Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Esports Entertainment Group - Play, Watch, Bet!!

Esports Entertainment  .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό GMBL ... εδώ ....
Αριθμός μετοχών : 20.357.959 μετοχές


Presentation Esports Entertainment ... εδώ ...


Η Esports Entertainment Group, Inc. ιδρύθηκε στην πολιτεία της Νεβάδα στις 22 Ιουλίου 2008, ως VGambling, Inc. Στις 18 Απριλίου 2017, η εταιρεία άλλαξε το όνομα της από VGambling, Inc. σε Esports Entertainment Group, Inc.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στα esports, στο igaming και στα παραδοσιακά αθλητικά στοιχήματα παγκοσμίως. Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει και να αποκτήσει άδειες στοιχημάτων και σχετικές πλατφόρμες στις επιχειρήσεις igaming και παραδοσιακών αθλητικών στοιχημάτων και να τις χρησιμοποιήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησης esports. Η Εταιρεία επικεντρώνεται κυρίως σε τρεις κάθετες αγορές, συγκεκριμένα την ψυχαγωγία esports, τα στοιχήματα esports και το iGaming όπως και στα παραδοσιακά αθλητικά στοιχήματα.



Την 14 Aπριλίου 2020 ανακοινώθηκε η τιμολόγηση της δημόσιας προσφοράς 1.980.000 μετοχών με τιμή προς το κοινό 4,25 δολάρια ανά μονάδα. Κάθε μετοχή που εκδίδεται περιέχει και ένα warrant Μονάδας Α για να αγοραστεί μία επιπλέον μετοχή και ένα warrant Μονάδας Β για να αγοράσει μία επιπλέον μετοχή. Το κοινό απόθεμα, τα εντάλματα μονάδας Α και τα εντάλματα μονάδας Β είναι άμεσα διαχωρίσιμα από τις μονάδες και θα εκδοθούν ξεχωριστά. Οι κοινές μετοχές και τα Εντάλματα Μονάδας Α αναμένεται να ξεκινήσουν διαπραγμάτευση στην Nasdaq Capital Market στις 14 Απριλίου 2020, με τα σύμβολα «GMBL» και «GMBLW» αντίστοιχα.

Κάθε warrant Μονάδας Α μπορεί να ασκηθεί αμέσως για μία μετοχή κοινής μετοχής σε τιμή άσκησης 4,25 δολάρια ανά μετοχή και θα λήξει 5 χρόνια από την έκδοση και κάθε warrant Μονάδας Β μπορεί να ασκηθεί αμέσως σε τιμή άσκησης 4,25 δολάρια ανά μετοχή και θα λήξει ένα έτος από την έκδοση.

Το Φεβρουάριο 2021 η Esports Entertainment, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά με έκδοση 2.000.000 μετοχών στην τιμή των 15,00 δολαρίων ανά μετοχή, για συνολικά ακαθάριστα έσοδα 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα χρήματα της έκδοσης έχουν χρησιμοποιηθεί για να ολοκληρωθεί η εξαγορά της Lucky Dino.

Τέλος, στις 28 Μαΐου 2021, η Esports Entertainment ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει οριστική συμφωνία με θεσμικό επενδυτή για την έκδοση ομολογιακού δανείου 35 εκατομμυρίων δολαρίων με επιτόκιο 8,0% μετατρέψιμο σε μετοχές και τιμή μετατροπής 17,50 δολάρια ανά μετοχή.
Σε σχέση με την ιδιωτική τοποθέτηση, η Εταιρεία εκδίδει στον επενδυτή εντάλματα Σειράς Α για αγορά έως 2.000.000 μετοχών κοινών μετοχών και εγγυήσεις Σειράς Β για αγορά έως και 2.000.000 μετοχών κοινών μετοχών. Τα εντάλματα της σειράς Α και της σειράς Β έχουν τιμή άσκησης 17,50 $ και τα εντάλματα σειράς Α μπορούν να ασκηθούν για τέσσερα χρόνια μετά την ημερομηνία έκδοσης και τα εντάλματα της σειράς Β είναι ασκήσιμα για δύο χρόνια μετά την ημερομηνία έκδοσης.

Η Esports Entertainment είναι μια διαδικτυακή εταιρεία τυχερών παιχνιδιών που προσφέρει ψυχαγωγία esports, στοιχήματα σε παιχνίδια esports καθώς και παραδοσιακά αθλητικά στοιχήματα. Η εταιρεία προσφέρει στοιχήματα, φαντασία και αποδόσεις σε διάφορα γεγονότα esports στην αδειοδοτημένη και ασφαλή πλατφόρμα στοιχηματισμού της Vie.gg και κατέχει και λειτουργεί ένα διαδικτυακό αθλητικό βιβλίο στο SportNation.bet. Στα τέλη του 2020, η Esports Entertainment έγινε η πρώτη επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών με επίκεντρο τα esports που απέκτησε άδεια τζόγου στις ΗΠΑ. 

Esports - Μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά
Η αγορά τυχερών παιχνιδιών αποτελείται από 2,7 δισεκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως και σχεδόν 500 εκατομμύρια είναι οπαδοί των esports. Οι έρευνες δείχνουν ότι το 50% των gamers θα ήθελαν να ποντάρουν στα αποτελέσματα των παιχνιδιών, δημιουργώντας μια αγορά στοιχηματισμού esports αξίας 750 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία αναμένεται να επεκταθεί σε 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε πέντε χρόνια.
Τα Esports είναι ήδη μεγάλα, αλλά οι δυνατότητές τους είναι πολύ μεγαλύτερες. Τα παγκόσμια έσοδα για τη βιομηχανία αναμένεται να φτάσουν σχεδόν τα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, αυξημένα κατά 14,5% από το 2020 και σύμφωνα με τα δεδομένα από την Newzoo πάνω από το 75% αυτού του αριθμού, ή 834 εκατομμύρια δολάρια, θα προέλθουν από δικαιώματα μέσων ενημέρωσης και χορηγίες.


Το 2021, η παγκόσμια αγορά eSports αποτιμήθηκε σε λίγο περισσότερο από 1,08 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Επιπλέον, τα έσοδα της παγκόσμιας αγοράς του κλάδου eSports προβλέπεται να αυξηθούν σε 1,62 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024. Η Ασία και η Βόρεια Αμερική αντιπροσωπεύουν σήμερα τις μεγαλύτερες αγορές eSports από πλευράς εσόδων, με την Κίνα να αντιπροσωπεύει σχεδόν το ένα πέμπτο της αγοράς. Η Κίνα αναμένεται πως θα είναι η μεγαλύτερη αγορά eSports παγκοσμίως το 2021, αποφέροντας περίπου 360,1 εκατομμύρια δολάρια στον κλάδο, οι HΠΑ 243 και η Δυτική Ευρώπη 205,8.

Το μεγαλύτερο μερίδιο των εσόδων της αγοράς eSports προέρχεται από χορηγίες και διαφημίσεις το 2021. Συνολικά, τα παγκόσμια έσοδα της αγοράς eSports από χορηγίες και διαφημίσεις ανήλθαν σε 641 εκατομμύρια δολάρια το 2021. Η επόμενη υψηλότερη πηγή εσόδων ήταν τα δικαιώματα των μέσων ενημέρωσης λίγο παραπάνω 192 εκατομμύρια δολάρια.

Το 2021, το παγκόσμιο κοινό του eSports προβλέπεται πως θα φθάσει τα 474 εκατομμύρια άτομα. Τα επόμενα χρόνια, όλο και περισσότεροι θεατές αναμένεται να συντονιστούν για να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια που παίζονται από μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Μέχρι το 2024, αναμένεται να υπάρχουν πάνω από 577 εκατομμύρια θεατές eSports παγκοσμίως.
Από την άποψη του μάρκετινγκ, το βασικό σημείο είναι ότι το 62% των παικτών esports είναι μεταξύ 16 και 34 ετών (σύμφωνα με το GlobalWebIndex.

Μεγάλες εταιρείες, όπως η GameStop, η AT&T και η Hasbro, παρατάσσονται πίσω από ομάδες και πρωταθλήματα esports για να αποτελέσουν μέρος της ευκαιρίας, γιατί αναμφισβήτητα η πιο σημαντική εξέλιξη είναι ότι το παγκόσμιο κοινό ζωντανής ροής θα αυξηθεί και εκτιμάται πως θα ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους το 2027. Αυτές οι εταιρείες θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι μάρκες τους θα είναι στο προσκήνιο και στο κέντρο ενδιαφέροντος.

Η Esports Entertainment Group διατηρεί γραφεία στο Νιου Τζέρσεϊ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Μάλτα και λειτουργεί έναν αριθμό επιχειρήσεων σε τρεις βασικούς πυλώνες :

  • ψυχαγωγία και υποδομές esports
  • στοιχήματα esports και
  • iGaming.
Η Esports Entertainmet είχε μια πλατφόρμα που δραστηριοποιείται στα esports, τη vie.gg ... εδώ ... όμως :
Ουσιαστικά, την 31η Ιουλίου 2020, η εταιρεία ξεκίνησε να δημιουργεί έσοδα με την εξαγορά της Argyll Entertainment (Argyll), καθώς απέκτησε το εμπορικό σήμα SportNation, ένα online χειριστή αθλητικών στοιχημάτων και καζίνο.

Η Argyll Entertainment, ξεκίνησε τη μάρκα, www.sportnation.bet ... εδώ ... το καλοκαίρι του 2017. Η Argyll καθιερώθηκε ως μια ταχέως αναπτυσσόμενη και καινοτόμος εταιρεία τυχερών παιχνιδιών μέσα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία, τη διαχείριση κινδύνων και τους κανονισμούς, για να προσφέρει στους πελάτες της μια διασκεδαστική και ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού στο διαδίκτυο.
Η Argyll δημιούργησε έσοδα 12 εκατομμυρίων δολαρίων το 2019, έχοντας περισσότερους από 100.000 εγγεγραμμένους χρήστες.
Το www.sportnation.bet ανήκει και λειτουργεί από την Argyll Entertainment AG με άδεια και ρυθμίζεται από την επιτροπή τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου με την άδεια αρ. 000-045143-r-323955-001


Στις 21 Ιανουαρίου 2021, η Εταιρεία ολοκλήρωσε την εξαγορά της Phoenix Games Network Limited, μιας εταιρείας που κατέχει την Esports Gaming League (EGL).
Η EGL ... εδώ ... είναι ένας B2B-κεντρικός πάροχος ζωντανών και διαδικτυακών εκδηλώσεων και τουρνουά όπου οι παίκτες μπορούν να ανταγωνιστούν και να απολαύσουν αγώνες esports και βιντεοπαιχνίδια σε μια ιδιόκτητη τεχνολογική πλατφόρμα με πάνω από 350.000 εγγεγραμμένους παίκτες. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν εκδηλώσεις πλήρους ετοιμότητας για esports, παραγωγή ζωντανής μετάδοσης, κυκλοφορίες παιχνιδιών και τουρνουά με γνωστά επώνυμα παιχνίδια.


Την 1η Μαρτίου 2021 ολοκληρώθηκε η απόκτηση των λειτουργικών περιουσιακών στοιχείων και οι διαδικτυακές δραστηριότητες των τυχερών παιχνιδιών της Lucky Dino Gaming Limited, μιας εταιρείας που είναι εγγεγραμμένη στη Μάλτα και της Hiidenkivi Estonia OU, της εξ ολοκλήρου θυγατρικής της στην Εσθονία (Lucky Dino).
Η Lucky Dino, για το οικονομικό έτος 2020, είχε έσοδα 21 εκατομμυρίων δολαρίων και 3,8 εκατομμύρια δολάρια EBITDA, έχοντας 25.000 μηνιαίους ενεργούς παίκτες.Η συμφωνία εξαγοράς ήταν ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων και χρηματοδοτήθηκε μέσω μετρητών που συγκεντρώθηκαν σε προσφορά ιδίων κεφαλαίων τον Φεβρουάριο του 2021.


Στις 3 Ιουνίου 2021 ανακοινώθηκε το κλείσιμο της εξαγοράς της Helix eSports LLC (Helix eSports) και της ggCircuit LLC (gg Circuit). Η Esports Entertainment Group συμφώνησε να αποκτήσει τα ggCircuit και Helix σε μια συνδυασμένη συναλλαγή αξίας 43 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ggCircuit είναι μια εταιρεία λογισμικού B2B που παρέχει διαχείριση βασισμένη σε cloud για κέντρα LAN, πλατφόρμα τουρνουά και ολοκληρωμένες λύσεις πορτοφολιών/σημείων πώλησης για επιχειρηματικούς πελάτες. Το ggCircuit έχει πάνω από 1.000 συνδεδεμένες τοποθεσίες και έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις όπως το GameStop, την Dell, την Best Buy και τη Lenovo καθώς και πανεπιστήμια όπως το Ohio State, τις Συρακούσες και τη Βόρεια Καρολίνα. Το προϊόν ggLeap έχει πάνω από 60 εκατομμύρια ώρες χρήσης από πάνω από δύο εκατομμύρια μοναδικούς παίκτες σε δεκάδες χιλιάδες δημόσιες οθόνες παιχνιδιών εντός κέντρων παγκοσμίως.

Το Helix eSports ... εδώ ... κατέχει πέντε κέντρα esports, συμπεριλαμβανομένων δύο από τα πέντε μεγαλύτερα κέντρα στις ΗΠΑ, όπου παρέχουν εξυπηρέτηση πελατών παγκόσμιας κλάσης, προγραμματισμό esports και υποδομή τυχερών παιχνιδιών. Το Helix προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών, όπως περιστασιακό παιχνίδι, ανταγωνιστικά τουρνουά, προγραμματισμό STEM, πρωταθλήματα λυκείου, μεγάλα γκρουπ και bootcamps esports όλα με στόχο την ισοπέδωση του αγωνιστικού χώρου στα esports και την παροχή δίκαιης πρόσβασης στην τεχνολογία. Τα κέντρα τους έχουν γίνει ο προορισμός για κοινωνικούς και ανταγωνιστικούς παίκτες, με μηνιαία τουρνουά και μοναδικές εμπειρίες.
Η Helix κατέχει επίσης την Genji Analytics (Genji), έναν πάροχο αναλυτικών στοιχείων που έχει αποδειχθεί από τα esports και είναι αξιόπιστος από τους εκδότες. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένη όραση υπολογιστή, επεξεργασία φυσικής γλώσσας και εργαλεία μηχανικής μάθησης, η Genji προσφέρει βελτιστοποίηση αιχμής βελτιστοποίησης και ανάλυσης ανίχνευσης ταλέντων. Η Genji συνεργάζεται με κορυφαίους εκδότες esports και αθλητικά πρωταθλήματα, όπως η FIFA και η NBA 2K League, για την ενίσχυση δραστηριοτήτων όπως συνδυασμούς, προσχέδια και επιχειρηματικές αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα. Η Genji έχει επίσης λανσάρει προϊόντα στα Helix eSports Centres που δημιουργούν εξατομικευμένες εμπειρίες τουρνουά, αξιοποιώντας τόσο την αδρανής υπολογιστική ικανότητα όσο και τις μοναδικές ιδιόκτητες πηγές δεδομένων. Οι ροές εσόδων περιλαμβάνουν πωλήσεις πλατφόρμας σε εκδότες και πρωταθλήματα με σχέδια επέκτασης σε όλους τους ανταγωνιστικούς παίκτες που θέλουν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους μέσω ανάλυσης, θεμιτού ανταγωνισμού και βελτιστοποίησης του ρόστερ.


Η εξαγορά περιλαμβάνει επίσης το LANduel, την ιδιόκτητη πλατφόρμα στοιχηματισμού player-vs-player της Helix, ενσωματωμένη στο Unity, που επιτρέπει στοιχηματισμό με βάση τις δεξιότητες σε βιντεοπαιχνίδια τρίτων. Η εφαρμογή LANduel που αντιμετωπίζει τον καταναλωτή επιβάλλει αυστηρό έλεγχο ταυτότητας τεσσάρων παραγόντων για να διασφαλίσει το δίκαιο παιχνίδι και την επαλήθευση ταυτότητας. Το LANduel διατηρεί επίσης στενές σχέσεις με πολλούς σημαντικούς εκδότες παιχνιδιών για να διασφαλίσει ότι οι εκδηλώσεις και τα στοιχήματα ακολουθούν τις οδηγίες της κοινότητας. Το LANduel εργάζεται αυτή τη στιγμή παράλληλα με το New Jersey Department of Gaming Enforcement σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα. Μόλις αποδειχθεί το μοντέλο στις θέσεις Helix eSports, το LANduel μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε άλλα κέντρα στις ΗΠΑ σε όλο το δίκτυο ggCircuit και τελικά στα σπίτια των gamers μέσω της ιδιόκτητης σουίτας προϊόντων ggCircuit στο σπίτι

Ο Grant Johnson, Διευθύνων Σύμβουλος της Esports Entertainment Group με την ανακοίνωση αυτής της εξαγοράς δήλωσε :
«Με την ολοκληρωμένη εξαγορά της Helix και της ggCircuit, δημιουργήσαμε το πιο διαφοροποιημένο, εισηγμένο στις ΗΠΑ κατάλογο esports ψυχαγωγίας σε ολόκληρο το οικοσύστημα. Αυτές οι εξαγορές ενισχύουν σημαντικά τη στρατηγική μας για το Play, Watch, Bet, προσθέτοντας υπερσύγχρονα κέντρα ψυχαγωγίας esports, μια κάθετη επιχείρηση λογισμικού με επίκεντρο τα esports, μια καλύτερη πλατφόρμα ανάλυσης esports και ένα player-vs- πλατφόρμα στοιχηματισμού με βάση τις δεξιότητες των παικτών στη διαφοροποιημένη βάση περιουσιακών στοιχείων μας. Μαζί με αυτό που έχουμε ήδη κατασκευάσει, το Esports Entertainment Group έχει απαράμιλλη κλίμακα και είμαστε στο δρόμο για να γίνουμε παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο».

Η ggCircuit λανσάρει το νεότερο προϊόν της, το ggFuze, το οποίο είναι μια κατανεμημένη υπολογιστική πλατφόρμα. Η πρώτη εφαρμογή αυτού του προϊόντος θα είναι μια έκδοση beta μιας προσαρμοσμένης εφαρμογής εξόρυξης κρυπτογράφησης, η οποία θα προσφέρεται σε μια πιλοτική ομάδα κέντρων LAN που αντιπροσωπεύουν δεκάδες χιλιάδες υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών υψηλού επιπέδου στο δίκτυό της. Αρχικά αναπτύχθηκε σε συνδυασμό με τα Helix Esports και Genji Analytics, η εφαρμογή εξόρυξης κρυπτογράφησης δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες κέντρων να χρησιμοποιούν αδρανής υπολογιστική ισχύ για παθητική εξόρυξη για το Ethereum επιλέγοντας την πρωτοβουλία με το πάτημα ενός κουμπιού.
"Η εξόρυξη κρυπτογράφησης κατά τη διάρκεια της αδράνειας του μηχανήματος είναι ένα αίτημα που πολλοί από τους πελάτες μας έχουν ζητήσει και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να το προσφέρουμε ως εφαρμογή εκκίνησης του διανεμημένου μας υπολογιστικού προϊόντος ggFuze", δήλωσε ο Zack Johnson, Διευθύνων Σύμβουλος της ggCircuit. "Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα των συνεργιών μεταξύ ggCircuit, Helix και Genji και είμαι ενθουσιασμένος που αυτές οι εταιρείες συγκεντρώνονται κάτω από το πανό EEG."
"Ως ιδιοκτήτης κέντρου, ξέρω πόσο πολύτιμο μπορεί να είναι να αποκτήσουμε επιπλέον έσοδα από την αδρανής υπολογιστική ισχύ στις εγκαταστάσεις μας." είπε ο Jack Vandervelde, Συνιδρυτής στο Helix Esports. "Είμαστε ευχαριστημένοι που μέσω του δικτύου της ggCircuit, άλλα κέντρα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν τη λύση με το πάτημα ενός κουμπιού."


Από την έναρξη της λειτουργίας beta στις αρχές Μαΐου, πάνω από 100 κέντρα επέλεξαν και εξόρυξαν συνολικά περισσότερα από 250.000 δολάρια σε Ethereum.

Στις 14 Ιουλίου 2021 εξαγοράζεται η Bethard ... εδώ ...  μια εταιρεία iGaming που προσφέρει online αθλητικά στοιχήματα και παιχνίδια καζίνο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2012 και εδρεύει στο St. Julians της Μάλτας.
Η συναλλαγή περιλαμβάνει 16 εκατομμύρια ευρώ (19,5 εκατομμύρια δολάρια) σε μετρητά και 12% καθαρά μερίδια εσόδων από τυχερά παιχνίδια για δύο χρόνια.
Η Bethard, το 2020, δημιούργησε καθαρά έσοδα 31 εκατομμυρίων δολαρίων.


Η τρέχουσα καθοδήγηση εσόδων για το οικονομικό έτος 2021 (που λήγει στις 30 Ιουνίου 2021) ανέρχεται σε 18 εκατομμύρια δολάρια και με βάση τις εξαγορές που ανακοινώθηκαν έως τον Φεβρουάριο του 2021, η Εταιρεία προβλέπει έσοδα 70 εκατομμυρίων δολαρίων για τη χρήση 2022 (που λήγει στις 30 Ιουνίου 2022).

Με την εξαγορά της Bethard, η διοίκηση της GMBL, αύξησε την καθοδήγηση των εσόδων για το οικονομικό έτος 2022 σε 100 εκατ.-105 εκατ.

Οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου 2021 
Κατόπιν των εξαγορών που επιτεύχθηκαν η GMBL ανακοίνωσε για το 3ο τρίμηνο του 2021 καθαρά έσοδα 5,398 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το μεικτό περιθώριο ως ποσοστό των καθαρών πωλήσεων, το 3ο τρίμηνο του 2017, ήταν 57,0%, (έναντι 43,5% το 2ο τρίμηνο), ενώ τα Έξοδα πωλήσεων και μάρκετινγκ ανήλθαν σε 2,399 εκατομμύρια δολάρια και τα Γενικά και διοικητικά έξοδα 6,291 εκατ. δολάρια.


Ενώ οι οικονομικές χρήσεις της εταιρείας λήγουν την 31η Ιουνίου, στο σύνολο του 9μηνου η εταιρεία έχει ανακοινώσει καθαρά έσοδα 7,983 εκατομμύρια δολάρια.
Το μεικτό περιθώριο ως ποσοστό των καθαρών πωλήσεων ήταν 47,0%, με τα Έξοδα πωλήσεων και μάρκετινγκ να ανέρχονται σε  4,891 εκατομμύρια δολάρια και τα Γενικά και διοικητικά έξοδα 14,082 εκατ. δολάρια.
Οι λειτουργικές ζημιές στο 9μηνο έφθασαν στα 23,240 εκατομμύρια δολάρια.

Στις 31 Μαρτίου 2021, η Εταιρεία είχε περίπου 16,9 εκατομμύρια δολάρια διαθέσιμα. Στις 14 Μαΐου 2021, διέθετε περίπου 14,6 εκατομμύρια δολάρια διαθέσιμα. Λαμβάνοντας υπόψη το τρέχον διαθέσιμο ταμειακό υπόλοιπο της Εταιρείας, καθώς και τις προσδοκίες της Εταιρείας σχετικά με την ικανότητά της να εξασφαλίζει χρηματοδότηση για προγραμματισμένες εξαγορές, η διοίκηση αναφέρει ότι θα διαθέτει επαρκή μετρητά για να χρηματοδοτήσει τις λειτουργικές της δαπάνες και τις κεφαλαιακές της δαπάνες για τουλάχιστον 12 μήνες μετά τις 17 Μαΐου 2021.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η Εταιρεία, ιστορικά, έχει διαχρονικά υποστεί  ζημίες και οι ταμειακές ροές της είναι αρνητικές, όμως με μια σειρά εξαγορών που πραγματοποίησε το τελευταίο έτος ετοιμάζεται να αναπτύξει τις δραστηριότητές των esports και να ανταγωνιστεί διεκδικώντας μερίδια αγοράς στο ibeting από τους μεγάλους του κλάδου, όπως είναι η Draftkings.

Με αναμενόμενες πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων και με κεφαλαιοποίηση λίγο περισσότερο από 200 εκατομμύρια, με την τιμή της μετοχής πλησίον στα 10 δολάρια, η μετοχή διαπραγματεύεται με κεφαλαιοποίηση 2 φορές των αναμενόμενων πωλήσεων ..... όταν την ίδια ώρα η Draftkings έχει αναμενόμενο δείκτη κεφαλαιοποίηση/πωλήσεις  πλησίον του 20!!

188 σχόλια:

  1. Απαντώ εδώ.

    Προς κύριο Gerry.
    Για ELYS δεν καίγομαι.
    Προτεραιότητα έχω στο GAME που πάντα έχω μια εντολή μεταξύ 5,3 με 5,5 ... μήπως και ενισχύσω τη θέση μου .... και στη GMBL που πλέον έχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις.
    EGLX αν δω το 3 μπροστά, νομίζω δεν θα αντέξω στον πειρασμό και ας είναι λίγο τσιμπημένη.

    Προς κύριο NEK
    Θα έλεγα να πάρουμε Μυτιληναίο 😄😄😄😄 αλλά .... βλέπω να πέφτει η Λεμονάδα και χαίρομαι, καθώς έλεγα ότι δεν τσιμπάω. Τώρα όμως κοιτάζω UPST, όπου έχω και ένα προσωπικό στοίχημα με το φίλο και συνεργάτη κύριο Χασάπακλα. Εγώ λέω ότι 100% θα ξαναδεί το 160 με 170, αλλά προσωπικά θα ψωνίσω στο 70 με 80, που για μένα του το έχω τάξει.
    Για Λεμονάδα δεν ξέρω αλλά το 60 πρέπει να το κάνει ..... ω, ρε τι παθαμε πρέπει τώρα να αρχίσουμε μελέτη για δαύτες, εις βαθος μελέτη. Είναι η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα 🤣🤣🤣🤣

    Κύριε Γιώργο ότι ανεβαινει γρήγορα, πέφτει με πολύ τρόμο. Τα εύκολα και γρήγορα κέρδη πάρτα και μην κοιτάς πίσω, στα αργά κέρδη κλώσσατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Τάκη η άνοδος όταν θα έρθει θα ειναι αργή και βασανιστική ή γρήγορη και βίαια ποια ειναι η γνώμη σας?

      Διαγραφή
    2. Βίαιη πτώση, βίαιη άνοδος. Πόσο μεγάλη; ανάλογα το short και πόσο εύκολα θα κλείσουν. Όπως για πχ Clover.
      Mετά επιστροφή απο κάποιο επίπεδο για να πάμε πιο αργά.
      Έτσι λέω εγώ.

      Διαγραφή
    3. Λέτε να ξεκινήσουν από την λήξη του τωρινού πτωτικοί για το January effect γιατί θεωρώ ότι το έχουν ξεχειλώσει τελείως στην διόρθωση που έχουμε τώρα.

      Διαγραφή
    4. Κύριε Geopard αυτά δεν με ενδιαφέρουν .... αυτά είναι για τους γυρολόγους των forums που κάθονται και γράφουν ότι τους κατεβαίνει στην κεφάλα, βλέπουν κραχ κάθε τρεις και λίγο και γράφουν τις γραφικότητες τους οι άσχετοι.
      Και εγώ λέω Νταού πεντέλης 100.000 μονάδες and so what?
      Αυτά όμως είναι για να έχουμε να λέμε .... τα σημαντικά είναι άλλα όπως!!!!!

      Lemonade στα 67,55 δολάρια κεφαλαιοποίηση 4,158 δισεκατομμύρια δολάρια με ταμείο 1,1 δις ..... Enterprise Value = 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

      Mile στα 4,2 δολάρια κεφαλαιοποίηση 532 εκατομμύρια δολάρια με ταμείο 202 εκατομμύρια ..... Enterprise Value = 329 εκατομμύρια δολάρια.

      Με πωλήσεις παρόμοιες πάνω απο 100 εκατομμύρια δολάρια, όμως η Lemonade μπήκε με IPO και η ΜΙLE μέσω spac και έχει και τον τρικατάρατο Chamath που έχει ανοίξει βεντέτα με τους σορταδόρους.

      Τι κάνει νιαού νιαού στα κεραμίδια?

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα , κύριε Τάκη στην παρούσα φάση μας λέτε ότι το mile θα έπρεπε να γράφει 20$ σε αναλογία με τη Lemonade αν κατάλαβα καλά , όμως γιατί να μην πέσει η Lemonade στα 15$ αντί να ανέβει το mile στα 20$ εκεί περίπου δεν ειναι οι αναλογίες ?
      Όλοι βέβαια γνωρίζουμε ότι τα Spac ειναι λίγο τσιμπημένα στις τιμές κατά την εισαγωγή τους σε συνδυασμό ότι μέσα στα Spac είχε μπει πολύ πόπολο κοινώς τρεμάμενα χέρια αυτό ήταν ένα μείγμα για την τέλεια καταστροφή στις εταιρίες που έχουμε και ειναι ίσως ο βασικός λόγος για την καταστροφή των αποτιμήσεων στο ταμπλό , το θέμα ειναι να διορθωθεί η στρέβλωση όμως δεν βλέπω να ειναι διατεθειμένοι και οι βασικοί μέτοχοι να στηρίξουν τις εταιρίες τους στο ταμπλό ακόμα και στην Sofi κάνουν παιχνίδι οι σορταδόροι στην παρούσα φάση (σίγουρα με την ανοχή των βασικών μετόχων) .

      Διαγραφή
    6. Εγώ δεν το βλέπω το ποτήρι μισοάδειο, το βλέπω μισογεμάτο .... και τα spacs είναι η ευκαιρία μου!!

      Επίσης κύριε Geopard δεν υπάρχουν βασικοί μέτοχοι στο Αμέρικα .... ξεκολλήστε λίγο από το Ελλαδιστάν.

      Διαγραφή
    7. Τώρα την μπάλα την έχει Σεστιτς και περιμένει πάσα ο Αναστόπουλος...

      Διαγραφή
    8. Όταν λέμε πως εκεί στο λουλουδαδικο κάτι πινουν δεν έχουμε άδικο..
      +30%..το γιο γιο στις δόξες τού.. ΚΎΡΙΕ BARREN ADA όντως δείχνει πως κόβει αλλυσο στην διπλη κορυφή τού!!!

      Διαγραφή
    9. Κ. Τάκη, SEAΗ και GAME εχετε μπει τελικά και σε ποιλες τιμές?

      Διαγραφή
    10. GAME έχω κάνει μια 1η τοποθέτηση αρκετά ψηλότερα και δεν ενισχύω ακόμη.
      SEAH αν και όταν ξεσπακάρει.

      Διαγραφή
  2. Romeo
    Νομίζω ότι οι επενδυτές έχουν μπλέξει τα μπούτια τους και περάσαν τη Romeo για Nikola και Ride επειδή άλλαξε ο CEO (εξαιρετικό βιογραφικός ο νέος CEO)

    Εγω πιστεύω ότι με 300 εκατομμύρια ταμείο και συνολικές υποχρεώσεις 40 έχουμε μια καθαρή κασαδούρα 220 και πάνω και με κεφαλαιοποίηση 560 ... όποιος πουλήσει κάτω απο 4 θα μετανιώσει άμεσα. Και πολύυυυυ short, σίγουροι οι παικταράδες πως δεν χάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. κ. Τάκη το είδατε αυτό για την Topps?
      https://www.google.com/amp/s/www.cnbc.com/amp/2021/08/19/mlb-will-end-long-time-deal-with-trading-card-company-topps.html

      Διαγραφή
    2. 25 Αυγούστου ψηφίζουν.

      https://www.youtube.com/watch?v=roPONac4fXg

      Διαγραφή
    3. Προσοχήηηηη!!!

      Μακρυα στη Muds ... η TOPPS δυστυχώς δεν θα μπει στην αγορά.

      https://finance.yahoo.com/news/mudrick-capital-acquisition-corporation-ii-113000437.html

      Διαγραφή
  4. MILEW ΑΠΟ ΤΟ 0.6999 ΣΤΑ 3 (ΝΑΙ ΤΡΙΑ) ΣΤΟ ΠΡΙΜΑΡΚΕΤ!! ΞΕΠΟΥΛΗΣΑ. ποιός Ιταλός κε οικοδεσπότα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπατε του ψάρακλα ότι θα τριπλώσετε και το κάνατε.
      Μου αρέσει που σας έβρισε και σας είπε και μλκ.
      Τώρα τι θα πει?

      Διαγραφή
  5. SEC Form 4: Alexovich Lindsay was granted 31,206 units of Common Stock, increasing direct ownership by 8% to 435,835 units

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Monsieur, αν μου επιτρέπετε, προτείνω να αφήσετε λίγο τις μακροπρόθεσμες αναζητήσεις σας και να επικεντρώσετε τη μιτόγκα σας στην αναζήτηση της αντίδρασης πιεσμένων ελατηρίων, βραχυπρόθεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό δεν μπορώ να το κάνω .... αφού με διαβάζουν ένα σωρό άνθρωποι που είναι αμφίβολο αν αντιλαμβάνονται τι διαβάζουν και πως μπαινουν σε ένα χαρτί και με ποιά λογική.

      Οπότε περιορίζομαι σε διάφορους σχολιασμούς και δίπλα στη δική μου μύτη να μυρίσουν και οι αναγνώστες.

      Διαγραφή
  7. Mile στο premarket στο +19%, και δεν βρίσκω από γρήγορη ματιά γιατι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουν γίνει κομμάτια στο premarket. Μόλις 158 βλέπω.
      Ακόμη κοιμούνται στο Αμέρικα ... θα δούμε σε μερικές ώρες.

      Διαγραφή
    2. Το μεγάλο μπαμ έγινε στο Milew https://prnt.sc/1qd0frv εκεί έχουν γίνει κοντά 70K κύριε antep συγχαρητήρια καλοφάγωτα .
      Κύριε Τάκη να δει και τα 20$ να επιβεβαιωθείτε άλλη μια φορά για αυτό που συζητάγαμε το πρωί , εγώ πάντως ειμαι με 5,45 μέσο όρο.

      Διαγραφή
    3. Δεν μπορεί να δει τα 20, δίχως έργα. Πρέπει να προχωρήσει το project.

      Προς το παρόν, αν κάνει κάτι παρόμοιο όπως Clov θα αδειάσω ...

      Δείτε και αυτό
      Dan Preston CEO Metromile

      https://moneyinc.com/dan-preston/

      Διαγραφή
    4. Από ποια τιμή και πάνω κατά την γνώμη σας ειναι υπερτιμημένη στην παρούσα φάση? Το 20 το έχει ξαναδεί και έφαγε τις πωλήσεις της αρκούδας αλλά έχει αφήσει και ένα γκαπ στο 19 βέβαια έχει ποιο κάτω ένα άλλο στο 13,36 .

      Διαγραφή
    5. Κατά την οπτική μου .... και τα 2 γκάπ θα κλείσουν. Το χαμηλό, μλαλιστα και εύκολα.

      Διαγραφή
    6. Κύριε ΤΑΚΗ αν ορθώς αντεληφθην τα δύο καλά στοιχήματα σας είναιMILE KBNT?

      Διαγραφή
    7. Δεν είναι ακριβώς έτσι κύριε Gerry.

      Κubient έχω μπόλικα κομματια σε σχέση με το πόσο μικρή εταιρεία και πόσο καινούργια στο χώρο είναι ....

      Mile έχω πάρει πολλά. Πάντα η 1η μου αγορά σε πτωτικές μετοχές είναι μικρή. Όσο πέφτει ανεβάζω λίγο τον αριθμό των τεμαχίων βάζοντας όμως όλο και λιγότερα λεφτά. Αυτό μόνο αν εμπιστεύομαι την εταιρεία, αυτούς που διοικούν και επενδύουν σε αυτή. Αν φυγει απότομα πάνω θα αρχίζω να αδειάζω .... αν σταθεροποιηθεί (όπως έκανε πχ η ZEV στο 6,4) θα διπλασιάσω όλη τη θέση μου.
      Κάπως έτσι ....

      Διαγραφή
    8. Ευχαριστώ κύριε Τάκη...η πρώτη μου αγορά MILE έγινε κοντά στο 5 και σήμερα στο 4,20 διπλωσα...

      Διαγραφή
    9. Kubient επειδή με ρωτήσατε εδώ κάτω στο 3,1 δεν αυξάνω .... λόγω του μικρού μεγέθους της. Ας κάνουν καμιά σοβαρή ανακοίνωση, ας φέρουν και κανένα πελάτη (γιατί βασικά με 1 πελάτη είναι) και βλέπουμε.

      Διαγραφή
    10. Πάντως όλος ο ασφαλιστικός κάδος στο B τρίμηνο είχε τα θεματάκια του.
      Δείτε και τη ROOT και αυτή υποτιμημένη είναι και μπήκε με IPO πρόσφατα

      Διαγραφή
    11. Ευχαριστώ Κύριε ΤΑΚΗ...αν η Mile κάνει το λάθος και γύρει προς τα 3 θα διπλωσω ξανά την θέση μου ...

      Διαγραφή
  8. Οκ, και μια ερώτηση στον φίλο που πούλησε τα milew. Η δικη μου η πλατφόρμα με αφήνει να κάνω εντολές μετα τις 15:00 στο premarket. Εσείς πως πουλήσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπαρχουν πλατφόρμες, πχ ΙΒ που σου επιτρεπουν να κανεις πραξη απο τις 11.00 ωρα ελλαδας. Αυτήν την ωρα ανοιγει το pre-market. Φυσικά, ο όγκος ειναι ελάχιστος εκεινη την ωρα, κατά τις 14.00 με 14.30 υπάρχει σχετικά καλός όγκος.

      Διαγραφή
  9. Με ADMA Biologics, συνεχίζουμε κ. Τάκη? Παρόλο που είχε κάποιο νέο εφαγε ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περί ADMA αδειάζει το fund perceptive advisors και έχει αρκετές ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώρα του καλή και να εγγράψει τις ζημίες παρακαλώ.
      Τελικά ίσως να είχε δίκιο η διοίκηση όταν πήρε πρωτοβουλίες προ μερικών μηνών ώστε να μη δεχτεί επιθετική εξαγορά και να μην γίνει καζίνο η μετοχή ...

      Αν είναι καλή η εταιρεία θα έρθουν άλλοι καλύτεροι.

      Εγώ βλέπω πολύ σορταδούρα και εδώ. Αν αναγκαστούν να κλείσουν επιθετικά βλέπω να γίνονται πσαπάδες και εδώ.

      Διαγραφή
    2. Αυτοί αγόραζαν στο 4 και 3 και 2,5 και έβγαλαν κομμάτια στο 1,3.
      Θα ξέμειναν απο ρευστό .... ή θα τσακώθηκαν με τη διοίκηση.
      Όποιος έχει πληροφορίες ευπρόσδεκτες να διαβάσουμε τα links.

      Διαγραφή
    3. Δεν έχω ADMA ...Την είχα στείλει στο 2.40...Εχω φαγούρα αλλά βλέπω και τον 1 σκέτο...

      Διαγραφή
  11. Καλό μεσημέρι σε όλους,
    Μια είδηση για όσους έχουν PSTH του Μπιλ Άκμαν.
    Bill Ackman Doesn't Want Your $4 Billion SPAC Money Anymore
    After getting sued, the billionaire hedge fund manager is giving up on SPACs but doubling down on his proposed SPARC.

    https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2021-08-20/bill-ackman-spac-gets-sued-and-offers-4-billion-and-a-sparc-back

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε περίπτωση που ψηφίσω αρνητικά στην συγχώνευση ενός spac το ποσό που επιστρέφεται φορολογείται σαν μέρισμα από αλλοδαπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεσατε λαθος. Ειναι δυο πραγματα διαφορετικά.

      Το πρωτο ειναι αν θα δεχθείτε το redemption των μετοχών σας που κάθε μα κάθε spac προσφερει ενα περιπου μηνα πριν απο τη συγχωνευση. Αυτό είναι δική σας και μόνο δική σας απόφαση και αν το αποφασίσετε παίρνετε τα λεφτα στα σίγουρα.
      Για τη φορολογία δεν ξερω, πάντως σε email που είχα λαβει εγω έλεγε ότι μπορει και να παρακρατηθεί φόρος μερίσματος. Στην χρηματιστηριακή δεν ξερανε καν την εταρική πραξη, οπότε δε μπορουσα να μου πουν.
      Όπως τα σκεφτομαι τα πράγματα, η NAV είναι επιστροφή κεφαλαίου και το premium (που παντα δινουν τα σπακς) κατι σαςν μερισμα, οπότε αν αντι για 10$, παρετε πχ 10,2$ θα πρεπει να φορολογηθεί το 0,20$.
      ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ επειδή βρεθηκα σε αναλογη θεση ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.


      Αν ψηφίσετε αρνητικά για να μην γίνει συγχώνευση, τότε δεν σας επιστρεφεται κατι. Καταρχάς δεν ξερετε τι θα ψηφίσουν οι άλλοι. Αν ψηφίσει η πλειοψηφία να γίνει συγχώνευση, τότε θα γίνει κι ας μη θέλετε εσεις.
      Αν παρόλα αυτά και οι άλλοι μετοχοι ριξουν άκυρο στη συγχώνευση και δεν γινει, τότε το spac συνεχίζει να ψαχνει νεο στόχο μεχρι τη διαρκεια ζωής του.
      Όταν το λαδάκι στο καντήλι του σωθεί, θα γίνει συνέυλευση για να παραταθεί η διάρκεια ζωής του. ΕΚΕΙ θα πρεπει να ψηφίσετε αρνητικά, ώστε το spac να διαλυθεί και να επιστραφούν τα λεφτα στους μετόχους. (μιλαμε πάντα για την αξία της NAV)
      Αυτό δε μου έχει τύχει, πιστευω όμως ότι μιλαμε για επιστροφή κεφαλαίου, άρα αφορολογητη.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την απάντηση κε Bugs_Bunny

      Διαγραφή
  13. Κύριε Τάκη και όσοι Φίλοι θέλουν, παρακαλώ ρίξτε μια ματιά εδώ:
    https://finance.yahoo.com/quote/KR?p=KR

    Έχει συμπεριληφθεί πρόσφατα στο χαρτοφυλάκιο του παππού!
    https://www.fool.com/investing/2021/08/18/top-stocks-warren-buffett-bought-in-the-covid-19-c/?source=eptyholnk0000202&utm_source=yahoo-host&utm_medium=feed&utm_campaign=article

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορούσε να έκανε μια κίνηση προς το 40!
      Όνειρα θερινής νυκτός... 😊

      Διαγραφή
  14. Καλημερα φιλοι. Η Hyzon εσπασε αντισταση στα 8 και 8.30. Τωρα βλεπει για το 10 επομενη σταση. Εγω εκει αδειαζω και περιμενω να την ξαναδω χαμηλα. ενα 35% καλο ειναι μεσα σε 1 βδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://finance.yahoo.com/quote/XOS?p=XOS πρωην NGAC πως την βλεπετε? με -13% κατω. Μπαινουμε η ειναι νωρις ακομη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H NVVE λοιπόν πριν μερικές μέρες έβγαλε αποτελέσματα 2ου τριμήνου. Είχε πωλήσεις λίγο κάτω από 1εκ. Στο πρώτο τρίμηνο είχε πωλήσεις 0,8εκ. Οπότε συνολικά 1,8εκ στο εξάμηνο. Και τι προέβλεπε η αγαπήτη NVVE το Νοέμβριο του 20 (δηλαδή ούτε ένα χρόνο πριν); Προέβλεπαν λοιπόν για το σύνολο του 2021 32,3εκ. Ο αναλυτής που την καλύπτει προβλέπει ότι το 3 τρίμηνο θα έχει 3,3 εκ πωλήσεις και θα κλείσει το έτος με 10εκ πωλήσεις. Για να δούμε, πρόκειται απλώς για καθυστέρηση μερικών τριμήνων στο να πιάσουν τους στόχους τους ή είχαν πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στην αρχική παρουσίαση τους.Έιπαν επίσης ότι έχουν ανεκτέλεστο 6,4εκ. Για θετικά ebitda (προέβλεπαν 3 εκ το 2021) ας μην το συζητάμε καλύτερα καθώς στο τρίμηνο είχαν ζημιές 6 μύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, κύριε GRinvest από προχθές στο 10,90 εγώ την εκανα από την Nvve με λίγα κέρδη, έγινε αλλαγή με άλλες εταιρείες, χθες άλλαξα και την Ayro στο 3,9 σε Romeo στο 4,18 αφού δεν έβλεπα μέλλον στην Ayro αντίθετα η Romeo νομίζω θα κάνει ένα γερό πάνω από τα 10$ τουλάχιστον.

      Διαγραφή
    2. Αν θέλεις να πουλήσεις μια μετοχή πχ στα 20 την πας πρώτα στα 40 αφού έχεις φουσκώσει τις προβλέψεις για πωλήσεις, κέρδη κτλ. Αυτό έγινε σε όλα τα spac δυστυχώς. Μετά η μετοχή καταρρέει.

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα, εαν παμε σε lockdown ή γενικότερα σε περιορισμούς, πιστευετε οτι θα ευνοηθούν οι growth μετοχές ή θα πεσουν μαζί με όλο το αρνητικό κλίμα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εαν παμε σε Lockdown θαδεις οτι ειδες και περυσι. Απλα χωρις την ιδια πτωση. Μεχρι να αλλαξει η FED εγω δε προβλεπω καποια αλλαγη.

      Διαγραφή
  18. Κύριε BARREN έκοψε Καραβοσχοινο το ADA
    ....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι κ. Gerry, εξαιρετική δύναμη.
      Αξιοσημείωτο ότι είναι +25% από το προηγούμενο ATH με το BTC -15% από το δικό του.

      Λέγω λοιπόν πως ΑΝ (ΑΝ λέγω) το BTC παίξει στην περιοχή 150-200 κ, γιατί να μη δόσουμε καο €10+;
      Ε;

      Περιττό να πω πως αν γράψει 15+ την 3η κόρη θα τη βγάλω Ada.

      Διαγραφή
    2. κ.Barren,
      Λέγεται ότι το 23 η ΕΚΤ, θα βγάλει το ψηφιακό e, με σταθερή ισοτιμία 1/1.
      Αφού χρησιμοποιείται η ίδια τεχνολογία blockchain, γιατί επιλέγει την σταθερή ισοτιμία και όχι την άλλη που θα μπορούσε να καλύψει τα ελλείμματα όλων των κρατών μέχρι να γίνει η γη supernova......

      Διαγραφή
    3. Κύριε BARREN φίλος μου με μεγάλη θέση σε ADA και ETHERIUM χθές στην διπλη κορυφή του ADA πούλησε όλη την θέση του ETHERIUM αγορασμενος στα 320δολ και τα γύρισε στο 2.60 σε ADA...Ο άι Σατοσι να βοηθήσει...

      Διαγραφή
  19. Καλησπέρα στους κυρίους.Η παρατήρηση και η ερώτηση της ημέρας:

    Ωραίο παιχνίδι γίνεται με την Astra και είμαι μέσα.Βλέπω να σπάει το 13άρι τις επόμενες μέρες οπότε και θα πουλήσω την επιπλέον θέση που απέκτησα.Σωστή η παρατήρηση του κ.Bunny προ ημερών.

    Ξέρεις κανείς γιατί τόση πίεση στο SPAC της Volta?Έχουμε κάποια ανακοίνωση που μας ξέφυγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι χθες ή την Παρασκευή ήταν η εξαργύρωση των μετοχών του snpr
      Μέχρι σήμερα η ψηφοφορία για την συγχώνευση με την Volta
      Αύριο η έκτακτη γενική συνέλευση

      Διαγραφή
  20. Καλησπέρα, κύριε Barren τεχνικά παίζει να ήταν ο πάτος την προηγούμενη εβδομάδα στις εταιρίες που ακολουθούμε , καιρό είχα να δω κάτι τόσο ευχάριστο στο χαρτοφυλάκιο μου λέτε να άλλαξε το γούρι?

    Πότε γίνετε το ξεσπακάρισμα στο SNPR γιατί βλέπω αρκετό ξύλο σήμερα εκεί.

    Κύριε Τάκη ελπίζω να είστε διακοπές και να περνάτε καλά και για αυτό να σας έχουμε "χάσει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είχα μείνει πως την SKLZ την αδειάσετε κύριε BAREEN...οκ mea culpa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι διακρατώ, απλώς σε ενδεχόμενη καλή αντίδραση (20+) θα μειώσω έκθεση, ενώ αύξηση θέσης θα γίνει μόνο σε πολύ υπορβολικά εξευτελιστικά ξεδιάντροπα χαμηλές τιμές.
      Αν δε δείξει απτά αποτελέσματα (και δε μιλάω για Ινδίες, φημολογίες εξαγοράς και παρόμοια ξενερωτικά) πολύ δύσκολα θα ξαναβρεθεί στο Top 5 του Χ/Φ.

      Διαγραφή
  22. Καλά παει και σήμερα, λέτε τα χειρότερα να είναι πίσω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επιτέλους Ανάσταση σε κάποια από τα χαρτιά σας Κύριοι BARREN k GEOPARD... και άλλων φίλων βεβαίως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα , κύριε GERRY έχουμε πολύ δρόμο ακόμα , η μόνη που μου βγήκε πολύ καλά μέχρι τώρα ειναι η αλλαγή της Ayro (3,9) ,που με είχε κουράσει και αφού δεν έβλεπα άμεσα προοπτική , σε Rmo (4,18) ίσως η ποιο πετυχημένη μου κίνηση των τελευταίων 2-3 μηνών τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
      Asts(11,5 Μ.Ο) Sofi(18 Μ.Ο) Sklz(17,7 Μ.Ο) είμαι σε γερές ζημιές μιας και ειναι οι ποιο μεγάλες θέσεις στο χαρτοφυλάκιο μου ( πάνω από 50%) αλλά και οι ποιο μακροπρόθεσμες , βέβαια στην πρώτη ευκαιρία θα αλαφρώσω και θα βγάλω το κεφάλαιο μου έξω με ένα μικρό κέρδος στο παντελόνι και τα υπόλοιπα θα τα αφήσω να τρέχουν.

      Διαγραφή
  24. Καλησπέρα στην ομήγυρη! Ερώτηση: η ASTR έχει κάποιο event μέσα στον μήνα; Νομίζω κάποιος είχε αναφέρει κάτι σχετικό.

    Χαιρετισμούς κι ευχές πολλές στον Sir!!! έστω και καθυστερημένα.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κ. Τάκη έχω μια αρκετά καλή θέση στον Ακμαν την οποία είχα χτίσει αντί αποταμιευτικου, πιστεύοντας ότι θα μας φέρει κάτι καλό (όχι τρελό όπως περίμεναν οι περισσότεροι, γνωρίζοντας το επενδυτικό του προφίλ).

    Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όμως βλέποντας ταλαιπωρία και τα χρήματα να μένουν στάσιμα για καιρό, σκέφτομαι μέρες τώρα να μαζέψω τη ζημιά και να τα μεταφέρω τη θέση στη mile. Την έχω διαβάσει την εταιρία, δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για τον κλάδο αλλά α) η αγορά είναι μεν κατατμημενη αλλά μεγάλη, έχει ψωμί β) έχει καλή διοίκηση με καλό ιστορικό γ) προσφέρει κάτι διαφορετικό στον κλάδο (το οποίο βεβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυσκολο να ξεκινήσουν να το προσφέρουν και οι υπόλοιποι μεγάλοι). Το κυριότερο έχει μέσα chamath (και Cuban).

    Έχω μο 4.8 αυτή τη στιγμή με ήδη καλή θέση. Σκέφτομαι ότι και μονο το gap στο 6-6.5+ να κλείσει, πάλι κερδισμένος θα είμαι. Πόσο δε μάλλον το gap στο 13. + ότι πρέπει να είναι αρκετά σορταρισμενη.

    Αν θέλετε θα ήθελα τη γνώμη σας παρακαλώ. (για όποια λάθη γράφω από κινητό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει.

      https://www.mikrometoxos.gr/wall-street-metromile-me-tin-ypografi-toy-amerikanoy/

      Αν πιστεύετε κύριε Πάνο ότι θα μπορέσει η Metromile να πιάσει τουλάχιστον το 1% της ασφάλισης των αυτοκινητων των ΗΠΑ, για ποιό 6,5 και 13 μιλάμε τώρα;
      Αυτά είναι καλαμπούρια που λέμε ή για βιαστικούς trades.
      Σκεφτείτε, αν μπορέσει κάποια στιγμή να έχω 2,5 δις σε ασφάλιστρα πόσα κέρδη θα έχει .....

      Πάντως, γενικότερα, καλό είναι να υπάρχει διασπορά στο χαρτοφυλάκιο.

      Διαγραφή
    2. Η αγορά για την ώρα την τιμωρεί επειδή αναθεώρησε προς τα κάτω, αρκετά, τους στοχους της, αλλά και όπως πιστεύω εγω, στο κομμάτι αντασφάλιση απετυχε παταγωδώς. Όμως αυτά θα ξεχαστούν και θα φτιάξουν .....
      Ά, υπήρχε και μπόλικο πόπολο μέσα, λόγω Chamath, που ούτε καταλαβαίνει γιατί αγοράζει, γιατί πουλάει και γιατί μπαινοβγαίνει.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ κ.Τάκη.

      Έχω διαβάσει το άρθρο και πολλές άλλες αναλύσεις. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, καθώς η μετοχή έχει πιεστεί αρκετά, σκεφτόμουν να πάω για την αντίδραση. Στο 1ο gap (δεν θα κλείσει;) θα βγάλω τη ζημιά + κέρδος.

      Διασπορά έχω μεγάλη. Υπάρχουν και άλλες υποψήφιες που μου αρέσουν περισσότερο π.χ. sofi, open όμως έχουν πάρει λίγο μπρος και δε θέλω να ενισχύσω από εδώ, όπως και DM που μου αρέσει επίσης πολύ και έχει πιεστεί.

      Διαγραφή
    4. Για εμένα κύριε Πάνο βρίσκεται σε καθαρή πτωτική σφήνα, που είναι ο ορισμός της αναστροφής και η επιστροφή σε bullish διάγραμμα.

      https://finviz.com/quote.ashx?t=MILE

      Ήδη σχηματίζεται ο πάτος σε αυτά τα επίπεδα και η μετοχή θα πάει σύντομα να αναμετρηθεί με την πάνω γραμμή του διαγράμματος. Αν φύγει γρήγορα πάνω θα την βρει στο 6, αν αργήσει κάπου στο 5,5, αν αργήσει πολύ περισσότερο λίγο πιο κάτω.
      Εφόσον τη διασπάσει τότε ο στόχος είναι πολύ παραπάνω από όλα αυτά τα νούμερα που έχετε προ-αναφέρει.
      Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ήδη έχει αργήσει να κάνει την πρώτη ανοδική αντίδραση, έστω προς το 4,6 με 4,8 που δεν είναι και δύσκολο.

      Διαγραφή
    5. H πτωτικη σφηνα κε. Τακη ειναι ξωφθαλμη και τα ψωμια της ειναι λιγα, εχουμε φορτωσει και περιμενουμε. Με προβληματισε η κακη πορεια ως τωρα αλλα ολος ο κλαδος(ασφαλιστικο growth) εφαγε σφαλιαρα το τελευταιο διαστημα, Hippo, Lemonade, Root κλπ
      Νομιζω πως μολις μπουνε οι νεες πολιτειες θα δουμε ανανεωμενο growth και θα πουλησουμε σιγουρα την αντιδραση για κερδος, αν μαλιστα δειξει να αναπτυσσεται καλα γιατι οχι να γινει και long term investment.

      Διαγραφή
  26. Rosenblatt Securities analyst Sean Horgan maintained a Buy rating on SoFi Technologies on Wednesday, setting a price target of $30, which is approximately 103.25% above the present share price of $14.76.
    Δεν ξέρω αν είναι αξιόλογος αλλά καλοδεχούμενος στόχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέτριος από ότι βλέπω στην βαθμολογία του στο Tipranks με 3,5 αστέρια όπως και να έχει εγώ κάπου στα 24 θα αδειάσω την θέση μου στην Sofi και θα κρατήσω την μακροπρόθεσμη μου θέση , πιστεύω το 1/4 της θέσης που έχω τώρα αν και δεν την βλέπω να το κάνει σύντομα.

      Διαγραφή
  27. Κύριε Τάκη τι λέτε την πατήσαμε στην Volta και θα κανουν παιχνίδι χωρίς εμάς πάλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. premarket +7% και σήμερα. κρατάω γερά και δεν δίνω μέχρι τα 13.
      Ενώ έχω φορτώσει κάτω από τα 10 φοβήθηκα να μπω στα 8.80. Δεν πειράζει

      Διαγραφή
  28. Μπορει καποιος να με βοηθησει σε κατι;

    Πως μπορω να βρω τη συνολικη κεφαλαιοποιηση της Xpev; Επηρρεαζει κατι το οτι εχει κανει διπλοεγγραφη και στο χρηματιστηριο του Hong Kong, ειναι κατα καποιο τροπο stealth dilution για τους μετοχους;

    Βλεπω για παραδειγμα στο Yahoo, 34 δις κεφαλαιοποιηση η Xpeng, 35 η Lucid. Μα ειναι δυνατον τετοια στρεβλωση; Θεωρουσα την Xpev τσιμπημενη, αλλα η Lcid μου φαινεται κυριολεκτικα πανακριβη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. NAVITAS SEMICONDUCTORS... μπαίνει μέσω SPAC.... Κύριε ΤΑΚΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Gerry.
      Ένα δώρο απο εμένα απο τον χώρο του Gambling.

      Draftkings
      Κεφαλαιοποίηση 24 δις. Πωλήσεις 2021 θα είναι κάπου στο 1 δις.

      SuperGroup κεφαλαιοποίηση (όταν ξε-σπακαριστεί γύρω στα 10) λιγότερα απο 5 δις.
      Πωλήσεις 2021 θα είναι κάπου στο 1,5 δις.

      Τι πίνουν και δε μας δίνουν. Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους στο Αμέρικα, το πόπολο είναι παραζαλισμένο απο τις απανωτές φάπες.

      Rush κεφαλαιοποίηση λιγότερα απο 3,2 δις.
      Πωλήσεις 2021 θα είναι κάπου 400+ εκατομμύρια .

      Σίγουρα κάτι πίνουν και δε μας δίνουν.

      κεφαλαιοποίηση/πωλήσεις

      DraftKings = 24
      Rush = 8
      SUPER GROUP = 3 και κάτι
      GMBL = 2

      Το Super Group έρχεται μέσω του spac SEAH.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ θερμά ΚΎΡΙΕ ΤΆΚΗ!!!SEAH πήρε την θέση που τής αξίζει στην οθόνη την πρώτη και περιμένουμε το εναρκτήριο λάκτισμα από εσάς....

      Διαγραφή
    3. GMBL δεν έχω μπει ακόμη....έχω δώσει μεγάλη έμφαση στην MILE...Αν κάνει το 3.20 με 3.40 θα κάνω γάμο...αν όχι έχω τεμάχια αρκετά με 4.40...

      Διαγραφή
  30. Την καλησπέρα μου! Βλέπω premarket για RIDE στο +20%, και από ότι βλέπω είναι για την είδηση του CEO. Αναρωτιέμαι και σκέφτομαι μείωση θέσης γιατί τέτοιο νέο μπορεί καλό αλλά βραχυπρόθεσμο μέχρι να μας αποδείξει ότι είναι "όντως καλός"(δεν αμφισβητώ την επιτυχία του, το πάω χρονικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. What Happened: Daniel A. Ninivaggi was named the new CEO and a member of the board of directors of Lordstown Motors Corporation (NASDAQ:RIDE).

    Ninivaggi previously served as the CEO of Icahn Enterprises L.P. (NASDAQ:IEP), the holding company led by Carl Icahn. Ninivaggi began his automotive career at Lear Corporation (NYSE:LEA) where he was responsible for corporate development and strategy.

    Ninivaggi also served as the co-chairman and co-CEO of Federal Mogul Holdings Corp., a powertrain, chassis, sealing, brake and auto components company.

    At Icahn Enterprises, Ninivaggi also led the automotive aftermarket service network and parts distribution business.

    Outside of automotive industry leadership, Ninivaggi was a director with companies that include Motorola Mobility, Navistar International, Hertz Global Holdings and CVR Energy. Ninivaggi serves as the chairman of the board of directors of Garret Motion (NASDAQ:GTX).

    “I believe the demand for full-size electric pickup trucks will be strong and the Endurance truck, with its innovative wheel hub motor design, has the opportunity to capture a meaningful share of the market,” Ninivaggi said.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Premarket, το πρώτο δύσκολο επίπεδο (6,66-6,69 περίπου) το έσπασε. Δεν ενθουσιάζομαι ακόμα, γιατί έχουμε δεί πολλά γενικά με αυτές. Αλλά όπως και να έχει, κ. Τάκη, ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για προβληματισμό και μόνο, στο τι κάνουμε λάθος.....
    Όσο και να μου τα χωσετε, έχετε δίκιο!!! https://www.marketwatch.com/investing/stock/dac?mod=over_search

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κάναμε λάθος, τι κάναμε λάθος?

      ΤΟ ΒΡΗΚΑ!

      Δε γεννηθήκαμε εφοπλιστές!
      Διότι αν πιστεύετε κοιτώντας το διάγραμμα αυτής της μετοχής ότι από το 30πλωμα της έχει επωφεληθεί στα σοβαρά κάποιος εκτός από τους insiders και τον κύκλο τους, κάτι έχετε καταλάβει λάθος.

      Με τη φτωχή μου αντίληψη, ο μόνος τρόπος να πάρεις *30 από μετοχή είναι να βρεις μια καλή εταιρεία, με σοβαρή διοίκηση και αντικείμενο με προοπτική και να μπεις στη λογική vuy & hold. Ετούτος ο Αστραχάν προφανώς και δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, μια και βλέπω το 2007 $478 και το 3/2020 $2,5.

      Και για να μη μου πει κανείς ότι ζηλεύω, έχω γράψει σε 2μηνο *130 amalaxei naoum (και φυσικά δεν πούλησα στην κορυφή).

      Διαγραφή
    2. Το άρθρο είναι του 2018
      https://www.offshore-energy.biz/300-kg-of-cocaine-found-on-danaos-boxship-in-genoa/.Μετοχές με vessels έχω την castor maritime (ctrm) και μια άλλη που γνωρίζω είναι η capital product (cplp) που είναι και ετερόρρυθμη εταιρεία

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα στην ομήγυρη!
      Να μου επιτρέψετε κε Barren εδώ το buy and hold πάει με τους κύκλους 🧐

      https://www.google.com/amp/s/www.freightwaves.com/news/what-is-the-shipping-cycle-and-can-it-ever-be-tamed/amp

      https://twitter.com/JHannisdahl/status/1419416108038250496?s=19

      https://www.freightwaves.com/news/which-boom-is-bigger-containers-today-or-dry-bulk-07-08?hss_channel=tw-31128798&utm_medium=social&utm_source=twitter&amp&__twitter_impression=true


      Διαγραφή
    4. k. Cornelius δεν κατέχω τον κλάδο της ναυτιλίας, ούτε είναι στον επενδυτικό μου ορίζοντα.

      Η απάντησή μου στον κ. Αδειούχο έχει να κάνει με τον προβληματισμό του, που αν κατάλαβα σωστά (ίσως και όχι) είναι : γιατί να μη μπορούμε να καβαλήσουμε ένα τέτοιο κύμα και να πάρουμε *30 σε 1,5 χρόνο?

      Επαναδιατυπώνω λοιπόν την άποψή μου, άσχετα με το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε.

      Προσωπικά δε με απασχολεί ιδιαίτερα να πιάσω ένα ξέφρενο ράλι μιας μετοχής που έχει χάσει σε 12 χρόνια 99,6%. Κάποια στιγμή θα το κάνει, αλλά το να μπεις σχετικά χαμηλά ,να μείνεις μέσα σε όλο το ράλυ και να βγεις πριν το επόμενο -99% για εμένα είναι αδύνατο.

      Τον τελευταίο χρόνο 10δες μετοχές έχουν γράψει τέτοιες αποδόσεις, αλλά δεν έχει νόημα να τις κοιτάμε εκ των υστέρων και να χτυπάμε το κεφάλι μας. Προσωπικά ακόμα και να είχα μπει σε καλό σημείο, στο *3~*4 θα είχα σίγουρα βγει. Ξέρω ότι ακόμα και αν έμπαινα στον απόλυτο πάτο, δε θα καθόμουν μέσα σε όλο το ράλυ, άρα γιατί να χαλιέμαι?

      Δατ'ς όλ.

      Διαγραφή
    5. Σωστά σκεφτήκατε το σκεπτικό μου, αλλά δεν παύει να σε βάζει σε προβληματισμό, αυτή η ριμάδα η αναδρομή στο παρελθόν....

      Διαγραφή
    6. Cornelius11 Μαΐου 2021 - 5:01 μ.μ.
      Καλησπέρα στην ομήγυρη! Να επισημάνω ξανά ότι τα πλοία αντέχουν τις φουρτούνες εκ κατασκευής και στην συγκεκριμένη φουσκοθαλασσιά συνιστώ buy the dips at the ships 🚢

      Χωρίς καμία διάθεση περιαυτολογίας ιδού τα αποτελέσματα: https://photos.app.goo.gl/S4MKUN8onn7Q1upE9

      Τους φιλικούς μου χαιρετισμούς σε όλους τους συνδαιτυμόνες!

      Διαγραφή
    7. Και η NMM έχει αρνητική απόδοση γιατί θέλει η Αγγελικούλα μαλακ*δ*ς για τους μετόχους να σώσει όλο τον όμιλο με την ευκαιρία του super cycle... Αν και μάλλον μετά από την επόμενη διόρθωση θα πάει κι αυτή για new 52 weeks high😉

      Διαγραφή
    8. Ξέχασα να αναφέρω ότι το επόμενο εξάμηνο αν όχι από φθινώπορο βλέπω να ξυπνάνε και τα tankers...🧐 Λέμε τώρα!

      Διαγραφή
  34. Απαντήσεις
    1. Πάρε κ Berren33 είσαι και γουρλής. Πήρα στο 3.97. Κάτω από 4 είναι καλα

      Διαγραφή
    2. Την βλέπω πέρνει και άλλο την κατηφόρα 3,90

      Διαγραφή
    3. Οι ασφαλιστικές είναι δυσανάγνωστες ως προς τις οικονομικές τους καταστάσεις. Δύσκολα μαγαζιά για επένδυση. Οι Αναλογιστές εύκολα παίζουν με τις παραδοχές που επηρεάζουν απίστευτα τα αποτελέσματα. Προσωπικά, επειδή η MILE ασχολείται κυρίως με αυτοκίνητο δεν πιστεύω ότι έχει ψωμί. Το τι θα κάνει χρηματιστηριακά, ασφαλώς, άλλο ευαγγέλιο.

      Διαγραφή
  35. Για ASTS δεν βλέπω σχολιασμούς .... δεν την έχετε δει την ειδησούλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πιασαν τα αυτιά σας Sir?

      Διαγραφή
    2. Aυτό εδώ έχει κυκλόφορήσει

      https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://amp.reddit.com/r/ASTSpaceMobile/comments/pbpq9d/asts_partner_att_awarded_600m_government_contract/&ved=2ahUKEwjNq96Ivc_yAhWS-qQKHbiqB8AQFnoECAMQAQ&usg=AOvVaw24aPaoG-Cwi0QobeFq5RIZ

      Αλλά δεν βρίσκω κάτι να έχει ανακοινωθεί επίσημα.

      Διαγραφή
  36. Όπως το περίμενα στην ride. Καλό νέο, αλλά έχουμε δρόμο. Με έπιασε ολίγον η απληστία εχθές, αλλά από την άλλη ένας καλός ceo είναι για long term..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τη HYZN όπως την έχουν πάει, έτσι και τη γυρίσουν πίσω πριν χτυπήσει τουλάχιστον 10,5 είναι μεγάλοι μπαγλαμάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αύξηση 40% MILE @3.92 => MO 4.89

    Έχω μια ακατανίκητη διάθεση για τζόγο + δυσκολεύομαι να δω πώς εταιρία ιδρυθείσα από το David το Friedberg είναι απάτη ή αποτυχία.

    Ρολ δε ντάις naoum.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mε βάζετε σε πειρασμό μεγάλο ....
      Έχουν κλείσει 2,5 εκατομ. μετοχές σορταδόρων. Ακόμη έχει πάνω απο 10.
      Οι επαγγελματίες που ήξεραν και ξέρουν κλείνουν.

      Ξαφνικά και απροειδοποίητα θα γίνει η εκατόμβη.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ, ξαφνικά και πιθανόν σε άνοιγμα με gap up.

      Τρώγομαι εδώ και μέρες να γυρίσω τα HYZN (>10) σε MILE, αλλά το πωποβαράνε και οι δύο και αναγκάστηκα να καταφύγω σε μόχλευση για τα μισά (μήπως κινηθεί πρώτη η MILE) και τα υπόλοιπα βλέπουμε, έχει ο Mr Market.

      Διαγραφή
    3. Το 10,5 νομιζω οτι είναι η ελάχιστη τιμή στόχος για τη Hyzon. Στην πραγματικότητα η τιμή στόχος, όπως το βλέπω εγώ, είναι πολύ παραπάνω σε αυτή τη φάση.

      Διαγραφή
    4. Το ερώτημα είναι δίνεις hyzon στα 10.5 ή περιμένεις. Είναι το μόνο θετικό παίγνιο μου αυτή τη στιγμή αλλά θέλω να αυξήσω σε Mile και νιώθω ότι δε θα προλάβω. Μέσο όρο 4.85

      Διαγραφή
  39. ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ COUPANG ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ? ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΜΑΖΟΝ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτω από την τιμή της IPO στα 35 είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.
      Αν πήγαινε στα 23 , θα ξετρελαινόμουν ... δεν έχω βρει χρόνο να την δω αναλυτικά, αλλά στα 30 που είδα τώρα ότι είναι με τσιγκλάει να την κοιτάξω.

      Διαγραφή
    2. Coupang
      Επαναλαμβάνω πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση με επιθετική ανάπτυξη που όμως μεγιστοποιεί τις ζημιές.

      Νομίζω όμως ότι στην παρούσα φάση κρυφοκοιτάζει την τιμή στόχο 20 και κάτω.

      Θα επανέλθω με εκτενή παρουσίαση όπου θα δείχνω τα νούμερα της.

      Διαγραφή
    3. Super ΔΩΡΟ ΣΤΑ 20 ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ..

      Διαγραφή
  40. To Σοφάκι θέλουν να το ξεκwλιάσουν και δε τους βοηθάει το κλίμα.
    Τι έχει να γίνει έτσι και γυρίσει ...
    ΘΕΛΩ SOFI ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ.Barren το ATER σαν να ξύπνησε και ήμουν έτοιμος να πουλήσω στον πάτο πριν λίγες μέρες!

      Διαγραφή
    2. Ater ΚΎΡΙΕ BARREN... Ανάσταση...!!!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. SOFI μ@υνοψηφιο ??? άμα θέλει να κάνουμε το γάμο της χρονιάς ας το κάνουν Κύριε BARREN...εδώ οι μπαγλαμαδες φερανε ATER στο 3.... MILE σας ακολούθησα ξανά σήμερα στο 4....αν θέλουν και στο 3 νο προμπλεμ...εδώ θα γίνει ο Τάφος τού Σορτακια...

      Διαγραφή
    5. Ναι, ανάσταση στην ATER, μόνο που μετά το δίπλωμα από το χαμηλό εγώ είμαι στο -35%, στο $9,3 βγαίνω αφρό.
      Το θέμα είναι, είδαμε απλά ένα dead cat bounce ή έχει ακόμα ψωμάκι το squeeze?

      Όπως και να'χει, το πλάνο μου είναι ως εξής : αν πάει στην περιοχή 11~12 διώχνω αβλεπί τα μισά και μένω με την αρχική θέση με κόστος ~$7. Αν όχι, κάθομαι στ' αυγά μου.

      Η εταιρία έχει αυτή τη στιγμή δύο σοβαρά προβλήματα:
      ένα εξωγενές που είναι τα παρανοϊκά κόστη μεταφοράς και αργά ή γρήγορα θα περάσει.
      Κι ένα θεμελιώδες που είναι η ποιότητα της διοίκησης κι εκεί είναι που δεν έχω καταλήξει ακόμα αν είναι άπειροι, λαμόγια ή εντελώς ανίκανοι.

      Ποντάρω για την ώρα στα δύο πρώτα και θα παίξω το παιχνίδι μου.

      Γενικά πάντως έχω για το Σεπτέμβρη ένα πολύ πολύ καλό προαίσθημα. Πιστεύω πως θα έχουμε δυνατές συγκινήσεις, κυρίως από το φίλο μας τον Καρντανόπουλο.

      Διαγραφή
    6. κ. Socrates, προσωπικά μπορώ να συγχωρήσω στον εαυτό μου αν αγοράσω καμιά κορυφή, αλλά ποτέ αν πουλήσω πάτο, εκτός βέβαια αν πρόκειται για μετοχή που έχω αποφασίσει πως δε με ενδιαφέρει να ξανασχοληθώ.

      Επίσης, προχθές ήταν μια πραγματικά εξαιρετική ημέρα (πλην Σόφως). Δεν εστιάζω τόσο στο +5%, +25% ή +45%, αλλά στο ότι σχεδόν όλα τα άτια έκλεισαν κοντά στα ημερήσια υψηλά. Αυτό σημαίνει πως αρκετές σορταρισμένες ψυχές θα δυσκολευτούν πολύυυυ να κοιμηθούν το Σ/Κ και τη Δευτέρα θα είναι διατεθειμένες να αγοράσουν όσο όσο.

      Θα γίνει του Σορτοκαβερόπουλου κοινώς.

      Διαγραφή
    7. Κύριε BARREN ο μικρός γύρισε και αυτός το ETHERIUM του σε ADΑ στο προχθεσινό 2.60κατι...πιστευει πως αφού επιβεβαίωσε την διπλή κορυφή θα κάνει Ανάσταση...

      Διαγραφή
    8. ATERIAN σχηματίζει reversal island (d-w) με υψηλό όγκο από 9/8, αν επιβεβαιωθεί δίνει min 12,5. Δέκα χρόνια ενασχόληση με το ΧΑΑ, ποτέ δεν έζησα τέτοιο σασπένς, από το -77% στο +20% σε 10 μέρες! Μένει να δούμε μέχρι που θα φτάσει η γάτα. Ευχαριστούμε κε Barren για τις σκέψεις σας.

      Διαγραφή
    9. Τατάρια η Aterian κ. Gerry, ήλπιζα με το άνοιγμα στο $9 να ξηγηθεί island reversal και να μην κοιτάξει πίσω (τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα), αλλά είναι μαζεμένοι πολλοί χαρτοχέρηδες μέσα naoum.

      Cardano 12/9 κοιτάμε αν θα σκάσει μύτη ο κ. Alonzo, αλλιώς τον πχίκαμε naoum. Ο αρχηγός ο Κάρολος είπε όλα γκουντ, για να δούμε.

      Διαγραφή
  41. Καλησπέρα, VINCO VENTURES ( BBIG ) + 73 % . Tραγωδία με την SAVA προς το παρόν ,( μετα απο καταγγελίες πωλητών σε FDA ) και ενώ είχε προκριθεί το φάρμακο της στην 3 φάση ( προσωπικά λέω να το πάω το στοίχημα ,νομιζω οτι υπάρχει δόλος πίσω απο την καταγγελία ) .

    Αδικαιολόγητο για την κλάση του BLOG να μας ξεφύγει η support ( SPRT ) +133%
    (προσωπικά τρελάθηκα γιατί ενώ την κοιτούσα μου ξέφυγε για πάρα πολυ λιγο) Ίσως επειδή βρισκόμουν στην κόλαση με την SAVA.

    Και ενα μικρό ενδιαφέρον άρθρο ( κατα την γνώμη μου ) αφορά και την BIG FIVE ( BGFV ) .
    2 μετοχές που θα μπορούσαν να είναι το επόμενο GME ή AMC

    https://finance.yahoo.com/news/2-stocks-could-next-gme-195133776.html

    bgfv= δειτε λίγο DIKS SPORTING GOODS ( DKS ) η οποία είναι 100% πιο ακριβή. ΚΑΛΟ Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. GAMB απο το χώρο του Gambling.

    Δείτε κούρσα
    https://finance.yahoo.com/quote/GAMB?p=GAMB&.tsrc=fin-srch

    Μόλις ανακοίνωσε τα αποτελέσματα έτρεξε η αγορά να της δώσει αποτίμηση Χ10 φορές τις εκτιμωμενες πωλήσεις 2021.

    Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
    Εκτιμώμενες πωλησεις για GAME γύρω στα 35 και για GMBL πάνω από 100.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πωλήσεις της ELYSGame θα ξεπεράσουν τα 50 εκατομμύρια .... και του SUPER GROUP (SEAH το σπακ) το 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια.

      Διαγραφή
    2. Πότε ανακοινώνουν περίπου Κ Τάκη? Μήπως και βρούμε κάνα ψιλό παραπάνω να ρίξουμε.

      Διαγραφή
    3. Όλοι πλέον έχουν ανακοινώσει ... εκτός απο την Game που κλείνει το οικονομικό έτος κάθε 31 Αυγούστου.

      GAME
      Τα έσοδα της Engine Media το τρίτο τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 14,6% στα 9,61 εκατομμύρια δολάρια από 8,388 εκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο τρίμηνο και αυξήθηκαν 29% από 7,466 εκατομμύρια δολάρια από το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους.

      Για το 9μηνο η εταιρεία είχε πωλήσεις 25,464 εκατομμύρια δολάρια .... ενώ για τα ετήσια αποτελέσματα προβλέπεται οι πωλήσεις να ξεπεράσουν τα 33 εκατομμύρια δολάρια, από 11,108 εκατομμύρια δολάρια στην περσινή χρήση και 4,219 την προπέρσινη οικονομική χρήση.

      Διαγραφή
    4. Η SEAH όταν γίνει Super Group τι κεφαλαιοποίηση θα έχει κ.Τακη με τιμή στα 10 ΔΟΛ.

      Διαγραφή
    5. Άρα μια αποτίμηση 15 δις θεωρείται εφικτή αν επιβεβαιωθούν 1,5 δις πωλήσεις και η μετοχή θα μπορούσε να γράφει 30.

      Διαγραφή
    6. https://www.youtube.com/watch?v=Dr0Gf6OzdBM&list=PLBnJv6rImVe8bdTn3KfefBucmEbFE2OrL

      Διαγραφή
    7. Δεν ξερω αν εγινε η εκτοξευση της μτχης από την ανακοινωση των αποτελεσματων ή λόγω καποιου παιγνίου. Ουτως ή αλλως η αυξηση των πωλησεων υπηρχε απο το 1ο τριμ και μαλιστα ανω του 180%, λίγο απ΄ότι είδα, και η αγορα δεν το αποτιμούσε, ενω τωρα στο 2ο τριμ η αύξηση των πωλησεων βαινει μειωμένη στο 66%.Θα δειξει αν ηταν φωτοβολιδα ή οχι.

      Διαγραφή
  43. Καλημέρα σχετικά με BBIG και της παλαιότερης αναφοράς μου στο blog
    http://mitarola.blogspot.com/2021/05/clever-leaves.html?showComment=1623582025950#c5195218692129083934

    θελω να συμπληρώσω τον εξης υπολογισμό - ( σκεψη ) που αν και θα κριθεί τρελός απο πολλούς στο blog , θα τον γράψω .

    Με τους SHORT ΣΚΟΥΖΗΔΕΣ η GME εκανε ενα Χ 26 , η KOSS ενα Χ 16 σε τρεις μερες , και τώρα η SPRT ένα Χ 4.5 μέχρι στιγμής .

    Και λέω μηπως κανει και η BBIG κατι αντίστοιχο ??? ( αυτος ηταν και ο στόχος μου όταν την ανέφερα στο Blog ).

    Μετά απο ολονύκτιες σκέψεις όμως = Το ΤΙΚ-ΤΟΚ εχει αποτίμηση 400 δις $ το LOMOTIF εκτιμήθηκε απο την gemini 4-6 δις $ ( οπου lomotif = 50 % θα παει στην BBIG μετα απο μια πολυπλοκη συγχώνευση τελος Αυγουστου ή μεχρι 14 Σεπτεμβριου του 21 οπως καπου διαβασα προσφατα και απ οτι λενε, χωρις να ξερω τι ισχύει τελικά..). Η αποτιμηση απο την gemini εχει γινει ΠΡΙΝ !! απο την αναβαθμιση της εφαρμογης σε κατι καλυτερο που ειναι σήμερα (προστεθήκαν νεες λειτουργίες οπως το #YouveBeenScouted ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΆ !!!!) οπως θα διαπιστώσετε και μονοι σας στον παρακάτω συνδεσμο https://lomotif.app.link/9onslgK84ib .

    Επομένως πιστευω οτι σιγουρα θα προστεθεί μια τρελή αξια στην εφαρμογή
    και ισως μελλοντικα ευκολα να φτάσει γιατί οχι σε μια αποτιμηση 100 ΔΙΣ + !!!!
    Σκεφτείτε λίγο ετσι απλά τι χαμός εγινε με το the voice στην Ελλαδα και σε ολο τον κόσμο .


    Νομίζω οτι εχω πιάσει κεφαλοκλείδωμα τον αλιγάτορα .
    Λέω να τον κρεμάσω ανάποδα αρχικά και μετά θα δω τι θα τον κάνω ...

    Υ.Γ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΏΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ,ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΙΑΣ ΑΡΑΓΕ ?

    ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ .
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΩΠΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ....(ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ) .






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ BBIG 3 ... Lots of newbies getting in so a few things to note and understand about this company and stock.
      Huge upcoming catalyst anticipated before end of August as said by CEO in a recent interview a week ago. The merger details between BBIG and Zash will be finally revealed. CEO said BBIG shareholders will be “extremely happy” with the structure and split.
      BBIG shareholders will also receive an equity stake in Emmersive, which is their NFT platform spin-off. That is anticipated to happen in Q3 as CEO mentioned in interview. Emmersive just two weeks ago sold 1M Tory Lanez album copies in under a minute. One of the founding members of Emmersive include Flo Rida who has sold over 102M copies of albums in his career, ranking him right behind Nikki Manaj. Emmersive also takes a 15% fee everytime the album is sold on their platform so they truly are just printing money at this point!
      Lomotif was valued at $5B and is rising. They reported monthly average users (MAUs) of 31M, and have more than doubled the amount since BBIG acquired Lomotif just a few months ago. They are preparing a full launch in India for the app where Tik tok is banned. India is estimated to have 450M social media users by 2023.
      Lomotif recently announced tv syndications for tv shows that they will stream on the app for free. This will continue drawing more users to their app and allow them to start monetizing revenue from ad sales.
      Finally, lots of bears and shorts out there say the $5B valuation is fake, which is completely false. Lomotif has never tried monetizing revenue in the past, which is the vision and expertise that ZZV brings to the table!
      Good luck to all, I really think this has potential to run up to the $30-40 range especially if the proxy is as good as the CEO leads us to believe and with FOMO and the short interest!

      Διαγραφή
  44. Κύριε Τάκη ένα email σας εάν είναι εύκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλησπέρα σε όλους,
    Πράγματι μετά από την αναφορά του ALEX KLO σχετικά με την BBIG ,έκανα και εγώ την έρευνα μου και όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο post πήρε θέση με αγορά στα 4$.Το κακό είναι ότι με την πτώση της μετοχής αν δεν κάνω λάθος μέχρι το 2,20 ενώ έχω πιστέψει όλο το project δεν αγόρασα παρά μόνο λίγα κομμάτια γύρω στα 3$. Να κλείσω με ένα ευχαριστώ στον ALEX KLO για την πρόταση του.
    Υ.Γ Αν περάσουμε τα 12$ περνώ το κεφάλαιο μου και αφήνω τα τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. BBIG διόρθωση = μαλλον αν οχι το 50% , τότε σιγουρα θα περασει το 40 % της LOMOTIF στην BBIG , δεν θυμάμε ακριβως το ποσοστό , θα προσπαθήσω να επανέλθω με το ακριβές νούμερο.

      Καλά κερδη κ Stelios P. Παντως στα blogς μιλανε για 30 $ .( Μην σας παρω και στο λαιμό μου ).

      Προσωπικά θα πάω για παραπάνω ...
      https://www.reddit.com/r/BBIG/comments/pcsru9/bbig_for_the_win_this_came_from_the_short_squeeze/

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ στην παρέα .ΠΡΟΣΟΧΗ ! Σχετικά με BBIG 4 δεν βγάζω άκρη τελικά με το πόσο θα ειναι ποσοστό της LOMOTIFE ( ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ DILUTION ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 10% ΤΗΣ LOMOTIFE ΟΠΟΤΕ ΑΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ BBIG 4 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ).
      ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΩ.

      ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ...

      Διαγραφή
    3. Το μέλλον είναι εδώ με την πλατφόρμα ροής μουσικής NFT Emmersive Entertainments
      https://www.forbes.com/sites/forbestheculture/2021/08/24/the-future-is-here-with-emmersive-entertainments-nft-music-streaming-platform/?sh=3a33baff5d5e

      Διαγραφή
  46. Καλησπέρα και πάλι,
    Σχετικά με την επισήμανση του ALEX KLO σχετικά με την BBIG και το που μπορεί να φτάσει το χαρτί το βλέπω και εγώ ότι το ταβάνι είναι πολύ ψηλά.
    Αλλά επειδή την πάτησα με την XL που δεν έδωσα τίποτα στα 34$ καθώς και την CLOV στα 25$ και για να μην αναφέρω ότι διατηρώ την θέση μου στην MVST από τότε που ήταν THCB με θέση στα 10$ θέλω να είμαι προσεκτικός και να βγάζω έξω το κεφάλαιο μου και λίγα κέρδη. Από εκεί και πέρα τα τζάμπα ας πάνε όπου θέλουν.
    Κάτι που πέτυχα με την AYRO για παράδειγμα.
    Παρεμπιπτόντως η μεγάλη μου επιτυχία ήταν τον Νοέμβριο του 2020 που σε μια νύχτα η τότε NBAC μου έδωσε 100% και έφυγα.
    Γιατί όπως λέει και ο οικοδεσπότης μας πρέπει να τους πάρουμε τις σωβρακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. MILE...δεν θέλει ακόμη να ξεσφηνωθει...η κάνει ότι δεν θέλει...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πρέπει να φύγει πολύυυυυ έρμα ακόμα για να δούμε προκοπή.
    Πιστεύω πως σήμερα ήδη έφυγε αρκετό, αλλά αν η σημερινή μέρα καταλήξει κόκκινη είμαστε για πολύ ξύλο naoum.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ROOT πάντως απότυχαν σήμερα οι longs.
      Χράτσα χρουτσα στα χαμηλά .... είναι καλύτερα.
      Εχθές επέστρεψε και ο Chamath απο τα διακοπάς του ...

      Διαγραφή
    2. Σε πολλά χαρτιά η ίδια εικόνα, με τέτοιο κλείσιμο την Παρασκευή και τέτοιο άνοιγμα σήμερα και την αγορά δυνατή , έπρεπε να τους πάρουν το κεφάλι και όχι να πάρουν τον έλεγχο οι πωλητές.

      Θέλω να πιστεύω πως βλέπουμε την αποχώρηση των τελευταίων χαροκαμμένων μαριδαίων, οι όγκοι φθίνουν στην πτώση. Αν δούμε ένα καλό κλείσιμο θα αλλάξει πολύ το πράγμα και πολύ εύκολα θα εξελιχθεί σε παγίδα.

      Όπως ο εθισμός στη σιγουριά του "buy the dip" αποδείχθηκε καταστροφικός για τους αγοραστές, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τη σιγουριά του "sell the pop" για τους πωλητές. Για να δούμε το κλείσιμο.

      ΥΓ. Η ASTS έκανε διασπασούλα της καθοδικής γραμμής, αλλά καλό θα ήταν να μη χάσει το 11.

      Διαγραφή
    3. Πολλά έχει κάνει η ASTS και δεν τολμώ να γράψω την τιμή στόχο που έχουν δείξει οι διασπάσεις .... και θα τρομάξω τον κύριο Geopard. Καλά κάθεται ήσυχος και δε μιλά .....

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα , κύριε Τάκη μην νομίζετε ότι δεν κοιτάω και δεν διαβάζω τα πάντα , σαν στόχο διαγραμματικά ακατέβατο δείχνει το 20αρικο τουλάχιστον , τώρα αν θα το κάνει είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο εγώ κρατάω την θέση μου και "Δεν το κουνώ από παέ" αν και αύριο μπορει να τσούξει λιγάκι .
      Το χαρτοφυλάκιο μου σήμερα https://prnt.sc/1qtuauy δεν φαίνεται μόνο η GAME που είναι ένα 5% στο χαρτοφυλάκιο μου με αγορά στο 5,97 αλλά και με ρευστότητα μηδέν , δεν εχω κάτι που θα άλλαζα περιμένω να αποκτήσω ρευστότητα όταν ανέβουν τα χαρτιά μου αφού θα βγάλω το κεφάλαιο με λίγο κέρδος όξω.

      Διαγραφή
    5. Κ.Τάκη βλέπω καλή βελτίωση αποτελεσμάτων σε HITI την γνωρίζετε ?

      Διαγραφή
  49. Έτσι δείχνει.... έχει μέρες τώρα που το κοσκινιζει το αλεύρι... και δεν Μ αρέσει...μου θυμίζει το : όποιος δεν θέλει να ζυμώσει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Νεο παιχνιδι η Skillz, Armajet: High Stakes

    Το παιζω τωρα, πρωτη εικονα απολυτως θετικη. Action, fast paced και συμπαθητικα γραφικα.
    Η αγορα το γιορταζει με νεο dip, εδω νομιζω θα γινει του σορτυ το γκριλ, στα τελειωματα ειμαστε.

    Νεα αυξηση στη θεση μιας και τα 2 τελευταια παιχνιδια ειναι αρκετα καλα(Big Buck Hunter+Armajet), μαλιστα το Armajet ειναι απολυτως συμβατο(ως υφος, δε μπορω να ξερω τι συμβαινει πισω στο backend) με το multiplayer της Exit. Παμε για ωραια πραγματα εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι καλά νέα κ. Indiefunda, να είστε καλά να μας ενημερώνετε αφού είστε gamer.

      Διαγραφή
    2. Τι διαφορά έχει το Armajet στη Skillz?
      Βλέπω ότι υπάρχει στο APP STORE (https://apps.apple.com/us/app/armajet-high-stakes/id1572539328) και σε διάφορες άλλες πλατφόρμες (steam). Ακόμα και στο play store υπάρχει Armajet.

      Διαγραφή
    3. Ειναι παιχνιδια της ιδιας σειρας, η Skillz αρχιζει και αποκτα φημη, μεγαλοι game developers ερχονται στη πλατφορμα που ουσιαστικα ειναι και ο στοχος της εταιρειας. Οταν ερθουν τα εγνωσμενης αξιας παιχνιδια, θα ακολουθησουν μαζι τους και οι παιχτες. Ειναι φυσικο επακολουθο να εχουμε το επομενο διαστημα εκρηξη στο MAU, τωρα θα κριθει το παιχνιδι long term. Αν αυτος ο νεοτερισμος στο monetization μεσω της πλατφορμας μεσω σκιλζ αποδωσει, δηλαδη οι game developer βλεπουν οτι μπορουν να εχουν εσοδα υψηλοτερα μεσω της πλατφορμας, θα λειτουργησει ως εξαιρετικη ανατροφοδοτηση προς την αγορα και θα φερει τη σκυλλα σε σημειο να μειωσει τα εξοδα μαρκετινγ(δε θα το χρειαζεται) καθως και να επιλεγει αυστηρα ποια παιχνιδια θα προσφερει(μονο τον αφρο σε καθε genre). Η σκυλα λιγο πολυ, μου θυμιζει εκεινα τα arcade που παιζαμε πιτσιρικαδες μεσα στα πλοια με το κερμα, το double dragon εκανε θραυση ενω καποια αλλα ηταν μαλλον αδεια το μεγαλυτερο διαστημα. Προς ωρας ειχαμε την ιδεα, αλλα δεν ειχαμε ωραιο περιεχομενο, τωρα ερχεται το περιεχομενο. Ως σχολιο, ελπιζω να εχουν δουλεψει με αντιμποτ λογισμικο γιατι προσωπικα δεν εχω δει καποιο check πριν μπω να παιξω και φοβαμαι κατι τετοια, γιατι το churn ειναι ατιμο πραγμα.
      Παντως το Armajet προς ωρας παροτι fast paced shooter, δεν προσφερεται ως 1vs1, 4vs4 κλπ αλλα υπαρχει υποσημειωση στη περιγραφη οτι συντομα θα προσφερεται, πιθανως να παταει στο λογισμικο της Exit.

      Τελος, τι νοημα εχει να μπει κανεις στην αγορα της Ινδιας οταν το app σου ειναι native μονο σε iOS και οι Ινδοι εχουν ανω του 95% φθηνα κινεζικα ανδροιδ κινητα. Ελπιζω να προχωρανε οι συζητησεις με τη Google και να μπει σωστα στην αγορα, οχι με μεσοβεζικες λυσεις.

      Διαγραφή
    4. Κύριε Infiefunda προφανώς είστε γνωστης-παιχτης του αντικειμένου...και σίγουρα πολύ πιο νέος...να σας διαβάζουμε συχνότερα..

      Διαγραφή
  51. Τελευταία αύξηση DM 15% @8,20=> ΜΟ 8,89.
    Είναι πλέον δεύτερη θέση μετά την PLTR.
    Η επόμενη πράξη θα είναι μικρή πώληση @13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπα μαστροΓούφετ ΜΟ 9,89 είναι το σωστό.

      Διαγραφή
    2. Σας ακολουθω με νεα αυξηση και απο μενα σε DM και MILE.
      8.41 κ 4.35 πλεον ο μεσος ορος.

      Η Mile ξυνει τη κατω πλευρα στο falling wedge απο μερα σε μερα, δεν σηκωνει κεφαλι με τιποτα, αν συνεχισει ετσι μπορει να φτασει μεχρι τα 3, εχω κρατησει μια τελευταια τζουρα και για εκει. Το ιδιο και η DM, που και εκεινη εχει ενα falling wedge, αντιθετως εκεινο ειναι ετοιμο να σπασει προς τα επανω.



      Διαγραφή
  52. Καλημέρα BBIG 🚀🚀🚀 + 33,21 % ( έφτασε +90% ενδοσυνεδριακά ) και + 10% premarket .... Αύριο 31 Αυγούστου δεν είναι η προθεσμία δυστυχώς. Προφανώς στα τελευταία 8κ αναφέρει την 20η Σεπτεμβρίου ως προθεσμία.


    Ο Ted στη συνέντευξη έκανε την ημέρα που ήρθε τις επόμενες ημέρες και σίγουρα πριν από το τέλος του μήνα. Λοιπόν, έχουμε 1 ημέρα ακόμα τώρα. Για να δούμε. Αλλά ναι αν δεν έρθει αύριο μην πανικοβληθείτε. Η επίσημη προθεσμία είναι 20 Σεπτεμβρίου, απλώς διαβάστε τα τελευταία 8k και αναζητήστε διακομιστή μεσολάβησης λέξεων -κλειδιών στα 8k.

    Υ.Γ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ - ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ( ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ ΑΛΛΑ .. )



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Απαντήσεις
    1. Ας το πάει σιγά σιγά το τρένο αυτή τη φορά για να μην εκτροχιαστούμε ξανα.
      Όπως λέει ο κϋριος Τάκης τα γρήγορα είναι οι ξεπέτες.

      Διαγραφή
    2. Ακούγεται για πρόταση εξαγοράς της σκιλζ από MGM.

      Διαγραφή
    3. κ. Αδειούχε τινάξατε τη μπάνκα στον αέρα, πολύ καλή είσοδος!

      Διαγραφή
  54. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-08-30/china-limits-minors-to-just-three-hours-of-online-gaming-a-week
    Περιορίζει σε 3 ώρες την εβδομάδα το gaming για τα παιδιά η κυβέρνηση της Κίνας
    Αρνητική εξέλιξη για τον κλάδο που μας ενδιαφέρει τελευταία. Το 25% περίπου των gamers στην Κίνα είναι κάτω των 18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. H REE γιατί τρώει τέτοιο ξύλο;
    Ξέρουμε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι ο λόγος μάλλον ..
      https://seekingalpha.com/news/3735778-ree-automotive-falls-after-pipe-unlock-period-expires

      Διαγραφή
    2. Δεν ξερω Κυριε Τακη μάλλον κάποιος μεγάλος αποχωρεί... η elys παντος πετάει...!
      Ευχαριστούμε πολύ.

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα , εδώ προσπαθούν να δώσουν μια εξήγηση https://www.fool.com/investing/2021/08/31/why-this-electric-vehicle-stock-crashed-35-today/

      Διαγραφή
  56. Ξερει κανείς ποιο είναι το τιcker της redwire ( GNPK) μετα την συνχώνευση απο σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. RDW κύριε Άρη,
      όμως θα διαπραγματεύεται με το νέο ticker μετά το σημερινό κλείσιμο.

      https://finance.yahoo.com/news/genesis-park-acquisition-corp-announces-204800825.html

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ. Νόμιζα από σήμερα. Anyway όλα space.

      Διαγραφή
  57. Πιθανότατα η μίνι συσσώρευση του BTCUSD οδεύει προς ανοδική λύση και το BTC θα πάει να αναμετρηθεί με το ΑΤΗ του.

    Ιφ σόου, στα alts θα γίνει πανντε-φάκινγκ-μόνιουμ naoum.

    Καλημέρα, καλό μήνα, καλά κέρδη και καλά μυαλά σε όλους τους εν αγοραίς αδελφούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα η σειρά της λούσης (PIPE lock-up expiration). Ελπίζω να μην βρέθηκε κάοποιος αγορασμένος και εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Συμπεράσματα συνεδρίου:
    Πριν τοποθετηθείτε για Long Term, αφού κάνετε ότι κάνετε:
    1. Βεβαιωθείτε ότι δεν αγοράζεται spac και αν αυτό συμβαίνει, βεβαιωθήτε ότι έχει 'ξεσπακάρει'.
    2. Βεβαιωθείτε ότι έχει παρέλθει η PIPE lock-up expiration date.
    3. ε, καλό θα ήταν να έχει φάει και μια 50% σφαλιάρα ήδη (για να μη τη φάτε εσείς!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α, ξέχασα και κάτι ακόμα: 4. καλό θα ήταν να έχει τακτοποιήσει τα warrants!

      Διαγραφή
  60. ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟ LUCID!! ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ Η ΒΟΥΤΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πίεση στο pre market η LCID ->
    https://www.fxstreet.com/news/lcid-stock-news-lucid-group-inc-extends-decline-as-losing-streak-hits-six-days-202109011120

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ ΓΙΑ ALLUS FREYR ΤΙ ΛΕΤΕ? BUY AND HOLD? ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. GMBL, ανακοίνωσε μεγέθη εξαμήνου ως 31/12/2021 με το guidance να κατέρχεται στα 70-75εκ usd πωλήσεις για τη χρήση που λήγει 6/22. Εγώ όμως βλέπω current liabilities στα 66,58εκ με κυκλοφορούν ενεργητικό στα 12,04 εκ. Dillution μεγάλο έρχεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Esports Entertainment Group, Inc. (GMBL) 1,2850 -1,6850 (-56,7340%). Το 90% θα μηδενίσουν έτσι όπως πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Esports Entertainment Group Announces Pricing of $15 Million Public Offering of Common Stock and Warrants

    Hoboken, New Jersey--(Newsfile Corp. - February 27, 2022) - Esports Entertainment Group, Inc. (NASDAQ: GMBL) (NASDAQ: GMBLW) (or the "Company") today announced the pricing of its previously announced underwritten public offering of 15,000,000 shares of common stock and accompanying warrants to purchase 15,000,000 shares of common stock. Each share of common stock is being sold together with one common warrant at a combined effective offering price of $1.00. The common warrants will be immediately exercisable at a price of $1.00 per share of common stock and will expire five years from the date of issuance. The shares of common stock and the accompanying common warrants can only be purchased together in the offering, but will be issued separately and will be immediately separable upon issuance. Esports Entertainment Group has granted the underwriters a 45-day option to purchase up to an additional 2,250,000 shares of common stock and/or additional warrants to purchase up to 2,250,000 shares of common stock.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂