Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Root - Η τεχνητή νοημοσύνη στην ασφάλιση αυτοκινήτων (Αποτελέσματα Q1 2024)

Root Insurance  .... εδώ ...

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό RΟΟΤ ... εδώ ....

Presentation Root ... εδώ ...
Investors Root ... εδώ ...

Προηγούμενες αναφορές ... εδώ ... και ... εδώ ... 

Αριθμός μετοχών : Σύνολο 14,9 εκατομμύρια μετοχές

  • 9,9 εκατομμύρια μετοχές Κατηγορίας Α και
  • 5 εκατομμύρια μετοχές Κατηγορίας Β

Κάθε Μερίδιο Κατηγορίας Α έχει δικαίωμα μίας ψήφου, ενώ κάθε Μερίδιο Κατηγορίας Β δικαιούται 10 ψήφους.

Τομέας : Ασφάλιση αυτοκινήτων με τεχνητή νοημοσύνη
Αριθμός εργαζομένων : 680


IPO : 486 δολάρια ανά μετοχή. Έναρξη διαπραγμάτευσης, 28 Οκτωβρίου 2020.
Προσφέρθηκαν 2,3 εκατομμύρια νέες μετοχές σε τιμή 486 δολαρίων (27 δολάρια ήταν η IPO αλλά αργότερα έγινε reverse split 1/18) ανά μετοχή και στο ταμείο της εταιρίας εισέρρευσαν καθαρά 1,098 δισεκατομμύρια δολάρια.

Με την IPO της η Root πέτυχε αποτίμηση 6,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων που τοποθετούσε τη Root πολύ υψηλότερα από τις ασφαλιστικές εταιρείες SelectQuote και Lemonade, οι οποίες είχαν επίσης τις IPO τους το 2020 και αποτιμήθηκαν σε 3,25 δισεκατομμύρια δολάρια και 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα. 

Revesre split : Στις 12 Αυγούστου 2022 η μετοχή της Root έκλεισε στα 95 σεντς και στις 15 Αυγούστου 2022 πραγματοποιήθηκε reverse split μετοχών 1 προς 18.

Χρέος Root : 300 εκατομμύρια δολάρια σε πενταετές δάνειο
Η Root έχει ένα ακριβό πενταετές δάνειο 300 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο εκδόθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2022. Η λήξη είναι στις 27 Ιανουαρίου 2027.
Στο τέλος του 2023, η Root είχε 171,2 εκατομμύρια δολάρια σε βραχυπρόθεσμες και σταθερές επενδύσεις συν 678,7 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά. Εφόσον η Root βρίσκεται σε σημείο break even, όπως όλα δείχνουν, με τις λειτουργικές ταμειακές ροές και τα προσαρμοσμένα EBITDA να καθίστανται θετικά η εταιρία δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να αποπληρώσει το χρέος της, είτε να το αναχρηματοδοτήσει με καλύτερους όρους το 2027. Διαφορετικά το δάνειο αυτό θα είναι ένα σημείο προβληματισμού.


Συνεργασία με Carvana ... εδώ ...
Τον Οκτώβριο του 2021, η Root έκδωσε εξαγοράσιμες μετατρέψιμες προνομιούχες μετοχές στην Carvana μέσω μίας Επενδυτικής Συμφωνίας. Η Root έλαβε 126,5 εκατομμύρια δολάρια με σκοπό την έκδοση 14,1 εκατομμυρίων μετοχών εξαγοράσιμων μετατρέψιμων προνομιούχων μετοχών. 


Σήμερα, κατόπιν και του reverse split, η τιμή μετατροπής είναι 162 δολάρια ανά μετοχή ενώ θα εκδοθούν 0,8 εκατομμύρια μετοχές κατηγορίας Α. 
H συνεργασία αφορά τις τεχνολογίες και των δύο εταιρειών με σκοπό να αναπτυχθεί μια ενσωματωμένη εμπειρία για τους πελάτες που αγοράζουν αυτοκίνητο με την Carvana.


Δραστηριότητα
Η Root ιδρύθηκε το 2015 με βάση την πεποίθηση ότι η ασφάλιση αυτοκινήτου πρέπει να βασίζεται κυρίως στις συμπεριφορές οδήγησης και όχι στα δημογραφικά στοιχεία. Η εταιρεία έχει φέρει επανάσταση στον κλάδο της αρχαϊκής ασφάλισης αυτοκινήτων χρησιμοποιώντας τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας και επιστήμη δεδομένων για να προσφέρει δίκαιες, εξατομικευμένες τιμές σε καλούς οδηγούς.


Η εταιρεία έχει συλλέξει 20 δισεκατομμύρια μίλια δεδομένων κινητής τηλεματικής για να βελτιώσει και να ενημερώσει τα μοντέλα τιμολόγησης. Με περισσότερες από 12 εκατομμύρια λήψεις, η σύγχρονη εμπειρία εφαρμογής επιτρέπει στους οδηγούς να λαμβάνουν το συμβόλαιό τους σε λιγότερο από 1 λεπτό, να διαχειρίζονται την πολιτική τους και να υποβάλλουν αξίωση. Ένα ιδιόκτητο σύστημα αξιώσεων, σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνικές μηχανικής εκμάθησης, επιτρέπει την αυτοματοποιημένη δαπάνη ζημιών, τη γρήγορη πληρωμή αξιώσεων και την υψηλότερη ικανοποίηση των πελατών.

Η Root είναι ο πρώτος αδειοδοτημένος ασφαλιστικός φορέας της χώρας που τροφοδοτείται εξ ολοκλήρου από κινητά και αυτή τη στιγμή προσφέρεται σε 34 πολιτείες.

Αποτελέσματα Q1 2024
Η Root ανέφερε αποτελέσματα πρώτου τριμήνου 2024 που ξεπέρασαν σημαντικά τις προσδοκίες των επενδυτών. Για πρώτη φορά, η εταιρεία δημιούργησε λειτουργικά έσοδα 5,4 εκατομμύρια δολάρια και θετικά προσαρμοσμένα EBITDA 15,1 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι η Root πέτυχε αυτά τα αποτελέσματα ενώ υπερδιπλασίασε τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα κατά +146% σε ετήσια βάση και τις ισχύουσες πολιτικές (αριθμός συμβολαίων) κατά +101% από έτος σε έτος και έφθασαν τις 401.255 από 199.685 το Q1 2023 και 341.764 το Q4 2023.

Αυτά τα αποτελέσματα ήταν κάτι περισσότερο από μια απλή επιβεβαίωση των αριθμών του τέταρτου τριμήνου του 2023 που ξεκίνησαν το ράλι της μετοχής τον Φεβρουάριο 2024. Η διοίκηση της Root αναφέρει :
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα προσωπικών γραμμών στις Η.Π.Α. Μην κάνετε λάθος, βρισκόμαστε ακόμα σε πολύ πρώιμα στάδια επίτευξης του οράματός μας και απέχουμε πολύ από τις τελικές μας φιλοδοξίες».

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή αρχικά διαπραγματεύτηκε +20% στα 85 δολάρια. Ωστόσο, στη συνέχεια η μετοχή έχασε αυτά τα κέρδη, ενώ την επόμενη ημέρα διαπραγμάτευσης έχασε ακόμη και 19% σε σχέση με την τιμή της μετοχής πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και έκλεισε στα 57 δολάρια.

Τι μπορεί να φόβισε την αγορά και οδήγησε την μετοχή σε πτωτική τροχιά παρόλο τα εντυπωσιακά αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα του Q1 2024 ήταν όντως εντυπωσιακά, καθώς τα 15 εκατομμύρια δολάρια σε προσαρμοσμένο EBITDA αντιπροσωπεύουν ένα προσαρμοσμένο περιθώριο EBITDA σχεδόν 6%, ενώ η τελική ζημιά μόλις των 6 εκατομμυρίων δολαρίων δείχνει ότι η Root είναι πολύ κοντά στην επίτευξη του βραχυπρόθεσμου στόχου της για κερδοφορία GAAP.

Η επίτευξη αυτών των εκρηκτικών αποτελεσμάτων βασίστηκε στην συνεχιζόμενη βελτίωση του δείκτη ζημιών (Gross Loss Ratio), στη σταθερή βάση των δαπανών και στην εκπληκτική ανάπτυξη της Root. Ο δείκτης μεικτών απωλειών ατυχημάτων ανήλθε στο 61%, μια βελτίωση 4 μονάδων από έτος σε έτος, την οποία η Root αποδίδει στη συνεχιζόμενη επένδυση στην επιστήμη και την τεχνολογία δεδομένων. Ωστόσο, η Root αναγνώρισε επίσης ότι επωφελήθηκαν από μια ευνοϊκή τάση εποχικότητας το 1ο τρίμηνο, καθώς υπάρχουν γενικά λιγότερα μίλια που διανύονται τους χειμερινούς μήνες.

Στην κλήση κερδών, η Root διευκρίνισε ότι αναμένουν «…ο λόγος ζημιών του 2ου τριμήνου θα είναι αυξημένος σε σύγκριση με το 1ο τρίμηνο και αυτό οφείλεται πραγματικά στην εποχικότητα…κάθε χρόνο βλέπουμε ότι ο δείκτης ζημιών αυξάνεται λίγο στο 2ο τρίμηνο και αυτό είναι πραγματικά επειδή οι άνθρωποι οδηγούν περισσότερο…»

Προκαταβολές τιμολόγησης και αναδοχής στο 1ο τρίμηνο
Η επιστολή μετόχων του πρώτου τριμήνου της Root αναφέρει τις αξιοσημείωτες εξελίξεις στην τιμολόγηση και την αναδοχή, κυρίως λόγω της διευρυνόμενης τεχνολογίας και των δυνατοτήτων συλλογής δεδομένων. Εδώ είναι τα βασικά σημεία:

  • Βελτιωμένη χρήση δεδομένων και ανάπτυξη μοντέλων : Η Root έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην εξέλιξη των μοντέλων τιμολόγησης της, τα οποία πλέον ενσωματώνουν παραδοσιακά δεδομένα και δεδομένα συμπεριφοράς. Αυτή η πρόοδος είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη καθώς επιτρέπει την καλύτερη ευθυγράμμιση της τιμολόγησης με τα επιμέρους επίπεδα κινδύνου, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την ακρίβεια αναδοχής. Η εταιρεία αναμένει να ολοκληρώσει την ανάπτυξη αυτών των νέων μοντέλων έως το δεύτερο εξάμηνο του 2024, διατηρώντας την ετήσια παράδοση σημαντικών βελτιώσεων στις τιμές.
  • Παρουσίαση του Ενημερωμένου Μοντέλου Αναδοχής : Τον Ιανουάριο, η Root παρουσίασε μια ενημερωμένη έκδοση του μοντέλου αναδοχής της. Αυτό το νέο μοντέλο ενσωματώνει τα πιο πρόσφατα δεδομένα, ευθυγραμμίζεται με τα τρέχοντα σχέδια αξιολόγησης και ενσωματώνει νέους δείκτες κινδύνου. Αυτή η βελτίωση υποστηρίζει την ικανότητα της Root να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, ιδιαίτερα σε πελάτες που είναι κατάλληλοι για τις προσφορές των προϊόντων τους.
  • Εφαρμογή και προσέγγιση αγοράς : Τα ενημερωμένα μοντέλα τιμολόγησης έχουν κυκλοφορήσει σε αγορές που αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 80% των νέων πολιτικών της Root. Τα πρώτα σχόλια και τα αποτελέσματα από αυτές τις αγορές υποδεικνύουν ότι τα νέα μοντέλα έχουν την αναμενόμενη απόδοση, βοηθώντας τη Root να στραφεί προς ένα πιο διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ασφαλισμένων.
Αναφέρει η διοίκηση της Root ...
«Καθώς μεγαλώνουμε, το σύνολο δεδομένων μας μεγαλώνει, γεγονός που μας επιτρέπει να επανεκπαιδεύσουμε τα μοντέλα μας και να προσφέρουμε καλύτερες τιμές στους πελάτες. Με τη σειρά μας, με καλύτερες τιμές, είμαστε σε θέση να αναπτυσσόμαστε πιο αποτελεσματικά, οδηγώντας σε έναν ενάρετο κύκλο».

Η καθοδήγηση Q2 φοβίζει ...
Όπως αναφέρθηκε ήδη στην επιστολή μετόχων του τέταρτου τριμήνου 2023, η Root παρουσίασε μείωση των μηνιαίων νέων γραπτών προς το τέλος του πρώτου τριμήνου στο κανάλι Direct τους ως αποτέλεσμα της αύξησης του ανταγωνισμού στην αγορά και των εποχιακών τάσεων.

Παρόλα αυτά, η Root σημείωσε αύξηση 18,4% στο τρίμηνο σε Gross Premiums Written στα 330,7 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο. Μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2024, το Inforce Premium (Ετήσια ασφάλιστρα) έφτασε τα 1.189,3 εκατομμύρια δολάρια.

Στη καθοδήγηση, η διοίκηση της Root, παρείχε προειδοποιητικές οδηγίες στην κλήση κερδών που μπορεί να εξηγήσει γιατί η μετοχή πουλήθηκε παρά τους ισχυρούς αριθμούς του πρώτου τριμήνου:

«Προχωρώντας προς τα εμπρός, σκοπεύουμε να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στη στοχαστική και πειθαρχημένη ανάπτυξη και αναμένουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην απόκτηση πελατών, εφόσον επιτυγχάνονται στοχευμένα οικονομικά στοιχεία. Αναμένουμε ότι τα επίπεδα μικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων το δεύτερο τρίμηνο θα μειωθούν σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο λόγω της εποχικότητας και των αλλαγών στο ανταγωνιστικό τοπίο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Alex Timm αργότερα στην κλήση κερδών άφησε να εννοηθεί ότι τα ασφάλιστρα που ισχύουν είναι σταθερά το 2ο τρίμηνο έναντι του 1ου τριμήνου, κάτι που δεν θα ήταν πραγματικά συνεπές με μια μείωση των εγγεγραμμένων μεικτών ασφαλίστρων:
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ανάπτυξή μας PIF (Policies In Force) από το έτος μέχρι σήμερα, και πάλι, θα παρακολουθούμε συνεχώς το περιβάλλον για να δούμε πώς εξελίσσεται. Και αν το σωστό για την επιχείρηση είναι να διατηρήσουμε το PIF σταθερό, αυτό θα κάνουμε. Σίγουρα πιστεύουμε ότι μπορούμε να αναπτύξουμε την επιχείρηση μακροπρόθεσμα και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό. Αλλά δεν πρόκειται να παρέχουμε τριμηνιαίες οδηγίες PIF».

Συνολικά, φαίνεται ξεκάθαρο ότι η τεράστια ανάπτυξη του Root μπορεί να σταματήσει το 2ο τρίμηνο, ωστόσο η εταιρεία έχει φροντίσει σαφώς να μην ξεπεράσουν τις προσδοκίες.

Η Root αντιμετωπίζει την πρόκληση του υψηλότερου κόστους μάρκετινγκ στο άμεσο κανάλι της, εξισορροπώντας στρατηγικά την κερδοφόρα ανάπτυξη μέσω του καναλιού συνεργασίας της. Η Root έχει αναπτύξει νέα άρθρα στο κανάλι συνεργασίας της κατά 68% σε ετήσια βάση και επανέλαβε ότι η επέκταση αυτού του καναλιού είναι θεμελιώδης για τη μακροπρόθεσμη στρατηγική ανάπτυξης.

Στην κλήση κερδών, ο CEO Timm εξήγησε πώς βλέπει το κανάλι Partnership ως μια ιδιαίτερα σταθερή πηγή ανάπτυξης για την εταιρεία. Αυτή η προοπτική βασίζεται στη σταθερή απόδοση του καναλιού και στη σημαντική ανάπτυξη από έτος σε έτος, η οποία, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε από μια μικρότερη βάση σε σύγκριση με το κανάλι Direct, ήταν τόσο σημαντική όσο και αξιόπιστη. Η σταθερότητα προέρχεται από τη δυνατότητα αξιοποίησης της τεχνολογίας για απρόσκοπτες, ολοκληρωμένες ασφαλιστικές προσφορές που είναι ενσωματωμένες απευθείας σε πλατφόρμες συνεργατών. Αυτό όχι μόνο διαφοροποιεί τη Root από τους ανταγωνιστές, αλλά διασφαλίζει επίσης μια σταθερή εισροή πελατών μέσω καθιερωμένων δικτύων συνεργατών. Η εμπιστοσύνη του Διευθύνοντος Συμβούλου στις μελλοντικές δυνατότητες ανάπτυξης του καναλιού υπογραμμίζει τη στρατηγική του σημασία ως αξιόπιστο πυλώνα για τη συνολική στρατηγική επέκτασης της Root.


Από οικονομική άποψη, η Root υπαινίσσεται κάπως πιο ήπιους αριθμούς για το Q2 σε σχέση με τους αστρικούς αριθμούς Q1: Ο λόγος απωλειών στο Q2 προβλέπεται να είναι υψηλότερος από το Q1, λόγω της εποχικής τάσης αυξημένης οδήγησης κατά τη διάρκεια της θερμότερης άνοιξης και του καλοκαιριού. μήνες, κάτι που συνήθως οδηγεί σε περισσότερες αξιώσεις. Επιπλέον, αναμένεται ένα σημαντικό εφάπαξ οικονομικό πλήγμα από μια φορολογική υποχρέωση 10,6 εκατομμυρίων δολαρίων που προέκυψε λόγω της κατοχύρωσης Μονάδων Περιορισμένων Μετοχών (RSUs) και Μονάδων Μετοχών Απόδοσης (PSUs), μετά από ανατίμηση της τιμής της μετοχής. Το θετικό είναι ότι αναμένεται μείωση των εξόδων πωλήσεων και μάρκετινγκ για το άμεσο κανάλι.

Η εκπληκτική αύξηση των Ετησίων Ασφαλίστρων (In Force Premium)
 
Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Root, με τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου 2024, επιβεβαίωσε ότι οι αριθμοί του τέταρτου τριμήνου του 2023 που ξεκίνησαν το ράλι δεν ήταν περιστασιακοί. Οποιαδήποτε απογοήτευση εδώ ήταν ο πραγματικός κίνδυνος στη μετοχή. Πολύ ξεκάθαρα, η Root είναι τώρα μια ακόμη πιο ισχυρή εταιρεία από ό,τι πριν από την κυκλοφορία της έκθεσης του πρώτου τριμήνου. Η διοίκηση εκφράζει υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης στις δυνατότητες αναδοχής, στο επιχειρηματικό της μοντέλο και στην επίτευξη βιώσιμων κερδών GAAP με την υπάρχουσα κεφαλαιακή βάση των 493 εκατομμυρίων δολαρίων σε μη επιβαρυμένα μετρητά.


Με κεφαλαιοποίηση 839 εκατομμυρίων δολαρίων, η Root διαπραγματεύεται κατά 0,7 φορές σε σχέση με το Inforce Premium  των 1189,3 εκατομμυρίων δολαρίων στο τέλος του 1ου τριμήνου.

Η ασφαλιστική εταιρεία Lemonade, με 17,38 δολάρια η τιμή της μετοχής, που επίσης μόλις ανέφερε αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο διαπραγματεύεται 1,55 φορές το Inforce premium (Ετήσιο Ασφάλιστρο) των 794,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η Lemonade ανέφερε επίσης προσαρμοσμένο EBITDA ύψους -33,9 εκατομμυρίων δολαρίων το πρώτο τρίμηνο, με περιθώριο EBITDA -17% σε ετήσια βάση σε σχέση με το ισχύον ασφάλιστρο. Η λεμονάδα αναπτύσσεται επίσης πολύ πιο αργά με αύξηση 22% στο ακαθάριστο εγγεγραμμένο ασφάλιστρο από έτος σε έτος.

Μετά από τα αποτελέσματα των δύο εταιρία του πρώτου τριμήνου, η μετοχή της Root μάλλον θα πρέπει να διαπραγματεύεται με premium, όχι με έκπτωση έναντι της Lemonade.

Η Root αναμένεται πως θα επιτύχει inforce premium περίπου 1.400 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το τέλος του 2024. Εάν υποθέσουμε σταθερό inforce-premium το 2ο τρίμηνο, θα χρειαζόταν μόνο 8,5% ανάπτυξη το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο για να φτάσει εκεί από τα τρέχοντα επίπεδα.

Εάν η Root διαπραγματευτεί 1 φορά το  inforce-premium μέχρι το τέλος του έτους, αυτό θα σήμαινε ότι η μετοχή θα πρέπει να ανέλθει στα 94 δολάρια που σημαίνει θα πρέπει να κινηθεί 76% υψηλότερα από την τιμή των 56 δολαρίων. Αν η Root διαπραγματευόταν στο τρέχον πολλαπλάσιο της Lemonade, τότε η μετοχή της Root θα πρέπει να ανέλθει στα 145 δολάρια.

Σημείωση
Το 95% της παραπάνω παρουσίασης-ανάλυσης είναι αντιγραφή από Ιστότοπο που παρακολουθώ τον αναλυτή και συμφωνώ με τη παρουσίαση της ROOT.  

78 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε κ.Τακη για τη βαθειά ανάλυση...τεχνικά όσο κρατάει τη γραμμή λαιμού σε αυτά τα επίπεδα δεν συντρέχουν λόγοι για χαμηλότερα
    Αν σπάσει κατω αποφασιστικά από εδώ η διπλή κορυφή ενεργοποιηθεί με στόχο τη ζώνη 25-27 ντολαρς .Ιδωμεν..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ εδώ είμαι πεπεισμένος ότι κάτι μεγάλο δημιουργείται.

      Διαγραφή
    2. Το Q2 θα είναι ολίγο άσχημο και με κάποια έκτακτα έξοδα.
      Αν και σε αυτό το τρίμηνο τα προσαρμοσμένα EBITDA είναι θετικά και τα λειτουργικά έσοδα δεν είναι αρνητικά τότε δεν φοβάμαι τίποτα.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα σας. Τις ευχές μου σε όσους γιορτάζουν αλλά και λόγω των ημερών, αν και η θρησκεία δεν είναι το φόρτε μου.

    INCR αποχαιρέτησα τη μισή θέση μου σήμερα με άνω του 120% απόδοση. Τα υπόλοιπα παραμένουν για μακροπρόθεσμα γιατί πιστεύω στην εταιρεία όπως έχω ξαναγράψει. Συνεχίζω τη στρατηγική μου με όσο γίνεται παρόμοιες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. JUMIA
    Τα αποτελέσματα τα βρίσκω καταπληκτικά...μεγάλη βελτίωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι ... όμως θεωρώ δύσκολο σε αυτό το τρίμηνο να κάνει υπέρβαση στα 8 με 8,3 δολάρια.
      Της έκανα ένα πετυχημένο trade σήμερα και είμαι όξω.

      Διαγραφή
  4. Άλλη μια εταιρία που είναι ανταγωνίστρια της Pagaya, της OPFI και της LC είναι η OPRT.
    IPO 15 δολάρια προ τριετίας ... δίνει ένα σκασμό δάνειο και διαπραγματεύεται στο 25% της Book Value ... πολύ χαμηλά είναι.
    Το κακό είναι η εξάρτηση της απο μόνο μία τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OPRT τη βρίσκω οκ....αλλά έχει ένα τρομερό μεγάλο γκαπ σε weekly candle....που δεν σε αφήνει να μπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τεχνικά πρέπει να εισαι ήδη μέσα από τα 2.4 $......αλλά στο εύρος 2.5-3 $ έχει εβδομαδιαίο gap
    Αν το τεστάρει σαν σαπορτ...αλλα και να το κλείσει μερικως είναι screaming buy signal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. UPST
    Η κατηφόρα προς το TEO-target περιξ 4--6.5 $....είναι σχεδον σίγουρη για μενα...!!
    Τα τεχνικά της μετοχής είναι ΔΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κε Τεό, όταν ήταν η μετοχή στα 13$ πριν ακριβώς ένα χρόνο πως ήταν τα τεχνικά της?
      Καλοπροαίρετα ρωτάω, αν μπορέτε γυρίστε εκεί και κάντε μια τεχνική ανάλυση.

      Και το λέω επειδή τότε βγήκε η είδηση ότι θα έχει προσθετη χρηματόδότηση με 2 ή 4 δις, δε θυμάμαι και ξεκινησε ένα ράλι που η μετοχή ΔΕΝ έπεφτε και την πήγε στα 73 μεσα σε 3 μηνες.

      πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα, τα τεχνικά της θα φτιάξουν μετά το +200%.

      Πιστεύω πιο σημαντικό αυτό που γίνεται με τη SEC.

      Διαγραφή
    2. Κοιτάω πάντα τη μεγάλη εικονα της...το πτωτικο της μεγάλο κυμα από τα 400 δολάρια και κάτω
      Όταν θα κάνει υψηλότερο υψηλό και υψηλότερο χαμηλο τότε η μεγάλη τάση θα έχει γυρίσει σε ανοδική και μπαίνεις ΆΦΟΒΑ
      Τώρα είμαστε ακόμα σε πλαγιοκαθοδικη κίνηση....άμα έχεις το chart μπροστά σου όλα θα είναι ξεκάθαρα

      Διαγραφή
    3. κε Τεο, τι τιμές είναι το υψηλότερο υψηλό και το υψηλότερο χαμηλό?

      Διαγραφή
  8. Καλημερίζω. Ελληνικό χρηματιστήριο, εναλλακτική αγορά, dotsoft. Είπα να την κοιτάξω μήπως βγει καμία περίπτωση τύπου performance, αλλά οι τύποι με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων την έχουν πάει +50% με 5-6 χιλιάρικα τζίρο, αφού μοίρασαν μερικά τεμάχια "μεταξύ συγγενών και φίλων". Αυτά τα κόλπα δεν μου αρέσουν, απαξιώνουν τον θεσμό. Δεν ξέρω βέβαια αν ενδιαφέρει κάποιον φίλο του ιστολογίου ακόμη το ελληνικό χρηματιστήριο, οπότε ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ. Τάκη, τα χθεσινά αποτελέσματα στην UPST, πως τα κρίνετε; Συνεχίζετε να είσαστε επενδυμένος στην εταιρία και αισιόδοξος για την μελλοντική της πορεία; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την έχω μελετήσει αναλυτικά ... όμως μου δίνεται η εντύπωση ότι όποιος πουλάει εδώ θα μετανιώνει.

      Διαγραφή
    2. Εάν μπείτε στον κόπο να τα μελετήσετε, θα εκτιμούσα όποιο σχόλιο σας κρίνετε ότι αξίζει αναφοράς. Σας ευχαριστώ και πάλι κ. Τάκη.

      Διαγραφή
    3. https://finance.yahoo.com/news/fintech-upstart-says-received-sec-213958524.html

      Διαγραφή
    4. Στην UPST συνεχίζετε να έχετε θέση κ. Τάκη; Με τρομάζει πολύ το ότι κάτι εξετάζουν οι αρχές στην εταιρία. Δεν ξέρω πόσο άσχημο μπορεί να είναι αυτό.

      Διαγραφή
    5. Πάντα έχω τη βασική μου θέση ... εχθές πήρα και μερικά για trade ... καλά αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    6. Ξέρουμε κύριοι πόσο διαρκούν αυτές οι έρευνες;

      Διαγραφή
    7. Upst

      Για το δεύτερο εξάμηνο του 2024, η Upstart αναμένει:

      Έσοδα από τέλη περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια,
      .............
      Στα Α τρίμηνο 138
      Β τρίμηνο guidance 135
      ......
      2ο εξάμηνο λοιπόν περιμένει αύξηση στα έσοδα απο τέλη.

      Διαγραφή
    8. Για σκέψη και περισυλλογή
      https://investor.oportun.com/news-events/press-releases/detail/125/oportun-wins-best-use-of-ai-in-fintech-at-2024

      Διαγραφή
    9. Oportun Financial Corporation

      https://d1io3yog0oux5.cloudfront.net/_083d4f51ba73323bc857784936e52be5/oportun/db/2227/21700/pdf/Earnings+Deck+%28Mar+2024+10Q%29+%281%29.pdf

      Διαγραφή
    10. ΙPO : 15 δολάρια ανά μετοχή. Έναρξη διαπραγμάτευσης 30η Σεπτεμβρίου 2019.
      Προσφέρθηκαν 7.187.500 μετοχές στα 15 δολάρια. Συνολικά, προσφέρθηκαν 4.873.356 μετοχές από την Oportun και 2.314.144 μετοχές από παλαιούς μετόχους της Oportun.
      Εισπράχθηκαν καθαρά 60,5 εκατομμύρια δολάρια, δίνοντας στην εταιρεία κεφαλαιοποίηση 405 εκατομμυρίων δολαρίων.

      Διαγραφή
    11. Giruard - UPSTART

      Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι η κατάσταση χρηματοδότησης στην πλατφόρμα μας αρχίζει να βελτιώνεται για τις τράπεζες και τις πιστωτικές ενώσεις, καθώς και για τους επενδυτές πιστώσεων. Ελπίζουμε ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί μέχρι το 2024. Δυστυχώς, ο κίνδυνος και το ενδιαφέρον των καταναλωτών παραμένουν στα υψηλά ή κοντά σε ιστορικά υψηλά, με συνέπεια να περιορίσουν τον όγκο των συναλλαγών στην πλατφόρμα μας.

      Δεδομένου αυτού του συνδυασμού, και υποθέτοντας ότι τα επιτόκια στο Upstart παραμένουν στα τρέχοντα υψηλά τους επίπεδα ή κοντά, αναμένουμε να μειώσουμε τη χρήση του ισολογισμού μας για τη χρηματοδότηση δανείων που δεν αποτελούν σκοπούς Ε&Α. Αυτό θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα αυτά τα κεφάλαια αλλού, επομένως θα συνεχίσουμε να είμαστε ευέλικτοι και ανταποκρινόμενοι στη χρήση των ισολογισμών μας για να κάνουμε το σωστό για την επιχείρηση.

      Το 1ο τρίμηνο, το 90% των μη εξασφαλισμένων δανείων στην πλατφόρμα Upstart ήταν πλήρως αυτοματοποιημένα, υψηλό όλων των εποχών για εμάς.

      Για τον δανειολήπτη, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν έγγραφα για αποστολή, δεν απαιτείται τηλεφωνική κλήση και τελική έγκριση σε λίγα δευτερόλεπτα. Για την Upstart και τους συνεργάτες δανεισμού μας, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος στον κύκλο για να επεξεργαστεί και να ολοκληρώσει την αίτηση δανείου. Ο αυτοματισμός είναι χαρακτηριστικό του δανεισμού με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης και η Upstart στοχεύει να είναι ο καλύτερος σε αυτό.

      Sanjay Datta
      Αυτήν τη στιγμή αναμένουμε ότι αυτές οι προσπάθειες θα καταλήξουν σε χρηματοδότηση περίπου 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσω δεσμευμένων κεφαλαίων και άλλων συμφωνιών συνεπένδυσης κατά τους επόμενους 12 μήνες.

      Υποθέτοντας ότι δεν ελλοχεύουν νέα πιστωτικά σοκ στον ορίζοντα, αναμένουμε επιστροφή σε διαδοχική ανάπτυξη το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους και επιστροφή σε θετικά EBITDA έως το τέλος αυτού του έτους.

      Το UMI έκανε μια βουτιά πολύ πρόσφατα, κάτι που φυσικά μας αρέσει να βλέπουμε. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να πούμε ότι μετακινείται πολύ από εβδομάδα σε εβδομάδα. Ενημερώνουμε τον ιστότοπο κάθε εβδομάδα και θα τον δείτε να πηδάει λίγο. Έχει πάρει μια ωραία τροπή και θα θέλαμε να το δούμε να γίνεται τάση.

      Διαγραφή
    12. Ωστόσο ...

      Κοιτάζω Pagaya & Upst ... συμπεράσματα.
      Και οι δύο τίγκα στα δάνεια.
      Η UPST σταθερότητα η pagaya μια ελαφριά ανάπτυξη ... τα ίδια κεφάλαια της Pagaya μεγαλύτερα της UPST και με μικρότερο χρέος.

      Δεν βρίσκω κανένα λόγο να έχει η pagaya μικρότερη κεφαλαιοποίηση απο UPST. Ίσα, ίσα θα πρέπει να έχει μεγαλύτερη.
      Με UPST στα 25 δολ η PAGAYA θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 30

      Διαγραφή
    13. Παρόλα αυτά θεωρώ πιθανό η μετοχή θα δοκιμάσει τα 70 δολάρια στις επόμενες 52 εβδομάδες.

      Διαγραφή
    14. κε Τακη το προβλημα είναι ότι υπάρχει κολλημα με συγκεκριμενες εταιρίες στις ΗΠΑ. Πάντα η Upst θα έχει μεγαλυτερη κεφαλαιοποίηση απο την pgy εκτός κι αν πχ χρεοκοπήσει ο ένας από τους δυο βασικούς πελάτες της.

      Πήρε 50% απο τα αποτελέσματα μέσα σε 4 ημέρες. Η PGY είναι κατηγορία μετοχής "sofi" .

      Με την πρωτη μειωση επιτοκίου από τη FED, η upst θα πιάσει για πλάκα τα περσινα υψηλά, ανεξάρτητα απο αποτελέσματα.

      Διαγραφή
  10. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ special Kai ΑΥΤΗ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑ ΣΤΟ ΕΥΡΟΣ 50-70

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εξαιρετικά τα αποτελέσματα στην PGY. Για όποιον ενδιαφέρεται: https://investor.pagaya.com/financial-information/financial-results

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως ... το thread σίγασε στα 11 δολάρια .... Στα 1,2 και 1,5 προ reverse λαλίστατοι όλοι.
      Αν αποφανθώ ότι βγάλαν τους μικρους όξω τότε ...

      Διαγραφή
    2. Τα παλιά 2,5 δολάρια είναι τα 30 σήμερα μετά και το reverse.

      Διαγραφή
    3. Σιγάσατε κύριοι στη Pagaya.
      Τα παλιά 1,5 δολάρια είναι τα σημερινά 18.

      Διαγραφή
  12. Στην PGY με αύτα τα αποτελέσματα προτείνετε διακράτηση... Με ταλαιπωρεί αρκετό καιρό... Βλέπετε περαιτέρω ανάπτυξη στην εταιρία? Ευχαριστω. Επίσης μια γνώμη κ για την. Paysign θα ήταν ευχής έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο CEO και συνιδρυτής σχολιάζει ...
      Έχουμε τώρα τρεις από τις κορυφαίες τράπεζες της χώρας που χρησιμοποιούν το προϊόν Pagaya και πολλά άλλα
      στα σκαριά. Και όπως κοινοποίησα, προσθέσαμε επίσης το Elavon, τις Υπηρεσίες Εμπορικών Υπηρεσιών και τις Λύσεις Πληρωμών της
      Τράπεζας των ΗΠΑ στον κλάδο POS μας. Μόλις ένα τέταρτο μετά την ανακοίνωση της προσθήκης της US Bank στον κλάδο των προσωπικών
      δανείων μας. Αυτό μιλάει για την αξία των προϊόντων μας

      Διαγραφή
    2. Τώρα, εξετάζοντας την ευρύτερη σειρά υποψήφιων δανειστών μας, βρισκόμαστε επί του παρόντος σε συζητήσεις τελικού σταδίου με
      έξι μεγάλους δανειστές στους κύριους κλάδους προσωπικών δανείων, αυτοκινήτων και σημείων πώλησης. Προχωράμε στον αγωγό των
      τραπεζών μας και αναμένουμε να ενσωματώσουμε τρεις νέους παρόχους σημείων πώλησης ή τράπεζες στον κλάδο των σημείων
      πώλησης τους επόμενους 12 έως 18 μήνες.

      Διαγραφή
  13. Φαντάζομαι δεν θα έχει μείνει κάποιος με ADMA ! Αν υπάρχει μπράβο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και όμως υπάρχει κ Optimist, την Παρασκευή έφυγε το 50% στα $8.5 και περιμένω τα $10-12 (στο επόμενο τρίμηνο ?) για να κλείσω τη θέση.
      Φυσικά την έμαθα εδώ στο blog, ευχαριστώ κ Τάκη

      Διαγραφή
  14. κ.Τάκη μια ματιά στην HG αν προλαβαίνετε μια και έχετε ασχοληθεί πρόσφατα με ασφαλιστκές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. IPO στα 15 δολάρια όπου προσφέρθηκαν 15.000.000 μετοχές.
      Όμως προσοχή .... 8.750.000 μετοχές δόθηκαν από ορισμένους από τους σημερινούς μετόχους.

      Εσείς τι λετε; Πούλησαν ακριβά ή φθηνα;
      Και αυτό συνέβη πρόσφατα ... 9 Νοεμβρίου 2023

      Διαγραφή
    2. Ακριβά λογικά , έβγαλε καλά αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    3. https://www.hamiltongroup.com/press-release/hamilton-announces-share-repurchase-from-funds-affiliated-with-blackstone/
      παράξενο και αυτό , επαναγοράζει 9.000.000 από funds sta 12

      Διαγραφή
  15. Για όποιον ενδιαφέρεται τρέχει μια προσφορά για το zacks/ultimate 30 ημέρες με 1$ μέχρι τα μεσάνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. RENT
    Strong buy stock....με τα τεχνικά να είναι πολύ πολύ καλά για τη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα σας.Aγορα shopify μετά την αξιοσημείωτη πτώση απο τα 70 $ στα 58$ Καναδέζικη με καλά οικονομικά στοιχεία και απο τους leader στο ecommerce. Max 10-15% downside ρίσκο vs. 50-100% upside .Μπήκε και η κάθυ χθές αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Το είδα αφού είχα κάνει τις αγορές μου παρασκευή και δευτερα .Οι 3 μεγαλύτερες θέσεις μοu INMD.MGNI,SHOP H ΤΕΣΛΑ έφυγε στα 196 την περιμένω ξανά γύρω στα 160$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα στην παρέα! Το αφήνω εδώ αν έχει κάποιος να σχολιάσει. Έχω κάνει θέση στη συγκεκριμένη από τα 0,30. https://investors.completesolaria.com/news-releases/news-release-details/complete-solaria-signs-term-sheet-eliminate-carlyle-debt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://investors.completesolaria.com/news-releases/news-release-details/complete-solaria-appoints-solar-industry-veteran-aaron

      Διαγραφή
    2. Απανωτά και μεθοδευμένα τα χτυπήματα του T.J.R. πλέον. Και το timing καθόλου τυχαίο νομίζω.

      Διαγραφή
  19. Καλησπέρα στους φίλους. Για τους συνμετόχους της FOUR, εάν δεν το έχουν ήδη διαβάσει.
    https://finance.yahoo.com/news/shift4-payments-inc-four-chairman-230237110.html
    Έχω πολύ μεγάλη θέση στην εταιρία αλλά δεν προτρέπω να αγοράσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας. Θεωρώ την επιστολή του CEO πολύ bullish. Εγώ είμαι από $40 στο χαρτί. Δεν πούλησα στην φήμη που είχε βγει για πώληση της εταιρίας, θεωρώ ότι θα πιάσει τα $120 όπου θα είμαι ικανοποιημένος και θα πουλήσω.

      Διαγραφή
  20. Χθες το PPI, οι τιμες παραγωγου, βγήκαν πολυ παραπάνω απο το αναμενόμενο. Όμως, σήμερα, το CPI βγήκε ελάχιστα παρακατω.

    Λογικά, υπάρχει lag χρονικό μετάξύ των δυο, η αυξηση στις τιμες παραγωγού θελει λιγο καιρό να περάσει στις τιμες καταναλωτή. Αρα, λογικά, θα δουμε αυξηση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ στο μελλον, έτσι δεν ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. LlLIUM
    Σήμερα έκανε γερο breakout UPP
    Κάτι μεγάλο ξεκινάει από εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. DLOCAL
    τι εγινε εδω κ.Τακη ? Δεν αρέσαν τα αποτελέσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακοινώθηκε ένα πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών 200 εκατομμυρίων δολαρίων, που αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη στις μακροπρόθεσμες προοπτικές.

      Αυτοί στη DLO θα πάθουν ότι έπαθαν οι UPSTιδες που πουλούσαν στα 20 όταν βγήκαν τα αποτελέσματα.

      Η εταιρία πάντως είναι κερδοφόρα ... με θετικά EBITDA , θετικές ταμειακές ροές και γεμάτα ταμεία.
      Απλώς υστέρησαν τα καθαρά κέρδη σε σχέση με Q1 2023

      Διαγραφή
    2. Εγώ πήρα κομμάτια και έκανα και τα traderάκια μου.

      Διαγραφή
  23. Πως τη βλέπετε τη συμφωνία; έχω μια καλή θέση και σκέφτομαι να ελαφρύνω λίγο..έστω κ με ζημιά.
    https://finance.yahoo.com/news/ast-spacemobile-provides-business-first-201500323.html

    MIDLAND, Texas, May 15, 2024--AST SpaceMobile, Inc. ("AST SpaceMobile") (NASDAQ: ASTS), the company building the first and only space-based cellular broadband ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα σας.Magnite price target raised to $20 from $18 at Craig-Hallum Ανακοίνωσε το netflix συνεργασία έχει και με την disney.Mία παλιά γνώριμη θεωρώ ευκαιρεία τώρα την gorv παλιά lazy και έχω στηθεί για αγορές σήμερα που ανακοίνωσε αποτελέσματα και ίσως ταρακουνηθεί πρός τα κάτω.Ισως το έμπειρο μάτι του Κ Τάκη θα με βοηθούσε στά οικονομικά στοιχεία της εταιρείας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κατάρα του Bo Riley.

      Δεν ήθελαν τα 23 δολάρια του Bo Rilley ... ήταν λίγα είπαν.
      Πάρτε τα 3 του δολάρια και 56 σεντς κύριοι της διοίκησης.

      Γενικά το πρόβλημα αυτής είναι το μεγάλο χρέος και το μικρό ταμείο.

      Διαγραφή
    2. Market Cap 50,07 εκ

      Αξία επιχείρησης 672,79 εκατ .... και αυτό μετράει

      Διαγραφή
  25. χαμος με τα microcaps......αποδοσεις 1000-3000-5000% σε λιγες ημερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ο άσχετος ΚλαιωKραχτσάκος απο αγορές ανακαλυψε GAME OVER στα meme - junks και προεξοφλεί καταρρεύσεις τότε πάμε σε νέο γύρο απο Δευτέρα.

      https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/738327/i-stigmiaia-frenitida-me-tis-meme-stocks-me-to-adokso-telos-kai-i-kyriarxia-tis-psyxologias-tou-oxlou

      Διαγραφή
  26. Για τη RENT.. δεν έχουμε παράπονα έτσι...? Πετάει αυτές τις ημέρες....συν το premarket σήμερα..
    Όταν ένα τσαρτ κάνει μπαμ ότι είναι super-bullish...είναι πολύ εύκολο το παιχνίδι
    Στα range...και τα sideways...μπερδεύομαι συνεχώς..!
    Για την UPSTART έχω έτοιμη τεχνική μελέτη και μόλις βρεθώ σε PC...θα τη βάλω
    Πάντως βρισκεται σε σημείο DO or DIE...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ.Τεο με την Pgy τι εικονα έχετε ? ειστε μέσα ακομα?

      Διαγραφή
    2. Όχι....100% έξω εκεί πριν το reverse split.
      Έχει όλα τα καλά η μετοχη...εκτός από το διαγραμμα της....η οποία μου δίνει στόχο εισόδου 5.5-6.5 δολαρια
      Μπορεί να μη πάει ποτέ εκεί......αλλά αυτή είναι η άποψη μου

      Διαγραφή
    3. ψηφίζω die να πουλήσουν όλοι ώστε να πάρουμε στα 15$ και μετά, εκεί στην προεξοφληση μιας μείωσης τον Σεπτέμβρη να βγάλει μισή ειδησούλα να γίνει πύραυλος.

      Να πάμε σε εκλογές χωρίς μια μείωση επιτοκίων δεν το πιστεύω.

      (ξαναέχω ήδη την περσινή μου θέση και το μόνο που με φοβίζει είναι πόσο υγιής είναι η cross river bank)

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα κ. Τάκη. Θυμάμαι προ rs και όταν η Pgy εκινείτο 1.20 -1.40 είχατε την πρώτη σας "διαφωνία" με τον  κ. Τεό. Εσείς λέγατε ότι φοβάστε μήπως πάει 0.80, όπως και τελικά πήγε μετά το rs, ενώ ο κ. Τεό έβλεπε τότε στα διαγράμματα ότι μόνο πάνω έχει. Μετά την τοποθέτηση του κ. Τεό για τιμή 5.5 - 6.5 $, διαφαίνεται μια δεύτερη "διαφωνία" σας, αφού εσείς έχετε πει ότι βάζετε σώβρακα στο 0.8, σημερινά 9-10$.  Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα από τη στιγμή που η τιμή του offer είναι 12.7$; 

      Διαγραφή
    5. Εννοείται ότι δεν συμφωνώ. Μιλάμε για τον Νο1 τιτλοποιητή ABS στις ΗΠΑ ... με δυνατά αποτελέσματα και όπου πλέον εκδίδει και sec.
      Aυτά τα νούμερα που λέει ο κύριος ΤΕΟ τα αποκλείω ... βέβαια επειδή στος αγορές δεν πρέπει να λέμε ποτέ, ΠΟΤΕ ... θα έλεγα θα τα δει μόνο αν διαλυθεί το Αμερικανικό Χρηματιστήριο.

      Διαγραφή
  27. PAGAYA-updated

    https://uploads.disquscdn.com/images/b48fe45ce9853543db6698c88d186fa37207ee2dc305333ca2e55801b7a70028.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. UPSTART HOLDING

    https://uploads.disquscdn.com/images/fc6984c66a35df965e831fd58ed1e2cbbac94f74431a16e841b900a2c2ed481c.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. KITT
    (High adrenaline soon)
    https://uploads.disquscdn.com/images/b050e66e6092a998808f2fd3315c749ed84e62a4cd7ee8ed685116f0f88f8fbe.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. CPNG (COUPANG)

    Πολυ καλη μετοχη...με το διαγραμμα της απλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ......εδω κλίνεις τα ματια και τα αυτια και ΜΟΝΟ αγοραζεις
    Η μετοχη βρισκεται σε ανοδικη τροχια και εχει τελειωσει οριστικα με διορθώσεις και bear markets........... EIMAI KARA BULL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. DRIO
    Τρομερό chart παιδες....και ειναι ακόμα στην αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. New gold (NGD)
    Μετοχή που το chart της εμπνέει εμπιστοσύνη για την συνέχεια...είναι εταιρεία goldmine

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂