Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Giga Cloud Technology

Giga Cloud  .... εδώ ...

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό GCT ... εδώ ....

Presentation Giga Cloud ... εδώ ...
Investors Giga Cloud ... εδώ ... 

Αριθμός μετοχών : Σύνολο 40.962.452 μετοχές

  • 31.635.720 είναι μετοχές Κατηγορίας Α και
  •  9.326.732 είναι μετοχές Κατηγορίας Β

Κάθε Μερίδιο Κατηγορίας Α έχει δικαίωμα μίας ψήφου, ενώ κάθε Μερίδιο Κατηγορίας Β δικαιούται 10 ψήφους.

Τομέας : Ηλεκτρονικό εμπόριοΒ2Β - Μεταφορές & Logistics

Αριθμός εργαζομένων : 764

IPO : 12,25 δολάρια ανά μετοχή. Έναρξη διαπραγμάτευσης, 18 Αυγούστου του 2022.
Προσφέρθηκαν 3,381 εκατομμύρια νέες μετοχές και  εισπράχθηκαν καθαρά περίπου 33,4 εκατομμύρια δολάρια. Η τιμολόγηση των 12,25 δολαρίων αποτίμησε την Giga Cloud σε περίπου 493 εκατομμύρια δολάρια.


Η μετοχή άρχισε να διαπραγματεύεται στα 19,20 δολάρια και έκλεισε στα 15,69 δολάρια την πρώτη μέρα. Την επόμενη μέρα, εκτινάχθηκε στα 60 δολάρια και έκλεισε στα 48,01 δολάρια. Την τρίτη ημέρα διαπραγμάτευσης, στις 22 Αυγούστου 2022, κατέγραψε υψηλό στα 63 δολάρια για να κλείσει τελικά στα 41,41 δολάρια. Έκτοτε η μετοχή μπήκε σε πτωτική τροχιά για να καταγράψει χαμηλό στις 3 Νοεμβρίου 2022 τα 4,14 δολάρια.

Η GigaCloud Technology Inc είναι πρωτοπόρος των παγκόσμιων λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου B2B από άκρο σε άκρο για εμπορεύματα μεγάλων δεμάτων.

Ξεκίνησε εστιάζοντας στα έπιπλα, αλλά τώρα πουλάει όλα τα είδη των πραγμάτων, όπως οικιακές συσκευές και εξοπλισμό γυμναστικής. Έχει επίσης τα δικά της προϊόντα που τα πουλάει μέσω της αγοράς καθώς και σε άλλους ιστότοπους όπως η Amazon, η Walmart, η Rakuten και η Wayfair. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην εταιρία να αναπτυχθεί και απομακρύνει τον κίνδυνο να διατηρηθεί υπερβολικά μεγάλο απόθεμα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί AI για να βοηθήσει τους πωλητές και τους αγοραστές στην αγορά τους. Αυτά τα προγράμματα βοηθούν τους πωλητές να ορίσουν τις τιμές και να οργανώσουν το απόθεμά τους. Χρησιμοποιούν επίσης δεδομένα για να κάνουν προβλέψεις σχετικά με τα προϊόντα που θα πουλήσουν.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου B2B της Εταιρείας, ονομάζεται «GigaCloud Marketplace» και ενσωματώνει τα πάντα, από εργαλεία ανακάλυψης, πληρωμών και logistics σε μια εύχρηστη πλατφόρμα.
Μέσω αυτής της πλατφόρμας οι κατασκευαστές (κυρίως από την Ασία) μπορούν να συνδεθούν με μεταπωλητές (κυρίως στις ΗΠΑ, την Ασία και την Ευρώπη) για την εκτέλεση διασυνοριακών συναλλαγών με σιγουριά, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να πουλήσουν εύκολα τα προϊόντα τους. Έτσι διευκολύνονται αυτές οι επιχειρήσεις να δραστηριοποιούνται εκτός συνόρων.


Η Εταιρεία προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη λύση που μεταφέρει προϊόντα από την αποθήκη του κατασκευαστή μέχρι το κατώφλι του τελικού πελάτη, όλα σε μια σταθερή τιμή. Η Εταιρεία ξεκίνησε για πρώτη φορά την αγορά της τον Ιανουάριο του 2019 εστιάζοντας στην παγκόσμια αγορά επίπλων και έκτοτε έχει επεκταθεί σε πρόσθετες κατηγορίες όπως οικιακές συσκευές και εξοπλισμός γυμναστικής.
Το GigaCloud βοηθά τους πελάτες του μεταφέροντας αγαθά σε σταθερή τιμή. Και αυτή τη στιγμή, η εταιρεία διαθέτει 21 αποθήκες με τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Ιαπωνία.


Στους κύριους ανταγωνιστές της εταιρείας περιλαμβάνονται η Amazon και η AliExpress, η οποία ανήκει στον Όμιλο Alibaba (BABA).

Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη στον κόσμο. Πλέον διαθέτει το 28,7% της συνολικής μεταποιητικής παραγωγής και καμία άλλη χώρα δεν πλησιάζει στο να αμφισβητήσει την ηγεμονία της. Ωστόσο, για τις επιχειρήσεις που εμπλέκονται σε συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων (B2B), έχουν πολλές δυσκολίες, καθώς ορισμένα προϊόντα - λόγω του μεγέθους και του όγκου τους - δεν προσφέρονται για διασυνοριακές αποστολές. Σε αυτό το σημείο υπάρχει η GigaCloud Technology Inc.
Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου B2B αναμένεται να φτάσει τα 18,7 τρισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027. Επιπλέον, η Ασία-Ειρηνικός κατέχει σήμερα το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για το GigaCloud καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται, εν μέσω μιας ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς.


Ο Larry Lei Wu είναι ο ιδρυτής της εταιρίας και έχει διατελέσει διευθυντής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός από την ίδρυσή της το 2006. Πριν από την ίδρυση της Giga Cloud, μεταξύ άλλων, ο Wu υπηρέτησε ως γενικός διευθυντής μιας εταιρείας επαγγελματικής εκπαίδευσης και διαδικτυακής εκπαίδευσης, New Oriental Education & Technology Group Inc, από το 2002 έως το 2006. Ο κ. Wu έλαβε το πτυχίο MBA από το Πανεπιστήμιο Yale το 2002 και το πτυχίο του στη μηχανική κατασκευή από το Beijing Union University το 1994.

Στις 29 Αυγούστου 2006, ιδρύθηκε η εταιρία ως Oriental Standard Human Resources Holdings Limited, με περιορισμένη ευθύνη και ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στο ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ιαπωνία το 2010 μέσω της εξ ολοκλήρου θυγατρικής, Oriental Standard Japan Co., Ltd.

Κατόπιν επεκτάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2013 μέσω της ενοποιημένης εταιρίας VIE, BTM TRAVEL AND TRADING LTD και περαιτέρω στις ΗΠΑ μέσω της εξαγορά της COMPTREE INC. το 2014.
Η COMPTREE INC. μετονομάστηκε σε GIGACLOUD TECHNOLOGY (USA) INC. τον Ιούλιο του 2021.

Τον Ιανουάριο του 2019, πρωτοκυκλοφόρησε η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , GigaCloud Marketplace, μέσω της Θυγατρικής της εταιρίας στο Χονγκ Κονγκ Technology (GigaonggaClouded) (παλαιότερα γνωστή ως Giga Cloud Logistics Hong Kong Limited). 

Τον Νοέμβριο του 2022, η εταιρία άνοιξε το πρώτο της γραφείο στη Μαλαισία ως μέρος μιας στρατηγικής πρωτοβουλίας για τη βελτιστοποίηση των ελέγχων περιφερειακών προμηθευτών και την αύξηση της παρουσίας της στη Νοτιοανατολική Ασία. 

Από τις 28 Φεβρουαρίου 2021, το όνομα της εταιρείας άλλαξε από Oriental Standard Human Resources Holdings Limited σε GigaCloud Technology Inc.


Η Giga Cloud δημιουργεί έσοδα μέσω τριών ροών εσόδων:

  • GigaCloud 3P : δημιουργεί έσοδα από υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων εσόδων από υπηρεσίες πλατφόρμας, υπηρεσίες αποθήκης, υπηρεσίες παράδοσης τελευταίου μιλίου, υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών και άλλα, διευκολύνοντας τις συναλλαγές μεταξύ πωλητών και αγοραστών στην αγορά.
  •  GigaCloud 1P : δημιουργεί έσοδα από προϊόντα μέσω της πώλησης των αποθεμάτων που έχει η εταιρία στην αγορά.
  • Ηλεκτρονικό εμπόριο εκτός πλατφόρμας : δημιουργεί έσοδα από προϊόντα μέσω της πώλησης του αποθέματός που διαθέτει η εταιρία και μέσω ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων.
 Το GigaCloud 3P και το GigaCloud 1P μαζί αποτελούν το GigaCloud Marketplace , δημιουργώντας έσοδα από υπηρεσίες και έσοδα από προϊόντα, αντίστοιχα. Το GigaCloud 1P και το ηλεκτρονικό εμπόριο εκτός πλατφόρμας αποτελούν το σύνολο των εσόδων 1P και των προϊόντων. Αυτές οι τρεις ροές εσόδων αλληλοσυμπληρώνονται για να βελτιώσουν την πρόταση αξίας σε πωλητές και αγοραστές στο GigaCloud Marketplace.

GigaCloud 3P
Μέσω του GigaCloud 3P, η εταιρία αντλεί έσοδα από υπηρεσίες μέσω των διαφόρων δραστηριοτήτων πωλητών και αγοραστών στο GigaCloud Marketplace, που έχουν ως αποτέλεσμα έσοδα από υπηρεσίες πλατφόρμας, υπηρεσίες αποθήκευσης, υπηρεσίες παράδοσης τελευταίου μιλίου, υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών και άλλα. 
Όταν ένας πωλητής και ένας αγοραστής πραγματοποιούν μια συναλλαγή στο GigaCloud Marketplace, δημιουργούνται έσοδα από υπηρεσίες πλατφόρμας κερδίζοντας μια ποσοστιαία προμήθεια ανάλογα με την αξία της συναλλαγής. Η τυπική προμήθεια κυμαίνεται μεταξύ 1% και 5% ανάλογα με το μέγεθος της συναλλαγής. 
 
Χρεώνονται επίσης τέλη αποθήκευσης σε σχέση με την αποθήκευση προϊόντων στις αποθήκες της εταιρίας, τέλη παράδοσης τελευταίου μιλίου εάν ο αγοραστής απαιτεί υπηρεσίες παράδοσης τελευταίου μιλίου και τέλη για υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς, όπως παράδοση προϊόντων μέσω ωκεανού και άλλες μεταφορές. 
Το 2020, το 2021 και το 2022, όταν η εταιρία είχε πλεονάζουσα χωρητικότητα εκπλήρωσης, παρείχε επίσης υπηρεσίες logistics τρίτων σε πελάτες για να βοηθηθούν στην εκπλήρωση των μεγάλων αναγκών τους μεταφοράς δεμάτων στις ΗΠΑ, αξιοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο logistics. 
Δεδομένης της ανάπτυξης της εταιρίας, αναμένεται ότι η ικανότητα εκπλήρωσης θα χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για πελάτες του GigaCloud Marketplace, προσφέροντας μόνο ξεχωριστές υπηρεσίες logistics τρίτων για τη βελτιστοποίηση της χρήσης. 
Καθώς αναπτύσσεται το GigaCloud Marketplace, θα παρέχονται ευκαιριακά υπηρεσίες logistics τρίτων όταν υπάρχει πλεονάζουσα χωρητικότητα στο δίκτυό.

Το παρακάτω γράφημα εμφανίζει το τριμηνιαίο GigaCloud Marketplace GMV των 3P πωλητών στο GigaCloud Marketplace για τους 12 μήνες που έληξαν στις 31 Δεκεμβρίου 2020, 2021 και 2022. 
Το Active 3P Sellers δείχνει τον συνολικό αριθμό των πωλητών που έχουν πουλήσει τουλάχιστον ένα προϊόν στο GigaCloud Marketplace τους τελευταίους 12 μήνες.

Το 2020, το 2021 και το 2022, το GigaCloud Marketplace είχε 210, 382 και 560 ενεργούς πωλητές 3P, αντίστοιχα. Οι πωλητές στην αγορά είναι συνήθως κατασκευαστές που εδρεύουν στην Ασία, οι οποίοι μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρίας για να δημιουργήσουν κανάλια πωλήσεων στο εξωτερικό χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν στα δικά τους logistics, καθώς και να αποσυνδεθούν από μεσάζοντες.
Το παρακάτω γράφημα εμφανίζει το GigaCloud Marketplace GMV των αγοραστών στο GigaCloud Marketplace για τους 12 μήνες που έληξαν στις 31 Δεκεμβρίου 2020, 2021 και 2022. Οι Βuyers 2020, οι Βuyers 2021 και οι Βuyers 2022 αντιπροσωπεύουν τις ομάδες αγοραστών που αγόρασαν για πρώτη φορά προϊόντα στο Giga Cloud Marketplace το 2020, 2021 και 2022, αντίστοιχα. Το Active Buyers δείχνει τον συνολικό αριθμό των αγοραστών που πραγματοποίησαν τουλάχιστον μία αγορά στο GigaCloud Marketplace τους τελευταίους 12 μήνες.

Το 2020, το 2021 και το 2022, το GigaCloud Marketplace είχε 1.689, 3.566 και 4.156 ενεργούς αγοραστές, αντίστοιχα.
Οι αγοραστές είναι συνήθως μεταπωλητές με έδρα τις ΗΠΑ και την Ευρώπη που προμηθεύονται προϊόντα σε τιμές χονδρικής και στη συνέχεια πωλούν σε πλατφόρμες B2C τρίτων.

GigaCloud 1P
Μέσω του GigaCloud 1P, η εταιρεία πουλάει το δικό της απόθεμα. Η επιχείρησή 1P δημιουργεί περισσότερα προϊόντα για τους αγοραστές, ενώ δίνει πληροφορίες για τις ανάγκες των πωλητών, παρέχει ιδιόκτητα δεδομένα και αυξάνει την ταχύτητα των πωλήσεων στην αγορά. Η επιχείρησή GigaCloud 1P δημιουργεί έσοδα από τις πωλήσεις προϊόντων.

Ηλεκτρονικό εμπόριο εκτός πλατφόρμας
Εκτός από τη διευκόλυνση των συναλλαγών στο GigaCloud Marketplace, η εταιρία προμηθεύει επίσης προϊόντα υψηλής αξιολόγησης απευθείας από κατασκευαστές και τα πουλάει απευθείας σε και μέσω ιστοτόπων τρίτων όπως η Rakuten, η Amazon, η Walmart και η Wayfair ως μέρος της επιχειρηματικής της δραστηριότητας ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός πλατφόρμας. Η επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός πλατφόρμας δημιουργεί έσοδα από τις πωλήσεις προϊόντων τόσο σε τελικούς πελάτες όσο και σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων.


Το GigaCloud Marketplace GMV αυξήθηκε από 190,5 εκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 414,2 εκατομμύρια δολάρια το 2021, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 117,4% από έτος σε έτος και περαιτέρω αυξήθηκε σε 518,2 εκατομμύρια δολάρια το 2022, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 25,1% σε ετήσια βάση, κυρίως στη συνεχιζόμενη αύξηση του αριθμού των πωλητών και των αγοραστών που πραγματοποιούν συναλλαγές στην αγορά και στην αύξηση των δαπανών ανά ενεργό αγοραστή.
Σύμφωνα με τη διοίκηση ... όσο περισσότεροι κατασκευαστές προσχωρούν στην αγορά ως πωλητές, τόσο περισσότεροι μεταπωλητές θα ενταχθούν στην αγορά ως αγοραστές. Η επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου GigaCloud 1P και εκτός πλατφόρμας επιταχύνει αυτόν τον κύκλο προσθέτοντας πωλητές στο οικοσύστημά.

 
Το 2020,  η Giga Cloud είχε 210 ενεργούς πωλητές 3P και 1.689 ενεργούς αγοραστές στο GigaCloud Marketplace, που αντιπροσωπεύει μια ετήσια αύξηση 195,8% και 283,0% αντίστοιχα. Το 2020, οι χρήστες πραγματοποίησαν συναλλαγές 190,480 εκατομμυρίων δολαρίων GigaCloud Marketplace GMV με μέση δαπάνη ανά αγοραστή 112.777 $. Πρόκειται για μια ετήσια αύξηση 437,0% στο GigaCloud Marketplace GMV και μια ετήσια αύξηση 40,2% στη μέση δαπάνη ανά αγοραστή από το 2019, αντίστοιχα. Σε συνδυασμό με το GMV ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός πλατφόρμας ύψους 93,2 εκατομμυρίων δολαρίων, οι συνολικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν συγκέντρωσαν GMV 283,7 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020.

Το 2021, η Giga Cloud είχε 382 ενεργούς πωλητές 3P και 3.566 ενεργούς αγοραστές στο GigaCloud Marketplace, που αντιπροσωπεύει μια ετήσια αύξηση 81,9% και 111,1% αντίστοιχα. Το 2021, οι χρήστες πραγματοποίησαν συναλλαγές 414,192 εκατομμυρίων δολαρίων GigaCloud Marketplace GMV με μέση δαπάνη ανά αγοραστή 116.150 $. Πρόκειται για αύξηση 117,4% σε ετήσια βάση στο GigaCloud Marketplace GMV και 3,0% ετήσια αύξηση στη μέση δαπάνη ανά αγοραστή από το 2020, αντίστοιχα. Σε συνδυασμό με το GMV ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός πλατφόρμας ύψους 127,6 εκατομμυρίων δολαρίων, οι συνολικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν συγκέντρωσαν GMV 541,8 εκατομμυρίων δολαρίων το 2021.
Το 2022, η Giga Cloud είχε 560 ενεργούς πωλητές 3P και 4.156 ενεργούς αγοραστές στο GigaCloud Marketplace, που αντιπροσωπεύει μια ετήσια αύξηση 46,6% και 16,5% αντίστοιχα. Το 2022, οι χρήστες πραγματοποίησαν συναλλαγές 518,2 εκατομμυρίων δολαρίων GigaCloud Marketplace GMV με μέση δαπάνη ανά αγοραστή 124.692 $. Αυτή είναι μια ετήσια αύξηση 25,1% στο GigaCloud Marketplace GMV και μια ετήσια αύξηση 7,4% στη μέση δαπάνη ανά αγοραστή από το 2021, αντίστοιχα. Σε συνδυασμό με το GMV ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός πλατφόρμας ύψους 117,8 εκατομμυρίων δολαρίων, οι συνολικές συναλλαγές που  πραγματοποιήθηκαν συγκέντρωσαν GMV 636,0 εκατομμυρίων δολαρίων το 2022, που αντιπροσωπεύει αύξηση 17,4% του GMV από έτος σε έτος από το 2021.

Το επόμενο γράφημα δείχνει τα έσοδα και τη συνεισφορά GMV και απο τις τρείς ροές εσόδων 2020,2021 και 2022

ΛΟΓΟΤΥΠΟ 

Τα έσοδα προϊόντων (Product revenue) μέσω του GigaCloud Marketplace και μέσω ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων αντιπροσώπευαν το 78,2%, το 76,3% και το 71,3% των συνολικών εσόδων το 2020, το 2021 και το 2022, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Giga Cloud καθώς η εταιρία επικεντρώνεται στην επέκταση του GigaCloud Marketplace και στην παγκόσμια αγορά B2B μεγάλων δεμάτων, αναμένεται ότι τα έσοδα από υπηρεσίες από το 3P θα αυξηθούν ταχύτερα από τα έσοδα προϊόντων από το 1P στο μέλλον, αλλά το 1P θα παραμείνει σημαντικό κανάλι διανομής για το δικό απόθεμα που διαθέτει η εταιρία. 
  • Το 2020, τα έσοδα από τις υπηρεσίες ανήλθαν συνολικά σε 60,1 εκατομμύρια δολάρια και τα έσοδα από προϊόντα ανήλθαν σε 215,4 εκατομμύρια δολάρια , αντιπροσωπεύοντας αύξηση 296,9% και 101,0% σε σχέση με το 2019, αντίστοιχα. 
  • Το 2021, τα έσοδα από τις υπηρεσίες ανήλθαν συνολικά σε 98,3 εκατομμύρια δολάρια και τα έσοδα από προϊόντα ανήλθαν σε 315,9 εκατομμύρια δολάρια , αντιπροσωπεύοντας αύξηση 63,5% και 46,7% σε σχέση με το 2020, αντίστοιχα. 
  • Το 2022, τα έσοδα από τις υπηρεσίες ανήλθαν συνολικά σε 140,6 εκατομμύρια δολάρια και τα έσοδα από προϊόντα ανήλθαν σε 349,4 εκατομμύρια δολάρια , αντιπροσωπεύοντας αύξηση 43,0% και 10,6% σε σχέση με το 2021, αντίστοιχα. 
Το 2020, το 2021 και το 2022, το συνολικό GMV ήταν 283,7 εκατομμύρια δολάρια, 541,8 εκατομμύρια δολάρια και 636,0 εκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα, εκ των οποίων το GMV του GigaCloud Marketplace ήταν 190,5 εκατομμύρια δολάρια, 414,2 εκατομμύρια δολάρια και 518,2 εκατομμύρια δολάρια και 518,2 εκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα ... με το εκτός πλατφόρμας GMV να ανέρχεται σε 93,2 εκατομμύρια δολάρια, 127,6 εκατομμύρια δολάρια και 117,8 εκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα.
 
Τα έσοδα αναλυτικά ανά κατηγορία φαίνονται στον επόμενο πίνακα
Τα συνολικά έσοδα ήταν 490,071 εκατομμύρια δολάρια για ολόκληρο το έτος 2022, αυξημένα κατά 18,3% από 414,197 εκατομμύρια δολάρια για το 2021. Η αύξηση οφείλεται κυρίως στην αύξηση των εσόδων από υπηρεσίες από το GigaCloud 3P και στα έσοδα προϊόντων από το GigaCloud 1P και μερική αντιστάθμιση από τη μείωση των εσόδων προϊόντων από το ηλεκτρονικό εμπόριο εκτός πλατφόρμας.
Τα έσοδα από υπηρεσίες από το GigaCloud 3P ήταν 140,628 εκατομμύρια δολάρια για ολόκληρο το έτος 2022, αυξημένα κατά 43,0% από 98,3332 εκατομμύρια δολάρια για το 2021. Η αύξηση οφείλεται κυρίως στην παροχή υπηρεσιών logistics τρίτων σε ορισμένους υπάρχοντες και νέους πελάτες και στην αύξηση σε πωλήσεις που προέρχονται από υπηρεσίες αποθήκης.
Τα έσοδα προϊόντων από το GigaCloud 1P ήταν 231,682 εκατομμύρια δολάρια για ολόκληρο το έτος 2022, αυξημένα κατά 23,1% από 188,266 εκατομμύρια δολάρια για το 2021. Η αύξηση οφειλόταν κυρίως στην αύξηση του αριθμού των ενεργών αγοραστών και στην καλύτερη επιλογή προϊόντων που εξυπηρετούν προτίμηση των αγοραστών.
Τα έσοδα προϊόντων από το ηλεκτρονικό εμπόριο εκτός πλατφόρμας ήταν 117,8 εκατομμύρια δολάρια για ολόκληρο το έτος 2022, μειωμένα κατά 7,7% από 127,6 εκατομμύρια δολάρια για ολόκληρο το έτος 2021. Η μείωση οφειλόταν κυρίως στη συνολική μείωση των πωλήσεων σε ορισμένα τρίτα μέρη εκτός πλατφόρμας το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς η ζήτηση των καταναλωτών επιβραδύνθηκε σε τέτοιο ηλεκτρονικό εμπόριο εκτός πλατφόρμας τρίτων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους 2022.


Η εταιρία είναι κερδοφόρος και εμφάνισε ...
  • Καθαρά έσοδα 23,972 εκατομμύρια δολάρια για ολόκληρο το έτος 2022, παρουσιάζοντας μείωση κατά 18,1% από 29,257 εκατομμύρια δολάρια για το έτος 2021.
  • Προσαρμοσμένο EBITDA 41,842 εκατομμύρια δολάρια για ολόκληρο το έτος 2022, παρουσιάζοντας μείωση κατά 12,7% από 47,953 εκατομμύρια δολάρια για το έτος 2021.
  • Κέρδη προ φόρων 31,364 εκατομμύρια δολάρια για ολόκληρο το έτος 2022, παρουσιάζοντας μείωση κατά 20,3% από 37,725 εκατομμύρια δολάρια για το έτος 2021.
  • Η αποζημίωση βάσει μετοχών ανήλθε σε 9,196 εκατομμύρια δολάρια για ολόκληρο το έτος 2022, από 9,681 εκατομμύρια δολάρια για το έτος 2021.
 Η Giga Cloud έχει τρία βασικά λειτουργικά κέντρα στην Καλιφόρνια, τη Τζόρτζια και το Νιου Τζέρσεϊ, που καλύπτουν 14 αποθήκες και επτά λιμάνια προορισμού στις ΗΠΑ, συνολικού ύψους άνω των τριών εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών. Εκτός των ΗΠΑ, έχει δύο αποθήκες και δύο λιμάνια προορισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, μία αποθήκη και ένα λιμάνι προορισμού στη Γερμανία και τέσσερις αποθήκες και ένα λιμάνι προορισμού στην Ιαπωνία, συνολικής επιφάνειας άνω των 500.000 τετραγωνικών ποδιών.
  
Εκτός από τη διευκόλυνση των συναλλαγών στο GigaCloud Marketplace, προμηθεύει επίσης προϊόντα υψηλής αξιολόγησης από κατασκευαστές, τα οποία τα πουλάει απευθείας και μέσω ιστοτόπων τρίτων όπως η Rakuten, η Amazon, η Walmart και η Wayfair ως μέρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός πλατφόρμας . Οι πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός πλατφόρμας εμβαθύνουν τις σχέσεις με τους πωλητές και παρέχουν ιδιόκτητα δεδομένα. Η επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός πλατφόρμας δημιουργεί έσοδα από τις πωλήσεις προϊόντων τόσο σε τελικούς πελάτες όσο και σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων.

Ισολογισμός 2022
Το χρέος της εταιρίας είναι 145,291 εκατομμύρια δολάρια, το οποίο όμως στο σύνολο του προκύπτει από leasing  .... όπου και στο Ενεργητικό της εταιρίας εμφανίζονται Operating lease right-of-use assets = 144,168 εκατομμύρια δολάρια.

Συγκεκριμένα, η Εταιρία μισθώνει χώρους γραφείων, αποθηκών και εξοπλισμό. Οι περισσότερες από αυτές τις μισθώσεις είναι λειτουργικές μισθώσεις, η εταιρία λαμβάνει υπόψη διάφορους παράγοντες όπως οι συνθήκες της αγοράς και οι όροι τυχόν επιλογών ανανέωσης που μπορεί να υπάρχουν για να καθορίσει εάν θα ανανεώσει ή θα αντικαταστήσει τη μίσθωση. Σε περίπτωση που η εταιρία είναι εύλογα βέβαιο ότι θα ασκήσει το δικαίωμα επέκτασης μίσθωσης, ο Όμιλος θα συμπεριλάβει τους παρατεταμένους όρους στο δικαίωμα χρήσης της λειτουργικής μίσθωσης περιουσιακό στοιχείο και υποχρέωση λειτουργικής μίσθωσης. Ορισμένα ράφια αποθήκευσης αποθήκης μισθώνονται με χρηματοδοτικές μισθώσεις, οι οποίες έχουν σταθερή διάρκεια μίσθωσης τριών ετών από τις ημερομηνίες έναρξης της μίσθωσης. Τα ακαθάριστα ποσά των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων που σχετίζονται τόσο με λειτουργικές όσο και με χρηματοδοτικές μισθώσεις ήταν ως εξής:
Οι μελλοντικές ελάχιστες πληρωμές μισθωμάτων στις 31 Δεκεμβρίου 2022, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών ενοικίων για δικαιώματα ανανέωσης μισθωμάτων που ο Όμιλος είναι εύλογα βέβαιο ότι θα ασκήσει ήταν ως εξής:
Τα μετρητά της εταιρίας ανήλθαν σε 145,531 εκατομμύρια δολάρια, στις 31 Δεκεμβρίου 2022, από  63,198 εκατομμύρια δολάρια στις 31 Δεκεμβρίου 2021 .... ενώ δεν υπάρχουν Goodwills και άυλα περιουσιακά στοιχεία.
Οι απαιτήσεις ανέρχονται σε 27,142 εκατομμύρια δολάρια και τα αποθέματα 78,338 εκατομμύρια δολάρια. Ουσιαστικά, όπως εξηγήσαμε και πιο πάνω η εταιρία δεν έχει χρέος και τα ίδια κεφάλαια της ανέρχονται σε 195,165 εκατομμύρια δολάρια ήτοι 4,8 δολάρια ανά μετοχή.

6-μηνο 2023
Το δεύτερο τρίμηνο 2023 η Giga Cloud ανέφερε ...
  • Συνολικά έσοδα 153,13 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 23,5% από 124,027 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο τρίμηνο του 2022.
  • Μικτό κέρδος 40,364 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 137,1% από 17,021 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Το μικτό περιθώριο αυξήθηκε σε 26,36% το δεύτερο τρίμηνο του 2023 από 13,2% το δεύτερο τρίμηνο του 2022.
  • Καθαρά κέρδη 18,339 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 201,5% από 6,1 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο τρίμηνο του 2022.
  • Προσαρμοσμένο EBITDA 24,869 εκατομμύρια δολάρια, από 7,788 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Στο εξάμηνο 2023 η Giga Cloud ανέφερε ...

  • Συνολικά έσοδα 280,927 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 18,8% από 236,469 εκατομμύρια δολάρια το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2022.
  •  Μικτό κέρδος 69,938 εκατομμύρια δολάρια, αυξημένο κατά 106,4% από 33,891 εκατομμύρια δολάρια το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2022. Το μικτό περιθώριο ήταν 24,9% το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2023, σε σύγκριση με 14,33% το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2022.
  • Καθαρά κέρδη ήταν 34,331 εκατομμύρια δολάρια (δηλαδή 0,838 δολάρια ανά μετοχή), σημειώνοντας αύξηση 216,7% σε σύγκριση με 10,839 εκατομμύρια δολάρια το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2022.
  • Προσαρμοσμένο EBITDA 44,716 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 203,9% σε σύγκριση με 14,716 εκατομμύρια δολάρια το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2022.

Επίσης ....

  • Το GigaCloud Marketplace GMV ήταν 607,5 εκατομμύρια δολάρια το 12μηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2023, σημειώνοντας αύξηση 32,4% από 458,838 εκατομμύρια δολάρια το 12μηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2022.
  • Οι ενεργοί πωλητές 3P ήταν 665 το 12μηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2023, σημειώνοντας αύξηση 47,1% από 452 το 12μηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2022.
  • Οι ενεργοί αγοραστές ήταν 4.351 το 12μηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2023, σημειώνοντας αύξηση 7,1% από 4.061 το 12μηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2022.
  • Η δαπάνη ανά ενεργό αγοραστή 5 ήταν 139.629 δολάρια στους 12 μήνες που έληξαν στις 30 Ιουνίου 2023, σημειώνοντας αύξηση 23,6% από 112.987 δολάρια τους 12 μήνες που έληξαν στις 30 Ιουνίου
  • Οι πωλήσεις 3P GigaCloud Marketplace GMV ήταν 324,7 εκατομμύρια δολάρια στους 12 μήνες που έληξαν στις 30 Ιουνίου 2023, σημειώνοντας αύξηση 65,1% από 196,7 εκατομμύρια δολάρια το 12μηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2022.

Η Giga Cloud είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές B2B δεμάτων στον κόσμο.

Τα έσοδα του δεύτερου τριμήνου της GigaCloud επιταχύνθηκαν σημαντικά από το πρώτο τρίμηνο. Η καθοδήγησή για το 3ο τρίμηνο είναι ακόμη πιο ενθαρρυντική, ιδιαίτερα δεδομένων των συγκρίσεων με την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο. Με αυτά τα δεδομένα, η επιχείρηση βρίσκεται σε μια πορεία CAGR 20%. 

Guidance
Η Εταιρεία αναμένει, ότι  στο τρίτο τρίμηνο του 2023, τα συνολικά έσοδά της να είναι μεταξύ 162 και 167 εκατομμυρίων δολαρίων. 

 
Οι μέσες εκτιμήσεις των 2 αναλυτών που καλύπτουν τη Giga Cloud είναι :

  • To 2023 Πωλήσεις 600 εκατομμύρια ... κέρδη 63 εκατομμύρια
  • Το 2024 Πωλήσεις 656 εκατομμύρια ... κέρδη 67 εκατομμύρια

Η εταιρία είναι νεο-εισηγμένη και ουσιαστικά τώρα αναπτύσσεται, συνεπώς υπάρχει αμφιβολία αν οι ρυθμοί αύξησης των εσόδων της θα έχουν σταθερότητα. Κατά συνέπεια, η προέκταση αυτών των ρυθμών ανάπτυξης για το υπόλοιπο του 2023 και για τα επόμενα χρόνια δεν θα ήταν συνετή. Θα πρέπει να την παρακολουθήσουμε για αρκετά τρίμηνα για να σιγουρευτούμε ότι κάτι μεγάλο υπάρχει εδώ.

Τα μικτά κέρδη της GigaCloud αυξήθηκαν κατά 137% ετησίως το δεύτερο τρίμηνο του 2023. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι τα έσοδά της αυξήθηκαν μόνο κατά 23% ετησίως



Τα μετρητά της εταιρίας ήταν 181,506 εκατομμύρια δολάρια στις 30 Ιουνίου 2023, από 143,5 εκατομμύρια δολάρια στις 31 Δεκεμβρίου 2022, αντίστοιχα .... ενώ ουσιαστικά η εταιρία δεν έχει χρέος.

Σχέδιο επαναγοράς μετοχών
Τον Ιούνιο του 2023 εγκρίθηκε σχέδιο επαναγοράς μετοχών της εταιρίας, για 25 εκατομμύρια δολάρια. Ακόμη δεν έχουν αγοραστεί μετοχές, ωστόσο η έγκριση για την επαναγορά διαρκεί έως τον Ιούνιο του 2024.

Κίνδυνος
Η GigaCloud εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, αλλά στην πραγματικότητα παράγει το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη διοίκηση, δεν αναμένεται να στοχοποιηθεί από τις κινεζικές ρυθμιστικές αρχές, καθώς δεν δραστηριοποιείται σε μια «ευαίσθητη» βιομηχανία. Ωστόσο στο sec η διοίκηση παραθέτοντας τους κινδύνους αναφέρει ....

Διαχειριζόμαστε το GigaCloud Marketplace μέσω της θυγατρικής μας στο Χονγκ Κονγκ. Εάν η κυβέρνηση της ΛΔΚ επεκτείνει την εποπτεία της σε εταιρείες στο Χονγκ Κονγκ, η θυγατρική μας στο Χονγκ Κονγκ ενδέχεται να υπόκειται σε πρόσθετους κανονισμούς που θα μπορούσαν να έχουν σημαντική επίδραση στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.

Παράλληλα η Giga Cloud παραμένει σε μεγάλο βαθμό εκτεθειμένη στο υψηλό κόστος μεταφοράς, στους περιορισμούς της αλυσίδας εφοδιασμού και στις εμπορικές εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.

Συνοπτικό Σχόλιο
H GigaCloud φαίνεται πως είναι ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι, αλλά θα μπορούσε και να είναι ένας μακροπρόθεσμος νικητής εάν οι λιανοπωλητές στο εξωτερικό συνεχίσουν να εισάγουν μεγάλα προϊόντα από Κινέζους κατασκευαστές.
Η διοίκηση στην προσπάθεια της να κάνει τα αποτελέσματα της εταιρίας πιο αξιόπιστα και να την εμπιστευτούν την μετοχή οι επενδυτές έχει ανακοινώσει, μέσω του ιδρυτή της, το εξής ....

  • Θα ήθελα επίσης να ανακοινώσω τη μετάβαση της GigaCloud από έναν ξένο ιδιωτικό εκδότη ή FPI, στην τήρηση των ίδιων υποχρεώσεων αναφοράς και γνωστοποίησης με τις εγχώριες εταιρείες. Όπως πολλοί από εσάς έχετε ήδη δει, στις 3 Ιουλίου, δημοσιεύσαμε ένα δελτίο τύπου ανακοινώνοντας ότι από το τέλος του δεύτερου τριμήνου, καθορίστηκε ότι το GigaCloud δεν πληροί πλέον τις προϋποθέσεις ως FPI. Πρακτικά, αυτό που θα σήμαινε για το GigaCloud και την επενδυτική κοινότητα είναι ότι από την 1η Ιανουαρίου 2024 και το GigaCloud θα υπόκειται στις ίδιες αναφορές, υποχρεώσεις γνωστοποίησης και υποβολής, όπως οι άλλοι εκδότες του S-Form. Από το επόμενο έτος, μπορείτε να περιμένετε τον ίδιο ρυθμό καταθέσεων, όπως 10-K και 10-Q. Και όπως θα κάνατε, οποιαδήποτε εγχώρια εταιρεία εισηγμένη στο NASDAQ, πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης για τους επενδυτές στην ιστορία μας και επικεντρωνόμαστε στο να γίνουμε ακόμη πιο δεσμευμένοι και διαφανείς με τους μετόχους και τους πιθανούς μετόχους μας

Τέλος η διοίκηση δείχνει ιδιαίτερα φιλόδοξη για την εταιρία και συμπληρώνει ...

  • Όσον αφορά το ανταγωνιστικό τοπίο, υπάρχει μια ιδιωτική εταιρεία που εδρεύει στη Silicon Valley με το όνομα Fair.com, που μοιάζει κάπως στην ιδέα, αλλά δεν ασχολείται με τίποτα μεγάλο και ογκώδες. Κάνουν μικρότερα ελαφρύτερα πράγματα. Πιστεύουμε ότι όλη η αξία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα παραμένει στον χειρισμό του μεγάλου και ογκώδους, που είναι ένα μη τυποποιημένο αντικείμενο. Και το Fair.com, αυτή τη στιγμή έχει αποτίμηση 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

14 σχόλια:

  1. καλησπέρες....
    Γκουρουδιά for me.
    Αν η GNS πάει 1,70$ θα την ξαναπάρω με στόχο το 3,10$. Μικρή θέση για το παιχνίδι, πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://uploads.disquscdn.com/images/546c44e3cde82a6c27d942271d51118612c6afdab8aa28b0fb53321b6de9078c.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η περίπτωση της Rite Aid (RAD) νομίζω αξίζει ένα πολύ μικρό στοίχημα πλέον στα επίπεδα που είναι, γιατί σε περίπτωση αναδιάρθρωσης του χρέους της θα γίνει της Carvana(ς) το κάγκελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PAYSIGN.........!!!

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_3d656abb64658ab91c3d6ca3a6bd4f52.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MoneyLion
      Κύριε ΤΕΟ ... το νέο αστέρι!!
      Ποιά Sofi τώρα και τρίχες κατσαρες. Σε αυτή επενδύαμε στα νιάτα μας.
      ML!!

      Διαγραφή
    2. ΜL και NRDS τα νέα αμόρε μου.
      Τα πολλά λεφτά θα βγούν απο εκεί που μας λένε να φύγουμε λόγω επιτοκίων ... απο τις Fintech.

      Διαγραφή
  5. Άσχετο, αλλά είναι να γελάς.
    Κρατάω την κοιλάρα μου απο τα γέλια διαβάζοντας ...

    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/695908/apokathilonetai-o-mr-big-short-apotyxia-se-oles-tis-provlepseis-tou-afise-ekso-apo-to-rali-tis-wall-street-tous-akolouthoys-tou

    Ο ένας αποτυχημένος, λςει τπν άλλον αποτυχημένο ότι είναι αποτυχημένος.
    Οι άνθρωποι αυτοί μόνο κάτω βλέπουν ΜΙΑ ΖΩΗ.
    Όταν γεννήθηκαν η πρώτη τους λέξη ήταν ... DOWN ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΙΚΑ ΥΨΗΛΑ.
      Ο πληθωρισμός θα οδηγήσει τελικώς και σε πληθωρισμό των τιμών των μετοχών.
      Δεν νοείται πληθωρισμός δίχως χρηματιστήρια στα ύψη.
      Αυτή είναι η τελική κατάληξη.

      Διαγραφή
  6. Κύριε Τάκη, μπορείτε σας παρακαλώ να πείτε δυο λόγια για το πώς βλέπετε τον πληθωρισμό και τα επιτόκια και πότε περίπου βλέπετε τα ολικά υψηλά των χρηματιστηρίων; Αν και ο πληθωρισμός που ζούμε τρώει τα εισοδήματα και υπάρχει αρκετή γκρίνια λόγω ακρίβειας και ακριβών δανείων, τα χρηματιστήρια δεν έχουν πέσει ιδιαίτερα, προσπαθώντας κατά την άποψή μου να κάνουν μια μακροπρόθεσμη βάση και μαζεύεται ό,τι χαρτί πουλιέται...ίσως μπούμε σε ύφεση...πόση όμως θα είναι αυτή; Από την άλλη η ανεργία μειώνεται και η προσφορά θέσεων εργασίας είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση σε πολλούς τομείς και λογικά θα ακολουθήσουν αυξήσεις μισθών...μήπως λοιπόν τα χρηματιστήρια βλέπουν ότι η ύφεση θα είναι μικρή, τα επιτόκια έχουν φτάσει στο τέλος της ανόδου και το 2024 ίσως λήξει ο πόλεμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. GCT

    Η Noble House Home Furnishing είναι μια αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία επίπλων και άλλων ειδών σπιτιού από την Ασία. Ιδρύθηκε το 1973 και έχει την έδρα της στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

    Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επίπλων, συμπεριλαμβανομένων καναπέδων, πολυθρόνων, τραπεζιών, εστιατορίων, κρεβατιών και σαλονιών. Τα έπιπλα της Noble House είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα και την προσιτή τιμή τους.

    Η εταιρεία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής που εξυπηρετεί περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, τα προϊόντα της Noble House διατίθενται μέσω ενός δικτύου από τοπικούς εμπόρους επίπλων.

    Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες για την εταιρεία:

    Ο κύκλος εργασιών της Noble House το 2022 ανήλθε σε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
    Η εταιρεία απασχολεί περίπου 2.000 άτομα σε όλο τον κόσμο.
    Η Noble House είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες επίπλων στην Αμερική.
    Εδώ είναι μερικές από τις δημοφιλείς σειρές επίπλων της Noble House:

    Classic: Αυτή η σειρά περιλαμβάνει κλασικά έπιπλα σε παραδοσιακά στυλ.
    Modern: Αυτή η σειρά περιλαμβάνει μοντέρνα έπιπλα σε σύγχρονα στυλ.
    Contemporary: Αυτή η σειρά περιλαμβάνει έπιπλα σε σύγχρονα στυλ.
    Boho: Αυτή η σειρά περιλαμβάνει έπιπλα σε boho στυλ.
    Mid-Century: Αυτή η σειρά περιλαμβάνει έπιπλα σε στυλ mid-century modern.
    Εάν αναζητάτε έπιπλα υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής, η Noble House είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επίπλων για να διαλέξετε, από κλασικά έως μοντέρνα στυλ.

    1,5 δις πωλήσεις το 2022 και ο γίγαντας την αγοράζει για μόλια 80 εκατομμύρια.

    Πιστεύω ότι κάνει μια έξυπνη και μάγκικη κίνηση .... και ας λένε οι memeδες το αντίθετο.

    ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.

    Επί του παρόντος ... ο CEO και ιδρυτής της Να κάνει όσα έχει τάξει.
    Δηλαδή την εταιρεία Αμερικάνικη με κανονικά sec και όχι sec αλλοδαπής ... διαφάνεια με Αμερικάνο ελεγκτή και όλα θα πάνε κατευχήν.

    Α, πρέπει να έχει ξεκινήσει και αγορες ιδίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Οι σορταδόροι τα έχουν χάσει τα βρακιά τους.
      Ο Γίγαντας δεν τους έχει αφήσει βρακα για βράκα ... και αν η διοίκηση προχωρήσει σε ο,τι δεσμεύτηκε και γίνει Αμερικάνικη τότε the sky is the limit.
      Προς το παρόν το report του σορταδόρου είναι rubbish.

      Διαγραφή
  9. GCT: Τρομερά αποτελέσματα. Εταιρία πραγματικό θωρηκτό, όπως ακριβώς τα είπατε κ. Τάκη. Έπιασε και τα 45 δολάρια σήμερα. Να δούμε πότε και πού θα σταματήσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας υφαρπάξαν τα χαρτιά στα 28 δολάρια με το κόλπο που έστησαν ... και την πατήσαμε λόγω έδρας. Χονγκ Κόνγκ.
      Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί με τη ROOT, καθώς είναι Αμερικάνικη και πολύ φθηνότερη από τον γίγαντα.

      Διαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂