Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Digital Turbine

Digital Turbine  .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στο Nasdaq με τον κωδικό APSS ... εδώ .... 

Προηγούμενη ανάρτηση ... εδώ ...

Presentation Digital Turbine ... εδώ ...
Investors Digital Turbine ... εδώ ...


Αριθμός μετοχών : 102.775.975 μετοχές κατηγορίας Α

Αριθμός εργαζομένων 754 υπάλληλοι
Οι οικονομικές ετήσιες χρήσεις της Digital Turbine ολοκληρώνονται κάθε 31η Μαρτίου εκάστοτε έτους.

Δραστηριότητα :
Η Digital Turbine, Inc. έχει μοναδική θέση στην αγορά παράδοσης εφαρμογών και διαφημίσεων για κινητά τηλέφωνα.


Η ουσιαστική δραστηριότητα της Digital Turbine είναι η διευκόλυνση της τοποθέτησης εφαρμογών στα κινητά τηλέφωνα. H Digital Turbine χειρίζεται τη διαδικασία υποβολών προσφορών από τους διαφημιστές για να λάβουν καλή τοποθέτηση σε νέα κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια λαμβάνει πληρωμή από τους διαφημιστές και αποδίδει το 60% αυτής της πληρωμής στην τηλεπικοινωνιακή εταιρεία που χειρίζεται το τηλέφωνο και κρατάει το υπόλοιπο για τον εαυτό της.

Για παράδειγμα, εάν αγοραστεί ένα νέο τηλέφωνο από τη Verizon, θα έχει προεγκατεστημένες στο τηλέφωνο εφαρμογές όπως το Starbucks και το Netflix. Η Digital Turbine είναι η εταιρεία που κανονίζει ποια εφαρμογή θα εγκατασταθεί στο τηλέφωνο και που θα τοποθετηθεί. 

Η Digital Turbine ήταν μια εξαιρετική επιχείρηση δικτύου. Βοήθησε την τηλεπικοινωνία αντιμετωπίζοντας τους εκατοντάδες διαφημιστές που ήθελαν την τοποθέτηση και δημιουργώντας μια νέα, δωρεάν ροή εσόδων. Η Digital Turbine βοήθησε τους διαφημιστές, επιτρέποντάς τους να υποβάλλουν προσφορές σε πολλαπλές τηλεπικοινωνίες ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων των Verizon, AT&T, Telefonica και άλλων.


Η Digital Turbine αναπτύχθηκε με γρήγορους ρυθμούς την τριετία 2019 - 2021, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών σε κάθε τρίμηνο και καθώς η διοίκηση αύξανε κάθε φορά την καθοδήγηση ... η μετοχή οδηγήθηκε στα Ιστορικά υψηλά των 102,56 δολαρίων την 2 Μαρτίου 2021, έχοντας ξεκινήσει από το επίπεδο των 3,8 δολαρίων όπου διαπραγματευόταν η μετοχή τον Απρίλιο του 2020.

Πριν το 2018 η εταιρία ήταν σταθερά ζημιογόνος. Το 2018 οι πωλήσεις ήταν 103,569 εκατομμύρια δολάρια και απογειώθηκαν το 2021 σε 747,597 εκατομμύρια δολάρια. Τα προ φόρων κέρδη κέρδη κορύφωσαν το 2021 φθάνοντας τα 43,972 εκατομμύρια δολάρια από 3,905 εκατομμύρια το 2019.

Οι λειτουργικές ταμειακές ροές απογειώνονται το 2022 σε 113,376 εκατομμύρια δολάρια, από 113,376 το 2021, 84,738 το 2020, 62,795 το 2019 και 31,377 εκατομμύρια το 2019.

Ωστόσο ...
Το δεύτερο τρίμηνο του 2021, η Digital Turbine πραγματοποίησε δύο μεγάλες και ακριβές εξαγορές. Οι εταιρείες που αγόρασε ήταν η Fyber και η AdColony, η μία (Fyber) είναι μια πλατφόρμα πώλησης, μέσω της οποίας μπορούν να φιλοξενηθούν διαφημίσεις και η άλλη (AdColony) ήταν μια πλατφόρμα αγοράς που αντιπροσωπεύει επωνυμίες που θέλουν να διαφημιστούν.

Αυτές οι δύο εξαγορές εκτός από ακριβές έγιναν και σε λάθος timing καθώς, όπως αποδείχθηκε, τα επόμενα 2 έτη υπήρξαν έτη ύφεσης της ψηφιακής διαφήμισης.
Όπως βλέπουμε τα Good Wills και τα Άυλα Περιουσιακά στοιχεία απογειώνονται πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια το 2021 (τα τελευταία 2 χρόνια αρχίζει και τα διαγράφει), ενώ και το χρέος της εταιρίας έφθασε, το 2021, στα 533,3 εκατομμύρια από μόλις 14,6 εκατομμύρια το 2020.

Έτσι η μετοχή άρχισε τη φθίνουσα πορεία και από τα 100 δολάρια, επανήλθε εκεί ακριβώς από που ξεκίνησε, στο 1,5 δολάριο.

Συνθήκες αγοράς
Η εταιρεία διαθέτει πλέον τα εργαλεία για την εξυπηρέτηση των ιδιωτικών καταστημάτων εφαρμογών, κάτι που γίνεται όλο και πιο σχετικό δεδομένης της αντίδρασης που έχουν οι ρυθμιστικές αρχές με τα δύο μεγάλα καταστήματα εφαρμογών σήμερα της Apple και της Google. Η Apple και η Google χρεώνουν φόρο 30% η καθεμία στα έσοδα από εφαρμογές που συλλέγονται από εταιρείες των οποίων οι εφαρμογές φορτώνονται σε τηλέφωνα μέσω αυτών των καταστημάτων εφαρμογών. Οι διαφημιστές αρνούνται αυτές τις χρεώσεις, όπως και οι ρυθμιστικές αρχές πρόσφατα. Αυτό ανοίγει την αγορά για εναλλακτικά καταστήματα εφαρμογών που μπορούν να ανήκουν και στις ίδιες τις τηλεπικοινωνιακές εταιρίες. Η Digital Turbine μπορεί να χρεώσει χαμηλότερο φόρο, όπως 10% ή 15% και στη συνέχεια να αποφέρει μέρος αυτών των εσόδων στην τηλεπικοινωνιακή εταιρεία.

Ωστόσο, η εξάρτηση της Digital Turbine από τις πωλήσεις συσκευών σημαίνει ότι συνεχίζει να αντιμετωπίζει ένα απαιτητικό περιβάλλον ζήτησης. Οι πωλήσεις συσκευών στις ΗΠΑ παραμένουν χαμηλές, με τις αποστολές να μειώνονται 8% σε ετήσια βάση κατά το 1ο τρίμηνο του 2024. Αυτό ήταν το έκτο συνεχόμενο τρίμηνο με πτώση σε ετήσια βάση.

Ο νόμος για τις ψηφιακές αγορές στην Ευρώπη θα μπορούσε τελικά να είναι ένας μεγάλος ούριος  άνεμος για την Digital Turbine.
Ο Νόμος για τις Ψηφιακές Αγορές (DMA)  είναι ένας κανονισμός της ΕΕ που στοχεύει να κάνει την ψηφιακή οικονομία πιο δίκαιη και πιο ανταγωνιστική. Περισσότερες πληροφορίες .... εδώ ....


Το DMA ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2024, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να δούμε τον τελικό του αντίκτυπο. Η Digital Turbine περιμένει επί του παρόντος να δει πώς θα αντιδράσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη αντίδραση της Apple, αλλά φαίνεται ότι αναμένει κάποιου είδους πειθαρχική δράση.

Τα έσοδα, της Digital Turbine, κορυφώθηκαν το Q3 του 2021 στα 216,8 εκατομμύρια δολάρια και μειώθηκαν απότομα στα 112,2 εκατομμύρια δολάρια το Q4 2023 (το τρίμηνο που λήγει Μάρτιο 2024).

Οι επενδυτές της Digital Turbine ανακουφίστηκαν όταν στο περασμένο τρίμηνο (Q1 2024 : λήγει Ιούνιο 2024) η εταιρία ανακοίνωσε ότι τα έσοδα έφθασαν στα 117,989 εκατομμύρια δολάρια, αυξημένα σε σχέση με τα 112,2 εκατομμύρια δολάρια του προηγούμενου τρίμηνου .... και από τα 14,525 εκατομμύρια δολάρια προσαρμοσμένου EBITDA, επίσης αυξημένα από το προηγούμενο τρίμηνο.

Πιο συγκεκριμένα ...
Τα έσοδα των 117,989 εκατομμυρίων δολαρίων του πρώτου τριμήνου ήταν αυξημένα κατά 5,14%  σε σχέση με τα 112,223 εκατομμύρια του προηγούμενου τριμήνου ... έχοντας παρατηρηθεί βελτίωση και στους δύο τομείς της επιχείρησης.

Ο επιχειρηματικός τομέας λύσεις συσκευών ή ODS αυξήθηκε κατά 2,73% στα 80,650 εκατομμύρια δολάρια από 78,504 εκατομμύρια το προηγούμενο τρίμηνο. Ωστόσο, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο ήταν μειωμένα κατά 18%.
Η πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών μας ή AGP αυξήθηκε κατά 11,48% στα 38,392 εκατομμύρια δολάρια από 34,437 εκατομμύρια το προηγούμενο τρίμηνο. Ωστόσο, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο ήταν μειωμένα κατά 22%.

Αναφέρει ο CEO της Digital Turbine, Bill Stone ...
Πέρα από αυτό το οικονομικό έτος, o στόχος δεν είναι απλώς η επιστροφή στην ανάπτυξη, αλλά η επιτάχυνσή της. Ο βασικός μοχλός εδώ θα είναι η επέκταση της στρατηγικής εναλλακτικών εφαρμογών μας. Κυκλοφορήσαμε τα πρώτα μας εναλλακτικά προϊόντα διανομής εφαρμογών, τα οποία ονομάζουμε DT Hub με πέντε παρόχους εδώ στις ΗΠΑ. Αναμένουμε να αρχίσουμε να εστιάζουμε περισσότερο στην Ευρωπαική Ένωση με τον Νόμο για τις Ψηφιακές Αγορές ή το DMA που ισχύει τώρα.

Ως υπενθύμιση για τους επενδυτές, το DMA κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους στην ΕΕ και συγκεκριμένα, θα ενθαρρύνουμε τους επενδυτές να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες γύρω από αυτό, όπως τον τρόπο με τον οποίο οι ρυθμιστικές αρχές διαχειρίζονται την περιφρόνηση και τη μη συμμόρφωση της Apple και τις αντίστοιχες ευκαιρίες που αποτελούν δώρα για εμάς.

Το guidance της διοίκησης αναφέρει πως η εταιρία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ....
GUIDANCE

  • Έσοδα : 540 - 560 εκατομμύρια δολάρια
  • Προσαρμοσμένο EBITDΑ : 85 - 95 εκατομμύρια δολάρια

Δηλαδή σύμφωνα με αυτή την οδηγία η διοίκηση αναμένει κατά μέσο στα επόμενα τρία τρίμηνα

  • Πωλήσεις 144 εκατομμύρια δολάρια
  •  Προσαρμοσμένο ΕΒΙTDA 25 εκατομμύρια δολάρια

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη η εταιρεία δείχνει ότι μπαίνει σε έναν νέο αναπτυξιακό κύκλο. Ωστόσο θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα στις ταμειακές ροές της για να μπορέσει να αποπληρώσει το χρέος της των 400 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι λειτουργικές ταμειακές ροές ήταν αρνητικές 1,352 εκατομμύρια δολάρια, ενώ και στο περσινό Ά τρίμηνο ήταν εξαιρετικά αδύναμες, μόλις 1,318 εκατομμύρια δολάρια.


Επιχειρηματικά νέα - Λειτουργική ανάπτυξη
Η Digital Turbine κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα, εύκολη και αρθρωτή έκδοση του Ignite, του λογισμικού της στη συσκευή. Όπως έχουμε προαναφέρει, μεγάλο μέρος της στρατηγικής της Digital Turbine στηρίζεται στην πλατφόρμα της στη συσκευή, η οποία παρέχει απόθεμα, δεδομένα και τη δυνατότητα έναρξης νέων υπηρεσιών. Το λογισμικό της Digital Turbine εγκαθίσταται σε συσκευές στο εργοστάσιο και η Digital Turbine συνεργάζεται με OEM και φορείς για να αποφασίσει πώς θα χρησιμοποιηθεί το λογισμικό.


Digital Turbine Ignite
Είναι μια εφαρμογή γραμμένη από την Digital Turbine που χρησιμοποιείται για την προφόρτωση άλλων εφαρμογών στο κινητό τηλέφωνό μας.

Το DT Ignite είναι μια Πλατφόρμα Δυναμικής Προφόρτωσης (DPP) που επιτρέπει στους Συνεργάτες της Digital Turbine (Χειριστές δικτύου κινητής τηλεφωνίας και κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού) να βοηθούν στη διαδικασία προεγκατάστασης της εφαρμογής. Οι συνεργάτες της Digital Turbine προφορτώνουν το Ignite σε συσκευές Android προκειμένου να παραδίδουν δυναμικά εφαρμογές over-the-air αντί να χρειάζεται να τις προφορτώνουν μέσω υλικολογισμικού. Οι τελικοί χρήστες μπορούν πάντα να απεγκαταστήσουν οποιαδήποτε εφαρμογή είναι εγκατεστημένη μέσω του Ignite.

Σχολιάζει ο Bill Stone ...
Το Ignite, η νέα μας πλατφόρμα φιλοξενίας έχει περάσει από τη φάση της μετάβαση στη φάση βελτιστοποίησης, την έναρξη της βελτιωμένης υποβολής προσφορών. Οι δυνατότητες παρουσιάζουν θετική ανάπτυξη με επωνυμίες και πολλά νέα εταιρικά συστήματα back end που ενοποιούνται και λανσαρίζονται, τα οποία απλοποιούν και αυτοματοποιούν τη δουλειά μας.


H επαναστατική εφαρμογή Single Tap και πως λειτουργεί.
Φανταστείτε ότι παίζετε ένα παιχνίδι στο τηλέφωνό σας και εμφανίζεται μια διαφήμιση της Starbucks. Θέλετε να κατεβάσετε την εφαρμογή Starbucks, ώστε να μπορείτε να λάβετε μία δωρεάν προσφορά, αφού κάνετε κλικ στη διαφήμιση. Παραδοσιακά, αυτό το κλικ θα σας μεταφέρει στο Google Play Store όπου θα έπρεπε να πλοηγηθείτε και να κάνετε κλικ μερικές φορές για να κατεβάσετε την εφαρμογή Stackbucks. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, μπορεί να αποσπαστείτε από άλλες εφαρμογές που υπάρχουν στο Google Play Store και μπορεί να μην πραγματοποιήσετε ποτέ λήψη της εφαρμογής Starbucks. Επιπλέον, ακόμα κι αν κάνετε λήψη της εφαρμογής Starbucks, θα καταλήξετε σε αυτήν και όχι στο παιχνίδι που παίζατε πριν (όπου ήσασταν τόσο κοντά στο να πάρετε την υψηλή βαθμολογία…).


Το SingleTap είναι μια απάντηση σε αυτό το δίλημμα. Εάν το Starbucks χρησιμοποιεί το SingleTap, τότε όταν η διαφήμισή του εμφανίζεται στο παιχνίδι σας, υπάρχει μια πολύ πιο απλή διαδικασία για να κατεβάσετε την εφαρμογή του. Κάνετε κλικ στη διαφήμιση Starbucks και εμφανίζεται ένα κουμπί για να το πατήσετε και μόλις το κάνετε, κατεβάζετε αμέσως την εφαρμογή Starbucks (χωρίς Google Play Store) και μπορείτε να παραμείνετε στο παιχνίδι σας μετά και να λάβετε την υψηλή βαθμολογία σας! Σύμφωνα με τη διοίκηση, η Digital Turbine διαπίστωσε ότι το SingleTap είναι 40-200% πιο αποτελεσματικό από την παραδοσιακή μέθοδο λήψης εφαρμογών.

Στην τελευταία ενημέρωση των επενδυτών αναλύει ο CEO, Bill Stone ...
Ενώ οι πωλήσεις συσκευών στις ΗΠΑ παραμένουν αδύναμες, τα έσοδα ανά συσκευή βελτιώθηκαν κατά 15% το 1ο τρίμηνο, με τις διεθνείς αγορές να αποτελούν ισχυρό τομέα. Η Digital Turbine εξαρτάται πλέον λιγότερο από τις κινεζικές εφαρμογές για έσοδα από συσκευές στις ΗΠΑ, κάτι που ήταν αντίθετο τα τελευταία τρίμηνα. Ωστόσο, οι δαπάνες για κινεζικές εφαρμογές διεθνώς βελτιώνονται. Η Digital Turbine συνεχίζει να επεκτείνει τις σχέσεις της με συσκευές μέσω συνεργατών όπως η Motorola, η Nokia, το ONE Store στην Κορέα και η Xiaomi. 


Η εταιρεία προσθέτει επίσης έναν βραζιλιάνικο χειριστή με πάνω από 60 εκατομμύρια συνδρομητές.
Το SingleTap συνεχίζει να βελτιώνει την εκτέλεση και να προσθέτει συσκευές και διαφημιστές. Η Digital Turbine έχει λανσάρει εναλλακτικά προϊόντα διανομής εφαρμογών με πέντε παρόχους στις ΗΠΑ.


Όσον αφορά τη λειτουργική μας πρόοδο, η εστίασή μας επεκτείνεται στην ανάπτυξη από αυτό το τρίμηνο. Θα το πετύχουμε αυτό μέσω τριών τομέων εστίασης, αυξάνοντας το αποτύπωμα της συσκευής μας, λανσάροντας και κλιμακώνοντας νέα προϊόντα και, τέλος, αυξάνοντας τις σχέσεις μας με τα μέσα.
Το πρώτο είναι να αυξήσουμε το αποτύπωμα της συσκευής μας. Παρά τις ασθενείς πωλήσεις συσκευών εδώ στις ΗΠΑ, επεκτείνουμε τις παγκόσμιες σχέσεις μας για συσκευές μέσω συνεργατών όπως η Motorola, η Nokia, το ONE Store στην Κορέα και η Xiaomi. Είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έχουμε επιλεγεί από μια μεγάλη βραζιλιάνικη εταιρεία με πάνω από 60 εκατομμύρια συνδρομητές για να είμαστε εκεί σε συνεργάτη συσκευής που θα αξιοποιεί το Ignite. Αυτή είναι μια καλή νίκη για εμάς, καθώς έχουμε πλέον όλους τους μεγάλους συνεργάτες τηλεπικοινωνιών της Βραζιλίας που επιλέγουν την Digital Turbine. Επιστρέφοντας στην ανάπτυξη μέσω νέων συσκευών, οι νέοι συνεργάτες μας και οι υπάρχοντες συνεργάτες που παρουσιάζουν δυναμική είναι τα κλειδιά για τον πρώτο μας μοχλό ανάπτυξης.


Ο δεύτερος μοχλός ανάπτυξής μας είναι η επέκταση του χαρτοφυλακίου προϊόντων μας τόσο για τις ODS όσο και για τις επιχειρήσεις AGP. Η κλιμάκωση νέων τεχνολογιών διαφημίσεων και δυνατοτήτων σε συσκευές είναι κρίσιμης σημασίας για την επιστροφή μας στην ανάπτυξή μας. Στην επιχείρησή μας AGP, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι δυνατότητες υποβολής προσφορών του SDK ήταν μια καλή βελτίωση προϊόντος για να ξεκλειδώσετε τις δαπάνες επωνυμίας στην ανταλλαγή μας.
Ενώ έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε για να μετατρέψουμε τη μετάβασή μας σε αυτήν τη μέθοδο υποβολής προσφορών με βελτιώσεις όπως βελτιωμένη μηχανική εκμάθηση AI, ενσωμάτωση περισσότερων δεδομένων πρώτου κατασκευαστή και ούτω καθεξής, η υποβολή προσφορών SDK παρουσιάζει ήδη ισχυρή ανάπτυξη. Η επένδυσή μας εδώ είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την αύξηση των εσόδων της επωνυμίας μέσω του δικτύου μας.
Και οι πρώιμες αποδόσεις είναι ενθαρρυντικές ότι αυτό θα είναι ένας καλός μοχλός ανάπτυξης για εμάς σε σύγκριση με την αποκλειστική εστίαση στη διαφήμιση απόδοσης σε δολάρια όπως η πλειονότητα των ανταγωνιστών μας στην αγορά. Τα έσοδα από την επωνυμία μας για το τρίμηνο Ιουνίου αυξήθηκαν πάνω από 25% διαδοχικά και πλησιάζουμε επίσης στο 40% των εσόδων μας στο DT Exchange που προέρχονται από την υποβολή προσφορών SDK, κάτι που αποτελεί απαίτηση για πολλές επωνυμίες καιεταιρείες και τον τρόπο με τον οποίο υποβάλλουν προσφορές για το κοινό.
Αυτό μας επιτρέπει να αυξάνουμε τα έσοδά μας όχι μόνο με άμεσες προσφορές επωνυμίας, αλλά και με επωνυμίες OMNI DSP, όπως το The Trade Desk και το Google DV360. Ο άλλος οδηγός ανάπτυξης προϊόντων AGP μας θα αυξήσει το μερίδιο φωνής μας για τη μόχλευση των δεδομένων πρώτου κατασκευαστή και των δυνατοτήτων μας στο Ignite μέσω των πλατφορμών της πλευράς ζήτησης ή του DSP.


Αυτό το κάνουμε σήμερα μέσω της εξαγοράς μας Appreciate, η οποία παρουσιάζει ανανεωμένη ανάπτυξη. Αρχίζουμε επίσης να συνεργαζόμαστε με τρίτους DSP σε αυτό το τρέχον τρίμηνο που μπορεί να συμβάλει στην αύξηση του μεριδίου φωνής μας και όλα αυτά μεταφράζονται όχι μόνο στην κορυφαία αύξηση των εσόδων με περισσότερα δολάρια ζήτησης, αλλά είναι επίσης καθοριστικής σημασίας για την προώθηση των επιπτώσεων του σφονδύλου βελτίωση των εσόδων από άλλα προϊόντα μας, όπως το SingleTap, το DT Exchange και το FairBid, το προϊόν διαμεσολάβησής μας.
Οι κύριοι οδηγοί ανάπτυξης στην επιχείρηση ODS είναι το SingleTap, οι εναλλακτικές εφαρμογές και η καλύτερη αξιοποίηση των δεδομένων πρώτου κατασκευαστή για τα υπάρχοντα προϊόντα μας ODS. Το SingleTap συνεχίζει να προσθέτει περισσότερες συσκευές, περισσότερους διαφημιστές και καλύτερη εκτέλεση. Και είναι νωρίς για την εναλλακτική προσέγγιση διανομής εφαρμογών, αλλά όπως έχουμε συζητήσει σε προηγούμενες κλήσεις, θα κοιτάξουμε να αρχίσουμε να δείχνουμε την πρόοδό μας στη διανομή όχι μόνο εφαρμογών Android και iOS, αλλά και εναλλακτικών εκδόσεων εφαρμογών.
Το ενδιαφέρον από μεγάλους εκδότες Tier 1 είναι πολύ ενθαρρυντικό και θα αποτελέσει κινητήριο μοχλό ανάπτυξης για εμάς φέτος. Και τέλος, ιστορικά εστιαζόμασταν στη μόχλευση του αποτυπώματος διανομής μας για να αυξήσουμε τα έσοδα ODS. Δεν έχουμε βελτιστοποιήσει τα δεδομένα πρώτου μέρους μας. Αρχίζουμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά εδώ και βλέπουμε αυξημένο ενδιαφέρον από τους συνεργάτες εφοδιασμού μας να αξιοποιήσουν επίσης αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουν τους διαφημιστές να έχουν καλύτερα αποτελέσματα στη συσκευή.
Και ο τρίτος μοχλός ανάπτυξης είναι οι σχέσεις μας με τα μέσα ενημέρωσης. Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε άμεσα με κορυφαίες επωνυμίες καταναλωτών και διαφημιστικές εταιρείες που οδηγούν αυτή τη διψήφια ετήσια ανάπτυξη. Συνεχίζουμε επίσης να έχουμε πολλές στρατηγικές σχέσεις ζήτησης με μεγάλους παγκόσμιους εκδότες παιχνιδιών. Με έναν ουράνιο άνεμο εναλλακτικής διανομής εφαρμογών, αυτοί οι παίκτες έλκονται όλο και περισσότερο από την Digital Turbine για να χτίσουν βαθύτερες σχέσεις.


Ο τελικός μοχλός ανάπτυξης μέσων είναι η αλλαγή στη στρατηγική καναλιού μας για να αυξήσουμε τα έσοδά μας ανά συσκευή εκτός των ΗΠΑ.
Όπως ανέφερα προηγουμένως, χάρηκα που είδα πολύ ισχυρή διαδοχική ανάπτυξη εδώ και θέλουμε να αξιοποιήσουμε αυτό φέρνοντας περισσότερη ζήτηση στη διεθνή προσφορά μας . Έχουμε μιλήσει για αυτό πολλές φορές σε προηγούμενες κλήσεις, οπότε είναι ωραίο να βλέπουμε την εκτέλεσή μας να βελτιώνεται εδώ.
Έτσι, για να συνοψίσουμε, η νούμερο ένα προτεραιότητά μας αυτό το οικονομικό έτος είναι να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε διαδοχική ανάπτυξη με τους τρεις κινητήριους παράγοντες ανάπτυξης και αυτό θα είναι μέσω της επέκτασης του αποτυπώματος της συσκευής μας, της επέκτασης νέων προϊόντων όπως το SingleTap, το DT Exchange, εναλλακτικά καταστήματα εφαρμογών και η βελτιωμένη χρήση του πρώτου -κομματικά δεδομένα και τελικά διεύρυνση των σχέσεών μας στα ΜΜΕ.
Και πέρα από αυτό το οικονομικό έτος, στόχος δεν είναι απλώς η επιστροφή στην ανάπτυξη, αλλά η επιτάχυνσή της. Ο βασικός μοχλός εδώ θα είναι η επέκταση της στρατηγικής εναλλακτικών εφαρμογών μας. Κυκλοφορήσαμε τα πρώτα μας εναλλακτικά προϊόντα διανομής εφαρμογών, τα οποία ονομάζουμε DT Hub με πέντε παρόχους εδώ στις ΗΠΑ. Αναμένουμε να αρχίσουμε να εστιάσουμε περισσότερο στην ΕΕ με τον Νόμο για τις Ψηφιακές Αγορές ή το DMA που ισχύει τώρα.
Ως υπενθύμιση για τους επενδυτές, το DMA κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους στην ΕΕ και συγκεκριμένα, θα ενθαρρύνουμε τους επενδυτές να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες γύρω από αυτό, όπως τον τρόπο με τον οποίο οι ρυθμιστικές αρχές διαχειρίζονται την περιφρόνηση και τη συμμόρφωση της Apple και τις αντίστοιχες ευκαιρίες που δώρα για εμάς.

Οι κίνδυνοι για την Digital Turbine είναι η αγορά της ψηφιακής διαφήμισης να πάρει περισσότερο χρόνο για να επανέλθει στα επίπεδα προ ύφεσης και πως θα μπορούσαν να υπάρξουν προβλήματα ολοκλήρωσης με την ενοποίηση των εξαγοραζόμενων επιχειρήσεων, καθώς και ότι η εταιρία θα μπορούσε να έχει ζητήματα εκτέλεσης, με αποτέλεσμα η εταιρεία να συνεχίσει να είναι ζημιογόνα και η μετοχή να πέσει.

Το μεγαλύτερο όμως αρνητικό στοιχείο για τη μετοχή θα ήταν οι ελπίδες της διοίκησης για επιτάχυνση της ανάπτυξης να αποδειχθούν φρούδες. Για να θυμηθούμε τι πίστευε η διοίκηση πριν 2 χρόνια ...

Η διοίκηση εκτιμά ότι θα μπορέσει να φτάσει σε πωλήσεις 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και EBITDA 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων μέσα στα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια. Η επίτευξη αυτών των στόχων θα σήμαινε τετραπλάσια αύξηση των πωλήσεών της και πέντε φορές το EBITDA σε σύγκριση με τα τρέχοντα επίπεδα, καθώς το 2021 η Digital Turbine εμφάνισε πωλήσεις 748 εκατομμύρια δολάρια.

Κοιτώντας το The Trade Desk (TTD), παίρνουμε μια ιδέα για το πως θα μπορούσε να αποτιμήσει η αγορά μια εταιρία ψηφιακής διαφήμισης όταν αναπτύσσεται και ταυτόχρονα είναι και κερδοφόρος. Το TTD διαπραγματεύεται με 25 φορές τα έσοδα του και με ένα P/E = 200.

Το θέμα είναι η Digital Turbine να επιστρέψει στην ανάπτυξη και στην κερδοφορία. Δεν λέω να πετύχει έσοδα 3 δισεκατομμύρια (όπως έλεγε η διοίκηση πριν 2 χρόνια) ... να πετύχει έστω 1 δισεκατομμύριο έσοδα και να εμφανίζει το 5% αυτών, δηλαδή 50 εκατομμύρια ως καθαρά κέρδη, τότε και εφόσον πείσει την αγορά θα μπορούσε να δικαιολογήσει μια αποτίμηση μεγαλύτερη απο 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

171 σχόλια:

  1. LAES
    Σας είχα προειδοποιησει τη μετοχή αλλά σας πέρασε απαρατήρητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. HOLO
    Ήθελα να περάσει το 0.50 για τον επόμενο στόχο των 0.70
    Και όμως έκλεισε στην αντίσταση 0.695 και στοπ
    Τώρα πήγε να τσεκάρει το 0.50 σαν σαππορτ και να σπάσει ανοδικά με φορά τα 0.70
    Δεν νομίζω να έχετε διώξει έτσι (εκτός τον κ.Τακη που είναι γρήγορο πιστόλι στις όμορφες κινεζουλες)
    Εγώ δεν έχω δώσει ΟΥΤΕ ΛΕΠΙ...κρατάω γερά για το ΜΠΙΓΚ ΑΠΠΠΠΠΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NDRA
    Μπήκα στο 0.44 premarket......εκατσε πολύ ώρα εκεί...μπορούσε να πάρει οποίος ήθελε μετά το TEO-CALL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς η degiro δεν εχει πρεμαρκετ. HOLO aαναμένουμε ή φεύγουμε?

      Διαγραφή
  4. Πώληση NDRA στο 0.70 στρογγυλό
    Έβγαλα αρκετά
    Θα δω μήπως ξαναμπώ χαμηλότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. APPS
    Αυτό που θα πω είναι μείζον σημασίας από τεχνικής πλευράς
    Η μετοχή έχει κάνει 3 κύματα και επιβάλλεται να πάει σε νέα πρόσφατα υψηλά ώστε ο σχηματισμός να είναι 5 κυματικος άρα προοθητικος (ΚΑΡΑ ΜΠΟΥΛ)
    Αν δεν μπορεσει ...θα πάει προς τα χαμηλά πάλι γιατί θεωρείται ανοδικος abc corrective στη πτώση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχω δίκιο (θα σιγουρευτώ στα αποτελέσματα των επόμενων 2 τριμηνων) είναι μετοχή των 100+.
      Οπότε αντιλαμβάνεστε πως ό,τι συμβαίνει εδώ κάτω, στο τέλος, σε ένα μακροπρόθεσμο διαγραμμα, θα είναι μια τελίτσα.
      Εφόσον έχω δίκιο ...

      Διαγραφή
    2. Στο thread παρουσίασα σαν παράδειγμα το Trade Desk για να δείξω πόσο είναι διατεθειμενη η αγορά να αποτιμήσει μια ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ εταιρία ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ.
      Θα μπορούσα να δώσω σαν παράδειγμα και την APP που σπάει όλα τα κοντέρ και ήδη έφθασε στα 90 δολάρια ... και εμείς πιαστήκαμε κοροιδα κοιτώντας διαγράμματα αντί να κοιταμε την ταχύτητα ανάπτυξης της ... και είναι ακόμη πάμφθηνη.

      APPS ολοκληρώνω και δεν επανέρχομαι.
      Αν όντως είναι στην αρχή ενός νέου κύκλου υπερανάπτυξης τότε είμαστε πολύ, πολύ χαμηλά.
      Στα επόμενα δύο τρίμηνα θα ξέρουμε ...

      Διαγραφή
    3. Τα διαγράμματα λένε πολλές αλήθειες...ειδικά στη μεγάλη εικονα...
      Το θέμα είναι να ανιχνευτεί σωστά ο βαθμός της θετικής - αρνητικής παρέμβασης πρώιμου σταδιου σε μια μετοχή....εδώ θέλει κοφτερό μάτι στα διαγράμματα αλλά και βαθιά γνώση στα θεμελιώδη μιας εταιρίας
      Σε καμία περίπτωση όμως η τεχνική ανάλυση να ειναι πανάκεια.......χωρίς τη πειθαρχία είναι άχρηστη. YOU ONLY LOOSE MONEY

      Διαγραφή
    4. Εννοείται δεν απαξιώνουμε τίποτα, ούτε Θεοποιούμε κάποιο εργαλείο.

      Διαγραφή
  6. Στον τομέα αυτό να δείτε και την mgni.Εχω θέση για διακράτηση εδώ εδώ και 1 χρόνο.Την θεωρώ βράχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αληθεια είναι ότι ο μαγνήτης έχει αξιομνημόνευτη σταθερότητα στο ταμπλό .... προσωπικά απορώ πως το πετυχαίνει , καθώς τα αποτελέσματα δεν είναι καλά και ο Ισολογισμός σκορπίζει τρόμο σε όποιον του δίνει σημασία. Μόνο τα goodwills και άυλα να δείτε είναι τεράστιος πονοκέφαλος.

      Διαγραφή
  7. HOLO
    Αγορά και άλλα κομμάτια στο 0.43
    Ούτε λεπι δεν δίνω!!
    0.42 ήταν η αφετηρία του τελευταίου κύματος επάνω
    Είναι σημαντικό σαπορτ....εκεί θα είναι και το ΣΤΟΠ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επαναγορά med ξανά κάτω από 19 και apps επίσης .mlgo και ktra θα βγω χωρίς κέρδος μολις ισοφάρισω τα χρήματα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KTRA
      Για δείτε κύριε Μανο ημερήσιο διάγραμμα τελευταίων 6 μηνών.
      Είναι σε ένα ωραιότατο ανοδικό κανάλι.
      Μπορεί λίιιιιιιγο ακόμη πιο κάτω να πάει.
      ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΛΕΠΙ.
      Περιμένω τη συγχώνευση.

      Διαγραφή
    2. MLGO
      Κινέζικη παπάντζα, τζογείο ολκής ... όταν δω τον RSI αρκετά πάνω απο 50 τότε θα πάρω τα μπογαλάκια μου να φύγω.
      Αν θα έχω κερδίσει ή χάσει απο την παπάτζα τότε θα το μάθω.

      Διαγραφή
    3. σημερα σας θελω ΙΝΝΝ...στη ΧΟΛΑΡΑ-μας......περιξ 0.42
      ΣΤΟΠ ΤΟ 0.41(σφιχτο)

      Διαγραφή
    4. K.TEO (για εμένα τον άσχετο με Τ.Α), όταν λέτε στοπ στο 0,41 εννοείτε ημερήσιο κλείσιμο ή απλά πέρασμα από κάτω;

      Διαγραφή
    5. Νομίζω κ. Τεο πως αν πεσει δε θα μείνει στο 0,41. Θα κλείσει πολύ πιο κάτω.

      Διαγραφή
    6. Έ μα τι λέμε τώρα..?
      Το διάγραμμα που έβαλα πιο κάτω... λέει ξεκάθαρα κάτω από εκεί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩΩΩΩ

      Διαγραφή
  9. HOLO-updated

    https://uploads.disquscdn.com/images/cf9aa51de257798f594c9e195a473f3dffbe3323b75e6573de6972619ff3b7ed.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. HOLO
    tomorrow is make or break

    https://uploads.disquscdn.com/images/41bf09ae235b9988cc6b03ddf2571f32ea234e852930095717b26dce57d5b4af.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗΟΛΟ-μανια

    τελευταιο διαγραμμα φουλ elliot wave wave count

    https://uploads.disquscdn.com/images/c844ca97c9481412b18fed245576bffd388d26f5422122558abd0d7aea9f7eb8.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς της MLGOλάρας θα κάνουμε κανένα Χ2 , Χ3; 😁😁

      Διαγραφή
    2. Από την HOL-αρα εξαρτάται!!!

      Διαγραφή
    3. το διαγραμμα της MLGO ειναι χαλια....και μονο απο την ΧΟΛΑΡΑ περιμένει κατι...(δλδ να τη τραβήξει επανω λογω ιδίου αντικειμένου)

      Διαγραφή
  12. βρε λετε να το βρει ο αλγόριθμος...?? αχαχαχαχαχαχα

    https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/gpco/earnings

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κ. Τεό αν μπορείτε ανεβάστε ένα διάγραμμα της OPRT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ανεβάσει ένα.....από τότε εινα κάτω απο τη πτωτική γραμμή τασης
      Αν τη σπασει πάνω...θα είναι BUY SIGNAL
      Άμεσα μόλις γίνει...θα βάλω διαγραμμα

      Διαγραφή
  14. Καλησπέρα σας, ανακοίνωσε και το αναμενόμενο redemption των warrants η ASTS. Για να δούμε αν θα είναι η αφορμή για ελκυστικότερες τιμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΗΟΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

    https://uploads.disquscdn.com/images/88305041afe31c002b2fa1e5cf7362902fa8ff85cb9686968b2ba4a3b3647848.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα που ειναι στα 0,37 ενδοσυνεδριακα χαλασε το διαγραμμα?

      Διαγραφή
  16. OPRT
    https://uploads.disquscdn.com/images/db7e943c1deca88d3538d65a33ce1b4a148a0f9ef54df17f141b33deb60ada6a.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. HOLO-UPDATE

    https://uploads.disquscdn.com/images/2500ae2a1dd02b886b5a10fac47397c2ef91499f7d99c875be755bf8c28178a9.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οξεία χολοκυστίτιδα και το φάρμακο μάπα .....Ποτέ ποιά κινέζικες και φαρμακευτικές.Κρατάω kintata και mlgo μήπως γίνει κανένα θαύμα.Την holo ευτυχώς πρόλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο θαύμα που μπορούν να πετυχαίνουν οι Κινέζοι, είναι να έχουν κομμουνισμό, να τον βαφτίζουν Λαϊκή δημοκρατία και να έχουν Καπιταλισμό οι του κόμματος.

      Διαγραφή
  19. ΧΟΛΑΡΑ
    https://uploads.disquscdn.com/images/b117b5bd7dd713fd03e6eab097a27a98ce0d6d41fde484cdfb95975314a2de4e.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κε Τάκη, έχετε πολλάκις πει ότι δεν πρέπει να αγοράζουμε μετοχές ανάλογα με το ποιος θα βγει, αλλά αν κοιτάξουμε τα διαγραμματα, τα χασίσια τρελλάθηκαν με την εκλογή του Biden. Και έχετε πει να έχουμε και μύτη στις αγορές.

    Αν βγει η Κάμαλα λέτε να δούμε τίποτα ανάλογο;
    Η TLRY εφυγε απο τα 4 και πήγε στα 12 ΠΡΙΝ τις εκλογές, έπεσε στα 6,5 και μετά έπιασε τα 60 τον Φλεβάρη 2021.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο χασίσια μόνο GTBIF. Όλες οι άλλες είναι κολλάντζες του κερατά ... και οι περιασότερες στο τέλος θα κλείσουν.

      Ο απόλυτος έρωτας GTBIF.
      Αν έχετε να μου δείξετε και κάποια άλλη τόσο σωστά τοποθετημένη και ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ .... ευχαρίστως να την ψάξω.
      Οι υπόλοιπες προσφέρονται μόνο ως παίγνιο.

      Διαγραφή
    2. Αλλά εσείς κύριε Bunny
      UPSTάρετε
      επειδή γουστάρετε
      Και ούτε που μπορείτε να φανταστείτε πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε ... τι θέλετε να πάτε να μπλέξετε με αυτές τις κολλάντζες όπου το 98% σε μακροποθεσμο οριζοντα θα εξαφανιστούν απο το χάρτη..
      Καθήστε εκεί στη χαρτάρα όπου εφόσον όλα εξελιχθούν φυσιολογικά θα έρθει στιγμή που το +10% της θα είναι τριπλασιασμός του κεφάλαιου επένδυσης σας.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Τάκη.
      Εάν τελικά πετύχουν οι αλγόριθμοι σε δάνεια αυτοκινήτων και στεγαστικά, όπως τα καταναλωτικά,τα 400 δολάρια του 2021,θα φαντάζουν αστεία...
      Εγώ βλέπω οτι οποίος θα πουλάει θα το μετανιώσει....
      Έχει σημαντική θέση στο χαρτοφυλάκιο μου και Δεν πουλάω σε κανένα επίπεδο τιμών.

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ μαζί σας κ. Άρη. Την ίδια ακριβώς σκέψη έχω και εγώ για τα προηγούμενα υψηλά. Να προσθέσω ότι μπροστά μας έχουμε και έναν καινούριο κύκλο πτώσης των επιτοκίων που είναι τώρα να ξεκινήσει. Προσθέτω και τον δείκτη UMI (Upstart Macro Index), για να υποθέσουμε τι έρχεται σύντομα.
      Παραμένει το χαρτί με την μεγαλύτερη μακρο θέση στο χαρτοφυλάκιο μου η UPST..

      Διαγραφή
    5. Σας ευχαριστώ που μας την ανακαλύψατε κύριε Τάκη. Δική σας η upstart, αυτό πρέπει να το θυμόμαστε.
      Δίχως την δική σας διεισδυτική ανάλυση στην εταιρεία, δεν θα έπαιρνα τέτοιο ρίσκο...

      Κάτι ακόμα για την upstart:

      Μακάρι να έχει εξαιρετική ανάπτυξη έτσι ώστε τον Αύγουστο του 26 , εκείνα τα ομόλογα,να τα μετατρέψουν σε μετοχές, σύμφωνα με το πρόγραμμα..
      Νομίζω είναι πολύ σημαντικό χρονικό ορόσημο...

      Διαγραφή
    6. Eδώ η ASTS με αέρα κοπανιστό, ακόμη, κατάφερε να ενεργοποιήσει τα ΔΑΜ ... έχετε αμφιβολία για το αν θα μετατραπούν σε μετοχές όλα τα ομολογιακά της;
      Εγώ δεν έχω καμιά ...

      Διαγραφή
    7. Χασίσι φουμάραμε με INCR. Αν και δεν μας κάνουν τη χάρη οι μουλάδες να φορτώσουμε πάλι φθηνά. GTBIF δυνατή, αλλά την θέλω πιο κάτω.

      Διαγραφή
  21. https://www.upstart.com/umi

    Ο δεικτης UMI που αναφέρω παραπάνω. Παρέλειψα να τον προσθέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριε ARAMIS, προσυπογράφω σε όλα όσα λέτε. Έχετε δίκιο.
    Τα έχει αναλύσει διεξοδικά ο κύριος Τάκης.Αυτος μας έχει δείξει την "μεγάλη εικόνα" που τώρα συζητάμε...
    Το θέμα για μένα είναι ένα:
    Να μην πουλήσω ούτε ένα τεμάχιο της upst, μέχρι το 2030!!!
    Αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. HOLO
    για να δουμε κανα reversal σημεραααα........δεν παει αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. HOLO - mania-updated

    https://uploads.disquscdn.com/images/af8767a4a44c63eba701367ce10e73c5b9cf4ade472dc832dc50a7848022e5ef.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. k Τακη να δειτε λιγακι τη SKIN του φιλου Αδειμαντου
    η τεχνικη εικονα εχει αλλαξει παρα πολυ προς το καλυτερο....τα θεμελιώδη οχι.....αλλα αυτα παντα υστερούν
    Μιλαμε εδω για x5-x10 φιλε....οχι αστεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και η FOUR ανεβαίνει μουλωχτά. UPST η μεγαλύτερη θέση μου και επιτέλους έχει τάση (θα ενισχύσω στην πρώτη πτώση). Κε ΤΕΟ τι στόχο δίνει η σαπακοΗΟLO ή σας φάγανε τα στοπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το στοπ το φαγανε χθες αλλα τον σχηματισμο πτωτικης σφηνας τον κρατησαν VALID ...εξ ου και δεν πουλησα χθες ........εβαλα και ενημερωτικο τσαρτ χθες με τον σχηματισμο και οτι δεν πουλησα
      ο πρωτος στοχος ειναι 0.50 αλλα ενδεχεται να παει σε νεα υψηλα και να σπασει το 1 δολαριο αρχικα
      (βημα βημα διοτι ειναι κινεζουλα)

      Διαγραφή
  27. KINTARA

    https://uploads.disquscdn.com/images/a6040f39bb1567b3211e521b0fa74ef71c95b2a9a0a47b3b3f2ee3de994998d6.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. SKIN -(του φιλου Αδειμαντου)

    https://uploads.disquscdn.com/images/ebe8d5e3f53381175dbd189ccc41e874cdd315d641f2f9fcc88cc3d9829e4ebb.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μελεταω παιδες .....εξονυχιστικά την UPST διοτι έδιωξα στα 32 δολαρια και στα 36 δολαρια τα υπόλοιπα (και το χαρτι ανεβαίνει χωρις εμενα)
    Λοιπον....για να γινει το θαυμα και να ξεκινήσει νεο μπουλ μαρκετ θα πρεπει να κανει ενα κυμα τελευταιο κατω...ειτε πλαγια κατω
    Απο το απολυτο χαμηλο των 12 $.....εχει ξεκινήσει ενα κυμα προς τα 72$ σε μορφη ABC....αρα ειναι corrective και οχι κυμα 1 του bull market αλλα το 4-ρτο κυμα επανω
    Τωρα αναμενω ενα τελευταιο κυμα κατω πριν ξεκινήσει το νεο BULL RUN
    Θα βαλω αναμενόμενο διαγραμμα...καποια στιγμη..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε το μηνιαίο και δες τον ωραίο πυθμένα, τους αυξανόμενους όγκους, τους indicators, ΜΑ κλπ ¨Ολα strong buy. Να κάνει και μια διόρθωση μέχρι τα 35 θα ήθελα. Πιο πιθανό μου φαίνεται να πάει 70 και μετά 160, παρά κάτω από 12. . Εκτός αν γίνει ΓΠΠ, hard landing κλπ. Ντάξει, λέω και πολλές βλακείες

      Διαγραφή
    2. Eγώ βλέπω ότι έχει άμεσα τιμη στόχο το 55.

      Διαγραφή
  30. OPRT-updated

    https://uploads.disquscdn.com/images/3254101c2cf4ec512d986631326fe21fdc56f67595b3492cf730ecb3c1f5e12a.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. PAGAYA
    η τεχνικη εικονα της εχει αλλαξει παρα πολυ προς το καλυτερο

    αναμενω ενα μικρο πισωγυρισμα σαν τελευταια ευκαιρια να μπει κανεις...και να κλίνουν μερικα μικρα γκαπακια (που μονο εγω τα βλεπω)......και πλωρη για τον στοχο των 30 ντολαρς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τι γινεται ρε γμτο....................



    Upstart holdings' chief legal officer sells over $1.2m in stock
    Investing.com
    Aug 21, 2024


    Upstart holdings corporate controller sells $83k in company stock
    Investing.com
    Aug 27, 2024


    Upstart CFO Sanjay Datta sells over $790k in company stock
    Investing.com
    Aug 21, 2024


    Upstart holdings' chief legal officer sells shares worth $120,005
    Investing.com
    Aug 27, 2024


    Upstart holdings CTO sells shares worth over $1 million
    Investing.com
    Aug 21, 2024


    Upstart CEO sells over $128k in company stock
    Investing.com
    Aug 21, 2024





    Upstart holdings corporate controller sells over $48k in company stock
    Investing.com
    Aug 21, 2024



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην πάρουν τους μισθούς τους και τα bonus?
      Όταν στη Αμερική λένε Αποζημίωση βάσει μετοχών αυτό ακριβώς εννοούν.

      Διαγραφή
    2. UPST Stock Overview
      Operates a cloud-based artificial intelligence (AI) lending platform in the United States.

      About the company

      Snowflake Analysis

      Adequate balance sheet slight.

      Data
      Learn

      Rewards
      Revenue is forecast to grow 17.76% per year
      Risk Analysis
      Highly volatile share price over the past 3 months
      Significant insider selling over the past 3 months
      Currently unprofitable and not forecast to become profitable over the next 3 years
      Shareholders have been diluted in the past year

      Διαγραφή
    3. Μην μου βάζετε τον καρπαζοεισπράκτορα simply wall.

      Διαγραφή
    4. Κερδοφόρος θα γίνει άμεσα ... μόλις σταματήσει να απομειώνει δάνεια. Και αν κάνει και ένα αντιλογισμό εκεί να δείτε τι θα γίνει.

      Στο 1ο θετικό τρίμηνο η μετοχή θα γράψει Χ2 σε χρόνο dt απο όποια τιμή θα βρίσκεται εκείνη την ωρα.

      Τότε θα βγάλουν και άλλες προβλέψεις οι αναλυτές και ξαφνικά ο simply wall θα δίνει τρελή δίκαιη αποτίμηση.

      Διαγραφή
    5. το εβαλα μονο και μονο για το.... Significant insider selling over the past 3 months

      Διαγραφή
    6. Αυτοί δεν κάνουν και τίποτα άλλο ... εδώ και 3 χρόνια δινουν για να πάρουν τις αμειβές τους.

      https://www.secform4.com/insider-trading/1647639.htm

      Διαγραφή
    7. Δείτε και τη DVDA

      https://www.secform4.com/insider-trading/1045810.htm

      Διαγραφή
  33. SKIN-short term

    https://uploads.disquscdn.com/images/7fc6dc9e4fc901e7208dea016e63f181d94a64708bbcc951cebcd79bd70de61d.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. GAMESTOP

    https://uploads.disquscdn.com/images/8583a9c3e51f15c0d293f24f06792a2789cc38ea49bf32ea1b862a48f84629cc.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. K. TEO όλο πυραύλους μας δείχνετε, αλλά εμείς μόνο στα διαγράμματα τους βλέπουμε χαχα

      Διαγραφή
    2. τα λεφτα δεν τα μοιράζω εγω Socrates....αν δεν σας αρέσουν οι πύραυλοι...δεν σας ξαναβαζω διαγραμματα ...τα κραταω για μενα

      Διαγραφή
    3. Κ.Τεο συνεχίστε παρακαλώ μεγάλα παιδιά είμαστε τα ρίσκα μας τα παίρνουμε χαχαχ

      Διαγραφή
    4. Πάμε,πάμε αστειεύτηκε ο κύριος Σωκράτης. Δεν νομίζω πως είπε κάτι με κακή προδιάθεση.
      Στις αγορές τις αποφάσεις τις παίρνουμε μόνοι μας ...

      Προχωράμε κύριε ΤΕΟ!!

      Διαγραφή
    5. Μην παρεξηγείστε Κ. ΤΕΟ, φυσικά και αστειεύομαι!

      Διαγραφή
  35. Αγορά SOFI στο @8.19.. αν παραμείνει εδώ σήμερα επιστρέφει σε θετική τάση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώληση SOFI με 15% ζημιά.. 100% η ρευστότητα μου πλέον.. περιμένουμε το βάθος της διόρθωσης. Τεχνικά δεν φαίνονται καλά τα πράγματα για τον τεχνολογικό δείκτη με βάση το διάγραμμα της NVDA. Μεγάλη προσοχή...

      Διαγραφή
  36. ΧΟΛΑΡΑ------και οι πύραυλοι μικρού βεληνεκούς

    UPDATE
    https://uploads.disquscdn.com/images/c0a16ac69b02c2bbdf6fff4a08ad6a218110f94c4f6c6cec4fc671ee5970c780.png




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. GIGACLOUD-updated

    https://uploads.disquscdn.com/images/e7f6942d876732dd168de73ea0b4dbc5706794c028092548f1ce424feb41e1d0.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια θέλω.
      Και επειδή δεν πιστεύω στο fraud company που γράφουν σε όλα τα memeδάδικα ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ!!!

      Κηρύσσσω ΤΈΛΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ.

      Διαγραφή
  38. καλησπέρα σας. Σχετικα με mlgo o αριθμος των κυκλοφορούντων μετοχών είναι άγνωστος.Δεν έχει γίνει καμμία ανακοίνωση μετα την μετατροπή 60 εκατομ. convertible notes σε μετοχές.¨ολα ψεύτικα σε αυτόν τον σαπακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει πολυ χαλια το τσαρτ της...Απ την αλλη ,ενα πτωτικο κυμα μολις τελειωσε σημερα...αρα ΑΠΠΠ.......

      Διαγραφή
    2. Κύριε Μάνο εσείς είστε απο τους σοβαρούς επενδυτές.
      Τι ασχολείστε με τις κολλάντζες της Κίνας;
      Κάναμε τα trades μας στις παραλίες διακοπεύοντας ... τώρα σοβαρευόμαστε.

      Διαγραφή
    3. Τξ κοιταξατε τίποτα την SKIN.....(του κ.Αδειμαντου)

      Διαγραφή
    4. Έκατσα και την είδα αναλυτικά τη SKIN.
      Για εμένα είναι χρεοκοπμένη ... και αν θέλει να το αποφύγει αυτό θα χρειαστεί άμεσα offer και μάλιστα μεγάλο.
      Γίνονται κάποιες προσπάθειες να μαζέψει το τεράστιο χρέος της αγοράζοντες το σε χαμηλότερες τιμές ... αλλά δίχως ανάπτυξη και με διαχρονικά τραγικές ταμειακές ροές τα πράγματα είναι δύσκολα.
      Θα στοιχημάτιζα ότι μόλις ολοκληρωθεί το παίγνιο που γίνεται τώρα θα επανέλθει σε νούμερα κάτω του 1 δολαρίου, ίσως και πολύ πολύ χαμηλότερα.

      Εκτός αν έχει ανακοινωθεί κάτι που δεν βλέπω ...

      Διαγραφή
    5. SKIN
      E
      https://prnt.sc/Niu5UXw8lrMt

      https://prnt.sc/HGUlNs3affGR

      https://prnt.sc/dsPR2kGUNcBN

      Διαγραφή
    6. Θα δω τι θα κάνει στη διόρθωση .Εκεί θα φανεί.
      Το wave count Elliot ...λέει ότι υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να έχει δει το LOW της
      Η επόμενη κίνηση ΕΠΑΝΩ δεν πρεπει να είναι αντιδραστική ABC...αλλά προωθητική 12345.....για να δούμε
      Εκεί στο 1 δολάριο και κάτι....όλα μου φάνηκαν ΜΑΥΡΑ περιμένοντας ένα άλλο κύμα κάτω με στόχο 30 λεπτων
      ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ...ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΝΟΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ τα οποία δεν ΕΠΡΕΠΕ
      Έδωσε bullish signals technically
      ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ τι θα δουμε

      Διαγραφή
  39. UPSTART-update

    https://uploads.disquscdn.com/images/a325331b313016a789b37bf4e7a6269cee26f53f02a53124885d429211cef17f.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αμα ξεφεύγεις απο τις αρχές και τους κανόνες σου. εκεί χάνεις ,ευτυχώς έβαλα λίγα χρήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Μάνο ξαναέβαλα το τσιγκινο βρακί και ξαναεπιτεθηκα στην κολλάντζα της Κίνας.

      Κυριάκη θα πάω να εξομολογηθώ για το συμβάν. 😁😁😁

      Διαγραφή
    2. Και γιατί ΟΧΙ στη ΧΟΛΑΡΑ μας που έχει όλα τα φόντα για εκτίναξη?

      Διαγραφή
    3. Αφήνω αυτό για την λεγαμενη https://shorturl.at/6d1PY

      Διαγραφή
  41. Καλημέρα καλά κάνατε.Είναι αδύνατο οι αρχιτζογαδόροι κινέζοι να μην κάνουν παίγνιο ,εγώ δεν θα ακολουθήσω κρατάω αυτές που πήρα μο 0.55.Και το παίγνιο αρχίζει όταν τα διαγράμματα δείχνουν κάτω και οι μεμεδες τα βλέπουν όλα μαύρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. κ.Τάκη μια ματιά στην ACMR ημιαγωγοί ,φθηνή , αμερικάνικη αλλά κινέζοι ιδιοκτήτες , πουλάει πολύ στην Κίνα , διαρκής αύξηση μεγεθών αλλά βαρετό διάγραμμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mια ματιά είπατε ...

      Τα νούμερα δείχνουν φοβερά και τρομερά εκπληκτικά.
      Αλλά το ότι είναι Κινέζοι ιδιοκτήτες και ότι πουλάει στην Κίνα να τα εξηγεί όλα.

      Τα τρομερά κέρδη που εμφανίζει , εξαφανίζονται στις λειτουργικές ταμειακές ροές ... καθώς αυξάνει απαιτήσεις και αποθέματα με υψηλότατους ρυθμούς.
      Μου θυμίζει την ΦΟΛΑ της Ελλάδας.
      Απο την άλλη υπάρχουν τρελές αποζημιώσεις με βάση των μετοχών.
      Η γρήγορη ματιά μου ... μου δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά και γι'αυτό, ίσως, η αγορά δεν δίνει υψηλότερη τιμή στην μετοχή.

      Κανονικά αυτή η μετοχή θα έπρεπε να ήταν σε τουλάχιστον τριπλάσια τιμή, αλλά .... αλλά η αγορά φοβάται τη λεγάμενη, όπως και εγώ.

      Διαγραφή
    2. Τελικά οι Κινεζοκομμουνιστές έχουν ξεπεράσει το ΝεολΕλληνα στην απάτη και την πονηριά.

      Διαγραφή
  43. ACMR
    Το τσαρτ όπως το βλέπω κ μελετω είναι....range bound-neutral
    Άμα πάει στα 13-15 δολάρια είναι screaming BUY with lowest risk ever.
    LONG TERM CHART είναι UPP...UPP...UPPP target 100 dollars
    Αυτά λέει το διάγραμμα τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Intuitive machines (LUNR)
    Το διάγραμμα είναι πολύ θετικό και σε αρχικό στάδιο ανόδου
    Άμα πάει καθοδικα στα 4 δολάρια είτε 4.5$ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΜΠΩ στο χαρτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. WTO
    Χαμός.....τώρα βγήκε η εταιρεία να λέει ότι τελικά ΔΕΝ θα κάνει R/S and dilution
    $WTO dropped from 2.50 to under .10 because of naked short selling and illegal trading practices.

    The company stated they have not fundamentally changed (which means no dilution has occurred) and also there have been rumors of a canceled R/S

    Could be insane next week

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. MWG
    Trigger point στο chart της
    Από τη Τρίτη θα μας πει (μικρουλα +κερδοφορα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. UPSTART-1....( αισιοδοξο σεναριο )

    https://uploads.disquscdn.com/images/335a26218adf3a8007f3841591703d1ddbc3b353704203e6e54edc1cac0451a2.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. UPSTART-2 (Απαισιοδοξο σεναριο)

    https://uploads.disquscdn.com/images/7f7aeca696fd0d6dd1868e4c9ab1e9af25f91b8a97893f5ca227d9474e7f92c2.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. HOLO-(και ξερο ψωμι)

    https://uploads.disquscdn.com/images/ec38a9d7eb5cf8988072f532f1e5307866742680f5869928038d185a219dcde5.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορείτε ξανακοιτάξτε τη MED ...να δω αν δεν κρατήσουν τα χαμηλά της που στοχεύω για ένα καλό μάζεμα.

      Διαγραφή
    2. MED-updated

      https://uploads.disquscdn.com/images/e4529dd630e6121d509f4fa9e2a8f0446cc96a249e9aacaf6a40028b27b865c0.png

      Διαγραφή
  50. INOGEN-updated

    https://uploads.disquscdn.com/images/ccb464200911c29607b62edd7aaa913f0856684c4ae4a68511fcdbcbb39ca666.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. DIGITAL TURBINE (APPS)
    UPDATED

    https://uploads.disquscdn.com/images/d9d042fd36811ae19d964dd9634885beb9a7c96505c3d8401638e38723a10b96.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδατε που μου αποκλείατε τα 2,5 δολάρια.
      Τέλος πάντων ... άνοιξα μια μικρή θεσούλα στο επίπεδο των 3,2-3,5 με τρεις σταδιακές αγορούλες και στα 2,5 αν πάει θα αγοράζω δίχως αύριο ... και ας ξαναπάει στο 1,5.

      Διαγραφή
  52. Καλησπέρα σας κύριοι. Είμαι Καινούργιος στο φορούμ. Έχετε κάποια εικόνα για την plug power ? Αξίζει να ασχοληθεί κανείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλησπέρα κε Τάκη, πιστευώ ότι το Btc θα φτάσει τουλαχιστον τα 100 δολάρια μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2025. Σε αυτη την περίπτωση η COIN δεν είναι σε ελκυστική τιμή στα 160 δολάρια. Ποιά η αποψή σας παρακαλώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ανέβει το Bitcoin εννοείται ότι η COIN θα κάνει νέα υψηλά.
      Έτσι πιστεύω.

      Διαγραφή
  54. NDRA πως τη βλεπετε κ. ΤΕΟ που ειχατε πιασει το προηγούμενο ραλυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. SKIN
    τα μαμησε ολα ανοδικα.....πολυ θετική παρέμβαση στο χαρτι και φανηκε απο χθες στο μαζεμα μεσα στη συνεδρίαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. KINTARA
    κοντα στο σημειο ΣΤΟΠ

    https://uploads.disquscdn.com/images/ad30f31b17176a3f4e7b3c6127f797358a2af223f77ae272b6b80d24fe927220.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. https://www.rollingstone.com/politics/politics-news/goldman-sachs-economic-downturn-trump-1235094814/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. CURI
    SUPER CHART....για τα αλλα να μας πει ο κ.Τακης αν μπορει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. SKIN

    Η διοίκηση επαναγοράζει επιθετικά μετοχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ.ΤΕΟ και κ.Τάκη για δείτε την PERF αφορά και αυτή γυναικείο virtual καλλωπισμό κερδοφόρα ,τίγκα το ταμείο , ex spac νομίζω ,ΑΙ και καλά , δεν ανεβάζει τζίρο ,βαρετό διάγραμμα

      Διαγραφή
  60. CURI

    https://gr.investing.com/news/stock-market-news/article-93CH-144089

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. CURI-chart

    https://uploads.disquscdn.com/images/a6843e213df13a69f150a9fb8a1c6fba4ae22437c1a4e63f86a24c675d55ed0f.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. CHEWY

    https://uploads.disquscdn.com/images/88abd32c614f43df275e8b983730f1bae6fe37134a5afa31bf2bcfce5ff1679f.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. MGLO
    χθες το βραδυ εγινε μια αγορα στα 0.36 (για παιχνιδι).....


    https://uploads.disquscdn.com/images/17c4b716ac59e009cfa93ae5fced2738e19cbd62c5d0f0db336261cf8d43c4bc.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. TBBB---------upppp only

    https://uploads.disquscdn.com/images/79254e60f30bd23cdb177f7a166ffee9212b6bdc511b18be11b1c6add7f608de.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Εχει πολυ πλακα...!!
    Βασει μοντέλων ΑΙ.....μπορει να προβλεψει το "δρομολόγιο" που θα κανει στο μελλον μια μετοχή ειτε κρυπτο ...χεχεχεχεχε
    Πάνω δεξιά βαζουμε το σύμβολο (μετοχη ειτε κρυπτο).....παταμε......και οταν βγαίνει το διαγραμμα πατάμε prediction
    Για τις μετοχές μαξ 1 χρονο...για τα κρυπτο πολυ παραπάνω ...μεχρι 2040 δλδ.

    https://coincodex.com/stock/SKIN/price-prediction/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για την upst πάντως δινει τιμη 24 και κατι ψιλα για τις επομενες 5 μερες.
      Για το 2030 δίνει λίγο επάνω απο 1.400 δολλάρια.

      Ας είναι, θα την υποστώ την πτώση αν είναι να πιάσει 1.400 το 2030.

      Διαγραφή
  66. ΜΕDI-updated

    https://uploads.disquscdn.com/images/514b04fd5d7c57a43641bcca79a18cc4dde2c8e538fcaf5ee6c67c72e9c2e16f.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. TELADOC

    Κ.Τακη αξιζει...?
    Τεχνικα μου εχει φτιαξει ενα ωραιο πατο.....και ειναι ακομα στα χαμηλα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει και πολύ μάλιστα.
      Το τίναγμα ψάχνω για να μπω μακροπρόθεσμα.
      Έφαγε και άλλη βουτιά γιατί ξανάρχισε απομειώσεις των good wills που είχε φτιάξει με μουσαντένιο τρόπο ο προηγούμενος CEO

      Διαγραφή
    2. Να δείτε και τη KELLOG....ωραίο διάγραμμα...καλά θεμελιώδη...και σε αρχικό στάδιο 8

      Διαγραφή
    3. ΤDOC
      Μπήκα στο ARK και αν είδα καλά ... τα έχωσε όλα.
      Ωραίο το ΑΡΚ !!
      Αγόραζε στα Ιστορικά υψηλά ... πούλησε στα ιστορικά χαμηλά. Μετά λέμε για τους memeδες.

      Διαγραφή
    4. OPEN
      Είναι στα τελευταία της...να ολοκληρώσει το πτωτικο σχηματισμό από τα υψηλά του 2021....4 χρόνια BEAR MARKET
      Κυματικα είτε τελείωσε είτε τελειώνει
      Τι και πως θα ξεκινήσει την ανοδο...μένει να το δουμε

      Διαγραφή
  68. TELADOC-buying signal ON

    https://uploads.disquscdn.com/images/40fe86dcc25874e52ed476d2211cce8536e73b8a4ed472e233d39571444755dc.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Teladoc
      Έτσι όπως είναι τώρα δίχως ανάπτυξη την κοστολογώ 25 δολάρια ... 4 δις κεφαλαιοποίηση, 1,5 φορά τις πωλήσεις της.
      Δυστυχώς κέρδη δύσκολα θα εμφανίσει, λόγω υψηλοτάτων αποσβέσεων ... και τα κέρδη τα κοιτάνε οι μεμέδες. Όμως και αυτό είναι που μετράει οι ταμειακές ροές της είναι εξαιρετικές.

      Ο νέος CEO ήρθε να τη συμμαζέψει (έτσι υποθέτω) και να κάνει εταιριάρα ... όχι όπως ο προηγούμενος, ο Γκόροβιτς ή όπως τον αποκαλώ ο Βγενόπουλος των ΗΠΑ, που το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν μουσαντένιες υπεραξίες και να φουσκώνει τα ίδια κεφάλαια με τα κολπάκια των ακριβών εξαγορών με ανταλλαγή μετοχές.

      Ακολουθώ, ανοίγοντας μια πρώτη θέση.

      Διαγραφή
    2. Θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση και μέχρι τα επόμενα αποτελέσματα, θα προσεγγίσει το γκαπ στα 16.
      Αποκλείω να το κλείσει ... ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάει να πάει και σε μια ακόμη απομείωση.

      Διαγραφή
    3. Ίσως να έχει τελειώσει με τις απομεώσεις, αν και θα ήθελα να διαγράψει και τα τελευταία 200-300 εκατομμύρια που της μένουν.
      50% να τελείωσε με τις απομειώσεις ... 50% να κάνει άλλη μια την τελευταία.

      Διαγραφή
    4. Γκόροβιτς ή ο Βγενόπουλος των ΗΠΑ έχει ξεκουμπιστεί.

      https://www.healthcaredive.com/news/teladoc-health-ceo-jason-gorevic-leaves-mala-murthy/712402/

      Διαγραφή
  69. Όσοι είχατε πάρει Holo τελευταία, σας έστειλαν οι ΙΒ το αρχειο για να ψηφίσετε;
    Θα πάει σε γενική συνέλευση στις 27 Σεπτ.

    Επίσης, κι εδω πετάμε τα σκουφιά μας στον αέρα, θα πάει σε reverse split 20 προς 1.
    Είναι πρώτο πρώτο στα θέματα προς ψήφιση.

    Μια εβδομάδα αφότου ολοκληρωθεί θα γίνει χαμουλης στη μετοχή.
    Οι κυκλοφορουντες μετοχές θα πέσουν στα 4 εκατομ.

    Λιγο προσοχή γιατί εχει λάβει απόφαση από περσι ότι μπορεί να σηκώσει εως 300 εκατ $ απο offerings. Κατά τη γνωμη μου θα πομπαριστεί και θα ανακοινωθεί offering. Οπότε, το πόσο κορυφή θα πιάσει καθένας μας, είναι και λίγο Λόττο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ωπα μαγκες, θελουν να βαλουν 2 κατηγορίες μετοχών.

    Βάζω τις παραγράφους:
    1. o consider and vote upon an ordinary resolution to effect a 20-for-1 share consolidation: THAT every 20 issued and unissued ordinary shares of a nominal or par value of US$0.001 each in the capital of the Company (the “Ordinary Shares”) be consolidated into one (1) share of a nominal or par value of US$0.02 each, and such Consolidated Shares shall rank pari passu in all respects with each other in accordance with the Company’s currently effective memorandum and articles of association (the “Share Consolidation”) such that following the Share Consolidation the authorized share capital of the Company will be changed FROM US$500,000 divided into 500,000,000 shares of a nominal or par value of US$0.001 each TO US$500,000 divided into 25,000,000 shares of a nominal or par value of US$0.02 each (the “Consolidated Ordinary Shares”) (the “Share Consolidation Proposal”).
    Board of Directors Recommended Vote: For

    2. To consider and vote upon an ordinary resolution to increase the Company’s share capital after the Share Consolidation: THAT conditional upon and effective immediately following the Share Consolidation, increase the authorized share capital of the Company FROM US$500,000 divided into 25,000,000 Consolidated Ordinary Shares, TO US$10,000,000 divided into 500,000,000 Consolidated Ordinary Shares (“Share Capital Increase”), by the creation of an additional 475,000,000 Consolidated Ordinary Shares (the “Share Capital Increase Proposal”).
    Board of Directors Recommended Vote: For

    ----------------------------------------------------
    Κύριε Τάκη, αυτό επάνω τι ακριβώς σημαίνει;
    -----------------------------------------------------

    4. To consider and vote upon a special resolution to create as Dual-Class Structure (defined below) and adopt a second amended and restated memorandum and articles of association: conditional upon and effective immediately following the Share Consolidation and the Share Capital Increase, vary the authorized share capital of the Company to create and adopt a dual-class share structure (the “Dual-Class Structure”) by a) re-designating all the issued and outstanding Consolidated Ordinary Shares into class A ordinary shares of a nominal or par value of US$0.02 par value each (the “Class A Ordinary Shares”), and each Class A Ordinary Share shall be entitled to one (1) vote per Class A Ordinary Share; b) re-designated 379,455,801 authorized but unissued Consolidated Ordinary Shares into Class A Ordinary Shares; and c) re-designating 100,000,000 authorized but unissued Consolidated Ordinary Shares into class B ordinary shares of a nominal or par value of US$0.02 each (the “Class B Ordinary Shares”), and each Class B Ordinary Share shall be entitled to 20 votes per Class B Ordinary Share (the “Variation of Share Capital”), such that immediately following the Variation of Share Capital, the authorized share capital of the Company shall be changed FROM US$10,000,000 divided into 500,000,000 Consolidated Ordinary Shares TO US$10,000,000 divided into 400,000,000 Class A Ordinary Shares, and 100,000,000 Class B Ordinary Shares; and adopt a second amended and restated memorandum and articles of association of the Company to, among other amendments, reflect the adoption of the Dual-Class Structure and the Variation of Share Capital. (the “Dual-Class Structure Proposal”).
    Board of Directors Recommended Vote: For



    Ψήφισα for, against, against.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάτσω να ασχοληθώ κύριε Bunny?
      Ούτε μια ανακοινωση δεν έβγαλαν οι καπιτολοΚινεζοκομμουνιστές. Όπως είπα η τιμή στόχος είναι το μηδέν. Ότι και να κάνουν εκεί θα πάνε ... κάναμε το παίγνιο δυο τρεις φορές .. τέρμα τα δίφραγκα για εμένα.

      Διαγραφή
    2. κε Τάκη το παίγνιο που παίξαμε προ 10ημέρου δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που συνέβη τον Φλεβάρη. Η μετοχή έφυγε απο το 1,5$ και πήγε στα 98.. Μέσα σε μια εβδομάδα.

      Επειδή φαίνεται να το ζύγισα καλύτερα το τωρινό απο τα διαγράμματα του κου Τεο, πιστεύω ότι τώρα είναι οι πιθανότητες να δουμε κάτι ανάλογο. Αν δεν ειχε τη 2η παράγραφο για τις επιπλέον μετοχές θα ήμουν σίγουρος. Τώρα δεν ξερω, με προβληματίζει.

      Θα μεγαλώσει το μετοχικό κεφάλαιο, ποιοι παίρνουν τις νέες μετοχές; Οι υφιστάμενοι μετοχοι; Οι βασικοί μετοχοι και ιδιοκτήτες;
      Εδώ είναι το θέμα.

      Τι με προβληματίζει; Μήπως οι βασικοί μετοχοί πάρουν στα χέρια τους 400 εκατομ μετοχές και τα χωσουν ΧΩΡΙΣ να ανεβεί η τιμή και μείνουν με τα 100 εκατομ κατηγορίας Β με τα x20 δικαιωματα ψήφου.

      Μετά προφανως θα εκδίδουν κατηγορίας Α συνεχώς και το παίγνιο τελείωσε, αλλά νομίζω εχει ακόμα ένα πολυ καλό σκέλος.

      Διαγραφή
  71. Πωπωπω


    https://gr.investing.com/equities/wheeler-riet-inc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η KTRA πότε θα το κάνει αυτό;
      Ρητορική ερώτηση.

      Διαγραφή
    2. ke TEO, την παρακολουθουσα απο τα 15$. Την έβλεπα να πηγαίνει στο 1$, χωρίς καν ενα τιναγμα. Πήρε 800% μεσα σε δυο μερες. Που την αγοράζεις αυτή τη μετοχή;
      Γιατί να πηδήξει απο το 1$ και όχι πχ απο τα 0,6$ ή απο τα 2,5$?

      Δεν πιάνονται αυτά.

      Διαγραφή
    3. Φοβάμαι μη γίνει καμία στραβή εκεί...επίσης έχει κόψει πολύ ελαφρά τη κάτω ανοδική γραμμή τάσης (ΟΚ..υπάρχει και το φίλτρο 2 ημερων πριν θεωρηθεί σπάσιμο)
      Πρέπει να τη μαζέψουν οπωσδήποτε σε αυτά τα νουμερα...
      Κάτι κους κουτιά λένε ότι υπάρχουν εμπόδια με τη συγχώνευση (legal issues)

      Διαγραφή
    4. H συγχώνευση θα γίνει ... εδώ έχουν υπογράψει οριστικές και αποκλειστικές συνεργασίες οι δύο πλευρές ... και έχουν οι διοικήσεις το ΟΚ των μετόχων τους.

      Διαγραφή
    5. Ktra κύριε ΤΕΟ

      https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1498382/000095017024102932/ktra-ex99_1.htm

      Διαγραφή
    6. 19 Σεπτεμβρίου 2024 λοιπόν η καταλυτική ημερομηνία.

      Όπως είπα ...
      Ούτε λέπι.
      Ή θα δω ξαφνικά τα 0,4+ ή ας με ξαπλώσουν ανάποδα μαζί με τα ραδίκια.

      Διαγραφή
    7. Σας έστειλαν, απο τη χρηματιστηριακή σας, τίποτα κύριε ΤΕΟ για να ψηφίσουμε;

      Διαγραφή
    8. οχι φιλε... ποτέ δεν μου στέλνουν ...για καμια μετοχη

      Διαγραφή
  72. MLGO
    Trigger point long...today again
    Stop....κάτω από 0.36
    The upmove could be huge

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. OPEN
    Η μετοχη βρίσκεται σε σταυροδρόμι...με θετικές διαθέσεις...TRIGGER POINT..
    Πρέπει να πάρει οπωσδήποτε μια απόφαση ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Στη HOLO έγινε ADD...premarket στο 0.315
    (Ουτε λεπι δεν δινω)
    Θα τραβήξει και τη MGLO νομίζω....παρέα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. πολυ ξυλο
    εχουν χαλασει αρκετα διαγραμματα καλων εταιρειών

    ΚΙΝΤΑΡΑ....
    .πρεπει να μαζεψει ανοδικα.....στενεύουν τα περιθώρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε λέπι.
      Ή θα δω ξαφνικά τα 0,4+ ή ας με ξαπλώσουν ανάποδα μαζί με τα ραδίκια.

      Διαγραφή
  76. Καλησπέρα σας Κινε.ζια Μακρυα από όλες Έχω απαγορεύσει εντολή αγοράς δια ροπάλου Αντιδρά η GameStop και ενίσχυση θέσης στην root.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. βγήκα και εγώ 24.13- 1 $ κέρδος. Πιστεύω οτι τα αποτελέσματα δεν θα είναι κάτι αξιοσημείωτο .έχει ρευστό μεν αλλά μέχρι εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. AVXL
    not yet......αλλα προς το τελος της χρονιας η αρχες του 2025 θα παιχτει ΔΥΝΑΤΑ

    https://uploads.disquscdn.com/images/07e4f4135d4969f9afed5f0bb94be5539509d77e7861fa54f9006d234a74226f.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα 135 εκατομμύρια δολάρια κεφαλαιοποίηση την παίζω άνετα.
      Δηλαδή κάπου στο 1,5 δολάριο και κάτω ... την έβαλα στις παρακολουθήσεις. Δώστε το σύνθημα και πάμε ... αλλά να είναι κάπου στο 1,5.

      Κλασσική περίπτωση βιοτεχνολογικής που εδώ και 15 χρόνια κάνει έρευνα, αλλά μηδέν εις το πηλίκον στο τέλος ... μόνο παιχνιδάκια για τη μετοχή και offers για άντληση νέων κεφαλαίων για συνέχιση της έρευνας.
      Συσσωρευμένες ζημιές 325 εκατομμύρια στη 15ετία.
      Τώρα έχει 138 εκατομμύρια δολάρια cash και σχεδόν μηδενικές υποχρεώσεις ... μέχρι να "φάει το cash"

      Διαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂