Ο Gill, εν τω μεταξύ, είπε σε σχεδόν 600.000 θεατές σε ζωντανή ροή του στο YouTube να στοιχηματίσουν στον CEO Ryan Cohen και στη διοίκηση της Game Stop, ενώ αστειευόταν για μιμίδια και εκδίδοντας δηλώσεις αποποίησης ότι οι έμποροι λιανικής μπορεί να "τα χάσουν όλα".

O Κιττυ έδωσε 68,10 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα ... αν τα εξασκούσε όλα θα έπρεπε να δώσει επιπλέον 240 εκατομμύρια δολάρια και να πάρει 12 εκατομμύρια GME.
και η μέση τιμή κτήσης του θα ήταν 25,675 δολάρια.

Πριν από μια εβδομάδα, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, ο Gill ήταν έτοιμος να γίνει δισεκατομμυριούχος στα χαρτιά κατά τη διάρκεια της πρώτης του ζωντανής ροής μετά από τρία χρόνια, μόλις μια μέρα πριν γίνει 38 ετών.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GameStop, Ράιαν Κοέν, ματαίωσε τα σχέδιά του εκείνη την ημέρα, πλημμυρίζοντας την αγορά με 75 εκατομμύρια νεοεκδοθέντες μετοχές (2ο Offer) ... μια αύξηση κεφαλαίου κατά 20% ... για να συγκεντρώσει 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε την ίδια μέρα, αιφνιδιαστικά, τα άσχημα αποτελέσματα της εταιρίας, με αποτέλεσμα να χάσει η μετοχή όλα τα κέρδη που είχε κατά τη διάρκεια του pre market, όπου διαπραγματευόταν ακόμη και στα 70 δολάρια.
Γ
ια να γίνει δισεκατομμυριούχος ο kitty πρέπει η μετοχή να ξαναπάει στα υψηλά του 2021
Αστειευόμενος, ο Gill εμφανίστηκε αργότερα με το δεξί του χέρι σε μια σφεντόνα και έναν επίδεσμο τυλιγμένο γύρω από το κεφάλι του, γελώντας με την ατυχία του και πίνοντας μια μπύρα για να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Τελικά ο Roaring Kitty ρευστοποεί 79.990 συμβόλαια ενώ εξάσκησε τα υπόλοιπα λαμβάνοντας 4.00.001 μετοχές.
Έτσι, απο 5 εκατομμύρια μετοχές, όπου εμφάνισε στην πρώτη κιόλας ανάρτηση του στο Reddit έφθασε να έχει  9.001.000 μετοχές.


Οι επενδυτές του GameStop έσπευσαν να επισημάνουν ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο. Αυτός ο φαινομενικά τυχαίος αριθμός ισοδυναμούσε ακριβώς με τον αριθμό των μετοχών που κατείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της GameStop Cohen, όταν ανακοίνωσε σε μια κατάθεση της SEC τον Δεκέμβριο του 2020 ότι είχε αυξήσει το μερίδιό του στο GameStop στο 12,9

Τετάρτη 12 Ιουνίου

Η Citron ανακοινώνει ότι δεν είναι πλέον short στο GME. Παράλληλα σε twitt γράφει ...
Δεν είναι επειδή πιστεύουμε ότι θα συμβεί ποτέ μια ανατροπή για τα θεμελιώδη στοιχεία της εταιρείας, αλλά με 5 δισεκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα, οι μέτοχοι έχουν αρκετό διάδρομο για να μην ανησυχούν και να λατρέψουν τη μετοχή τους. 

Παρά το γεγονός ότι η Wedbush έθεσε στόχο 11 δολάρια σήμερα, σεβόμαστε τον παραλογισμό της αγοράς. Εξάλλου, το Dogecoin παραμένει μια οντότητα 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ενώ ο αυξημένος αριθμός μετοχών μπορεί να μετριάσει τη νοοτροπία του όχλου, η Citron θα παρακολουθεί από το περιθώριο προς το παρόν ...

το livestream του Kitty ήταν ακόμα μια προσβολή για τις κεφαλαιαγορές.