Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Talkspace

Talkspace  .... εδώ ...

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό TALK ... εδώ ....

Presentation Talkspace ... εδώ ...
Investors Talkspace ... εδώ ... 

Αριθμός μετοχών : Σύνολο 166.510.245 μετοχές

Τομέας : Υγεία - Ψυχοθεραπεία
Αριθμός εργαζομένων : 339


IPO : 10 δολάρια ανά μετοχή. Έναρξη διαπραγμάτευσης 23 Ιουνίου 2021.
Εισήλθε στον Nasdaq το 2021 μέσω μιας συγχώνευσης με το SPAC 
Hudson Executive Investment Corp, σε μια συμφωνία που έφερε 360 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά στη συγχώνευση. Η εταιρία εκτιμήθηκε σε περισσότερο από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.


Κατά την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης, την 23 Ιουνίου 2021, η μετοχή της έκλεισε στα 9,19 δολάρια με τιμή ανοίγματος τα 8,90 δολάρια.

Η Talkspace είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους διαδικτυακής ψυχοθεραπείας για άτομα κάθε προέλευσης που αναζητούν πρόσβαση στη θεραπεία που χρειάζονται. Η υπηρεσία έχει διαφημιστεί από διασημότητες όπως η τραγουδίστρια Demi Lovato και ο κολυμβητής Michael Phelp.

Η Talkspace είναι μια εταιρεία διαδικτυακής και κινητής θεραπείας με έδρα τη Νέα Υόρκη. Ιδρύθηκε από τους Oren και Roni Frank το 2012. Οι χρήστες του Talkspace έχουν πρόσβαση σε αδειοδοτημένους θεραπευτές μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής για κινητά σε iOS και Android.

Το 2012, η ​​Roni και ο Oren Frank ίδρυσαν το Talkspace, μια διαδικτυακή συμβουλευτική πλατφόρμα που δεσμεύεται να κάνει τη θεραπεία πιο προσιτή, οικονομικά προσιτή και βολική για όλους. Με τα χρόνια, η πλατφόρμα έχει εξελιχθεί από μια μικρή start-up που προσφέρει ζωντανές συνεδρίες ομαδικής θεραπείας σε μια megabusiness που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου, βίντεο ή φωνής στον θεραπευτή τους. Αυτή η μοναδική πλατφόρμα προσφέρει συμβουλευτικές και ψυχιατρικές υπηρεσίες σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους.

Η Talkspace είναι μια περίπτωση καταστροφής αξίας, εξαιτίας των ιδρυτών της, λόγω απληστίας, για μια μεγάλη και γρήγορη επιτυχία.
Η περίπτωση της διαδικτυακής εταιρείας ψυχοθεραπείας που ιδρύθηκε από τους Roni & Oren Frank είναι ιδιαίτερα ζοφερή. Η Talkspace από μια πολλά υποσχόμενη startup και μιας συγχώνευσης με SPAC με αποτίμηση 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κατέρρευσε και έφθασε στο σημείο να διαπραγματεύεται με την American Well να την εξαγοράσει στο ένα έβδομο της αξίας.

Νοέμβριος 2021
Σύμφωνα με τις κατηγορίες οι ιδρυτές Roni & Oren Frank και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας παραβίαζαν το απόρρητο των χρηστών, δημοσίευαν ψεύτικες κριτικές για να βελτιώσουν την αξιολόγησή τους και χρησιμοποιούσαν ανεξάρτητους θεραπευτές με αβέβαια προσόντα.


Τον Νοέμβριο του 2021, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Oren Frank, καθώς και ο συνιδρυτής και επικεφαλής κλινικών υπηρεσιών Roni Frank παραιτήθηκαν μέσα σε διάστημα εβδομάδων. Οι δικηγορικές εταιρείες για τα δικαιώματα των μετόχων ανακοίνωσαν έρευνες ότι η πρώην ηγεσία της εταιρείας παραβίασε τη νομοθεσία περί κινητών αξιών.
Μετά την παραίτηση της ανώτερης ηγετικής ομάδας το 2021, υποβλήθηκε ομαδική αγωγή για απάτη επί τίτλων. Η αγωγή ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία απέτυχε να αποκαλύψει τη φθίνουσα βάση χρηστών της και υπερεκτίμησε τους λογαριασμούς της.


Συγκεκριμένα, η αγωγή κατατέθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2022 υποστηρίζει ότι η Talkspace απέτυχε να αποκαλύψει κρίσιμα προβλήματα ανάπτυξης, όπως αυξημένο κόστος διαφήμισης και απόκτησης πελατών και επιδείνωση των τάσεων ανάπτυξης καθώς και του μικτού περιθωρίου κέρδους, ενώ υπερεκτίμησε τους εισπρακτέους λογαριασμούς της από ορισμένους πελάτες προγραμμάτων υγείας.

Το Talkspace είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες παροχής συμβουλών, με χιλιάδες αδειοδοτημένους θεραπευτές, ψυχιάτρους και νοσηλευτές και στις 50 πολιτείες.

Το Talkspace είναι μια από τις μοναδικές διαδικτυακές πλατφόρμες θεραπείας που δέχεται ασφάλιση.
Το Talkspace προσφέρει διαδικτυακή συμβουλευτική για άτομα, ζευγάρια και εφήβους. Διατίθενται επίσης ψυχιατρικές υπηρεσίες για ηλικίες 13 ετών και άνω.
Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν παρόχους χωρίς επιπλέον κόστος.


Τιμές Talkspace και επιλογές πληρωμής
Η θεραπεία Talkspace έχει μια ποικιλία προγραμμάτων συνδρομής, που κυμαίνονται σε τιμή από 276 $ έως 436 $ το μήνα.

Η επιλογή ψυχιατρικής Talkspace δεν είναι πρόγραμμα που βασίζεται σε συνδρομή. Αντίθετα, οι χρήστες πληρώνουν ανά περίοδο σύνδεσης. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Talkspace προσφέρει "τιμολόγηση κατά προσέγγιση", καθώς το τελικό κόστος θα εξαρτηθεί από την τοποθεσία του ασθενή και τη διαθεσιμότητα των θεραπευτών στην πολιτεία του. Αν και η θεραπεία πραγματοποιείται εικονικά, οι διαδικτυακοί θεραπευτές πρέπει να έχουν άδεια στην πολιτεία του ασθενούς για να παρέχουν φροντίδα.

Το τελικό κόστος επίσης θα εξαρτηθεί αν ο ασθενής σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ασφάλιση.
Το Talkspace συνεργάζεται με σχέδια υγείας σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα ζητηθεί στον ασθενή να εισαγάγει τα στοιχεία ασφάλισής του κατά την εγγραφή του, προκειμένου να καθοριστεί η καταλληλότητα ασφάλισης. Εάν υπάρχει ήδη ασφάλιση υγείας, φροντίστε να συγκρίνετε την τιμή της θεραπείας Talkspace με ασφάλιση έναντι ή χωρίς ασφάλιση. 
Απο δείγμα 200 χρηστών του Talkspace, τον Ιανουάριο του 2023, το 67% όσων είχαν ασφάλιση υγείας είπαν ότι τη χρησιμοποίησαν για να πληρώσουν για θεραπεία, ενώ το 33% όχι. Ένα άλλο 49% είπε ότι χρησιμοποίησε επίσης έναν λογαριασμό αποταμίευσης υγείας (HSA) ή έναν ευέλικτο λογαριασμό δαπανών (FSA) δολάρια για να βοηθήσει στην πληρωμή του Talkspace.


Οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν μηνιαία, τριμηνιαία ή ανά διετία.
Τα τριμηνιαία και εξαμηνιαία προγράμματα μειώνουν το μηνιαίο κόστος, όπως και η ασφάλιση.
Ειδικότερα οι τιμές έχουν ...

  • Messaging Therapy 276 $ το μήνα, 744 $ ανά τρίμηνο ή 1.320 $ ανά εξάμηνο
  •  Video Plus Messaging Therapy 396 $ το μήνα, 1.068 $ ανά τρίμηνο ή 1.896 $ ανά εξάμηνο
  •  Εργαστήρια Video Plus Messaging Plus 436 $ το μήνα, 1.176 $ ανά τρίμηνο ή 2.088 $ ανά εξάμηνο
  •  Θεραπεία Ζευγαριών 436 $ το μήνα και για τα δύο άτομα ή 1.188 $ ανά τρίμηνο

Teens Therapy : Οι έφηβοι ηλικίας 13 έως 17 ετών έχουν πρόσβαση και στα τρία προγράμματα θεραπείας, με τη συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα

Talkspace Psychiatry : 249 $ για την αρχική αξιολόγηση και 125 $ για συνεδρίες παρακολούθησης

Το Talkspace δεν απαιτεί μακροπρόθεσμη σύμβαση και οι χρήστες μπορούν να ακυρώσουν τις συνδρομές τους ανά πάσα στιγμή μέσω των ρυθμίσεων του λογαριασμού τους.
Τούτου λεχθέντος, εάν οι χρήστες ακυρώσουν πριν λήξει το μηνιαίο τους πρόγραμμα, θα χάσουν τον υπόλοιπο χρόνο που έχουν ήδη πληρώσει. Το Talkspace δεν παρέχει επιστροφές χρημάτων.
Το Talkspace δίνει στους χρήστες την ελευθερία να συναντηθούν εικονικά με έναν θεραπευτή όταν τους είναι βολικό, μέσω βίντεο, ή φωνητικών μηνυμάτων ή και με ζωντανές συνεδρίες.

Πλεονεκτήματα
  • Εκτεταμένο δίκτυο συμβούλων
  •  Προσφέρει θεραπεία για ζευγάρια και εφήβους
  •  Διαθέσιμες ψυχιατρικές υπηρεσίες για ενήλικες
  •  Οι νέοι χρήστες ταιριάζουν με τρεις θεραπευτές και επιλέγουν την καλύτερη εφαρμογή τους
  •  Αναλυτικό δελτίο τιμών και επεξήγηση της θεραπευτικής διαδικασίας
  •  Η αλλαγή θεραπευτών είναι μια απλή διαδικασία
  •  Διατίθεται επικοινωνία μέσω μηνυμάτων κειμένου, ήχου και βίντεο, με ορισμένα σχέδια που προσφέρουν ζωντανές συνεδρίες θεραπείας και ζωντανά εργαστήρια
Μειονεκτήματα
  • Δεν παρέχεται συμβουλευτική για παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω
  •  Δεν προσφέρουν όλα τα προγράμματα ζωντανές συνεδρίες βίντεο
  •  Οι σύμβουλοι δεν μπορούν να διαγνώσουν καταστάσεις ψυχικής υγείας
  •  Δεν καλύπτεται από το Medicare ή το Medicaid

Πώς λειτουργεί η θεραπεία Talkspace;
Το Talkspace είναι μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή συμβουλευτική πλατφόρμα που συνδέει εφήβους και ενήλικες με έναν εξουσιοδοτημένο, έμπειρο θεραπευτή για συνεδρίες εικονικής θεραπείας. Διατίθενται επίσης επισκέψεις ψυχιατρικής μίας συνεδρίας. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Talkspace μέσω υπολογιστή ή κινητής συσκευής με την εφαρμογή Talkspace, η οποία προσφέρει στους χρήστες την ευκολία να προγραμματίζουν ραντεβού και να στέλνουν μηνύματα τη δική τους ώρα.

Το κόστος συνδρομής Messaging Therapy περιλαμβάνει απεριόριστη αποστολή μηνυμάτων μέσω κειμένου, ήχου ή βίντεο.
Το πρόγραμμα Video Plus Messaging περιλαμβάνει τέσσερις ζωντανές συνεδρίες διάρκειας 30 λεπτών που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω κειμένου, ακουστικής κλήσης ή βιντεοκλήσης.
Το πρόγραμμα Video Plus Messaging Plus Workshops συνδυάζει απεριόριστη ανταλλαγή μηνυμάτων με τέσσερις συνεδρίες ζωντανής θεραπείας και παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε ζωντανά διαδικτυακά εργαστήρια.
Τα εργαστήρια διευθύνονται από εξουσιοδοτημένους θεραπευτές, αλλά δεν είναι θεραπευτικές συνεδρίες. Αντίθετα, είναι ομαδικά μαθήματα που πραγματοποιούνται μέσω του Zoom και καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων, όπως για παράδειγμα πώς να δαμάζετε ανησυχητικές σκέψεις. Τα εργαστήρια διαρκούν 60 λεπτά και πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Πέμπτη κάθε εβδομάδα σε προγραμματισμένες ώρες.

Το 80% των χρηστών του Talkspace δήλωσαν ότι παρακολουθούσαν εργαστήρια μία ή πολλές φορές την εβδομάδα.

Διαδικασία εγγραφής
Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό, οι χρήστες θα μετακινηθούν σε ένα ιδιωτικό chat room για να επικοινωνήσουν με έναν εξουσιοδοτημένο επαγγελματία ψυχικής υγείας, ο οποίος θα κάνει μια σειρά από ερωτήσεις για να τους βοηθήσει να αντιστοιχιστούν με τον κατάλληλο σύμβουλο. Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, οι θεραπευτές θα εξηγήσουν επίσης πώς λειτουργεί το Talkspace και τι μπορούν να περιμένουν οι χρήστες από κάθε σχέδιο. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια ζωντανή συνεδρία, οι χρήστες μπορούν να κάνουν όσες ερωτήσεις θέλουν.


Μετά τη διαβούλευση, το Talkspace θα ταιριάξει τους χρήστες με αρκετούς θεραπευτές. Στη συνέχεια, οι χρήστες επιλέγουν έναν θεραπευτή από τη λίστα ή ζητούν διαφορετικό ταίριασμα. Η δυνατότητα επιλογής από μια λίστα θεραπευτών είναι ένα από τα προνόμια του Talkspace. Μπορεί να χρειαστούν από μερικές ώρες έως δύο ημέρες για να ταιριάξετε με έναν σύμβουλο. 

Μόλις οι χρήστες αντιστοιχιστούν, μπορούν να αρχίσουν να επικοινωνούν με τον θεραπευτή τους σε μια ιδιωτική αίθουσα θεραπείας, ανοιχτή 24 ώρες και για τις 7 ημέρες. Οι χρήστες μπορούν να στείλουν μηνύματα κειμένου, βίντεο ή φωνής στον θεραπευτή τους όποτε τους βολεύει σε αυτόν τον χώρο. Αλλά ο θεραπευτής δεν απαιτείται να ανταποκριθεί αμέσως, επομένως οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν μια απάντηση.

Τύποι Συμβουλευτικής που προσφέρονται μέσω Talkspace
Οι θεραπευτές του Talkspace χρησιμοποιούν μια ποικιλία μεθόδων συμβουλευτικής για τη θεραπεία προβλημάτων ψυχικής υγείας. Μερικές από τις πιο κοινές μεθόδους θεραπείας περιλαμβάνουν:
Γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία, Πελατοκεντρική θεραπεία, Διαλεκτική συμπεριφορική θεραπεία, Υπαρξιακή θεραπεία , Διαπροσωπική ψυχοθεραπεία , Θεραπεία ενσυνειδητότητας, Θεραπεία εστιασμένη στο τραύμα, Ψυχοδυναμική θεραπεία  και Οικογενειακή θεραπεία


Οι σύμβουλοι Talkspace έχουν ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, όπως:
Εθισμός, Κατάθλιψη, Ανησυχία, Στρες, Διατροφικές διαταραχές, Κατάχρηση ουσιών, Χρόνια νόσος, Πένθος, Τραύμα, Γονείς, Διαταραχές διάθεσης, Διαχείριση θυμού, Κοινωνικό άγχος, Διπολική διαταραχή, Διαταραχή μετατραυματικού στρες, Ζητήματα LGBTQ+


Οι θεραπευτές Talkspace απαιτείται να διαθέτουν ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα διαπιστευτήρια: αδειούχος κλινικός κοινωνικός λειτουργός (LCSW), αδειούχος θεραπευτής γάμου και οικογένειας (LMFT), αδειούχος επαγγελματίας κλινικός σύμβουλος (LPCC) ή διδακτορικό στην κλινική ψυχολογία. Όλοι οι θεραπευτές έχουν τουλάχιστον 3.000 ώρες κλινικής εμπειρίας.

Διαχείριση φαρμάκων Talkspace
Η Talkspace προσφέρει συνταγογραφούμενα φάρμακα μέσω του σχεδίου της Talkspace Psychiatry. Οι χρήστες ολοκληρώνουν μια αρχική αξιολόγηση και στη συνέχεια αντιστοιχίζονται με έναν πιστοποιημένο από το διοικητικό συμβούλιο ψυχίατρο ή ψυχίατρο νοσηλευτή με άδεια στην πολιτεία τους, ο οποίος μπορεί να συνταγογραφήσει φάρμακα ψυχικής υγείας. Η αρχική αξιολόγηση με ψυχίατρο του Talkspace γίνεται σε ζωντανή συνεδρία βίντεο και κοστίζει 249 $. Όλα τα επόμενα ραντεβού προγραμματίζονται απευθείας με τον συνταγογράφο και κοστίζουν 125 $ ανά ραντεβού. Οι χρήστες μπορούν να παραλάβουν συνταγές από το τοπικό τους φαρμακείο ή να τις παραδώσουν στο σπίτι τους. Οι ψυχίατροι του Talkspace μπορούν να συνταγογραφήσουν φάρμακα για παθήσεις ψυχικής υγείας που σχετίζονται με την κατάθλιψη και το άγχος.


Χρηματοδότηση Talkspace
Το Talkspace έχει περάσει από πολλούς γύρους χρηματοδότησης.

  • Τον Μάιο του 2015, η Talkspace συγκέντρωσε 9,5 εκατομμύρια δολάρια από τη SoftBank και τη Spark Capital.
  •  Τον Ιούνιο του 2016, η Talkspace συγκέντρωσε 15 εκατομμύρια δολάρια από την Norwest Venture Partners.
  •  Τον Σεπτέμβριο του 2017, η Talkspace πραγματοποίησε τη χρηματοδότηση της Series C, συγκεντρώνοντας 31 εκατομμύρια δολάρια με την Qumra Capital. 
  • Η Talkspace ολοκλήρωσε τη χρηματοδότηση της Series D τον Αύγουστο του 2019, συγκεντρώνοντας 50 εκατομμύρια δολάρια με το Optum.
Η πρόσληψη του νέου CEO
Στις 8 Νοεμβρίου 2022 ανακοινώνεται ο διορισμός του Δρ. Jon R. Cohen, διευθυντή του διοικητικού συμβουλίου από τον Σεπτέμβριο του 2022, ως ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Talkspace.
Πρόκειται για ένα έμπειρο στέλεχος με εκτεταμένη εμπειρία στην κλιμάκωση εταιρειών υγειονομικής περίθαλψης με γνώμονα την τεχνολογία. Έχει βαθιά εμπειρία και σχέσεις στην πλευρά του κλάδου B2B, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας σημαντικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών υγείας που χρηματοδοτούνται από ασφάλειες.
Ο Δρ. Κοέν θα αναλάβει την καθημερινή ηγεσία της εταιρείας από τον προσωρινό διευθύνοντα σύμβουλο Doug Braunstein, ο οποίος θα συνεχίσει να υπηρετεί ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η πρόσληψη του Δρ. Jon Cohen, ήταν μια πολύ σημαντική εξέλιξη. Η νέα διοίκηση πιάνοντας δουλειά, διόρθωνε μια επιχείρηση που είχε κακή διαχείριση από την ιδρυτική ομάδα διαχείρισης. Η εταιρεία είχε δημοσιοποιηθεί μέσω ενός de-SPAC τον Ιούνιο του 2021 και αμέσως έκανε λάθος στην πορεία της στο σύμπαν των καταστροφών de-SPAC, παρόλο που ήταν ηγέτης στην ελκυστική αγορά εικονικής συμπεριφοράς υγείας.


Τα πρώτα σημάδια προόδου της Talkspace φάνηκαν στην έκθεση κερδών του 4ου τριμήνου του 2022, όπου εμφανίστηκαν σημαντικές βελτιώσεις σε όλες τις λειτουργικές μετρήσεις και την επαναφορά των οδηγιών που περιλάμβαναν την κερδοφορία έως τα μέσα του 2024. Ωστόσο, παρά την πρόσφατη πρόοδο, η μετοχή εξακολουθούσε να αποτιμάται σε σημαντικά αρνητική εταιρική αξία λόγω της αρνητικής ιστορίας της εταιρείας ως μολυσμένου de-SPAC.

Η «έκπληξη» στα αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου 2022 ήταν η διαδοχική μείωση κατά 20% των λειτουργικών εξόδων, με αποτέλεσμα η προσαρμοσμένη απώλεια EBITDA να είναι μόλις 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων, 37% καλύτερη από τη καθοδήγηση. Αυτή η υπέρβαση σε σχέση με τη καθοδήγηση είναι σημαντική καθώς η διοίκηση στην προηγούμενη κλήση κερδών της είχε τηλεγραφήσει σημαντικές και συνεχείς περικοπές δαπανών. 
Η καθοδήγηση για το 2023 ήταν έσοδα 125-135 εκατομμυρίων δολαρίων και προσαρμοσμένη απώλεια EBITDA από -32 έως -28 εκατομμύρια δολάρια
Όπως θα δούμε παρακάτω η καθοδήγηση στο Q2 2023 θα είναι ακόμη καλύτερη

Στο 4ο τρίμηνο, τα ελκυστικά έσοδα B2B αυξήθηκαν κατά 52% ετησίως και πλέον αντιπροσωπεύουν το 64% των συνολικών εσόδων, έναντι 44% ένα χρόνο νωρίτερα. Τα δεδομένα φαίνεται να υποδεικνύουν ότι η TALK μπορεί να αναπτύξει την επιχειρηματική της δραστηριότητα B2B μειώνοντας παράλληλα τις δαπάνες μάρκετινγκ (κυρίως για ψηφιακές διαφημίσεις), σε αντίθεση με την περίπτωση που αυτά τα δύο δεν μπορούν να συμβούν ταυτόχρονα. Φαίνεται ότι ο κύριος μοχλός της ανάπτυξης B2B δεν είναι η διαφήμιση, αλλά η προσθήκη καλυμμένων ζωών μέσω νέων σχέσεων πληρωτών, η προσθήκη νέων εταιρικών λογαριασμών και η βελτίωση των ποσοστών χρήσης από τα επιλέξιμα άτομα.

Αποτελέσματα Q2 - 2023 – Σημαντικά αποτελέσματα για τη μακροπρόθεσμη ιστορία
Η μεγαλύτερη έκπληξη των αποτελεσμάτων της Talkspace είναι η ανοδική κλίση των εσόδων B2B. Στο Q2 2023 ήταν 18,5 εκατομμύρια και ήταν αυξημένα κατά 25% από τα έσοδα B2B των 14,8 εκατομμυρίων δολαρίων του Q1 2023 και τα οποία με την σειρά τους ήταν αυξημένα κατά 38% από τα έσοδα B2B των 10,7 εκατομμυρίων δολαρίων του Q4 2023.  
Οι πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη αυτού του τμήματος που αναπτύχθηκαν από τη νέα διοίκηση κατά τη διάρκεια του 2022 φαίνεται να κερδίζουν έλξη σε βαθμό που φαίνεται εντελώς αποσυνδεδεμένος από την αρνητική ιστορία της εταιρείας. 
 
Επίσης από τα σημαντικότερα σημεία του 2ου τριμήνου 2023 ήταν το προσαρμοσμένο EBITDA ύψους - 4 εκατομμυρίων δολαρίων από -6,4 εκατομμυρίων δολαρίων το Q1 2023 και -8,9 εκατομμύρια δολάρια το Q4 2022.

Καλυπτόμενες ζωές – ο βασικός οδηγός ανάπτυξης B2B μέχρι σήμερα
Καλυπτόμενες ζωές είναι άτομα που καλύπτονται από ασφάλιση ή από τους εργοδότες τους με σύμβαση με την TALK. Η εταιρεία συνέχισε να βλέπει ισχυρή ανάπτυξη σε αυτήν την κοόρτη, κυρίως με την προσθήκη νέων σχέσεων πληρωτών, και η προσθήκη καλυμμένων ζωών ήταν ο κυρίαρχος παράγοντας αύξησης των εσόδων B2B.

Η άφιξη του Διευθύνοντος Συμβούλου Δρ. Jon Cohen τον Νοέμβριο του 2022, με την εκτεταμένη πείρα του σε συνεργασία με τον κλάδο ασφάλισης υγείας, θα πρέπει να συμβάλει στην περαιτέρω σταθεροποίηση της ηγετικής θέσης του TALK στην πλευρά των πληρωτών του B2B. 
Το TALK ολοκλήρωσε το 1ο τρίμηνο με 98 εκατομμύρια καλυμμένες ζωές, αύξηση 28% ετησίως και αποκάλυψε ότι 14 εκατομμύρια περισσότερες ζωές είχαν προστεθεί τον Απρίλιο για συνολικά 112 εκατομμύρια. Ενώ οι πιθανές καλυμμένες ζωές εντός των ΗΠΑ είναι πεπερασμένες, φαίνεται πιθανό ότι υπάρχουν μερικά ακόμη χρόνια διαδρόμου ώστε οι νέες καλυμμένες ζωές να αποτελέσουν σημαντική κινητήρια δύναμη ανάπτυξης.
Τα έσοδα του δεύτερου τριμήνου 2023 αυξήθηκαν 19% σε σχέση με την περσινή περίοδο στα 35,645 εκατομμύρια δολάρια, λόγω της ετήσιας αύξησης κατά 82% στις κατηγορίες εσόδων B2B, αντισταθμισμένα εν μέρει από τη μείωση των εσόδων των καταναλωτών κατά 41% από έτος σε έτος.

Το μικτό κέρδος αυξήθηκε 22% σε σχέση με την περσινή περίοδο στα 17,812 εκατομμύρια δολάρια και το μικτό περιθώριο αυξήθηκε στο 50,0% από 48,7% σε ετήσια βάση, λόγω της υψηλότερης παραγωγικότητας του δικτύου.

Τα λειτουργικά έξοδα ήταν 24,22 εκατομμύρια δολάρια, μειωμένα κατά 32% από έτος σε έτος, λόγω της μείωσης σε όλες τις κατηγορίες λειτουργικού κόστους.

Τα έσοδα πληρωτών B2B αυξήθηκαν κατά 135% σε ετήσια βάση

Μειώθηκε η καθαρή ζημία στα 4,704 εκατομμύρια δολάρια και η προσαρμοσμένη απώλεια EBITDA  στα 4,0 εκατομμύρια δολάρια, μειωμένα κατά 80% και 77% σε ετήσια βάση, αντίστοιχα.

Τα ταμειακά διαθέσιμα της Talkspace είναι 126,104 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το σύνολο του Ενεργητικού ανέρχεται σε 140,521 εκατομμύρια δολάρια, δίχως goodwiils και με άυλα μόλις 2,157 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρία δεν έχει χρέος και τα ίδια κεφάλαια της αντιστοιχούν σε 0,72 δολάρια ανά μετοχή ή 119,795 εκατομμύρια δολάρια.

Guidance 2023
Για το οικονομικό έτος 2023, η Talkspace αναμένει:
  • Τα έσοδα θα κυμαίνονται από 137 εκατομμύρια δολάρια έως 142 εκατομμύρια δολάρια, βελτιωμένα από τις προηγούμενες προσδοκίες για 130 εκατομμύρια δολάρια έως 135 εκατομμύρια δολάρια.
  • Η προσαρμοσμένη απώλεια EBITDA κυμαίνεται από (16) εκατομμύρια $ έως (19) εκατομμύρια $, βελτιωμένη από τις προηγούμενες προσδοκίες για (19) εκατομμύρια $ έως (21) εκατομμύρια $.
Η Εταιρεία αναμένει να φτάσει στο break even του Προσαρμοσμένου EBITDA μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2024, με ταμειακό υπόλοιπο άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.


Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών που καλύπτουν τη Talkspace είναι :
  • To 2023 Πωλήσεις 142 εκατομμύρια ... ζημιά 22 εκατομμύρια
  •  Το 2024 Πωλήσεις  160 εκατομμύρια ... ζημιά 10 εκατομμύρια
  •  Το 2025 Πωλήσεις 195 εκατομμύρια ... break even

90 σχόλια:

  1. Talkspace
    Εξαιρετικά αφιερωμένη στον κύριο ΤΕΟ

    https://prnt.sc/blO3GQ2eItWX
    Έχει και ένα ανοδικό γκαπάκι στο 1,44 ... αν το κάνει και κλείσει το γκαπ θα είναι η τέλεια τοποθέτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακρυά απο τα φώτα των motleyfoolίδων, investorplace-ίδων και των memeδόπληκτων ακόμη.
      Ξαποστείλανε τους λαμογιάριδες τους ιδρυτές και έκαναν το μπαχαλάδικο εταιρία μπουτίκ.
      Μόνο στην Ελλάδα δεν μπορούν να αναλάβουν τις τύχες των λαμογιοεταιριών οι επόμενοι ξαποστέλνοντας τους πονηρούς ιδρυτές .... βλέπετε ΦΟΛΑ ΦΟΛΑ για παράδειγμα.
      Η περίπτωση της TALK μου θυμίζει Luckin Coffee.

      Διαγραφή
    2. Σ' ευχαριστουμε κύριε Τάκη...
      Θα βρούμε κ άλλες με προοπτική που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο..!!

      Διαγραφή
    3. πρώτα θα κανει το καθήκον της ,να παει στα 1.04-1.05......( right shoulder ) ωστε να κανει τον απαραίτητο σχηματισμο ΩΚΩ......μετα βουρ για το γκαπ

      Διαγραφή
    4. Όπως έλεγα ο νέος CEO έχει κάνει την TALK μπουτίκ.
      Όποιος πουλάει μετανιώνει.

      Διαγραφή
  2. PAGAYA ......Uptrend channel

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_16bf1ed7ea0dc2f8678643f45b01847f.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τεχνικά που κινδυνεύουμε στην PGY?

      Διαγραφή
    2. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_543a837f39e6c866cdf7a65c78645c5d.png

      Διαγραφή
    3. Αν μπορούσατε να ήσασταν λίγο πιο κατατοπιστικος? Μια μικρή υποβοήθηση? Περιμένουμε στο μέλλον?

      Διαγραφή
    4. Βρε σεις ...η μετοχή είναι για πάνω, όσο και αν διορθώσει. Εκτός αν καταρρεύσει η Αμερική.
      Διαλέγουμε και παίρνουμε ...

      Διαγραφή
    5. Αυτό ήθελα να ακούσω... Ευχαριστώ κ χρόνια πολλά εάν γιορταζετε...

      Διαγραφή
  3. Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα
    Υγεια και μονο υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά με υγεία και κάθε ευτυχία στον κ. Τάκη κ σε όλους τους εορτάζοντες του blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_c3ffb25aba5e6c62712b9b8c068e3648.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρονια πολλα σε ολους
    κ.Τακη δειτε μια μικρούλα ...απο αυτες που σου αρέσουν χεχεχε...(.τα τεχνικά ειναι καλα )

    Iveda Solutions

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. HUMACYTE


    https://sharkinvesting.com/stock-of-the-week-humacyte-huma-aug-14-23/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε TEO
      Κρατάμε pagaya που κατά τη γνώμη μου είναι για μεγάλα πράγματα .... και από όλες όσες έχετε γράψει και τη TALK που ο μάγος Δρ. Jon Cohen, την έκανε μπουτίκ.
      Μήπως είναι λίγο χαμηλά το 1,05 που λέτε; Εγω δεν το βλέπω ... με το ζόρι το 1,4 βλέπω και αν ... αντίθετα βλέπω ότι στο επόμενο ανοδικό του Nasdaq αυτή θα πετάξει.

      Διαγραφή
    2. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_1a1a11f6a739347130bfbe675f07c31a.png

      Διαγραφή
    3. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_d4e55bee638eb7320fc4ad5e7475091c.png

      Διαγραφή
    4. Αυτό θα "αγοράσω".
      Μόλις δω 1,4Χ έχω ορμήσει.

      Διαγραφή
  8. Χρόνια πολλά σε όλους. Επιβίβαση clvr από . την Παρασκευή . Η Παναγία μαζί μου!!!
    Ο Λαβι 100 μύρια,οι Colombians εδώ κάτω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πώληση του μεγαλύτερου μέρους του χαρτοφυλακίου.
    Τέλη Σεπτεμβρίου, θα τα ξαναδώ πάλι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sto 38.2% Fibonaci retracement ....περιξ 2.04-2.05 έβγαλε δυνατή αντίδραση η PAGAYA....
    Aν δεν το παραβιάζει καθοδικά στις επόμενες μερες αυτη η ρηχή διόρθωση θα ειναι ΤΟ ΚΥΜΑ ΙΙ..............δεν λεω πολλα τη σημαινει αυτο και γιατι τοση ρηχη η διόρθωση αυτη ...ας δουμε πρωτα πως θα εξελιχθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε λέτε λιγα περισσότερα γιατί κάποιοι είμαστε για να ορμήξουμε;

      Διαγραφή
    2. Και για την ψυχοθεραπεία μας TALK 😜😜😜

      Διαγραφή
  11. https://uploads.disquscdn.com/images/1e077fb5058a864c776d90a11ba14f001d7599e4a2f2ba87b9affb22ad1df0d1.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Κ.Τακη μου..!!

    LILIUM
    Οπως σας ειχα πει στη μελετη μετοχης και υποστηρίξει με τσαρτς, η αδυναμία κράτησης τιμών πανω απο τη NECKLINE 1.15-1,17 θα οδηγούσε τη μετοχη σε μεγάλη κάθοδο με τον στοχο 0.67-0.76 πολυ ρεαλιστικο
    Το σπασιμο κατω εγινε πλεον ...να δουμε τωρα που θα κατσει η μπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κ. Τάκη ένα σχόλιο για ASTS?

    Δεν ξέρω τι κάνατε, αν τα στείλατε, προσωπικά έφυγα στην εκκίνηση περιμένοντας να πω την αλήθεια να κλείσει και μέρος του gap αλλά όταν ξαναάνοιξα είχε ήδη γίνει το γύρισμα..

    κ.ΤΕΟ διαγραμματικά και μετά το άσχημο κλείσιμο τι βλέπετε;

    Ευχαριστώ όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν φύγει τα ASTS με ένα μικρό κέρδος.

      Διαγραφή
    2. Για τη lilm συνεχίζεται να είστε θετικός κ. Τάκη?

      Διαγραφή
    3. Για τη Lilium είμαι θετικός για το παίγνιο, καθότι ακόμη εταιρία δεν υπάρχει, ένα αεροσκάφος στα σχέδια μόνο υπάρχει και μια γερή ένεση ρευστότητας στο 1,3 ... όπου αυτοί δεν θα χάσουν. Δεν έβαλαν και λίγα ...

      Διαγραφή
    4. Όπως QS οφείλουμε πλέον να κοιτάμε για ένα καλό παίγνιο.
      Στα 8 δολάρια έβαλαν 300 εκατομμυρια δολάρια στην εταιρία.
      Αυτά για παίγνιο ....

      Διαγραφή
    5. Και ένα νέο ... μάλλον καλό θα έλεγα ... στην Pagaya μας τις επέστρεψαν ούλες τις σορταρισμένες μετοχες πισω.

      Διαγραφή
    6. https://twitter.com/technology/status/1691828847874801800?t=5aOPN6zXlvyiCRNcRxj94A&s=19

      Διαγραφή
    7. PGY οι σορτακηδες μας σκίσανε. Μάλλον η επιστροφή ήταν στάχτη στα μάτια.

      Διαγραφή
    8. Η επιατροφή, όπως και το επιτόκιο δανεισμού δείχνει κάθε φορά πόσο φόβο έχουν ...

      Διαγραφή
    9. Μελετήστε και αυτό κυριε Nek και αφήστε τι κάνουν οι άλλοι ...

      https://investingwhisperer.com/a-different-kind-of-ai-stock-and-nearly-a-double-bagger-ytd/

      Διαγραφή
  14. https://uploads.disquscdn.com/images/19a88f2c6f75774b08b6d69852b908f6a66a243352f4dbc9f2dc6c945fe9fb4a.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. PAGAYA
    Tiger sold out to buy Nvidia... according to CNBC yesterday

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κε Τάκη, Flnc είδατε καθόλου αποτελέσματα; Αν πέσει προς τα 18$ την αγοράζουμε χωρίς φόβο για μια διαδρομη ως τα 25$ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οριακά μικτά κέρδη και όμως άλλα νούμερα στο ταμπλό. Η STEM η φθηνότερη αλλά οι μεγάλοι 2 χορηγοί και ιδιοκτήτες της Fluence δεν αποδέχονται στο ταμπλό να ειναι η μετοχή κάτω απο 10.

      Διαγραφή
  17. Το έξυπνο φύλλο καλά κρατεί μέχρι τώρα. Ανακοίνωσε και καλύτερες ζημιές του αναμενόμενου 0,08 αντί 0,09, !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποχωρησε και απο Πορτογαλία .... ότι νούμερο είχε παρουσιάσει στο presentation όταν ήταν spac δεν προσέγγισε ούτε κατα ιδέα. Δηλαδή το άνθος μόνο θα πουλάει και όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες στην Κολομβία;
      Μόνο ως παίγνιο ... και με τσίγγινο σωβρακάκι.

      Διαγραφή
  18. Κ. Τάκη, η DWAC είναι ακομα spac?
    Δεν πρέπει να αρχίζει να προεξοφλεί τις εκλογές ?
    Νομίζω δεν την έχετε παρουσιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά DWAC τώρα? Δύο χρόνια την παλεύουν την δουλειά και όλο σπακ παραμένει.
      Ξαναλήγουν οι ημερομηνίες και πάνε για συνέλευση για νέα παράταση ... κούρασαν και κουράστηκαν.

      Διαγραφή
    2. Το ανέφερα ενόψει επικείμενων εκλογών.... Αναθέρμανση ελπίδων και παιγνίου,χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουμε την δικιά μας Advent technologies. ADN.

      Διαγραφή
  19. Κε. Τακη,

    εχετε καποια αποψη για τις $stne και $hims?
    Απο αριθμους παμε εξαιρετικα, αλλα οι ατοτιμησεις τραβουν τη κατηφορα. Οποτε ευκαιρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Indie έχω πάρει αποφαση εδώ και καιρό ότι με ηλεκτρονικό εμποριο σε αυτή τη φάση της bullish αγοράς δεν θα ασχοληθώ. Βλέπω κινδύνους πολλους και δεν ξέρω απο που θα έρθει η στραβή.
      Τρανό παράδειγμα η SE ... μέχρι και πριν μερικές ημέρες μου έλεγαν η SE, ξεχάσαμε τη SE , αρκετά έπεσε.
      Ε, πάρε ένα -30% για να συνέρθεις.
      Προς το παρόν η μη ενασχόληση μου με ηλεκτρονικό εμπόριο με δικαιώνει .... εκτός αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι πολύ εξαιρετικό να το σκεφτώ σοβαρά.

      Διαγραφή
    2. Και τη Hims μου είπαν προχθές .... σας γραφω ακριβώς τι απάντησα.
      Εδώ έχω τη μπουτίκ που μας κάνει και ψυχοθεραπείες να αντέξουμε στις ασγορες και θα κοιτάξω τα παραμάγαζα;
      TALK

      Διαγραφή
    3. Ως αντιπρόταση κύριε Indie για τη STNE θα έλεγα την DLO ... για δείτε τη και ελάτε να τη συζητήσουμε. Εταιρία fintech που επεξεργάζεται πληρωμές σε αναδυόμενες αγορές.

      Διαγραφή
  20. hZacks Small Cap Research
    GNS Spinoff Could Lead to Greater Growth
    ttps://finance.yahoo.com/news/gns-spinoff-could-lead-greater-134800856.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα σας Κύριοι.Νόμιζα ότι το πουλάκι με την upst πέταξε αλλά φευ.....και εδώ ξεβράκωμα.Το μεγάλο βέβαια το ένιωσα στο πετσί μου Proterra.Ξανααγόρασα στα 0.09 και έχω μέσο όρο 0,40.Θα καθήσω να τα κλωσσήσω παρέα με τον αδείμαντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_1a1fc26ca18756dfd67c635d113bcb09.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως να σας πω την αλήθεια αύξησα κατά 30% τη θέση μου στο άνοιγμα της συνεδρίασης ..... ούτε βλέπω, ούτε ακούω, αλλά ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΝΕΩ ΠΛEON.

      Διαγραφή
    2. Νέα αύξηση θέσης και για εμένα σήμερα στην PGY. Αναμένοντας μέχρι να κλείσει το gap από εδώ και έπειτα!

      Διαγραφή
  23. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_3b09df35b9d60c54cbde1525052c362b.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μολις την ειδα.....ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ....μια διόρθωση μαζι με την αγορα επιτρέπεται ετσι...???



      https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_d67e4688fc6406651b6923755ae47016.png

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ και εσάς κ. ΤΕΟ. Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    3. Nα πω και εγώ τη γκουρουδιά μου ... βλέπω έναν άσχημο διαγραμματικό σχηματισμό που αν επαληθευθεί θα στείλει τη μετοχή στα 40.
      Εκεί θσ ποκειται για ιδανική ευκαιρία ... αν μας το επιτρέψει ο Jared.
      Η μετοχή εναι για 200+ ... αλλά τώρα δείχνει αδύναμη.

      Διαγραφή
  25. Καλησπέρα σας. Επιτρέψτε μου μία ερώτηση, κε Τάκη. Η FOUR, παρά τα καλά αποτελέσματα του Q2, αλλά και τα καλά σχόλια από διάφορους δημοσιογράφους, έχει μία κάκιστη πορεία τις τελευταίες ημέρες. Την παρακολουθείτε και εάν ναι έχετε κάποια εκτίμηση για τον λόγο αυτής της κακής εικόνας ? Κε ΤΕΟ μήπως την παρακολουθείτε διαγραμματικά? Σας ευχαριστώ.
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σας θυμίσω 2 πράγματα στη FOUR
      1) Υπάρχει γενικότερα κακή εικόνα όλου του Αμερικάνικου χρηματιστηρίου και των περισσότερων μετοχών που διορθώνουν βιαίως.
      2) Υπάρχει και σορταδόρος στο χαρτί ... η Blue Orca η οποία στα υψηλά έβγαλε short report άνευ επιτυχία, προς το παρόν.

      Διαγραφή
    2. https://finance.yahoo.com/news/bull-day-shift4-payments-four-103000591.html

      Διαγραφή
    3. Σας ευχαριστώ πολύ για τα συνοπτικά μεγέθη, κε Τάκη. Μεγάλη βοήθεια.

      Διαγραφή
    4. Και εσάς, σας ευχαριστώ, κε ΤΕΟ για το σχετικό άρθρο αν και το είχα διαβάσει όπως και πολλά άλλα. Επειδή έχω εργασθεί χρόνια σε παρεμφερές επάγγελμα, και καταλαβαίνω το αντικείμενο σε μεγάλο βαθμό, την FOUR την έχω αρκετό καιρό και σκοπεύω να την κρατήσω μέχρι και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της για το 2023, τουλάχιστον. Για αυτό και προσπαθώ να μην χάνω άρθρα που αφορούν στην εταιρία. Καλή εβδομάδα σε όλους.

      Διαγραφή
    5. οι πωλήσεις και το adjusted EBITDA εχουν ίδια νουμερα κυριε Τακη.

      Διαγραφή
    6. Mea culpa κύριε Bugs Bunny

      Διορθώνω ...
      FOUR με μια ματιά
      https://prnt.sc/jFVfSw9taK_F

      Διαγραφή
    7. Για δείτε και αυτήν ... τρελοί ρυθμοί ανάπτυξης

      https://prnt.sc/D6HXsA34_OTM

      DLocal ... Fintech με ειδίκευση στις αναδυόμενες αγορές. Ειδικά Βραζιλία, Μεξικό πάει τρένο.
      Ακριβή βέβαια, εως πολύ ακριβή, αλλά θηρίο τα νούμερα της!!
      Έχει κάποια θεματάκια αρνητικά ....στο επόμενο thread μου φιλοδοξώ να την παρουσιάσω,

      Διαγραφή
  26. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_dec9ff6cd328252be68314414614ee84.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχεται η συνέλευση του Σεπτεμβρίου.
      Ψηφίσαμε κιόλας!!!
      Υπενθυμίζω στο 1,3 έχουν τοποθετηθεί οι μεγάλοι δίνοντας ανάσα ρευστότητας ρευστότητας στον Ισολογισμό.

      Μένει να δούμε κύριε Νek ποιο θα δικαιωθεί!!
      Το 0,7 θα έρθει πρώτο ή το 1,7???

      Διαγραφή
    2. Μαζι σας και γω αν και στην Αμερική ολο κουβά παω.

      Διαγραφή
    3. Τη βλέπετε ακόμα για 1,7 τη lilm κ. Τάκη γιατί φθάνει πολύ κοντά στο 0,7.

      Διαγραφή
    4. Να διευκρινήσω και να ξανατονίσω ... για Lilium δεν περιμένω τίποτα. Τι να περιμένω, αφού ακόμη δεν έχει το παραμικρό νούμερο; ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΗΔΕΝ. Μόνο χρήμα καιει. Στη Lilium αναφερθήκαμε με αφορμή ένα διάγραμμα του κυριου ΤΕΟ που έδειχνε εκτόξευση και πάνω σε αυτό τοποθετήθηκα χρηματιστηριακά.

      Αν τώρα θέλουμε να δούμε μετοχές με νουμεράρες, τότε έχουμε τα νέα φυντάνια : GCT, DLO, XMTR και προσφάτως ML.
      Προσωπικώς ουδέποτε θα επένδυα στη Lilium ... ένα bet έβαλα έτσι για τη φάση ... η λογική μου (και όχι τα νούμερα) μου λέει δύσκολα θα την αφήνουν αυτή τη χρονική στιγμή να φύγει κάτω απο το 1.

      Διαγραφή
  27. Σας ευχαριστώ πολύ κε Τάκη, χρήσιμη η πληροφορία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπέρα και από εμένα. Θα σας ήταν εύκολο κύριε ΤΕΟ να είχαμε και ένα νέο διάγραμμα για UPST, καθώς και την άποψη σας για την τεχνική εικόνα του χαρτιού; Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τον κόπο σας κ. ΤΕΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλησπέρα παίδες...!
    Τα charts μου,δείχνουν ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι ανοδική
    Για να δούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τελευταία αγορά ASTS εχθές στο 3.89 για το μπαούλο. Το 2024 θα αποδείξει αν οι κατέχοντες έκαναν σωστή επιλογή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Με αυτά και με αυτά ... όσοι ασχολούνται με τις αγορες είναι βέβαιο θα χρειασθούν τις ψυχοθεραπείες της Talkspace 😁😁😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Τάκη πως είδες τα αποτελέσματα της Teladoc? Βελτιώνει μεγέθη αλλά έχει χάσει ρυθμό σε συνδυασμό και με την είσοδο της Amazon δεν πείθει το στορι την αγορά. Είμαι με κάποια κομμάτια -30%, αξίζει μια ακόμη τοποθέτηση στα 17 ή να την κάνω?

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι της μόδας ο κλάδος ... εγώ θα περιμένω

      Διαγραφή
    3. TDOC έχω κ γω και περιμένω αν σπάσει τα 22,1 αξιόπιστα να πάει στα 30. Θα φάει σουτ σύντομα όμως, δεν τραβάει. Πήρα κ το στοίχημα με ΑΕΗR αυτές τις μέρες, η σφαίρα μου δείχνει αποκλίσεις σε όλους τους χρόνους με το νέο χαμηλό.Και PGY. Από λάθη βέβαια χορτάσαμε...

      Διαγραφή
  33. Talkspace - Μερικές σκέψεις, με αφορμή.τα αποτελέσματα Q3 2023.

    Κοίταγα τα αποτελέσματα και κάνω τις εξής διαπιστώσεις.

    1. Καθαρή, δίχως χρέος, δίχως goodwills. Σχεδόν όλο το Ενεργητικό είναι ταμείο.
    Αν αφαιρέσω από το ταμείο όλες τις υποχρεώσεις τότε μένουν 100 εκατομμύρια δολάρια ... που αναλογούν περίπου σε 0,6 δολάρια ανά μετοχή. Δύσκολα αυτή η μετοχή μπορεί να πέσει κάτω απο το 1 δολάριο.

    2. Ναι μεν υπάρχει μια αύξηση των πωλήσεων κατά 20% περίπου, αλλά είναι ολοφάνερο ότι o νέο CEO, στην παρούσα φάση, δεν τον απασχολεί η ανάπτυξη της εταιρίας, αλλά το να "καθαρίσει" το μαγαζί και να το κάνει μπουτίκ.
    Απο που φαίνεται αυτό;
    Απο την κατακόρυφη πτώση των εξόδων διαφήμισης, απο την κάθετη πτώση των αποζημιώσεων βάσει μετοχών και γενικά απο τον περιορισμό όλων των εξόδων.

    3. Συνέπεια όλων των παραπάνω είναι ότι μάλλον η διάθεση είναι να πουλήσουν την εταιρία σε κάποιον μεγαλύτερο ανταγωνιστή.
    Η προσπάθεια είναι το να καταφέρουν να κάνουν τη εταιρία κερδοφόρα, γιαυτό το λόγο διαφημίζεται συνέχεια ότι αυτό θα συμβεί στο Q1 2024.

    Επειδή είναι φανερό ότι όλο το βάρος ρίχνεται στο νοικοκύρεμα και στη δημιουργία ενός καλού brand name, που η προηγούμενη διοίκηση το αμαύρωσε (βλέπε ανάλυση Talkspace), γιαυτό σε αυτή τη φάση δεν επικεντρώνεται η διοίκηση στην ανάπτυξη και αυτό θα φανεί και στην πορεία της μετοχής. Στην Αμερική ανταμείβεται το growth ... όχι το νοικοκύρεμα και τα καλά θεμελιώδη.
    Όταν πάψει το growth συνήθως οι μετοχές πέφτουν.

    Θεωρώ ότι αυτό θα συμβεί και στη περίπτωση της Talkspace. Άρα η μετοχή, κατά την οπτική μου θα διορθώσει και άλλο απο τα υψηλά των 2 δολαρίων.
    Στην Αμερική τίποτα δεν είναι ακίνητο στο χρηματιστήριο ... δεν είναι Ελλάδα. Ακόμη και αν μια μετοχή είναι ακίνητη, θα κάνει πολλά πάνω, κάτω με γερές αποδόσεις για να καταλήξει τελικά στην τιμή της ακινησίας.

    Μέχρι που μπορεί να διορθωσει;
    Ίσως να ολοκληρώθηκε η διόρθωση στο 1,6.
    Βλέποντας όμως κάποιους σχηματισμούς διαγραμματικούς, θα ήταν δυνατόν να διορθώσει εως την περιοχή του 1,3-1,4 και απο εκεί να ξαναπαίξουν ανοδικά τη μετοχή ... όταν θα εμφανίσει τέλη Q1 2024 τα θετικά προσαρμοσμένα EBITDA.

    Kαι μετά;
    Μετά θα πρέπει να δούμε τις λειτουργικές ταμειακές ροές να γίνονται θετικές και ανάλογα τι ανάπτυξη θα έχει η εταιρία να αποφανθούμε μέχρι που μπορεί να φθάσει.
    Αν πάντως μπορεί να έχει μια ανάπτυξη της τάξης του 20% για τα επόμενα 5 έτη, με αυτά τα περιορισμένα έξοδα marketing τότε θα μπορούσε σε 5 έτη να ξεπεράσει τα 350 εκατομμύρια έσοδα και να εμφανίζει κέρδη της τάξης των
    30 με 50 εκατομμυρίων δολαρίων .
    Το θέμα είναι, μπορεί;.
    Αυτό καλούμαστε να ανακαλύχουμε εμείς και να μας το αποδείξει ο CEΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά τα 5 δολάρια τα έχει ... αλλά τώρα δουλεύει για το κλείσιμο του πτωτικού γκαπ που είχε ανοίξει από το 3,32 στο 2,02.

      Διαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂