Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Ικτίνος

Σε αυτό το thread θα γίνονται συζητήσεις και σχόλια που αφορούν αποκλειστικά και μόνο την εταιρεία Ικτίνος. Σεβαστείτε τον κανόνα .... 
Μιλάμε για το χαρτί του 2017 και 2018 !!!

228 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα .... έτσιιιιι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρετε κάτι κ.Τάκη ?

      Διαγραφή
    2. Και να ξερει θα το πει σε εναν αγνωστο σε ενα μπλογκ, για να βρει και τον μπελα του για inside info ? Πλακα κανεις ?

      Διαγραφή
  2. Χάρη στον Ικτίνο ήρθε η πρωτιά στα ΑΚ, Δάσκαλε Τακαρε μεταξύ σας υπάρχει ταυτιση στις επιλογές σε μεγάλο βαθμό. Ικτίνος ένα μύρο κομματια.,παπ,ανεμος,τσουκ,φλεξο κάποια από τα άλογα που πόνταραν οι διαχειριστές!!!! Λεπτομέρεια δεν είχαν λεπι φόλα φόλα, Εάν θέλεις μια άποψη για foodlink τι βλέπουν HIG και VKL Κατσος που δεν βλέπουμε εμείς; ευχαριστώ AΥΓΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπρός στον δρόμο (λατομείο) του Κυριακίδη.

    Κέρδη ύψους 44 εκατ. ευρώ «έγραψε» το 2017 η βιομηχανία μαρμάρων F.H.L. Η. Κυριακίδης 25 Ιουλίου 2018
    * Τη χρονιά με την υψηλότερη κερδοφορία στην ιστορία της επέλεξε η μακεδονική βιομηχανία εξόρυξης, επεξεργασίας, τοποθέτησης και εμπορίας μαρμάρων και παραγωγής και εμπορίας κονιαμάτων F.H.L. Ηλίας Κυριακίδης για να εξέλθει από το χρηματιστήριο της Αθήνας.
    * Τα καθαρά κέρδη της επιχείρησης από τις δραστηριότητες της μητρικής εταιρείας και των θυγατρικών της το 2017 εκτοξεύτηκαν στο επίπεδο των 43,95 εκατ. ευρώ.

    Σύμφωνα με την ετήσια οικονομική έκθεση του διοικητικού της συμβουλίου, αναμένει ότι οι ενοποιημένες πωλήσεις της, που αυξήθηκαν αλματωδώς το 2017, θα ανέλθουν το 2018 σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα, ενισχυμένες από την υψηλή ζήτηση λευκών μαρμάρων στο εξωτερικό. Προσδοκά διατήρηση του μεικτού περιθωρίου της στα υψηλά επίπεδα του 2017 και συνεχίζει να υλοποιεί πρόγραμμα περιορισμού των δαπανών διοίκησης και διάθεσης των προϊόντων της, καθώς και επενδυτικό πρόγραμμα αύξησης της παραγωγικής της δυναμικότητας.
    Σύμφωνα με τις χρηματοοικονομικές καταστάσεις της, η εταιρεία, από κοινού με τις θυγατρικές της, το 2017 κατέγραψε ενοποιημένα έσοδα 113,65 εκατ. ευρώ, αντί 66,54 εκατ. ευρώ το 2016, αυξημένα κατά 70,8% σε ποσοστό ή 47,11 εκατ. ευρώ σε αξία.
    Συγχρόνως, αυξήθηκαν οι πωλήσεις σε χώρες της Ασίας (78,95 εκατ. ευρώ, 69,5% των συνολικών) κατά 74,9% και σε άλλες χώρες της Ευρώπης πλην της Ελλάδας (13,62 εκατ. ευρώ, 12% των συνολικών) κατά 326,9%. Οι πωλήσεις σε χώρες της Αφρικής (0,25 εκατ. ευρώ) μειώθηκαν κατά 26,5%, ενώ αυξήθηκαν οι πωλήσεις σε χώρες της Αμερικής (2,29 εκατ. ευρώ) κατά 4,1%.
    Ο συντελεστής των μεικτών κερδών του διευρύνθηκε κατά 12,9 εκατοστιαίες μονάδες, από το 58,4% στο 71,3%.

    Κατόπιν αυτού, σημείωσε κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) 69,37 εκατ. ευρώ έναντι αντίστοιχων κερδών 30,22 εκατ. ευρώ το 2016, ενισχυμένα κατά 129,6% (+39,15 εκατ. ευρώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αποτελέσματα του ΚΥΡΜ είδα κι εγώ σήμερα και τρελάθηκα. Πραγματικά εξωπραγματικά!
      Είχα πολλά κομμάτια και δυστυχώς αναγκάστηκα να τα δώσω στη δημόσια πρόταση.
      Πλέον είμαι σίγουρος ότι ο Ικτίνος θα είναι το χαρτί του 2018 και ότι έχει δίκιο ο κύριος Τάκης που μιλά για διψήφια νούμερα. Θεωρώ πως απλά είναι θέμα χρόνου.

      Διαγραφή
  4. Ο κυρ Ηλιας ο κοψοχέρης εβγαλε την εταιρεια στα 104εκ και δωστου πανυγηρια ολοι, που ναξεραν ότι τον ιδιο χρονο θα ετρωγε και επινε στην υγεια τους, χρηματοδωτοντας την ΔΠ με τα κερδη της εταιρειας. Αντίθετα ο Ευαγγελος θα αφησει να χορτασουν παιχνιδι οι λιγοστοι ιδιωτες που εχουν μεινει με >10χ στο χαρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.geo.auth.gr/miner2005/papers/paper_41.pdf

    Μία πολύ καλή μελέτη για τις ποιότητες των μαρμάρων. Υπενθυμίζω πως

    "Η ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 5/7/2018 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση από την εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε. των μισθωτικών δικαιωμάτων δημόσιας λατομικής έκτασης (λατομείου μαρμάρων) 96,470 στρεμμάτων, στην περιοχή Πύργων του Δήμου Προσοτσάνης του Νομού Δράμας. Πρόκειται για λατομείο λευκού δολομιτικού μαρμάρου άριστης ποιότητας και αντοχής του οποίου η μίσθωση παρατάθηκε πρόσφατα για είκοσι (20) έτη κατόπιν Εγκρίσεως των Περιβαλλοντικών Όρων. Η έναρξη λειτουργίας του λατομείου θα γίνει άμεσα και θα συμβάλει στην αύξηση του κύκλου εργασιών της ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ. Το τίμημα ανήλθε σε επτά εκατομμύρια Ευρώ (€ 7.000.000) και καταβλήθηκε τοις μετρητοίς."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://prntscr.com/kb8qnx

      Και εδώ ο γεωλογικός χάρτης ανατολικής Μακεδονίας.

      Διαγραφή
    2. Κ.Vasilisg ευχαριστούμε για το ινφο.

      Στο #1 έχει μια φανταστική παραλία, με λίγη δυσκολία κατεύθυνσης εν μέσω ογκομαρμάρων για την εύρεση της.

      Στο #11,14 και νοτιότερα μπορείς να πας στη ταβέρνα του χωριού να κεράσεις Βεργίνα παγωμένη τους οδηγούς και να έχεις πλήρη εικόνα πως πήγε εξορυκτικά η χρονιά.

      Μάλιστα κοντά στο #11 αν πήγε πολύ καλά η χρονιά με τους ικτίνους μπορείς να κλείσεις θέση στην τράπεζα κρασιού του κ. Μπάκη

      Διαγραφή
  6. Μου αρέσει που στα 3,5 - 4 - 4,5 ακόμη και στα 5 ευρώ μου φαινόταν ακριβός ο Ικτίνος για αύξηση θέσης. Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι αν έριχνα τα λεφτά που έχω παρκαρισμένα στο ζόμπι της ΔΕΗ περιμένοντας πότε θα αναστηθεί θα είχα κάνει παπάδες. Ακόμα και τώρα να τα γυρίσω (που λέει ο λόγος) καλύτερη προκοπή θα δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ικτιναρα στα 8 εισαι πολυ καλα και μετα στα δεκα μετα απο τα 8 βλεπουμε βλεπω μεγαλη ανοδο κερδων και αξια μετοχης και μετα πουλημα στην εταιρια μαλλον στους κινεζους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε βέβαιοι ότι ο Ευάγγελος θέλει να πουλήσει την εταιρία? Μην ξεχνάτε ότι έχει 3 κόρες και κάτι γαμπρούς οι οποίοι τρέχουν την εταιρία ....

      Διαγραφή
    2. Νομίζω αυτό που έγραψες είναι πολύ σωστό. Που είχε αγοράσει η ...Ιουλία είπαμε??

      Ιστορική Αναδρομή...08/11/2017

      "Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο ελληνικό χρηματιστήριο, η Αντιπρόεδρος της Ικτίνος χαρακτηρίζει ως υποτιμημένη την τιμή της μετοχής σε σχέση με την πραγματική της αξία. "

      http://www.fortunegreece.com/interview/iktinos-stochos-tria-akomi-latomia-tin-epomeni-pentaetia/

      Διαγραφή
  8. Κυριε τακη υπαρχει και αυτο το σεναριο η μπορει να την κανει οπως ο Κυριακίδης Μαρμαρά ολα ειναι σεναρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε Τάκη χαίρετε. Ποιά είναι η γνώμη σας για την Iντρακομ; Σας ευχαριστώ. Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για παίγνιο καλή είναι .... για να γίνει εταιρία χρειάζεται δουλειά.

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ. Κων/νος

      Διαγραφή
  10. Ο Τάκης είναι ο Bobby Axelrod από το Billions.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρετροσπεκτίβα, θυμάμαι τους όγκους του Θωρηκτού και σκέφτομαι το μακρινό 2010 με τιμές στα 0.66 - 0.7Χ έκανε όγκο γύρω από τις 5χιλ μετοχές και αρκετές φορές και μηδέν.
    Σαν να Έχει αλλάξει επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά μας το έκανε εύκολα το +100% απο τα χαμηλά .... μετά όλα είναι εύκολα, αρκεί να έχει κάποιος ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

      Διαγραφή
  12. Κε Τάκη σε ότι είπατε για το θωρηκτό πέσατε 100% μέσα και βοηθήσατε αρκετό κόσμο να την εντοπίσει και να βγάλει αξιόλογα κέρδη. Η θέση μου στον Ικτίνο είναι σχετικά μικρή, προτίμησα να κρατήσω τη θέση στην ΜΕΡΚΟ.

    Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω βλέποντας τα εξαιρετικά νούμερα που αρχίζουν και εμφανίζονται σε όλα τα μαρμαράδικα είναι αν έχετε κάποια πρόβλεψη για τα επόμενα χρόνια. Τόσο οι τιμές όσο και οι ποσότητες στο ογκομάρμαρο έχουν λογαριθμική πορεία, βλέπετε κάπου ίσως κάποια κορύφωση ?

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακούστε να δείτε ... στο ερώτημα σας έχω απαντήσει. Το γράφω άλλη μια.
      Εγώ πλέον δεν έχω να προβληματιστώ για τίποτα, ούτε θα κάτσω να ψάξω που είναι η κορύφωση της τιμής της μετοχής, αλλά και της αγοράς των μαρμάρων. Εγώ αυτά τα έψαξα και τα είχα δει πολύυυυυ πριν .... τώρα πλέον ας σκεφτούν άλλοι, ειδικά τα ξενάκια που μπαίνουν στο χαρτί.

      Ο Τάκαρος πλέον κοιτάει αλλού, σε άλλα χαρτιά, σε άλλες εταιρίες ... εκεί που υπάρχει μπόλικος κουρνιαχτός και αρκετοί είρωνες που όμως είναι τυφλοί!!!

      Διαγραφή
    2. Φυσικά εννοείται ότι ακόμη έχω χαρτιά του πρώην θωρηκτού και νυν F16 .... ας ψάξουν άλλοι λοιπόν. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι μπαίνει ο άλλος στον Ικτίνο και του κάνει ένα 5% και πανηγυρίζει! Του Τάκαρου όμως αυτό το 5% αντιστοιχεί σε 50% του αρχικού κεφαλαίου του ... τι πρέπει να κάνω εγώ λοιπόν???

      Διαγραφή
    3. γεια σας κ.Τακη
      για τον ικτινο θα μπορουσα να γραψω πολλα πραγματα αλλα δεν χρειαζεται...
      τα εγραψε ολα το ταμπλο...
      τωρα ποτε θα σταματησει το πανηγυρι των μαρμαρων ουτε οι διοικησεις δεν το ξερουνε...
      κατι ασχετο..
      εκτιμηση μου οτι τα επομενα 1-2 χρονια θα ερθει κραχ..οποτε απο τωρα ψαχνω να ψωνισω τις καλυτερες εταιριες εξορυξης χρυσου...την el dorado πως την βλεπετε;
      Πανάγος

      Διαγραφή
    4. Χα χα κυριε Παναγο κραχ ... βλεπουν στις χρηματαγορες καθε τρεις και λιγο αλλα ματαιως. Φανταζομαι θα ξερετε την αποψη μου, απο παλια για τα χρυσαφια ... οτι δηλαδη θα κοιμηθουν για πολλααααα χρονια .... ήδη κοιμουνται κοντα μια δεκαετια στα 1000 με 1200 η ουγγια ... επιπεδα στα οποια δεν συμφερει η εξορυξη του χρυσαφιου. Η αποψη μου ειναι οτι τα χρυσαφια θα αργησουν πολυυυυ ... δεν παει να λεει ο Ροτζεριδης.

      Διαγραφή
    5. Εξάλλου κύριε Πανάγο εσείς ένα Γουόρεν Μπάφετ των χρηματαγορών μιλάτε για κραχ?? Οι Μπαφέτιδες δεν τους ενδιέφερε ποτε το κραχ ... απλώς αγόραζαν εταιρείες φτηνά αποτιμώμενες με μέλλον και αν ερχόταν και το κραχ είχαν και τη ρευστότητα τους να παίρνουν και άλλες εταιριούλες απο τις εκπτώσεις.

      Με εκπλήσσεται κύριε Πανάγο!!!

      Διαγραφή
    6. κ.Πανάγο ακριβώς η ίδια σκέψη με τριγυρίζει τελευταία , δηλαδή αναζήτηση μετοχών αυτής ακριβώς της κατηγορίας ,όχι αγορά ακόμα ,προς το παρόν έχω μόνο μετοχές σε κυπριακές εταιρίες από εξωτερικό . Η Κυπριακή οικονομία δείχνει να βελτιώνεται γρήγορα .

      Διαγραφή
    7. εξαιρετικος ο Μπαφετ αλλα δεν υπαρχει απολυτη ταυτιση στις αποψεις.
      αλλωστε ο μπαφετ δεν ξοδευει σχεδον ποτε...γιατι να πουλησει;
      εκτος απο αυτο που δεν ειναι ο σημαντικοτερος λογος..αν πιστευω οτι θα ερθει κραχ ή μεγαλη διορθωση (25-35 τοις εκατο) τοτε πουλαω ενα μερος των μετοχων που πιστευω...γιατι ξερω οτι θα τις βρω φθηνοτερα οσο καλες και να ειναι..αλλα και για να εχω ρευστοτητα και για αλλες ευκαιριες
      επισης ενα μερος του χαρτοφυλακιου 5-10 τοις εκατο μπορει να παει σε εταιριες χρυσου σαν αντισταθμιση..αν δηλαδη ερθει κραχ η ιστορια δειχνει οτι ο χρυσος ανεβαινει...οποτε τα κερδη των εταιριων θα απογειωθουν μαζι και οι μετοχες...δειτε το 2008 τι εγινε με τις εταιριες χρυσου αλλα και παλιοτερα..οποτε σαν στρατηγικη θα μπορουσε καποιος να αγορασει 5-6 εταιριες χρυσου με τους καλυτερους αριθμοδεικτες και αν ερθει κραχ να τις πουλησει 3-4 φορες απο τα επιπεδα αυτα..
      εν κατακλειδι πιστευω οτι τα επομενα 1-2 χρονια θα ερθει μεγαλη διορθωση ή κραχ και ο χρυσος θα παει πανω απο 1800...τωρα θα με ρωτησετε με τι ισοτιμια ευρω δολλαριου...αλλα αυτο ειναι δυσκολο να απαντηθει..αλλα αν συμβει το σεναριο που σας παρουσιασα δεν θα τον νοιαζει καποιον η ισοτιμια ευρω δολλαριου
      Πανάγος

      Διαγραφή
    8. Το χρυσαφι πηγε πανω γιατι κοπηκαν τόσα δολάρια που δεν τα χωράει ούτε ο πλανήτης Ανέκαθεν ο χρυσός ήταν σταθερός ..... αντίθετα το δολάριο έπεσε και φάνηκε ότι ο χρυσός ανέβηκε δεν μπορώ να δω κραχ στο επόμενο διάστημα των 1 με 2 ετών όταν και ο πιο αισιόδοξος στη γουόλ στριτ προτεινει πωλήσεις και ότι ήρθε η ωρα της διόρθωσης νομίζω ότι είμαστε μακριά ακόμα για ενα κραχ

      Διαγραφή
    9. Και εν πάσει περιπτώσει κ πανάγο εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ... εμείς δεν ζήσαμε ένα κραχ άλλα δύο ίσως και τρία ...

      Διαγραφή
    10. Η συνταγή λοιπόν είναι γνωστή και παραμένει η ίδια .... επιλογή εταιρειών με καλά θεμελιώδη φτηνά αποτιμημενες με πολύ μέλλον μπροστά τους σωστή διάγνωση του μέλλοντος και τα κραχ τα χαρίζουμε στους άλλους.

      Διαγραφή
    11. Αγαπητέ Τάκη και λοιποί τακαρόπληκτοι.

      Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε τη παρακάτω ομιλία του Tony Deden ο οποίος τυγχάνει να είναι Έλληνας!!! https://www.youtube.com/watch?v=a4_U6bS-cU4

      Είναι πραγματικά φανταστική

      Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.

      Επίσης κάτι που μαθαίνω φέτος : Αξίζει ανά διαστήματα να παίρνει κανείς τηλέφωνο το τμήμα σχέσεων επενδυτών της εκάστοτε εταιρείας και να ρωτάει.

      Διαγραφή
    12. στο οτι ο χρυσος ειναι ανεκαθεν σταθερος δεν συμφωνω..σιγουρα πηγε επανω γιατι κοπηκαν πολλα δολλαρια οπως και οι μετοχες αλλωστε... αν δειτε και παλιοτερα σε σοβαρες διορθωσεις ο χρυσος σχεδον παντα ανεβαινει..διοτι αποτελει ψυχολογικο καταφυγιο για τους ανθρωπους..νομιζοντας οτι ετσι διασφαλιζουν τα χρηματα τους..

      η Ελλαδα ειναι μια κατηγορια απο μονη της...αν βεβαια ερθει κραχ...που το πιστευω διοτι εχω ενδειξεις..τοτε ουτε οι ελληνικες σοβαρες εταιριες θα μεινουν ανεπηρεαστες...αποψη μου...
      Η συνταγη πολυ σωστα λετε οτι παραμενει η ιδια...αλλα σε καθε συνταγη χωραει και βελτιωση..
      αρα ριχνω την γκουρουδια και ας πεσω εξω...
      τα επομενα 1-2 χρονια θα ερθει σοβαρη διορθωση...ο χρυσος θα ανεβει...και οι εταιριες εξορυξης χρυσου θα διπλασιασουν τουλαχιστον..
      προφανως και μπορει να πεσω εξω...απλα νομιζω το upside ειναι μεγαλυτερο απο το downside...οποτε το περνω το στοιχημα
      Προφανως και διακρατουμε θεσεις σε καλες εταιριες οπως ικτιν,ασκο,φλεξο,γεβκα κτλ σε αλλες με τα αρχικα κομματια...σε αλλες με λιγοτερα...σε αλλες αυξανουμε κιολας..ο κορμος της συνταγης δεν αλλαζει!
      Πανάγος

      Διαγραφή
    13. Κύριε Τάκη αν είναι έτσι όπως τα λέτε καλό θα ήταν να εντοπίσουμε κάτι καλό και στις ξένες αγορές για διαφοροποίηση, γιατί εδώ πέρα έχουμε απλωθεί στο μισό ταμπλό.
      Ξεσκονίζοντας το gurufocus με βάση επιλογές διαφόρων γκουρού μου κέντρισαν το ενδιαφέρον οι εξής SYF, FCAU & TBIO.
      Έχετε κάποια άποψη για αυτές?

      Διαγραφή
  13. Ο Τάκης κοιτάει να φάει μπουγάτσα σερρέικη τώρα. Από μάρμαρα χόρτασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ότι είναι Βόρεια Ελλάδα, έχει μακροπρόθεσμα θετικά νέα. :-))

      Διαγραφή
    2. Δεν τελείωσε κύριοι το παίγνιο .... τα έχω γράψει τα νούμερα.

      Διαγραφή
  14. Τάκη γκουρού, θα είμαι λίγο ανατρεπτικός, επειδή ετοιμάζομαι να πάω στην συνέλευση της Λανακαμ 10 Σεπτεμβρίου πες μου παρακαλώ την γνώμη για την λεγάμενη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΒροφ για σχεδόν τριπλέτα τακαρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς κύριο Τάκη ερώτηση.Οι αλευροβιομηχανιες έχουν μείνει πίσω κατά σειρά μεριδίων δεν νομίζετε ότι είναι υποτιμημένες η είναι εκτός μόδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Τάκη, ερώτηση για τη Μοτοδυναμική.
    Δεν σας φοβίζει που η εταιρεία με 11εκ κεφαλαιοποίηση και 1,3εκ καθαρά κέρδη διεκδικεί την εξαγορά της Sixt η οποία με κύκλο εργασιών 27εκ εμφάνισε ζημιές 15εκ και συσσωρευμένες ζημιές 75εκ (στοιχεία για το έτος 2016)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα, προσπαθώ να δω νεότερα σχόλια σε παλαιότερες αναρτήσεις αλλά η φόρτωση σχολίων δε λειτουργεί.
    Είναι της σελίδας ή να ψαχτώ με το browser? Παλιότερα τα φόρτωνε.
    Ευχαριστώ
    Barren Wuffett

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι πάνω από 300 σχόλια δεν εμφανίζονται.

      Διαγραφή
  19. Τελικά ουδείς σέβεται τους κανόνες του οικοδεσπότη; .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παμε για το διψήφιο νουμερο στο εγγυς μέλλον. με τα πολυ καλα νεα που εχει η εταιρεία το μέλλον προδιαγράφεται Λάμπρο με ανοδο μεγαλη της μετοχης το θωρικτο εγινε παγοθραυστικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://stonenews.eu/el/pse-dipsifia-afxisi-ton-ellinikon-exagogon-sto-examino/

    Σχετικά με τις μεγάλες κατηγορίες προϊόντων, τον Ιούνιο του 2018 όλοι οι κλάδοι ήταν ανοδικοί πλην του λαδιού (-5,8%) και των ποτών και καπνού (-13,9%). Τη μεγαλύτερη αύξηση παρουσίασαν τα πετρελαιοειδή (+53,8%), των μηχανημάτων (+44,4%), των πρώτων υλών (+39,7%) και των βιομηχανικών προϊόντων (+22,2%).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ακόμη ένα χρήσιμο άρθρο

      https://stonenews.eu/el/entasi-stis-amerikanotourkikes-schesis-ke-endechomenes-epiptosis-stis-exagoges-marmarou-tis-tourkias/

      Διαγραφή
  22. Θηρίο!!!

    Και όσο σκέφτομαι το report του επιταχυνόμενου συνδρομητικού (οι παλαιοί αναγνώστες ξέρουν σε ποιον αναφέρομαι)ότι τάχα μου στα 6 με 6,5 υπάρχει μια αντίσταση οπότε θα γίνει αποκομομιδή κερδών και κατόπιν θα κινηθεί ανοδικά πιάνω την κοιλάρα μου απο τα γέλια. Βρε, με τα ματζούνια και τις γραμμές δεν πρόκειται να βγάλετε χοντρό χρήμα απο τις χρηματαγορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απαντήσεις
    1. Παυλίδης 107.5turnover και 40,8net. Περιπου τα ιδια θαχει του χρονου ο grandpa. Do the math, γιαυτο σας λεει ο μαρμαράς τοσο καιρο πανω από 10ε. το play της δεκαετιας!

      Διαγραφή
  24. Καλησπερα.
    Μπορειτε να γινετε πιο σαφης για να καταλαβω κι εγω που ειμαι μικρομετοχος ?
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, δεν μπορεί να πει και περισσότερα ο κύριος ανώνυμος απο πάνω. Τα έχει γράψει σχεδόν όλα .... μέχρι και πρόβλεψη κερδών έγραψε ...

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο κυριε Τακη.
      Αναφερομουν στο προηγουμενο post ("Big news ahead").

      Διαγραφή
    3. Για να το γράφει κάτι παραπάνω θα ξέρει .... δεν είναι και ο γκουρού του Περσέα που δεν ξέρει την τύφλα του.

      Διαγραφή
  25. Το εξαμηνο σε λιγο θα δειξει οτι πεζει με 10p/e. Το εννεαμηνο μετα θα εκπληξει τους περισσοτερους. Αλλα το "κασερι" μετα θα τους Ξερανει ολους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανίσχυρος ο αγοραστης που βρισκει ευκαιρεια σε εντονα πτωτικες συνεδριασεις να σκουπιζει την προσφορα από τους εχοντες υπερκέρδη. Δεν ξερω τι ειναι το κασερι που λεει ο φιλος από πανω, αραγε καμια μεγαλη επιστροφή κεφαλαιου? Αυτό που ξερω είναι ότι στο επομενο τετραμηνο θα μπουνε μπαουλο άλλες 800χιλ μτ. Μετα δεν θα υπαρχει κανεις και το χαρτι θα γραφει ανοδικα τιμες αλλα Μερμερεν, θα είναι σχεδόν αστειο. Ααα και για να προλάβω οσους αναρωτιουντε, κατι μου λεει ότι ο ιδιοκτητης δεν πουλαει σε τιμη <300εκ

      Διαγραφή
  26. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και κυρίως στον άρχοντα του Blog, τον ΤΑΚΑΡΟ.
    Μπετόν αρμέ η χαρτάρα...
    Εγώ κρατάω γιατί πιστεύω κυρίως τα γραφόμενα σου.
    Αν και μου μυρίζει για διορθωσούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρετώ τον κύριο Τάκη και φίλους.
      Δείτε κι αυτό :http://www.dealnews.gr/roi/item/236181#.W4PsJ9IzY2w
      Καλή συνέχεια !

      Διαγραφή
  27. Κύριοι το χαρτί θα δοθεί μετά τα 10€ και σιγά - σιγά.Ας πουλήσουν τώρα αυτοί που έχουν πάνω από 10.000 κομμάτια. Ευχαριστούμε το κ. Τάκη για μια ακόμη φορά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανω από 10χ φιλτατε δεν εχουν ουτε 30ατομα. Το Amera επιασε.. σκουπα και φαρασι. Οι οποιες διορθωσεις θα γινοντε σε χρονο και όχι σε τιμες. Στις 20 του επομενου θα είναι 15% πανω από εδώ. Το χαρτι δεν είναι πλεον για retail.

      Διαγραφή
  28. Το συγκεκριμένο χαρτί υπεραπόδοσε και ο Θεσμικός που μπήκε στα 2,5-3,5 ευρώπουλα , κλείνει βιβλία μέσα Νοεμβρίου άρα πρέπει να εγγράψει τα κέρδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Μαικ ο Γελανταλης είναι καλο παιδι αλλα τα του Ικτινου δεν τα γνωριζει καλα. Ο μεσος ορος του Αmiral Gestion είναι σχεδόν 4,5e και δεν νομιζω να μαζεψαν τοσα χαρτια για να "εγγραψουν κερδη" σε 6μηνες. Αυτοι τρουπωσαν for the long run.. >100% αποδοση

      Διαγραφή
  29. Κάποια στιγμή σε ενθετω χρόνο το χαρτί θα γράφει διψήφιο νούμερο 10e οπότε πιστεύω στην διακράτηση και υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανεβάζει στροφές... αλλάζει σύντομα επίπεδο...
    Ή προς τα άνω ή προς τα κάτω...
    Προσωπική μου γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τακαρε μολις μου εστειλαν ότι στο "συνδρομητικο" γραφουν… "ικτινος ζωνη συναλλαγων, συσσωρευση η διανομη??" Που να τους εξηγήσεις τωρα ότι με τις γραμμούλες δεν μπορουσαν να δουν το 1-10ε. Δεκαπλετα βρεεε αυγολεμονοι στο πιατο δοσμενο. Βγαλτε το γρασσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο είναι το συνδρομητικό Δώστε link.

      Διαγραφή
    2. Είναι αυτό που λέει ο κύριος Τάκης "επιταχυνομενο συνδρομητικό" ?

      Διαγραφή
  32. Ικτίνος: Εκτακτη ΓΣ στις 25/9 για διανομή κερδών προηγούμενης χρήσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Mermeren H1 2018, μικτό περιθώριο στο 69,25% έναντι 56,96% το αντίστοιχο περσινό διάστημα. κέρδη προ φόρων 12,023 εκ ευρώ έναντι 5,278 εκ ευρώ πέρσι. Και φορολογικός συντελεστής 10% παρακαλώ!!! Σκόπια βλέπετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το γρασσο το βγαλαμε απτα ματια αυγολεμονοι? Κατσε να δουμε που θαμαστε 20 Σεπτεμβρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ανοδος δείχνει ξεκάθαρα οτι αναμενονται την επομενη βδόμαδα οτι θα ανακοινωθούν μεγαλα κέρδη τζίρου και φόρων εξαμήνου. Αρα θα εχουμε και καλά μερίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κλείσιμο στα υψηλά του και ειμαστε τρίτη . μεχρι δευτερα που θα γινου οι ανακοινωσεις που θα παει??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κε Τάκη, έχει κάτι Αγγλάκια με λατομεία στο prilep και στο kosovo. Μήπως να τους αγοράσουμε; Είναι στα αρχικά στάδια διαμόρφωσης των λατομείων, οπότε γράφουν ζημίες συνέχεια!!

    https://prnt.sc/kqijso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το θωρηκτό θα εχει διψήφιο νουμερο σε ενθετω χρονο εχει μέλλον πολυ και ανοδο της μετοχης μεγαλη υπομονη και καρτερικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς το τέλος του μήνα η εταιρεία θα συμμετέχει σε roadshow στο Λονδίνο.
    Με γνωστά τότε τα αποτελέσματα εξαμήνου, βλέπω νέες εισροές κεφαλαίων στην μέτοχή.
    Αυτοί θα αγοράζουν απο 6,80 με 7 και πάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ηταν θωρηκτο .... εγινε F16 ... πλεον ειναι υπερχητικος πυραυλος. Και οι αλλοι ψωνιζουν τραπεζες που ταχα μου θα βγαλουν χρημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά συγχαρητήρια.

      Αλλά τώρα πιστεύω ότι είναι ίσως η πιο μεγάλη φούσκα στο χαα.
      Τελειώνουν και τα καύσιμα του.

      Διαγραφή
    2. Θα δειξει συντομα

      Διαγραφή
    3. Κύριε Πινόκιο αν κάνει κέρδη 20εκ έχει περιθώριο ανόδου και η τιμή σε καμία περίπτωση δεν θα είναι φούσκα.
      ΠΕΖΟΠΟΡΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Έχει τα προσόντα για + 20 κέρδη το 2019 είναι λογικό να τα προεξοφλεί

      Διαγραφή
    5. Εγω ειπα για 20 εκατ καθαρα κερδη γισ τη Mermeren οχι για τον υπερηχητικο πυρσυλο .... γισυτον δεν εχω αναφερθει.

      Οι μεγαλυτερες φουσκες της αγορας εξακολουθουν να ειναι οι τραπεζες που θα πρεπει ειτε να ξεφουσκωσουν και αλλο ειτε να τις φουσκωσουν με μπολικα μαρουλια μεσω ΑΜΚ.

      Διαγραφή
    6. Τωρα για καυσιμα δε ξερω .... ξερω ομως οτι εγω θα εχω χαρτισ νσ δινω κσι στο διψηφιο νουμετο ... οπως και ξερω οτι ο επιταχυνομενος συνδρομητικος για αλλη μια φορα λαθεψε.

      Διαγραφή
    7. Διψήφιο νούμερο ο Ικτίνος?
      Είναι έκπληξη.Τέλοσπάντων καλή σας τύχη.Και καλοφάγωτα τα κέρδη ή αφετηρία για καλές και νέες επενδύσεις.

      Για τις τράπεζες δεν διαφωνώ αλλά άλλη η φάση εκεί.

      Ο επιταχυνόμενος συνδρομητικός ποιος είναι πάλι?Ή τι εργαλείο είναι?

      Διαγραφή
  41. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΟΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΚΤΙΝΟΥ ΤΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!! ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι καινουργια υψηλα ,ποια εγκλωβισμενα λομπάκια.

      Διαγραφή
    2. Βρε σεις .... ορισμενοι ειστε σκετη απογοητευση. Τι γραφουμε τι εξηγουμε .... τιποτα εσεις. Ειναι σαν να διαβαζετε Κινεζικα .... τελικα συναγωνιζεστε σε IQ τον γκουρου του Περσεα. Στην αρλουμπα πρωτοι .... απο μπικικινια zero.

      Διαγραφή
  42. Φιλε είμαι ενας από τους εγκλωβισμένους στο 1,10 με καμια 20χιλ μτχ και ψαχνω τροπο να βγω στα ιστορικα υψηλα.. Μηπως εχεις καμια ιδεα??? Αι μανουλαμ τι άλλο θα ακούσουμε. Ρεεε μην εισαστε ζουλιαριδες που λεει και ο Τακαρος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν και εφόσον τα θεμελιώδη δικαιολογούν την τιμή, που έτσι αποδεικνύεται η παρούσα τιμή δεν υπάρχει λόγος να είναι τιμή διανομής. Ο οικοδεσπότης άνοιξε πολλές φορές τα στραβάδια μας, οπότε όποιος γράφει μετά συγχωρήσεως αρλούμπες μάλλον δεν τον διαβάζει
      Λάρις

      Διαγραφή
    2. Ο τάκαρος γράφει πολλά χρόνια για τον Ικτίνο. Ο τύπος ξέρει να αναλύει σε βάθος εταιρίες και ιςολογιςμούς και να της εντοπίζει πολλά χρόνια πριν παίξούν μπάλα. Τον ευνοεί βέβαια το γεγονός ότι έχουν μείνει ελάχιστες εταιρίες που μπορούν να αποδώσουν όταν πάρει μπροστά η οικονομία. Μέσα σε αυτές Περσέας , κορδελάκιας, δρομέας, γεβκα, προφίλ.

      Διαγραφή
  43. Σήμερα μήπως είναι ημέρα αγορών για το F16 ... Δευτέρα αναμένονται τα αποτελεσματα εξαμήνου !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρτε το χαμπαρι ότι η μαριδα εχει χαιρετησει απτο χαρτι. Μονο μεγαλα πορτοφολια που ξερουν ότι μεσα στο 19 θα γραφει διψηφιο. ΓΝ

      Διαγραφή
  44. Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά....λάρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σαν πολλοί μιλούν εδώ για το χαρτί, κι ως γνωστόν, όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει.... Δεν πιστεύω να είναι παρόμοια περίπτωση με άλλο "πουλέν" ονόματι ΝΗΡ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο Νηρέας που κολάει? οέο. Τράκαρε βοήθεια λαρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ρε τρελα που εχει μαζευτει εδω μεσα ....

      Διαγραφή
    2. Ο ΝΗΡ χρησιμοποιήθηκε απλά ως παράδειγμα και όχι ως σχετιζόμενη με την συγκεκριμένη μετοχή, εάν δεν αντιλαμβανομαστε τα γραφόμενα του άλλου, τι να πω....

      Τάκη, γράφεις στο κάτω μέρος του blog σου "Πρόσεχε τι γράφεις.
      Αν δεν είσαι καλό παιδάκι θα σε κάνω ντα ντα!!!". Εγώ δεν χαρακτήρισα κανέναν, ούτε προσέβαλα, εσύ τι λες ότι κάνεις τώρα; Ο οικοδεσπότης πρώτος αυτός πρέπει να τηρεί τους κανόνες που αυτός θεσπίζει στο blog του, δε νομίζεις;

      Διαγραφή
    3. Αν δε γουστάρετε να πάτε αλλού.
      Αν σας αρέσει κύριε ... δυστυχώς το IQ μας είναι χαμηλό και δεν σας καταλαβαίνουμε. Να κάνετε παρέα με ευφυέστερους απο εμάς.

      Διαγραφή
  47. πατε καλα? συγκρινεται τον ικτινο με το σαπακι τον νηρεα η τον περσεα..θα πεσει φωτια να μας καψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω μας γράφει ότι αργεί να ξημερώσει .... εδώ ξημέρωσαν 1392382294 ημέρες κα αυτός ο κύριος χαμπάρι δεν πήρε .... αλλά τι να πεις??
      Να ήταν η ζήλια ψώρα ....

      Διαγραφή
    2. δεν ειναι αργα καθολου να κτίση θέση καποιος ας παρει ενας δύσπιστος 3 μετοχες να τις παρακολουθει ....σε 1 χρονο απο τωρα θα τριβει τα ματια του εχει συνεχεια το χαρτι θα βγαλλει πολυ καλα αποτελεσματα εξαμηνου και που να δουμε τα κερδη του ετους μαλλον αυτην την εβδομαδα θα βγουν αποτελέσματα 6μηνου

      Διαγραφή
    3. Εάν δεν αντιλαμβανομαστε το νόημα της παροιμίας.... Ζήλια ως προς τι; Φίλτατε, μπήκα να διαβάσω τις απόψεις σου περί της συγκεκριμένης εταιρείας, να είσαι σίγουρος ότι δεν ζηλεύω ούτε τις ανώνυμες καταθέσεις απόψεων, ούτε τις ειρωνείες μερικών.

      Από την άλλη πλευρά, η απάντηση του Τριαντάφυλλου, ήταν αρκετά πιο ώριμη, μεστή και άνευ ειρωνείας ή προσβολής προς τον συνομιλητή. Ευχαριστώ για την προτροπή, ίσως να την ακολουθήσω.

      Διαγραφή
    4. Δεν μπήκατε μόνο να διαβάσετε. Σχολιάσατε κύριε δικαστά ... και το σχόλιο σας ήταν ακατάληπτο. Μόνο εσείς καταλαβαίνετε τι θέλετε να πείτε.

      Ήρθατε εδώ μέσα να μου κάνετε μαθήματα περί Ικτίνου.

      ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  48. Αν λάβουμαι υπ' όψη τί έκαναν οι άλλοι μαρμαράδες θα καταλάβουμαι πότε πρέπει να πουλήσουμαι.Δέν νομίζω να δώσει ευκαιρία κάτω απο 6 παρ' όλο που το κλίμα στο ΧΑΑ είναι αρνητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ας εστιάσουμε λίγο στα προτερήματα. Εξασφαλισμένη και αυξανόμενη παραγωγή πρώτης ύλης απεξάρτηση από Κίνα με το νέο εργοστάσιο αφού αυτού η παραγωγή θα κατευθύνεται εκτός Κίνας νόμισμα συναλλαγών ευρώ όχι ποικιλία με υποτιμήσεις κλπ μέρισμα διαφανειααπο έμπειρη και σοβαρή διοίκηση καλό Περού. Κέρδους φουλ εξαγωγική γιατί ν την πουλήσουμε? Εκπλήξεις και από τους άλλους τομείς ίσως λαρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Παιδιά βρεθήκαμε σε τραίνο με υψηλή ταχύτητα ,ας απολαύσουμε την διαδρομή ,το 60% της θέσης μου το έχω από το 2007 ,από 12,13 ευρώ θα αρχίσω να πουλάω και σταδιακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παιδιά βρεθήκαμε σε τραίνο με υψηλή ταχύτητα ,ας απολαύσουμε την διαδρομή ,το 60% της θέσης μου το έχω από το 2007 ,από 12,13 ευρώ θα αρχίσω να πουλάω και σταδιακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. υποπτεύομαι χωρίς να έχω γνώσεις οικονομικές ότι αν συνδυάσουμε το 50%+ άνοδο πωλήσεων που αναφέρει ο παππούς για το α εξάμηνο σε σχέση με πέρυσι +20% αύξηση τιμών στις πωλήσεις (αν ισχύει)+ βελτίωση περιθ. κέρδους στο 60% (γιατί όχι αφού τα άλλα μαρμαράδικα το κατάφεραν+ έλλειψη λογιστ. απομειώσεων από αιολικό, τα καθαρά κέρδη εξαμήνου θα είναι 8-9 εκατομμύρια. Θα ήθελα ένα σχόλιο από τον οικοδεσπότη μας
    Λάρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εταιρεια υπο προυποθεσεις μπορει να δει ακομη και τα 40 εκατ ευρω κερδη εστω και αν αυτα δυναται να ειναι εκτακτα και μη επαναλβανομενα.

      Ομως ... βαζαμε ολες τις βρακες μας στο χαρτι στα 0.5 -0.8 ... αγοραζαμε στα 1.2 ... συστηναμε τη μετοχη ανεπιφυλακτα στα 2.2 ... λεγαμε ΟΚ για προσεκτικες αγορες στα 3.1 (ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ) ... σιγα σιγα ομως αλλαζουν τα κοζα... οπως χορευει το χαρτι ανοδικα ετσι και οι Τακαροι στους ρυθμους του χαρτιου βγαινουν ... αργα, με ρυθμο και διχως να κανουν θορυβο.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ πολύ αργά σκοπεύω να βγω και σταδιακά φαίνεται ότι θα έχουμε πολλές ευκαιρίες λαρις

      Διαγραφή
    3. Respect ΤΑΚΑΡΕ για τον ΙΚΤΙΝΟ μέχρι τώρα .Αλλά κατά την άποψη μου ΠΑΝΤΑ ο
      ΙΚΤΙΝΟΣ αν πάει όπως έχει συμβεί και στον ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ (ΚΥΡΜ) και στόν ΠΑΥΛΙΔΗ θα μπορέσει εύκολα του χρόνου ή το πολύ σε δυο χρόνια μαξ , να βγάλει 40 εκατομμύρια καθαρά κέρδη (μετά από φόρους) και επαναλαμβανόμενα και όλα αυτά 95% από εξαγωγές .
      Άρα 40 χ 16 = 540 εκ συν τα μερίσματα αν τα επαναεπενδύσεις = 600 / 177 τωρινή αποτίμηση = επί 3,38 χ 6,2 = 20+
      ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΤΑΚΑΡΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
      ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ 30. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!! ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ Τάκη Μορφονίε. GEORGE.K ( TO NICK NAME .......COMING SOON ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 30 )




      Διαγραφή
  53. Ναι θα δει 8+ και το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο ως καλύτερα του έτους θα φθάσει τα 20 άρα για ρε 12,5 θα δει κεφαλαιοποίηση 250 εκατομμύρια,δηλαδή τιμή 8,75 .αυτή είναι η δική μου εκτίμηση που την θεωρώ συντηριτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλως διέγραψες τα γραφόμενα του νεοέλληνα μιζερου,ψευτομαγκα,ξερολα.τελικα δεν βάζουμε μυαλό.ναψοφησει η κατσίκα του γείτονα και.εγω κύριε Τάκη σε διαβάζω 8-10 μήνες και εκτιμώ τα γραφόμενα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Κωνσταντινε θα μου γεμίσει όλα τα σχόλια γράφοντας τα ίδια και τα ίδια και θα λέει ψευτιές και ανακρίβειες ... αφήστε που πάει σε άλλα στέκια και με ειρωνεύεται γράφοντας ψευτιές. Του ζήτησα να σεβαστεί δύο τρεις κανόνες αλλά φεύ .... θέλει να λέει ότι κατεβαίνει στην κεφάλα του. Ούτε καν μπήκε στον κόπο να με ρωτήσει τι βλέπω για το χαρτί, μέχρι που το βλέπω να πηγαίνει, τι άποψη έχω και τι προοπτική (αν υπάρχει) διαβλέπω. Αντί αυτών υποτιμά όλους τους συμμετέχοντες στο Ιστολόγιο μου και γράψει ψευτιές. Δεν είναι τυχαίο ότι στον Capital του διέγραψαν οριστικά όλα τα nick του.

      Ας ήταν άνθρωπος normal και θα τον άφηνα να σχολιάζει .... δεν μπορείτε να φανταστείτε σε πόσο δύσκολη θέση με έχει φέρει. Μου ζήτησαν την IP του ... για κάποιους χαρακτηρισμούς που έκανε. Δεν την έδωσα. Άρα τι μου έμεινε? ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ.

      Διαγραφή
    2. Τακαρε σκεψου μηπως την επομενη φορα πρεπει να δωσεις την ip του ζαβου στον θιγομενο ωστε να μπορεσει να πεισει τα δικαστηρια για αυτα που ξεφουρνιζει συκοφαντωντας ασυστολα ανθρωπους.
      Εκει θα δειξει ποσο μαγκας ειναι.

      Διαγραφή
    3. Τις IP Τις εχω δωσει .. απλως σταματησε να λεει περι λαμογιων και προς το παρον παγωσε το θεμσ. Ειναι εξαγριωμενος ο ιδιοκτητης του site .. ουτε μπορει να φσνταστει ο 30ρης νεσνιας με ποιον παει να μπλεξει.

      Διαγραφή
  55. Στο ψητό κύριε Τάκη,εγώ έγραψα τις εκτιμήσεις μου για τις τιμές,εσείς που το βλέπετε να πάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτα ..σας αφηνω στη μιζερια σας παιδες ..στο επανιδειν.. μακρια απο περσεαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωρα σου καλη ... καλο ξαφανιζολ και μην μας γραφετε. Εχουν γνωση οι φυλσκες ... γεια σας και μην μας ξαναερθετε.

      Διαγραφή
  57. Παρακολουθώ το φόρουμ του Ικτίνου κάνα χρόνο και Κάτι και όσα γράφει ο οικοδεσπότης αλλά και άλλοι τα βρήκα χρήσιμα και διαφωριστικά και πολύ σωστά αφού δικαιώθηκαν οι προβλέψεις του τακαρου για τον ικτίνο και μόνο μιζέρια δεν ζούμε οι επενδυτές του Ικτίνου τα υπόλοιπα αποτελούν μικρόψυχα σχόλια Λαρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ευχαριστουμε το τακαρο για τα καλα νεα.δεν ξερω για 20 ευρώ αλλά το 10 με 12 ευρω το έχει ανετα.οποτε υπομονη και καρτερικά.και εξω οι κακοπροαίρετοι και αυτοι που εχουν ζηλια και κακία ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνα με τις εκτιμησεις μου η κερδοφορια του 8μηνου 2018 ήδη εχει ξεπερασει τα κερδη όλου του 2017 .... ενω αναμενω επιστροφη κεφαλαιου 0.15.

      Εγκλωβισμενοι (λεμε και κανενα αστειο) ειναι μονο οι Γαλλοι ... ελατε ομως που ειναι τοσο γοητευμενοι με την εταιρεια και ψωνιζουν. Μονο οι τυφλοι δεν το βλεπουν αυτο ... οταν Ο ΓΔ ειναι κατακοκκινος ο Ικτινος κανει ανοδο και με ογκο.

      Διαγραφή
  59. Τεταρτη 12 και Πεμπτη 20 τα σπουδαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας, Τετάρτη αποτελέσματα , 20/9 τι σπουδαίο νέο θα έχουμε κ. Ανώνυμε?

      Διαγραφή
    2. Αυτά τα ανώνυμα και αόριστα δεν συνεισφέρουν σε τίποτα!
      Παρεπιπτόντως στην διαύγεια αναγράφονται στοιχεία για το νέο λατομείο στην Πελοπόννησο. Βρίσκεται στο λίμνιο Τρίπολης αρκαδίας περίπου 99 στρέματα. Δεν γνωρίζω το είδος του μαρμάρου που θα εξορύσσεται εκεί αλλά από τα εκεί γραφόμενα φαίνεται ότι κοντεύει η χορήγηση της άδειας στον ΙΚΤΙΝΟ. Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα καλοδεχούμενος
      Λάρις

      Διαγραφή
    3. Aς παει και το παλιαμπελ﨨 λειτουργικο τελος 19/ +5εκ στον τζιρο

      Διαγραφή
  60. Το είδος του μαρμάρου ξέρουμε; τα άλλα λίγο πολύ Κε ανώνυμε που λέτε είναι λογικά. Αν αποκτηθεί η άδεια τέλη του τρέχοντος έτους θέλει κάνα χρόνο να αρχίσει να αποδίδει
    Λάρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Το μάζεμα συνεχίζεται με τον γνωστό τρόπο, όπως και τις προηγούμενες φορές
    δείχνει ότι και σ'αυτά τα επίπεδα το χαρτί είναι ελκυστικό και για κάποιους ευκαρία
    Μάλιστα οι συσωρεύσεις πλέον δεν διαρκούν, όπως όταν βρισκόταν στα 2 ευρώ πέρισυ αλλά πολύ λιγότερο, διότι προφανώς και ασχολούνται επαγγελματίες μαζί της με την καλή έννοια, όπως εύστοχα αναφέρθηκε στο φόρουμ πολλές φορές. Ασ ελπίσουμε ότι τα θεμελιώδη δεν θα μας διαψεύσουν, οπότε και το χαρτί θα βρεί καύσιμο για την συνέχεια
    Λάρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Με προβληματίζει όχι αρνητικά το ότι δεν έδωσε ο παππούς ακόμη το υπόλοιπο από τις ίδιες μετοχές παρότι ανέβηκε η μετοχή και υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον Γιατί άραγε αναμένει καλύτερες τιμές? Με Τάκη διαφωτίστε μας αν θέλετε Πάρος ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρος εκ παραδρομής γράφτηκε παρος

      Διαγραφή
    2. Σόρρυ τα κωλοτηλέφωνα μου λαρις γραφτηκε εκ παραδρομής παρος

      Διαγραφή
  63. Mήπως τα αποτελέσματα εξαμήνου είναι πολύ περισσότερα απο τα αναμενόμενα........
    Η Παρασκευη ίσως αποδειχθεί οτι ήταν καλή ημέρα για αγορές.........
    θα συμφωνήσω με τον κ. Τακη οτι μάλλον το μέρισμα θα είναι στα επιπεδα το 0,15.
    οπότε για φετος μαζί με το πρώτο μέρισμα 0,07 θα φτασει συνολο τα 0,22.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Θα πω την γνώμη για το σχολιο οτι γιατι ''ο παππους δεν εδωσε τις υπόλοιπες ίδιες μετοχές΄΄
    Επειδη ο ιδιος γνωρίζει τα αποτελέσματα οκταμήνου αλλα και πως θα κλείσει η χρονιά, εχει καλύτερη εικόνα απο εμας ... που αυτό σημαινει οτι για μην πουλαει θεωρεί οτι είναι φθηνή για τα επίπεδα που βρίσκεται η μέτοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Forecast απολύτως λογική η εξήγηση και ορθή και συμφωνώ. Μήπως ο οικοδεσπότης σκέφτεται Κάτι άλλο? Λαρις

      Διαγραφή
    2. Κύριοι οι Γάλλοι έχουν πάρει 2 εκατ. μετοχές και θα κάτσουμε να σκεφτούμε γιατί δεν έχουν πάρει και τις 100.000 μετοχές (δεν ξέρω πόσες ακριβώς είναι) ίδιες μετοχές που ακόμη έχει η εταιρία??
      Μη χαλάτε φαιά ουσία σε τέτοια ανούσια πράγματα ....

      Διαγραφή
    3. Όχι δα, για να φτασουν τα 2μ θελουν τοσα ακομη,που θαναι καυσιμη υλη μεχρι τα 8ε. οσον αφορα τις ιδιες δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια συμφωνω.

      Διαγραφή
    4. Δεν έχετε άδικο κάποια στιγμή θα δοθούν και αυτές λάρις

      Διαγραφή
    5. Κυριε ανωνυμε .... ανακοινωσαν οι Γαλλοι μολις περασαν το 5%. Υποχρεουνται να ανακοινωσουν εκ εκ νεου ... αν περασουν το 10% ή αν πεσουν απο το 5%.

      Εχουν 2μ

      Διαγραφή
    6. 1.76 honestly αλλα δεν εχει και μεγαλη σημασια. Συμφωνω μαζι σου από το μακρινο 12 για τον κλαδο, you really nailed it back then. Aυτα όμως εχουν παρει το δρομο τους,το δυσκολο θεμα είναι να βρουμε και τα επομενα,, όχι τοσο για την κονομα αλλα και για "ψυχοπροφυλακτικους" λογους που λεει και το Στουπακι.

      Διαγραφή
    7. Θα τα βρούμε και τα επόμενα να είστε σίγουρος. Το ένα είναι ο σαπούνιας ....

      Διαγραφή
    8. Χαιρετω την παρεα και τον οικοδεσποτη...κ Τακη πιστευεται οτι για την επομενη 5ετια το καραβακι θα εχει αναλογη καλη πορεια οπως τα μαρμαραδικα?

      Διαγραφή
    9. Κανε ονειρα θαναση και εσυ και οι υπολοιποι.αν ο βαψομαλιας αναιβασει τα επιτοκια εστω και λιγο θα σου πω εγω χαστουκια που θα φαει η αγορα .για οσους δεν το καταλαβαν η το ξεχασαν τα λεφτα που μας εδωσε η ευρωπη φτανουν το πολυ μεχρι το 2022.μετα εφοσον αρχισει και η παγκοσμια ανοδος επιτοκιων η χωρα και η υπερδανεισμενες εταιριες θα σκασουν σαν καρπουζια για να γινει το μεγαλο ξεσκαταρισμα .αρα η οποια ανοδος το 2019 και λιγο απο 2020 ισως μονο σαν ευκαιριες για ξεφορτωμα θα ειναι.το ποπολον βεβαια περιμενει τον σαπουνια τον ψαροτροφο και τον καθε μπαγλαμα . το ποιο ωραιο ειναι ομως αυτοι που περιμενουν απο τραπεζες και δεη .ΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ .το 2022 αργει λιγο αλλα κρατηστε την αναρτηση για να με θυμαστε .ΟΥΙ

      Διαγραφή
  65. Εγώ πιστεύω ότι όποιος έχει μετρητά αύριο το πρώτο μισάωρο ψωνίζει,αν βρει να ψωνίσει,μετά στα 6,8_7 ,ο τρόπος που το παίζανε σήμερα και εκεί που το κλείσανε ελεγε" φέρτε τα χαρτάκια να φυγουμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ίδιες μετοχές 113979, όποιος έρθει στην συνέλευση και θέλει να μιλήσουμε από κοντά σε δίνει το όνομα που έχει εδώ στον παναγιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μήπως οι Γάλλοι έχουν φτασει στο 7%........???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nope γιατι τους εχει μπει σφηνα-με σκουπα και φαρασι- ετερος μεγαλος καππαδοκης..

      Διαγραφή
  68. Μην είμαστε σίγουροι ότι μόνο οι Γάλλοι αγοράζουν. το χαρτί διεθνοποιείται
    Λάρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Σκουπισμα διάρκειας μακάρι να ξέρουν Κάτι περισσότερο από εμάς τους μικρούς εγώ τους έδωσα σήμερα για πρώτη φορά 300 κομμάτια και συνεχίζω το όμορφο και μεγάλο ταξίδι. να είμαστε καλά όλοι λαρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Και σήμερα με το δείκτη στο -2% βλέπετε αυτό που σας φωνάζει ο ικοδεσπότης: Στις έντονα πτωτικές ανεβαίνει, αφού μόνο σε τέτοιες μέρες βρίσκει ο αγοραστής 25,000 χαρτιά χωρίς να πάει η τιμή στο +10%. Και η πλάκα είναι πως οι πωλητές συνήθως αυτλες τις μέρες πουλάνε ΙΚΤΙΝ είτε για να κλείσουν μάρτζιν από τις συστημικές είτε για να αγοράσουν στο -5% τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μέχρι την Παρασκευή πάει για 7 όπως δείχνει λαρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Πληροφορίες που έχω μου λένε αυτά που γραφει ο angelos c, θα το κάνουν πύραυλο το χαρτί αλλά λαού λαού,να φοβάστε η μαρίδα να της παίρνουν λίγα λίγα ότι της έχει απομείνει,κρίμα που δεν έχω αλλά μετρητα.ο φίλος κακώς έδωσε τα 300

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έπρεπε αλλά υπάρχει απόθεμα μπόλικο όπως και υπομονή λάρις

      Διαγραφή
  73. Βρε που εισασταν όλοι εσείς στα 1€ και 2€ του ΙΚΤΙΝΟΥ να μας γράψετε ότι γράφετε 2 μέρες τώρα εν ήδη εσωτερικής πληροφόρησης στα υψηλά 15 εστιας και βάλε?? Ψάχνετε μάλλον για μακακες να φορτώσετε τα κομμάτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατρέ, πόσα κοματια να έχει ο κάθε μαριδαιος 5000 ? 10.000 χιλ ? μπορεί να τα δώσει άνετα ο ΜΜ του χαρτιού φροντίζει καθημερινά στο χαλαρό όσοι επιθυμούν να πουλήσουν απορροφώνται άνετα . Μου έχει όμως κάνει εντύπωση και σωστά το έθεσες οτι διακρίνω ενα μεγάλο άγχος στους έχοντες του χαρτιού το βλέπω από τα καθημερινά σχόλια, να δούμε τι αποτελέσματα θα βγαλει και βλέπουμε

      Διαγραφή
    2. Τριανταφυλε συμφωνώ απόλυτα το χαρτί δεν έχει εγκλωβισμένους και είναι λογικό οι έχοντες να θέλουν να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους και οι Μην χάσουν και αυτές τις τιμές γιατί αν όλα παν όπως δείχνει όντως μπορεί να φύγει ακόμη περισσότερο λαρις

      Διαγραφή
    3. Γιατρε ειναι απο τα πιο μαζεμενα χαρτια της χρηματαγορας.
      Δεν υπαρχει διανομη στο χαρτι ... σας διαβεβαιω .... αλλο αν πρεπει στα ανεβασματσ στρατηγικα να δινουμε κσνενα χαρτσκι ... ειδικα οταν γραφεις +850% και 1100%.

      Διαγραφή
    4. Επιδης δεν ειναι υψηλα 15ετιας ... αλλα ολικα Ιστορικσ υψηλα.

      Διαγραφή
    5. Παιδια με τα κερδη απο τον ικτινο ,δεν ερχεστε να ριξετε και ενα μερος απο αυτα προς ΠΕΡΣΕΑ μερια ,να βοηθησετε και εμας τους ερημους να απεγκλωβιστουμε απο δαυτο..καντε το σαν αλληλεγγυη προς απελπισμενους συνοδοιπορους..!

      Διαγραφή
  74. Δεν πρέπει να επηρεάζεται κανείς από τα σχόλια ατόμων που δεν είναι τεκμηριωμένα κατά την γνώμη μου ψυχραιμία στους έχοντες και μη θέση στο χαρτί. εγώ προσωπικά είναι το μόνο χαρτί που έχω εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και προέτρεψαν και φίλους μου που κάποιοι με άκουσαν και δεν έχασαν Μέχρι στιγμής συνιστώ ψυχραιμία και καθαρό μυαλό και προσοχή στους χρησμούς του οικοδεσπότη λαρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Γιατρέ πρόσεχε μην φορτωθείς τα χαρτιά μου.ενα έμπειρο μάτι που βλέπει την συμπεριφορά του Ικτίνου καταλαβαίνει.βλεποντας την κερδοφορία των μαρμάραδων καταλαβαίνει.ο Ικτίνος συνέχεια βάζει λατομεία σε λειτουργία,σε μένα θα τα πουλήσει τα μάρμαρα?γιατρέ με στεναχώρησε,τελειώνοντας,όποιον μικρό του λέω να αγοράσει μου λέει είναι ψηλά και ψάχνει κάτι με 0,5-1 ευρώ.αρα το χαρτί δεν είναι για μαρίδα πια.συγνωμη αν σε ενόχλησα με τα γραφόμενα μου.στην συνέλευση έλα να δεις αν πουλησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνε αφού θα πας στη συνέλευση εγώ δεν μπορώ να μας κάνεις και μια ενημέρωση μετά αν δεν σου είναι κόπος θα το εκτιμούσα λάρις

      Διαγραφή
  76. Βεβαίως θα σας ενημερώσω,κύριε Τάκη δεν κάνετε κανένα σχόλιο,απολαμβάνετε τις κοκορομαχιες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Με ανώνυμε Τετάρτη 12 είπατε τα σπουδαία εγώ δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που σιχαίνομαι στη ζωή μου είναι το ψέμα και αερολογίες λαρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λαρις τα νέα που έγραψε ηταν οτι σήμερα θα έβγαιναν τα αποτελέσματα 6μηνου η αγορά τα περιμένει σήμερα το απογευμα αλλα δεν ειδα απο τα δελτια τυου της εταιρειας να κανει αναφορα για σημερα.

      Διαγραφή
    2. Τριανταφυλε από που προκύπτει ότι σήμερα αναμένονται τα Αποτελέσματα? Λαρις δεν υπάρχει καμία ανακοινωση

      Διαγραφή
  78. Παιδιά τα αποτελέσματα εξαμήνου είναι στο site της εταιρείας και είναι πολύ καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αποτελέσματα εξαμήνου:

    http://iktinos.smartin.gr/EL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Κύριε Τάκη τα φώτα σας κέρδη εταιρείας 7 κέρδη ομίλου 10,5, και η διαφορά προκύπτει από το real estate, δηλαδη από που ακριβως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Βρε Λαρι ψιο ψεμα και ποιες αερολογιες? τοσο αγχος ποια? Μετα θα θες να σου πω τι θα γινει και στις 20..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η εταιρεια εχει 10 p/e με τα ετησια κερδη που θα βγαλει μονο από το μαρμαρο. Θα δωκει και 15σεντσια αρχες Οκτωβρη, μια χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κέρδη εντός των προβλέψεων της αγοράς πολύ καλά χωρίς αρνητικούς αιφνιδιασμούς+το δωράκι από καμπουριδη. Δικαιολογεί την κεφαλαιοποίηση και δίνει καλή ορατότητα για το σύνολο του έτους. Πιστεύω το τρίτο τρίμηνο ότι θα είναι πολύ δυνατό παραδοσιακά. Για να δούμε πως θα αξιολογήσει η αγορά τα Αποτελέσματα πιστεύω ότι αν γίνει διόρθωση θα είναι μικρή σε ένταση και διάρκεια λαρις

      Διαγραφή
  83. Καλημέρα στην παρέα Καλοδεχούμενη και υγιής μια ήπια διόρθωση. Λογικά θα έχει μικρή ένταση, διότι πλεον δεν υπάρχουν πολλοί μαριδαίοι που να λειτουργούν παρορμητικά αλλά επαγγελματίες που αγοράζουν μεσοπρόθεσμα και διαβλέποντας τα αυξημένα μεγέθη του 2019, που ήδη διαφαινονται από τις 2 πολύ ορθές επενδυτικές κινήσεις, νέο εργοστάσιο+νέο λατομείο, που ήδη αποδίδουν (θα αθροίσουν τζίρο 20 εκ περίπου του χρόνου). Ο δανεισμός λίγο αυξημένος, αλλά δεδομένων των επενδύσεων χαμηλός και τα μερίσματα βροχή. Αν δώσει αυτό αρχές Οκτωβρίου, ίσως δωράκι και τέλος Δεκεμβρίου, όπως πέρισυ. Ο Οικοδεσπότης μας επιβεβαιώνεται σε όσα ανέφερε προγενέστερα
    Οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται από το μέτωπο της σητείας, ούτε από το μέτωπο των λατομείων
    Λάρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Το μάζεμα συνεχίζεται σταθερά και επαγγελματικά Άντε να δούμε μετά το Λονδίνο θα αρχίσουν και τα πακέτα; καιρό έχουμε να δούμε
    Λάρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Να αναφέρω και μια ακόμη σκέψη μου και θέλω ο οικοδεσπότης να την σχολιάσει. Τα χρήματα που εισρέουν στον Ικτίνο δημιουργούν μια δυναμική, αφού επανεπενδύονται και αυτό βοηθά η εταιρία να αλλάξει επίπεδο επιχειρηματικά, εφόσον βέβαια η εταιρία προβαίνει σε ορθές επενδυτικές επιλογές, όπως εν προκειμένω. Το 2019 σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις, αφού θα συνεχίσουν οι πολύ καλές ταμειακές ροές, οπότε αύξηση επενδύσεων, τζίρου και πάει λέγοντας. Το είδαμε στην πράξη ήδη. Δειλά δειλά θα αρχίσουν και μεγάλα έργα εντός Ελλάδος, οπότε αυξάνονται και οι ήδη πολλές επιλογές διάθεσης επεξεργασμένων μαρμάρων και όχι μόνο της εταιρίας.
    Λάρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Κύριε τακη σιγυν ιχθυως,η το λακωνιζειν εστί φιλοσοφείν,θα θελα να διαβάσω την άποψη σας για τα αποτελεσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην περιμενεις αποψη τωρα, πρωτα θα πουλησουν αυτοι που νομιζαν ότι θα βγαλει καμια 12αρια καθαρα/μονο απτο μαρμαρο και εκαναν fro. Aυτοι δεν ξερουν ουτε ότι παραδοσιακα το δευτερο εξαμηνο είναι το δυνατο, θα τα βγαλουν επομένως σαν γατοι που είναι για να πανε να ψωνισουν καμια κολλαντζα.

      Διαγραφή
  87. Νομίζω ο κ. Τάκης είχε τοποθετηθεί παλαιότερα και είχε πεί οτι περιμένει 20εκ. ακατέβατα καθ. κέρδος για το 2018, οπότε θεωρώ οτι τα αποτελέσματα για το εξάμηνο ήταν ακριβώς τα αναμενόμενα. Το θετικό είναι οτι η εταιρεία αναπτύσσεται ταχύτατα τα τελευταία δυο χρόνια και εαν όλα πάνε καλά τα 40εκ. καθ κέρδος για την επόμενη διετία είναι εφικτός στόχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα 20 εκατ ακατεβατα τα ειχα γραψει για τη mermeren.

      Διαγραφή
    2. Εμένα παιδιά με ενδιαφέρει και η σταθεροτητα των κερδών και ας μην είναι τρελά. Αυτό βέβαια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά η όσο το δυνατόν σταθερότητα στα κέρδη δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στους μεσομακροπροθεσμους επενδυτές λαρις

      Διαγραφή
  88. Κύριε Τάκη πως σας φάνηκε το εξάμηνο;εγώ περίμενα μεγαλύτερη κερδοφορία.λετε να φυλάνε τα καλύτερα για το εννιαμηνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνε πέρισυ από 3,4 εκατόμμυρια το εξαμηνο, πήγαμε στα 7,8 το εννεάμηνο από όσο θυμάμαι φέτος από 7 θα πάνε σίγουρα στα 14 με 15 από τα μαρμαρα μόνο λογικά ασ μας διαφωτίσει περισσότερο ο κος Τάκης με την εμπειρία του και την οξυδέρκεια του και όποιος έχει κάποια πληροφορία ήδη εξάλλου μπαίνουμε σιγά σιγά στο εννιάμηνο λαρις

      Διαγραφή
  89. οσο και να χτυπιεστε δυσκολα θα αναιβει πανω απο τα 8 ευρω το χαρτι .οσοι δεν εκαναν το λαθος να βιαστουν καλως . αλλα μην τρελαθουμε κιολας απο μαρμαρητιδα. οσοι κερδοισατε κερδοισατε παμε παρακατω στο επομενο χαρτι,ποιο ειναι αυτο??? διοτι διψηφιο νουμερο δεν προκειτε να γραψει ο ικτινος οσο και να χτυπιεστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την καλήμερα μου
      κ. ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝ εφόσον ξέρετε τις τιμές των χαρτιών εσείς να μας πείτε ποιο θα είναι το επόμενο χαρτί.

      Διαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂