Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

FUBO TV ..... στον μετέωρο δρόμο που χάραξε η Netflix και η ROKU.

FUBO TV  .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στο NYSE με τον κωδικό FUBO ... εδώ ....
Αριθμός μετοχών : 67,533 εκατομμύρια μετοχές 
Εισαγωγή στο NYSE : Στις 08 Οκτωβρίου 2020, εκδίδονται 19,706 εκατομμύρια μετοχές στα 10 δολάρια
Συγκεντρώθηκαν καθαρά 183 εκατομμύρια δολάρια.



Η FUBO TV εισήχθηκε στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης κατόπιν συγχωνεύσεως με εισηγμένη εταιρεία. Η εταιρεία που απορρόφησε τη FUBO TV είχε ιδρυθεί στην Φλόριντα τον Φεβρουάριο του 2009 με το όνομα York Entertainment, Inc. Κατόπιν, άλλαξε το όνομά της σε FaceBank Group, Inc. 
Στις 10 Αυγούστου 2020, η Εταιρεία άλλαξε το όνομά της σε FuboTV Inc. και από την 1η Μαΐου 2020, το ticker της Εταιρείας άλλαξε σε «FUBO».

Πιο συγκεκριμένα ......
Στις 23 Μαρτίου 2020, το Bloomberg News ανέφερε ότι η FaceBank Group, μια εταιρεία τεχνολογίας ψυχαγωγίας, συνήψε συμφωνία συγχώνευσης με τη FuboTV. Μετά τη συγχώνευση, η συνδυασμένη εταιρεία θα ονομάζεται FuboTV και θα διευθύνεται από τον διευθύνοντα σύμβουλο FuboTV, τον David Gandler. Η FuboTV σχεδιάζει να αξιοποιήσει το χαρτοφυλάκιο της Facebank για να δημιουργήσει νέες εμπειρίες ροής για τους καταναλωτές και επίσης να επεκταθεί διεθνώς. Η FaceBank διαπραγματευόταν στο εξωχρηματιστηριακό χρηματιστήριο OTC.


Μετά τη συγχώνευση με τη FaceBank Group, η FuboTV άρχισε να διαπραγματεύεται στο OTC με το σύμβολο FUBO. Η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εγγραφεί σε ένα μεγάλο χρηματιστήριο «τους επόμενους μήνες»

Η FuboTV άρχισε να διαπραγματεύεται στο NYSE με το σύμβολο "FUBO" στις 8 Οκτωβρίου 2020. Οι μετοχές σημείωσαν άνοδο 10% στο ντεμπούτο τους στην αγορά.

Στις 8 Οκτωβρίου 2020, εκδόθηκαν 18.300.000 μετοχές σε μια δημόσια προσφορά στα 10,00 δολάρια ανά μετοχή, δημιουργώντας καθαρά έσοδα 170,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Στις 22 Οκτωβρίου 2020, οι επενδυτές τραπεζίτες άσκησαν το δικαίωμά τους να αγοράσουν επιπλέον 1.406.708 μετοχές στα 10,00 δολάρια ανά μετοχή, δημιουργώντας επιπλέον καθαρά έσοδα 13,1 εκατομμύρια δολάρια. 


Η FuboTV Inc. , έχει έδρα στη Nέα Υόρκη και λειτουργεί μια πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης που περιλαμβάνει κυρίως αθλητικά γεγονότα, ειδήσεις και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Δραστηριοποιείται στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πλατφόρμα της FUBO TV επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα της μέσω συσκευών ροής, καθώς και σε SmartTV, κινητά τηλέφωνα, tablet και υπολογιστές.

Η FuboTV ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2015 από τους David Gandler (CEO), Alberto Horihuela (CMO) και Sung Ho Choi. Στους πρώτους μήνες της λειτουργίας της η συνδρομή κόστιζε 7 δολάρια ανά μήνα και προσέφερε ζωντανές ροές από κανάλια με επίκεντρο το ποδόσφαιρο.
Στις αρχές του 2017, η Fubo επεκτάθηκε με σκοπό να γίνει μια ευρύτερη υπηρεσία ροής, προσθέτοντας ψυχαγωγία και ειδησεογραφικό πρόγραμμα εκτός από ποδόσφαιρο και αθλητικά από NFL, NBA, MLB και NHL.

Η FuboTV θεωρείται «το κανάλι των αθλητικών γεγονότων», αλλά αντί να είναι το Netflix του ποδοσφαίρου, πλέον εμφανίζεται ως άμεσος ανταγωνιστής της καλωδιακής τηλεόρασης καθώς και πακέτων ζωντανής ροής όπως το Sling TV και το DirecTV Now.
Η FuboTV ήταν η πρώτη υπηρεσία ροής ζωντανής τηλεόρασης που υποστηρίζει βίντεο 4K HDR (Παγκόσμιο Κύπελλο 2018) και ήταν η πρώτη που υιοθέτησε ένα βιομηχανικό πρότυπο για τον χειρισμό αθλητικών γεγονότων. Παρουσίασε επίσης δυναμική εισαγωγή διαφημίσεων πριν από το Hulu και το YouTube TV.


Δίχως αμφιβολία, η FuboTV κινείται σε μια πολλά υποσχόμενη γωνιά της αθλητικής αγοράς. Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 η εταιρεία ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να εξαγοράσει την εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων και ειδικών τυχερών παιχνιδιών Vigtory. Αξιοποιώντας αυτό το νέο περιουσιακό στοιχείο, ανακοινώθηκε ότι η FuboTV, θα επεκταθεί και στην υπηρεσία τυχερών παιχνιδιών (sportsbook), έως το τέλος του τρέχοντος έτους.
Η Vigtory είναι μια σχετικά νέα εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2019. Όχι τυχαία, καθώς στις ΗΠΑ υπάρχει ένα κύμα νομιμοποίησης των αθλητικών τυχερών παιχνιδιών στις περισσότερες πολιτείες προκειμένου να αποφέρουν περισσότερα φορολογικά έσοδα.


Η FuboTV είναι αποφασισμένη να είναι ανταγωνιστική και σε αυτόν τον τομέα.  Στις 3 Δεκεμβρίου 2020 απέκτησε μια άλλη εταιρεία τεχνολογίας αθλητικών στοιχημάτων, την Balto Sports, με έδρα την Καλιφόρνια. 
Αυτή η συμφωνία σηματοδοτεί την πρώτη μετάβαση μιας πλατφόρμας ροής με έδρα τις ΗΠΑ στην αγορά διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων.
Η FuboTV επικαλέστηκε μια εκτίμηση από την Zion Market Research που προβλέπει ότι η διαδικτυακή αγορά αθλητικών στοιχημάτων θα ανέλθει σε 155 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2024.

Στις ΗΠΑ 4 στα 5 νοικοκυριά διαθέτουν συνδρομή βίντεο Netflix, Amazon Prime ή Hulu.

Πάνω από το 60% των νοικοκυριών των ΗΠΑ εξακολουθούν να πληρώνουν για καλωδιακή τηλεόραση. Το πιο συνηθισμένο μέσο ψυχαγωγίας είναι το Netflix και η καλωδιακή τηλεόραση, καθώς στον μέσο Αμερικάνο αρέσουν οι ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές και τα αθλήματα - δύο πράγματα που οι σημερινές μεγαλύτερες υπηρεσίες ροής δεν προσφέρουν.

Η Fubo TV είναι ένας πάροχος υπηρεσιών ζωντανής ροής τηλεόρασης, όπως είναι το YouTube TV και το Sling TV.
Το πακέτο Fubo TV entry-level περιλαμβάνει 117 κανάλια,  συμπεριλαμβανομένων όλων των ζωντανών αθλητικών και μεγάλων ειδησεογραφικών καναλιών, με μόλις 65 δολάρια ανά μήνα.
Το YouTube TV έχει την ίδια μηνιαία τιμή αλλά με μόλις 85 κανάλια.
Το Hulu είναι 10 δολάρια φθηνότερο, όμως έχει τα μισά περίπου κανάλια.
Το Sling TV κοστίζει μόνο 30 δολάρια για περίπου 40 κανάλια, με ένα πακέτο ζωντανών αθλητικών και ειδησεογραφικών καναλιών.


Επομένως η FuboTV προσφέρει την πιο οικονομική τιμή προς τους συνδρομητές της αναλογικά και με το πλήθος των καναλιών.

Επί του παρόντος, η εταιρεία δημιουργεί έσοδα από τις ακόλουθες πηγές.
1. Συνδρομές : Η Εταιρεία πωλεί διάφορα προγράμματα συνδρομής μέσω του ιστότοπου της και των καταστημάτων εφαρμογών τρίτων. Αυτά τα προγράμματα συνδρομής παρέχουν διαφορετικά επίπεδα ροής περιεχομένου και λειτουργικότητας ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα. Τα τέλη συνδρομής καθορίζονται και καταβάλλονται εκ των προτέρων με πιστωτική κάρτα σε μηνιαία, τριμηνιαία ή ετήσια βάση.
2. Διαφημίσεις : Η Εταιρεία εκτελεί συμφωνίες με διαφημιζόμενους που θέλουν να προβάλλουν διαφημίσεις στο πρόγραμμα ροής.


Η FuboTV δεν είναι κερδοφόρος και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως το άμεσο κόστος παροχής της υπηρεσίας της είναι υψηλότερο από τα έσοδα της. Τα έξοδα που σχετίζονται με τους συνδρομητές, τα οποία περιλαμβάνουν δικαιώματα διανομής και οι διάφορες άλλες χρεώσεις, είναι ελαφρώς υψηλότερα από τα έσοδα της, με αποτέλεσμα να έχει ζημιές από το μεικτό της κέρδος.

Αποτελέσματα τρίτου τριμήνου 2020
Η διοίκηση χαρακτήρισε το τρίµηνο ως το «ισχυρότερο στην ιστορία της εταιρείας».
Τα έσοδα του τρίτου τριμήνου 2020 ανήλθαν σε 61,202 εκατομμύρια δολάρια, από 44,172 εκατομμύρια δολάρια στο Β΄ τρίμηνο του 2020, παρουσιάζοντας μια αύξηση της τάξης του 38,55%. Στο Ά τρίμηνο 2020 οι πωλήσεις ήταν 51 εκατομμύρια δολάρια.
Τα έσοδα του τρίτου τριμήνου από συνδρομές αυξήθηκαν σε 53,433 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα έσοδα από διαφημίσεις ανήλθαν σε 7,52 εκατομμύρια δολάρια. Οι συνδρομητές της FUBO TV αυξήθηκαν κατά 58% και ανήλθαν σε 455 χιλιάδες στο τέλος του Γ΄ τριμήνου, από 288 χιλιάδες του Γ΄ τριμήνου 2019.

Το μέσο έσοδο ανά χρήστη αυξήθηκε στα 67,70 δολάρια, ενώ οι συνολικές ώρες περιεχομένου που μεταδόθηκαν από χρήστες fuboTV (επί πληρωμή και δωρεάν δοκιμή) στο τρίμηνο αυξήθηκε στις 133,3 εκατομμύρια ώρες. Οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες (MAU) παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 121 ώρες το μήνα το τρίμηνο.

Κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών του 2020, τα συνολικά έσοδα ήταν 112,7 εκατομμύρια δολάρια, που σχετίζονται κυρίως με 92,9 εκατομμύρια δολάρια έσοδα από συνδρομές, 11,8 εκατομμύρια δολάρια διαφημιστικών εσόδων και 0,6 εκατομμύρια δολάρια σε άλλα έσοδα σε σχέση με την απόκτηση του fuboTV Pre-Merger το δεύτερο τρίμηνο. Αυτά τα έσοδα δημιουργήθηκαν εξ ολοκλήρου από την επιχείρηση fuboTV που αποκτήθηκε μέσω της συγχώνευσης που έκλεισε την 1η Απριλίου 2020 και δεν υπάρχουν συγκρίσιμα αποτελέσματα με τον προηγούμενο χρόνο.

Η εταιρεία, στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, είχε μετρητά 38,9 εκατομμύρια δολάρια, ενώ παρουσίαζε αρνητικό κεφάλαιο κίνησης 189,1 εκατομμυρίων δολαρίων και συσσωρευμένο έλλειμμα 458,6 εκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία υπέστη καθαρή ζημία 404,1 εκατομμυρίων δολαρίων για τους εννέα μήνες που έληξαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2020. 
Από την αρχή, οι δραστηριότητες της Εταιρείας χρηματοδοτήθηκαν κυρίως μέσω της πώλησης μετοχών και χρεωστικών τίτλων.

Οι συνολικές υποχρεώσεις της εταιρείας ανέρχονται σε 290,376 εκατομμύρια δολάρια, με το συνολικό χρέος να είναι 46,42 εκατομμύρια δολάρια και το κυκλοφορούν ενεργητικό να προσεγγίζει τα 58 εκατομμύρια δολάρια.
Τα ίδια κεφάλαια της FUBO TV είναι 508,937 εκατομμύρια δολάρια, αλλά με άυλα περιουσιακά στοιχεία και Good Wills 732,287 εκατομμύρια δολάρια !!!
Ωστόσο, τα 183 εκατομμύρια δολάρια που συγκέντρωσε η εταιρεία τον Οκτώβριο του 2020, από την εισαγωγή της στον NYSE, βελτιώνει κάπως την άσχημη θεμελιώδη εικόνα που παρουσιάζουν τα νούμερα στο τέλος του Γ΄ τριμήνου 2020.


Η εταιρεία αναμένεται να συνεχίσει να να υφίστανται ζημίες στο άμεσο μέλλον!!

Κίνδυνοι και επικίνδυνα σημεία της FUBO TV

Η μετοχή της εταιρείας καλύπτεται από πληθώρα αναλυτών και οι τιμές στόχοι που δίνονται κυμαίνονται από 6 δολάρια, έως και 60 δολάρια ανά μετοχή. Ταυτόχρονα, υπάρχει μια πληθώρα άρθρων που αναλύουν υπερ-απαισιόδοξα την εταιρεία και άλλα που προσεγγίζουν την εταιρεία με μεγάλη αισιοδοξία προσδοκώντας στο μέλλον η μετοχή να διαγράψει υψηλότατες τιμές.

Αρνητικό μεικτό περιθώριο κέρδους
Ενώ η FuboTV ανακοινώνει όλο και πιο βελτιωμένα έσοδα κάθε τρίμηνο εξακολουθεί να έχει ζημιογόνα μεικτά κέρδη. Στο τρίτο τρίμηνο 2020 η εταιρεία εμφάνισε αρνητικά μεικτά κέρδη 9,804 εκατομμύρια δολάρια.
Αυτό συμβαίνει επειδή τα δίκτυα που διαθέτουν αθλητικά δικαιώματα χρεώνουν πολύ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Η FUBO TVV επέλεξε να μην αφήσει κανένα από τα δίκτυα που προσφέρει στους συνδρομητές της, όμως αύξησε τις τιμές, αλλά όχι όσο έπρεπε για να παραμείνει ανταγωνιστική και να προσελκύσει νέους συνδρομητές.


Άυλα περιουσιακά στοιχεία
Η Εταιρεία εμφανίζει άυλα περιουσιακά στοιχεία ύψους 238,44 εκατομμύρια δολάρια.
Ο παρακάτω πίνακας συνοψίζει τα άυλα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 και στις 31 Δεκεμβρίου 2019 (σε χιλιάδες).


Good Wills - Φήμη και πελατεία
Η Εταιρεία εμφανίζει Good Wills ύψους  493,847 εκατομμύρια δολάρια.
Ο παρακάτω πίνακας είναι μια σύνοψη των αλλαγών στο Good Will για τους τρεις και εννέα μήνες που έληξαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 (σε χιλιάδες):


Σύνολο Άυλων περιουσιακών στοιχείων και Good Wills = 732,287 εκατομμύρια δολάρια. 
Συνεπώς τα ίδια κεφάλαια της FUMO TV ύψους 508,937 εκατομμύρια δολάρια, εφόσον αφαιρεθούν τα 732,287 εκατομμύρια δολάρια καθίστανται αρνητικά κατά 223,35 εκατομμύρια δολάρια και τα οποία παραμένουν αρνητικά ακόμη και με την προσθήκη των 183 εκατομμυρίων δολαρίων που μπήκαν στο ταμείο της εταιρείας από την είσοδο της στον NYSE τον Οκτώβριο του 2020.  

Οι εξαγορές των Balto Sports και Vigtory
Η μετοχή της FUBO ξέφυγε από την περιοχή των 27 δολαρίων και εκτοξεύτηκε άμεσα στα 62 δολάρια μόλις ανακοινώθηκε η εξαγορά της Balto Sports. Η αγορά ενθουσιάστηκε με την ιδέα ότι η FUBO αναπτύσσει δραστηριότητες και στον τομέα των αθλητικών στοιχημάτων.

Ωστόσο και οι δύο εταιρείες είναι πολύ μικρές, χωρίς λειτουργικά προϊόντα ή εγγεγραμμένους χρήστες. Η Balto Sports δεν έχει καν έσοδα, προϊόντα ή ιστότοπους κατά τη στιγμή της απόκτησης και η Vigtory έχει μόνο 12 υπαλλήλους.

Δεδομένου ότι ο Balto διαθέτει λογισμικό αυτοματοποίησης διαγωνισμών, η αρχική σκέψη ήταν ότι η FuboTV θα μετέτρεπε αρχικά το περιουσιακό στοιχείο της Balto σε ένα ελεύθερο παιχνίδι αθλητικής φαντασίας, με πιθανά αθλητικά στοιχήματα στο μέλλον. Όμως με την εξαγορά της Vigtory, η οποία ιδρύθηκε το 2019 και παράγει λογισμικό αθλητικών στοιχημάτων, φαίνεται ότι η fuboTV στοχεύει να ανταγωνιστεί μεγάλους παίκτες του χώρου όπως οι DraftKings, FanDuel και το ανερχόμενο Barstool Sports στην κατασκευή ενός end-to-end εφαρμογή αθλητικών στοιχημάτων.

Η αραίωση των μετοχών - Dillution
Η εταιρεία σήμερα έχει 67,5 εκατομμύρια μετοχές. Ωστόσο, ο πραγματικός αριθμός των μετοχών είναι πολύ υψηλότερος. Αν εκδοθούν όλες οι εκκρεμείς μετατρέψιμες προτιμώμενες μετοχές καθώς και όλα τα εντάλματα (warrants) τότε θα προστεθούν επιπλέον 92 εκατομμύρια μετοχές. Το αποτέλεσμα θα είναι ο συνολικός αριθμός μετοχών να ανέλθει στον αριθμό των 159,5 εκατομμυρίων μετοχών.
Έτσι, με την τιμή της μετοχής στα 37 δολάρια, η κεφαλαιοποίηση της FUBO TV από 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια αυτομάτως θα ανέλθει σε 5,9 δισεκατομμύρια.

Επιπλέον οι όροι εξαγοράς των Balto Sports και Vigtory δεν έχουν ανακοινωθεί από τη FUBO TV.  Είναι πολύ πιθανό για τις εξαγορές αυτών των εταιρειών να εκδοθούν επιπλέον μετοχές αραιώνοντας περαιτέρω τους μετόχους της FUBO.
Επίσης η ανάπτυξη των αθλητικών στοιχημάτων και η επιτυχής διείσδυση στην αγορά των τυχερών παιγνίων θα απαιτήσει από τη FUBO επιπλέον μετρητά να κάψει. Επειδή η FUBO ακόμη είναι ζημιογόνος με αρνητικές ταμειακές χρηματοροές, θα αναγκαστεί να εκδώσει εκ νέου και άλλες μετοχές,
Αυτό θα σήμαινε περαιτέρω αραίωση των μετόχων της FUBO, καθώς ο συνολικός αριθμός των μετοχών θα μπορούσε να φτάσει στα 200 εκατομμύρια.
 
Η λογική που αναπτύσσεται η FUBO είναι αρκετά καλή. Η καλωδιακή τηλεόραση έχει γίνει υπερβολικά δαπανηρή, επομένως είναι λογικό ότι η εμφάνιση εναλλακτικών ροών χαμηλότερου κόστους - όπως το Netflix - να ωθήσει τους καταναλωτές να διακόψουν τις συνδρομές με τις καλωδιακές τηλεοράσεις.
Η eMarketer εκτιμά ότι απο το 2013 σχεδόν 23 εκατομμύρια νοικοκυριά των ΗΠΑ, έχουν διακόψει τις συνδρομές καλωδιακής τηλεόρασης λόγω του ανεξέλεγκτου κόστους.


Η Fubo TV, προς το παρόν, τα πηγαίνει πολύ καλά, πουλώντας ένα πακέτο που αποτελείται από 117 κανάλια στην ανταγωνιστική τιμή των 65 δολαρίων ανά μήνα. Η εταιρεία στο τέλος του τρίτου τριμήνου 2020 έχει ανακοινώσει ότι έχει 455.000 συνδρομητές.
 Μάλιστα, πρόσφατα ενημέρωσε τους μετόχους ότι πρόσθεσε περίπου 90.000 συνδρομητές κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2020. Είναι το πέμπτο τρίμηνο των τελευταίων έξι τριμήνων που η εταιρεία καταφέρνει να αυξήσει τους πελάτες της.

Μελλοντικές Προβλέψεις
Η Fubo TV έκλεισε το τρίτο τρίμηνο του 2020 με 455.000 συνδρομητές. Μόνο στις ΗΠΑ υπάρχουν πάνω από 120 εκατομμύρια νοικοκυριά που παρακολουθούν τηλεόρασης. Με δεδομένο ότι η FUBO ΤV είναι καινούργια εταιρεία και της δυναμικής που ήδη αναπτύσσει στην προσέλκυση συνδρομητών θα μπορούσε να διεισδύσει στο 8% των Αμερικάνικων νοικοκυριών. Αν καταφέρει, στο μέλλον,  να αποκτήσει  10 εκατομμύρια συνδρομητές τότε με μηνιαία χρέωση 65 δολάρια θα είχε σε ετήσια βάση έσοδα τουλάχιστον 7,8 δισεκατομμύρια δολάρια.


Αν υποθέσουμε ότι έχει ένα λειτουργικό περιθώριο καθαρού κέρδους 20% θα ήταν δυνατόν κάποια στιγμή να εμφανίζει καθαρά κέρδη τουλάχιστον 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, μέσα στα επόμενα χρόνια.
Εφόσον επιτευχθούν οι παραπάνω αποδοχές και με ένα λογικό πολλαπλασιαστή P/E = 15, η FUBO TV, μελλοντικά θα μπορούσε να έχει αποτίμηση 22,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η σημερινή κεφαλαιοποίηση της εταιρείας με την τιμή της μετοχής στα 37 δολάρια είναι περίπου 2,5 δισεκατομμύρια.

Οι αναλυτές που καλύπτουν την εταιρεία αναμένουν πως μελλοντικά τα έσοδα θα αυξάνονται κατά μέσο όρο 39,44% ετησίως
Πιο συγκεκριμένα οι προβλέψεις έχουν ως εξής :
  • Για το 2020 .... Έσοδα 252 εκατομμύρια .... Ζημιές 433 εκατομμύρια 
  • Για το 2021 .... Έσοδα 463 εκατομμύρια .... Ζημιές 172 εκατομμύρια 
  • Για το 2022 .... Έσοδα 759 εκατομμύρια .... Ζημιές 87 εκατομμύρια 
  • Για το 2023 .... Έσοδα 1,2 δισεκατομμύρια .... Ζημιές 4,6 εκατομμύρια 
  • Για το 2024 .... Έσοδα 1,6 δισεκατομμύρια .... ΚΕΡΔΟΣ 6,6 εκατομμύρια 
  • Για το 2025 .... Έσοδα 2,2 δισεκατομμύρια .... ΚΕΡΔΟΣ 32 εκατομμύρια


4ο τρίμηνο 2020
Η διοίκηση της εταιρείας, σύμφωνα με την οδηγία που έχει δώσει, αύξησε τις προβλέψεις 4ου τριμήνου 2020 καθώς και για ολόκληρο το έτος 2020 σημαντικά.
Αναμένει τα έσοδα του 4ου τριμήνου να είναι 80 με 85 εκατομμύρια δολάρια, παρουσιάζοντας σε σχέση με το 4ο τρίμηνο 2019 αύξηση 51% με 60%. Επίσης προβλέπει πως το τέταρτο τρίμηνο η FUBO TV θα έχει 500.000 με 510.000 συνδρομητές, από 455.000 που είχε στο τρίτο τρίμηνο 2020.


Ως αποτέλεσμα αυτών, η πρόβλεψη της διοίκησης είναι πως τα έσοδα του έτους 2020 αναμένεται να ανέλθουν σε 246 εκατομμύρια δολάρια

Για το 2021, η διοίκηση, αναφέρει πως τα έσοδα θα αυξηθούν κατά 70% και θα φτάσουν τα 415 με 435 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο οι προβλέψεις οι δικές μας είναι πως :
στο 4ο τρίμηνο η εταιρεία θα πετύχει έσοδα περισσότερα 94  εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι συνολικοί συνδρομητές έως το τέλος του τριμήνου αναμένεται να φτάσουν τους 545.000.

196 σχόλια:

  1. K Taki το πιστεύεις ή όχι τη Fubo την ανακάλυψα κ την κοίταζα το ΣΚ! Θα την έγραφα σήμερα να την δείτε αλλά με προλάβατε!

    Έχετε μπει ήδη ή τώρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την πιστεύω, έχοντας γνώση και των κινδύνων που φέρει.
      Εδώ πάνω στσ 40 δεν θα αγοράσω .... και ας φύγει πάνω.
      Θα περιμένω.

      Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ μιας νέας NETFLIX ή ROKU ... στο τελος ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!!

      Απλώς είμαι λίγο κουμπωμένος γιατί δεν μπορώ να δώσω κάποια απάντηση στο ερώτημα μου .... "ΓΙΑΤΙ Η FUBO TV ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ NYSE ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ SPAC?"

      Ελπίζω να είναι κάποιο στρατηγικό λάθος .... ΕΛΠΙΖΩ.
      Δεν θέλω να παει το μυαλό μου σε κάτι πιο πονηρό.

      Διότι αν μπεις μέσω spac ... τότε βάζεις και συνέταιρο (έστω και μειοψηφίας) στην εταιρεία σου ... ο οποίος σε ελέγχει και βλέπει αν κάνεις μαιμουδιές.

      Η Fubo κάνει κάποια κάποια μικρή μαιμουδιά. Αμελητέα ναι ... μαιμουδιά δε.

      Αν είχε μπει μέσω spac θα είχε τετραπλάσια χρήματα ... αντί για τα 183 εκατομμύρια που πήρε για να μπει στον NYSE ... και θα είχε πολύ καλύτερη κεφαλαιοποίηση.

      ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ!!!

      Διαγραφή
  2. Κ. Τάκη αν θέλετε πείτε μας καμία γνώμη για κάποιες από αυτές που αγοράζει τώρα τελευταία το ARK όπως: TSM, TCEHC, INCY, TAK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδια δεν υπαρχει τροπος επικοινωνιας τηλεφωνικα με degiro να επικοινωνησει καποιος μαζι τους γρηγορα να βαλουν μετοχες οπως TSIA και SPRQ Που δεν τις εχουν βαλει ακομα? το χασαμε το τρενο αν γινεται παντα ετσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είναι ωραίο να τεμπελιάζεις μια στο τόσο...LAZY!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, την είδαμε και αυτή, από το +10 στο 0 σε 20 λεπτά. Και σήμερα ήταν +6 pre-market και τώρα είναι -3.

      Διαγραφή
    2. -13 σήμερα καλά το πάει. Μέχρι την Παρασκευή μηδενίζει..

      Διαγραφή
  5. K Taki Gamestop 😂😂😂

    Θα μας γραφαν στις εφημερίδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί στη GameStop τους πήραν όοοοοοοολες τις σωβράκες από τους σορταδόρους που ήθελαν να σκάσουν τις φούσκες και τις φουσκώνουν οι ίδιοι πολύυυυυυ περισσότερο.

    καρφιτσάκιααααααααα
    επ' ώμου ΑααααααΡΜ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Πτεραρχε ευπειθως αναφέρω έχουν αποσταλεί στο μέτωπο των φουσκαδωρων 10 επιπλέον κιβώτια καρφιτσακια και 30 με ληγμένες σύριγγες...

      Διαγραφή
    2. Copy paste, από μέλος της ομάδας wall Street Greece στο fb.

      $GME
      Αυτό που είδατε την Παρασκευή είναι μόνο η αρχή ενός πολέμου retail investors VS big institutions.
      Τα πράγματα έχουν αλλάξει στο χρηματιστήριο δεν είναι πλέον τόσο παραδοσιακά όπως παλιά.
      Προσκοπικά με αυτά που βλέπω πιστεύω πως η τιμή θα φτάσει τα 500$ και αυτό δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά. Πλέον οι hedge funds έχουν ένα τεράστιο πρόβλημα και το πρόβλημα τους όσο και να σας φαίνεται απίστευτο είμαστε εγώ και εσυ κ άλλοι τόσοι σαν εμένα και εσένα που μπορούμε να αγοράζουμε μετοχές από τον καναπέ μας έστω και με τα λίγα μας λεφτά. Προσωπικά δεν με ενδιέφερε καθόλου αυτή η εταιρία και δεν έχω επενδύσει ποτέ αλά αύριο θα αγοράσω κάποιες μετοχές καθαρά για λόγους ‘’χουλιγκανισμού’’ γτ θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιστορικής υπόθεσης που θα φέρει τα πάνω κάτω στο χρηματιστήριο. Μεταφορά χρημάτων από τους πλούσιους σε εμάς τους φτωχούς
      Πιστεύω πως τις επόμενες μέρες όταν θα ανοίγετε τα σοσιαλ μεντια θα ακούτε μόνο για αυτό που συμβαίνει με το $GME.
      Αγόρασε κ εσυ έστω μια μετοχή δες το σαν ένα μικρό χτύπημα σε έναν μεγάλο γίγαντα. Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι χτες αυτό δεν έχει να κάνει με οικονομικά, πωλήσεις, τεχνικες αναλύσεις, κέρδη και μπλα μπλα μπλα, αυτό είναι ‘’πόλεμος’’ πάρε κ εσυ μέρος
      ❤️When one of us goes to war, we all go to war❤️

      Διαγραφή
    3. Και αυτό, το σχόλιο κάποιου άλλου.

      Οτι’ναναι!!! Το βλεπω αυτο το narrative πολυ να παιζει και στο wallstreetbets και βασικα οποιος το πιστευει αυτο ειναι βαθια νυχτωμενος. Κατ’αρχην αυτο που κανεις εσυ και ολοι οι μικροι οπως λες λεγεται pump and dump και ειναι illegal και οταν το κανουμε εμεις (μπηκα κι εγω για το χαβαλε) και οταν το κανουν οι μεγαλοι απλα εμας δε θα μας πιασουν γιατι ειμαστε πολλοι μαλακες και οχι 2-3. Κατα δευτερον, αν πιστεύεις οτι εστω και ενας σοβαρος short seller (hedge funds οχι founds παναγια μου) ειναι τελειως naked στην αγορα και δεν εχει περασει το ρισκο του σε καποιον αλλον ασχετο που του εγραψε calls χετζαριζοντας τη θεση του τοτε παλι δεν εχεις ιδεα (αρα αυτοι δεν εχουν το παραμικρο θεμα οσο ανεβαινει η τιμη ισα ισα θα κανουν trade volatility και non-directional strats και θα βγαλουν τα 10πλα λεφτα απο ολους τους retail μαζι και αρα ισα ισα τους συμφερει αυτο το τρελο ασανσερ σε αντιθεση με τους μικρους απο τους οποιους πολλοι θα μεινουνε bagholders.) Τριτον, τωρα που η μετοχη παει να χτυπησει τετοια νουμερα οι πιθανοτητες οι μικροεπενδυτες να αρχισουν να την κανουν με ελαφρα με τετοια gains ειναι τεραστια και αρα ειναι μεγαλες οι πιθανοτητες να παει περιπατο το momentum (αυτο που βλεπουμε ειναι μομεντουμ και οχι short squeeze οπως εξηγησα παραπανω). Γενικα παλι retail investors θα βγουνε χαμενοι και τα hedge funds θα βγουνε μια χαρα απ´αυτο...

      Διαγραφή
    4. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ RETAIL ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ!!
      Σε αυτή τη μονομαχία πάντα χάνει το XAZO-RETAIL

      Διαγραφή
    5. Με την citadel να χρηματοδοτεί τους σορταδόρους δεν νομίζω ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά για τους ρομπινχουντηδες. Ίσως αν τα φαντς που ειχαν τις σορτ θέσεις δεν είχαν βαθιές τσέπες για να τις διατηρήσουν κάτι γινόταν. Τώρα η μόνη ελπίδα είναι κάποιο πολύ γερό πορτοφόλι που δεν συμπαθεί τον γκρίφιν να παίξει ανοδικά την μετοχή αλλά τέτοια θαύματα δεν γίνονται συχνά. Πιθανότερο σενάριο, μια ομάδα νεόκοπων κερδοσκόπων να λάβει ένα μαθηματάκι.

      Διαγραφή
    6. κε αδειούχε, μπορείτε να βάλετε το λινκ απο την ομάδα? Γιατί η αναζητηση του φβ δε μου βγάζει και πολλά αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    7. Κύριε Bugs_Bunny
      Δεν θα κερδίσετε τίποτα διαβάζοντας όλους αυτούς τους π@π@ρόπληκτους!!

      Το μόνο ενδιαφέρον είναι να πιάνετε κλίμα .... και να τους πηγαίνετε κόντρα ανάλογα και της ψυχολογίας που βγάζουν.

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Δεν είναι θέμα AYRO, όταν ο SP500 κάνει -1% όλοι οι "θα κάνω σεφτέ τέλη '21 στην καλύτερη" τραβάνε ζόρι, πώς να γίνει.
      Όσο ο Αρχηγός ανεβαίνει κρατάμε θέση στο όνειρο, αν κάνει πως γυρίζει σοβαρά όλα αυτά θα τα αδειάσει σαν 3αξονικό σε χωματερή.

      Διαγραφή
    2. Κύριε BARREN μου VOLATILITY στον SP 500 έχουμε... οπότε κατά κύματα θα βλέπουμε αστεράκια....

      Διαγραφή
    3. Έλα ντε κύριε Κωνσταντίνε ... τι έγινε με AYRO!!!

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα κύριε Τάκη , εδώ αναστήθηκε η πεθαμένη Fisker (FSR) δεν θα έτρεχε η AYRO που ακολουθεί την FUV , στην OBSV δεν την αφήνουν να πέσει κάτω από το 3,80 αλλά αν το χάσει δεν θέλουμε να μπει στο χάσμα κάτω από το 3,4 οπότε θέλει προσοχή

      Διαγραφή
    5. Μπήκα με τα πρώτα μισά στο 3,83 OBSV έκανα εγκαίνια στην Interactive Brokers βγήκε περίπου 3,835 από ότι είδα από το υπόλοιπο θα το ψάξω ποιο μετά , με βολεύει να βάζω εντολές από το κινητό σε αυτήν ενώ εχω ελεύθερη την οθόνη του υπολογιστή.

      Διαγραφή
    6. Σύγκριση προμήθειας Degiro vs Interactive Brokers , με τα Ελληνικά ειναι η Degiro, είναι ποιο ακριβή η Degiro αλλά όχι κάτι τρομακτικό στην IB έγινε η αγορά στην Degiro ειναι εκτιμώμενο κόστος σε ευρώ ενώ IB είναι σε δολάρια νομίζω , φυσικά και οι 2 ειναι μακράν φτηνότερες από Ελλάδα που για ίδια αγορά από την Πειραιώς ΑΕΠΕΥ θα ήθελα στην αγορά 29,575 $ για μία πράξη μόνο! αν έκανες 2-3 ειναι Χ 20$ η κάθε μία και στην πώληση ακόμα ποιο πολλά χωρίς να έχω υπολογίσει μετατροπή νομίσματος βέβαια πάνω από το μισό μου χαρτοφυλάκιο ειναι στην Πειραιώς αλλά εκεί μόνο πωλήσεις θα κάνω.

      https://prnt.sc/xo6yj6
      Αυτές ειναι οι πρώτες μου εντυπώσεις από την IB , την Degiro την έχω χρόνια και την γνωρίζω.

      Διαγραφή
    7. Κύριε Geopard κι εγώ μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος (μην το ματιάσω) από την IBKR. Προμήθειες $1 για αγορά μετοχών και $2 για μετατροπή συναλλάγματος, τίποτα απολύτως.

      Ευκαιρίας δοθείσης ήθελα να αναφέρω κάποιες ακόμα διαπιστώσεις για τις πλατφόρμες.

      Είδα σε βιντεάκι παράπονα ότι η Degiro σε μεγάλο αναβρασμό της αγοράς έχει κρασάρει, δηλαδή ο server δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει. Αν κάποιος φίλος εδώ είχε ανάλογη εμπειρία θα ήταν ενδιαφέρον να τη μοιραστεί μαζί μας.

      Επίσης, σε άλλο βιντεάκι εξηγούσε ένας τύπος ότι είχε βαρέσει φαλιμέντο μια επενδυτική εταιρεία της Αυστραλίας και δύο χρόνια μετά δεν είχαν αποδοθεί ακόμα οι μετοχές στους επενδυτές. Άρα ναι μεν έχεις την προστασία που προβλέπεται, 20k εν προκειμένω για εμάς στην Ευρώπη, αλλά αν συμβεί κάτι μπορεί να μείνουν τα χρήματα και οι μετοχές εγκλωβισμένα για χρόνια. Μάλιστα εγκλωβισμένες μετοχές είναι ακόμα πιο επικίνδυνο γιατί μπορεί να ήθελες να πουλήσεις και τελικά να πέσουν αρκετά. Επομένως, παίζει μεγάλο ρόλο πόσα χρόνια είναι μια εταιρεία στο χώρο και πόσο καλό ισολογισμό έχει (σε αυτό βοηθάει το αν η εταιρεία είναι εισηγμένη, οπότε υποχρεούται να δημοσιοποιεί τα στοιχεία).

      Τέλος, ψάχνοντας τις χρεώσεις της Saxo είδα ότι και αυτή χρεώνει ένα custody fee 0,25% το χρόνο με ελάχιστο τα 5 ευρώ το μήνα, άρα έχει και αυτή σημαντικά πάγια έξοδα.

      Διαγραφή
  8. Καλησπερα....με τη CCIV τι εγινε? Ασανσερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AΓΟΡΑΑΑΑΑΑ 300 CCIV 18.70 να το ξανακάνουν τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. CCIV
      Δραμαμίνες για πολύυυυυυ μεγάλα παιδιά!!!

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τάκη εγώ την πάτησα και τα έδωσα CCIV έτσι και αλλιώς είχα πολύ μικρή θέση όποτε τα έδωσα στο 23,8 αλλά δεν πρόλαβα στα χαμηλά και μετά την κυνηγούσα αλλά δεν πρόλαβα , μπήκατε FUBO μετά είδα το 35 και χάζεψα ούτε στο OBSV που είχα στηθεί χαμηλά (3,60) έδωσαν κομμάτια.

      Διαγραφή
    3. Όχι δεν έχω μπει FUBO ... και OBSEVA περιμένω κοντά στο 3,5 ... ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ.
      Δεν μπαίνω όπου θέλει η αγορά!!

      Διαγραφή
    4. Κύριε Τάκη στο CCIV τι κάνουν τα παιδιά πάλι 100m πάλι ?ανακατεύουν την τράπουλα?

      Διαγραφή
    5. Ας κάνουν ότι θέλουν ... εγώ προ ολίγου έβγαλα τα μισά και με τα υπόλοιπα θα το δω όλο το έργο.
      Με τους Άραβες εδώ πέρα και με την τρέλα που ΄χουν οι Αμερικάνοι με την Lucid, εφόσον κλείσει το deal, μπορεί να δούμε ανάλογη πορεία με QS!!

      Διαγραφή
    6. SIR μου δεν είπα το αντίθετο...έκανα το trade μου κατέβασα στο 15.60 το μέσο όρο μου και θα πάω μέχρι τέλους....έχω αγοράσει πολύ πασατεμπο και ποπ κορν...

      Διαγραφή
    7. Όχι εφ όσον SIR μου...ΟΤΑΝ κλείσει το deal...

      Διαγραφή
  11. Τι παγωμάρα μας κέρασε ο αμερικάνος τώρα?

    Εντωμεταξύ, είμαι στη φάση μεταφοράς χαρτοφυλακίου και μόλις υλοποίησα αγορά  PSTH στα 28,80 στις 5:45 και 5 λεπτά μετά άρχισε η πτώση και τώρα εκκρεμεί να κάνω την πώληση στην Πειραιώς. Ο ορισμός της γκαντεμιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ξέσκισε σήμερα! Έφαγα -5% στο κεφάλι με διπλάσια θέση. Έκλεισα τη δεύτερη θέση τελικά στα 28 στο τελείωμα.

      Διαγραφή
  12. Ευχαριστώ θερμά την ΠΕΦ(Παγκόσμια Ένωση Φουσκαδωρων) για το αποψινο δωράκι... πάρτε στην κεφαλα 300 CCIV...με 4 δολλάρια καθαρά...SIR μου να κατοχυρωθεί η ΠΕΦ στο μπλογκ μας και να γίνεται κατάθεση στεφάνου κάθε χρόνο τέτοια μέρα 25 Ιανουαρίου στο μνημείο του Αγνωστου Φουσκαδορου...Μην ξεχνάμε πως πριν 6 χρόνια ακριβώς τέτοια ώρα ήρθαν στην εξουσία οι Τσιπροκατσαπλιαδες... Αιώνια τους η μνήμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Ελληνικό χαα σκέτη κηδεία ,και οι τεθλιμένοι συγγενείς οι ¨Ελληνες επενδυτές ,μεγάλη ξεφτίλα,ελπίζω να τα έχω δώσει όλα μέχρι τέλος του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μέσα SPRQ στο 14.10 όσο πατάει η 🐈 και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάμε και για δεύτερο γύρο τώρα...

    Εγώ πάντως φοβάμαι μην είναι αριστοτεχνικό χώσιμο. Όταν μπαίνεις στην ψυχολογία να αγοράσεις σε μια πτώση 5-10% από τα υψηλά μπορεί να χαλάσεις τη ρευστότητα σου και μετά την επόμενη μέρα σε ξεκινάει με ένα gap down και σε τσουρουφλίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν παίζουμε με την Αμερικανική Αγορά με την ώρα ούτε με την ημέρα εκτός από κάποιο trade... γιατί μετά η επίσκεψη του καρδιολόγου όπου βρισκόμαστε είναι δεδομένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε GERRY τρενάκι του τρόμου στο άνοιγμα είχα ένα πολύ καλό κέρδος στο χαρτοφυλάκιο και στο γύρισμα έχανα όσα κέρδιζα στο άνοιγμα και ακόμα παραπάνω και δεν ήταν μικρο το ποσό για το μέγεθος του χαρτοφυλακίου ήταν το 3% των ανοιχτών θέσεων.

      Διαγραφή
    2. Κύριε GEOPARD αυτό το εργακι θα το δούμε πολλές φορές εδώ με τον μπάρμπα Σαμ... Πρέπει να το συνηθεισετε...

      Διαγραφή
    3. Η σοκολάτα ΙΟΝ του CHAMATH σαν να την πειραξε λίγο η ζέστη ....

      Διαγραφή
  17. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, GLUU META ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΤΩΣΗ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕNTRY? ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ BARREN THN ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη τα παίρνετε και όλα τις μετρητοίς.

      Διαγραφή
    2. Κύριε BARREN μήπως έχετε μπει ACEV την έχετε κοιτάξει?Η και κάποιος άλλος εδώ ?

      Διαγραφή
    3. εγω εχω κανει ηδη τοποθετηση σε ACEV. αν δω κινητικοτητα σε volume θα προσθεσω.

      Διαγραφή
    4. Μαζί σας και σε αυτήν!!!
      νομίζω όταν ανακοινώθηκε έβαλα κάποια λινκ.
      σημερα μπήκα και ASPL https://wheelsup.com
      https://www.reuters.com/article/idUSKBN29V04B

      Διαγραφή
  18. Κυριοι ριξτε μια ματια στην GMBL. Esports online betting. Ta esports ειναι μια συνεχως αυξανομενη κοινοτητα και το betting πλεον εχει γινει καθημερινοτητα σε αυτα και νομιζω οτι ακολουθει μεγαλη αυξηση τα επομενα χρονια επισης. Τι λετε? Ειμαι πολυ θετικος για μια επενδυση εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Swap τα μισά νερά και πλοία,τα οποία προσπέρασαν την βιόλα, με επαναγορά peter (glog) και npa,και ετοιμασία για επαναγορά Τοσκάνης.
    Όλες οι επαναγορές σε χαμηλότερες τιμές.
    Το US σε αντιστρόφως ανάλογη πορεία με το ΧΑΑ, που κάνω πάλι την μλκ να μη σορταρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://www.google.com/amp/s/time.com/5933242/gamestop-stock-gme/%3famp=true

    Ένα άρθρο που μου κινείσαι το ενδιαφέρον!!!

    Παρατηρώ ότι εχει αλλάξει πολύ πλέον το έργο και ο τρόπος που παίζεται όλο το παιχνίδι... Με αποτέλεσμα να μην μπορούμε πολλές φορές να προσαρμοστουμε και να παρακολουθουμε ως θεατές, με το στόμα ανοιχτο θα ελεγα μάλιστα!!!

    Θα τολμούσα να πω οτι η "πληροφορία" δεν είναι ακριβώς αυτό που είχε αναφέρει ο Gekko στο Wall Street του 1987: "the most valuable commodity is information".

    Πλέον είναι παγκόσμια, διαχεεται μέσω του διαδικτυου πολύ διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν, με πολλή μεγαλύτερη ταχύτητα, σχεδόν αστραπιαία (everybody wired and connected, blogs, conversations, πλατφόρμες συναλλαγων etc etc).

    Και καθώς, όπως τονίζει κ το άρθρο, μέσω όλων αυτών των καναλιών αμφίδρομης επικοινωνίας η ζήτηση αυξάνεται ραγδαια και η προσφορά παραμένει σταθερή είτε μειώνεται, δημιουργείται σε πολλές περιπτώσεις αξία εκεί που δεν υφίσταται...

    Στο τέλος βέβαια, αργά ή γρήγορα, πάντα κάποιος μένει με το μουτζουρη...

    Νew era - new trends!

    Τέτοια φαινόμενα δεν ξέρω αν θα τα ξαναδούμε ποτέ στο ΧΑΑ ή αλλιώς "τα ζώα μου αργά" καθώς απαιτείται χρήμα και ικανός αριθμός συμμετεχόντων στο παιγνιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά έχουν γίνει και στο παρελθόν με την διαφορά ότι οι αγοραστές ήταν φαντς που θέλαν να φέρουν σε δύσκολη θέση άλλα φαντς, πχ περίπτωση carl ichan με ackman στην herbalife. Στις περιπτώσεις όμως του παρελθόντος ήταν καλά μελετημένες κινήσεις που είχαν αρκετά μεγάλο χρονικό ορίζοντα για να παίξουν το παιχνίδι και περισσότερα χρήματα από τον στόχο. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να πετύχει από ασυντόνιστους traders που καθένας yola-ρει ή ψάχνει το επόμενο κορόϊδο να του φορτώσει την θέση του.

      Διαγραφή
  21. https://www.businessdaily.gr/oikonomia/32764_ta-mystika-tis-germanikis-ependysis-gia-ta-ilektrika-aytokinita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα! Κ Τάκη την ειδατε αυτην την περίπτωση; Παρουσιαζει ενδιαφέρον.

    ION Acquisition Corp 1 Ltd. (NYSE: IACA) to merge with Taboola fitm.

    https://www.ion-am.com/spac

    Υπάρχει μέσα και το presentation.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απαντήσεις
    1. Τους περιμένουμε για να τους τα χώσουμε!!
      ✌✌✌

      Διαγραφή
    2. Τι τιμή στόχο δίνετε για το PSAC κ. Τάκη;

      Διαγραφή
    3. https://prnt.sc/xnj6ql κύριε Τάκη για σήμερα να τους τα χώσετε ή άλλη μέρα , πάντως μέχρι 16,20 πήγε σήμερα στο pre-market

      Διαγραφή
    4. Ακόμη δεν ανακοινώθηκε το deal.
      Aς ανακοινωθεί, να δω και πόσο ζεστοί είναι οι Αμερικανοί με τον Faraday ... και θα δω.
      Πάντως δεν θα κάτσω πολύ με Faraday ... άσχημο παρελθόν όπως ο Fisker? Οι μισοί αρχικοί ιδιοκτήτες του Faraday εκαναν τη Canoo.

      Διαγραφή
  24. Άμα είσαι ήδη Προφήτης το να γίνεις Κυβερνήτης είναι υποβάθμιση ... όσο πάει με ξενερώνει ο Προφήτης.
    https://www.chamathforca.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Business with pleasure..... άντε και στο HOLLYWOOD πρωταγωνιστής στο Ενας προφήτης μα τι προφήτης NO2...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όσον αφορά την Τaboola (Iaca):

    Σταθερά θετική απόδοση κεφαλαίου προς πωλήσεις και λειτουργικά κέρδη και ικανοποιητικό ρυθμό ανάπτυξης .

    Συμμετέχει στο σχήμα η Fidelity, η Ηedosophia (του Chamath) και η Black Rock.
    Στο 2τριμηνο του 2021 θα ολοκληρωθεί το merge..

    Θεωρώ ότι το αντικείμενο είναι άκρως ενδιαφέρον! Δείτε το presentation

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Taboola είναι μια ιδιωτική διαφημιστική εταιρεία που εδρεύει στη Νέα Υόρκη . Είναι κυρίως γνωστή για τις διαφημίσεις chumbox τους .
      Οι διαφημίσεις chumbox ή chumbucket είναι μια μορφή διαδικτυακής διαφήμισης που χρησιμοποιεί ένα πλέγμα μικρογραφιών και λεζάντων για να οδηγήσει την επισκεψιμότητα σε άλλους ιστότοπους και ιστοσελίδες. Αυτή η μορφή διαφήμισης σχετίζεται συχνά με συνδέσμους και άρθρα χαμηλής ποιότητας " clickbait "

      Η Taboola ιδρύθηκε το 2007. Παρέχει διαφημίσεις όπως "Around the Web" και "Συνιστώμενα για εσάς" σε πλαίσια στο κάτω μέρος πολλών διαδικτυακών ειδησεογραφικών άρθρων.

      Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι υπηρεσίες όπως η Taboola χρησιμοποιούνται για clickbait (δηλαδή ψεύτικες ειδήσεις παραπλανητικές).
      Μια ανάλυση που πραγματοποιήθηκε από το ChangeAdvertising τον Σεπτέμβριο του 2016 διαπίστωσε ότι το 26% των χορηγούμενων συνδέσμων σε υπηρεσίες όπως το Outbrain (ο ανταγωνιστής της Taboola) και το Taboola ήταν clickbait

      Διαγραφή
  27. Νομίζω σε αυτή τη φάση το να ψάχνουμε εταιρείες με προοπτικές και μέλλον ή θεμελιώδη δεν πλερώνει.
    Γνωρίζει κανείς πού μπορούμε να βρούμε λίστα με τις πιο σορταρισμένες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δοκιμάστε το finviz κύριε Barren νομίζω ότι το έχει απότι έχει πάρει το μάτι μου

      Διαγραφή
    2. κύριε Butcher έχω την εντύπωση ότι το Ark ενίσχυσε θέση api (agora) εξού και το 15% τις προάλλες και το ταξίδι τώρα ξεκινάει. τι λέτε εσείς ως γνώστης της εταιρείας ως τμή στόχο?

      Διαγραφή
    3. https://www.nakedshortreport.com/
      το κοιτάω το θέμα αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά .

      Διαγραφή
    4. https://images.fintel.io/us-spy-short-volume-ratio.png

      Διαγραφή
    5. Ευχαριστώ κ. Βαμμένε, έριξα λίγα ψιλά στην AMC, δε μαμιέται έτσι κι αλλιώς παράνοια είναι η κατάσταση.

      Διαγραφή
    6. έχω την εντύπωση ότι αυτό ψάχνετε κε. Barren https://finviz.com/screener.ashx?v=131&ft=4&o=-shortinterestratio πχ η cia έχει το υψηλότερο short ratio. όμως θα το ήθελα σε διάγραμμα για να φαίνεται αν βαίνει μειούμενο ή τώρα ξεκινά να ανεβαίνει και όχι ένα στατικό νούμερο. αντιλαμβάνομαι ότι ψάχνετε για short squeeze καταστάσεις σαν ένδειξη ανόδου.

      Διαγραφή
    7. k .barren για να πάρετε μια σύγκριση δείτε το short interest στο overview
      σε AMC και GME εδώ
      https://www.marketwatch.com/investing/stock/amc
      https://www.marketwatch.com/investing/stock/gme
      από 31/12 μάλλον τα νούμερα φαινόταν τι έρχεται

      Διαγραφή
  28. H Tuscan πάντως έχει πιεστεί πάρα πολύ. Έχει ένα μήνα που πέφτει. Έχει αρχίσει και μου περνάει απ το μυαλό ότι παίζουν βρώμικο παιχνίδι, δηλ ότι πιέζουν για να φύγει ο κοσμάκης και μετά θα ανακοινώσουν deal (αν καταλήξουν). Ήδη στα σχόλια στο Yahoo finance αρκετοί παραπονιούνται για το κόστος ευκαιρίας που έχουν από τη διακράτηση στο συγκεκριμένο SPAC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ.Ευρωβλάχε ήμουν στο αμήν να την δώσω σήμερα γιατί κάθε μέρα είναι στα κόκκινα και μου τεσταρει το νευρικό σύστημα. Αγορασμενος με μ.ο 13 θα την περιμένω και ελπίζω να μας δώσει καλά κέρδη.

      Διαγραφή
    2. Απαράδεκτες καταστάσεις, λέμε για το ΧΑΑ αλλά και το Αμούρικα ...
      Κανονικά όποιο ticker δεν ανεβαίνει min 20%/εβδομάδα θα έπρεπε να γίνεται αυτομάτως delisting.

      Διαγραφή
    3. 20%????πολύ επιεικής είστε Κε BARREN μου ...από 40%λογιζεται άνοδος...στα δε δικά μας από 50% καί βάλε....,,,😂😂😂

      Διαγραφή
    4. Κύριοι μην κάνετε σαν να είμαστε το 1492 και ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!

      Η αλήθεια είναι ότι το αρρωστημένο ΧΑχα απονεύρωσε πολλούς απο εμάς και μας κάνει να βλέπουμε το φυσιολογικό ως αξιοπερίεργο.

      Διαγραφή
    5. Κύριε Τάκη τόσα χρήματα θα ρίξει στην αγορά και αν κρατήσει 2 εβδομάδες η συζήτηση του νομοσχεδίου μέχρι κάπου εκεί θα τραβήξει το "January effect και Bidden effect !!!" στην ψήφιση λογικά θα πρέπει να αραιώνουμε λίγο τις θέσεις μας "sell in news" εγώ ακόμα εχω ρευστότητα 1/4 και θα μπει μέσα μόνο σε καλές τιμές , δεν έχω λόγο να ρισκάρω.

      Διαγραφή
    6. Κύριε Τάκη μου δεν έκανα τίποτα εγώ ...ισαι ισα που στις 12.40 πουρνο πουρνο έγραψα,:σαν κάτι να ψήνεται στο FIII...τις τελευταίες μέρες είχε στεγνώσει .. λίγο ακόμη και θα το τρέχαμε με αφυδάτωση...

      Διαγραφή
    7. H πιο φτηνή από όλες. Μετα είναι η Ride ...

      Θα κάνει και τη μεγαλύτερη διαδρομή από όλες.

      Διαγραφή
    8. Είμαι καραφορτωμενος...η νο2 θεση μου μετά το SKLIZAKI ...

      Διαγραφή
    9. Βασικά είμαστε σε $1,9 Τ stimulus + ασύστολο money printing effect.

      Κ. Τάκη προσωπικά πριν ανακαλύψω το ΧΑΑ είχα ανακαλύψει τα crypto και πράγματι τέτοια εποχή το 2018 ήταν η 1η εβδομάδα μετά από ένα μήνα που δεν είχε διπλώσει το Χ/Φ μου και ψιλοχαλιόμουν, χωρίς να υποψιάζομαι τι ακολουθεί αμούστακο αγόρι τότε.

      Το Bitcoin σε σχέση με αυτό που συμβαίνει τώρα στην Αμερική είναι deep value, οι πομπαδόροι του Twitter και του Stocktwits θα πάρουν πολύ κόσμο στο λαιμό τους. Δε μιλάμε πλέον για νέο τρόπο αξιολόγησης εταιρειών και stock picking, μιλάμε για στεγνά πομπαρίσματα.

      Όταν έχεις το υποτιθέμενο νέο πρότυπο επενδυτή (τον Chamathinio) να YOLOάρει με options στη GME (με ψίχουλα γι' αυτόν) και το στρατό από αυριανά ζόμπυ να ακολουθεί (με όλες τους τις οικονομίες και full marginαριστοί), είναι ώρα για σοβαρό derisking.

      Διαγραφή
    10. Τα παιδιά το παίζουν στο FIII
      τραβηγμααα στο +15...μαζεψανε 3μιλιονια και μετά χαλαρωμα και γύρισμα με 200χιλιαρικα ....μας βλέπουν παιδιά.....

      Διαγραφή
    11. Kαι με Chamath ...

      https://finance.yahoo.com/quote/GME?p=GME&.tsrc=fin-srch

      Διαγραφή
    12. Τι τιμές βλέπετε στην FIII κύριε Τάκη γιατί εγώ την είχα για τα 30 περίπου κοντινό στόχο.

      Διαγραφή
    13. Κύριε BARREN είστε ο δεύτερος απόψε που εκφράζει σχεδόν την ίδια γνώμη για την αγορά... όμως τόσο εσείς όσο και ο φίλος μου είστε ακόμη φορτωμένοι αν καλώς έχω αντιληφθεί για σας ... γιατί ο δικός μου κι αν είναι...

      Διαγραφή
    14. Δίπλωσε τα 150 Κ στη GME και κατέστρεψε την εικόνα και την αξιοπιστία του. Η εικόνα των IPOD, F (που δεν έχουν εταιρεία και εκφράζουν ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη στο Jockey) τα λέει όλα.

      Γκουρουδιά : σε δυο χρόνια δε θα ασχολείται καν με τις αγορές, το τυπάκι θα το έχει γυρίσει στο Broadway ή επαγγελματική καριέρα κέρλινγκ ή ότι του τραβήξει την προσοχή τότε για να σκοτώσει τη βαρεμάρα.

      Διαγραφή
    15. Aν σε 2 χρόνια κύριε Bαrren είναι τόσο πετυχημένος και ασχολείται με οτιδήποτε άλλο ... εγώ θα του βγάλω το καπέλο.

      Βλέπω όμως, κάποιες μετοχούλες του να μου έρχονται σιγά, σιγά στις αγκάλες μου.
      Λίγο ακόμη ...

      Διαγραφή
    16. κ. Τάκη επιτυχημένος είναι ήδη, δεν αίναι στη βιοπάλη μπιλιόνια μετράει.
      Αυτό που λέω είναι ότι μάλλον δεν είναι αυτό που νόμιζα. Βαρέθηκε το Facebook και το αμόλησε. Μετά την είδε fund manager και το αμόλησε μετά από εξαιρετικά μέτρια αποτελέσματα (η τελευταία του "μεγαλύτερη ιδέα ever" ήταν το ΒΟΧ to 2018 που ακόμα παλεύει στην ίδια τιμή με τότε). Μετά την είδε Venture Capitalist, τώρα την είδε Κυβερνήτης, σε δυο χρόνια μπορεί να τη δει ηθοποιός.

      Θέλω να καταλήξω ότι πιθανότατα αν δεν υπήρχε το hype και το marketing σε συνδυασμό με την παραβολική φάση της αγοράς οι μετοχές που πλασάρει δε θα έκαναν κάτι ιδιαίτερο (όπως το BOX). Το deal με τη SPCE τον έβαλε στο παιχνίδι, μετριότητα με την CLVR και αφού χτύπησε τη SoFi είδατε πώς άρχισαν να ανεβαίνουν τα IPOD,F γιατί δημιουργήθηκαν προσδοκίες ότι το 'χει. Μετά τα καραγκιοζιλίκια με το γκουβερνιλίκι και τη GME τα πήρε και τα σήκωσε, αυτό είναι αντανάκλαση της εικόνας που έχει η αγορά γι' αυτόν.

      Φοβάμαι πως είναι ασταθής και η ματαιοδοξία υπερβαίνει τη φιλοδοξία. Βέβαια, αν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την επίδραση που έχει στα βλήματα y not? Αλλά νέος Buffett και τέτοια ούτε γι' αστείο, το παλληκαράκι μάλλον πουλάει τρέλα και του έχει κάτσει το timing.

      Διαγραφή
    17. Κύριε ΒARREN θα συμφωνήσω στα περισσότερα απ' αυτά που γράφετε για τον CHAMATIGIO...όμως την συλλογή του την έχετε και την έχω εκτός από CLOV εγώ...

      Διαγραφή
    18. Mου αρέσουν αυτοί οι τύποι 💖💖.
      Εκκεντρικοί ... καταπιάνονται με όλα!! Πάνε πάνω σε όλες τις προκλήσεις.

      https://finance.yahoo.com/quote/GME?p=GME&.tsrc=fin-srch

      Διαγραφή
    19. Sir μη μου πείτε ότι μπουκαρατε από χθές?????

      Διαγραφή
    20. Κι εμένα μου αρέσουν αλλά όχι για να ακουμπάω λεφτά.

      Διαγραφή
    21. Όταν χαλάσει η εικόνα του Chamath, αργά ή γρήγορα θα βγούν πολλά χρήματα από το σορτάρισμα όσων IPOD,F κλπ δεν έχουν στόχο φτάνουν και διαπραγματεύονται με πρίμιουμ πάνω από 50% λόγω του προφήτη, το θεωρώ υπερβολή. τον ακολουθούμε και βγάζουμε καλά λεφτά, αλλά καλά είναι να έχουμε το πιστόλι έτοιμο, στο Σοφάκι θέλω πολύ να μπω, αλλά σε αυτά τα επίπεδα φοβάμαι, η αγορά δείχνει σημάδια αστάθειας.
      Προτιμώ να μπαίνω σε ΣΠΑΚ χαμηλότερες προσδοκίες πχ TDAC IPOZ/S/D/F/E/H/Y/P.
      Καλό βράδυ σε όλους, ελπίζω να μη σας κούρασα.
      GAMESTONK και τα μυαλά στα κάγκελα (η μεγάλη σφαγή αναμένεται εντός του μηνός..)

      Διαγραφή
    22. Κύριε GERRY για το SOFAKI λέτε, ετσι;

      Όχι δεν έχω μπει. Αφού τους διαβάζω όλους ... και εδώ, αλλά και σε καμιά 50ρια Αμερικανικές ομάδες.
      Άρα έχω το πλεονέκτημα, να πιάνω την ψυχολογία τους.

      Απλώνω δίχτυα στη SoFi.
      Λίγο ακόμη .... αντε γιατί περιμένει και η Kάθυ να μπει.
      Εδώ θα είμαι long μακροπρόθεσμη επιλογή, όπως SKLZ!!!

      Διαγραφή
    23. Και τα ραντάρ μου αρχίζουν να πιάνουν ... SPRQ and ΤSIA.
      Μου αρεσει μου διαμαρτύρονταν οι ΡομπινΧούντιδες ότι τις αγοράζουν ψηλά .....
      Στα 17 και 20 αγοραζαν 😉😉😉

      Διαγραφή
    24. SIR μου SPRQ TSIA και SOFAKI ποια είναι τα επιθυμητά επίπεδα εισόδου για σας?SOFI έχω μόνο το 1/3της επιθυμητής θέσης μου και παρακολουθώ..

      Διαγραφή
    25. https://www.tradegate.de/orderbuch.php?isin=US90069K1043

      Διαγραφή
    26. Κύριε Gerry ... όσο πιο χαμηλά μας τα προσφέρουν στο πιάτο.

      Διαγραφή
  29. Κύριοι ως πιο ειδικοί προτείνω να δείτε την selecta bio SELB την θεωρώ ευκαιρία σε αυτή την τιμή είμαι μέσα απο 3,50$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χωρις να ειμαι ειδικος και χωρις να κοιταξω αντικειμενο εταριας περα του οτι ειναι ΒΙΟ τεχνικα μαρεσει. Εχει σπασει την καθοδικη της 5ετιας και εχει πολυ upside. Για ενα γρηγορο Play νομιζω οτι ειναι πολυ ωραια επιλογη.

      Διαγραφή
  30. Σήμερα με έχει εκνευρίσει η συμπεριφορά της RIDE... Η WKHS 32 δολάρια και η απάτη που λέγεται NKLA 21%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ayro o o o o o. . . .
    στο απειρο κ ακομα παραπερα . . . :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κυριοι δειτε εδω. Νομιζω οτι ειναι potential play!!!!!
    https://finance.yahoo.com/quote/CREX?p=CREX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΙ ΠΑΡΤΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ GME!! ΜΑΓΚΕΣ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μάχη γιγάντων. Μην πιστεύετε ότι υπάρχουν μικροί.

      Μόνο κάτι traders γρήγοροι μπαινοβγαίνουν και κλείνουν θέσεις πριν πάνε για ύπνο.
      Τους ξεβρακωσαν τους σορταδόρους.

      Κάποια στιγμή θα καταρρεύσει η μετοχή .... όχι απο σορταδόρους. Αλλά απο τους έχοντες χαρτιά που θα πουλάνε όσο όσο γραφοντας τρελές υπεραξίες .... τα χαρτιά θα τα φάνε στην κεφαλα οι teaders, οι οποίοι θα τα πουλάνε σε αλλους traders που θα δοκιμάζουν την τύχη τους.

      Διαγραφή
  34. Σε μια  πρόσφατη συνέντευξή του ο μεγαλοεπενδυτής Jeremy Grantham (εγώ προσωπικά δεν τον ήξερα αλλά τον έψαξα και είδα ότι είναι από τα καλά ονόματα στο χώρο) ανέφερε τα γνωστά περί φούσκας κτλ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν ότι σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα πρότεινε την ολική ρευστοποίηση του χαρτοφυλακίου, απάντησε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο ένας επενδυτής δεν θα ήταν και η χειρότερη επιλογή. Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν η αναφορά του στην QS, μια εταιρεία όπως είπε που θα εμφανίσει πωλήσεις σε 4 χρόνια από τώρα, η οποία έκανε στο πι και φι ένα 13x και ξεπέρασε σε κεφαλαιοποίηση την General Motors. Τέλος, ανέφερε ότι καλύτερα θα ήταν κάποιος να προσανατολιστεί στις αναδυόμενες αγορές.

    Όλα αυτά με προβλημάτισαν, ειδικά για το αν θα πρέπει να προβώ σε cash out, ξερά-χλωρά όλα μαζί ή όχι. Αυτή τη στιγμή είμαι κατά 85% αγορασμένος γιατί θεωρώ ότι δεν έχει και μεγάλο νόημα το fine tuning σε αυτά τα επίπεδα. Αν επίκειται market crash, θα έχει μικρή σημασία αν αγόρασες στα παρόντα επίπεδα ή 10-20% χαμηλότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Ευρωβλάχε

      Φιλοσοφίες .... λέει ο κάθε Grantham.
      Αν ο Ρουμπινί και ο Κλαιωτσσκος βλέπουν φούσκες είμαστε πολυ χαμηλά.

      Τα ίδια έλεγαν και το 2008 όλοι οι άμπαλοι.
      Ε, τώρα ήμαστε Γενάρη 2009!!

      Διαγραφή
    2. Τη General Motors να φοβάστε μη σκάσει!!

      Και δεν αστειεύομαι ....

      Διαγραφή
    3. Με αυτα που διαβάζω από εδώ και απο εκεί αλλάζω άποψη.

      Θα μειώσω τη ρευστότητα μέχρι τελευταιου δολαρίου ... Αλλά εκεί που θέλω εγώ!!

      Αυτά κύριοι ....

      Διαγραφή
  35. Για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει τις Μεγάλες Ιδέες για το 2021 του ARK για το πού πάει ο κόσμος.
    https://research.ark-invest.com/hubfs/1_Download_Files_ARK-Invest/White_Papers/ARK%E2%80%93Invest_BigIdeas_2021.pdf?hsCtaTracking=4e1a031b-7ed7-4fb2-929c-072267eda5fc%7Cee55057a-bc7b-441e-8b96-452ec1efe34c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να πω κάτι! Άποψη μου είναι οτι μάγκας, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι ο Chamath... απλά διαπιστωνω ότι εκμεταλλεύεται τη συγκυρία κ το hype γύρω από το όνομα του προκειμένου να φαίνεται ότι είναι μέσα σε όλα, και με τον τρόπο αυτό να δημιουργεί πιστούς που ακολουθούν τον Μεσσία.

    Προσωπικά θεωρώ ότι είναι δημιούργημα της τρέχουσας συγκυρίας στη Wall Street του helicopter money, παρόλο που χαρτιά του έχω παίξει (όπως έχω πει διατηρώ ακόμα μεγάλη θέση σε options στην Clover λήξεως Μαιου). Βέβαια να κάνω μια προσωπική διαπίστωση, καθώς θεωρώ ότι τις εταιρίες τις βάζει πολύ ψηλά (μέσω των spacs) προεξοφλώντας το perfection. Πρόσφατα είχα γράψει την άποψη μου σχετικά με αυτό, αναφορικά με τη SoFi στο forum της Paysafe.

    Μάγκας στην περίπτωση της Gamestop και με μεγάλα αρχ@@@ είναι ο Michael Burry, ο οποίος στο χαρτοφυλάκιο του hedge fund του (Scion), διατηρούσε μέχρι προσφατα τη μεγαλύτερη ποσοστιαία θέση σε μετοχές στη συγκεκριμένη εταιρία εδώ και 1-2 χρονιά (αν θυμάμαι καλά απέξω). Επίσης μεγάλη θέση εχει στην Bed & Bath η οποία και αυτή έχει ξεφύγει το τελευταίο διάστημα.

    Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Burry είναι ο μάγκας για τον οποίο έγινε η ταινία The Big Short βασισμένη στο best-seller βιβλίο του.

    Τέλος να τονίσω ότι το καλοκαίρι που είχε αναφέρει ο κ Τάκης την συγκεκριμένη μετοχή, είχα κ εγω αναφέρει ότι είναι μέσα ο συγκεκριμένος με τεράστια θέση! Δεν κουναγε τότε, τρώγονταν κ οι μέτοχοι με την διοίκηση, ασχολούμασταν με άλλα τοτε άλογα που ετρεχαν κ το αφήσαμε τελικά...

    Εκ του αποτελέσματος μ&λ&κία κάναμε καθώς θα έπρεπε να είχαμε αξιολογήσει καλύτερα το πως ένας τόσο έξυπνος άνθρωπος είχε τόσο μεγάλη θέση σε μια εταιρία που ναι μεν είχε θέματα αλλά αν θυμάμαι καλά τότε έπαιζε με ένα p/s κάτω του 0.05 (καθως στα 4+ δολλάρια είχε κεφ/σή κάτω από 300 εκατ)!!

    Αndreas
    ΥΓ γράφω από άλλο κινητό οπότε αναφέρω και το όνομα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγκιά είναι κύριε Ανδρέα να εκμεταλλεύεται και το timing.
      Άλλοι κοιμούνται όρθιοι!!

      Διαγραφή
  37. Ναι οκ... Όμως μιλάμε για απόδοση 50 φορές τα λεφτά απο συγκεκριμένη θέση στο fund από το καλοκαίρι! Και να δούμε που θα σταματησει τώρα που έγινε hype... Και τέλος πάντων με ενοχλεί που ενώ το είχαμε κοιτάξει δεν πήραμε ούτε 1000 κομματάκια... Μετά Χριστόν προφήτης θα μου πεις...η όπως επιστημονικά αναφερει κ ο Τaleb στο Black Swan, φαινόμενο της αναδρομικής στρέβλωσης (το οποίο λανθασμένα οδηγεί στη σκέψη ότι θα μπορούσε να είχε γίνει αναδρομική πρόβλεψη).

    Βy the way, διαβάζω σε διάφορα blogs etc ότι μετά την gme, bed & bath και πρόσφατα κ την blackberry, αναμένουν μεγάλο παιχνίδι (δεν διάβασα αν έχει να κάνει με short squeeze ή απλά αποτελεί pumping) στην AMC Entertainment... Any thoughts? Και για την Nokia γράφουν αλλά μου κάνει λίγο βαρίδι αν κ προχτές έκανε άνοδο με πολύ υψηλό όγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε που θα βαλουμε λεφτά ... με το σκεπτικό που μπορεί να γίνει παιχνίδι.

      Εμείς θα πάμε εκεί που νομίζουμε ότι πρεπει νσ παμε και αν είμαστε και τυχεροί να γινει κανένα παίγνιο ακόμη καλύτερα.

      Διαγραφή
    2. Εγώ την καβάλησα σήμερα την AMC και θα περιμένω να πουλήσω στο Chamath, όπου το πει ο Προφήτης.

      Διαγραφή
  38. Συμφωνώ βέβαια! Απλά όλες αυτές οι περιπτώσεις είχαν κάποια χαρακτηριστικά υποτιμησης θα μπορούσαμε να πούμε κ το παιχνιδι ακολουθησε και βοήθησε την επιτάχυνση της ανόδου.

    Όσον αφορά τη Nokia παίζει πολύ διαβάζω το στορυ του 5G. Βέβαια όλα αυτά τα χρόνια σκέτη ταλαιπωρια ειναι. Για την Αmc κοίταζα λίγο τα νούμερα αλλά μόλις είδα ότι διαδόθηκαν τα νέα κ ήδη πετάει στο after hours με τρομερό όγκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. https://charts.stocktwits.com/production/original_278213178.jpg οι πιο σορτασισμενες μετοχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σκάσουν φούσκες ήθελαν ... και τις φουσκώνουν οι ίδιοι οι "βελονιστές"!!!!

      Άντε και Τεσλα στα 2000 για να την ξανασκάσουν 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  40. ΤΟΣΚΑΝΗ After Hours... είμαστε έτοιμοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Πάμε να δούμε σήμερα την αρχή της εκτόξευσης! Φύγαμεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
    2. Κρίμα δίστασα χθες, ήθελα και πιο κάτω. "Το βλεπες, το παιξες?" που έλεγε και η διαφήμιση. Κι εδώ αγοράσιμη είναι αν πρόκειται να κλείσει το deal. Εγώ πάντως δεν ηρεμώ αν δεν την δω στο top5 των trends, για να μην πω να δω και άνοδο άνω του 80-100% σε ημερήσια βάση.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Ευρωβλάχο ... υπάρχουν και άλλα ΝΑ ΔΕΙΤΕ!!! ϊσως και δυνατότερα απο την Microvast!!!

      Διαγραφή
    4. Να σας ενημερώσω κύριε Ευρωβλάχε ότι αυτή τη στιγμή η THCB βρίσκεται μόλις στην 25η θέση! Οπότε ανεβαίνουμε σιγά-σιγά. Δε θα την δούμε στο top 5? Όχι για τίποτα άλλο, αλλά για να επανέλθει η ψυχική σας ηρεμία και γαλήνη!

      Διαγραφή
    5. Hey everyone, not sure if this is the reason for the jump after hours but someone on Reddit shared that a blank “Investors” page was added to Microvast’s website.

      Αυτό γραφεται για την Microvast. Εγώ πάντως τέτοιο section στο site τους δεν βλέπω.

      Διαγραφή
  41. H Tuscan στην after market χτες στο τελευταίο μισάωρο ανέβηκε απότομα περίπου 10% και το warrant 23,5% με γερό τζίρο. Και σήμερα στη Γερμανία έχει άνοδο 33,5% με το άνοιγμα. Άλλωστε ότι ήταν να γίνει θα έπρεπε να γίνει πριν την Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 12 Φεβρουαρίου, μπαίνουν στο έτος του Βοδιού (τυχαίο για τους κατέχοντες???) για να πάνε τις διακοπές τους οι Κινέζοι της Microvast.Ήρθε κύριε Τάκη η ώρα της! Την καλημέρα μου σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ αυτό αναφέρομαι με το σχόλιο μου...θέλω να πιστεύω πως ήρθε η ώρα της καθώς και στο FIII...

      Διαγραφή
  42. Θα συμφωνήσω μαζί σας κύριε GERRY και για την FIII, πρόσεξα το χτεσινό σας σχόλιο. Είμαστε σε καλό δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. AMC +144% premarket xaxaxaxaxa
    Τι ζούμε ρε φίλε!
    Δεν πουλάω αν δεν αγοράσει ο Chamath.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τη Blackberry(BB)? Στο συν 27% και σήμερα στο premarket και 200% πάνω μέσα σε 10 μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα το ιδιαίτερο.
      Καίγονται οι σορτάκιδες παντού.

      βελονάκιααααα
      επ' ώμου ααααααρμ

      Διαγραφή
    2. OBSV μπήκα χτες σήμερα μπορει να πάει 3,6 και ποιο κάτω , δεν θέλουμε κάτω από 3,4 γιατί θα προσπαθήσει να κλείσει το χάσμα όχι ότι θα μας χαλάσει αλλά μπορει να τραβήξει σε χρόνο , βλέπω κύριε Τάκη πολύ ζωντάνια έξω στο pre-market αν και ειναι πολύ πρωί για Αμερική και η FUBO ξέφυγε θα περιμένω να γυρισει κάτω από 40 και βλέπουμε , SoFi εγώ βλέπω μέχρι και 16 ότι μπορει να πάει μια γρήγορη βόλτα αλλά από τα 17,5 θα απλώσω το χέρι μου ελπίζοντας να μην μου το κόψει.

      Διαγραφή
    3. Εμείς τώρα αγοράζουμε τα ψιχουλάκια που τα πετάνε όλο και πιο χαμηλά ... για να πάνε στο παίγνιο.

      η FUBO είναι καρασορτaρισμένη. Μην αποκλείεται να δείτε τίποτα ανοδικές ζωγραφιές αλλά QS!!

      Διαγραφή
    4. Κύριε Τάκη και στο Capital βλέπουν φούσκες https://www.capital.gr/agores/3521581/capital-economics-simadia-fouskas-stul-dotcom-stis-agores-pote-mporei-na-skasei δεν τολμάει κανένας να αγοράσει εδώ στην Αμερική καλά εγώ δεν τολμάω να ξαναγοράσω Ελλάδα τι να μπλέκω μαζί τους τώρα ακόμα και η ΔΕΗ που πούλησα τα τελευταία στην περιοχή του 7,5 εδώ στα 6,77 δεν με συγκινεί και ας έχει δρόμο.

      Διαγραφή
    5. Τα συμπεράσματα είναι :
      1) Στα χρηματιστήρια αυτό που μετράει είναι το καθαρό μυαλό και η σωστή διαχείριση.
      2) Ακόμη και αν στο χαρτοφυλάκιο σου υπάρχει η χειρότερη επιλογή, όταν υπάρχει η απαραίτητη διασπορά και το καθαρό μυαλό, τότε ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΕΣΕΙΣ.
      3) Τα KΡAX δεν προβλέπονται .... και τα γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας.
      4) Οι αγορές δεν είναι δρόμος 100 μέτρων. Είναι μαραθώνιος.
      5) Ο γκουρού πρέπει να προβλέπει και να επιλέγει όταν εκείνος νιώθει ότι πρέπει και όχι όταν του το ζητούν επιμόνως.
      6) Η Ελληνική Χρηματαγορά είναι μικρή, προβληματική, δίχως καινοτομία και νέες εταιρείες με προοπτικές. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ !!

      Διαγραφή
    6. Καλό γύρισμα βλέπω στην Αμερική να δούμε τι θα γίνει θα ψωνίσουμε σήμερα ή αύριο? Αν βρούμε καλές τιμές ψωνίζουμε κύριε Τάκη?

      Διαγραφή
    7. H ΟbsEva ήρθε εκεί που την ήθελα.
      Μόλις τοποθετήθηκα!!

      Διαγραφή
    8. και εγώ πήρα άλλα 500 στο 3,35 διπλασίασα την χθεσινή μου θέση και μόλις πήρα στο 20,8 τα μισά από τα CCIV που έδωσα προχτές στο 23,8 , ψάχνω να δω για SoFi σημείο εισόδου

      Διαγραφή
    9. Στα 2,8 (αν πάει, που λέω ότι δεν θα πάω) ξανά.

      Παίρνουν σειρά IPOE, IACA, TSIA και ίσως SPRQ

      Διαγραφή
    10. Το πουλάκι ΤSIOUA στο 12.80...μπηκε στο κλουβακι μου...

      Διαγραφή
    11. Θα τους ξεσχίσουν τους καρφιτσάδες στο FUBO!

      Διαγραφή
    12. Έχω υπομονή (για την FUBO ) και ρευστότητα ακόμα αρκετή , σήμερα ψυχολογικά βοηθάει και το ευρώ πάντως αν και πάνω από τα μισά της σημερινής πτώσης πρέπει να έχουν ήδη ανακτηθεί και στην OBSV είμαι στα ίσια μου τώρα και με οριακό κέρδος.

      Διαγραφή
    13. ObsEva επανέρχεται ... διορθωμένη πλέον και πιο δυνατή!!

      Διαγραφή
    14. Κύριε Τάκη καλησπέρα, πότε αναμένεται η έγκριση του πρώτου φαρμάκου? Μήπως η σημερινή της επαναφορά και ο όγκος δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στην έγκριση?

      Διαγραφή
    15. Να προσεξετε στην ανάλυση της Obseva ότι για πολλάαασ χρόνια θα έχει ζημιές.

      Στην ακρη του μυαλού μου είναι νσ διαφυγω στην ανακοινωση!!

      Διαγραφή
  45. AMC ΠΑΡΑΝΟΙΑ!! ΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΤΕΣ! ΚΥΡΙΕ BARREN ΕΥΓΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εν μέσω κατρακύλας της αγοράς τρέχουν κυρίως τα σορταρισμένα.
    Από αυτά που έχω IRBT, OLLI (τα έχει σορτάρει και αυτά το MELVIN CAPITAL και το έχουν βάλει στο μάτι, ή κλείνει θέσεις), RIDE.

    P A R A N O I A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρφιτσάκιαααααα
      επ' ώμου άαααααααρμ

      Διαγραφή
    2. Στέλνω τα ΟΝΙΑ για καρφιτσακια και βελόνες.....

      Διαγραφή
    3. Θα τους περιμένουν οι στρατονόμοι στη γωνιά με LONGS!!!!

      μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Ipoe είχα αφήσει μια εντολή στο 18,75 και αγοράστηκε στην IB , τελικό κόστος για 100 κομμάτια 1876 δολάρια πραγματικά η πλατφόρμα ειναι για trading!! https://prnt.sc/xpvp9v

      Διαγραφή
    5. Ελπίζω να είναι σορταρισμενοι σε καμμιά Τοσκάνη καί νά βγεί το deal...που θα σταματήσει? στα 50 ΔΟΛ και αν...

      Διαγραφή
    6. Ορε FUBOOOOO .... Καρφιτσακια Βελονάκια Βελόνες για πλέξιμο....

      Διαγραφή
    7. Έχομεν όλη την συλλογή σας SIR μου ... μόνο του Πιταγια θα έχομεν...WIN WIN SITUATION μιας και είσαστε σε κόντρα μαζί του το 2021...

      Διαγραφή
    8. Θέλουμε τεχνικά να σπάσει το 30 και να κάνει κλείσιμο από πάνω αν δεν κάνω λάθος, της δίνει ένα στόχο 47$ τουλάχιστον άρα και τα 60 που είχατε πει κύριε Τάκη ειναι στο παιχνίδι.

      Διαγραφή
    9. BRANSON κλωσαω τ αυγά μαζί σου εδώ και ένα μήνα... για να δω τι πουλιά θα πιάσουμε ?

      Διαγραφή
    10. Και εμένα αυτό μου λένε.

      Διάσπαση του 29,70 δίνει τιμή στόχο 47.

      Διαγραφή
  47. Σοκολατάκια ION στην συλλογή μου στο 13.20....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πώληση στα 30.06$ των 2/3 της θέσης που είχα αγοράσει στη RIDE το Δεκέμβρη στα 18.9$ και αγορα FIII στο 12.92$.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μετα απο 7 μηνες υπομονή..... κατάφερα να ξεφορτωθώ την pbf μετά το σημερινο squeeze κέρδος περίπου 30 % .ευχαριστώ τον κ Barren για την τεχνική υποστήριξη πρίν μερικούς μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος κ. SPY, εμένα με ξεφορτώθηκε νωρίτερα, κούρασε πολύ ...
      Τώρα τεχνικά βλέπει και 123,8 (αν. ΩΚΩ), αλλά ... κούρασε και δεν είναι και εμπιστοσύνης εδώ που τα λέμε.

      Διαγραφή
    2. *** 13.8 ο άμεσος τεχνικός στόχος, όχι τίποτα άλλο αλλά με αυτά που βλέπουμε μπορεί να το πάρει κανείς στα σοβαρά.

      Διαγραφή
    3. o carlos τελείωσε δεν τον ξανακοιτάζω ,τον βγάζω και απo τα favorites .Τώρα παρακολουθώ το rodeo της μπιολας ,γύρος του θανάτου αν θυμούνται οι παλαιότεροι.Σημερα αύριο θα αποσύρω το αρχικό μου κεφάλαιο ,για να είμαι πιό άνετος και με καλύτερη ρευστότητα στίς αναταράξεις του αμερικάνου

      Διαγραφή
    4. Μόλις έφυγαν στα 13,25 και τα δικά μου κομμάτια.

      Διαγραφή
  50. Για να δούμε φόρτωσα στο premarket 20Κ Νοkia. Miας κ κοιμηθήκαμε στον Big Short... K η άλλη η παπαρια που ανέφερα τα ξημερώματα μου έφυγε(Αmc) μιας κ εντολές στο after hours δεν εμείς εδώ η ψωροκωσταιοι😂😂😋🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tην είδα.. αλλά πριν 2-3 μέρες ήταν στο 1 ντολαρ!! Μεγάλο το ρίσκο..

      Η nokia δεν νομίζω ότι έχει τόσο μεγάλο

      Διαγραφή
  51. κύριε Τάκη, όποτε έχετε χρόνο παρακαλώ για την απόψη σας όσων αφορά την CLVR. Πολύ πιέζεται τον τελευταίο καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά έχουν κλειδωθεί σε ένα χαρτοφυλάκιο και ούτε ξέρω τι τιμές κλείνουν.
      Τα εχω βάλω στην απομόνωση ... και έχω ξεχάσει καi το ticker!!
      Η βιομηχανία κάνναβης είναι περίεργη αγορά ...

      Διαγραφή
  52. Για στείλε τους ένα φορτίο Καρφιτσακια Sir να είναι έτοιμοι για τον B γύρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. κ. Τάκη σήμερα καβάλησα και ABNB (AirBnB) 50% @193, πώς τη βλέπετε την εταιρεία?
    Πανάκριβη μεν, αλλά η εταιρεία πιστεύω πως έχει πολύυυυυ μέλλον και Growth και μου αρέσει πολύ ο CEO o Brian Chesky. To παλληκαράκι είναι δυναμίτης και η εταιρεία πολύ περισσότερα από booking ιδιωτών (online experiences κλπ). Νομίζω ότι πάει για οικοσύστημα.

    Μιλάω βέβαια για μπαούλο και σταδιακές ανατοποθετήσεις για χρόνια έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως ακριβή .... πως και αργήσατε και δεν μπήκατε ατα 120 με 130;

      Μου αρέσει που μπαινετε σε τέτοιες εταιρείες όπου ςδώ στο Ελλάδα το Ελληνικόν πόπολο τις βλέπει φούσκες και με τα καρφιτσάκια τους πάνε να τις σκάσουν.

      Δυστυχώς δεν μπηκε η εταιρεία μέσω του Spac του Ακμαν να φτιάχναμε μια ωραία θεσάρα να την κοιτάγαμε.

      Διαγραφή
    2. Ναι δυστυχώς το σνόμπαραν το Billara, θα είχαμε πλασαριστεί ωραία με το PSTH.
      Γιατί δε μπήκα στα 120, καλή ερώτηση ... μάλλον περίμενα κι άλλο κάτω και μετά έμπλεξα με τα γρήγορα...

      κ. Τάκη πιστεύω ότι η εταιρεία αυτή και με τη συγκεκριμένη ηγεσία έχει τη στόφα για Trillion σε βάθος χρόνου, δε με ενδιαφέρει πόσο κάτω μπορεί να βρεθεί βραχυπρόθεσμα, η θέση θα χτιστεί αργά και βασανιστικά.

      Διαγραφή
    3. Και μία ακόμα που μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον και αναμένω το direct listing το Φλεβάρη είναι η ROBLOX (RBLX).
      Πρόκειται για κάτι σαν social media - virtual world για πιτσιρίκια, όπου μπορεί οποιοσδήποτε να συμμετέχει ως developer.
      Έχει δυνατό growth (εν πολλοίς εκτοξεύτηκε λόγω COVID, αλλά και πριν), αλλά φοβάμαι ότι θα ανατιμηθεί πολύ γρήγορα. Δεν έχω εμβαθύνει, θα επενέλθω.

      Διαγραφή
    4. κ. Barren, εχετε κατι νεωτερο για πως και πότε?
      https://venturebeat.com/2021/01/06/roblox-raises-520-million-at-29-5-billion-valuation-will-go-public-through-direct-listing/

      Διαγραφή
    5. Δεν έχω κάτι νεώτερο για ημερομηνία κ. Olymp.

      Εδώ είναι το report για το direct listing:
      https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1315098/000119312521005357/d87104ds1a.htm#INDEX

      Αν την κοστολόγησαν στον τελευταίο γύρω $30 Β και έχει 500 Μ μετοχές τότε μιλάμε για μια τιμή γύρω στο $60 και P/Sales ~30+.
      Να δούμε, απ' ότι είδα σε άλλα direct listings (Slack, Palantir, Spotify) καλό είναι να περιμένουμε λίγες μέρες, μέχρι να περαστεί και το ticker. Βέβαια σε αυτές τις συνθήκες αγοράς μπορεί και να εκτοξευτεί.

      Τι να σας πω, δεν έχω και εμπειρία σε τέτοιες περιπτώσεις, ίσως ο κ. Τάκης μπορεί να βοηθήσει. Πάντως πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον το μαγαζί αυτό.

      Διαγραφή
    6. Εγώ από την ομάδα στο fb βλέπω πολλές αποχωρήσεις. Αρχίζει να σηκώνει ψηλά τον αμανέ και αυτή.

      Διαγραφή
  54. Τελικά η Fiii μια από τα ίδια... Τι βλέπετε κ. Τάκη καθώς στις επιλογές σας ήταν πολύ ψηλά? Αξίζει η διακράτηση? Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Gilt: Ενημερώνω για μία εταιρεια που τις τελευταίες μέρες έπεσε στην αντιληψή μου(και μπηκε στο χαρτοφυλακιο μου) Gilat Satellite Networks Ltd NASDAQ: GILT Based in Israel Είναι στα holding του Αrk Isdrael Innovation etf και ξεπετέχτηκε με το που ανακοινώθηκε οτι θα ξεκινήσει το ARKX (ETF) το οποίο περιμένει το IPO της SPACEX (ELON MUSK..). Το SPACEX μπαίνει σε φάση pro IPO και τις επόμενες 2-3εβδομάδες θα εχει μάλον ολοκληρωθεί , τιμη 220$ και κεφ/ση 100 δισ. Κάθε σχετική πληροφόρηση παραπάνω απο καλοδεχούμενη .
    ΣΗΜ. Η μόνη που σχετική μετοχή με τον κλάδο που έτρεξε αλλα ξαναγύρισε χαμηλότερα είναι το spac NPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Το PSTH δίνει πόνο. Έπρεπε να το είχα φανταστεί, με τόσους μανιαουραίους που μάζεψε το χαρτί, ακολουθεί ξεκαθάρισμα. Δεν το κουνάω ρούπι όμως, ούτε για αστείο, που να με χτυπάνε κάτω σαν χταπόδι.

    Η Tuscan πάλι με κάποιο tweet ή με κάποια συζήτηση στο reddit ανέβηκε. Αναμονή! Εδώ έχει πολύ κοντινή λήξη, 30 Απριλίου. Αν τυχόν ξαναγράψει το 13 μπροστά θα ξαναψωνίσω το κάτι τις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κύριε Ευρωβλαχο δεν μας τα λέτε καλά και να με συμπαθατε...30 Απριλίου είναι 3ΜΗΝΕΣ και για Χρηματηστηριο χρόνο είναι πολυυυυυ μακριά ειδικά για το Αμουρικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. CHAMATINIO στο CNBC χθές....τα έψαλε στους φουσκαδορους..τι τους είπε εν ολίγοις στους αναλυταραδες που δεν βλέπουν την τύφλα τους ?πως όσα δεν φθάνει η 🦊 (στην περίπτωση τους μάλλον για ζόμπι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ) τα κάνει ΚΑΡΦΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΕΞΙΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αφήνω αυτό το εργαλείο εδώ για όποιον ενδιαφέρεται. Δίνει τα πλήρη στοιχεία που μπορεί να χρειάζεται κάποιος.
    https://finviz.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. αλλαγή σχεδίων.
    ρευστότης 100% !!! με σκεψη για αγορα βήχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γιατί βλέπω να χαλάει το κλίμα?
    Από διαίσθηση και μόνο.
    Ακούω φυσικά τις απόψεις όλων εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂