Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

TEO Lines

 Σε αυτό το thread ο κύριος TEO παραθέτει τα διαγράμματα του γνωστά και ως ΤΕΟ Lines 

10 σχόλια:

  1. Κύριε ΤΕΟ σε αυτό το Thread που θα το βρίσκετε στις ετικέτες με τίτλο ΤΕΟ LINES ... μπορείτε να αναρτάτε τα διαγράμματα σας ώστε να είναι συγκεντρωμένα και να μην τα ψάχνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε TEO αν μπορείτε βάλτε ένα διάγραμμα της OPRT. Έχει ανεβάσει σήμερα ρυθμούς, δείχνει έτοιμη να ξεσπάσει προς τα πάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει γίνει η διάσπαση που θέλαμε.
      Υπομονή ... κοιτάμε τα 4,5 ... εγώ λέω 5,5 και μετά 7 με 7,5.
      Ο κύριος ΤΕΟ δεν ξέρω τι βλέπει.

      Διαγραφή
  3. σημερα παρακολουθώ την νεα κινεζια .4 πλάσια αξία συναλλαγών της κεφαλαιοποίησης!!!!!!!! μέσα έξω δηλαδή .Πολλοί στα φόρα αλλάζουν holo με αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tσίγκους φοράνε;
      Για ρωτήστε τους.
      Και να φανταστείτε ότι το 50% της Κινεζούλας το έχει μια μεγαλύτερη Κινέζα.

      Τα Τσίγκινα βρακιά.
      Θέλουν και Κινέζικους κόλους.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα σας.Ναι το 48% της εταιρείας το κατέχει μία άλλη κινέζα η WiMi Hologram Cloud Inc. (WIMI) με κεφαλαιοποίηση 80 εκατ ,αέρας κοπανιστός και απο εκεί.Οι ελέυθερες μετοχές δηλαδή είναι γυρω στα 4 εκατ.και έκανε όγκο 30. Αυτά τα κομμάτια παίζονται μέ μηχανάκια λογισμικού και όχι με εντολές απο χέρι.Τέλος πάντως οι μετοχές αυτές είναι ρουλέτα στην κυριολεξία ,μπήκα γιατί πόνταρα στον χαμηλό αριθμό μετοχών που κυκλοφορούν

      Διαγραφή
    3. Τελειώνουν οι διακοπές μας game over και τα trades με τις σαπιλοΚινεζιές της απάτης. Αυτοί στην απάτη έχουν κάνει τον ΝεοΈλληνα να φαίνεται μαθητούδι.
      Κάτι ήξερε και η Fola που έκανε Κινέζικες μαγκιές.

      Διαγραφή
  4. Εγω πήγα ανάποδα απο τον κο Μάνο. Την ξαπέστειλα τη HOLO με ενα εξαιρετικά μικρό κέρδος. Δυστυχως δεν την έδωσα στα .8 πρωι, την έδωσα στο .58 τωρα το απογευμα.
    Με χαλάνε τα τόσα εκατομμύρια μετοχές σε κυκλοφορία. Θέλω <10 εκατομ σε αυτές τις μετοχές.

    Ίσως να ήταν ευκαιρια αγοράς λόγω σ/κ και να το έπαιξα λάθος, που είναι και το πιθανότερο, αλλα δεν ειχα τα νεύρα να τη διακρατήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂