Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

MoneyLion

MoneyLion  .... εδώ ...
μέσω του άνω συνδέσμου βάζουμε URL ... moneylion.com ... και μπαίνουμε στο site της εταιρίας

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό ML ... εδώ ....

Presentation MoneyLion ... εδώ ...
Investors MoneyLion ... εδώ ...


Αριθμός μετοχών : Σύνολο 10.165.563 μετοχές

ΤομέαςΧρηματοοικονομικές υπηρεσίες - Fintech
Αριθμός εργαζομένων : 677

IPO : 300 δολάρια ανά μετοχή. Έναρξη διαπραγμάτευσης 23 Σεπτεμβρίου 2021.
Εισήλθε στον NYSE το 2021 μέσω μιας συγχώνευσης με το SPAC  Fusion Acquisition Corp, σε μια συμφωνία που αποτίμησε την εταιρία σε χρηματιστηριακή αξία περίπου 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κατά την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης, την 23 Ιουνίου 2021, η μετοχή έκλεισε στα 8,63 δολάρια σημειώνοντας πτώση 13,7%
Στις 27 Απριλίου 2023 η μετοχή κατέγραψε το ολικό χαμηλό της που ήταν 0,29 δολάρια. Επειδή η τιμή της μετοχής είχε πέσει κάτω από το 1 δολάριο έπρεπε να γίνει reverse split ...

Reverse Split
Στις 24 Απριλίου 2023, η Εταιρεία πραγματοποίησε μια αντίστροφη διαίρεση μετοχών 1 προς 30.


Δραστηριότητα
Η MoneyLion, είναι μια εταιρεία fintech με έδρα τη Νέα Υόρκη που ιδρύθηκε το 2013, από μια ομάδα τεχνολόγων και χρηματοπιστωτών.

Ιδρύθηκε από τους Chee Mun Foong, Diwakar Choubey, Pratyush Tiwari  και Άνταμ Γκριν.
Επικεφαλής του MoneyLion είναι ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Diwakar Choubey, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν στη Wall Street, όπου κατείχε ανώτερες θέσεις σε εταιρείες όπως η Goldman Sachs, η Citadel και η Barclays Capital.

Ο Diwakar (Dee) Choubey συνίδρυσε τη MoneyLion το 2013 και είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος από την ίδρυσή της. Πριν από τη ίδρυση της MoneyLion, ο Choubey ήταν στην επενδυτική τραπεζική στην Barclays από το 2011 έως το 2013. Πριν ενταχθεί στην Barclays, ήταν Αντιπρόεδρος στην Citadel Securities από το 2009 έως το 2011. Πριν από την ένταξή του στη Citadel,  ήταν στην επενδυτική τραπεζική στη Goldman Sachs από το 2005 έως το 2009 και στη Citigroup από το 2003 έως το 2005. Ο Choubey είναι κάτοχος Bachelor of Arts in Economics με άριστα από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο.

Η MoneyLion είναι μια εταιρεία τεχνολογίας χρηματοδότησης που προσφέρει μια σειρά χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών τράπεζας, δανεισμού, επενδύσεων και διαχείρισης πίστωσης όπου βοηθά τους πελάτες να έχουν τον έλεγχο των οικονομικών τους παρέχοντάς τους εργαλεία  με τα οποία παρακολουθούν τις δαπάνες, την αποταμίευση και τη χρήση πίστωσης.

Προσφέρει δανειοδοτικές, χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές και επενδυτικές υπηρεσίες στους καταναλωτές. Η αγορά-στόχος της MoneyLion είναι το 70% των Αμερικανών καταναλωτών που ζουν κυρίως από το μισθό τους. Στόχος της εταιρείας είναι να βελτιστοποιήσει τη διαχείριση των χρημάτων και την αποταμίευση των καταναλωτών, ενισχύοντας παράλληλα την πίστωσή τους. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρίας, πάνω από το 90% των μελών της MoneyLion είναι επενδυτές για πρώτη φορά.

Ουσιαστικά, το MoneyLion χρησιμεύει ως μια ενιαία πλατφόρμα για άτομα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την οικονομική τους υγεία. Το MoneyLion μοιάζει με τη SoFi Technologies ( SOFI ). Η κύρια διαφορά είναι ότι το SoFi απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό, κυρίως φοιτητές, επαγγελματίες και άτομα υψηλής καθαρής αξίας. Ωστόσο, και οι δύο προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την παροχή εξατομικευμένων οικονομικών λύσεων.

Η MoneyLion προσφέρει μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες, όπως :

  • το RoarMoney℠, μια υπηρεσία τράπεζας με χαμηλά τέλη και προμήθειες
  •  το MoneyLion Credit Builder, μια υπηρεσία διαχείρισης πίστωσης που βοηθά τους χρήστες να βελτιώσουν τη βαθμολογία πίστωσης τους
  •  το MoneyLion Loans, μια υπηρεσία δανεισμού με υψηλά όρια και ευέλικτες επιλογές αποπληρωμής
  •  το MoneyLion Invest, μια υπηρεσία επενδύσεων που προσφέρει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών προϊόντων

Το MoneyLion είναι μια ολοκληρωμένη οικονομική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τα άτομα να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα οικονομικά τους. Στοχεύουν κυρίως σε καθημερινούς καταναλωτές, δίνοντας έμφαση στην προσβασιμότητα και τη φιλικότητα προς τον χρήστη. Η MoneyLion ειδικεύεται στη βελτίωση της οικονομικής ευημερίας των χρηστών βοηθώντας τους να δημιουργήσουν πίστωση, να εξοικονομήσουν χρήματα και να κάνουν έξυπνες επενδύσεις. Το μοναδικό πρόγραμμα συνδρομής "Credit Builder Plus" όχι μόνο ενισχύει τα πιστωτικά σκορ, αλλά προσφέρει επίσης προνόμια όπως ανταμοιβές επιστροφής μετρητών και επενδυτικές ευκαιρίες. Η πλατφόρμα «MoneyLion Investing» της MoneyLion δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επενδύουν σε χαρτοφυλάκια και κρυπτονομίσματα που βασίζονται σε ETF.

Μέσω της εφαρμογής της, η MoneyLion παρέχει διάφορα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες απευθείας στους καταναλωτές. Αυτά περιλαμβάνουν τον ψηφιακό λογαριασμό ελέγχου "RoarMoney", την υπηρεσία προκαταβολής μετρητών "Instacash" και το πρόγραμμα βελτίωσης πίστωσης "Credit Builder Plus". Επιπλέον, προσφέρουν το "MoneyLion Investing" για επενδύσεις σε χαρτοφυλάκια ETF και μια λειτουργία "MoneyLion Crypto" για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, διαθέσιμη στους κατόχους λογαριασμών

RoarMoney
Τον Ιούλιο του 2020 ξεκίνησε η κυκλοφορία του RoarMoney, που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να έχουν εύκολη πρόσβαση σε προηγμένες λύσεις mobile banking, όπως

  • η έγκαιρη παράδοση πληρωμής 
  • η τεχνολογία ανεπαφικών πληρωμών Mastercard Tap & Go®
  • η ενσωμάτωση προκαταβολών μετρητών με μηδενικό επιτόκιο MoneyLion 
  • πίστωση δανείων και 
  • ισχυρά επενδυτικά εργαλεία 
Ο λογαριασμός RoarMoneySM είναι ένας λογαριασμός καταθέσεων που παρέχεται από τον τραπεζικό συνεργάτη της MoneyLion, Pathward®, ο οποίος παρέχει ένα πλήρες σύνολο τραπεζικών λειτουργιών premium με στόχο ο καταναλωτής να εξοικονομήσει  περισσότερα χρήματα.
Συνδρομητική Υπηρεσία MoneyLion Plus
Το MoneyLion Plus, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2017, φέρνει την επένδυση, τον δανεισμό και τους λογαριασμούς ελέγχου σε μια ενιαία συνδρομή. Το MoneyLion αποσύρει αυτόματα 79 δολάρια από τον λογαριασμό ενός καταναλωτή κάθε μήνα, καταθέτοντας 50 δολάρια στους επενδυτικούς του λογαριασμούς και λαμβάνοντας 29 δολάρια ως μηνιαία χρέωση.

Οι χρήστες λαμβάνουν επιστροφή μετρητών 1 δολάριο για κάθε ημερήσια σύνδεση, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες που συνδέονται κάθε μέρα και παρακολουθούν μερικές οθόνες λαμβάνουν ουσιαστικά την υπηρεσία δωρεάν. Με αυτόν τον τρόπο, από τον λογαριασμό διαχειριζόμενων επενδύσεών του πελάτη μετακινούνται τα εξοικονομημένα χρήματα σε ένα χαρτοφυλάκιο ETF και δεν χρεώνονται προμήθειες διαχείρισης.

Το MoneyLion Plus είναι μια συνδρομητική υπηρεσία για χρήστες της εφαρμογής MoneyLion που τους δίνει πρόσβαση σε πολλά μεγάλα προνόμια. Αφού εξεταστούν οι συνήθειές των πελατών η υπηρεσία αποφασίζει πότε θα αποσυρθούν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό τους. Παρέχονται καθημερινές συμβουλές προϋπολογισμού που είναι εξατομικευμένες με στόχο ο πελάτης να ξοδέψει λιγότερα χρήματα.

Ο λογαριασμός MoneyLion Plus είναι ένας λογαριασμός διαχειριζόμενης επένδυσης. Το MoneyLion επενδύει αυτόματα τα χρήματα που αποταμιεύονται σε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ETF, τα οποία δημιουργούνται για να ανταποκρίνονται στις οικονομικές ανάγκες και το στάδιο ζωής κάθε συνδρομητή τους. Δεν χρεώνονται έξοδα διαχείρισης για αυτήν την υπηρεσία και μάλιστα εαν εγγραφεί ο πελάτης μέσω του LendEDU, η MoneyLion θα καταθέσει 10 δολάρια στον επενδυτικό του λογαριασμό.

Ένα άλλο όφελος που προσφέρει το MoneyLion είναι η πρόσβαση σε δάνεια χαμηλού επιτοκίου. Το MoneyLion Plus χρησιμοποιεί τα δεδομένα συμπεριφοράς και τα αναλυτικά στοιχεία από τη χρήση της εφαρμογής MoneyLion για να εγκρίνει για ένα χαμηλότοκο δάνειο. Μπορείτε να δανειστεί ο πελάτης έως και 500 δολάρια με επιτόκιο έως και 5,99% . Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι δεν απαιτείται πιστωτικός έλεγχος για να δοθεί η έγκριση, ωστόσο αν κάποιος θέλει δάνειο μεγαλύτερο από 500 δολάρια δεν πρόκειται να δοθεί.

Ο στόχος είναι να βοηθηθούν οι χρήστες να δημιουργήσουν πλούτο και απροσδόκητα έσοδα. Η κανονική εφαρμογή συνδυάζεται με αυτές τις εξειδικευμένες υπηρεσίες για να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αποταμίευση, τον δανεισμό και την επένδυση.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του MoneyLion Plus είναι ότι συνδυάζει την εξοικονόμηση, την επένδυση και τον δανεισμό με μια εφαρμογή χρηματοοικονομικής ανάλυσης που βοηθάει τον πελάτη να εξοικονομήσει χρήματα. Όμως, υπάρχουν πολλές άλλες εξαιρετικές εφαρμογές οικονομικής ανάλυσης που προσφέρουν περισσότερα εργαλεία από το MoneyLion.

Το MoneyLion Plus προσφέρει στους πελάτες του την επιλογή να αποταμιεύσουν, να επενδύσουν και να δανειστούν όλα αυτά μέσα από την ίδια εφαρμογή. Κατά την κυκλοφορία των προϊόντων, η MoneyLion είπε ότι στόχος της ήταν να βοηθήσει τους ανθρώπους που αγωνίζονται να αποταμιεύσουν να κερδίσουν τα πρώτα τους 2.000 δολάρια μέσα σε δύο χρόνια.
Το MoneyLion Plus είναι μια ιδανική εφαρμογή για όσους βρίσκονται στα χαμηλότερα εισοδήματα, έχουν κακή πίστωση, αγωνίζονται να λάβουν δάνεια χαμηλού επιτοκίου και προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα.


Θεμελιώδη
Η εταιρεία κερδίζει χρήματα μέσω της επιχειρηματικής δραστηριότητας δανείων, της δημιουργίας δυνητικών πελατών από τους χρήστες στον ιστότοπό της και της μηνιαίας συνδρομητικής υπηρεσίας. Τα άτομα που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του MoneyLion ξεκινούν ως επισκέπτες, επιλέγοντας είτε να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα δωρεάν είτε να αγοράσουν τις premium καταναλωτικές υπηρεσίες της μέσω μιας premium συνδρομής και αιτήσεων δανείου.

Οι πελάτες λαμβάνουν πόντους μέσω ενός προγράμματος επιβράβευσης για πράγματα όπως η σύνδεση ενός τραπεζικού λογαριασμού ή η διατήρηση της χρησιμοποίησης της πίστωσής τους σε χαμηλά επίπεδα. Το σύστημα του MoneyLion μιμείται προγράμματα πιστωτικών καρτών που κερδίζουν πόντους, όπως το Chase Ultimate Rewards ή το Amex Membership Rewards.

Σύνολο πελατών
Ορίζεται ως ο αθροιστικός αριθμός πελατών που έχουν ανοίξει τουλάχιστον έναν λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών συνδρομών, συνδρομής μέλους, εξασφαλισμένου προσωπικού δανείου, προκαταβολή μετρητών, λογαριασμού διαχειριζόμενης επένδυσης, λογαριασμού κρυπτονομίσματος και πελατών που δημιουργούν έσοδα μέσω της αγοράς και των προϊόντων θυγατρικών της MoneyLion. Το σύνολο των πελατών περιλαμβάνει επίσης πελάτες που έχουν υποβάλει, λάβει ή κάνει κλικ σε τουλάχιστον μία προσφορά δανείου στην αγορά.
Όπως μπορούμε να δούμε, η καμπύλη υιοθέτησης πελατών της MoneyLion συνεχίζει να αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Αυτό υποδηλώνει ότι πρόκειται για μια επιχείρηση που αναπτύσσεται ραγδαία, παρόλο που η πτωτική τιμή της μετοχής υποδηλώνει ότι η εταιρία αργοπεθαίνει.

Η MoneyLion έχει καταφέρει να έχει σχεδόν 10 εκατομμύρια πελάτες και μάλιστα στο τελευταία τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 2,1 εκατομμύριαΑυτό αντιπροσωπεύει ανάπτυξη 26% σε τρίμηνο και 114% σε ετήσια βάση.

Σύνολο προέλευσης
Ορίζεται ως ο όγκος σε δολάρια των εξασφαλισμένων προσωπικών δανείων που προήλθαν και οι προκαταβολές μετρητών που χρηματοδοτήθηκαν εντός της αναφερόμενης περιόδου. Όλες οι πρωτοβουλίες προήλθαν απευθείας από τη MoneyLion.


Οι ρυθμοί αύξησης των εσόδων της MoneyLion είχαν τριψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης πέρυσι. Ωστόσο από το τέταρτο τρίμηνο του 2022 οι ρυθμοί ανάπτυξης των εσόδων της εταιρείας έδειχναν ότι η εταιρία δυσκολεύεται να αυξήσει τα έσοδα της.

Όμως η αύξηση του πελατολογίου της MoneyLion σε συνδυασμό με μια πιθανή σταθεροποίηση της Αμερικάνικης οικονομίας όπου τα επιτόκια κορυφώνουν υποδηλώνουν πως πιθανότατα έχουμε δει την χειρότερη πτυχή της επιβράδυνσης του ρυθμού αύξησης των εσόδων. Η MoneyLion φαίνεται να έχει ανακτήσει τις βάσεις της και δείχνει ότι οι ρυθμοί αύξησης των εσόδων της αρχίζουν να επιταχύνονται εκ νέου. Ήδη η οδηγία της διοίκησης για το τρίτο τρίμηνο του 2023 αναφέρεται σε έσοδα 110 έως 115 εκατομμύρια δολάρια.

Η Χρηματοοικονομική καθοδήγηση 3ου τριμήνου 2023 είναι:

  • Συνολικά έσοδα, καθαρά από 110 έως 115 εκατομμύρια δολάρια περίπου
  • Μικτό περιθώριο κέρδους 55% έως 60%
  • Προσαρμοσμένο EBITDA κατά περίπου 6 έως 10 εκατομμύρια δολάρια


Guidance τρίτου τριμήνου 2023


Όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανό η επιχείρηση να αναπτύσσεται κατά 25% CAGR περίπου.

Η MoneyLion για το δεύτερο τρίμηνο του 2023 πέτυχε έσοδα ρεκόρ 106,541 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένα κατά 22% από έτος σε έτος.

Είναι σημαντικό ότι η εταιρία μπόρεσε να αυξήσει το μείγμα των επιχειρηματικών εσόδων, διευρύνοντας παράλληλα το συνολικό μεικτό περιθώριο κέρδους για το τρίμηνο. Αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα της κατανάλωσης προϊόντων υψηλότερου περιθωρίου κέρδους από τους πελάτες της εταιρίας σε νέους κλάδους.
Τα μικτά κέρδη αυξήθηκαν 30% στα 62,6 εκατομμύρια δολάρια για το δεύτερο τρίμηνο του 2023 σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Η MoneyLion κατέγραψε προ φόρων ζημιά 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων για το δεύτερο τρίμηνο του 2023 έναντι ζημίας 23 εκατομμυρίων δολαρίων το δεύτερο τρίμηνο του 2022.
Το προσαρμοσμένο EBITDA ήταν για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο θετικό 9,233 εκατομμύρια δολάρια έναντι αρνητικού 18,531 εκατομμυρίων δολαρίων το δεύτερο τρίμηνο του 2022.



Το ARPU (μέσο έσοδο ανά χρήστη) ήταν 48 δολάρια το δεύτερο τρίμηνο. Καθώς η εταιρία επεκτείνει το TAM της, εισάγει περισσότερους πελάτες και τείνει προς έναν σταθερό συνδυασμό προϊόντων πρώτου και τρίτων κατασκευαστών, αναμένεται ότι το ARPU θα έχει πτωτικές τάσεις. Αυτή η αντιστάθμιση είναι σκόπιμη και σύμφωνα με τη διοίκηση θα οδηγήσει σε βιώσιμη μακροπρόθεσμη αύξηση εσόδων.

Η MoneyLion στο πρώτο εξάμηνο του 2023 πέτυχε έσοδα ρεκόρ 200,21 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένα κατά 22,47% σε σχέση με τα 157,054 εκατομμύρια δολάρια του πρώτου εξαμήνου 2022.

Η MoneyLion κατέγραψε προ φόρων ζημιά 10,505 εκατομμυρίων δολαρίων για το πρώτο εξάμηνο του 2023 έναντι ζημίας 61,444 εκατομμυρίων δολαρίων του πρώτου εξαμήνου 2022.
Το προσαρμοσμένο EBITDA ήταν θετικό 16,529 εκατομμύρια δολάρια έναντι αρνητικού 43,322 εκατομμυρίων δολαρίων του πρώτου εξαμήνου του 2022.
Όλα δείχνουν ότι η MoneyLion, το 2023, θα εμφανίσει περισσότερα από 425 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα και πάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια σε προσαρμοσμένο EBITDA που ίσως να προσεγγίσουν και τα 50 εκατομμύρια δολάρια EBITDA, ενώ αν συνεχισθούν οι υφιστάμενοι ρυθμοί ανάπτυξης η εταιρία θα μπορούσε, να φτάσει τα 70 εκατομμύρια δολάρια EBITDA το 2024.

Παράλληλα, η προσθήκη πελατών ρεκόρ, δίνει τη σιγουριά για υψηλότερα κέρδη και επέκταση του περιθωρίου κέρδους που θα έρθουν καθώς οι κοόρτες ωριμάζουν.
Δεδομένου ότι η τιμή της μετοχής της MoneyLight, στα 20 δολάρια, δίδει στην εταιρία μια κεφαλαιοποίηση λίγο ψηλότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια, οδηγεί στην εκτίμηση ότι η μετοχή είναι φθηνή.

Οι μέσες εκτιμήσεις των 3 αναλυτών που καλύπτουν τη MoneyLion είναι :

  • To 2023 Πωλήσεις 420 εκατομμύρια ... ζημιά 45 εκατομμύρια
  •  Το 2024 Πωλήσεις  510 εκατομμύρια ... ζημιά 28 εκατομμύρια

Θα πρέπει να τονιστεί ότι για να μπορέσει η εταιρία να αυξήσει τα έσοδά της, πρέπει να αυξήσει τον όγκο προέλευσης δανείων. Και κατ' επέκταση, αυτό αυξάνει το ποσό του κεφαλαίου που απαιτείται να επενδυθεί στην επιχείρηση.
Η μετοχή δεν πρέπει να αποτιμάται με αναλογία P/Β, καθώς δεν είναι πραγματικά τράπεζα. Στην πραγματικότητα είναι μια επιχείρηση fintech με σημαντική έκθεση στον πιστωτικό κίνδυνο και στο μακροοικονομικό περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η ικανότητά της να δημιουργεί ισχυρές ελεύθερες ταμειακές ροές θα παρεμποδιστεί από τη φιλοδοξία της να δανείσει κεφάλαια στους καταναλωτές, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.

Η MoneyLion στο δεύτερο τρίμηνο 2023 είχε ταμείο 96,739 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι απαιτήσεις απο τους πελάτες της ανέρχονται σε 177,868 εκατομμύρια δολάρια.
Το χρέος είναι ύψους 204,407 εκατομμύρια δολάρια ενώ οι συνολικές υποχρεώσεις φθάνουν τα 264,275 εκατομμύρια δολάρια.


Τα ίδια κεφάλαια ανέρχονται σε 253,665 εκατομμύρια δολάρια (24,95 δολάρια ανά μετοχή), ωστόσο τα άυλα περιουσιακά στοιχεία είναι 185,253 εκατομμύρια δολάρια.
Ο Ισολογισμός δεν θεωρείται και απο τους πιο ισχυρούς. Άρα αν θέλει να επιταχύνει την ανάπτυξη της είτε θα πρέπει να αυξήσει το χρέος της, είτε να αναζητήσει κεφάλαια με έκδοση μετοχών.

161 σχόλια:

  1. Κύριε Τεο απο fintech μου αρέσουν πολλές εταιρίες ...
    Πειτε μου, εαν μπορέσετε, τη διαγραμματική γνώμη σας για PAYS και για NRDS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pays....στα αρνητικά τωρα...μικρή εταιρεία.... το χαρτι δεν κανει όγκους...λίγοι
      θεσμικοί ασχολούνται μαζι της αλλά το διάγραμμα της πολύ καλό,
      Νομίζω οτι βρίσκεται σε ένα σημείο διόρθωσης που φωνάζει buy now think later...
      Υποψιάζομαι ότι τέτοια χαμηλα νούμερα δεν θα τα επισκεφθεί ξανά..!!!

      NRDS....Είναι σε C-wave διόρθωσης...δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με τη πτωση stay out but watch closer...μου δείχνει το διάγραμμα της

      Διαγραφή
    2. Η ML...δεν μου αρέσει....μπορεί βέβαια να κάνει τα πάντα x2...x3...x4...αλλά εμένα δεν με τραβαει

      Διαγραφή
    3. Tελικά η Money Lion, κύριε ΤΕΟ, θα κάνει τα πάντα και x2 και x3 και x4 και x πολλά.
      Χαρτάρα και πάμφθηνη ακόμη και μετά το x3.

      Διαγραφή
    4. Ναι ...τοτε ειχε 20 δολαρια...τωρα 64 $.......ειδα τον σχηματισμο ανεστραμμένο ΩΚΩ...και λεω μεσα μου...σιγα μη τον ενεργοποιήσει,,,,,,,,,
      Το εκανε....και δεν το παρακολούθησα το χαρτί απο τοτε .......
      Απορώ πως δεν εδωσα σημασια τοτε ...ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ....χμμμμμμ
      Τωρα ομως ειναι η ωρα της κορύφωσης

      Διαγραφή
    5. Eπίσης,,,αν το παρακολουθούσα στη συνέχεια το χαρτι....στα 25$ εκανε neckline breakout.....(και αυτο ειναι STRONG BUY SIGNAL)....θα το ελεγα δημόσια ..αλλα να που το χασαμε και για αυτο φταίνε προκαταλήψεις μου

      Διαγραφή
    6. Η επόμενη που θα ακολουθήσει τον ίδιο βηματισμό θα είναι η AEHR.
      Βλέπω πράγματα που λίγοι βλέπουν ... το μόνο που δεν ξέρω ακόμη είναι αν η διοίκηση θέλει η μετοχή να εκτοξευθεί τώρα ή το επόμενο τρίμηνο;

      Αυτό θα το ξέρουμε εντος του 1ου 10ημέρου του 2024, με την ανακοίνωση των τριμηνιαίων αποτελεσμάτων.

      Διαγραφή
  2. AURORA CANNABIS............μολις μπηκα στο χαρτι premarket με μιση θεση στα 0.55 $...(και οταν ανοίξει θα μπει το αλλο μισο).......
    Ο λογος που βιάζομαι τοσο πολυ ειναι ενας.....τελειος πατος πριν το JUMP UP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τούς πήρα τα σωβρακα....χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GCT.....τα εσπασε ολα πανω......
    τα 17 δολάρια τα θεωρούσα σταση για αναπνοή στο τρέξιμο
    με κλεισιμο πανω απο 17$,,,,,,,,,,SKY IS THE LIMIT

    Upward Parabolic move....και η δομη της ανοδου ειναι φανταστικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_6ac786e3a5e747bfd31ddd2fe60e8545.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Celsius ξεκίνησε απο τα 3,8 και πήγε απνευστί στα 70.
      Θυμάμαι καλά;
      Μόνο κάτι συσσωρεύσεις εκανε

      Διαγραφή
  6. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_7cb26bb3165105e42e3eaa8e0100f18f.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτάζω τα νούμερα του Celsius και σκέφτομαι τι παραπάνω έχει απο το GTC για να έχει 15 δις κεφαλαιοποίηση;

      Όταν υπάρχει μια φθηνή μετοχή που ο ιδιοκτήτης είναι αποφασισμένος να της δώσει τη σωστή αποτίμηση κάνοντας όλα όσα πρέπει να γίνουν ... τότε ουδείς μπορεί να προσδιορίσει πότε θα γίνει η διόρθωση.

      Διαγραφή
  7. GCT.....η μελετη αυτη κ.Τακη ειναι αποκλειστικά για εσας, εφοσον εχετε διπλασιάσει τη θεση σας στο χαρτι

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_5bb827722db52b8241276490e4ccad92.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριοι ξεκολλάτε ... ας επικεντρωθούμε στις αγορές και στις ευκαιρίες της.

      Η όλη παρεξήγηση ξεκίνησε απο το παραπάνω σχόλιο του κύριου Τεο και η συνέχεια του που είναι το ακριβώς επόμενο.
      Δεν αναρτήθηκαν διότι θεώρησα ότι δεν ήθελε ο κύριος ΤΕο να δημοσιευτούν. Έτσι υπέθεσα ... καθώς διάβασα που έλργε ο κύριος ΤΕΟ ότι το σχόλιο του ήταν

      "αποκλειστικά για εσας".

      Όταν δεν βρήκε τα σχόλια του και παραπονέθηκε ... τότε κατάλαβα ότι παρερμήνευσα το

      "αποκλειστικά για εσας"

      και τα δημοσίευσα.

      Πάμε παρακάτω κύριοι ... στις αγορές.

      Διαγραφή
  8. K.Takh..! Σας έστειλα τη μελετη για τη GCT νωρίς νωρις (στο premarket 2% πανω ηταν) ώστε να παίρνατε τα μετρα σας (αμαρτια να αφήνατε τοσα κερδη πανω στο τραπεζι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή ήταν η συνέχεια του σχολίου.
      Υπέθεσα, επαναλαμβανω, ότι ήταν προσωπικά για εμενα το σχόλιο.

      Ξέρετε ... παίρνω πολλά σχόλια που μου ζητάνε να μην δημοσιευτούν ... οπότε εγινε παρεξήγηση.
      ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!!

      Διαγραφή
  9. H upst δίνει δάνειο με 35% επιτόκιο. Σε άτομο με σκορ 750.. Πρακτικά δηλαδή, δεν δίνει δάνεια. Θα έχουμε ταλαιπωρία.

    https://twitter.com/comegetmeatonce/status/1698829984922820916

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το παρακάτω διάγραμμα με φοβίζει παρα πολυ διοτι αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης........δλδ απο τη νεα χρονια θα εχουμε γερο ξυλο και μονο ξύλο
    το τριγωνακι οπωσδήποτε θα πρέπει να σπάσει επάνω αλλιώς Αρμαγεδδων

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_b9706416d9c2ec14b25e3a01c0e091ca.png



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά η GTC πάει προς 8-9 που λέγατε κ ΤΕΟ ή είναι ευκαιρία τώρα μετά το χθεσινό -25%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εκανε μια εξαγορα χθες για 80 μυρια....απέκτησε μια εταιρεια που φαλίρισε 11 του μηνα...και 12 του μηνα χθες ανακοίνωσε οτι την εξαγόρασε
    δεν το ειδαν με καλο ματι οι επενδυτές και πουλησαν μαζικά
    Εγω ομως εβαλα τσαρτ στις 1 η ωρα χθες για τον κ.Τακη και ειπα...ΣΕΛΛ....και ηταν 2 πανω στο premarket...αλλα το μήνυμα άργησε πολυ να φανεί
    Να δουμε τωρα που θα κατσει η μπαλα πριν μπουμε στο χαρτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω οτι εκανε την εξαγορα αυτη για να δηλωσει εδρα στη USΑ

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλή εξαγορά ... στο τσάμπα παίρνει εταιρία επίπλων που θα την βοηθήσει στις πωλήσεις 1Ρ.

      Διαγραφή
  13. TEO
    16 λεπτά πριν edited
    σε bull market ...καθε απεξ-ταιμ κατω-σπασμένης σφηνας ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ αφοβα ........δωσαμε εδω "το τεκμήριο αθωότητας " .......αλλα μααααα......η αγορά μίλησε δυνατά..ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ.......αραααα....NO BULL MARKET ANYMORE
    Προετοιμαστείτε ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΨ



    https://uploads.disquscdn.com/images/8d556d9a6ae0357cd020bb39ca8e5fd4316b2023d6ac727552cde19ef871a64e.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_7fa0a15570812755375127a629f236a7.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_8ce9994f269a02fcb7032e87498767d2.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο κει ήταν η αντίδραση της PGY εως τα 2,4 και ξαναγύρισε κ.ΤΕΟ

      Διαγραφή
  16. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_fd1e08d3fc8e9c47733b49b656bcf9b0.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_bce1138e1b181a4b6acbd34b01844dca.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ΤΕΟ ερώτηση. Στο διάγραμμα λέτε για σπάσιμο του ανοδικού οπότε κοιτάμε τα fibo. To 0.618 είναι 10.11. Έφτασε 10.78. Πόσο πρέπει να πάει για να πούμε ότι επιασε το επίπεδο 0.618 και πόσο για να πούμε ότι έχασε το 0.618. Με το 10.78 θεωρούμε ότι δεν είδε το επίπεδο του 0.618? Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. 10.78 δεν συμπίπτει με απολυτός τίποτα σπουδαίο
      Θα ταλαιπωρηθεί το χαρτί φίλε μου
      Ποτέ δεν πιάνουμε το μαχαίρι που πέφτει
      Μπορείς να ρισκάρεις, δεν λέω αλλά πάντα με στοπ το σημείο που μπαίνεις

      Διαγραφή
  18. Άνοιγμα θέσης σήμερα για εμένα στην GCT. Βρίσκω καλή κίνηση την εξαγορά που έκανε, διαγραμματικά φαίνεται να αντιδράει από το κάτω όριο του καναλιού της, οπότε θα πάρω το ρίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τις ευλογίες μου να δικαιωθείτε για το ρίσκο.
      Προσωπικά θα πάρω το ρίσκο και θα περιμένω την αγορά να ξεθυμάνει μαζί της σε χρόνο και διακύμανση. Με γοητεύει πλέον η φτήνια, όσες έχω κυνηγήσει, συνήθως με εγκλωβίζουν για μεγάλα διαστήματα.

      Διαγραφή
    2. Μιλάτε ώριμα φίλε μου...!
      Άμα δεν καταλαγιάσει πρώτα
      η σκόνη, κάθε κίνηση θεωρείται παίξιμο στο καζίνο

      Διαγραφή
    3. Κύριε Aramis ένα ωραιότατο σφυράκι έκανε εχθές η μετοχή ... διαγραμματικα θεωρώ ότι αγοράσατε την καταλληλότερη στιγμή και άμεσα θα δείτε θετικά αποτελέσματα. Αυτά διαγραμματικά και βραχυπρόθεσμα ...

      Διαγραφή
  19. Δεν έχω μπει στη GCT ακόμα παιδες....τα νουμερα με τις στηρίξεις πιο κάτω είναι.....

    11.46, 10.79, 10.28, 9.40(!), 8.94, 8.60(!!), 8.63, 7.70
    Δεν βιάζομαι...
    Η GCT ...παρά τα καλά της που είναι παρά πολλά...ξόδεψε 80 μυρια με την εξαγορά...και το CASH της μειώθηκε από 182 μυρια που είχε...στα 100 μυρια τώρα....(ΑTHINK)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και μονο στο Soltrade γράφω τα τελευταία 12 χρόνια...απλά εκεί δεν υπάρχει πλέον το ενδιαφέρον για τα ξένα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα νούμερα που έβαλα για τη GCT ...είναι φιμπο κύματος και βγαίνουν αυτόματα από πρόγραμμα screenmarket

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΚ ευχαριστώ κύριε ΤΕΟ. Επειδη διαβάζω πολλούς στα ξένα χρηματιατήρια για να πιάνω ψυχολογία και να πράττω αναλόγως έπεσα πάνω σε κάποιον χρήστη που έδινε τα ίδια νούμερα ακριβώς,με τα θαυμαστικά, και υπέθεσα μήπως ήσασταν εσείς.

      Διαγραφή
  22. Πέρα από τα μικροκύματα...των προγραμμάτων....το επίπεδο 10.14 νομίζω ότι θα επισκεφθεί...θα αντέξει η όχι δεν ξέρω...
    Θα έχουμε το 7 μπροστά αν όχι...
    Βήμα βήμα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όταν η UPST ξεκίνησε το κάτω της....καθώς ο κόσμος αγορασε συνέχεια στη πτώση...είχα πει...το επίπεδο των 52$ πρέπει να κρατήσει οπωσδήποτε γιατί διαφορετικά πάμε για ταλαιπωρία
    Και δες τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όσο κατεβαίνει σε τιμές το χαρτί, τόσο θα αυξάνω θέση. Χθες θεώρησα ορθό να ανοίξω θέση στο χαρτί μετά από την ελεύθερη 2ημερη πτώση. Αναγνωρίζω το ρίσκο που έχει η κίνηση μου να προσπαθώ να πιάσω ένα μαχαίρι που πέφτει, αλλά εδώ είμαστε για να συνεχίσουμε να κτίζουμε και να βελτιώνουμε την θέση μας στο χαρτί. Συνεχίζω να ελπίζω ότι θα δει μια βραχυπροθεσμη κίνηση προς τα πάνω σε τιμές, μετά το 10,78 που εκανε ενδοσυνεδριακά εχθές. Η ουσία είναι ότι μου αρέσουν τα περισσότερα στοιχεία που βλέπω στην εταιρία, οπότε θα συνεχίσω να στηρίζω και να αυξάνω την θέση μου στο χαρτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. ARAMIS προς Θεού μην παρεξηγηθώ. Όλες οι αποφάσεις έχουν ρίσκο και προσωπικά θα χαρώ περισσότερο να φύγει σφαίρα το χαρτί επάνω παρά να δικαιωθεί η εκτίμησή μου ότι θα ταλαιπωρηθεί για κάποιο διάστημα. Απλά, σε αυτό το φόρουμ (να είναι καλά ο οικοδεσπότης) αισθάνομαι μία άνεση να ξεστομίζω την οπτική μου που έχει δομηθεί από πολυετή εμπειρία σε συναλλαγές του εξωτερικού.
      to make the long...short, μακάρι οι επιλογές όλων των φίλων εδώ μέσα να καρποφορούν.

      Διαγραφή
    2. Τα μόνα ελαττώματα που έχει η εταιρία είναι :
      1. Η έδρα που είναι Χόνγκ Κόνγκ, οπότε όλο και κάποια εξάρτηση έχει απο Κίνα και
      2. Δεν έχουμε πολλά τρίμηνα SEC στα χέρια μας, οπότε αν υπάρχει μαγείρεμα στα νούμερα δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε.

      Αν τα 1 και 2 αποδειχθούν τελικώς ότι δεν είναι προβλήματα τότε έχουμε να δούμε μακροπρόθεσμα απίστευτα νουμερα στο ταμπλό.

      Γιαυτό και ο 50ρης Κινέζος Ceo και ιδρυτής θα προσπαθήσει η εταιρία του να είναι το 2024 με χαρακτήρα Αμερικάνικης εταιρείας. Περιμένω να δω αν το εγχείρημα του θα είναι επιτυχές.

      Διαγραφή
    3. Επίσης άλλη μια που πιστεύω (αλλά είμαι με μικρή θέση ακόμη) και περιμένω κανένα άδειασμα για να φύγουν οι βιαστικοί είναι η DLO.
      Η δυναμική της είναι απίστευτη ... και αυτή έχει ανάλογους προβληματισμούς 1 και 2 όπως η GCT ... διότι και το Μοντεβιδέο ως έδρα δεν είναι και ότι καλύτερο.

      Διαγραφή
    4. Ή άφιξη του Pedro στη Dlocal αυτό έχει σκοπό να διορθώσει. Ένα πετυχημένο μεγαλοστέλεχος της MELI εδώ και χρόοοοονια δείχνει στην αγορά να μην φοβούνται το Μοντεβιδέο ...
      Κάντο όπως η MELI!!

      Διαγραφή
  25. Καμία παρεξήγηση κ. Ευλόγησον. Αναγνωρίζω και συμφωνώ με τον προβληματισμό σας σε όσα γράφετε για την μετοχή. Σχεδόν πάντα τέτοιες κινήσεις με μεγάλη ένταση προς τα κάτω, συνοδεύονται από ταλαιπωρία και απαιτούν χρόνο ώστε να καταλαγιάσει η "σκόνη".
    Σχετικά με τους προβληματισμούς του κ. Τάκη θα συμφωνήσω κ εγώ. Πράγματι και τα 2 που αναφέρετε κ. Τάκη ως ελαττώματα για την εταιρία, είναι τα 2 στοιχεία που με προβληματίζουν περισσότερο απ όλα για την εταιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. παλι χάθηκε ενα πρωινο σχολιο μου για την UPST.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω κανένα σχόλιο κύριε ΤΕΟ.
      Για ξαναβάλτε το ...

      Διαγραφή
    2. τωρα ΝΑΙ....!!!!!!!

      πως γινεται αυτο να φανούν ετεροχρονισμένα ..??

      Διαγραφή
    3. Κύριε Τεο όταν βάζετε τα link με τα διαγράμματα ... βάζετε μπροστά το ticker της μετοχής ή το όνομα της εταιρίας και μετά μια γραμμή κενο και κατοπιν το link.
      Και εμείς να τα βρίσκουμε εύκολα και να μην μπερδεύεται το σύστημα

      Διαγραφή
    4. Όταν κάνετε κάποιο σχόλιο δεν εμφανίζεται αμέσως. Πρέπει να το εγκρίνει ο κ. Τάκης και για αυτό καθυστερεί να το εμφανίσει. Το έκανε ο κ. Τάκης για να μην περνάνε τα spam που έκαναν κάποιοι στο forum. Σωστά κ. Τάκη

      Διαγραφή
  27. δεν εχει σχεση με διαγραμματα κ Τακη...αλλα και σχολια που κανω, φαίνονται πολυ καθυστερημένα
    Κανω refresh παμπολλες φορες,τιποτα παλι
    σβήνω τη σελιδα και ξανα απ την αρχη παλι τιποτα ενω εχουν περασει κάμποσες ωρες (3-4)...τσακ βγαινει το σχόλιο
    Σπανια συμβαινει αλλα συμβαινει ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κε Τεό, περνάνε απο έγκριση τα σχόλια. Γι' αυτό δεν φαίνονται αμέσως.

      Διαγραφή
    2. Δεν λέω για την απλή καθυστέρηση λόγο έγκρισης....προς Θεού..!!
      Δεν εμφανίζονται καν για 4..5 ώρες ενώ τα πρόσφατα φαίνονται μια χαρά...χάνεται δλδ η σειρά...δίνοντας την εντύπωση ότι το σχόλιο δεν θα βγει...
      Πχ στις 1 η ώρα με τη GTC 2% πάνω στις 18.45 έκανα ανάρτηση αποκλειστικά για τον κ.Τακη οτι το χαρτι πρέπει να πουληθεί οπωσδήποτε σε αυτά τα νούμερα...με CHARTS... τεκμηριωμένα...προτού βγει η είδηση εξαγοράς
      ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....ενώ τα αλλα σχολια που είχα κάνει πιο μετά εμφανιζόταν στην κανονική λογική της σειράς

      Διαγραφή
  28. μεγαλη αύξηση θεσης στη PAGAYA ...στο 1.84

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. GCT
    την εχω μπροστα στην οθόνη μου συνεχως .....και αυτο που βλεπω δεν μου αρεσει καθολου για τους κατέχοντες
    Το 10.14 θα το δει,
    Τωρα αν θα το τρυπήσει κατω ,θα το αξιολογήσω τις επομενες ωρες ,ημερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. GCT

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_6a00d94da8506ab9c28cc362e77df2a4.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. PAGAYA

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_964e9c2f392fbcb3ae0703ba64ffa62f.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. κε Τάκη την UPST την κατέχετε ακόμα;

    κε Τεο, βάλτε και κανα τεχνικό σχόλιο για τις παλιές αγάπες αν θέλετε (UPST)
    -------------------------

    To πετρέλαιο πήγε 90$ βαρέλι. Δεν βλεπω τη FED να κατεβαζει επιτόκια, τα στεγαστικά είναι >7% οπότε πιέζουν τις τιμές της κτηματαγοράς κλπ.

    Ό,τι προεξοφληθεί θα είναι για την Άνοιξη, ίσως καμιά πτώση επιτοκίων. Τότε βλεπω να κουνιέται η UPST. Ελπίζω να κρατήσει εδώ γύρω κα να μην πάει πάλι στα 12$.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Bunny η UPST (το έχω πει πολλάκις) δεν πωλείται σε κανένα νούμερο απο εμένα ... μόνο trade μερικά κομμάτια, όταν και αν έχω.

      Διαγραφή
    2. Απο τις βλακείες μου ... μπες ... βγες μου έφυγαν αρκετά χαρτιά που πιστεύω ότι θα γράψουν μεγάλα νούμερα.
      Αναφερω δειγματοληπτικά APP, FSLY, FOUR.

      Σε άλλες λεγάμενες δεν θα επαναληφθούν οι βλακείες μου.
      Μόνο αγορές ...εκτός αν πάψω να βλέπω τα νούμερα που πρέπει.

      Διαγραφή
    3. UPSTART HOLDING

      Η UPSTART (chart)..... ειναι χαλια...μα πολυ χαλια λεμε και δεν ξερω τη προεξοφλεί αυτο το κακο διαγραμμα ... Προσωπικά δεν εχω πια τη μετοχη..!!

      https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_cdb9659cd177a9e17a386f256e963cd7.png


      Διαγραφή
    4. Ελήφθη κε Τάκη. Απλα δίνετε που και που κανά update, είναι πολλοί πιστεύω στο χαρτί και θα ήθελαν να διαβάζουν το τι βλέπετε.


      κε Τεό, η τεχνική ανάλυση δίνει αρνητικά νούμερα εδώ νομίζω;

      Γραμμή λαιμού - [γραμμη λαιμού έως κορυφή κεφαλιού] δεν ειναι αν σπάσει κάτω.
      30$ - [30 εως 70 χοντρικά = 40$] -> στόχος -10$.
      Κάνω λάθος;

      anyway, κι εγώ βλέπω πολύ αδυναμία, από εκεί που δεν μπορούσε να παραμείνει κόκκινη τον προηγούμενο καιρό, τώρα δεν μπορεί να ακολουθήσει το πράσινο της αγοράς καθόλου.
      Αλλά από την άλλη μια δυο ανακοινώσεις "σωστές" να κάνει και θα τρέχει πάλι. Είναι πολυ news driven χρηματιστήριο οι ΗΠΑ.

      Διαγραφή
    5. Αυτή η αδυναμία της Upst με ανάγκασε να ξαναδώσω τα λίγα κομμάτια που είχα ξαναγορασει πριν λίγο καιρό,σε αυτές τις τιμές πάνω - κάτω.Τα έδωσα και ησύχασα.
      Πάμε για άλλα.....

      Διαγραφή
  33. Εφόσον δεν έχει διασπαστεί καθοδικα η γραμμή λαιμού ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ....
    Απλά να ξέρουμε τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση που παραβιάζεται αυτή η σημαντική γραμμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολλές φορές πάει μέχρι 50% του target....δλδ...10-12 δολαρια στόχος
    (Υποθετικά πάντα, καμία γραμμή δεν έχει σπάσει προς το παρόν και μπορεί να το αναιρεσει το σχηματισμό αν δεν παραβιάσει κάτω τη γραμμή λαιμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμ κατάλαβα. Αν θέλετε, γράφετε που και που τέτοια tips τεχνικής ανάλυσης, είναι σημαντικά.

      Θα τη σπάσει τη γραμμή, αποκλείεται να αντέξει.

      Διαγραφή
  35. https://www.marketscreener.com/quote/stock/GIGACLOUD-TECHNOLOGY-INC-142602776/graphics/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. LFMD
    Μια μετοχή σε πολύ καλή τεχνική εικόνα..!!
    Κ Τάκη μπορεί να μη σας αρέσουν τα νούμερα...αλλά μπορεί και να σας αρέσουν...χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλησπερα παιδιά..!!
    Προετοιμαστειτε για ένα ROCKY&SHAKY WEEK....η επόμενη εβδομάδα θα έχει συγκινήσεις .
    Αυτά μου λένε τα τσαρτς μου...!!
    Δείκτες και μετοχες είναι σε επαφή με μια τρομακτική γραμμή λαιμού η οποία δεν έχει σπάσει κάτω βέβαια..αλλά θέλει πολύ προσοχή διότι είναι σε σημείο goodbye kiss 💋 and breakdown..!
    Pagaya αν σπασει 1.84 πάει για 1.67...μετά 1.40
    GCT..αν σπασει 10.20 πάει για το 7 μπροστά
    UPST ...αν σπασει τα τωρινά χαμηλα πάει για 15....12.....και κλείνει το ΓΚΑΠ της..
    Όλα τα παραπάνω δεν θα συμβούν αν ο δείκτης βαρόμετρο Russell 2000 small cap...δεν θα σπάσει πτωτικά τα χαμηλά της Παρασκευής...αλλά θα πάει φουριοσικα και χωρίς ενδοιασμούς FULL UP
    ΑΥΤΑ.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_20730a79445ec97d9b902f078e45e3e5.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ασχετο.....αλλα το ειχα πιασει στο ποντο ...!!


    https://www.soltrade.gr/2023/08/07/%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b4-%ce%b4%cf%84%cf%81-coca-cola-%ce%b5%ce%b5%ce%b5-%ce%bf%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b1/#comment-6249268971

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρε ΤΕΟ!
      Το σημείο εξόδου δώθηκε με ακρίβεια!
      Που θα μπορούσαμε να ξανατοποθετηθούμε;
      Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  40. GCT,,,,,,,,,,βιαζεται το χαρτι να παει στο στοχο του.......το πρωτο το επιασε σημερα.......αν σπασει 10.15.....βαζει πλώρη για εκει που ειπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κέντρο ΤΕΟ καλησπέρα, ένα σχόλιο παρακαλώ για afrm και nkla ? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AFRM..................double bottom target 35,8.................Nikola......του φοβου...αλλα ολα πιθανα ..........ΜΑRA.....look bitcoin

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Να είστε καλά να σας διαβάζουμε

      Διαγραφή
  42. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_a522ee1b0eeb283c2b75dccc9c289bc7.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Επίσης αν γίνεται και ένα σχόλιο για mara ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. https://www.otcdynamics.com/pgy-pagaya-and-varde-continue-partnership-to-provide-capital-support-to-credit-unions/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η UPST πάει στον 200αρη της. Και βλεπουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Applovin σε νέα υψηλά στα 15,5 δις κεφ/ση και ισως διπλή κορυφή. Με προβληματίζουν κάποιες αποκλίσεις, στο μηνιαίο όμως τρενο και οι insider πουλάνε. Λέω στα 50 να ρίξω μια πιστολιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ολοι οι σχηματισμοί ΩΚΩ ...απ τα τσαρτ προαγομένων ημερων....ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΤΩ
    Οι στοχοι ειναι πολυ κατω...οπως σας εχω πει πολλακις ....(και η LLILIUM)
    ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως κ. ΤΕΟ, πουλώντας ή σορτάροντας?

      Διαγραφή
    2. διαχείριση θέσης,,,,,.προσωπικα δεν παίρνω ΠΟΤΕ σορτ

      Διαγραφή
    3. όταν λέμε ότι κάτι έσπασε κάτω εννοούμε να έκλεισε κάτω από το επίπεδο ή ακόμα και αν πήγε πιο κάτω αλλά δεν το έχασε στο κλείσιμο?

      Διαγραφή

  48. MONO ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 1820 ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΥΡΟ BREAKDOWN

    https://uploads.disquscdn.com/images/ae9a3e89ecf2ed5471098fdf8d1583101b1bcca25b27c5b2b94df7963b23490e.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_f9fa6a7ed03828e0714bb1c0b86301db.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. GCT

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_65a2ffebed6b931a003f34e47e68eefa.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. PAGAYA -LIVE

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_41abb3f701b0efe9a91182814fb0a46f.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. κ.Τακη...ουτε φωνη ουτε ακρόαση ,,,,,μάλλον είσαστε σε διακοπές χεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Σπάσανε τα πάντα όπως αναμενόταν
    ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. The policymakers increased their projections for the fed funds rate at the end of 2024 to 5.1% compared with their previous projection of 4.6%. The median projection for the end of 2025 rose to 3.9% from 3.4%.

    αυτά που λέτε. Είναι και έτος εκλογών το 2024..
    Θα βογγήξει η UPST για κανα χρόνο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Pagaya Closes $281 Million Auto ABS Deal, its 10th ABS Transaction in 2023
    Pagaya continues auto issuance with 3rd auto transaction of 2023, reaching $900 million in auto issuance year-to-date

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχαίο;
      PAGAYA -LIVEhttps://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_41abb3f701b0efe9a91182814fb0a46f.png

      Διαγραφή
    2. Όταν θα σας λένε, σχεδόν όλοι, να βγείτε ... τότε θα μπαίνεται πιο γερά.
      Προβλέπω ότι στο 1,2 της Pagaya πολλοί θα είναι αυτοί που θα βλέπουν το χάος ότι έρχεται.

      Διαγραφή
    3. Ξεκίνησα δειλά δειλά να ανεβάζω την θέση μου στην PGY. Όσο κατεβαίνει σε τιμές, ειδικά μετά το 1,4, όλο και περισσότερο θα ανεβάζω την θέση μου στο χαρτί. Σε τι τιμές προβλέπετε ότι θα βλέπουν το χάος να έρχεται ξανά στην UPST κ. Τάκη;

      Διαγραφή
  56. κε ΤΕΟ, μπορείτε να δείτε τεχνικά την IONQ?

    Είναι μπροστά από το πρόγραμμα στην κατασκευή των υπερυπολογιστών. Κάπου διάβασα για 7 μήνες μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν.......θελει υπομονή...δεν βλεπω breakout now

      Διαγραφή
    2. Την έχω ξανασχολιάσει την ΙΟΝQ και είχα τολμήσει να πω ότι στα 20 είναι πανάκριβη και έχει προεξοφλήσει πολλά χρόνια.
      Δεν βλέπω με ποιόν τρόπο θα γλυτώσει τα 9 δολάρια, σε πρώτη φάση.

      Διαγραφή
    3. Το θυμάμαι κε Τάκη, όμως πάντα θα είναι πανάκριβη η IONQ. Πως να αποτιμηθεί τέτοια δυνατότητα.

      Επίσης, αυτό που βλέπω είναι ότι στις καλές μέρες του NASDAQ τρέχει πλέον. πχ η ai δεν τρέχει. Πιστεύω θα τρέξει και στο επόμενο πέταγμα του Nasdaq. Δεν θέλω πολλά, ενα 11$-19$ μεσα σε κανα μήνα μου φτάνει.

      Διαγραφή
    4. Κύριε Bunny δεν είναι απλά πανάκριβη ... ακόμη δεν έχει έσοδα.
      Αν επαναπροσεγγίσει τα χαμηλά της, θα εξακολουθεί να είναι πανάκριβη, αλλά ίσως αξίζει το ρίσκο.
      Εγώ στην παρουσα φαση θα στοιχημάτιζα ότι θα ξαναδεί τα 9 δολάρια ... και αν η αγορα συνεχίσει να είναι προβληματική, δεν ξέρω πως θα γλυτώσει τα νέα χαμηλά.
      Πάντως αυτό που κάνει είναι το μέλλον ... γιαυτό και την κοιτάζω. Διαφορετικά, με βάση τα νούμερα θα ήταν delete απο εμλενα.

      Διαγραφή
  57. κε Τάκη θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση γενικότερης και λίγο εκπαιδευτικής φύσης, ασχέτως που θα την ρωτήσω για συγκεκριμένη μετοχή.

    Ειχατε γράψει ότι παραμένετε στην UPST και θα βγείτε μόνο όταν χαλάσουν τα νούμερα. Και θέλω να ρωτήσω: Ποια είναι αυτά τα νούμερα που θέλετε να δείτε να χαλάνε;
    Ας πούμε ο κύκλος εργασιών έχει πέσει κατά πολύ.

    Οπότε σε μια τέτοια εταιρία, τι είναι αυτό που θα μας χτυπήσει καμπανακι σε επίπεδο ισολογισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα είναι κατόπιν εορτής.. Μιλούσα για μια παραφωνία όπως είχατε εντοπίσει στη Φολί πχ με τα ανείσπρακτα.

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά είναι η Upst.
      Πρόβλημα , ίσως να εχει, όταν λήγουν τα ομολογιακά της και η τιμή της μετοχής είναι χαμηλά, οπότε δεν θα μπορεί να τα γυρίσει σε μετοχές και θα πρέπει να τα πληρώσει.

      Εκεί κοιτάζω ... όταν ληγουν τα ομολογιακά της. Δείτε τις τιμές μετατροπής και έχετε βρει τις ελάχιστους τιμές στόχους μου.

      Διαγραφή
    3. Αναφέρεστε δηλαδή κύριε Τάκη στο 285,26 , ως ελάχιστη τιμή στόχο;

      Διαγραφή
    4. Όταν επανέλθει η ομαλότητα ... η εταιρια έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Ήδη έχει μπει και σε 2 πολιτείες στα δάνεια ακινήτων. Είναι σε δοκιμή ακόμη.
      Η αστάθεια και οι εξάρσεις του χαρτιού είναι διότι ειναι ακόμη στα χέρια των memeδοπαικτών που tradeρουν ασύστολα και παίζουν με γραμμες.
      Η καινοτομία όμως δίνει υψηλά νουμερα.

      Όποιος νομίζει ότι μπορεί να εκμεταλευτεί τις εξάρσεις του χαρτιού, μέχρι να πάψει να είναι memeδοχαρτο, μπαινοβγαίνει.

      Εγώ για π.χ το έπραξα με Pagaya και ρισκάρω ... να τους πάρω πίσω περισσότερα κομμάτια χαμηλότερα.

      Ο μακροπρόθεσμος στόχος, όμως, είναι υψηλός

      Διαγραφή
    5. Πως καταλάβατε κ. Τακη και την πουλήσατε αφού συζητούσαμε ότι ήταν για ψηλά να κλείσει το gap?

      Διαγραφή
    6. Θα δουμε κύριε Νek. Θα δούμε ....
      Απλώς εντοπίζω το παράδοξο. Η UPST παναγιά βοήθα και θα δούμε ξανά χαμηλά νούμερα ... 16, 12, ίσως 7 και γιατί όχι και αρνητικά νούμερα, κάτι κακό έρχεται, πολύ μεγάλο κακό ... αλλά στην Pagaya δεν τρέχει και τίποτα είμαστε πιο χαλαροί και έχει πιο καλά νούμερα, ενώ η UPST δεν εχει.

      Κάτι δεν πάει καλά. Δεν βρίσκετε κύριε Nek?
      Κόντρα στη ψυχολογία των πολλών
      .. όπως, συνήθως, κάνω πάντα.

      Διαγραφή
    7. Αν έχω δίκιο ... όταν θα αλλάξει η πλάκα και γράφονται κατάρες και δει η αγορά χάος, τότε θα επανέρθω για να πάω μαζί της ως τα 10+.
      ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.

      Διαγραφή
    8. Μαζί ως τα 10+ εννοείται τη UPST?

      Διαγραφή
    9. Συγνώμη κ. Τάκη, μακρια απο εμένα αυτά. Άπλα εχω μπερδευτεί.

      Διαγραφή
    10. Για την Pagaya μιλάω κύριε Νεk. Την πιστεύω και θεωρώ ότι μακροπρόθεσμα είναι σωστά τοποθετημένη.

      Διαγραφή
  58. ΑΝ ανοίξω ξανά θέση στην UPST (τονίζω το ΑΝ) θα είναι σε άλλο εύρος τιμών και ασφαλώς δεν ξέρω αν θα πάει...
    Από 6 έως 7,5 δολάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι σας κάνει να πιστεύετε ότι στα 6 εως 7,5 δεν θα είναι πτωχευμένη;
      ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

      Διαγραφή
  59. ASTS ....σε περιπου 60 λεπτα..Open Agenda Meeting by FCC..https://www.fcc.gov/live

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λετε κ olymp να πεσει κανα ψιλο επιτελους?

      Διαγραφή
    2. Γιατι κ. ΤΕΟ? ...ναι μεν δεν εχει εισπράξεις (εαν ειχε δεν θα βρισκόταν εδω κάτω) και καποιες δυσκολίες ρευστότητας αλλα γιατι μακρυα? Ειναι η πρωτη και καλυτερη στον τομέα αυτο με αριστη διοίκηση.

      Διαγραφή
    3. ειμαστε σε μια περίοδο υψηλων επιτοκίων και εταιρείες σαν κ αυτη...παλευουν να βρουν ρευστότητα που δεν εχουν Μην ακουτε παραμύθια....no money no honey
      μακριαααααααααααααααα

      Διαγραφή
    4. Υπάρχουν πολλές πηγές χρηματοδότησης... το θέμα είναι αν θα φάμε και άλλες φορές dilution στη κεφάλα μας μέχρι να γίνει κάποια συμφωνία ή να πάρουμε κάτι από την πίτα των 9 δις της κρατικής χρηματοδότησης...

      Διαγραφή
    5. Ενω οι αλλες που εχουν cash αφθονο κ ΤΕΟ πετανε ε?
      Τουλαχιστον η ASTS εχει ωραια ιστορια αν βγει αληθινη

      Διαγραφή
    6. Η ASTS δεν έχει πρόβλημα χρηματοδότησης. Όπου και όπότε θέλει βρίσκει χρήμα. Εγγύηση οι μέτοχοι της.

      Το μόνο πρόβλημα είναι αν θα λειτουργεί αυτό που πάει να λανσάρει και αν τελικά θα πουλήσει.
      Όσο αργεί να βγει στην παραγωγή η αγορά αμφιβάλλει για την επιτυχια του εγχειρήματος. Το Project έχει καθυστέρηση. Άλλα έλεγε η διοίκηση όταν έμπαινε στο χρηματιστήριο, άλλα λέει σήμερα. Η καθυστέρηση όμως δεν ξεχνιέται.

      Διαγραφή
    7. Η καθυστέρηση κ. Τάκη έχει μια λογική εξήγηση λόγω της πολυπλοκότητας του προϊόντος και των διαδικασιών που απαιτούνται για τις δοκιμές (σκεφτείτε ότι για κάθε περιστροφή του BW3 γύρω από τη γη μπορούν να κάνουν δοκιμές για 8 λεπτά).

      Η τεχνολογία αποδείχθηκε ότι λειτουργεί... 5G τον Αύγουστο από περιοχή εκτός δικτύου (14mbps ταχύτητα με 4G). Τις προάλλες ο Abel παρευρέθηκε στο συνέδριο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη και ήταν ανάμεσα σε πολύ σημαντικά πρόσωπα και θα μου φαινόταν εντελώς παράξενο να βρίσκεται εκεί αν ήταν μούφα η ιστορία του. Οι μέτοχοι που λέτε που είναι; Η εταιρεία με την προσφορά του Ιουνίου και το δάνειο που πήρε τον Αύγουστο (με πολύ κακούς όρους) δήλωσε πως καλύπτει την κατασκευή και την εκτόξευση της πρώτης συστοιχίας δορυφόρων.

      Επίσης, με τις νέες εγκαταστάσεις στο Τέξας το 2024 θα μπορεί να παράγει 6 δορυφόρους το μήνα (με περίπου 100 δορυφόρους επιτυγχάνεται η παγκόσμια κάλυψη). Ας εμφανιστούν οι μέτοχοι να χρηματοδοτήσουν τη 2η συστοιχία...

      Στόχος λοιπόν της εταιρείας, είναι η παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σε 2.6 δις ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Προς το παρόν μόνο η τεχνολογία της ASTS μπορεί να απευθυνθεί σε αυτή την ομάδα με ανταγωνιστικες τιμές μέσω της απευθείας συνδεσιμότητας με κινητά (D2D).

      Συμφωνώ σε αυτό που λέτε για την καθυστέρηση... αλλά αν υπάρξει η επαρκής χρηματοδότηση για το 2024 τότε μπορεί να καλυφθεί αυτή η καθυστέρηση του ενός χρόνου.

      Διαγραφή
    8. Όταν ξεκινήσει η παραγωγή τότε θα είναι τα δύσκολα για την εταιρεία. Η μετοχή θα βρεθεί σε πτώση ... ότι άνοδο μπορεί να έχει, θα την έχει μέχρι την έναρξη των εμπορικών της δραστηριοτήτων.

      Διαγραφή
    9. κε Παναγιώτη και λοιποί κύριοι.

      Η αγορά πιστεύει ότι την ASTS θα την προλάβει ο Μασκ. Από τότε που ανακοίνωσε το event του, ΠΡΙΝ την εκτόξευση του δορυφόρου της, ανακόπηκε η ανοδική της πορεία και μετά την πήρε η κάτω βόλτα.

      Διαγραφή
    10. Δε νομιζω κ Bugs
      Αν λυθει η χρηματοδοτηση ειτε με ανακοινωση oπως η TOYOTA στην JOBY με ΑΤΤ,VODAPHONE κτλ ειτε απο επιχορηγηση σπο FIRSTNET τοτε θα δουμε αλματα
      Ο Elon ζητησε αδεια για δοκιμες
      με Τ mobile χωρις καν δορυφορο ετοιμο
      Ειναι πολυ πισω

      Διαγραφή
    11. κε Bugs Bunny,

      πριν έναν χρόνο η Starlink ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την T-Mobile για την παροχή υπηρεσιών "Text Messaging" (D2D), με τις δοκιμές όπως είχαν δηλώσει να ξεκινούν το νωρίτερο στα τέλη του 2023. Καταρχάς, υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ απλών μηνυμάτων και του να παρέχεις δεδομένα στους πελάτες, πόσο μάλλον ταχύτητα (τουλάχιστον) 14 mbps με την οποία μπορείς να κάνεις φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις (https://www.forbes.com/sites/moorinsights/2023/06/15/the-low-earth-orbit-satellite-space-race-starlink-versus-ast-spacemobile/?sh=61d9d18c16d4).

      Κατά δεύτερον, όχι μόνο δεν έχουν ανακοινώσει κάτι μέχρι σήμερα αλλά διαβάζοντας και ένα χθεσινό άρθρο (https://www.theinformation.com/articles/spacexs-starship-setback-could-hold-up-cellphone-ambitions) η Starlink δεν σκοπεύει να ξεκινήσει τις δοκιμές μέχρι να έρθει το 2024. Ίσως, η όλη καθυστέρηση σχετίζεται και με τα προβλήματα που προκύπτουν με το starship όπου θα χωράει τους νέους δορυφόρους του Ελον.

      Επίσης, μην ξεχνάμε ότι για την υπηρεσία "text messaging" ασχολείται και η Amazon με το προτζεκτ Kuiper η οποία συνεργάζεται με τη Vodafone (σας θυμίζει κάτι; Ναι η Vodafone είναι βασικός συνεργάτης και μέτοχος της ASTS)... αλλά και αυτό το πρότζεκτ έχει μείνει αρκετά πίσω χρονικά και θεωρώ με τον τρόπο που προβάλει τις δύο εταιρείες η Vodafone, δείχνει πως τα προϊόντα αυτών θα λειτουργούν συμπληρωματικά στο δίκτυο της (https://www.geekwire.com/2023/amazon-project-kuiper-atlas-ula/).

      Τώρα στο ερώτημα αν θα προλάβουν την ASTS δεν μπορώ να το απαντήσω... μάντης δεν είμαι... βλέπω μόνο τα γεγονότα. Γι' αυτό γουστάρω και έχω παντρευτεί την ASTS επειδή το προϊόν της είναι καινοτόμο, στοχευμένο, δεν μπορεί μέχρι στιγμής να το αντιγράψει κανένας άλλος και το σημαντικότερο... λειτουργεί!

      Διαγραφή
    12. Κε Άρη πολύ σωστό το tweet που σχολιασατε παρακάτω... συμπληρώνω κι εγώ άλλο ένα tweet του CatSE όπου δείχνει τη διαφορά που υπάρχει στην ακτίνα μεταξύ της ASTS και της Lynk... Θα μπορούσα να προσθέσω κι άλλες πληροφορίες γιατί έχεις πολλές διαστάσεις το όλο ζήτημα αλλά δεν θέλω να σπαμάρω το φόρουμ..
      https://twitter.com/CatSE___ApeX___/status/1651240663919280129?t=J6ffnTkspHl4bzREGbDtig&s=19

      Διαγραφή
    13. κε Παναγιώτη και κε Άρη τα ξέρω όλα αυτά που λέτε, την είχα παντρευτεί κι εγώ την ASTS αλλά την χώρισα και ήταν απο τα καλυτερα πράγματα που έχω κάνει..

      Τώρα, κάτι CatSE κάτι Anpanman κάτι Peelosy κλπ είμαι σίγουρος ότι πληρώνονται από την εταιρία. Στην Peelosy το είχα πει μια φορα στο stocktwits και μου είχε απαντήσει αμέσως αν θέλω να μου ρίξει τον λογαριασμό. Μετά, αφού τη ζόρισα μου είπε "no one cares".

      O CatSE υποτίθεται είναι σουηδός αγρότης, πως διάολο ξέρει τόσα πράγματα ο θεός και η ψυχή του.

      Anyway, εγώ λέω αυτό που βλέπω, ναι, είναι όπως τα λέτε, για μηνύματα γραπτά μόνο, αλλά εγώ είδα ότι η μετοχή κατρακύλησε.

      Αν κάτι πάει καλά, εδώ είμαστε να χωθούμε.

      Διαγραφή
    14. Συμφωνώ σε όλα απλά προσωπικά με ενδιαφέρει να πιάσει το προϊόν της. Τώρα στις βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις αγοράζουμε όσο μπορούμε... 6.2 μ.ο. έχω αν τα θυμαμαι καλα που και παλι ειναι κοντά 50% ζημιά.. 😂

      Η λογική δείχνει πως το 2024 θα έχουμε απάντηση για το μέλλον της εταιρείας...

      Διαγραφή
  60. κ. Τάκη πώς βλέπετε την πτώση της PGY? Tο gapaki πότε βλέπετε να το κλείνει? Μέχρι τώρα βλέπω gapaki στην τσέπη μου.... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Petran ... δεν θέλω να επηρεάσω, γιατί παίζω ρίσκο αυτή την περίοδο. Η γκαπάρα πάντως θα κλείσει, αλλά όχι τώρα.

      Διαγραφή
    2. https://twitter.com/CatSE___ApeX___/status/1705251236012863600?t=esWCxWvvr4185A3KEmcchw&s=19

      Διαγραφή
  61. APP..

    τέλος 5 κυματα στην άνοδο
    Ξεκίνησε η ΠΤΩΣΗ-ΔΙΟΡΘΩΣΗ
    Teo target 30 $........
    .after that.....20$...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. PAGAYA

    https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_79e37c87fd9c79612f8273f8cc87e77d.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μήπως πρέπει να θυμομαστε οτι η PAGAYA ειναι 3 φορες πάνω απο τα χαμηλα έτους 0,57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι!!!
      Αλλά με αυτό το σκεπτικό πρέπει όοοοολες να χασουν τα κέρδη τους;

      Διαγραφή
    2. Η LKNCY - Luckin Coffee
      δηλαδή που θα πρέπει να πάει;

      Διαγραφή
    3. Εξαρτάται τα σοταρίσματα και τα χερια που κρατούν τις μετοχές.

      Διαγραφή
  64. Κύριε Τάκη, βρίσκετε κάποιο ενδιαφέρον στην TTGI (TURNIUM TECHNOLOGY)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τέτοια κεφαλαιοποίηση και με τιμή μετοχής στα δέκατα του 1 δολαρίου ... τι να δώ; Πιθανότερο είναι να βρω πιο ενδιαφέρουσα τη Βιοσόλ Unibios.

      Αλλά πείτε μας εσείς κύριε Κώστα τι το ενδιαφέρον εθδατε σε αυτήν;

      Διαγραφή
    2. https://seekingalpha.com/pr/19459752-sdwan-and-sase-solutions-joins-turniums-global-partner-program-to-bolster-business

      Διαγραφή
  65. ΣΑΠΙΛΑ..............μακριαααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πείτε μας κάπου για κοντά και δωστε και τιμή.εκτεθειτε λίγο κυριε Τεό...μην τα κρατατε ΟΛΑ μυστικά

      Διαγραφή
  66. H perion μετά τα αποτελέσματα θα μπορέσει να κάνει κάτι παραπανω από αντίδραση? Πήγε στα 24, χτυπησε στη γραμμη τάσης, πως τη βλέπετε κε Τάκη? Να φύγει κ από το καθοδικό καναλι...μαλλον θα πάει καλυτερα στο q4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη βιάζεστε ... πιστεύω εκπληκτικά φθηνές μετοχές, όπως Peri, Inmd έχουμε μεγάλες πιθανότητες να τις βρούμε πολύ χαμηλότερα. Στα 17 και 12 αντίστοιχα ...

      Διαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂