Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Desktop Metal

Desktop Metal .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στο NYSE με τον κωδικό
DM ... εδώ ....

Αριθμός μετοχών : 255.775.107 μετοχές
Presentation Desktop Metal ... εδώ ...


Η τρισδιάστατη εκτύπωση πρωτοεφευρέθηκε τo 1982 από τον Chuck Hull. Ο Hull είχε την ιδέα ότι αν μπορούσε να τοποθετήσει χιλιάδες λεπτά στρώματα πλαστικού το ένα πάνω από το άλλο και στη συνέχεια να χαράξει το σχήμα τους, χρησιμοποιώντας το φως, τότε θα ήταν σε θέση να σχηματίσει τρισδιάστατα αντικείμενα. Μετά από ένα χρόνο πειραματιζόμενος με τις ιδέες αυτές, ανέπτυξε ένα σύστημα όπου μια συμπυκνωμένη ακτίνα υπεριώδους φωτός, κινούμενη υπό τον έλεγχο ενός υπολογιστή, χτυπά την επιφάνεια ενός κάδου γεμάτο με υγρό φωτοπολυμερές και όπου χτυπά το υγρό αυτό μετατρέπεται σε ένα τύπο πλαστικού σε σταθερή μορφή. Ο Hull συνειδητοποίησε ότι το εύρημά του δεν περιοριζόταν σε υγρά στοιχεία και ως εκ τούτου η ευρεσιτεχνία του ονομάστηκε στερεολιθογραφία ή 3D εκτύπωση, καθώς κάλυπτε κάθε υλικό ικανό προς στερεοποίηση ή ικανό να μεταβάλει τη φυσική του κατάσταση. Από τότε βέβαια η 3D εκτύπωση διένυσε μακρύ δρόμο ....


Η τρισδιάστατη εκτύπωση (3D printing) είναι μια μέθοδος προσθετικής κατασκευής στην οποία κατασκευάζονται αντικείμενα μέσω της διαδοχικής πρόσθεσης επάλληλων στρώσεων υλικού. Στη τρισδιάστατη εκτύπωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφοροι τύποι υλικού, κυρίως κεραμικά και πολυμερή. Σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες και εξοπλισμό προσθετικής κατασκευής, οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές είναι συνήθως ταχύτεροι, φθηνότεροι και ευκολότεροι στη χρήση. Για τον λόγο αυτό πολλοί πιστεύουν ότι στα επόμενα χρόνια η παγκόσμια παραγωγή αγαθών θα στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση, αντικαθιστώντας σταδιακά τις παραδοσιακές τεχνικές. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η τρισδιάστατη εκτύπωση θα αποτελέσει μία «νέα βιομηχανική επανάσταση, καθώς θα φέρει αποκέντρωση των παραγωγικών διαδικασιών, ανοίγοντας τον δρόμο για παραγωγή τοπική και μικρής κλίμακας, προσαρμοσμένη στις τρέχουσες ανάγκες.

Η Desktop Metal ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2015 στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης από μια ομάδα 7 καθηγητών του Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης της βιομηχανίας 3D. Ως εταιρεία εστίασε στην τρισδιάστατη μεταλλική εκτύπωση.

Οι παλιοί τρισδιάστατοι εκτυπωτές ήταν αργοί, ακριβοί και εξειδικευμένοι, καθώς μπορούσαν να εκτυπώσουν μόνο σε πλαστικό. Όμως οι καινούργιοι εκτυπωτές 3D έχουν σημειώσει τεράστια εξέλιξη όσον αφορά το κόστος, την ταχύτητα και την ικανότητα. Είμαστε στο σημείο όπου οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές είναι πλέον σε θέση να κατασκευάζουν γρήγορα και οικονομικά μεταλλικά εξαρτήματα τελικής χρήσης μαζικής παραγωγής.
Αυτό σημαίνει ότι οι εκτυπωτές 3D μπορούν πλέον να ενσωματωθούν σε γραμμές συναρμολόγησης. Αυτό είναι βέβαιο πως θα συμβεί, καθώς αυτοί οι εκτυπωτές προσφέρουν ορισμένα πλεονεκτήματα αυτοματισμού και προσαρμογής σε σχέση με τη διαδικασία κατασκευής παλαιού τύπου για τη δημιουργία ειδικών ανταλλακτικών.


Με άλλα λόγια, έφτασε επιτέλους η στιγμή της μακροχρόνιας επανάστασης της εκτύπωσης 3D . Η αγορά «πρόσθετων κατασκευών» (για εκτύπωση 3D) αναμένεται να αυξηθεί κατά περισσότερο από 10 φορές και από 12 δισεκατομμύρια δολάρια σήμερα αναμένεται να φθάσει στα 150 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030.

Η Desktop Metal κατασκευάζει προηγμένες μηχανές κατασκευής πρόσθετων μετάλλων για χρήση σε αλυσίδες εφοδιασμού κατασκευής, ταχείας διαμόρφωσης πρωτοτύπων έως παραγωγή μαζικής κλίμακας για εργοστάσια.
Η Desktop Metal παρέχει λύσεις κατασκευής πρόσθετων για μηχανικούς, σχεδιαστές και κατασκευαστές στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό.


Οι λύσεις της Desktop Metal καλύπτουν περιπτώσεις χρήσης σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του προϊόντος, από την ανάπτυξη των προϊόντων έως τη μαζική παραγωγή τους και αφορούν μια σειρά βιομηχανιών, όπως αυτοκινητοβιομηχανία, αεροδιαστημική, υγειονομική περίθαλψη, καταναλωτικά προϊόντα, βαριά βιομηχανία .....
Η κατασκευή πρόσθετων έχει την ικανότητα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και πωλούνται τμήματα σχεδόν όλων των υλικών σε όλο τον κόσμο και παρέχει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών τα μέσα για να κατασκευάσουν τα προϊόντα υψηλής απόδοσης ταχύτερα, πιο ανθεκτικά και σε κόστος και όγκους ανταγωνιστικούς με συμβατικές διαδικασίες κατασκευής.


Η Desktop Metal έχει εξασφαλίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής με πάνω από 80 συνεργάτες σε 60 χώρες και έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα SaaS.

Η Desktop Metal, από την ίδρυση της, έχει συγκεντρώσει 438 εκατομμύρια δολάρια λαμβάνοντας χρηματοδότηση από επενδυτές όπως η Google Ventures, η BMW και η Ford Motor Company.

Eπίσης, η Desktop Metal κέρδισε μια επιπλέον χρηματοδότηση 580 εκατομμυρίων δολαρίων από την εισαγωγή της στο NYSE, όπου τα 300 εκατομμύρια δολάρια προήλθαν από το spac της Trine και ένα PIPE 275 εκατομμυρίων δολαρίων στα 10 δολάρια ανά μετοχή, στο οποίο συμμετείχαν επενδυτές όπως:  Miller Value Partners, XN, Baron Capital Group, Chamath Palihapitiya, JB Straubel και HPS Investment Partners


Κυκλοφόρησε τα δύο πρώτα προϊόντα της τον Απρίλιο του 2017, tο Studio System και το Production System. Τον Νοέμβριο του 2019, η εταιρεία ξεκίνησε δύο νέα συστήματα εκτυπωτών το Shop System και το Fiber.

Το Desktop Metal βρίσκεται στα αρχικά στάδια της κυκλοφορίας των εκτυπωτών του στην αγορά. Τα έσοδα το 2020 ήταν μόλις 16,47 εκατομμύρια δολάρια, από 26,439 εκατομμύρια δολάρια το 2019. Η πρόβλεψη της διοίκησης ήταν ότι οι πωλήσεις θα κινηθούν, για το 2020, μεταξύ 15 με 25 εκατομμύρια δολάρια και 77,5 εκατομμύρια το 2021. Τελικά οι πωλήσεις του 2020 έκλεισαν στα 16,47 εκατομμύρια δολάρια, όπου τα 13,718 (22,758 το 2019) προέκυψαν από πωλήσεις εκτυπωτών και τα 2,752 (3,681 το 2019) υπηρεσίες και service.

Η διοίκηση δίνει οδηγία πως τα έσοδα του 2021 θα ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή θα αυξηθούν περισσότερο από 6 φορές από τα έσοδα του 2020. Ωστόσο, αυτή η αύξηση θα προκύψει σε μεγάλο βαθμό και από την αγορά της εταιρείας, ειδικής εκτύπωσης πολυμερών, EnvisionTec (εξαγοράστηκε το Φεβρουάριο του 2021 από την Desktop Metal).

Αυτό που πρέπει να παρατηρηθεί είναι τα αρνητικά περιθώρια του μικτού κέρδους της Desktop Metal. Στο κλείσιμο της χρήσης 2020 εμφάνισε στο μικτό κέρδος ζημιές 15,049 εκατομμύρια δολάρια από ζημιές 24,357 εκατομμύρια το 2019.

Κατά το Ά τρίμηνο του 2021 οι πωλήσεις της εταιρείας ήταν 11,313 εκατομμύρια δολάρια από 3,385 εκατομμύρια στο Ά τρίμηνο του 2020.
Τα 10,311 (2,694 το Ά τρίμηνο 2020) προέκυψαν από πωλήσεις εκτυπωτών και τα 1,002 (0,691 το Ά τρίμηνο 2020) υπηρεσίες και service.

Η αύξηση των εσόδων βραχυπρόθεσμα θα επηρεαστεί από τις πωλήσεις εκτυπωτών, καθώς η Desktop Metal εργάζεται για να καθορίσει το μερίδιο αγοράς της. Στα έσοδα του Desktop Metal Ά τριμήνου 2021, οι εκτυπωτές και οι πωλήσεις άλλων προϊόντων αντιπροσώπευαν το 91% των συνολικών εσόδων. Το υπόλοιπο των εσόδων προήλθε από παρεχόμενες υπηρεσίες, όπως εγκατάσταση, εκπαίδευση και υποστήριξη υλικού / λογισμικού, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την εξαγορά της EnvisionTec που δίνει ώθηση στις πωλήσεις της Desktop Metal.

Τα μικτά περιθώρια για προϊόντα που πωλήθηκαν δείχνουν να βελτιώνονται δραματικά από έτος σε έτος. Στο Ά τρίμηνο του 2021 το μικτό περιθώριο ήταν ζημιογόνο κατά μόλις 587 χιλιάδες δολάρια (2,819 το Α τρίμηνο του 2020).

Τα χαμηλά περιθώρια των εκτυπωτών οδήγησαν σε ζημιά 59,108 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως κατά το πρώτο τρίμηνο, τα μικτά περιθώρια των προϊόντων σχεδόν εξισορροπήθηκαν και αυτό θα μπορούσε να βελτιωθεί περαιτέρω καθώς η Desktop Metal αρχίζει να πουλάει περισσότερα προϊόντα. Από το 2024 και κατόπιν η διοίκηση της Desktop Metal εκτιμά ότι το μικτό περιθώριο θα κινείται τελικά άνω του 50%.
Με την πάροδο του χρόνου, τα έσοδα από υπηρεσίες και οι πωλήσεις υλικών εκτύπωσης θα μπορούσαν να γίνουν πολύ σημαντικοί συντελεστές εσόδων, ωθώντας τη Desktop Metal στην κερδοφορία καθώς η επιχείρηση όλο και θα μεγαλώνει.


Σύμφωνα με μια έκθεση της Ernst & Young, του 2019, το ΤΑΜ της 3D (τρισδιάστατης) εκτύπωσης, παγκοσμίως, αναμένεται να αυξηθεί τουλάχιστον 11 φορές και να φτάσει τα 146 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.


Σε μια 10ετία, οι χρήσεις εκτυπώσεων 3D θα είναι τόσο εκτεταμένες  που το Desktop Metal αν καταφέρει να πάρει μόνο ένα μικρό μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς θα γίνει μια επικερδής επιχείρηση που θα αξίζει πολύ περισσότερο από όσο σήμερα, που φαντάζει ως ακριβό, έχοντας μια κεφαλαιοποίηση μεγαλύτερη των 2 δις. Αν καταφέρει να πάρει μόλις ένα 5% αυτής της εκτιμώμενης συνολικής αγοράς των 146 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2030 θα αυξηθούν τα ετήσια έσοδα του Desktop Metal στα 7 δισεκατομμύρια δολάρια.
Με ένα περιθώριο στο EBITDA της τάξης του 20%, τουλάχιστον, θα επιτυγχάνει EBITDA 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Με ένα λογικό πολλαπλασιαστή 15 φορές τα EBITDA του θα μπορούσε να δικαιολογήσει μια κεφαλαιοποίηση 21 δισεκατομμύρια το ελάχιστο.

Αν η εταιρεία καταφέρει να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί, πετυχαίνοντας τους μεγάλους στόχους της, τότε λόγω και του μεγάλου προβλεπόμενου ΤΑΜ και λόγω του μικρού σημερινού μεγέθους του Desktop Metal θα μπορούσε να έχει ένα συναρπαστικό μέλλον και να αξίζει την προσοχή μας.
Ωστόσο, προς το παρόν, δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας ότι η Desktop Metal είναι μια εταιρεία που έχει αρνητικό περιθώριο μικτού κέρδους και προ φόρων ζημιές της τάξης των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, με 30 εκατομμύρια ζημιές ανά τρίμηνο. 

Τον Ιούνιο του 2021, η Credit Suisse ξεκίνησε την κάλυψη της Desktop Metal, Inc. με ουδέτερη βαθμολογία και στόχο τιμών 14 δολάρια. Ο αναλυτής Matthew Cabral σχολίασε ότι η εταιρεία έχει μεγάλες δυνατότητες μπροστά στην τρισδιάστατη αγορά εκτύπωσης. Η Desktop Metal, Inc. συμμετέχει επίσης στο Russell 2000 Index.

Με την τιμή της μετοχής στα 10 δολάρια και η Desktop Metal αποτιμάται 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια, που αντιστοιχεί σε
  • 2,76 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα, των 941,5 εκατομμυρίων δολαρίων, του 2025. 
  • 4,44 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα, των 584,3 εκατομμυρίων δολαρίων, του 2024. 
  • 7,9 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα, των 328,7 εκατομμυρίων δολαρίων, του 2023. 
  • 15,68 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα, των 165,8 εκατομμυρίων δολαρίων, του 2022. 
  • 26 φορές τα εκτιμώμενα έσοδα, των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, του 2021. 
  • 157,86 φορές τα έσοδα, των 16,47 εκατομμυρίων δολαρίων, του 2020.
και
  • 9,69 φορές τα εκτιμώμενα EBITDA του 2025. 
  • 19,46 φορές τα εκτιμώμενα EBITDA του 2024. 
  • 59,63 φορές τα εκτιμώμενα EBITDA του 2023. 


H Desktop Metal έχει στο ταμείο και σε βραχυπρόθεσμες επενδύσεις 572,226 εκατομμύρια δολάρια και ενώ οι συνολικές υποχρεώσεις της ανέρχονται σε 48,023 εκατομμύρια δολάρια, η εταιρεία δείχνει ικανή να μπορεί να ανταποκριθεί στις ζημιές και στις αρνητικές ταμειακές ροές που θα έχει τα επόμενα 3 χρόνια και ταυτόχρονα να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη της.


122 σχόλια:

  1. Μεγάλη βιομηχανική επανάσταση έρχεται ...
    Πολλές οι εταιρείες 3D που θα προσπαθήσουν να πάρουν μερίδιο αγοράς.
    Άλλη μια που ξε-spac-αρίστηκε, μόλις τώρα, είναι και αυτή

    https://finance.yahoo.com/video/markforged-ceo-spac-debut-future-164937745.html

    Με πολύ δυνατά ονόματα στο πελατολόγιο της.

    https://investors.markforged.com/company-information/presentations

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο το ενδοσυνεδριακό χαμηλό 7,6 γύρισε.
      Ετοιμάζομαι για DM ... κοντά είναι το γύρισμα.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τάκη 8.60 είναι το low τής DM

      Διαγραφή
  2. 3D Printing
    Metaverse
    FinTech - Crypto
    E-Commerce
    Space

    Αυτά (και όχι μόνο) είναι Mega Trends της εποχής μας, που όποιος ασχολείται με μακροπρόθεσμες επενδύσεις στις αγορές δε νοείται να μην πάρει θέση κατά τη γνώμη μου. Καλά τα γάλατα, τα σαπούνια και τα νερά, αλλά το ζητούμενο είναι να επενδύεις νωρίς σε κάτι το οποίο έχει τη δυνατότητα να γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής και της οικονομίας στο κοντινό μέλλον.

    Όσον αφορά τη DM, είναι σημαντικό να έχει κανείς υπόψη ότι για για κάθε $1 εξοπλισμού που πουλάει, αναμένει άλλα $2~3 πωλήσεων υπηρεσιών & αναλώσιμων την επόμενη 10ετία, όπου και βρίσκονται τα μεγάλα περιθώρια κέρδους. Όταν οι πωλήσεις υπηρεσιών και αναλώσιμων κατακτήσουν σημαντικό ποσοστό του συνόλου θα γίνει μηχανή κοπής χρήματος, αν δε συνεχίζει στη φάση της ωριμότητας να επιδεικνύει σημαντικό growth με νέα προϊόντα - υλικά - υπηρεσίες, τότε θα μιλάμε για το απόλυτο κτήνος.

    Long όσο δεν πάει naoum.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλημέρα κύριε Barren,
    είμαι ήδη τοποθετημένος σε crypto και space, με προοπτικές διεύρυνσης και ψάχνω σημείο εισόδου σε 3d και ecommerce. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με metaverse. Ποιός είναι ο χρονικός ορίζοντας που το βλέπετε να ανεβαίνει εμπορικά & επενδυτικά ? έχετε κάποιες πιθανές υποψήφιες για μεγάλες μελλοντικές πτήσεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. k. Grypas δε μπορώ να ξέρω για το χρονικό ορίζοντα, αυτό που ξέρω είναι πως ο Zuck στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Verge δήλωσε πως σε 5~6 χρόνια το FB θα θεωρείται μια καθαρά Metaverse εταιρία.
      Δυστυχώς δεν έχω FB, το στοίχημα το έχω πάρει με U.

      Διαγραφή
  4. HYZN και ELMS. μας κάνουν οι τιμές εδώ ΚΎΡΙΕ ΤΆΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ZEV δείχνει ότι έχει κάνει ωραίο πάτο στα 6, με 6,5 που δύσκολα θα δει παρακάτω .... και είναι πολύ αδικημένη η εταιρεία.

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Αν αύριο παίξει ενδοσυνεδριακά στο βαθύ κόκκινο .... αγοράζεται για ένα καλό και μεγάλο βραχυπρόθεσμο κέρδος. Αφού ξεφορτωθούν, ''τους είδαν φως και μπήκαν'' με την πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψει στα 11.

      Διαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ LUCID? ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΑ 17.5 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΑ ΔΙΩΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα....Και η MILE δεν νομίζετε κ. Τάκη ότι κάπου εδώ μαζεύεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ανοίξει θέση στο 9,3.
      Δεν σκοπεύω να ενισχύσω ακόμη .... πάντως εδώ αγοράζεται και νομίζω θα δώσει καλά βραχυπρόθεσμη απόδοση.

      Διαγραφή
  8. Εκει που δεν το περιμενεις η FLGC ............παει για Ολυμπιακές αποδόσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε καρυδιάς καρύδι, Αμερικάνικη μαριχουάνα, έχει κεφαλαιοποίηση πάνω απο 1 δις.
      Η CLVR είναι το θέμα πότε θα το κάνει .... που είναι και καλύτερη απο τα καρύδια. Η Flora είναι ένα με δύο χρόνια πίσω σε σχέση με CLVR.

      Διαγραφή
    2. https://www.prnewswire.com/news-releases/argus-research-initiates-equity-research-report-coverage-on-flora-growth-corp-nasdaq-flgc-301340523.html
      Το argus εδωσε τιμη στοχο τα 7.5 $

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα , κύριε Τάκη στη Flora , νομίζω έχετε πει σε ανύποπτο χρόνο , ότι αν της βγει το project θα δει πολύ μεγάλα νούμερα γιατί έχει πολύ μικρο κόστος παραγωγής μικρότερο και από την Clvr άρα και μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους , στο κομμάτι του trade η Flora αν πάει 7 θα δώσετε την θεση σας για να την ξαναπάρετε στα 5 ή αυτό πλέον δεν ισχύει ;

      Ευχαριστώ (και για τις προηγούμενες απαντήσεις που έχετε δώσει σε ερωτήματα μου απλά δεν θέλω να γεμίζω με ποστ το φόρουμ αν και ορισμένες φορές το παρακάνω )

      Διαγραφή
    4. Κύριε Geopard
      Σήμερα, εφόσον γράψει τιμές υψηλότερες του χθεσινού κλεισίματος, θα πουληθεί όλη η θέση μου .... και θα περιμένω χαμηλότερα να την ξαναπάρω εαν ξαναέρθει.
      το ιδανικό θα ήταν να γράψει μια τιμή ψηλότερα των 5 δολαρίων.

      Διαγραφή
    5. Εαν μου βγεί το σημερινό .... τα μισά θα πάνε στη ZEV και τα άλλα μισά στη Microvast, αλλά στη Microvast μόνο σε βαθύ κόκκινο.

      Διαγραφή
    6. και τα δικά μου έφυγαν.
      Τρελή απόδοση, σε λιγότερο απο 1 μήνα.
      Ας μας ξαναέρθει στα 3 με 3,5 να την ξανατιμήσουμε.

      Διαγραφή
    7. Κάποιοι κύριοι που διαμαρτυρόντουσαν για τη Flora στα 3 με 3,2 δολάρια ... άραγε τα έχωσαν να παντελονιάσουν τα φράγκα ή επρόκειτο για το χαζοτρολ των 12340000 nicks χαζοΑυνανία, Μαρδόνιο ή Μυγδίνιο της κακιάς ώρας που όταν ανοίγει το στόμα του όλο ψευτιές και βλακείες ξέρει μόνο να λέει???
      Πιο χαζό trader δεν έχω ματαδεί .....

      Διαγραφή
    8. Κυριε Τακη εφυγε η Φλωρα στα 5$ απο 3.3$...! Οι Αυγουστιατικες διακοπες μας κι εμεις σας ευχαριστουμε πολυ...!!!!

      Διαγραφή
    9. Καλησπέρα τα δικά μου έφυγαν γύρω στα 5 , ειλικρινά δεν το περίμενα το σημερινό ξεπέταγμα και στην Degiro δεν πρόλαβα να βάλω εντολές, σας βγάζω το καπέλο κύριε Τάκη , έτσι έκανα και λίγη ρευστότητα περίπου 10% με χαρτοφυλάκιο 6 εταιριών.

      Διαγραφή
    10. Aγορές αύριο .... στα κόκκινα με 7 μπροστά ή κοντά στο 7 θα παω να τα ξαναπάρω απο Microvast.
      Cool ....

      Διαγραφή
    11. Τους σορταδόρους της συμφοράς έκαψαν κύριε Geopard .... μετά θα κάψουν τους ''είδα φως και μπήκα'' και από τις 2 μεριές είναι οι απώλειες.
      τους ημερήσιους όγκους να κοιτάτε .... είναι πολύ χαμηλοί σχεδόν σε όλα τα χαρτιά. Θα πετάξουν τα χαρτιά τους οι ''είδα φως και μπήκα'' θέλουν δεν θέλουν και μετά έρχεται πάντα η ώρα των σορταδόρων της συμφοράς.

      Άσχετο .... τι να κάνω με OBSEVA??
      Θα περιμένω και το αυριανό??

      Διαγραφή
    12. Αν χτυπήσει το 4 μπροστά ... λέω να την ξαναδιώξω.

      Διαγραφή
    13. Για τη sklz τι λέτε θα κανει νεα χαμηλά κ. Τάκη?

      Διαγραφή
    14. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να κάνει νέα χαμηλά η SKLZ.

      Αυτός που παίζει αριστοτεχνικά στο ταμπλό και βγάζω καπέλο είναι ο WTERάκιας, Θα στοιχημάτιζα ότι απο εδώ έχει έναν διπλασιασμό εμπρός του. Οψόμεθα ....

      Διαγραφή
    15. Έχετε αναθεωρήσει οτι θα δούμε το 4 μπροστά σε SKLZ τον Αύγουστο κύριε Τάκη ή το πιστεύετε ακόμη;

      Διαγραφή
    16. Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται εφικτό κάτι τέτοιο.

      Όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τα εντάλματα ... άρα θα γίνει το παίγνιο, αργά ή γρήγορα.

      Διαγραφή
    17. κε Τάκη, εχουν ενεγοποιηθεί τα εντάλματα.

      SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)--Skillz Inc. (NYSE: SKLZ) (“Skillz”), the leading mobile games platform bringing fair and fun competition to players worldwide, today announced that it will redeem all of its outstanding public warrants to purchase shares of Skillz’s Class A common stock that were issued under the Warrant Agreement, dated as of March 5, 2020 (the “Warrant Agreement”), by and among Flying Eagle Acquisition Corp. and Continental Stock Transfer & Trust Company, as warrant agent and transfer agent (“Continental”), and that remain outstanding following 5pm New York City time on August 16, 2021 for a redemption price of $0.01 per warrant. Warrants that were issued under the Warrant Agreement in a private placement and still held by Eagle Equity Partners II, LLC, a Delaware limited liability company, or its permitted transferees are not subject to this notice of redemption.

      Under the terms of the Warrant Agreement, Skillz is entitled to redeem all of such outstanding public warrants if the reported closing price of Skillz’s Class A common stock is at least $18.00 per share on each of 20 trading days within a 30 trading day period. This share price performance requirement was satisfied as of July 13, 2021.

      https://www.businesswire.com/news/home/20210716005062/en/Skillz-Announces-Redemption-of-Public-Warrants

      Διαγραφή
    18. Ευχαριστώ κε Τάκη για την flora
      Κ συγχαρητήρια για την ανάλυση
      Τα έδωσα στα 5 κ εγώ
      Η υποχώρηση τιμών θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον για κάποια κινεζική ή λόγω πολιτικών επεμβάσεων θα απέχεις;

      Διαγραφή
    19. Ευχαριστούμε κ. Τακη για τη Florα!!

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρα κύριοι
    Εσείς μπορείτε να αγοράσετε Microvast γιατί εγώ με την Πειραιώς δεν βλέπω προκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ticker ειναι MVST.
      Αν δεν μπορείτε να περάσετε την εντολή τότε πάρτε τους τηλέφωνο στο dealing room

      Διαγραφή
  10. 3 Αυγούστου βγάζει η σκύλα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπέρα η sklz πνέει τα λοίσθια ,έριξα μια πολύ πολύ δυνατή ζαριά σε microvast .ΔΕΝ ΤΟ πίστευα ότι είναι η παλιά τοσκάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριοι μην βιάζεστε .... πως λέμε δανεικά αύριο. Έτσι και εμείς ... αγορές αύριο αύριο!!
      δεν είμαστε προ 6μηνου που τρέχαμε στο +30% και αγοράζαμε όπου και όπου .... τώρα θα αγοράσουμε πολύυυυ χαμηλά, μέχρι εκεί που ''οι είδαν φως και μπήκαν'' δεν θα αντέχουν άλλο.

      Διαγραφή
    2. Στις Κινεζιές βλέπω πολύ πόνο .... παντού.

      Διαγραφή
    3. Αύριο αύριο ... τι μου θυμίσατε!

      "Ποιος ξέρει αύριο
      ίσως και να μην υπάρχει αύριο"

      https://www.youtube.com/watch?v=ms4sUK1BtzY

      Διαγραφή
    4. https://www.youtube.com/watch?v=VwqS9dQVuv4&list=RDMM&index=3

      Διαγραφή
    5. Χαχαχα, εξαιρετική επιλογή κ. Τάκη.
      Το υποψιαζόμουν ότι είστε της Λυρικής, χαχααχ

      Διαγραφή
  12. To θέμα είναι να αντέξουμε εμείς ,βέβαια δεν έχω παίξει με δανεικά έχω και φοβερά αντισώματα απο την sklz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Θα μας πουν ότι είναι στο τελείωμα του και δεν μετράει το τρίγωνο.
      Αν πάντως δεν κρατήσει το 14, θα ενεργοποιηθούν πωλήσεις φοβισμένων που πιστεύουν σε αυτά τα ματζούνια .... ε τότε θα ψωνίσω κάτω από 10. Δεν θα πω όχι να ξαναγοράσω SKLZ κάτω απο 10!!

      Διαγραφή
    2. Αν και ξέρω ότι μπορει να με ξεβρακώσει πάλι η Sklz θα πω ότι κάτω από 13 δεν θα δει εκεί στο 13 είναι η ανοδική τάση και παίζει σε ένα κανάλι μέσα , να δούμε πότε θα κάνει διαφυγή προς τα πάνω. https://prnt.sc/1govfyl

      Διαγραφή
    3. Τι άλλαξε και εκεί που είχαμε στόχο τα 40 τώρα πάμε προς τα 10$?

      Διαγραφή
    4. Τίποτα δεν άλλαξε κύριε nek.
      Απολύτως τίποτα ....

      Διαγραφή
  14. Και φυσικά αν και δεν συμμετείχα... Συγχαρητήρια για FLGC 👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xμμμμ
      θα θεωρήσω ότι έκανα κάτι επιτυχές όταν Clever Leaves ή Flora ή και οι 2 φτάσουν σε κεφαλαιοποίηση μεγαλύτερη του 1 δις .... τότε θα έχω πετύχει, αφού θα έχω διαβάσει το μέλλον.

      Διαγραφή
    2. Μακάρι κύριε Τάκη. Αν και η CLVR φαίνεται να έχει πέσει σε νιρβάνα..

      Διαγραφή
    3. Flora τώρα κεφαλαιοποίηση 208 εκατομμύρια
      Clever Leaves 243.

      ΠΑΡΑΔΟΞΟ!!!

      Διαγραφή
    4. Και το πολυδιαφημισμένο Sundial Growers Inc 1,5 δις κεφαλαιοποίηση

      ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ!!!!

      Διαγραφή
    5. Ναι αλλά η CLVR δεν έχει Annabelle στο roster, έχει?
      Δεν πουλάω λέπι FLGC όσο είναι η Annabelle στο καράβι!

      Διαγραφή
    6. Που πάτε και τα ανακαλύπτετε αυτά;

      Διαγραφή
    7. https://www.youtube.com/watch?v=0xLyKUmniZ0

      Δεν πουλάω σε καμία τιμή και κανένα timeframe όσο είναι η Dr Annabelle onboard.
      Και να σας πω και κάτι άλλο?
      Σκέφτομαι να εφαρμόσω σταδιακά μια ποσόστωση στο Χ/Φ για women led εταιρίες, για την ώρα έχω μόνο την IPA. Εμπιστεύομαι περισσότερο της κυρίες και το Χ/Φ μου είναι λίγο φρυδόκαμπος αυτή τη στιγμή...

      Διαγραφή
    8. Οι συνάδελφοι αναλυτές του οίκου που έδωσε στόχο στα λουλούδια 7,5 σύντομα θα δώσουν report για τα έξυπνα φύλλα. Και η τιμή δεν θα είναι 11.

      Διαγραφή
    9. Έχει στήσει κάνεις φίλος καραούλι στη flora? Δεν βλέπω απόκλιση ούτε στο ωριαίο προς το παρόν. Κρατάω αν και ο πειρασμός μεγάλος

      Διαγραφή
    10. Flora πήραμε πολλά .... θα μπορούσαμε να πάρουμε πολλάαααα περισσότερα.
      Εγώ συνεχίζω με Clever που έχω τριπλάσια θέση απο ότι είχα στη Flora.
      Aν γυρίσει κάτω θα την ξαναπάρω .... διαφορετικά, ώρα της καλή.

      Διαγραφή
    11. Αυτή δεν είναι μύτη, εξολκεας κανονικός!

      Διαγραφή
    12. Κυριε Μπαρεν δικαιωνεστε για την εγκρατεια σας...!

      Διαγραφή
    13. Εύγε ξανά ΚΎΡΙΕ BARREN !!! Καλά για τόν SIR απλά RESPECT..!!!

      Διαγραφή
    14. Να σας πω την αμαρτία μου, έδωσα 1/3 στο 6,95.
      Επειδή ήρθε πολύ γρήγορα το δίπλωμα, επειδή το νινί μπήκε στο top 5 του Χ/Φ και περισσότερο επειδή δε με πολυπείθει η εικόνα της αγοράς γενικότερα, είπα να μειώσω λίγο μόχλευση (για ρευστότητα ούτε λόγος).

      Διαγραφή
    15. 150% σε δύο μέρες η Flora.
      AΠΙΣΤΕΥΤH!!!

      Μετά μου ζητάνε να σχολιάσω Ελληνικό χρηματιστήριο και ελληνικές εταιρείες.
      Πως μπορεί να γίνει αυτό, όταν βλέπεις τα λούσα και τα μεγαλεία .... να κάτσεις να δεις Ψαροκώστενα??

      Διαγραφή
    16. Συγχαρητήρια κε Barren!Δεν ξέρω τι θα κάνετε από εδώ κ πέρα αλλά η υπομονή σας ανταμοιβεται

      Διαγραφή
    17. Συγχαρητήρια Τάκη για FLORA !🚀 💪🧐💥😂😎👌💖 .
      Σε καλή μεριά για τους κατέχοντες .

      ΤΑΚΗ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ SAVA ?
      ME ΚΑΛΥΤΕΡΑ << ΥΠΟΘΕΤΙΚΆ >> ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ASTS.

      https://seekingalpha.com/article/4440062-cassava-sciences-is-on-the-brink-of-making-medical-history

      ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΘΕΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΑΑΑΑΑΞΕΙ .

      ΚΑΤΕΧΩ ΛΙΓΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΜΕ 121 $ ΤΙΜΗ . ( ΤΗΝ ΜΙΣΗ ASTS THN ΠΗΓΑ SAVA )

      ΕΠΙΣΗΣ NA ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΟΤΙ ΜΗΔΕΝΙΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΕ COWN ( ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 🧐 ) .

      Διαγραφή
    18. Άλλο 1/3 έφυγε στα $9 και μετετράπη σε 50% αύξηση ABNB και IPA όπου την είχα μικρή (τη θέση).

      Και να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον κ. Τάκη που μας την έδωσε στο πιάτο.

      Διαγραφή
    19. Αυτό το διάγραμμα που έχει κάνει η SAVA .... θα κάνει ξαφνικά και η ASTS!!!

      Αυτά είναι τα εύκολα.
      Τα δύσκολα είναι να μαντέψει κάποιος το πότε!@@

      Διαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. κ. Ουνκνοου, Milate / Grafete ΕΛΛΗΝΙΚΑ ? xela..???

      Διαγραφή
    2. XELA https://finance.yahoo.com/quote/XELA?p=XELA
      Market Cap 158.931M και Volume 122,538,309 (μεχρι στιγμης), κατι δεν μου γεμιζει το ματι εμένα. Τι λέτε κ. Τάκη?
      Αλλού εχει φτάσει και 10 φορές το float, δείχνει σαφή χειραγώγηση η όχι?

      Διαγραφή
    3. Αυτή είναι χρεοκοπημένη .... γιατί να πετάξει???

      Διαγραφή
  16. k. Barren, ειχατε προ καιρου αναφερθει σε διόρθωση του Αμερικάνυ (SP 500) κάπου εδω γύρω δηλ. στισ 4.500. Εχοντας υπόψη και τη διόρθωση του Hang Sheng τι πιστεύετε οτι θα έχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας γελάσω αλλά ... τι σημασία έχει?
      Από τη διόρθωση του Μαρτίου ο Αρχηγός είναι +20% και το δικό μου τουλάχιστον Χ/Φ είναι βαλτωμένο σε 6μηνη bear market.

      Εξακολουθώ να πιστεύω (άσχετα με ενδιάμεσες διορθώσεις) ότι είμαστε εν μέσω του μεγαλύτερου bull run ever και ότι έχει πολύ ψωμί ακόμα, αλλά τι να το κάνω να πάει ο Αρχηγός 10 Κ, αν είναι η SKLZ και η SOFI να παίζουν ακόμα 14~20?

      Το θέμα για μένα είναι :γίνεται σε 5 χρόνια από τώρα τις εταιρίες που έχω επιλέξει να τις ξέρει μέχρι και η γιαγιά μου? Αν ναι θα έχω 5πλασιάσει το κεφάλαιό μου, τα υπόλοιπα τα θεωρώ λεπτομέρειες.

      Από την πολλή σφαλιάρα έχω γίνει πολύ μακροπρόθεσμος, καταλαβαίνετε.

      Διαγραφή
  17. Microvast + Mercedes. Φημολογία...
    https://twitter.com/alexcutler247/status/1419867046272241666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. η Κάθυ πούλησε 537 χιλ μετοχές της SKLZ σήμερα (χθες δηλαδη). Μετά την OPEN και την SPCE ξανακάνει το ίδιο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως σκεφτεται αυτή η γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην OPEN πούλησε από ARKW και αγόρασε 583.672+1.104.611 στο ARKF στις 26 και 27/7 μπορεί να κάνει το ίδιο με SKLZ

      Διαγραφή
    2. Αυτή πριν λίγο καιρό αν δε κάνω λάθος όσο έπεφτε τόσο αγόραζε..

      Διαγραφή
    3. ειδα και αυτο σημερα: Analyst Brad Erickson from RBC Capital intiated coverage on Skillz (SKLZ) with a Hold rating, with a $17 price target

      Διαγραφή
    4. και πάλι κε Jimmy, ειναι μειωμένη η θεση της σε σχεση με όταν ειχε μετοχές πχ στα 25$
      https://cathiesark.com/ark-combined-holdings-of-open

      δε γινεται να μην έχει χάσει λεφτά απο αυτές τις κινήσεις.

      Διαγραφή
  19. Καλησπέρα, με Ride το γίνεται;; πέθανε ή υπάρχει περίπτωση και να αναστηθεί. Για μουαγεν ή έστω για κερδοσκοπία αξίζει λίγα κομμάτια εδω κάτω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στις 21.30 απόψε μιλάει ο Παουελ θυμίζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τους απογοήτευσε σχεδόν όλους.
    Τον περίμεναν νωρίς.
    Άλλαξαν γειτονιά οι περισσότεροι.

    Όμως έρχεται για τους λίγους
    https://prnt.sc/1h4x5pp

    Είναι και κάποιας ηλικίας ..... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η wter έφτασε το σημείο αντίστασης 1.83,τώρα θέλει όγκο και εκτοξεύετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε george απο που προκυπτει το 1,83 ως αντισταση ?δεν βλεπω κατι τετοιο

      Διαγραφή
    2. Για εμένα κύριοι πλέον κοιτάζει τα υψηλά στα 2,6 .... και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βγάλουν μια είδηση και εκεί θα χώσουν μέσα όλη την αγορά.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω κε Τακη. 2,6 ειναι και ο στοχος του ΔΠ που ενεργοποιήθηκε στο 1,74 αν εχει καποια σημασια η ΤΑ

      Διαγραφή
    4. Τους απογοήτευσε σχεδόν όλους.
      Τον περίμεναν νωρίς.
      Άλλαξαν γειτονιά οι περισσότεροι.

      Όμως έρχεται για τους λίγους
      https://prnt.sc/1h4x5pp

      2 δολάρια το κανάτι.
      Ο νερουλάααααααας!!!

      Διαγραφή
    5. Το ίδιο θα γίνει με τις εταιρειάρες που μπαίνουν στην Αμερικάνικη αγορά, μέσω spacs!!!
      Όταν βγουν σχεδόοοον όλοι θα έρθει η άνοδος!!!

      Διαγραφή
    6. Άπαικτος ο νερουλάς.
      Επαγγελματίας.
      Μοιράζει τράπουλα, βαστάει όγκους, δεν το αφήνει το χαρτί να ξεσαλώσει ....

      Θα παίξει σύντομα στη ζώνη 2,4 με 2,6 ... θα δείξει ότι δυσκολεύεται, θα γυρίσει πίσω, αλλά θα την ξεπεράσει. Μετά είναι άγνωσται αι βουλαί του νερουλά!!!

      Διαγραφή
  23. Βασίλη οι μετρήσεις μου είναι ερασιτεχνικές ΄.Αλλά είδαμε και των τεχνικάριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. H DM δείχνει να είναι σε τρελά κέφια!
    Κάτι τρύπιες κάλτσες και σώβρακα που έχω κρατήσει μάλλον θα χρειαστούν τελικά (να τα χώσω και αυτά, γύρω στο $7~8).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέτε κύριε Barren?
      Εγώ βλέπω ότι μπαίνει σε βαθιά συσσώρευση .... μπορεί να κρατήσει λίγο εδώ κάτω, μπορεί να πάει και μια γρήγορη στο 7,8 , όπως έκανε και η ASTS.
      Aν τα καταφέρω να μπω εδώ κάτω .... τα πρώτα κομμάτια θα βγουν στα 15,τα επόμενα στα 24 και τα υπόλοιπα ΠΟΤΈ!!!

      Διαγραφή
    2. Για HYZN έχετε γνώμη ως εταιρεία?
      Έχω βάλει στόχο το 5,9 .... το είδα στο όνειρό μου. χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. κ. Τάκη δε την παρακολουθώ πλέον, με τέτοια διαγράμματα ότι και να λέμε παίζει πολύ να είναι κοτσάνα.
      Αλλά αν την είχα στο στόχαστρο εγώ εδώ στο 6,60 θα έμπαινα, ή τουλάχιστον θα ξεκινούσα ένα 40~50%.
      Το κακό είναι ότι γενικά η αγορά αποπνέει μια ισορροπία του τρόμου.

      Διαγραφή
    4. Ξέρετε κάτι?
      Σκότωσα κάτι BTNB που μου είχαν μείνει και μπήκα HYZN @6,66 (!!) με ένα 2,5% Χ/Φ.
      YOLO

      Διαγραφή
    5. εγω μπηκα στο 6.64 απο εχθες μιση θεση ΗΥΖΝ

      Διαγραφή
    6. DM είμαι με 9.30 φορτωμένος...αν πάει στο 7 θα πάρω κι άλλα ...στο 8 δεν ψήνομαι...

      Διαγραφή
    7. Εγώ κύριε Barren δεν βλέπω κανένα τρόμο.
      Βλέπω ένα κανονικό χρηματιστήριο που προλαβαίνουμε να μπαίνουμε, να βγαίνουμε, να σκεφτόμαστε και να στήνουμε τις εντολές.

      Διαγραφή
    8. Κ. Barren τη DM θέλω να τη φορτώσω πολύ... Πάλι καλά που τη αναφέρατε γύρω στα 13$ και τη διάβασα καλά πριν μπω. Ενα 15% ρευστότητας που μου έχει απομείνει μπορεί να της το ρίξω στα 8 για να πάρω και επιπλέον κομμάτια.
      Πολλά υποσχόμενη εταιρεία και αν υιοθετηθεί η 3D εκτύπωση στη μαζική παραγωγή τα επόμενα χρόνια, που θα γίνει σίγουρα μέχρι ένα βαθμό, τότε μιλάμε για διαμαντάκι ακατέργαστο! Ας μας δώσει και κάνα καλό trade στο range 10 με 20$ να βγάλουμε και το κατιτίς μας και να μας φύγει το άγχος! Ζητάμε πολλά;

      Διαγραφή
    9. Καλημέρα στην ομήγυρη! Όλα τα καλά παιδιά μαζεμένα βλέπω✨
      Κε Τάκη για άλλη μια φορά respect για FLORA, μου θυμίσατε τον παλιό καλό σας εαυτό...
      Για τα νερά θυμάμαι έναν αναλυταρά που γράφει στο Soltrade τον κύριο Mantoudi είχε πει πριν κάνα χρόνο ότι έχουν project που θα αποδώσει από 2ο εξάμηνο 21 και κυρίως 2022, είχε δίκιο μάλλον τελικά...
      Φιλικούς χαιρετισμούς από Νάξο 🏖️

      Διαγραφή
    10. Κύριε cornelius

      Ο νερουλας ανεβαίνει με απίστευτα επαγγελματικό τρόπο. Δεν προκαλεί, προσέχει τους ημερήσιους όγκους, καλύπτει τη ζήτηση και τέλος δεν εξοντώνει τους σορταδόρους της συμφοράς.

      Διαγραφή
    11. https://prnt.sc/1idl7ut

      Στο 2,4 αναμένεται μια διορθωσούλα!!

      Διαγραφή
    12. Έφυγε ένα 20% νερά @2,24 βάσει σχεδίου και άλλα τόσα θα φύγουν αβλεπί αν βρεθεί στην περιοχή 2,80~3,0.
      Ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα δούμε μέσα του μήνα θα :

      -επαναγοραστούν μερικώς ή εν όλω τα τεμάχια στην περιοχή 1,5~1,80 αν δε δείξει κάτι ιδιαίτερο

      -επαναγοραστούν με τη σχετική προσαύξηση αν τα αποτελέσματα προμηνύουν ότι θα ξεσκίσει το guidance του 2021, το οποίο θεωρώ θλιβερό. Θέλω Rev 2021 ~70 mil για να επιμείνω σοβαρά στον Κατσαπλιά Τραχανοπλαγιά τσίου.

      Διαγραφή
  25. Καλησπέρα , κύριε Τάκη μιας και ειπώθηκε η Sava προχθές από τον κύριο ALEX KLO και ενώ έχει μπει σε δυνατή διόρθωση βλεπω ένα γκαπ στην περιοχή του 20 , την κοιτάξατε αν αξίζει το ρίσκο μήπως μας έρθει από εκεί κάποιο δώρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά σήμερα ακούμπησε το πρωτο γκαπ 66 με 68.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Geopard τα θέλει ο πισινούλης σας.
      Εγώ τέτοια δεν ακουμπάω. Έχει κάνει 20 φορές πάνω σε 6 μήνες .... ακόμη και τώρα είναι 10 φορές πάνω.
      Τι SAVA και Σάββατα μου λέτε?

      Αν πάει κάτω απο 20 δολάρια πείτε μου να την κοιτάξω, αν έχει κάτι ενδιαφέρον ...

      Διαγραφή
    3. Κύριε Τάκη για τα 20 συζητούσα και ακόμα ποιο κάτω (αν κάνει λακκούβα από την φόρα που θα έχει πάρει) σιγά μην βάλω το κεφάλι μου εδώ που δεν ξέρουμε που θα την σταματήσει αυτός που την κουμαντάρει βέβαια είδα και το 1$ που έπαιζε Δεκέμβριο του 19 και θα έχουν μαζέψει τα πάντα για να τα χώσουν .

      Διαγραφή
    4. Και γιατί Κύριε GEOPARD να μην φορτώσει κάποιος ASTS που ένα 💯% θά τό έχει καλώς γενομενων των πραγμάτων ???

      Διαγραφή
    5. Γιατί έχει μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους σύμφωνα με τον κύριο ALEX KLO και για διασπορά κύριε GERRY και γιατί είμαι καραφορτωμένος Space mobile με 20% συμμετοχή στο χαρτοφυλάκιο μου τώρα.

      Διαγραφή
    6. Μιας και μιλατε για διασπορα εχω ξεπερασει τις 40 και πλεον αμερικανικες και εχω προβλημα!!..Αγοραζω ( παραγγειλα δηλ. ) μια 38αρα οθονη διοτι με 2 (μια του laptop και μια 19 external που εχω και τα 3 και πλεον προγραμματα που χρησημοποιω, δεν βγάζω άκρη. Θεωρω οτι θα γινει και συντομα η αποσβεση της (οθονης) με μια καλη κίνηση της Σκυλλάρας!

      Διαγραφή
  26. SIR σας ανακαλώ στην τάξη ως γηραιοτερος!Πάνω απ' όλα επίπεδο!!!😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ειπα να ριξω μια ματια για πρωτη φορα στις μετοχες απο τα ξενα του μεταναστη μας,και επεσε το ματι μου στη flora..!
    συμφωνω το καλυτερο καλαμακι στην Ερέτρια διπλα απο τα φερυ μποτ και 1 ευρω το καλαμακι!! Μπραβο στον κουρου!!
    https://www.google.com/search?q=flora+%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%BB%CF%82%CE%BA%CE%B9%CF%82&client=ms-android-xiaomi-rvo3&sxsrf=ALeKk00MKUb4tNSzRZO-VeGEM13ncnC7SA%3A1628107615844&ei=X_MKYYD-Mtn4sAeQ64nQAg&oq=flora+%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%BB%CF%82%CE%BA%CE%B9%CF%82&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBwghEAoQoAEyBwghEAoQoAE6BAgjECc6BQgAEM0COgUIIRCgAToICAAQFhAKEB46BggAEBYQHjoECAAQEzoICAAQFhAeEBM6BQgAEIAEOgQIABAKOgsILhCABBDHARCvAToICCEQFhAdEB5QqSNY2Etg901oAHAAeACAAeQBiAGnGZIBBjAuMTEuNpgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-serp#trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:17383676077756062624,rc_q:%25CE%25A6%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2591%2520%25CE%25A3%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%2592%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259A%25CE%2599,ru_q:%25CE%25A6%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2591%2520%25CE%25A3%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%2592%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259A%25CE%2599,trex_id:Pbwvlc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορίστε να βγάλω άλλο ένα σχόλιο του αρχηγού τους. Ας τον ξανακάνω λίγο διάσημο ....

      Δείτε τι μπούρδες μου γράφει ο αρχιτρόλερ, ο οποίος σημειωτέον ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ και σε όλα τα ανοδικά είναι πάντα μέσα.
      Αήττητος είναι ..... στη χαζομάρα!!!

      Διαγραφή
  28. Κύριε Τάκη,

    Είναι μια ισπανική εταιρία που έφτιαξε printer για τρόφιμα,ασφαλως δεν ειναι εισηγμένη το project έχει χρηματοδοτηθει απο την ευρωπαικη ένωση το αναφέρω απλα επειδή μου αρέσει η ιδέα τους,προσωπικά επειδη δεν έχω βρει κάποια άλλη είσηγμένη έως τώρα ψάχνω και σε αξιόπιστες crowfunding πλατφόρμες.

    https://www.naturalmachines.com/users#brochures

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂