Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Τα spacs το ομίλου Gores

Από το 2016, ο όμιλος Gores ανακοίνωσε εννέα συμφωνίες spacs που αποτιμούσαν τις εταιρείες που συνδυάστηκαν σε περισσότερα από 58 δισεκατομμύρια δολάρια.
Πέντε από τις επτά ολοκληρωμένες συμφωνίες έχουν θετική απόδοση τιμής μετοχής με τρεις απο αυτές να δίνουν κέρδη πάνω από 70%. Δύο από τις ολοκληρωμένες συμφωνίες είδαν τις μετοχές να πέφτουν κατά 40%, περίπου, από τις προσφορές.
Η μέση απόδοση των τελευταίων οκτώ συμφωνιών SPAC που ανακοίνωσε ο όμιλος Gores είναι 29%.

Η πρώτη συμφωνία SPAC του Ομίλου Gores χρονολογείται τον Νοέμβριο του 2016 όταν η εταιρεία έφερε στη δημοσιότητα τον γνωστό κατασκευαστή τροφίμων Hostess Brands Inc (NASDAQ: TWNK). Η εταιρεία πτώχευσε το 2012 και είχε εξυγιανθεί. Οι μετοχές της Hostess Brands διαπραγματεύονται σήμερα στα 18,54 $, αυξημένες κατά 85% από το πρώην SPAC.


Hostess  ... εδώ ...
Η Hostess Brands, Inc., μια εταιρεία συσκευασμένων τροφίμων, αναπτύσσει, κατασκευάζει, εμπορεύεται, πωλεί και διανέμει προϊόντα σνακ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από κέικ σνακ, ντόνατς, γλυκά, γλυκά για πρωινό, μπισκότα, πίτες με σνακ, γλυκά αρτοσκευάσματα, γκοφρέτες, ψωμί και κουλούρια, κατεψυγμένα προϊόντα λιανικής, κρέατα μελιού, κέικ καφέ και προϊόντα χωρίς ζάχαρη. Προσφέρει τα προϊόντα της με τις μάρκες Hostess, Dolly Madison, Cloverhill, Big Texas, Voortman, CupCakes, Twinkies, Donettes, Ding Dongs, Zingers, HoHos και Big Texas. 

Η εταιρεία ... εδώ ...

Η Hostess Brands, Inc. ιδρύθηκε το 1919 και έχει την έδρα της στη Lenexa του Κάνσας.
Η εταιρεία Hostess Brands Inc εισήλθε στον Nasdaq μέσω του spac Gores Holdings, Inc. τον Νοέμβριο του 2016.

Η δεύτερη συμφωνία SPAC του Ομίλου Gores έγινε τον Οκτώβριο του 2018 με την εταιρεία έξυπνων μεταφορών και κινητικότητας Verra Mobility Corp (NASDAQ: VRRM), αποτιμώντας την εταιρεία σε 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι μετοχές της Verra διαπραγματεύονται σήμερα στα 15 δολάρια παρουσιάζοντας μια αύξηση κατά 50% από την IPO.

Verra Mobities  ... εδώ ...
Η Verra Mobility Corporation παρέχει λύσεις και υπηρεσίες έξυπνης κινητικότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Ευρώπη. Λειτουργεί σε δύο τμήματα, τις Κυβερνητικές Λύσεις και τις Εμπορικές Υπηρεσίες. Ο τομέας Κυβερνητικές λύσεις προσφέρει αυτοματοποιημένες λύσεις ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών και τεχνολογιών που επιτρέπουν την εφαρμογή φωτογραφιών μέσω προγραμμάτων κάμερας οδικής ασφάλειας, η οποία εντοπίζει και επεξεργάζεται παραβάσεις της κυκλοφορίας που σχετίζονται με το κόκκινο φως, την ταχύτητα, το σχολικό λεωφορείο και τις λωρίδες αστικών λεωφορείων. Αυτό το τμήμα εξυπηρετεί δήμους, κομητείες, σχολικές περιφέρειες και υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Ο τομέας των Εμπορικών Υπηρεσιών παρέχει αυτοματοποιημένη διαχείριση διοδίων και παραβάσεων, καθώς και λύσεις τίτλου και ταξινόμησης σε εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, εταιρείες διαχείρισης στόλου και άλλους μεγάλους ιδιοκτήτες στόλου.


Η εταιρεία ... εδώ ...

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2016 και έχει την έδρα της στο Mesa της Αριζόνα. Εξυπηρετεί τους μεγαλύτερους εμπορικούς στόλους στον κόσμο και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στη διαχείριση διοδίων και παραβιάσεων για περισσότερα από 8,5 εκατομμύρια οχήματα και χειρίζεται περισσότερες από 4.000 κάμερες ασφαλείας βραχίονα κόκκινου φωτός, ταχύτητας και στάσης σχολικού λεωφορείου.
Στις 19 Ιανουαρίου 2017, η Gores Holdings II, Inc. ολοκληρώνει την αρχική δημόσια προσφορά 400 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στις 21 Ιουνίου 2018, η Verra Mobility ανακοινώνει συμφωνία συγχώνευσης με την Gores Holdings II, Inc.
Στις 17 Οκτωβρίου 2018, η Gores Holdings II ολοκληρώνει την απόκτηση της Verra Mobility.


Το Φεβρουάριο 2020 ανακοινώνεται ο τρίτος συνδυασμός με τη PAE Inc (NASDAQ: PAE) μια εταιρεία που είναι παγκόσμιος ηγέτης στις κυβερνητικές υπηρεσίες και υποστήριξη. Η εταιρεία δημοσιοποιήθηκε μέσω ενός Gores SPAC, αποτιμώντας την εταιρεία σε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι μετοχές της PAE σήμερα διαπραγματεύονται στα 5,88 δολάρια μειωμένες κατά 42%.

ΡΑΕ  ... εδώ ...
Η PAE Incorporated παρέχει λειτουργικές λύσεις και εξωτερικές υπηρεσίες για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και σε άλλες συμμαχικές κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες. Η εταιρεία λειτουργεί μέσω δύο τμημάτων, των Global Mission Services και της National Security Solutions. Ο τομέας των Παγκόσμιων Υπηρεσιών Αποστολής συμμετέχει σε επιχειρήσεις εφοδιαστικής και σταθερότητας, συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων εφοδιαστικής κύκλου ζωής, ανθρωπιστικών και σταθερότητας, διαχείριση υποδομών, όπως υποστήριξη επιχειρησιακών αποστολών, επιχειρήσεις διαστήματος και πεδία δοκιμών, εκπαίδευσης, όπως και ετοιμότητα δύναμης που περιλαμβάνει τη συντήρηση και επισκευή στόλων και αεροσκαφών στρατιωτικών και πολιτικών οχημάτων.

Η εταιρεία ... εδώ ...

Η PAE Incorporated ιδρύθηκε το 1955 και εδρεύει στην Falls Church της Βιρτζίνια. Ο τομέας Λύσεις Εθνικής Ασφάλειας προσφέρει λύσεις κατά των απειλών, όπως λύσεις κατάρτισης και αντιτρομοκρατικές λύσεις, υπηρεσίες βελτιστοποίησης πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών εξωτερικής ανάθεσης επιχειρηματικών διαδικασιών σε κυβερνητικούς οργανισμούς, όπως υπηρεσίες επεξεργασίας υπηκοότητας και δικαστικών διαφορών και υποστήριξη συστημάτων, λύσεις νοημοσύνης που περιλαμβάνουν ανάλυση νοημοσύνης, υποστήριξη αποστολών, διαχείριση προγράμματος, μηχανική και λύσεις κατάρτισης.

Το Δεκέμβριο 2020, η εταιρεία Lidar Luminar Technologies Inc (NASDAQ: LAZR) κοστολογήθηκε σε αξία 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι μετοχές έφτασαν να διαπραγματεόνται έως και 47,80 $ από την ανακοίνωση της συμφωνίας.
Σήμερα οι μετοχές της Luminar διαπραγματεύονται στα 14,98 δολάρια παρουσιάζοντας αύξηση κατά 50%.

Luminar  ... εδώ ...
Η Luminar Technologies, Inc. λειτουργεί ως εταιρεία αισθητήρων οχημάτων και εταιρεία λογισμικού για επιβατικά αυτοκίνητα και επαγγελματικά φορτηγά. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε δύο τομείς, τις λύσεις αυτονομίας και άλλες πωλήσεις εξαρτημάτων. Το τμήμα Autonomy Solutions σχεδιάζει, κατασκευάζει και πωλεί αισθητήρες lidar και σχετικές λύσεις λογισμικού αντίληψης και αυτονομίας για κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού στην αυτοκινητοβιομηχανία, επαγγελματικά οχήματα, robo-taxi και άλλες συναφείς βιομηχανίες. Ο τομέας Πωλήσεις άλλων εξαρτημάτων ασχολείται με το σχεδιασμό, τη δοκιμή και τη συμβουλευτική μη τυποποιημένων ολοκληρωμένων κυκλωμάτων για κυβερνητικές υπηρεσίες και εργολάβους άμυνας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2012 και έχει την έδρα της στο Ορλάντο της Φλόριντα

Η εταιρεία ... εδώ ...

Στις 31 Ιανουαρίου 2019, Gores Metropopoulos, Inc. ανακοινώνει τιμή αρχικής δημόσιας πρότασης 375 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στις 6 Φεβρουαρίου 2019, η Gores Metropopoulos, Inc. ολοκληρώνει την αρχική δημόσια προσφορά 400 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στις 24 Αυγούστου 2020, η Gores Metropopoulos, Inc συνάπτει συμφωνία συγχώνευσης με τη Luminar, παγκόσμια ηγέτη στην τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης.
Στις 2 Δεκεμβρίου 2020, Η Luminar και η Gores Metropopoulos, Inc ανακοινώνουν το κλείσιμο του συνδυασμού επιχειρήσεων
.

Τον Ιανουάριο 2021, η μεγαλύτερη εταιρεία χονδρικής στεγαστικών δανείων στις ΗΠΑ, δημοσιοποιήθηκε μέσω συγχώνευσης SPAC που έκλεισε στις αρχές του 2021. Η εξαγγελθείσα συγχώνευση αποτίμησε την UWM Holdings Corp (NYSE: UWMC) στα 16,1 δισεκατομμύρια δολάρια σε μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες SPAC που έχουν ανακοινωθεί.
Οι μετοχές της UWMC έφτασαν να διαπραγματεύονται σε τιμές ακόμη και υψηλότερα των 14 δολαρίων, έκτοτε όμως έχουν υποχωρήσει από την ολοκλήρωση της συγχώνευσης
. Οι μετοχές της UWMC σήμερα διαπραγματεύονται στα 6,45 δολάρια μειωμένες κατά 35%.

United Wholesale Mortage  ... εδώ ...
Η UWM Holdings Corporation ασχολείται με την αγορά στεγαστικών δανείων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία παρέχει στεγαστικά δάνεια μέσω καναλιού χονδρικής. Παρέχει δάνεια από συμμορφούμενα έως και κρατικά δάνεια. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1986 και έχει την έδρα της στο Pontiac του Michigan.

Η εταιρεία ... εδώ ...

Στις 28 Ιανουαρίου 2020, Gores Holdings IV, Inc. ολοκληρώνει την αρχική δημόσια προσφορά 425 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, Η Gores Holdings IV συνάπτει συμφωνία συγχώνευσης με την United Wholesale Mortgage, τον νούμερο 1 χονδρέμπορο δανείων στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να επιτευχθεί ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός συνδυασμός SPAC έως και το 2020.
Στις 21 Ιανουαρίου 2021, η United Wholesale Mortgage LLC και η Gores Holdings IV Inc. ανακοινώνουν το κλείσιμο του συνδυασμού επιχειρήσεων.


Ardagh Metal Packaging S.A.  ... εδώ ...
Η Ardagh Metal Packaging SA προμηθεύει μεταλλικά δοχεία ποτών στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βραζιλία. Τα προϊόντα του χρησιμοποιούνται σε διάφορες κατηγορίες τελικής χρήσης, όπως μπύρα, ανθρακούχα αναψυκτικά, ενεργειακά ποτά, σκληρά σέλτσερ, χυμούς, προ-αναμεμειγμένα κοκτέιλ, τσάγια, αφρώδη νερά και κρασί. Η εταιρεία εξυπηρετεί παραγωγούς ποτών. Η εταιρεία εδρεύει στο Λουξεμβούργο. Η Ardagh Metal Packaging SA είναι θυγατρική της Ardagh Group.

 Η εταιρεία ... εδώ ...

Στις 5 Αυγούστου 2020, η Gores Holdings V, Inc. ανακοινώνει τιμολόγηση 475 εκατομμυρίων δολαρίων αρχικής δημόσιας προσφοράς.
Στις 10 Αυγούστου 2020, η Η Gores Holdings V, Inc. ολοκληρώνει την αρχική δημόσια προσφορά ύψους 525 εκατομμυρίων δολαρίων
Στις 23 Φεβρουαρίου 2021, η Ardagh Metal Packaging ανακοινώνεται ότι θα συγχωνευτεί με τη Gores Holdings V.
Στις 4 Αυγούστου 2021, η Ardagh Metal Packaging SA και η Gores Holdings V ανακοινώνουν Ολοκλήρωση Επιχειρηματικού Συνδυασμού.

Matterport  ... εδώ ...
Η Matterport, Inc. ιδρύθηκε το 2011 και έχει την έδρα της στο Sunnyvale της Καλιφόρνια.
Τον Ιούλιο 2021, η εταιρεία χωρικών δεδομένων Matterport Inc (NASDAQ: MTTR ) δημοσιοποιήθηκε μέσω μιας συμφωνίας spac που την αποτίμησε σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι μετοχές της MTTR αυξήθηκαν κατά 100% από την προσφορά της και σήμερα διαπραγματεύονται στα 19,62 δολάρια.

Η εταιρεία ... εδώ ...

Τέλος, μέσω του spac Gores Metropoulos II, Inc. (GMII), το 4ο τρίμηνο 2021, αναμένεται να αλοκληρωθεί η συγχώνευση με την εταιρεία Sonder .... εδώ ....
Η Sonder είναι μια επιχείρηση φιλοξενίας μπουτίκ διαμερισμάτων-ξενοδοχείων που διαχειρίζεται βραχυχρόνιες ενοικιάσεις στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και το Ντουμπάι. Ιδρύθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά και από το 2016 εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η συμφωνία με το spac της δίνει μια αποτίμηση 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει το τέταρτο τρίμηνο του 2021 μέσω συγχώνευσης με την Gores Metropoulos II Inc (NASDAQ: GMII ). Η Sonder ανακαινίζει χώρους βραχυπρόθεσμων ενοικίων που εμφανίζονται στη συνέχεια στην πλατφόρμα της και σε ιστότοπους ενοικίασης όπως η Airbnb Inc (NASDAQ: ABNB) και η Vrbo, που ανήκουν στην Expedia Group Inc (NASDAQ: EXPE ).

Τελευταίο spac που ακολουθεί είναι η Polestar που αποτιμάται σε 20 δισεκατομμύρια δολάρια από τον Όμιλο Gores και είναι μία απο τις μεγαλύτερες συμφωνίες SPAC που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα. Η εταιρεία διαθέτει ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο δρόμο και έσοδα.

Αρκετά SPAC από τον Όμιλο Gores παραμένουν στο κυνήγι για εύρεση εταιρειών προκειμένουν να ολοκληρώσουν το συνδυασμό τους και διαπραγματεύονται αυτήν τη στιγμή χωρίς ολοκληρωμένες συμφωνίες. Η λίστα περιλαμβάνει :
Gores Holdings VII Inc (NASDAQ: GSEV)
Gores Holdings VIII Inc (NASDAQ: GIIX)
Gores Technology Partners Inc (NASDAQ: GTPA)
Gores Technology Partners II Inc (NASDAQ: GTPB)


197 σχόλια:

  1. Καλούς γάμους στα παιδιά, να ζήσουν, να ευτυχήσουν και καλούς απογόνους( σπακάκια).
    Να καταθέσω μια πρόβλεψη, ότι μόνο με αντάλλαγμα σε btc θα γίνεται γάμος, με τέτοιο κλίμα.
    Οι αξιότιμοι απανανταχού νονοί, πρέπει να εκβιάζουν όλο το Αμέρικα για να περάσουν τα ΕΤF/BTC στις 18/10.....
    Στα δικά μας τώρα
    https://newsfilter.io/stocks/EVFM
    Λίγη βοήθεια pls...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά το πιο αδικημένο χαρτί στο Γουφετολφυλάκιο είναι η OPEN.
    Το σκέφτομαι από καιρό, αλλά θες η μόνιμη αφραγκιά, θέλς οι διάφοροι αντιπερισπασμοί, δεν έπραξα δεόντως τα δέοντα.
    Δεν πειράζει, θα εξιλεωθώ μη πωλώντας λέπι, τουλάχιστον όχι πριν τα $40 (κι εκεί κανά 10~15%).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τη MILE κ. Barren Wuffett τι λέτε?

      Διαγραφή
    2. Τίποτα κ. nek, ας μιλήσει πρώτα η κερία να τη σχολιάσουμε μετά εμείς.
      Αν δε γράψει τουλάχιστον >5,3 δεν έχει νόημα να συζητάμε για bull σενάρια (κι εκεί με επιφυλάξεις). Αλήθεια ξέρει κάποιος κύριος ποιο είναι το ρεκόρ αποτυχημένου SPAC? To έχει?

      Τέλοσπάντων, θα παραμείνω για την ώρα πιστός στην επενδυτική μου θέση που είναι:
      Ο Chamathinio είναι τόσο λαμόγιο που θα βρει τον τρόπο να ξεφορτώσει με καλό κέρδος στα κεφάλια των οπαδών του. Εγώ έχω ΜΤΚ 4,60.

      Διαγραφή
    3. Όχι εντάξει, δεν έχει το ρεκόρ η MILE, υπάρχει και αυτό.

      https://finance.yahoo.com/quote/UK/

      Διαγραφή
    4. skiiiiilzzzzzzz!!! ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Γ@ΜΟΚΟΠΙ??????

      Διαγραφή
    5. Μήπως ο Chamathinio έχει ήδη φύγει?

      Διαγραφή
    6. Apph νομιζω ειναι το πιο αποτυχημενο Spac, μπορει οχι σε απολυτη τιμη μετοχης αλλα ως προτζεκτ προς ωρας.
      Μια μοναδα θερμοκηπιο με υπερ ντοματες που θα εβγαζε 20 εκατομμυρια στο ετος,
      η χρονια προεκυψε με τρομερη πιεση ανοδικα πληθωριστικα στα τροφιμα και υπηρχε προσδοκια να γραψει ακομα παραπανω. Τελικα η σοδεια ηταν σαπχια και θα βγαλουν 4 με 8 εκατομμυρια.
      Ετοιμαζονται και αλλα θερμοκηπια που κοστιζουν πολυ και η εταιρεια καιει τα χρηματα με γοργο ρυθμο, συντομα θα σωθει το κεφαλαιο και θα πρεπει να αναζητησει νεο, ποιος θα δωσει ομως σε αποτυχημενους χαι τεκ αγροτες;

      Ολα αυτα τα γραφω με μια δοση χιουμορ, δεν ειναι απολυτως ακριβη αλλα τα εχω διαβασει στα πεταχτα σε καποιες σελιδες τυπου Reddit για τη μετοχη.

      Οποιος εχει αλλες τετοιες ευχαριστες ιστοριες απο Σπακ που κανουν ως ωρας φλοπ, μπορει να ανεβασει.

      Διαγραφή
    7. Κύριοι όταν θα γράψει 11 είμαι περίεργος τι θα πιστεύει η αγορά και τι θα γράφουμε τότε εδώ!!!

      Διαγραφή
    8. Τι να γράφουμε δηλαδή κ. Τάκη αν πάει το Κωσταλέξι $11?

      Εγώ προσωπικά να σας πω : "Πάρτα μwρή άρρωστη" θα της γράφω και θα αδειάσω ανατροπή έως 60% (θα έχω ξεκινήσει από τα $7). Τα υπόλοιπα θα τα κρατήσω free γιατί πιστεύω στην απληστία και τη λαμογιά του Chamathinio.

      Ότι και να κάνει πρόκειται για εντελώς αποτυχημένη εισαγωγή, άσχετα που εμείς μπήκαμε σχετικά καλά.

      Τουιτάριζε το λαμόγιο όταν ανακοίνωνε το PIPE:
      "Ο Μπάφετ είχε τη GEICO, εγώ επιλέγω τη MILE".
      "Ίσα ρε τραΐ, εκεί που έκλ@σε ο μπάρμπας μου φύτρωσες εσύ!" λέω εγώ.

      Εν πάσει περιπτώσει, εγώ βλέπω μόνο ένα σενάριο που θα μπορούσε όχι να 3πλώσει, αλλά να 10πλώσει στο μπαμ. Είναι επιστημονικής φαντασίας βέβαια, αλλά το ρίχνω να υπάρχει:

      -Η TSLA ανακοίνωσε ότι εντός του έτους θα προχωρήσει στην παροχή υπηρεσιών ασφάλισης στους πελάτες της. Ο Ήλον με ότι καταπιάνεται ασχολείται αυτοπροσώπως και να παρατήσει πυραύλους, EV, P/V, TBM και νευροτσιπάκια για να καινοτομήσει στην ασφάλεια αυτοκινήτου το βλέπω χλωμό.

      -Η MILE παρέχει αυτή την υπηρεσία ως πλατφόρμα.

      -Ο Chamathinio και ο Friedberg είναι BFF με JCal & Sacks που είναι BFF με τον Ήλον. Γιατί λοιπόν ο Ήλον να μην κάνει outsourcing αυτή την κwλοδουλειά στα φιλαράκια του?

      Τραβηγμένο και τρελό το σενάριο, αλλά αν παιχτεί δε θα προλαβαίνουμε να μετράμε διπλώματα, ας υπάρχει.

      Διαγραφή
    9. Καλησπέρα , κύριε Τάκη στην Volta είχατε πει αν θυμάμαι καλά στο 7,2 ότι θα αγοράσετε , τελικά μπήκατε;

      Διαγραφή
    10. Kύριε Geopard. 6,2 είπα.
      Όμως τώρα προτιμώ τη Spire Global. Θα δω τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας που έγινε με την exactEarth και θα προτιμήσω τη Spir!!!

      Διαγραφή
    11. Μάλλον τελικά δεν θυμόμουν καλά αλλά δεν υπάρχει σάλιο έτσι και αλλιώς για αγορές , στην Sofi κύριε Τάκη θα δώσετε κομμάτια στα 24+ ή έχετε μόνο την μακροπρόθεσμη θέση σας;

      Διαγραφή
    12. Μιας και ρωτήσατε.
      Σιγα μην περιμένω το 24.
      Sofi βγηκα ....θα περιμένω again κάτω.
      Σημεία των καιρών ...

      Διαγραφή
    13. Tι θυμηθηκα τώρα, που λέγαμε για Mile.

      Ασχετο, αλλά μου ήρθε.
      ___________
      Πετρέλαιο
      Όταν έπαιζε κάτω από 15 και 20 δολάρια ακόμη και σε αρνητικές τιμές ήτα ν βέβαιο ότι θα κτυπήσει το 100.

      Μερικές από τις πολλές αναφορές μου τόόοοοτε ....

      Τάκης Μορφονιός20 Απριλίου 2020 - 8:35 μ.μ.

      Μην ασχολείστε με συμβόλαια, αν δεν γνωρίζετε.

      Αν μπορούσα να αγοράσω 10.000 βαρέλια με 3,5 δολάρια και να τα αποθήκευα .... θα τα αγόραζα .... αλλά μάλλον δεν μπορώ.


      Τάκης Μορφονιός17 Απριλίου 2020 - 11:00 μ.μ.

      Η γνώμη μου είναι ότι το πετρέλαιο θα ανέβει.
      Τώρα αυτό με τα συμβόλαια και το τι αγοράζει ο καθενας θέλει προσοχή.!!!
      Αυτό λέω.

      Αντε να πάει να αγοράσει κάποιος πετρέλαιο και να παίζει με την .... uco
      ή με την
      https://finance.yahoo.com/quote/LOIL.MI?p=LOIL.MI&.tsrc=fin-srch

      Να ανέβει το πετρέλαιο σε 3 μηνες ... να λέει 40 και αυτός να έχει χάσει.
      Αυτό λέω ... και το ότι οι τιμές που βλέπουμε έχουν μεγάλη κερδοσκοπία και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι μια βραχυπρόθεσμη λανθασμένη εικόνα


      Τάκης Μορφονιός20 Απριλίου 2020 - 3:58 μ.μ.

      Τελικά ουδεις θα κερδίσει απο την ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΗ άνοδο του πετρελαίου.

      Μόνο όσοι αγοράζουν όλο και χαμηλότερα .... και όσοι πηραν τα βαρέλια σπίτια τους.
      ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι στον κουβά

      Τάκης Μορφονιός23 Απριλίου 2020 - 8:52 π.μ.

      Στον σχηματισμό πυθμένα για το δρόμο προς τα 100.

      https://oilprice.com/Energy/Oil-Prices/How-Oil-Prices-Could-Go-To-100.amp.html

      Και το καλύτερο.
      Δες και αυτό

      Τάκης Μορφονιός5 Μαΐου 2020 - 3:12 μ.μ.

      Να δείτε που σύντομα θα μας πουν ότι οι υψηλές τιμές του πετρελαίου αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη.

      Το ερώτημα είναι αμείλικτο ... πότε θα το δούμε ΣΥΝ 100 δολάρια

      Διαγραφή
    14. 3,5 δολάρια το πετρελαιο 20 Απριλίου 2020.
      3,5!!!

      Διαγραφή
    15. Καλημέρα , κύριε Τάκη θα την πω την άποψη μου για την Sofi αν και ξέρω ότι η αγορά πιθανών να με γλεντήσει για πολλοστή φορά https://prnt.sc/1w7jh8l , για ένα γρήγορο θα πούλαγα στο 21+ αλλά αν κάνει την διάσπαση έχουμε μεγάλες πιθανότητες να δούμε πολύ ωραία πράγματα με στόχο το 33+ , στην διάσπαση ( αν γίνει ) όποιος αντέξει πάνω στο ταύρο μπορει να αμειφθεί καλά!

      Διαγραφή
    16. Εγώ Κύριε Geopard τα range τα παίζω, όπως και όταν έχω την πεποίθηση ότι μια μετοχή φεύγει για χαμηλότερα επίπεδα τη χώνω και δεν κωλώνω .

      Διαγραφή
    17. Α γειά σου Κύριε ΤΑΚΗ μου...Αν δεν παίξεις το Range και δεν χωσεις εγκαίρως στο America την έκατσες την βάρκα .. εκτός και σου ξημερώσει κάνενας πικρός καφές οπότε είσαι στην φακα...τι να δώσεις μετά..? Βέβαια ο καθένας έχει την στρατηγική του... Πάντως δεν είναι κακο να προσέχουμε πιο πολύ τις λακκούβες στον δρόμο ακόμη και αν οδηγούμε FERRARI..

      Διαγραφή
    18. Κύριε BARREN δεν ξέρω και δεν πιστεύω πως έχει τόση μεγάλη πιθανότητα το σενάριο με τά Φιλαράκια...όμως ότι ο Προφήτης θα βρει τρόπο εν ευθέτω χρόνο να ξεφορτώσει με κέρδος το εμπόρευμα του το θεωρώ πολύυυυ πιθανό αν όχι σίγουρο...οπότε έκανα και χθές τα κουμάντα μου... Εκεί στην χώρα των CARDARINION υπάρχει ζωή ???

      Διαγραφή
    19. Ορθώς τα υπενθυμίζετε Κύριε ΤΑΚΗ...τα του πετρελαίου και γενικώς ... γιατί όσο να ναι έχουμε μία τάση προς την λήθη και όχι προς την Α-ληθεια..

      Διαγραφή
    20. Κε Τάκη καλημέρα !
      Τα στοιχεία για τη SPIR (Simply Wall str) είναι αρκετά διαφορετικά από εκείνα που δώσατε προ μηνών. Έχετε εικόνα?

      Διαγραφή
    21. Γίνεται λίγο πιο συγκεκριμένος.
      Οι μετοχές είναι λιγότερες αφού το 90% των σπακαδόρων δε μετατράπηκαν σε Spir..

      Διαγραφή
    22. Καταρχήν δηλώνω ΑΣΧΕΤΟΣ και ερασιτέχνης.
      Τον Απρίλιο είχατε την πληροφορία (copy paste): "H Spire αναμένει, για το 2021, έσοδα 70 εκατομμυρίων δολαρίων και θα είναι σχεδόν διπλάσια σε σχέση με τα έσοδα των 36 εκατομμυρίων δολαρίων του 2020. Οι εκτιμήσεις της διοίκησης είναι πως τα έσοδα της εταιρείας θα αυξάνονται με σύνθετο ετήσιο ρυθμό αύξησης 100% από το οικονομικό έτος 2020 έως το 2025.
      Αναμένεται το 2025 να φθάσουν το 1,189 δισεκατομμύρια δολάρια."

      Από Simply wall str φαίνεται ότι προβλέπουν "105.117 millions revenue on Dec/2023."

      Διαγραφή
    23. Καταρχήν να δηλώσω ερασιτέχνης!
      Τον Απρίλιο 2021 είχατε την ενημέρωση για: "....H Spire αναμένει, για το 2021, έσοδα 70 εκατομμυρίων δολαρίων και θα είναι σχεδόν διπλάσια σε σχέση με τα έσοδα των 36 εκατομμυρίων δολαρίων του 2020.
      Οι εκτιμήσεις της διοίκησης είναι πως τα έσοδα της εταιρείας θα αυξάνονται με σύνθετο ετήσιο ρυθμό αύξησης 100% από το οικονομικό έτος 2020 έως το 2025.
      Αναμένεται το 2025 να φθάσουν το 1,189 δισεκατομμύρια δολάρια."

      Τώρα στο Simply Wall str. δηλώνουν : "Yearly Revenue Dec 2023 105.117 mil".

      Διαγραφή
    24. H συναλλαγή αποτίμησε τη SPIR 1.5 δισ. και τη XCT 140 εκ. Κερδοσκοπικα τα 10$ θα τα ξαναπιασει, θεμελιωδως δεν γνωριζω τιποτα. Αλλα ο γκαντεμης οποτε εχω μπει κερδοσκοπικα την εχω φαει.

      Διαγραφή
    25. Εγώ πάντως κύριοι έχω διαφορετική αντίληψη και για την αμερικάνικη αγορά και γοσ τη SOFI ειδικότερα.

      Δεν είδα πολλούς να πλουτίζουν πιάνοντας τα range 30%, είδα όμως να το κάνουν καβαλώντας νεαρά ταυράκια και μένοντας πάνω 5-10 χρόνια.

      Ένα τέτοιο πιστεύω πως είναι και η SOFI, η οποία έχει πιάσει από τα φρύδια τους HENRY και τους τα χαιδεύει για να τους μαυλίσει. Δε με αγχώνει τόσο πόσο κάτω θα γυρίσει, όσο αν θα έχω αξιοπρεπή θέση όταν θα βαράει 200 μπιλιόνια.

      Στα τρέχοντα, βλέπω δύο περιπτώσεις:
      1. Το τελευταίο ανοδικό να είναι 5/(1) LD και νσ γυρίσει για το (2). Μέχρι πού όμως, 15,16; Γιατί να πουλήσω εδώ;

      2. Να είναι iii/3, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να χτυπήσει 30 απνευστί και να ακολουθήσοθν 4άρια φλατ συσσωρευσούλες. Ο καταλύτης για κάτι τέτοιο μπορεί να είναι η ανακοίνωση τραπεζικής άδειας και καλά αποτελέσματα.

      Εν κατακλείδι εγώ σχεδιάζω να δώσω max 25% 25-40 σε 5αράκια, με σκοπό βέβαια τη δωρεάν αύξηση θέσης και μόνο.

      Διαγραφή
    26. Δεν είχα απολύτως καμμία αμφιβολία ότι θα τοποθετουσαστε έτσι Κύριε BARREN μου... άλλωστε το έχετε γράψει επανειλημμένα... είναι η στρατηγική σας και δεν με βρίσκει αντίθετο...το θέμα είναι όταν πχ η SOFI θα έχει 200 μπιλιονα πόσα θα υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο...θα μου πεις όσα είναι με υπερκέρδη θα ναι...


      Διαγραφή
    27. Kύριε 21
      Τα νούμερα που αναφέρω στο άρθρο της Spire Global δεν είναι πληροφορίες. Είναι οι προβλέψεις που έδωσε η διοίκηση της Spir στο peesentation πριν ολοκληρωθεί η συγχώνευση.

      Τα νούυμερα που δίνονται στο Simply Wall είναι οι προβλέψεις 1 αναλυτή που καλύπτει την εταιρεία.

      Ήδη η διοίκηση της Spir αναθεώρησε τις προβλέψεις της για το 2021.
      Ιδού το guidance

      https://www.businesswire.com/news/home/20210729005639/en/Spire-Global-Inc.-Announces-Preliminary-First-Half-2021-Selected-Financial-Results-Provides-Updated-Guidance-for-2021

      Διαγραφή
    28. Κύριε 21
      Annual Recurring Revenue - ARR
      Τα ετήσια επαναλαμβανόμενα έσοδα (ARR)είναι μια βασική μέτρηση επιχειρήσεων SaaS που δείχνει πόσα επαναλαμβανόμενα έσοδα μπορείτε να περιμένετε, με βάση τις ετήσιες συνδρομές.
      H Spire Global, το 2020, είχε ARR 36 εκατομμύρια δολάρια, από 18 εκατομμύρια το 2019 και εκατομμύρια το 2018.

      Οικονομικά μεγέθη
      H Spire Global, το 2020, παρουσίασε έσοδα 28 εκατομμύρια δολάρια, από 18 εκατομμύρια το 2019 και 6 εκατομμύρια το 2018.

      Αναθεώρηση Guidance
      Έσοδα μεταξύ 40 εκατομμυρίων και 42 εκατομμυρίων δολαρίων, αύξηση μεταξύ 40% και 47% από το δωδεκάμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2020. Η προηγούμενη πρόβλεψη της διοίκησης ήταν έσοδα 54 εκατομμύρια δολάρια.

      Τα έσοδα ARR θα κυμανθούν μεταξύ 48,4 εκατομμυρίων δολαρίων και 52 εκατομμυρίων δολαρίων στις 31 Δεκεμβρίου 2021, παρουσιάζοντας αύξηση μεταξύ 34% και 44% από τα ARR στις 31 Δεκεμβρίου 2020. Η προηγούμενη πρόβλεψη της διοίκησης ήταν έσοδα ARR ύψους 70 εκατομμυρίων δολαρίων.

      Διαγραφή
    29. Θα θέλαμε μια κεφαλαιοποίηση 9 με 10 φορές των εσόδων του 2021. Θα ήταν μια καλή και μεγάλη ευκαιρία.

      Διαγραφή
    30. Ευχαριστώ!
      Η πλέον επαγγελματική απάντηση που έχω λάβει στο πεδίο!

      Διαγραφή
  3. AVAV έφυγαν με αστείο κέρδος μετά από μήνες κλωσίματος και έγιναν ROKU @323,6.
    Με το βλέμμα στο 2025.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Healthcare Triangle, Inc. (HTI)
    ΙPO σημερα .Μπηκε στα 4 και δεν πεταξε
    Ποιος μπορει να την δει μηπως γινει πυραυλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειμαι -55% σε rmo και -49% skilz kai dm. Αν ηταν να κανω avrage down με μια μικρη ρευστοτητα που μου εχει μεινει σε ποιο αλογο να τα ριξω? Ιδεες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με ενδιαφερει προς το παρων rebound σε μια απο αυτες. Εχω πολλες στο Χ/Φ και χανω τον ελεγχο πλεον μετα τις 15 εταιριες.

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβα, συγνώμη κύριε Γεωπόνε. Έχω άλλη επενδυτική στρατηγική. Cut your losses short and let your winners run. Όλο και σε κάποιο θα κερδίζουμε, έτσι δεν είναι? Αγόρασα MILE στα $5,20 πιστεύοντας θα κρατήσει τα 5, διπλασίασα στα $4,80 και καθώς έσπασε τα $4,50 έκανα stop loss. Αυτή η εταιρεία πια δεν υπάρχει για μένα. Μακάρι-για τους φίλους που κατέχουν την μετοχή-να κάνω λάθος.

      Κάποιος συνάδελφος κερδοσκόπος-επενδυτής ανέφερε την υπομονή ως σημαντικότερη αρετή του επενδυτή. Νομίζω κάνει λάθος. Η σημαντικότερη αρετή του επενδυτή είναι η πειθαρχία.

      Διαγραφή
    3. GMBL Με την υπογραφή του SIR +20%. After market
      Φαίνεται ανακοίνωσε super κερδη

      Διαγραφή
    4. https://finance.yahoo.com/news/esports-entertainment-group-reports-fourth-200500260.html
      Sir στα 300m κεφ/ση βγαίνω?

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Πάντως όπως είχα πει ....

      5 Οκτωβρίου 2021 - 11:14 μ.μ.
      Πάντως το 6,3 δεν το βλέπω κυριε Geopard. Βλέπω ότι απο το 7,8 με 8 μπορεί να βγάλει μια γερή αντίδραση.
      ........
      Η κίνηση είναι αναμενόμενη.
      Όμως ενώ φτηναίνει, τώρα η αγορσ ανακαλύπτει ότι είναι ακριβή.

      Όλα θα εξαρτηθούν απο το growth.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα , κύριε Τάκη η σφήνα υπάρχει https://prnt.sc/1w0t14x όμως άνετα ακυρώνετε πάνω από τα 10 και κάτι , προς το παρόν κάνει έξοδο από το καθοδικό κανάλι ελπίζω να έχει συνέχεια https://prnt.sc/1w0t8qh.

      Διαγραφή
    3. Εγώ αν έκανε 11 με 12,5 max θα έβγαινα. Θεωρώ σίγουρο ότι θα ξαναδεί το 8 .... ελπίζω στην καλύτερη να είναι σχηματισμός W και αναστροφή.

      Διαγραφή
    4. Κε Τάκη με την eglx τι σκέφτεστε;
      Ξέρω ότι είναι σε bearish τάση αλλά σκέφτομαι μια 1η τοποθέτηση κάτω από τα 3,3
      Επίσης έχετε άποψη για την himz;

      Διαγραφή
    5. Κύριε Τάκη με μέσο όρο 17,7 θα το ρισκάρω να μην βγω , γιατί δεν τους εχω εμπιστοσύνη πως θα παίξουν την εταιρεία στο ταμπλό , θεωρητικά όμως οι περισσότεροι μικροί την έχουν κοπανίσει μετά από τόσο ξύλο ενώ οι μοχλευμένοι έχουν δει τα ραδίκια ανάποδα , άρα μπορούν άνετα να την κανουν αεροπλάνο όποια στιγμή θέλουν , αλήθεια εκείνη η ψυχούλα η Κάθυ τι να κάνει λέτε να ειναι καλά?

      Διαγραφή
    6. ΚΥΡΙΕ GEOPARD ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΥΘΙΣΜΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟ Μ.Ο ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 18,5

      Διαγραφή
    7. Καλησπέρα ,κ. ΤΑΤΑ δεν βάζω ούτε σεντ στην Sklz αν και μπορει να ειναι ευκαιρία ζωής ,εδώ έχουμε άλλα φρέσκα κουλούρια Zevia πχ και θα ασχολούμαι με τον Αντρίκο και τα παίγνια του, ας κάνει ότι θέλει.

      Διαγραφή
    8. ZEVIA THN ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ 1000 ΤΜΧ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
      ΑΝΟΙΞΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΕ DM.ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΘΑ ΤΗ ΠΑΙΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΡΙΨΑΣΠΙΣ...ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα κύριοι, σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, έχετε κάποια εκτίμηση πως θα επηρεάσουν την πορεία μας προς τη Δόξα οι κίνδυνοι Evergrande, κρίση ενέργειας, γεωπολιτικά παίγνια (πχ Κίνα-Ταιβάν, Αιγαίο κλπ)? Ξέρω ότι δεν είναι εύκολη η εκτίμηση του ρίσκου σε τέτοια θέματα και αποδείχτηκε από το πως βλέπαμε τον Covid πριν ξεκινήσει. Περισσότερο ο 1ος με προβληματίζει αν θα είναι η νέα Λέμαν...Ο VIX δεν βλέπω προς το παρόν να ανησυχεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα , BBIG και BGFV σε συνέχεια. BBIG Συνέλευση σήμερα ( ίσως υπάρξουν νέα) και μετάθεση του spin off για 20 - 22/10 ??? προσωπικά σκέφτομαι να μείνω ύστερα από δημοσίευμα που διάβασα στο reddit ( το οποίο επισυνάπτω παρακάτω ) και να πάω σε τρίμηνη τουλάχιστον διακράτηση μετα απο εξέταση της συμπεριφοράς της overstock (κάπως παρόμοια περιπτωση με την δικη μας ,την οποία overstock τα σορτς οδήγησαν μετά την πανωλεθρία τους ,σε δικαστική διαμάχη όπου η overstock δικαιώθηκε ) εκτός απροόπτου πάντα, δηλαδή εαν έρθει η 100σταρα $ νωρίτερα εννοείται πως δεν θα το σκεφτώ καθόλου να εξαφανιστώ !!! ΜΠΟΥΧΑΧΑ !!!

    Το link https://www.reddit.com/r/BBIG/comments/q4yr0b/why_vinco_ventures_bbig_is_a_strong_buy_major/

    Για όσους δεν κατέχουν BBIG δώρο ένα χρήσιμο εργαλείο ( ίσως ) για το blog = ..... υπάρχει ακόμα ένας τόνος κακών SS & παράνομων γυμνών SS που μαστίζουν το BBIG αυτήν τη στιγμή ανά www.nakedshortreport.com (ο μόνος ιστότοπος που παρέχει παράνομα στατιστικά όγκου γυμνού SS). Πάνω από 10/7 και 10/08 αντίστοιχα είχαμε 55% & 54% του συνολικού όγκου πουλήθηκε σύντομα (humongous). https://www.nakedshortreport.com/company/BBIG ….. ή επιλέγεις το σύμβολο που σε ενδιαφέρει.

    BGFV είναι επίσης καρασορταρισμένη , πράγμα που μου προκαλεί μεγάλη απορία .Πώς είναι δυνατόν να πας να σορτάρεις μετοχή με 100 εκατομμύρια σε μετρητά ταμείο, δανεισμό ΜΗΔΕΝ με 30 εκατομμύρια καθαρά κέρδη ανά τρίμηνο και Full μερίσματα μιλάμε για ATM.
    ( ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ !!!) οπότε βάλτε την σε Watch list.
    Το μόνο ύποπτο είναι η βλακώδες για μένα ανακοίνωση από τη διοίκηση σχετικά με την κερδοφορία για το τρίτο τρίμηνο Q3 στο οποίο αναφέρει μείωση κερδοφορίας λόγω του γενικού προβλήματος του ανεφοδιασμού αλλά και πάλι θα είναι καλύτερο από του Q3 του 20 !!! ( Θα μπορούσαν ,κατά τη γνώμη μου πάντα, να δώσουν εκτιμήσεις όλης της χρονιάς, όπως κάνανε και οι ανταγωνιστές τους https://www.dickssportinggoods.com/ και με ένα μικρό μέρισμα η μετοχή να τα πάει σιγουρα καλύτερα . ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???

    Σχετικά με τα sorts , θελω να δω τι θα κάνουν όταν θα δώσει αναγκαστικά κανένα μέρισμα κανά δολλαριο + μιας και δεν θα ξέρει τι να τα κάνει τα λεφτά , γιατί ανάπτυξη εδω ΔΕΝ ....το πολύ να ανοίξουν ενα με δυο μαγαζιά το χρόνο !!!
    Να και ένα παλιό τους presentation για να έχετε εικόνα https://www.reddit.com/r/Bgfv/comments/pwn9ld/bgfv_presentation_slides/

    Νομίζω πως καλό θα ήταν οι << Συντηρητικοί >> ενδιαφερόμενοι , για τοποθέτηση , να περιμένουν τα αποτελέσματα τριμήνου ….-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. BGFV. Μα γι αυτό ακριβώς σορτάρνε. Πρώτον ΔΕΝ βλέπουν μέλλον και δεύτερον έχει πάει απο 2$το 2019 στα 25 και 0,8$ στα παγκοσμια χαμηλά του 3/20. Τώρα, η διοίκηση ή είναι πολύ "έξω απ΄τα δόντια" αναφερόμενος στην εφοδιαστική αλυσίδα και την πληρώνει(όπως Βακάκης) ή έχει σορτάρει ο ίδιος....
    Επαναλαμβάνω, το ταμπλό ΔΕΝ το διαβάζει κανείς!! (μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάποιον να με πείσει περι του αντιθέτου}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα φυσικά και το διαβάζουμε το ταμπλό κύριε Αδειούχε μας. Δεν νομίζω οτι δεν θα ανέβει ξανά απο εδώ και πέρα η BGFV επειδή έτρεξε τον προηγούμενο χρόνο . Σε ένα χρόνο απο τώρα πιστεύω πως θα έχει 220 εκ μετρητά ταμείο και θα δώσει κανά 3$ μέρισμα σε σύνολο , οπότε νομίζω οτι ,ενα 50 % min απο εδω και πέρα το έχει σίγουρα ,και να τονίσω οτι οι ανταγωνιστές της με τα ίδια νούμερα διαπραγματεύονται σχεδον 100% πιο ψηλά σε αποτίμηση . Τότε να δώ τα SS (σορτς) που θα πρέπει να πληρώνουν μερίσματα τι θα κάνουνε !!! ή τι θα κάνουν αν αλλάξει ρότα η εταιρία και ξεκινήσει ηλεκτρονικές πωλήσεις , και που θα πάει η τιμή της μετοχής τότε ( αυτό είναι το σκεπτικό της επιλογής μου με περισσότερη βαρύτητα όμως στο Short Squeeze !! και το θεωρώ πολύ πιο ασφαλές απο το να συμμετέχω σε περίπτωση Short Squeez σε μετοχή με φούμαρα από πίσω ).
      Προσωπικές οι απόψεις πάντα , ο καιρός θα δείξει .

      Στο προηγούμενο σχολιό μου για BBIG στην ανάρτηση που επικόλλησα από reddit αναφέρει πόσα χρήματα χαθήκανε απο τους sort sellers την προηγούμενη χρονιά στο AMERIKA και το ασπάζομαι !!!

      BBIG +20 % 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀.


      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι και ευχομαι να μου την μάθετε και μένα, την τέχνη!!!
      Tώρα όμως, με 8.400 υπαλλήλους * 2.000$/μηνα, χωρίς να γνωρίζετε αν έχει απόθεμα εμπορευμάτων (αμφιβάλλω αν έχει) με το κόστος, σύμφωνα με τον κ.Βακάκη *10, εσείς θα δίνατε μέρισμα, αν διοικούσατε την εταιρεία?


      Διαγραφή
    3. Καλημέρα, Θα την λάβω πολύ σοβαρά την άποψη σας ,είναι ένα θέμα που αφορά μεγάλο μέρος της αγοράς... και να ευχαριστήσω θερμά που το επισημάνατε (θα δούμε τι θα πει η διοίκηση στα αποτελέσματα , αφού ίσως και να τα λέει έξω απο τα δόντια ). Νομίζω όμως οτι το πρόβλημα του εφοδιασμού θα ξεπεραστεί όμως σιγά σιγά και θα μείνουν όπως γίνεται πάντα ,οι ακριβότερες τιμές στις πωλήσεις ....και στο τέλος τα νούμερα θα βγουν . Επίσης τέτοιου τύπου σορταρισμένες μετοχές προτιμώνται απο τις κοινότητες τύπου reddit οπότε την βλέπω προς το παρόν . Τώρα αν ήθελα να πετάξω τα sort έξω ναι θα έδινα μέρισμα και θα έδινα σε κρυπτονόμισμα κι όλας.

      Σχετικά με τη τέχνη , όπως εχω γράψει επανειλημμένα , σε αυτό το BLOG γράφω αποκλειστικά και μόνο τις προσωπικές μου επιλογές, και το σκεπτικό μου για την επιλογή τους ,οπότε δεν χρειάζεται να μάθω κάτι σε κάποιον ,φαίνεται ξεκάθαρα η τακτική μου . Δεν αποτελούν οικονομικές συμβουλές οι αναφορές μου.

      Επίσης το +20 % για την BBIG το έγραψα ειλικρινά όχι για να σας την
      << πω >> ,αν κατά λάθος σας έδωσα να καταλάβατε κάτι τέτοιο ,αλλά για λόγους συντομίας .

      Διαγραφή
    4. Kαλημέρα.Ούτε κατά διάνοια σκέψη για να μου την "πείτε". Φαντάζομαι, ότι και όλοι εδώ μεταξύ μας έχουμε "omerta".
      Aντιθέτως, βλέποντας το +20 της bbig, είπα μάγκας ο ΑΛΕΞ,και πρόσθεσα τις αναφερόμενες στη watch list.
      Διάβασμα ταμπλό, εννοώ, τύπους που βλέπουν το ticker να γεμίζει από μία μτχ - είτε πράσινο είτε κόκκινο- και να βγάζει το συμπέρασμα ότι πουλιέται ή αγοράζεται, χωρις να ξέρει τον ξενοδόχο!!!(βλ.περίπτωση Κεράνη!! -πράσφατα χαχαχα)
      Καλή συνέχεια

      Διαγραφή
    5. Υγεία με τύχη και πολλά κέρδη σε όλους μας !!!

      Διαγραφή
  10. ( DATS) DatChat = πώληση metromile ( με ζημιά ) και μετατροπή σε DATS στο +8% , πρώτη τοποθέτηση .Καρασορταρισμένη !!! και αυτή για μεγάλα παιδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσέξτε κ. Alex με dats.
      Υπηρεσίες chat.. 6 υπαλλήλους!!!!,έσοδα 0.!!!!! μάλλον οι ίδιοι την σορτάρουν.
      Το σκέφτομαι και γω, να σας πω την αλήθεια...

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα ,μικρή θέση έχω στην DATS ( μετοχή ρίσκου σίγουρα !)
      Για το FOMO πάω , 30+ μέχρι τα Χριστούγεννα λένε !!!

      Δεν το πολύ ασπάζομαι αλλά ...θα το πάω με πολύ μικρή θέση και τελικά αντάλλαξα την μισή θέση της MILE , ίδωμεν.

      Oλα καλά κ. ΤΑΚΗ με MILE , δεν σας προβληματίζει όμως η περιπέτεια της ( με βάση πάντα του δημοσιεύματος που αναρτήθηκε στο mitarola ) σχετικά με την διαρροή προσωπικών δεδομένων ? μήπως έχουμε τίποτα μπλεξίματα ?

      Επίσης σχεδόν την ίδια κατραπακιά έχει φάει και η ROOT απο 25$ πήγε 5$
      ( την είχατε αναφέρει πιο παλιά ) η οποία όπως έχω διαβάσει (πολύ πρόχειρα έχει συνάψει μελλοντική συνεργασία με την CARVANA με 24 δις $ αποτίμηση )
      https://investors.carvana.com/news-releases/2021/08-11-2021-215615908

      ... << Η Carvana $ 129 εκατ. Μόλις έκανε τις προτιμώμενες επενδύσεις μετατροπές σε κοινές με $ 9 ανά μετοχή.>>...
      Αν εχει κάποια σημασία η κίνηση της CARVANA .
      ROOT = 1 δις $ μετρητά λέει ( χωρίς να το έχω τσεκάρει) .ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ROOT .

      Aν έχουμε λίγη τύχη , εχω τσεκάρει ενα ευκολάκι για τον Νοέμβριο με τα αποτελέσματα ..( περιμένω να δω τι θα κάνει ο ανταγωνιστής-ομόσταυλος του στον ίδιο κλάδο που ανακοινώνει πιο νωρίς παρόμοια σε άνοδο-έκπληξη αποτελέσματα . θα ενημερώσω αν αξίζει τον κόπο για παρακολούθηση .



      Σχετικά με www.nakedshortreport.com = ο μόνος ιστότοπος που παρέχει παράνομα στατιστικά ΟΓΚΟΥ ( ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ) γυμνού SS (the only website that provides illegal naked SS volume stats).





      Διαγραφή
  11. Kαλησπέρα.Αυτή η mile είχε 16 $ και έχει κατρακυλήσει στα 3 $.Πόσο ρευστό έχει????Μήπως εδώ και κάτω είναι λουκούμι,ευκαιρεία απο τις λίγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις 31 Ιουνίου 2021 είχε 243,9 εκατομμύρια δολάρια. Περίπου 1,9 δολάρια ανά μετοχή.
      Κάπου εκεί,λίγο παρακάτω, είναι και η Book Value.

      Enterprise value = 171,75
      Κεφαλαιοποίηση στα 3,22 = 408 εκατομ

      Διαγραφή
    2. Enterprise Value/μετοχή = 1,35.

      Όσο χαμηλότερη είναι η Enterprise value τόσο φτηνότερη είναι η μετοχή.

      Αρνητική enterprise value σημαίνει ότι αγοράζω τη μετοχή και μου μένουν λεφτά στην παντελόνα μου.

      EV/μετοχή=0 σημαίνει ότι η μετοχή είναι στην κυριολεξία τσάμπα.

      Διαγραφή
    3. Η μετοχή είναι καραμαζεμένη. Ένα 10% κυκλοφορεί στους μικρούς ποπολάριους. Πάνω κάτω 10 με 15 εκατομμύρια μετοχές. Εύκολα χειραγωγίσιμη.

      Το έχω γράψει και δεν μου βγαίνει απο το μυαλό.

      Η China Pacific Insurance (Group) Co Ltd. έχει το 9,73%. Είναι μέσα στις 2, 3 μεγαλύτερες ασφαλιστικές στην Κίνα. Μόνο να ανακοινώσει ότι λανσάρει το Μetromile στην Κίνα, νομίζω, ότι το χαρτί θα απογειωθεί.
      Δεν μου βγαίνει απο το μυαλό ότι κάτι παίζει εκεί και ίσως δεν τους θέλουν στο μετοχολόγιο. Ούτε Mile στην Κίνα, αλλά αυτή μέσα στο Mile.
      Πιθανολογώ ότι κάτι υπάρχει απο πίσω.

      Διαγραφή
    4. Μπήκε στη Metromile το 2016, βάζοντας 50 εκατομμύρια δολάρια.
      Πρέπει να έχει τιμή κτήσης ανά μετοχή περίπου στα 4 δολάρια.

      http://mobile.chinagoabroad.com/en/knowledge/show/id/21431

      Διαγραφή
    5. Το 2016 χρηματοδοτήθηκε κατά 191,5 εκατομμύρια δολάρια

      https://www.metromile.com/blog/funding-announcement/

      https://www.google.com/amp/s/techcrunch.com/2016/09/21/pay-per-mile-insurance-startup-metromile-raises-191-5m-acquires-mosaic-insurance/amp/

      Επειδή η εταιρεία ήταν ιδιωτική και δεν υπάρχουν sec .... υπολογίζω μεταξύ 4 με 4,3 δολάρια ανα μετοχή.

      Διαγραφή
    6. Σύμφωνα με αυτά Κύριε ΤΑΚΗ εδώ λίγο δύσκολο να πάμε κουβά..δεν λέω αδύνατο μην μπερδευτουμε...

      Διαγραφή
    7. Κύριε Gerry απο εδώ θα βγουν πολλά λεφτά .... για σκεφτείτε κάποιος να αγόρασε Luckin στα χαμηλά, πόσα βγάζει σήμερα.
      Είναι θέμα διαχείρισης υπομονής πιστεύω.

      Διαγραφή
    8. Αυτή είναι η Αμερική SIR μου... τού ύψους και του βάθους...με ταχύτητες τρένου νέας γενιάς...το θέμα είναι μην στουκαρεις...εδώ πάμε με οδοντοτο..

      Διαγραφή
  12. H τελευταία αντίσταση που έχει απομείνει για το μπιτικόνι είναι τα 65 κ.
    Άντε να της μαμήσει την ύπαρξη χωρίς πολλά πολλά να τρέξουνε και τα μικράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα 150.000 θα είναι πάλι της μόδας και θα αρχίσουμε να ξαναδιαβάζουμε περί φούσκας που θα σκάσει για 1330300002000 φορά απο κάθε αδαή και άσχετο ποπολάριο

      Διαγραφή
    2. Εν κρύπτο αδελφοί, φαίνεται πως είναι θέμα λεπτών, άντε ωρών να ξεκινήσει η επίθεση του BTC για νέο ΑΤΗ. Στο 4% κάτω από το ΑΤΗ του ο Βασιλιάς αυτή τη στιγμή, στο -8% το ΕΤΗ, στο -35% το ADA.

      Με τη βοήθεια του Satoshi θα το πάρουμε το ύψωμα αδέρφια, no prisoners, no mercy.
      Τρεχάτε για πασατέμπο αδέρφια, μακρυά από τα πληκτρολόγια.

      May the force of Satoshi be with you.

      Διαγραφή
    3. Σε συνέχεια του παραπάνω μηνύματος έχω να συμπληρώσω τα εξής:

      1. Προφανώς και οι κρυπτοφάλαινες δε θέλουν στο πάρτυ τους τον κάθε λιγουροκακόμοιρο πληβείο που ήρθε στην παραβολική φάση να κάνει τα δύο τρία. Αυτούς τους θέλουν να έρθουν στο σχόλασμα, όταν θα δώσουν το πληρωμένο σύνθημα τα απανταχού κοσιώνια και σρόιτερ για να ξεφορτώσουν στις κεφάλες τους. Αφού λοιπόν χτύπησαν αριστοτεχνικά τους short (και αυτούς τους θέλουν για καύσιμο ψηλότερα) με fake breakout, ακολούθησαν μερικές ώρες πόνου για τους αδύναμους long, έτσι για να πάει το σκ@τ0 στην κάλτσα. Ελπίζω πως έληξε το θέμα, θα δείξει.

      2. Οι οιωνοί είναι με το μέρος μας αδέλφια, θα πάρουμε σκαλπ, θα σκίσουμε πώλους.
      Εξηγούμαι:
      Δεν ξέρω κατά πόσο ασχολείστε με το ψυχοφθόρο σπορ του βραχυπρόθεσμου trading (με μόχλευση, στοπ κλπ), αλλά ένα πράγμα που συμβαίνει συχνά σε εμένα (ερασιτέχνης γαρ) είναι αφού μου χτυπήσει οριακά το στοπ να εξακοντίζεται πάνω. Συχνά μάλιστα συμβαίνει μέσα στη νύχτα, ώστε το πρωί που το βλέπω είναι ήδη αργά για να κάνω κάτι. Υπάρχουν όμως και ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις που εντελώς οριακά ΔΕ μου χτυπάει το στοπ και αυτές είναι που έχω πάρει τα καλύτερα κέρδη από το trading (για να τα ξαναχάσω αργότερα, μη γελιόμαστε).
      Την ώρα που έγραφα το παραπάνω μήνυμα λοιπόν, ήμουν με γερή μοχλευμένη (~60% Χ/Φ, 5:1) θέση από χθες στο ETH, από τα ~€3.200, με στοπ €3.166. Μετά τις 12:00 είχα εξωτερικά γυρίσματα, οπότε δεν μπορούσα να παρακολουθήσω στενά. Βλέπω κάποια στιγμή να παίρνει την κατιούσα, δίνω 40% @3.285 ώστε να βγει τουλάχιστον το κόστος του στοπ για την υπόλοιπη θέση. Λίγο αργότερα το βλέπω το δαμάλι να αντιδρά από 3.235, αλλά με υποψία για 4άκι καθοδικό. "Δε μαμιέται" λέω, τα ξαναπαίρνω @3.258 και βάζω στοπ γι' αυτά 3.234. Πράγματι, λίγο αργότερα αποδεικνύεται ότι ήταν 4άκι και αρχίζει η αδυναμία, ήμουν και μπλεγμένος, λέω "πόσο κάτω να πάει πια?", κατεβάζω το στοπ μαζί με τα υπόλοιπα στο 3.166 (λάθος γενικά αυτό). Μετά από κανά δύωρο τρεξίματος και αφού πήρα τη μικρή από το σχολείο κοιτάω και τι να δω ο δόλιος? Έχει χτυπήσει ΑΚΡΙΒΩΣ 3.166 και εκτοξεύεται στα 3.220!!! "Ω γ@μw τ#$ %$%&%*@@#$%$#, πάλι τα ίδια" λέω, σταματάω στην άκρη, λογκινάρω στο KRAKEN να ξανακαβαλήσω επιτοπέως και τι να δω? Οι θέσεις ανοιχτές, οι εντολές ανεκτέλεστες, "γουόνταφάκ?" λέω. Ανοίγβ διάγραμμα, ζουμάρω, ζουμάρω, ζουμάρω και είχε φτάσει 3 . 1 6 6 , 3 1 !!!! €0,31 πάνω από το στοπ.

      Αυτό είναι οιωνός, δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά αν δε γυρίσει το δαμάλι να με κλείσει, αυτή τη θέση θα την κρατήσω πολύυυυυυ ψηλά.

      Διαγραφή
    4. Είναι να σε θέλει ...αν δεν σε θέλει την μαμησες...πολύ παλιά φίλος με μεγάλη θέση σε μετοχή στο Αμουρικα έμεινε απουλητος για 5 σεντσακια γιατί δεν του την κτυπησε στο πάνω και το πρωί βρέθηκε με -40%...

      Διαγραφή
    5. Έχει πλάκα που όσο πλησιάζει το μπιτικόνι στο ΑΤΗ του τα alts καταρρέουν, χαχαχα.
      Πηδούν οι ποντικοί από τα καράβια, προεξοφλώντας ότι ο Βασιλιάς θα φάει τάπα στην αντίσταση ...

      Βρε λεβεντομορτάκια, δε φυτεύετε κανά χωράφι πατάτες και ν'αφήσετε τα crypto καλύτερα?

      Διαγραφή
  13. Μαύρα συννεφάκια στο βασίλειο των growth wannabe innovators. Με τέτοιο Σπίκο και να μη ξεσαλώνουν, υπάρχει πρόμπλεμ. Για να δούμε ... κι άλλο πόνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετοιμάζονται οι τάπες...
      Στο λινκ που ανέβασε ο Alex για το δόρυ, είδα την AAPL με 38%!!!!!!!
      Mήπως κάτι βλέπουμε λάθος?

      Διαγραφή
    2. Υπομονη κε. Barren, δεν ανησυχω οσο βλεπω ολο το sector να πεφτει, ειτε ειναι 3D printing(DM), EV(PTRA,Volta), Chinese(Baba tech/fintech), E-Gaming(Sklz) ειτε Κανναβη(CLVR), ποσο μαλλον αν ειναι και πρωην SPAC, εκει κανει double combo και μας πηρε και μας σηκωσε.
      Αν δω μετοχες να αυτονομουνται με ζωνουν τα φιδια, που θα παει θα τελειωσει το bear market. Παντως για γαλοπουλα δε μας βλεπω, για ψωμι κι ελια μας βλεπω. Πασχα ισως αρνακι, αλλα 15Αυγουστο σιγουρο το ουζακι και τα θαλασσινα.

      Στη παρενθεση τυχαιες μετοχες αντιπροσωπευτικα.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Infiefunda συντασομαι...γι αυτό λοιπόν υπομονή Κύριοι δείχνοντας BARRIO(EN) υπομονή...

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα στην ομήγυρη! Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τις growth λεγάμενες κε Barren (λέει η Kathie και Chammath θα'ρθει η ώρα τους, σε 12-18 μήνες κλπ, ρίξτε μια ματιά να δείτε τι κάνουν αυτές οι πραγματικές growth: UPST, CELH, SWAV, SE, SNAP,DLO, AFRM, TASK, CFLT, CROX και για να συμπληρώσω 11άδα βάζω και την ZIM μέσα🧐
      Τώρα οι wannabe μπορεί και να μην be πότε naoum😉

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα κ. Cornelius. Κατ' αρχήν ο Chamathinio έκανε αναφορά ότι σε 12~18 μήνες max θα γ@@@θεί ο Δίας, όχι ότι θα τρέξουν. Τον γράφω στα τατάρια μου.

      Από αυτές που γράφετε κάποιες τις παρακολουθώ, αλλά το θέμα δεν είναι η εικόνα τους τώρα που τις ξέρει και η κουτσή Μαρία. Πριν από 1+ χρόνο πού ήταν? Όταν μας έδινε ο κ. Τάκης τη CELH στο πιάτο στα $4,5 πόσοι τη μυρίστηκαν πού θα πάει η δουλειά και καβάλησαν κι έμειναν πάνω? Τη SE μας την έδωσε στο ~$55, δεν ήταν ακόμα ερωτευμένο όλο το Fintwit μαζί της. Εγώ καβάλησα $58 και χαιρέτησα $147 γιατί στο P/S 35 έλεγα είναι ακριβή και θα διορθώσει. Τώρα, 150% πιο πάνω έχει P/S 26, δηλαδή έχει υπερδιπλώσει και είναι πιο φθηνή.

      Θέλω να πω, πως αν κηνυγάμε τις υπεραποδώσεις (εγώ αυτό θέλω να κάνω), θεωρώ πως πρέπει να έχουμε δύο βασικά πράγματα κατά νου :

      1. Πρέπει να καβαλήσουμε πριν η επίδοση της εταιρίας βγάζει μάτι, τόσο που να το χαμπαριάσει και η κομμώτριά μας. Αναγκαστικά θα πάρουμε μεγαλύτερο ρίσκο, κάποιες δε θα μας δικαιώσουν, τα δύο R πάνε παρέα.

      2. Πρέπει να έχουμε υπομονή και μακροχρόνιο σχεδιασμό, με παράλληλη στενή παρακολούθηση. Αλλιώς είναι αδύνατο να καρπωθείς αποδόσεις >*3~*5, παθαίνεις FOSI και την κάνεις.

      Άρα με αυτά κατά νου εγώ θα κάνω το πρώτο μεγάλο ταμείο τέλος του 2025 και ZBUCHAM τι λέει ο Chamathinio, η Cathie και όλη η αγορά για τα χαρτιά που έχω επιλέξει.
      ZBUCHAM αν η αγορά αποτιμά τη DM $1,3 bil EV με πωλήσεις $100 mil 2021 και growth >>100%, εγώ λέω ότι το 2025 θα παίζει $20~30 bil.
      ZBUCHAM αν θεωρεί τη U κολλημένη γιατί έχει ήδη κατακτήσει την αγορά mobile gaming και δεν έχει κέρδη, εγώ βλέπω την AWS του Metaverse, όταν κανείς δε θα θυμάται τι ήταν το internet.
      ZBUCHAM αν αποτιμά την ABNB ως Booking No2, εγώ βλέπω μια απίστευτα καινοτόμο, ανθεκτική και ευέλικτη εταιρία που φιλοδοξεί να μονοπωλήσει ΟΛΟ το φάσμα της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης/ ψυχαγωγίας.
      ZBUCHAM αν θεωρεί την PLTR εργολάβο δημοσίου ή σύμβουλο επιχειρήσεων, εγώ βλέπω ένα κτήνος του Big Data/ AI, που ετοιμάζεται να κατασπαράξει μετά το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα, θεωρώ πως θα χτυπήσει τρίλιον.
      ZBUCHAM αν θεωρεί την UPST ή τη SQUARE καλύτερη από τη SOFI, εγώ βλέπω την τράπεζα που οι HENRY σε 5~10 χρόνια που θα διαχειρίζονται την πλειοψηφία του πλούτου δε θα σκέφτονται καν να αλλάξουν.
      ZBUCHAM αν η αγορά μειδιά με τη JOBY που είναι pre rev, εγώ πιστεύω ότι σε 5~10 χρόνια αυτά τα διαόλια θα είναι πάνω από τα κεφάλια μας σε όλες τις μεγάλες πόλεις, η JOBY είναι η πιο ώριμη και σοβαρή και το 2025 θα αποτιμάται αναλόγως της UBER σήμερα.
      ZBUCHAM αν θεωρεί τη FUBO ακριβή και ζημιογόνο, εγώ βλέπω ένα αναπτυξιακό κτήνος που παίζει σε 4πλό ταμπλό : streaming, ad-tech, gaming, gambling και ακόμα δεν έχει ενεργοποιήσει το βαρύ της όπλο (gambling).
      ZBUCHAM αν έχασα τη SE θα παλέψω τη CPNG, αν έχασα τη CELH θα παλέψω τη ZVIA.

      Κάποιες δε θα με δικαιώσουν σίγουρα, ένα 20~30% επιτυχία και μια μέτρια διαχείριση θέλω για να πιάσω τους στόχους μου. Όταν θα βγάζουν και αυτές μάτι και θα είναι ερωτευμένο το Fintwit και το Reddit και θα είναι κερδοφόρες, εγώ θα τους τα φέρνω αργά και βασανιστικά στην κεφάλα.

      Για να μη μακρυγορώ άλλο, θεωρώ πως πρέπει να ρισκάρουμε με τη δική μας οπτική των πραγμάτων και γενικά ZBUCHAMS.

      Διαγραφή
    6. Κύριε Barren μιας και αναφέρατε τη JOBY .... τη LILM (Lilium) την έχετε δει;

      Διαγραφή
    7. Archer Aviation Inc. (ACHR)
      Υπαρχει και 3ος ανταγωνιστηςτου JOBY & LILM

      Διαγραφή
    8. Όχι ιδιαίτερα κ. Τάκη, αλλά νομίζω ότι είναι η έταιρη καλή περίπτωση στο Δυτικό κόσμο.
      Απλώς αποφεύγω σα το διάολο την Ευρώπη.
      Δηλαδή μετά από ΗΠΑ θα κοιτάξω SEA, μετά Αφρική, μετά Λατ. Αμερική, μετά Ινδία, μετά Κίνα και αν δε βρίσκω τίποτα επενδυτικά ενδιαφέρον σε αυτά τα μέρη μπορεί να ασχοληθώ με Ευρώπη. Μου βγάζει μια φορμόλη, μια ψοφαΐλα, κάτι σα να έχει ήδη πεθάνει και να μη της το λένε.

      Διαγραφή
    9. Η ARCHER κατηγορείται από τη WISK ότι το σχέδιο του eVTOL της (δεν έχει καν πρωτότυπο ακόμα) είναι κλεμμένο από αυτή από πρώην εργαζόμενό της και είναι στα δικαστήρια.
      Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, αλλά ποιος θέλει δράματα?

      Διαγραφή
    10. https://evtol.com/news/wisk-sues-archer-theft-evtol-design-trade-secrets/

      Διαγραφή
    11. Καλησπέρα! Είστ'ωραίος κε Barrren! Τα διαόλια στο Tel Aviv πετάνε ήδη εν τω μεταξύ🚁

      Διαγραφή
    12. Πάντως ο Musk είπε ότι εγκατέλειψε την ιδέα για τα ιπτάμενα, επειδή πιστεύει, ότι θα είναι πολύ ενοχλητικό όλο αυτό για τον άνθρωπο.

      Διαγραφή
  14. ΞΥΠΝΗΣΕ Η XPENG
    ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΥΠΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό κάνει φτηνότερη τη Polestar, αν
      και με 20 δις είναι ολίγο τσιμπημένη.

      Διαγραφή
  15. ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ.ΤΑΚΗ .ΓΙΑ ΤΗΝ HYZON ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ORCA ?H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ HYZON ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι η μετοχή θα πάει χαμηλότερα.
      Δεν πιστεύω τα περί εταιρείας απάτης. Όμως η εταιρεία δεν μπορεί ακόμη να βγάλει πωλήσεις για να βουλώσει στόματα .... αρα η μετοχή θα ταλαιπωρηθει.
      Ας βγάλει κανα δύο sec, να δούμε και τι θα δείξει και την κοιτάζω ξανά μετά απο κανένα 6μηνο.

      Ξαναζεσταμένο φαί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν θα έτρωγα.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς τα όσα είπε η ORCA είναι όλα αλήθεια. Του 60+%των μετοχών ανήκει στην HORIZON
      Ο περίφημος μεγάλoπελάτης πράγματι είναι εταιρεία της τελευταίας εβδομάδας ,που συστάθηκε για να πάρει επιδοτήσεις της κινέζικης κυβέρνησης. Και το χειρότερο ότι μπορεί να υπάρξει έρευνα της δικαιοσύνης. Η μόνη Ελπίδα να έχει αναπτύξει φορτηγά και κυψέλες?;! και να είναι έτοιμη να παράγει. Αν όχι και αυτό στο ένα δολάριο η και λιγότερο.

      Διαγραφή
  16. https://www.spachero.com/
    Εκπληκτικο σαιτ .Εχει ολα τα SPAC μαζεμενα
    Στοχους τιμων,αναλυσεις,S1 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΥΡΙΟΙ
    https://finance.yahoo.com/quote/HCTI?p=HCTI
    Μια μικρουλα εταιρεια SAAS στην υγεια μπηκε με IPO στα 4 την πεμπτη και επεσε στα 3.5
    Οποιος θα μπορουσε να την κοιταξει καλυτερα στα οικονομικα της ( Δεν το κατεχω ) θα μου εδινε χαρα μιας και εχουμε και ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έβλεπα το τελευταίο επεισόδιο του podcast "All In".
    Chamathinio:
    "Tech growth stocks are going down the toilet ...
    ... I 'm hedged ... it's a matter of 12~18 months".

    Όσο μπορεί να πάρει κανείς σοβαρά το φιδέμπορα βέβαια, αλλά εδώ δε φιδιάζει για να πουλήσει την πραμάτεια του όπως στο παρελθόν, δεν έχει όφελος από τέτοια δήλωση.
    Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κ. ΤΑΚΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ INSURANCE INDUSTRY.
    ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΈΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙLE ΣΤΑ 3 ΔΟΛΛΑΡΙΑ.
    65% ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Π.Χ. H LEMONADE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο Κ. BUTCHER.
    ΟΛΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ.

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομιζω πως το Insurance industry παει ασχημα, ισα ισα, βρισκεται σε ιστορικα υψηλα αν δει κανεις κολοσσους οπως MetLife, MKL, UnitedHealth Group κλπ.
      Το TechInsurance απο την αλλη λιωνει (Root, Hipo, Lmnd, Huiz και φυσικα Mile)
      Το τελευταιο διαστημα νιωθω πως εχουν παρει οσες growth εχουν μεγαλο exposure σε retail(μαριδα οπως εγω) και εβρισκονται σε τομεα με υψηλο CAGR και μας χτυπανε κατω σα χταποδια μεχρι να σπασουμε.

      Διαγραφή
  20. Από το twitter σχετικά με τον Ιταλό με τα σκουτεράκια. Πέθανα στο γέλιο.

    "$HLBZ will announce tomorrow that they bought Apple iPhones for their employees and set their web homepage to Tesla. Stock will go up another 20%."


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για την CLVR τι λέτε κ. Τάκη εχει αλλάξει κατι? Δεν ακολούθησε καθόλου τη Flora στην άνοδο αλλά μόνο στην πτώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θυμάμαι καλά κύριε Nek δεν την έχει για παρακολούθηση συνεχώς μαλιστα νομίζω την έχει κρύψει σε κάποιο χαρτοφυλάκιο για να μην την βλέπει και πολύ πολύ γιατί τα παλαβά της θα τα κάνει, εχω πολύ μικρή θέση με τιμή πάνω από 10,5 νομίζω 200 κομμάτια ( δεν ανοίγω το χαρτοφυλάκιο μου να δω ποσά για να μην δω αποτιμήσεις σήμερα κοιτάζω τα πάντα εκτός από το χαρτοφυλάκιο μου ).


      Κύριε Barren στα crypto έκανα μια αλλαγή xrp σε Luna στο πολύ μικρο σχεδόν δωρεάν χαρτοφυλάκιο που έχω σε αυτά!

      Διαγραφή
    2. Μόνο που διώξατε αυτή την αηδία το XRP είναι σοφή κίνηση. Δηλαδή κι ένα τσουβάλι σκ@τ@ να αγοράζατε με τα λεφτά θα ήταν καλύτερη επένδυση.

      Διαγραφή
    3. Εγώ πάλι λέω ότι η flora έχει βαρέσει game over και θα βρει τον τρόπο να πάει κάτω και απο το 3.

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα , κύριε Τάκη αν μου κάνει την χάρη να πάει 2,5 θα βγω αγοραστής στην Flora (να δω που θα βρω ρευστότητα!!!) ας εχω και Clvr , πιστεύω ότι η Flora θα δει το τριψήφιο σε βάθος χρόνου ενώ έχουν και διάθεση να την παίξουν στο ταμπλό όπως και ο τρελο-Ιταλός με τα πατίνια που την έκανε αεροπλάνο.

      Διαγραφή
    5. Ας ελπίσουμε το 6.61 να είναι ο πάτος της. Εγώ ίσως αυξήσω τη θέση μόνο αν πάει κάτω απο 5 για να φτιάξω το μ.ο. που είναι άσχημο τώρα.

      Διαγραφή
  22. Η MILE δείχνει να ψάχνει νέο ιστορικό χαμηλό, τη στιγμή που η αγορά δείχνει να ψάχνει νέο ιστορικό υψηλό.
    Αυτός θα μπορούσε να είναι και ο ορισμός στο λήμμα "σαπάκι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς μπλεξαμε έτσι με αυτή τη mile. Να πάρουμε τη ζημιά και να πάμε για άλλα; Πείτε καμιά γνώμη.

      Διαγραφή
    2. k. nek, έχω τρεις αρχές στη ζωή μου που ποτέ δεν παραβαίνω:

      1. Δεν κάνω ποτέ σήμερα μια δουλειά που μπορώ να κάνω αύριο.
      2. Δεν πληρώνω ποτέ για κάτι που μπορώ να έχω και τζάμπα.
      3. Δε χαρίζω ποτέ λεφτά σε Σριλανκανούς δισεκατομμυριούχους λαμόγια.

      Για μένα είναι θέμα αρχής να πάρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ από το τρισάπακο. Εν καιρώ.

      Διαγραφή
    3. Πως έμπλεξε έτσι η Mile με μας;

      Τέτοια γράφετε κύριε Barren και θα πατήσω κανένα enter να ΧΧπλασιάσω τη θέση μου.
      Αλλά θα περιμένω ...

      Διαγραφή
    4. Κι εγώ κ. Τάκη, επειδή έχω ξεμείνει από ρευστό θα περιμένω μήπως και μας πληρώνουν να τα πάρουμε. Ποτέ δεν ξέρεις.
      Στο μεταξύ η τεκμηριωμένη απάτη η κυραNKLA καμαρώνει στο 11,5! Ο ΜΟ IQ στην αγορά αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι κάτω του 80.

      Διαγραφή
  23. Κε Τάκη, στην XPEV είστε ακόμα μέσα; Την πιστεύετε;
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι όξω κύριε Διονύση, αλλά πιστεύω μακροπρόθεσμα είναι από τις καλές επιλογες .... όμως νομίζω ότι πλέον υπάρχουν πολύ φθηνότερες επιλογές.

      Διαγραφή
  24. Κυριε Τακη η Φουμπο καθε φορα που ακουμπαει το 30 παθαινει τρεμουλο...! Τι λετε αυτην την φορα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακά τα ψέματα, είναι ακριβή. Μην ξεχνάτε έχει ζημιές από τα μεικτά κέρδη.
      Όταν πείσει την αγορά .....θα πετάξει.

      Διαγραφή
    2. Να δείτε μια ηλεκτροπληξία που θα πάθει αν/όταν ξανακουμπήσει το $25 και πιθανότατα δε θα το ξαναπλησιάσει και ποτέ μετά.

      Διαγραφή
  25. Sofi το είπα ότι αξίζει να πουλήσεις στο 21+ για trading αλλά δεν το έκανα https://prnt.sc/1wrflik τελικά σήμερα βρήκε αντίσταση στην κατεχόμενη της σφήνας περίεργο δεν με γλέντησε μέχρι στιγμής η αγορά , εγώ κοιτάζω την διάσπαση που αν βγει θα δώσει μεγάλη κίνηση τουλάχιστον μέχρι το 33+ ελπίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Geopard, αναμένεται κάποια διάσπαση; Πότε;
      Κάπου έχασα το επεισόδιο.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Mickey η Sofi διαγραμματικά και μόνο πάνω από 21+ αν το κρατήσει κοιτάει τα 33+ , καλό σημείο εισόδου είναι το retest της κατερχόμενης στην σφήνα αν το κάνει , γιατί μπορει να φύγει με την μια πάνω αν και οι ταλαντωτές θέλουν αποθέρμανση για να μην έχουμε υπερβολές. Βλέποντας και κάνοντας η θεση μου στην Sofi ειναι 40% στο χαρτοφυλάκιο μου πλέον.

      Διαγραφή
  26. Κοίταζα το AH της PTRA στο GOOGLE και δείχνει να έκανε ένα spike στο 16,92!
    Έχει κάποιος άλλος εικόνα?
    Λες?
    Λες?
    Να σου φύγω και να κλαις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα κύριε Barren σωστό πρέπει να ειναι το καρφί αυτό μένει να δούμε τι είναι και τι μπορει αν σημαίνει αν και έγιναν πολύ λίγα κομμάτια στο ξεκάρφωτο https://prnt.sc/1wu5jbc , έχω μια μικρή θέση 200 κομμάτια με αγορά 9,06$


      https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/ptra/after-hours

      Διαγραφή
  27. Έκανα μια αυξησούλα 30% στη SURF γιατί την είχα μικρή (τη θέση).
    Να έχω να δίδω >$20.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δηλαδή σήμερα σα να λέμε σήμερα πάμε για νέο ΑΤΗ στα 3 βασικά assets ετούτου του πλανήτη.
    Ο Βασιλιάς BTC το 'κανε, ο Σπίκος είναι μιαν ανάσα και το ETH θέλει ένα 3% αλλά θεωρώ πως το 'χει για σήμερα.

    Άντε και στων κοριτσόνε μας αδέλφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απο ΙΒ ελαβα το πιο κάτω. Υπαρχει κατι ύποπτο η ειναι απλά μια τυπικη διαδικασία?
    By typing my signature and clicking 'Continue' below, I confirm that:

    (1) All information and/or documentation provided by me during the account application process is accurate, complete and up-to-date and that I intend Interactive Brokers to rely upon it; (2) I have read and understood all of the information provided to me by Interactive Brokers; (3) I consent and agree to the terms of all the above agreements and disclosures provided to me during the account application process: and (4) I understand and agree that my electronic signature is the legal equivalent of a manual written signature.
    Signature:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον ειχατε τον κωδικό ή τον ανοίγετε τώρα;

      Διαγραφή
    2. ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΡΘΕ Κ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

      Διαγραφή
  30. -10% η adma AH. Ανακοινώθηκε δημόσια προσφορά μετοχών χωρίς όρους για το Μέγεθος ή την τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, άρα στήνουμε στο -20% της όποιας τιμής. ( βλ.evfm προσφορά στο 1, έπαιζε συνεχώς στο 0.85, αμέσως μετά στο 1.38 και τώρα 0,7!!!!!

      Διαγραφή
  31. Καλησπέρα , τι έγινε με την Adma πάλι την έσκισαν στο after hours ξέρει κάποιος ? για μια προσφορά διάβασα αλλά δεν έβγαλα άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Τάκη τι λέτε για αύξηση θέσης στην ADMA...με μ.ο 1.14 είμαι και εχω πολύ ρευστότητα...

      Διαγραφή
    2. εγω πιστευω θα δει 0.8-0.9. 38% dilution ειναι πολυ.

      Διαγραφή
    3. Εγώ πιστεύω κύριε Gerry ότι με την.πρώτη ευκαιρία πρέπει να βγούμε είτε με κέρδη (όσοι μπήκαν ή αύξησαν θέση στα χαμηλά) είτε με ζημίες.

      Εχθές, στο after market, κάποιοι αγόρασαν 1 εκατομμύριο μετοχές πέριξ του 1.
      Ας δούμε μέχρι που μπορεί να πάει το παίγνιο και όξω.

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα , κύριε Τάκη τα 10$ δεν υπάρχουν πλέον στο τραπέζι να υποθέσω?

      Διαγραφή
    5. 50 εκατομμύρια θα εκδοθούν στο 1 .... δεν πιστεύω ότι θα βάλουν μέσα κόσμο και θα μπορέσουν να ξεφορτώσουν εύκολα 50 μιλιούνια τεμάχια.
      Πρέπει να γίνει παίγνιο ... για να πέσει το άδειασμα.

      Διαγραφή
    6. Κύριε Geopard στο Αμέρικα πάντα υπάρχουν στο τραπέζι όλα τα νούμερα.
      Το θέμα είναι οι εταιρείες να αναπτυχθούν .... όσες δεν μπορέσουν θα γίνουν ΜΙΓες.

      Διαγραφή
    7. Κύριε Τάκη μια εκτίμηση μέχρι που θα την πάνε τώρα για το παίγνιο? Βέβαια η αγορά έχει την τάση να μας κάνει ρόμπες και κανένας δεν τολμάει να κάνει εύκολα προβλέψεις.

      Διαγραφή
    8. 1,5 με 1,7 θα μπορούσαν να την στείλουν.
      Αν συνδυάσουν και μια καλή είδηαη ίσως και λίγο παραπάνω.

      Διαγραφή
    9. Κύριε Τάκη το πιθανότερο να βιαστηκα που έδωσα χθές την μισή μου θέση με ένα 14% intraday... Όμως ό πειρασμός να φέρω τον μ.ο με 0.90 και να δω το υπόλοιπο έργο από την Σουίτα του στάδιου ήταν μεγάλος...τώρα βάσει του σχολείου σας και του σχολίου σας σίγουρα στην επόμενη αγριάδα οξω και στην πανταλονα...από ευκαιρίες στην χώρα της ευκαιρίας άλλο τίποτα...

      Διαγραφή
    10. Α... αύξησα κατά 30% MILE στο 3,40...εδώ πιστεύω πως θα δούμε αγριαδες κάποια στιγμή...

      Διαγραφή
    11. Καλά πήγε και αυτό κύριε Gerry...

      Διαγραφή
    12. Ελάτε τώρα κ. Psarakas, με ένα -4% πάτε να βγάλετε γούστα?

      Θέλετε να σας απαριθμήσω μερικές δικές μου χοντρές ήττες να παίξετε μια περιποιημένη?

      Διαγραφή
    13. Το λέω γιατί το μεγαλύτερο σαπακι μας κορόιδεψε χθες και έκανε ένα +9%. Ευτυχώς σήμερα επέστρεψε στα συνηθισμένα του και επέστρεψε στα γνωστά -9%.

      Διαγραφή
    14. Κοιτάξτε μην τυχόν στα ψηλά εμφανιστείτε φορτωμένος και κομπάζετε ότι είστε μάγκας στις αγορές ..... γιατί εκεί θα γελάσει και το τελευταίο παρδαλό κατσίκι.

      Διαγραφή
    15. Όταν σας ζητήσω δανεικά η συμπάθεια κύριε psarakas σας παρακαλώ μη μου δώσετε...καλή η πρόταση που έχει ο κύριος BARREN για σας αλλά αν θέλετε να βγάλετε τα απωθημένα μας έχω πολύ καλύτερη...ΕΧΩ ΒΓΆΛΕΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΦΡΆΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΤΑΚΗ ΕΔΏ ΣΤΟ ΑΜΟΥΡΙΚΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΑΑΜΕΝΟ ΠΡΙΝ 3 4 ΧΡΌΝΑΚΙΑ ...ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΜΌΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΚΤΙΝΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΟΛΟΟΟΟΟ Α ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΔΙΟΝΎΣΟΥ...

      Διαγραφή
    16. Έχω πει ότι έχω αγοράσει στα 7.06 και την επόμενη μέρα ξύπνησα με -28%. Τώρα να κάνω μουαγιεν σε αυτό το χρεπι, το σκέφτομαι αλλά κάθε φορά που το σκέφτομαι λέω έχει ακόμα 3 δολλάρια για να φτάσει στον πάτο...

      Διαγραφή
    17. Πάντως κύριε Psarakas σαν ο γηραιότερος εδώ μέσα θα σας πω αυτό:Την εποχή της τεχνικής νοημοσύνης των προσεδαφισεων στον Άρη διαστημικών λεωφορείων etc ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι μάλλον HOMO Σάπιοι που για να την βρουν ψάχνουν τι μπορεί να έχει κάνει λάθος στην Αγορά κάποιος παίχτης η όπου αλλού για να του την πουν ΈΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΆΕΙ...,και το χειρότερο ξέρετε κύριε Psarakas ποίο είναι? Υπάρχουν και εισαστε πολλοί...Α και κάτι άλλο μήπως μπορέσω και σας βοηθήσω και έρθετε στον κόσμο των HOMO SAPIENS...Σ αυτό εδώ το μαγαζί που μας φιλοξενεί ο Κύριος ΤΆΚΗΣ η συντριπτική πλειοψηφία μας δεν ασχολούμαστε με το ποιος την έχει μεγαλύτερη οπότε δεν ιδρώνει κανενός το αυτί 👂 ότι και γραφτεί...σε λάθος γήπεδο ήρθατε... εμείς παίζουμε σε χαλίκι και όχι σε χόρτο...για αυτό προσοχή μην πέσετε γιατί τσούζει... φιλικά όπως φιλικά πιστεύω γράφετε και εσείς ..λέμε τώρα..

      Διαγραφή
    18. Ποιά τεχνητή νοημοσύνη λεμε τώρα ....μερικοί με αυτά που γράφουν αποδεικνύουν ότι υπάρχει και η μηδενική νοημοσύνη.

      Διαγραφή
  32. Από τις μετοχές που έχω καλή θέση με πολύ μακροπρόθεσμη οπτική, αυτή που με ανησυχεί περισσότερο βραχυπρόθεσμα είναι η PLTR. Μετά από αποτυχημένο breakout στο 27,5 που έδειχνε να την πηγαίνει καρφί στην περιοχή του $40 (αν. ΩΚΩ), στα πλαίσια ενός κύμματος 3/(3), γύρισε βίαια και βρήκε στήριξη στην ανοδική γραμμή τάσης (23~24) και δείχνει να μη μπορεί να ξεκολλήσει παρά το καλό κλίμα.

    Τεχνικά έχει πλέον προβάδισμα το κακό σενάριο, δηλαδή από το 29,30 να ξεκίνησε μεγάλο κύμμα C, στου οποίου τώρα βρισκόμαστε στο 4 και θα μπορούσε να την οδηγήσει οπουδήποτε στο διάστημα 15~19. Για να ακυρωθεί, νομίζω ότι θα πρέπει να βρει μια τελευταία στήριξη στη γραμμή τάσης (23,6~23,7) όπου και θα κλείσει το γκαπάκι και μετά να απογειωθεί κυριολεκτικά. Αν χάσει τη γραμμή τάσης, μάλλον πάμε για τα χαμηλότερα επίπεδα.

    Με το βλέμμα λοιπόν στο 2025 και την εταιρία να τρέχει με growth 50%, να είναι ζημιογόνος αλλά με θετικές ελεύθερες ροές και χωρίς ανταγωνισμό σε ένα κλάδο που καλπάζει, λέω:
    Μακάρι να τη βρω και στο $15 να φορτώσω ανελέητα.

    Στο μεταξύ οι αναλυταράδες την έχουν sell με στόχους έως και $18.
    Από πρόσφατη ομιλία του τσίου του Αλεκάρα του Καρπ σε εργαζομένους, χωρίς σχόλια:

    "There is no reason this company should not be 20 times bigger.
    ...
    We launched Foundry which is definitely, inarguably the most successful product in the world in what we do. By the way, in any other company it would be 400 products with 1000 sales people on each one.
    ...
    We were able to get to the public markets without selling our souls to the vicious, vacuous and otherwise idiotic forces of banking."

    Μετάφραση:
    "Δεν υπάρχει λόγος αυτή η εταιρία να μην 20πλασιάσει τα μεγέθη της.
    ...
    Βγάλαμε στην αγορά το Foundry που είναι απόλυτα, αδιαμφισβήτητα το πιο επιτυχημένο προϊόν στον κόσμο σε αυτό που κάνουμε. Παρεμπιπτόντως κάθε άλλη εταιρία θα χρειαζόταν 400 διαφορετικά προϊόντα με 1000 πωλητές στο καθένα.
    ...
    Κατορθώσαμε να βγούμε στις αγορές χωρίς να πουλήσουμε την ψυχή μας στις φαύλες, κενές και γενικά ηλίθιες τραπεζικές δυνάμεις."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η ZVIA αν δε γυρίσει άμεσα και δυνατά, ειδικά αν χάσει το 10,74 δείχνει ταλαιπωρία, παλιά μου τέχνη κόσκινο.

      Πάντως, αν διαλυθεί με ταυτόχρονη άνοδο της Μιλιώς από το Κωσταλέξι σε ζώνη πωλήσεων, θα πω κι ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. H Μιλιώ παρεμπιπτόντως είναι στο όριο διάσπασης της καθοδικής σφήνας, στο ~3,54. έφαγε μια πρώτη τάπα αλλά το ξαναπαλεύει.
      Όχι ότι δε διασπάστηκαν σφήνες και μετά συνέχισαν κάτω, αλλά τα καλά κορίτσα συνήθως απογειώνονται.

      Διαγραφή
    3. Θα πάρω και άλλα.
      Μου αρέσουν τα καλά κορίτσια ειδικά όταν είναι σεμνά.

      Διαγραφή
    4. Κε Barren η Palantir έχει 1,9 δις μετοχές και διαθέτει στους υπαλλήλους της επιπλέον άλλες σχεδόν 600εκ ως αποζημίωση. Είναι dilution 30% για τους υφιστάμενους μετόχους. Επίσης στις οικονομικές καταστάσεις τα έχει αποκλείσει για τον υπολογισμό της κεφαλαιοποιησης κ της ζημίας/κέρδους ανά μετοχή. Αν η αγορά θεωρεί σημαντικό αυτό το dilution ίσως γι'αυτό δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Προσωπικά πιστεύω ότι έχει τεράστιες προοπτικές κ κάτω από τα 20 (αν έρθει φυσικά) θα κάνω 1η αγορά. Εσείς τι λέτε;

      Διαγραφή
    5. Ναι, το θηριώδες dilution είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μάλλον. Αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αφενός η PLTR έχει δημιουργήσει και δημιουργεί προϊόντα στην αιχμή μιας τεχνολογίας που εκτοξεύεται, άρα χρειάζεται τους καλύτερους του είδους, για τους οποίους γίνεται κυριολεκτικά σφαγή στις ΗΠΑ. Αφετέρου, διαβάζοντας κριτικές εργαζομένων στο Glassdoor, φαίνεται πως η εργασία στην PLTR είναι ένα δημιουργικό, εξαντλητικό μαρτύριο, άρα χρειάζονται και σοβαρά κίνητρα.

      Εγώ θα το υπομείνω γιατί η στόχευση είναι πολύ μακροπρόθεσμη, η θέση θα δουλεύεται για χρόνια. Το μεγάλο στοίχημα είναι να κατακτήσει και τον ιδιωτικό τομέα, από εκεί θα έρθει το πολύ χρήμα. Σε αυτό το πλαίσιο μου αρέσει και η στρατηγικής της να επενδύει σε αρκετές startups, με τις οποίες κλείνει ταυτόχρονα και συμβόλαια για το Foundry. Αν με τη βοήθειά της πετύχουν θα έχει διπλό κέρδος, από την επένδυση, αλλά και τη διαφήμιση / διείσδυση των προϊόντων της. Εν πολλοίς να ξέρετε η είσοδος της στην αγορά έγινε και ως ένα είδος διαφήμισης για να επεκταθεί στον ιδιωτικό τομέα.

      Στο δικό μου Χ/Φ είναι ήδη στην 3η θέση με ΜΟ 21,5 και αν γυρίσει προς 15~18 θα φορτώσω και άλλα πολλά. Αλλά και πάνω να φύγει θα αναζητήσω τον τρόπο να αυξήσω θέση με το μικρότερο δυνατό κόστος. Δε στέκομαι στο τι θα γίνει φέτος και του χρόνου, για μένα εντός 10ετίας το μαγαζί θα χτυπήσει τρίλιον, βάλτε αν θέλετε και 50% dilution (αν αλλάξει η τιμή επίπεδα θα γίνεται όλο και λιγότερο), μιλάμε για >*10.

      Το μαγαζί το κουμαντάρει ο Πέτρος ο Μέγας (ο Thiel) και κοιμάμαι ήσυχος.

      Διαγραφή
    6. Από ότι βλέπω σήμερα κ. Barren Wuffett Η Μιλιώ είναι κακο κορίτσι.

      Διαγραφή
    7. Mου αρέσουν και τα κακά κορίτσια, γιατί δεν είναι σεμνά.

      Διαγραφή
    8. Μπαα, ούτε κακό ούτε καλό, Κωσταλέξι είναι.

      Μου θυμίζει κάτι κορίτσα που είχαμε στο σχολείο, με γυαλάκια, σιδεράκια, τη φωνή τους δε την ξέραμε, ούτε καλά ούτε κακά, αδιάφορα.
      Μετά τις είδαμε στο 2ο έτος φοιτητές χωρίς γυαλάκια, χωρίς σιδεράκια, με τη φουστίτσα λίγο κάτω από τον αφαλό και αφού είχαν συστηθεί με τον κ. Στρινγκ και τον κ. Μπέο, ανεβασμένες στα τραπέζια στα τοπικά μπουζούκια.

      Και ξέρετε ποιοι τις γλέντησαν ε? Εκείνοι που ήταν καλοί μαζί τους τα πέτρινα χρόνια.

      Διαγραφή
    9. Για το άλλο κακο κορίτσι την Kubient, Inc. (KBNT) τη λέτε κ Τάκη?

      Διαγραφή
  33. Ενδιαφέρον είναι και η LYFT (σαν την UBER).
    Αν ομαλοποιηθεί η κατάσταση στις ΗΠΑ με την πανδημία μπορεί να αποδώσει πολύ αυτό το χαρτί.
    Τιμή εισόδου κοντά στο 80.Τώρα η μετοχή είναι στο 49.41.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλημέρα στην ομήγυρη! Η TASK κάνει secondary offering στα 63,50, ευκαιρία για αγορές 🧐

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έριξα μια μυτια στο 1.04 και τα ξεφόρτωσαν στο 1.23 ...μένω με τα υπόλοιπα 5000 με μ.ο 0.90..ας την κάνουν ότι γουστάρουν τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δείτε την καινούργια πλατφόρμα του Donald trump digital world ( DWAC ) εκτοξεύτηκε σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Intraday 4πλωμα? Τι κάνουμε εμείς αδέρφια?
      Του Trump είπατε είναι? Α ρε 'mmmmmurica, να βλέπεις τι έχασες...

      Διαγραφή
    2. Digital World Acquisition (DWAC) is at 41.49 (+316.57%)
      http://www.investing.com/equities/digital-world-acquisition?utm_source=investing_app&utm_medium=share_link&utm_campaign=share_instrument .Δείτε εδώ τι γίνεται πύραυλος

      Διαγραφή
    3. https://www.vice.com/en/article/5dgm5k/truth-social-is-mastodon-trump

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα στην ομήγυρη! Πίνω στην υγειά του προέδρου απόψε, του βαψομαλλιά του λεγάμενου!
      TASK πήρε κάνεις; Και DLO μια απ'τα ίδια secondary offering στα 52,50, είναι στα χαμηλά τους σήμερα και οι δύο, τα offerings κλείνουν την Δεύτερα, δεν ξέρω αν θα ξαναδούν αυτές τις τιμές...🧐

      Διαγραφή
    5. Εγώ δεν πήρα TASK (είμαι ψιλοντεφραγκέ ούτως ή άλλως), αλλά όπως τη βλέπω είναι πολύ πιθανό να δικαιωθείτε.

      Διαγραφή
    6. Ποτέ short στο Αμέρικα.
      Μόνοι οι επαγγελματίες μεγάλοι του χώρου σορτάρουν στο Αμέρικα. Όλοι οι υπόλοιποι σορταδόροι είναι ξεβράκωτοι.

      https://www.marketwatch.com/investing/stock/dwac?mod=over_search

      Διαγραφή
    7. Καλησπέρα , εγω πηρα στο 14 $ to warant ομως DWACW . το οποιο εκλεισε στο + 2113 % !!! παρακαλώ . Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ενημερώσω , αν και δεν το ήθελα σε τέτοια δυσθεώρητα ύψη.

      Απο αυτό όμως έχω να σχολιάσω οτι σε spac ( οπως π.χ CHAMATH PALIHAPITIYA και που δεν εχουν ανακοινώσει ακομη συγχωνεύσεις ) μήπως θα ητανε καλύτερα να πάμε στο warant .( η τουλάχιστον να μπει αμμεσα σε watch list την ημέρα εκείνη ) Π.Χ αν πιστευεις ( τυχαιο το παραδειγμα ) οτι οταν ανακοινώσει καποια συμφωνια συγχώνευσης το IPOD και κανει κανένα + 40 % τοτε το warant θα πετάξεi σιγουρα !!! Χωρίς να εχω τους ορους εξασκήσεως σε κανένα , απλα το βιώνω τωρα και σας το μεταφέρω. DWACW = 42 $ και + 200% περίπου ,λέω να μείνω λίγο ακόμη.... να αρχίσει η συνεδρίαση και βλέπουμε.

      Διαγραφή
    8. Αφου δεν μας αρεσε το 70 $ , καλό και το 48$ . Μηδενισμός θέσης .

      Διαγραφή
    9. Δεν θα συμφωνήσω κύριε οικοδεσπότα με αφορισμούς και γενικεύσεις. Προσωπικά έχω πληρωθεί πολύ καλά σορτάροντας (με μέτρο) αρκετές κραυγαλέες στρεβλώσεις. Απλά, όπως και στο long άλλωστε, θέλει συνετή διαχείρηση στις ποσότητες (no YOLO's) και μαξιλάρι από πίσω για την τακτική διαχείρηση της θέσης.
      Όσον αφορά τη συγκεκριμένη μια και το ανέφερα, να ενημερώσω τα short έκλεισαν χθες (προφανώς) πριν το κλείσιμο, χωρίς αξιόλογα αποτελέσματα. Επιχειρήθηκε να ανοιχθούν πάλι σήμερα αρκετά ψηλότερα. Δυστυχώς, παρότι είχαν στηθεί limit εντολές (όταν εισήχθησαν υπήρχαν διαθέσιμα για δανισμό+πώληση), δεν εκτελέστηκε λόγω μη διαθέσιμων κομματιών τη στιγμή που ικανοποιήθηκε η τιμή για την πώληση! Δυστυχώς το ib δεν δίνει τη δυνατότητα να δανιστείς τα κομμάτια χωρίς ταυτόχρονα να τα πουλήσεις, (για να τα έχεις διαθέσιμα προς πώληση όταν θέλεις). Αρκετές δε φορές, όταν όντως είναι ώρα για short, δεν υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια..

      Διαγραφή
  37. Με Skillz ξέρει κάνειςτι γίνεται σήμερα;; θα έχει συνέχεια ή να αρχίσουμε να ξεφορτωνουμε λίγο σιγά σιγα προς αποφυγει χειρότερων κ δημιουργίας ρευστότητας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω ειμαι πολυ θετικος ως προς την σκυλα. Ολα οσα γραφονται δεξια και αριστερα ειναι απλα θορυβος. Η σκυλα ακολουθει το προγραμμα της κανονικα και θα εχει μειωμενα κοστη διαφημισης με την εξαγορα που εκανε. Τα παιχνιδια που εχει βαλει τελευταια το τριβια και το BBΗ εχουν τρελη απηχηση στο κοινο. Επισης ερχονται και αλλα μεγαλα παιχνιδια οσονουπο. Εγω μονο προσθετω στις ευκαιριες που εδωσε. Θα δουμε μεγαλες αλλαγες τασης μεσα στο 2022 και το υπογραφω αυτο σαν νεοπας που ειμαι. Αν διαψευθω απλα καντε οτι δε το διαβασατε ποτε.

      Διαγραφή
  38. Και εγώ skillz δεν πουλάω καθόλου πιστεύω ότι θα ανεβεί παρά πολύ εάν μπορούσε να πάει πάλι στο 8 ώστε να πρόσθετα και άλλες θα το έκανα με κλειστά μάτια. Skillz και Sofi είναι τοπ για εμένα και για μακροπρόθεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΙ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤRUMP ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ! ΦΟΒΕΡΟ!! ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΑ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σας ευχαριστω κ Γεωπόνε και Barren για τις απαντήσεις σας. Ξέρετε όταν τρώς ενα -50% + γίνεσαι ευκολα λιποψυχος και με τη πρωτη ευκαιρία σκέφτεσαι να την κάνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν ο Barren, ο Berren ήταν, χαχχαχα.
      Αλλά να ενώσω δυνάμεις, κι εγώ κρατώ, η διαχείριση θα γίνει μακροπρόθεσμα εωσότου κάποια στιγμή βρεθώ με ΜΤΚ αρκετά πιο κάτω από την τρέχουσα τιμή της και θα γίνει η SKLZ το putanaki μου μαζί με αρκετές άλλες στο χαρέμι. Δε βιάζομαι.

      Διαγραφή
    2. Γλώσσα λανθάνουσα.. Ίσως επειδή ήθελα την άποψη σας. Και εγω δηλώνω παραμένοντας μέχρι τουλάχιστον το κόστος κτήσης.
      Κ. Berren33 σας σας ευχαριστω και καλό μας κουράγιο!

      Διαγραφή
    3. Ντροπή και αισχος Κύριε BARREN μου... τι εκφράσεις είναι αυτές?σας διαβάζουν άνθρωποι κάποιας ηλικίας πχ η αφεντια μου ... Κύριε ΤΑΚΗ στο μπαλαουρο μέχρι την λήξη της συνεδρίασης για νά συνετίσει και τους άλλους δύο ��������

      Διαγραφή
    4. Σημαίνει "αδελφή ψυχή" στα Ιαπωνικά κ. Gerry, παρεξηγήσατε.

      Διαγραφή
    5. Είπα και γω κύριε BARREN...ένας τόσος εξαίρετος νέος να εκπίπτει του επιπέδου τού... Σας έχω τουλάχιστον απόφοιτο της Αν σχολής "καλών" τεχνών...μη σας πως και της Θεολογικής σχολής της Χάλκης..

      Διαγραφή
  41. Αν και με έχει κάνει πολλάκις κι εμένα ρόμπα η αγορά όταν μιλάω, το βλέπετε ότι η Redwire σκαρφλώνει με σάπιους όγκους, ε;


    DWAC, είχα ευκαιρία να πάρω στα 18$, αλλα λέω "τι μακακίες πάω να κάνω, ανεβαινει 80% ήδη" Πριν λιγο στο after hours έπιασε 74$ . Μαλλον έχω πολυ ευρωπαϊκό μυαλό γι' αυτήν την αγορά χαχα. Συγχαρητήρια σε όσους μπήκαν. Και κράτησαν.

    Αντε ρε ASTS, τι ζητάμε, κάτι ανάλογο. Και κανε το και σε μια βδομάδα, όχι ρε μια μερα.


    Να ακολουθήσετε, όσοι δεν το έχετε κανει, τον @spacpanpanman στο twitter. Τρελά βοηθητικός ο τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @spacanpanman μάλλον αυτόν θα εννοείται .....

      @spacanpanman
      ...$DWAC massive volume will likely turnover all the arbs (28.7M shares) before open. I bought a warrant position at 1.87 average. Seems like once arbs are done selling this could lift.
      3:30 PM · Oct 21, 2021·Twitter for iPhone...

      https://twitter.com/spacanpanman/status/1451163987106799624

      Ευκολάκι για την επόμενη φορά . Να στε καλά κ .Bugs_Bunny.

      Διαγραφή
  42. Το US10YR yield στα πρόθυρα πολύ άσχημου breakout, πάνω από 1,70 δίνει στόχο έως και 3 ...
    Στο μεταξύ τα κουμούνια που διοικούν τις ΗΠΑ ετοιμάζονται για το μεγαλύτερο πάρτυ κυβερνητικής σπατάλης ever και το πιθανότερο είναι να τη σκαπουλάρουν με το μόνο τρόπο που ξέρουν : να υποτιμήσουν κι άλλο το δολλάριο.

    Πολύ άσχημο κλίμα για τις μικρές growth, άη λάηκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Σπίκος σε νέο ΑΤΗ και τα risk on assets (crypto, small cap growth) δείχνουν μετά από συντονισμένα fake breakouts-bulltraps να βαράνε διάλυση.

      Ο Mr Market έχει βαλθεί να κατακτήσω το 4ο επίπεδο Νιρβάνας.
      ZBUCHAM, AMMMMMMMMMMMMM

      Διαγραφή
  43. Digital World Acquisition (DWAC) is at 131.90 (+189.89%)
    http://www.investing.com/equities/digital-world-acquisition?utm_source=investing_app&utm_medium=share_link&utm_campaign=share_instrument

    Απίστευτο έχει κολλήσει εδώ και 25 λεπτά που θα πάει αυτή η μετοχή 131,90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Snap (SNAP) is at 56.18 (-25.20%)
    http://www.investing.com/equities/snap-inc?utm_source=investing_app&utm_medium=share_link&utm_campaign=share_instrument

    Οποίος ενδιαφέρεται για την Snapchat ήτανε στο 75 και έχει πέσει στο 56

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έκανα μια αυξησούλα 30% Magnite (MGNI), μια και μου την προσέφερε ο Mr Market στο -11%.
    ΜΟ=>29,45 και αν θέλει και πιο κάτω εδώ είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυο τινα,
      ειτε εχετε πολλες δεκαδες μετοχες στο χαρτοφυλακιο κε. Barren ειτε εχουμε μεγαλη επικαλυψη. Το ιδιο εκανα και εγω σημερα, ενισχυσα και εριξα το μεσο ορο εκει γυρω στο 29. Δε με επεισε η ιστορια με το cookieless κοσμο και οι δηλωσεις Σναπ περι Απλ, ετσι και αλλιως παιζει τη μεγαλη μπαλα στο CTV.

      Αλλες κινησεις σημερα, μειωσα Σκιλζ, κυριως τα κομματια που ειχα παρει κατω απο 10 και τα γυρισα σε DM. Επισης μειωσα Xpeng και αυξησα Fubo. Τις πιστευω ολες, αλλα πρωτα απο ολα βλεπω πολυ πονο ακομα, νομιζω οτι αυτο που ειδαμε τελευταια ηταν bull trap και κατα δευτερον θελω να εχω ισορροπημενο χαρτοφυλακιο. Ημουν way too invested σε Skillz/Xpeng.

      Διαγραφή
  46. Deutsche Bank AG Makes New Investment in Lordstown Motors Corp. Αγοράζει η Deutsch Bank φίλοι?? Αν υπάρχει ελπίδα για endurance εδω που βρίσκεται θα πρόκειται για μοναδική ευκαιρία. Τι λέτε κ. Τάκη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ξερει κανεις καποιο σαιτ χωρις συνδρομη που να μπορω να δω τον αριθμο μετοχων μιας εταιριας ανα τριμηνο? ποσο dilution δηλαδη πεφτει με τον καιρο.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂