Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Paysafe

Paysafe .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στο NYSΕ με τον κωδικό BFT ... εδώ .... και μετά τη συγχώνευση το ticker θα είναι PSFE

Αριθμός μετοχών : 719,5 εκατομμύρια μετοχές (όταν εισαχθεί στο NYSE)
Presentation Paysafe ... εδώ ...



Το SPAC του BFT
Στις 15 Ιουλίου 2020 εκδόθηκαν 36.675.836 κοινές μετοχές κατηγορίας Β για τον χορηγό Foley Trasimene Acquisition Corp. II  .... έτσι δημιουργήθηκε το Spac - BFT.
Τα Μερίδια Κατηγορίας Β θα μετατραπούν αυτόματα σε κοινές μετοχές Κατηγορίας Α την πρώτη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης του Spac με την εταιρεία που θα επιλεγεί. To BFT είναι μια εταιρεία εξαγοράς ειδικού σκοπού (spac) που έχει συσταθεί στο Ντελαγουέρ και ελέγχεται από τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Bill Foley.


Κατόπιν στις 21 Αυγούστου 2020 ακολούθησε εισαγωγή της εταιρείας στο NYSE.
Εκδόθηκαν 146.703.345 κοινές μετοχές, στην τιμή των 10 δολαρίων.

Συγκεντρώθηκαν 1.467.033.450 δολάρια.


Κάθε αρχική μονάδα μετοχής BFT εδικαιούτο το ένα τρίτο ενός εξαγοράσιμου εντάλματος. Κάθε ένταλμα (WARRANT) δίνει στον κάτοχο του την δυνατότητα να αγοράσει μία κοινή μετοχή με τιμή άσκησης 11,50 δολάρια ανά μετοχή.
Ταυτόχρονα η Εταιρεία ολοκλήρωσε την πώληση 20.943.800 ενταλμάτων στην τιμή του 1,5 δολαρίου στον χορηγό της εταιρείας, αλλά και στους αναδόχους της έκδοσης, δημιουργώντας ακαθάριστα έσοδα 31.415.700. Κάθε ιδιωτικό ένταλμα τοποθέτησης μπορεί να ασκηθεί για να αγοράσει ένα μερίδιο κοινής μετοχής Κατηγορίας Α στην τιμή των 11,50 δολαρίων ανά μετοχή.


Η συμφωνία της συγχώνευσης
Στις 07 Δεκεμβρίου 2020, το Spac BFT, συνήψε οριστική συμφωνία για να συγχωνευτεί με την εταιρεία Paysafe.
H Paysafe θα συγκεντρώσει 3,467 δισεκατομμύρια δολάρια (υπό την προϋπόθεση κανένας μέτοχος της
Foley Trasimene Acquisition δεν ασκήσει τα δικαιώματα εξαγοράς) μέσω του συνδυασμού των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρως δεσμευμένου PIPE ύψους 2.000.00.000.000 δολαρίων, που θα καλυφθεί από θεσμικούς επενδυτές, συμπεριλαμβανομένης επένδυσης 500 εκατομμυρίων δολαρίων από την Fidelity National Title Insurance Co., Chicago Title Insurance Co., Commonwealth Land Title Insurance Co. και τη Fidelity & Guaranty Life Insurance Co., και μιας επένδυσης 350 εκατομμυρίων δολαρίων από την Cannae Holdings, Inc. Άλλοι θεσμικοί επενδυτές που συμμετέχουν στο PIPE είναι : Third Point LLC, Suvretta Capital Management, Hedosophia και τα Federated Hermes Kaufmann Funds.

Η συνδυασμένη εταιρεία θα παραμείνει εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με το νέο σύμβολο "PSFE"

Με την ολοκλήρωση της Συγχώνευσης, το συνολικό τίμημα που θα καταβληθεί στους μετόχους της Paysafe θα είναι :

  • σε μετρητά περίπου 2,323 δισεκατομμύρια δολάρια και 
  • 329,1 εκατομμύρια μετοχές 

Ο συνδυασμός επιχειρήσεων αποτιμά την Paysafe, με την τιμή της μετοχής στα 10 δολάρια, σε περίπου 7,195 δισεκατομμύρια δολάρια.
Στην νέα εταιρεία η μετοχική σύνθεση θα είναι : 45,7% οι παλαιοί μέτοχοι της Paysafe, 26,5% οι μέτοχοι του spac και 27,8 % οι επενδυτές του PIPE


Ο Bill Foley θα γίνει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Paysafe Philip McHugh θα συνεχίσει να ηγείται της Νέας Συνδυασμένης Εταιρείας.

Η Paysafe είναι μια κορυφαία ολοκληρωμένη πλατφόρμα πληρωμών, με δίκτυο που συνδέει τους καταναλωτές με τους εμπόρους. Ο βασικός σκοπός της εταιρείας είναι να επιτρέψει στις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να συνδέονται και να πραγματοποιούν απρόσκοπτα συναλλαγές μέσω επεξεργασίας πληρωμών, ψηφιακού πορτοφολιού και διαδικτυακών λύσεων μετρητών.
Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας online πληρωμών, ετήσιο όγκο συναλλαγών άνω των 98 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2019 και περίπου 3.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 12 παγκόσμιες τοποθεσίες, η Paysafe συνδέει επιχειρήσεις και καταναλωτές με 70 τύπους πληρωμών σε περισσότερα από 40 νομίσματα σε όλο τον κόσμο.


Η Paysafe εξαγοράστηκε το 2017 από μια ομάδα επενδυτών ιδιωτικών μετοχών με επικεφαλής τη Blackstone και την CVC Capital σε αποτίμηση 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κυριότερα σημεία της Paysafe Investment
  • Κορυφαία ολοκληρωμένη πλατφόρμα πληρωμών που επεξεργάζεται, ετησίως, σχεδόν 100 δισεκατομμύρια δολάρια πληρωμών.
  • Σημαντική έκθεση στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Επιτάχυνση του όγκου eCommercepayments (75% + των επιχειρήσεων σήμερα).
  • Τα ετήσια έσοδα προσεγγίζουν τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.
  •  Τα καθαρά έσοδα αυξήθηκαν από 864 εκατομμύρια δολάρια το 2017Α σε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019, αντιπροσωπεύοντας 27% CAGR.
  • Μακροχρόνια ιστορία ως ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στις πληρωμές iGaming. Βρίσκεται σε καλή θέση για να εκμεταλλευτεί την αναπτυσσόμενη αγορά iGaming στις ΗΠΑ.
  •  Ταχεία επέκταση στην αγορά iGaming στις ΗΠΑ
Περιθώριo EBITDA άνω του 30% και διψήφια αύξηση εσόδων σε διαφοροποιημένες γεωγραφικές περιοχές και κλάδους.

Με την τιμή της μετοχής στα 10 δολάρια η συνολική κεφαλαιοποίηση ανέρχεται σε περίπου 7,2 δισεκατομμύρια δολάρια που αντιπροσωπεύει :

  •  3,82 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2023.
  • 4,27 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2022.
  • 4,72 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2021.
  • 5,21 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα του 2020.
  • 5,18 φορές τα έσοδα του 2019.
και σε σχέση με τα EBITDA
  •  9,67 φορές τα εκτιμώμενα EBITDA του 2023.
  • 10,99 φορές τα εκτιμώμενα EBITDA του 2022.
  • 12,83 φορές τα εκτιμώμενα EBITDA του 2021.
  • 17,14 φορές τα εκτιμώμενα EBITDA του 2020.
  • 15,35 φορές τα EBITDA του 2019.

 

202 σχόλια:

  1. Κ.Τάκη, όσοι έχουμε ακόμα IPOC, κατά την γνώμη σας είναι καλύτερα να πουλήσουμε σήμερα πριν αλλάξει σε clover, ή τις προσεχείς μέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν άντεξα κ. Σωκράτη και έδωσα τα 2/3 της θέσης μου στο 15,63. Δηλαδή πήρα το κεφάλαιο μου με ένα πολύ μικρό κέρδος και άφησα τα υπόλοιπα μήπως χάσω καμιά ακραία άνοδο μετά τη συγχώνευση(που δεν νομίζω να γίνει)...

      Διαγραφή
    2. Κύριε Σωκράτη κάνεις δεν μπορεί να απαντήσει στην ερώτηση σας ...Αν ήταν στα 12 η 13 θα εμένα...Στα 17 θα έφευγαν τα μισά...όμως μην ξεχνάμε πως αυτός ο Σατανάς είναι ικανός για όλα προς κάθε κατεύθυνση...

      Διαγραφή
  2. Στις επιλογές 2021 προσθέτω LAZY στο 18,9 τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωπα! μυρισε κατι νεο η μυτη . ? ?

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα το τριψήφιο η Lazy πότε λέτε να το δει? γιατί για κάπου εκεί την είχατε, εγώ εχω κάτι λίγα κάτω από τα 13,6 αλλά δεν αύξησα θέση γιατί δεν πήγε ποιο κάτω

      Διαγραφή
    3. Ένα δυνατό -10% με το καλημέρα..

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα σας....Δεν θα επρεπε να μας ανησυχει…?
    https://gr.investing.com/rates-bonds/u.s.-10-year-bond-yield

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επαναληψη μιας και μιλαμε για EV και για αυτονομες μετακινησεις βαλτε και αυτη στην watch list ( ιπταμενα drones για αστικες μετακινησεις μονο 1.35 δισ $ αποτιμηση )
    EHang Holdings Limited (EH)
    https://www.ehang.com/
    https://www.ehang.com/ehangaav/.

    Παρακαλώ τις απόψεις σας ,αγαπητέ Τάκη τι λες ???


    Δεν κατεχω μετοχες της. ( το σκεφτομαι ομως)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε Τάκη τα τρια τελευταία SPAC του Παλιπατίγια οργιάζουν και απειλούν να τελειώσουν τον αγώνα πριν αρχίσει!!😀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναφορικά με την SoFi, και με βαση ότι μπόρεσα να βρω, καθώς δεν υπάρχει ακομα full presentation, άλλα μόνο κάποια στοιχεία στο site της εταιρίας, τα οποία κ παραθέτω συνοπτικά:

    "SoFi delivered over $200 million in total net revenue in the third quarter of 2020 and is on track to generate approximately $1 billion of estimated adjusted net revenue in 2021, representing year-over-year growth of approximately 60 percent, and full-year adjusted EBITDA profitability....
    The transaction values the Company at an equity value of $8.65 billion post-money."

    Αυτό φυσικά αφορά την αποτίμηση με βάση τα 10$ ανά μετοχή.
    Άρα στα 20 περίπου δολάρια, μιλάμε για μια αποτίμηση ΗΔΗ πάνω από 17 δις.
    Βάσει λοιπον των αναμενομενων πωλήσεων για το 2021, έχουμε ένα P/S λίγο πάνω από το 17 μέχρι στιγμής.

    Συγκριση με την Paysafe

    Βάσει των στοιχείων της Paysafe για το 2021, τα οποία αναφέρει ως άνω κ ο κ.Τακης, η εταιρια αναμένει (εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο growth):

    Sales('21) στα 1.525 δις. Άρα με ένα αντίστοιχο P/S στο 17, δίνει τιμή στα 36 δολάρια, εφόσον η τιμή του Ιpoe διατηρηθεί στα 20$.
    Άρα είμαστε long Paysafe και αναμονή στο Ipoe.

    Τελος να σημειώσω ότι σε περίπτωση που στην παρουσίαση η SoFi δειξει αναμενόμενο ρυθμο πωλήσεων σαφώς ανώτερo από την Paysafe (για την περιοδο 2022 μέχρι κ το 2023 που έχει δώσει εκτιμήσεις η διοίκηση και υπάρχουν συγκριτικα στοιχεία), τότε ενδέχεται να αποτελει καλύτερο επενδυτικό play συγκριτικά με την Paysafe στον κλάδο του Fintech.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όμως να έχει η Paysafe τον ίδιο πολλαπλασιαστή P/S όταν δεν έχει το ίδιο growth?

      Διαγραφή
    2. όντως άρα αφού μιλάμε για συγκριτική ανάλυση πόσο P/S πρέπει να έχει ο κλάδος? είναι δίκαια αποτιμημένη η Paysafe και φθηνή η SoFi ή ακριβή η Paysafe και δίκαια αποτιμημένη η SoFi?

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ με την ερώτηση. Κατά την γνώμη μου το καλύτερο θα ήταν να μην μιλούσαμε για συγκριτικές αναλύσεις και επομένως pricing, αλλά για valuation. Αλλά εγώ δεν είμαι σε θέση να κάνω ανάλυση DCF για να απαντήσω αν κάποια από αυτές είναι ακριβή η φθηνή. Φυσικά αυτό μου δημιουργεί το πρόβλημα του conviction. Δεν γίνεται να έχεις conviction αν δεν ξέρεις την εσωτερική αξία της μετοχής. Αν ξεκινήσει π.χ αύριο μια βουτιά και πέσουν όλα 50% και πάει το P/S στο 8 τι θα πρέπει να κάνουμε? Να αγοράσουμε ή είναι πάλι ακριβά; Αυτές οι εταιρίες που είναι στα πρώτα στάδια του κύκλου ζωής και δεν παράγουν καθαρά κέρδη έχουν αυτό το πρόβλημα δεν ξέρεις πότε είναι ακριβές και πότε όχι. Σε αντίθεση με αυτό αν έχω μια εταιρία π.χ. τον ΟΛΘ και πέσει η τιμή του αύριο στο μισό τότε έχω conviction ότι αν δεν έχει γίνει κάτι που αφορά μόνο την εταιρία ή την χώρα, τότε μπορώ να διπλασιάσω τη θέση μου γιατί ο ΟΛΘ έχει σταθερές ταμειακές ροές και αυτές είναι μπροστά μου, τις βλέπω. Θα ξέρω ότι σε 5 χρόνια θα έχω πάρει σε ταμειακές ροες πίσω όλα τα λεφτά μου. Αυτό το conviction δεν έχω προσωπικά για τέτοιες νέες εταιρίες.

      Διαγραφή
    4. Διαβάζοντας όλα αυτά συνάδελφοι μου γεννήθηκε μια απορία (είμαι πολύ παλιός στο σπορ αλλά ακόμη μαθαίνω): Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να αναλύσουμε και να προσεγγίσουμε μια εταιρεία για να πάρουμε θέση αγοράς και πώλησης?Όταν ο Κύριος Andrea αγοράσε MARA χαμηλα πιστεύω μιας και είδα ότι τότε ήταν Penny stock αγόρασε VALUE?Όταν ο ΟΛΠ πριν τον πάρουν οι Κινέζοι αγοράζαμε VALUE η τον Παπουτσάνη στα 0.20 λεπτά? Καί τί είναι αυτό που κάνει τόσο δυνατα δεδομένο το GROWTH μιας εταιρείας?Να πάμε λίγο πίσω σε δυνατά παράδειγματα?APPLE 🍏 FB AMAZON...Το βασικό κριτήριο αξιολόγησης μιας εταιρείας είναι το Growth αλλά ταυτόχρονα και ο γρίφος... Σκέψεις κατέθεσα ...

      Διαγραφή
    5. Kυριε Gerry προσωπικά αγόρασα πρώτον γιατί είδα το trend στο Βtc (είχα μάλιστα αναφέρει κ στον κ Τάκη σχετικά αναφέροντας κ σαν περιπτωση ενδεικτικά την Grayscale στην οποία είχε μεγάλη θεση το Αrk) κ δεύτερον κ βασικότερο έτυχε να έχω ανθρωπους δίπλα μου που ασχολούνται με το mining κ μου κάναν εκτενή ανάλυση σε θέματα που δεν κατείχα. Διαφορετικά μπορεί κ να μην είχα μπει...

      Διαγραφή
    6. Κύριε Andrea μου δεν σας εψεξα για κάτι .. αλίμονο ..το αντίθετο χαίρομαι που το κάνατε...σαν παράδειγμα σας ανέφερα και τίποτα πέρα απ αυτό... ήθελα να τονίσω ότι το Growth είναι αυτό που θα δώσει το μεγαλύτερο VALUE B και όχι τό αντίθετο ..

      Διαγραφή
  7. fyi πήρε κέρδος χθες η Κάθυ από TSLA, SSYS και λοιπά περισσότερες πωλήσεις από αγορές στο χαρτοφυλάκιο. Sir για την ROOT που είχε κάνει το ΙΡΟ έφαγε ξύλο και δείχνει διάθεση. tech insurance.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεωρώ ότι κάπου εκεί θα παίξει ο πολλαπλασιαστής κρίνοντας και από τις Paypal και Square. Ίσως και λίγο πιο χαμηλά περί 13-15, το οποίο δίνει τιμή στα 30$, άρα δυνητική απόδοση στο 100% από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Andrea και σε παλαιότερη απάντηση σας σε μένα προσωπικά γράψατε τιμή για Paysafe 30 με 40 IPOF σε σχέση με την θέση στην Paysafe είναι το 1/5 ...και ευτυχώς χάρη στον κύριο BARREN πήρα μικρές θέσεις σταIPOD IPOF IPOE.. αφού έκανα την βλακεία και βγήκα από το IPOC και ακόμη μουτζωνομαι.. Έχει αλλάξει κάτι στην γνώμη σας για το BFT? προσωπικα δεν θα δώσω λεπι πριν το 20 με μ.ο 12.60...

      Διαγραφή
    2. Επίσης θα ήθελα εσείς ο κύριος BARREN η οποίος φίλος θέλει μια άποψη για GHIV...ξέρω πώς ο Κύριος Τάκης δεν του κάνει αλλά θα ήθελα κι απ' αυτόν μία αιτιολόγηση..

      Διαγραφή
  9. MARA🚀✈️🚀

    Τους έχω πάρει τις σωβρακες που λέει κ ο κ. Τάκης από τη γιορτή μου και μετά🔝😎😱😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μας σφυρίξατε τίποτα κύριε Ανδρέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα στην ομήγυρη!!! Για την Achronix (Acev) έχει κανείς άποψη; Μου φαίνεται δυνατό θεματάκι εκ πρώτης όψεως...🧐

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κε Τάκη να κάνω μια τεχνική ερώτηση.

    Όταν υπολογίζουν την αξία της συγχωνευμένης εταιρίας, με τιμή πάντα 10$, έχουν βαλει μεσα τις μετοχές που θα προκύψουν απο το PIPE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. hofv 27%. ευχαριστώ που με έβαλες σε αυτή τη διαδικασία Sir. είσαι πολύ μεγάλος. στο μυαλό και στη νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ARK σε SKLZ από 4 έως 7 January αγοράσε περίπου 2 million τεμάχια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πούλησα τις μετοχές mara σήμερα μια κ την Δευτέρα ήταν στα 10+ κ έχει γίνει τρομερό fomo.

    Κρατάω τα options που λήγουν 12ο του 2021, οπότε υπάρχει μεγάλο time value.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το μικρό βρυχάται.
    Μόλις περάσει τα 0,6 θα κοιτάξει προς το άσσο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sir λέτε να παίξει κανένα σκηνικό JAGX ?

      Διαγραφή
    2. https://finance.yahoo.com/news/4-hot-penny-stocks-trading-180806793.html

      Διαγραφή
    3. Να φανταστείτε το συγκεκριμένο άρθρο το είχα διαβάσει...και εμπιστεύτηκα την μυτη σας όταν είδα να λέτε για την biol.
      Αν επέλεγα τελείως διαισθητικά θα επέλεγα Jaguar...μας αρέσουν και τα γρήγορα αυτοκίνητα sir 😀😀

      Διαγραφή
    4. Τι άλλο να κάνει η Jaguar...60%πανω μόνο απόψε Κύριε Δημήτρη...

      Διαγραφή
    5. Όχι μόνο απόψε κ. Gerry για δείτε τι έκανε σε λιγότερο από ένα μήνα

      Διαγραφή
    6. Αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει και στο ΧΑχα μας.
      Όποια μετοχή είναι κάτω απο 1 ευρώ για 1 χρόνο ή να πάει πάνω απο 1 ευρώ ή ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ REVERSE SPLIT!!!

      Διαγραφή
    7. Κάποιοι θέλουν να κάνουν το ΧΑΑ Wall Street.
      https://www.capital.gr/oikonomia/3507503/pou-kai-pos-tha-ependuei-tis-eisfores-to-neo-epikouriko-tameio

      Πέρα από την πλάκα αυτό θα μπορούσε να απογειώσει το ΧΑΑ.αλλά θέλει και αλλά πολλά. Όπως π.χ. σοβαρή επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

      Διαγραφή
    8. Οι σοβαροί πολίτες sir αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλογεί...
      Ξέρετε πολλούς Ελληναράδες να αναλαμβάνουν την ευθύνη?
      Όνειρο θερινής νυκτός...
      Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!

      Διαγραφή
    9. Καλημέρα, στην Ελλάδα το πρόβλημα δεν είναι οι πολλοί ( με την έννοια του hoi polloi). Οι πολλοί εδώ είναι σε καλύτερο επίπεδο από ότι έξω π.χ Γερμανία, ΗΠΑ. Εδώ το πρόβλημα είναι οι λίγοι - με την έννοια της ελίτ. Σκεφτείτε ότι οι μηχανικοί εξέλεξαν Σπιρτζη, οι γιατροί Πατουλη και οι δικηγόροι τον ανεκδιήγητο με το κορωνοπαρτυ - ανεκδιήγητος για τον τρόπο που πήγε να δικαιολογηθεί. Αν οι μορφωμένοι επιστήμονες ψηφίζουν αυτούς τότε είμαστε πολύ τυχεροί που οι πολλοί ψηφίζουν μόνο Χαϊκάλη, Βελόπουλο, Πανούλη κλπ.

      Διαγραφή
    10. Συμφωνώ απόλυτα κ. Larsen με την τοποθέτησή σας. Μηχανικός είμαι αλλά δεν ψήφισα Σπιρτζη. Το έχω ξαναγράψει, οι άξιοι κατά βάσει δεν ασχολούνται με τα κοινά. Κακιστα αλλά δεν ασχολούνται,με αποτέλεσμα να δίνουν έμμεσα την συγκατάθεσή τους στους μη άξιους. Ο Έλληνας θέλει "παπαντζα" είναι στο dna του δεν θέλει να ακούει αλήθειες. Το γράφει η ιστορία μας στο πέρασμα των ετών...γνωρίζει ποιο είναι το λάθος αλλά πάει και το κάνει. Ξέρετε γιατί..? Γιατί είναι κουτοπόνηρος, κοντοφθαλμος και δεν θέλει να ξεστραβωθεί. Το σύστημα το έχει αντιληφθεί και τον κρατά εκεί να του πουλάει το "παραμύθι" του, τόσο απλά...
      Συγγνώμη απ' όλους αν κούρασα αλλά έχω κουραστεί ο ίδιος με όλα αυτά.
      Καλό απόγευμα σε όλη την παρέα.

      Διαγραφή
    11. Ο Έλληνας -Νεοελληνας είναι βαθιά ΚΡΑΤΙΣΤΗΣ και Τεμπέλης στην πλειονιτητα τού...Ας κάνουν μια δημοσκόπηση να ρωτήσουν πόσοι θα ήθελαν να διοριστούν στο Κρατος πατερουλη και θα βλέπαμε όλη την νοοτροπία του Ελληναρα...Απ' την άλλη θέλει να απολαμβάνει βιοτικό επίπεδο κατοίκου Γενεύης Μονάχου Κοπεγχάγης και να εργάζεται όσο οι Μεξικανοί με τα σομπρερος στην ζεστή Γκουανταλαχάρα...τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε... Είμαστε ίσως το μόνο Κρατος του Δυτικού κόσμου με τόσες συντεχνίες σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων ...μη μας πειράξουν τα "κεκτημένα"μας και οι υπόλοιποι να πάνε να μ@μηθουν...Παρτακηδες είς την νιοστην... Εξαιρέσεις υπάρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν.... μικροαστική κουλτούρα σε όλο το μεγαλείο της...

      Διαγραφή
    12. Εδώ και πολύ καιρό, παρακολουθώ, ενημερώνομαι, και ακολουθώ. Σήμερα αναγκάζομαι να προσυπογράψω τα γραφόμενά σας κύριε GERRY.

      Διαγραφή
  17. Σκέφτομαι να φύγω από όλα τα spac, και με τα μπούνια σε ship.
    Φέρτε τις αλυσίδες και δέστε με!!!
    Aν δω πάνω από 7 αποτροπές, θα κάνω πίσω ( με αποποίηση ευθύνης εκ μέρους σας) χαχαχα.
    Βιοl. Fly to the sky, trying to catch tesla!!!!!
    Και λίγη θετική αύρα,δεν βλάπτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα,
    το SPAC τoυ Ackman (PSTH) είναι +7,5%. Ίσως να πλησιάζει η ώρα των ανακοινώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από τις περιπτώσεις που η άνοδος της μετοχής με κάνει να νιώθω πολύ άβολα παρά την ήδη καλή θέση μου, γιατί θέλω να αυξήσω κι άλλο.

      Δύο περιπτώσεις υπάρχουν για τη σημερινή άνοδο. Ή πλησιάζει η ώρα των ανακοινώσεων ή γίνεται παίγνιο όπως στην THCB.

      Δίνω περισσότερες πιθανότητες στο 2ο. Όλοι την παρακολουθούν για να μην χάσουν το τρένο κατά την ανακοίνωση (γι αυτό είναι Νο4 στα trends αυτή τη στιγμή), οπότε η οποιαδήποτε απότομη άνοδος αυτοτροφοδοτείται χωρίς νέα.

      Από την άλλη, η ανακοίνωση θα γίνει ξαφνικά σε ανύποπτο χρόνο ακόμη και μέσα στη συνεδρίαση, αυτό πιστεύω εγώ, κάτι σαν το πρόσφατο IPOE του Chamath. Γι αυτό και δεν πουλάω τίποτα, ούτε για trading.

      Διαγραφή
  19. QUIZ Νο1

    Ποιός είναι ο "μυρουδιάς" που λέει τις παρακάτω παρλαπίπες.
    ----------‐-----
    Τα εμβόλια COVID-19 δεν θα βελτιώσουν την οικονομική κατάσταση – ακόμα και αν χορηγηθούν σε όλους του πολίτες του κόσμο.
    Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα που παρουσιάζεται ότι έχουν είναι εξωραϊσμένη έως πλασματική.
    Σύμφωνα με τους επιστήμονες που έχω συμβουλευτεί, θα είμαστε τυχεροί εάν η πρώτη γενιά εμβολίων COVID-19 είναι ακόμη 50% αποτελεσματική.
    Ακόμη χειρότερα, υπάρχει ο κίνδυνος στα τέλη του 2021, οι περιπτώσεις COVID-19 να εκτοξευτούν ξανά καθώς οι «εμβολιασμένοι» (που μπορεί να εξακολουθούν να είναι μεταδοτικοί και να μην είναι πραγματικά άνοσοι) θα αρχίσουν να εμφανίζουν επικίνδυνες συμπεριφορές.
    ---------
    Όχι όχι δεν είναι ιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. QUIZ No2
      Ποιος είναι ο "μυρουδιάς" που αναμεταδίδει τον προηγούμενο μυρουδιά;

      Διαγραφή
    2. Ρουμπινοκεφτές .... απο το 2008 τρώει 12 χρόνια σερί φάπες.

      Οι φήμες λέμε ότι έχει ξεκινήσει διαδικασίες για αλλάξει το όνομα του απο Ρουμπίνι σε Καρβούνη!!!

      Διαγραφή
    3. ο μίστερ δυσκοίλιος Ρουμπίνης (κ τον αναμεταδίδει το bankingnews...)!
      Καλά είναι τελείως μάπας ο μίστερ Ντούμ, ρούχα του έχουν μείνει ή να κάνω έρανο???
      η κυρά Σόφη δε με έκανε το χατήρι στα 16,5 οπότε θεατής μόνο...
      μπήκα όμως στα τσιπάκια που σας έγραψα.
      Καλό Σ/Κ σε όλους!

      Διαγραφή
  20. Απαντήσεις
    1. Κλαιώ.

      Quiz No3.
      Γιατί αργεί ο Κλαιώ να βγάλει Nomura?
      Ως γνωστό μια Nomura κάνει τον ταύρο πέρα!!

      Διαγραφή
    2. Γιατί οι σόρτηδες δεν έχουν άλλα λεφτά να του δώσουν. Τους πήρανε τα σώβρακα οι άλλοι.

      Διαγραφή
  21. Achronix to list on Nasdaq via merger with ACE Convergence
    Ticker: ACEV
    κερδοφόρος από φέτος!!

    - implied equity value of the combined company of $2.1B
    - Combined company will receive up to $330M in cash
    - expected to close by the end of H1 2021


    PRESENTATION: https://www.achronix.com/sites/default/files/docs/Achronix_Ace_Merger_Presentation_VF.pdf
    REPORT: https://www.achronix.com/frost_and_sullivan_award

    (EstimateS)
    - CAGR 2020-2023 : 30%
    - Revenue 2021 158mm
    - Gross Margin 2021 76%
    - EBIT 2021 32%

    ACE IPO cash $230mm 60.5%
    PIPE Proceeds $150mm 39.5%

    Growth Capital $289 76.1%
    Cash Achronix Shareholders 50mm 13.2%
    Estimated Transaction Costs 41mm 10.8%

    EBIT (Non-GAAP) mm
    2018 2019 2020E 2021E 2022E
    9.7 (32.6) 37.0 50.1 63.5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://seekingalpha.com/news/3649993-lordstown-motors-racks-up-large-order

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις ξεπέρασε τις 100.000 προ-παραγγελίες... πολύ καλά νέα!
      https://newsfilter.io/a/7b2b0ca5cd17e8a70915b4143ee323ee

      Διαγραφή
    2. Όλο και λιγότεροι ΡομπινΧούντιδες στο μετοχολόγιο της.

      Διαγραφή
    3. Πολύ μας ταλαιπώρησε αυτό το bronco, βέβαια δε με έχει πετάξει ακόμα από τη σέλα, γερό ροντέο.

      Τα μερομήνια λένε αν φύγει πάνω από $24 θα περάσει και το $31.
      Αλλιώς πάμε για 15~16.

      Διαγραφή
    4. Aν βγάλει το Endurance εντός του 2021, όπως έχουν πει, τότε θα ακολουθήσει το δρόμο της ΝΙΟ.

      Διαγραφή
  23. 2 METOXES KYBEΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2021 A10 Networks Inc.: A10 Networks is a provider of computer networking products and security solutions. It offers a range of hardware, software, and cloud-based products, such as controller, firewall, protection systems, and more.
    Ribbon Communications Inc.: Ribbon Communications provides network solutions for communications services providers and enterprises. It offers session border controllers, policy and routing servers, media and signaling gateways, cloud, mobility solutions, and more.ΠΩΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε Τάκη οι αρθρογράφοι του seeking alpha που προμοτάρανε με χίλια της celcius και glucose health με της πιό τρελές αποδόσεις από τα small cup στην αμερική προτείνουν για το 2021 την blue biofuels (ALLM)
    Το απόλυτο microcup στοίχημα για το 21 όπως λένε. Ποιά η γνώμη σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι να σας πω τώρα και εγώ;
      Πρόκειται για μια νέα εταιρεία, αφού άλλαξε πρόσφατα δραστηριότητα και ισχυρίζεται ότι έχει βρεί σύστημα τεχνολογίας που μετατρέπει σχεδόν οποιοδήποτε φυτικό υλικό - χόρτα, ξύλο, χαρτί, αγροτικά απορρίμματα, απορρίμματα αυλής, δασοκομικά προϊόντα, περιβλήματα φρούτων, κελύφη ξηρών καρπών και το κυτταρινικό τμήμα των αστικών στερεών αποβλήτων - σε σάκχαρα και στη συνέχεια σε βιοκαύσιμα χωρίς τη χρήση ενζύμων ή υγρών οξέων.

      Τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω ... με μηδέν πωλήσεις και με λόγια θα ελεγα, ακολουθήστε το ένστικτο σας.

      Διαγραφή
    2. Όποτε ακολουθώ το ένστικτο μου ακολουθούν σφαλιάρες. Θα μείνω για την ώρα με την biolase γιατί δεν μπορώ να σηκώσω το ρίσκο δύο penny stocks.

      Διαγραφή
  25. Τον καταδίκασε τον Peter ο δικός σας sir..😀
    https://prntscr.com/wiijyq

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει τρελαθεί ο Peter πως ανεβαίνει το Bitcoin και το Χρυσάφι του δεν κάνει τίποτα.

      Διαγραφή
    2. O χρυσος εχει κεφαλαιοποίηση πανω απο 10 τρις και μεγάλη διασπορά στα χαρτοφυλακια πολυ εμπειρων επενδυτών λογω χαμηλου correlation με αλλα ασετς. Αυτοι δεν επειρεαζονται απο fomo και αν αντι 25% το 2020 ανεβαινε 250% προφανως θα εβγαιναν πωλητες πολυ πιο πριν γιατι οι διαφοροι ρει νταλιο θα ειχαν πλεον δυσαναλογα μεγαλη ποσοστιαια εκθεση.

      Διαγραφή
    3. Ο Χρυσός είναι στην πιάτσα 5~6 χιλιάδες χρόνια και το BTC μόλις 12.
      Δώστε του λίγο χρόνο να ωριμάσει και θα ανεβαίνει πιο αργά, από το $1 mil και μετά ας πούμε.

      Διαγραφή
    4. Μας τον κάνατε τον Peter λιώμα κύριε Barren .... θα μας λέει περισσότερα τώρα για τις φούσκες Bitcoin και Tesla.

      Αντε να του πω και εγώ τώρα πως F και GM είναι στην πιάτσα 100 με 150 χρόνια και η Τέσλα μόλις 12.
      Δώστε της λίγο χρόνο να ωριμάσει και θα ανεβαίνει πιο αργά, από τα $2 trilions και μετά ας πούμε.

      Διαγραφή
    5. Τελικά κ. Τάκη ο Musk μας την έφερε άγρια, ακόμα και στους θαυμαστές του (σας έχω πει ότι είχα μπει TSLA @48 και βγήκα υπερχαρούμενος @70? χαχαχα).

      Όλοι ψαχνόμασταν αν/ πότε θα μπορέσει να πουλάει όσα αυτοκίνητα και οι άλλοι, ενώ αυτός σχεδίαζε να αρκούν στον κόσμο τα δικά του και οι άλλοι να μη χρειάζονται καν.
      Όλοι εστιάζαμε στην καινοτομία των EVs, ενώ η μεγαλύτερή του καινοτομία ήταν η αυτόνομη οδήγηση και το Car as a Service. Το μοντέλο 5 αυτοκίνητα / οικογένεια πέθανε, πολύ σύντομα κανείς σχεδόν δε θα χρειάζεται να κατέχει ΙΧ.

      Τι πρόσφερε λοιπόν στην κοινωνία? Τη δυνατότητα για ένα αστικό περιβάλλον με πολύ λιγότερα αυτοκίνητα, τα οποία θα είναι διαρκώς εν κινήσει, χωρίς εκπομπές καυσαερίων, χωρίς ηχορρύπανση, χωρίς ανάγκη για χώρους στάθμευσης. Η αγορά φυσικά τον αντάμειψε και θα συνεχίσει να τον ανταμείβει αναλόγως.

      Στον ελεύθερο χρόνο του έκανε και κάνει πολύ δουλειά και για τα διαστημικά ταξίδια, τη Human Enhancement και την υπογειοποίηση των αστικών μετακινήσεων. Ποιός Edison?
      Παρόλαυτά, δείτε ένα βιντεάκι από όταν ήταν 30, φρεσκοπολυεκατομμυριούχος (είχε πουλήσει το Zip2 κι ετοίμαζε το PayPal, τότε X.com). Τότε που ήταν ακόμα κοινός θνητός, με τη ματαιοδοξία πολύ μεγαλύτερη από τη φιλοδοξία του.

      https://www.youtube.com/watch?v=x3tlVE_QXm4

      Διαγραφή
    6. "There are 62 McLarens in the world and i own one"

      Αναρρωτιέμαι αν του είχε μπει η ιδέα τότε να αλλάξει την πορεία της ανθρωπότητας.

      Διαγραφή
    7. δεν τον τιμάει η απάντηση του τον Παλιχάπι...

      Διαγραφή
    8. Πού να δείτε τι έχει πει για τον Jim Chanos κ. gk.
      "Jim Chanos makes money once in a decade"
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

      Μη τον κρίνετε με τα συνηθισμένα standards καθωσπρεπισμού κ. gk, προσωπικά μου αρέσει ιδιαίτερα η βιαιότητα με την οποία επιτίθεται στους δεινοσαύρους των αγορών, δείχνει την απόλυτη πεποίθησή του σε αυτό που πρεσβεύει και στην ικανότητά του να το φέρει εις πέρας.
      Βέβαια γούστα είναι αυτά.

      Διαγραφή
    9. Δεν είχε καμιά δουλειά ο κομπλεξάρας να ασχοληθεί με το τι κάνει και τι λέει ο Chamath.
      Ας μας έλεγε ο παπαρας τα δικά του .... καλά έκανε και του ευχήθηκε ο Chamath!!! 😄😄

      Διαγραφή
    10. Τι να πει στον Τσέιμαθ ο Πετράν της Αμερικής που μέχρι και ο γιος του τον γλέντησε σε ένα στοίχημα που είχαν βάλει για το bitcoin!

      Διαγραφή
    11. Συμφωνώ με τον κ. Barren για την βιαιότητα της απάντησης. Ķάποιους ανθρώπους πρέπει να τους δίνεις απάντηση στη γλώσσα που τους αξίζει και καταλαβαίνουν. Έχει ουμπαλα ο Xali👍

      Διαγραφή
  26. https://www.bankingnews.gr/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7_%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7_%CE%B5%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/articles/540484/bridgewater-to-xrimatistirio-tou-pekinou-tha-yposkelisei-syntoma-londino-kai-wall-street

    https://prntscr.com/wjy9is

    Sir Takis λέτε να μετακομίσετε εκεί σε μερικά χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κομμουνιστές. Δεν ξέρουν τι είναι καπιταλισμός ... και δεν θέλουν ξένους στα πόδια τους.
      Όταν γίνουν μια πραγματικά δημοκρατική χώρα το συζητάμε.

      Διαγραφή
  27. K. Τάκη παραπάνω έγραψα κάποιες απόψεις για το SoFi. Βέβαια βγαίνουν νέα συνεχώς για το ντηλ. Θα μπείτε πως το βλέπετε σαν story??

    https://www.forbes.com/sites/petercohan/2021/01/08/3-reasons-to-buy-sofi-stock-after-its-spac-ipo/?sh=567ab2067593

    "...Adjusted net revenue up at a 43% compound annual rate from an estimated $621 million in 2020 to a forecast $3.7 billion in 2025"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Ανδρέα
      Αγορές αυτήν την περίοδο μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις που δεν έχουν ξεφύγει!!
      Αγορές ξανά τότε που λέει το ρητό : ''Sell in May and Go Away''.
      όταν λένε οι πολλοί πούλα ... τότε εγώ αγοράζω!!

      Πάντως η SoFi είναι μια εξαιρετική περίπτωση .... ίσως θα μπορούσε να ήταν μακροπρόθεσμη επενδυτική θέση!!
      ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τάκη αγοραστής δεν είστε άλλωστε το αναφέρατε και λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς...πωλητής -μειωση θέσεων σε μετοχές όπως την δεκάδα του 2021 που αναρτήσατε και που προφανώς πιστεύετε πολύ είστε? Αυτό που θα γω έχω καταλάβει είναι πως έχετε διακρατησει αυτες που πιστεύετε και δεν αγοράζετε εκτός εξαιρέσεων υποτιμημένων...μια τοποθέτηση σας θα βοηθούσε πολλούς από εμάς......

      Διαγραφή
    3. Μίλας με γρίφους "γέροντα" και με χρησμούς Γκουρού...θα την απολαύσω μέχρι τέλους ...δεν έχω όμως μόνο Βιόλα στην ορχήστρα μου Μαέστρο...έχω και κλαρινέτα κρουστά πιάνα....etc

      Διαγραφή
    4. 2 εβδομάδες ακόμη και θα μάθουμε αν η BIOL μας θα παίξει μόνη της το κονσέρτο.

      Διαγραφή
    5. Sir αυτά δεν γίνονται ...τι να μας κάνει μια Βιόλα που αντιπροσωπεύει ούτε το 1%, της ορχήστρας μας?...όσο και να το θέλει δεν μπορεί...

      Διαγραφή
    6. Μερική την έχουμε μεγάλη κ. GERRY ... τη ΒΙΟLα.
      Καρατζόγος εκ μέρους μου, δεν υπερηφανεύομαι, αλλά είναι για καλό σκοπό.

      Διαγραφή
    7. Άλλοι έχουν πολύ περισσότερα.
      Αν τη δούμε να παίζει το κονσέρτο να δω τι θα μου λέτε τότε.

      Διαγραφή
    8. Γιατί τι έχει ο τζόγος κύριε Barren; Αρκει να ξερεις τι κανεις ...
      Άλλοι λένε ότι επενδύουν και αγοράζουν ΜΙΓ ή Sato που μόνο κάτω παει .... ή στην καλύτερη περίπτωση δεν ξέρουν τη τύφλα τους από αγορές.

      Διαγραφή
    9. κ. Τάκη μιλάμε πάντα ως ποσοστό του Χ/Φ έτσι, δεν το παίζω μεγαλομέτοχος.
      Είμαι στο 5% του Χ/Φ με ΜΟ 0,45. Το παράκανα, εννοείται πως αν μας βγει δε θα περιμένω δυο βδομάδες, τουλάχιστον τα μισά θα φύγουν λίγο πριν το ~1.

      Διαγραφή
    10. Aν πάει προς το 1 ... τότε δεν κουνιέμαι κύριε Βarren.
      Μετα το 1 γίνεται το παρτυ.

      Διαγραφή
    11. Ας γίνει και παρτάρω μόνο με τα κέρδη κ. Τάκη, είμαι λιτός άνθρωπος.

      Μια και έπιασα τόσο χώρο, να σας ρωτήσω αν μπορείτε να σχηματίσετε άποψη για μια κοπελιά?
      Λέγεται Ontrak (OTRK) και ασχολείται με online behavioral health, AI. Ουσιαστικά έχει πλατφόρμα προληπτικής ιατρικής (πιστεύω πως είναι μια τάση).
      Παρότι έχει κάνει τεράστια κίνηση 8=>80>62 τώρα, έχει πολύ δυνατό growth και οι τρελάρες του Simply WSt δίνουν Fair Value 471!!!

      Μου φαίνεται πως συσσωρεύει και ίσως γύρω στο $50 να είναι καλό σημείο εισόδου.
      Αν δε σας είναι κόπος θα ήθελα μια αρχική σκέψη σας.

      Διαγραφή
    12. Sir μιας και ο λόγος για τζογο πάρτε μια καναδέζα.......ACST

      Διαγραφή
    13. 15% του us χαρτοφυλακίου, το οποίο είναι 15% του ΧΑΑ.
      Τέλειος συνδυασμός.
      Πολλοί λένε πούλα και μετάνιωνε, οκ, αλλά το συναίσθημα του μετανιωμενου με κατατρώει.
      Θα ξαναπάρω ship (seanergy maritime) και ας μην έχει πει κανείς εδώ κάποια άποψη.

      Διαγραφή
    14. Κύριε Τάκη δεν είπα πως δεν θα βγάλει το κονσέρτο η Βιόλα ... όμως στην δική μου ορχήστρα θα είναι φωνή βοωντος εν τη ερήμω... Τώρα στου Κύριε BARREN που την έχει μεγάλη και μπράβο του αλλάζει το πράγμα.... Έτσι όπως το πάτε όμως θα με αναγκασετε να πάω για προσθετική ακόμη και σ αυτές τις τιμές...δεν θέλω και πολύ...πάντως για την ταμπακιέρα που περίμενα δεν πήρα απάντηση προς το παρών...

      Διαγραφή
    15. Κύριε Βαrren αν σας αρέσει, πάρτε. Νομίζω ότι θα παει ψηλά ... η πρωτη ματια αυτο δειχνει.

      Διαγραφή
    16. Ευχαριστώ κ. Τάκη, θα περιμένω να δω διαγραμματική συμπεριφορά, στο μεταξύ θα την ψάξω περισσότερο και αν πάει προς το 50 και αντιδράσει ίσως χτυπήσω.

      Κ. GERRY δε το έγραψα για να υπερηφανευτώ, έχω πάρει αδικαιολόγητα υψηλό ρίσκο με αυτή, αλλά όπως είπα είναι για καλό σκοπό.
      Αν βγει θα χρησιμοποιήσω τα κέρδη για να πάρω ακόμα μεγαλύτερα ρίσκα αλλά με μικρότερο άγχος.

      Διαγραφή
    17. Δεν σας έψαξα Κύριε BARREN μου ...πολύ καλά κάνατε εσείς ξέρετε γιατί το κάνατε...ελπιζω να δικαιωθειτε στα μέγιστα...μαζι σας και εγώ έστω και με λιγότερα...

      Διαγραφή
    18. Στο SKLZaki θα γίνει το έλα να δεις....

      Διαγραφή
    19. Είδατε που μου στεναχωριέστε;
      Εσείς έχετε SKLZάκι τι να το κάνετε το BIOLάκι;

      Διαγραφή
    20. Έχω χάσει την μπάλα SIR...!και να θελα ν αγιάσω δεν μ αφήνετε 😉😉😉

      Διαγραφή
    21. RIDE..!!!!!O Pitagia φεύγει ο ΤΑΚΑΡΟΣ ... έρχεται....

      Διαγραφή
    22. Κύριε Gerry αν βγάλει το Endyrance φέτος .... περιμένω πως και πως τους φουσκαδόρους που θα σκάσουν τις φούσκες να μας γράφουν για τη φούσκα της RIDE.
      Τότε θα είναι ακριβώς η μεγάλη ώρα!!!!
      Και εμείς θα καθόμαστε, ήσυχα, ήσυχα, να τους διαβάζουμε και να σκάει η κοιλάρα μας απο τα γέλια!!!

      Διαγραφή
    23. Σήμερα κήρυξαν το σκάσιμο της φούσκας του BitCoin.
      Και η πλάκα αυτοί που μου στέλνουν τέτοια emails ... είναι οι ίδιοι που το 2018 αγόραζαν BitCoin όταν τους έλεγα τόοοοτε εγώ ότι πρόκειται περί φούσκας.

      Αύριο βλέπω να κηρύσσουν το σκάσιμο της φούσκας της Τεσλα!!!

      Διαγραφή
    24. O Big Short Michael Burry πάντως κάνει όλο μουαγιέν λέει, όλο bigger & bigger.

      Διαγραφή

    25. Κύριε Τάκη μην ξεχάσουμε να στείλουμε δώρο στα παιδιά τις βελόνες για το σκάσιμο στις φούσκες...μη μας περάσουν για τίποτα απολίτιστους....Ε ρε γλέντια που θα λέγε καί ι Σπαθάρης....,💥💥💥💥💥🗡️

      Διαγραφή
  28. Πωλητής κύριε Τάκη ή απλά απεχετε? 😱 Τότε ως προς τιμή λίστα με τις προτάσεις για φέτος??

    Για Paysafe δεν ρωτάω. Αν κ κάνατε την ανάλυση σας, έχετε δηλώσει αρνητικός ή κάνω λάθος?

    Προσωπικά μου αρέσει κ ας πηγαίνει πιο χαλαρά. Κρίνοντας από την πορεία των Square k Paypal θεωρώ ότι μετά τη συγχώνευση κ σε βάθος χρόνου θα δώσει πολύ καλές αποδόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλημερα σε όλους,

    Ψάχνω φθηνό broker για Αμέρικα γιατί οι Ελληνικές ζητάνει 20 ευρώ+
    Έκανα λογαριασμό σε revault αλλά δεν έχει τις μετοχές που αναφέρει ο κ. Τάκης. Αν θυμάμαι καλά είχατε αναφέρει για την interactive brokers και έκανα λογαριασμό πιστεύω πως θεωρείτε καλή, οι χρεώσεις είναι όντως όσο λέει? Έχει άλλες χρεώσεις μηνιάιες κτλ?

    Ίσως θα χρειαστεί ένα θέμα για crypto κάνανε μια διορθωσούλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα κοιτάτε το δέντρο και δεν βλέπετε το δάσος μέχρι να βρείτε φτηνό broker αγοράστε έστω και με το 20αρικο όπως αγοράζω και εγώ αλλά εχω και την Degiro για το trading η δικιά μας με το 20αρικο και 0,5% προμήθειες τους παιρνω τηλέφωνο και αγοράζω ακόμα και αν δεν την έχει στην πλατφόρμα , στην Degiro δεν υπάρχει αυτή δυνατότητα πρέπει να τους στείλεις mail και σε 1-2 μέρες να την βάλουν και αν , εντωμεταξύ μπορει η μετοχή να έχει πετάξει , δείτε και την Ib νομίζω θέλει ελάχιστη πρώτη κατάθεση 11 χιλιάδες.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα.
      Διαθέτω χαρτοφυλάκιο στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ
      Μπορώ να μεταβιβάσω τις μετοχές μου, σε λογαριασμό τρίτου,χωρίς να πραγματοποιήσω αγοραπωλησίες?
      Να το κάνει εσωτερικά η τράπεζα?

      Διαγραφή
    3. Σκεφτείτε να θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια μετοχή για 10.000 ευρώ. Στη μία περίπτωση θα πρέπει να πληρώσετε 20+0,5%*10.000=20+50=70 ευρώ. Στην άλλη περίπτωση θα δώσετε 0,5 ή 1 ευρώ. Αν σπάσετε την εντολή στα 4 (σταδιακές αγορές ή σταδιακές πωλήσεις) βγαίνει 130 ευρώ αντί για 4 ευρώ κάπου αλλού. Γιατί? Για ποιο λόγο??? Αυτό λέγεται κλεψιά!!!

      Βέβαια η IBKR έχει maintenance fee 10$ το μήνα, που αν δεν τα πιάσεις σε προμήθειες σου χρεώνει τη διαφορά. Αυτό είναι λιγάκι κακό για τις περιόδους απραξίας, γιατί θα υπάρξουν και τέτοιες. Όμως οι προμήθειες που έκανα φέτος στις ελληνικές ΑΧΕ θα αντιστοιχούσαν σε συνδρομή για 10 χρόνια!!!

      Διαγραφή
    4. Τα πράγματα στην περίπτωσή μου, είναι ακόμη πιο πολύπλοκα διότι το χαρτοφυλάκιο μου περιέχει 12 μετοχές (για καλύτερη διασπορά).Εκτός από τα 20αρικα που θα είναι ταρίφα συν την προμήθεια,έχω και την αγωνία που θα πετύχω τις τιμές.(μην βγω χαμένος και από το πάρε δώσε). Συν της άλλης, πρέπει να δεσμεύσω και αρκετή ρευστότητα, γιατί στις πωλήσεις, χρειάζεται 2 μέρες να μου κάνει διαθέσιμα τα χρήματα η ΑΕΠΕΥ.
      Γι αυτό ρωτάω για μεταβίβαση μετοχών.Αν είναι εφικτό δεν γνωρίζω.Περιμένω απάντηση από την ΑΕΠΕΥ.

      Διαγραφή
    5. Εάν οι τιμές της πλατφόρμας είναι με 15΄καθυστέρηση νομίζω η ΙΒ είναι δωρεάν. Προσωπικά αν και υπερκαλύπτω τα μηνιαία maintenance fee έχω προτιμήσει αυτήν την δυνατότητα καθώς μ΄ενδιαφέρει η μεγάλη εικόνα και όσο μπορώ αποφεύγω την πίεση (από το trade ή το νταβατζιλίκι των χρεώσεων)

      Διαγραφή
    6. @ Aposmal

      Εάν με τον τρίτο μοιράζεστε κοινή μερίδα (ΚΕΜ) ναι μπορείτε, όχι όμως δωρεάν. Στην ΑΧΕ που συνεργάζομαι κοστίζει 20 ευρώ/τίτλο και μάλιστα υπάρχει χρέωση σε όλες τις συναλλασόμενες μερίδες (εγώ => ΚΕΜ => 3ος). Ρωτήστε, ίσως στην Πειραιώς κοστίζει λιγότερο.

      Διαγραφή
    7. όχι κ Αποσμαλ, δε μπορείτε, χρειάζεται συμβολαιογραφική πράξη.

      Διαγραφή
    8. Δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μετοχών που διαπραγματεύονται στην Αμερική να μεταφερθούν σε κωδικού τρίτου ακόμη και με KEM...Αυτό μου είπαν από την δική μου και 2 ακόμη...

      Διαγραφή
    9. Κύριε Aposmal γιατί δεν ρωτάτε την ίδια την Πειραιώς...ότι και να σας απαντήσουμε αν αυτοί δεν μπορούν δεν έχει νόημα...

      Διαγραφή
    10. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει αρκετή ασάφεια στο ερώτημα του κ. Aposmal.

      α) Οι μετοχές είναι ελληνικές ή ξένες?
      β) Το συνολικό ποσό κάθε μιας είναι μεγαλούτσικο (πχ πάνω από 5.000) ή μικρό?
      γ) Το τρίτο πρόσωπο είναι συγγενής 1ου βαθμού (σύζυγος-παιδί) ή απλά γνωστός?

      Κάθε απάντηση οδηγεί και σε διαφορετική προτίμηση τρόπου συναλλαγής. Κάποιες κινήσεις μπορούν να γίνουν και προσυμφωνημένα (πακέτα).

      Διαγραφή
    11. ΑΣΧΕΤΟ

      Στην Ελλάδα η νομοθεσία του ΧΑΑ προβλέπει δυνατότητα κοινής επενδυτικής μερίδας (ΚΕΜ). Στην Κύπρο προβλέπεται Λογαριασμός Συγκυρίων (ΛΣ). Στην Ευρώπη, ΗΠΑ κλπ έχουμε ΜΟΝΟ ατομικές μερίδες.

      Διαγραφή
    12. Όλες οι μετοχές είναι ξένες.Βασικά...είναι η δεκάδα του κ.Τάκη,μαζί με biol και νερά.Η μεταβίβαση θέλω να γίνει στα αδέρφια μου.Η απάντηση της ΠΕΙΡΑΙΩΣ είναι οτι πρέπει να ανοιχτούν κωδικοί σε αυτούς,και να τις αγοράσουν οι ίδιοι.Δεν γίνονται μεταβιβάσεις μου είπανε.Γολγοθάς...Απλώς θέλει καλό συντονισμό,στο πούλα-αγόρασε.

      Διαγραφή
    13. Εγώ έχω λογαριασμό στην Charles Schwab και είμαι σουπερ ικανοποιημένος. Ούτε τέλη χαρτοφυλάκιου, τσάμπα οι συναλλαγές μετοχών και μου έδινε και κάτι ψηλά σε τόκους. Τους βρίσκεις στο τηλέφωνο, η πλατφόρμα του είναι πανεύκολη, η αγόρά options κοστίζει κανα 5 δολλάρια αν θυμάμαι καλά. Απλές καταστάσεις συναλλαγών. Είμαι πολύ ικανοποιημένος

      Διαγραφή
    14. Υπάρχει και το IBKR Lite χωρίς maintenace fee https://www.interactivebrokers.com/en/index.php?f=45196.
      Σκέφτομαι να το προτιμήσω

      Διαγραφή
    15. Το IBKR Lite αναφέρεται σε κατοίκους US. Οι υπόλοιποι πάνε αναγκαστικά στο Pro.

      Διαγραφή
    16. k. GRINVEST τον λογαριασμο τον ανοίξατε ως κατοικος Ελλαδας? Και ποια χρονιά?

      Γιατί όταν τους ρωτησα εγώ, εφαγα άκυρο.

      Διαγραφή
  30. Έχει βγάλει μαλλί η γλώσσα μου Κύριε GEOPARD σχετικά με το θέμα των προμηθειών...Το SERVICE είναι το σημαντικό και αυτό πληρώνουμε σε μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ...το φθηνό το πληρώνεις πανάκριβα εφ όσον δεν κάνεις την δουλειά σου η την μισοκανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κ. Τάκη είδατε τι έγινε με κάποια Signal Advance (SIGL)?
    Πρότειναν ο Musk και ο Chamath να εγκαταλείψουν το WhatsApp και να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Signal και η SIGL (που δεν έχει καμία σχέση) έχει κάνει +1000% από την Παρασκευή.
    ΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχές Δεκέμβρη είχε και χαμηλό 0.06 λεπτά βλέπω.. Δηλαδή 30.000 κομμάτια να είχε πάρει κάποιος τώρα θα το είχα πιάσει το εκατομμύριο... Απίστευτα πράγματα!

      Διαγραφή
    2. Μόνο ο Μπάρμπα Σαμ τά έχει αυτά στο μαγαζί τού....

      Διαγραφή
    3. Απ' την άλλη κύριε BARREN αν το καλοσκεφτείς για φαντάσου να την ειχες αγορασμενη εκεί στο 3πχ 5000 κομμάτια και χθές εκεί κοντά στο 6 να σε φωτίσει ο εξαποδω και να την στείλεις είτε γιατί χρειαζοσουν ρευστότητα για κάτι πιο promising είτε γιατί έτσι εκρινες σωστά....Όσο ναι ένα μικρό εγκεφαλικό το παθαίνεις....για αυτό σού λέω καλύτερα ...από πίτα που δεν τρώμε...,,,,😂😂😂😂😂

      Διαγραφή
    4. Το ζουμί κύριοι είναι ότι η εταιρεία αυτή δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την εφαρμογή messaging που πρότειναν οι Προφήτες στους πιστούς τους.

      ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

      Εκεί να δείτε εγκεφαλικά που θα πέσουν!

      Διαγραφή
    5. Άντε την Παρασκευή και σήμερα νωρίς δεν ήξεραν! Το θέμα είναι οτι ακόμα παίρνουν!! 😂😂😂😂😂

      Διαγραφή
    6. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-11/musk-sowed-ticker-confusion-sends-medical-device-maker-up-5-100

      Διαγραφή
    7. Ο Elon είχε πάρει κομμάτια και τώρα τα δίνει...

      Διαγραφή
  32. Απαντήσεις
    1. BIOL αγαπητέ μου...πιο πάνω έχουμε γράψει ολόκληρο θεατρικό έργο για αυτήν ...

      Διαγραφή
    2. Πάντως τα συναισθήματα στην άνοδο της biol,ούτε over στο 93' δεν τα αντικαθιστά 😄😄

      Διαγραφή
  33. Geely Automobile Holdings Ltd (GELYF)
    THN ETAIΡΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ VOLVO ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 10% ΤΗΣ MERCEDES ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ BAIDU ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Mια καλή γκάζια ένα καλό kick Down θέλουμε απόψε στην Τοσκάνη και στο FIII και όλα καλά ....RIDE.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω η RIDE έχει βρει ήδη το τραγούδι της😂😂😂
      https://youtu.be/LoSm6VkplJc

      Διαγραφή
    2. Ωραίος ο κ. Τάκης! Σας είχα πως είστε της Λυρικής!
      Αφού το γυρίσαμε στο DJλίκι πάντως, εγώ τις αγορές αυτή την περίοδο τις βλέπω σε κάπως τέτοια φάση:

      https://www.youtube.com/watch?v=f8FliT43ZC4

      Διαγραφή
    3. Sir σας αγάπησα πιο πολύ τώρα
      Jim...Legend!!!

      Διαγραφή
    4. https://www.youtube.com/watch?v=9jlulM62IgQ

      Το πιάσατε το υπονoούμενο. Έτσι;

      Διαγραφή
    5. Ετοιμαστείτε Κύριοι για ένα PARTY το τέλος του 2021 ....και δεν εννοώ μόνο στις Αγορές εννοώ PARTY... Κανονικό.... Βλέπω υπάρχει λαός που γουστάρει ...

      Διαγραφή
    6. Κύριε GERRY
      Πίσω απο το FIII υπάρχει πολύ μεγάλο σπίτι!!!!
      Δεν θα το αφήσουν έτσι εύκολα να φύγει!!
      ΥΠΟΜΟΝΗ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ στο τι κάνει στο ταμπλό.

      Διαγραφή
    7. Γιατί όχι? και One million lyrics.SIR..!!!!

      Διαγραφή
    8. Μ αρέσουν πολύ αυτά τα μεγάλα σπίτια Κύριε Τάκη και ας μη φαίνονται...Και μαζεύουν και μαζεύουν...

      Διαγραφή
    9. Είναι από την αρχή μέσα στο project. Απλώς ακόμη δεν μπορεί να φανεί στο spac.
      Αν έχω καλή πληροφόρηση ... μετά τη συγχώνευση θα δούμε μεγάλα πράγματα και εδώ.

      Διαγραφή
    10. Κύριε Τάκη θα ήθελα και τη δική σας γνώμη. Σκέφτομαι επανατοποθέτηση σε rmo σε αυτά τα επίπεδα με στόχο τα 35-40 ευρώ. Βλέπω συσσώρευση τόσες μέρες και με βάση τους δείκτες νομίζω ότι είναι σύντομα για πάνω. Περιμένω confirmationn entry point. Τι γνώμη έχετε? Έχω σκοπό ναπω και FIII που μου συστήσατε προσεχώς.

      Διαγραφή
    11. Όταν λέμε για μεγάλο σπίτι 🏡🏡🏡🏡 είναι μόνο Αμερικανικό....

      Διαγραφή
    12. Θα έχουμε και συνέχεια αύριο στη Ride? Δεν σταματάει με τίποτα! Έχει κάνει το μεγαλύτερο όγκο μέχρι σήμερα!

      Διαγραφή
  35. YES YES YES RIDES ON THE STORM καί τα μυαλά στα κάγκελα SIR ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ακόμα και τώρα η LAZY ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ελπίζω να διορθώσει αρκετά για να ασχοληθώ μαζί της. Το τριψήφιο για το 2022 μου φαίνεται πάντως τρελή φαντασίωση. Αμέρικα εδώ και λίγο καιρό δεν έχω. Υποψιάζομαι κατά την περίοδο της ορκωμοσίας θα ξεκινήσει μια καλή διόρθωση στις Ηπα.
    Ελπίζω δηλαδή. Για το κρύπτο κάποια στιγμή θα επιβιώσουν 2 με 3.Αλλά η κατάρρευση[έστω και αν αργήσει} θα έρθει. Το κρύπτο είναι μια πυραμίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρίζουν τα κόκαλα του Χέοπα, χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Είναι δύσκολο να διορθώσει φίλε μου πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μην περιμένεις!!!

      Διαγραφή
    3. Αν τη θέλετε μην χρονοτριβείτε. Μας χαιρετάει!!!!

      Διαγραφή
    4. k. Τεχνικάριε θα συμφωνήσω μαζί σας, μάλλον το γύρισμα στο 16,3 ήταν η τελευταία ευκαρία για φθηνή επιβίβαση.
      Θεωρώ ότι η κίνηση 16,2=>10,4=>19=>12,60 ήταν ένα διορθωτικό running flat, διόρθωσε ανεβαίνοντας δηλαδή.
      Αυτό που δεν είμαι βέβαιος ήταν τι ρόλο παίζει στη μεγάλη εικόνα. Αν αυτό το running flat ήταν κύμμα 2, πάμε για τα νούμερα που έχει γράψει ο κ. Τάκης.
      Αν ασχολείστε με κύμματα θα ήθελα τη γνώμη σας.

      Διαγραφή
    5. Εγώ ναι κ. GERRY, υποθέτω και ο κ. Τεχνικάριος γι' αυτή μιλάει.

      Διαγραφή
    6. Ευχαριστώ κύριε BARREN είναι η μόνη που δεν έχω από την 10δα 2021 του Κυρίου Τάκη....Μ αυτό που διαβάζει το μάτι μου APXT είναι έτοιμο για αλλαγή επιπέδου... Χθές στο AFTER HOURS 350000 κομμάτια στα ψηλά..

      Διαγραφή
    7. Οχι και τεμπέλα η LAZY! Απο το Μάρτη έκανε τέλεια κούρσα. Τώρα εδώ και κάνα τρίμηνο συσσωρεύει και πιθανό να κάνει ενα καλό ανοδικό ξέσπασμα.Αν είχε πάει κάτω απο 13.5 στα μέσα του περασμένου μήνα ίσως να έμπαινα αλλά τότε η προσοχή μου ήταν στη wter.Αν μας αποχαιρέτησε οπως πολύ πιθανό σωστά υποψιάζονται ο τεχνικάριος και ο Μπάρεν θα δείξει.
      Κύριε Αδειούχε δείτε την πυραμίδα Μέιντοφ.

      Διαγραφή
    8. Αυτό εννοούσα με το τεμπέλα...τρις μηνες ραχατι ...

      Διαγραφή
  37. Στην περίπτωση της AJAX όπου το team αποτελείται απο κορυφαιους CEO και founders μεγαλων εταιριων θα αξιζε μια εισοδος στην παρουσα τιμη (11,66); Πονταρισμα στον Τζοκευ δηλαδη καθως δεν εχει ανακοινωσει στοχο ακομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είναι πολύ δυνατό Team αλλά ο SIR έχει βγάλει απαγορευτικό αν δεν έχει κλείσει Deal οπότε .... Μεταξύ μας κάτι ψιλά τα έχω ...για αυτό είπα πως έχω χάσει τη μπάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολλοί που ακολουθούν και πιστεύουν το AJAX ...
      Αν τα αγοράζαμε όμως όλα τότε θα ήμασταν η Black Rock!!

      Διαγραφή
  39. Απαντήσεις
    1. Ακριβό .... αυτό κάνει το Ride καρατσαμπα.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα , σήμερα το Ride δίνει ρέστα αλλά αν κάνει και την διάσπαση του 30 έγκυρα θα αλλάξει επίπεδο

      Διαγραφή
    3. Ο Ceo πρώην δερβέναγας στη Τεσλα ... με εργοστάσιο δικό της που μπορεί να κατασκευάσει 10.000 οχήματα ετησίως και με την κατάλληλη προέκταση στα 300.000 ετηιως.

      Ισχυρίζεται ότι ξεκινά την παραγωγή του lucid air άμεσα.
      Ενδιαφέρουσα, αλλά ακριβή.

      Περιμένω το presentation.

      Διαγραφή
  40. Γνωρίζει κάποιος την ημερομηνία ψηφοφορίας για APXT???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κάτι μου λέει πως τώρα που γέμισε η σελίδα η καινούργια αναρτήθηκε ήδη του Κυρίου Τάκη θα είναι το SOFAKI.... Έχουμε SKLZaki θα έχουμε και SOFAKI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Διάβασα καλά?Η CITI (ναι σωστά καταλάβατε η ξαδέρφη του Ρούμπινι και του ΚΛΕΩ )έδωσε τιμή στόχο για SKLZ τα 27 ολόκληρα ΔΟΛ... Να της δώσουμε και εμείς από 3 ο καθένας μας και ειδικά ο Κύριος BARREN που την έχει μεγάλη ...τη θέση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η Stifel 28.
      Μια χαρά την κοστολογούν με βάση το σήμερα!!

      Διαγραφή
    2. https://thefly.com/landingPageNews.php?id=3225283&headline=SKLZ-Skillz-initiated-with-a-Buy-at-Stifel

      Διαγραφή
    3. Στη BIOLα κ.GERRY.
      Στη SKLZ την έχω κανονική προς μικρή (τη θέση).

      Διαγραφή
    4. Εντάξει τότε Κύριε BARREN ...Να τους τα δώσω πρώτος εγώ τα 3 που την έχω μεγάλη στη SKLZ....

      Διαγραφή
    5. Αν την κοστολογούν μια χαρά εσείς ξέρετε καλύτερα SIR ...

      Διαγραφή
    6. Θα ανέβουν οι τιμές στόχοι κύριε GERRY!!

      Διαγραφή
  43. ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΗ Η SIGL ΕΩΣ 1500% ΕΦΤΑΣΕ! ΤΙ ΚΑΝΕΙ AYTΟΣ Ο ΜΑΣΚ ΜΕ ΕΝΑ ΤWEET!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.capital.gr/diethni/3517969/i-protropi-mask-uper-tou-signal-kai-to-lathos-ton-ependuton-pou-ektoxeuse-ti-metoxi-mias-asxetis-etaireias

      Διαγραφή
    2. Το απόλυτο σορτ η SIGL. Αν είχα ενεργό λογαριασμό θα της πάταγα ένα σορτ για λίγη ώρα από το -40% που την πήρα χαμπάρι μέχρι το -80% που πιστεύω ότι θα γράψει σήμερα.

      Δεν μπορούσε ο Μασκ να γράψει ένα tweet "use Microvast" να εκτιναχθεί η Tuscan στη στρατόσφαιρα ακόμη και χωρίς deal?

      Διαγραφή
  44. Αctc με Prottera κύριοι! Κ. Τάκη μπουκαρεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εγώ ψωνισα πάντως...κ αν πέσει θα πάρω κ αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Well done then ....βέβαια καλά θα ήταν για όσους δεν μας ειδοποίησαν να το ανεβάζετε...Δεν είστε υποχρεωμένος βέβαια...με καλή πρόθεση πάντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε GERRY μην απογοητεύεστε ... θα κάνει μια βόλτα απο το 17,5 με 18!!
      Να είστε έτοιμος ... μπορεί και 17,1!!

      Διαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂