Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Kubient & αποτελέσματα Ά τριμήνου 2021

Kubient  .... εδώ ....  

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό KBNT ... εδώ ....
Αριθμός μετοχών : 13.982.471 μετοχές 


Προηγούμενη αναφορά  ... εδώ ...


Η Kubient (KBNT) είναι μια εταιρεία λογισμικού cloud που προσφέρει μια πλατφόρμα διαφημίσεων που συνδέει τους εκδότες απευθείας με το κοινό. Το κύριο προϊόν της KBNT είναι η πλατφόρμα Audience Cloud. Η εταιρεία επιδιώκει να διαταράξει την αγορά ψηφιακών διαφημίσεων ύψους 325 δισεκατομμυρίων δολαρίων και να αντιμετωπίσει το σημερινό αδύναμο σημείο της βιομηχανίας, που είναι η απάτη διαφημίσεων.

Οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν γενικά για διαφημίσεις με βάση τα κλικ, αλλά πολλά από αυτά τα κλικ πραγματοποιούνται με ρομπότ ή διάφορες μορφές απάτης. Το 2019, οι διαφημιζόμενοι έχασαν πάνω από 40 δισεκατομμύρια δολάρια λόγω διαφημιστικής απάτης, το οποίο προβλέπεται να αυξηθεί σε περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2023. Η Kubient έχει ένα λογισμικό που όπως ισχυρίζεται θα αλλάξει το παιχνίδι και ονομάζεται KAI Ad Fraud Prevention (ΚΑΙ).


Αποτελέσματα πρώτου τριμήνου 2021
Τα έσοδα του Α΄τριμήνου 2021 μειώθηκαν σε 707.757 δολάρια από 1,381 εκατομμύρια δολάρια την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Η μείωση των εσόδων οφείλεται στην εφάπαξ αναγνώριση 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων εσόδων κατά τη διάρκεια των τριών μηνών που έληξαν στις 31 Μαρτίου 2020 σε σχέση με το τεστ beta του λογισμικού KAI. Ως αποτέλεσμα των επιτυχημένων δοκιμών KAI beta που πραγματοποιήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2020, η Εταιρεία αυξάνει τον αριθμό των ελέγχων KAI που προγραμματίζονται από μελλοντικούς πελάτες.


Τα τεχνολογικά έξοδα αυξήθηκαν σε 519.755 δολάρια από 478.533 δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι. Αυτή η αύξηση οφείλεται κυρίως στην αύξηση της απόσβεσης των εξόδων λογισμικού και στην αύξηση του κόστους φιλοξενίας cloud.

Τα γενικά και διοικητικά έξοδα αυξήθηκαν στα 1,255 εκατομμύρια δολάρια από 517.089 δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι. Η ετήσια αύξηση των γενικών και διοικητικών εξόδων οφείλεται κυρίως στις αυξήσεις των εξόδων μισθού λόγω της αύξησης του προσωπικού, των επαγγελματικών αμοιβών, των ασφαλιστικών εξόδων, που αντισταθμίστηκαν εν μέρει από τη μείωση των μισθών και των εξόδων γραφείου.

Η εταιρεία παρουσίασε ζημιά 1,796 εκατομμύρια δολάρια, από 58.098 δολάρια ζημιά, την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο. Η αύξηση των καθαρών ζημιών από έτος σε έτος οφείλεται κυρίως στη μείωση των καθαρών εσόδων και στην αύξηση των λειτουργικών εξόδων.


Στις 31 Μαρτίου 2021 , η Εταιρεία είχε ταμειακό υπόλοιπο 32.537.480 εκατομμυρίων δολαρίων
Τα άυλα περιουσιακά στοιχεία αντιστοιχούν σε 1,06 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι συνολικές υποχρεώσεις ανέρχονται σε μόλις 1.824.423 δολάρια.


Συνεπώς η Kubient έχει μια καθαρή θέση 32.475.523 δολάρια και αν αφαιρεθούν τα άυλα περιουσιακά στοιχεία η καθαρή θέση κατέρχεται σε 31.415121 δολάρια.

Η μετοχή στην τιμή των 4,5 δολαρίων δίνει στην εταιρία μια κεφαλαιοποίηση 62.921.119 δολάρια

 Κίνδυνοι

  • Η Kubient είναι μια νέα εταιρεία, οπότε υπάρχουν λίγα ιστορικά δεδομένα για ασφαλέστερες προβλέψεις. 
  • Το επιχειρηματικό μοντέλο της Kubient δεν έχει ακόμη αποδειχθεί.  
  • Πολλά από τα έσοδα 2020 ήταν εφάπαξ για δοκιμές beta .... το ποσό beta ήταν 1,3 εκατομμύρια δολάρια και είχε συμπεριληφθεί στο Α΄ τρίμηνο του 2020
  • Κίνδυνος συγκέντρωσης πελατών. Το 2020 η εταιρεία είχε ουσιαστικά έναν μόνο μεγάλο πελάτη. Ο πελάτης αυτός ήταν το Associated Press και η συνεργασία μαζί του ανανεώθηκε για 1 ακόμη έτος!!
  • Ισχυρός ανταγωνισμός.
  • Επειδή η εταιρεία ακόμη είναι ζημιογόνος και οι ταμειακές ροές της είναι αρνητικές, στην προσπάθεια της να αναπτυχθεί είναι πιθανόν να χρειαστεί χρηματοδότηση, που θα οδηγήσει σε αραίωση μετόχων.

Υπάρχει μόνο ένας αναλυτής που καλύπτει τη μετοχή αυτή τη στιγμή, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο ασφαλιστής IPO της Kubient. Λαμβάνοντας υπόψη τις εκτιμήσεις των πωλήσεων αυτού του αναλυτή αναμένει η Kubient να φτάσει τα 6,6 εκατομμύρια δολάρια το 2021, τα 17,4 εκατομμύρια το 2022, τα 26,2 το 2023, τα 35,4 το 2024 και τα 44,3 εκατομμύρια δολάρια το 2025.
Εάν η Kubient καταφέρει να επιτύχει αυτόν τον ρυθμό ανάπτυξης, τότε είναι πολύ πιθανό η μετοχή, μέχρι το 2025 να καταφέρει να πετύχει πολύ υψηλότερες τιμές από τις σημερινές των 7 δολαρίων.


Για το 2021 η KUBIENT θα χάσει έσοδα ύψους 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων που αφορούσαν τις δοκιμές BETA και θα πρέπει να αντικατασταθούν από νέους πελάτες.

Η Kubient πρέπει ακόμη να αποδείξει ότι το προϊόν της έχει αγοραία αξία. Αυτό θα αποδειχθεί εάν είναι σε θέση να διατηρήσει τους πελάτες εκτός από την απόκτηση νέων πελατών.
Εάν η τεχνολογία Kubient αποδειχθεί ότι είναι επαναστατική στην αγορά, τότε υπάρχει τεράστιο περιθώριο ανάπτυξης. Εάν μάλιστα πετύχει την υποστήριξη της Google τότε σίγουρα θα γίνει ο ηγέτης στην ψηφιακή διαφήμιση.


Εάν όμως δεν μπορέσει να αποδείξει τη χρησιμότητα της τεχνολογίας, τότε η τιμή της μετοχής είναι βέβαιο ότι θα καταρρεύσει.

Τέλος, την 3 Μαρτίου 2021, η Tron TV, μια πλατφόρμα VOD (Video on Demand) που προσεγγίζει περισσότερους από 83 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα ανακοίνωσε πως ξεκίνησε συνεργασία με την Kubient.
Η TronTV, μέσω της πλατφόρμας της, οι διαφημίσεις του καναλιού της διανέμονται και θα ελέγχονται πλέον από την τεχνολογία της Kubient.


150 σχόλια:

  1. Let's not forget the new added members.
    Larry Mlawski as VP of Client Services former revenue growth at Trusted Media Brands and LinkedIn.
    Alex Bryers former Sales Director of Forensiq is now Vice President of KAI Partnerships.
    Kubient is interested to form a strong sales team but i would love to see more technical people joining senior roles as they are a tech company and not a water company.

    In my opinion a new contract with AP indicates that even at the BETA stage the model works and they save money at some degree. In couple of years when the software is going to be stable enough as they gather more data for cross validation, we are looking for an acquisition from one of the big players (most probably Google).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορω να πω οτι ειμαι εμπειρος αλλα τα εσοδα που βλεπω τωρα ειναι επιπεδου ελληνα υδραυλικου. Δηλαδη ο κυριος Μητσος μαυρα βγαζει περισσοτερα σε ενα χρονο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Cornelius ευγε για ZIM & HMY υπεραποδίδετε των δεικτών!
    και η Anglogold (AU) έχει ενδιαφέρον από τους miners.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα στην ομήγυρη. Ενημερωτικά η ZIM βγάζει αποτέλεσματα αύριο όπως και η SBLK... Η GSL έχει ex dividend day την Παρασκευή, δικαιούται όποιος αγοράσει μέχρι και Πέμπτη. Τα containers θα τραβήξουν πολύ ακόμα, όποτε όποιο dip όπως την προηγούμενη εβδομάδα σε NMM, GSL, DAC, ESEA αγοράζεται αβλεπί. Άλλωστε τα συμβόλαια τους είναι πολλές φορές για ένα και δύο χρόνια, όποτε γι'αυτό είναι και για πιο long τοποθέτηση. Βέβαια μ'αυτά που έχουμε ζήσει τον τελευταίο χρόνο εγώ κινούμαι πιο σφιχτά και βραχυμεσοπρόθεσμα, ίδωμεν 🧐

      Διαγραφή
  4. Να προσθέσω ότι η ZIM είναι μέσα στις 5 καλύτερες σε απόδοση ipo τον τελευταίο χρόνο και 10η μεγαλύτερη liner στον πλανήτη
    κάτω από μεγαθήρια βέβαια. Δεν είναι τυχαία η εταιρεία, ούτε ο κλάδος, ούτε η συγκυρία... Η GSL επανέφερε μέρισμα τον Ιανουάριο μετά από 5 χρόνια και το διπλασίασε μέσα στον Μάιο... Εδώ η σχετική λίστα: https://alphaliner.axsmarine.com/PublicTop100/
    Ενδεικτικά αναφέρω ότι το μεγαθήριο η Maersk είχε κέρδη Q1 21 σχεδόν όσο όλο το 2020.🚀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Τάκη, η Clever ως spac είχε κάνει προβολή πωλήσεων 57 εκατ. για το 2021. Στη χθεσινή παρουσίαση αποτελεσμάτων δίνει guidance πωλήσεων για το 2021 στα 20 εκατ. Ή κάτι μου διαφεύγει ή έχουμε πολύ μεγάλη απόκλιση συγκριτικά με τις αρχικές προβολές, που αλλάζει σημαντικά τις προσδοκίες μας.

    υγ.: απολαμβάνω εδώ και χρόνια το blog σας, αλλά δεν είχε τύχει να συμμετάσχω μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Διονύση αυτά είναι παλιά καρβέλια ... αλλά οι μικροί κοιμούνται!!!

      Η διοίκηση τέλη Μαρτίου έδωσε τροποποίηση guidance!!
      Για 2021 είπε 17 με 20 εκατομμύρια πωλήσεις.

      Διαγραφή
    2. Όμως κύριε Διονύση δεν προσέξατε την αναθεωρηση για το 2022!!
      Τέλη Μαρτίου έδωσε οδηγία για το 2022 πωλήσεις 220, απο 124 εκατομ. Δολάρια.
      Τα δε Ebitda του 2022 τα ανεβάζει στα 90εκατομμύρια δολάρια.

      Για εμένα στα 8 δίνει ευκαιρίσ και οι προβλέψεις εαν επαληθευθούν στο ήμισυ θα είναι εταιρεία του 1 δις κεφαλαιοποίηση.

      Διαγραφή
    3. Και σας ευχαριστώ για το σχόλιο σας. Με αφυπνίσατε.

      Στο 8,05 υπερδιπλάσιασα τη θέση μου!!

      Διαγραφή
    4. 26/5 σας ακολουθώ.
      Τιμή αδιάφορη.

      Διαγραφή
    5. Κύριε Barren το έχασα γιατί 26/5 και όχι σήμερα που έκανε και νέο χαμηλό!

      Διαγραφή
    6. Μαριδογκουρουδιά κ. Geopard, τις γράφουμε και άμα πιάσουν κάνουμε το μάγκα, αν όχι τις κάνουμε αβαβά (ποιος θυμάται?).

      Πέρα από την πλάκα, είναι το σημείο λήξης της καθοδικής σφήνας, το λεγόμενο και APEX. Δε σημαίνει ότι θα είναι το χαμηλό, αλλά ΕΝΙΟΤΕ δίνει χρονικά το σημείο έγκυρης αντιστροφής. Και έκανα λάθος γιατί το κοίταζα στο κινητό, είναι 24/5.

      https://prnt.sc/135tfob

      Διαγραφή
    7. Ευχαριστώ κύριε Barren χθες ήμουν με το δάχτυλο στο 8,02 να κάνω τις πωλήσεις από την NVVE σε CLVR αλλά αντιστάθηκα (κακώς) .

      Διαγραφή
    8. Κύριε Διονύση σαν πολύ έξυπνα έγιναν τα έξυπνα φύλλα.
      Πολλούς ξεγέλασαν!!
      Περιμένω τα 16.

      Διαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ CORNELIUS ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΘΑ ΗΤΑΝ SUPER ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ, ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ..AT&T ΓΙΑ LONG ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ DISCOVERY ΤΙ ΛΕΤΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε DDIN ανεβάζω αυτό:

      https://www.zacks.com/stock/news/1570567/5-stocks-with-recent-price-strength-amid-inflation-concern?cid=CS-MKTWTCH-HL-analyst_blog|rw-1570567&mod=mw_quote_news

      όχι για τις μετοχές που προτείνει, αλλά κυρίως για τα screening parameters που καταδεικνύει γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε τα ύψη, άλλωστε υπάρχει και το stop loss...🧐

      Διαγραφή
    2. και το q1 του μιχάλη του θάφτη είχε marine outlook (αν εξαιρέσεις τη μεγαλύτερη θέση σε put Tesla!)...τη καλημέρα μου κύριοι

      Διαγραφή
  7. Κυριε Τακη το Goto που θα δημιουργηθει μετα την συνχωνευση Gojek και Tokopedia πως το βλεπετε;
    H νεα εταιρεία θα έχει βαθιά ιδιοκτησία τόσων πολλών κατηγοριών ταυτόχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατά παρέγγλιση του risk management, - που ομολογώ σπάνια χρησιμοποιώ - μετα την προσφορά στο 1$ και τιμή μτχ στο 0,8$, της evofem στο -35% από 1,25 έλαβε πράξη το μεγαλύτερο μουαγιέν που έχω κάνει ποτέ. 90%!!!!του us portfolio !!!.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sir, φτιάξτε μια ξεχωριστή σελίδα για την συνάντηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα κύριοι, χθές έδωσα και το view στο +9 (εκλεισε στο +12, με 2/2 θετικά bet, αλλά να πω την αμαρτία μου, όταν βλέπω μεγάλη ημερήσια άνοδο, με πιάνει φαγούρα και σπάνια γυρίζει για να τα ξαναπάρω, γιατί συνήθως έχω μπεί αλλού!!!
    Αν το evofem φτάσει την τιμή της προσφοράς δηλ+23% sto 1$ θα ξαναγίνουν άμεσα ship αν έχει παραμείνει γύρω στο 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να δούμε αν η πτώση στα crypto θα φέρει χρήμα στα Spacs. Δεδομένου του high risks profile που τα διακατέχει αμφότερα. Καραφορτωμενος ASTS με ολίγον CLVR και ATNF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ρισκάρω την πρόβλεψη ότι η πτώση των crypto μετά την πτώση των growth θα διοχετεύσει πολύ χρήμα στους ψυχολόγους και πολύ κόσμο στο μπριτζ, το φιλοτελισμό και το ψάρεμα.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα , θέλω λίγη ώρα να συνέλθω από τα αστεία σας κύριε Barren , εγώ το έριξα στην κηπουρική πάντως και θα αρχίσω να πετάω τάπες για να μην αγοράσω crypto , κάτω από τα 28Κ στο Bitcoin όμως θα αρχίσω να τσιμπολογώ αλλά θα τιμήσω μόνο μικρά Ada Doge Xrp μέχρι 500-700 ευρώ σύνολο για να τα ξεχάσω σε ένα hardware wallet.

      Διαγραφή
    3. Εγώ δεν βλέπω καμμία πτώση στα κτύπτος. Βλέπω μια μεγάλη και γρήγορη διόρθωση ανάλογη και της βιαιότητας και της τεράστιας ανόδους τους.

      Θα μιλήσω για πτώση στο Bitcoin μόνο αν πέσει κάτω απο 15.000 με 20.000 .... και αν πέσει καλύτερα μακρυά.

      Τώρα όσοι είναι στα κρύπτος μην περιμένετε να πάνε τα λεφτά τους αλλού.
      Στα κρυπτος θα μείνουν αγοράζοντας χαμηλότερα.

      Διαγραφή
    4. Έεεετσι κ. Τάλη, δεν πάμε για τα € αλλά για περισσότερα coins.
      Ας χάσει το $30 k πρώτα και βλέπουμε γιατί και αυτό παίζεται.
      Μέχρι το $ 1.000.000 BTCUSD έχουμε δρόμο και χρόνο.

      Διαγραφή
    5. Καλημερα καλη εβδομαδα με κερδη!
      Παρακολουθω ως αναγνωστης το blog σας και θελω καταρχην να ευχαριστησω τον οικοδεπεσποτη και οσους συμμετεχουν ενεργα διατυπωνοντας αποψεις και εμπειριες τους απο τις χρηματαγορες
      αποφασισα και εγω να γραψω ενα σχολιο σχετικα τα κρυπτο και να συμφωνησω με τον κυριο Τακη,οτι παρολα την προσφατη πτωση τους τα λεφτα θα παραμεινουν εκει.
      Οταν καποιος αποφασιζει να πουλησει 1000$ σε κρυπτο καποιος αλλος τα αγοραζει πχ εγω.
      δεν μπαινει η βγαινει νεο χρημα απλα τα λεφτα αλλαζουν χερια.
      ευχαριστω για την φιλοξενια.συνεχιστε την καλη δουλεια!
      Υσ.οποιος εχει διαθεση ας ριξει μια ματια στην KOPN VR*AR

      Διαγραφή
    6. κ. Barren να ρωτήσω τη γνώμη σας για btc τεχνικά και ως αίσθηση βραχυπρόθεσμα;

      Στη μεγάλη εικόνα πιστεύω πολύ (και όσο περισσότερο διαβάζω ακόμα περισσότερο) στη blockchain τεχνολογία. Αν και πολλές φορές νιώθω όπως εύστοχα είχα διαβάσει σε σχόλιο βίντεο στο youtube, όπως φαντάζομαι θα ένιωθε και ο παππούς μου όταν κάποιος του εξηγούσε το internet πριν 20 χρόνια..

      Ψάχνω σημεία εισόδου (θέλω να μπω σε btc, ada και vet). BTC είχα μια εντολή από εχθές στο 33.300 για 1/4 αγορές που έχω στο μυαλό μου, την έχασα για λίγο.

      Διαισθητικά πιστεύω σε βαθύτερη διόρθωση.

      Διαγραφή
    7. κ. Πάνο ότι και να σας πω βλακεία θα είναι. Νομίζω ότι δε θα παίξει bear market του στυλ 2018~2019, έχουν μπει πλέον πολύ μεγάλοι παίκτες, δυνατά χέρια και μακροπρόθεσμα και οι πτώσεις αγοράζονται αγρίως.

      Μέχρι χθες έδειχναν by the book του θανατά και δείτε πως γύρισαν. Πιστεύω πως αν πλησιάσει το BTC τις $20.000 θα είναι εντελώς στιγμιαίο και θα απογειωθεί. Μεσοπρόθεσμα πιστεύω πως το BTC θα μπει σε κάποιου είδους συσσώρευση και τα καλά alts θα πετάξουν (πχ αυτό το κτήνος το ADA).

      Παρεπιμπτόντως για το ADA που έχω κυρίως στο στόχαστρο δε θα μου κάνει εντύπωση να έχει λήξει η διόρθωση. Θα ήθελα λίγο κάτω από το $1,0, πιστεύω πως αν χάσει το BTC τις 30.000 θα το κάνει, αλλά δεν ξέρω αν θα μας κάνει τη χάρη.

      Τούτων των άχρηστων λεχθέντων, θεωρώ ότι η καλύτερη πρακτική είναι η σταδιακή τοποθέτηση και η μακροπρόθεσμη διακράτηση σε ποιοτικά projects, η ιστορία αυτό δείχνει. Προσωπικά αν είμαι εκτός είναι από απληστία και όχι από φόβο, αλλά ζορίζομαι το ομολογώ.

      Διαγραφή
    8. Στην τρομοκρατία ήλπιζα κι εγώ κ.Barren αλλά δυστυχώς δε βλέπω να έρχεται..

      Στο ADA στημένος στο $1.06, δεν έφτασε.

      Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Για όποιο update, θα παρακολουθώ εάν θα θέλετε να το μοιραστείτε.

      Διαγραφή
    9. Επανέρχομαι για να γκουρουδίσω τεχνικά.
      Μετά την εμφατική άρνηση του BTCUSD να σπάσει καθοδικά το τρίγωνο (κόκκινος κύκλος) σκέφτομαι δύο ενδεχόμενα :

      https://prnt.sc/13mfl65

      Γαλάζιο - bullish:
      Έληξε η κάθοδος με failed 5κυμματικό στο ~33.370, είδαμε το 1-2 και πάμε για το 3.

      Κίτρινο - bearish:
      Πάει να ολοκληρώσει την καθοδική συσσώρευση με ABCDE, οπότε κάνει ένα 3κυμματικό ανοδικό έως 39.000~39.500 και γυρνάει κάτω.

      Στο μεταξύ βλέπω το καλύτερο short του τελευταίου μήνα το ψωροXRP να μαμεί πώλους και να την έχει δει Γιουσέιν Μπολτ των crypto. Τι σημαίνει τώρα αυτό? Η προφανής απάντηση είναι ότι μπήκαμε σε εξαιρετικά risk on mood και η πονηρή ότι παίζουν με το FOMO του κοσμάκη για να γίνει mega ξεφόρτωμα ψηλότερα. Εν κατέω.

      Υπόψιν ότι η καψούρα πολλών το ADA θα μπορούσε 1,05=>1,82=>1,33 να είναι 1-2 και 1,33=>1,70=>1,52 να είναι i-ii/3. ΑΝ είναι έτσι είμαστε σε iii/3 στο οποίο η κίνηση είθισται να είναι φρενήρης.

      Με τις παραπάνω σκέψεις και δεδομένου ότι μαμακίστηκα στον πάτο (έπαθα loss avversion o ταλαίπωρος) μπουκάρησα με ~60% BTC, ETH και ADA και αναμένω με το δάχτυλο στη σκανδάλη συμπεριφορά BTCUSD αν / όταν φτάσει στο πάνω μέρος του τριγώνου (~39.500). Αν γίνουν οι απαραίτητες διασπάσεις μπουκάρω περισσότερο και δεν ξεκαβαλάω ούτε με κανόνια (λίγο παιχνίδι θα γίνει, μη γελιόμαστε).

      Διαγραφή
  12. https://c.tenor.com/Q7B_-T4G9xIAAAAM/spit-take.gif

    No comment...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα , κύριε Τάκη στο μυαλό μου το είχα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια αλλαγή στρατηγικής στο merge για την Sofi ( να πουλήσετε και να ξαναμπείτε ποιο κάτω) , βέβαια έχετε πει ότι την κρατάτε και μάλλον δεν πουλάτε τίποτε ακόμα και αν διορθώσει μετά το merge.

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω πως υπάρχει κανόνας που λέει πως μετά τη συγχώνευση οι μετοχές πέφτουν.
      Τα δόντια της τα δείχνει μήνες τώρα ... δεν καταλαβαίνει τίποτα.

      Άσχετο ... αν κάνει 45 με 50 μέσα στο καλοκαιράκι την πουλώ και περιμένω.

      Διαγραφή
    3. Για ποιο κάτω έχετε κάποιο στόχο για την Sofi?

      Διαγραφή
    4. Στη Sofi έχουν χάσει τα χαρτιά τους ουκ ολίγοι. Αν τα θέλουν πίσω θα πρέπει να κυνηγήσουν.

      Διαγραφή
    5. Εγώ δεν έδωσα τίποτα ειναι μια από τις 4 εταιρίες που κρατάω στο χαρτοφυλάκιο μου αλλά δεν αυξάνω (εχω μέσο όρο 20,25) .

      Τα κρύπτο ανέκαμψαν σήμερα με το Ethereum να δείχνει τα δόντια του και τα άλλα να ακολουθούν το Dogecoin με τρόμαξε λίγο αλλά ανέκαμψε και αυτό , χθες τελικά μπήκα με πολύ μικρές θέσεις σε Doge Xrp Ada και βγάζουν κέρδος σχεδόν 30% συνολικά μεγάλες συγκινήσεις στα κρυπτο αλλά δεν τολμώ να βάλω μεγάλα ποσά.

      Διαγραφή
    6. Για κρυπτος δεν είμαι ειδικός ... απλώς λέω την άποψη μου καθαρά λόγω διαίσθησης και λογικής.

      Εγώ είμαι ειδικός στις μετοχές και στη εύρεση εταιρειών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά .... και αυτό που βλέπω ολο τον Μάιο στην Νέα Υόρκη είναι η πιο γλυκιά όψη της αγοράς!!!

      Διαγραφή
  14. ROUBINIKEFTES:,Το Bitcoin μπορεί να εξαφανιστεί....να γελάσω η να ξερασω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. BTCUSD, ιδού η απορία :

    Στο 31.200 έληξε με failed 5άρι κίνηση ABC από το ATH και περιμένουμε τώρα τη λήξη ανοδικού i για να μπουκάρουμε στο ii?

    Ή

    η κίνηση 29.600=>42.300=>31.200=>40.000 ήταν καθοδικό 4άρι και πάμε για το 5 και μεσοπρόθεσμη καθοδική τάση και δε θα μείνει κολυμπηθρόξυλο?

    Παραμένω sidelines κασεράτος και με ψιλοσορτάκια στο σαπακοXRP, αλλά με το δάχτυλο στη σκανδάλη γιατί μπορεί να ξεφύγει το πράγμα. Δυστυχώς στο χαμηλό της Κυριακής ήμουν εκδρομή, έχουμε και να ζήσουμε βλέπετε ρε γμτ!

    https://prnt.sc/13e1oip

    Έχει κάποιος άποψη? κ. Cornelius?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κρύπτος θα είναι οι μεγάλοι νικητές του αύριο. Είναι σαν το χρυσό που τρέχαν οι χρυσοθήρες να εξορύξουν στην Αγρια Δύση.
      Θα υπάρξει τρέλα ... και κάποια απο αυτά θα αποτελέσουν και μέσο συναλλαγής!!

      Όποιος βρει τους μεγάλους νικητές εκτός απο γνώστης των κρύπτος θα είναι και ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος αφού θα μπορεί να δει τόσο μπροστά στο μέλλον.

      Προσωπικώς δεν γνωρίζω ποιά θα εξαφανιστούν και ποιά θα είναι οι νέοι μεγάλοι νικητές.

      Διαγραφή
    2. Μια και επί της ουσίας της blockchain είμαι αγράμματος, θα ξαναρίξω τη μαριδογκουρουδιά μου, βασισμένη στο price action :
      ΑΝ μπούμε σε νέα bear market στα crypto, όσα δεν έκαναν νέο υψηλό σε σχέση με τον 1ο/2018 πάνε για φούντο. Μακροπρόθεσμα θα κοιτάξω μόνο όσα έκαναν νέο υψηλό.

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα στην ομήγυρη! Όπως βλέπω το διάγραμμα σας κε Barren το κίτρινο σενάριο μου κάνει περισσότερο διασθητικά βέβαια και με βάση τις συνολικότερες παραστάσεις που έχω για τις αγορές το τελευταίο διάστημα - χωρίς να έχω εμπεριστατωμένη άποψη για το bitcoin.
      Σήμερα όποιος θέλει αγοράζει GOGL σε τιμή ευκαιρίας, παίρνει μέρισμα την επόμενη εβδομάδα και ένα 50% βραχυμέσοπροθεσμα πάντως🧐 Λέω εγώ τώρα...

      Διαγραφή
    4. Ένα αξιόλογο report κ. Barren για τη blockchain αν έχετε όρεξη να το διαβάσετε. Έχει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες.
      https://www.sipotra.it/old/wp-content/uploads/2018/07/The-Impact-of-Blockchain-Technology-on-Finance-A-Catalyst-for-Change.pdf

      Διαγραφή
    5. Κι εγώ κ. Cornelius το κίτρινο θεωρώ πιθανότερο (ίσως είναι και προβολή επιθυμίας), αλλά είναι ύπουλα πραγματάκια αυτά. Κοιμάσαι και ξυπνάς 30% πάνω ή κάτω. Αναγκαστικά πάω με διασπορά limit εντολών, με κίνδυνο να πάει πολύυυ πιο κάτω ή και να μη γίνουν.

      Διαγραφή
    6. Για να έχει ενδιαφέρον ... εγώ παίρνω το πράσινο σενάριο και Flora Growth.

      Διαγραφή
    7. “Once all our miners are deployed by the end of the first quarter of 2022, our hashrate will be 10.37 EH/s, and our operations will be 70% carbon neutral, with our long-term objective being to obtain a 100% carbon neutral footprint,” said Fred Thiel, Marathon’s CEO.

      Καλησπερα σε ολους. Η Αμερικη στεναχωριοταν που η πλειονοτητα των miners ειναι στην Ασια και κατα ενα περιεργο τροπο, συν Elon Musk και χειρα κινει, ενω το ban των συναλλαγων στην Κινα ειναι απο το 2017, θυμηθηκαν οτι ειναι και ενεργοβορο το mining και ωωωωωπππ μετακομιζουν στην Αμερικη. Επισης ο Elon συναντηθηκε με μεγαλους miners και...The miners have agreed to form the Bitcoin Mining Council to promote energy usage transparency & accelerate sustainability initiatives worldwide.
      Πως βλεπετε μια εισοδο στην MARA μεταξυ 17 - 20$ ;;

      Διαγραφή
  16. Μπαίνετε και σε άλλη κάνναβη κ. Τακη μετα τη clvr?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κολομβιανη power και δεν φοβήθηκε να μπει μέσω IPO.
      Πλέον με Clever leaves και flora growth ... θα επενδύσω στην κάνναβη.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα , κύριε Τάκη FLGC έχετε μπει ?

      Διαγραφή
    3. Προς το παρόν δείτε αυτό.

      https://sec.report/Document/0001594062-21-000038/

      Διαγραφή
    4. Κύριε Τάκη τι στόχο έχετε για αυτήν?

      Διαγραφή
    5. 😄😄😄
      Ακόμη Γιάννη δεν τον είδαμε τον στόχο ψάχνουμε;

      Θα ακολουθήσει μια παρουσίαση και βγάλτε συμπεράσματα ...

      Διαγραφή
  17. (Bloomberg) -- Cathie Wood has just missed out on a blistering rally in Virgin Galactic Holdings Inc., in a rare misstep for one of Wall Street’s biggest proponents of futuristic technologies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με κούρασαν όλες...

    THCB βολοδέρνει στον πάτο, περιττό να σας πω ότι MVST δεν θα δω.

    PSTH άντε ρε φίλε Ακμανάκη καλοκαίριασε, ξεφούρνισέ το να δούμε τι θα γίνει.

    LAZY την πιστεύω αλλά κλάιν μάιν. Αύριο πρέπει να βγάζει αποτελέσματα q1, προς το παρόν πέφτει χωρίς όγκο.

    Λοιπές επιλογές από ΧΑ, ΧΑΚ και UK μαζεύω φόρα για να τις ξαποστείλω (ίσως κρατήσω λίγο ΜΥΤΙΛ ή ΠΕΡΦ). Έχω πάρει την απόφαση να αυξήσω πολύ μετρητό και να χτίσω ένα χαρτοφυλάκιο με 4-5 μετοχές με 20% στάθμιση έκαστη από τις οποίες θα ζητάω μια απόδοση 10× στη δεκαετία. Τέτοιες μετοχές όμως δεν βρίσκω να υπάρχουν τώρα, τουλάχιστον εξόφθαλμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κε Ευρωβλάχε σας καταλαβαίνω απόλυτα. Κάπως έτσι τους χαρισα τις μετοχές μου στη SoFi 3 δολλαρια παρακατω και τωρα την κοιτάω γιατί δεν πιστευα ότι θα εκανε 8 συνεχόμενα ανοδικά.

      Σκεπτομουν τι με έπιασε. Νομίζω το κατάλαβα.
      Στις ΗΠΑ, πάντα μα πάντα υπάρχουν 10 μετοχές που τρέχουν και 2-3 που τρεχουν πάααρα πολύ. Όταν λοιπόν εσύ καθεσαι και περιμενεις (2ο πρόσωπο γενικότητας), βλεπεις παραδίπλα κάποιους να γινονται μαγκες και νιωθεις ότι χανεις το πάρτυ..
      Ετσι λοιπόν θελεις να πας εκει και όταν ερθει στο σπιτι σου το παρτυ απουσιάζεις.

      Γιατί το χειρότερο δεν ειναι να χανουν οι μετοχές σου αν χανουν όλες. ΤΟ χειρότερο είναι να τρεχουν οι διπλα και όχι οι δικές σου.

      Θα κραταγα ΣοΦι του 3%-4% τη μερα και αν.., όταν δίπλα μου έτρεχαν άλλα με +15%? Πάρε όμως 8 συνεχόμενα 3-4-5% που αθροίζουν 45% σύνολο.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Ευρωβλαχο τόσο απλό πιστεύετε ότι είναι να εντοπίσει κάποιος μετοχές που σε βάθος 10ετιας να πιάσει το επί 10????Χρηματηστηριακη δεκαετία είναι αιωνας.....

      Διαγραφή
  19. Με τη Ride τι γίνεται;; είχε δώσει μια αντίδραση και παλι κάτω. Φουσκα τελικά ή υπάρχουν ελπίδες;; είμαι -60%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να γίνει, ξανακαήκαμε, αυτό έγινε. Καθόλου εμπιστεύσιμη εταιρία, ευτυχώς βγηκα πριν τα κερδη καθώς φαινόταν το πραμα ότι δεν πηγαινε καλα. Για day trade είναι.

      Στο μελλον τώρα, πιστεύω ότι θα τρεξει την περιοδο που θα κανει την ξεναγηση στους επενδυτές. Πιο πριν όμως, στις 10 Ιουνη εχει meetings η FED. Πιστευω θα παιχτεί όλη η αγορά κατω εκεινες τις μερες, δείτε μήπως μπορεσετε και ριξετε τον μ.ο. και να τα διώξετε δυο βδομάδες μετά.

      =========================================================================

      Γενικότερα, νομίζω πως πλέον είναι εμφανές ότι εχουν ξεχωρίσει οι εταιρίες που έχουν έσοδα απο τις εταιρίες που δεν εχουν. Οι πρωτες έκαναν ενα ραλλάκι 8 ημερων, οι άλλες "προσπαθούν" με φήμες.


      Μήπως μπορει κάποιος αναγνώστης να κατεβάσει το τεχνικό εγχειρίδιο ττου λογισμικού της Stem από εδώ
      https://www2.stem.com/athena-technical-paper
      και να το ανεβάσει σε κανα cloud να το πάρουμε οσοι ενδιαφερομαστε?

      Προσπαθησα να το κάνω δίνοντας δυο διευθύνσεις mail και δεν μου τις δέχεται. Λεει ότι το πεδίο είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθεί ενώ το έχω κανονικά συμπληρωμένο.

      Διαγραφή
    2. Εγω δεν πιστεύω ότι η Ride θα έχει έτοιμο το Endurance το Σεπτέμβριο.
      Ήδη ο Μπαρνς γυρίζει τη μπιφτέκα πως τάχα μου τα κόστη είναι περισσότερα και εξαιτίας αυτου θα παράξει τα μισά Endurance, εως τέλους 2021, απο ότι είχαν αρχικά προβλεφθεί.

      Για εμένα ποτέ δεν υπήρξε η λογική στο χρηματιστήριο να φτιάξω τον μέσο όρο κτήσης.
      Η λογική είναι ... πάει καλά η εταιρεία αγοράζω ή διακραττώ.
      Δεν πάει καλά η εταιρεία ή γενικότερα κάτι με χαλάει, τότε πώληση ή μπορεί να αποδεχθώ το ρίσκο της διακράτησης.

      Διαγραφή
    3. Σας ευχαριστω για τις χρήσιμες πληροφορίες

      Διαγραφή
  20. Τsa Tsoof
    Tsa Tsoof
    Tsa Tsoof

    Ta toooooot
    Το τρένο Ta ttooed σφυρίζει .... τελευταια ευκαιρία αν δώσει θα είναι το 20.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Τάκη έχετε να πείτε κάτι για την Volta γιατί την έχουν ισοπεδώσει στα 10$ και δεν βλέπω να κάνει κίνηση.

      Διαγραφή
    2. Το μόνο που έχω να πω είναι πως πρέπει να ολοκληρωθούν οι συγχωνεύσεις ώστε να ελευθερωθούν οι εταιρείες.
      Είτε να πάνε στα 7 και 8 είτε να πάνε πάνω ... τώρα είναι σκλαβωμένες!!!

      ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΑ spacs!!!
      ΠΡΟΧΩΡΆΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ!!

      Διαγραφή
    3. Περιμένουμε και με την Space mobile κύριε Τάκη να τελειώσουν , εκεί θα το πάω μέχρι τέλους.

      Διαγραφή
    4. Νομίζω θα παίξει με διάγραμμα καρδιογράφημα νεκρού.
      Θα κουράσει πολύ .... έτσι το βλέπω.

      Διαγραφή
    5. Και επειδή έχω την μεγαλύτερη υπομονή από τους περισσότερους εδώ .... ευελπιστώ όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να τη χτυπήσω αλύπητα.

      Διαγραφή
    6. Υπάρχει το 50 μέχρι τέλος χρόνου ακόμα σαν στόχος ?

      Διαγραφή
    7. Για την ASTS?
      Δεν το βλέπω και δεν είναι λογικό να γίνει το 2021.
      Αν γίνει θα έχω βγει νωρίτερα.
      Εγώ θέλω γλύκες ... όχι αγριότητες.

      Διαγραφή
    8. Το γράφω γιατί είχε δοθεί και από εσάς σαν στόχος αλλά τότε έπαιζε στα 20+ ως Npa https://seekingalpha.com/news/3660137-new-providence-acquisition-soars-after-citron-calls-it-the-space-spac-to-own βέβαια μπορει το report της citron να ήταν η αιτία για το ξέφρενο ράλλυ στα 25+ , κανένας δεν περίμενε τα 7 αν και εσείς τα περιμένατε και ήρθαν τελικά.

      Διαγραφή
    9. 50 στόχο, για φέτος, με μηδενικες πωλήσεις δε νομίζω να έδωσα ... εκτός αν είπα ότι στο 50 πουλάω.

      Πιστεύω όμως (ίσως αυτό να έγραψα) ότι αν όλα πάνε καλά θα χρειαστεί και άλλο χρήμα. Και πιστεύω ότι θα εκδώσρει νέες μετοχές κάπου στο 50, αλλά μετά από 2 χρόνια.

      Διαγραφή
    10. Εκει δηλ. στα 50 η οπου εκδωσει νεες μετοχες ειναι που θα φευφγουν οι μαριδαιοι και θα εκτοξευθει. Εγω εχω υπομονη και για 3 και 4 χρονια. Εδω ενα χρονο υπομονη εκανα για την δικη μας SPACE και εχω σχεδον διπλασιάσει, δεν εχω πουλησει ενδιαμεσα και εχω και το προσφατο μερισματακι της!!

      Διαγραφή
    11. Χρονικά δεν είχατε πει για φέτος ειμαι σίγουρος . Αλλά το θέμα μας δεν ειναι το 50 που ειναι αστείος στόχος μπροστά στις τιμές που θα δει αν το project πιάσει γιατί τότε θα τινάξει την μπάγκα στον αέρα άλλωστε μέσα έχουν μπει θηρία που έχουν και χρήμα και χρόνο.

      Διαγραφή
    12. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά όπως τα προβλέπουν διοίκηση, Vodafone και Rakuten το 50 θα είναι αστείο νούμερο ... διαφορετικά το χάος.

      Διαγραφή
  21. κ.Τάκη ακολουθώ από κοντά στην Volta.Πάνω από το 30% του χαρτοφυλακίου μου είναι εκεί με μέση τιμή 10,48$.Σε περίπτωση που δεν γίνει η συγχώνευση της με το SPAC τι γίνεται;Τα χρήματα επιστρέφονται ή το SPAC ψάχνει για άλλη εταιρία;

    Πολύ καλή επιλογή και η Tatto.Είμαστε και εκεί μέσα όπως και στην Clever.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν δεν γίνει η συγχώνευση (που δεν βλεπω κάποιο λόγο να γίνει κάτι τέτοιο) τότε το spac ψάχνει νέα εταιρεία, εκτός αν έχει λήξει ο χρονος ζωής του spac (συνήθως είναι 2 χρόνια), οπότε ή θα πάρει παράταση το σπακ ή θα διαλυθεί και επιστρέψει (συνήθως) 10 δολάρια ανά μετοχή.

      Διαγραφή
    2. Αν σας αρέσει το clever leaves κύριε kirkonet, δείτε και την Flora Growth

      https://finance.yahoo.com/quote/FLGC?p=FLGC&.tsrc=fin-srch

      Είναι επίσης μια εταιρία κάνναβης με εγκαταστάσεις στην Κολομβία και η οποία ισχυρίζεται ότι το κόστος είναι 0,06 σεντς/γραμμάριο. Ακόμη πιο φτηνά και απο τα Clever Leaves που έχουν κόστος 0,13 δολ/γραμμάριο .... όταν την ίδια ώρα το κόστος παραγωγής στον Καναδά είναι πάνω απο 1,5 δολάριο/γραμμάριο.

      Είναι μια νεοσύστατη εταιρία ... που φέτος 1η χρονιά θα καλλιεργήσει κάνναβη. Ακόμη δεν έχει έχει πωλήσεις, όμως μπήκε στο Nasdaq μέσω της κλασσικής μεθόδου της IPO στα 5 δολάρια!!

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα , κύριε Τάκη το ότι είναι από την Κολομβία δεν σας προβληματίζει?

      Διαγραφή
    4. Flora Growth presentation
      https://sec.report/Document/0001594062-21-000038/

      Διαγραφή
    5. Αν κάποιος κύριε geopard θέλει τα Χ10 και τα Χ20 (όπως λέει ο κύριος Ευρωβλάχος) πάντα θα υπάρχουν σημεία προβληματισμού.
      Δίχως σημεία μεγάλων προβληματισμών Χ10 και Χ20 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

      όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν με προβληματίζει. Μπήκε πρόσφατα στα 5 δολ μέσω IPO, άρα στα 3 και 3,5 δεν προβληματίζομαι καθόλου ... θα βρώ σημεία διαφυγής και με καλές αποδόσεις. Οι προβληματισμοί στο μέλλον .... βλέποντας και κάνοντας!!

      Διαγραφή
    6. Κανονικά πάντως όσοι είναι σε Καναδέζικες εταιρίες κάνναβης δεν θα πρέπει να κοιμούνται καθόλου ήσυχοι. Τα κόστη τεράστια ... οι περισσότερες ή θα κλείσουν ή θα πρέπει να φύγουν απο Καναδά και να πάνε σε χώρες με χαμηλότερη κόστη.
      Όμως βλέπω οι κάτοχοι Καναδέζικων εταιριών δεν προβληματίζονται καθόλου .... κοιμούνται με τον κίνδυνο και χαμπάρι δεν παίρνουν.

      Πάντως, Η έδρα της Flora Growth είναι στο Οντάριο του καναδά.

      Διαγραφή
    7. Έχω διαβάσει τι γράφουν στα διάφορα forums για τις εταιρίες κάνναβης με εγκαστάσεις στην Κολομβία .... κακία διαβάζω και χαζομάρες. Αν όλα πάνε καλά ... αυτοί είναι οι χρήσιμοι ''ηλίθιοι'' που θα αγοράζουν στα ψηλά αυτά που σήμερα εύκολα λένε για τιμές στόχους ΜΗΔΕΝ. (Μην έχουν αγοράσει και ΜΙΓ που έβλεπαν 3 ευρώ και τέτοια ωραία μπουχαχαχαχα)

      Διαγραφή
    8. Πάρτε και μια εταιρία solid state battery
      https://finance.yahoo.com/quote/IKA.L?p=IKA.L&.tsrc=fin-srch

      Aυτή δεν έχει κίνδυνο??
      Σαφώς και έχει όπως και η QS .... αν όμως βγάλουν όσα υπόσχονται ---> πέταξε το πουλάκι.
      Εγώ τέτοια θέλω .... και τις περιμένω σε χαμηλότερες τιμές. Αν έρθουν μπαίνω ... αν δεν έρθουν ... πάμε για άλλα.

      Διαγραφή
    9. Η microvast μας τελείωσε, που ηδη κανει πωλησεις? Ησασταν πολυ αισιοδοξος πριν 8-9 μηνες, τι αλλαξε...

      Διαγραφή
  22. Δύσκολη η συνεχής διακράτηση μετοχών με στόχο αποδόσεις Χ10 και τα Χ20.
    Ο λόγος είναι οτι δεν είναι γραμμική αυτή η πορεία - αλλά έχει μεγάλες διακυμάνσεις.

    π.χ. $TSLA τα τελευταία 5 χρόνια έχει ανέβει 1290% (δλδ Χ12)
    - X1 πτώση -60% (Μάρτιος 2020)
    - Χ1 πτώση -50% (Mάιος 2019)
    - Χ1 πτώση -40% (Ιούνιος 2019)
    - Χ4 πτώσεις-30%
    - Χ6 πτώσεις-20%

    Άλλο παράδειγμα η $ΑΜΖΝ όπου τα τελευταία 10 χρόνια έχει:
    - μία πτώση - 35%,
    τρείς φορές πτώση της τάξεως -30%.

    O Koς Phelps το είχε πει αρκετά εύστοχα, "to make money in stocks you must have the vision to see them, the courage to buy them and the patience to hold them. Patience is the rarest of the three."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σε όλους,
      έτσι είναι κ. butcher. Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις μετοχή για χρόνια. Έχω γράψει παλαιότερα για την εμπειρία στην Tesla που είναι και growth stock ή για ΑΜΑΖΟΝ.
      Υπολογίστε τώρα να κρατούσατε από το 2000 μια άλλη μετοχή, μπίρας, την SAM ADAMS BEER.
      Είχε τότε 7 δολάρια και σήμερα 1.112 δολ, απόδοση μόλις 15.000%.
      Δηλαδή αν είχαμε βάλει 10.000 δολ. σήμερα θα είχαμε 1,55 εκατ. δολάρια.
      ΣΕ ΜΕΤΟΧΗ ΜΠΥΡΑΣ.
      Υγεία και κέρδη σε όλους εύχομαι.

      Διαγραφή
  23. ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ ΤΗΝ CLLS ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΣΕΚΑΡΕΙ? H ΚΥΡΑΚΑΘΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΦΟΥΛΑΡΙΣΤΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. παρακολουθω την AYRO εδω και κατι μερες και προλαβα και τσιμπησα καμποσες στο 3.90, και κανει μια παρα πολυ ομορφη κινηση. προβλεπω ενα μικρο ραλακι και σε αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται να δημιουργεί σχηματισμό πυθμένα

      Διαγραφή
    2. την FUBO κυριε Τακη δυστυχως δεν την πηρα. Ειχα στηθει πιο χαμηλα για να μπω και δεπ ηγε ποτε εκει οποτε ακολουθησα τα λογια σας και δεν κυνηγησα ποτε.

      Διαγραφή
    3. Ούτε εγώ .... όμως θα την πάρουμε στο μέλλον.
      Όλα θα τα πάρουμε. Όλα διορθώνουν ... και θα μπουκάρουμε.

      Διαγραφή
    4. εγω επαθα ζημια απο romeo power 50%. Αλλα οτι και να γραφουν και να λενε δε το κουνω ρουπι. Θα κανω και μουαγιεν μη σας πω. Οπως εσεις τις μυριζεστε, ετσι και γω μυριζω εδω οτι θα μοιραστουν πολλα λεφτα σε αυτη μεσα στον επομενο χρονο και αποτομα.! Μολις ανακοινωσει οτι διορθωσε το chip shortage θα ζησω συγκινησεις.

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα , κύριε Γεωπόνε ίδια χάλια με την space mobile διαγραμματικά η Rmo (φτυστές θα έλεγα) με την διαφορά ότι μάλλον η Rmo έχει τελειώσει και γυρίζει πιθανότατα αυτός ήταν ο πάτος ενώ η Asts δείχνει να έχει και άλλη ταλαιπωρία (διαγραμματικά τουλάχιστον) για τα υπόλοιπα θα σας πει ο κύριος Τάκης.

      Διαγραφή
    6. και εκει ειμαι φορτωμενος με κομματια αλλα μεχρι εκει που δε θα πονεσει η καρδια μου αν τα χασω ολα. Αυτα κλειδωθηκαν και θα τα δω ξανα το 2024-25.

      Διαγραφή
    7. Καλησπέρα ,κύριε Γεωπόνε η αλήθεια ειναι ότι ο κύριος Τάκης είχε πει ότι έχει μεγάλο κίνδυνο αλλά με το ράλλυ στα 25 ξεχάστηκα και στα 13-14 φόρτωσα και άλλα με συνέπεια να εχω αρκετά μεγάλη έκθεση στην space mobile και μέσο όρο στα 14 οπότε αν δεν βγει θα με τσούξει αρκετά.

      Σήμερα το Bitcoin δείχνει ποιος ειναι ο αρχηγός όλα κόκκινα και αυτό πράσινο ειναι σαν να κάνει πλάκα στα νεούδια!!!

      Διαγραφή
  25. Καλησπέρα σας
    ενα link που δείχνει την δραστηριότητα στα option και βοηθάει να δούμε την πορεία των μετοχών.
    https://marketchameleon.com/Overview/CLVR/OptionChain/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επισης Κυριοι μη ξεχνατε την Opendoor. Ειναι ακομα σε buy range αλλα δυστυχως εχω ξεμεινει απο πυρομαχικα και ακολουθα αυστηρα προγραμμα εισροων στις αγορες ανα μηνα χωις εξαιρεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι θα έχετε την ευκαιρία σας αρκετά πιο κάτω, η ταλαίπωρη αντίδραση από το από το 13,5 για 4άκι πτωτικό μου κάνει.
      Πιστεύω πως το ~12 το έχει, αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις.

      Διαγραφή
    2. https://money.cnn.com/data/fear-and-greed/

      Now: Fear, 35, άρα αγοράζουμε.

      Διαγραφή
  27. Καλησπέρα σας
    Τι κάνει η FORD τις τελευταιες μέρες και με τι όγκους?
    Μπηκά μόνο με 200 κομ. στα 13 $ φοβισμένα γιατί ήταν υψηλά 52 εβ.και σε λίγο θα πάει 15$.
    Από την άλλη δεν μπορεί η TESLA να έχει κεφ. 600Β και η F 58B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ακριβώς έτσι.
      Ας πούμε τα 135 δις καθαρό χρέος της Ford το έχετε υπολογίσει;

      Διαγραφή
  28. Κύριε Τάκη σας θερμοπαρακαλω μπορείτε να ανεβάσετε μια ανάλυση για ΕΒΕΤ? Την παρακολουθώ εδώ και καιρό και νομίζω ότι είναι αυτό που θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Σας παραθέτω ένα σύνδεσμο για κάτι που θεωρώ ότι την κάνει να ξεχωρίζει. https://esportstechnologies.com/technology/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη κυριε Τακη μπηκε 15 Απριλη με τιμη IPO 6 δολλαρια και ανοιξε για το ευρυ κοινο με τιμη 21 δολλαρια ενω εκλεισε την ιδια μερα με τιμη 36 δολλαρια. Την εχω στο ρανταρ ενα μηνα αλλα χωρις να εχω ψαξει τα οικονομικα της εις βαθος καθως δεν βρισκω πολλες πληροφοριες ακομα. Θεωρω ομως οτι εχει κανει φοβερες ανακοινωσεις μεσα σε ενα μηνα μολις . Εχει ψωμι εδω η δουλεια μακροπροθεσμα θα ελεγα.

      Διαγραφή
    2. https://esportstechnologies.com/wp-content/uploads/2021/03/Esports_NASDQ.pdf

      Εδω ειναι το investor relation.

      Διαγραφή
    3. Προς το παρόν πρόκειται γισ μια νέα εταιρεία που δέχεται στοιχήματα espots κυρίως από Φιλιππίνες.

      Κατά τη διάρκεια του 2021 στοχεύει να δέχεται στοιχήματα,από Ιαπωνία, Ταϊλάνδη, Μεξικό και Νότια Αμερική

      Διαγραφή
    4. Μόνο που βλέπω esports είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση.

      Διαγραφή
    5. Βλέπω πως η EBET είναι αρκετά υπερτιμημένη ... με τίποτα δεν θα ήθελα να ρισκάρω εδώ πάνω.
      Στα 10 με 12 θα το ξανασκεφτόμουν .... θα βρει τρόπο κάποια στιγμή στο μέλλον να παει. Αλλά και αν δεν πάει ... δεν είναι στις αρχές μου να μπαίνω σε μετοχες που έχουν κάνει ×4 και ×5 σε τόσο σύντομο χρονικο διάστημα.

      Διαγραφή
  29. Όχι, δεν ξέρω τα θεμελιώδη της ford αλλά trend is your friend κ.Τάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Toyota είναι η κορυφαία ... τίποτα δεν είναι τυχαίο στο ταμπλό.

      Διαγραφή
  30. Αρχίζω και παθαίνω εθισμό στο Αμέρικα.Η Εθνική τράπεζα θα με κάνει ban εάν συνεχίζω να στέλνω έτσι εμβάσματα!!Πλέον κάτοχος 8 αμερικανικών και συνεχίζουμε..

    Πάμε στις ερωτήσεις τώρα:

    1.Σκέφτομαι να μπώ σε 2 νέες μετοχές από ένα 500€.Είμαι μεταξύ ADMA,AEVA,HOL,THBR και VLDR. Ποιές δύο προτείνεται;Απόψεις ελεύθερα.Με ενδιαφέρει ο τομέας δραστηριοποίησης δηλαδή ποιον βλέπετε ως τον πιο πολλά υποσχόμενο.

    2.Η INMD στην σημερινή τιμή..(85$) αγοράζεται ακόμη ή πέταξε το πουλάκι;Ξύνομαι να βάλω το χερι μου.

    3. Χάσαμε FUBO(είχα στόχο τα 18,5$..μετά 19$..τελικη προσφορά 20$ για κάποιες μέρες αλλά πήρα..3)αλλά μπήκαμε στην FLORA. Μου άρεσε κ.Τάκη.Πλέον με δύο κανναβοεταιρίες.

    4. Γνώμη για Skyworks Solutions(μ.ο αγοράς 163$) και Tsakos Energy Navigation(μ.ο αγοράς 9,16$);

    Διακράτηση με ορίζοντα 4ετίας.Λογαριασμό στο Αμέρικα προσωπικά θα κάνω το 2025!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε kirkonet
      Εγώ δεν θα έμπαινα σε καμμία εταιρία lidar. Παρόλο που "έπαιξα" αρκετές απο αυτές στην τρέλα των spacs. Nομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για Lidar. Και Hol θα έλεγα μακρυά ...
      ADMA άφοβα. Νομίζω θα πάει πολύ καλά!!

      INMODE όταν την πρωτοείδα ... είχα σκεφτεί 80 με 90 έξω.

      FUBO δεν θεωρώ ότι την χάσαμε .... επειδή δεν πήγε 10 και δεν αγοράσαμε στα 15. Θα δώσει την απαραίτητη διόρθωση και νομίζω θα ξαναπεράσει απο τα 20.

      FLORA αν πάει 7 θα βγώ.
      CLEVER LEAVES στα 16 θα βγάλω τα μισά.

      Έτσι σκέφτομαι ....

      Διαγραφή
    2. Τη Redwire θέλω αλλά μετά τη συγχώνευση.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Τάκη την Flora αν κατάλαβα καλά την έχετε για πολύ μεγάλα πράγματα γιατί θα βγείτε στα 7, μήπως γιατί θα το κάνει γρήγορα;

      Διαγραφή
    4. H Flora τώρα ξεκινάει ... έχω Clever Leaves που είναι 2 χρόνια μπροστά.
      Απλώς πιστεύω ότι η Flora θα παίξει όπως η Kubient.

      https://finviz.com/quote.ashx?t=KBNT&ty=c&ta=1&p=d

      Tο 7 ήταν ένα τυχαίο νούμερο ...
      Εκτιμώ ότι θα περάσει τα 5 της IPO θα βγουν μερικές ειδήσεις, θα εκραγεί και θα επιστρεψει στα 5 να την ξαναπάρω.

      Διαγραφή
    5. Στόχος είναι να επενδύουμε και να είμαστε μακροπρόθεσμοι με τα κερδισμένα και αν είναι δυνατόν να έχουμε αρνητικές τιμές κτήσης.

      Της Flora της λείπουν ακόμη κάποιες άδειες.
      Αν τις πάρει ... μου αρέσει πολύ.

      Διαγραφή
    6. Στη Flora έχω προς το παρόν επενδύσει το 1/3 όσων έχω επενδύσει στα Clever Leaves.

      Διαγραφή
  31. Κε Τάκη πιστεύετε ότι η Kubient θα ξαναδει τα 4 $?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη δεν μου δίνει την εντύπωση ότι φεύγει.
      Το παίζει ψόφιος κοριός.
      Αν τη δω 4,5 θα μπω .... δεν θα ρισκάρω άλλο, γιατί ο ψόφιος κοριός εύκολο είναι να πάει στα 7.

      Διαγραφή
  32. Καλησπέρα σε ολους .UXIN 3.75$ από 1.05 $ που την είχα αναφέρει στον Τάκη για να ανταποδώσω τα κέρδη απο ΑΥRO .Δεν ξέρω αν πηρε κάποιος φιλος απο το blog
    (Προσωπικά θα αρχίσω να σκέφτομαι να βγω οταν φτάσει και οποτε στο 70% της αποτίμησης της carvana = 46 δις $ μπουχαχα που λεει και ο αγαπητός Τάκης ,εκτός απροόπτου πάντα) .

    Το πα και το κανα , Τρίχαρτος πλεον στο 80 % της θέσης ισόποσα με UXIN , BGFV ( άψογη ), LAZY ,και το υπόλοιπο 20 % EQQS diginex αγορα 6.50 $ , MGI moneygram αγορα 7.11 $ , SKLZ ,OPEN ,VW Με μοχλευση plus 500 και ASTS ( ME 40 % ζημιά την οποία σκέφτομαι να την αλλάξω και να την ξανα αγοράσω το 2022 και αν φυσικά στείλει τον πρώτο δορυφόρο, ας πληρώσω και ακριβότερα , Δεν ξέρω το σκέφτομαι.

    Τώρα στο θέμα μας εχω μία μετοχή στο στόχαστρο που την βλέπω για ένα 100 % + το ελάχιστο σε κανένα χρόνο και πιστέυω οτι ικανοποιεί ολες τις απαιτήσεις του blog
    θα ηθελα να την δεί λίγο όμως και ο αγαπητός Τάκης και όποιος άλλος φίλος του blog έχει την διάθεση . ( COMING SOON !!!!!! ΛΟΙΠΟΝ )

    Να αναφέρω οτι κατέχω πλέον μονο τις μετοχές που εχω αναφέρει παραπάνω
    και ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ μετοχη απο ολες τις παλιότερες αναφορές μου στο blog.

    Απο τις λοιπές αναφορές του Τάκη προσωπικά μου αρέσουν SKLZ,FLORA, και MUDS ολες ομως σε χαμηλότερες τιμές ( αν έρθουν , που ξέρεις καμιά φορά ).





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα πάρει εγώ, αλλά την έδωσα μικρό κέρδος, μετά από προτροπή (ατυχής όπως αποδείχθηκε) του Κινέζου φίλου μου...

      Διαγραφή
  33. CRYPTO = Τα κρυπτονομίσματα το πήραν στο πηγούνι αυτήν την εβδομάδα, καθώς η Κίνα ανακοίνωσε ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι εταιρείες πληρωμών δεν μπορούσαν πλέον να δέχονται ή να διαπραγματεύονται σε κρυπτονομίσματα. Επίσης, δεν βοήθησε ότι ο Elon Musk της Tesla έγραψε πρόσφατα αρνητικά σχόλια σχετικά με την κρυπτογράφηση. Ως αποτέλεσμα, το πιο γνωστό κρυπτογράφηση, το Bitcoin, έπεσε σε χαμηλό τριάμισι μήνα αυτήν την εβδομάδα.

    Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι η Κίνα δεν είναι η μόνη χώρα που απαγορεύει τα κρυπτονομίσματα. Η Τουρκία, ο Ισημερινός, η Βολιβία, το Νεπάλ και η Νιγηρία έχουν απαγορεύσει όλα τα κρυπτονομίσματα και η Ινδία συνεχίζει να απειλεί την απαγόρευση της, με ένα νομοσχέδιο που θα εκδοθεί ενώπιον του ινδικού κοινοβουλίου. Όμως, συνολικά, η ανακοίνωση της Κίνας αυτή την εβδομάδα προκάλεσε ανασχηματισμό πολλών χρημάτων στη Wall Street, γεγονός που πρόσθεσε την αστάθεια της αγοράς.

    καπου το διάβασα και θεωρώ οτι ειναι καλό να αναρτηθεί στο blog

    KATEXΩ DOGE COIN MONO.ΑΠΟ 0.14$ ( γιατι η ομαδα elon musk - tesla εργαζεται λεει για να το κανει πιο λειτουργικο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Alex, η τρελή πορεία του Bitcoin είχε σαν αφετηρία τα capital controls της Κίνας πριν μια 10ετία.
      Όσο το πολεμάνε οι δικτατορίσκοι τόσο θα δυναμώνει, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτό είναι το market fit του : η παράκαμψη των δικτατορίσκων (επισήμων και μη).

      Διαγραφή
    2. Οι Ανατολικοί της καπιταλοκουμουνιστοκρατίας και της παλιάς ταλαίπωρης Σοβιετίας είναι δεκαετίες πίσω .... προς το παρόν έχουν φορτωθεί τα χρυσάφια των Δυτικών. Να δω τι θα τα κάνουν.

      Διαγραφή
  34. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί να είναι νόμισμα? Δηλ. η SKLZ ή καλύτερα η πλατφόρμα της να είναι νόμισμα? Και η απόσταξη για την τσικουδιά το ίδιο?
    θα πέσει πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Νόμισμα? Όχι δα. Τα κρυπτονομίσματα ΔΕΝ είναι νομίσματα. Το νόμισμα κάθε χώρας αντιπροσωπεύει την δυναμική του κράτους που το εκδίδει. Το δολάριο αντιπροσωπεύει την οικονομία της Αμερικής, το ακαθάριστο προιόν της, την πολεμική μηχανή της, τα πυρηνικά της, την πρωτοπορία της στο παγκόσμιο εμπόριο και την καινοτομία κ.ο.κ. Το Bitcoin ήταν-είναι μια εξαιρετική ιδέα, μετριέται σε δολάρια, μπορεί να κανει κάποιους πλούσιους από τα τρέχοντα επίπεδα όπως κι οι πίνακες της αναγέννησης άλλωστε, αλλά νόμισμα δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κρυπτοΝΟΜΙΣΜΑΤΑ. Το λέει η λέξη κ.Ηippy. O στόχος είναι / ήταν αυτός. Να γίνονται αποδεκτά σε συναλλαγες, όπως ξεκίνησαν οι Άραβες με τις βίλλες στον Φοίνικα, η coca cola στην Αυστραλία και η TESLA πριν την κολοτούμπα (εξαγωγή τεχνογνωσίας από τον al6). Eπαναλαμβάνω το σκεπτικό μου, και την απορία μου.
      1) Όταν ήμουν ενεργός τραπεζικός, το μπόνους παραγωγικότητας που ξεκίνησε ο αείμνηστος Καψάσκης το πέρναμε σε μτχ. Αυτές οι μτχ δεν ανταλλάσονταν ουτε με αυτοκίνητα, ούτε με βίλλες!!!!
      2)TO BLOCKCHAIN είναι μια τεχνολογία, και πολύ σωστά λένε οτι θα φέρει επανάσταση. Να αγοράσω την εταιρεία που έβγαλε την τεχνολογία ναι, άλλά να αγοράσω έναν αλγόριθμο που δουλεύει για να βγάζει νομίσματα όχι. Θα μου πείτε ότι το btc το αγοράζεις για να κάνεις χρήση αυτής της τεχνολογίας? Τότε γιατί να υπάρχουν 2000crypto? Kαι γιατί να μην κάνεις χρήση της πλατφόρμας της sklz πχ με sclzcoin που είχα αναφέρει στο παρελθόν..... Α ξέχασα, και ρακίcoin κατά την απόσταξη...........

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλά με πίνακα του DaVinci δεν αγοράζεις πίτσα. Ούτε οικόπεδο, αυτοκίνητο, δίδακτρα πανεπιστημίου, κλπ.

      Διαγραφή
    3. Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί τα κρύπτος ή κάποια απο αυτά δεν θα γίνουν και νομίσματα και μέσο συναλλαγής.

      Παγκοσμιοποίηση κύριοι ... οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες!!
      Μην απορρίπτεται τίποτα.

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα , κύριε Τάκη κοίταζα αυτό σήμερα αν αληθεύει θα γίνει χαμός έτσι και τα υιοθετήσει η apple https://www.capital.gr/forbes/3548822/apple-etoimazetai-na-dexthei-kruptonomismata-mia-aggelia-deixnei-pos-mallon-nai

      Διαγραφή
    5. Το blockchain είναι το μέλλον.
      Δεν ξέρω τι θα γίνει ... αλλά όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί την εξέλιξη σοφότερο θα ήταν να περιμένει να δει τι θα γίνει.

      Διαγραφή
    6. Ο Δήμος Miami έχει ανακοινώσει ότι θα δέχεται φόρους αλλά και θα πληρώνει όποιον υπάλληλο επιθυμεί σε BTC.
      To CBOE έχει εισαγάγει παράγωγα.
      Εισηγμένες το ενσωματώνουν στος ισολογισμούς τους.
      Καταξιωμένοι επενδυτές (πχ Ray Dalio, Druckenmiller) το κατέχουν ή του αναγνωρίζουν αξία.

      Και συζητάμε ακόμα αν ήρθε για να μείνει;

      Υπόψιν υπάρχει και μια συνομωσιολογία (έχει διατυπωθεί δημόσια από τη misss Kaspersky) ότι είναι δημιούργημα των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών, ότι καταλάβατε κατάλαβα.

      Εγώ λέω το BTC έρχεται, το δολλάριο φεύγει. Πιστεύω οι ΗΠΑ θα κάνουν το colpo grosso και άσε τους δανειστές της να ψάχνονται πού πήγε το $ και τι απέγιναν τα ομόλογά τους (σε $).

      Διαγραφή
    7. Εδώ κοντέψαμε εμείς να έχουμε IOUs
      😄😄😄😄
      Του Γιανάκη με το 1 ν.

      Διαγραφή
    8. Καλησπέρα στην ομήγυρη! Χθες παρήγγειλα κάτι cigarillo και πουράκια από ένα κατάστημα στην Ολλανδία και δεχόταν πληρωμή με btc🤨 Το αναφέρω για να μην νομίζετε ότι είμαι σε όλα contrarian 😅
      Υγ. Sir αυτή η Φλώρα πολύ τσαχπίνα μας προέκυψε τελικά✨ Η Sofi μπαίνει 1 Ιουνίου εν τω μεταξύ...

      Διαγραφή
    9. Περιμένει έγκριση για κάποιες άδειες ... αν βγει τέτοια είδηση θα την δούμε να πετάει.

      Διαγραφή
  36. Η Palantir κτηνάκι σήμερα!

    Disclosure - I have a position (που λέει και η Μπουρού ο Σαξένα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και μεγάλο το σόι του Σαξένα 😜

      Διαγραφή
    2. Είδατε το short report που του έβγαλε η αδερφή του;

      Έλιωσα στο γέλιο, χαχαχα.

      Διαγραφή
  37. Η μαριδογκουρουδιά για την OPEN μάλλον άκυρη.

    Σόρρυ αδέρφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂