Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

GigaCloud Technology

Giga Cloud  ... εδώ ...

Προηγούμενη ανάρτηση ... εδώ ...

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό GCT ... εδώ ....

Presentation Giga Cloud ... εδώ ...
Investors Giga Cloud ... εδώ ... 

Αριθμός μετοχών : Σύνολο 41.362.894 μετοχές

  • 33.286.162 είναι μετοχές Κατηγορίας Α και
  •  8.076.732 είναι μετοχές Κατηγορίας Β

Κάθε Μερίδιο Κατηγορίας Α έχει δικαίωμα μίας ψήφου, ενώ κάθε Μερίδιο Κατηγορίας Β δικαιούται 10 ψήφους.

Τομέας : Ηλεκτρονικό εμπόριοΒ2Β - Μεταφορές & Logistics

Αριθμός εργαζομένων : 1362

IPO : 12,25 δολάρια ανά μετοχή. Έναρξη διαπραγμάτευσης, 18 Αυγούστου του 2022.
Προσφέρθηκαν 3,381 εκατομμύρια νέες μετοχές και  εισπράχθηκαν καθαρά περίπου 33,4 εκατομμύρια δολάρια. Η τιμολόγηση των 12,25 δολαρίων αποτίμησε την Giga Cloud σε περίπου 493 εκατομμύρια δολάρια.


Η μετοχή άρχισε να διαπραγματεύεται στα 19,20 δολάρια και έκλεισε στα 15,69 δολάρια την πρώτη μέρα. Την επόμενη μέρα, εκτινάχθηκε στα 60 δολάρια και έκλεισε στα 48,01 δολάρια. Την τρίτη ημέρα διαπραγμάτευσης, στις 22 Αυγούστου 2022, κατέγραψε υψηλό στα 63 δολάρια για να κλείσει τελικά στα 41,41 δολάρια. Έκτοτε η μετοχή μπήκε σε πτωτική τροχιά για να καταγράψει χαμηλό στις 3 Νοεμβρίου 2022 τα 4,14 δολάρια.

Το 2023, ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Noble House, ενός κορυφαίου διανομέα B2B επίπλωσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έναντι συνολικής αξίας περίπου 77,6 εκατομμυρίων δολαρίων και η εξαγορά της Wondersign, μιας διαδραστικής ψηφιακής σήμανσης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταλόγου που βασίζεται σε σύννεφο SaaS εταιρεία, για συνολική τιμή αγοράς περίπου 10,0 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εποχικότητα
Οι πωλήσεις επίπλων σπιτιού και άλλων μεγάλων δεμάτων υπόκεινται σε μέτρια εποχικότητα. Αναμένεται πως το τελευταίο τρίμηνο του έτους να είναι το πιο ενεργό λόγω της περιόδου εκπτώσεων των εορτών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Το GigaCloud Marketplace GMV είναι συνήθως μεγαλύτερο το τέταρτο τρίμηνο του έτους.


Δραστηριότητα
Το GigaCloud  είναι ένας πάροχος υπηρεσιών B2B που βοηθά στη διευκόλυνση της «μεγάλης και ογκώδους» αγοράς. Από τη μία πλευρά είναι οι κατασκευαστές που κατασκευάζουν μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα όπως έπιπλα, βαρούλκα αυτοκινήτου, καρότσια κατοικίδιων ζώων και πολλά άλλα.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους κατασκευαστές βρίσκονται στην Κίνα, όχι όμως όλοι. Από την άλλη πλευρά είναι οι πωλητές, οι οποίοι είναι πραγματικά μεταπωλητές. Αυτοί οι μεταπωλητές παίρνουν τα προϊόντα GigaCloud και τα πωλούν μέσω των δικών τους καναλιών. Η απόδοση αυτών των μεταπωλητών οδηγεί το τμήμα εσόδων 3P Service της GigaCloud. Στη μέση βρίσκεται η GigaCloud, που μέσω της πλατφόρμας της, διευκολύνει αυτές τις συναλλαγές στην αγορά. Η GigaCloud έχει μια ολοκληρωμένη λύση εφοδια

Ένας μεταπωλητής ο οποίος είναι αποστολέας επίπλων στις ΗΠΑ και διαχειρίζεται έναν ιστότοπο, αναζητάει SKU στο AliExpress και προβάλλει διαφημίσεις στο Facebook.
Γενικά, οι μεταπωλητές στις ΗΠΑ πρέπει να συνεννοηθούν απευθείας με έναν κατασκευαστή που χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις και τις συμβάσεις. Έχεις να περάσει τα αντικείμενα από τελωνείο και κατόπιν να τα μεταφέρει μέσω ναυτιλίας στις ΗΠΑ. Παράλληλα πρέπει να ασχοληθεί με την αποθήκευση του. Το GigaCloud παρέχει μια λύση «point and click» και φροντίζει για όλες τις παραπάνω διαδικασίες.

Η GigaCloud ανοίγει νέες αγορές για όλους αυτούς τους μεταπωλητές παρέχοντας απλές και εύχρηστες λύσεις για μεγάλα δέματα. Επιπλέον, τα logistics του GigaCloud τροφοδοτούνται από λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο βελτιστοποιεί την τοποθεσία του αποθέματός τους και τις λύσεις τιμολόγησης.

Η Giga Cloud δημιουργεί έσοδα μέσω τριών ροών εσόδων:

  • GigaCloud 3P : δημιουργεί έσοδα από υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων εσόδων από υπηρεσίες πλατφόρμας, υπηρεσίες αποθήκης, υπηρεσίες παράδοσης τελευταίου μιλίου, υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών και άλλα, διευκολύνοντας τις συναλλαγές μεταξύ πωλητών και αγοραστών στην αγορά.
  •  GigaCloud 1P : δημιουργεί έσοδα από προϊόντα μέσω της πώλησης των αποθεμάτων που έχει η εταιρία στην αγορά.
  • Ηλεκτρονικό εμπόριο εκτός πλατφόρμας : δημιουργεί έσοδα από προϊόντα μέσω της πώλησης του αποθέματός που διαθέτει η εταιρία και μέσω ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων.
Το GigaCloud 3P και το GigaCloud 1P μαζί αποτελούν το GigaCloud Marketplace, δημιουργώντας έσοδα από υπηρεσίες και έσοδα από προϊόντα, αντίστοιχα. Το GigaCloud 1P και το ηλεκτρονικό εμπόριο εκτός πλατφόρμας αποτελούν το σύνολο των εσόδων 1P και των προϊόντων. Αυτές οι τρεις ροές εσόδων αλληλοσυμπληρώνονται για να βελτιώσουν την πρόταση αξίας σε πωλητές και αγοραστές στο GigaCloud Marketplace.

Η επιχείρηση αναπτύσσεται γρήγορα ...
Το 2020, το 2021 το 2022 και το 2023 το GigaCloud Marketplace είχε 210, 382, 560 και 815 ενεργούς πωλητές 3P, αντίστοιχα. Οι πωλητές στην αγορά είναι συνήθως κατασκευαστές που εδρεύουν στην Ασία, οι οποίοι μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρίας για να δημιουργήσουν κανάλια πωλήσεων στο εξωτερικό χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν στα δικά τους logistics, καθώς και να αποσυνδεθούν από μεσάζοντες.

Οι Ενεργοί πωλητές 3P είναι οι πωλητές που έχουν πουλήσει ένα προϊόν στο GigaCloud Marketplace εντός της τελευταίας περιόδου 12 μηνών, ανεξάρτητα από ακυρώσεις ή επιστροφές. Στο Q2 2024 οι ενεργοί πωλητές ανήλθαν σε 930.

Σύμφωνα με τη διοίκηση ... όσο περισσότεροι κατασκευαστές προσχωρούν στην αγορά ως πωλητές, τόσο περισσότεροι μεταπωλητές θα ενταχθούν στην αγορά ως αγοραστές. Η επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου GigaCloud 1P και εκτός πλατφόρμας επιταχύνει αυτόν τον κύκλο προσθέτοντας πωλητές στο οικοσύστημα.

Το τελευταίο τρίμηνο, η GigaCloud είχε 7.257 ενεργούς αγοραστές, δηλαδή μεταπωλητές, που πωλούν κατά μέσο όρο 151.276 δολάρια ετησίως από την πλατφόρμας GigaCloud.
Οι Ενεργοί αγοραστές είναι οι αγοραστές (μεταπωλητές) που αγόρασαν ένα προϊόν στο GigaCloud Marketplace εντός των τελευταίων 12 μηνών, ανεξάρτητα από ακυρώσεις ή επιστροφές.

Ο αριθμός των αγοραστών (μεταπωλητών) αυξάνεται σταθερά με την πάροδο του χρόνου. Αυξήθηκε αυτός ο αριθμός από 565 το 2019 σε 5.010 το 2023 και φθάνοντας τους 7527 το Q2 2024 δίνοντας ένα CAGR υψηλότερο του 55%.

Η μέση δαπάνη των αγοραστών αυξάνεται επίσης σταθερά με την πάροδο του χρόνου. Η μέση δαπάνη αυξήθηκε από 37.781 δολάρια το 2019 σε 158.563 δολάρια το 2023 δίνοντας CAGR 33,2%.

Η μέση δαπάνη, σε ετήσια βάση, ανά ενεργό αγοραστή στο GigaCloud Marketplace αυξήθηκε από 139.629 δολάρια το Q2 2023 σε 151.276 δολάρια το Q2 2024, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 8,3% σε σχέση με την περίοδο. Οι δαπάνες ανά ενεργό αγοραστή αποτελούν βασικό μοχλό του GMV και των εσόδων για το GigaCloud Marketplace. Οι δαπάνες ανά ενεργό αγοραστή αυξάνονται εφόσον η εταιρία επεκτείνει τις κατηγορίες προϊόντων, αυξάνοντας τη συχνότητα αγορών του αγοραστή και αυξάνοντας τη μέση τιμή ανά αγορά. Η αύξηση της δαπάνης ανά ενεργό αγοραστή για τους 12 μήνες που έληξαν στις 30 Ιουνίου 2024 οφειλόταν κυρίως στον εκτεταμένο κατάλογο προϊόντων, στην αύξηση του συνδυασμού προϊόντων υψηλότερης τιμής, στη βελτιωμένη εμπειρία αγορών στο GigaCloud Marketplace και στις βελτιωμένες δυνατότητες της αλυσίδας εφοδιασμού για καλύτερη εκπλήρωση.

Η μέση αγοραστική δαπάνη συνολικά μειώθηκε ελαφρά σε σύγκριση με το 1ο τρίμηνο λόγω της ανοδικής πορείας στην πρόσφατη ανάπτυξη, καθώς παρατηρήθηκε σημαντική εισροή νέων αγοραστών το τελευταίο τρίμηνο, οι οποίοι συνήθως ξεκινούν με χαμηλότερο αρχικό όγκο συναλλαγών.

Η επιχείρηση αναπτύσσεται γρήγορα και αυτό φαίνεται και από την πλατφόρμα GigaCloud B2B Marketplace, όπου το GMV «συνολική ακαθάριστη αξία εμπορευμάτων των συναλλαγών που πωλήθηκαν μέσω αυτής», αυξάνεται σταθερά, φθάνοντας τα 794 εκατομμύρια δολάρια το 2023, δίνοντας ένα CAGR 53,8%. Στο Q2 2024 το GMV έκανε ιστορικό ρεκόρ φθάνοντας το 1,098 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το GigaCloud Marketplace GMV είναι η συνολική ακαθάριστη αξία εμπορευμάτων των συναλλαγών που παραγγέλθηκαν μέσω του GigaCloud Marketplace, συμπεριλαμβανομένων των GigaCloud 3P και GigaCloud 1P.

Το GigaCloud Marketplace GMV αυξήθηκε από 607,5 εκατομμύρια δολάρια το 12μηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2023 σε 1.097,8 εκατομμύρια δολάρια το 12μηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2024, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 80,7% ανά περίοδο, κυρίως λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης του αριθμού των πωλητών και των αγοραστών που πραγματοποιούν συναλλαγές στo GigaCloud Marketplace και στην αύξηση των δαπανών ανά ενεργό αγοραστή, καθώς η εταιρία συνέχισε να κερδίζει κλίμακα και θέση στην αγορά. Το δεύτερο τρίμηνο του 2024, παρουσιάστηκαν στο GigaCloud Marketplace SKU (αποθέματα) που σχετίζονται με το Noble House, τα οποία συνεισέφεραν σε περίπου 56,6 εκατομμύρια δολάρια GMV το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2024.

Οι αριθμοί υποδηλώνουν ότι το GigaCloud έχει τη δυνατότητα να διατηρεί και να αναπτύσσει αγοραστές που αντιπροσωπεύουν επαναλαμβανόμενες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Οι πελάτες τους είναι επιχειρήσεις που επιδιώκουν να αναπτυχθούν και το GigaCloud είναι ένα εργαλείο για αυτούς που διευκολύνουν την ανάπτυξή τους. Ως αποτέλεσμα, το GMV τους αυξάνεται. Επιπλέον, μπορούμε να δούμε ότι τα έσοδα από υπηρεσίες 3P της GigaCloud αυξάνονται με CAGR 34,9%.

Τέλος, τα έσοδα του 1P αυξάνονται επίσης γρήγορα, αν και όχι τόσο γρήγορα με CAGR 25,1%.
Οι αριθμοί του GigaCloud είναι εξαιρετικοί και δείχνουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο που αναπτύσσεται γρήγορα και φαίνεται πως θα πρέπει να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Η εταιρία επεκτείνεται γρήγορα, προσθέτοντας νέες αποθήκες κάθε χρόνο, συμπεριλαμβανομένων νέων 10 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών φέτος. Επιπλέον, έχει πολύ χώρο να αναπτυχθεί. Επί του παρόντος λειτουργούν αποθήκες μόνο σε 5 πολιτείες των ΗΠΑ και σε τέσσερις άλλες χώρες (Καναδάς, Αγγλία, Γερμανία και Ιαπωνία).

Στις 30 Ιουνίου 2024, η GigaCloud, μίσθωσε 40 κέντρα εκπλήρωσης με συνολική μεικτή επιφάνεια περίπου 10,5 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών σε πέντε χώρες και δύο άλλες εγκαταστάσεις με λειτουργίες αποθήκευσης και εκθεσιακού χώρου με συνολική μεικτή επιφάνεια δαπέδου περίπου 18.348 τετραγωνικών ποδιών στις ΗΠΑ. Επιπλέον, διατηρούνται συνεργασίες με πολλούς μεγάλους παρόχους υπηρεσιών ναυτιλίας, φορτηγών και εμπορευματικών μεταφορών που συμπληρώνουν το δίκτυο μεταφορών και τις απαιτήσεις των αποστολών της εταιρίας.

Οι πωλήσεις της GigaCloud αυξάνονται με CAGR 41,9%.
Τα έσοδα, τα οποία αποτελούνται κυρίως από έσοδα από υπηρεσίες που παράγονται από το GigaCloud 3P και έσοδα από προϊόντα που προέρχονται από το GigaCloud 1P και τις πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός πλατφόρμας, αυξήθηκαν κατά 103,1% από 153,13 εκατομμύρια δολάρια το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2023 σε 310,867 εκατομμύρια δολάρια το τρίμηνο έληξε στις 30 Ιουνίου 2024. Αυτή η αύξηση οφειλόταν κυρίως στην αυξημένη αναγνώριση της αγοράς και την κλίμακα του GigaCloud Marketplace, που οδήγησε σε αυξήσεις στο GigaCloud Marketplace GMV, τον όγκο πωλήσεων και τον αριθμό των πωλητών και των αγοραστών.

 

Τα έσοδα του Ομίλου αναλύονται με βάση τις κύριες γραμμές προϊόντων/υπηρεσιών και το χρόνο αναγνώρισης των εσόδων.

Tα έσοδα υπηρεσιών από το GigaCloud 3P αυξήθηκαν κατά 97,2% από 43,278 εκατομμύρια δολάρια το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2023 σε 85,378 εκατομμύρια δολάρια το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2024.

Τα έσοδα προϊόντων από το GigaCloud 1P αυξήθηκαν κατά 46,7% από 69,757 εκατομμύρια δολάρια το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2023 σε 102,442 εκατομμύρια δολάρια το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2024.

Τα έσοδα από τα προϊόντα από ηλεκτρονικό εμπόριο εκτός πλατφόρμας αυξήθηκαν κατά 206,2% από 40,095 εκατομμύρια δολάρια το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2023 σε 122,825 εκατομμύρια δολάρια το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2024.

Τα καθαρά κέρδη της GigaCloud αυξήθηκαν από 18,39 εκατομμύρια δολάρια το Q2 2023 σε 26,969 εκατομμύρια δολάρια το Q2 2024 ή 0,652 δολάρια ανά μετοχή.

Στο εξάμηνο του 2024 τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε  54,164 εκατομμύρια δολάρια το Q2 2024 ή 1,31 δολάρια ανά μετοχή.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν τα καθαρά κέρδη της GigaCloud θα συνεχίσουν να αυξάνονται καθώς παρατηρείται σε σχέση με το 2021 και το 2022 το περιθώριο των καθαρών κερδών να έχει υποστεί μια μικρή συμπίεση, λόγω της απότομης αύξησης των ναυτιλιακών τιμών και των προβλημάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς η GigaCloud είναι μια εταιρεία logistics.

Η GigaCloud αυξάνει τα ίδια κεφάλαια της με ρυθμό 42,5%.
Στο δεύτερο τρίμηνο έφθασαν στα 358,419 εκατομμύρια δολάρια ή 8,67 δολάρια ανά μετοχή.

Το GigaCloud ουσιαστικά δεν έχει χρέος στις υποχρεώσεις του. Έχει λειτουργικές μισθώσεις, που είναι μια μορφή χρέους, για να υποστηρίξει το άνοιγμα των νέων αποθηκών. Αυτές οι μισθώσεις ανέρχονται σε 440,8 εκατομμύρια δολάρια, που είναι λιγότερο από 4 φορές τα καθαρά κέρδη των 113,9 εκατομμυρίων δολαρίων σε 12-μηνη βάση (ΤΤΜ).

Τα Goodwills και τα άυλα περιουσιακά στοιχεία ανέρχονται σε μόλις 19,685 εκατομμύρια δολάρια.
Βασικές μετρήσεις της εταιρίας :
  • Απαιτήσεις = 69,615 εκατομμύρια δολάρια 
  • Αποθέματα = 197,554 εκατομμύρια δολάρια 
  • Ταμείο = 207,82 εκατομμύρια δολάρια.
  • Κυκλοφορούν ενεργητικό = 493,37 εκατομμύρια δολάρια
  • Βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις = 249,008 εκατομμύρια δολάρια
  • Συνολικές υποχρεώσεις = 696,604 εκατομμύρια δολάρια
Η GigaCloud αυξάνει τα μετρητά της χάριν των εξαιρετικων ταμειακών ροών από τις λειτουργικές της δραστηριότητες .


Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών που καλύπτουν την GigaCloud είναι :
  • Το 2024 Πωλήσεις 1,1 δισεκατομμύρια ... κέρδη 129 εκατομμύρια (3,1 δολάρια ανά μετοχή).
  • Το 2025 Πωλήσεις  1,3 δισεκατομμύρια ... κέρδη 164 εκατομμύρια.
  • Το 2026 Πωλήσεις 1,6 δισεκατομμύρια ... κέρδη 208 εκατομμύρια.
 
Η GigaCloud δείχνει πως είναι σε προσφορά ... και γιατί η μετοχή διαπραγματεύεται με τόσο μεγάλη έκπτωση;
Οι βασικοί λόγοι που παρατηρείται κάτι τέτοιο είναι :
  • Ο πρώτος λόγος είναι ότι η αγορά δεν εμπιστεύεται ακόμη την εταιρεία, ούτε τα SEC της. Έκανε IPO πριν από μερικά χρόνια και γρήγορα είχε ένα παραπάτημα με την αύξηση των κερδών της λόγω του ζητήματος της εφοδιαστικής αλυσίδας.
  • Ο παράγοντας Κίνα, καθώς αυτή η εταιρεία έχει εμμέσως τις ρίζες της στην Κίνα. Η πλειοψηφία των προμηθευτών τηςς είναι στην Κίνα, αλλά επιδιώκει να διαφοροποιηθεί μακριά από αυτήν. Η εξαγορά του Noble House αποτελεί μέρος αυτής της στρατηγικής διαφοροποίησης προμηθευτών. Η GigaCloud εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, αλλά στην πραγματικότητα παράγει το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη διοίκηση, δεν αναμένεται να στοχοποιηθεί από τις κινεζικές ρυθμιστικές αρχές, καθώς δεν δραστηριοποιείται σε μια «ευαίσθητη» βιομηχανία. Ωστόσο στο sec η διοίκηση παραθέτοντας τους κινδύνους αναφέρει ....

    Διαχειριζόμαστε το GigaCloud Marketplace μέσω της θυγατρικής μας στο Χονγκ Κονγκ. Εάν η κυβέρνηση της ΛΔΚ επεκτείνει την εποπτεία της σε εταιρείες στο Χονγκ Κονγκ, η θυγατρική μας στο Χονγκ Κονγκ ενδέχεται να υπόκειται σε πρόσθετους κανονισμούς που θα μπορούσαν να έχουν σημαντική επίδραση στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.
  • Η περαιτέρω επιβράδυνση της αγοράς κατοικίας. Μία μεγάλη ύφεση ή/και αν αυξηθούν τα επιτόκια, η αγορά κατοικίας θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο πρόβλημα. Αυτό θα επηρεάσει τις πωλήσεις επίπλων και άλλα μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα. Από έτος σε έτος παρατηρήθηκε μείωση κατά 7% στις λιανικές πωλήσεις επίπλων το πρώτο εξάμηνο του 2024 στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Μια σημαντική άνοδος των ναυτιλιακών ναύλων θα μπορούσε να επηρεάσει περαιτέρω τα περιθώρια της GigaCloud. Οι ναυτιλιακές τιμές έχουν αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο.
  • H ενσωμάτωση της πρόσφατης εξαγοράς της Noble House, η οποία εξαγοράσθηκε υπό καθεστώς χρεοκοπίας και επί του παρόντος μόνο το 5% των SKU είναι προσβάσιμα στους εξωτερικούς αγοραστές με την πλειοψηφία να απομένει με τα αυθεντικά κανάλια της Noble House.
  • Το Guidance του επόμενου τριμήνου, όπου η Εταιρεία αναμένει τα συνολικά της έσοδα να κυμαίνονται μεταξύ 266 και 282 εκατομμυρίων δολαρίων ... πολύ χαμηλότερα δηλαδή από τα 310 εκατομμύρια του Q2 του 2024. Παράλληλα δεν δόθηκε οδηγία για ολόκληρο το έτος!!!
  • H μετατροπή 1.250.000 μετοχών του ιδρυτή Wu Lei κατηγορίας Β σε Α και η σταδιακή πώληση τους σε τιμές άνω των 35 δολαρίων. Ταυτόχρονα ο συνιδρυτής και οικονομικός διευθυντής Lin Frank Hurst πούλησε περίπου 1.700.000 μετοχές πέριξ των 30 δολαρίων.

Σχέδιο επαναγοράς μετοχών
Τον Ιούνιο του 2023 εγκρίθηκε σχέδιο επαναγοράς μετοχών της εταιρίας, για 25 εκατομμύρια δολάρια.
Από τις 14 Ιουνίου 2023 έως τις 30 Ιουνίου 2024, έχουν αγοραστεί ένα σύνολο περίπου 215.000 κοινών μετοχών Κατηγορίας Α με συνολικό τίμημα περίπου 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων ... με μέση τιμή κτήσης 7,44 δολάρια.

195 σχόλια:

  1. GigaCloud (GCT)
    Η μετοχή δείχνει πως διαπραγματεύεται με μεγάλη έκπτωση, όμως .... ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΛΆ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ... καθώς δεν αντέχω τη γκρίνια και την κλάψα ότι δεν ήξερα και δεν μου είπαν και μας την έφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αφεντικά και ιδρυτές έχουν σταματήσει τις πωλήσεις σε αυτά τα επίπεδα.
      Πάνω απο 30 δολάρια έχωσαν καραβιές GCT.

      Διαγραφή
  2. UPST
    Όταν έκανε τα 70 και δεν πούλησαν οι κατέχοντες ... άρχισε η γκρίνια και η κλάψα.
    Θέλω να δω αυτή τη φορά τι θα κάνουν ...

    Εγώ βλέπω ότι λείπει ένα τρίτο ψηφίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά βλέπετε sir το τρίτο ψηφίο θα έρθει μέσα στο 24, στο επόμενο τρίμηνο. Και θα είναι το πρώτο τρίτο ψηφίο! Έπονται και άλλα! Η upst είναι δική σας ανακάλυψη και όποιος γκρινιάζει για την επιλογή αυτή, αλλά και για τις υπόλοιπες, δεν έχει θέση σε αυτό το blog συζήτησης. Πούλησα τότε στα 65 $ και τώρα είμαι αγορασμένος στα 28 $ και απολαμβάνω το ταξίδι της upst , το οποίο ακόμα είναι στην έξοδο του λιμανιού.

      Διαγραφή
    2. Επόμενη στάση τα 44-45.. πρέπει να ηρεμήσει λίγο η μετοχή...

      Διαγραφή
    3. Καμία γκρίνια και καμία κλαψα.
      Βγήκα Αντρικια και Παντελονατα και είπα δημόσια οτι ήταν ΛΆΘΟΣ μου, που δεν πούλησα πέριξ του 70 ενώ το είχα δηλώσει.
      Βγήκα με παρρησία και δήλωσα Mea culpa.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα σας.Κ Τάκη αυτή η holo αξίζει να πάρει κάποιος ή είναι μόνο γιά ένα γρήγορο και τοίχο τοίχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Μάνο
      Εγώ έκανα ένα πολύυυυ μικρό παίγνιο ... είμαι όξω.
      Φόβου τους Δαναούς και δώρα φέροντας!!!!

      Την κοιτάζω όμως ....για ένα πιο γερό παίγνιο, φορώντας τσίγκινα σώβρακα και τοίχο, τοίχο.
      Αν δεν την δω, κάποια μέρα, στο premarket ή στο άνοιγμα να κάνει ένα πολύ γερό down ... ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ.
      Θέλω premarket ή άνοιγμα ένα -10%.

      Διαγραφή
    2. Θα έλεγα κοιτάξτε καλύτερα την KTRA που λέει ο κύριος ΤΕΟ.

      Σκεπτικό ...
      Ελάχιστη τιμή στόχος 0,5 ... μέχρι 0,9. Ίσως και να κλείσει και το γκαπ στο 1,1.
      Η Kitra πάει σε συγχώνευση με άλλη ιδιωτική εταιρία.
      Θα θέλουν να έχει η νέα εταιρία 1 δις κεφαλαιοποίηση. Μονόκερος δηλαδή.

      Άρα η Ktra θα πρέπει να πάει απο 30 εως 50 εκατομμύρια κεφαλαιοποίηση ... ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί το ποσοστό που θα έχουν οι μέτοχοι της Kintara στη νέα εταιρία.
      Γύρω στο 5% ή κάπου εκεί θα συμμετέχουν.

      Διαγραφή
    3. Πήρα κάτι πολύυυ λίγα κομμάτια HOLO για να την παρακολουθώ πιο στενά ... αφού και ο κύριος ΤΕΟ επιμένει τόσο πολύ.

      Διαγραφή
    4. Κ.Τακη πηρατε και εφυγε +20%!!!

      Διαγραφή
    5. Και βγήκα 0,5.
      Thanks a lot στην Κινεζούλα και στον κύριο ΤΕΟ.

      Διαγραφή
    6. Και ζητάω στο 0,41 τα διπλάσια κομμάτια απο όσα λίγα πήρα.
      Για να δούμε στο pre market θα μου δώσουν;

      Διαγραφή
    7. k. TEO τεχνικά που βλέπετε την HOLO

      Διαγραφή
    8. Επανήλθα με το τσίγκινο βρακάκι μου στο 0,445.

      Διαγραφή
  4. Κε Τάκη, δεν γνωρίζω αν την παρακολουθείτε ακόμα, αλλά για την spire έχετε κάποιο σχόλιο μετά τα τελευταία νεα της αποστολής των 7 δορυφόρων;
    Βλέπετε να γυρίζει το χαρτί ή θα συνεχίσει να βόσκει στα χαμηλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την παρακολουθώ ... είδα ότι κέρδη θα αργήσει να βγάλει και απλώς τσεκάρω τιμή.
      Είδατε τίποτα αξιόλογο;
      Πολύ φοβάμαι ότι οι αεροδιαστημικές μετά απο 5 χρόνια υπάρχει πιθανότητα να γίνουν κερδοφόρες.

      Διαγραφή
    2. Δεν θα έλεγα κάτι το συνταρακτικό. Απο τη μια δήλωσε late filling form για το Q2, της μειώνουν και την τιμή στόχο, απο την άλλη εκτόξευσε επιτυχώς 7 δορυφόρους και το συμβόλαιο 1,4M με Καναδά ανανεωθηκε με δυναμική για 4,2Μ. Λόγω δελεαστικής τιμής, μου κίνησε το ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
    3. Μην ξεχνάτε και την ανταγωνίστρια PL.
      Εμένα πάντως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν με συγκινούν οι κυριες

      Διαγραφή
  5. HOLO
    Έκλεισε σημαντικό μέρος του γκαπ στο πρεμαρκετ..σχεδόν ολο......μέχρι 0.4250
    Έπρεπε να είχατε μπει ΟΛΟΙ με τα μούτρα
    Σημείο πώλησης είναι η αντίσταση 0.70....(μερική ή ολική κατοχύρωση )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όποιος δεν πρόλαβε ... υπάρχει και η KTRA που έχει λόγο να ανέβει.

      Τα λέω καλά κύριε ΤΕΟ;

      Διαγραφή
    2. 100% στο σκεπτικό μου εισαστε κ Τακη...!!
      Κρατάω 50Κ KINTARA με μ.ο 0.17....ταργκετ 0.90

      Διαγραφή
    3. HOLO
      Άμα η δομή της ανόδου θα μου αρέσει (backing and filling)....μπορεί να πάμε με μια ανάσα στα 2 dollars
      Θέλω να δω πως θα το παίξουν σήμερα και το ρόλο του γκαπ
      Υπάρχουν γκαπ σε εκκίνηση κύματος που δεν κλείνουν ΠΟΤΕ

      Διαγραφή
    4. Κε ΤΕΟ οσμίζεσαι το θήραμα από χιλιόμετρο...δεν σε προλαβαίνουμε κάποιες φορές καθώς πυροβολείς κατά ριπάς και σε εντολές και σε διαγράμματα! Τα σέβη μου!

      Διαγραφή
  6. UPST
    Έχω ζωγραφίσει το χαρτι με το πάνω σημείο πλάγια τριγώνου 38.5 $ get out
    Τώρα πήγε στα 40. και κάτι
    Δεν έχει αλλάξει το σκεπτικό μου για τη μετέπειτα ταλαιπωρία στο χαρτί....3..4..5 μήνες από τώρα και μετά το VERY VERY BIG UP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. HOLO.
    Ζητούμενο από μένα για σημερα είναι να κλείσει μόνο ένα μέρος του ΓΚΑΠ... και ολοταχώς νέα γψηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα κε ΤΕΟ σε ποιο timeframe κοιτατε το γκαπ και ποι ακριβως εννοουσατε παρακαλω? να μαθαινουμε και οι νεοτεροι

      Διαγραφή
    2. Το γκαπ ανοδικό (daily +hourly)...το οποίο εκλεισε 100%

      Διαγραφή
    3. Αρα βλεπετε ανοδική συνεχεια κ. Τεο

      Διαγραφή
  8. ktra δυστυχώς δεν την έχει η ευρωβ ούτε η degiro και ib μηδεν ρευστότητα.
    την holo την πούλησα χθες πολύ χαμηλά .... κλαψ κλαψ ,πώληση shop αγορά στα 55 πώληση 73 ,πώληση pubm αγορά πρίν 1 εβδομάδα στο -30% καραδοκώ για med του teo κάτω απο 19 και φορτωμένος full inmd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. GCT
    (to whom it may concern)
    Το χαρτί δεν είναι για αγορά ακόμα
    Αν υποθέσουμε ότι τα διορθωτικά κύματα από την κορυφή είναι ABC...τώρα βρισκόμαστε στο κύμα 3 του C....δλδ...έχει κάτω 3.... λιγο .πάνω 4...και μετά το τελευταίο κύμα 5 του C...
    Not to buy yet.. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ .... αν και είναι απο τα φθηνότερα χαρτιά της αγοράς, το γίγαντα τον βλέπω για κάτω.

      Διαγραφή
  10. PERI
    Ένα κυματακι μικρό έχει υπόλοιπο για κάτω και 5 WAVES COMPLETED
    Μετά βλέπω νέο μπουλ μαρκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. HOLO
    Πρωι-πρωι έγραψα..
    Αντίσταση 0.70...
    Σαπορτ 0.42

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. HOLO
    Ξύνει τον πάτο της στα περιξ 0.42....
    Μέχρι τώρα όλα καλά...BACKING AND FILLING
    Αύριο θα μας πει την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το βλέπω ... στο after market θα ξαναχαιρετήσω.

      Διαγραφή
    2. Τέτοιες κινήσεις πάντως στην Ελλάδα, αν γίνουν ποτέ, γίνονται κάθε 10 χρόνια και διαρκεί η ολοκλήρωση τους μια πενταετία. Και μετά η μαρκέτα ζητάει ευθύνες απο την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που δεν την προστάτεψε.

      Διαγραφή
    3. Πάμε σε φάση profit taking or breathing....στις μετοχές του Russell 2000...
      H HOLO ανέβηκε τελείως τεχνικά και χωρίς ειδήσεις
      Αν θα επηρεαστεί η HOLO ...από την διωρθωση που αναμένω...μένει να το δούμε
      Προσωπικά δεν πουλαω τίποτα σε αυτές τις τιμές

      Διαγραφή
    4. Αν αυτό συνέβαινε μετά από reverse split 1 προς 10, θα ειχε ξεκινησει απο τα 3 δολλάρια και θα είχε περασει τα 10. Με 80 εκατ μετοχές δεν γινονται meme κινησεις.

      Κανονικα έπρεπε να είχε λάβει χαρτάκι απο τον Νασντακ για συμμορφωση με την ελαχιστη τιμη. Εχει 30 μερες <1$. Δεν ξερω γιατί δεν εχω ανακοινωσει κατι.
      ----------------------------------------------------------

      Κατι άσχετο.
      Ο κος Τακης είχε πει πως, αν ο αλγόριθμος της UPST λειτουργεί, τότε θα δούμε απαξίωση της εταιρίας για να σκουπίσουν χαμηλά. ΠΙστευω ότι κατι τέτοιο είδαμε στην ASTS. Η μετοχή έπιασε τα 2$ αφότου όλοι μαθαμε ότι η τεχνολογία δουλεύει.
      Δυστυχως εγω την πάτησα. Δεν είχα υπομονη, έπαψα να πιστεύω στην εταιρία. Συγχαρητήρια στους φίλους εδώ που έμειναν μεσα.

      Το ερωτησα είναι, όντας απέξω, που μπορούσε να μπει καποιος; Η απάντηση ειναι στο πρώτο 100%. Βέβαια, μετά υα είχε πουλήσει γύρω στα 10$ και στην επιστροφή προς τα κάτω, αλλά και πάλι, κατι θα έπιανε.

      Διαγραφή
    5. Κύριε Bunny η HOLO θα έχει την ίδια τύχη με FFIE ή της TSPH αφού μιλάμε για Κινέζικη εταιρία. Στο τέλος θα επικρατήσει το sell to zero.

      Για UPST έχω κουραστεί να γράφω. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι μην συγκρίνετε ανόμοιες καταστάσεις. Η ASTS έχει ΜΗΔΕΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ και έτσι που τη βλέπω ούτε σε 2 χρόνια δεν την βλέπω να κάνει πωλήσεις. Θα γίνει μια ιστορία σαν τα Lidars ... ποιά τεχνολογία λέτε ότι πέτυχε? Ας στήσει τους δορυφόρους, ας ξεκινήσει να κάνει έσοδα και τότε θα δούμε και τα κόστη της τεχνολογίας. Τότε θα σας πω αν η τεχνολογία δουλεύει. Μέχρι τότε έχουμε ένα παίγνιο στο ταμπλό.

      Διαγραφή
    6. γενικά, ίσως, φανηκε απο την ΑΜΚ που της έκαναν, πήραν το ελευθερο για εκδοση εως 300 εκατομ σε μετοχή με κεφαλ πόσο; 10 εκατομ; 15; Κάπου εκεί.

      Όμως η FFIE πήρε x40 πριν λίγο καιρό. Και η ASTS x20. Τεράστια νουμερα. Οκ, το 1ο δεν πιανόταν, το δευτερο όμως ίσως.
      Εγώ πήγα στις ΗΠΑ και γι' αυτα τα παίγνια, και με τους ΙΒ μας δίνεται η ευκαιρία να τα εκμεταλλευτούμε.

      Anyway, εγω βουτηξα στη HOLO στο 0.42 την Δευτέρα, στο +43%. Είπα δεν ξανακάνω το λάθος, αφού περιμενω 1.000%, να μην αγορασω στο +50%.
      Νομίζω αυτός πρεπει να εινια ο τρόπος παιξίματος.
      Δεν τα έδωσα στα ψηλά, έδωσα σήμερα τη μισή θέση στο 0,41 για να νιώθω λίγο πιο άνετος.

      Διαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Στο -10% (έκανε και -15%) στο pre market μπαίνουμε Holo. Καλή συνεδρίαση θα έχει.
      Έτσι λέω ...

      Διαγραφή
    2. Στο τέλος θα συνηθίσουμε τα τσίγκινα σώβρακα και δεν θα τα βγάζουμε 🤭🤭🤭

      Διαγραφή
  14. BBAI
    Σε γκαπ απ....δεν μπαίνω ποτέ μου
    Σε backing and filling ...ΝΑΙ...μπαινωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω σταθεί στο 1,6. Αν το κάνει μέχρι το άνοιγμα έχει καλώς ... 10 λεπτά μετά το άνοιγμα θα ακυρωθεί η εντολή.

      Διαγραφή
    2. Mπήκα στο 1,75 και στήνω τα κομμάτια 2,3.

      Διαγραφή
    3. Βγες έξω ΑΜΕΣΑΑΑΑΑ
      1.92 ΤΕΛΟΣ ΚΥΜΑ Β.....ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΑΠ

      Διαγραφή
    4. Καλά μασούλησα.

      Στήνω τα μισά HOLO του PREMARKET στο 0,505.

      Διαγραφή
    5. Και τα άλλα μισά στο 0,47.

      Απο memeδόχαρτα μόνο KTRA δεν κουνάω.

      Διαγραφή
    6. Aμα μου δίνεις 0.50 στη HOLO σήμερα...εγώ σου δίνω 0.70 ΑΜΕΣΑΑΑΑ...!
      Οπότε προσέξτε τα νουμερα που δίνετε...χεχεχεχε

      Διαγραφή
  15. ASTS...https://x.com/FirstNetGov/status/1823760307061219412

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ Οlymp αν συνεχισει ετσι με βλεπω για τατοο ASTS με διαστημοπλοια !!!

      Διαγραφή
    2. ASTS...απο την παρoυσιαση της Firstnet, 1η παραγρ. αναφέροντας έμμεσα τη ASTS: ... enable satelite d2d... https://preview.redd.it/firstnet-board-meeting-coverage-investment-highlights-aug-v0-m7g05gp1k1kd1.png?width=1262&format=png&auto=webp&s=5bc1ae66761c3226779c21753606642eeee04b04

      Διαγραφή
  16. Σχεδόν όλες οι μικρές του RUSSELL 2000 διορθώνουν σήμερα...όπως τα περίμενα
    Έχει δρόμο ακόμα παρακάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν θα έμπαινα (για την ωρα)
      Άμα κλείσει 50% του γκαπ...ρισκάρεις με 50% θεσης...γιατι μπορεί να πάει και παρακατω

      Διαγραφή
    2. Εγώ δεν πιστεύω ότι θα πάει κάτω απο 1,6 για σήμερα ... εκτός αν χαλάσει όοοολη η αγορα.

      Διαγραφή
    3. Στο 1,5 πάντως, αν πάει ΣΗΜΕΡΑ, δεν θα κρατηθώ.
      Έχει γερή είδηση σήμερα.

      Διαγραφή
  18. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ 0.50 ΣΤΗ HOLO ...και.......θα σας δώσω 0.70....και μετά 2 δολάρια...και μεταααα....(δεν σας λεωωω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έδωσα 2 φορές εκεί.
      Πάω για τρίτη.

      Πάντως θα συμφωνήσω ότι αν περάσει το 0,55 θα δει νούμερα μεγαλύτερα του 1.
      Στο 0,7 δεν βλέπω τίποτα ..

      Διαγραφή
    2. Εγώ βλέπω το 0.70...ανοδικό fibonacci retracement(μέτρηση)
      Το έκανε αφτερ μάρκετ χθες και στοπ.

      Διαγραφή
    3. Τα after και τα pre market δεν τα λογαριάζω ... τα θεωρώ μαιμουδιές και τα χειραγωγούν εύκολα.

      Διαγραφή
    4. κε Τάκη σε γενικές γραμμές σωστά δεν το εμπιστεύεστε, αλλά είχε πάνω απο 46 εκατ. όγκο το after hours της Δευτέρας.

      Η HOLO πάντως αυτό το 100% σε 2 μερες και μετά κάτω το έχει κανει σε διάφορες φάσεις της πτωτικής της πορείας. Σήμερα ήταν σιγουράκι το κοκκινο. Αύριο θα δείξει τι θα κανει. Αν σταθεροποιηθεί λίγο πιο πάνω απο εδώ, ίσως να παμε επάνω.

      Διαγραφή
    5. Nομίζω ότι θα κλείσει πράσινη η HOLO σήμερα και θα κάνει άλλο ένα δυνατό premarket.

      Διαγραφή
    6. Σσσσσσσσσσσσσσ....!
      Ότι μου έταξες θέλω....μετά θα δεις που θα την πάω
      Απαγορεύεται αυστηρά το μπες-βγες από το χαρτι..( Teo speakin')

      Διαγραφή
    7. Βλέπω τελευταία ώρα να την τραβάνε 0,48+ και στο aftermarket που θα βγω 🤭🤭🤭 ένας Θεός ξέρει που.

      Διαγραφή
    8. Για να ξεκινήσει κάτι καλό διάρκειας...θα πρέπει να στρώσει το χαρτι και μην έχει volatility στο afterhours and premarket...
      Σιγά και σταθερα θέλει ο κανόνας μετά από το μπιγκ απ του κύματος 1 ανοδικού
      Οπότε...δυσπιστία στο αππ..και στο νταουν που θα κάψει εναλλάξ τους λονγκ και τους σορτ ΤΟΤΕ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΚΥΜΑ...και αυτό είναι το σενάριο.

      Διαγραφή
    9. Εγώ ακύρωσα όλες τις εντολές της HOLO.
      Ραντεβού στο after market.

      Διαγραφή
    10. πρεπει όλοι να συμφωνησουμε ότι αυτές οι μαγκιες χωρις τους ΙΒ δεν γινονταν.
      Σκεψου να έπρεπε να παρεις τηλεφωνο, ή να έπρεπε να τους πεις να προσθεσουν το ticker ή να πληρωνεις 30 δολλαρια ελαχιστο μπες βγες κλπ.

      Διαγραφή
    11. Γιαυτό ρίξαμε μαύρη πέτρα πίσω μας και φύγαμε απο Ελλάδα.

      Διαγραφή
    12. Εγώ είμαι στην Optima και μου παίρνουν 0.50% προμήθειες ... μονο δια τηλεφώνου και χωρίς afterhuors αλλά έχω premarket
      Είμαι 22 χρόνια γμτ...και ντρέπομαι να φύγω

      Διαγραφή
    13. Και εγώ εκεί ήμουν αλλά μισή ντροπή δική μου και η υπόλοιπη δική τους.

      Διαγραφή
    14. κε Τεο, πρεπει να φυγετε χθες. Πέρα από τον τρελό περιορισμό της μη προσβασης, ειναι κλεψιά το ποσο των προμηθειων. Εδωσα 2.500€ προμηθεια σε μεγαλη τραπεζικη το 2020. Από το 2021 και μετα γυρω στα 400$ /ετος.

      Διαγραφή
    15. Δεν έχω κανένα περιορισμό πρόσβασης φίλε...εκτός το afterhours που λένε ότι θα το φτιάξουν
      Οι προμήθειες ΝΑΙ....αλλά υπάρχουν 2 όψεις του νομίσματος.
      Οι χαμηλές είναι καλές αλλά σε κάνουν να νοιώθεις άνετος και κάνεις συχνές κινήσεις (και πολλά λαθοι)
      Οι υψηλές σε αποτρέπουν από τα πολλά μπες βγες...άρα λιγότερα λαθοι
      Τα εχω δει οοοοολα...είμαι πολύ παλιά καραβάνα
      Το καλύτερο είναι να κάνεις ΜΑΞ...4-5 κινήσεις το χρόνο...μελετιμενες και μικρό ρίσκο
      Οτιδήποτε άλλο μακροχρόνια φέρνει χασούρα όσο και καλός να εισαι.

      Διαγραφή
  19. ΚΙΝΤΑRA
    ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ....ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ
    Και ξέρετε οτι....δεν παρακαλανε αυτοί...εεεελατε να πάρετε ...αυτοί θέλουν να τους κυνηγάτε από ΠΙΣΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. SOUN
    Είναι λίγο ακριβή και δίσταζα να μπω...!
    Κατά τ'αλλα το χαρτί φώναζε ΕΛΑΑΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. BBAI
    Κρέμασε το χαρτι αλλά το 1.68 είναι σημαντικό
    Άμα σπασει....δεν θέλετε να ξέρετε που θα πάει και με τι ταχύτητα
    Αφού σας λέω....έμμεσα πλην σαφώς...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. SKIN
    Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον φίλο Αδειμαντο
    Μπήκε στον απόλυτο πάτο με μεγάλη πεποίθηση και δικαιώνεται καθημερινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απαντήσεις
    1. Τα μισά τα έβγαλα.
      Τα υπόλοιπα αύριο στο pre market.
      Εκτός αν παίξει στο -10% και πάνω ... οπότε αγοράζω.
      ABE HOLO ... οι memeδες σε χαιρετούν 🤭🤭🤭

      Διαγραφή
  24. Καλησπέρα σας.Φορτωσα και εγώ ktra απο ib για να δούμε, αν και είχα πεί σε φαρμακευτική δεν θα ξαναμπώ, τακτική κ Τάκη βεβαια τοιχο τοιχο και παρακολούθηση κάθε μέρα . Εγω απο IB pro kai after market δεν μπορώ να κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ σε φαρμακευτική δίχως έσοδα δεν ξαναμπαίνω.

      Εδώ παίζω την συγχώνευση.
      Ελπίζω το σκεπτικό που ανέπτυξα να είναι σωστό.

      Διαγραφή
    2. Στην after και pre market με ποια πλατφόρμα κάνετε συναλλαγές κύριε Τάκη?

      Διαγραφή
  25. Καλημέρα σε όλους.
    Κε Τάκη, εάν επιτρέπεται, στην IB, για pre και after market, χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο ώστε να μπορω να κάνω συναλλαγές? Προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα, αρκετές φορές και στο παρελθόν και πρόσφατα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλτε την εντολή και μετά στο time in force ανοίξτε το κουμπί Outside RTH

      Διαγραφή
    2. Ναι κε Τάκη, σας ευχαριστώ πολύ για άλλη μία φορά!!!!! Θησαυρός γνώσεων, τι να πω!! Σεβασμός μεγάλος στο πρόσωπό σας.

      Διαγραφή
  26. KINTARA
    Το χαρτί τεχνικά είναι σε τέτοια θέση που σαν να λέει....ΠΕΤΑΩ ΕΙΔΗΣΗ ΑΜΕΣΑ...!! ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ....SOONER RATHER THAN LATER
    ΙΔΩΜΕΝ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται εγώ και η παρέα μου ανεβάζουμε το χαρτί 😝😝😝😝.
      Όμως μέχρι 0,25 θα παίρνουμε.

      Διαγραφή
    2. Δεν μου λέτε ...
      Είχα ρωτήσει για APPS και μου είπατε το 2,5 δύσκολα θα το δει.
      Το 3,5 να ελπίζω;

      Διαγραφή
    3. Τα 3.5 ναι 60% πιθανότητα
      Τα 3..ναι....40% πιθανότητα να το δει
      Το τέλειο σενάριο είναι σταδιακή αγορά σε κάθε αδυναμία

      Διαγραφή
    4. Ήδη ξεκινώ κύριε ΤΕΟ.
      Όσο βλέπω ξερολάκιδες memeδες που θεωρούν την εταιρία παρωχημένη ... τόσο πιο θερμός είμαι.

      Και μια γνώμη για SURG?
      Υπερβολή είναι εδώ κάτω.

      Διαγραφή
    5. SURG
      Από τα 9 δολάρια...έχει ολοκληρώσει μόνο 2 πτωτικά κυματα
      Έχει κ 3 το τελευταίο το οποίο μπορεί να το κάνει και TRUNCATED....αρααα... NOT A BUY YER

      Διαγραφή
  27. PHIN.......TRMD...!!
    Δείτε κ τις 2
    Τεχνικά είναι σούπερ...και είναι χαρτια που τα παίρνεις ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. HOLO
    Σσσσσσσσσσσσσσσ.....(talk little say much)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. BBAI
    Nosedive as expected
    Ολοκλήρωσε επάνω χθες κύμα Β στα 1.94 περιξ....και βουρ για το κύμα C downstairs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ένα παίγνιο πήγαμε χθές και GAME OVER.
      Δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον για τη μεγάλη αρκούδα ... προς το παρόν.
      Θα έβαζα στοίχημα ότι θα ξαναπάει σε offer. Το τελευταίο ήταν πέρσι λίγο πάνω απο τα 2.

      Διαγραφή
  30. CLOV
    Σας το είπα για το χαρτι όταν ήταν 1.45...μου αρέσει πολύ
    Είπατε θα το δείτε μετά τις διακοπές αλλά κοντεύει τα 4 τώρα.
    Δεν έχω θέση...ειναι ψηλα.....αλλά την έχω σε στενή παρακολούθηση
    Γνώμη...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ, και εγώ φώναζα APPS αλλά αργήσατε να τη δείτε.
      Που να τα προλάβουμε όλα;

      Νομίζω ότι έχω γράψει κάποια πράγματα

      Διαγραφή
    2. https://mitarola.blogspot.com/2024/08/hellofresh.html?showComment=1722926359660&m=0#c7828611947340451930

      Διαγραφή
  31. SURG
    Από τα σημερινά υψηλά της...είτε λίγο πιο πάνω ξεκινάει το τελευταίο κύμα κάτω...είτε σε χρονο...είτε σε τιμές
    ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Double bottom;
      1,8.;
      Πολύ δύσκολο το βλέπω αυτό ... κολοβό θα είναι το τελευταίο κύμα.

      Διαγραφή
  32. HOLO
    Όταν μια μετοχή κάνει γερή ενδοσυνεδριακη διόρθωση....πρέπει στη συνέχεια να πάει στα υψηλά ημέρας.....δίνει με αυτό τον τρόπο δεύτερη ευκαιρία να μπουν οι laggards....και δεν κοιτάει παλι πίσω.
    Όταν κάνει όλα αυτά....τα κάνει διότι θα πάει πολύ μακριά η βαλίτσα και θέλει καθαρό δρόμο από τους sellers
    Τίποτα δεν είναι τυχαίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. KINTARA-κιταρα θα παίξουν οι ταύροι σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλησπέρα σας.ktra αγορά χθες !!!!! Για σήμερα ενίσχυση inmd 15.69- gorv η μετοχή του Αδειμάντου αγορά apps παλιά αγαπημένη ξανά άνοιγμα θέσης και αναμονή εντολής σε oprt.καλη επιτυχία σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Και η med επαναγορά κάτω από 19 είχα πουλήσει 20+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😁😁😁
      Και εγώ MED στο 18,85.
      Κάθε μέρα χράτσα χρούτσα.

      Δείτε πως στο τέλος θα την κλείσουν 19,4.
      Την προσέχει κάποιο αόρατο χέρι.

      Διαγραφή
    2. Είπαμε την προσέχουν την MED.
      Tην έφεραν στα 20.
      Κάτω απο 19 χρατσα χρούτσα.

      Διαγραφή
  36. Η GameStop έχει λουφαξει και ο γάτος άφαντος,μέσα είμαι και περιμένω μέσος όρος 23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πάει ο γάτος για φαί και λιχουδιές στο https://www.chewy.com/

      Λέτε να έχει ακόμη GME?

      Διαγραφή
  37. Ένα σχόλιο για lazy holdings -gorv Πήρα κομμάτια ,μου είχε κάνει εντύπωση και είχε αναφερθεί και εδω μέσα πώς αυτός ο b. Rilley έδινε 22 $ να την εξαγοράσει,για να δείτε πόσο άσχετοι είναι αυτοί οι μεγαλοεπενδυταραδες και πόσο εύκολα πέφτουν εξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το BoRilley θα έτρεχε διαφορετικά η εταιρία.

      Εγώ πάω ανάποδα τον συλλογισμός σας κύριε mano.

      Πώς αυτός ο CEO και βασικός μέτοχος του έδιναν 22 $ για να πουλήσει την εταιρία και αυτός όχι μόνο δεν τη δίνει, αλλά κάνει και ένα σκασμό αγορές ιδίων πάνω απο 12 δολάρια.

      Για να δείτε πόσο άσχετοι και ανίκανοι είναι κάποιοι CEO.

      Διαγραφή
    2. Και τον Ισολογισμό απο παντοδύναμο τον κατάντησε αδύναμο.

      Διαγραφή
    3. Παρακαλώ δείτε την δραστική μειώση των αποθεμάτων. Επίσης είναι απορίας άξιο γιατί ακύρωσαν την προσφορά μετοχών δύο φορές και ο βασικός μέτοχος συνεχίζει να βάζει το χέρι στην τσέπη με αντάλλαγμα warrants. Πληρώνει υψηλότατα επιτόκια βέβαια.

      Διαγραφή
    4. Προφανώς εννοείται το τελευταίο 6μηνο ... και παει σε αποπληρωμή χρέους.

      Για ολοκληρώστε το σκεπτικό σας κύριε Αδείμαντε.
      Τι πιστεύετε ότι θέλει να κάνει ο μάγκας ή δάγκας;

      Διαγραφή

      Διαγραφή
    5. Έκανε πολύ γρήγορα ανοίγματα και αγορές σημείων πριν 1 χρόνο και κατι. Πωληση/συγχώνευση. Αυτό πιστεύω. Με ενδιαφέρον είδα και την αλλαγή στην διοικητική πυραμίδα πριν 1 μήνα.

      Διαγραφή
    6. Δεν ξέρω ... η αλήθεια είναι ότι έκαναν πολλές μακακίες η διοίκηση όταν το χαρτί έπαιζε 15 με 20 δολάρια.

      Πάντα είμαι στον πειρασμό να ξαναμπώ ... αλλά ακόμη έχει χάλια νούμερα.

      Διαγραφή
  38. Απαντήσεις
    1. reverse split κε Τακη.. Αν το είχε κανει και η HOLO θα την βλεπαμε με το κυαλι..

      Λοιπόν, συμφωνα με το σκεπτικό μου που ανέφερα χθες, "κανονικά" σήμερα θα έπρεπε να εχω αγοράσει FFIE. Δεν πήρα ουτε θα πάρω, αλλά ας πουμε ότι πήρα τώρα στο 6,9, τη μιση θέση που θα έπαιρνα πχ 500 μετοχές. Για να δουμε πως θα παει το trade.

      Διαγραφή
    2. Reverse split 1 προς 40.
      Τα 7,5 δολάρια είναι τα παλιά 0,1875 ... είναι στον πάτο τον απόπατο. Για να ξαναπάει στο 1,1 που της έκανα μερικά trade θα πρέπει στο ταμπλό να γράψει 44 😲😲

      Διαγραφή
    3. Κανεις δεν το αρνείται ότι θα μηδενίσει. Αν όμως μεχρι τότε έχει δωσει μερικά x5 και x10 δε νομίζω να πειραξει όσους τα έπιασαν.

      Η ανοδος στη HOLO πάντως σήμερα είναι χορηγουμενη απο την FFIE.

      Διαγραφή
    4. Το 5 και το Χ10 η FFIE σε αυτή τη φάση να το ξεχάσει.

      Διαγραφή
    5. Και να το αιτιολογήσω.
      Η FFIE έχει 12,38 εκατομμύρια μετοχές ... στα 8 δολάρια έχει κεφαλαιοποίηση 100 εκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή θα κάνει η FFIE X5 και θα πάει 500 εκατομμύρια ή Χ10 και θα πάει σε κεφαλαιοποίηση 1 δισεκατομμύριο?

      Χρέος 135 εκατομμύρια και δείτε τι ταμείο έχει.
      Έχει ταμείο???? ΑΦΡΑΓΚΗ είναι. Ζerooooooo!!!
      Άρα στα 8 δολάρια Enterprise Value 235 εκατομμύρια δολάρια .... για μια εταιρία που δεν πουλάει τίποτα ... για έναν Ισολογισμό που ότι έχει στο ενεργητικό του είναι εξοπλισμός και απόθεμα, δηλαδή πατέντες αμφιλεγόμενης αξίας.

      H FFIE είναι ένα νεκρό ζόμπι .... και ΝΑΙ είμαι μέσα στα παίγνια, αρκεί να ξέρει τι παίζει και τι κινδύνους έχει. Εγώ σε τέτοια παίγνια μπαίνω και βγαίνω εντός ημέρας ή το πολύ την επόμενη ... και πάλι φοβάμαι μην πιαστώ με την γίδα στην πλάτη.
      Τοίχο, τοίχο και με τσίγκινες σωβράκες!!!

      Διαγραφή
  39. Kαλησπέρα στην παρέα ! Nisn 13.20 $ , είμαι εκτός πλέον . Τα μετέτρεψα σε HOLO .... να ευχαριστήσω θερμά !!!!!! τον κ. ΤΕΟ .( ούτε που την είχα ακούσει)
    Επ ευκαιρίας μιας και μιλάμε για άλογα.. τι λέτε κ.ΤΑΚΗ και κ. ΤΕΟ και για κανένα
    << μουλάρι>> = MULN . ανακοίνωσε πως θα αρχίσει παραγωγή 16 Σεπτεμβρίου για το πρώτο της e-φορτηγάκι ... https://finance.yahoo.com/news/bollinger-motors-announces-bollinger-b4-133000402.html
    κατέχω πολύ μικρή θέση ..
    πως την βλέπετε ?? .. έχει αποτίμηση συνεργείου !
    με stop loss πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα έλεγα μακρυά απο MULN. Εδώ και 1 χρόνο τη διαβάζω απο memeδες που περιμένουν πτήσεις ... εγώ λέω δεν θα κατασκευάσει τίποτα ή και αν κατασκευάσει θα χρεοκοπήσει.
      Γνώμη μου ... για trade άλλη ιστορία.

      Διαγραφή
    2. Μπρεεε ... πήγα να δω την τιμή της.
      Πάλι στα 0,3 είναι και μετά απο +20% και απο τα revesre split?

      Διαγραφή
    3. Και αφού θέλετε penny stock κύριε ΑΛΕΞ και παιγνια ... Πάρτε τη KTRA του κυρίου ΤΕΟ.
      Θα χάσουμε μόνο αν δεν ολοκληρωθεί η συγχώνευση, που δεν μου φαίνεται πιθανο σενάριο.

      Διαγραφή
    4. Τη KTRA τη θέλω όλη δικιά μου....χεχεχεχεχε

      Διαγραφή
    5. Κάπου εδώ θα βγει κάποια θετική ανακοίνωση για το deal...
      Δεν το ζητάω εγώ...το ζητάει το τσαρτ..!!

      Διαγραφή
  40. HOLO
    Νέο υψηλό ημέρας
    Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συνηθως μετα απο τετοιο τζιρο σε κομματια και τετοια ανοδο την επομενη πεφτει ξ μετοχη. Για την HOLO αναφερωμαι. Την γνωμη σας θα ηθελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TEO21 Αυγούστου 2024 στις 9:14 μ.μ.
      Σσσσσσσσσσσσσσ....!
      Ότι μου έταξες θέλω....μετά θα δεις που θα την πάω
      Απαγορεύεται αυστηρά το μπες-βγες από το χαρτι..( Teo speakin

      Διαγραφή
    2. 98,4 θα πάει για να κάνει διπλή κορυφή.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Δημήτρη προς στιγμή νόμισα ότι αναφερόσασταν στην APPS ....

      Διαγραφή
  42. FFIE
    Πωωωωωω......!
    Τη κακολογησε ο κ.Ταξης χθες και αυτή τα πήρε στο κρανίο...χεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. HOLO
    Άμα περάσει τα 70 λεπτά...σκαι ιζ δε λιμιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά από μένα ένα ευχαριστώ κ. Τεό..μπήκα στο 0.32....πουλησα τα μισά στο 0.66...πηρα το κεφάλαιο μου κ κάτι ρέστα και συνεχίζω με το κέρδος!!!! Κ όπου πάει!

      Διαγραφή
    2. Τελικώς όλο το Ιστολόγιο έχει ΗOLO ... και όταν ρώταγε ο κύριος ΤΕΟ αν έχουμε HOLO μόνο ο τρελοΤακης έλεγε ότι είναι μέσα στο HOLΟ.

      Διαγραφή
    3. Οι πολλοί...και οι λίγοι χεχεχεχε

      Διαγραφή
    4. Τοτε που ρωτησε δεν ειχαμε κ. Τακη. Μετα φορτωσαμε. Τωρα ο καθενας κανει οτι νομιζει. Εγω περιμενω σημα απο τον κ. Τεο για ξεφορτωμα. Παντως ευχαριστω και τους δυο σας

      Διαγραφή
  44. UCL
    Not ready yet...but keep an close eye on.
    Στο τελευταίο κύμα κάτω είναι ....η εταιρία βγάζει κερδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. MLGO
    Μια μικρή που θέλει να μοιάζει με τη HOLO μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι βλέπω;
      4 εκατομμύρια; ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΑ!!!
      Δεν πάμε να την πάρουμε μόνοι μας;
      Όληηηηη;

      Κύριε Τεο ... Θα με κάνετε να μην μπορώ να κοιμηθώ τα βράδυα.
      Τώρα ρωτώ!!!
      Τα νουμερα που βλέπω είναι αληθινά;
      Θα κουφαθώ τελείως

      Διαγραφή
    2. Tι παίζει με δαύτη κύριε ΤΕΟ;
      Γιατί τέτοια πτώση;
      Αν βλέπω καλά ... η Κινέζα είναι spac? Έκανε και reverse split?

      ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ;
      Πάω να ενδυθώ τα τσίγκινα σώβρακα μου.

      Διαγραφή
  46. 22/3/2024 έκανε reverse split 1:10. Και πάλι έπεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Δημήτρη
      Στα άρματα , στα αρματα
      Με τσίγκινη φορεσιά ✌✌✌

      Διαγραφή
    2. Δείτε λίγο το site τους. http://www.microalgor.com. Στο contact δεν έχουν ούτε διεύθυνση και τηλέφωνο. Πιο σίγουρος θα ένιωθα με crypto μικρής κεφαλαιοποίησης.

      Διαγραφή
    3. Εγώ βλέπω αν περάσει το 0,78-0,79 πάει 1,40.
      Και θα θεωρήσω ότι τα νούμερα που βλέπω είναι ψεύτικα. Δε εξηγείται αλλιώς ...

      Διαγραφή
    4. 10 εκατομμυρια μετοχες στο premarket και όλη η εταιρία έχει 7,61 εκατομμύρια μετοχές.

      Στην Ελλάδα θα είχαν στηθεί λαικά δικαστήρια.

      Διαγραφή
    5. κε ΤΕΟ θα με τρελάνετε; Εγώ δεν έλεγα να την δείτε την mlgo πριν 1,5 μηνα και μου λεγατε μακριά; Anyway, προσοχή με δαύτη, εγώ εχασα περίπου 1 χιλιάρικο, δεν σταματούσε η πτωση.
      Το πρόβλημα δεν ήταν το reverse split, αυτό καλοδεχούμενο, το πρόβλημα ήταν ότι την αραίωσαν 2 φορές μεσα σε 4 μηνες. Είναι κατηγορία WTER η μετοχή.

      Κρίμα, γιατί το αντικείμενο είναι πιασάρικο. Αλγόριθμοι για βελτιστοποίηση ταχυτητας κλπ, παίζει και με κβαντικους υπολογιστές.

      Διαγραφή
    6. Θα φόρεσε την τσίγκινη ενδυμασία εν τω μεταξύ.

      Τώρα τι πιασάρικο αντικείμενο λέτε και εσείς; Αεράς κοπανιστός με οξυγόνο Κίνεζοκομμουνιστών λέω εγώ.
      Παίγνιο να γίνεται ...

      Αστειεύομαι κυριε ΤΕΟ. Έτσι;
      Αν σας έλεγε κύριε Bunny πριν 1,5 μήνα έξω όπως αποδείχθηκε είχε δίκιο. Αυτό του έλεγε το διάγραμμα.

      Διαγραφή
  47. Όχι και ότι η HOLO πάει πίσω. Site χωρίς certificate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι οι Κινεζοκομμουνιστές.
      Σαν πολλά δεν θέλετε να ξέρετε ; 😝😝😝
      Εδώ ολόκληρη Fola πέρναγε δισεκατομμύρια απο την Κίνα και δεν θα άνοιγε μύτη αν δεν εμφανιζόταν ο ξένος ο σορταδόρος.

      Διαγραφή
  48. HOLO
    0.60 IS A GIFT
    AS I SAY...BACKING AND FILLING IS A BULL MARKET
    HURRYYYYYY UPPPPPP TO GET INNNN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ άλλαξα για σήμερα Κινέζικη ομάδα.
      Θα με μαστιγώσετε; 😁😁

      Διαγραφή
    2. Έδωσες HOLO και πήρες άλλη κινέζικη?

      Διαγραφή
    3. Την καινούργια που ξεφουρνίσατε.
      Πάντως με Κινέζα δεν κοιμάμαι τα βράδια.

      Διαγραφή
  49. Mind FUBO
    Όπως δήλωσα in time.. στα 2.30 έδιωξα όλα
    Στα 1.72 ήταν get the hell INNNN
    Ξέρω ότι δεν τη γουστάρετε αλλά εγώ ME GUSTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τα μεσαία μικρά πεννυ-τζανκ...περιμένουν το βραδάκι τον μίστερ POWELL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω πως γινεται αναποδα, τα penny και τα junk παίζονται αν η υπόλοιπη αγορά είναι κάτω.

      Γιατί να παίξει κάποιος MLGO αν μπορεί να παίξει IONQ και CHPT?

      Διαγραφή
  51. ΠΩΛΗΣΗ MED.APPS,INMD χθές αγορασμένα ,με βλέπω παρέα με κανένα κινέζο και εγώ οχι holo πάει αυτή την έχασα νωρίς .Οτι πουλάω δεν το ξανααγοράζω ακριβότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Bill Stone λέει ξεκάθαρα ...
      στόχος δεν είναι απλώς η επιστροφή στην ανάπτυξη, αλλά η επιτάχυνσή της.

      Διαγραφή
  52. HOLO
    Η TEO-LINE περνάει σημερα στο 0.60 to get in (οι laggards)
    Πήγε 0.554....στιγμιαία...και επιστρέφει επάνω
    Θέλουμε καλό κλείσιμο....κερι με κάτω σκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. κε Τακη, δεδομενων των μειώσεων που έρχονται, πιστεύετε έχει νόημα η αγορά της OPEN? Εϊναι αρκετά χαμηλά, ετσι δεν ειναι;

    ΤΟ κακό είναι πως είναι σε "διπλανή" αγορά με την UPST και έχω ήδη πολλή απο αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Συναγωνιστές, στις 26/8, την Δευτερα δηλαδή είναι προγραμματισμένη να εισαχθεί η Cuprina Holdings (Cayman) LTD, με έδρα (χρηματιστηριακη) τα νησια Cayman και έδρα κανονική τη Σιγκαπούρη και που κάνει δουλίτσες με Κίνα κλπ πουλώντας κάτι σαν Χανζαπλαστ για τις πληγές. Εντάξει όχι ακριβώς, αλλά αυτό είναι ο τομέας, παραιατρικά τέτοιου τύπου.

    Το θέμα είναι πως αναδοχος είναι η Network1 η εταιρία που είχε βάλει την HKD προ 2ετίας και είχε παει η μετοχή 2.500$ η μία, με την εταιρία να περνάει σε κεφαλαιοποιηση το ΦΒ τότε.
    Βέβαια, στην προηγούμενη εισαγωγή, την BloomZ που ήταν και πιο πιασάρικη, software για επικοινωνία γιαπωνέζων μαμάδων για τα βλαστάρια τους, δεν έγιναν πολλα πράγματα, μάλλον άπατη πήγε καθότι τα τσακάλια την περίμεναν και της επιτέθηκαν, μαζί και σε όσους μπηκαν για το παιγνιο. Την είχα μυριστεί τη δουλειά, έμεινα απέξω.

    Τώρα, σε ετούτη εδώ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ειδικά αν ανοίξει λίγο προς τα κάτω, ίσως πάρω 500 μετοχές, γύρω στο 2χιλιαρο δηλαδή, καθότι όλες αυτές μπαίνουν με 4$, να δω τι θα βγει. Αναλογώς το κλίμα και τις εντολές που θα βλέπω.
    Yπόψιν, σε αυτές 1.000$ τα χανεις για πλακα, όμως πολύ εύκολα μπορείς να κερδίσεις 8-10 χιλ.

    Στα 4$ η εταιρία θα έχει 30εκατομ αποτίμηση και με έσοδα 800χιλ και αρνητικό net income -860 χιλ. Γενικά, βράσε τα στα θεμελιώδη..

    Το Ticker θα είναι το CUPR, όταν τιμολογηθει η μετοχή το yahoo finance την περνάει αμέσως και η μετοχή ανοίγει κατά τις 17:30 με 18:00 ώρα δική μας. Το λέω επειδή μπορεί να μη μπει τη Δευτέρα, αλλά Τριτη - Τετάρτη ή αργότερα, μπορείτε να το βλεπετε απο εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προσοχή στην AMC, προσπαθεί μέρες να ξεκινήσει την άνοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλησπέρα κυρ Τάκη! Σαπάκιασε ο γίγαντας (για τους λόγους που έχετε αναλυτικά εκθέσει ίσως) ...τον σορτάρουν ασύστολα.... που βλέπετε, αν βλέπετε, σημείο εισόδου; Επίσης, βλέπετε περαιτέρω βουτιά για την πολλά υποσχόμενη Lilium... έρχονται (?) τα evtol αλλα έχει ανάγκη από κεφάλαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. αγορά root να ισοφαρίσω γρήγορα απο τους σαποκινέζους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂