Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Medifast

Medifast .... εδώ ....

Διαπραγματεύεται στο NYSE με τον κωδικό MED ... εδώ ....
Αριθμός μετοχών : 10.937.245 μετοχές


Presentation Medifast ... εδώ ...
Investor Medifast ... εδώ ...

Τομέας : Health Care (Τρόφιμα - Ποτά)
Αριθμός εργαζομένων : 634



Δραστηριότητα
Η Medifast, Inc., μέσω των θυγατρικών της, δραστηριοποιείται στην κατασκευή και πώληση προϊόντων απώλειας βάρους, διαχείρισης βάρους και υγιεινής διαβίωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία-Ειρηνικό.
Προσφέρει μπάρες, σφολιάτες, δημητριακά, κραντσέρ, ποτά, χορταστικές επιλογές, πλιγούρι βρώμης, τηγανίτες, πουτίγκα, soft serve, shakes, smoothies, soft bakes και σούπες με τις επωνυμίες OPTAVIA, OPTAVIA ACTIVE και Optimal Health.
Η εταιρεία εμπορεύεται τα προϊόντα της μέσω συναλλαγών στα σημεία πώλησης, καθώς και μέσω πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου.


Η Medifast, Inc. ιδρύθηκε το 1980 και έχει την έδρα της στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ.

Επιχειρηματικό μοντέλο
Η Medifast πουλά προϊόντα αντικατάστασης δίαιτας μέσω αυτοαπασχολούμενων και εξουσιοδοτημένων coaches (προπονητών), οι οποίοι είναι επιχειρηματίες που εργάζονται για να πουλήσουν προϊόντα στα μέλη της κοινότητάς τους. Το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας βασίζεται στη στρατολόγηση προπονητών για την πώληση του προγράμματος (με επωνυμία Optavia) και των προϊόντων τους, το οποίο ήταν επιτυχημένο στη δημιουργία εσόδων και μερισμάτων για τους επενδυτές. Είναι ένα μοντέλο πώλησης μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων, γνωστό αλλιώς ως μάρκετινγκ δικτύου ή παραπομπής, το οποίο είναι μια στρατηγική στην οποία οι επιχειρήσεις πωλούν τα προϊόντα τους μέσω πωλήσεων από άτομο σε άτομο.

Οι προπονητές πληρώνονται με βάση την απόδοσή τους και τον αριθμό των πελατών που έχουν. Αποζημιώνονται για την απόκτηση πελατών, τη δημιουργία ομάδας και τη χορηγία. Μπορούν επίσης να κερδίσουν χρήματα μέσω μπόνους πελατών, μπόνους ανάπτυξης ομάδας, μπόνους ηγεσίας και προμηθειών υποστήριξης πελατών, μεταξύ άλλων τομέων. Οι προπονητές της Medifast χτίζουν την ομάδα τους στρατολογώντας νέους πελάτες και άλλους προπονητές. Επίσης, επικεντρώνονται στην οικοδόμηση μιας κοινότητας ομοϊδεατών ατόμων που μοιράζονται ένα πάθος για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας και της Medifast διατροφής και διατροφικών προϊόντων.

Βασικά, αυτοί οι προπονητές πωλούν διατροφικά προϊόντα Medifast στους πελάτες τους. Τα ίδια τα προϊόντα είναι αρκετά ακριβά και έχουν υψηλά μεικτά περιθώρια άνω του 70%. Οι προπονητές λαμβάνουν προμήθεια με βάση τις πωλήσεις καθώς και τις πωλήσεις προπονητών χαμηλότερου επιπέδου που έχουν προσλάβει. Κάθε πελάτης παράγει πωλήσεις από 300 έως 500 δολάρια το μήνα ενώ βρίσκεται στο πρόγραμμα. Η τήρηση και η διατήρηση των πελατών στο πρόγραμμα είναι το κλειδί για την επιτυχία τόσο του προπονητή όσο και της εταιρείας.

Σύμφωνα με το Indeed, η μέση ωριαία αμοιβή για έναν coach (προπονητή) Optavia της Medifast στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι περίπου 15,95 δολάρια. Έτσι, η αποζημίωση είναι πολύ χαμηλή για έναν τυπικό προπονητή. Ένας τρόπος για έναν μεμονωμένο προπονητή να αυξήσει την αποζημίωση είναι να δημιουργήσει μια πολυεπίπεδη ομάδα προπονητών που αναφέρονται σε αυτούς και στη συνέχεια λαμβάνουν ένα κομμάτι της δράσης από τα κέρδη των προπονητών της ομάδας τους.

Η επιτυχία του μοντέλου είναι να στρατολογεί συνεχώς νέους πελάτες και στη συνέχεια να πείθει τους πελάτες να γίνουν προπονητές και να προσλαμβάνουν περισσότερους πελάτες και ούτω καθεξής. Οι περισσότερα coaches βγάζουν ελάχιστα ή και καθόλου χρήματα και πιθανότατα θα σταματήσουν να προωθούν προϊόντα της εταιρίας, καθώς θα πρέπει οι προπονητές να βρίσκονται σε διαρκή στρατολόγηση, εκπαίδευση, παρακίνηση και διατήρηση άλλων προπονητών και πελατών.
Συνολικά, αυτό το μοντέλο αρχίζει να φαίνεται αμφισβητήσιμο, παρόλο την αποτελεσματικότητά του και την μεγάλη επιτυχία που είχε η εταιρία, με αυτό, όλα αυτά τα χρόνια. 

Την τελευταία δεκαετία, τα έσοδα ανά μετοχή αυξήθηκαν με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης άνω του 13% ετησίως και τα κέρδη αυξήθηκαν κατά CAGR άνω του 24% ετησίως. Αυτή είναι μια εκπληκτική ανάπτυξη ... και όμως η τιμή της μετοχής χάνει από τα ολικά υψηλά των 335 δολαρίων (Μάιος 2021) περισσότερο από 90%.
Γιατί συμβαίνει αυτό;

Η εταιρεία προϊόντων απώλειας βάρους και ευεξίας Medifast έχει παρουσιάσει σημαντική μείωση της κεφαλαιοποίησης της. Η μετοχή έχει πέσει πάνω από 90% από την κορύφωσή της το 2021. Πρέπει να αντιληφθούμε γιατί συμβαίνει αυτό και να αξιολογήσουμε εάν υπάρχει προοπτική ανάκαμψης.

Διαταραχή GLP-1
Το άμεσο πρόβλημα για την πτώση των μετοχών της Medifast ήταν η διαταραχή που προκλήθηκε από την εισαγωγή φαρμάκων GLP-1 όπως το Ozempic, Wegovy, Muanjaro και Zapbound από τη Novo Nordisk ... εδώ ... και την Eli Lilly ... εδώ ...  για διαβήτη και απώλεια βάρους. 

Αυτά τα φάρμακα μιμούνται τη δράση μιας ορμόνης που ονομάζεται Glucagon-like-peptide 1 (GLP-1), η οποία κάνει το πάγκρεας να παράγει περισσότερη ινσουλίνη μετά από ένα γεύμα και καθοδηγεί το κεντρικό νευρικό σύστημα ότι έχει επιτευχθεί κορεσμός και ότι δεν χρειάζεται άλλη τροφή. Στη συνέχεια, το νευρικό σύστημα επιβραδύνει επίσης τη διέλευση της τροφής στο γαστρεντερικό σωλήνα, ώστε να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ανάγκη για τροφή για άτομα με GLP-1 μειώνεται δραστικά. Αυτό προκαλεί απώλεια βάρους.

Αυτά τα φάρμακα έχουν αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικά στον υπέρβαρο και παχύσαρκο πληθυσμό και είναι πιθανότατα πολύ ανώτερα από αυτά που μπορεί να προσφέρει η βιομηχανία δίαιτας. Η τεράστια έκθεση στα παραδοσιακά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τα φάρμακα GLP-1 πιθανότατα έχει επηρεάσει τη στρατολόγηση πελατών και προπονητών. Οι υπάρχοντες προπονητές πιθανώς βλέπουν αντίκτυπο στο εισόδημά τους και έτσι η ικανότητά τους να προσλαμβάνουν άλλους προπονητές έχει πέσει κατακόρυφα. Αυτό είναι σίγουρα εμφανές στους αριθμούς πωλήσεων και εσόδων της εταιρείας.

Είναι σαφές ότι το επιχειρηματικό μοντέλο της Medifast διαταράσσεται και η εταιρεία μπορεί να αντιμετωπίσει μια υπαρξιακή κρίση. Προς τιμή της, ανταποκρίνεται γρήγορα και κινείται προς ένα ιατρικά υποβοηθούμενο επιχειρηματικό μοντέλο. Το πώς θα ταιριάξουν οι προπονητές σε αυτό το νέο μοντέλο μένει να φανεί.

Ύστερα, όταν οι πελάτες λαμβάνουν φάρμακα GLP-1, θα εξακολουθούν να χρειάζονται ή να θέλουν προϊόντα Medifast; Τα προϊόντα της δεν είναι φθηνά και τα φάρμακα GLP-1 είναι πολύ ακριβά (πάνω από 1.000 δολάρια το μήνα). Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα φάρμακα GLP-1 εκτός εάν πληρωθούν από την ασφάλιση, και αν συμβεί αυτό, θα το κάνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες; Ποιος θα πληρώσει για τις υπηρεσίες του γιατρού που συνταγογραφεί; Και τότε πώς θα κερδίζουν χρήματα οι προπονητές ....

Τη δεδομένη χρονική περίοδο υπάρχουν πάρα πολλά ανοιχτά ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεως σχετικά με τη βιωσιμότητα του επιχειρηματικού μοντέλου της Medifast. Μπορεί η εταιρεία να επιβιώσει από το τσουνάμι των GLP-1 και να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα;

Προς το παρόν, η χρηματιστηριακή αγορά δείχνει ότι αποφεύγει την μετοχή και πως η επένδυση σε αυτή είναι επικίνδυνη. 

Αναστολή μερίσματος
Μέχρι το τέλος του 2023, η Medifast πλήρωνε μέρισμα σχεδόν 10%. Ωστόσο, η εταιρεία ανέστειλε πρόσφατα το μέρισμά της και παράλληλα ανακοίνωσε ότι έχει επενδύσει 20 εκατομμύρια δολάρια σε μια εικονική υπηρεσία πρωτοβάθμιας φροντίδας (LifeMD) ώστε οι πελάτες της να μπορούν να συνταγογραφούνται με φάρμακα GLP-1 εκτός από διατροφικά και διαιτητικά προϊόντα από τη Medifast. 

Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές εάν αυτή η αναστολή του μερίσματος θα είναι μόνιμη, αλλά η αγορά πιθανότατα πιστεύει ότι είναι και έχει ρίξει τη μετοχή ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια του 2024. Η εικασία είναι ότι το μοντέλο μετατοπίζεται τώρα γρήγορα από την εξάρτηση του από προπονητές στην εξάρτηση από επαγγελματίες γιατρούς και στα φάρμακα GLP-1.

Το συμπέρασμα είναι πως η εταιρεία βρίσκεται σε υπαρξιακή κρίση και προσπαθεί να αναθεωρήσει το επιχειρηματικό της μοντέλο. Επιπλέον, οι short sellers έχουν εμφανισθεί και πουλούν την μετοχή και επί του παρόντος η μετοχή είναι βραχυκυκλωμένη.

Στο παραπάνω διάγραμμα φαίνεται η διαχρονική εξέλιξη του συνολικού αριθμού των μετοχών της Medifast. Η εταιρία εκτός από τα υψηλά μερίσματα που έδινε ανελλιπώς από το 2016 έως και το 2023, παράλληλα αγόραζε και τη μετοχή της αποσύροντας αυτά τα κομμάτια. Η περίπτωση της Medifast είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που η εταιρία διαχρονικά μειώνει τον αριθμό των μετοχών της.

Η μετοχή της Medifast, στην περιοχή των 20 δολαρίων, δείχνει σημαντικά υποτιμημένη, αλλά αν δεν λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία αυτό μπορεί να είναι μια παγίδα αξίας.

Η εταιρεία έχει ελάχιστα έως καθόλου χρέη. Συγκεκριμένα έχει 20,569 εκατομμύρια δολάρια σε χρέος, με τις συνολικές υποχρεώσεις να φθάνουν στα 91,978 εκατομμύρια δολάρια. Όμως στο ταμείο υπάρχουν 156,428 εκατομμύρια δολάρια ... δίχως να υπάρχουν Good Wills και άυλα περιουσιακά στοιχεία.

Τα ίδια κεφάλαια ανέρχονται 210,781 εκατομμύρια δολάρια ή 19,27 δολάρια ανά μετοχή.

Οι αριθμοί αποτίμησης της Medifast δείχνουν εξαιρετική αξία σε αναλογία τιμής/κέρδους, με βάση το παρελθόν.
Ωστόσο, το Q1 2024 ήταν καταστροφικό ... η πτώση των εσόδων έφθασε στο 50%.

Η μείωση των εσόδων για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2024 οφείλεται κυρίως στη μείωση του αριθμού των ενεργών προπονητών OPTA VIA σε 37.800 από 58.700 στις 31 Μαρτίου 2023.

Ο λόγος που οι επενδυτές πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά το Medifast είναι οι αναστολείς GLP-1. Αυτή η κατηγορία φαρμάκων περιλαμβάνει δημοφιλείς θεραπείες απώλειας βάρους όπως Zepbound, Mounjaro και Wegovy. Η εταιρεία εργάζεται για να ενσωματώσει τέτοια φάρμακα στην πλατφόρμα προπόνησης απώλειας βάρους Optavia. Εάν αυτή η προσπάθεια γίνει με επιτυχία, αυτά τα έσοδα θα μπορούσαν να αντισταθμίσουν τις πρόσφατες μειώσεις εσόδων. Η μεγάλη δυναμική των φαρμάκων GLP-1 και η μεγάλη πτώση της τιμής της μετοχής, καθιστά τη Medifast άξια προσοχής.
Η εταιρία ανακοινώνει αποτελέσματα Q2 2024 τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Η διοίκηση αναμένει έσοδα της τάξης των 150-170 εκατομμυρίων δολαρίων για το δεύτερο τρίμηνο του 2024 σε σύγκριση με τα 296,2 εκατομμύρια δολάρια που αναφέρθηκαν το δεύτερο τρίμηνο του 2023. Η προοπτική εσόδων αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη βραχυπρόθεσμη πίεση στην απόκτηση πελατών που προέρχεται από την ανάπτυξη του φαρμάκου GLP-1 στις αγορές.

ZACK RANK 5
Η Medifast αντιμετωπίζει προκλήσεις στην προσέλκυση πελατών, κυρίως λόγω μιας σειράς μακροοικονομικών στοιχείων, όπως η αυξανόμενη δημοτικότητα των φαρμάκων GLP-1, η ταχέως μεταβαλλόμενη οικονομία και οι αλλαγές στους αλγόριθμους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αναμφίβολα, η αγορά απώλειας βάρους γνώρισε σημαντικές αλλαγές τους τελευταίους 18 μήνες, με την υιοθέτηση της ιατρικά υποστηριζόμενης απώλειας βάρους να επιταχύνεται ταχύτερα από ό,τι αναμενόταν

Η εταιρία είναι υπό στενή παρακολούθηση ...

Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών που καλύπτουν την Medifast είναι :

  • Το 2024 Πωλήσεις  659 εκατομμύρια ... κέρδη 9 εκατομμύρια
  • Το 2025 Πωλήσεις 655 εκατομμύρια ... κέρδη 17 εκατομμύρια

71 σχόλια:

  1. Μedifast (Αφιερωμένη στον κύριο ΤΕΟ)
    Μια μετοχή αξίας. Εφόσον επιλύσει τα προβλήματα της, μπορεί να δώσει μεγάλες μετοχικές υπεραξίες.
    Εφόσον όμως η εταιρία δεν αντιμετωπίσει με επιτυχία τα φάρμακα GLP-1 τότε η μετοχή θα αποδειχθεί μια παγίδα αξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Medifast εφαρμόζει προληπτικά μια σειρά μέτρων για να προωθήσει την αναπτυξιακή της τροχιά. Πρωταρχικός στόχος ήταν η επιτάχυνση των μακροπρόθεσμων δυνατοτήτων της εφοδιαστικής αλυσίδας για να διαχειριστεί έξυπνα το αναμενόμενο κύμα ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια. Αυτό συνεπάγεται στρατηγική έμφαση στη βελτιστοποίηση και την επέκταση της παραγωγικής ικανότητας, που επιτυγχάνεται μέσω της ενίσχυσης του δικτύου συν-κατασκευαστών της. Επιπλέον, η Medifast δεσμεύεται για τεχνολογικές επενδύσεις και επενδύσεις σε υποδομές. 

      Η Medifast προωθεί επίσης διάφορες πρωτοβουλίες για να διευρύνει την παρουσία της στην εκτεταμένη αγορά υγείας και ευεξίας. Η εταιρεία προσαρμόστηκε τακτικά στη μεταβαλλόμενη συμπεριφορά των καταναλωτών για να διατηρήσει τη συνάφειά της. Για το σκοπό αυτό, η διοίκηση βρίσκεται σε καλό δρόμο για να μετατραπεί σε μια διαφοροποιημένη εταιρεία υγείας και ευεξίας. Η Medifast διεισδύει σε τομείς διαχείρισης βάρους και αθλητικής διατροφής με ιατρική υποστήριξη για να συμβαδίσει με τη δυναμική της αγοράς και να αντιμετωπίσει τα εμπόδια απόκτησης πελατών. 

      Ωστόσο, μένει να δούμε πόσο καιρό θα χρειαστούν αυτές οι προσπάθειες για να βοηθήσουν τη Medifast να ξεπεράσει πλήρως τους ογκόλιθους στο δρόμο της. Δεδομένης της πρόσφατης απόδοσης των μετοχών και των συναισθημάτων των αναλυτών, η εταιρεία φαίνεται να είναι ένα επικίνδυνο στοίχημα προς το παρόν.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα σας κύριοι. Παρασκευή πούλησα το σύνολο των μετοχών μου στην ASTS λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης. Το κέρδος είχε αρχίσει να γίνεται πολύ δελεαστικό για να το αφήσω. Θεώρησα ότι η αποστολή των δορυφόρων και η εκτόξευση είναι ενσωματωμένα γεγονότα στη τρέχουσα αποτίμηση στο ταμπλό. Αν δεν ανακοινώσει κάποιο πολύ σημαντικό νέο, την περιμένω χαμηλότερα για επαναγορά, καθώς την θεωρώ έναν καθαρόαιμο μονόκερο. Δεν πιστεύω ότι θα κάνει νέα ιστορικά χαμηλά αλλά πιστεύω σε μια καλή διόρθωση, ας πούμε τύπου κύματος 2 που θα έλεγε κι ο κύριος ΤΕΟ και μετά νέα ιστορικά υψηλά αν όλα πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8πλασίασε μέσα σε μερικούς μήνες. Νομίζω, πράξατε σοφά. Εξάλλου η αγορά είναι γεμάτη καραμπινάτες υποτιμημένες μετοχές.

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς σήμερα δείχνει να με δικαιώνει στο ταμπλό γιατί είμαι λίγο ανήσυχος όταν κάνω πράξεις από τις παραλίες. Τώρα ψάχνομαι για TWLO και NXT, αλλά τις θέλω χαμηλότερα. Έχω και κάποιες πιο τσαχπίνες pre-revenue στα υπόψη αλλά μετά από άλλες φόλες που έφαγα το έχω δει πιο συντηρητικά το πράγμα, θα περιμένω να είναι πιο κοντά σε κάποιο major milestone πριν κινηθώ. Γενικά, έχω ανεβάσει τις προδιαγραφές μου σε αυτές. Όποιες προτάσεις ευπρόσδεκτες εννοείται. Είδα και για ασφαλιστικές που γράφετε αλλά δεν μου πολυαρέσει ο κλάδος να πω την αλήθεια.

      Διαγραφή
    3. Πότε θα φύγουν οι σορτάκηδες που έχουν καεί από τα χαμηλά στην ASTS και με το short interest να παραμένει πάνω από 21%???

      Διαγραφή
    4. Σε καλή μεριά κε Μοντεχρίστο.
      Αλήθεια, οι pre-revenue που έχετε βάλει στο μάτι ποιες ειναι;

      Διαγραφή
    5. κ. Κόμη, με τη τιμή είχατε αγοράσει την ASTS, εαν επιτρέπεται?

      Διαγραφή
    6. Κε Olymp, μέσο όρο 6,40$ και κράτησα αρκετό χρονικό διάστημα. Αγορές έκανα 4 φορές, από τα 9$ περίπου μέχρι το πρόσφατο offering.

      Κε Bugs ευχαριστώ κι ελπίζω να επανέλθω χαμηλότερα και να μη μας κουφάνουν και τρέξουν τους σορτάκηδες που λέει κι ο κος Panagiotis. Βλέπω FREYR, SLDP, OKLO, NPWR κυρίως αυτό το διάστημα.

      Διαγραφή
    7. Πολύ σωστό σας βρίσκω Κόμη μου! Εγώ έδωσα νωρίς κοντα τα 2/3 της θέσης μου, αλλά πάντα πρέπει να προστατεύουμε το κεφάλαιο μας... Τα κέρδη είναι κέρδη και έκανε ταξίδι από τον κάτω κόσμο (2$) για να φτάσει ως εδώ!
      Από αυτές τις εταιρείες που γράψατε, ξεχωρίζετε κάποια συγκεκριμένα;

      Διαγραφή
    8. Καλά κάνατε και κρατήσατε ποσοστό, κι εγώ έτσι πορεύομαι συνήθως αλλά θεώρησα ότι θα βρω σύντομα αρκετά καλύτερη αποτίμηση και τα έδωσα όλα.

      Σχετικά με τις εταιρείες αυτές, όλες τις παρακολουθώ για συγκεκριμένους λόγους. Αν έπρεπε να διαλέξω μια συγκεκριμένη, σε αυτή τη φάση μάλλον θα επέλεγα NPWR. Οι αδελφοί Rice έχουν εξελιχθεί σε δυνατούς παίκτες στην καθαρή ενέργεια και πιστεύω ότι θα δώσουν κάτι καλό. Το προηγούμενο SPAC τους (LFG, βιοαέριο) εξαγοράστηκε από την BP και έδωσε 160% premium από την αρχική αποτίμηση του. Ήταν βέβαια σε profitable growth φάση αυτό. Το "κακό" ειναι ότι δείχνουν να προσέχουν τις τιμές στο ταμπλό και έχω τις αμφιβολίες μου για το αν θα βρεθεί σε χαμηλή αποτίμηση.

      Διαγραφή
  3. Fundstrat's Tom Lee says small-cap stocks will surge after the Fed decision

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρτε ΚΙΝΤΑΡΑ.......ειναι στο κατω οριο του τριγώνου...........και η διάσπαση θα ειναι φοβερή
    (κραταω 100 Κ τεμ ...)......................Teo target 0.90....στη χειρότερη περίπτωση........(τη καλυτερη δεν τη λεω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mου είπαν να πάρω λίγο φάρμακο KTRA, γιατί κάνουν καλό στη HOLOλιθίαση 😝😝😝

      Διαγραφή
    2. οποιος μπηκε χθες-σημερα (στο κατω οριο τριγωνου)..............εχει καλες πιθανοτιτες να παρει 3 φορες τουλάχιστον τα λεφτα του σε ενα τρίμηνο...λεει το τσαρτ της.... (εχουμε και τη συγχώνευση με TUHURA third quorter)

      Διαγραφή
  5. KTRA

    https://uploads.disquscdn.com/images/c4fa030f424adcbb134305d22f5c7654e0bef32e0cd66da75f66086000fa7352.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελα KINTARA-ρα μου......GREEEEENNNNNNNNNN


    In four previous Phase 2 and/or Phase 3 clinical studies in CMBC patients, REM-001 Therapy was able to reduce or eliminate a substantial number of the treated CMBC tumors. Specifically, the company’s analysis of the data collected from these studies indicates that in approximately 80% of evaluable tumor sites treated with REM-001 Therapy, there was a complete response, meaning that follow-up clinical assessments indicated no visible evidence of the tumor remaining.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H upstart χαίρεται για τα καλα αποτελέσματα του Lending Club. Προσωπικά, πιστεύω ότι της UPST δε θα ειναι καλά και θα φάει βουτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι σχέση έχει κύριε Bunny η LC με την Upstart.
      Καμιά σχέση ... ούτε με Sofi έχει σχέση κύριε Bunny.

      Διαγραφή
    2. Δηλώνω το παρών από σήμερα στην UPST στα @28.00... θέλουμε εβδομαδιαίο κλείσιμο πάνω από 27.97 και μπορεί να δώσει καλή κίνηση.

      Διαγραφή
  8. Russell 2000 small cap

    https://uploads.disquscdn.com/images/a946466eb572505bb469166e5e75939488c22829c8b9725e99b59d2bfafe000b.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. HOLO
    αγορα 50% θεσης στο 0.442 (μολις τωρα στη βουτια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. HOLO

    https://uploads.disquscdn.com/images/1fc4cbf34d4fce25b2d721831f8acd8a8dfdcd5fb3b520e03389115acf3dc199.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αλλο ενα 30% θεσης στη HOLO............total 80%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MEDI

    https://uploads.disquscdn.com/images/35673534ec17f9e928e85fd8f5168d4dae8b58184974528992c44462e14e7fff.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 40% πανω θα ανοιξει.............χεχεχεχεχεχεχε

      Διαγραφή
    2. Κύριε ΤΕΟ
      Ρίξτε σας παρακαλώ μια διαγραμματική ματιά στην παρακάτω κυρία και πείτε μου τη γνώμη σας.

      https://finance.yahoo.com/quote/HFG.DE/

      Διαγραφή
  13. HIPPO
    σας έβαλα ενα τσαρτ χθες.....δεν σημαίνει οτι θα συμβεί αλλα τεχνικά και μονο μπορεί να συμβεί με αρκετές πιθανότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λουκουμάκι η hippo, στα 16.75 .
      Σε αυτά τα επίπεδα θα πάρω μια καλή θέση.

      Διαγραφή
  14. https://x.com/_51rhc_/status/1818743677054799978?t=wKZilraz6xqCrrav7LmebA&s=07

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ. Άρη είστε με ολόκληρη τη θέση ακόμη στην ASTS;

      Διαγραφή
    2. Εχει πολυ δυναμη το χαρτι κ Πανο
      Σε καθε τιναγμα και πιο πανω καταληγει.Εχω πειστει οτι ειναι για μεγαλα πραγματα
      Θα το ρισκαρω να δω ολο το εργο, που να ψαχνω για καινουργια αλογα.

      Διαγραφή
    3. Όντως ακόμη δείχνει πολύ δύναμη, τέτοια μέρα και δε χαμπαριάζει τίποτα.

      Διαγραφή
  15. ASTS (https://www.reddit.com/r/ASTSpaceMobile/comments/1efcmo7/5g_rural_fund_speculation/?share_id=rsEhNJYSYUwpBNZyEHn5c&utm_content=1&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_source=share&utm_term=10) ................

    The FCC knows they are going to want companies to build or upgrade terrestrial towers in the most populated areas. They also want to achieve 100% coverage if possible. They should have a decent idea for what AST's system will be capable of when writing the rules. In the earliest AST filings at the start of the Rural 5G program the company asked the FCC to set aside ~ 10% of the fund to support innovative technologies that would cover the most remote places that would otherwise not attract any interest from commercial players. Given the delays in the Rural 5G program AST is likely to have working BB 1-5 satellites in orbit BEFORE the actual auctions begin. That should eliminate a big part of the technology risk that the FCC would have been taking if they provided funds earlier. My guess is that AST is still hoping to win about 10-15% of the total pot of money. Let's go with 10% and that would be a total of $900 million. It would absolutely turbo-charge the company's ability to build and launch more satellites. Keep in mind, this Rural 5G program has a specific carve out for covering indigenous lands and potential bonus for supporting ORAN technology (Which AT&T and AST support).

    If you read the details of the various filings, there are some legit concerns about the quality of the current broadband maps and the "challenge" process. Ideally the delays in the program would have prevented this from happening but it is what it is. I suspect they are hoping to fix whatever technical problems are hurting the challenge process.
    ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χθές ανακοίνωσε αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου η TDOC. Η εταιρεία απέσυρε τις προοπτικές πλήρους έτους για το 2024 για τις ενοποιημένες δραστηριότητές της και τον τομέα BetterHelp.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουαου, είχα πάει να κάνω μια απόπειρα με αυτήν κοντά στα 19 αλλά μετά από ένα πρόσκαιρο μικρό κερδοφόρο διάστημα έφυγα άρον άρον με κοντά 15% ζημιά μιας κι ο κλάδος έδειχνε σε πτωτική φάση και τη διέγραψα από τις λίστες μου. Μήπως ειναι ώρα να την ξαναδούμε;

      Διαγραφή
    2. Εγώ Κόμη μου την βλέπω ανελλιπώς ... η κυρία αποφάσισε να κόψει και άλλα 790 εκατομμύρια δολάρια GoodWills ... αυτό σημαίνει ότι την νοικοκυρεύουν την εταιρία απο άποψη Ισολογισμού και ακόμη δεν θέλουν να φύγει πάνω η μετοχή.
      Η Teladoc είναι σε φάση ΜΗ ανάπτυξης και αυτό έχει συνέπεια στην Αμερική. ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ!!

      Θεωρητικά η μετοχή βάσει ιδίων κεφαλαίων (αν σβήσουμε τα GoodWiils) αξίζει πολύ λιγότερα.
      Όμως οι ταμειακές ροές είναι πολύ δυνατές και έχουν νοικοκυρευτεί τα τελευταία 2 χρόνια .... οπότε βάσει αυτών και του ισχυρού ταμείου δεν κινδυνεύει με χρεοκοπία η εταιρία, ούτε έχει πρόβλημα αποπληρωμής του χρέους της.
      Βάσει λοιπόν των λειτουργικών ταμειακών ροών αν ήθελαν να την πουλήσουν τώρα την εταιρία θεωρώ ότι εύκολα θα έβρισκαν αγοραστή με περισσότερα απο 2 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτά cash.

      Θα περιμένω λίγο ακόμη ... αναμένουμε και τον νέο CEO.

      Διαγραφή
  17. Παιδιά μια ερωτηση φορολογικού ενδιαφέροντος απο εμένα.

    Παραδειγμα: Δαπάνες για αγορά μετοχών 320χιλ. Πωληση 350χιλ.
    Εχουμε και λέμε. κωδικος 743: 320 χιλ, στην αλλοδαπή. Για τις δαπάνες.

    Για τα έσοδα, μέχρι τώρα τα έβαζα όλα στον 781 ακόμα και κέρδη να είχα.

    φέτος είπα να το κανω "σωστά". Δηλαδή να βάλω 320χιλ στον 781 για την επιστροφή του κεφαλαίου και να βάλω και 30χιλ στον 659 κωδικό για τα κέρδη.

    Ποιο είναι το πρόβλημα;
    Στον 659 κωδικό δεν κάνει διάκριση για ημεδαπή/αλλοδαπή. Σαν συνέπεια αυτού, εκεί που λεει το ΑΦΜ του φορεα μεσω του οποίου έγινε η συναλλαγη, ΔΕΝ απενεργοποιείται.
    Ως αιτιολογία έχω επιλέξει "πωληση εισηγμένων μετοχών <0,5%". Αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό αφορα το ελληνικό χρηματιστήριο. Ή κανω λάθος;

    εσείς πως τα δηλώνετε;
    Όλα στον 781 ή βάζετε και στον 659 και ας μένει το ΑΦΜ του φορεα κενό;
    Ως αιτιολογία βάζετε το παραπανω ή καποιο άλλο;

    Ρωταω για να μην δουνε κερδη χωρις ΑΦΜ φορεα και χτυπησει κανα alert και μου ζητάνε μεταφράσεις και πληρώνω κερατιάτικα.

    (εν τω μεταξύ, όπου και να το βάλεις, αφορολογητο είναι. σε δουλειά να βρισκόμαστε..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. HOLO
    αγορα και το υπόλοιπο 20% σημερα.....ΤΟΤΑΛ 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. HOLO-updated

    https://uploads.disquscdn.com/images/66245eaa55d08b0062da5e58dcad88ccb2b56ff22d8fa2286c612ee8b4666d92.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα στους φίλους κ συνεπενδυτες. Μια μακροοικονομική ερώτηση: Αν η Αμερικανική οικονομία μπει σε ύφεση (ήπια) και τα επιτόκια αρχίζουν να μειώνονται οι τράπεζες θα δανείζουν περισσότερο ή λιγότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το θεμα δεν ειναι η ποσότητα αλλα το επιτόκιο (anti growth or pro growth)

      Διαγραφή
    2. Όταν μειώνονται τα επιτόκια μειώνεται και το κόστος δανεισμού, άρα στη θεωρία αυξάνεται η ζήτηση για δάνεια από τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές.

      Διαγραφή
  21. https://www.marketwatch.com/livecoverage/jobs-report-for-july-employment-growth-seen-slowing-with-hurricane-providing-a-drag/card/the-sahm-rule-is-officially-triggered-tvQVLLwkOPdqTIA45gsP?mod=bnbh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. RUSSELL 2000

    https://uploads.disquscdn.com/images/aec127f47f3ff78a305793467d86c3ea4319899f9eee9a7e8426f151c068c5e6.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. HOLO-updated

    https://uploads.disquscdn.com/images/8d4490fbc7e7cfbcbdc95638ee7bccff062525a6df211a915fb5d4de6d439448.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. HOLO
    βημα βημα

    https://uploads.disquscdn.com/images/92ea802769a99945bc949f2ea8ea3e2ad1b5678c4cf2406b597073550095b8ea.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έλαβα το εξής στοίχημα για τη λεγάμενη.
      Ότι σήμερα έστω και στο after market θα βρεθεί στο +10%.
      Για να δούμε...

      Διαγραφή
    2. υπερπουλημένη σε ολα τα time frames...τελειωσε σημερα τη πτωτικη της σφηνα (completed abcde microwaves)....ακριβως στο APEX TIME..εεεεεεεε τι αλλο θελει

      Διαγραφή
    3. Πάω να πάρω και μια καλή θέση στην KTRA.
      Τη Δευτέρα το αργότερο θα τα βγάλω.

      Διαγραφή
  25. MEDIFAST-updated

    https://uploads.disquscdn.com/images/e115d5ff7b72fee630b045ccd268859cfee46ab29a619dad3204b81f989c97e2.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα έλεγα θα επιστρέψει στα 18 ... δεν νομίζω να έχει επιλύσει τα θέματα της.

      Επειδή μου αρέσουν οι κόντρες και οι γκουρουδιές, δίπλα της ΣΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΟΡΊΖΟΝΤΑ διετίας βάζω τη HFG (HelloFresh)
      Άντε να δούμε ποιά θα κάνει γρηγορότερα το Χ5 και Χ10.

      Σήμερα 2 Αυγούστου αυτή την ώρα
      MED 21,15
      HFG 5.2

      Διαγραφή
    2. διαπραγματεύεται στον DAX.....?? HFGG(HelloFresh)

      Διαγραφή
    3. Ναι.
      Στην I.B. έχει ticker ΗFG.

      Ρίξτε και μια ματιά στο διάγραμμα να μου πείτε τη γνώμη σας.
      Αύριο θα σηκώσω και ένα thread με την παρουσίαση της.

      Διαγραφή
    4. Ειναι υπερπουλημένη.....ΟΛΑ μπορει να συμβούν αλλα πρωτα εχει γκαπακια να κλεισει πιο κατω
      Ναι μπορει να κανει ραλακι...αλλα μπορει και οχι. Δεν ξερω τι να πω ..δεν ειναι ξεκάθαρη καθόλου η εικονα της

      Διαγραφή
    5. Σε ορίζοντα 2τίας θα πάνε καλά και οι δύο.
      Είναι καλά επενδυτικά στοιχήματα.

      Διαγραφή
    6. Ακόμη δεν έχω θέση σε καμία απο τις 2.
      Πιστεύω στο Χ10 ... το θέμα είναι να πιάσουμε και το timing ... γιατί αν έρθει η ώρα, θα το κάνουν μέσα σε ένα 6μηνο.
      Το θέμα είναι πότε θα είναι η ώρα τoυς;
      Θεμελιωδώς δεν είναι ακόμη έτοιμες.

      Διαγραφή
    7. Εγώ θα σηκώσω αύριο thread και ας είναι πολλοί αυτοί που θα ειρωνεύονται ... επειδή δεν θα καταλαβαίνουν τι διαβάζουν.
      Αν και οι περισσότεροι ούτε που διαβάζουν. Βλέπουν thread με ανάλυση στοιχείων και φαντάζονται ότι είναι επενδυτική πρόταση.

      Εγώ απευθύνομαι στους λίγους νοήμονες που ρουφάνε γνώσεις και ψάχνουν μετά και μόνοι τους.

      Διαγραφή
    8. HELLOFRESH
      (δεν εχει ερθει η ωρα της ακομα)

      https://uploads.disquscdn.com/images/7f9e622fb2cc7beecb2c5729e48cb6c2b301082ce65c31b49d3c8e6ec86e75c8.png

      Διαγραφή
    9. Μedifast
      Μελέτησα το τρίμηνο και το πως σκέφτονται οι της διοίκησης να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των φαρμάκων GLP-1

      MED και πως θα αντιμετωπίσει τη Διαταραχή GLP-1
      Τον Μάιο, παρουσιάσαμε μια νέα προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών, η οποία περιελάμβανε ένα κιτ υποστήριξης διατροφής GLP-1, έναν αποκλειστικό και ανεξάρτητο προπονητή OPTAVIA και πρόσβαση σε κλινική υποστήριξη μέσω του LifeMD. Αυτό το πακέτο κοστίζει 282 $ ανά μήνα για εξάμηνη δέσμευση συν το κόστος των φαρμάκων. Αυτό αντιπροσωπεύει την πρώτη μας ομαδοποιημένη λύση.

      Επίσης, αναπτύσσουμε πρόσθετα στοχευμένα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους, να παρέχουν την κατάλληλη διατροφή και να βοηθούν στη διατήρηση της άλιπης μυϊκής μάζας. Όλα αυτά στοχεύουν εκείνες τις ομάδες που αναζητούν φάρμακα GLP-1 ως μέρος των προσπαθειών τους να βελτιώσουν τη συνολική υγεία και ευεξία τους.

      Αυτά τα νέα προϊόντα, τα οποία αναμένουμε να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του έτους, θα περιέχουν περισσότερες πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και ασβέστιο. Θα είναι διαθέσιμα σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των ράβδων και των σέικ, με βελτιωμένο προφίλ γεύσης για να προσελκύουν πελάτες που χρησιμοποιούν φάρμακα GLP-1.

      Αργότερα το 2025 και το 2026, αναμένουμε να κυκλοφορήσουμε πρόσθετα προϊόντα, τα οποία εκτείνονται πέρα από την τρέχουσα προσφορά μας και αξιοποιούμε πρόσθετους τρόπους βελτίωσης της υγείας και της ευεξίας, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών στόχευσης στις οποίες δεν διαθέτουμε προς το παρόν προϊόντα.

      Η αγορά απώλειας βάρους υφίσταται σημαντικό μετασχηματισμό, παρουσιάζοντας ουσιαστικές ευκαιρίες.
      Υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει και πρέπει να είμαστε ευέλικτοι για να διασφαλίσουμε ότι μετατοπιζόμαστε και προσαρμοζόμαστε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες μιας αγοράς που αλλάζει ταχέως.
      Ωστόσο, η ολιστική προσέγγιση της Medifast, που συνδυάζει πελάτες, προπονητές και κλινικούς ιατρούς μέσω του LifeMD, μας τοποθετεί μοναδικά για να υποστηρίζουμε τους χρήστες GLP-1 στην επίτευξη των
      μακροπρόθεσμων στόχων υγείας τους. Με την οικονομική μας δύναμη, τη στρατηγική ευελιξία και την τεχνογνωσία μας, πιστεύουμε ότι είμαστε καλά εξοπλισμένοι για να αξιοποιήσουμε αυτές τις ευκαιρίες.

      Διαγραφή
    10. Στην ερώτηση ...
      Μπορείτε να μας δώσετε κάποια εικόνα για το πόσοι από αυτούς τους πελάτες άρχισαν να χρησιμοποιούν το GLP-1 μέσω της συνεργασίας LifeMD ή απλώς -- το έκαναν μόνοι τους και έτυχε να έχουν επίσης έναν OPTAVIA Coach;

      Απάντηση ...
      Ένα μέρος του έχει να κάνει με το ότι κάποιοι από αυτούς συμβουλεύονταν ήδη τους δικούς τους γιατρούς, έτσι κόλλησαν με τον γιατρό πρωτοβάθμιας περίθαλψής τους. Το άλλο μέρος είναι ότι μόλις αρχίζουμε να ενσωματώνουμε την πλήρη λύση. Έτσι, αλλά το βλέπουμε ως ενθαρρυντικό σημάδι, όπως επισημάνατε, εννοώ ότι αυτό αντικατοπτρίζει την εκπαίδευσή μας. Έχουμε περίπου το 90% των ηγετών προπονητών μας τώρα που έχουν περάσει από την προπόνηση από διανοητικά υποστηριζόμενη απώλεια βάρους. Έτσι, αρχίζουμε να βλέπουμε ότι έχουν αντίκτυπο στην ικανότητα προσέλκυσης νέων πελατών που είναι στο GLP-1. Έχουμε
      επίσης περίπου το 17% των συνολικών ενεργών προπονητών μας που κερδίζουν χρήματα που έχουν πλέον εκπαιδευτεί. Πιστεύουμε λοιπόν ότι η εκπαίδευση θα έχει θετικό αντίκτυπο σε αυτόν τον αριθμό. Το άλλο
      σημαντικό πράγμα που θίξαμε στις προετοιμασμένες παρατηρήσεις σχετίζεται με την εστίαση στο προϊόν που έχουμε. Νομίζω ότι υπάρχει -- ένα από τα στατιστικά στοιχεία που μοιραστήκαμε για πρώτη φορά
      σχετίζεται με μια μελέτη τρίτου μέρους που συνεχίζεται -- είναι ένας τομέας που συνεχίζει να εμφανίζεται και να ενισχύει αυτόν τον τομέα υποστήριξης GLP-1, ο οποίος είναι 90 Το % των χρηστών GLP-1 δηλώνουν ότι
      ενδιαφέρονται για τρόφιμα, ειδικά σχεδιασμένα για άτομα που λαμβάνουν φάρμακα GLP-1. Και αυτό ενίσχυε επίσης κατά κάποιο τρόπο το άλλο μέρος αυτού που αναζητούμε για την αγορά υποστήριξης, που είναι ότι με τη δική μας έρευνα, το 80% όσων είναι ανοιχτά σε φαρμακευτικά υποστηριζόμενα φάρμακα απώλειας βάρους ενδιαφέρονται επίσης για αυτήν τη συνδυασμένη προσφορά που καταθέτουμε. Επομένως, πιστεύουμε ότι αυτή η κυκλοφορία του gap filler με την έννοια αυτού του κιτ υποστήριξης διατροφής, το
      οποίο πωλείται για περίπου 282 $ και προσφέρει προπονητική τροφή και έξι μήνες υποστήριξης από κλινικούς ιατρούς είναι ένα σημαντικό μέρος της νέας προσφοράς προϊόντων μας. Και αρχίζουμε να βλέπουμε ότι γίνεται πιο σημαντικό μέρος των πωλήσεών μας, ιδιαίτερα τους μήνες Μάιο, διαδοχική
      βελτίωση μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου.

      Άλλη ερώτηση ...
      Μπορείτε να σχολιάσετε εάν η απόκτηση νέου πελάτη βελτιώθηκε από τον
      Μάιο έως τον Ιούνιο; Επειδή ξεκινήσατε να προσφέρετε τα κιτ τον Μάιο, οπότε φαίνεται ότι αν η κύρια απειλή είναι τα φάρμακα GLP-1, η λύση προσφέρθηκε από τον Μάιο. Φαίνεται λοιπόν ότι θα είχε άμεσο αποτέλεσμα
      στη βελτίωση του αριθμού των νέων πελατών. Υπήρξε λοιπόν διαδοχική αύξηση νέων πελατών από τον Μάιο έως τον Ιούνιο;

      Απάντηση ...
      Δεν δίνουμε πραγματικά λεπτομέρειες σχετικά με τους πελάτες στο τρίμηνο. Αλλά αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι -- ως ποσοστό της επιχείρησής μας για νέους πελάτες και επανενεργοποιημένους πελάτες, είδαμε μια σημαντική αύξηση των παραγγελιών ως ποσοστό νέων πελατών και ενεργοποιήθηκαν εκ νέου από τον Μάιο έως τον Ιούνιο. Έτσι, ήταν πολύ μικρό το ποσοστό τον
      Μάιο που βλέπαμε αυτές τις παραγγελίες. Αυξήθηκε δραματικά τον Ιούνιο, αλλά θα έλεγα ότι εξακολουθεί να είναι ένα μικρό μέρος της επιχείρησής μας. Ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί και στο τρίτο τρίμηνο. Και στη
      συνέχεια, όπως ανέφερε ο Dan στις προετοιμασμένες παρατηρήσεις, ότι λανσάρουμε νέα προϊόντα σε αυτή τη σειρά αργότερα φέτος. Επομένως, ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται ως ποσοστό της επιχείρησής
      μας και να αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη σημασία καθώς προχωράμε προς το 2025.

      Διαγραφή
    11. Άρα και με βάση τον Ισολογισμό της Medifast .. πιθανολογώ ότι θα κάνει διπλό πάτο.

      Διαγραφή
    12. Για να δούμε. Θα κάνει σήμερα το 17,ΧΧ;

      https://mitarola.blogspot.com/2024/07/medifast.html?showComment=1722618979324&m=0#c6698391956539900445

      Διαγραφή
  26. VIX


    https://uploads.disquscdn.com/images/56b6f59b861c5affae5771132e99c2fe8627c9d18afbbabac914d5c5a607b7e8.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κ.Τακη.....εχω βρει (ισως) ένα διαμάντι...
    Τεχνικά είναι σε συσσώρευση (τριγωνο) με ανοδική πρόθεση

    Τη γνώμη έχετε..?

    https://gr.investing.com/equities/ppdai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ΤΕΟ όταν βλέπω Li Gu, Xu και τέτοια και έδρες Σαγκάι ....μακρυά. Τι να σας πω τώρα; Αυτοί μαγειρεύουν τα πάντα ...θυμηθείτε και τη Φολί Φολί ... όλη η απάτη στην Κίνα στήθηκε.
      Αυτά ως παίγνιο μόνο ...

      Διαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂