Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Esports Technologies (EBET)

Esports Technologies  .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό EBET ... εδώ ....
Αριθμός μετοχών :  13,048 εκατομμύρια μετοχές


Presentation Esport Technologies ... εδώ ...

Η Esports Technologies, Inc. είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που αναπτύσσει και λειτουργεί πλατφόρμες που εστιάζουν σε esports και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Η εταιρεία διαθέτει μια άδεια διαδικτυακής πλατφόρμας τυχερών παιχνιδιών, το gogawi.com (εδώ), το οποίο είναι ένα esports / sportsbook επικεντρωμένο σε παίκτες που βρίσκονται στην Ασία και τη Λατινική Αμερική. 

Η ΕΒΕΤ προσφέρει στοιχήματα με πραγματικά χρήματα σε εκδηλώσεις esports από όλο τον κόσμο σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Η εταιρεία δέχεται στοιχήματα σε πολύ γνωστούς τίτλους παιχνιδιών esports, όπως είναι:

Counter-Strike: GO, League of Legends, Dota 2, StarCraft 2, Rocket League, Rainbow Six, Warcraft 3, King of Glory και FIFA καθώς και  σε επαγγελματικά αθλήματα όπως το National Football League, το National Basketball Association, το Major League Baseball, το ποδόσφαιρο και άλλα ...

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2016 ως Global E-Sports Entertainment Group LLC. Τον Σεπτέμβριο του 2020, ολοκληρώθηκε μια αναδιοργάνωση της εταιρείας και παρουσιάστηκε ως Esports Technologies (Esports Tech), με έδρα το Λας Βέγκας της Νεβάδα. H Esports Technologies είναι η μητρική εταιρεία και ειδικεύεται στο διαδικτυακό στοίχημα για esports και ανταγωνιστικά παιχνίδια. 

Οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας περιλαμβάνουν τις θυγατρικές της, που ανήκουν στη μητρική κατά 100%, Global E-Sports Entertainment Group, LLC (Global E-Sports), ESEG Limited (ESEG) και Gogawi Entertainment Group (Gogawi).


Gogawi: Go Game Win!



H Gogawi ιδρύθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 2018 και είναι θυγατρική της ESEG.
Μέσω της Ηλεκτρονικής διεύθυνσης της δέχεται, ετησίως, περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια σε ακαθάριστα στοιχήματα τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Οι παίκτες μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα σε περισσότερα από 500 τουρνουά και πάνω από 14.000 παιχνίδια, που μεταδίδονται σε περισσότερες από 50 αγορές ετησίως, συμπεριλαμβανομένων των σειρών πρωταθλημάτων League of Legends, Overwatch, CSGO, DOTA2, King of Glory, Starcraft, Starcraft2, Rainbow Six.


Αυτή τη στιγμή λειτουργεί εκτός των ΗΠΑ.

H Esports Technologies επικεντρώνεται  στα στοιχήματα esports. Επίσης προσφέρει το iGaming, το οποίο είναι διαδικτυακά καζίνο και επιτραπέζια παιχνίδια, όπως blackjack, εικονικά παιχνίδια με προσομοιωμένους αθλητικούς υπολογιστές και κουλοχέρηδες, καθώς και παραδοσιακά αθλητικά στοιχήματα, στις τοποθεσίες όπου η εταιρεία έχει άδεια για να το κάνει.

H Esports Technologies έχει άδεια παιχνιδιού από την Αρχή τυχερών παιχνιδιών του Κουρασάο που της επιτρέπει να δέχεται στοιχήματα esports και αθλητισμού από κατοίκους άνω των 149 δικαιοδοσιών. Ωστόσο, ιστορικά όλα τα στοιχήματα προέρχονται από τις Φιλιππίνες. Κατά τη διάρκεια του 2021 η εταιρεία σκοπεύει να στοχεύσει και σε επιπλέον αγορές στις οποίες έχει την άδεια να δέχεται στοιχήματα, όπως η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη, το Μεξικό και η Νότια Αμερική.
Ήδη έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία ότι έχει αρχίσει να δέχεται στοιχήματα από τις αγορές της Ιαπωνίας και της Βραζιλίας.

Στις 14 Απριλίου 2021 , η Εταιρεία τιμολόγησε την αρχική δημόσια προσφορά της 2.400.000 κοινών μετοχών σε τιμή  6,00 δολάρια ανά μετοχή. Τα ακαθάριστα έσοδα προς την Εταιρεία από την Προσφορά ήταν 14.400.000 δολάρια.
Οι μετοχές της εταιρείας ξεκίνησαν να διαπραγματεύονται, την 15η Απριλίου 2021, στον Nasdaq και την 1η ημέρα της διαπραγμάτευσης τους άνοιξαν στα 21 δολάρια και έκλεισαν στα 36,42 δολάρια.


Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε τον Σεπτέμβριο του 2020, η Esports Technologies παρουσίασε έσοδα μόλις 196.000 δολάρια και παρουσίασε ζημιά 573.000 δολάρια την ίδια χρονική περίοδο.
Η Esports Technologies αναπτύσσει και λειτουργεί κυρίως πλατφόρμες για esports και gaming.
Η εταιρεία διαχειρίζεται το gogawi.com, μια πλατφόρμα για τους παίκτες που εδρεύουν στη Λατινική Αμερική και την Ασία.
Ουσιαστικά, επιτρέπει στους πελάτες να τοποθετούν πραγματικά στοιχήματα σε εκδηλώσεις esports για τίτλους όπως Rocket League , League of Legends και Counter-Strike: GO .
Δέχεται επίσης στοιχήματα και επιτρέπει στους πελάτες να τοποθετούν στοιχήματα σε επαγγελματικά αθλητικά γεγονότα.

Το 2ο τρίμηνο του 2021 ανέφερε έσοδα 33.834 δολάρια από 40.750 από το 2ο τρίμηνο του 2020. Για ολόκληρο το 6μηνο του 2021 η εταιρεία παρουσίασε έσοδα μόλις 19.904 δολάρια, από 25.711 δολάρια που εμφάνισε στο 6μηνο του 2020.

Στην τιμή των 27 δολαρίων η εταιρεία αποτιμάται σε 356 εκατομμύρια δολάρια και σαφώς με τα σημερινά δεδομένα είναι πανάκριβη .... ωστόσο δείχνει πόσο πιστεύει η αγορά την μελλοντική δυναμική της βιομηχανίας των esports που έρχεται και είναι το μέλλον. Μένει η εταιρεία να αποδείξει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να αναπτυχθεί. Αν δεν πείσει την αγορά, τότε η τιμή θα ξεφουσκώσει.

201 σχόλια:

  1. Γεια χαρά στη τακαροπαρέα. Έχω μια ερώτηση φορολογική. Όσοι έχετε μερίσματα μέσω interactive brokers για 2020, τα οποία είχαν παρακράτηση, πώς στο καλό τα δηλώσατε στη φορολογική σας δήλωση; Ο λογιστής μου μου λέει ότι θα πάμε σε έλεγχο και θα πρέπει να έχουμε επίσημες βεβαιώσεις (με σφραγίδες, μεταφράσεις κλπ) αλλιώς δε βγάζουμε άκρη και τρέχα γύρευε καλοκαιριάτικα.

    Ευχαριστώ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μερίσματα από την αλλοδαπή:
      Τα εισοδήματα που προέρχονται από το εξωτερικό, άλλοτε φορολογούνται στην Ελλάδα, και άλλοτε είναι αφορολόγητα στην Ελλάδα, ανάλογα με τη χώρα προέλευσης τους.
      Όπως αναλύσαμε στο 4ο μέρος για μισθούς και συντάξεις που εισπράττει φορολογικός κάτοικος Ελλάδας που έχουν προέλευση το εξωτερικό, έτσι και εδώ στα εισοδήματα (μερίσματα, τόκοι, δικαιώματα), κατά την συμπλήρωση της δήλωσης για να αποφανθούμε σε ποια κατηγορία θα εντάξουμε το μέρισμα από την αλλοδαπή, προκειμένου να τύχει της ανάλογης φορολογικής μεταχείρισης, σύμφωνα με την αντίστοιχη διάταξη της Σύμβασης Αποφυγής Διπλής Φορολογίας (ΣΑΔΦ), απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ανατρέχουμε σε κάθε περίπτωση στο αντίστοιχο άρθρο της εκάστοτε Σύμβασης και να εξετάζουμε με προσοχή τους όρους που αναφέρονται σε αυτή. Παραθετω link:https://www.capital.gr/tax/3058537/merismata-esoterikou-kai-exoterikou

      Συμφωνα με τον πινακα συμβασεων ο οποιος ειναι ενημερωμενος μεχρι το 2016 τα μερισματα απο αμερικη φορολογουνται με 10%. Παραθετω Link:https://www.taxexperts.gr/%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82

      Ολα αυτα με επιφυλαξη αλλα επειδη ψαχτηκα μονος μου φετος και αλλαξα 3 λογιστες γλιτωσα αρκετα χρηματα

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα, το τρίτο μεγαλύτερο pension fund αγόρασε μετοχές E.V. μεταξύ των οποίων και Ride. Δεδομένου της φύσεως ως χαμηλού ρίσκου να υποθέσω οτι υπάρχει φως για το endurance;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν χρηματοδοτήσει τις εργασίες το fund ... θα γίνει σαν το ΝΙΟ η μετοχή, που εκτινάχθηκε απο τα 2,5 δολάρια όταν βρηκε χτηματοδότη.

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστω κ Τάκη, εχω μια θέση. Θα την κρατήσω εδω που έφτασε η τιμή και βλέπω..

      Διαγραφή
  3. Η MVST μέχρι στιγμής κλείνει τα στόματα των σορταδόρων... Στη πυρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι η προτερα? η χιζον? δινουν ρεσιταλ σημερα. ποιος θα μου ελεγε οτι οταν μπηκα στα 6.6 πριν 1 βδομαδα θα ξεπετουσε ετσι.

      Διαγραφή
    2. Γίνεται να έχει και συνέχεια μεχρι το Σεπτέμβρη; Η MVST πάντως σε 4 συνεδριάσεις έχει κάνει ένα 50%!

      Διαγραφή
    3. Τα πρώην spacs, έδωσαν και θα ξαναδώσουν πολλά λεφτά .... μην ακούτε τι γράφουν. Απλώς θα γίνει το ξεσκαρτάρισμα και κάποια θα διαφύγουν από την έλξη της γης και κάποια άλλα θα επανέλθουν προς τα κάτω.

      Άσχετο .... η ELMS γιατί ξανατρώει φάπες?

      Διαγραφή
    4. ELMS: Για να παει 7 και να μπουμε;

      Διαγραφή
    5. Elms ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει παραγωγή κανονικά αλλά αναφέρει το άρθρο ότι πάει για παραγωγή 1000 βαν για φέτος ενώ στο presentstion της έλεγε 4000 για φέτος. Υποθέτω αυτός είναι ο βασικός λόγος.

      Διαγραφή
    6. Την ΕΛΜΣ θα την ήθελα στα 600 με 700 εκατομμύρια κεφαλαιοποίηση για να αισθάνομαι πιο σίγουρος.

      Διαγραφή
    7. Ας έβγαζε και 100 ο Burns και θα έκανε πάρτι το RIDE!!.

      Διαγραφή
    8. We are pleased to confirm our intention to begin production at the end of the third quarter and that we have set our production schedule through 2021,” said ELMS Co-founder and CEO James Taylor. “
      Κανονικά θα έπρεπε να ανεβαίνει..

      Διαγραφή
    9. Εγώ μέχρι 500 εκατομμύρια κεφαλαιοποίηση μπορώ να κάτσω.
      Απο την αρχή είχα στόχο 500 εκατομμύρια η WTER και 1 δις η Celsius (H METOXAΡA)

      Αφού η Celsis-ούλα η κάποτε μικρόύλα πήγε 5,5 δις κεφαλαιοιποίηση, τότε γιατί όχι και η WTERούλα.

      Διαγραφή
    10. Έλατε τώρα!!!!!!!!!!
      Είστε ΘΗΡΙΟ!!

      Απο τα 4,5 με 5 δολάρια είστε μέσα??

      Διαγραφή
    11. Κύριε Τάκη μου να πω την αμαρτάα μου είχα αρκετά κομμάτια στα 10 και τα έδωσα στα 18. Έκτοτε ξαναγόρασα στα 21 λιγότερα αλλά από τοτε και αφού πήρα το μάθημα μου ΔΕΝ ΔΙΔΩΩΩΩ.....!!!!

      Διαγραφή
    12. Είστε ωραίος!!!
      Να βγάζετε όμως εξω, που και που, λίγο κεφάλαιο και κέρδη.
      Να επενδύουμε με τα δικά τους τα λεφτά .... όχι τα δικά μας.

      Διαγραφή
    13. Το μαθα το μάθημα μου σε σκύλα και άυρο. Σωστός κύριε Τάκη!

      Διαγραφή
    14. $CELH οι πωλήσεις τρέχουν +190% στην Ανατολική ακτή. Αν δεν έρθει κανένας τρελός λογαριασμός στα έξοδα από την καμπάνια που έκανε η Καρντασιαν στο Ινστα βλέπω και εκεί πορεία αλλά $UPST 🤞🏻

      Διαγραφή
  4. Κυριε Τακη μπορειτε να μου δωσετε μια τιμη εξοδου για Hyzon? δεδομενου του ξεπεταγματος περιμενω αποτομο κατω συντομα. Σε ποια τιμη πρεπει να βγω πωλητης δεδομενου οτι μπηκα στα 6.6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας έλεγα μεταξύ 10 με 11 έξω .... εκτός αν κάνει νωρίτερα short squeeze.

      Διαγραφή
    2. Γενικώς στο short squeeze βγείτε .... νομίζω, έχουμε ακόμη δρόμο.

      Διαγραφή
    3. και με την microvast πως το βλεπετε? εγω ειχα ανοιξει θεση με μ.ο. 13.40 και ειμαι τωρα ξανα στα λεφτα μου. Δεν καταφερα να αυξησω οσο ηθελα στα χαμηλα λογω ρευστοτητας. Γιανα ειμαι ειλικρινης ειναι απο τις μετοχες που θα ηθελα για διακρατηση εως 2025. Θα επιστρεψει στα χαμηλα της ή πλεον δυσκολο εφοσον ανακοινωσει ωραιο τριμηνο?

      Διαγραφή
    4. Κ. Γεωπόνε για να σας πω και εγώ τη γνώμη μου που έχω ενισχύσει κιόλας πριν κάνα μήνα στη MVST. Η μετοχή έχει μπει στο μάτι του Reddit... Οπότε ενδέχεται να δούμε κάποια τρελή τιμή βραχυπρόθεσμα που μπορεί το όλο σκηνικό που διαδραματίζεται γύρω από τη μετοχή να έχει κατάληξη τύπου "CLOV".
      Μακάρι βέβαια να κάνει τέτοιες ανόδους όπως η σημερινή, όπου είχαμε συσσώρευση στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης με υψηλότερα χαμηλά και ένα ξαφνικό πέταγμα προς το τέλος με νέο υψηλό ημέρας και με όγκο.

      Επίσης πρέπει να στριμώξει όσο μπορεί του σορταδόρους της MS που έδιναν τιμή στόχο 8$ και να δούμε ένα δυνατό πέταγμα κάποια στιγμή. Εκεί εγώ τη μισή μου θέση θα τη ξεφορτωθώ!

      Διαγραφή
    5. Εγώ πιστεύω ότι θα ξαναδεί το 10ρικο και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα ανέβει πιο μαλακά.

      Θα σας πρότεινα έστω να δώσετε τα μισά και να περιμένετε χαμηλότερα να τα ξαναπάρετε ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΕΙ.
      Δεν πιστεύω ότι θα αυτονομηθεί η Microvast .... ακόμα.

      Διαγραφή
    6. ναι δε με νοιαζει το προσκαιρο κερδος απλα προσπαθω να μπω στο Mindset σας και να καταλαβω το σκεπτικο σας. ΘΕωρτειτε οτι με βαση τα earnings που θα ερθουν εως 16/8 τα οποια σιγουρα θα ειναι καλα οπως το βλεπω εγω δε θα απογειωθει λογω Momentum? Και γω σκεφτομαι να αδειασω για να παρω πιο χαμηλα αλλα με τρομαζει οτι ειναι λιγο πριν τα αποτελεσματα και φοβαμαι μην με πεταξει για παντα εξω :P

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα , στην Ayro ή μας δουλεύουν ή κάτι δεν πάει καλά βέβαια πολύ πιθανό να κάνει αύριο αυτό που κανουν οι Solo Fuv σήμερα , έχω λίγη ρευστότητα και πολλές επιλογές περιμένω μια μικρή διόρθωση σε Obsv DM Game Gmbl για 2-3 μικρές θέσεις , το θέμα ειναι ότι δεν εχω και την καλύτερη ψυχολογία αφού με έχουν τσακίσει λίγο αλλά έχω χρόνο για να πάρω το αίμα μου πίσω , πάλι καλά που τα crypto μας έφτιαξαν λίγο την ψυχολογία ασχέτως αν εχω αστείο κεφάλαιο σε σχέση με το χαρτοφυλάκιο μου (1% σε τωρινές αποτιμήσεις).

    Κύριε Barren euro/usd κοιτάτε; εάν ναι έχετε άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Τάκη τεχνικά αν δεν κρατήσει κοιτάει κάτω από 1,10 ένα τρίγωνο και ένας ωκω αυτά δείχνουν .

      Διαγραφή
    2. Στην AYRO αυτό συμβαίνει

      https://www.secform4.com/insider-trading/1086745.htm

      Πουλάνε όπου το βρούνε.
      Αυτός ο ceo το έχει ξεσχίσει το χαρτί.

      Διαγραφή
    3. Πουλάς άμα πιστεύεις πως θα πέσει η μετοχή

      Διαγραφή
    4. Εντάξει, δεν πούλησε ακριβώς τις μετοχές του. Options πούλησε ο Rod Keller, αλλά και αυτό κάτι δείχνει!!

      Διαγραφή
  6. Κύριε Τάκη, την GMBL που την βλέπετε να φτάνει σε πρώτη φάση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Draft kings προ ολίγου εξαγοράζει (με έκδοση μετοχών) τη Golden Nugget
      https://finance.yahoo.com/quote/GNOG?p=GNOG&.tsrc=fin-srch
      για 1,56 δισεκατομμύρια δολάρια η οποία αναμένεται να έχει πωλήσεις 100 εκατομμύρια.

      Η GMBL με πωλήσεις 100 με 105 στο έτος που ξεκινάει απο Οκτώβριο, πόσο να αξίζει άραγε.
      Εγώ λέω 1 δις είναι πολλά?

      Διαγραφή
  7. Όποιος δεν πήρε σήμερα MILE καλύτερα να το κλείσει. all-in @ $5.50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ψάρακλα .... μπορείτε να μη διαβάζετε. Αρρωστάκι είστε; Και να είστε ευγενής.

      Μας τα κάνατε τσουρέκια με τη Lazy και είστε ο μόνος που καταφέρατε να χάσετε απο δαύτη και ήρθατε να μας πείτε την εξυπνάδα σας;

      Μην μας ξανάρθεις κουμπαρεεεεε.
      Έξω απο τις αγορές τώωωωωωρα κουμπάρεεεεεε. Μην ασχολείστε.

      Διαγραφή
    2. Ήταν λίγο χειρότερα στην τελική γραμμή τα αποτελέσματα τριμήνου από οτι προέβλεπαν οι αναλυτές.

      Διαγραφή
    3. Κύριε antep αν ανοίξει κάτω από 6 ακολουθώ και εγώ με μια 3η αγορά MILE .... και θα έχω μέση τιμή κτήσης με έκπτωση, μεγαλύτερη του 26%, της τιμής κτήσης του Chamath.
      Στόχος .... τα πρώτα τεμάχια θα τους τα δώσω στα 13 (έχει ένα μικρό γκαπ εκεί)που είναι η τιμή που ''μαντεύει'' το δικαίωμα MILEW ότι θα έχει η μετοχή μέσα στο επόμενο 1 με 1,5 έτος ..... τα δεύτερα θα φύγουν στο μεγάλο γκαπ των 18 δολαρίων και τα υπόλοιπα μάλλον θα κρατηθούν να φ;yγουν όταν πουλήσει και ο Chamath.

      Διαγραφή
    4. Εκτιμώ ότι δύσκολα θα χάσει το επίπεδο των 6,8 με 7,1.

      Το μόνο που με ανησυχεί είναι το China Pasific Insurance που έχει το 10% και είναι ο 1ος βασικός μέτοχος ..... μήπως αυτό μας ταλαιπωρήσει και θέλουν να το ξεφορτωθούν, αλλά πάλι, αν ήθελαν να το ξεφορτωθούν γιατί να έμπαιναν οι υπόλοιποι στο μετοχολόγιο?

      Προβλέπω μεγάλο κλάμα να ρίχνουν εδώ οι σορταδόροι.
      Εγώ το στοίχημα το παίρνω και άλλο αφού μου αρέσει η εταιρεία και το project της.

      Διαγραφή
    5. τα ρέστα μου σήμερα στο MILEW. X3 ο min στόχος! καλησπέρα στην παρέα

      Διαγραφή
    6. Τι έπαθε αυτή σήμερα;(MILE). Πολύ άσχημα αποτελέσματα; Πήρα κι εγώ σήμερα (2η αγορά στο 5,64. Η πρώτη ήταν στο 7,88). Βιάστηκα;

      Διαγραφή
    7. Κύριε Σωκράτη

      Μέση τιμή ασφάλιστρου ανά αυτοκίνητο περίπου 100 δολάρια ανά μήνα.
      95.000+ συμβόλαια έχουμε τουλάχιστον 95000Χ100Χ12 = 115 εκατομμύρια πωλήσεις το 2021, αρκετά χαμηλότερα απο τις πωλήσεις των 142 εκατομμυρίων που έδινε οδηγία η διοίκηση στο presentation για την εισαγωγή στο Nasdaq μέσω του spac.

      Aυτός είναι ο λόγος που πιέζουν το χαρτί .... για να φύγουν όλοι οι ποπολάριοι που μπλέκτηκαν στο χαρτί, επειδή είδαν φώς και μπήκαν και άκουσαν Chamath και ακολούθησαν.

      MILE
      Όμως οι ποπολάριοι που μπλέχτηκαν κατά λάθος, σήμερα ξεχνάνε ότι λειτουργεί, μόνο σε 8 πολιτείες και συντόμως ξεκινάει δραστηριότητα σε άλλες 5 ..... και επίσης δεν βλέπει τα 200+ εκατομμύρια στο ταμείο στέλνοντας την Enterprise Value κάτω απο 500 εκατομμύρια δολάρια στις σημερινές τιμές.

      Μεγάλη ευκαιρία αγοράς υπάρχει εδώ. ΈΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ

      Για τα επόμενα 3 χρόνια δεν πρόκειται να γυρίσει κερδοφόρος η Μetromile.

      Επίσης σύμφωνα με το presentation στο τέλος του 2021 προβλεπόταν να έχει 128.864 συμβόλαια .... τώρα έχει 95.314
      Τα 100.000 θα τα.περάσει σίγουρα, εφόσον θα δραστηριοποιηθεί εγκαίρως στις 5 νέες πολιτείες.

      Aυτά βλέπω εγώ και νομίζω ότι ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ!!

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Τάκη, λίγο εμφανίζομαι, αλλα διαβάζω. Mile ακολούθησα και εγώ και αναμένω.

    Καμία ιδέα για την INDI που τόσο καιρό κρατώ, και σήμερα αγχώνομαι για τα αποτελέσματα που θα βγάλει...? Αν και δεν ακολούθησε το κλασσικό μοντέλο των spac, στα αποτελέσματα μετά την εισαγωγή τους, πολλές έφαγαν χοντρό ξύλο. Τα νούμερα (πέρα από τις ζημιές) είναι ελπιδοφόρα, αλλά πολύ long term θα έχει το growth που αναμένεται.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ΙΝDI δεν είναι ακριβώς lidar .... κάνει όλα τα υπόλοιπα μέσα στο αυτοκίνητο, εκτός απο Lidar. Θα μπει στο Lidar αργότερα .... Όταν την παρακολουθούσα και την είχα την μετοχή, είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πάνω από 13 με 14 δύσκολα θα πάει, έτσι όταν στράβωσε το κλίμα βγήκα άμεσα κάπου στο 13.
      Τώρα τι να σας πω ..... τα Lidars ακόμη δεν τα εμπιστεύομαι. Μπορεί όμως να γίνει κανένα καλό παίγνιο στο INDI να φάνε σορταδόρους και να ενεργοποιήσουν τα warrants.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ και πάλι. Για κάτι τέτοιες μετοχές (όχι εννοώ τις πολύ trending ή βαριά χαρτιά) έχω μία στατιστική αρχή. Αν ανεβαίνει πριν τα αποτελέσματα είναι παγίδα.

      Αυτή βέβαια είχε πιεστεί έντονα, και επειδή δεν έκανε το παίγνιο που λέτε, αφιταλαντεύομαι αν πρέπει να την κρατήσω για τα αποτελέσματα ή όχι. Έχω λίγο ακόμα χρόνο σκέψης και βλέπω πριν το κλείσιμο.

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Πετάμε

      https://finance.yahoo.com/news/lightning-emotors-forest-river-inc-113000152.html

      Διαγραφή
    2. Και το ερώτημα είναι, ξεφορτώνουμε στο +37%; Εμένα πάντως με τρώει το χέρι μου, γιατί αυτά τα απότομα ξεπετάγματα συνήθως μαζεύονται στη συνέχεια, όπως έκανε η obseva τις προάλλες.

      Διαγραφή
    3. Η διαφορά είναι ότι η Obseva ακόμη δεν κάνει πωλήσεις.

      Εγώ όπως έχω πει, απο EVs, ZEV και PROTERRA είμαι μακροπρόθεσμος.
      Μπορείτε να παίζεται με τα χαρτιά κύριε Διονύση. Δίνεται ένα μέρος αυτών ...

      Διαγραφή
    4. Πάντως βάση των αριθμών της συμφωνίας δεν είναι απίθανο να δούμε ένα 3Χ !

      Διαγραφή
    5. Ο όγκος στη Pre Market ξεπέρασε τα 10Μ!

      Διαγραφή
    6. Όποιος είναι short σε πρωην σπακ δεν θα του μείνει σάλιο. Απορώ που δεν το βλέπουν.

      Διαγραφή
    7. Εγώ να σας πω, με την ίδια λογική που δεν αγοράζω στο -50% δεν πουλάω στο +50%.

      Συνήθως υπάρχει ουρά, ποντάρω στο momentum. Αν γυρίσει, με το καλό, υπομονή έχουμε και μπήκαμε χαμηλάαααα.

      Διαγραφή
    8. zevw μόλις δίπλωσαν οι προχθεσινές αγορές. το 1/3 πήγε ήδη στo milew. ευχαριστώ monsieur για το διαμαντάκι που συντηρείτε (to blog βρε)!

      Διαγραφή
    9. Συγχαρητηρια για το Ζεβ κυριε Τακη! Το απογειωσατε!

      Διαγραφή
    10. έχω πλέον δώσει τα μισά. για τα υπόλοιπα (με κτήση σε.. αρνητικές τιμές πλέον), δεν δίδω! :p

      https://ibb.co/TmMHbk1

      Διαγραφή
    11. Κι εγώ έδωσα τα μισά ZEV. Thanks again Mr Takis.

      Διαγραφή
  10. To DM αν έκανε fake breakout και δεν απογειωθεί άμεσα, είναι για πολύυυυυυυυ πολύ ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ. Barren από εσάς είχα διαβάσει για την ATER? Αν ναι, είχα πάρει κάτι λίγα για την αντίδραση και μόνο, αλλά αυτή βούτηξε γερά κάτω. Είναι πράγματι πολύ ανησυχητικά τα νέα της? Να την σουτάρω; Την άποψή σας αν μπορείτε και θέλετε.

      Διαγραφή
    2. Ναι, μεγάλη ήττα.
      Τι να σας πω τώρα? Είναι πολύ στραβό το κλίμα, έχει πάει πολύ πίσω το όλο story, ανάκληση του guidance, σε σημείο που πλέον αμφισβητείται.
      Προσωπικά αύξησα 50% στο $5 και άλλο τόσο περιμένω περί το $4.

      Αλλά το προσωπικό μου προφίλ ρίσκου είναι λίγο extreme, ή *5 ή μηδέν.

      Διαγραφή
    3. Κύριε BARREN την έχω σουτάρει στο μια η άλλη...δεν βλέπω breakout.. όπως και στην SKLZ...εδώ ήμουν λίγο βραδυκαυστος... τώρα θα μου πείτε άλλο τι βλέπω εγώ και άλλο τι θέλουν να κάνουν τα παιδιά...

      Διαγραφή
    4. Φίλος αναλυτής τής CREDIT SUISSE στο CITY Έλλην βλέπει 4600 τον αρχηγό μέσα στο 2021 και 5000 το 2022... φυσικά του είπα πως το ΓΟΥΦΕΤΕΙΚΟ τα έχει πει προ πολλού αυτά...θα μας την πούνε τώρα τα παιδάκια...τσισα μπέμπη..

      Διαγραφή
    5. Κύριε Barren μη μου δίνετε φρούδες ελπίδες ότι θα ψωνίσω τσάμπα DM.
      Θα ήθελα 8- αλλά νομίζω ότι έχει βρει τον πάτο της.
      Εγώ θα περιμένω λίγο ακόμη ... αλλά νομίζω ότι θα πάει πάνω.

      Διαγραφή
    6. εγω να κανω μια χαζουλα ερωτηση? οκ DDD δε μπαινουμε πλεον σε αυτη τη κεφαλαιοποιηση. Γιατι ομως DM και οχι XONE?

      Διαγραφή
    7. Είναι πολλές κύριε Γεωπόνε. Τουλάχιστον 15 έχω στην οθόνη μου ..... για να ψάξω. Είχα σκοπό μια, μια να τις κοίταγα .... αλλά αφοσιώθηκα στα esports.

      Όποιος στα 3D εκτυπωτικά έχει κάποια να προτείνει ευχαρίστως να ακούσω αιτιολογία και να αρχίσω απο εκεί το ξεσκόνισμα

      Διαγραφή
    8. Καλημέρα κύριοι,
      Αν πιστεύουμε σε έναν κλάδο, νομίζω ότι δεν πρέπει να είμαστε ποτέ με 1 μετοχή αλλά με καλάθι 3-4. Μέχρι στιγμής μου έχει βγει στο 3D καθώς ενώ πίστευα και πιστεύω την DM, από το Νοέμβριο του 2020 μου έχουν πάει πάρα πολύ καλά οι DDD και XONE, τις οποίες θα κρατήσω (μαζί με DM) 3-5 χρόνια.

      Το ίδιο και στο Gene Editing (προσοχή όχι στο CAR-T), που στο ίδιο διάστημα μπήκα σε 4 εταιρίες.
      Μία μπορεί να πάει 20% αλλά κάποια μπορεί και 5.000%.

      Στη zev αν και την είχα προτείνει και μπει πρώτος εδώ μέσα, τελικά πούλησα προ μηνών με ζημιά δεν μπήκα τώρα στα χαμηλά, καθώς πίστευα ότι θα είχε και άλλο ταλαιπωρία. Την έσωσε ο Παππούς.
      Μπήκα όμως χθες MILE καθώς εμπιστεύομαι τη μυτόνγκα του κ. Τάκη.

      Υγεία και κέρδη σας εύχομαι.

      Διαγραφή
  11. Συμπλήρωσα και εγω σε mile. Ελπίζω κάπου εδώ να είναι ο πατος. Βέβαια το λογικό είναι να κάτσει εδω γυρω καμποσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εμένα το λογικό είναι να την μαζέψουν σήμερα και μεθαύριο να παίζει κοντά στο 7 ..... να κάνει δηλαδή ότι έκανε η FASTLY.

      Για να δούμε ....

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα , μπήκα στο 5.45 στην mile μια και έξω ψάχνω σημείο εισόδου και σε άλλες ευκαιρίες.

      Διαγραφή
    3. Εγώ δε τη πιστεύω σαν εταιρία οπότε δυστυχώς δε θα ακολουθήσω. Σαν εικόνα σε αποτελέσματα πάντως ήταν άσχημα. Και από ότι διάβασα επηρεάστηκε αρκετά και με τις επισκευές των ορατών σε έξοδα λόγω αυξημένων κοστολογιων

      Διαγραφή
    4. Δεν έχω ακολουθήσει σε MILE.. ... μέχρι στιγμής...

      Διαγραφή
    5. Εξαιρετικές επιλογές κύριε Gerry είναι GAME και GMBL .... θεωρώ ότι είναι για πολύ μεγάλα πράγματα και πως μας προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές.

      Διαγραφή
    6. Μόλις πιστολιασα στον β γύρο τα μισά ZEV στο10.80...ηταν καλά και γρήγορα τα λεφτά SIR...τα υπόλοιπα υπό σκέψιν σήμερα η αύριο... RESPECT κύριε Τάκη ...οι επιτυχίες το τελευταίο διάστημα ήταν στο σωστό timing..FLORA MICROVAST HYZN ZEV... ευχαριστούμε..

      Διαγραφή
    7. Κύριε ΤΑΚΗ game μπήκα την ημέρα που μπήκατε και εσείς.... απλά μπαίνω πλέον με λίγα σχετικά ΤΕΜ γύρω στα 3 με 4 χιλιάδες δολάρια το κάθε play... καμμιά σχέση με ότι έμπαινα πριν τον Απρίλιο...

      Διαγραφή
    8. Η μοναδική που είμαι οξω και είναι 70%πανω από εκεί που άδειασα είναι η WTER...Παρ όλο που μου δώσε την ευκαιρία και το χρόνο να μπω με άνεση...its ok ....

      Διαγραφή
    9. Δυστυχώς το timing δεν μπορεί να επιτυγχάνεται .... θέλει καλές επιλογές και υπομονή και αν αλλάζει ο δίσκος, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

      Διαγραφή
  12. παιδια εχει κανεις εικονα για την FmarketX ? με πηρε ενας τυπας τηλεφωνο να με ζαλιζει να κανω λογαριασμο και να επενδυω μεσω αυτων. Την εχει ακουστα κανεις να καταλαβω για τι απατη προκειται? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ ΤΟ FREY ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τους πιστεύω τους Νορβηγούς, είναι σοβαροί. Υπάρχουν και σοβαροί επενδυτές στο χαρτί .... που δεν θα πουλήσουν.

      Το κακό είναι ότι θέλει 2 χρόνια να βγάλει πωλήσεις. Άρα, νομίζω ότι με ένα αριθμό κομματιών να την παίζεται τη μετοχή.

      Το τίναγμα που έκανε ήταν διότι δόθηκαν απο αναλυτές τιμές στίχοι 18 και 19.

      Διαγραφή
  14. H SKLZ αφού εξετέλεσε αριστοτεχνικά τριπλή περιστροφή γύρω από οριζόντιο και κατακόρυφο άξονα ετοιμάζεται για επαφή με το νερό.
    Με κομμένη την ανάσα, δύο είναι τα μεγάλα ερωτήματα:
    1. Πόσο νερό θα πετάξει?
    2. Θα αναδυθεί στην επιφάνεια ή θα καρφωθεί με το κεφάλι στο τσιμέντο?

    Για να δούμε, εγώ hold.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κ Τάκη ρωτάω για τη LAZY παρόλο που έxετε πουλήσει. Κρατάμε ή πουλάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ZEV ΚΑΙ ΠΗΡΑ MILE.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ SIR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ο αρχηγός του GIK2 που απορρόφηαε τη ΖEV

      https://www.gigcapitalglobal.com/bio/neil-miotto/

      Έδωσε 6,5 εκατομμύρια και αγόρασε και άλλα ZEV στο 10

      https://www.secform4.com/insider-trading/1802749.htm

      Εγώ δεν μπορώ να δώσω εδώ κάτω ..... αν αύριο έχει κανένα ωραίο μεγάλο ανοδικό να δώσω το 1/3 διαφορετικά θα κοιτάζω.

      Διαγραφή
    2. Και προσέξτε ποιανού είναι η FOREST RIVER που έκλεισε τη δουλειά με τη ZEV.

      Eίναι του παππού!!!
      Μητρική είναι η Berkshire Hathaway.

      Διαγραφή
    3. Επίσης και τέλος μην ξεχνάμε ότι .... Σύμφωνα με τους όρους της Συμφωνίας Συνδυασμού Επιχειρήσεων, οι κάτοχοι της Lightning Systems Capital Stock θα λάβουν, συνολικά, ένα επιπλέον bonus16.463.096 μετοχών σε τρεις ίσες δόσεις εάν, κατά τη διάρκεια της περιόδου από τη συγχώνευση έως και για 5 χρόνια, η μέση σταθμισμένη τιμή της κοινής μετοχής ισούται ή υπερβαίνει τα $12, $14 και $16 ανά μετοχή για είκοσι (20) οποιεσδήποτε εργάσιμες ημέρες εντός τριάντα (30) διαδοχικών ημερών διαπραγμάτευσης

      Διαγραφή
    4. Δεν άντεξα τελικά και τα έδωσα όλα στο κλείσιμο (+80%). Αν γυρίσει θα πάρω λίγα για μάκρο. Αν όχι θα την κοιτάζω κι αυτήν, όπως έκανα τελευταία με την MVST (που έφυγα νωρίς). Αλλά καλύτερα έτσι, παρά να παρακολουθώ, ανήμπορος να αντιδράσω τα -40%, -50% και -60%, που είδα σε μερικές χαχαχα

      Διαγραφή
  17. https://twitter.com/EdgarInsider/status/1425148342401572867?s=19

    Ο νερουλας εκανε ενα μικρο offering? Γι αυτο πεφτει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξάσκηση με 1,25 των ενταλμάτων .... των μετοχών που δόθηκαν με 1+ (δεν θυμάμαι το ακριβές νούμερο)

      Δεν είναι κάτι καινούργιο.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Sir!
      Αναμενόμενο στην επόμενη ΓΣ διάβασα για έγκριση έκδοσης νέων μετοχων, μετοχών βραβείων (δεν ξέρω τι είναι αυτές) κλπ, το ερώτημα είναι πόσες..?

      Διαγραφή
    3. Κύριε Δημήτρη ας ανεβάζουν το χαρτί και ας κόβουν όσα θέλουν. Εγώ δεν κοιτάζω ποτέ τιμές μετοχών .... κοιτάζω κεφαλαιοποιήσεις.
      Το τωρινό 2,18 είναι σαν να λέμε 4,15 πέρσι τέτοια μέρα.

      Διαγραφή
    4. Στην παρουσίαση της εταιρείας
      http://mitarola.blogspot.com/2020/06/alkaline-water-wter.html#more

      το αναφέρω πολύ χαρακτηριστικά.
      Συνεπώς δεν μπορούν να μας αιφνιδιάσουν. Εγώ, επειδή έρχομαι απο πολύ χαμηλή τιμή κτήσης, ήδη έχω βγάλει έξω το κεφάλαιο μου .... με τα υπόλοιπα ανά πάσα στιγμή θα πυροβολήσω, είτε κατά ριπάς είτε σφαίρα, σφαίρα.
      --------------------------------------------------------------------

      Η εταιρεία ''καίει'' χρήμα.
      Τα κεφάλαια προκειμένου να αναπτυχθεί η εταιρεία τα βρίσκει από το χρηματιστήριο, με την έκδοση νέων μετοχών κάθε χρόνο.

      Συγκεκριμένα ....
      To 2015 εκδόθηκαν 12.079.153 μετοχές και εισπράχθηκαν 7.088.749 ... μέση τιμή 0,6
      To 2016 εκδόθηκαν 2.730.738 μετοχές και εισπράχθηκαν 2.803.744 ... μέση τιμή 1
      To 2017 εκδόθηκαν 6.837.887 μετοχές και εισπράχθηκαν 5.488.663 ... μέση τιμή 0,8
      To 2018 εκδόθηκαν 13.443.109 μετοχές και εισπράχθηκαν 19.120.777 ... μέση τιμή 1,42
      To 2019 εκδόθηκαν 3.974.000 μετοχές και εισπράχθηκαν 2.500.486 ... μέση τιμή 0,63
      Συνολικά λοιπόν τα τελευταία 5 χρόνια η εταιρεία μέσω του χρηματιστηρίου βρήκε 37 εκατ δολάρια.

      Η εταιρεία ακόμη είναι πολύ μικρή. Τα ίδια κεφάλαια της ανέρχονται σε μόλις 4,443 εκατ. δολάρια (0,09 δολάρια ανά μετοχή). Τα οποία είναι βέβαιο ότι θα μηδενίσουν και επίσης είναι βεβαιότατο ότι η διοίκηση θα συνεχίσει να αναζητά κεφάλαια μέσα από το Χρηματιστήριο για να αναπτυχθεί, εκδίδοντας νέες μετοχές.

      Διαγραφή
    5. Τα θυμάμαι Sir, άλλωστε τις αναλύσεις σας τις διαβάζω 2 και 3 φορές. Τον νερουλα τον κρατάω από πέρυσι,δεν την πατάω όπως με την Cleanspark που την είχα από πολύ χαμηλά 3,22$ με "πονάει" ακόμη αυτό.

      Διαγραφή
    6. Να ήταν μόνο η Clean Spark .... σε πολλές στο Αμέρικα έφυγα νωρίς, αλλά σχεδόν πάντα στα νούμερα που ήθελα και πρόβλεπα.
      Μόνο στη Flora εμένα με πόνεσε γιατί τα 15 δολάρια έστω και ενδοσυνεδριακά τα είχα σίγουρα, αλλά ξεγελάστηκα λόγω Clever Leaves και απότμο ανοδικού των 2 πρώτων ημερών.

      Αμερική είμαστε .... μαθαίνουμε ακόμη να γινόμαστε περισσότερο άπληστοι. Δεν είμαστε Ελλάδα που μπορούμε να σκεφτούμε και την επόμενη, την μεθεπόμενη μέρα και όοοοοοοολη τη βδομάδα γιατί έχουμε τα ζώα μας τα αργά.

      Διαγραφή
  18. 130εκ volume στην ZEV... μήπως έχουμε ξεπουπουλιασμα...??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακολουθώ κι εγώ το play : εδόθησαν τα ZEV ΜΟ ~11.4 και το (σχεδόν) διπλωμένο κεφάλαιο εγίνηκε όοοοολο MILE.

    Γιατί?
    1. Γουστάρω David Friedberg και τη φόλα τη βλέπω χλωμή.
    2. 50% discount από το SPC
    3. YOLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολική έξοδος από ZEV στο παραπέντε με μ.ο 11.. αντιστέκομαι ακόμη σε MILE...


      Διαγραφή
    2. Θα σας πείσει ο κύριος Barrem .... είναι πειστικός ο άτιμος. Δεν θα αντισταθείτε για πολύ μου φαίνεται.

      Διαγραφή
    3. Όντως είναι πειστικός ο Κύριος BAREEN..
      Ειδικά αν μου ποσταρει καμμιά blondy νεράιδα από το διοικητικό συμβούλιο έστω και από την γραμματεία είμαι μέσα... ακούει το ΓΟΥΦΕΤΕΙΚΟ???

      Διαγραφή
    4. Μας πείσατε κ.Barren.Φορτωμένος και εγώ.Βάλαμε κάτι επιπλέον ψιλά.20 μπαταρίες FREYR που ρευστοποιήθηκαν εχθές στα 12,5$ έγιναν MILE με μέση τιμή 5,42$.Έχω Μ.Ο στα 6,51$ οπότε είμαστε καλά σε πιθανό BOOM.Άυριο αναμένονται ενισχύσεις στον λογαριασμό με νέα πυρομαχικά γιατί βλέπω ότι θα έχουμε ευκαιρίες μπροστά μας. Μου αρέσει ξανά η Spacemobile,η ADMA αλλά και η DM λίγο πιο κάτω.

      Και όπως άκουσα στον ιππόδρομο κάποιος έλεγε:Καταρχάς η μετοχή της MILE είναι για αρχόντους.Η μετοχή αυτή είναι για πρίγκηπες.Δεν είναι για λινάτσες.

      Οι μεγαλύτερες θέσεις μου πλέον σε Kubient και Astra που την θέλω για τα επόμενα 10 χρόνια εκτός και αν μου δώσουν καλή προίκα και την ξεφορτωθώ.

      Διαγραφή
  20. Δε βλέπω χαρούλες στη MILE κε Τάκη. Βλέπω να έχει συνέχεια η ταλαιπορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Τάκη η Fisker μοιράζει , χαμόγελα δυστυχώς δεν την κράτησα αλλά γενικά έχει πολύ καλή συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά τα αμάξια θα βγουν στους δρόμους από ότι διάβαζα σε 1,5 με 2 χρόνια.
      Σε 2 χρόνια θα δούμε αν θα χαμογελάνε.

      Διαγραφή
  22. Εγώ πρόλαβα και βγήκα στο 14 όταν έσπασε τη στήριξη της ανοδικής τάσης από MVST. Έχω σκοπό να τοποθετηθεί ξανά μόλις πάει κάτω από 8 το οποίο θα γίνει άμεσα θεωρώ πριν τα εαρνιγκς ή μετά από αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτω απο 8 δεν νομίζω.
      10 με 10,5 αν την αφήσουν καλά θα είναι νομίζω .... να συσσωρεύσει. Αν την αφήσουν ...

      Διαγραφή
  23. Aυτη η π@ρνη η QS δεν θα γύρει σα κατ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη σώσει να γυρίσει.
      Έχουμε Καλύτερη τη SOLID power .... απλώς περιμένουμε να γίνει η συγχώνευση.

      Διαγραφή
    2. Solid ετσι και πάει προς τα 8, all in. Η ιστορία θα επαναληφθεί.

      (αντιθέτως, οι φορτιστές πιστεύω τελικά πως δε θα δώσουν και τοσο χρήμα. Δεν ειναι πιασάρικο κονσεπτ. Μιλάω γενικά για τους φορτιστές)

      Διαγραφή
    3. Όχι .. εγώ σ αυτη θέλω να λογοδοθω για ένα τερμηνο..

      Διαγραφή
  24. Κύριε Τάκη δεν ξέρω αν έχει πέσει στην αντίληψή σας αυτό το έγγραφο. Αφορά την GAME.

    https://d18rn0p25nwr6d.cloudfront.net/CIK-0001714562/5fb5a112-46f0-46cd-ab32-fa678bfe200a.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό πέφτει 2 μέρες τώρα λέτε;
      Πάντως διάθεση μετοχών αξίας 50 εκατομμύρια μέχρι Απρίλιο του 23 δεν το λες και αιτία πτώσης.

      Διαγραφή
    2. Δεν πέφτει τίποτα.
      Ανέβηκε 2 μέρες με καλό όγκο 15% .... και επιστρέφει απο εκεί που ξεκίνησε.
      Εγώ τέτοια θέλω .... εκδόσεις μετοχών, μεγάλες .... όχι τέτοια ψύχουλα. Αυτά δείχνουν έναρξη παιγνίου και με αυτά στην Αμερική αναπτύσσονται.

      Έχω ανοίξει σχεδόν τη μισή θέση που θα ήθελα εδώ .... σιγά σιγά αν μας αφήσουν οι market makers του χαρτιού θα χτίσω και την υπόλοιπη.
      ΥΠΟΜΟΝΗ κύριοι.
      Σκεφτείτε .... ήρθε απο το TSX να μπει στο Nasdaq για να κάνει τι???? Να κάνει τουρισμό και να μας πεί ''τσά'' ήρθα?
      GMBL και GAME τα φτηνά χαρτιά του κλάδου και βρίσκονται κάτω απο τα radars .... ειδικά το GAME δεν το ξέρει ακόμη ούτε η μάνα του.

      Διαγραφή
    3. GMBL
      Με αναμενόμενες πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων και με κεφαλαιοποίηση λίγο περισσότερο από 200 εκατομμύρια, με την τιμή της μετοχής πλησίον στα 10 δολάρια, η μετοχή διαπραγματεύεται με κεφαλαιοποίηση 2 φορές των αναμενόμενων πωλήσεων ..... όταν την ίδια ώρα η Draftkings έχει αναμενόμενο δείκτη κεφαλαιοποίηση/πωλήσεις πλησίον του 20!!

      Διαγραφή
    4. Κύριε ΤΑΚΗ τη μέρα που θα ξαναμπουκαρετε στην GAME αν το αναρτήσετε παίρνω και τα υπόλοιπα ΤΕΜ....

      Διαγραφή
    5. Για GAME γνωρίζουμε τι πωλήσεις αναμένουν Sir?

      Διαγραφή
    6. Μαζί σας κ. Τάκη, επίσης ποντάρω σε αυτόν τον τύπο τον Tom Rogers που η πορεία του μέχρι τώρα δείχνει ότι ξέρει τι κάνει.

      Διαγραφή
    7. GAME

      Το οικονομικό έτος της εταιρείας λήγει την 31η Αυγούστου.
      Τα έσοδα της Engine Media το τρίτο τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 14,6% στα 9,61 εκατομμύρια δολάρια από 8,388 εκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο τρίμηνο και αυξήθηκαν 29% από 7,466 εκατομμύρια δολάρια από το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους.

      Για το 9μηνο η εταιρεία είχε πωλήσεις 25,464 εκατομμύρια δολάρια .... ενώ για τα ετήσια αποτελέσματα προβλέπεται οι πωλήσεις να ξεπεράσουν τα 33 εκατομμύρια δολάρια, από 11,108 εκατομμύρια δολάρια στην περσινή χρήση και 4,219 την προπέρσινη οικονομική χρήση.

      Διαγραφή
    8. Κύριε GERRY
      Σήμερα πάντως ανέβασα λίγο ακόμη τη θέση μου στο GMBL.
      O Θεός βοηθός 😁😁

      Διαγραφή
  25. Mόνο εγώ δεν ειχα ZEV χαχα. Καλοφάγωτα παιδιά!

    Η astr εχει χτυπήσει 2 συμβόλαια με την αεροπορία των ΗΠΑ για εκτοξεύσεις, το ένα αορίστου χρόνου και ποσότητας. Ο κρις ο Κεμπ φαίνεται να είναι δικό τους παιδί, χωμένος μεσα σε όλα.

    Ανακοινώνει αποτελέσματα την Πέμπτη.

    27 Αυγούστου με 13 Σεπτεμβρίου είναι το παράθυρο που έχει ορίσει για εκτόξευση πυραύλου (δεν εχει καλό track record, καλό είναι να ξεφορτωθούν τυχόν μετοχές πριν από τότε...)

    Η asts θα ταλαιπωρηθεί μεχρι το January Effect.


    Γενικά το χρηματιστήριο των ΗΠΑ είναι πολυ news driven. Και catalyst driven θα προσεθετα.
    Λόγω της τεράστιας πληθώρας επιλογών, δεν κάθονται να το κουράσουν πολύ σε μια εταιρία. Φευγουν και αν ειναι ξανάρχονται. Αν εχουν λεφτα σε μετοχή που δεν τρεχει το ονομάζουν υποτιμητικά dead money.

    Δε συμφωνω, καθότι νομιζω ότι χάνουν καλά άλματα έτσι, αλλά όταν μια μετοχή που κατέχω πέφτει σε δυσμένεια, προσπαθώ να το θυμάμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα , κύριε Bugs_Bunny ούτε εγώ είχα ZEV αν αυτό σας παρηγορεί και την Flora που είχα μια καλούτσικη θέση την έδωσα κάτω από 5 με μικρό κέρδος αλλά και την wter την έδωσα με ζημιές και αν θυμάμαι καλά τα είχα κάνει Sklz που τρώγω και άλλη ζημιά από εκεί , δεν νομίζω να έχει φάει άλλος στο φόρουμ την ήττα μου αλλά το παλεύω ακόμα ο γκαντέμης , δεν μπορει μια από τις Asts Sklz Sofi αν τρέξει θα μου βγάλει όλα τα σπασμένα παράπονο δεν έχω ακόμα και τώρα .

      Στους κερδισμένους της ZEV αλλά και της Flora καλοφάγωτα .

      Διαγραφή
    2. H SOFI δεν ειναι για τόσο ψηλά τόσο βραχυπροθεσμα. Θα ανεβει, αλλά με τον αραμπά της.

      Εγω από αυτά θα πονταρα στην ASTS, τελη φλεβαρη-μαρτη '21 ότι θα σας βγάλει τα σπασμένα.

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα , κύριε Bugs_Bunny δεν έχω προτίμηση ποια θα μου τα βγάλει αρκεί να μου τα βγάλουν (αλλά το Σοφακι νομίζω θα κάνει ένα δυνατό πάνω μέχρι τουλάχιστον τα 24 εκεί θα έχω βγάλει αρκετά σπασμένα ).

      Σήμερα μπήκα στο 8.92 μια και έξω στην DM και βλέπουμε . Έλλειψη πυρομαχικών (ρευστότητας) έχω άλλο ένα bid μετά θα κάνω πάλι τράμπες.

      Διαγραφή
    4. Κύριε GEOPARD γνώμη μου είναι να μην βιαζόμαστε στις αγορές ούτε στα rotation...η Αγορά πέραν κάποιων εξαιρέσεων πιστεύω πως θα έχει κι άλλο πόνο ...

      Διαγραφή
    5. Το ZEV μάλλον ετοιμάζεται να δώσει νέο πόνο.

      Αν πάει με τη μία 15+ βγαίνω.

      Διαγραφή
    6. Κύριε GERRY αφήστε το καλύτερα γιατί σήμερα μας πετσοκόβουν πάλι, πάω για νέες αποτιμήσεις πάτου , είχα την Flora και την χάρισα που θα μου έβγαζε τα σπασμένα , σήμερα έδωσα και λίγη Nvve για ρευστότητα , μπήκα στην Game στο 5.97 και ο Θεός βοηθός θα γυρίσω και λίγα Ayro αν χρειαστεί προσδοκώ μέχρι το τέλος χρόνου να ανακάμψω με ένα 20-30% ποιο πάνω σε αποτιμήσεις από εδώ πέρα και βλέπουμε για τον Ιανουάριο Φεβρουάριο μήπως χαμογελάσουμε πάλι.

      Διαγραφή
    7. Εγώ στη θέση σας κύριε Geopard, αφού διώξατε Flora και κρατάτε SKLZ, θα έμπαινα μπουμπουνόφυλλα.
      Έχουν κάνει τετραπλό πάτο στα χαμηλά τους και τώρα το παίζουν κάπως περίεργα και μουλωχτά στο ταμπλό .... νομίζω είναι έτοιμα να δώσουν καλή κίνηση, τα clever leaves που σιγά, σιγα τα ανακαλύπτουν στην αγορά.

      Διαγραφή
    8. Οι όγκοι στη CLVR είναι για γέλια...αν την περιλάβουν την κάνουν πύραυλο...τράβηξα μόλις μία τζούρα με 300 ΤΕΜ...

      Διαγραφή
    9. Aνακοινώνει και αποτελέσματα αύριο. Δεύτε τελευταίον ασπασμόν.

      Διαγραφή
    10. Πολύ καλή η εικόνα της CLVR κε Τάκη. Η ASTS όμως με προβληματίζει όμως. Δε λέει να στρώσει

      Διαγραφή
    11. Κύριε Τάκη το έχω δει απλά τα παίζουν πολύ περίεργα όμως το έχω στα υπόψιν , εγώ σε αυτά https://prnt.sc/1mxdlib θέλω να απλωθώ δίνοντας Ayro Nvve αφού τα μετρητά σχεδόν τέλειωσαν , το χαρτοφυλάκιο μου τώρα είναι θα έλεγα πολλά υποσχόμενο https://prnt.sc/1mxfmqq και όταν τελειώσουν τα καλόπαιδα με τα παιχνίδια τους που μας έχουν πετσοκόψει τόσους μήνες νομίζω ότι θα δει πολύ καλύτερες αποτιμήσεις ελπίζοντας να πήρα το μάθημα μου και να κρατήσω το κεφάλαιο μου με λίγο κέρδος για να αφήσω τα χρήματα τους μέσα (αυτό ειναι κλεμμένο αλλά μου άρεσε και το υιοθετώ ) , βέβαια Game (600 τεμ) DM (350 τεμ) Mile ( 500 τεμ) είναι πολύ μικρές θέσεις σε σχέση με τις Sklz Asts Sofi στο χαρτοφυλάκιο μου αλλά σε όλες θα υιοθετήσω αυτήν την τακτική το κεφάλαιο όξω .

      Διαγραφή
    12. Ποια λετε μπουμπουνόφυλλα κ Τακη?

      Διαγραφή
    13. CLEVER LEAVES κύριε nek

      https://www.fool.com/investing/2021/08/07/3-under-the-radar-cannabis-stocks-investors-need-t/?source=eptyholnk0000202&utm_source=yahoo-host&utm_medium=feed&utm_campaign=article

      Διαγραφή
  26. Κ Τάκη κάποια γνώμη για την νεα αγάπη της KATHY (ARKK) την Soaring Eagle Acquisition Corp. (SRNG).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγω κυριοι ουτε ZEV πρόλαβα να πάρω ,επέλεξα HYZN ουτε FLORA καθοτι εχω πονταρει σε CLVR
    Οποτε δυστυχως σας περναω
    Αλλα ακομα κραταω νερακια


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμεις που γλειψαμε ενα κοκκαλακι Φλωρας, ...την σκοτωσαμε νωρις στο 5...! Απο τοτε μας εχει τρελλανει...!

      Διαγραφή
  28. Απαντήσεις
    1. Αυτή πιστεύω ότι είναι μετοχή για 100+.

      Διαγραφή
    2. Απίστευτο δώρο ήταν στα $15, το είπατε νομίζω αλλά μερικοί βόσκαμε σε άλλα χωραφάκια.

      Διαγραφή
    3. Και εγώ έμεινα όξω .... γιατί ενώ αρχικά έλεγα θα μπω στα 20, τελικά με ζάλισαν οι εκπτώσεις και έψαχνα το 10.

      Διαγραφή
  29. Κάπως έτσι βλέπω να την πάθω και εγώ με την QS...από 15 και κάτω μπαίνω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. +60% άνοδο από προηγ. τρίμηνο (QoQ) είναι το νέο Στάνταρντ 😀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Χασαπη καλησπερα! Και η Curi σας εβγαλε καλα αποτελεαματα!!

      Διαγραφή
    2. Κυριε Χασάπη, εσεις που τα ξερετε τα τεχνολογικά καλά, εχετε μήπως μια άποψη γιατί η avepoint ειναι τόσο κουτσαλογο;

      Συγκροτημένη εταιρία, μπαίνει και στο cloud της αμαζον σιγά σιγά, εβγαλε αξιοπρεπή αποτελέσματα αλλα η μετοχή δεν κουνιέται.

      Διαγραφή
    3. Avepoint... τσιμπημενη αποτίμηση νομίζω...ας μας πουν οι ειδικοί Κύριοι Τάκης και butcher..

      Διαγραφή
    4. $AVPT δεν έχω καταλάβει τι πρωτοποριακό κάνει. Αν δεν είχε και Co-CEO τον Epstein θα είχε πιθανότητες για να γίνει το επόμενο meme-stock.

      Αρνητικό η εξάρτηση της από την $MSFT / αυτές οι εξαρτήσεις έχουν την βαρύτητα τους στην τιμή των μετοχών.

      Διαγραφή
    5. Butcher επειδη νομιζω παλαιοτερα ειχατε θεση, Api Agora πως κινηθηκατε;

      Η αισθηση μου ειναι πως η αγορα προεξοφλησε την απωλεια του education με τη παρουσα πτωση, non China τρεχει με 100 ενω και το non-profit δε παυει να δημιουργει απαιτησεις στο online tutoring.
      Θεωρω λοιπον οτι καπου εδω ειναι ο πατος,μας ταραξανε στην απαισιοδοξια και νομιζω πως ολα τα θετικα τα κρυβουν κατω απο το χαλι, ποσο μαλλον οταν κανουν ping το σερβερ στο Spotify Greenroom και βαραει Agora..

      Ενισχυσα λιγο στα χαμηλα και κρατω λιγο μπαρουτι και για πιο κατω. Αν κανω ανοησια δωστε το παρασυνθημα να μαζευτω.

      Διαγραφή
    6. Αυτές είναι μικρής κεφαλαιοποίησης εταιρείες και με μικρή ιστορία για να αξιολογήσουμε , διοίκηση και εξέλιξη. Δεν είναι για μεγάλες θέσεις στα χ/φ.

      Για την $API (Agora) δεν μου αρέσει να βλέπω τα περιθώρια να επιδεινώνονται. Αλλά οι ταμειακές ροές είναι ως επί το πλείστον αναστρέψιμες και ο ισολογισμός είναι υγιής. Η εταιρεία κάνει το σωστό, αυξάνοντας τις δραστηριότητές της.

      Συνολικά, είναι ένα απογοητευτικό τρίμηνο λόγω της μείωσης καθοδήγησης για το έτος FY και των επιδεινούμενων περιθωρίων. Θα ήθελα να δω κάποια λειτουργική μόχλευση πριν εξετάσω την προσθήκη σε αυτήν τη θέση. Η ιστορία είναι ζωντανή, αλλά δεν είναι τέλεια. / Ανακωχή !
      Η μετοχή είναι μειωμένη περίπου 20% από τότε που εμφανίστηκε ως σχόλιο τον Δεκέμβριο του 2020.

      Διαγραφή
  31. Καλησπερα κυριοι. Πως σας φανηκαν τα αποτελεσματα του AYRO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΑ ΧΤΕΣ ΤΑ ΜΙΣΑ FREY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Aterian κύριε BARREN τι στο διάολο έγινε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την κοίταζα και εγω. Μου έκανε εντύπωση η πτώση που έχει σημειώσει. Κάτι προβλήματα στην εφοδιαστική αλλά παλι τόσο μεγάλη πτώση πως δικαιολογείται;;

      Διαγραφή
    2. Αρμαγεδδών κ. Gerry, ελληνιστί μαμιέται ο Δίας.
      10* το κόστος κοντέινερ => αύξηση τιμών => μείωση οργανικών πωλήσεων + μειωμένη απόδοση νέων προϊόντων.
      Άρση guidance λόγω έλλειψης ορατότητας, παύση εξαγορών και νέων προϊόντων.
      Η διοίκηση αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων σε επίπεδο διαχείρισης, επικοινωνίας αλλά και εντιμότητας.
      Η ανάγκη για χρηματοδότηση την έχει ξεπουπουλιάσει, εν ολίγοις φαίνεται πως οι χρηματοδότες αξιοποιούν τη μετοχή άκοπα ως μπαρμπουτιέρα κατά το δοκούν.

      Zero is the limit!

      PS. Τελευταία αύξηση χθες στο $4,1 και πλέον απλώς κρατώ την ανάσα μου.

      Διαγραφή
  34. την Joby (πρωην RTP) την ειδατε . Με το που άλλαξε ονομα, πεταξε. Εχω και λίγο απο δαυτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλουτσικες οι τιμες πτησεων παντως. Σε 3 χρονια θα κανω χρηση απο τα κερδη μου/της ASTS

      Διαγραφή
    2. κ. Τάκη η Σκυλλάρα όως και το W της εχει γκαστρωθεί και δεν λέει να ανέβει. Τι λέτε ? Ειναι τα τελευταία της και αντιστρεφει η μας κανει και νερά - για πιο κάτω?

      Διαγραφή
  35. Τα αποτελέσματα της hyzon τα διάβασε κανείς? Τι γνώμη έχετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Hyzon δεν έχει ακόμη πωλήσεις .... το 3ο τρίμηνο θα εμφανιστούν οι πρώτες πωλήσεις. Ήδη τα πρώτα φορτηγά κυκλοφορούν .... ακόμη όμως δεν ξέρουμε πόσο καλά είναι. Είμαστε και σε φάση beta.

      Μην κοιτάτε αποτελέσματα. Μια μεγάλη παραγγελία θα ήθελε ....

      Διαγραφή
    2. Είπε 83 φορτηγά θα φανούν σαν πώληση μέσα στο ετος

      Διαγραφή
  36. H CLVR, μπορει καποιος να μου πει γιατι ειναι στασιμη? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. H DM εξαγόρασε την Exone τελικά. Και έλεγα να το παίξω ρε γαμωτο χτες.... 17 στη Mετοχη και 8.5 δολλάρια cash. Η εξαγορά έγινε με λεφτά και μετοχές όπως και η skillz με την aarki. Λέτε να δούμε πίεση στην DM αύριο και να βρούμε ευκαιρία χωσιματος ή θα εκτοξευτεί και αυτή όπως η EXone? Επίσης τα αποτελέσματα της ήταν εντυπωσιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαιτέρως οι επενδυταί, μάλλον προσδοκούσαν να απορροφήσει την AAPL και ψιλοαπογοητεύτηκαν...

      Διαγραφή
    2. Απλά το κάνει με μαζικό dillution εις βάρος των τωρινών επενδυτών της οπωςεσύ και γω. Αυτό τους χάλασε και εμένα για να είμαι ειλικρινής. Σαν εξαγορά ήταν πολύ έξυπνη αλλά έγινε εις βάρος μας.

      Διαγραφή
    3. Εμένα μου άρεσε η εξαγορά.
      Αν είχα μεγάλο ποσοστό ψήφων δεν θα μου άρεσε γιατί θα έπεφτε το ποσοστό μου. Αν όμως έβαζα λεφτά καθότι τσιγγούναρος θα πόναγε η τσέπη μου.
      Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!!!
      Η ουσία είναι ότι η DM δείχνει ότι είναι απο τους leader στον κλάδο και όποιος πιστεύει στον κλάδο, ΝΟΜΙΖΩ, έρχεται στο DM.

      Εγώ θα περιμένω λίγο ακόμη .... μπας και αρχίζουν να κουράζονται οι ποπολάριοι που έχουν μαζευτεί στο DM και αρχίζουν να πετάνε τα χαρτιά τους όπου, όπου και όσο, όσο ....

      Διαγραφή
  38. MYPS -50% με το ξεσπακάρισμα σε δύο μήνες! άκουσα το καλ, αυτό το μαχαίρι δε θα το πιάσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεσμένες οι πωλήσεις του Β τριμήνου, 70,8 εκατομμύρια δολάρια. Στο 6μηνο ανακοίνωσε πωλήσεις 144,9 εκατομμυρίων δολαρίων , έναντι 136,2 στο αντίστοιχο περσινό 6μηνο.
      Δίνει οδηγία η διοίκηση για πωλήσεις 2021 στα 290 με 300 εκατ, όταν στο presentation (https://playstudios.com/wp-content/uploads/2021/02/PLAYSTUDIOS-Presentation_Public_2021-2-1.pdf) για να μπει στο Nasdaq προέβλεπε πωλήσεις 328 εκατομμύρια δολάρια.

      Γιαυτό τιμωρείται από την αγορά με τόσο αυστηρό τρόπο, καθώς τίθεται σε αμφιβολία το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας. Για το 2022 η διοίκηση προέβλεπε πωλήσεις 435,2 εκατομμύρια που πλέον αμφισβητούνται ανοικτά.

      Για να πιάσεις αυτό το μαχαίρι δεν πρέπει να σκέφτεσαι αν, με βάση το μέλλον, είναι φτηνή ή ακριβή η εταιρεία .... αλλά με βάση του τι δείχνουν τα νούμερα σήμερα.
      Είναι πεσμένα τα DAU και MAU κάτι που είναι λογικό, αφού δεν υπάρχουν lockdowns και οι ενεργοί ημερήσιοι και μηνιαίοι παίκτες μειώνονται .... όμως τα αρρωστάκια (Average DPU) που πληρώνουν είναι σταθερά 34 με 35.

      ΟΚ. Δεν φαίνεται να είναι μετοχή για να κάνει το Χ10 .... αλλά εδώ κάτω, στα 5, είσαι ασφαλής!!!

      Διαγραφή
    2. Σαφώς η εταιρεία δείχνει φθηνή εδώ (ταμείο, DPU), αλλά αυτό που με προβληματίζει πλέον είναι η αξιοπιστία της διοίκησης. Επιλέγω να ρισκάρω κάπου για x10, παρά εδώ για να αισθάνομαι απλά ασφαλής.

      Διαγραφή
  39. Metromile (NASDAQ:MILE) shares experienced unusual options activity on Wednesday. The stock price moved down to $5.22 following the option alert.

    Sentiment: BULLISH
    Option Type: SWEEP
    Trade Type: CALL
    Expiration Date: 2021-12-17
    Strike Price: $10.00
    Volume: 1470
    Open Interest: 5282

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλημέρα , κύριε Τάκη αν και είπατε ότι δώσατε την Ayro μήπως κοιτάξατε τα αποτελέσματα της ? Είμαι στο τσακ να μειώσω θέση αν και μου έχει βγάλει πολύ καλό κέρδος πέρυσι αλλά φέτος μας τα έχει καρπούζια ειναι αυτό που γράψατε ότι μας δουλεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τα είδα ... αλλά δεν έχει ακόμη να προσφέρει κάτι η ανάγνωση ισολογισμού μιας εταιρείας σαν την AYRO, καθώς ακόμη δεν πουλάει. ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.
      Γιαυτό στράβωσα όπως ας είπα. Μας ανακοινώνει ότι θα πουλήσει 4,9 εκατομμύρια δολάρια και τόσο καιρό τι κάνει??

      Έχει 87 εκατομμύρια ταμείο και 5,2 εκατομμύρια συνολικές υποχρεώσεις. Η εταιρεία δεν έχει πρόβλημα ύπαρξης ... για 2 με 3 χρόνια λειτουργεί άνετα και ας μην κάνει τίποτα.

      Εγώ στράβωσα και βγήκα .... αν ήμουν με ζημιογόνα θέση μάλλον θα ενίσχυα και θα περίμενα το παίγνιο πότε ξεκινάει.
      Μπορεί να ξαναεπιστρέψω!!

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι περίμενα να δω άσχημα πράγματα σήμερα στα αποτελέσματα της AYRO .... αφού μια μέρα πριν ανακοίνωσε τη συμφωνία των 2,9 εκατομμύριων πωλήσεων.
      Απλώς υπάρχει καθυστέρηση και μου την έδωσε που έδινε και ο Keller στα 5+ τα optionάκια του.
      έτσι λειτουργώ εγώ .... όταν χαλιέμαι ή πιάνω τις τιμές στόχους μου, πουλάω.

      Διαγραφή
    3. Καμία μετοχή δεν υπάρχει που να μου χαλάει τη διάθεση ή να με κάνει να αισθάνομαι άβολα. Τις μετοχές τις έχω για να μου φτιάχνουν τη διάθεση και να αισθάνομαι άνετα μαζί τους.

      Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κίνδυνος στο AYRO .... περιμέντε το 2ο γύρο. Ελπίζω, να μην σας πάρω στο λαιμό μου.
      Εδώ ετοιμάζομαι να ξαναμπώ RIDE, αλλά θα ήθελα ένα βύθισμα απόγνωση στα 3- ....

      Διαγραφή
    4. Να το κάνουν στο RIDE, όπως στο ΝΙΟ.
      Ι LIKE IT!!

      Διαγραφή
    5. Ride κάπου πήρε το μάτι μου διαγώνια ότι ξήλωσαν τον παπατζοBurns; Αν ισχύει, θα την ξαναδώ

      Διαγραφή
    6. Ναι τον ξήλωσαν .... αν μπει το fund με 400+ εκατομμύρια θα αλλάξει η πλάκα.
      Αν δεν βγουν ανακοινώσεις νωρίτερα για τη χρηματοδότηση , στο 3- θα πάρω ένα μικρό ρίσκο.

      Διαγραφή
    7. https://www.marketwatch.com/story/workhorse-books-52-million-loss-on-lordstown-motors-stock-investment-11628524209

      κ΄Τάκη ρίξτε αν έχετε χρόνο μια ματιά σε UGRO

      Διαγραφή
    8. Φτηνό φαίνεται ...

      Έχετε δει κάτι;
      Στο διάγραμμα γιατί τη δείχνει 20 φορές πάνω και μετά βουτηγμένη κάτω; Τι παίκτηκε;

      Διαγραφή
    9. αντικείμενο , βελτιούμενα αποτελέσματα ,μετρητά και χωρίς χρέος

      Διαγραφή
    10. 12.2.2021 Shares of urban-gro Inc. UGRO, plummeted 74.3% in premarket trading, on the same day that they are slated to move over to the Nasdaq from the OTCQX Marketplace, after a large stock offering priced at a deep discount. Colorado-based Urban-gro, which makes commercial controlled environment agriculture facilities, said late Thursday that its public offering of 5.4 million shares price at $10 a share, but the stock had closed Thursday at $47.00. The stock had pulled back 37.3% over the past four sessions, following a 476.9% rocket ride higher on Feb. 5. In a filing on Wednesday, the company noted that the stock had "recently experienced extreme price volatility," but said that it had not experienced any material change in its financial condition or business that would explain the volatility. In that filing, the company said it had a firm commitment for a public offering of 3.46 million shares at an "assumed" offering price of $13.00 a share, which would have provided proceeds of about $45 million. At that time, the company said it expected to have about 8.2 million shares outstanding after the offering. The stock has rocketed 683.3% over the past three months through Thursday, while the S&P 500 SPX, -0.24% has gained 10.7%.

      Διαγραφή
  41. Κυριε Τακη 2 πραγματα θελω να ζητησω τη γνωμη σας. Το πρωτο ειναι γνωμη για ADMA μετα απο τοσο καλα αποτελεσματα μηπως πρεπει να κανουμε την κινηση τωρα. Το δευτερο ειναι εσεις με την μιτογκα σας μηπως μπορειτε να μου ξετρυπωσετε τις μπαταριες για τα class 4-5 της ZEV ποιος θα ειναι ο προμηθευτης της. Η proterra εχει συμβολαιο μονο για το class 3 που φανηκε και στο presentation της χτες. Η romeo ηταν στο presentation του merger της GIK σαν βασικος προμηθευτης οποτε μηπως αυτη θα επωφεληθει τελικα απο αυτη τη μεγαλη παραγγελια? Μηπως μπορειτε να ριξετε τα φωτα σας καποιος που ξερεις γενικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ADMA ο ZACHS προς το παρόν την έχει 4 ... πρέπει να βελτιωθεί και άλλο.

      Έχω την εντύπωση, ότι ο μεγαλύτερος πελάτης της ROMEO είναι το ZEV.
      Όμως γιατί να σπάμε το κεφάλι μας;

      ZEV και PTRA θα ξεχωρίσουν στην ηλεκτροκίνηση και είναι και Αμερκάνικοι. Μέχρι τώρα, αυτούς ξέρω αυτούς εμπιστεύομαι.

      Zev στα 8, αν πάει, θα πάρω όσα κομμάτια τους έδωσα ψηλά.

      PTRA εξακολουθώ να ελπίζω ότι θα τη βρω σε μονοψήφιο.

      Διαγραφή
  42. Κάπου εδώ και μεχρι το 4,5 λέω να ρίξω μια ζαριά στη Mile, τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω άνοιξα 4.86, αν πέσει 4-4,3 συμπληρωνω

      Διαγραφή
    2. Αυτά είναι!!
      Όταν ο Chamath θα πηγαίνει στα λεφτά του, εσείς θα διπλασιάζετε.
      Όταν ο Chamath θα πουλάει το 1/3 στα 30 εσείς θα 6πλασιάζετε!!!

      Το μόνο πραγματικά αρνητικό που εντοπίζω στη λεγάμενη είναι το Κινέζικο fund ασφαλειών που έχει το 10%. Δεν ξέρω, τώρα που η εταιρεία έγινε δημόσια, αν το θέλουν μέσα.

      Διαγραφή
    3. https://en.m.wikipedia.org/wiki/China_Pacific_Insurance_Company

      Διαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂