δείξει το δρόμο κ για την άλλη.

      Sama δεν έχω πάρει (τουλαχιστον oχι ακόμα), όμως ο κλάδος κανναβης είναι ενδιαφέρον. Αν δεν κάνω λάθος επεσε το μάτι μου σε ένα άρθρο που είχαν την υπό συγχώνευση εταιρια στις προτιμήσεις των αναλυτών για το 2021.

      Ωραία περίπτωση είναι η Τpgy που εντοπίστηκε κ έκανε κ γύρισμα στα 18+. Από χθες άλλαξε συμπεριφορά... Βλέπω τουλάχιστον διπλασιασμό.

      Νομίζω ότι γενικά στα σπακς έχει λίγο καταλαγιάσει ο ενθουσιασμός που υπήρχε. Βλέπω πάλι ενδιαφέρον σε μετοχές WFH που ενώ είχαν κάπως κάτσει πέταξαν χαρταετό, πχ η Etsy που είχα αναφέρει όταν μπήκε στον SP500 (έναντι τότε της Τesla) k η Chewy που σχεδόν διπλώσε.

      Διαγραφή
    5. Η Tuscan απέχει ένα 5% περίπου για να κλείσει το gap στα 12,70. Ήδη έχει φάει πολύ ξύλο από τα 17 μέσα σε λίγες μόλις μέρες. Θα μας φάει την ψυχή η αγωνία αν θα κλείσει το deal αλλά όπως και να χει υπάρχει το $10 floor (και το λέω εγώ που είμαι αγορασμένος στα 15,65).

      Καλή περίπτωση φαίνεται να είναι η BTWN η οποία είναι σε συζητήσεις με την Tokopedia, την "Amazon" της Ινδονησίας. Προσοχή όμως δεν έχει κλείσει ακόμα.

      Διαγραφή
    6. Κύριε Αndreas σας ευχαριστώ πολύ για την όλη σας ανάλυση καί θέση!

      Διαγραφή
  34. Κύριε Τάκη αν θέλετε πείτε μου σε ποια Spacs έχετε εστιάσει και διακρατατε στο χαρτοφυλάκιο σας ? Προσωπικά είμαι BFT GIK FIII GHIV SAMA THCB και λίγα DM....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντεκνοι, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω, ότι μετά από 6 μήνες έγγαμου βίου, σήμερα λύθηκε ο γάμος μου με την κινεζούλα (LK), στο 8,40. Μου θύμισε στιγμές 99 στο ΧΑος. Μετά το χθεσινό 100% και το σημερινό 15%, δεν άντεξα στον πειρασμό. (Τώρα είναι 9,50)
      Να σημειώσω όμως (προς ενημέρωση), ότι ενώ η πράξη έγινε 17.05 (σύμφωνα με το διάγραμμα), η Degiro το έδειχνε ανεκτέλεστο μέχρι τις 17.50.

      Eυχαριστώ ξανά όλους, που πρόθυμα ασχολήθηκαν, όταν από την Degiro μου είχαν πει ότι, δεν υποστηρίζουν συναλλαγές OTC.

      Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. Ιδιαίτερα στον αγαπητό οικοδεσπότη.

      Διαγραφή
    2. πως το ειχατε ρυθμισει αυτο παρεπιπτοντως γιατι θα με ενδιεφερε και μενα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

      Διαγραφή
  35. κε MavriGata μιας κι έχετε Arrival, τι βλεπετε για τη μετοχή;

    Έχει γαντζωθεί εκεί γύρω απο τα 30 και σε κάθε απόπειρα να πάει παραπάνω την πουλάνε αναλέητα με αποτέλεσμα να ανεβαίνει μόνο με spikes και για λίγο

    και σε κάθε απόπειρα να πάει παρακάτω, την αγοράζουν με σχετική δύναμη.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη δυναμική της θα τη δείξει μετά τη συγχώνευση.
      Μέχρι στιγμής τη χαρακτηρίζουν ως η Τεσλα της Μεγάλης Βρετανίας.
      Αν κάνει όσα λέει ... θα δούμε μεγάλα πράγματα εδώ.

      Διαγραφή
    2. κύριε Bugs_Bunny την έχω πουλήσει (αρκετά ψηλά), ο οικοδεσπότης με κάλυψε.
      και εγώ θέλω να δω μια διορθωσούλα αν είναι δυνατό και στα teens για να ξαναεπιβιβαστώ.
      Πολλές οι επιλογές, οπότε αναγκαστικά κινούμαστε γρήγορα...

      Διαγραφή
    3. Στα teens και εγώ αν μας κάνει την χάρη η Κυρία...

      Διαγραφή
    4. Σας ευχαριστώ πολύ και τους τρεις κυρίους για τις απαντήσεις σας. Θα ήμουν πιο ήσυχος βέβαια αν είχε μείνει κάποιος μέσα, αλλά ας όψεται.

      Προσωπικά, κινείθηκα αντίθετα κι απο τους τρεις σας κι αύξησα θέση στο πρόσφατο μικρό βύθισμα στα 26,8 και πλέον ο μέσος όρος μου είναι περίπου 25,50$.

      Κατέχω μεγαλη μέση, στο 1/4 του χαρτοφυλακίου μου. Στόχος τουλάχιστον τα προηγούμενα υψηλά. Stop loss στο break even.

      Προσωπικά την βλεπω πανίσχυρη, έχει πεσει η πανούκλα η ίδια στην Αγγλία, με διαφωνίες στις εμπορικές συναλλαγές με την ΕΕ καθώς και με την μετάλλαξη του ιού και δεν πέφτει με τίποτα. (ελπίζω να μην πει καμιά μαλακία ο Κράμερ..)

      Ίδωμεν.
      Τα δε κεριά που κάνει μου δείχνουν ότι επίκειται άνοδος, μου θυμίζουν Hyliion τον Ιούλιο.

      Διαγραφή
  36. k. Τάκη καλησπέρα, για την ADMA δε μπορώ να πω και πολλά διαγραμματικά. Είναι προφανώς στο μέσο καθοδικής σφήνας, εύκολα τη συναντά στο ~3 εύκολα και στο ~1,2. Για να δοθεί "ασφαλές" σήμα θα πρέπει να βρεθεί >3, οπότε τα θεμελιώδη έχουν τον πρώτο λόγο. Τούτων λεχθέντων καβάλησα κι εγώ μονοκόμματα, κάποια στιγμή θα τη σπάσει τη σφήνα, πώς να γίνει, εκτός αν είναι για φούντο. Συζητιέται πολύ πάντως.

    Επίσης καβάλησα και όλα τα IPO (D, E, F) με 50% και περιμένω να πληρώσει το C για να αυξήσω. Ένα 10~15% του Χ/Φ αφιερώνεται στο Chamath, γιατί θα μας σκάσει κανένα Hyperloop στο ξαφνικό και θα τρέχουμε.

    ΥΓ. Συνεχίζετε να πυροβολάτε! Να ανεβάσετε και ανάλυση για crypto και τι στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κύριε Barren.
      Εγώ την πιστεύω και φορτώνω ...

      Διαγραφή
    2. "ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ" οι απόψεις σας κ.Τάκη!
      Ακολουθώ κατά πόδας.
      Καλησπέρα σε όλους.

      Διαγραφή
    3. Νάτα νάτα, IPOC & IPOD από +8%.
      Ψωμί κι ελιά και όλα στο Chamath.

      Διαγραφή
    4. Σύντεκνε Τακαρε δώσε τιμή στοκο για ADMA μην με πιάσουν πάλι κότσο και βγω νωρίς.

      Διαγραφή
    5. Φίλτατε καλησπέρα έχετε μήπως άποψη για την LIZI, ή κάποιος συνονόματός σας έκανε το review στο play?
      το IPOC το πούλησα χθες με ζημιά...
      Το νέο μου ψευδώνυμο μου αξίζει!!!

      Διαγραφή
    6. Όλα του είναι πάνω Κύριε BAREEN απόψε...Καλα κέρδη....Αυτος θα σταματήσει κάπου στο IPOZ...Για κει το πάει...Ομαδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις ας πρόσεχα...

      Διαγραφή
    7. Γιατρέ μου, ως γιατρός, εσείς θα έπρεπε να μας πείτε για την αγορά πλάσματος και κατά πόσο τα 2 πρόσφατα εγκεκριμένα φάρμακα είναι καλά και χρήσιμα στη θεραπεία ανοσοκατασταλμένων ασθενών.

      Θα έδινα ελάχιστη τιμή στόχο το 4. Συντηρητικά και βλέπουμε ....

      Διαγραφή
    8. Να σαι καλά μπρε. Το αντικείμενο είναι πολύ εξειδικευμένο και εν το κατεω.

      Διαγραφή
    9. mavri_gata έτοιμος είμαι να αλλαξω nick name σε mavros gatos...έχω 2 στα 2 τελευταία ..στο 3ο αλλάζω...

      Διαγραφή
    10. Γιατρέ Λουκιν έχετε ακόμη;
      Έχουν αλλάξει τα κόζα εδώ ... σας βλέπω να ζήσετε μεγάλες στιγμές.

      Διαγραφή
    11. Σύντεκνε δεν με παρακολουθείς. Τα έχω δώσει πριν βγουν από το ταμπλό με ζημιά.

      Διαγραφή
    12. Η ADMA στο κλεισιμο έκανε όσο όγκο έκανε όλη μέρα. Λογω παραγωγών προφανώς.

      Διαγραφή
    13. Σύντεκνε λίγα βλέπω στο AFTER hours. 211.000 κομμάτια. Το short είναι στο 14%. Αρκετά υψηλo. Βέβαια είναι και για τους short επικίνδυνο αν χρειαστεί να καλύψουν..

      Διαγραφή
    14. Γιατρέ
      Για άλλη μια φορά κάνει υψηλούς όγκους ... για να δούμε θα το γυρίσουν να κλείσει, για άλλη μια φορά, στο χθεσινό κλείσιμο ή ξεκίνησε η τρεχάλα;

      Διαγραφή
    15. Κύριε Τάκη το 2,36 πρέπει να καβαλήσει με όγκους νομίζω για να αρχίσει την τρεχάλα.

      Διαγραφή
    16. Kοιτάτε τι κάνει το IPOC.

      Πως την πατήσαμε ετσι;

      Διαγραφή
    17. Το χάσαμε το χαρτί πατριώτη , πάμε για άλλα , το κακό ειναι ότι φάγαμε τον γάιδαρο και στην ουρά την πατήσαμε.

      Διαγραφή
    18. Ήταν τα δημοσιεύματα για το clover ... δεν ήταν η ουρά του γαϊδάρου.
      Θα μπορούσα να βγω την 6η ή την 7η του Γεναρη .... πριν τη συγχώνευση.

      Μea culpa

      Διαγραφή
    19. Κύριε Τάκη κάναμε μεγάλη BIP και εγώ που άδειασα τα μισά πρώτος.στο 11 και τα άλλα πιο κάτω...Αυτη ήταν η πρώτη σκέψη μου να βγω παραμονή 6 μιας και ο τύπος πληρώνει καλά και είχαμε το 10 για σιγουριά...Ηταν η μεγαλύτερη θέση μου 15%...Θα φάω τα 6500 GHIV μου μέχρι την παραμονή 20 Ιανουαρίου...Τρελο σπάσιμο...BRAVO στους κατέχοντες...

      Διαγραφή
    20. Αυτά διάβασα Κύριε Τάκη και πούλησα αλλά ήταν κακή σκέψη από πολλές πλευρές ...μπορούσαμε να μείνουμε μέχρι τις 6 ...Οταν έγραψα μας την έφερε ο ΠΙΤΑΓΙΑ ήταν μόλις στο 11.60F@ck

      Διαγραφή
    21. Τουλάχιστον τσουλαει το ADMA...! Παρηγοριά στον άρρωστο..

      Διαγραφή
  37. Εμφανίστηκε στη Μεγάλη Βρετανία και άλλες χώρες της Ευρώπης, μετάλλαξη του ιού που μεταδίδεται 70% και φαίνεται να υπερισχύει προγενεστερων μεταλλάξεων. Αυτό περα από τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει στα συστήματα υγείας ανά τον κόσμο και παρότι αποτελεί αναμφίβολα κακό νέο, φαίνεται να δείχνει μια επενδυτική στροφή σε εταιρίες που παρέχουν θεραπείες και όχι εμβόλια. Παράδειγμα η synairgen SNG. L

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη στο Covid είστε εσείς;
      Εδώ έχουμε νεα δεδομένα σήμερα ... THIS IS THE END

      https://www.google.com/amp/s/www.ethnos.gr/viral/137697_telos-toy-kosmoy-erhetai-stis-21-dekembrioy-symfona-me-nea-problepsi%3famp

      Διαγραφή
  38. Κύριε Τάκη έδωσαν παράταση δεν ισχύει για 21/Δεκεμβρίου ...το πάνε για 30 Φεβρουαρίου ....και πάλι θα δουν ...έχω απ' ευθείας επαφή με ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΏΡΑ.... Απ' ότι κατάλαβα περιμένουν να κλείσει η Τοσκάνη με Mikrovastia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Για την PIC κ. Τάκη τι τιμή στόχο έχουμε σήμερα που ανεβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσες φορές πρέπει να τα γράφω;
      Ό αντίστοιχος αριθμός τεμαχίων των PIC γύρισαν σε GIK!! Από σήμερα εγώ GAME OVER στο PIC.

      Κάνουν ακριβώς το ίδιο πράμα και είναι και φθηνότερο ... απλώς ακόμη δεν το ανακάλυψε ο Cramer.

      Διαγραφή
    2. ειναι σοφρων για εμας που δε μπηκαμε λογω ρευστοτητας εως τωρα στο GIK να μπουμε μετα απο το 11% που εχει κανει σημερα ή να περιμενουμε διορθωση κ. Τακη? Πως "διαβαζετε" την κατασταση?
      Ειμαι μεταξυ adma,thbr kai Gik αλλα δε ξερω ποια να προτιμησω. μαρεσει το στορυ και των τριων.
      Πουλησα σημερα RMG στα 25 το 85% της θεσης μου και αφησα το 15% να τρεξει και να δουμε τι επιφυλλασει.

      Διαγραφή
    3. Την Thbr δεν την έχω για πολλά πράγματα.
      Στη GIK υπάρχει η σιγουριά του πάτου των 10 δολαρίων και ότι κάποια στιγμή θα την πομπάρει ο Cramer-Σαμοίλης, οπότε θα πάει όπως η PIC.

      Αυτό όμως που μπορεί να δώσει τα πολλά είναι το ADMA.

      Διαγραφή
  40. επισης κυριε Τακη δειτε και την inseego. Tην εχω στο ματι εδω και κατι μερες. Θεωρω οτι ειναι πραγματικα ο συνδετικος κρικος του 5G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ADMA Biologics Insider Transactions Over The Last Year

    The Co-Founder Adam Grossman made the biggest insider purchase in the last 12 months. That single transaction was for US$300k worth of shares at a price of US$3.50 each. That means that an insider was happy to buy shares at above the current price of US$2.25.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Βούτηξα και εγώ λίγο τα πόδια μου εδώ.
    Sir Takis μια απορία γεννάται... και το 2018-2019 δίνανε τιμές στόχους μέχρι 17$ αλλά δεν...τι εξήγηση δίνετε..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα όμως έχει τα 2 φάρμακα. Κέντρα ακόμη χρειάζεται για να μπορεί να συλλέγει πλάσμα.
      Αν μη τι άλλο η εταιρεία έχει αναπτυξιακό στόρυ μπροστά της.
      Αν η εταιρεία πιάσει στόχους της σε πωλήσεις και κέρδη, τότε οι τιμές στόχοι θα ανέβουν.
      Το πιθανοτερο όμως είναι η εταιρεία να εξαγοραστεί.

      Διαγραφή
    2. Σύντεκνε μη δίνεις σημασία σε τιμές στοκους. Αύρα είναι για τους ποπολαρους. Εμένα μου άρεσε η κίνηση του ΔΣ να μπλοκάρουν οποιαδήποτε επιθετικη εξαγορά μέσω της έκδοσης νέων μετοχών με discount 50% για τα μέλη του ΔΣ. Αυτό δείχνει ότι εδώ κάτω δεν πουλάνε την εταιρεία τους με τίποτα. Ο άλλος αγόρασε φέτος ένα πακετάκι στα 3,5$ δείγμα ότι πονάει την εταιρεία του.

      Διαγραφή
    3. https://seekingalpha.com/article/4397317-adma-biologics-perfect-storm?utm_source=dashboard.stck.pro&utm_medium=referral

      Διαγραφή
  43. ADMA ... και εδώ ένα μικρό πομπαρισματάκι!!

    ADMA
    Κεφαλαιοποίηση σήμερα 200 εκατομμυρια

    ΑDΜΑ
    Με 60 εκατομμύρια προβλεπόμενα κέρδη το 2025 .... μετρήστε πόσο μπορεί να είναι η κεφαλαιοποίηση.
    Με ένα P/E στο 17 έχουμε κεφαλαιοποίηση 1 δις .

    https://prnt.sc/wkerbp

    Με προβλεπόμενη αύξηση ετησίων κερδών, κατά μέσο όρο, 60,8%
    https://prnt.sc/wket9v

    Η τιμή στόχος βάσει ελευθέρων ταμειακών ροών στα ύψη των 16,03 δολαρίων
    https://prnt.sc/wkeukc

    τελικά υπάρχουν πιο ζουρλοί και τον τρελοΤάκαρο που είναι για ζουρλομανδύα/


    ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ.Τάκη, πιστεύετε οτί είναι στιγμή να ασχοληθούμε με τα νερά ή όχι ακόμη?
      Σε μια παλαιότερη ανάρτησή σας,είχατε πει από το νέο έτος αν θυμάμαι καλά.

      Διαγραφή
  44. ξεκινά το ταξίδι της κι αυτή απ' ότι φαίνεται

    https://finance.yahoo.com/news/adma-biologics-announces-preliminary-fourth-130000514.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. adma εξέρχεται δυναμικά από βάση τετραετίας. τι στόχο θα δίνατε Sir? 7-8 ή πάμε για νέα ψηλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το admaκι γιατί το κρατάνε εκεί στο 2,8$?
    Ψάχνω να βρώ ποιοι φορτώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ADMA αποτελέσματα έτους.
    Μέσα στις προβλέψεις. Δυνατή εταιρεία, σε φάση ανάπτυξης υψηλών ρυθμών. Ο δρόμος προς τα 250 εκατ. Πωλήσεις είναι μακρύς

    https://finance.yahoo.com/news/adma-biologics-reports-fourth-quarter-200500702.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κύριε Τάκη, τι dilution μυρίζει η μυτόγκα σας μέχρι το 2024 και τα 250 εκατομμύρια πωλήσεις; Παραμένετε σταθερός για την ADMA; Η συμπεριφορά της μετοχής πάντως είναι κάπως λυπυρή.

      Διαγραφή
    2. Δεν αξιολογήθηκαν θετικά τα αποτελέσματά της; Ή περίμεναν καλύτερα;

      Διαγραφή
  48. Κάτω από 1,90 (κλεισίματα και retest) μετράμε σκαλιά με το κεφάλι, ελπίζω να μη χρειαστεί να μάθουμε πόσα έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εννοείτε να βγούμε απο το χαρτί κ barren?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ADMA
    Οι εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για το 2020 οι πωλήσεις να φθάνουν τα 40 εκατομμύρια δολάρια ... ζημιες 72 εκατομ.
    Το 2021 οι πωλήσεις να φθάνουν τα 71 εκατομμύρια δολάρια .... ζημιες 46 εκατομ.
    Το 2022 οι πωλήσεις να φθάνουν τα 116 εκατομμύρια δολάρια .... ζημιες 16 εκατομ.
    Το 2023 οι πωλήσεις να φθάνουν τα 161 εκατομμύρια δολάρια .... κέρδη 8 εκατομ.
    Το 2024 οι πωλήσεις να φθάνουν τα 214 εκατομμύρια δολάρια .... κέρδη 36 εκατομ.

    Μέχρι στιγμης οι προβλέψεις αποδεικνύονται σωστές.
    Αν λοιπόν βγάλει κέρδη 36 εκατομ. το 2024, τότε με P/E αναλογεί σε κεφαλαιοποίηση 720 εκατομ και σε 3,6 δολάρια ανά μετοχή.Αυτό είναι το max που μπορεί να προεξοφλήσει για φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα , κύριε Τάκη ευχαριστώ για την επισήμανση η οποία μας δείχνει και τα όρια της εταιρείας για αυτήν την περίοδο , πείτε μας αν ειναι εύκολο όταν θα δώσετε την θέση σας ή μέρος αυτής , εγώ την εχω το ανώτερο μέχρι 3$ , αν το πάει σιγά σιγά θα κρατηθώ μέσα αλλά αν το κάνει γρήγορα θα δίνω σιγά σιγά και δεν θα περιμένω τα 3$.

      Διαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂