Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Oddity Tech

Oddity Tech  .... εδώ ...

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό ODD ... εδώ ....

Presentation Oddity ... εδώ ...
Investors Oddity ... εδώ ... 


Αριθμός μετοχών : Σύνολο 56.807.467 μετοχές

  • 45.202.333 είναι μετοχές Κατηγορίας Α και
  •  11.605.134 είναι μετοχές Κατηγορίας Β

Κάθε Μερίδιο Κατηγορίας Α έχει δικαίωμα μίας ψήφου, ενώ κάθε Μερίδιο Κατηγορίας Β δικαιούται 10 ψήφους.

Το Fund L Catterton έχει 13.140.357 μετοχές κατηγορίας Α (29,1%). ενώ ο ιδρυτής και CEO Oran Holtzman έχει 6.852.450 μετοχές κατηγορίας Α (15,2%) και 11.547.000 μετοχές κατηγορίας Β.

Τομέας : Τεχνητή Νοημοσύνη - Λογισμικό Υποδομές (Καλλυντικά -Προϊόντα Προσωπικής Φροντίδας)
Αριθμός εργαζομένων : 265


IPO : 35 δολάρια ανά μετοχή. Έναρξη διαπραγμάτευσης, 19 Ιουλίου του 2023.
Προσφέρθηκαν 12,105 εκατομμύρια μετοχές από την εταιρία και τους ήδη υφιστάμενους μετόχους της.

Συνολικά, η Oddity και οι μέτοχοι της, συγκέντρωσαν περίπου 424 εκατομμύρια δολάρια από την IPO από τα οποία εισέρρευσαν στο ταμείο της εταιρίας μόλις τα 55,41 εκατομμύρια δολάρια.
Ο ιδρυτής της εταιρίας και διευθύνων σύμβουλος Oran Holtzman πούλησε μετοχές για 211 εκατομμύρια δολάρια και η L Catteron πούλησε μετοχές για 151 εκατομμύρια δολάρια.

Κατά την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης οι μετοχές της Oddity Tech άνοιξαν στα 49,1 δολάρια, 40% υψηλότερα από την τιμή της IPO των 35 δολαρίων, για να κλείσει τελικά στα 47,53 δολάρια, δίνοντάς στην εταιρία αποτίμηση 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Δραστηριότητα
Η Oddity Tech είναι μια εταιρεία ομορφιάς και ευεξίας, με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και είναι η μητρική εταιρεία της ισραηλινής μάρκας διαδικτυακής περιποίησης ομορφιάς IL Makiage.
Η Oddity είναι μια πλατφόρμα ομορφιάς και ευεξίας που βασίζεται στην τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη και λειτουργεί (μέχρι στιγμής) με δύο επωνυμίες την lL Makiage και την SpoiledChild.

Η Oddity λειτουργεί μέσω  των δύο ιδιόκτητων εμπορικών σημάτων της, των καλλυντικών lL Makiage, και της περιποίησης δέρματος SpoiledChild, που κυκλοφόρησε το 2021. Και οι δύο ακολουθούν ένα ψηφιακό μοντέλο απευθείας στον καταναλωτή (DTC) και χρησιμοποιούν τα ίδια είδη επωνυμίας και τεχνολογίας για να πουλήσουν στα αντίστοιχα τμήματα τους. 

Τα κεντρικά γραφεία της Oddity βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, ενώ τα ερευνητικά της εργαστήρια βρίσκονται στη Βοστώνη και ο τεχνολογικός κόμβος της βρίσκεται στο Τελ Αβίβ.

Πριν από μια δεκαετία η IL Makiage ήταν μια αποτυχημένη εταιρεία στον κλάδο των καλλυντικών με μεγάλα χρέη στους πιστωτές της. 
Η Il Makiage ξεκίνησε ως αλυσίδα καταστημάτων και σχολή μακιγιάζ, αλλά το 2013 συσσώρευσε χρέη δεκάδων εκατομμυρίων σέκελ σε υπαλλήλους, προμηθευτές και τράπεζες.


Ο Oran Holtzman, ένας λογιστής που αναζητούσε ενδιαφέρουσες επενδύσεις, πλήρωσε 12 εκατομμύρια NIS για την εταιρεία. Αυτός και η αδερφή του Shiran Holtzman-Erel, η οποία είναι η chief product officer της Oddity, έφτιαξαν ένα στρατηγικό σχέδιο για την εταιρεία, μετατρέποντάς την σε εταιρεία τεχνολογίας.

Τον Μάιο του 2020 η IL Makiage κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γερμανία τον Νοέμβριο του 2020 και στην Αυστραλία τον Ιούνιο του 2021.
Σήμερα είναι μια αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως μια καταναλωτική τεχνολογική πλατφόρμα σχεδιασμένη να αλλάξει την παγκόσμια αγορά περιποίησης ομορφιάς.
Ο Oran Holtzman, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ενώ το private equity fund L Catterton του Louis Vuitton επένδυσε σε αυτήν το 2017.

Η Oddity Tech ξεχωρίζει για δύο λόγους: 
  • Πουλά καλλυντικά αποκλειστικά μέσω ψηφιακών καναλιών με την επωνυμία IL Makiage και προσφέρει επίσης προϊόντα περιποίησης μαλλιών και δέρματος μέσω της ψηφιακής μάρκας SpoiledChild. 
  • Η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής τεχνητής νοημοσύνης, ειδικά το ιδιόκτητο «σύστημα powermatch» της, για να αναλύσει τον τόνο του δέρματος και τις ανάγκες φροντίδας του δέρματος μέσω κάμερας τηλεφώνου.
Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας, το 40% των εργαζομένων της είναι από την πλευρά της τεχνολογίας. Η Oddity λέει ότι η πλατφόρμα καταναλωτικής τεχνολογίας της στοχεύει στην αλλαγή της παγκόσμιας αγοράς ομορφιάς. Στο ενημερωτικό δελτίο της αναφέρει: "Αναπτύσσουμε αλγόριθμους και μοντέλα μηχανικής εκμάθησης αξιοποιώντας τα δεδομένα των χρηστών, επιδιώκοντας να προσφέρουμε ακριβή αντιστοίχιση προϊόντων και απρόσκοπτη εμπειρία αγορών… 
Σύμφωνα με τον CEO της Oddity: Σήμερα απαιτείται το πάντρεμα δύο διαφορετικών κόσμων τεχνολογίας και φυσικών προϊόντων. Δεν αρκεί η δημιουργία έξυπνων μοντέλων μηχανικής μάθησης, πρέπει να εκπαιδευτούν ώστε να ταιριάζουν με φυσικά προϊόντα».

Τον Νοέμβριο του 2019, η IL Makiage εξαγόρασε την ισραηλινή εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης NeoWize Inc.η οποία αναπτύσσει αλγόριθμους βαθιάς μάθησης και τεχνολογία για λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ τον Αύγουστο του 2021, η εταιρεία εξαγόρασε την startup Voyage81 για την όραση υπολογιστών για να βελτιώσει περαιτέρω τις δυνατότητες όρασης, τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης.
H Voyage81, είναι μια ισραηλινή startup υπολογιστικής απεικόνισης βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη βαθιάς τεχνολογίας και εξαγοράστηκε από την Oddity για περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή η εξαγορά δίνει την δυνατότητα στην εταιρία να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Υπερφασματικά Συστήματα Απεικόνισης της startup για να ενισχύσει περαιτέρω τις δυνατότητες μηχανικής εκμάθησης που θα συνεχίσει να φέρνει επανάσταση στη βιομηχανία ομορφιάς.

Η Voyage81 είναι η πρώτη εταιρεία που ανέπτυξε πατενταρισμένο λογισμικό που φέρνει δυνατότητες υπερφασματικής απεικόνισης στα smartphone. Το λογισμικό του εξάγει πάνω από 30 κανάλια υπερφασματικών πληροφοριών από εικόνες RGB που λαμβάνονται με υπάρχουσες κάμερες smartphone. Εκτός από το λογισμικό όρασής του, το Voyage81 αναπτύσσει επί του παρόντος μια λύση βασισμένη σε υλικό που βασίζεται στο υπερφασματικό λογισμικό της εταιρείας για να βελτιώσει σημαντικά τις φωτογραφίες που λαμβάνονται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με κατασκευαστές smartphone.

Η τεχνολογία του Voyage81 μπορεί να χαρτογραφήσει και να αναλύσει τα χαρακτηριστικά του δέρματος και των μαλλιών, να ανιχνεύσει ροές αίματος στο πρόσωπο και να δημιουργήσει χάρτες μελανίνης και αιμοσφαιρίνης από μια απλή φωτογραφία κάμερας smartphone. Η τεχνολογία, σε συνδυασμό με τους τρέχοντες αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης του IL Makiage, θα επιτρέψει στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν τις κάμερες των smartphone τους για να καταγράφουν με ακρίβεια και να ταιριάζουν με τον τόνο και τον τύπο του δέρματός τους με αντίστοιχα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος.

Η τεχνολογία της Voyage81 μπορεί να ανιχνεύσει 31 μήκη κύματος που δεν φαίνονται στο ανθρώπινο μάτι.

Τον Απρίλιο 2023 η Oddity εξαγοράζει την εταιρεία βιοτεχνολογίας μοριακών ανακαλύψεων Revela που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη, την οποία μετονομάζει σε Oddity Labs. 

Η Oddity έχει κάνει έρευνα που αποκαλύπτει ότι πολλοί πελάτες είναι απογοητευμένοι από την απόδοση των προϊόντων αντιγήρανσης παρά την υπεροχή των προϊόντων στην αγορά. Για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό τεχνητής νοημοσύνης και ανακάλυψης μορίων για να δημιουργήσει και να βελτιώσει προσαρμοσμένα σχήματα περιποίησης δέρματος για κάθε πελάτη. Επικεφαλής της Oddity Labs είναι ο ιδρυτής της Revela, Δρ. Evan Zhao, ο οποίος ξεκίνησε την εταιρεία για να αξιοποιήσει την τεχνολογία κυττάρων, δημιουργώντας ήδη πραγματική αλλαγή στη βιομηχανία φαρμάκων, για τη βιομηχανία ευεξίας.

Έτσι, το τελευταίο σκέλος του συστήματος Oddity, που εξακολουθεί να παράγει προϊόντα ομορφιάς, είναι να αρχίσει να χρησιμοποιεί βιοτεχνολογία ώστε να δημιουργήσει τα προϊόντα που χρειάζονται οι καταναλωτές.

Η διοίκηση έχει αναπτύξει ένα μοναδικό μοντέλο για να αντιμετωπίσει αυτό που αναγνώρισε ως μεγάλο κενό στη βιομηχανία ομορφιάς. Οι αγοραστές ομορφιάς ασχολούνται ενεργά με τα προϊόντα ομορφιάς και διαδίδουν την ευαισθητοποίηση για τις αγαπημένες τους μάρκες και προϊόντα μέσω των social media.

Ταυτόχρονα, ένα εκπληκτικό 90% των προϊόντων ομορφιάς πωλούνται εκτός σύνδεσης, γεγονός που καθιστά τη βιομηχανία μία από τις πιο υποδιείσδυτες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πελάτες πρέπει να δουν πώς τους φαίνονται πραγματικά τα προϊόντα στην πραγματική ζωή προτού δεσμευτούν να αγοράσουν, παρόλο που μπορεί να εκτεθούν σε προϊόντα κυρίως στο διαδίκτυο. Το Oddity ήθελε να γεφυρώσει αυτό το χάσμα. Το αντιμετωπίζει με τρεις διαφορετικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας τεχνολογία, και αυτό έχει οδηγήσει στην τεράστια επιτυχία.

Το πρώτο σκέλος του μοντέλου είναι η συνεργασία με influencers. Αυτό επιτυγχάνει πολλούς στόχους: Είναι μια μηχανή σταθερού περιεχομένου. Αυτό διατηρεί μια πολύ αφοσιωμένη βάση πελατών στον ιστότοπό της της Oddity. Και είναι ένα σημαντικό μέρος του τρόπου με τον οποίο η εταιρεία καθορίζει τα σωστά προϊόντα για τους πελάτες ως μέρος της μηχανικής της εκμάθησης.

Οι Influencers αλληλεπιδρούν με την πλατφόρμα Oddity χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Kenzza. Μπορούν να ανεβάσουν βίντεο με σεμινάρια, συμβουλές και πολλά άλλα. Οι θεατές μπορούν να επιλέξουν παράγοντες επιρροής που ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό που αναζητούν και το σύστημα θα τους κατευθύνει προς παρόμοιο περιεχόμενο καθώς και θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα για να φιλτράρει προϊόντα που ταιριάζουν. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα απευθείας μέσω του συστήματος βίντεο.

Η εταιρεία διαθέτει ένα σύστημα επιβράβευσης για τους influencers ως κίνητρο για να τους ενσωματώσει και να παράγει περιεχόμενο για την πλατφόρμα.

Το δεύτερο, και το πιο δημοφιλές μέρος της διαδικασίας, είναι οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης που μπορούν να αξιολογήσουν τις ανάγκες ομορφιάς και περιποίησης του δέρματος ενός αγοραστή χωρίς να δει το πραγματικό άτομο. Εδώ η τεχνητή νοημοσύνη ξεπερνά τις ανθρώπινες ικανότητες και αυτό είναι το πιο συναρπαστικό μέρος του μοντέλου του Oddity.

Σήμερα η IL Makiage, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη παγκόσμια πλατφόρμα ομορφιάς απευθείας στον καταναλωτή από το 2020 έως το 2022, σύμφωνα με το Women's Wear Daily. Ήταν επίσης η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ψηφιακή επωνυμία ομορφιάς απευθείας στον καταναλωτή στις Ηνωμένες Πολιτείες έως το 2021. Η δεύτερη επωνυμία, το SpoiledChild, κυκλοφόρησε το 2022 και έχει στόχο να διαταράξει την κατηγορία ευεξίας στο διαδίκτυο και κλιμακώνεται ακόμη πιο γρήγορα από το IlLMakiage.

Τον Απρίλιο του 2023, ιδρύθηκε το ODDITY LABS για να διεισδύσει στην ανακάλυψη μορίων με βάση την τεχνητή νοημοσύνη για την ανάπτυξη προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας που υποστηρίζονται από την επιστήμη και υψηλής απόδοσης. Το ODDITY LABS δημιουργήθηκε σε συνδυασμό με την εξαγορά της Revela, μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη νέων μορίων για ομορφιά και ευεξία.


Η διοίκηση τονίζει ...
Από την πρώτη μας κυκλοφορία της ψηφιακής επωνυμίας το 2018, έχουμε διαταράξει τον τρόπο με τον οποίο εκατομμύρια καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα ομορφιάς, φέρνοντάς τα στο διαδίκτυο και μεταμορφώνοντας την εμπειρία αγορών. Φέρνουμε επισκέπτες στον ιστότοπό μας, τους μετατρέπουμε σε χρήστες κάνοντας ερωτήσεις και μαθαίνοντας γι' αυτούς και, στη συνέχεια, αξιοποιούμε τα δεδομένα που έχουμε σε όλη την πλατφόρμα για να τους μετατρέψουμε σε πελάτες που πληρώνουν. Έχουμε δημιουργήσει μια πλατφόρμα με πάνω από 40 εκατομμύρια χρήστες στην οποία έχουμε άμεση πρόσβαση και έχουμε δημιουργήσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο μοναδικά σημεία δεδομένων σχετικά με τις προτιμήσεις ομορφιάς των χρηστών μας μέσω του ψηφιακού μας μοντέλου. Από τις 31 Μαρτίου 2023, είχαμε πάνω από 4 εκατομμύρια ενεργούς πελάτες ή πελάτες που έκαναν τουλάχιστον μία αγορά μαζί μας τους τελευταίους 12 μήνες.
Η επιχείρησή μας έχει έναν ισχυρό και σπάνιο συνδυασμό κλίμακας, ανάπτυξης και κερδοφορίας. Από την κυκλοφορία μας, έχουμε αποδείξει την ικανότητά μας να επιτυγχάνουμε γρήγορα επιτυχία σε νέες μάρκες και προϊόντα.


Υψηλή ανάπτυξη σε έναν κλάδο χαμηλής ανάπτυξης
Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών και συμβούλων McKinsey, η βιομηχανία ομορφιάς αναμένεται να αναπτύσσεται με ρυθμό 6% ετησίως μέχρι το 2027. Η διοίκηση της Oddity ισχυρίζεται ότι πρόκειται για μια αγορά με ΤΑΜ 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Προοπτική
Η Oddity Tech είναι ηγέτης της αγοράς στο διαδικτυακό κανάλι, το οποίο εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά υπανάπτυκτο σε σχέση με τις δυνατότητές του.
Η online αγορά καλλυντικών σήμερα αντιπροσωπεύει περίπου το 25% της συνολικής αγοράς, αλλά αναμένεται ότι θα είναι στο 50% τα επόμενα χρόνια.
Οι ανταγωνιστές της Oddity εξακολουθούν να μένουν πίσω και να επενδύουν ελάχιστα στην τεχνολογία.


Κατά την άποψη της διοίκησης, η εταιρία βρίσκετε πέντε έως δέκα χρόνια μπροστά από τους ανταγωνιστές της, έχοντας μπροστά της ένα ευρύ ανοιχτό πεδίο για να αναπτυχθεί και να συνεχίσει να ηγείται της αγοράς.

Η βάση χρηστών της πλατφόρμας Oddity είναι πάνω από 40 εκατομμύρια χρήστες, τα δεδομένα άνω του 1 δισεκατομμυρίου σημείων δεδομένων. Η Oddity Tech έχει την τεχνολογία, τους αλγόριθμους και την ομάδα τεχνολογίας. Παράλληλα, πλέον έχει και την απαράμιλλη μηχανή ανάπτυξης προϊόντων με το εργαστήριο βιοτεχνολογίας στη Βοστώνη. Σήμερα η Oddity είναι πιο εύκολο από ότι πριν από τρία χρόνια να αναπτυχθεί.

Η ομάδα τεχνολογίας της Oddity αντιπροσωπεύει πάνω από το 40% της εταιρίας η οποία τεχνολογικά επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς τομείς: τεχνητή νοημοσύνη, όραση υπολογιστή και βιοτεχνολογία.
Η διοίκηση σχεδιάζει να κυκλοφορήσουμε 10 προϊόντα με τις επωνυμίες IL Makiage και SpoiledChild το 2024 μέσω του ODDITY LABS, όπου θα αντιπροσωπεύει τουλάχιστον το 30% της επιχείρησής σε πέντε χρόνια.

Η IL Makiage, αναπτύχθηκε στο διαδίκτυο από το μηδέν σε πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα σε λιγότερο από πέντε χρόνια και ο στόχος είναι οι πωλήσεις να φθάσουν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Η IL Makiage είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη διαδικτυακή μάρκα ομορφιάς στις ΗΠΑ.
Επίσης είναι ανάμεσα στις 2 μεγαλύτερες διαδικτυακές μάρκες ομορφιάς σε πολλές χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, του Καναδά και της Αυστραλίας.

Η δεύτερη μάρκα της Oddity, το SpoiledChild, σημειώνει εκπληκτική επιτυχία και είναι ήδη κερδοφόρο φέτος το δεύτερο έτος. Το SpoiledChild κλιμακώνεται ακόμα πιο γρήγορα από ό,τι η IL Makiage, και αναπτύσσεται με επιτυχία και στα μαλλιά και στο δέρμα. Οι πωλήσεις του SpoiledChild είναι ακόμα 100% στις ΗΠΑ, καθώς ακόμη δεν έχει επεκταθεί σε άλλες χώρες, δεν το κάναμε.


Σύμφωνα με τη διοίκηση, η Oddity έχει σκοπό να λανσάρει το 2025 δύο ακόμη μάρκες τις οποίες θεωρεί ότι είναι μεγάλες ευκαιρίες και πως η πορεία τους θα είναι ιδιαίτερα ανοδική.

Η επωνυμία Νο3, θα είναι μια επωνυμία ιατρικής ποιότητας για το δέρμα και το σώμα που θα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό OTC και συνταγογραφούμενων προϊόντων. Η επωνυμία 3 θα μεταμορφώσει την αγορά της δερματολογίας και του δέρματος με επαναστατικά διαγνωστικά δέρματος που υποστηρίζονται από εργαλεία υπολογιστικής όρασης με διεπαφή χρήστη που προσφέρει μια πολύ ανώτερη εμπειρία από ό,τι είναι δυνατό σε ένα ιατρείο ή σε οποιοδήποτε φυσικό περιβάλλον καταστήματος και με υψηλής απόδοσης που υποστηρίζεται από την επιστήμη προϊόντα που κυκλοφορούν από το ODDITY LABS που λύνουν ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων δέρματος και σώματος.

Τέλος, για το Brand Νο4, η διοίκηση δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες και αναφέρει ότι θα έχουμε περισσότερα να πούμε στο μέλλον, καθώς ακόμη είναι υπό ανάπτυξη.

Η Oddity με μια ματιά

  • Η Oddity Tech είναι μια ισραηλινή εταιρεία που αναστατώνει την αγορά ομορφιάς και ευεξίας μέσω του επιχειρηματικού της μοντέλου που βασίζεται σε αλγόριθμους και τεχνητή νοημοσύνη. Απευθύνεται απευθείας προς τον καταναλωτή.
  • Παγκόσμια αγορά άνω των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
  • Έχει περισσότερους από 40 εκατομμύρια χρήστες με περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο σημεία δεδομένων, που τροφοδοτούν τη βάση δεδομένων του μοντέλου.
  • Διαθέτει περισσότερους από 4 εκατομμύρια ενεργούς πελάτες, δηλαδή χρήστες της πλατφόρμας που αγόρασαν τα προϊόντα της εταιρείας τους τελευταίους δώδεκα μήνες.
  • Πουλάει προϊόντα μέσω των εμπορικών σημάτων της IL Makiage που έχει χαρτοφυλάκιο μακιγιάζ και της εταιρίας περιποίησης δέρματος και μαλλιών SpoiledChild.
  • Η διοίκηση πιστεύει ότι και οι δύο μάρκες έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν σε 5 χρόνια το 1 δις δολάρια σε πωλήσεις!
  • Η επωνυμία 3 και η μάρκα 4 της ODD βρίσκονται επί του παρόντος στα σκαριά και αναμένεται να λανσαριστούν το 2025.

ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ
Ο Ισολογισμός της Oddity είναι ισχυρός καθώς σε αυτόν περιλαμβάνονται μετρητά και βραχυπρόθεσμες καταθέσεις ύψους 164,099 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το χρέος της εταιρίας είναι μηδενικό όπου μόνο 12,645 εκατομμύρια δολάρια αφορούν leasing.

Τα ίδια κεφάλαια ανέρχονται σε 270,983 εκατομμύρια δολάρια (4,77 δολάρια ανά μετοχή) με 101,437 εκατομμύρια δολάρια να αφορούν Good Wills και Άυλα Περιουσιακά στοιχεία.

Η Oddity είναι μια επιχείρηση που αναπτύσσεται ταχύτητα και ο ρυθμός ανάπτυξης της ανέρχεται σε 65% τα τελευταία 4 έτη.  Οι πωλήσεις των 110,638 εκατομμυρίων δολαρίων του 2020 διπλασιάστηκαν σε 222,555 εκατομμύρια δολάρια το 2021, ενώ το 2022 αυξήθηκαν κατά 45,81% στα 324,52 εκατομμύρια δολάρια. Η πρόβλεψη για το 2023 είναι ότι οι πωλήσεις θα είναι συνολικά 495 εκατομμύρια δολάρια.


Οικονομικά στιγμιότυπα τρίτου τριμήνου του 2023
Κατά το Q3 2023, οι πωλήσεις ανήλθαν σε 94,474 εκατομμύρια δολάρια όπου σε σύγκριση με τα 68,948 εκατομμύρια δολάρια του τρίτου τριμήνου του 2022, αυξήθηκαν κατά 37,02% σε ετήσια βάση.
Η διοίκηση προβλέπει ότι οι πωλήσεις του Q4 2023 θα ανέλθουν σε 83,5 εκατομμύρια δολάρια.
  • Η επιχείρηση επιβραδύνει στα δύο τελευταία τρίμηνα και όπως φαίνεται η δραστηριότητα της είναι εποχική, με δυνατότερο τρίμηνο το δεύτερο.

Κατά το Q3 2023, τα μικτά κέρδη ήταν 66,414 εκατομμύρια δολάρια όπου σε σύγκριση με τα 46,972 εκατομμύρια δολάρια του τρίτου τριμήνου του 2022, αυξήθηκαν κατά 41,39%.

  • Το μικτό περιθώριο ήταν 70,3%, έναντι 68,13% του μεικτού περιθωρίου του τρίτου τριμήνου του 2022.

Το προσαρμοσμένο EBITDA ήταν 20,78 εκατομμύρια δολάρια όπου σε σύγκριση με τα 6,357 εκατομμύρια δολάρια του τρίτου τριμήνου του 2022, παρουσίασαν αύξηση 227%.

  • Το προσαρμοσμένο περιθώριο EBITDA ήταν 22%, έναντι 9,21% του τρίτου τριμήνου του 2022

Κατά το Q3 2023, τα καθαρά κέρδη ανήλθαν 3,834 εκατομμύρια δολάρια από 2,753 εκατομμύρια δολάρια του τρίτου τριμήνου του 2022.

  • Το καθαρό περιθώριο κερδών ήταν 4,1% σε σύγκριση με 4,0% του τρίτου τριμήνου του 2022.

Τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη ήταν 13 εκατομμύρια δολάρια σε σύγκριση με 3,9 εκατομμύρια δολάρια το τρίτο τρίμηνο του 2022, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 231% από έτος σε έτος. Το προσαρμοσμένο περιθώριο καθαρών κερδών ήταν 13,8% έναντι 5,7% του τρίτου τριμήνου του 2022.

Στο εννεάμηνο του 2023 ...
Οι πωλήσεις ανήλθαν σε 411,439 εκατομμύρια δολάρια όπου σε σύγκριση με τα 257,021 εκατομμύρια δολάρια του 9μήνου του 2022, αυξήθηκαν κατά 60%.
Η διοίκηση προβλέπει ότι οι ετήσιες πωλήσεις του 2023 θα ανέλθουν σε 495 εκατομμύρια δολάρια αυξημένες κατά 52,53% σε σχέση με τις πωλήσεις των 324,52 εκατομμυρίων δολαρίων του 2022.

Τα μικτά κέρδη ήταν 290,744 εκατομμύρια δολάρια όπου σε σύγκριση με τα 173,92 εκατομμύρια δολάρια του 9-μήνου του 2022, αυξήθηκαν κατά 67,17%.

  • Το μικτό περιθώριο ήταν 70,67%, έναντι 67,67% του μεικτού περιθωρίου του 9-μήνου του 2022.

Το προσαρμοσμένο EBITDA ήταν 91,004 εκατομμύρια δολάρια όπου σε σύγκριση με τα 36,37 εκατομμύρια δολάρια του 9-μήνου του 2022, παρουσίασαν αύξηση 150%.

  • Το προσαρμοσμένο περιθώριο EBITDA ήταν 22,11%, έναντι 14,33% του 9-μήνου του 2022

Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν 53,421 εκατομμύρια δολάρια (0,94 δολάρια ανά μετοχή) από 22,388 εκατομμύρια δολάρια του 9-μήνου του 2022.

  • Το περιθώριο των καθαρών κερδών ήταν 12,98% σε σύγκριση με 8,71% του 9-μηνου του 2022.


Guidance
Με βάση τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου, η διοίκηση αυξάνει τις προοπτικές του Oddity για το 2023 αναμένοντας :

Για το Q4 2023

  • Πωλήσεις μεταξύ 82 και 85 εκατομμυρίων δολαρίων, που αντιπροσωπεύουν αύξηση από έτος σε έτος μεταξύ 22-26 %.
  •  Μικτό περιθώριο περίπου 66%.
  •  Προσαρμοσμένο EBITDA μεταξύ 13 και 14 εκατομμυρίων δολαρίων, που αντιπροσωπεύει προσαρμοσμένο περιθώριο EBITDA μεταξύ 15,5-16,5%.
  • Προσαρμοσμένο αραιωμένο EPS μεταξύ 0,10 $ και 0,12 $. Αυτό προϋποθέτει φορολογικό συντελεστή περίπου 35% και μέσο όρο πλήρως απομειωμένων μετοχών περίπου 63 εκατομμυρίων.
  •  Το κόστος αποζημίωσης βάσει μετοχών αναμένεται να είναι περίπου 8 εκατομμύρια δολάρια το τέταρτο τρίμηνο του 2023.

Για ολόκληρο το 2023

  • Πωλήσεις μεταξύ 493 και 497 εκατομμυρίων δολαρίων, πάνω από τις προηγούμενες προσδοκίες για 475-480 εκατομμύρια δολάρια, και τώρα αντιπροσωπεύουν ετήσια αύξηση μεταξύ 52% και 53% σε σύγκριση με την προηγούμενη προσδοκία μεταξύ 46% και 48%.
  • Μικτό περιθώριο κέρδους περίπου 70%, πάνω από τις προηγούμενες προσδοκίες μας για 69,5%.
  • Προσαρμοσμένο EBITDA μεταξύ 104 και 105 εκατομμυρίων δολαρίων, πάνω από την προηγούμενη προσδοκία μεταξύ 96 και 101 εκατομμυρίων δολαρίων.
  •  Προσαρμοσμένο περιθώριο EBITDA 21%.
  •  Προσαρμοσμένο Diluted EPS μεταξύ 1,21 $ και 1,23 $, πάνω από την προηγούμενη προσδοκία για 1,11-1,17 $. Αυτό προϋποθέτει φορολογικό συντελεστή περίπου 25,5% και μέσο όρο πλήρως απομειωμένων μετοχών περίπου 60 εκατομμυρίων

Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών που καλύπτουν την Oddity είναι :

  • Το 2023 Πωλήσεις 496 εκατομμύρια ... κέρδη 62 εκατομμύρια
  • Το 2024 Πωλήσεις  595 εκατομμύρια ... κέρδη 82 εκατομμύρια
  • Το 2025 Πωλήσεις 710 εκατομμύρια ... κέρδη 83 εκατομμύρια

Ας επιχειρήσουμε να κάνουμε μια συντηρητική προσέγγιση των μελλοντικών προοπτικών της εταιρίας.

Παραδοχή 1
Υποθέτουμε ότι η Oddity αναπτύσσεται, για τα επόμενα 5 έτη, με μέσο ρυθμό 30% ετησίως. Οι αναλυτές κάνουν μέσες εκτιμήσεις αύξησης των πωλήσεων κατά 20% ... εμείς κάνουμε μια πρόβλεψη για τουλάχιστον 30% αύξηση πωλήσεων.

Επομένως οι πωλήσεις των 495 εκατομμυρίων του 2023, το 2028 θα έχουν φθάσει στα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια.


Ταυτόχρονα υποθέτουμε ότι η εταιρία θα καταφέρει να μετατρέψει το 15% των πωλήσεων σε καθαρά κέρδη. Άρα το 2028 θα έχει τουλάχιστον 325 εκατομμύρια καθαρά κέρδη.

Παραδοχή 2
Με επιτόκιο προεξόφλησης 5%. Τα 325 εκατομμύρια, του 2028, είναι το 2023, σημερινής αξίας, 255 εκατ. δολάρια.
Με ένα P/E 30 δίνουν κεφαλαιοποίηση 7,65 δις που αντιστοιχούν σε σημερινή τιμή 135 δολάρια η μετοχή.

197 σχόλια:

  1. Εύχομαι κι εγώ σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με Υγεία και Τύχη! Ιδιαίτερες Ευχές στον Οικοδεσπότη, για την άδολη προσφορά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία! Το δυνατόν ανέφελη και ήρεμη.

    Χαιρετισμούς στον οικοδεσπότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά & Καλή χρόνια με πολλές επιτυχίες.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα, στον οικοδεσπότη μας και ολους τους φιλους του φορουμ,
    καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες φέτος
    Λοιπόν από το Seeking Alpha περσινές αποδόσεις και φετινές 10 μετοχες top pics
    Υπάρχει και η Giga clouds μεταξύ άλλων....
    https://seekingalpha.com/article/4659711-top-10-stocks-for-2024

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O σορταδόρος του Γίγαντα έχει πάθει μεγάλη ζημια ... του πήραν όοολα τα σώβρακα και τα κατουρημενα και τα καφετουλιά!!

      Διαγραφή
  5. Καλη χρονια σε ολους με υγεια παιδια!
    Ξερουμε μηπως γιατι τρωει τετοια χαστουκια η ASTS σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά με υγεία κ κέρδη σε όλους αν και μπήκε κάπως περίεργα.
      Από ότι κατάλαβα έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση της και ανησυχίες για το όλο concept γενικά. Είχε κάνει πριν λίγο καιρό μια προσφορά μετοχών για να συγκεντρώσει κεφάλαια σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την τότε τρέχουσα. .

      Διαγραφή
    2. Θα χρειαστεί χρηματοδότηση όπως είχε πει και ο Κος Τακης... ακουστηκε ότι θα κάνει σχετικές ανακοινώσεις μέχρι τέλος του 23....κάτι που δεν έγινε ...τώρα να την τιμωρεί η αγορα γι'αυτό το λόγο σήμερα ..δεν το νομίζω ...μεγάλη πτώση και σχεδόν 5 εκ/ρία τεμάχια ....είτε θα ανακοινωθει offering σύντομα και κάποιοι insider ξεφορωνουν ,,είτε κάτι χειροτερο ?? Η ειρωνία για μένα είναι ότι ξεκίνησα να δίνω στο 4,90 πριν ένα μήνα αλλα μετα μετάνοιωσα και ακύρωσα εντολές σε ,5,50 και 6 που είχα στόχους.....

      Διαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και δημιουργικά! Καλή χρονιά σε όλη την όμορφη παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αγορες UPST (40% θέσης).. στα 40.3$....πουλήθηκαν σήμερα στο 39.9 $......η αγορά όπως φοβόμουν έχει κορυφωθεί βραχυπροθεσμα,..αναμενω καλύτερες τιμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Κε Τάκη ένα τοπ 5 για το 2024 δεν θα δώσετε (αν και τα λέτε σποραδικά)? Έτσι για το καλό της νέας χρονιάς, έστω κι αν στο τέλος της αποδειχτεί η σφαγή των αμνών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω φανερωθεί
      UPST, LMND, AEHR, XMTR, DLO, STNE, INVZ, FSLY, FOUR, ΟDD (το νέο αμόρε), η ατελείωτη χαρτάρα GCT και απο εχθές again Pagaya.

      Αυτά είναι κατά το πλείστον τα χαρτιά ... όμως δεν μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι των τιμών έτους απο 1/1 εως 31/12 ... για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι η 1/1 δεν διασφαλίζει ότι έχεις την καλύτερη τιμή αγοράς ... για πχ. η GCT είναι στα 20+ αλλά οι αγορές έγιναν στα 10 και 8 δολάρια. Και μπορεί μέσα στο έτος να κάνει 70 δολάρια να πουλήσω και κατόπιν στις 31/12 να είναι κάτω από 20.
      Άρα ;
      Λάθος το gaming των τιμών απο 1/1 εως 31/13.

      Οι βασικές επιλογές για την ωρα είναι αυτά που ανέφερα.

      Διαγραφή
    2. Καλή χρονιά σε όλους! κ. Τάκη αλλάξατε γνώμη για τη Lilium;

      Διαγραφή
    3. H Lilium δεν έχει έσοδα ... έχει μόνο πολλά ΘΑ ΘΑ και ΘΑ ... όπως QS , ASTS και πολλές παρόμοιες.
      Την πιστεύουμε, αλλά την Tradeάρουμε.
      Δηλαδή παράδειγμα ... σήμερα , άντε αύριο το αργότερο δεν πρέπει να πουληθεί η QS?

      Διαγραφή
  9. Για την αρχή της χρονιάς... 2024 προσωπικά παραμένω STAY IN CASH...(93%)...με μικρές θέσεις σε εταιρείες high risk /reward δλδ απλά παιχνίδι
    Περιμένω υπομονετικά για να φτιάξουν τα διαγράμματα πριν αποφασίζω που και με πόσα θα ξανά μπω στην αγορά
    Ακούστε φίλοι μου....μόλις η αγορά αντιληφθεί ότι η FED δεν θα έχει λόγο να γίνει TOO AGGRESSIVE για να μειώσει τα επιτόκια...δλδ θα το πάει λαου-λαου style...τα growth stocks θα διορθώσουν σε πιο ελκυστικά επίπεδα τιμων.....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
    ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η κυνηγη μετοχών...
    Μπορεί να κάνω λάθος 100%.....αλλά όλα τα τσαρτ μου...φωνάζουν STAY IN CASH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AEHR
      Την Τρίτη διπλασιάζω τη θέση μου στο AEHR.
      Μετά το κλείσιμο έχει αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    2. Νωρίς...πολύ Νωρίς για αγορές
      Η αγορά ειναι πολλή κακή...γεμάτη με bad internals...και επικαλύψεις τιμών που προϊδεάζει για ταλαιπωρία στη καλύτερη είτε γερό χώσιμο στη χειρότερη
      Για να δούμε...!!

      Διαγραφή
    3. Αφήστε να υπάρχει και μια αντίθετη οπτική.
      Κάποτε μου λέγατε κύριε ΤΕΟ ότι αργώ και θα μου φύγει η Pagaya που την είχα δώσει (τουλάχιστον 2 φορές την έδωσα) ... τώρα μου λέτε ότι είναι νωρίς για Pagaya.

      Εγώ λέω ότι αν δεν κρατήσει (που για εμένα απο εδώ θα γυρίσει και θα την κυνηγάτε) το 1,26 τότε βλέπω νούμερα όχι το 0,8 που έλεγα κάποτε αλλά το ΜΗΔΕΝ.

      Διαγραφή
    4. Όσον αφορά AEHR μετά το κλείσιμο της Τρίτης δημοσιεύει αποτελέσματα. Αν βγουν αυτά που περιμένω ... θα κάνει γερή κίνηση. Αν όχι θα κοιμηθεί στα 22 (όπως έκανε η DLO) με το δικό της τρίμηνο.
      Στη χειρότερη θα χτυπήσει το 12 ... για όλα είμαι προετοιμασμένος. Αλλά το ανοδικό σενάριο παίζει για εμένα σε ποσοστό 80% ... το σενάριο ύπνου 15% και το σενάριο των 12 δολαρίων με ποσοστό 5%

      Διαγραφή
    5. UPST
      Ότι θα κάνει το 36 το είχα σίγουρο. Απορώ πως την πατήσατε και μπήκατε στο 40,3 και σας ακολούθησα και εγώ ... αλλά βγήκα στο 41,2.
      Η αλήθεια είναι ότι ξαναπήρα κάποια κομμάτια πίσω ... τη ΒΑΣΙΚΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΆΖΩ ΠΟΤΕ.

      Δεν ξέρω ακόμη αν κάνει το 32 ή το 28 στη χειρότερη ... ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΡΙΘΕΊ ΑΥΤΌ ΑΚΟΜΗ... πάντως εκεί θα αγοράσω και τα βρακιά μου εις υγείαν των σορταδόρων.

      Διαγραφή
    6. Κάθε αντίθετη οπτική είναι ευπρόσδεκτη και σεβαστή.....η κρυστάλλινη σφαίρα δεν υπάρχει στις αγορές,
      Απλά (ξανα)-λεω ότι όλα τα διαγράμματα θέλουν ξεκούραση-διόρθωση, σε τιμές και σε χρονο ..Τώρα θα μου πείτε αν μπορεί να συνεχίσει το ΑΠ...σε αυτές τις συνθήκες...?
      Ναι, μπορει ,αλλά θα ρισκάρω να μείνω απ έξω πάρα να φάω το ξύλο ή τη φθορά διότι οι μετοχές που ασχολούμαστε είναι growth stocks..

      Διαγραφή
    7. Είπαμε όταν τα διαγράμματα δείχνουν κάτω και όλεθρο και οι Κλαιωτσάκοι απειλούν με συντριβές τότε ο Μορφονιός αγοράζει ό,τι κινείται ... στις ΗΠΑ.

      Εξάλλου είμεθα μακροπρόθεσμοι παίκτες με υψηλούς στόχους, στην μεγαλύτερη και δυνατότερη οικονομία στον κόσμο.
      Δυστυχώς για του Κλαιωτσάκους άλλοι έχουν το πρόβλημα. Όπως για παράδειγμα η τραβεστί οικονομία της Κίνας όπου οι δείκτες της για να ξαναδούν τα υψηλά τους θα πρέπει να περιμένουν τόσα χρόνια όσα και ο Νikkei 225 .. και ακόμη δεν τα έχει φτάσει.

      Διαγραφή
  10. Αντε να δούμε!!....ASTS ...https://www.spacedaily.com/reports/AST_SpaceMobile_nears_funding_milestone_for_cellular_broadband_in_space_999.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουμε επιτυχή εκτόξευση τον Μάρτιο και έπονται πολλά!
      Για τους φίλους παραπάνω, το -20% ήταν κατά πάσα πιθανότητα λόγω της εκτόξευσης των νέων δορυφόρων της Starlink(με πολύ περιορισμένες δυνατότητες).

      Διαγραφή
    2. "For our planned operational satellites, beams are designed to support capacity of up to 40 MHz, potentially enabling data transmission speeds of up to 120 Mbps!"
      https://twitter.com/AST_SpaceMobile/status/1743421561422430357?t=hxHwOF5kokTtk4z9mshEog&s=19

      Όριο για το 5G Rural Fund for US: 35/3 Mbps downlink speed.

      Διαγραφή
    3. Κ Παναγιωτη Ειχαν πει οτι θα ανακοινωσουν χρηματοδοτηση μεχρι τελος του ετους .Ετσι πρωτη μερα του 2024 -20% σορταρησμενο φυσικα αλλα δικαιο. Γιαυτο τελος της μερας ανακοινωσαν μεχρι τελος ιανουαριου η χρηματοδοτηση

      Διαγραφή
  11. GCT...χρειάζεται να δει το 14-15 $ (ανάσα και φιμπο retracement) πριν συνεχίσει για νέα υψηλά
    Αν θα τη κάνει τη διόρθωσηαυτη...δεν ξέρω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AEHR SYSTEMS (μη με βαράτε)
    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_34a01852f4f44e7c0e832fe556dbacb8.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόρθωση ... μπερδεύτηκα.
      Την Τρίτη μετα το κλείσιμο τα αποτελέσματα.
      Εγώ Τρίτη μέσα στη συνεδρίαση, παίρνω το ρίσκο μου και διπλώνω τη θέση μου.
      Ο Θεός βοηθός!!!😄😄😄

      Στις αγορές πρέπει να μάθουμε να προεξοφλούμε και να παίρνουμε τα ρίσκα μας.
      Αν οι περισσότερες προεξοφλήσεις μας είναι λάθος τότε πρέπει να καθόμαστε στα σπίτια μας και να αφήσουμε τις αγορές στην ησυχία τους.

      Διαγραφή
  13. INVZ.......big down (all as expected)
    AEHR....at support στη γραμμή λαιμού
    PAGAYA....at support στη γραμμή λαιμού
    UPST ...at fibo retracement support zone.
    RUSSELL 2000 ...at support at the closed gap


    Άσχετα αν θα δούμε βραχηπροθεσμη αντιδραση η όχι...Η ΑΓΟΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...UPP..UPP
    Η διόρθωση θα συνεχίσει να κάνει αυτό που πρεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TEO DM ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ? Η ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας το είχα ξαναγράψει ...
      Ενώ υπάρχει η XMTR κοιτάζουμε τη DM?
      Aν και στη Κίνα πετύχει τότε δεν θα υπάρχει όριο ...

      Διαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Tο παραμυθάκι των σορταδόρων είναι ότι πουλάει ο Gu και ο Data ...... εδώ γελάμε, παρόλο που τσίμπησαν και εμπειρότατοι παίκτες. Ανάξιο σχολιασμού.
      Αυτό που ίσως προϊδεάζει για ένα άσχημο τρίμηνο είναι το UMI που συνεχίζει να ανεβαίνει. Έφτασε 1,79 απο 1,64 που ήταν την ημέρα ανακοίνωσης του προηγούμενου τριμήνου.
      Αλλά θα έλεγα ότι και αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια. Μετράνε αλλά μέχρι ενός σημείου.

      Οπότε ποια είναι η γκουρουδιά για την λεγάμενη;
      Ότι ακριβώς είχα πει και την προηγούμενη φορά , όπου τους σχίσαμε τους σορταδόρους. Περιμένουμε το 200ρη λίγο να τον βάλει απο πανω ... ακόμη δεν έχει κριθεί ... αν κριθεί τότε εκεί, κάπου στα 28 θα ψωνίζω ότι βρίσκω. Οι longιδες ήδη θα έχουν κλάσει μεντες, οι σορτιδες θα είναι βέβαιοι για περίτρανη νίκη ...

      Αλλά τώρα όπως είπα και πρόσφατα φορτώνω Pagaya. H UPST Μπορεί να περιμένει. Αν δεν κρατήσει εδώ η PGY, η συντέλεια του κόσμου θα είναι κοντά.

      Διαγραφή
  16. UPST -updated

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_d720532abac11b98c2ba28061e93511e.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποτε βλέπαμε τα ωραία διαγράμματα της Pagaya τώρα πάει την ξεχάσαμε.
      Με την UPST δεν ασχολιόμασταν!!
      Όμως, μου φαίνεται, ήρθε η ώρα η Παγγαρόπληκτοι να χαρούν λιγάκι.

      Διαγραφή
    2. Η Pagaya είχε την ευκαιρία της στη ζώνη 1.35...να μας έδειχνε ότι ABC correction was over....και νέο κύμα impulsive θα την πήγε σε νέα υψηλά
      Έδειξε όμως ότι είναι σε άλλη κυματικη μέτρηση ....FLAT CORRECTION full of zig-zags...και η στρατηγική μας έπρεπε να προσαρμοστεί ανάλογα
      Ευελπιστώ να μη χάσει το 1.15...αλλά κυρίως το 1$ διότι θα σημαίνει οτι βρισκεται στο 5-το κυμα κατω...και αυτό δεν είναι BULLISH
      UPST...είχα βάλει 2 φορές μελέτη ότι πάει πάνω μέχρι 50$ και μετά πάλι προς τα χαμηλά της
      Λοιπόν όπως όλοι γνωρίζουμε στις αγορές πάντα παίζουμε με πιθανότητες διότι οι αγορές είναι σαν ζωντανός οργανισμός που συνέχεια κάποιοι δείκτες μεταβαλλονται και εμείς θα πρέπει να προσαρμοστουμε γιατί διαφορετικά καίγεσαι
      Trade your plan...!!
      Πιστεύω ότι με πολλά πανω κάτω...the path of less resistance is DOWN
      Όταν αλλάξει κάτι νομίζω ότι θα το δω in time

      Διαγραφή
  17. ODD
    Ιδανικό σημείο αγορών και εκεί θα την ήθελα είναι το 25.
    Όμως άγνωστο αν το ξανακάνει.
    Ευελπιστώ σε ανάλογη πορεία με την Inmode όταν πρωτομπήκε στο Χρηματιστήριο.
    Ίσως το ξεκλείδωμα των μετοχών της ODD, του Ιανουαρίoυ, να δώσει κάποια ευκαιρία για καλύτερη τιμή.
    ΙΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλησπέρα σας Για tesla k Τάκη τι λέτε .Κάτι gap δεν βλέπω να τα κλείνει, είναι πολύ χαμηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TESLA-chart monthly

      διάλεξε και παρε ........

      https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_9c6d85fa2e32c6c0fb5accb6ceb0be4d.png

      Διαγραφή
  19. PAGAYA

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_2777adb57f9e838857b27ba618e0015f.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τεχνικα ειναι ΟΚ...δεν εχει δώσει ακομα BOTH FEET-GET IN...αλλα κοντεύει (νομίζω)
    Αυτα ειναι για τα τεχνικα....απο θεμελιώδη αναλαμβάνετε ΕΣΕΙΣ...
    Ανεβάζω τσαρτ οσονουπω.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. $INGN Inogen rises after Citron calls company 'ripe for acquisition'

      Shares of Inogen are up around 17% in Friday morning trading. The strength follows an earlier tweet from Citron Research that stated: "One our our favorite interviews on CNBC. Five years ago, Citron called $INGN overvalued at $170. Wapner asked if bulls were 'drinking Kool-Aid.'? Turns out, they were-INGN now sits at $5. But let's look deeper: with a solid cash position, the business is essentially free. Under new leadership, Inogen is ripe for acquisition. Could we see $25 on a buyout?"

      Διαγραφή
    2. Αγαπάμε Citron
      Ακολουθούμε Citron ευλαβικά.
      Συνδεόμαστε μαζί της και παίρνουμε τα report της.

      Όταν σορτάριζε την INGN και έλεγε ότι είναι πανάκριβη και πως πούλαγε φύκια και μεταξωτές κορδέλες.
      https://www.cnbc.com/video/2018/05/24/citrons-andrew-left-discusses-his-short-on-inogen-shares.html

      Διαγραφή
    3. Τώρα ξεβρακώνει AGL εδώ και 8 μήνες .. καθώς πουλήθηκαν 87 εκατομμύρια μετοχές στα 21.5 δολάρια απο insiders με δευτερεύουσες προσφορές και κολπάκια.

      Διαγραφή
    4. Αυτά κύριε ΤΕΟ είναι ένα μικρό μέρος των "Τακαρου lines" 😉😉😉

      Διαγραφή
  21. INOGEN

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_151f348723d7a28230861c736f4dc456.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. GCT-updated

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_052e8f7b743eba2c52654f5d0a903bd2.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. LILIUM-update

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_428f1fe34c2ae5941871da45a48998ec.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Hyperloop
    Χάσαμε και τον κύριο Μπάρεν που πρωτολέγαμε γι'αυτή την τεχνολογία

    https://www.traveldailynews.gr/odikes-metafores/i-epanastasi-sto-sidirodromo-me-tin-technologia-hyperloop-athina-thessaloniki-se-misi-ora/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.ot.gr/2023/12/24/diethni/hyperloop-one-patose-to-foutouristiko-egxeirima-gia-epanastasi-stis-metafores/

      Διαγραφή
  25. ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ADNENT ?ΒΛΕΠΕΤΕ? ΠΑΕΙ ΓΙΑ R/S Η ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ NASDAQ? ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ 782 ΜΥΡΡΙΑ ΑΠΟ EUROPE ΓΙΑ ΤΟ GREEN HIPO. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΤΗΣ 0,1972. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ.. ΓΝΩΜΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. AMAM
    πέρυσι το Δεκέμβρη ειχε τιμη 0.40$....και κεφαλοπ. 28 εκατομμύρια
    σημερα μετα απο ενα χρονο την εξαγοράζει η JOHNSON AND JOHNSON για 2 ΔΙΣ....
    ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 7000%
    https://www.investing.com/equities/ambrx-biopharma-adr-chart

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο BIG χασούρης γνωστός και ως άμυαλος γκουρού σορταδόρος της NVDA μαθαίνω ότι τον λούζει κρύος ιδρώτας ... βλέποντας το χαρτί σε νέα υψηλά πάνω απο τα 500.
    Κουράγιο στα 700 θα σηκώσει λευκή σημαία και θα συνθηκολογήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Κλαιωτσάκος συνεχίζει τον ίδιο μονότονο σκοπό του ...

      Φαντάζομαι ξέρετε τι θα συμβεί ... ξέθαψε μέχρι και τον πιο άσχετο των χρηματαγορών τον Ρουμπινοκεφτέ



      https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/714678/kokkinos-synagermos-apo-nouriel-roubini-gia-pistotiko-krax-kai-nea-krisi-xreous-ti-anamenei-gia-to-2024

      Διαγραφή
    2. Πάρτε και τον άλλο γκουρού του Κλαιωτσάκου ... τον γκουρου της καταστροφής του κόσμου.

      Τελικά όσοι χρωστάνε της Μιχαλούς θέλουν να διαλυθούν όλα.

      https://markets.economico.gr/sto-1-dis-to-chreos-tou-robert-kiyosaki-chreos/

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς όμως για τους καταστροφολόγους είμαστε σε νέο υπερκύκλο της παγκόσμιας οικονομίας όπου η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι το "next big thing"

      Μέχρι και o Nikkei θα κάνει ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΨΗΛΑ!!

      Διαγραφή
  28. GCT

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_7be78b7627a59b7e88844b99ad03a730.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πονέσει άσχημα ο σορταδόρος του Γίγαντα. Δεν του έχει μείνει money για να κάνει run.
      Δεν κουνάμε ρούπι κύριε ΤΕΟ ... και εφόσον ο CEO και ιδρυτής ολοκληρώσει όσα έχει υποσχεθεί το τριψήφιο είναι κοντά.
      Βίρα τις αγκυρες προς τα 100.
      ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!

      Όπως το βλέπω, στο επίπεδο 60 - 70 θα φαίνεται σε όλους φθηνή και αγοράσιμη.

      Διαγραφή
  29. Amarin Corporation PLC (AMRN)............εγινε αγορα στο 0.935

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. DLOCAL....!!!!
    Eτοιμάζεται πολύ δυνατή ανοδική κίνηση (breakout triangle)....GET READY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. AMARIN CORPORATION


    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_9f951a1aad3887dfcafdda0ab6f79e86.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. AGORA VROOM......στο 0.502..........θα βαλω και chart

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. VROOM-chart

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_ebb4a9e7c457cc36d66dfff241c6df3c.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. DLOCAL-CHART
    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_34278887d39478988c67905bb9979e14.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. PAGAYA

    δεν χρειάζεται νεο-UPDATE....τα εχω επισημάνει ολα τα επιπεδα στο πιο πρόσφατο τσαρτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. AEHR-chart update

    σημερα αντεδρασε απο τη γραμμη λαιμου
    δεν θα θελουν να ξερουν οι κατέχοντες τι θα συμβει αν τη σπασει κατω.........

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_0ffd667270b9c4848fda9dfcdf2d7732.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι αυτά ....
      Και εγώ λέω ... αν σήμερα ανακοινώσει 25 εκατομμύρια πωλήσεις τριμήνου και 7 με 8 εκατομμύρια καθαρά κέρδη .... τότε δεν θα θέλουν να ξέρουν οι σορταδόροι τι θα τους συμβεί.
      Και είναι πολλοί ... το 20% των χαρτιών της AEHR είναι σορταρισμένο

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάντως στο 21,57 σήμερα φόρτωσα, όπως είχα πει.

      Διαγραφή
    3. ΙΝΟΓΚΕΝ πηρατε ?
      Εγω απλωσα το χερι 2 φορες στα 6$ και το τράβηξα παλι πισω
      Εχει θεμα γενικά η αγορά και δεν θελω μεγαλα ανοίγματα αυτη τη στιγμή (one step at the time)

      Διαγραφή
    4. Inogen όποιος δεν έχει μπει θα έλεγα να περιμένει το 5,5.

      Διαγραφή
  37. Απαντήσεις
    1. Σπάσαν οι λαιμοί και οι σβέρκοι κοκκίνισαν 😄😄😄

      Διαγραφή
    2. O σχηματισμός ΩΚΩ δίνει μηδέν, άντε κάτω από 2, που σημαίνει χρεοκοπία. Κρύβουν σκελετό? Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Είμαι περίεργος να δω αν κλεισουν τα 2 gap που έχει πιο κάτω

      Διαγραφή
    3. Οι στόχοι σχηματισμού ΩΚΩ..(head & shoulders)....,,είναι

      1- 50% of the full target
      2- 61.8% of the full target
      3- 100% full target

      Διαγραφή
    4. Περιμένετε να ανοίξει η αγορά. Μη βιάζεστε να θάψετε τον νεκρό ....ότι βλέπετε είναι προς το παρόν after και pre market.

      Διαγραφή
    5. Η γραμμή λαιμού είναι αντίσταση πλέον......οοοοτι και να πούμε είναι μάταιο, θέλουμε δεν θέλουμε εμείς.
      Αν η μετοχή πάει πάνω προς τα εκεί.....τεχνικα και μονο για να γεμίσει το ΓΚΑΠ-ΚΑΤΩ .....είναι ευκαιρία για διώξιμο
      Τεχνικά από μέρες πριν έδειχνε αυτό που έγινε στο after market χθες.
      Για να ευελπιστεί κάνεις οτι η γραμμή λαιμού ΔΕΝ σημαίνει τίποτα...όλα καλά...και πάμε πάνω όπως η τάδε μετοχή...η όπως όπως...κλπ..κλπ...ενέχει σοβαρούς κινδύνους

      Έχει πάρα μα πάρα πολλές μετοχές ΑΛΛΟΥ...με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από την AEHR
      Οκ..θα μου πειτε είναι και το άλλο..no pain no gain..σεβαστό...αλλά εγώ προσωπικά όταν μια μετοχή δίνει lower guidance...τρέχω μακριά

      Διαγραφή
    6. Το ίδιο ακριβώς έκανε και η MBLY προ διμήνου ... να την μηδενίσουμε και αυτή; Ή δεν πρόλαβε να κάνει το λαιμό δεν μπορούμε να αποφανθούμε;

      Διαγραφή
    7. Είχε γραμμή λαιμού εκεί?
      Και το εσπασε κάτω..?
      Και δεν πήγε στους ανάλογους στόχους?
      Θα τη δω...από περιέργεια!

      Διαγραφή
    8. Δεν έγραψα αυτό ακριβώς.
      Θα εξηγήσω αργότερα.

      Διαγραφή
    9. μολις ειδα το τσαρτ MBLY.....δεν εχει καμια σχεση με την AEHR
      Τελος παντων ...οτι εγινε εγινε...απλα εδω κανεις damage control πλεον .....εμενα δεν μου αρεσει πια το χαρτι...(που το ειχα με καλο ματι)

      Διαγραφή
  38. τα αποτελέσματα μου φάνηκαν καλα...γιατι τετοια πτωση ..? Περιμεναν κατι αλλο..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν πολύ δυνατό τρίμηνο ... απλώς για τον δικό τους λόγο κατέβασαν το guidance των πωλήσεων έτους κατά 15 εκατομμύρια.
      Δεν αποκλείω να το κάνει αύριο όπως το έκανε η U στο δικό της τελευταίο τρίμηνο.

      Διαγραφή
  39. Ο Nikkei ξεπερνάει εμφατικά τις 34000 μονάδες, αντιμέτωπος είναι πλέον με τα ολικα ιστορικά υψηλά του που δεν τα έχει προσεγγίσει ούτε κατά διάνοια εδώ και 10ετίες.

    Οι αγορές είναι ακόμη στην αρχή ενός νέου υπερκύκλου της παγκόσμιας οικονομίας όπου η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι το "next big thing"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απαντήσεις
    1. Άψογος κύριε Τεο. Είδα τη χθεσινή σας επισήμανση για το breakout και πρόλαβα κάποια κομμάτια στο 0,98 πριν το άνοιγμα. Δεδομένης της ειδικής κατάστασης της μετοχής, έχετε θέσει τιμή στόχο για το trade;

      Διαγραφή
    2. Τρυπάς νόμισμα από χιλιόμετρο

      Διαγραφή
    3. Έδωσε καλά νούμερα για Q3...ο Κος Τάκης την είδε καθόλου ?η κεφαλ/σή είναι όσο τα revenue ..αλλά από Ιρλανδία ? Θέλει ψάξιμο ...
      https://www.investing.com/news/assorted/amarin-corp-provides-preliminary-fourth-quarter-2023-selected-financials-and-outlines-key-priorities-for-2024-432SI-3271264

      Διαγραφή
  41. αγορα UPST ....70% θεσης ...στα 34$.......εκανε διπλο πατο χθες και σημερα....ΣΤΟΠ 33$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. GIGACLOUD LIVE CHART

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_b736fe7914fcba8cbf3ec4c9faa4e808.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. UPST-CHART......a screaming buy signal today

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_f33f9356a061f8882ca0352b97e50309.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Pagaya.....all by the book
    Τώρα πρέπει να κρατήσει εδώ...αλλά buy signal δεν έχω ακόμα
    1 ντολαρ που έχει τρομερό σουπορτ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα χάσει το 1 πάει για τα 0,8....όσο είχε πριν 7-8 μήνες δηλαδή ...δεν ήταν καλό timing να ασχοληθούμε με pgy το τελευταίο εξαμηνο παντως

      Διαγραφή
  45. Innoviz......gravity εδω...όπως έχω ξαναγράψει
    Αν θέλει να πάει αντιδραση πάνω...δεν θα πρέπει να κλείσει το κάτω γκαπ...γιατι είναι γκαπ εκκίνησης
    Αν το κάνει και το κλείσει...βουρ προς τα χαμηλά και παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. INOGEN.....
    Πολύ καλή κίνηση ..!!
    Στήθηκα σήμερα στα 5.70 και δεν έφτασε εκεί....ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ...!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Όπως έχω γράψει...εχω πάρει μια μετοχή απ το Νοέμβριο την κρατάω
    BTTX....στο 0.17 ...37K τεμ
    Η εταιρεία είναι τύπου ΘΑ ΘΑ ΘΑ..και την έχω μόνο για το παιχνίδι
    Έχει φτιάξει πάρα πολύ το σχηματισμό τής...με πολλά πάνω-κάτω τους έχει διώξει όλους..εκτός από μένα
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ BIG BREAKOUT..οσονούπω....και μια απόδοση τουλάχιστον χ3
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Σήμερα είναι ημέρα (στα τσαρτ)......που κάποιος θα πρέπει να εχει προβει σε αγορές
    Έχουν κουλαρει αρκετοί δείκτες

    Αν από αύριο δεν πάμε πάνω...συμβαίνει κατι αλλο
    ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΠΠ....ΠΑΝΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. BTTX.....!!
    Τεχνικά και μονο..
    Αν ξεπεράσει τα 0.25-0.26...θα φύγει σφαίρα πάνω...πύραυλο λέμε
    (Αναμένω θέμα 2 ημερών να το σπασει με φορα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. PAGAYA-updated

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_92bf27b7bc3746b1b3e436d0563155de.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. UPST -UPDATED
    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_b74dc0eda3514bea52a052696950f7f4.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. RUSSELL 2000-small cap

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_c8a09bbe074ae4308d89fd73cd6d19ca.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αγορα και παλι UPST .....32.5$...........
    stop κατω απο 32....(αν εχουμε γραμμη λαιμου breakdown)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η Hertz βάζει πωλητήριο σε 20.000 ηλεκτρικά οχήματα και στρέφεται στους κινητήρες εσωτερικής καύσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ , ΤΕΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΘΕΣΗΣ POLESTAR? ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ , ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα κ Τεό! Θέλετε να μας πείτε γιατί όχι ΕV? Επίσης θα μπορούσατε να μας δώσετε τα φώτα σας για μια παλιά αγαπημένη NIO (Κινέζικη κ.Τακη 🙄) που παίζει μεταξύ 7-9$

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει ο κατάλληλος ουριος άνεμος στα ηλεκτρικά για την ώρα....ετσι δείχνουν τα διαγράμματα εδώ και καιρό
      Από την άλλη η Tesla και η BYD (του BUFFET)...είναι οι leaders...και μόνο εδώ αξίζει το κάθε BET
      Γνώμη μου...η αντίληψή μου είναι αυτη...και μπορεί να κάνω λαθος

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ για τα EV TEO....πχ δες τι γίνεται με TESLA . Δεν είναι η ώρα τους ακόμα .

      Διαγραφή
  56. @DDIN, Πολύ φοβάμαι, ότι η ΑDVENT, θα είναι η νέα ΦΦ.
    Από σορταρισμα άλλο τίποτα, https://www.nakedshortreport.com/company/ADN, έχω ζητήσει από την ιστοσελίδα τους, να ενημερώνομαι για νέα της εταιρείας, ανύπαρκτη, διαβάζω σχόλια από το finviz.com, όπου έχουμε γίνει ρεζίλι των σκυλιών, σαν χώρα, για τις μεγάλες απολαβές του ΔΣ, αλλά και για την πορεία της μτχ ετοιμάζονται αγωγές γιατί έκανε p.ο για 2 μόλις εκ.$ στο 0,2!!! ενώ είχε εισπράξει την προκαταβολή των 780εκ (65εκ), λίγες μέρες πριν.
    Τώρα αν υπάρχει η εταιρεία, δεν το ξέρω, μου κάνει εντύπωση όμως, που τηρείται σιγή ιχθύος, από παντού.
    Για μένα η πορεία της μτχ. προεξοφλεί OTC.
    Εύχομαι να κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. UPST-update

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_cf35c0fc08cc6f0b052a46f2cfa04ba4.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς πανω στη γραμμή λαιμού βγήκες φουλ αγοραστής να ξερεις....έχει μια λογική η κίνηση σου....high risk/ high return...βάζεις όμως το ΣΤΟΠ σου εκεί που μπήκες
      Αν το σπασει κάτω ομως...θα νιώσεις στο πετσί σου την εκδίκηση και την σφοδροτητα της πραγματικής νοημοσύνης ...οπότε...πάντα βαζουμε ΣΤΟΠ

      Διαγραφή
    3. teo αν πιστεύω μια μετοχή ,δεν μιλάω συγκεκριμένα για upst ,δεν βάζω stops .Αν είχα βάλει stop στην δεη για παράδειγμα θα την έβλεπα με το κυάλι τώρα.Μερικές φορές δεν μου βγαίνει ή παραμένω καιρό μέσα εγκλωβισμένος,αλλα και στα δικά σου trades τι ποσοστά επιτυχίας έχεις ?

      Διαγραφή
    4. Έσβησες το σχόλιό σου και είναι σαν να απάντησα στον αέρα ( για όσους μας διαβαζουν)
      Αν πίστευες στην επιλογή σου και όσα έγραψες, δεν έπρεπε να τα σβήσεις έτσι δεν είναι?

      Εγώ σου απάντησα in time και με ειλικρίνεια, εσύ τα εσβησες κιόλας και αυτό δεν είναι σωστό
      Τώρα θέλεις και να συνεχίζει η κουβέντα?
      Τεσπα...!!

      Διαγραφή
  58. INNOVIZ-UPDATED

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_0a900255c6cf65ed82d9ad48c78a066f.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. τα φώτα σας παρακαλώ με τα earnings καθώς είστε ειδικός κε Τάκη! δεδομένου ότι τα surprises κάνουν drive την αντίδραση, ξέρε τε που μπορώ να βρω δείκτη που μετράει τα earning surprises vs market reaction? θωρώ ότι οι αμερικάνοι σίγουρα έχουν κάτι τέτοιο και θεωρητικά θα πρέπει να είναι είτε σταθμισμένος για S&P είτε χωρίς weights για Dow όπου θα φαίνεται πως κατά περιόδους αντιδρά η αγορά στα surprises. καταλαβαίνετε που το πάω ;) Να έχουμε μια όμορφη χρονιά και να παραμένουμε θετικοί και ειλικρινής όλοι μας. Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κ Τάκη...μια ματιά στην Unisys Corporation....έρχεται από πολύ ψηλά...και μακριά
    Είναι σε ανοδικό κύκλο τώρα...με τρομερά μεγάλα περιθώρια και σε καλο κλάδ (information technology)
    Μου αρέσει εμένα...δείτε τη πλιζ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Aπο degiro, δεν βλέπω τιμές αγοράς, πώλησης στην ΑDN.
    Βλέπει κάποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Pagaya

    https://www.businesswire.com/news/home/20240116166586/en/Pagaya-Announces-Strategic-Actions-to-Enhance-Marketability-of-its-Stock-Strong-Financial-Outperformance-in-4Q23-and-FY23

    Τι λέτε κ. Τάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλή κίνηση από PAGAYA....μεταφορά έδρας στη Νέα Υορκη....και reverse split...πριν πέσει κάτω από 1$
    Proactive move
    Να δούμε ομως ...πως θα το δει η αγορά σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. RUSSELL-2000 small cap-updated

    https://uploads.disquscdn.com/images/bb1e0dc8cbddc864bfd39e90f83430b9b0bc9b33c0960eb4c3f3fddd5d2b54a1.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Επιτέλους κατάλαβαν στην PGY ότι με 1 δις χαρτιά δεν πας πουθενά.. Θέλει κάτω απο 100 εκατ για να γίνουν οι καλές οι κινήσεις. Στηρίζω το 1 προς 15 για σπλιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η αγορά φαίνεται να το στηρίζει ..όπως και τη μεταφορά έδρας που είπε και ο Τεό ...στα υπ'οψιν το μικρό short float...αν πιάσει στόχους τα επόμενα τρίμηνα και δουλεύει το AI τους θα πάει καλά ...εγώ σκέφτομαι ενίσχυση . Είμαι με μο 1,9 αλλα φοβαμαι για αναταράξεις το επόμενο διαστημα...μέχρι να υλοποιηθούν όλα αυτά. . μια γνώμη από Κο Τάκη θα βοηθούσε

      Διαγραφή
    2. Είμαι υπερ του reverse split ... όσο μεγαλύτερο θα είναι, τόσο υψηλότερη τιμή θα έχει στο ταμπλό η μετοχή ... και όλο και λιγότερους memeδες θα έχει το χαρτί.
      Μακροπρόθεσμα είμαι θετικός ... βραχυπρόθεσμα όμως βλέπω πόνο και ταλαιπωρία.

      Διαγραφή
    3. Δείτε ως παράδειγμα την Money Lion (ML)

      Reverse Split
      Στις 24 Απριλίου 2023, η Εταιρεία πραγματοποίησε μια αντίστροφη διαίρεση μετοχών 1 προς 30.
      Η μετοχή ήταν 0,31 και με το reverse split 9,3 .. σήμερα 56,53 και θα έλεγα εξακολουθεί να είναι φθηνή.

      Διαγραφή
    4. Και αν κάναμε ένα γκάλοπ μεταξύ μας, αμφιβάλλω αν 5 στους 100 θα αγόραζαν στην τιμή 56,53 ... ενώ αν σπλιτάριζε δια 30 δεκάδες θα αγόραζαν στο 1,87 την ίδια ακριβώς μετοχή.
      Όμως στην Αμερική όπου υπάρχουν memeδες δεν υπάρχουν οι μεγάλοι και τα funds.
      Και εγώ κάνω το ίδιο ... όσους περισσότερους βλέπω να μπαίνουν σε μια επιλογή μου τοτε εγώ βγαινω.

      Διαγραφή
    5. Πολύ σωστά κ.Τακη..!
      Την Unisys Corporation...,την είδατε τίποτα?

      Διαγραφή
    6. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδατε στην Unisys Corporation.
      Όλα είναι άσχημα ... ίδια κεφάλαια μηδαμινά, χρέος υψηλότατο και οι αριθμοδείκτες της χάλια.
      Λίγο που την είδα ... κάπου έπεσε το μάτι μου πως αναμένεται ότι θα αυξηθούν τα κέρδη της κατά 90%, οπότε αμέσως είδα το PEG της ότι είναι 1,92 ... αρα και με 90% ρυθμό ανάπτυξης υπερτιμημένη είναι.
      Θα πρέπει να πέσει 50% για να αποτιμηθεί δίκαια.

      Διαγραφή
    7. Το chart είδα...
      το βραχυ έχει δώσει σημαντικά κέρδη...το μακρο λέει ότι είναι ακομα στο ξεκίνημα ..αρχικό στάδιο..
      Εγώ δεν έχω πεισθεί ακόμα....για τα καλά τεχνικά της..
      Κάτι καλο βλέπουν όμως εκεί οι επενδυτές...κάποια καλά...θετικά βήματα θα πρέπει να έχουν γίνει ...
      Την έχω σε watch list...αλλά και κάποιοι αρ&ιδατοι την εχουν δώσει BUY...στα 4 δολάρια
      Οκ.θενξ..!!

      Διαγραφή
    8. UNISYS CORPORATION

      https://uploads.disquscdn.com/images/a79e719749578ddb088f8583ac5b73d27b1e30316cee745f5380fa4f128653ca.png

      Διαγραφή
  66. Περί Advent ο λόγος. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. 0,17$!!!
    https://media.newswire.ca/forefrontmedianews.html?rkey=20240115IO11925&filter=20509

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. DWAC. Ίσως το μόνο spac πάνω από 10$. + 30% σήμερα, ο τραμπάκουλας επανέρχεται δρυμήτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καλησπέρα κ.Τακη! Τι πιστεύετε για την Opendoor (OPEN) με το σκεπτικό ότι φέτος αναμένουμε μείωση των επιτοκίων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. "AST SpaceMobile Secures Strategic Investment From AT&T, Google and Vodafone
    Investment and strategic agreements accelerate AST SpaceMobile's mission to close the global connectivity gap by bringing 5G broadband service from space to billions of people worldwide"

    https://www.businesswire.com/news/home/20240118463570/en/AST-SpaceMobile-Secures-Strategic-Investment-From-ATT-Google-and-Vodafone

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πέσει ταλαιπωρία και εκεί....έχει και την καθυστέρηση στην εκτόξευση !!πάει για το 25 το στορυ της!!

      Διαγραφή
    2. Έγινε πολύ άτσαλα η προσφορά της Πέμπτης μετά την είδηση της στρατηγικής χρηματοδότησης. Αλλά η συμμετοχή της Google είναι μια σημαντική εξέλιξη.
      "Pain today, gain tomorrow".

      Διαγραφή
    3. https://twitter.com/thekookreport/status/1749480528041140418?t=BTO1Scgl7wRSUgVhsnwZlg&s=19

      Διαγραφή
    4. Για δείτε αυτό το twit, η Riley είναι εκτός αλλά δίνει τιμή στόχο 15€. ;;

      Διαγραφή
    5. δειτε αυτο καλυτερα κ Dιματ & k Παναγιωτη
      https://twitter.com/chrissambar/status/1749879494528123135
      Κρις Σαμπάρ
      @chrissambar
      Head of AT&T Network

      Διαγραφή
    6. επισης κ Dimat δεν ειναι εκτος ο Riley
      Λαθος μεταφραση κανει το google
      Εννοει βγαζει ανακοινωση για το ASTS
      Αν διαβασετε την αναλυση θα το δειτε

      Διαγραφή
    7. Ο Sambar στο twitter αλλά και στο LinkedIn μόνο για την ASTS μιλάει. Σίγουρα εμπλέκεται και το Αμερικανικό υπουργείο Άμυνας σε κάποιο deal αλλά εμείς θα το μάθουμε τελευταίοι.

      Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον ότι η εκτόξευση των BB1 έχει αναβληθεί 3 φορές, όπως επίσης και η εκτόξευση του NROL 69 ακολουθώντας πιστά το μοτίβο των ημερομηνιών των BB1.
      https://nextspaceflight.com/launches/details/6150

      Διαγραφή
    8. Πιστεύω πως η περίοδος μέχρι την εκτόξευση θα είναι η πιο δύσκολη για τη τιμή της μετοχής στο ταμπλό, με τα σημερινά δεδομένα. Ίσως και μια ακόμη ευκαιρία για να ενισχύσω κι άλλο τη θέση μου.

      Διαγραφή
    9. Συμφωνω σε ολα τα παραπανω Κε Παναγιωτη... κατω απο 3 θα με τρωει κι εμενα το χερι μου για ενισχυση.... Στην εκτοξευση βλεπω ραλι προς τα 10 δολαρια!!

      Διαγραφή
    10. Εκτός το ατσάλo του offering δεν κατάλαβα γιατί σε τέτοια τιμή ?? Τόσους μήνες έπαιζε στα 4 ακριβώς επειδή υπήρχε φήμη για αυτό ...γιατί δεν το έκανε τότε ? ?$1 πιο πάνω ? ή ας πούμε λίγες ημέρες μετά την είδηση χρηματοδότησης?? Τώρα έχει κολλήσει 3 μέρες στο $3,10....μάλλον δίνουν και τα εχτρα 4,8 mil χαρτιά που είχαν περιθώριο 30 ημέρες να το κάνουν ....Ε μετά αναμονή για ειδησεογραφία και ανακοινώσεις εξελίξης του project

      Διαγραφή
    11. Στα 3.10 είναι η book value της εταιρείας. Οι στρατηγικοι επενδυτές έβαλαν τα λεφτά τους 2+ δολάρια πιο πάνω... κάπου εκεί είναι και ο μ.ο. μου.

      Διαγραφή
    12. κ Τάκη και λοιποί φίλοι για δείτε λίγο αυτό το άρθρο. Φωτογραφίζει και την Asts ;;

      Διαγραφή
    13. Δεν θέλουμε τους άραβες. Απλά θέλουμε να ξυπνήσουν οι παρακάτω...
      https://twitter.com/AST_SpaceMobile/status/1752086620973461531?t=e2PUgBSSlqHZl-ORMzSCoQ&s=19

      Διαγραφή
  70. Καλησπέρα και καλη χρονιά. κ. Τάκη θυμάστε πριν τον Δεκέμβριο του 2021 η Καθυ είχε πει ότι θα είχε ετήσια απόδοση 30-40% την επόμενη πενταετία και κάποιοι μας έβαζαν εδώ μηνιαία chart? Λοιπόν 2 χρόνια μετά η τιμή του ARKK βρίσκεται στα 46usd από 94 που είχε στο τέλος του 2021. Το ΧΑΑ είχε άλλη μια καλή χρονιά και οι 4 επιλογές (URNM, VEA, Μυτιληναίος, ΑΝΕΚ) που έδωσα στην αρχή του 2022 υπεραπόδωσαν για δεύτερη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διορθώνω το παραπάνω σχόλιο, οι 4 επιλογές ήταν για το 2023, για το 2022 είχα δώσει άλλες

      Διαγραφή
  71. Νέα υψηλά οι δείκτες,,,σχεδόν όλα τα χαρτιά επάνω ...και η παράγκα PGY. εκεί παλεύει με τον άσσο . ...μουλαρι !!!!για να δούμε θα τα γλυτώνει τα 80 λεπτά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Για την επόμενη εβδομάδα κοιτάω υπομονετικά την SOUN....το μέλλον της ΑΙ.......!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. SOUN AI

    https://uploads.disquscdn.com/images/d328c30b7884ab186308a3db40edfd04948e519ca3644c10a7afb52397c61adf.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Κύριε Τάκη, σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στην Terran Orbital (NYSE: LLAP )
    Αυτή η καινοτόμος αεροδιαστημική εταιρεία κατέχει τεράστιο όγκο παραγγελιών ύψους 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων που υποβαθμίζει την ασήμαντη κεφαλαιοποιήση 175 εκατομμυρίων δολαρίων.
    Σύμφωνα με τους αναλυτές, η εκπλήρωση των υφιστάμενων συμβολαίων θα αποφέρει πωλήσεις άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων το 2025. Τα περιθώρια θα κλιμακωθούν σημαντικά μέχρι τότε επίσης.

    Ωστόσο, παρά το τεράστιο βιβλίο παραγγελιών της εταιρείας και την ορατή πορεία προς την κερδοφορία, η Terran Orbital διαπραγματεύεται μόλις 0,2 φορές τα προβλεπόμενα έσοδα της για το 2025.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. πολυ πιθανο ...να εχουμε γυρισμα ΚΑΤΩ απο τα σημερνά υψηλά..τα μικρα και πεννι....ειναι χαλια τα τσαρτ τους ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Russel άσχημο γύρισμα σήμερα ....και ίδια πορεία πολλά χαρτιά που αναφέρονται εδώ .Upst Lmnd Pgy κλπ. .Τι λέτε κύριοι ? Έλαβε τέλος το year end rally --- january effect στους δείκτες άραγε και πάμε σε διόρθωση ?? ή λόγω εκλογών έχει δρόμο ακόμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επενδύσει κανείς στο εξωτερικό (μτχ,cfds κλπ) μέσω τράπεζας ή κάποιας πλατφόρμας …ευχαριστώ εκ των προτέρων κύριοι επενδυτές και κε Τάκη αν μπορείτε να με βοηθήσετε...

    Είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης όντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας. Κε REBEL, προσωπικά και μόνο για μετοχές εξωτερικού, είμαι στην Ineerractive Brokers. Κανένα παράπονο, μικρές προμήθειες και αξιόπιστη μέχρι τώρα. Παλιότερα συνεργαζόμουν για αγορές στο εξωτερικό με την χρηματιστηριακή που κάνω συναλλαγές στο ΧΑΑ.......με @αμησαν στις προμήθειες...χωρίς έλεος...:((((

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ πολύ κε Χρήστο θα το λάβω υπόψη μου ....

      Διαγραφή
    3. Σε ελληνικη χρημ/κη ειχα ρωτησει και εγω,,,μαλιστα μου ειχαν στειλει και συμβαση να υπογραψω,αλλα μολις ειδα ελαχιστη προμηθεια 30 ευρω ανα εντολη ουτε που το σκεφτηκα..Degiro εχω ,,απλη ,με πολλες επιλογες ,εχει και etf, ομολογα κλπ...χαμηλες προμηθειες 2 ευρω ανα εντολη συν το κοστος μετατροπης συναλλαγματος για τις μετοχες......Στα etf καποια τα εχει και χωρις προμηθεια αλλα δεν εχω ασχοληθει....Interactive brokers ειναι πιο πλουσια πλατφορμα εχει και after/pre market εντολες ,,σκεφτομαι να ανοιξω και εκει κωδικο

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ Dimitris Z .....κοιτάζω τώρα plus500 και θα δω και degiro που φαντάζομαι είναι της ίδιας φιλοσοφίας και μετά και IB.... γιατί οι τράπεζες πια το έχουν παραξηλώσει ήμαρτον ¨((((

      Διαγραφή
  78. Για να δούμε, η ΤΕΣΛΑ θα κλείσει κανα γκαπ στο ημερήσιο κάτω από 150?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  79. εξου και το ξυλο στις μικρες

    MarketWatch Live: GDP surprise may have taken a March rate cut off the table

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Russell 2000-small cap updated

    https://uploads.disquscdn.com/images/376adefe7a708977ff5d9c8308e601767c15d1b8772cc1c2ac468ca694f4aaa6.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. GTHX

    https://uploads.disquscdn.com/images/7f099063699d741bb9ece30b8b23de2f66e33685b0227ac781ea2d8895855484.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. INOGEN
    ευχαριστούμε κ.Τακη για την μετοχη........με τη πρωτη ματια μου αρεσε αλλα και το διαγραμμα της ειναι ΣΟΥΠΕΡ.....
    Περιμενω τα 25-30$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο το 5,35 ειμαι μεσα ... και απο σήμερα ξεκινάω μαζεμα Inoviz, άλλη μια αγαπημένη της Citron.

      Διαγραφή
    2. Ρίξτε κύριε ΤΕΟ και μια ματιά στη SURG
      Και πειτε μια γνώμη.

      Διαγραφή
  83. Καλή είναι διαγραμματικα...το κάτω είναι περιορισμένο...δεν βλέπω κάποιο ρίσκο...απλά είναι πολύ μικρή εταιρεία με 20 άτομα προσωπικό
    Έχει ξεκινήσει ανοδική καμπύλη με στόχο τα 20 δολαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. -Jerome Powell said he doesn't think it's likely the Fed will cut rates at the next FOMC meeting in March

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. CPNG (COUPANG)

    Μια μετοχή για τα παιδιά μας.....σε πλαγιοκαθοδικο σχηματισμό κοντά στο πατο, δεν είναι για αγορά ακόμα αλλά θα πρέπει να την έχουμε σε στενή παρακολούθηση
    Το τονίζω...είναι σούπερ μετοχη με μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Κε Τάκη καλησπέρα, φαίνετια να έχουμε υποψία πάτου στην CLFD. Τι λέτε?
    Κε ΤΕΟ καλησπέρα, τέχνικα ένα σχόλιο μήπώς θα σας ήταν εύκολο.
    Ευχαριστώ εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. CLFD
      Nαι φιλε μου.....εχει ισχυρές ενδείξεις ΠΑΤΟΥ .....αλλα οχι ο πατος...δλδ...μπορει να κανει ενα σχηματισμο πανω κατω σε αυτα τα επιπεδα.....και μετα να φυγει ΠΑΝΩ
      Θα προτιμούσα καλυτερα τοποθετήσεις σταδιακές παρα ολα μεσα

      Διαγραφή
    2. CLFD -chart

      https://uploads.disquscdn.com/images/fb6fd9cd0b89ea92750c2b77203b9248ca5dfc630fad8da90c77d717ddbcd2fd.png

      Διαγραφή
    3. Θα συμφωνήσω με το διάγραμμα.
      Τα νούμερα δεν δείχνουν ότι θα φύγει άμεσα προς τα πάνω. Το 18 - 20 θα έλεγα πως με τς τωρινά δεδομένα δύσκολα θα τα διασπάσει καθοδικά.

      Διαγραφή
  87. COUPANG


    https://www.fool.com/investing/2024/02/01/stan-druckenmiller-39-portfolio-invested-3-stocks/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂