Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Δρομέας Νο3 το οδοιπορικό ..... για τους φανατικούς Δρομείς αλλά και για τους ΚΑΤΑδρομείς να μπαίνουν να χώνουν και να φτιάχνουν ατμόσφαιρα.

Εδώ γράφονται μόνο σχόλια για Δρομέα και τίποτα άλλο να πάτε σε άλλα threads για να γράψετε ότι άλλο γουστάρετε.
 
Επίσης πωλήσεις 6μηνου 2017.
θα το θεωρήσω κακό να ΔΕΙΞΕΙ πωλήσεις περισσότερες απο το περσινό πρώτο εξάμηνο. Κάτω οι πωλήσεις και τέεεεεζα όλοι οι μαριδέοι.

Απογοήτευση και να οι εντολές πωλήσεων στο ταμπλό να τρέχουν ... εκεί ακριβώς σε αυτό το σημείο, θα φανεί πλέον απο τα έμπειρα μάτια αν η μετοχή και η εταιρεία έχει αλλάξει επίπεδο.

Στο εξάμηνο δεν θα τιμολογήσει τις μεγάλες δουλειές ... εγώ περιμένω κάτω απο 5,5 εκατ. άντε με το ζόρι 5,5 εκατ. όσα πέρσι. Αν έχει λόγους το χαρτί να μην πάει πάνω και μαζεύεται τότε τις μεγάλες δουλειές θα τις τιμολογήσει στο Β΄ εξάμηνο .... τώρα τιμολογήσεις μόνο ότι πουλάει λιανική ... δηλαδή τα ψίχουλα.

Αν τώρα έχει πάει τόσο καλά και δεν μπορεί να ΚΡΥΦΤΕΊ με τίποτα ... θα σου βγάλει πωλήσεις 6 εκατ. αλλά το περιθώριο του μεικτού κέρδους αυστηρά να είναι στο 50% .... όχι να πουλάει με εκπτώσεις στο 60%.

Αν βγάλει 8,5 εκατ. πωλήσεις στο εξάμηνο και δεν πρόκειται για κόλπο (ξεφόρτωμα δηλαδή του χαρτιού) τότε στο έτος θα γράψει πάνω απο 20 εκατ. ... που εγώ αδυνατώ να τα δω. 
===================================================================
Το φυσιολογικό ήταν να επαληθευθούν  αυτά που έγραφα στις 25 Αυγούστου .... αν υπάρχει κάποιος μέσα στο χαρτί και δεν εννοώ κάποιος που απλώς να έχει μεγάλη θέση, αλλά κάποιος που να στήνει θέση και να βλέπει μετοχολόγιο ..... τότε οι πωλήσεις του εξαμήνου θα ήταν μειωμένες ... οι τιμολογήσεις θα γίνουν στο επόμενο εξάμηνο.
Ο ελάχιστος στόχος για τα ετήσια αποτελέσματα του 2017 είναι τα αποτελέσματα να είναι λίγο καλύτερα απο αυτά του 2016 .... αν αυτό δεν συμβεί και αν δεν υπάρχει κάποιος που να μαζεύει το χαρτί και να βλέπει μετοχολόγιο τότε η εταιρεία και η μετοχή είναι ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ .... θα πάει και θα κάνει παρέα στη ΣΑΤΟ που όλο κάτω πάει.

201 σχόλια:

  1. Σας βγάζω το καπέλο κύριε Τάκη. Πέσατε 100% μέσα. Βέβαια δεν μπορεί να ξέρει κανείς μικρομέτοχος με βεβαιώτητα αν ισχύουν αυτά που υποστηρίζουν για της αναβολές στης παραγγελείες του πρώτου εξαμήνου η αν η συμφωνία με την bisley δεν προχωράει. Να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα από τα αποτελέσματα. Περιίμενα από την εσωτερική αγορά να δείξει σημάδια ανάκαμψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας κύριοι. Σε κάθε περίπτωση και με αυτά τα αποτελέσματα χθες, ο όγκος ήταν της πλάκας. Με 1300 τεμάχια στις δημοπρασίες την έστειλαν την μετοχή στο -15%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλό μήνα δεν νομίζω να σας ενοχλεί αυτό , μπορεί να βρεθεί κάποιος απελπισμένος για να κάνει ηρωική έξοδο με όγκους στην περιοχή που θέλετε ώστε να μαζέψετε τα κομμάτια που σας λείπουν σε αυτήν την φάση.

      Ευχαριστούμε τον κύριο Τάκη για την ver 3 του Δρομέα.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα. Εχω 28000 κομμάτια. Ποιος και με τι τιμη θα μου τα παρετε αυριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στήστε τα εσείς για πώληση κάτω από 0.20€ αύριο και κάτι θα γίνει.

      Διαγραφή
  4. Γνωριζετε τον bellfort που κανει συνεχως δυσφυμηση στη μετοχη; διαβαστε στις συζητήσεις δρομεα στο capital. Gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που βλεπετε να πηγαινει η μετοχη; ειναι αληθεια οτι ο παπαπαναγιωτου εχει ενα μυριο μετοχες στη τιμη 0.35?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα 28000 κομμάτια που εχω θα τα δωσω πανω απο 0,30 οχι λιγότερο. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Belford έχει πέσει σε πολλα μέσα είναι αλήθεια, από αυτά που έλεγε αλλά είναι προκλητικός και θέλει να μαζέψει χαρτιά στο πάτο. Ξενέρωσα και δεν ξανάεγραψα στο capital. Ελπίζω να μην κουβαληθεί εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ασχολείστε με το capital παρά μόνο για να πιάνετε τον παλμό της μαζας και να κάνετε τις αντίθετες κινήσεις από αυτές που περιμένει.

      Διαγραφή
  8. Ο belford ειναι χρηματιστης μαλλον. Αλλα πιθανον οπως και πολλοι απο εσας θελει να μαζεψει κομμάτια κατω απο 0,200.αλλα προς το τελος του 2017 θα πιασει η μετοχη τα 0,300 μετα απο πολλα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σωστο ειναι αντικρυστες ... χρηματιστες στην Ελλαδα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα

      Διαγραφή
    2. Καρσιλαμάδες δηλαδή κ.Τάκη?? Φαντάζομαι το διαχωρισμό τον κάνετε για την παροχή ή μη συμβουλών στον πελάτη.

      Πάντως ότι και να λέμε η εαιρία στις λογιστικές απεικονίσεις της προσφέρει ζημίες. Καλά απο μέρισμα και άλλα δαιμόνια ούτε λόγος.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Lorac έχει απαντηθεί το θέμα των ζημιών. Μην σναλωνεστε λοιπόν. Όσο για το μέρισμα που γράφετε εδώ δεν δίνουν άλλες και άλλες μεγαλύτερες εταιρίες η αν δίνουν αυτό είναι τρίχες και υποτιμούν την νοημοσύνη των μετόχων τους.

      Διαγραφή
  9. ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΡΙΤΗ ΒΕΡΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΟΧΗ ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ(ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΣΩΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι ασχολούνται τόσοι πολλοί, εγώ δεν το βρίσκω τόσο καλό. Αποδόσεις δίνουν οι μετοχές με τις οποίες δεν ασχολείται κανείς. Εκτός και αν είναι πεθαμένες.

      Διαγραφή
    2. πχ όταν είχε 9-10 λέπτα για καιρό πρόσφατα???

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή κύριε Arvh με τους όγκους που κάνει θεωρείτε ότι ασχολούνται πολλοί??? Άντε να είναι 10 με 15 νοματεοι. Παραπάνω αποκλείεται.

      ΥΓ
      Με την ΧΑΛΚΟΡ που ούτε αυτή έκανε όγκους στα 0.40€ ασχολούνταν κόσμος και ντουνιάς. Και να που γράφει 2.5 φορές πάνω. Και ακόμα σκαρφαλώνει.

      Διαγραφή
    4. Η συνεργασία στο εσωτερικό που θα αλλάξει τους συσχετισμούς είναι αυτή που θα γίνει σύντομα με τον σκλαβενίτη. Ελπίζω να σταθεί πιό τυχερός αυτή την φορά και να μην βαρέσει κανόνι όπως ο Μαρινόπουλος μερικούς μήνες μετά. Ο Σκλαβενίτης θέλει να γεμίσει τους τεράστίους χώρους των υπερμάρκετ με έπιπλα για να ανεβάσει τους τζίρους και να προσελκύσει περισσότερους πελάτες.

      Διαγραφή
  10. Ευχομαι να εχει ο δρομεας την ιδια αποδοση με τη χαλκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλιμονο.. ο κυρ Νικος και ο Πανπαν ενα πραμα σαν να λεμε. Πονανε τα μυαλα μας στα Σερρας.

      Διαγραφή
  11. Κατι ψαρεψαμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε καλή μεριά κύριε Δρομέα, άντε να φεύγουν οι γκρινιάρηδες

      Διαγραφή
  12. μαζεψτε στα χαμηλα γιατι ερχεται ειδηση καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας κύριε ανώνυμε θα ήθελα να είστε ποιο συγκεκριμένος και πάρτε και εσείς ένα όνομα και εκτεθείτε δεν είναι κακό αυτό να γνωρίζει η παρέα το nick name σας

      Διαγραφή
  13. Το ποιο δυσκολο με τους Ελληνες, επενδυτες/ψηφοφόρους you name it..είναι να πανε μπροστα στον καθρεφτη τους και να ομολογησουν ποσο μαλακες πιαστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απογοήτευση είναι κακός σύμβουλος κύριε Ανώνυμε. Όσοι θέλουν να λέγονται επενδυτές το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουν είναι η καθαρή σκέψη. ΠΑΝΤΑ.

      ΥΓ
      Στημένος και στην ΔΕΗ κάτω απο 1.90€ για το πρώτο 33,33% του κεφαλαίου που θα τοποθετήσω.

      Διαγραφή
  14. εάν ψωνίσατε μόνο κάτω από 1,90 θα αγοράσατε κάτι ελάχιστα στην ΔΕΗ μέχρι τώρα στον Δρομέα πήγατε καλύτερα σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω αγοράσει ακόμα. Στημένος είμαι με πρώτο σκαλί 1.87€ και κάτω.

      Διαγραφή
  15. Ρε τους @στηδες τους μαριδαιους, αλλα 10χιλ χωσανε στο 0,19. Τελικα δεν είναι και τοσο λιγοι. Με τις υγειες μας γκλουουπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10 χιλιάδες τεμάχια είναι 1900 ευρώ. Ψίχουλα κύριε ανώνυμε. Θέλουμε όγκους άνω των 200.000 τεμαχίων κάτω απο 0.20€.

      Διαγραφή
  16. Δηλαδή ρε λεβέντες 10000 τεμάχια συρταριέρες επί πόσο η συρταριέρα και βγαίωι τόσο ο κύκλος εργασιών.Συρταριέρες δεν πουλάει η Bisley.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην βαριέστε. Ψάξτε τι ακριβώς κάνει η Bsiley, ψάξτε τι ακριβώς θα της προμηθεύει ο Δρομέας και μετά ελάτε με απορίες.

      ΥΓ
      Τελευταία φορά που απαντώ σε σχόλια ανώνυμα. Να βάλετε το ψευδώνυμο.

      Διαγραφή
    2. Παλιότερα ο Δρομέας έλεγε ότι θα προμήθευε τη Hyundai με ζάντες το ίδιο και τη Mercedes για τα σπορ αυτοκίνητα,είχε γίνει και ρεπορτάζ στην τηλεόραση.Συρταριέρες Bisley στη λιανική από 60 ως 280,από το εργοστάσιο πόσο.

      Διαγραφή
  17. Κύριε Tάκη τι γίνεται με τον παπουτσανη παραδιόρθωσε;

    Κροίσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα. Τι γινεται με τη συνεργασία δρομεας σκλαβενιτη; ξερει καποιος αν προχωραει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι στα σκαριά. Αν έχεις κοντά σου Σκλαβενίτη που διαθέτει τμήμα επίπλων και είδη σπιτιού κάνε μία ερώτηση και θα στο επιβεβαιώσουν. Αν ρωτήσεις βέβαια τον δρομέα σου τα μασάνε ως συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγγενης μου δουλευει στο σκλαβενιτη στη νεα Φιλαδέλφεια. Θα ρωτησω και θα σας πω σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα. Τι γινεται με τη συνεργασία δρομεας σκλαβενιτη; ξερει καποιος αν προχωραει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οχι αλλο δρομέα βρε παιδιά το blog του τάκαρου να μετονομαστεί σε dromeas blog
    πάνω απο 150 μυνήματα απο ένα άτομο για τον δρομέα έχει και άλλες μετοχές να γράψετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κρίμα για το blog και για τις πολύ εύστοχες αναλύσεις που έχει κάνει ο Mr Takis στο παρελθόν. Εχουν βγει τα παπαγαλάκια για το δρομέα, μπας και βρουν τίποτα κορόιδα να ξεφορτώσουν.Μου θυμίζει το θρυλικό φόρουμ της ΜΑΡΙΔΑΣ. ακόμα και αν την πάτησε και ο ίδιος ο Τάκης με το ζόμπιπάντα υπάρχει το stop loss.Δεν είναι ντροπή, λάθη έχουμε κάνει όλοι.Το συνεχόμενο πουσάρισμα έχει γίνει κουραστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας υποχρέωσε κάποιος να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο thread. Δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν προς τι το ποστ. Υπάρχουν θέματα από κάτω να γράψετε.

      Αλλά μια στιγμή....Προφανώς σας καίει ο ΔΡΟΜΕΑΣ για τους δικούς σας λόγους και το παίζετε τρελίτσα.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Δρομέα δεν σας χαλάει η αρνητική προβολή περισσότεροι πωλητές αύριο. Αν θέλουν να κανουν σχόλιο ας πάρουν και όνομα και να εκθέτονται δημόσια γιατί πολλοί ανώνυμοι παίζουν τώρα τελευταία αλλά δεν ακούω απόψεις αλλά μόνο γκρίνια.

      Διαγραφή
    3. Λάθος για πριν δεν θα δίνει συρταριέρες γραφεία θα δίνει,αλλά τι γραφεία.Με έναν μέσο όρο τιμών σε σχέση με τα γραφεία εργασίας που έχει γύρω στα 150 λιανική καταλήγουμε πάλι.

      Διαγραφή
    4. Μάθετε πόσο έχει λιανική το Cito. Είστε άσχετος και προφανώς καμένος από την μετοχή και πάτε ψαρεύοντας.Βαρέθηκα πλέον να σας απαντώ.

      Διαγραφή
    5. δρομέα σε παρακαλω πολυ πήγαινε στο capital να γράφεις.Εχεις κουράσει τον κόσμο εδώ μέσα ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ η συγκεκριμένη μετοχή που πομπάρεις

      Διαγραφή
    6. Δεν σας υποχρεώνει κανείς να διαβάζετε το thread κύριε. Μπορείτε να πάτε να διαβάσετε το youweekly να γεμίσετε τον χρόνο σας.

      Διαγραφή
    7. Όπως τα λέει ο Τάκαρος στον τίτλο είναι η κατάσταση του οδοιπορικού
      Οι καταδρομείς που τα χώνουν κι εσείς πράγματι φτιάχνετε μια ωραία ατμόσφαιρα

      Διαγραφή
  24. @ Κον Δρομέα:
    Μπορείτε παρακαλώ να περάσετε αύριο από το λογιστήριο να εισπράξετε το μισθό σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εχθες πουχε εκπτωσεις αγορασα 10χ. Πολλη σκονη εχει σηκωθεί. Αν δεν αντιδρασει εχουν φυγει στο 18 σουμπιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μεχρι το τελος του ετους εχει φτασει 0,300

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπραβο πάντως. Με 3 ευρω ριχνετε τη μετοχη 3%.ευγε.μαζεψτε τωρα απο τους φοβισμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κύριε Τάκη τα σεβη μου. Σας φαντάζομαι να σφαδάζετε από τα γέλια κρατώντας την "κοιλάρα" σας όπως συνηθίζετε εσεις ο ίδιος να γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τι να σου πω,με παπουτσανη στα 30σεντσια απτα πολλα γελια βλεπω να παενουμε σε κανα νοσοκομειο..

      Διαγραφή
    2. Κυριε Νικο κτυπαμε οπου δεν περιμενουν .... στα νουμερα μου ειμαι αμειλικτος. Ειναι γραμμενα ... αλλα φευ .... κυκλοφορουν πολλοι ατζαμηδες που δεν βλεπουν περα απο τη μυτη τους ... μονο εξυπναδες ειρωνιες και ανοησιουλες ... αλλα αυτη ειναι η Ελλαδαρα μας ... γεματοι τετοιους μετριους.

      Διαγραφή
    3. Ηρθε απο πανω ο μπαμιας νσ μου γραψει την εξυπναδα του για τον Παπουτσανη ... οταν ο Τακαρος εγραφε για επιστροφη στα 0.25 0.27 αυτος αγοραζε στα 0.3. Μαλλον πεταει την κοτσανα του για να τσιμπησω και να τον συμβουλευσω .... αλλα τωρα κραταω την κοιλαρα μου απο τα γελια και δεν μπορω. Κανει και ογκους το ρημαδι ... και δεν ξερει απο που του ερχεται. Να παρει κανενα κομματι ή να πουλησει; Ρωτηστε τη σφιγγα κυριε ανωνυμε.

      Διαγραφή
    4. Χαχαχαχαχα.Κυριε Μορφονιε γράψατε για ακόμα μια φορά!

      Διαγραφή
  29. Θα κλάψουν μανούλες στο Δρομέα,όπως φαίνεται. Ουτε οι Αιθίοπες,ούτε οι Κογκολέζοι δεν μας σώζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τους πήρε η κατηφόρα τους δρομείς και εκεί να δείς πόσο εύκολο είναι το τρέξιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ- ΟΛΟΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ-Γλυκερία - Γλέντα τη ζωή (Τι τα θέλεις τα λεφτά) https://www.youtube.com/watch?v=dfQVelPuph0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καπου στη μεση του πουθενα ο κυρ Λουκας στο τελειως ασχετο .... ε ρε τρελαρες που κυκλοφορανε εδω μεσα.

      Διαγραφή
  32. Παίρνει δρόμο, γίνεται δρομέας και φεύγει κανείς τρέχοντας με τόσο επίμονο και συνεχές πομπάρισμα
    Ευτυχώς, γιατί κάποια στιγμή τη κοίταζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφετε .... γραφετε .... και αυτος ειναι ακομη πανω απο τα 0.2. Τελικα εκτος απο φαφλαταδες ειστε και ασχετοι .... οποτε θα πορευτειτε μονοι σας ολοι εσεις οι ανωνυμοι. Καταδικαζεστε στη ληθη του Τακαρου.
      ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ

      Κυριε Νικο σε αυτο ακριβως το σημειο κραταω την κοιλαρα μου απο τα γελια.

      Μου αρεσει που ολοι λενε για πομπαρισματα .... και ολο εδω μεσα σουλατσαρουν .. και κανουν μεγαλυτερη φασαρια απο αυτους που υποτιθεται οτι πομπαρουν.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τάκη δεν αναφέρεται σε σας το σχόλιο για πομπάρισμα και μόνο απόλυτο σεβασμό έχουμε.
      Εσείς τα γράφετε μια χαρά, χύμα και τσουβαλάτα και γιαυτό σουλατσάρουμε στην αυλή σας
      Γιώργος

      Διαγραφή
    3. Θελω τα σχολια να ειναι ελευθερα ... οσοι γραφουν ως ανωνυμοι και δεν ειναι κσκοπροαιρετοι παρτε ενα nick .... ειναι τοσο απλο κυριε Γιωργο

      Διαγραφή
  33. Οτσν μία εταιρία του μεγέθους του Δρομέα έχει καθαρό δανεισμό άνω των 26 εκ.€ !!, καταλαβαίνει κανείς ότι και η μετοχή θα έχει ανάλογη πορεία, όσα έπιπλα και αν πουλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτο ειναι ενα προβλημα. Ομως για τα επιπλα που γραφετε δεν εχει σχεση ο δανεισμος .... απλα δεν πουλαει επιπλα. Φτιαχνει ονομα στο εξωτερικο ... αν του βγει θσ δειξει συντομα. Μεσα στη διετια ή κορυφη ή ΣΑτο που ολο κατω παρει.

      Διαγραφή
    2. και όσο παίρνει δουλείες από το εξωτερικό που είναι εγγυημένα τα χρήματα τόσο οι τράπεζες ειναι πρόθυμες να δανείσουν. Εκεί θέλει προσοχή. Αλλά δεν πιστεύω ότι οι τράπεζες θέλουν να φορτωθούν άλλο ένα εργοστάσιο επιπλών στης πλάτες τους.

      Διαγραφή
    3. Μην ορκιζεστε και μην ειστε φανατικος.

      Διαγραφή
  34. Oi καταδρομείς είναι περισσότεροι από τους δρομείς κύριε Τάκη. Και βλέπω να εκνευρίζονται όσο δεν μπορούν να τσιμπήσουν κομμάτια στα χαμηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με νοιαζει ποιος ειναι τι ... εμενα με νοιαζουν τα νουμερα μου και οχι τα νουμερα που γραφουν εδω μεσα. Οτι εχω νσ πω για το Δρομεα το εχω πει ... τωρα ειμαι σε φαση που το διασκεδαζω κσι σπαω πλακα.

      Οσο για τους Καταδρομεις δεν ειμαι βεβαιος οτι προκειται για καταδρομεις .... μαλλον γισ συγκαμμενους Δρομεις τους κοβω.

      Διαγραφή
  35. Τελικως εχετε μπει τοσοι ανωνυμοι και γραφετε τις ανοησιουλες σας ... αλλα επι της ουσιας ουδεις εχει γραψει ...
    Υπαρχει κανεις μεσα στο χαρτι που να βλεπει μετοχολογιο ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

    Οτι ο ΠΑΠ το δινει το μετοχολογιο ειναι γνωστο ... ομως υπαρχει κανεις μεσα και να το βλεπει? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

    Αντε βρέέέέέεεεεεεε απαντατε .... μονο λογια και κλαψες ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ταμπακιερα ουδεις απανταει. Κλασσικοι τσαμπα μαγκες ... φανφαρες και παρλαπιπες

      Διαγραφή
    2. Πρόκειται για σχήμα γιατί βλέπεις μόνο αριθμούς.
      Φανφάρες δεν έχει.Δεν έχει σχέση με ΠΑΠ.







      Διαγραφή
    3. Και τωρα εγω πρεπει να καταλαβω τι γραφετε?

      Διαγραφή
    4. Καλύτερα όχι.Λυπάμαι για την όποια ενόχληση.Καληνύχτα.

      Διαγραφή
  36. 440-470-530-------------------------------840-725 Από αυτό τι καταλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπωπωπωπω. Υπερωρίες κάνετε κύριε Ανώνυμε. Πολύ πίκρα μοιράζει τελικά το Thread. Είτε σε καμένους αγοραστές ψηλότερα είτε σε χειριστές.

      Αφήστε βρε σεις το χαρτάκι να κάνει όγκους κάτω από το 0.20€ α=να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος και αφήστε τα ανώνυμα σχόλια.

      Διαγραφή
    2. Ρε χάχα αυτή ήταν ερώτηση γι τον Τάκη για άλλο θέμα.Και από ποιον ανώνυμο?

      Διαγραφή
    3. O Ανωνυμος απανταει στην ερωτηση για τον παπουτσανη. Τωρα γιατι ενοχλουν τα σχολια εστω και ως καζουρα για το δρομεα? Μηπως και με 980χ ζημιες στο εξαμηνο δεν τα εκανε μπουρδελο? Αυτοκλητους υπερασπιστες δεν χρειαζεται κανενα χαρτι.. Από πλακα δεν καταλαβαίνετε? τσουρεκια μας τα κανατε! Θανος

      Διαγραφή
    4. Κύριε Θάνο να πάτε να διαβάσετε Σούπερ Κατερίνα να περάσει η ώρα σας. Μην μου γεμίζετε το thread με πλακίτσες και άσχετα σχόλια.

      Διαγραφή
    5. Ο Ανωθεν ανωνυμος μιλαει για Γ.Δ ... 440. 470 .... 840. 725. Αλλα δεν αντιλαμβανομαι τι θελει να πει ο ποιητης. Γεμισαμε ανωνυμους εδω μεσα .... ε ρε πλακες που εχουμε.

      Διαγραφή
    6. Στον τακαρο που του αρεσουν τα ποδοσφαιρικα θα του αρεσει και η πλακα/καζουρα(και το thread είναι δικο του αν δεν κανω λαθος). Για πλακα επμενως και εγω ψωνισα τα 15 απτα 60 πουσκασανε κατω στο τελευταιο τριημερο. Για πλακα θα τα σαπουνησω αν δω περιεργα χαμπερια. Τακαρε τουλάχιστον εσυ θα με καταλαβαίνεις.. Θανος

      Διαγραφή
    7. κυριε -


      Ανώνυμος4 Οκτωβρίου 2017 - 12:11 π.μ.

      440-470-530-------------------------------840-725 Από αυτό τι καταλαβαίνεις
      -συμφωνω ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 440 ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ-ΕΡΧΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ-

      Διαγραφή
    8. Κυριε Λουκα δηλαδη απο αυτα τα νουμερα εσεις κσταλαβατε οτι ο ΓΔ θα παει 440 και οτι ερχεται η κσταστροφη στην Αμερικη? Βρε το μονο που ερχεται ειναι Μητσοτακης.

      Διαγραφή
    9. E είστε τρομερός ατακαδόρος!

      Διαγραφή
  37. Τεχνικά μιλώντας πάντως φροντίζουν να μην αφήνουν gaps στην μετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Διαβάζω ότι σατο και βαράγκης βρίσκονται σε διαδικασία αναδιόρθωσης των δανειακών τους υποχρεώσεων, προκειμένου να πάρουν ανάσες ρευστότητας και να σχεδιάσουν την ανάκαμψή τους. Στην περίπτωση της σατο ο δρομέας θα αντιμετοπίσει πιό έντονο ανταγωνισμό στην εσωτερική αγορά και δεν είναι καλό νέο. Στην περίπτωση βαράγκης λόγω του ότι είναι ο ανεπίσιμος αντιπρόσωπος του δρομέα στης χώρες του κόλπου μπορεί να δούμε καμιά δουλειά από κατάρ και σαουδική αραβία μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σατο και δια χειρος Βαραγκης ειναι τελειωμενοι. Η νεκρανασταση των ζομπι μονο και οι αναδιαρθρωσεις των ζομπι θα δημιουργησει νεα μεγαλυτερα ζομπι. Με πορδες δεν ανασταινονται οι νεκροι.

      Διαγραφή
  39. Το χσρτι μου δειχνει οτι δεν εχει καποιο σχημα οργανωμενο που να βλεπει μετοχολογιο. Αν παλι κανω λσθος τοτε ειναι της λογικης Τακαρου ... δηλαδη τσ ζωα μου αργα. Σιγα σιγα εχουμε οοοοοοολη τη ζωη μπροστα μας. Παντως η εικονα του στο ταμπλο μου αρεσει ... αν μπορουσε να φτιαξει και τα νουμερα της η εταιρεια (προσωπικα δεν εχω πειστει) τοτε θα ηταν ολα τελεια και θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα να εφτιαχνα μια καλη θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τακαρε όταν η αγορα παει στις 1200-1300 πουχε το 2014 τοτε και αυτό θα κανει τη ιδια/γνωστη διαδρομή στο 0,60 απτους ιδιους ανθρώπους για να βγαλουν χαρτια του ιδιου ανθρωπου. Αυτό θα γινει δεν μπα να βγαζει και ζημιες..

      Διαγραφή
    2. Εγώ επαναλαμβάνω ότι με αυτό το παίξιμο μου δείχνει ότι θέλουν να βγάλουν πωλητές από την τρύπα τους. Εννοείται ότι υπάρχει κάποιος από πίσω από το χαρτί. Αμφιβάλλω ότι τα 1 και 5 τεμάχια πάνω κάτω είναι του απλού κοσμακη.

      Διαγραφή
    3. θα συμφωνήσω με τον κύριο Δρομέα το χαρτί το παρακολουθώ και τα στησίματα με τα ελάχιστα κομμάτια το παίζουν χρόνια και ίσως να μαζεύουν καιρό τώρα πριν ακόμα και από τον κύριο Δρομέα.

      Διαγραφή
    4. Κυριε Δρομεα καποιος υπαρχει ... το βασικο ομως ερωτημα παραμενει. Βλεπει μετοχολογιο?

      Διαγραφή
  40. Είχατε γράψει ότι αν βλέπει μετοχολόγιο οι τιμολογήσεις θα πάνε πίσω. Και πέςατε διάνα. Άρα εννοείτε κάποιον απο τους ιδιοκτήτες η κάποιο μεγαλοστέλεχο της εταιρίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά είχε αναφέρει ότι πάντα τις τιμολογήσεις της κάνει το Β εξάμηνο. Αν θυμάμαι ορθώς. Σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω πρόθυμους πωλητές. Όποτε είτε πρέπει να τους κάνει ένα δυνατό κάτω με κίνδυνο όμως να χάσει χαρτιά (το κατάλαβαν φαντάζομαι όταν πουλήθηκε η 60 άρα) είτε θα τους τα μαζέψουν με ένα δυνατό πάνω όταν έρθει η στιγμή.



      Διαγραφή
  41. Συγνωμη αλλά αν έχουν το 80% συν συγγενείς και φίλοι άλλο 10% πόσο ακόμα να μαζέψουν και γιατί να έχουν στο χρηματιστηριο την εταιρία. Έκτος αν θέλουν να μαζέψουν και να ξεφορτώσουν πιό ψηλά. Το κάνανε πριν δύο χρόνια και τους βγήκε βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τους βγηκε τιποτα ... το μονο που τους βγηκε ηταν ο Ενεργειακος αδερφος που απαιτησε να του παρουν μια 200ρα. Και εκει τελειωσαν ολα. Ομως δεν επικεντρωνεστε σωστα ... το σωστο ειναι να φτιαξουν τα νουμερα της εταιρειας και προσωπικως δεν εχω πειστει καθολου.

      Διαγραφή
  42. Ανάκαμψη των παραγγελιών στο β εξάμηνο λόγω προμήθειας επίπλων στο cern γράφει η καθημερινή. Οι προβλέψεις σας επιβεβαιώνονται κύριε Τάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιθωριο κερδους να μας πει η διοικηση ...

      Διαγραφή
    2. 5% με 6% είναι το καθαρό περιθώριο κέρδους κύριε Τάκη.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδη αν τιμολογησει 15 εκατ στα ξενανια ... ολες οι πωλησεις υποθετω οτι ειναι στα ξενακια ... θα του μεινουν 900 χιλιαρικα κερδος καθαρα υπολογισμενα και τα εξοδα διοικησης + διαθεσης? Ή ειναι 6% διχως τα εξοδα διοικησης διαθεσης?

      Διαγραφή
    4. Το καθαρό περιθώριο είναι αφού έχουν αφαιρεθεί όσα γράψατε. Αυτό γνωρίζω αυτό γράφω.

      Διαγραφή
    5. Δηλαδη στα 30 εκατ πωλησεις στα ξενακια εχουμε κερδη προ φορων 2 εκατ ... και αυτα ταβανι.

      Διαγραφή
    6. Καλημέρα το νούμερο μήπως περιέχει και το κόστος εξυπηρέτησης των δανείων,γιατί αλλιώς μιλάμε για περίπτερο (το περίπτερο παίζει να έχει καλύτερα ποσοστά ) με απόδοση ιδίων ούτε 3,8% για τζίρους 15 εκατομμυρίων μήπως έχετε λάθος πληροφόρηση κύριε Δρομέα (αν και δεν το νομίζω) γιατί το ποσοστό είναι εξωφρενικά χαμηλό.

      Διαγραφή
    7. Κυριε Geopard στα ξενακια κανει καλυτερες τιμες διοτι πουλαει χονδρικη + οτι θελει να γινει γνωστος στο εξωτερικο. Για αρχη δεν ειναι ασχημα ... αρκει να μιλαμε για καθαρα προ φορων κερδη .. μετα θα πρεπει στην Ελλαδα να περιοριστει στα απαραιτητως αναγκαια ωστε να μην τον βαζει μεσα .. αν δεν το κανει αυτο τοτε θα καταντησει σαν την ΕΒΖ οπου τα Σερβικα εργοστασια διναν τα κερδη αλλα η Ελλαδα των κακομαθημενων τη βυθιζε καθημερινα ... ωσπου βουλιαξε.

      Διαγραφή
    8. Είστε ποιο ειδικός από εμένα κύριε Τάκη οπότε θα το δεχτώ μιας και μιλάμε για πωλήσεις εκτός Ελλάδας αλλά και πάλι η απόδοση των ίδιων μου φαίνεται πολύ χαμηλή

      Διαγραφή
    9. Οντως ειναι χαμηλη ... γενικα ομως οι βιομηχανιες εχουν μικρα περιθωρια κερδους.

      Διαγραφή
    10. Έχετε απόλυτο δίκιο το τσέκαρα και με άλλες πχ την "συμπάθεια σας" ας πούμε για παράδειγμα την Βιοχάλκο που χάνεις την μπάλα , απόδοση ιδίων περίπου στο 3% (στο εξάμηνο ) με ένα δανεισμό στον θεό και έναν καλά μαγειρεμένο ισολογισμό, βέβαια αυτή γύρισε σε κερδοφορία και ετοιμάζει μάλλον ομολογιακό για να ανακυκλώσει τον δανεισμό της φτηνότερα , αυτό υποθέτω είναι η αιτία για την ξέφρενη πορεία της στο ταμπλό.

      Διαγραφή
  43. Φορτώνουν το γαϊδουράκι οι πωλητές σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλημέρα. Αν ο δρομεας δε γυρισει σε κερδοφορία και δεν ανακοινωσουν κάποια καλη ειδηση η μετοχη θα παιζει σε αυτες τις τιμες τουλάχιστον μεχρι μαρτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε και? Εσείς όταν μπαίνατε στην μετοχή, δεν την είχατε μελετήσει? Ως εταιρία και ως χρηματιστηριακή συμπεριφορά σε βάθος ετών? Αντιλαμβάνομαι ότι έχετε εγκλωβιστεί αλλιώς δεν θα ζητούσατε γνώμες για την μετοχή αριστερά και δεξιά σε διαφορά μπλογκς.

      Αν δεν έχετε υπομονή πουλήστε τα κομματάκια σας. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να τα πάρει.

      Διαγραφή
  45. Κύριε δρομεα με γνωριζετε προσωπικά και ξερετε αν ζηταω συμβουλες δεξια και αριστερά; μαλλον εσεις έχετε χασει περιουσια απο το χρηματιστήριο και ξεσπατε δεξια και αριστερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε δεν περάσατε δηλαδή 2 φορές από το freeforumstocks και ζητούσατε να σας πουν γνώμη για την μετοχή ΔΡΟΜΕΑΣ?????(έτσι ακριβώς τα γράφατε).

      Διαγραφή
  46. Δεν εχω σκοπο να τα δωσω τα 30000 κομμάτια που κατεχω ουτε με ενα ευρω χασουρας. Γιαυτο τα κουμαντα σας ορισμενοι απο σας αλλού. Δεν διαμαρτυρηθηκα για τη μετοχη απλα είπα τι πιστευω οτι θα κανει μεχρι το μαρτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κακός συμβουλος η απόγνωση κύριε GiXi και βλέπω να σας ξεδοντιαζουν στον ΔΡΟΜΕΑ μέχρι και το τελευταίο χαρτάκι. Από την άλλη ενδιαφέρον αν έχετε 30.000 μετοχές όπως γράφετε.Καποιος που πραγματικά βλέπει μετοχολόγιο και μας διαβάζει θα ξέρει και το πραγματικό σας όνομα.

    Τα φιλία μου και υπομονή κύριε. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας κύριε Δρομέα είχα την εντύπωση ότι εσείς έχετε πρόσβαση στο μετοχολόγιο και το κοιτάτε, στον Δρομέα είχατε αναφέρει για κάποιες θέσεις ας πούμε 4 λογαριασμοί με 50 χιλιάδες , από τα γραφόμενα σας μια χαρά διαβασμένος είστε πάνω σε όποια χαρτιά έχετε αναφερθεί, μην ξεχνάμε ότι ο κύριος Τάκης νομίζω σας έχει σε εκτίμηση επίσης και εγώ σας εχω σε μεγάλη εκτίμηση και νομίζω το "κατέχετε το άθλημα" .
      Σίγουρα δεν υπάρχει λόγος για διαμάχες με τον οποιωνδήποτε και μάλιστα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά λόγος και αναφέρομε στον κύριο Gi Xi με τον κύριο Δρομέα.

      Διαγραφή
  48. Καλημέρα. Δεχτηκα απο τον κύριο δρομεα μια άνευ λογου επιθεση. Θα συνεχισω να λεω τη γνωμη μου για καθε μετοχη χωρις φοβο. Ωρες ωρες αναρωτιέμαι μηπως είναι ο κυριος παπαπαναγιωτου ο δρομεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κύριε Δρομέα καταθέσται την άποψή σας και μην διολισθαινεται σε ρόλο ποιμενικού στην στάνη

    Εξωγήινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε εξωγήινε θα πρότεινα πρώτα να μάθετε να γράφετΕ ορθώς την Ελληνική και μετά να μου κάνετΕ υποδείξεις.

      Διαγραφή
    2. Η ουσία δεν αλλάζει. Όποιος έχει άποψη που χαλάει την (ωραιοποιημένη κατά τη γνώμη μου) εικόνα που έχετε στο μυαλό σας για τον ΔΡΟΜΕΑ του τα "χώνετε" αγαπητέ.

      Έλεος...κι εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι.

      Διαγραφή
    3. Καμία ωραιοποίηση κύριε μου. Εγώ δεν έχω γράψει πουθενά ότι ο Δρομεας ας πούμε θα πάει 60 λεπτά μέχρι τον Μάρτιο. Και πάντα γράφω με στοιχεία. Και στο φιναλε δεν αντιλαμβάνομαι τι σας ενοχλεί αν αγαπαμε. Στο δικό μας μίτο το γράφουμε. Δεν ενοχλούμε κανέναν σε άλλους μίτους.

      Διαγραφή
    4. ...στο φιναλε δεν αντιλαμβάνομαι τι σας ενοχλεί αν αγαπαμε. Στο "δικό μας μίτο" το γράφουμε

      Στον δικό σας????????????

      "Το γαρ πολύ του έρωτος γεννά παραφροσύνη" παράφρασε ο κ. Γκάτσος το γνωστό ρητό του Καισάριου Δαπόντε...να το προσέξε αυτό.

      Σε ότι με αφορά γράφω στο μπλογκ του κ. Μορφωνιού εδώ και 5 χρόνια. Θεωρώ αντιδεολογικό και μ΄ενοχλεί όταν "κατσαδιάζουν" κάποιοι νέοι θαμώνες γνωστούς μου απλά διότι έχουν άποψη.

      Ως προς το "καμιά ωραιοποίηση" μόλις επαληθεύσατε την άποψη μου.

      Διαγραφή
    5. Γνωστός σας ο κύριος εξωγήινος η ο κύριος GiXi???

      Αν έχετε προσέξει ο οικοδεσπότης έχει φτιάξει αυτό τον μίτο ΜΟΝΟ για Δρομέα. Επομένως ναι δικός μας μίτος.

      Πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλείστε. Τι να πω. Α το κοιτάξετε αυτό....

      Διαγραφή
    6. Ελληνικά γνωρίζετε

      "Δρομέας Νο3 το οδοιπορικό ..... για τους φανατικούς Δρομείς αλλά και για τους ΚΑΤΑδρομείς να μπαίνουν να χώνουν και να φτιάχνουν ατμόσφαιρα".

      Τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε? Μην εκνευρίζεστε εάν κάποιος έχει άλλη άποψη από σας ή εκφράζει φόβο για την επένδυση του. Δικαίωμα του. Μην είστε εριστικός, μην είστε αγενής. Αντίθετα αν είναι δυνατόν βοηθείστε τον εκθέτοντας στοιχεία και δεδομένα ξανά και ξανά.

      Διαγραφή
  50. Παρακαλώ λοιπόν μην ασχολείστε άλλο. Δεν πιστεύω ότι χρειάζονται δικηγόρο αυτοί στους οποίους απαντώ. Θεωρω ότι μπορούν να απαντήσουν μόνοι τους. Απαντωντας εσείς προσβάλλεται την νοημοσύνη των φίλων (όπως μας γράψατε) σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. συμφωνώ απόλυτα με τον hippy
    τα σχόλια για τον δρομέα έχουν παραγίνει,και οχι τίποτα άλλο η μετοχή όλο και πλησιάζει προς την σατο.Ανθρωπε μου προσπαθείς να πείσεις το εαυτό σου μάλλον ότι έκανες σωστή επιλογή και όχι τους άλλους Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κυριε δρομεα έλεος. Εχετε τσακωθει με ολο τον κοσμο. Η μετοχη δε σας ανήκει. Επομένως θα γραφουμε οτι θελουμε. Δημοκρατία εχουμε οχι χούντα. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κύριε Μιχαλη δεν προσπαθώ να πείσω για τίποτα τον εαυτό μου. Από την άλλη ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί ο κύριος Μορφονιος έχει φτιάξει τρεις μιτους για τον Δρομέα. Αυτό είναι η απάντηση μου σε εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. k δρομέα ανοιξε 3 threads γιατί το blog είχε κατακλησθεί απο εκατοντάδες σχόλια για την μετοχή και ο κ Τάκης ως δεκτικός και ευγενικός άνθρωπος που δεν διώχνει κανένα ήθελε να ταξινομήσει τα σχόλια Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Κύριε Μιχάλη δεν έχω βρει πουθενά στο blog πάντως να έχει ανοιχτεί ξανά 3 φορές θέμα για μια μόνο συγκεκριμένη μετοχή.

    Καλό σας βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εύλογο λοιπόν το ερώτημα γι αυτο που ωραία περιγράφεται " Qui bono" ποιός ωφελείται;
    Κύριε Δρομέα ειμαι σίγουρος οτι μπορείτε καλύτερα...και γράμματα γνωρίζετε

    Εξωγήινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Cui bono, το κινητό δεν βοηθάει και θα με ξαναπείτε αγράμματο

    Εξωγήινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τα κοκκορια τσακωνονται στον ξενο αχυρωνα. Τελικα μονο σχολια για Δρομεα δεν διαβαζουμε στο thread του Δρομεα.

    Οταν θα σηκωσω thread Νο4 για Δρομεα μην εχετε κσμμια αμφιβολια ... περισσοτερο υπευθυνοι θα ειναι καταδρομεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλο γκρινιάζουν διάφοροι (όπου αμφιβάλλω εάν τελικά είναι πολλά άτομα η ένα με πολλά nick) ΑΛΛΑ μέλι ο μίτος. Που τους χάνεις που τους βρίσκεις εδώ γράφουν. Αφού υποτίθεται ότι δεν κατέχουν μετοχές του είναι να απορεί κανείς γιατί τόση κάψα. Και μέσα σε όλα μας προέκυψαν και αυτόκλητοι δικηγόροι....

      Πραγματικά απολαυστικό το θέαμα.

      Διαγραφή
    2. Εσεις κανετε το λαθος κυριε Δρομεα οτι απαντατε σε ολους.Μεγα λαθος. Μαθετε να αγνοειτε ... μεγαλο προνομιο. Καντε το!

      Διαγραφή
    3. Εξαλλου οπως σας εχω ξαναγραψει ... αν τελικα δικαιωθειτε απο την εν λογω επιλογη σας γραφτε μετα. Τοτε θα ειναι πιο γλυκο. Μετα λοιπον ... βγαζετε μαρλαπεδα και μουγκα στη στρουγκα ολοι. Καντε αυτο που σας λεω ...

      Διαγραφή
    4. Δεν σας το κρυβω οτι ειχα στο μυαλο μου να σηκωσω thread και για αλλες μετοχες μικρης κεφαλαιοποιησης οπου εκει να γινονται σχολιασμοι μονο γιαυτες τις μετοχες ... αλλα αυτα που βλεπω να γινονται στο thread Δρομεας με αποθαρρυνουν και δεν τολμω το εγχειρημα.

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα κ. Τάκη

      παίρνω αμπάριζα από το "να σηκωσω thread και για αλλες μετοχες μικρης κεφαλαιοποιησης"

      Ας πούμε ότι αγαπώ την αγορά, αγαπώ τις μετοχικές αξίες, με ζωντανεύει η αδρεναλίνη των αγοροπωλησιών. Ποια θεωρείτε ως καλή αναλογία μετοχών-μετρητών αναλόγως της δυναμικής κάθε περιόδου? Ας πούμε 80-20 σε bull market, 60-40 σε ατασική όπως περίπου η τρέχουσα, 40-60 υπέρ των μετρητών σε πτωτική αγορά? Καλούτσικη μου μοιάζει.

      Στο παρελθόν αναφέρατε ως καλή ιδέα την επιλογή 10 μικρών εταιρειών με καλά θεμελιώδη στις οποίες ο επενδυτής να τοποθετήσει 10% του κεφαλαίου του-1% σε κάθε μια-με προοπτική διπλασιασμού ή και περισσότερο. Προσωπικά μου αρέσει σαν ιδέα, κάνω μάλιστα relance κι ανεβάζω το ποσοστό στο 15% ή 1,5% σε κάθε μια.

      Όμως...δεν είναι σπατάλη χρόνου κι αδικία στον εαυτό μας να συζητάμε αποκλειστικά για το 10-15% του χαρτοφυλακίου παραμελώντας το υπόλοιπο 50-65%? Θα συμφωνούσα λοιπόν απολύτως μαζί σας εάν αποφασίζατε την ανάρτηση για ελπιδοφόρες εταιρείες μεγαλύτερης κεφαλαιοποίησης σε δυνατούς (εξαγωγικούς) κλάδους και μέρισμα. Δόξα τω θεώ υπάρχουν κάμποσες.

      Διαγραφή
    6. Δεν υπαρχουν τετοιες ... μονο ΔΕΗ και τραπεζες στο μακρυνο μελλον. Δεν μπορω να ασχολουμαι με μετοχες που τις ξερει και η κουτση Μαρια.
      Ειμαι αντιθετικος κυριε hippy .. απο ανεκαθεν πηγαινα κοντρα στο ρευμα. Οπου υπαρχεθ σκοταδι καπου εκει μεσα στο ερεβος ειναι πιθανο να βρειτε και τον Τακαρο.

      Διαγραφή
    7. ΠΛΑΚΡ, ΠΛΑΘ, ΦΛΕΞΟ, ΑΡΑΙΓ, ΦΟΛΙ ίσως (εγώ θα τολμήσω με την έξοδο απ΄τους δείκτες της MS τον επόμενο μήνα), ΠΕΤΡΟ, ΚΑΡΤΖ, CENER, ΑΔΜΗΕ, ΑΤΤΙΚΑ, ΤΕΝΕΡΓ, ΑΝΕΜΟΣ, ΕΥΑΠΣ, ΕΧΑΕ, ΜΛΣ, ΚΡΙ, ΛΟΥΛΗ, ΜΠΕΛΑ, ΜΥΤΙΛ, ΠΛΑΙΣ τυχαία αναφορά και σίγουρα παρέλειψα μερικές ακόμα.

      Μπορεί να μην υπόσχονται 100% στην διετία, αλλά (προσωπικά) και με 30% βολεύομαι. Είμαι σίγουρος ότι τις έχετε κατά καιρούς μελετήσει-σκανάρει, έχετε άποψη την οποία πολλοί θα ήθελαν ν΄ακούσουν (ο πρώην μακρυμάλλης σίγουρα).

      Διαγραφή
    8. Απο τις 20 που μου γραψατε μολις οι 4 ειναι μεγαλη κεφαλαιοποιηση.
      Τωρα κσρατζη μονο κατω απο 1.7 μου κινει το ενδιαφερον .. Ανεμος κατω απο 0.7 ... πλαισιο και φλεξο κστω απο 1.9 ... μπελα 4 και κατω ...μλσ στα 2 ... ευαπσ παιζει σε range κανενα ενδιαφερον ... κρικρια και πλαθ στο 1 ... αυτα τα εχω γραψει παλαιοθεν αρα γιατι τωρα να μου κινησουν το ενδιαφερον? Οταν τοοοοτε τα εγραφα καποιοι κοροιδευαν. Πλακρουρισ θωρηκτο ισως η μονη που μπορει να εχει ενδιαφερον. Λουλης ισως ... πετρο δεν υπαρχει διαδοχος κατασταση στα 5.5 ακριβος. Με στασινο δεν ασχολουμαι ... ανθρωπος που παντρεψε το ζομπι Χακορ με την Ελβαλ του γυριζω την πλατη. Εμενα το 30% με αφηνει αδιαφορο ... τενεργα και μυτιλ τα εχουμε πει οτι θσ δουν 12 και 40 στο μακρυνο μελλον.

      Διαγραφή
    9. "Απο τις 20 που μου γραψατε μολις οι 4 ειναι μεγαλη κεφαλαιοποιηση"

      Σωστή παρατήρηση. Εγώ όμως έγραψα πως θα ήθελα να αποφασίζατε την ανάρτηση για "ελπιδοφόρες εταιρείες μεγαλύτερης κεφαλαιοποίησης σε δυνατούς (εξαγωγικούς) κλάδους και μέρισμα". Σαν κάτω όριο για το "μεγαλύτερης κεφαλαιοποίησης" θα έβαζα τα 60 εκ. (ή περισσότερο) ώστε να υπάρχει και η στοιχειώδης εμπορευσιμότητα.

      Ακόμα κι αν τα χώνετε (όπως στις περισσότερες εταιρείες παραπάνω) βγάζετε σημαντική άποψη (για μένα τουλάχιστον)

      Διαγραφή
    10. Ηδη προσφατα εχω αναδειξει μια μετοχη μικρης ομως κεφαλαιοποιησης που συναμα δεν δινει μερισμα .... θα βγουν και νεα λαυρακια ομως το πιθανοτερο ειναι να ανηκουν στη μικρη κεφαλαιοποιηση εκει εχει ευκαιριες.

      Διαγραφή
    11. Μεγαλη κεφαλαιοποιηση που τη βλεπουν τα ξενακια να δινει μερισμα να εχει εμπορευσιμοτητα να μην εχει κουσουρια και να ειναι και ευκαιρια δεν υπαρχει ...
      εκτος απο τη φολα που παιζει ταχα μου με μονοψηφιο Ρ/Ε αλλα τα ξενακια βλεπουν αυτο που και εγω βλεπω και την αφηνουν στην ακρη.

      Διαγραφή
  59. Έτσι για να ελαφρύνουμε την κατάσταση και να δώσουμε άλλο τόνο στης συζητήσεις παραθέτω ένα link με το γραφείο cito που παράγει ο δρομέας για την bisley και μπορούν να το προμηθευτούν σε πολλές χώρες οι καταναλωτές. Προσέξτε το video συναρμολόγησης.
    https://www.bisleydirect.co.uk/desk-storage/desks/cito

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εδώ οι τιμές λιανικής για τον κυριουλη που μας έγραψε ότι τα cito έχουν λιανική 150€:

      https://www.bisley-shop.de/schreibtische/bisley-chefarbeitsplatz-und-konferenztisch-cito-desking-o-gestell-hoehenfixiert

      Διαγραφή
    2. Εσύ Δρομέα γιατί δεν έγραψες το σωστό τότε και άφησες τον κόσμο στο σκοτάδι.

      Διαγραφή
  60. Σήμερα στα χαμηλά πάλι κάποιοι έχασαν χαρτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσας κυριε Δρομεα σας τρωει ο ποπουλης σας ... μετα θα ερθουν οι καταδρομεις θα σας την πεσουν και αντε παλι τα ιδια και τα ιδια και ησυχια δεν βρισκουμε.

      Διαγραφή
    2. Μπα ,έτσι που τα βλέπω τώρα η ομάδα κρούσης θα αναλάβει να αποκαθηλώσει το newπουλεν σας κ.Τάκη .
      Αν δημιουργηθεί κάποιος χρηματιστηριακός δείκτης (που θα έπρεπε )
      αμοιβές διοίκησης προς κέρδη τότε η ΝΙΟΥΣ θα κεντούσε κάτι μου θυμίζει ακόμα αλλά δεν είμαι σίγουρος οπότε δεν το γράφω

      Διαγραφή
  61. Τακη να ρωτησω κατι. Καθε τοσο χωνουν 15/20 η και 30 χιλ οπως σημερα στο 0,1850. Μετα παει καποιος το βαζει σε δημοπρασια και το ανοιγει με 1 ασσο στο 0,21, και αυτο γινεται 2 με 3 φορες μεσα στη συνεδριαση. Τωρα αυτο εσενα σου δειχνει σοβαροτητα ποσο μαλλον γερα χερια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αγοραστες θσ επρεπε να εβαζαν τις εντολες τους κοντα σε αυτες των πωλητων ... τα εχω γραψει αυτα ... μην επαναλαμβανοματε.

      Διαγραφή
    2. Ομως προσωπικα δεν με ενδιαφερουν αυτα ... αν η εταιρεια δεν κλεισει το 2017 με πωλησεις ανω των 15 εκατ τοτε στον Καιαδα δεν θα εχει επιστροφη απο τον κατηφορο. Με 13 εκατ πωλησεις θα εχει οριακες ζημιες με 8 με 10 εκατ σουπερ ζημιες και αντιο ζωη.
      Ειναι η τελευταια τους ευκαιρια.

      Διαγραφή
  62. Πάντως στο καινούριο κτήριο του αεροδρομίου Χανίων είδα και κύρια καθίσματα δρομέα. Ελπίζω ότι θα πάρει την δουλειά των αεροδρομίων αν και σκοτωμένη και θα δώσει ώθηση στης πωλήσεις. Ξέρω κύριε Τάκη ότι δεν είστε φαν αυτών των δουλειών. Με τον Σκλαβενίτη πιστεύω ότι η συμφωνία θα είναι το turnpoint αλλά φοβάμαι μην σκάσει ο ίδιος ο Σκλαβενίτης και τρέχει και δεν φτάνει ο ΠΑπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΑΠ μπορει να σκασει ο Σκλαβενιτης οχι ... μην γρσφουμε και οτι θελουμε.

      Διαγραφή
  63. Lorac 25 Αυγούστου 2017 - 12:03 μ.μ.
    Η ίδια οπτική, άλλωστε τα νούμερα παραμένουν ίδια οπότε λογικά και η ερμηνεία τους έπρεπε να παραμένει μέσα στα ίδια πλαίσια.

    30 Αυγούστου 2017 - 11:09 π.μ.
    Καλημέρα. Λέτε για αυτό που είναι στο -6,8% για την ώρα ή μπερδεύτηκα με το όνομα του μίτου??

    8 Σεπτεμβρίου 2017 - 7:08 μ.μ.
    Καλά μη βάζεις και στοίχημα για το 0,200

    16 Σεπτεμβρίου 2017 - 6:24 μ.μ.
    ... και πιο προκλητικές τιμές!! Δηλαδή 18 και βγάλε!!


    Η μετοχή αθόρυβα κινήθηκε από τα περίπου 10 λεπτά στην αρχή της χρονιάς στα περίπου 28 στη μέση αυτής. Το τελευταίο 3μηνο προκάλεσε το ενδιαφέρον και αυτού του μίτου όπως δείχνει το κατα-Δρομέας 1 , 2 , 3.

    Αν και δεν είναι λογικό να κάνεις τεχνική ανάλυση σε τέτοια χαρτιά, αν συνδυάσεις τα θεμελιώδη και ολίγον ματζουνο-τεχνικά φτάνεις στο συμπέρασμα ότι ΑΝ είναι να κάνει τα νούμερα που συζητήσαμε κάπου τον Αύγουστο η διόρθωση της ανόδου έλαβε τέλος και σύντομα θα ακολουθήσει το sell the news από πολύ ψηλότερα. Οπότε αναμένουμε πλέον τα news.

    Na prostheso oti den einai protropi gia agores ayti i skepsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αύγουστο και Σεπτέμβριο όμως οι όγκοι (εκτός από μια ημέρα) ήταν περιπτέρου. Συντήρηση τιμής δείχνει. Το επεσήμανε και ο κύριος Μορφονιος.

      Διαγραφή
    2. Εξ ου και το .... διόρθωση έλαβε τέλος!! Με τέτοιο όγκο και αν όντως δείξει τα νούμερα που συζητάγαμε δεν έχει λόγο να κάνει χαμηλότερα.

      Μορφονιέ σου έβαλα cup with handle! Φέρε το τσαγάκι σου και τις φρυγανιές τώρα

      Διαγραφή
  64. Τι εννοειτε; οτι έρχεται συνεργασία που θα στειλει τη μετοχη στα υψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=Im6rb-AHKlM
      μια αναφορά στην Αρλέτα έκανε o κος Lorac. Ta AN τα γράφει με κεφαλαία διότι καμιά φορά το χερούλι σπάει και η κούπα γίνεται διπλή κορυφή.
      Ετσι κατάλαβα εγώ μπορεί να κάνω και λάθος. (είτε α αυτό που ρωτήσατε, είτε σ αυτό που κατάλαβα ως άποψη του κου Lorac).
      Απλά ήθελα να πώ ότι μ αρέσει πολύ η γωνιά σας. Δε γράφω γιατί δε ξέρω τι να γράψω. Οι γνώσεις μου στα οικονομικά ζητήματα είναι τραγικές.
      amicci miei (πρώην vaskos)

      Διαγραφή
    2. Θα σπάσω κούπες (με χερούλια) για τα λόγια που πες!! Όχι η δικιά μου κούπα πάει στα 50 σεντσια μόνο. Αmicci miei εκεί θα είναι το la grande bouffe μιας και πιάσαμε τον Tognazzi!

      Διαγραφή
    3. 50 σεντσια είναι ένα 115% πάνω από εδώ που παίζει σήμερα. Not bad at all.

      Διαγραφή
  65. Θελεις ο καψερος να πουλήσεις 1 με 2χιλ? Πρεπει να βγεις στο -15% και στο 0,18 περιπου. Για να ερθουν τα δυνατα χερια το μεσημερι και με 1τεμαχιο να γραψουν τιμη και να το κλεισουν στα ισα. Συγνωμη αλλα τετοια χαρτια είναι απλα μη επενδυσημα. Τακαρε το "εμενα με ενδιαφερουν μονο τα νουμερα.." χανει το νοημα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι τέτοιες κινήσεις έκανε και η ΧΑΚΟΡ στα 0.30€.....Και η ΝΑΥΠ στα 0.15€....Και αλλά μικρά που εκτοξεύτηκαν στον θεό...

      Διαγραφή
    2. Ορίστε και οι όγκοι παραπονιάρη κύριε Ανώνυμε.

      Διαγραφή
    3. Κυριε ανωνυμε εδω και πολλα χρονια ετσι παιζουν ολα τα χαρτια της μικρης κεφαλαιοποιησης ... δειτε για παραδειγμα ΑΣΚΟ Κορδελλακια ΕΛΒΕ (που δινει ηδη +50% απο τοτε που την εγραψα) ΓΕΒΚΑ το θωρηκτο Κανακης Νιους Καρατζης ... και γενικως οοοοολα τα μικρα. Μην γραφετε τα ιδισ και τα ιδια ειστε κουραστικοι ... μην μπαινετε σε αυτα τα χαρτια αν θελετε να μπαινοβγαινετε ... και ειδικα σε αυτα τα χαρτια δεν υπαρχει stop loss αλλα μονο loss ... τι δεν καταλαβαινετε??

      Διαγραφή
    4. Τωρα αν ειστε απλες ... και απλωνετε τα μυρια σας σαν τραχανα παρτε μεγαλες κεφαλαιοποιησεις ... μην μου ερχεστε εδω μεσα να μου κλαιγεστε ... μεγαλα παιδια ειστε ... αν παλι εχετε ζαχαρωσει καποιο μικρο και ειστε απλες οπως ειπαμε τοτε βρειτε το βασικο μετοχο παρτε το μετοχολογιο και γινετε εσεις ο market maker .. βαλτε τις εντολες οπως εσεις γουσταρετε και τραβατε τις τιμες προς τα πανω ανευ λογικης και να ξεφορτωνει οοοοολη η αγορα στην κεφαλα σας.

      Διαγραφή
    5. Πάνω σε αυτό.ΠΑΙΡΗΣ άνοδος 60% σε δύο μέρες με ένα τεμάχιο χθες και σήμερα.

      Διαγραφή
  66. Δυστυχώς έχω παρασυρθεί και εγώ, μάζεψα κάποια κομμάτια και δεν μπορώ να βγω έστω και με μικροζημιές.Αγοραστές δεν υπάρχουν.Μόνο αν αρχίσω να τα σκοτώνω λίγα λίγα στο -15%.Ελπίζω το πάθημα να μου γίνει μάθημα.Το χειρότερο και πλέον σπαστικό είναι ότι όταν τα στήνω για πώληση παει κάποιος και μου παίρνει 1(!) κομματι και χρεώνομαι τζάμπα το ελάχιστο πινακίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΧΑΑ είχε βγάλει το 2012 την ΕΛΒΑΛ από τη διαπραγμάτευση +/-30% λόγω μικρών συναλλαγών.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Ανώνυμε αν παρασύρεστε τότε σταματήστε την ασχολία με το Χρηματιστήριο γιατί στο τέλος δεν θα σας μείνει τίποτα. Τώρα δεν αντιλαμβάνομαι το παράδειγμα της ΕΛΒΑΛ 5 χρόνια πίσω όπου και υπήρχε και άλλο πλαίσιο. Πλέον κάθε Μάρτιο και Οκτώβριο η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφασίζει ποιες μετοχές θα πάνε σε ποιες κατηγορίες διαπραγμάτευσης βάση των όγκων το περασμένο διάστημα.

      Διαγραφή
  67. Περιμένω με αγωνία το ανάγνωσμα Δρομέας Νο4. Για μια τέτοια εταιρία κολοσσό, ασφαλώς και αξίζει να αφιερωθεί όλο το ιστολόγιο και όχι μόνο 3 posts.Παρά τις κακοπροαίρετες φωνές, η κατάκτηση της Αφρικανικής Ηπείρου είναι θέμα ολίγων εβδομάδων.Σύντομα βλέπω το χαρτί στα 2 ευρώ τουλάχιστον. Πολλές ευχαριστίες στον κ.Τάκη και στον κ.Δρομέα που μας επισήμαναν αυτή την τεράστια επενδυτική ευκαιρία.Από ότι ακούω από αξιόπιστες πηγές, αμερικανικά, γερμανικά αλλά και κινέζικα Hedge funds έχουν σκυλιάσει που δεν μπορούν να βρουν μετοχές για να αγοράσουν.Θεωρώ ότι η επικείμενη βέβαια είσοδος της μετοχής στους δείκτες της Morgan Stanley θα στρέψει τα παγκόσμια κερδοσκοπικά και επενδυτικά κεφάλαια στη χαρτάρα που εύστοχα εντόπισε το παρόν ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουλήστε. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να σας τα μαζέψει.

      Διαγραφή
    2. Το παρον ιστολογιο δεν εντοπισε τιποτα κυριε ανωνυμε.
      Σχολια 2 προς ανωνυμο

      Σχολιο 1
      Τα threads αναγνωσματα Δρομεας Νο1 Νο2 .... Νο 1821 δεν τα δημιουργουν οι Δρομεις ... αλλα οι καταδρομεις. Σαν τις χηρες στο κρεβατι κανετε ... ολο δεν γουσταρετε αλλα ολο εδω μεσα ειστε και γραφετε στα threads
      του Δρομεα ... βεβαια δεν γραφετε τιποτα αλλο και πουθενα αλλου στα τοσα αλλα threads του Ιστολογιου.
      Ειστε οι κλασσικοι τσαμπα μαγκες Νεοελληναραδες που τιποτα δεν λενε και δε κανουν αλλα στο τελος τους φταιει το κακο λομπι που τους φορτωσε χαρτια ο Σοιμπλε η Μερκελ και το μνημονιο.

      Σχολιο 2 προς ανωνυμο
      Λοιπον τσαμπα μαγκα μου οταν θα απευθυνεσε ευθεως στον κυριο Τακη θα φροντιζεις να βαζεις και ενα nick στα σχολια σου για να σε φαπωνω ανετα ... οταν ελειπα γραφατε με nicks οταν επανηλθα δεν τολματε!!

      Απο που και ως που βρεεεεε βλαμμενο σου προτεινα εγω Δρομεα και με ευχαριστεις ειρωνικα? Εχετε καταλαβει βρε μετριοι οτι καποιοι μου ζητησαν να εχουν ενα thread Δρομεα για να ανταλλασουν αποψεις και αντι αυτου ερχεστε ολοι εσεις οι καταδρομεις και το κανετε μπαχαλο και γεμιζετε τα threads με τα μπουρδοσχολια σας ... ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΑ THREADS του δρομεα και ουδεις αλλος.

      Αχρηστοι μετριοι Νεοελληναραδες με ΙQ max50 ... ειμαι βεβαιος οτι στην κεφαλα σας ξεφορτωνουν ολοι ... ακομη και το κωλοχαρτο του Δρομεα βαζω στοιχημα ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ

      Διαγραφή
    3. Γιατί κ.Τάκη κωλόχαρτο ο κ.Lorac βλέπει κούπα με χερούλι.

      Διαγραφή
  68. Καλο το μαζεμα κατω απο τα 0,200 εδω και μηνες. Φτανει πια. Ανεβαστε τωρα και λιγο τη τιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού πουλάνε οι ανυπόμονοι στα στημένα χαμηλά.Γιατί να υπάρχει βιασύνη για υψηλότερα?

      Διαγραφή
  69. Θα δώσει guidance o super-Mario κωδικοποιημένα....

    πχ αρνητκό σενάριο βγαίνει για ανακοινώσεις με φόντο γραφείο SATO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μιά χαρά είναι εδώ η τιμή. Όποιος έχει υπομονή θα ανταμειφθεί στο μέλλον. Θα μου πεις γιατί να κολλήσω με ένα τέτοιο χαρτί που εγκλωβίζει και να μην ασχοληθώ με κάποια άλλη εταιρία. Προσωπικά έχω μελετήσει την εταιρία και πιστεύω πως σε αυτά τα επίπεδα είναι τσάμπα. Άλλη μιά εταιρία που χτίζω θέση και την πιστεύω για μελλοντικές αποδόσεις είναι ο Παπουτσάνης. Και οι δύο αυτές μικρές βιομηχανίες θα ωφεληθούν στο μέλλον από την ραγδαία αύξηση του τουρισμού. Το ίδιο έπραξα πριν χρόνια με την autohellas αλλά δυστηχώς και λίγα κομμάτια είχα στην κατοχή μου και βγήκα σχετικά νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Απορω πως ενω ο belfort στο capital γραφει τετοια πράγματα για τον παπαπαναγιωτου δε πεφτουν μηνύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριες ανώνυμε τον διάβασα. Δεν λέει κάτι το μεμπτό Αυτά που περιγράφει για τις αμοιβές είναι αληθή. Τα έχει αναφέρει και ο κύριος Τάκης.

      Οσο για τα παιχνιδάκια που γράφετε, αν δεν μπορείτε στήστε τα τεμάχια σας προς πώληση. Οπως βλέπετε αν η τιμή είναι καλή, βγαίνουν και αγοραστές.

      Διαγραφή
    2. Ο τύπος ενώ κράζει την μετοχή ασχολείται πολλά χρόνια και γνωρίζει πράγματα και θαύματα γύρω από την εταιρία. Σίγουρα έχει μεγάλη θέση στο χαρτί και μάλλον είχε και επαγγελματική σχέση με τον Παπαναγιώτου και του την φόρεσε κάποια στιγμή και γιαυτό βγάζει αυτό το Μένος. Οι του δρομέα πάντως γνωρίζουν με ποιόν έχουν να κάνουν.

      Διαγραφή
    3. Εγώ δεν πιστεύω ότι είχε σχέση με την εταιρία. Προφανώς είχε χάσει χρήματα παλαιότερα. Επειδή τον διάβασα, γράφει ότι έχει γράψει εδώ ο κύριος Τάκης. Επομένως τείνω στο να πιστέψω ότι απλά είναι ένας αντιγραφέας που προσπαθεί να πάρει πόντους.

      Διαγραφή
  72. Οπως επίσης δε καταλαβαίνω που θέλετε να τη πατε τη μετοχη. Φτανει επιτέλους με τα παιχνίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μπήκαμε πάλι σε ζώνη που ενεργοποιήθηκαν οι αγορές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Κάτι τσιμπήσαμε και σήμερα. Ευελπιστώ της επόμενες μέρες να μας χώσουν κομμάτια και λίγο πιό χαμηλά. Ευπρόσδεκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η μτχ το πιθανοτερο ειναι να σκασει στο 0,15 τις επομενες 2εβδομαδες. εχει μπει κανα 100αρι τρειντεραδικη μαριδα απτο 0,185 μεχρι το 0,20. Αυτοι θα τα φτισουν σα σπορια γιατι εχουν χεστει πανω τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζουλιάρηδες και φθονεροί που λέει ο κύριος Τάκης.

      Καλημέρα σας ανώνυμοι καταΔΡΟΜΕΙΣ.

      Διαγραφή
  76. Τον σκουπίζουν σήμερα οι θεσμικοί τον Δρομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Με 2 τεμάχια τι να σκουπισεις; μαζεμα γίνεται στα χαμηλά το θεμα ειναι για ποσο ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Τις επόμενες μέρες πρέπει να τινάξουν την αχλάδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλημέρα. Θα την τιναξουν την αχλαδια η οχι; ακουσα χθες κατι για συνεργασία με σκλαβενιτη. Στα διαδικαστικα βρίσκονται. Εν αναμονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που το άκουσες?δεν έχω δει τίποτα γραμμένο στον τύπο.

      Διαγραφή
  80. θα βγαλει αποτελεσματα 9μηνου η εταιρεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. καταδρομείς vs δρομέων 5-0
    σας πηραν και τα σώβρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μην γραφετε αλλο σε αυτο το thread τιγκαραν τα σχολια ... αυριο σηκωνω απο το thread Νο4 ... υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂