Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

ObsEva

ObsEva  .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό OBSV ... εδώ ....
Αριθμός μετοχών : 61,174 εκατομμύρια μετοχές 
Εισαγωγή στο Nasdaq : Στις 26 Ιανουαρίου 2017, εκδίδονται 6,5 εκατομμύρια μετοχές στα 15 δολάρια. Συγκεντρώθηκαν 97,5 εκατομμύρια δολάρια.

Presentation ObsEva ... εδώ ...

Η ObsEva SA ιδρύθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2012 και έχει έδρα στη Γενεύη της Ελβετίας.
Είναι μια βιοφαρμακευτική εταιρεία κλινικού σταδίου που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και εμπορευματοποίηση νέων θεραπευτικών λύσεων σε γυναίκες ηλικίας 15 εως 49 ετών, για σοβαρές καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο την αναπαραγωγική υγεία και την εγκυμοσύνη των γυναικών. Τα φάρμακα της ObsEva έχουν στόχο τη θεραπεία της ενδομητρίωσης, των ινομυωμάτων της μήτρας και του πρόωρου τοκετού.

Υπάρχουν εκατομμύρια γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας που επηρεάζονται από καταστάσεις όπως η ενδομητρίωση, τα ινομυώματα της μήτρας και ο πρόωρος τοκετός, ή που απαιτούν γονιμοποίηση in vitro ή εξωσωματική γονιμοποίηση.
Η ObsEva έχει συνεργασίες με τις Kissei, YuYuanBioscience, Merck Serono,  ενώ προς το παρόν δεν διαθέτει προϊόντα ή φάρμακα προς πώληση.

Οι δραστηριότητές της εταιρείας ξεκίνησαν το 2012 και μέχρι σήμερα έχει επικεντρωθεί, σε μεγάλο βαθμό, στην αδειοδότηση και στην ανάπτυξη των υποψηφίων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της διεξαγωγής προκλινικών μελετών και κλινικών δοκιμών και της συγκέντρωσης των απαραίτητων κεφαλαίων προκειμένου να ολοκληρώσει την έρευνα της.

Λόγω του περιορισμένου ιστορικού λειτουργίας και της μη ύπαρξης κάποιου φαρμάκου που να έχει διατεθεί στο εμπόριο η εταιρεία δεν έχει δημιουργήσει ποτέ έσοδα από πωλήσεις προϊόντων, γεγονός που μπορεί να δυσκολεύει την αξιολόγηση της επιτυχίας της επιχείρησης μέχρι σήμερα καθώς και την αξιολόγηση της μελλοντικής της βιωσιμότητας.
Στις 31 Δεκεμβρίου 2019, η ObsEva είχε συσσωρευμένες ζημίες 328 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, ενώ ο όμιλος αναμένει να συνεχίσει να δημιουργεί λειτουργικές ζημιές και για όλο το 2020 και πιθανότατα μέχρι και το 2025.


Ο Όμιλος έχει ένα χαρτοφυλάκιο τριών φαρμάκων που βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης και κλινικών ερευνών.  Το Linzagolix, το OBE022 και το Nolasiban.

LINZAGOLIX (έχει αιτηθεί η κυκλοφορία του φαρμάκου)
Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της βαριάς εμμηνορροϊκής αιμορραγίας λόγω ινομυωμάτων της μήτρας και από τον πόνο που σχετίζεται με την ενδομητρίωση.

ΟΒΕ022 (μόλις ολοκληρώθηκε η φάση Ι)
Δυνατότητα καθυστέρησης του πρόωρου τοκετού. Βελτίωση της υγείας των νεογέννητων και μείωση του ιατρικού κόστους.

NOLASIBAN (φάση Ι)
Δυνατότητα βελτίωσης του ποσοστού γεννήσεων μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση και εμβρυομεταφορά.

Η Ενδομητρίωση είναι μια συναισθηματικά και σωματικά οδυνηρή κατάσταση.
Οι προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες μπορεί να παρουσιάσουν πυελικό πόνο, πόνο κατά τη συνουσία και την αφόδευση, υπογονιμότητα και γενικότερα συναισθηματική δυσφορία.


Παγκοσμίως 176 εκατομμύρια γυναίκες πάσχουν από την ενδομητρίωση. Το 60% αυτών των γυναικών αισθάνονται τα συμπτώματα της ενδομητριωσης από την ηλικία των 16 ετών. Ετησίως 5 εκατομμύρια γυναίκες στις ΗΠΑ διαγιγνώσκονται  με την ενδομητρίωση.


Linzagolix - Αναπτύσσεται από την Kissei Pharmaceutical και την ObsEva
Το Linzagolix (παλαιότερα γνωστό ως OBE2109) είναι ένα φάρμακο που βρίσκεται στην τελική φάση αδειοδότησης και κυκλοφορίας του. Είναι ένα φάρμακο θεραπείας της βαριάς εμμηνορροϊκής αιμορραγίας που σχετίζεται με τα ινομυώματα της μήτρας και καταστολής του πόνου που σχετίζεται με την ενδομητρίωση (ΗΜΒ).

Το κλινικό πρόγραμμα Φάσης 3 στα ινομυώματα της μήτρας περιλάμβανε δύο βασικές δοκιμές, PRIMROSE 1 και PRIMROSE 2, που σχεδιάστηκαν για να αποδείξουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια για να υποστηρίξουν τη σωστή διαχείριση της HMB που σχετίζεται με τα ινομυώματα της μήτρας. Οι δύο μελέτες Φάσης 3 πληρούν τα κριτήρια επιτυχίας τους, τόσο οι χαμηλές όσο και οι υψηλές δόσεις του linzagolix με ή και χωρίς ABT είναι αποτελεσματικές στη θεραπεία της HMB που σχετίζεται με τα ινομυώματα της μήτρας και έχουν αποδεκτό προφίλ κινδύνου.

  • PRIMROSE 1 : διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες και συμμετείχαν 574 γυναίκες με ινομυώματα της μήτρας.
  • PRIMROSE 2 : πραγματοποιήθηκε στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες και συμμετείχαν 535 γυναίκες με ινομυώματα της μήτρας.

Οι κλινικές δοκιμές είναι δύο κλινικές δοκιμές Φάσης 3 του linzagolix σε ασθενείς με HMB που σχετίζονται με ινομυώματα της μήτρας. Και στις δύο δοκιμές, στους ασθενείς χορηγήθηκαν δόσεις linzagolix 100 mg ή 200 mg, με ορμονική θεραπεία ABT παράλληλα και δίχως ΑΒΤ.

Στο PRIMROSE 1, το ποσοστό ανταπόκρισης ήταν 75,5% για ασθενείς που έλαβαν 200 mg με ABT και 56,4% για ασθενείς που έλαβαν 100 mg χωρίς ABT. Οι συχνότερα ανεπιθύμητες ενέργειες που παρατηρήθηκαν (εμφανίζονται σε  > 5% των ασθενών) ήταν πονοκέφαλος και εξάψεις. Οι μέσες εκατοστιαίες μεταβολές από την αρχική τιμή στην BMD ήταν ελάχιστες, όπως αναμενόταν με οποιαδήποτε θεραπεία του GnRH.

Στο PRIMROSE 2, το ποσοστό ανταπόκρισης ήταν 93,9% για ασθενείς που έλαβαν 200 mg με ABT και 56,7% για ασθενείς που έλαβαν 100 mg χωρίς ABT. Οι συχνότερα ανεπιθύμητες ενέργειες που παρατηρήθηκαν (εμφανίζονται σε > 5% των ασθενών) ήταν πονοκέφαλος, εξάψεις και αναιμία. Οι μέσες εκατοστιαίες μεταβολές από την αρχική τιμή στην BMD ήταν ελάχιστες και συνεπείς με προηγούμενα κλινικά δεδομένα.

Τα αποτελέσματα 52 εβδομάδων έδειξαν ότι η συνεχιζόμενη θεραπεία με linzagolix παρείχε συνεχή αποτελεσματικότητα στη μείωση της ενδομητρίωσης . Τα ποσοστά ανταπόκρισης 91,6% και 53,2% παρατηρήθηκαν σε γυναίκες που έλαβαν 200 mg με ABT και 100 mg χωρίς ABT, αντίστοιχα. Επιπλέον, παρατηρήθηκαν μικρές στοιχειώδεις αλλαγές στη BMD (οστική πυκνότητα) την 52η εβδομάδα σε σύγκριση με την 24η εβδομάδα.

Το κύριο τελικό σημείο και των δύο δοκιμών ήταν η μείωση της HMB στις 24 εβδομάδες. Η BMD μετρήθηκε κεντρικά μέσω σάρωσης Ακτινομετρίας ακτίνων Χ Διπλής Ενέργειας (DEXA) κατά την έναρξη και 24, 52 και 76 εβδομάδων (αξιολόγηση 6 μηνών μετά τη θεραπεία).
Η δόση των 200 mg από μόνη της έδειξε ταχεία και ουσιαστική μείωση του όγκου της μήτρας και του ινομυώματος.


24 Νοεμβρίου 2020
Η ObsEva Υποβάλλει Αίτηση Άδειας Κυκλοφορίας (ΜΑΑ) στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) για το YSELTY® (linzagolix 100mg και linzagolix 200mg) για τη διαχείριση της βαριάς εμμηνορροϊκής αιμορραγίας (HMB) που σχετίζεται με τα ινομυώματα της μήτρας.


Εάν τελικώς εγκριθεί, το Linzagolix θα είναι ο μοναδικός ανταγωνιστής της ορμόνης GnRH με ευέλικτες επιλογές δοσολογίας για τη διαχείριση των ινομυωμάτων της μήτρας

  • 100 mg μία φορά την ημέρα για γυναίκες με αντένδειξη ή που προτιμούν να αποφεύγουν τη θεραπεία ορμονικής προσθήκης (ABT)
  • 200 mg μία φορά την ημέρα με ταυτόχρονη ABT για μακροχρόνια χρήση (πέραν των 6 μηνών)
  • 200 mg άπαξ ημερησίως για βραχυπρόθεσμη χρήση, ιδίως όταν είναι επιθυμητή η ταχεία μείωση του όγκου του ινομυώματος

«Η υποβολή MAA αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία, καθώς αντιπροσωπεύει περισσότερα από 5 χρόνια εργασιών ανάπτυξης φαρμάκων από την ομάδα ObsEva. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν στην εταιρεία ή συνεργάστηκαν ως υπεργολάβοι, καθώς και τους περισσότερους από 2.000 ασθενείς που συνέβαλαν σε αυτό το ορόσημο. Κατά την ανάπτυξη πολλαπλών επιλογών δόσης, η μακροπρόθεσμη στρατηγική μας ήταν πάντα να καλύψουμε τις ανάγκες του ποικίλου πληθυσμού γυναικών με ινομυώματα της μήτρας », δήλωσε ο Δρ Ernest Loumaye, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ObsEva. «Η επιτυχής υποβολή του MAA μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην εμπορευματοποίηση του Yselty, το οποίο θα παρέχει σε περισσότερες γυναίκες μια πιθανή καλύτερη αντιμετώπιση στην πάθηση των ινομυωμάτων της μήτρας».


H OBSEVA επειδή ακόμη δεν έχει πωλήσεις και μέχρι να κυκλοφορήσει το φάρμακο YSELTY (εφόσον τελικά αδειοδοτηθεί) έχει μόνο έξοδα έρευνας και αρνητικές ταμειακές ροές. Φυσικά όλες οι οικονομικές της χρήσεις της είναι ζημιογόνες. Οι συσσωρευμένες ζημιές έχουν ξεπεράσει τα 361 εκατομμύρια δολάρια, ενώ κατά καιρούς εκδίδει μετοχές προκειμένου να βρίσκει τα απαραίτητα κεφάλαια για να συνεχίσει την έρευνα της μέχρι να βγάλει κάποιο φάρμακο στο εμπόριο.
  • Το Ιούνιο του 2018, η Εταιρεία ολοκλήρωσε μια δημόσια αναδοχή 4.750.000 κοινών μετοχών στην τιμή των 15,39 USD ανά μετοχή. Στις 19 Ιουλίου 2018, η Εταιρεία πούλησε επιπλέον 306.721 κοινές μετοχές για συνολικά ακαθάριστα έσοδα 4,7 εκατομμυρίων USD (15,39 USD ανά μετοχή). 
  • Κατά τη διάρκεια του έτους 2019, η Εταιρεία πούλησε συνολικά 691.133 ίδιες μετοχές σε μέση τιμή 5,14 USD ανά μετοχή, στο πλαίσιο του προγράμματος ATM. 
  • Το Σεπτέμβριο του 2019 η C Wainwright & Co., ως ασφαλιστής, συμφώνησε να αγοράσει με σταθερή δέσμευση ένα σύνολο 6.448.240 μονάδων σε πραγματική τιμή 2.869 USD  ανά μονάδα. Κάθε μονάδα αποτελείται από μία κοινή μετοχή και ένα 15μηνο ένταλμα αγοράς για την αγορά μιας κοινής μετοχής. Κάθε ένταλμα έχει τιμή άσκησης 3,43 USD ανά μετοχή, μπορεί να ασκηθεί αμέσως και θα λήξει 15 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης

Οικονομικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου 2020
Η καθαρή ζημιά για το τρίτο τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 ήταν 24,384 εκατομμύρια δολάρια, μειωμένη σε σύγκριση με την καθαρή ζημιά των 27,607 εκατομμυρίων δολαρίων του τρίτου τριμήνου του 2019. Τα έξοδα έρευνας και ανάπτυξης ήταν 20,1 εκατομμύρια δολάρια και τα γενικά και διοικητικά έξοδα ήταν 3,5 εκατομμύρια δολάρια για το τρίμηνο.


Οικονομικά αποτελέσματα 9μηνου 2020
Η καθαρή ζημιά για το 9μηνο του 2020 ήταν 64,415 εκατομμύρια δολάρια , μειωμένη σε σύγκριση με την καθαρή ζημιά των 88,042 εκατομμυρίων δολαρίων του 9μήνου 2019.
Τα έξοδα έρευνας και ανάπτυξης ήταν 52,69 εκατομμύρια δολάρια (70,513 εκατομμύρια στο 9μηνο 2019) και τα γενικά και διοικητικά έξοδα ήταν 9,414 εκατομμύρια δολάρια (16,306 εκατομμύρια στο 9μηνο 2019).

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, η ObsEva είχε :

  • Μετρητά ύψους 50,597 εκατομμύρια δολάρια (69,37 εκατομ. στις 21 Δεκεμβρίου 2019). 
  • Κυκλοφορούν ενεργητικό 56,296 εκατομμύρια δολάρια (74,773 εκατομ. στις 21 Δεκεμβρίου 2019) 
  • Άυλα περιουσιακά στοιχεία 26,608 εκατομμύρια 
  • Συνολικές υποχρεώσεις 62,75 εκατομ. δολάρια 
  • Συνολικό χρέος 26,69 εκατομμύρια δολάρια 
  • Συσσωρευμένες ζημίες 361,827 εκατομμύρια δολάρια

Τα Ίδια Κεφάλαια μειώθηκαν στα 22,185 εκατομμύρια δολάρια (48,955 εκατομ. στις 21 Δεκεμβρίου 2019)

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, μετά και την κυκλοφορία του φαρμάκου, τα έσοδα αναμένεται να αυξάνονται κατά μέσο όρο 59,77% ετησίως.
Οι προβλέψεις είναι :
Για το 2022 : Έσοδα 24 εκατομμύρια δολάρια - Ζημιές 125 εκατομμύρια
Για το 2023 : Έσοδα 67 εκατομμύρια δολάρια - Ζημιές 87 εκατομμύρια
Για το 2024 : Έσοδα 152 εκατομμύρια δολάρια - Ζημιές 70 εκατομμύρια
Για το 2025 : Έσοδα 249 εκατομμύρια δολάρια - Ζημιές 50 εκατομμύρια
Οι ελεύθερες ταμειακές ροές καθίστανται θετικές από το 2025.


Μια σειρά αναλυτών είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι και δίνουν υψηλότατες τιμές στόχους για την μετοχή.
Σύντομα, το μέλλον, θα δείξει αν δικαιωθούν.



180 σχόλια:

  1. Sir με την Fiii βλέπετε ακόμη τα πράγματα ακόμη θετικά? Το τελευταίο καιρό κάνει μια πλαγιοκαθοδικη εκνευριστική κίνηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμένεται σύντομα το IPO της SPACE X.
    Μπορώ να συμμετάσχω μέσω pre IPO εγγραφή σε αμερικάνο(ΝΥ) broker & investment adviser ( SEC &FINRA REGISTERED) τον οποίο βρήκα μέσω διαδικτύου με δική μου αίτηση.
    Έχει κάνει κάποιος ξανά την διαδικασία να μου πει. Δηλαδή αν υπάρχει ρίσκο για τα χρήματα , που λογικά πρέπει να κατατεθούν σε λογαριασμό του εκδότη.Πόσα πρέπει να είναι τα έξοδα του broker . Δεν υπαρχει εγγυηση οτι θα μου δοθούν οι μετοχές που θα ζητήσω από την κατανομή.
    (η αιτηση pre ipo ALLOCATION APPLICATION αναφέρει SIZE μεταξύ 50 και 800 μετοχών )ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε ωραια κινηση σε Adma σημερα κ Τακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://el.cryptonetlife.com/obseva-sa-q4-2018-earnings-conference-call-transcript-851594
    Καλησπέρα...εστω και με αυτοματοποιημενη μετάφραση και λιγη φαντασια, φαινεται ενδιαφερον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ.Τακη ενας φιλος μου προτεινε την ACEV. Κανει merge με την ACHRONIX. semi conductor εταιρια.
    δειχνει cagr 12% το χρονο. Μπορειτε να τη δειτε και να μου δωσετε μια γνωμη και εσεις? νομιζω οτι ειναι κατω απο το ρανταρ ακομα. Ασχολειται με ΑΙ , 5G , κτλ στυλ ΑΜD NVDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την είχα αναφέρει Κύριε Γεωπονε αλλά δεν ανταποκρίθηκε κανείς και την παράτησα....αν αξιολογηθεί από κάποιον φίλο εδώ τότε...

      Διαγραφή
    2. Εμένα μου άρεσε πολύ πάντως κύριοι και καβάλησα προχθές πιλοτικά στο $11.
      Τώρα θέλει περισσότερο ψάξιμο για να δώ τι είδους διαχείριση θα γίνει, παίγνιο ή κάτι άλλο.

      Διαγραφή
    3. Για δες το Κύριε BARREN και βγάλτε πόρισμα για τον ασθενή σαν πιο ειδικός από πολλούς απ' εμάς...

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Ehang (EH) +52,5% κλείσιμο .Για να βλέπουμε τις τασεις .
      Για κέρδη εχει ο Θεος. Φανταστείτε π.χ να βγαλει η LAZY κανενα αυτοκινουμενο με αυτοοδηγηση ,να κοιμασαι στο κρεβατακι σου και να ξυπνας την αλλη μερα 800 χμ πιο μακρια μπροστα σε καμια λιμνη !!! Τι superloop ? Θα μιλαμε για διακτινισμο!!!Κι ολα αυτα με 15 ευρω καυσιμα.

      Διαγραφή
  7. καθώς πλέον το Αμέρικα ήρθε για να μείνει στην καθημερινότητα μου, θέλω να ρωτήσω εάν κάποιος αγαπητός συνφορουμίτης έχει δοκιμάσει εκτός από τις γνωστές πλατφόρμες τις πλατφόρμες της TD Ameritrade ή την πλατφόρμα του Tradestation για online εντολές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η td ameritrade είναι πολύ καλή (πολλά χρόνια δοκιμασμένη). Δεν ξερω αν ειναι τώρα ευκολο το άνοιγμα λογαριασμού. Δεν την συνιστω είναι για συχνό trading σε παράγωγα-cfds fx, commodities etc

      Διαγραφή
  8. Να δείτε την Οntrak. Κάποιος φίλος την έχει αναφέρει τις προάλλες..

    Προσωπικά έχω μπει περί τα 60, βλέπω τρομερό growth για φέτος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κ αν κρίνω από αντίστοιχες του ευρύτερου κλαδου (πχ teladoc) βλέπω τιμές 2ΧΧ ίσως και μέσα στο 2021.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ κ. Ανδρέα καβάλησα @66. Πραγματικά δυνατό Growth και υποσχόμενο αντικείμενο, πάει για βαθειά κατάψυξη μάλλον στο Χ/Φ.

      Διαγραφή
  9. obsEVA o ADAM σε περιμένει στα 3,6 με 3,8!!!
    Εκεί δεν φοβάται τον καταραμένο όφι .... τρώει και το μήλο αμάσητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν πάει .... θα πυροβολήσω ψηλότερα. Εντός διημέρου οι αποφάσεις.
      Απλώς το 3,6 δίνει σιγουριά καθώς υπενθυμίζω ότι ...

      '' Κάθε ένταλμα έχει τιμή άσκησης 3,43 USD ανά μετοχή, μπορεί να ασκηθεί αμέσως και θα λήξει 15 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης''

      Διαγραφή
    2. Αν βλέπετε το 10 δεν θα παίζουμε με τα 20λεπτα..
      Στο 3.80 μέσα αλλιώς όπου φρενάρει..

      Διαγραφή
    3. Κ Τακη αν κατάλαβα καλα μέχρι το Φεβρουάριο 2021 η C Wainwright & Co μπορεί αν θέλει να αγοράσει 6.448.240 νέες μετοχές που θα εκδοθούν με 3,43 η καθεμιά.

      Διαγραφή
    4. Προσέξτε όμως .... ακόμη δεν είναι στέρεα σαν την ΑDMA.
      Αν πάντως τελικά εγκριθεί το φάρμακο (που θα εγκριθεί) την ημέρα εκείνη θα ξαναπετάξει το χαρτί.

      Διαγραφή
    5. Να ρίξω μια ιδέα; Γιατί δε πουλάτε put options ώστε να τις αγοράσετε;

      Σενάριο 1) Put option OBSV Feb19 '21 στα $5 τώρα έχει ~$1.25. Δηλαδή, πουλάτε ένα συμβόλαιο, τσεπώνετε $125 premium και στις 19/2/2021 αν η τιμή της OBSV είναι κάτω από 5, σας πουλάνε 100 μετοχές στα 5, δηλαδή $500 σύνολο, μείον $125, άρα τις έχετε αγοράσει στα $3,75 το τεμάχιο

      Σενάριο 2) OBSV Mar19 '21 2.5 PUT, τώρα ~$.15, πουλάτε κάμποσα συμβόλαια, και αν πάει εκεί κάτω τις αγοράζετε σε ελκυστική τιμή, αν όχι τσεπώνετε το premium και είστε ωραίος.

      Προφανώς υπάρχει ρίσκο, αλλά αν πιστεύετε την εταιρία και αυτή έχει ξεφύγει, γιατί να μη πιάσετε λίγη αξία έτσι;

      Διαγραφή
    6. obsEVA o ADAM σε περιμένει στα 3,6 με 3,8!!!....
      κοντεψε κ. Τακη.....εγω λεω να περιμενουμε ακομα λιγο. Εσεις?

      Διαγραφή
    7. Tα μισά θα τα πάρω σε αυτό το επίπεδο.
      Λίγο ακόμη ...

      Διαγραφή
    8. 3.82 μπηκα και εγω,...μακαρι να παει και αλλο κατω!!!

      Διαγραφή
  10. Επιτέλους Κύριε Τάκη μου ... προς στιγμήν πίστεψα πως την έκανες Χρηματηστηριο του MARS και δικαίως γιατί σε λίγο μόλις τελειώσεις με τον CHAMAT για εκεί σε Βλέπω...Τι είπε ο κύριος Alex Klo?πως έχετε έρθει απ' αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H BIOLα έτοιμη να πάει πολύ ψηλά .... αλλά δεν μου αρέσει το αντικείμενο, διαφορετικά θα τα είχα καταπιεί τα κομμάτια.

      Διαγραφή
  11. Δεν ξέρω Sir μήπως πισωγυριζει για να συναντηθούν με την ADMA(ADAM)εκεί στο 3.60 για να ξεκινήσουν μαζί το μακρινό τους ταξίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SKILLZ
      Η Κάθυ αγοράζει σχεδόν καθημερινά !!!!!

      Διαγραφή
    2. και αλλα παιρνει? περα απτο πακετο το μεγαλο? ? ? !

      Διαγραφή
    3. εχθες τα πηρε ε??
      σημερα ενισχυσα και εγω και αλλο....γιατι μου θυμιζει εμενα sea κυριε τακη....
      μακαρι να χει την ιδια πορεια..

      Διαγραφή
    4. Θα την έχει!!
      Είναι το μέλλον. Δείτε ο Paradise (ο ιδρυτής) έχει μεγάλο ποσοστό ακόμη και δεν δίνει τις μετοχές του.

      Οι δεινόσυροι των αγορών (όπως τους αποκαλεί ο κύριος Barren) δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους.
      Είναι για κανένα τσάι και άντε καμιά ράβδο χρυσού.

      Διαγραφή
    5. κ. Τάκη τον κλάδο του Gaming πρέπει να τον ψάξουμε πολύ σοβαρά, σε συνδυασμό με άλλα πράγματα (Virtual Reality, Augmented Reality κλπ) πρέπει να έχει πολύ ψωμί. Πρέπει να βρω τίποτα πιτσιρικάδες να κάνω παρέα (ούτε στα νιάτα μου δεν κάτεχα).
      Γι' αυτό είμαι απαρηγόρητος για τη SEA : Gaming + Ecommoerce + Fintech στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή του γαλαξία.
      Πάω για κανένα ουισκάκι να ισιώσω...

      Διαγραφή
    6. ΚΎΡΙΕ Barren μου έχουν ξεμείνει κάτι Barolo Pio Cesare και Cerretta τι λέτε να τα πιω μην χαλάσουν?Δεν έρχεστε να τα εξετάσετε?😂😂😂😂😂

      Διαγραφή
  12. H skillz σκίζει γερά ανοδικά πατήματα .Αγορά ολίγων GBS -(BIOTECH SECTOR) ΘΑ κάνει ένα γρήγορο ανοδικό, πρόσφατη IPO. Στην biol όλα μέσα δεν έχω βγάλει ούτε το αρχικό κεφάλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η FIII, η last mile μας καθυστερεί λίγο,(οχι ότι ανησυχώ) αλλά δεν μπορώ να αγοράσω άλλα γιατί έχω υπερβεί το επιτρεπτό όριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ πήραμε το PSAC με τον Faraday της συμφοράς ... το FIII θα φοβηθούμε;

      Διαγραφή
    2. πολυ κουραστικη ομως η FII.... ποιος ειναι ο μεγαλος παιχτης που κρυβεται απο πισω?

      Διαγραφή
    3. κουραστική η FIII !!!!!!!! και τι να πώ με τίς μετοχές ΠΛΑΙΣ πού περιμένω να ξεφορτώσω στα 4 ε

      Διαγραφή
    4. Συνάδελφοι Μαραθώνιος είναι όχι 💯 που και που κάνουμε κάνα σπρίντερ για την αδρεναλίνη.... Είμαι παλιός και στους δύο ...Και στον πραγματικό μαραθώνιο (όχι πια λόγω τραυματισμών)και στις Αγορές... Προσοχή παλιός είπα όχι γνωστης..

      Διαγραφή
  14. Tο FIII απλά καθυστερεί το αναπόφευκτο 30+...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. K.GERRY και το GHIV δεν τραβάει. Υπάρχει τίποτα νεότερο γι αυτό; Κάτι λίγα έχω και απλά με κούρασαν. Ξέρω ότι έχετε γι αυτό απευθύνομαι σ εσάς

      Διαγραφή
    2. Κύριε Ξενοφών δεν τους δίνω ούτε λεπι ... σήμερα ψήφισαν και αύριο αλλάζει. ticker και γίνεται UWM...600B υποσχέθηκε ο Νέος Πρόεδρος ότι θα ρίξει στον τομέα του με φοροαπαλλαγές κτλ...Σε πολλούς δεν αρέσει το αντικείμενο...εγώ το πιστεύω και κρατάω το 5% του χαρτοφυλακίου μου...

      Διαγραφή
    3. Είναι το μοναδικό SPAC που παραμονή αλλάζει ticker και χωρίς να έχει κάνει κίνηση είναι κάτω ... Μόνο τυχαίο δεν είναι ...ότι ερμηνεύεται both sides οκ αλλά εγώ μένω ...

      Διαγραφή
  15. Κύριε Butcher ποιος "οίστρος" τσίμπησε την ΑΡΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω δει κάποια νέα νέα για την εταιρεία. To Agora (API) είναι ακόμα μια μικρή εταιρεία, έτσι είναι πολύ συχνές οι μεγάλες κινήσεις χωρίς προφανή λόγο. Κάτι που πρέπει να έχουμε κατά νου τόσο τις ανοδικές όσο και τις κάτω ημέρες! 😂

      Διαγραφή
    2. πάντως ο συνδυασμός ark, πολύ καλή βάση τεχνικά πέριξ του 40 και η άνοδος λόγω έλευσης Biden της Κίνας μεριάς το κάνει πολύ ενδιαφέρον. θα μείνω σε αυτό που είχε πει στο παρελθόν ο κος. Butcher ότι δεν είναι για αυτά τα επίπεδα και θα κρατήσω μικρό καλάθι.

      Διαγραφή
  16. SIR ετοιμάσου ντύσου και στολίσου...σε λίγο το SOFAKI θα σου χτυπήσει το κουδούνι να εναγκαλιστετε ...άφοβα έχει κάνει test...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπουμπουνισα τα υπόλοιπα Extra SKLZ 29.20 και τώρα μπαούλο την κυρία θέση...Σε ενδεχόμενη καλή διόρθωση μέσα ξανά για EXTRA αν και εφ όσον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και μια γνώμη φίλου γυναικολόγου,η οποία δεν αποτελεί σύσταση μπλα μπλα μπλα....

    Τα φάρμακα
    Που Αναφέρει Είναι Μεγάλη Μούφα....

    Είναι Σαν Να κάνω μια εταιρεία Φτιάχνοντας
    Ντεπόν ΚαιΑσπιρίνη
    Και Λέγοντας Διάφορες Ανακρίβειες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν μας ήθελε η EVA εμένα τουλάχιστον...Μ άφησε οξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ticker: FTOC
    https://seekingalpha.com/news/3652834-ftac-olympus-stock-surges-after-payoneer-merger-talks-reported

    https://www.reddit.com/r/SPACs/comments/l1hf2h/ftoc_payments_startup_payoneer_said_in_merger/

    PAYONEER https://en.wikipedia.org/wiki/Payoneer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα σας.Σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον και είπα να μπω κι εγώ στο trip-ακι.

    Τσίμπησα 500 AXAS στα $2.80 για αρχή μιας και Δημοκρατικοί χωρίς να τα κάνουν λαμπόγιαλο στο Middle East=φαγητό χωρίς αλάτι,οπότε το oil το βλέπω να τσιμπάει αρκετά...

    Μεγάλο το χρέος(δεν το συνηθίζω στις εταιρείες που αγοράζω,αλλά "σκάει" το 2022 οπότε χρόνος υπάρχει), όμως πολύ χαμηλό το book (αυτό πάλι το συνηθίζω θα έλεγα 😆).

    Επίσης έχω στο ραντάρ μου τις CPRX,TXMD,XSPA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να κάνουμε ένα γκάλοπ, μια έρευνα αγοράς;
    Ποιοι έχουν WTER ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την τελευταία φορά που το κάναμε δεν πήγε καλά ... χαχαχ.
      Εγώ πάντως κρατάω, σκύλος.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τάκη εγώ έχω τα αρχικά και αύξησα λίγο ακόμα αλλά δεν ξεπέρασα τα όρια του 5% που έχω θέσει στην WTER , στην SKLZ και την Ayro ξέφυγα με διπλή θεση τώρα Ayro εχω λιγότερα από το 1/3 της αρχικής μου θέσης ενώ SKLZ τα έχω όλα έχω βέβαια τώρα και 20% ρευστότητα Degiro και IB ( Κύριε Ευρωβλάχος με γύρισαν IB-CE χθες ).

      Διαγραφή
    3. Απώλειες πάντα θα υπάρχουν κύριε Barren .... για να δούμε. Κάτι περίεργα στο pre open είδα.

      Διαγραφή
    4. Μάλλον λόγω της ανακοίνωσης ότι ανέθεσε τη διαχείριση της προώθησης E-commerce σε εξειδικευμένο συνεργάτη:
      https://www.cbdwire.com/newsarticle/?qmstory=8549149990008646

      Εδώ που τα λέμε είναι ψιλοτραγικό που δεν το είχε κάνει εδώ και καιρό.

      Διαγραφή
    5. https://stocktwits.com/symbol/WTER το κουτσομπολιό της κάθε μετοχής το κοιτάζω από εδώ λένε και αρκετά χρήσιμα ορισμένες φορές. Ανοίγει πάνω για να δούμε θα ξεκινήσει επιτέλους https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/wter/pre-market-trades εδώ και τελευταίες πράξεις.

      Διαγραφή
    6. BFT Foley Trasimene Acquisition II https://finance.yahoo.com/quote/BFT?p=BFT ανοίγει πάνω αν κάνει το 20 θα δώσω τα μισά από αυτά που έχω και βλέπουμε.

      Διαγραφή
    7. Καλησπέρα σε όλους,
      κ. Τάκη έχω και εγώ λίγα WTER (το 0,9%) του Χ/Φ και δεν αγχώνομαι.
      Για ρωτήστε και πόσοι κρατάνε RADA? Διατηρώ και εκεί μικρή θέση (3% του Χ/Φ.)
      Πολύ καλή η εικόνα της.

      Διαγραφή
    8. Εμένα είναι το 9% του Χ/Φ μου. Αύξησα στην πτώση, για μείωση του Μ.Ο, μήπως έκανε κάποιο τίναγμα, αλλά μέχρι τώρα δεν...

      Διαγραφή
    9. Παρών και εγώ στα νεράκια με επιθυμητο στόχο τα 4 ευρώ μέσα στο 2021

      Διαγραφή
    10. Για το WTER οι αναλυτές δεν περιμένουν $9.58 εκατ. αυτό το τετράμηνο (αύξηση 13,2% σε σχέση με πέρυσι). Αποτελέσματα 8/2/2021.
      $9.58 Million in Sales Expected for The Alkaline Water Company Inc. (NYSE:WTER) This Quarter

      https://www.tickerreport.com/banking-finance/6953522/9-58-million-in-sales-expected-for-the-alkaline-water-company-inc-nysewter-this-quarter-2.html

      Διαγραφή
    11. δηλώνω δυναμικά ΠΑΡΩΝ!
      μου αρέσουν πολύ τα νεράκια, δεν τα δίνω, τα έχω βάλει μέσα μέσα στο μπαούλο...

      Διαγραφή
    12. Και εγώ με μέση τιμή 1,89. Έχω και ΦΡΙΓΟ...

      Διαγραφή
    13. Κυριε Τακη Παρών στη WTER οπώς και στη CELH εδω πιστευω οτι μπορουμε να μεινουμε εως οτου τα δουμε στο ψυγειο στο περιπτερο της γειτονιας !

      Διαγραφή
    14. Κύριε Τάκη η ψηφοφορία δεν πήγε κι άσχημα.... χώρια που έχουν και οι δορυφόροι που μας διαβάζουν αλλά δεν σχολιάζουν....ξέρω 3 μόνο εγώ που κατέχουν νερακια....

      Διαγραφή
    15. Απο εχθές φάνηκε, όπως λέγαμε, ότι το Wterάκι το ετοιμάζουν!!

      Διαγραφή
    16. Πριν κανα 2 μηνες ειχα πει για 2 ή 3 μηνες ταλαιπωρία και ότι μπορει να μη παει κατω του ευρω. Τεχνικα σπάει τη σφηνα και την αντισταση στο 1,23, να δουμε βεβαίως και το κλεισιμο. Μάλλον κάποιο νεο ή πηγε καλά το 3ο τριμ.

      Διαγραφή
    17. Παρών στα νεράκια με την μεγαλύτερη θέση στο χαρτοφυλάκιο μου!

      Διαγραφή
    18. Από σήμερα παρών και εγώ στα νερά

      Διαγραφή
  23. Είναι η μονη μετοχή που εχω με ζημιά (WTER) αγορασμένος στο 1,80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παρών και αγορασμενος με μικρή θέση 4000 το είχα γράψει πρό καιρού στον Κύριο Andrea αγορασμενος 1.18..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. My American dream team Aπο την υψηλότερη στην χαμηλότερη θέση sklz(19.60) ride (20.44) adma (2.05) npa(13.02) wter (1.05) aktx Akari Therapeutics (1.08 3x!!!) fiii (12.40) biol (0.44) hec (11.77) GBS(7.71) QLGN (3.22) PBF (7.80) LAZY (15.30) TLRY (8.45)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγωωωω! Και έχω και μεγάλη θεση στο ψωραλογο 😎😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κ. Τάκη δείτε τι spac Experience Investments το οποίο θα συγχωνευτεί με την Βlade Air Mobility.

    Αγοράζει και το Ark το οποίο συνήθως δεν μπαίνει μέσω spacs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πάντως στο pre market μέχρι τώρα δεν πείθει για κάτι....ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. k. Τάκη ζαχαρώνω μια εταιρεία mobile games, την Glu Mobile Inc (GLUU).
    Στα 9,7 έχει MCap $1.66 B
    Πωλήσεις 2020 => $555 Μ (P/S 3)
    Καθαρό ταμείο ~ $300 Μ
    Οριακή κερδοφορία και οριακά θετικές FCF.
    Μέσο Growth την τελευταία 3ετία ~25%.

    Αν μπορείτε κάποια στιγμή να της ρίξετε μια ματιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. k. Barren σχετικά με την Glu Mobile (GLUU). Η τρέχουσα διοίκηση είναι "κατώτερη" και δεν αναγνώρισε τις αποτυχίες της.

      Η εταιρεία ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα και εξακολουθεί να μην είναι βιώσιμη (κερδοφόρα).
      Η πρόσφατη ανάπτυξη προήλθε λόγω COVID, αλλά το ιστορικό της εταιρείας είναι αδιάφορο χωρίς να έχει δημιουργήσει μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, κάτι που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα όταν υποτίθεται είσαι εκδότης βιντεοπαιχνιδιών.

      Η εταιρεία εδρεύει στο Σαν Φρατζίσκο (στην κυψέλη της υψηλής τεχν.) και η διαχείριση/μανατζμεντ δεν είναι το ίδιο με τις άλλες επιχειρήσεις που εδρεύουν στην περιοχή.
      Για μάκρο - προσωπικά - είναι στο σωρό "νοτ γκουντ ιναφ".

      Διαγραφή
    2. K Taki πιστεύω ότι πρέπει άμεσα να μπούμε στην Gluu. νομίζω είναι έτοιμη κ διαβάζω πολύ καλά λόγια. κ. Andreas 04/08/2020.
      Όσο είχε τότε πρέπει να έχει και τώρα.

      Διαγραφή
    3. κ. Butcher πράγματι η μεγάλη αύξηση εσόδων το 2020 (~35%) πρέπει να οφείλεται στα lockdown καθώς το 2019 ήταν περίπου 17%.
      Τα θέματα με τη διοίκηση που λέτε δεν τα γνωρίζω, αν έχετε κάποια παραπομπή, ούτως ή άλλως είμαι στην αρχή του ψαξίματος. Από ένα σύντομο κοίταγμα τα παιχνίδια της έχουν καλές κριτικές. Επίσης το ότι δεν έχει μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια δε είναι τόσο κρίσιμο για μένα, μήπως η GRAVITY δεν καρκινοβατούσε μια 10ετία?

      Πάντως κάποιος λόγος σίγουρα υπάρχει που εν μέσω τέτοιου κλίματος έχει τόσο χαμηλό P/S. Θα με ενδιέφερε να ακούσω περισσότερα για την άποψή σας για τη διοίκηση.
      Πάντως κάποια εξήγηση πρέπει να υπάρχει

      Διαγραφή
    4. κ. Warren η GLU Mobile (NASDAQ:GLUU) έχει έδρα δυστυχώς στο Σαν Φρανσίσκο -εκεί στον κόλπο (bay) είναι το ΤΣOY-ΛΟΥ των εταιρειών της υψηλής τεχνολογίας. H έλλειψη εξειδικευμένων στελεχών , προγραμματιστών, software engineers, developers etc έχει οδηγήσει τις εταιρείες που θέλουν να ξεχωρίζουν και να αγοράζουν στελέχη από το πάνω ράφι να προσφέρουν "κάτι" παραπάνω για την προσέλκυση τους π.χ. stock options, πολλά stock options που γίνονται cash out μετά από καιρό, παροχές, ωράριο, γεύματα,  κοκ (δείτε εδώ για πιο πολλά στοιχεία https://www.builtinsf.com/ ).

      Στο στοιχείο της ποιότητας της διοίκησης, που είναι το πρώτο μου sniff check - εκεί η GLU δεν είναι αρκετά καλή για μένα - βέβαια η αγορά πετάει - όλα μπορούν να απογειωθούν και οι μουγκοί να μιλήσουν.

      Οι κριτικές στο Glassdoor.com δείχνουν οτι η διοίκηση έχει γνώση των καταστάσεςων
      και προβλημάτων, αλλά δεν υπάρχουν στοχευμένες ενέργειες βελτίωσης και συμμόρφωσης.

      Τα παιχνίδια της είναι πολλά (495 τίτλους), δεν υπάρχει κάποιο να ξεχωρίζει (όπως το Ragnarok της Gravity). Το αξιόπιστο sensortower.com έχει τους τίτλους της και αυτό που ήταν πρώτο στις επιλογές ήταν το DINO HUNTER.
      Σχετικά με την GRAVITY ( NASDAQ:GRVY) για να μην μακρυγορώ δείτε τις χρονιές και τα αντιστοιχα γεγονότα:
      - 2000 ίδρυση της Gravity- 2002 έκδοση για PC το παιχνίδι Ragnarok - 2005 εισαγωγή στο NASDAQ- 2004 - 2006
      Η εταιρεία είχε μια αρκετά ταραχώδη ιστορία που αρχικά περιελάμβανε εσωτερικές πολιτικές συγκρούσεις μεταξύ του CEO Hakyu Kim (που τελικά εγκατέλειψε την εταιρεία) και του προέδρου της εταιρείας Jung Ryool Kim (που αργότερα ανέλαβε τον έλεγχο ως CEO), αλλά έκτοτε σταθεροποίησε και επέκτεινε τις δραστηριότητές του σε όλη την Βόρεια και Νοτιοανατολική Ασία μέσω εποπτευόμενων συνεργασιών με εγγενείς εταιρικές οντότητες
      - 2008 είσοδος στο μετοχολόγιο κ διοίκηση της Ιαπωνικής GUNGHO - 2011~2016 πτώση πωλήσεων - 2016 συμφωνία (5 ετών) με την Κινεζικό developer Dream Square και παράλληλα στροφή στα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα.- 2018 η TENCENT Holdings αναλαμβάνει την διανομή στην κατακερματισμένη αγορά των παιχνιδιών στην Κίνα (πάνω από 200 κανάλια διανομής) επίσης οι Κινεζικές αρχές είναι αρκετά αυστηρές, ως προς το περιεχόμενο (political correct) και εθισμό των παιχνιδιών. Δεν επιτρέπουν σε ξένες εταιρείες την είσοδο τους σε αυτό τον επικερδή τομέα. 
      Απο το 2002 η NASDAQ:GRVY αρμέγει το Ragnarok και ανάλογα πως στέκεται η διοίκηση κινείται και χρηματηστιριακά η μετοχή.   NASDAQ:GRVY  για μένα είναι BUY και αν γίνει το revision στο RAGNAROK έχει άνετα τα $2Β κεφαλαιοποίηση (είχε αναφερθεί το καλοκαίρι μαζί με την NYSE:SE )

      Διαγραφή
    5. κ. Butcher μου δώσατε δουλειά για όλο το Σ/Κ! Σας ευχαριστώ πολύ, διαφορετικά θα ήμουν αναγκασμένος να ζήσω...
      Barren όμως, Warren είναι ο μπάρμπας μου.

      Διαγραφή
  30. SIR το SOFAKI έχει μουλαρωσει..
    Δεν κάνει πίσω....πυροβολησατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κύριε Βarren μου αυτό είναι πιο παλιό ... πιστεύω το ξέρει η Αγορά και ότι πριν 2 μήνες περίπου το είχε αναφέρει σε μία συνεντευξη του το αφεντικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τη WTER λέτε? Τι παλιό, χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας είναι.
      Δεν ξέρω τι λέει το αφεντικό, αυτό που ξέρω είναι ότι αν κοιτάξετε αυτή τη στιγμή σε οποιοδήποτε site μεγάλου retailer, η παρουσία της εταιρείας αυτή τη στιγμή είναι επιπέδου ψιλικατζίδικου. Σε αρκετά δεν υπάρχει καν στη λίστα των brands (ακόμα και αν διατίθεται το προϊόν).
      Συνεπώς κατά τη γνώμη μου η ανακοίνωση είναι σημαντική.

      Διαγραφή
  32. Κύριε BARREN μου με παρεξηγησατε....δεν έχω πρόθεση να σας ψεξω η να σας διαψεύσω...το διάβασα αυτό που ανεβάσατε και είναι σημερινό...σας λέω όμως πριν καιρό τι διάβασα εγώ όσον αφορά την προώθηση των προϊόντων της εταιρείας... πιστέψτε με δεν το έβγαλα απ' την Κεφαλά μου...αν το βρω θας σας το ποσταρω... φιλικά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. k. Gerry δεν τίθεται θέμα αν με ψέξετε, φυσικά.
      Αν έβγαλα μια ένταση είναι γιατί μετά από μια περιήγηση στα site των retailers που αναφέρονται στο άρθρο, διαπίστωσα ότι οι τύποι είναι ελαφρώς τσοπαναρέοι.
      Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως, ελπίζω αυτή η κίνηση να φέρει αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    2. Για ρίξτε μια ματιά στην GSAT....

      Διαγραφή
    3. H Wter θέλει μια καλή αύξηση κεφαλαίου με έκδοση μπόλικων μετοχών, σε τιμη όχι όμως κάτω του 1 ευρώ.

      Εγω αυτο περιμένω να δω για να φορτώσω ... αν δεν γινει, μια χαρά ειναι τα κομμάτια που έχω.

      Διαγραφή
    4. k. Gerry αν το λέγαμε πριν δυο εβδομάδες διαγραμματικά και μόνο ίσως άξιζε να ασχοληθούμε. Τώρα μου προκαλεί τρομερή ανασφάλεια.
      No Growth, No Earnings, No Cash, No Liquidity, Lots of Debt, P/S ~17, μάλλον το Hype την κινεί επειδή υπάρχει η λέξη Satellite στο αντικείμενό της.

      Γενικά με ενδιαφέρει να βρω εταιρείες για την επόμενη 2~3 ετία τουλάχιστον, με αυτή δε το βλέπω.

      Διαγραφή
    5. Οκ Κύριοι .. πάμε στην επόμενη...

      Διαγραφή
    6. Πάντως κ.Gerry, εμένα η gsat μου θύμισε την insat!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    7. Για να δούμε όμως τι κάνει η Αμερικανίδα ... ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΆ ΤΗΛΕΦΩΝΑ λέει.
      Μα, εμείς έχουμε τους δορυφόρους 😉😉😉

      Απο το λίγο που την έχω κοιτάξει ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, έχω ST (NPA) τον ίδιο το δορυφόρο.

      Διαγραφή
    8. Μη βαρατε όλοι μαζί και με το μαλακό...,😂😂😂... μία πρόταση έκανα....ο Κύριος Τάκης σαν δάσκαλος αςρίχνει και μια "φαπα"....χαχαχα...

      Διαγραφή
    9. Καλημέρα σε όλους,
      κ. Τάκη και εγώ το ATM περιμένω στη WTER για αύξηση θέσης, αλλά ο Ρίκυ έχει πει στο τελευταίο conference call ότι τα μετρητά αρκούν για όλο το 2021. Τώρα αν λέει αλήθεια....
      Αν μπορεί κάποιος φίλος που ζει στις ΗΠΑ να μας πει αν βλέπει προϊόντα στα WALL MART.

      Διαγραφή
  33. Άσχετο! Άποψη για PSTH κανείς, κυρίως τεχνική?

    Με προβληματίζει το γεγονός ότι η IBKR δεν μου δίνει δυνατότητα για διαπραγμάτευση warrants στη συγκεκριμένη μετοχή και μετά τη συγχώνευση θα δώσει 2/9 warrant ανά μετοχή. Μήπως φταίει ότι είμαστε από Ευρώπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ship +21%!!!!
    Δείτε διάγραμμα από την εισαγωγή της, για τεστ εγκεφαλικού.
    Η 6η αίσθηση, τελικά υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχααα....!!! Ενδιαφέρον αν και εχει κανει σπλιτ / 16-1 Reverse Stock Split.
      https://finance.yahoo.com/news/seanergy-maritime-holdings-corp-reports-130000899.html
      Αξιζει μελετης!!

      Διαγραφή
    2. Olymp
      Είστε ο πρώτος-μετα από μένα- που έκανε έστω και ένα σχόλιο,αν και την έχω επισημάνει στο κοντινό παρελθόν.
      Μέχρι που ανησύχησα, μήπως υπάρχει κάποια ομερτά!!!!!!!
      Αξίζει bet μια που ανακάμπτει ο κλάδος.

      Διαγραφή
    3. Εγώ το έχω δηλώσει επανειλημμένως .... σε Κινέζο με έδρα Κίνα και σε Έλληνα (αν έχει έδρα στην Ελλάδα ακόμη χειρότερα) δεν τα βάζω τα λεφτά μου.

      Ο πρώτος είναι κομμουνιστής αρπάχτας, ο 2ος είναι Έλληνας και πρέπει να πηγαίνεις τοίχο τοίχο και να ψάχνεις διαρκώς τις τσέπες σου.

      Εξαιρέσεις υπάρχουν, αλλά ο κανόνας μου είναι αυτός.

      Διαγραφή
  35. https://twitter.com/chamath/status/1352300688278110210?s=19
    Ποια είναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή τη στιγμή και σκ@τ@ να βάλει σε ένα βαζάκι ο Chamathinio τα ξεπουλάει άνετα για χαβιάρι.
      Δεν αποκλείεται να είναι IPOD ή IPOF (τα οποία καλπάζουν από το hype). Μήπως σε αυτά δε θα ηγείται του PIPE o Προφήτης?

      Διαγραφή
    2. Βλέπω και κάτι τέτοια άρθρα και τρελαίνομαι! Λέτε να είναι καμία microvast?
      https://wccftech.com/the-only-thing-certain-about-the-merger-between-microvast-and-tuscan-holdings-corp-thcb-is-that-nothing-is-certain/

      Διαγραφή
    3. Αν γίνει αυτό ποια QS ???Θα γίνει το έλα να δεις....

      Διαγραφή
    4. https://twitter.com/SPACtrack/status/1352497769139855360

      Διαγραφή
    5. Ο Τσέιμαθ σε προηγούμενα tweet του είχε αναφέρει (σχετικά με τη συσχέτιση που κάνουμε με τη Microvast) ότι θέλει να επένδυση στο τομέα της κλιματικής αλλαγής και πιο συγκεκριμένα, σε μια εταιρεία που θα φτιαχνει μπαταρίες και η οποία έχει το ("killer spec") μεγάλο πλεονέκτημα ότι φορτίζεται σε χρόνο λιγότερο των 15 λεπτών(Microvast->10 λεπτά).
      Ακόμη το spac της THCB απ' ότι φημολογείται ψάχνει έναν ακόμη PIPE investor για να μπορέσει να φέρει στο τραπέζι επιτέλους την οριστική συμφωνία συγχώνευσης με τη Microvast.
      Το tweet με την απάντηση θα βγει αύριο πριν το άνοιγμα της αγοράς.
      Εμένα προσωπικά με τρώει λίγο το χέρι μου να ενισχύσω, έστω και προσωρινά.

      Διαγραφή
    6. Κύριε panagiotis.k εννοείτε σήμερα η την Δευτέρα...? αύριο είναι Σάββατο...

      Διαγραφή
    7. Εδώ κύριε Gerry. Έχετε δίκιο, έχω χάσει τις μέρες...
      https://twitter.com/chamath/status/1352480480520671233?s=19
      Κ. Τάκη αυτή φημολογείται ότι είναι η μία εταιρεία και έχει πει για άλλη μια.

      Διαγραφή
    8. Και εδώ και παντού μπορεί να είναι ο Σατανάς... Και τι κάνουμε πυροβολούμε και εδώ στο 50% πάνω????τι λέει η Μυτούλα σάς?

      Διαγραφή
    9. Δεν ειναι εδω

      https://finance.yahoo.com/news/evgo-ls-power-company-leader-113000932.html

      Διαγραφή
    10. Η ίδια με την από πάνω δεν είναι; Δεν μπορώ να βρω spac με τον ticker "cris"

      Διαγραφή
    11. Ναι ναι.. Κ. Gerry σήμερα θα την ανακοινώσει ο αρχηγός λογικά. Πριν 7 ώρες ήταν το tweet, βάλτε και άλλες 7 διάφορα ώρας με τις Η.Π.Α.

      Διαγραφή
    12. Κύριε Τάκη είναι η CLII η όχι κατά την γνώμη σας ?ρωτάω γιατί η μία ανάρτηση σας αναιρεί την άλλη μίας και στις δύο αναφερεσθε στην CLII

      Διαγραφή
    13. Έβαλα το link και δεν είναι μέσα στο pipe της CLII.
      Που μπερδευτήκατε;

      Έγραψα Clii γιατί ρωτήθηκα σε ποιο σπακ αναφερόταν η ανάρτηση.

      Διαγραφή
    14. Αυτό κατάλαβα και εγώ ότι δεν είναι ...η Τοσκάνη στο Pre market κάτι δείχνει...

      Διαγραφή
    15. Τελικά αγοράζουμε CLII κ. Τακη;

      Διαγραφή
    16. Μάλλον αποκοιμήθηκε ο ηγέτης...

      Διαγραφή
    17. Ο προφήτης θα μίλησει...διαλογιζεται. Σιγά μην εκτεθεί...

      Διαγραφή
    18. To Spac μάλλον δεν είναι ακόμη έτοιμο για ανακοινώσεις.

      Διαγραφή
  36. Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου φίλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κυριε Τακη με βαθυ γνωστη της αμερικανικης αγορας που μιλησα σημερα μου ανεφερε 2 εταιρειες στις οποιες βλεπει ισχυρο growrh και τα ονοματα αυτων
    1)BOXL
    2)EVFM
    ΘΑηθελα την γνωμη σας αν βρειτε λιγο χρονο κα τις ψαξετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. GHIV manipulation χωρίς προσχήματα.... συμβαίνουν καί στις καλύτερες οικογένειες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ehang (EH ) αλλο ενα συν +20 % εχθές και + 2% σήμερα.
    Επίσης Uxin +20% ( κι αν αυξησει της πωλησεις...!!! ) .Σχετικά με wter προσωπικά μηδένισα και την αντάλαξα με ΜΑΧΕΟΝ ( ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛ της ΜΑΡΚΑΣ sunpower, τα οποια ειναι τα καλυτερα σε αποδοση στην αγορα με εγγυηση παραγωγης 95% στον 25 χρόνο ) και ευτυχως ειμαι 110% πανω.
    ( Ηθελα να την γραψω στο blog αλλα δεν πρόλαβα , ειχε ηδη ανεβει αρκετα και δεν το τολμησα ) Ειλικρινα, Καλα κερδη στους εναπομειναντες στην WTER !!!

    Υ.Γ μετα τα οσα διαβαζω για την TESLA σκεφτομαι να κανω μια antitesla μακροπροθεσμη προταση με 3 εταιριες που κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα( ισως λιγο καλυτερα κατα την γνωμη μου απο την TESLA ) και με κερδη κιολας!! με αποτιμηση 88,5 δις only ( και οι τρεις μαζί ). Οποτε αν η TESLA παει 7000 $ το 2024 που υπολογιζει ark - Cathie Wood τότε καντε τους υπολογισμους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλημέρα,
    Για δείτε και αυτό https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-22/charging-network-evgo-said-near-merger-with-climate-change-spac

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη στο +68% στο premarket.
      Επόμενος στόχος για τα spacs είναι η Electrify America.
      κ. Τάκη δείτε εδώ όταν έχετε χρόνο γιατί θα ακούσουμε γι' αυτήν στο μέλλον.

      https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjlzLTErK_uAhUkTxUIHaX5DIcQFjAAegQIARAC&url=https%3A%2F%2Fefiling.energy.ca.gov%2Fgetdocument.aspx%3Ftn%3D233622&usg=AOvVaw2ah1IiE0eQUfsQaBvmV_Ke

      https://media.electrifyamerica.com/en-us/releases/94

      Διαγραφή
  41. Lousid επανήλθαν οι ρομπινχουντιδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. CCIV
      Το μοναδικό spac που διαπραγματεύεται και σε ξένο χρηματιστήριο.

      https://www.boerse-berlin.com/index.php/Shares?isin=US1714391026

      Διαγραφή
    2. SIR που το ανακάλυψε η Μυτογκα σας ?....αυτό είναι σημαντικό στοιχείο για την υπεράσπιση ....!!?

      Διαγραφή
  42. Καλησπέρα.
    Ενδιαφέρον άρθρο για Liveris και ccitv-Lucid στους LA Times
    https://www.latimes.com/business/story/2021-01-22/lucids-chairman-plays-both-sides-of-blank-check-ipo-deal-with-deep-ties-to-saudi-arabia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Υπάρχει η άποψη ότι ο Παλαχαπιτίγια εννοεί την STEM. stpk το spac της.

    Εδώ που τα λέμε βέβαια, καθένας την εταιρία που είναι μέσα πιστεύει ότι εννοεί. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι εννοεί αυτή. Πιστεύω πως ούτε την tuscan εννοεί.

    Εχω stem και διακρατώ παρόλο που έχει πέσει σχεδόν 20% από τα ψηλά της. Θεωρώ ότι είναι τρελή long term διακράτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. K Τάκη την Gamestop που είχαμε συζητήσει το καλοκαίρι καθώς ήταν μέσα με μεγάλο ποσοστό κ ο Βig Short την έχετε δει που πήγε??😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιο ανακοίνωσε κύριε Τάκη γιατί είμαι εκτός

      Διαγραφή
    2. Κυριε Geopard
      Αν μιλάτε για Chamath ... ακόμη τίποτα.

      Διαγραφή
    3. https://prnt.sc/xgpuzp αυτό βρήκα στο stocktwits.com δεν ξέρω αν ο λογαριασμός ειναι original

      Διαγραφή
    4. k. Geopard ok, κάνει πολλές παλαβομάρες το αγόρι ...
      ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ STOCKTWITS

      ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
      HAAAAAAAAAAHAHAHHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH
      JAAAAAAAAAAJAJAJAJAJJJJAJAJAJAJJAAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJ
      (Το τελευταίο γέλιο είναι στα Ισπανικά για όποιον δεν ομιλεί)

      Διαγραφή
    5. Δεν μπορείς να εχεις εμπιστοσύνη ούτε καν στο tweeter . WTER συνεχίζει τα απαράδεκτα που κάνει να μην μπορει να κρατήσει τα κέρδη του στο ταμπλό αν και σήμερα με γύρισε κάποια στιγμή σε κέρδη τα κράτησα αν και ξέρω ότι δεν κρατάει τιμές συνήθως.

      Διαγραφή
    6. k. Geopard, υπομονή χρειάζεται, δεν πιστεύω ότι τα σοβαρά κέρδη θα τα δούμε γρήγορα εδώ.
      Δεν υποχωρούμε αν δε δικαιωθούμε (που λέει και το ΠΑΜΕ).

      Διαγραφή
    7. Να μην τα δούμε Κύριε Barren γρήγορα...να ξεφορτωσω άλλου και να φορτώσω κι άλλα νερακια...

      Διαγραφή
    8. Πραγματικά, αν δεν είχα τις προμήθειες της optima θα τα φόρτωνα συνεχώς σε αυτές τις τιμές με τη διάσημη τεχνική "φασούλι το φασούλι"😂

      Διαγραφή
    9. Έχουμε τόσες μετοχές να αγοράσουμε δεν θα βάλω άλλα χρήματα στα νερά για να μην πω ότι στα 2,5 θα τα χαιρετήσω , τόσες και τόσες δίπλωσαν με τα νερά δεν θα ασχοληθώ άλλο , καλύτερα να κάνω trading στην NGA που και μου δίπλωσε αφού την έδωσα στα 32 και τώρα διορθώνει , αν την δω γύρω στο 22 θα ξαναπάρω τα μισά που είχα .

      Διαγραφή
    10. Κύριε Geopard στην Αμερική ποτέ μην λες ποτέ...αν κάποιος πριν λίγο καιρό σας έλεγε ότι θα αγοράζατε στο +70 η 80%, μιας μετοχής στο άνοιγμα η μετά στο 100% και βάλε θα του λέγατε το πιθανότερο πως είναι τρελός συνηθισμένοι όπως είμαστε με το κάρο εδώ στο XΑΑ εμού μη εξαιρουμένου φυσικά... παίζαμε σε λάθος γήπεδο....τα νερά μπορεί να εκπλήξουν ...όχι και τόσο μακριά....

      Διαγραφή
    11. Επιλογή σας είναι...
      Όπως είπα και πριν δεν περίμενα τόσο καιρό για να τα πουλήσω όλα στα 2.5$, αν ήταν έτσι τον Ιούλιο θα τα είχα πουλήσει.
      Ας μας πληρώσει χοντρά λοιπόν ή καθόλου!

      Διαγραφή
  45. Όπως είδαμε όλοι, όταν αποφασίζουν να κλείσουν θέσεις οι αλγόριθμοι, δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα..

    Την προσεχή εβδομάδα έχει οικονομικό φορουμ η Σαουδική Αραβία για το 2020. Λογω κοβιντ, αναβληθηκε. Θα μιλήσουν και ο ceo Lucid και αυτός της CCIV. Εικάζεται ότι αν ειναι να ανακοινωθεί κάτι, θα γινει εκει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρισκάρω πρόβλεψη.

      Μέχρι Δευτέρα θα έχουμε deal.

      Διαγραφή
    2. Μακαρι κε Τάκη :)

      Να σας κανω μια γενική και τεχνική ερώτηση; Ο αριθμός των μετοχών που αναφέρετε στα Investor Presentations ότι θα υπάρχει μετά την συγχώνευση, περιλαμβάνει τις μετοχές που θα εκδοθούν για το PIPE?

      Εγώ πιστεύω πως ναι, γιατί γράφει fully diluted shares. Πιστεύω περιλαμβάνεται το PIPE και όχι τα warrants.

      Είναι όμως έτσι;

      Διαγραφή
    3. Είναι και οι μετοχές του Pipe .... δεν συμπεριλαμβάνονται τα warrants, εννοείται.

      Διαγραφή
  46. K Taki & Butcher δείτε κ αυτήν που προέκυψε από spac με τη συμμετοχή του Οaktree. Διαβάζω ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ανταγωνιστη της Teladoc.

    https://www.google.com/amp/s/techcrunch.com/2021/01/21/telehealth-startup-hims-fell-in-its-public-trading-debut-and-thats-fine-with-its-ceo/amp/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πάντως η αγορά έχει ξεφύγει.. προ 2μηνoυ max μου είχαν δώσει ορισμένα penny stocks όπως η Sunworks στα 2$ και μάλιστα είχε κάνει κ μια σχετική κούρσα. Χθες που αναφέρθηκε πάλι ήταν στα 23!!!

    Tα ίδια και η Cbaκ, η Pola και ορισμένες ακόμα οι οποίες όλες σχεδόν έχουν 10πλασιασει κ μάλιστα σύντομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν μπήκατε κ.Ανδρεα?
      Ότι έγινε το 99 εδώ, γίνεται τώρα εκεί και θα ξαναγίνει εδώ με αφορμή το τώρα εκεί!!!!!
      Για αυτό μπείτε σε όσα penny ΔΕΝ έχουν τρέξει ( αν βρείτε πείτε και σε μας) και εκεί και ΕΔΩ!!

      Διαγραφή
    2. Έλα ντε!! Χαχαχα... Μάλλον επειδή όταν μπαίνω, μελετώ κ κατά βάση μπαίνω δυνατά.. δεν θα έπαιρνα ποτέ σε μια από αυτές θέση της προκοπής. Βέβαια εκ του αποτέλεσματος κ μια μικρή θέση έδωσε λεφτά!!! Επίσης έχω φορτωθεί τα νερά (40Κ) και μου την έχει δώσει η αλήθεια είναι, μιας κ έχει παίξει το κάθε σαπακι κ αυτή που παρουσιάζει στα νούμερα κ ενδιαφέρον σε σχέση με την κεφαλαιοποιηση όχι μόνο δεν έπαιξε αλλά είναι κ αρκετά χαμηλότερα από το καλοκαίρι!!

      Δεν έβλεπα κάτι, growth ή οτιδήποτε... Κ μάλιστα είχαν κ μακροπρόθεσμα πτωτικά διαγραμματα. Ισως λόγω Biden βρήκαν αφορμή να τις απογειώσουν ότι αφορά το ευρύτερο τομέα του green, ίσως κάποιες ήταν καιρό κάτω από το 1 ντολαρ οπότε βρήκαν κ αφορμή...

      Εδώ δεν μπήκαμε στην Gamestop που είχε κ ενδιαφέρον...

      Διαγραφή
    3. Βλέποντας που πήγε το Spac της EVgo κ κοιτώντας τα νούμερα στo presentation, διαπιστώνω πόσο τζάμπα είναι συγκριτικά η EVBox!!! Για να μην μιλήσω για τη σαπακοBlink...

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ με τον κύριο Ανδρέα.
      Αν κάποιος θέλει να παίξει φόρτιση EVs ... και για εμένα προτιμάει την ΕVBOX

      Διαγραφή
  48. Sir Takis διαβάζω ότι ο Chamath ετοιμάζει deal με DUNE ή ETAC. Έχετε καμία τέτοια πληροφορία ή ράδιο αρβύλα...ότι θέλουμε να πάει μόνο πάνω κολλάμε και το τρελό αγόρι..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. κ.Τάκη την έχετε δεί αυτή .
    https://gr.investing.com/equities/grande-west-transportation-group?cid=1165967
    https://vicinitybus.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλησπέρα ...εχει καποιος απο εδώ εμπειρία με Metatrader 5?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλημέρα σε ολους. Βάζω εντολή στη GEGIRO για πώληση μετοχής και δε με αφήνει πάνω από 20% απο το προηγούμενο κλείσιμο. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς πρέπει να δώσετε εντολή μόνο όταν ανοίξουν οι ώρες συναλλαγής για πάνω από 20% χτες αυτό έπαθα με την Psac εναλλακτικά δίνετε ελεύθερη εντολή αλλά δεν ξέρεις που και πόσο θα πουληθεί ή θα αγοραστεί η μετοχή.

      Διαγραφή
    2. Κ Geopard καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν ανοίξουν λέτε ότι θα την πάρει για πάνω από 20%;

      Διαγραφή
    3. όταν ανοίξουν οι συναλλαγές η πλατφόρμα βλέπει τις τιμές τώρα όχι χτες πχ στην psac έπαιρνε μέχρι 15,6 με το που άνοιξε έβαλα 16,5 και μπήκε η εντολή φοβήθηκα μήπως και προλάβω και δεν έβαλα 17 που τελικά το ξεπέρασε.

      Διαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂