Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Perion Network

Perion Network  .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό PERI ... εδώ ....

Presentation Perion ... εδώ ...
Investors Perion ... εδώ ...

Αριθμός μετοχών : 48,42 εκατομμύρια

Τομέας : Ψηφιακή Διαφήμιση - AdTech
Αριθμός υπαλλήλων : 420

Προηγούμενη αναφορά ... εδώ ... και ... εδώ ...

Δραστηριότητα : Η Perion είναι μία παγκόσμια καινοτόμος εταιρία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στη ψηφιακή διαφήμιση και στους τρεις βασικούς πυλώνες της ψηφιακής διαφήμισης, στην αναζήτηση διαφημίσεων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην προβολή/βίντεο/CTV, αντιπροσωπεύοντας μια αγορά άνω των 700 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει εξατομικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις διαφήμισης σε διάφορους κλάδους.


Γιατί η μετοχή πέφτει;
Στις αρχές Ιουνίου 2024 η Perion ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία αναζήτησης διαδικτύου Bing της Microsoft την ειδοποίησε για την απόφασή της να "αποκλείσει έναν αριθμό εκδοτών από την αγορά διανομής αναζήτησης''.

Η Perion προειδοποίησε ότι τα έσοδα από την αναζήτηση από την Bing προβλέπεται να αντιπροσωπεύουν το 5% των εσόδων της το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Η Microsoft υπήρξε βασικός συνεργάτης για το Perion, αντιπροσωπεύοντας το 35% των κορυφαίων αποδόσεων της το 2022.

«Οι πρόσφατες αλλαγές που εφάρμοσε η Microsoft Bing στην αγορά διανομής της Αναζήτησης είναι ατυχείς και επηρέασαν σημαντικά την επιχείρησή μας στο Search Advertising», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Perion, Tal Jacobson.

Η Perion μείωσε την πρόβλεψή της για έσοδα για το δεύτερο τρίμηνο στα 106 έως 108 εκατομμύρια δολάρια, από την προηγούμενη προοπτική των 118 έως 122 εκατομμύρια δολάρια.
Για το οικονομικό έτος 2024, η οδηγία των εσόδων είναι τώρα 490 - 510 εκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με προηγούμενες προβλέψεις για 590 - 610 εκατομμύρια δολάρια που είχαν μειωθεί προηγουμένως τον Απρίλιο λόγω αλλαγών στο μοντέλο τιμολόγησης διαφημίσεων της Bing.

Είναι φανερό πως η μετοχή επλήγη σκληρά από την απόφαση της Microsoft  να αλλάξει τον τρόπο πληρωμής της Perion σε συνάρτηση με τα έσοδα από την αναζήτηση του Bing. Στη συνέχεια, η λήψη της απόφασης να εξαλειφθούν όλα τα αναγνωρίσιμα MFA από τις αναζητήσεις (ιστότοποι τύπου Made For Advertising ), οι οποίες περιλάμβαναν μια μονάδα Perion που αντιπροσώπευε  το 35% των εσόδων της εταιρία, σύμφωνα με τη διοίκηση. Με τον υπαινιγμό σκιερών πρακτικών, η Perion αναγκάζεται να κλείσει αμέσως αυτή τη μονάδα.

Με το δίκτυο ιστότοπων της εταιρείας να κλείνει και πλέον να αποκλείεται από την αγορά διανομής αναζήτησης της Bing, η Perion δεν παράγει πλέον έσοδα από αυτές τις δραστηριότητες και κατά συνέπεια μείωσε την κορυφαία καθοδήγησή της κατά άλλα 100 εκατομμύρια. Αυτό είναι απογοητευτικό και μηδενίζει την ισχυρή ανάπτυξη και την υψηλή κερδοφορία της εταιρείας. Επιπλέον, η καταστροφή του τμήματος αναζήτησης φαίνεται να έχει επηρεάσει τη βασική διαφημιστική δραστηριότητα της εταιρείας, με τους πελάτες της πιθανότατα να τραβούν τους προϋπολογισμούς τους σε μια προσπάθεια να αποφύγουν πιθανή συσχέτιση με τις πρακτικές MFA της εταιρείας. 

Καθώς τα έσοδα από το Microsoft Bing έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, το βασικό διαφημιστικό τμήμα του Perion φαίνεται αρκετά κακό, με το προσαρμοσμένο περιθώριο EBITDA να φθάνει στο 10%.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό και με μια συνολική επιβράδυνση στις δραστηριότητές της AdTech, οδήγησε την μετοχή σε πτώση που έχει φθάσει σε ετήσια βάση στο 80%.

Με τη βασική συνεργασία με το Microsoft Bing να είναι ουσιαστικά νεκρή, η Perion Network θα πρέπει να βασίζεται στη διαφημιστική της δραστηριότητα χαμηλού περιθωρίου κέρδους στο μέλλον, η οποία προφανώς αντιμετωπίζει υφεσιακούς ανέμους.
Οι ρυθμοί αύξησης των εσόδων της Perion το 2024 γίνονται αρνητικοί, καθώς η Perion έχασε την πολυπόθητη συνεργασία της με τη Microsoft Bing.

Η απώλεια του Bing ήταν το καρφί στο φέρετρο για τη μετοχή.

Ακόμη και τώρα που η Perion διαπραγματεύεται κάτω από την αξία των μετρητών της και ενώ υπάρχει ενεργό πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών, οι επενδυτές προβληματίζονται για την πορεία της μετοχής καθώς οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές της εταιρείας παραμένουν θολές.

Για το δεύτερο τρίμηνο του 2024, τα έσοδα ήταν 108,691 εκατομμύρια δολάρια, από 178,47 εκατομμύρια το Q2 2023, σημειώνοντας μείωση 39% σε ετήσια βάση.
Το προσαρμοσμένο EBITDA ανήλθε σε 7,699 εκατομμύρια δολάρια, από 41,243 εκατομμύρια το Q2 2023, σημειώνοντας μείωση 81% σε ετήσια βάση.


Η απώλεια των υπηρεσιών αναζήτησης του Bing είχε ως αποτέλεσμα το περιθώριο του προσαρμοσμένου EBITDA να πέσει στο 7% , από 23,1% το Q2 2023 και το περιθώριο στο ex-TAC ​​15%. 

Στο δεύτερο τρίμηνο του 2024 η PERI κατέγραψε ζημιά 6,209 εκατομμυρίων δολαρίων, μετά από 4 χρόνια και 13 κερδοφόρα τρίμηνα.

Δίχως το Bing η Peri καταγράφει απώλειες στα ετήσια έσοδα σε ποσοστό μεγαλύτερο του 30%, το περιθώριο προσαρμοσμένου EBITDA είναι πολύ πιθανό να καταστεί μονοψήφιο, από 15% με 17%.

Τέλος, τα ετήσια καθαρά κέρδη τείνουν να μηδενιστούν. Ωστόσο, η πρόβλεψη είναι ότι τα καθαρά κέρδη το 2024 θα ανέλθουν σε 20 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως γνωρίζουμε στις ΗΠΑ όταν οι εταιρίες δεν αναπτύσσονται θεωρείται βέβαιο ότι οι μετοχές τους θα οδηγηθούν σε βίαιες πτώσεις. Αυτό έγινε και με την μετοχή της PERI. Με 20 εκατομμύρια καθαρά κέρδη και δίχως ανάπτυξη η κεφαλαιοποίηση της εταιρίας θα βρίσκεται μεταξύ 200 και 400 εκατομμυρίων δολαρίων (που αντιστοιχεί σε P/E 10 και 20). Αυτό σημαίνει ότι η μετοχή πιθανότατα θα ταλαιπωρείται κάπου μεταξύ των 4 και 8 δολαρίων ... και αυτό επειδή έχει δυνατό Ισολογισμό και εφόσον βγάζει 20 εκατομμύρια δολάρια καθαρά κέρδη.

Η PERI στις 30 Ιουνίου 2024 είχε καθαρά μετρητά, συμπεριλαμβανομένων των ισοδύναμων μετρητών, των βραχυπρόθεσμων καταθέσεων και των εμπορεύσιμων τίτλων 407,054 εκατομμύρια δολάρια από 479,704 εκατομμύρια δολάρια στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2024.
Χάριν των 407,054 εκατομμυρίων δολαρίων, η εταιρία έχει ξεκινήσει πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η μετοχή της PERI στα 8,19 δολάρια δίνει στην εταιρία μια κεφαλαιοποίηση 402,151 εκατομμύρια δολάρια και έχει αρνητική Enterprise Value.

Enterprise Value = Κεφαλαιοποίηση + όλα τα χρέη - μετρητά

Δηλαδή κάποιος αν αγοράσει όλη την εταιρία κάτω από 8 δολάρια και με τα μετρητά της εταιρίας αποπληρώσει όλα τα χρέη της τότε του μένουν και λεφτά στο χέρι.
Οι μετοχές στις ΗΠΑ σχεδόν ποτέ δεν διαπραγματεύεται με "αρνητικό" αριθμό EV. Ωστόσο αυτή είναι η τρίτη φορά σε διάστημα είκοσι ετών που συνέβη κάτι τέτοιο στην Perion. Οι δύο προηγούμενες περιπτώσεις που παρατηρήθηκε κάτι παρόμοιο ήταν στα τέλη 2008 και στα τέλη 2013.


Τα ίδια κεφάλαια της PERI είναι 726,007 εκατομμύρια δολάρια ή 15 δολάρια ανά μετοχή. Ωστόσο τα Good Wills και τα Άυλα Περιουσιακά στοιχεία είναι ύψους 322,911 εκατομμύρια δολάρια. Αν αφαιρέσουμε τα Good Wills και τα Άυλα Περιουσιακά στοιχεία από τα ίδια κεφάλαια τότε αυτά πέφτουν στα 403,096 εκατομμύρια δολάρια ή 8,32 δολάρια ανά μετοχή ... και μάλιστα αυτά υπάρχουν άμεσα στα ταμειακά διαθέσιμα.

Συνοψίζοντας για την μετοχή της PERI καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η μετοχή πέριξ των 8 δολαρίων έχει μικρό κίνδυνο και έχει ενσωματώσει και την απώλεια του BING. Αν τα ετήσια έσοδα της εταιρίας δεν έχουν περαιτέρω συρρίκνωση από τα προβλεπόμενα των 500 εκατομμυρίων δολαρίων τότε η μετοχή θα έχει μια καλή βάση στην περιοχή των 8 δολαρίων. Σε αυτή την περιοχή όμως είναι πιθανό να συσσωρεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου επιστρέψει η εταιρία στην ανάπτυξη. 

93 σχόλια:

  1. PAYSAFE.....(PSFE)

    Μια μετοχη που τεχνικα ειναι σε ανοδικο μονοπάτι ...με μεγαλη σταθερότητα
    Ειναι απο αυτες κ.Τακη που γουσταρετε να δειτε και μελετήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μολις κοιτουσα το διαγραμμα PERI
    Τα gaps πιο πανω θα τα κλεισει και τα δυο καποια στιγμη.....(μεχρι και 21$)
    Καθοδικα μπορει να παει μεχρι 5.60....εχει ενα λογο να παει μεχρι εκει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άποψη μου - θέση για την PERI.

      Κανονικά ένα σοβαρός επενδυτής αγοράζει PERI εδώ στα 8 δολάρια και διπλασιάζει σε οποιαδήποτε τιμή αντιληφθεί ότι ξαναμπαίνει η εταιρία στην ανάπτυξη.
      Αλλά αυτό μπορεί να προϋποθέτει και χρονική ταλαιπωρία και αφορά σοβαρούς επενδυτές ... εμείς είμαστε γκουρούδες της συμφοράς!!

      Διαγραφή
  3. ΑMC....GME.....
    Μπορει να εκτονωθούν βίαια ΑΝΟΔΙΚΑ..........απ την αλλη εβδομαδα κιολας (watchlist)
    Ειναι και οι δυο μετοχες στα σημεία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AMC-updated

    https://uploads.disquscdn.com/images/192ef79426213646a3864bfa079a54f001a98636192cbfad3b84ec6e519d56b5.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AVXL-
    (τεχνική ανάλυση με λεπτομεριες )

    https://uploads.disquscdn.com/images/35fab8a2600c3a5237ff2de1d601247708b4833ade8f12f44811de13a65a0f22.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ROOT
    Double top formation intact
    Έχει σπάσει η γραμμή λαιμού κάτω....και η διπλή κορυφή είναι ενεργοποιημενη 100%
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ.....(ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H θεωρεία λεει....50%...61.8%....100% προς τα κατω του υψους γραμμη λαιμου με διπλη κορυφη

      Διαγραφή
    2. ολοκλήρωση αγορών στην root ( carvana partner )

      Διαγραφή
    3. Σχετικά με root .ασχέτως τι λένε τα διαγράμματα .έχει αλλάξει κάτι με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας????,αυτό με νοιάζει ,τωρα για μια παλαιότερη συζήτηση η τιμη προ r/s μήπως αντιστοιχεί σε 2 $

      Διαγραφή
    4. πραγματικά δεν καταλαβαίνω.Την λέγαμε στα 90 στα 70 στα 55 και τώρα στα 36 την κοιτάμε στα δόντια.,πρίν 2 μήνες όλα αυτά .Τεσπα τα διαγράμματα δεν τα εμπιστεύομαι.

      Διαγραφή
    5. ROOT....τη πουλησα στα 82 .....live εδω ...βασει διαγράμματος...με αγορα στα 16...παλι βασει διαγραμματος τα δήλωσα ολα..!!

      Μεινετε μακρια...τουλαχιστον για την ωρα...ο σχηματισμος ειναι πολυ άσχημος...!!

      Διαγραφή
    6. TEO9 Απριλίου 2024 στις 6:06 μ.μ.
      Πώληση ROOT σήμερα στα 83.3 $

      Θα δω που...και αν θα ξαναμπώ
      Την ανακάλυψα τη μετοχή στα 11$ όταν εδώ συζητούσαν για τη Λεμονάδα πόσο καλή ήταν....αλλά μέσα στο χαρτί μπήκα ομως στα 16.2$.....(δυστυχώς με μόνο 6000 ευρω οταν συνήθως παίζω με δεκάρια)
      Αναμονή και παρακολούθηση μέχρι που θα φτάσει η διόρθωση

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις

      Τάκης Μορφονιός10 Απριλίου 2024 στις 7:20 π.μ.
      Verba volant, scripta manent

      Διαγραφή
    7. Κύριε Μάνο η μετοχή είναι για 120+ ... κομμάτια όμως δεν υπάρχουν. Εύκολη η χειραγώγιση.

      Το έχω πει και πριν κάνει την τριτη κορυφή ... το έγραψα και πιο πρόσφατα.

      https://mitarola.blogspot.com/2024/08/hellofresh.html?showComment=1723177053377&m=1#c6546521992005962807

      Για εμένα ισχύει φόρτωμα όσα μπορώ και δεν μπορώ στα 25 αν πάει. Αυτή τη στιγμή θέλουν να δείχνουν κάτω ... ξαφνικά θα γυρίσει η πλάκα.
      Νομίζω όμως ότι κάτω απο 25 δεν τους παίρνει να την παίξουν.

      Δείτε άλλο παράδειγμα τη ML. 2 φορές στα 100 δηλαδή τώρα είναι άλλη εταιρία και τη χώνουν κάτω; Και σε αυτήν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΆ. Περιμένω υπομονετικά το 31ίσως και 29 ....αν έρθει.

      Διαγραφή
  7. ROOT

    https://uploads.disquscdn.com/images/f589b891985c98e3ef571e0f027355fa3d4412c4d75f26a4f033e64c1a59cedb.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XOL-αρα...(HOLO)
    βιαστειτε και παλι...θα φυγει σε λιγο
    αλλη μια πτωτικη σφηνα που σπαει ΑΠΠΠΠΠΠΠΠ

    https://uploads.disquscdn.com/images/f46ec931696430128ca5d09c30c283ee462035ab6b55b8e7cb1ff78780727910.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AMC....πανω απο 5.10-5.15........θα φυγει σφαιρα.......εδω ειναι στη γραμμη αντιστασης
    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SRTS
    Καλή επιλογή...κερδοφόρα εταιρεία που αναπτύσσεται...και με bullish chart
    Τι γνώμη σας κ.Τακη..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι αν γίνει κανένα παίγνιο ... παίζεται άνετα χωρίς να φοβάσαι μην μείνεις χωρίς εταιρία.
      Δεν έχει χρέος, δεν έχει good wilks και άυλα ... για παίγνιο πολύ καλή.
      Ανάπτυξη πάντως διαχρονικά δεν έχει.

      Διαγραφή
    2. Στην PEGY βλέπω παιγνίδι εν εξελίξη και στα 0,29 έχεις μηδενικό κίνδυνο να χάσεις.
      Τιμή στόχος 0,45+ ..

      Κάποτε ήσασταν ζεστός για δαύτη.
      Τώρα τι λένε τα μαντζούνια σας.

      Διαγραφή
    3. Είμαι τρελός.
      Μπήκα στο παίγνιο στο 0,21 premarket.
      Με το τσίγκινο το βρακί φυσικά

      Διαγραφή
    4. Θεόμουρλος.
      Έχω αγοράσει σήμερα σχεδόν σε όλες τις τιμές απο τα 0,2 και κάτω.

      Ψάχνω να βρω που ακριβώς είναι φυτεμένα τα ραδίκια ανάποδα 😁😁😁

      Διαγραφή
    5. https://uploads.disquscdn.com/images/c84e875412ef91376ca7a9128365261a27c7901f62cce3e869aa916ec37d06dd.png

      Διαγραφή
    6. Εχεις τον φιλο σου σπαθι εδω για σενα...χεχεχε
      μπηκα και εγω στο 0.1832.......με 28Κ τεμαχια.....για να δουμε τι θα δουμε

      Διαγραφή
    7. Bλέπω να τα καταπίνουμε τα σπαθιά ... και όχι τίποτα άλλο, με τα τσίγκινα σώβρακα που φοράμε δεν θα βρίσκουν έξοδο 😄😄😄😄❗❗❗

      Διαγραφή
    8. GRRR.....μια ματια
      (ανακοίνωσε σήμερα 6 εκατομμύρια buyback)

      Διαγραφή
    9. Πρέπει να είναι πρωην σπακ που διαλύθηκε στην κυριολεξία.
      Η ματιά μου λέει ότι παίζεται άνετα εδώ για βραχύ χρόνο δεν κινδυνεύουμε με.πτωχεύσεις .... δείχνει να μην είναι και ζημιογόνος.

      Διαγραφή
    10. ασκήθηκαν τα warrants σημερα στη PEGY...?? O όγκος ειναι τρομερα μεγαλος

      Διαγραφή
    11. Τα warrants στα 0,45 δεν εξασκούνται και όποτε θέλουν;

      Διαγραφή
    12. έκλεισε τελικα πανω απο 0.18 (καλο αυτο)
      εκλεισε και ενα γκαπακι το τελευταιο λεπτο στα 0.1787 και full up
      ειναι χωρις εκκρεμότητες η εικονα...παμε ΑΠΠΠΠΠΠΠΠ

      Διαγραφή
    13. Καλά που πήρα χθες και GRRR..(μετα από όσα είπαμε )
      Pegy....το κεφάλι μέσα.......περιμένουμε τώρα.

      Διαγραφή
  11. πριν το ριβερς σπλιτ την επαιξα 2 φορες..(με καλο κερδος)....αλλα ηξερα με τι ειχα να κανω...(σταθηκα και τυχαιρος να μη ξαναμπω....διοτι πηγα σε αλλες )

    ναι εδω αξίζει ενα μπετ νομιζω...αλλα οχι απο τεχνικη αποψη (δραμα η εικονα...δεν βγαζεις ακρη μετα το σημερινο).....Αυτος πιο κατω το εξιγει σωστα .

    jasonlisa
    10:18 PM

    $PEGY think about this for a second. Why would anyone exercise a $0.45 warrant right now? Impossible. This will have to go up to 0.4 range for that to even make sense. Upside is really comfortable here and not much downside tbh. I'll take it

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγε σε αναδιάρθωση χρέους των προνομιούχων μετοχών στο 0,45 ... και δίνει το δικαίωμα να ασκήθούν ένα σκασμό δικαιώματα στο 0,45 ... αλλά τοτε η εταιρία θα βρεθεί με 100.000.000 μετοχές και ένα σκασμό εκατομμύρια σε μετρητά.

      Διαγραφή
    2. https://finance.yahoo.com/news/pineapple-energy-announces-restructuring-existing-123000925.html

      Διαγραφή
  12. China’s exports grow by 8.7% in August, beating expectations

    Let’s celebrate china's HOLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. CORZ
    Σε στενή παρακολούθηση
    Εδώ είναι καλό σημείο εισόδου τεχνικά.
    Αλλά...αν έχει και παρακάτω ..?
    KEEP AN EYE ON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. PERF
    Σε στενή παρακολούθηση για ENTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πριν θελει κανεις να αγορασει ας δει THE BIGGER VIEW

    RUSSELL 2000-small cap

    https://uploads.disquscdn.com/images/a949e8fcef3673868043b192862f7a423ef6410c16db56d1073dc86aa6f737f7.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απαντήσεις
    1. Το διαγραμμα ειναι πολυ ανώμαλο...με αρνητικές και θετικες παρεμβάσεις
      εδω που ειναι αν εισαι αγορασμένος σε αυτα τα νουμερα εχεις ελπίδα για ενα γερο ΑΠΠΠΠ...........δεν ξερω τι παιζει εδω φιλε...

      Διαγραφή
  17. CRNC


    https://uploads.disquscdn.com/images/f3d8d69c0cc52f14c6056eb954ff99a557eedfcf82f2242bd32208b8cd278fc5.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. STEM 18%...υπάρχει περίπτωση να ανακάμψει η μετοχή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λογω debate ηταν. Αν εννοειτε να πάει στο 1,5$ μπορεί. Αν εννοειτε να τη γλιτωσει η εταιρια, μαλλον όχι.

      Διαγραφή
  19. VCIG
    Μικρή εταιρεία....κερδοφόρα....στα χαμηλά της....με το διάγραμμα σε trigger point
    Με σφιχτό στοπ...αξίζει ένα BET σήμερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ROOT

    https://uploads.disquscdn.com/images/20c5130e62e1460427453a441ab838edfbf56c31bd46b0447db44820664ef9fe.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. $$$ Α$T$pace mobile $$$$$$$$
    https://x.com/scottwisniews/status/1834155742171136037

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://twitter.com/AbelAvellan/status/1834185448798777825?t=TgtcL9lRwwlF2Blsb_HwoA&s=19

      Διαγραφή
    2. Οι δορυφοροι πεταξαν.... εμεις γιατι τετοια προσγειωση?

      Διαγραφή
    3. Προσωπικά ξεφορτωσα όλη μου τη θέση στα 29$.. για όσους παραμένουν στη μετοχή σε ημερήσιο διάγραμμα βλέπουν τα 23 δολάρια. Αν σπάσει ο κινητός αυτός προς τα κάτω τότε πάμε σε αρκετά χειρότερο σενάριο.
      Έχει δρόμο μπροστά της η εταιρεία.. θα τη ξαναβρούμε σε καλή τιμή!

      Διαγραφή
    4. Μονο που και στα 4$, και 7$ και 12$ και 17$ γραφοταν εδω παρομοιως αλλά δεν έγινε. Προσεχετε μονο τις απροοπτες ανακοινωσεις - συνεργασίες που μπορουν να εκτοξευσουν την τιμή της συντόμως.

      Διαγραφή
    5. Περιμένετε τις "απρόοπτες" ανακοινώσεις για να δώσει κι άλλα αυτή η μετοχή; Από το Μάιο έκανε χ13 στα υψηλά της... όποιος δεν έχει κατοχυρώσει ένα μέρος των χρημάτων του είναι απλά άπληστος.
      Στα θεμελιώδη συμφωνώ με την αποψη του κ. Τάκη.. 7δις κεφαλαιοποιηση με 0 έσοδα..
      Από τεχνικής πλευράς εγώ είναι η πρώτη φορά που είπα ότι βρήκε ταβάνι η μετοχή και γι' αυτό και πούλησα όλη τη θέση μου! (Άμα θέλετε και μόλις βρω λίγο προσωπικό χρόνο μπορώ να σας περιγράψω τι εννοώ)
      Τώρα από εκεί και πέρα σας εύχομαι καλή τύχη! Σεβαστή κάθε άποψη, εδώ ειμαστε να μαθαίνουμε...

      Διαγραφή
    6. Εγω κ Παναγιωτη και αγαπητε Κομη αντι για το sell the news ακολουθησα το buy the dip

      Διαγραφή
    7. Κάνατε καλή κίνηση τότε κ. Άρη απ' ότι φαίνεται σήμερα! Καλά κέρδη!!🚀🛰

      Διαγραφή
    8. Συγχαρητήρια κύριε ARIS. To sell the news ήταν προχθές. To buy the dip, χθες. Εγώ ξέρω κάποιον που τα έκανε και τα δύο.. Κατά τα άλλα, μοναδική ευκαιρία χθες για όσους έκαναν sell the news, αλλά και για όσους είχαν κάνει τη μαλακία να κατέβουν από το τραίνο νωρίτερα, να επιστρέψουν στη μετοχή, η οποία είναι απαλλαγμένη πλέον από ένα σημαντικό risk event.

      Διαγραφή
    9. Να στα καλα κ Παναγιωτη.
      Σωστα τα λετε κ Antep .Δυνατος ο φιλος σας
      Πλεον με ταμειο γεματο ,με ΑΤΜ ετοιμο , και με τα πουλια στον αερα νομιζω οτι μονο καλυτερα θα παμε.
      Οι δοκιμες εχουν γινει μονο οι συμβασεις μενουν
      Ευχομαι καλα κερδη σε ολους οτι εργο και να βλεπουν

      Διαγραφή
    10. Καλησπέρα κ. Άρη. Είχαν διευκρινήσει στα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου πως φέτος οι συμβάσεις που θα συναψουν με το αμερικανικό κράτος θα είναι για μικρά ποσά μέχρι να δοκιμαστούν πλήρως οι δυνατότητες της τεχνολογίας... υπενθυμίζω πως για να υπάρχει συνεχής κάλυψη στις ΗΠΑ χρειάζονται 40-50 δορυφόρους! Του χρόνου θα είμαι ευχαριστημένος αν δω άλλα 15 BB στο διάστημα!

      Διαγραφή
    11. Κ Παναγιωτη καλη κυριακη.
      Αν δεν δωσει την παραιτηση η FCC στο STARLING τοτε θα εχουμε και αλλα καλα.
      Αν πανε καλα και οι δοκιμες ,τα πουλια θα ανεβουν θελουν δε θελουν.
      Κ Antep αν αυτος ο φιλος σας δει και αλλες τετοιες κινησεις τοσο εξυπνα ριξτε μας μια ενημερωση

      Διαγραφή
    12. ASTS... https://www.msn.com/en-us/money/markets/ast-spacemobile-stockholders-should-brace-for-serious-share-dilution/ar-AA1qBJcD?ocid=finance-verthp-feeds&fbclid=IwY2xjawFU7xlleHRuA2FlbQIxMQABHYVuZcXH3HbPUHYcYQ8wcrtYsdITO8_ZyPdbmlTylpK4Mcms0sfeJRuSVQ_aem_LtfBqQt9wmwN5IhwDGujkQ&sfnsn=mo

      Διαγραφή
    13. Συνεντευξη του CEO ATT Chris Sampar

      https://twitter.com/spacanpanman/status/1835676042754679124?t=6kFTMYZ5XJkPg8_e8NfE9g&s=19

      Διαγραφή
    14. Συνεντευξη ABEL https://twitter.com/ToTheMadMax/status/1836039274518446429?t=P0u1KgmlZ_sYEhxu6Fxl8g&s=19

      Διαγραφή
  22. MONEY LION (ML)

    Strong downtrend insisting......ο στόχος σχηματισμού (fifth wave target)....στο bullish scenario....18 dollars....and UPPP
    Στο bearish scenario 10 $ and sideways

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω, πω,πω. Ποιός είστε;
      Ο Harry Dent?
      Το νέο αμόρε του ΚΡΑΧΚΛΑΙΩτσάκου.

      https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/757913/harry-dent-oikonomologos-ton-oktovrio-arxizei-i-syntrivi-erxetai-oikonomiko-dystyxima-90-stis-metoxes

      Διαγραφή
    2. Τεκμηρίωση και όχι μακακιες που λέει ο Dent...(επι 3 χρόνια.).
      Χθες έβαλα chart RUSSELL 2000 (ανοδικό)....με 2 support levels (ανοδικα)
      Βημα-βημα...αν σπάσουν -κρατησουν τα 2 επίπεδα μιλάει ξεκάθαρα το διάγραμμα
      Τώρα μεμονωμένες μετοχες έχουν κάνει ασχημους σχηματισμούς με πολύ χαμηλοτερα targets
      Έχω μάθει να σέβομαι τους σχηματισμούς (ανοδικους/καθοδικους)..και να μην είμαι προκατειλημμενος..
      Ο RUSSELL θα μας πει την αλήθεια πρώτος..
      Χθες αντέδρασε ανοδικά από τη Teo-lines
      Βήμα-βήμα φίλε Τάκη..!

      Διαγραφή
  23. APP μετοχάρα .. εταιριάρα.
    Θα τη δούμε και 1000+ ... στο δρόμο που χάραξε η NVDA.

    Kαι όσο σκέφτομαι του καψερούς της U που αρνήθηκαν τη συγχώνευση των 2 εταιριών και λέω μεγάλοι καρπαζοεισπράκτορες οι διοικούντες. Προτίμησαν να πάνε με τους Ισραηλινούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. TNON
    Πωωωωωωωω
    Και τα έβλεπα χθες...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα στην παρέα. κ.ΤΕΟ την << βλέπεις >> ακόμη την HOLO σε αυτά τα νούμερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη σουταρα φίλε...έπιασα τη μεγάλη κίνηση 0.28-0.78...(300%)
      Πουλησα στα 50% στα ψηλά....μετά όσο έπεφτε έπαιρνα κ άλλα (μ.ο 0.45)
      Στο 0.37 τα έδιωξα με χασούρα (της δεύτερης φορας)
      Βλέπω 0.10...!!
      Για να μη γίνει θα πρέπει να κρατήσει το 0.21-0.22

      Διαγραφή
    2. Κ. ΤΕΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΗ
      ΤΟ 0.21-0.22?

      Διαγραφή
    3. κε Αλεξ Κλο, το θεμα είναι ημερολογιακό, όχι διαγραμματικό. Στο στόχαστρο για αγορά 3-4-5 μέρες ΜΕΤΑ το reverse split, καπου εκεί. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΣΑΦΗΝΗΣΟΥΜΕ τι θα γίνει με τις υπόλοιπες μετοχές που θέλουν να εισαχθούν.

      Διαγραφή
  26. ROOTάρα πώληση μισών τεμαχίων 40.50 ,μαγνήτης βράχος θωρηκτό , manos lines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβηθήκατε❗❗
      Τα διαγράμματα ...

      Εγώ βλέπω άλλα.
      H μετοχή είναι σε βίαιη διόρθωση ... όπως βίαια ανέβηκε. Στο βάθος του τούνελ βλέπω τα 250 ... είπε ο CEO και ιδρυτής δεν θα κάνουμε ανάπτυξη για την ανάπτυξη και γύρισαν τη μετοχή.
      Μέχρι που;;;;
      Άγνωστο ... εγώ λέω μπορεί και 25 ... αν και εδώ στα 40 παίζουμε με τη φωτιά

      Διαγραφή
    2. Ναι πούλησα τα μισά root ,ώστε σε πιθανή περαιτέρω βύθιση να τα πάρω χαμηλότερα.
      Και inmd έδωσα τα μισά 17.20 και την επόμενη εβδομάδα σκοπεύω τα άλλα μισά καθόσον ανακοινώνει αποτελέσματα αρχές Νοεμβρίου και κανένα μήνα πρίν κάνουν προανακοίνωση και τρώνε ένα -10% ,εκεί τα ξαναπαίρνω πίσω .Στην gamestop πεσαμε διάνα

      Διαγραφή
    3. Κύριε Mάνο θέλω να ξέρετε ότι εγώ δεν έχω αλλάξει άποψη για την εταιρία όπως και για την INMD ... καλά κάνετε και παίζεται ένα μέρος των χαρτιών σας. Στην INMD βλέπω και τα 12 δολάρια ... άλλο αυτό και άλλο οι απόψεις μου για τις εταιρίες.
      Θέλουν κάτω τα funds ... πάμε κάτω. Αν και τελικώς θα πάμε πολύυυυ πάνω.

      Διαγραφή
  27. στον τομέα ad, mgni σταθερή διακράτηση------ apps πρόσφατη αγορά μο 3,08
    app (APPLOVIN)απο 100 στα 30 τώρα 110 mgni 60 στα 7 τώρα 14 που θα πάει..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. APPS
      Κάπως έτσι ξεκίνησε η APP. Με ένα κάκιστο τρίμηνο αλλά ο CEO είπε ότι η εταιρία μπαίνει σε ανάπτυξη και θα πάει δυνατά πάνω.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Μάνο
      https://prnt.sc/tqrwNfYzpYjA

      https://prnt.sc/IaA3XwfARw_O

      https://prnt.sc/l80ejAeZuhna

      Για το αρχείο σας

      Διαγραφή
  28. OPRT: έκλεισε το gap που είχε προβλέψει ο κος ΤΕΟ και σήμερα ανέβασε όγκους. Είμαι μέσα στο χαρτί και περιμένω να δω την συνέχεια του έργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kαι Ξαφνικά οι 9 στους 10 του seeking .... είναι out απο UPST και βλέπουν βυθίσματα. Στα 300 δολάρια ήταν όλοι τους bullish μέχρι τρέλας. Μάλιστα ο ίδιος ο seeking στις κορυφές των κορυφών την είχε βάλει στις top 10 κορυφαίες επιλογές.

    Τώρα τους βρωμάει ...
    Τη συνέχεια τη φαντάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μιας και τη θυμήθηκα ... ο γκουρού της NVDA ... που την περίμενε 50 και αυτή πήγε 1200 ... μας είχε βρει τον απόλυτο πάτο της όταν στα 20 την αποκάλεσε φουσκίτα με ύφος χιλίων καρδιναλίων.

      Διαγραφή
    2. Δεν σας εκνευρίζει που η AFRM που στην ουσία δίνει δάνεια καταναλωτικά, έχει 4πλάσια κεφαλαιοποίηση. Θέλω να φαω τα ρούχα μου, πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο..

      Διαγραφή
    3. Όχι δεν με εκνευρίζει ... έχει 5πλασια έσοδα.
      Αυτό ακριβώς είναι και η δύναμη της UPST. Όταν έχει 2,5 δις έσοδα τότε θα δείτε και τρελά κέρδη που δεν μπορεί να έχει η AFRM.

      Διαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂