Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΔΡΟΜΕΑΣ .... εκ Σερρών το ανάγνωσμα Νο2

Δρομέας πρόκειται για μια μετοχή penny stock .... μια μετοχή που αν είχε κάνει, ας πούμε reverse split δια 10 και είχε τιμή 2,5 αντί για 0,25 αμφιβάλλω αν όσοι σήμερα γράφουν γι αυτήν και έχουν χαρτιά της θα είχαν το παραμικρό χαρτί .... καθώς θα την θεωρούσαν ακριβή και  θα σου έλεγαν μα δεν βγάζει κέρδη. Όμως ένα penny stock το λατρεύει η αγορά, ανεξάρτητα αν πρόκειται για Μαίλλη (που τον θυμήθηκα αυτόν τον καψερό) είτε για ΣΑΤΟ που όλο κάτω πάει είτε για ψόφιες  ΜΙΓες. Όλα αυτά τα χαρτιά η αγορά τα βάζει στο ίδιο τσουβάλι με τον Δρομέα και δεν μπορεί να ξεχωρίσει την κολλάντζα απο την χρεοκοπημένη .... ούτε την προβληματική, απο μια εταιρεία που έχει ελπίδες. Οι όποιες επιλογές είναι καθαρά στην τύχη ... penny stock σου λένε. Παίρνουν πολλά χαρτιά για να κερδίσουν ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πολλά λεφτά. 

Η συμβουλή μου προς τους κατόχους Δρομέα ... λέτε πολλά και δεν γνωρίζετε το παίγνιο.
Τέλος πάντων .... κάντε ότι σας φωτίσει  ο Θεός.

Ο μίτος ανοίγει μόνο για να σχολιάζουν σε αυτόν όλοι οι Δρομεόπληκτοι ... σχόλια μόνο για Δρομείς. Πείτε τον πόνο σας ελεύθερα .... γράψτε ότι σας κατεβαίνει .... όπου όμως διαφωνώ θα έρχομαι και θα ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ όσο γουστάρω.

Εμπρός λοιπόν στο οδοιπορικό του Παπαναγιώτου ... Δρομέας το ανάγνωσμα Νο2

200 σχόλια:

  1. Οι συζητήσεις για Δρομέα συνεχίζονται και θα γίνονται αυστηρά ΜΟΝΟ σε αυτό το thread.

    Σε αυτά που γράφτηκαν στο προηγούμενο thread to Δρομέα εγώ λέω ....

    Ένα γραφείο που κοστίζει στο Δρομέα 200 ευρώ και το πουλάει 400 (δουλεύει με περιθώριο μεικτού κέρδους πέριξ 50%) ... αν του κάνει έκπτωση 60% που διαφημίζει το site το πουλάει 160 ευρώ. Δεν μου αρέσει αυτή η προσφορά ... αν και υποθέτω ότι είναι μούφα η έκπτωση.

    Αν οι Βρετανοί είναι διαρκώς στις Σέρρες ΔΕΝ λιγουρεύονται το εργοστάσιο ... αλλά το σωστό είναι ότι επιβλέπουν και δεν εμπιστεύονται την Ελλάδα ... για Αιθιοπίες δεν το συζητώ μούφες πράγματα, ούτε πάλι σκοτωμένα deals με τον Κόκκαλη και τα αεροδρόμια είναι καλές προοπτικές ....

    Επίσης πωλήσεις 6μηνου 2017.

    θα το θεωρήσω κακό να ΔΕΙΞΕΙ πωλήσεις περισσότερες απο το περσινό πρώτο εξάμηνο. Κάτω οι πωλήσεις και τέεεεεζα όλοι οι μαριδέοι.

    Απογοήτευση και να οι εντολές πωλήσεων στο ταμπλό να τρέχουν ... εκεί ακριβώς σε αυτό το σημείο, θα φανεί πλέον απο τα έμπειρα μάτια αν η μετοχή και η εταιρεία έχει αλλάξει επίπεδο.

    Στο εξάμηνο δεν θα τιμολογήσει τις μεγάλες δουλειές ... εγώ περιμένω κάτω απο 5,5 εκατ. άντε με το ζόρι 5,5 εκατ. όσα πέρσι. Αν έχει λόγους το χαρτί να μην πάει πάνω και μαζεύεται τότε τις μεγάλες δουλειές θα τις τιμολογήσει στο Β΄ εξάμηνο .... τώρα τιμολογήσεις μόνο ότι πουλάει λιανική ... δηλαδή τα ψίχουλα.

    Αν τώρα έχει πάει τόσο καλά και δεν μπορεί να ΚΡΥΦΤΕΊ με τίποτα ... θα σου βγάλει πωλήσεις 6 εκατ. αλλά το περιθώριο του μεικτού κέρδους αυστηρά να είναι στο 50% .... όχι να πουλάει με εκπτώσεις στο 60%.

    Αν βγάλει 8,5 εκατ. πωλήσεις στο εξάμηνο και δεν πρόκειται για κόλπο (ξεφόρτωμα δηλαδή του χαρτιού) τότε στο έτος θα γράψει πάνω απο 20 εκατ. ... που εγώ αδυνατώ να τα δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καιρος γαρ εγγύς κυριε Τακη. Και για την τιμη στο ταμπλό και για τον τροπο τιμολόγησης (μόνο που εδω δεν γνωριζετει ουδείς πλην της εταιρίας ποτε ολοκληρώνεται μια δουλειά και πρεπει να τιμολογηθει. Π.χ. η δουλεια στο Ελ. Βενιζέλος που ουδέποτε ανακοινώθηκε και ολοκληρωθηκε 2 μηνες πριν. Το αυτο και η τραπεζα στην Αιθιοποια. Ουδέποτε ανακοινώθηκε επίσημα παρα μονο διαφημιστηκε στο site τους στο Facebook.)

      Διαγραφή
    2. Σωστό αυτό. Τιμολογεί όταν κλείνει η δουλειά ... όμως μπορεί να πάει ορισμένες τιμολογήσεις πιο πίσω, αν θέλει ... αλλά και το παρελθόν δείχνει ότι στο β΄ εξάμηνο κάνει τις περισσότερες πωλήσεις .... ΜΟΝΟ το 2011 το Β΄εξάμηνο ήταν χειρότερο.

      6,325 εκατ. Ά εξάμηνο ... 10,108 εκατ. Β΄εξάμηνο (2005)
      8,467 εκατ. Ά εξάμηνο ... 10,387 εκατ. Β΄εξάμηνο (2006)
      9,002 εκατ. Ά εξάμηνο ... 10,459 εκατ. Β΄εξάμηνο (2007)
      9,478 εκατ. Ά εξάμηνο ... 9,513 εκατ. Β΄εξάμηνο (2008)
      5,57 εκατ. Ά εξάμηνο ... 11,211 εκατ. Β΄εξάμηνο (2009)
      6,477 εκατ. Ά εξάμηνο ... 6,230 εκατ. Β΄εξάμηνο (2010)
      5,598 εκατ. Ά εξάμηνο ... 4,778 εκατ. Β΄εξάμηνο (2011)
      4,618 εκατ. Ά εξάμηνο ... 5,171 εκατ. Β΄εξάμηνο (2012)
      4,713 εκατ. Ά εξάμηνο ... 9,472 εκατ. Β΄εξάμηνο (2013)
      3,1 εκατ. Ά εξάμηνο ... 6,243 εκατ. Β΄εξάμηνο (2014)
      3,113 εκατ. Ά εξάμηνο ... 5,927 εκατ. Β΄εξάμηνο (2015)
      5,571 εκατ. Ά εξάμηνο ... 8,233 εκατ. Β΄εξάμηνο (2016)

      Διαγραφή
    3. Η ίδια οπτική, άλλωστε τα νούμερα παραμένουν ίδια οπότε λογικά και η ερμηνεία τους έπρεπε να παραμένει μέσα στα ίδια πλαίσια.

      Από τις πωλήσεις φαίνεται όντως ότι ο μεγαλύτερος όγκος εμφανίζεται στο β' εξάμηνο. Από τα χθεσινά νούμερα φαίνεται κιόλας ότι το α και β τρίμηνο δε διαφέρουν και πολύ στατιστικά.

      Για να κάνει τις πωλήσεις που εκτιμούν οι φίλοι εδώ, δηλαδή περί τα 8-8,5 εκ. μάλλον πιστεύουν ότι θα συνεχίσει στο ρυθμό του β' εξαμήνου 2016.

      Είναι εφικτό?? ΝΑΙ απαντώ, αν κάνει ότι και το 2009.

      Τότε στις 6/5/09 υπόγραψε συμφωνία για έπιπλα ΕΕ αξίας 31 εκ. για 2 χρόνια με επέκταση +1+1και σχεδόν αυτό το νούμερο το άγγιξε αθροιστικά με τις πωλήσεις β' εξαμ. 09 + 2010 + α' εξαμ. 2011

      Επομένως τώρα τρέχει σύμβαση για 30 εκ. που υπόγραψε στις 29/7/2015. Η εταιρία έχει κάνει συνολικά 5,927+5,571+8,233=19,731 εκ. πωλήσεις. Οπότε αν ολοκληρώσει στο α' εξάμηνο του 2017 το κύριο όγκο πωλήσεων της σύμβασης με ΕΕ χωράνε τα νούμερα για πωλήσεις 8-8,5εκ.

      Δεν έχω βρει νούμερα για το ύψος δουλειάς με το CERN και η δουλειά με τη BISLEY λόγω ότι τρέχει από 9/3/2017 εκτιμώ ότι θα φανεί στο β' εξάμηνο και μάλλον προς το τέλος του σύμφωνα με τις συνήθεις πρακτικές = χρόνος κατασκευής + παράδοσης + χρόνος πληρωμής. Επομένως εκτιμώ δεν θα επηρεάσουν σημαντικά αυτές οι δουλειές τα αποτελέσματα εξαμήνου.

      Διαγραφή
    4. Εκει στηρίζεται η δικη μου λογικη κυριε Lorac.

      Διαγραφή
    5. Σωστά κύριε Lorac ... αλλά αν εγώ ήμουν και μάζευα χαρτιά στον Παπαναγιώτου θα έλεγα να τιμολογήσει λίγο πιο πίσω ... και θα το έκανε.

      Διαγραφή
    6. Δυο χρονια μάζευε στα 10 λεπτα και ακομα χαμηλότερα κυριε Τάκη οποίος ηθελε.Αμφιβάλλω αν περιμενε ο Παπ να μαζέψει εδω πανω.

      Διαγραφή
    7. Και επειδη γραφουν ολοι για μαριδαιους στο χαρτι, αμφιβάλλω αν υπαρχουν 5 μετρημένοι στα δάκτυλα του ενος χεριού με τεμάχια ανω των 50.000.Μιλάμε για γελοια νούμερα. Γιατι αν ας πούμε εχει κάποιος 400.000 τεμάχια προφανως δεν θεωρείται μαριδαιος.

      Διαγραφή
    8. Αρα το να υπάρχουν 100 με 1000 κομματια εως 25.000 κομματια είναι μικρα νούμερα για να ασχοληθεί κάποιος να τους παρει τα χαρτια. Ουδείς λογος. Θα τα δωσουν απο μονοι τους στι πρωτο +20% οταν βλεπουν οτι εχουν εγκλωβιστεί.

      Διαγραφή
    9. Δηλαδή το χαρτί ποιος θα το ανεβάσει?? Η αγορά???
      Αν υπάρχουν κάποιοι που μάζευαν 2 χρόνια όπως γράφετε κυρίε Δρομέα ... τότε αυτοί θα πρέπει να το ανεβάσουν. Αν περιμένουν απο αγορά τότε ζήτων που καήκαμε.

      Διαγραφή
    10. Μα εγω απαντώ στα περι μαριδαιων. Δεν συνέδεσα την ανοδο του χαρτιού με μαριδαιους. Και πουθενα δεν εγραψα οτι κάποιοι μαζεύουν δυο χρονια. Εγραψα οτι αν ΗΘΕΛΕ ο Παπ μάζευε στα 10 λεπτα και χαμηλότερα που επαιζε για δύο χρόνια. Δεν θσ περιμενε να μαζέψει (κιαλλα???) στο 0.20€ και ψηλότερα.

      Διαγραφή
    11. Ο ΠΑΠ δεν πρόκειται να μαζέψει πουθενά.

      Διαγραφή
    12. Αντιθέτως ο αδερφός ΠΑΠ να χώσει θέλει ... το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν. Έχει πουλήσει απο το 0,6 και πάνω αρκετά ... που στο σύνολο τους τα πήρε ο πρόεδρος.

      Όταν και εαν ξαναπάει το χαρτί στα 0,6 τότε θα θέλει να ξαναχώσει ... τώρα αν η εταιρεία πηγαίνει καλά τότε μπορεί να πουλήσει σε ψηλότερα επίπεδα.

      Διαγραφή
    13. Κυριε Τάκη για να το ληξουμε το θεμα, ειναι φανεροτατο οτι το χαρτι μανατζαρεται απο τα 10 λεπτα. Πιθανον ομως αυτο να γινεται με εντολές του ΠΑΠ για τους δικού του λογους που δεν γνωριζω. Ειναι ομως ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ οτι υπάρχει καποιος που το προσέχει. Και δεν ειναι αφημενο στην μοιρα του. Και την μαρίδα.....

      Διαγραφή
  2. Kαλημέρα

    ένα μικρό σχόλιο-επενθύμιση που δεν αφορά μεν τον Σερραίο αλλά υπογραμίζει την διεισδυτική παρατήρηση του γκουρού ότι

    "ένα penny stock το λατρεύει η αγορά, ανεξάρτητα αν πρόκειται για Μαίλλη (που τον θυμήθηκα αυτόν τον καψερό) είτε για ΣΑΤΟ που όλο κάτω πάει είτε για ψόφιες ΜΙΓες. Όλα αυτά τα χαρτιά η αγορά τα βάζει στο ίδιο τσουβάλι με τον Δρομέα και δεν μπορεί να ξεχωρίσει την κολλάντζα απο την χρεοκοπημένη .... ούτε την προβληματική, απο μια εταιρεία που έχει ελπίδες. Οι όποιες επιλογές είναι καθαρά στην τύχη ... penny stock σου λένε. Παίρνουν πολλά χαρτιά για να κερδίσουν ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πολλά λεφτά."

    Ο Μαίλλης διεσώθη-ανακεφαλαιοποιήθηκε με 30 λεπτά/μετοχή από τις τράπεζες οι οποίες πολύ σύντομα τον πούλησαν με 11 λεπτά/μετοχή. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό σενάριο και για την ΜΙΓ (και ορισμένες θυγατρικές της) που τζογάρουν ρισκαδόροι μαριδαίοι. Καμμιά σχέση με τον ΔΡΟΜΕΑ (δεν έχω-δεν θα πάρω καθώς δεν με έλκει ο κλάδος αλλά ΔΕΝ έχει σχέση με ζομπι-ΣΑΤΟ).

    "Αν είναι να δώσεις τα λεφτά σου να στα παίζουν άλλοι ανέβα καλύτερα στην Πάρνηθα να παίζεις μαύρο-κόκκινο. Εκεί τουλάχιστον το παιχνίδι το ελέγχεις εσύ" έλεγε ο δάσκαλος με αφορμή την επανέναρξη διαπραγμάτευσης της Λαυρεωτικής 25 χρόνια πριν. Σοφός άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός να πάρει τη ΜΙΓ κύριε hippy?? Πλάκα μου κάνετε.
      Το ΣΩΣΤΟ είναι να πάρουν τις συμμετοχές της ΜΙΓ ... σε λογικές και κανονικές τιμές. Την ΜΙΓ όμως τι να την κάνουν??

      Εγώ σας λέω ότι δίνει κάποιος 200 εκατ. (και πολλά μπορεί να έχω πει) και παίρνει το 100% της ΜΙΓ .... Τότε όμως κληρονομεί και 700 εκατ. ευρώ δάνεια (τη μητρική να κοιτάται κύριε hippy, πρόκειται για εταιρεία συμμετοχών. Ο όμιλος μας είναι αδιάφορος)
      Άρα ουσιαστικά έδωσε 900 εκατ. για να πάρει τη ΜΙΓ.
      Και τι είναι η ΜΙΓ??
      Μια Vivartia, μια ΑΤΤΙCA και ένα ΥΓΕΙΑ.

      H MIG είναι σαν την EBZ .... δεν έχει καμιά αξία η εταιρεία (όπως δεν είχαν καμιά αξία τα εργοστάσια της ΕΒΖ στην Ελλάδα) η μόνη αξία είναι οι συμμετοχές της NIG (όπως και στην ΕΒΖ η μόνη αξία ήταν στα Σέρβικα ζαχαρουργία).

      Δείτε ίδια κεφάλαια
      VIVARTIA 116 εκατ.
      ΥΓΕΙΑ 119 εκατ
      ΑΤΤΙCA 401 εκατ.
      ΣΥΝΟΛΟ 636 εκατ. ευρώ

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή πως το βλέπετε.
      Θα δώσει κάποιος 900 εκατ. (200 εκατ. αγορά ΜΙΓ + 700 εκατ. δάνεια μητρικής) για να αγοράσει τις τρεις βασικές συμμετοχές της ΜΙΓ που έχουν ίδια κεφάλαια αθροιστικά 636 εκατ. ευρώ.
      Μόνο άσχετοι αγοράζουν τέτοια πράγματα και οι ηλίθιοι της Ελληνικής χρηματαγοράς που βλέπουν penny stock και μπαίνουν. Σου λένε κάποτε είχε η ΜΙΓ 7 ευρώ ... θα ξαναπάει.
      Ναι βρε άσχετοι ... είχε 7 ευρώ ... αλλά αυτά τα λεφτά χαθήκαν απο τον Βγενόπουλο. Τα μηδένισε, τα έκαψε πως να σας το γράψω. Είστε άσχετοι με περικεφαλαία .... μετά θα σας φταίνε τα λόμπι και η κακιά σας τύχη ,... ποτέ δεν φταίει ο Ελληναράς.

      όσο αργούν στη ΜΙΓ ..... αλλά πρέπει να υπάρχει βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος με ούμπαλα ... τα πράγματα χειρετερεύουν. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταλήξει σαν την ΕΒΖ ... αν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο.

      Έπρεπε προ πολλού να έχουν πουλήσει συμμετοχές ... να κλείσουν το δανεισμό και να κάθονται πάνω στο cash (έστω και αυτά τα ολίγα που θα μπορούσαν να έχουν) .... τώρα κάθονται ΠΑΝΩ στα ΟΡΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ

      MIG το τέλειο ζόμπι ... τα έλεγε και ο φίλος μου
      http://mitarola.blogspot.gr/2014/09/marfin-investment-group-mig-tale-of.html

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς το ίδιο λέμε κ. Τάκη κι ευτυχώς που υπάρχει κι αυτό το μπλογκ που τα λέμε με τ΄όνομα τους γιατί αν τα λέγαμε αλλού θα μας την έπεφταν οι "πάντα επιτυχημένοι" κερδοσκόποι...που να διαβάζατε πόσα μας έσουραν επειδή διαφοροποιηθήκαμε για την εταιρειάρα των "οβριών" (την ΦΡΙΓΟ ντε) που την προμοτάριζαν και εδώ όταν λείπατε στα 0,50-0,40-0,3-0,15.

      Και τι ειπαμε δηλαδή οι δυστυχείς? Το προφανές. "Ευκαιρία που την βλέπουν όλοι ΔΕΝ είναι ευκαιρία".

      ΑΣΧΕΤΟ στα σχόλια σας για τις εταιρείες ακίνητης περιουσίας έχετε 100% δίκιο. Ωστόσο θα τολμήσω μια μικρή διαφοροποίηση για την ΓΡΙΒ με την οποία κοντεύω σχεδόν 10ετή δεσμό (από ΕΥΠΡΟ) και παρακολουθώ καθημερινά. Μετά την λήξη της ΔΠ στις 4/9 πιθανολογώ κίνηση προς τα 9,50-9,60, επιστροφή στα 9-9,10 να τινάξουν τ΄αχλάδια και πριν το τέλος του έτους κατοχύρωση των προηγουμένων υψηλών. Ίσως γίνει η 1η που θα διαπραγματευθεί ελαφρά πάνω από την λογιστική αξία.

      (μην το πάρετε σαν γκουρουδιά αλλά περισσότερο σαν μελέτη της συμπεριφοράς Watsa)

      Διαγραφή
    4. http://www.capital.gr/epixeiriseis/3234661/sto-sfuri-akinita-kai-biomixanikes-egkatastaseis-tis-marmara-lazaridis

      Είναι πιθανό κάτι παρόμοιο σε εισηγμενη ΜΙG ή άλλη ?

      Διαγραφή
    5. http://www.euro2day.gr/news/market/article/1560522/se-poies-eishgmenes-symmetehoyn-oi-trapezes-.html

      Ενδιαφέρον άρθρο για τις συμμετοχές των τραπεζών σε εισηγμένες
      Στην SPACE μεγαλομέτοχος ALFA
      Στην SATO την μισή έχουν οι τράπεζες
      Δεν τα ήξερα

      Διαγραφή
    6. Με συγχωρείτε κύριε Βαμμένε αλλά τι σχέση μπορεί να έχει η κολλάντζα με το καθαρόαιμο.
      Η κολάτζα ΣΑΤΟ πτώχευσε και αντί να της βάλουν λουκέτο μπήκαν οι τράπεζες μέσα και της μετοχοποίησαν τα δάνεια. Έχουν κάνει όμως ένα μεγάλο λάθος ... αφήσαν το Θεοδωρίδη να συνεχίζει να το παίζει golden boy. Αυτός που βούλιαξε την εταιρεία οι τράπεζες συνεχίζουν να τον αφήνουν να το παίζει manager.

      Απο την άλλη μεριά στη SPACE έχει ένα ποσοστό (ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια, ίσως και πάνω απο 10 χρόνια) η ΑΛΦΑ που της έμεινε από τη Δέλτα Singular Logic και αυτό θα πρέπει να δοθεί κάποια στιγμή.

      Διαγραφή
    7. Η άλφα δεν θα πρέπει να πουλήσει και τα Αστακ ;

      Διαγραφή
  3. Να προσθέσω και στα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου υπάρχει και ένα έργο 300000 για τον γερμανικό στρατό που το αναφέρει στην έκθεση του 2016.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. takaros13 -------Γιαννης Παριος - τα καλυτερα -------------https://www.youtube.com/watch?v=Kk7exg9nMF8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα σας κ.Τακη!θα ηθελα την αποψη σας για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε


      Mpampis.M ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ [ΚΥΡΙΟ ΤΑΚΗ]-Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013-Η τράπεζα των ΕΛ και τα παραμύθια της χαλιμάς πως τάχα μου ανήκει στα ξένα συμφέροντα -http://mitarola.blogspot.gr/2013/05/blog-post_23.html

      Διαγραφή
  6. Τακη πως εξηγεις αυτο το rally της ΒΙΟ και της θυγατερας cener?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eχεις δίκιο κ. Ανώνυμε. Τρελό ράλι, από πέρυσι 3πλασιάστηκε η ΒΙΟ.
      Δυστυχώς κοίταγα τον υπερδανεισμό της και δεν την πίστεψα.

      Διαγραφή
    2. Βρε παιδιά ΕΛΛΗΝΙΚΑ γνωρίζετε??

      "Ο μίτος ανοίγει μόνο για να σχολιάζουν σε αυτόν όλοι οι Δρομεόπληκτοι ... σχόλια μόνο για Δρομείς. Πείτε τον πόνο σας ελεύθερα .... γράψτε ότι σας κατεβαίνει .... όπου όμως διαφωνώ θα έρχομαι και θα ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ όσο γουστάρω."

      Διαγραφή
  7. Και πού θα γραφουν οι υπολοιποι που δεν ασχολουνται με τη μετοχαρα του Δρομέα? Δεν υπαρχει νεο θεμα ανοικτό - τα νοσοκομεια γεμισαν - η Αττικα αφορα ναυτιλιακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ασχοληθούμε με ΔΡΟΜΕΑ (με HUMOR βέβαια να φτειάξουμε λίγο το κλίμα , ελπίζω να μη μου θυμώσει κανείς)
      Προτείνω στον ΔΡΟΜΕΑ ειδική πατέντα

      ΕΔΕΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ

      1)Η εταιρία κατέχει τεχνογνωσία ( νομίζω πούλησε στο cern ?)
      2)Πρόσφατα o K.PAPPAS (Ο Υπουργος)δημιούργησε την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία (και προμήθειες δημοσίου λοιπόν )
      3)Η έλλειψη βαρύτητας αφορά μόνο το διάστημα κάποια στιγμή θα επιστρέψουν οι αστροναύτες και θα πρέπει να κάτσουν κάπου
      4)Ανύπαρκτος ανταγωνισμός
      5)Με join venture με εταιρίες DRONES οι καρέκλες γίνονται ιπτάμενες

      Διαγραφή
  8. Διαισθάνομαι ότι το χαρτί ετοιμάζει καλή κίνηση. Με μεγάλες πιθανότητες να κοιτάξει προς Βορρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Λέτε για αυτό που είναι στο -6,8% για την ώρα ή μπεδεύτηκα με το όναμα του μίτου??

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και αυτό λέω. Μένει να δούμε αν η διαίσθηση μου θα βγει αληθινή. Είναι νωρίς ακόμα. Το καλό είναι ότι άνοιξε. Και ακόμα καλύτερο ότι άνοιξε κάτω. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης τις προσεχείς ώρες άντε 2-3 εργάσιμες όπως υπολογίζω.

      Διαγραφή
    3. Αχ... βιάζεστε μου φαίνεται όπως ο κύριος Hippy με την ΔΕΗ. Ας χαλαρώσουμε και ας παρακολουθήσουμε την οθόνη μας.....

      Διαγραφή
  9. Ελπιζω κυριε δρομεα με τα αποτελέσματα τελη Σεπτεμβρίου η μετοχη να εκτοξευτει. Αυτο περιμενω εξάλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=KU_NlwzZdY4

      Οι δρομείς δεν γίνονται καλά με τίποτα!!

      Αφιερωμένο εξαιρετικά απο τον τρελοΤάκαρο ...

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/watch?v=ILbV3sfg5KQ

      Υπάρχει και αυτή η εκδοχή.

      Διαγραφή
    3. Δυνατα τα χερια στον runner. Περιμενουν να σκουπισουν τα μαριδοπουλα. Θα ζησουμε μεγαλες στιγμες! Φσσσσστ μποινγκ

      Διαγραφή
    4. Ε ναι...στο January effect του 2018 (ελπίζουμε να έρθει) το χαρτί θα παίζει στο 1,50 ευρώ, μπορεί και 2,00.

      5 πιτόγυρα μετοχές σκουπίσαν σήμερα...καραμαζεμένο λέμε.

      Διαγραφή
  10. Για να ξεφορτωθω τα κομμάτια που εχω θα πρεπει να πουλαω καθε μερα για μηνες με τους τζίρους που κανει. Λαθος επιλογη δυστυχώς το παραδέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το χαρτί είναι για να το κλειδώσεις στο μπαούλο και να περιμένεις. Για μπες βγες υπάρχουν πολλές μετοχές στο χρηματιστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το θεμα ειναι ομως ποσα χρονια θα περιμενεις και τι προοπτικες μπορει να εχει η εταιρεια.εχω απογοητευτει εντελως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φανατικοί οι Δρομείς ... αλλά φανατικοί και οι ΚΑΤΑδρομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσωπικά έχω διαλέξει μία ελληνική μικρή βιομηχανία που έδειξε αντοχές μέσα στην κρίση και με έξυπνες κινήσεις μπόρεσε και στάθηκε όρθια. Είναι leader στον χώρο αν και έχει μεγάλο ανταγωνισμό από ξένες εταιρίες. Χρειάζεται υπομονή και είμαι σίγουρος ότι θα ανταμείψει αυτούς που την στηρίζουν χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Εδώ είναι ο μίτος του δρομεα, για προφ και άλλες τέτοιες μικρές ας το γράφουμε αλλού.

      Διαγραφή
    2. Και ΠΡΟΦ έχω ,για να δούμε τι θα κάνει κι αυτή

      Διαγραφή
  15. Ρε παιδια τι γινεται στον δρομεα? προχθες με 10χιλ στο -5%/χθες με ψεμματα τον τραβανε πανω και σημερα παλι κατω με πωλήσεις.. ερε που εμπλεξα παλι. Κε Τακη οι ΚΑΤΑδρομείς είναι πολλοι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αντε παλι με τον δρομέα
    ρε παιδιά αναζητείστε αλλού κοροιδα για να τους φορτώσετε δρομείς ανω του 0,25
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Βόρεια Κορέα εχει βόμβες υδρογόνου 10 φορές πιο ισχυρές από "Μια κανονική πυρηνική βόμβα -ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ-ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ-http://www.capital.gr/diethni/3236701/bombes-udrogonou-ta-isxurotera-opla-pou-exoun-kataskeuastei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Βόρεια Κορέα το μόνο που έχει είναι τα τρούπια σώβρακα του Μπου Κουμ Τσά, το οποίο τον βλέπω να έχει την τύχη των Σαντάμ, Καντάφι, Τσαουσέσκου .... και όλων αυτών των δημοκρατών πραξικοπηματιών.

      ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙ δεν έχει στον ήλιο μοίρα.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Λουκά αντί να μου ποστάρετε τις ανοησίες του Μπου Κουμ Τσα που μόνο γέλιο μας προκαλεί ... επικεντρωθείτε στα του Ιστολογίου.

      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ο μίτος του Δρομέα .... το έχουμε πει τόσες φορές. Εσείς έρχεστε ως καταδρομέας και ποστάρετε τις ανοησίες του Μπου κουνμ τσά ... έχετε τόσα άλλα thread να τα ποστάρετε. Πρέπει να το κάνετε εδω μέσα???
      Μετά θα έρθουν οι Δρομείς και θα διαμαρτύρονται και θα γεμίσει με ανούσια σχόλια to thread και άντε μετά εγώ να σηκώνω Δρομεά Νο3.

      Λυπηθείτε με.

      Διαγραφή
    3. δασκαλε ο ανθρωπος αυτος ειναι ΤΡΕΛΛΟΣ -ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-

      Διαγραφή
    4. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ο μίτος του Δρομέα .... κύριε Λουκά και όχι ο μίτος του Μπου Κουμ Τσα με την τρούπια σωβράκα.
      Τι δεν καταλαβαίνετε??

      Διαγραφή
  18. Σχόλιο προς Δρομείς ....
    Αν κάποιος θέλει να βγάλει τα κομμάτια του τα στέλνει στο -20% και τα αποχαιρετά, αντί να κάθετε να γράφει ότι χρειάζεται χρόνια να πουλήσει τα κομμάτια που έχει .... εκτός αν πρόκειται για μέγα θεσμικό και δεν ξέρει πως να ξεφορτώσει .... οπότε πρέπει να κάνει τίναγμα προς τα πάνω και μετά ξεφόρτωμα.

    Σχόλιο προς ΚΑΤΑδρομείς ....
    Γιατί τι έχει?? Δεν παίζει καλά στο ταμπλό? Δηλαδή τι πρέπει να γίνει? Κούρσα προς τα πάνω για να ξεφορτώνουν οι έξυπνοι και πολυλογάδες ΔΡΟΜΕΙΣ?
    Όποιος θέλει κέρδη να πάει αυτός το χαρτί πάνω ...

    Ειλικρινά .... μπαίνετε μέσα στο thead και ΔΡΟΜΕΙΣ και ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ μου γράφετε ότι κατεβαίνει στην κεφάλα σας.
    Σε όποιον αρέσει αγοράζει όπου και όποτε νομίζει ... σε όποιον δεν αρέσει να πουλήσει κομμάτια ακόμη και στο 20% και να χαιρετήσει τον πλάτανο.

    Οι υπόλοιποι καλύτερα να μην μιλάτε γιατί η ΑΓΟΡΑ πάντα ξεφτιλίζει τους ειδήμονες !!!! Προσοχή λοιπόν .... στο τι γράφετε απο πλευρά Δρομέων και τι απο πλευράς καταδρομέων .... μην εκτίθεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρετε κύριε Τάκη. 3 ημέρα σήμερα και είμαστε στα ίδια οπότε η διαίσθηση μου έπεσε έξω. Αναμονή για τα αποτελέσματα. Σε αυτά που γράψατε συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.

      Διαγραφή
  19. Το να λέμε αν θα πάει στα 0.30 η στα 0.20 το χαρτί δεν έχει καμία σημασία. Αυτοί που θέλουν να πουλήσουν ας πουλήσουν αυτοί που θέλουν να αγοράσουν ας αγοράσουν. Προσωπικά μπαίνω στο thread γιανα ανταλλάξουμε απόψεις για της προοπτικές της εταιρίας. Ενώ κύριε Τάκη οι απόψεις μας συμπίπτουν ως προς το μέλλον της εταιρίας και την στροφή στο φτηνό έπιπλο οι πληροφορίες μου που έρχονται από Σέρρες μεριά είναι ότι ο πρόεδρος είναι προσηλωμένος στης ξένες αγορές και δεν φαίνετε να τον ενδιαφέρει η Ελλάδα. Ούτε ξενοδοχεία ούτε Σκλαβενίτης φαίνονται στον ορίζοντα. Αυτός βεβαία γνωρί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός βέβαια γνωρίζει της αγορές και ότι και να λέμε εμείς είναι ψηλά γράμματα.

      Διαγραφή
  20. H άποψη μου σαν καταναλωτής είναι και στο φτηνό έπιπλο να πάει δεν φτάνει χρειάζεται να πάρει 2-3 αρχιτεκτονες σχεδιαστές για να παράγουν ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ προιόντα ανεξάρτητα αν είναι φτηνά ή ακριβα .Δεν το λέω μόνο για ΔΡΟΜΕΑ ,η BOXER μια εταιρία παπουτσιών εξαιρετική σε ποιότητα κατά την άποψη μου βρίσκεται σε δύσκολη θέση .Κάνει ποιοτικά προιόντα ,όμως όλα μοιάζουν μεταξύ τους και απουσιάζει το design.....(πως να το πω) δεν τους δίνεις σημασία .
    Τέλος πάντων ,δενξέρω βέβαια αν έχει τέτοια περιθώρια λόγω αντικειμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριοι εγώ δεν έχω μιλήσει σκέτα για φθηνό έπιπλο .... με έχετε παρερμηνεύσει. Έχω πει για ένα Ελληνικό ΙΚΕΑ ... που σημαίνει ότι είναι ακόμη πιο δύσκολο. Παραλαβή τα κομμάτια και συναρμολόγηση ο καταναλώτης μόνος του.
      Αν δεν το κάνει αυτό τότε θα μας χαιρετήσει τον Πλάτανο σε μερικά χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Καταρχάς δεν αντιλέγω
      Επειδή έχω γιό φοιτητή και θα χρειασθεί κάποια έπιπλα και το κοίταξα λίγο στο δίκτυο ,το ΙΚΕΑ δεν μου φάνηκε ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΤΗΝΟ (έχει βέβαια σαν επιχείρηση πολλές δυνατότητες ) μετά είδα πάμπολλες ιστοσελίδες με προσφορές για αγορές εξ απόστάσεως πολύ φτηνότερες, το ίδιο και για καρέκλες και είδη γραφείου .
      Πρόσφατα είχα online πάρει καρέκλα γραφείου απο ΠΛΑΙΣΙΟ (σορρυ ΔΡΟΜΕΙΣ) μετά είδα σε σελίδες την περίπου ίδια καρέκλα σχεδόν στην μισή τιμή (υποθέτω όλες κινέζικες)
      Αν θέλετε δίνω διευθύνσεις χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση

      Ο ανταγωνισμός είναι πολύ ισχυρός σε ότι μπορεί να αγορασθεί από ιντερνετ,δύσκολα τα πράγματα δουλεια ,τύχη και υπομονή ,ίσως το μόνο που πρέπει να κάνει μια εταιρία είναι να μην κλείσει μέχρι να φτειάξουν τα πράγματα
      εξαιρέσεις υπάρχουν ,όπου χρειάζεται γούστο ,εμφάνιση π.χ. ή το αντικείμενο είναι ευτελούς αξίας ή αγορά για παιδί ή είναι μόδα .....

      Διαγραφή
  21. Αυτό δεν είναι δύσκολο. Τα πιό πολλά προϊόντα συναρμολογούνται από το πελάτη ακολουθώντας την φιλοςοφία του ικεα.Πιστεύω πως μόνο με συνεργασία με μεγάλη εταιρία(βλέπε Σκλαβενίτης ) μπορεί να το κάνει. Το είχε επιχειρήσει και με την νεοσέτ αλλά δεν πρόλαβε. Όσο για σχεδιαστές και ντιζάιν λόγω του διαγωνισμού που κάνει για το βιομηχανικό σχέδιο έχει διαύλους επικοινωνίας με όλους τους νέους Έλληνες σχεδιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Της παρατηρήσεις που κάνετε στο μπλοκ του τάκαρου μπορείτε να της κάνετε και στη σελίδα του δρομέα στο Facebook. Εδώ και που τα λέτε δεν σας ακούει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που γράφετε δεν εχε λογικη καμια. Αφηστε που δεν κανουμε παρατηρήσεις. Οποιος θελει να κανει παρατηρήσεις να πηγαινει στις Γενικές Συνελεύσεις και να τις κανει face to face με τους υπεύθυνους. Την γνωμη μας γράφουμε εδω.

      Διαγραφή
    2. Πάντως πολύ καλή συμπεριφορά και σήμερα ο ΔΡΟΜΕΑΣ στο ταμπλό - συγκριτικά με άλλα περιφερειακά χαρτιά που τα έχουν λιώσει στην πρώτη σοβαρή διόρθωση του ΧΑΑ.

      Διαγραφή
    3. Αυτος ομως αργησε χαρακτηριστικά να πάρει μπρος στην πρόσφατη ανοδο του Χρηματιστηρίου. Τωρα τον κρατάνε σε range (ειναι φανεροτατο αυτο) για τους δικούς τους λογους. Υπομονη για τα αποτελεσματα.

      Διαγραφή
  23. αυτο περιμενω και γω τα αποτελεσματα υπομονη μεχρι τελος του μηνος και ολα καλα θα πανε.μη ξεχναμε οτι απο αρνητικα γυρισε το 2016 σε θετικα αποτελεσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε παιδια τι θα γινει με το δρομεα; ειναι φανερο οτι η μετοχη δε πεφτει κατω απο 0,200

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουλήστε κύριε. Να ησυχάσουμε.

      Διαγραφή
    2. Καλά μη βάζεις και στοίχημα για το 0,200

      Διαγραφή
    3. Μακαρι κυριε Lorac. Αλλα να μας κανει όγκους κατω απο το 0.20€ να συμπληρώσουμε στα αγορασμένα του 0.15€.Οχι να μας γραψει 0.19€ με 1000 τεμαχια και να γυρισει πανω...

      Διαγραφή
    4. k. Δρομέα (nickname) εγω θα πρόσεχα κάτι αμερικανο-προφητείες μετά απο μερικές μέρες μην και κάνει και κάτω απο άλλες τιμές αλλά θα έχουν λουφάξει τρομαγμένοι όλοιιι οι παίκτε και κανείς δε θα τολμά να αγοράσει1!

      Διαγραφή
    5. Δεν πιστευω σε προφητείες. Αλλα αν ειναι να ρθει θε να ρθει μηδέ να προπερασει. Εδω ειμαστε. Cash αρκετο μιας και ειμαι με 30% στο χρηματιστήριο.

      Διαγραφή
    6. Πιστευε και μη ερευνα. Ούτε εγώ πιστεύω, αλλά ας πούμε δε το λέω και τυχαία. Τεσπα ο δρομέας έχει το δικό του δρόμο και η αλήθεια έχει ενδιαφέρον αυτό με τα αποτελέσματα. Πάντως υπάρχει μια προσμονή αυτές τις μέρες, άσχετα που δεν φαίνεται οπτικά και με στησίματα και σε βάθος τιμών.

      Διαγραφή
    7. Παει ο αλλος δυο μέρες τωρα, σε χαρτι διχως όγκους, και βαζει στημένα 20.000 για πώληση. Αν δεν είναι ο χειριστής (προς εκφοβισμό) τοτε ειναι άσχετος. Anyway θα δειξει.

      BTW να δουμε τι θα κανει η Θέμα που κατευθύνεται στο Μαϊάμι.

      Διαγραφή
    8. Μπορεί να είναι ο απογοητευμένος κύριος Gi Xi που στήνει τα κομμάτια και δεν μπορεί να πουλάει για χρόνια όπως έγραφε.

      Διαγραφή
  25. Καλησπέρα σαν να ξύπνησε σήμερα ο Δρομέας με τα κλασικά στησίματα του , αληθεύει ότι o market maker στον Ικτίνο κάνει ανεπίσημα τον market maker και στο παρόν χαρτί "πάντα μιλάω για φήμες που δεν μπορώ να τις διασταυρώσω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με 2500 τεμάχια τίποτα δεν ξύπνησε. Απλά ψιλοπιέζουν να βγάλουν πωλητές χαμηλότερα. Αυτό καταλαβαίνω. Και χαίρομαι γενικά που διαβάζω αριστερά δεξιά μαριδαίους να βρίζουν το χαρτί. Αυτό είναι πολύ καλό νέο. Βέβαια κινδυνεύει να πάει ξανά στην χαμηλή κυκλοφοριακή ταχύτητα με τους όγκους που κάνει.Για τα περί μμ δεν γνωρίζω τίποτα.Αλλά και έτσι να είναι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει.

      Διαγραφή
    2. Ίσως γιατί έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο στησίματος των εντολών (σχετικά με τον μμ) τα υπόλοιπα με τα αποτελέσματα , γενικά προσπαθούν να βγάλουν πωλητές ας κάνουμε υπομονή μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο κύριος Τάκης είπε ότι είναι τελευταία του ευκαιρία και τον πιστεύω όπως και εσάς μιας και το έχετε μελετήσει καλά το χαρτί , καλό ΠΣΚ

      Διαγραφή
    3. Κύριε Geopard δεν υπάρχει καμιά σχέση με Ικτίνο και Δρομέα, για τους market makers ομιλώ .... αυτά να πείτε και σε ένα Capitaλιστη που γράφει τέτοιες ασυναρτησίες, μπερδεύοντας πράγματα που ίσχυαν προ τριετίας, επειδή δινόντουσαν κάποιες εντολές απο την ίδια χρηματιστηριακή ... ποτέ δεν είχαν σχέση μεταξύ τους. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Σίγουρα γνωρίζετε καλύτερα από τον συγκεκριμένο χρήστη που αφού δεν αγόρασε στα 0,05 δρομέα όπως ονειρευόταν τώρα βγάζει χολή οπωσδήποτε μπορεί

      Διαγραφή
    5. Γενικα ειναι αρκετοί αυτοι που μιλάμε αρνητικά για την μετοχή χωρις να γνωρίζουν. Αφηστε τους να υπαρχουν κυριε Geopatd. Καλο στο χαρτι κανουν. Οχι κακο.

      Διαγραφή
    6. *μιλαΝΕ (ο δαίμων του τυπογραφείου).

      Διαγραφή
  26. Αν και τελη Σεπτεμβρίου βγαλει αποτελεσματα χειρότερα απο τις προηγούμενες χρονιές το χαρτι ειναι για τα μπαζα και παει για φουντο το μαγαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ΔΕΝ διαβάσατε προσεκτικά τα σχόλια του κυρ-Μορφονιού και το τι θα σημαίνει η εικόνα του εξαμήνου, αν δεν μοιάζει με το τέλος της περσινής χρονιάς.

      Διαγραφή
  27. Όπως έχω ξαναπεί το χαρτί χρειάζεται υπομονή. Θα ανταμίψει τους υπομονετικούς. Περιμένω την Δευτέρα αν θα βγουν πωλητές που δύσκολα το βλέπω για να ψωνίσω στης εκπτώσεις. Όσο για αυτούς που λένε για κλεισίματα και τελευταίες ευκαιρίες είναι βαθιά νυχτωμένοι. Η εταιρία παίζει μπάλα στο εξωτερικό και συνεχίζει να παίρνει δουλειές βασιζόμενη για ελληνική εταιρία στην δουλεια με την ΕΕ. Μπορεί για πολλούς απο εμάς να μην μας συγκινεί λόγω του μικρού περιθωρίου κέρδους αλλά προσθέτει πρεστίζ στην εταιρία που είναι αλλιώς να απευθύνεσαι σε εταιρίες και να τους λες ότι είσαι ο αποκλειστικός προμηθευτής της ΕΕ. Ανοίγει πόρτες για μεγάλες δουλειές και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά θα ήθελα να δω τον δρομέα να μπαίνει στο ξενοδοχειακό έπιπλο που τα επόμενα χρόνια θα έχει μεγάλη άνθηση λόγω των ανακαινίσεων που πρέπει να κάνουν τα ξενοδοχεία συν της καινούργιες μονάδες που θα χτιστούν. Η πίτα είναι πραγματικά μεγάλη. Στο παρελθόν ο δρομέας επίπλωσε τα ολυμπιακά χωριά καθώς και ξενοδοχεία άρα το γνωρίζει το αντικείμενο. Αν μπει στον χώρο θα είναι μία απο της λίγες μετοχές που μπορεί κάποιος να παίξει την άνοδο του τουρισμού στο ελληνικό χρηματιστήριο.

      Διαγραφή
  28. αποτο στομα σας και στου θεου το αφτι.παντως εγω την εβδομαδα που μας περασε εκανα και μια μεγαλη αγορα χαλκορ περιμενοντας και τις δυο μετοχες χαλκορ και δρομεα να πρωτοστατησουν τις επομενες ημερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαλκόρ μπορεί δρομέας θα αργήσει. Την μετοχή την έχω με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Όταν αλλάξει η κυβέρνηση και πάρει μπροστά η οικονομία πραγματικά και όχι εικονικά, την τιμή της θα την δείτε σε δεκαπλάσια επίπεδα από τα σημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολιτικα μιλώντας ο Παπ είναι παλαιός Πασοκος. Και βαθυ ΠΑΣΟΚ μαλιστα. Ανδρώθηκε με τον Ανδρέα.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον μειονέκτημα είναι είναι να είσαι παλιός πασόκος .

      Διαγραφή
    3. Δεν χανονται αυτοι κυριε Βαμμενε. Ολο και καπου/κάπως βολεύονται. Τοσα χρονια εξουσίας εχουν PHD.

      Διαγραφή
    4. Εχεις δίκιο συμφωνώ αν είναι επικουρικά τέτοια κέρδη ,
      Οι εταιρίες πρέπει να ξεφύγουν από το κρατικό τάισμα ,στο παρελθόν πολλές εταιρίες μεγαλουργούσαν με αυτό τον τρόπο (ΙΝΤΚ ,ΙΝΛΟΤ ,ΑΛΤΕΚ ,....)
      ήθελα να πω ότι το μοντέλο αυτό είναι ξεπερασμενο (ελπίζω δηλαδή). Μια εταιρία που θέλει να έχει μέλλον κοιτάει να κερδίζει στον πραγματικό επιχειρηματικό στίβο και τις κρατικές προμήθειες τις παίρνεις για να ξεστοκάρεις

      Διαγραφή
  30. Ο δρομέας έχει κάνει μιά μεγάλη συμφωνία με την bisley. Mαθετε ποιά είναι η εταιρία και τι πελάτες έχει και μην ονειρέυεστε στην Ελλάδα δουλειές με ξενοδοχεία και μαγαζιά τύπου ικέα. Η ελληνική αγορά και η Ελλάδα είναι για τα μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ συμφωνώ απόλυτα κύριε Ανώνυμε. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή αναφέρθηκα στην σημαντικότητα τη;ς συνεργασίας με την Bisley.

      Διαγραφή
    2. Κάποιος κάνει πλάκα στον πωλητή σήμερα.

      Διαγραφή
    3. Αν είχαμε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα είχε ήδη επέμβει στα κολπάκια στο Δρομέα.Τον ανεβάζουμε με 10 κομμάτια στο +10 και ξεφορτώνουμε μετά στους ανυποψίαστους.Στήνουμε πολύ χαμηλά και μία αγορά να βρίσκεται δήθεν να φαίνεται ως μάζεμα,κάνουμε και λίγο ντόρο για τις προοπτικές της εταιρίας και η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ είναι έτοιμη

      Διαγραφή
    4. Αν έχετε αποδείξεις για αυτά που γράφετε να πάτε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να κάνετε καταγγελία και να πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου. Μετά μπορείτε να τους τα χώσετε. Αλλά όχι πριν κάνετε την διαδικασία.

      Διαγραφή
    5. Δεν το καταλαβα. Δηλαδη απαγορευεται καποιος να αγοραζει 10 κομματια στο 10%? Απο ποτε? Οπως και δεν καταλαβα το γιατι απαγορευεται καποιος να πουλαει στο -10% χιλιαδες κομματια. Αν υπαρχει κενο στις τιμες καλα κανουν οποιοι κανουν, αν κανουν,κολπακια. Βρε εχετε τρελαθει τελειως ορισμενοι? Αν θελει η Επιτροπη Κεφαλαιαγορας να λυσει τετοιου ειδους προβληματα ας θεσπισει οτι η τιμη κλειματος θα ειναι ο μεσος ορος των ημερησιων συναλλαγων ... σταματειστε να το παιζετε ο Ρομπεν των ηλιθιων. Αν καποιος ειναι ηλιθιος και θεωρει οτι τον χειραγωγουν να αλλαξει παιγνιο ... ας μην παιζει χρηματιστηριο. Ας παιξει οτι αλλο γουσταρει ...

      Διαγραφή
    6. Προς κυριο ανωνυμο που θελει να μας κανει μαθηματα για το ποια ειναι η Bisley .....
      Φαινεται οτι ουτε τα αδερφια ΠΑΠ ξερουν ποια ειναι η Bisley. Δεν εξηγειται αλλιως ... διοτι αν ηξεραν θα επρεπε καθημερινα να αγοραζουν την μετοχη και να σαρωνουν το χαρτι. Ανταυτου αυτοι κοιμουνται ολορθοι

      Διαγραφή
    7. Μαλιστα ο ενας αδερφος, θα στοιχηματιζα οτι με την πρωτη ευκαιρια θα πυροβολησει μια 200αρα. Παρακαλω να του κανετε ιδιαιτερα για το ποια ειναι η Bisley.

      Διαγραφή
    8. Ο ενας αδερφος σπαει χαρτια σε καθε ανοδικη κινηση/ανα 2-3χρονια. Ο προεδρας ας σα Σερρας οταν κατεβαινει Αθηνα τρεχα βρεστον στον Σκαραβαιο στη Μαυρομιχαλη.. Τωρα Μορφονιε εχεις δικιο ελευθερη αγορα εχουμε/ αγοραζεις και πουλας οπου γουσταρεις. ο ενας χωνει 80χ στο 0,20(απο οπου και ψωνισες) και αλλες μερες 10 η 8 η 20χ στο 0,22 γιατι εκει υπαρχουν αγοραστες και ο αλλος αγοραζει 10 στο 0,25. τα 20χ που πουλανε λιγο παραπανω ομως δεν τα ακουμπαει. Τωρα εσυ εκ πειρας do the math.

      Διαγραφή
    9. http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/nyxta/mhn-pareis-to-koritsi-soy-ston-skaravaio.2263874.html

      Διαγραφή
  31. Αν είναι να χειραγωγείται απο αυτά που λέμε μία μετοχή καλά κρασιά. Όσο για την bisley να δούμε αν θα αναφέρουν στην οικονομική έκθεςη πως πάει η συνεργασία γιατί στην ανακοίνωση μιλάγανε ότι θα χτυπήσουν διαγωνισμούς απο κοινού και ότι θα σχεδιάσουν νέα προϊόντα αλλά δεν βλέπω τίποτα να κινείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κυριε Τάκη εσεις με τι προοπτική πήρατε αυτα τα λιγα στο 0.20€?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω κυριε Δρομεα κοιταζω νουμερα και αξιολογω τα ρισκα ... τα νουμερα που βλεπω και με βαση τα σημερινα δεδομενα προεξοφλω οτι το 0.2 του Δρομεα, οπως και τα 0,5 της Μεντι , αλλα και τα 0.3 του Κορδελακια μου κανουν. Αναφερα τρεις μετοχες που εχω προσφατως αναφερθει.

      Τις προοπτικες αφηνω την αγορα να τις δει ... αν τις δει και οποτε τις δει. Αν αλλαξουν τα νουμερα τοτε θα αναπροσαρμοσω τις τιμες μου και την σταση ως προς τις μετοχες.

      Ειμαι σαφης ... το τι κανουν στο ταμπλο οι μετοχες αδιαφορω.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ. Αυτό το ΙΑΣΩ ακόμα να κλείσει το gap να πάρω και τα υπόλοιπα. Που θα πάει όμως...

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα. Και ο ΠΑΙΡ στα 0.3 ειναι καλούτσικος. Φαίνεται να πέφτει συμμάζεμα.

      thecoffeeroomboy

      Διαγραφή
  33. η μετοχη με τους ογκους που κανει και την αδιαφορια των επενδυτων την βλεπω να καταληγει σα την σατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ενώ στης άλλες μετοχές μικρής κεφαλο ποίησης γίνεται χαμός από όγκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μετοχη για τα μπαζα και φαίνεται εξάλλου που κανενας δεν ασχολείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχολείστε όμως εσείς που μπήκατε στον κόπο να μας γράψετε.

      Διαγραφή
    2. Υπερβολες ... για δειτε αλλη μια (που επισης εχω βαλει στο ματι) και πειτε μου μετα τι εστι μπαζο ... Νιους.

      Διαγραφή
    3. Αντε να σας γραψω και μια αλλη ... που η μετοχη ειναι για τα μπαζα ... αλλα ειναι καρατσαμπα και η εταιρια ειναι θωρηκτο.
      ΜΑΝΟΥΛΙ ... κωδικοποιημενα για να την πιασουν μονο οι παλαιοι.

      Διαγραφή
    4. Σ΄αυτήν όμως η γαλλική μητρική κάνει ότι την βολεύει αδιαφορώντας προκλητικά για τους μικρομετόχους...ισχύει η γνωστή ρήση του δάσκαλου "αν είναι να δώσεις τα λεφτά σου να στα παίζει άλλος καλύτερα πήγαινε στο καζίνο και παίξτα μαύρο-κόκκινο...εκεί τουλάχιστον το παιχνίδι το ελέγχεις εσύ"

      Διαγραφή
    5. Το αμοιβαιο το Γαλλικο δεν το λαμβανεται υποψην? Και δεν ειναι μονο του το αμοιβαιο ... υπαρχει και αλλος.Μικρομετοχοι δεν υπαρχουν.
      Προβλεψη .... θα ερθει το πληρωμα του χρονου και θα γινει της Ηellas Can (CROWN) το καγκελο.

      Διαγραφή
    6. Όμως χάσαμε και τον Ρομπέν των επενδυτών κ. Γιάννη Τζιβέλη που χρεοκόπησε...

      Για να χαμογελάσουμε το έγραψα και όχι για να σας κάνω τον πονηρό...καλός συνάδελφος αρκετά διαβασμένος είναι εγκλωβισμένος από το 2001 περιμένοντας κάποιον ακτιβιστή που θα στριμώξει τα γαλάκια στην εταιρεία που ανήκει σε κλάδο hot λόγω των σχεδίων διασύνδεσης Κυκλάδων και Κρήτης με την ηπειρωτική Ελλάδα. Πηγαίνει κάθε χρόνο στην ΓΣ αλλά είναι απελπιστικά μόνος και μικρομέτοχος.

      Νομίζω σ΄αυτή θα άξιζε προσεχώς μια παρουσίαση "με τα μάτια του Τάκη".

      Διαγραφή
    7. Ο Τζιβελης ανοιχτηκε με δανεια ... και την εφαγε απο τις μεγαλες εταιριες τυπου Ελακτωρα Φουρλη και οχι απο εταιριες τυπου crown και Αλκατελα.

      Διαγραφή
    8. Εγω παντως στα 0.7 με 0.8 θα κανω παρεα στο φιλο σας.

      Διαγραφή
  36. Δυστυχώς ειμαι ενας απο τους πολλούς οπως εσεις κυριε δρομεα που την πατησαν με την χειρότερη μετοχη στο χρηματιστήριο το δρομεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας απαντησα και ανωθεν. Για δειτε και μια αλλη ... ΣΑΤΟ. Θα μου πειτε οτι αυτη ειναι πτωχευμενη. ΟΚ.

      Σταματατε την κλαψα ...αν δεν σας αρεσουν οι μετοχες σας τοτε πουληστε τις. Ιt's too simple.
      Aν παλι πουλατε σε λαθος στιγμες και αγοραζετε σε επισης λαθος στιγμες τοτε αλλαξτε παιγνιο. Παιξτε Παμε Στοιχημα ... η μην παιζετε τιποτα. Βγειτε οξω και γλεντηστε τα λεφτακια σας ... κοινως φατε τα και διασκεδαστε τα.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Ανώνυμε προσωπικά δεν έχω πατήσει κάτι. Αγορασμένος πολύ χαμηλότερα είμαι. Και η πρόταση μου προς τον έτερο αδερφό ισχύει: Είμαι διατεθειμένος παρέα με δύο φίλους να του πάρουμε ότι έχει να πουλήσει. Όχι όμως εκεί που θέλει αυτός αλλά εκεί που θέλουμε εμείς.

      Διαγραφή
    3. Κύριε δρομέα για να θέλετε να αγοράσετε ποσοστό της εταιρίας σίγουρα θα γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα της εταιρίας και σίγουρα θα έχετε παραυρεθεί σε γενικές συνελεύσεις Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα.
      1)Τι ποσοστό μετοχών έχει ο έτερος αδελφός?
      2) Από όσο γνωρίζω ο γιός του προέδρου ασχολείται ενεργά με την εταιρία στο εργοστάσιο. Ο γίος του έτερου αδελφού είναι υπέυθυνος στο κατάστημα στην Αθήνα η κάνω λάθος?

      Διαγραφή
    4. Προς το παρόν κύριε theoducati έχω μερικές χιλιάδες μετοχές αγορασμένες στα 15 λεπτά. Εκεί είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε ότι θέλει να πουλήσει ο αδερφός. Εκεί που λέει όμως ο κύριος Τάκης αποκλείεται. Απλά πράγματα: Έχω μελετήσει την εταιρία (όπως και άλλες που έχω ήδη θέση) και θεωρώ ότι σε αυτές τις τιμές και σε βάθος χρόνου θα υπάρξουν υπεραποδόσεις. To ποσοστό του αδερφού είναι κοντά στο 26%. Επομένως αν θέλει ο κύριος να πάρει 1,3 εκατομμύρια είμαστε οκ. Αν θέλει όμως τα 2πλά και 3διπλα ας περιμένει όοοοοοοοοοταν πάει η μετοχή 0.40 και 0.60 να τα πουλήσει ταμπλό.

      Διαγραφή
    5. Δηλαδή ο πρόεδρος έχει λίγο πάνω από το 50%? Σαν πολύ δεν είναι το 26% που λέτε. Νόμιζα ότι είχε πουλήσει ποσοστό στον αδερφό του?Έτσι μου είχε μεταφέρει ο πληροφοριοδότης μου.

      Διαγραφή
  37. Μιά πολύ καλή μέρα για να πουλήσετε τα χαρτιά σας όσοι δεν πιστεύετε στην εταιρία. Να τα κάνετε τράπεζες. Σίγουρη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΩΡΕ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ-Ιστορικό «ρεκόρ»: Το αμερικανικό χρέος ξεπέρασε τα 20 τρισ. δολάρια! – «Ωρολογιακή βόμβα» από Μ.Ομπάμα σε Ν.Τραμπ https://patratora.gr/archives/211677

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ποτε παψει το δολαριο να ειναι το παγκοσμιο αποθεματικο νομισμα τοτε ισως ... μεχρι τοτε Αμερικανικο χρεος = 0

      Ομως κυριε Λουκα εδω ειπαμε θα γραφουμε μονο γισ Δρομεα ... εχετε τοσα θεματα για να γραψετε .. τι δεν καταλαβαινετε?3

      Διαγραφή
  39. Από την αναπαυτική μου καρέκλα δρομέα που τραμπαλίζει μπρος πίσω βλέπω στο ταμπλό τα ωραία παιχνιδάκια που κάνουν στην μετοχή και γελάω. Έχει πλάκα το πως μαζεύουν το χαρτάκι οι επιτήδιοι. Θα πέσει πολύ κλαάμα τους επόμενους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. το σουβλακι πιο ακριβο ειναι απο τον τζιρο που εκανε σημερα.ετσι στηριζουνε τη μετοχη?γελοιοι ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Φιλε ανωνυμε σε παρακαλω μην κάνεις ακομψους χαρακτηρισμους. Προσβαλεις ολους τους φιλους που διαβαζουν το forum καθως κ τον ιδιοκτητη του. Το οτι σε πολλους απο εμας δεν αρεσει η μετοχη Δρομεας αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μιλαμε ακομψα σε αυτους που την εχουν. Δικα τους ειναι τα χρηματα και οτι θελουν κανουν. Που το ξερεις...μπορει κ να τους βγει στο τελος...Η αγορα θα την παει οπου θελει και αξιζει...
    φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε music charts είναι φως φανάρι ότι κατέχει μετοχές.Και πιθανόν αγορασμένες πιο ψηλά.Αφηστε τον κόσμο να γράψει την απελπισία του.Εμενα μου δείχνει πολλά.

      Διαγραφή
  42. Κύριε δρομεα μεγαλα όνειρα εχετε για τη μετοχη. Το θεμα ειναι προς τα κατω η προς τα πανω; θα φατε τα μουτρα σας με μετοχες που κανουν τετοιους τζιρους. Δε τη βλεπω να βγαζει τη χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουλήστε κύριε να ησυχάσετε.Αφηστε με εμένα.

      Διαγραφή
    2. Κυριε Δρομεα σας παρακαλω μην απαντατε. Αφηστε τον καθενα να γραφει οτι θελει.Ο φανατισμος και η ελλειψη καθαρου μυαλου ειναι κακος συμβουλος στις χρημαραγορες ... οποτε εαν εχετε δικιο θα γελασετε τελευταιος. Αυτο και μονο αυτο αρκει. Προς το παρον κοιταμε μονο νουμερα ... και οχο ταμπλο. Το ταμπλο το κοιτουν μονο οι φανατικοι.

      Διαγραφή
    3. Εαν εχω δικιο εγω το εξαμηνο θα το καψουν ... οποτε ας ειστε ετοιμος να δοαβασετε και πιο προκλητικα αχολια.

      Διαγραφή
    4. ... και πιο προκλητικές τιμές!! Δηλαδή 18 και βγάλε!!

      Διαγραφή
    5. Υπάρχει (τεκμηριωμένη) άποψη για το ποια ομάδα εκ των Α. Ποροϊα, Ανω Μητρούση, Χριστός ή Σκοτούσα θα πρωτεύσει στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της 1ης κατηγορίας Σερρών?

      Σε μια περίοδο πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος στην Αν. Μεσόγειο με φυσικό αέριο-σωλήνες (cenergy), με διασύνδεση ηπειρωτικής ελλάδας-κυκλάδων-κρήτης και στο βάθος βόρεια αφρική (καλώδια, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΗ), παγκόσμια στροφή προς τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας (ΤΕΝΕΡΓ, ΑΝΕΜΟΣ) κλπ κλπ εμείς ασχολούμαστε με τις καρέκλες στο γραφείο του Ζαν Κλοντ?

      Να με συμπαθάτε αλλά...φτώχεια συνάδελφοι. Τριγύρω χρήμα κι εμείς θα στοιχηματίζουμε για το λήγοντα του Λαϊκού?

      Διαγραφή
    6. Δηλαδη κυριε hippy αν τα νουμερα δειξουν Δρομεα ή Νηρεα ή το οτιδηποτε αλλο εσεις θα στοιχηματιζετε στην Μπσγερν και τη Ρεαλ και οχι στη Σκοτουσα της Α Σερρων που θα δειχνουν τα νουμετα ?

      Ειστε λαθος ... ακολουθουμε μονο τα νουμερα ... το χρημα κοιτα μονο νουμερα.

      Διαγραφή
    7. Κατ΄αρχήν τα ευρώ μας δεν είναι άπειρα οπότε όσα κλειδώνω σε λάθος επιλογή τα στερώ από κάποια καλύτερη.

      Όμως μάλλον εσείς διαβάσατε λάθος αυτό που έγραψα κ. Τάκη. Τα νούμερα και οι προοπτικές ΤΟΥΤΗ την περίοδο δείχνουν υποδομές κ ενέργεια...και το τελευταίο δίμηνο εδώ με άνευ ουσίας σχόλια το 70% αφορούν το χαρτί της ανθυποπεριφέρειας (όχι για δουλειές, όχι για προοπτικές αλλά κουτουρού για τιμές τιμές-γκουρουδιές)

      Συμφωνώ απολύτως ότι "το χρημα κοιτα μονο νουμερα". Αυτοί που έχουν όμως το χρήμα-οι ξένοι- δεν ασχολούνται με σπόρια. Όποιος έχει ανοιχτά μάτια και μυαλό εύκολα το βλέπει στο ταμπλό. Χρήμα στους μικροεπενδυτές ΔΕΝ υπάρχει. Η όποια άνοδος στην άκρα περιφέρεια είναι κατά τη γνώμη μου είναι ευκαιρία απεγκλωβισμού κι επένδυσης σε μετοχές των παραπάνω hot κλάδων ή κλάδων με προοπτικές (πχ πλαστικά-ΦΛΕΞΟ, ΚΑΡΤΖ), τουρισμό (ΑΡΑΙΓ) ή μετοχές όπου οι managers αγαπούν την εταιρεία (πχ ΠΕΤΡΟ, ΤΕΝΕΡΓ).

      Εάν κάποτε (σε 10 χρόνια και βάλε) αποκατασταθεί η αγοραστική δύναμη του Έλληνα ώστε ν΄αγοράσει καρέκλα και γραφείο καλής ποιότητος και αυξημένης τιμής στο παιδί του αντί για τα ασιατικά του ΠΛΑΙΣΙΟ να είστε σίγουρος ότι θα σπεύσει να καλύψει την ευκαιρία το ΙΚΕΑ. Αλλά ακόμα κι αν πάρει ένα κομματάκι ο Δρομέας η ιστορία λέει πως θα σπεύσει ο αχόρταγος ιδιοκτήτης να το καπαρώσει αυξάνοντας τις αποδοχές του κι αφήνοντας τους μικροεπενδυτές με τ΄απαυτό στο χέρι (το χαρτί εννοώ, δεν πιστεύω να πήγε αλλού το μυαλό σας).

      Για το συγκεκριμένο λοιπόν χαρτί σαν επενδυτική επιλογή διαφωνώ, συναδελφικά όμως εύχομαι καλή τύχη σ΄αυτούς που το προτίμησαν. Αντίθετα για το γαλλικό που συζητούσαμε τις προάλλες και για τους λόγους που ανέφερα στην αρχή νομίζω θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Επειδή είναι όμως καραμαζεμένο ( => ελάχιστη εμπορευσιμότητα) καλύτερα ν΄αργήσει κανένα 6μηνο ώστε να προλάβει κάποιος να μαζέψει 4-5 χιλιάδες.

      Διαγραφή
    8. Δηλαδη στα 0.6 αν σας ελεγα να παρετε ΠΑΠαΚι και στο 1.1 Space δεν θα παιρνατε ... αν καταλαβα καλα ... λογω εμπορευσιμοτητας και μη προοπτικης ... επειδη δεν ειναι ενεργειακα χαρτια.

      Διαγραφή
    9. Και συνεπως ουτε Παπουτσανη θα παιρνατε ... λογω μη εντιμου βιου κατα το παρελθον.

      Διαγραφή
    10. Κύριε hippy ως προς την απορία για τα σχόλια και τον αριθμό τους σε χαμηλού ενδιαφέροντος επενδύσεις.Άν κάνετε μια επανάληψη των thrends και των σχολίων από τον Μάιο του 2014 έως τον οκτώβριο του 2014 τι παρατηρείται.Ειδικά στα thrends.

      Διαγραφή
    11. Ποντάρουμε στης προοπτικές της εταιρίας κύριε hippy. Και σας ομολογώ ότι έχω μετοχές cener , ΔΕΗ. Ο κύριος Τάκης ποντάρει στο φτηνό έπιπλο, ο κύριος δρομέας στην συνεργασία με bisley , εγώ ποντάρω στο ξενοδοχειακό έπιπλο. Σε όποιον κάτσει κερδισμένοι θα είμαστε όσοι έχουμε χαρτιά. Από προοπτικές άλλο τίποτα. Να θυμίσω ότι πιό παλιά διαπραγματευόταν το χαρτί στα τρία ευρώ και έδινε καλά μερίσματα και επιστροφές κεφαλαίου.

      Διαγραφή
    12. Μην με ερμηνευετε .... εγω δεν πονταρω σε τιποτα ... τουλαχιστον ακομη. Εγω κοιτω νουμερα και μονο νουμερα και τα 0.2 μου κανουν.

      Διαγραφή
    13. κ. Τάκη μου "κάνε με μάντη να σε κάνω πλούσιο"...θα ήθελα να ήμουν αγορασμένος σε ΠΑΠαΚι και Space αν και θα προτιμούσα να είχα μαντέψει την κούρσα στο ζόμπι ΑΤΤ ή την ΧΑΚΟΡ χα χα χα. Η παρατήρηση μου όμως δεν αφορά γενικά τα μικρά. Έχω θεση σε μικρές εταιρείες ενδιαφερόντων κλάδων (κατά τη γνώμη μου φυσικά) όπως ΑΣΚΟ, ΙΚΤΙΝ, ΠΠΑΚ και 2-3 ακόμα. Αφορά την μονοπώληση του ενδιαφέροντος και τις δυο πίστες που παραχωρήθηκαν στο συγκεκριμένο μικρής αξίας, ιδιοτελούς διοίκησης και περιορισμένων προοπτικών.

      Και δεν μιλάμε ας πούμε για την "ευκαιρία" ΑΔΜΗΕ με 450 εκ. κεφαλαιοποίηση που οι Κινέζοι τον αξιολόγησαν για 1300 εκ. Μονοπώλιο με άριστα χρηματοοικονομικά και προοπτικές, συνολικό μέρισμα 3% για την φετινή χρήση και πιθανότατα 5% από τις επόμενες σύμφωνα με την παρουσίαση σε μεγάλη ιδιωτική ΑΧΕ.

      Διαγραφή
    14. Κύριε hippy η κανονική κεφαλαιοποίηση ΑΔΜΗΕ είναι 928 εκ,468εκ είναι της εισηγμένης.

      Διαγραφή
    15. Δεν βλεπω καμια ευκαιρια σε ΑΔΜΗΕ ... οι Κινεζοι την αγορασαν οσο ειναι τα ιδια κεφαλαια της. Ουτε περιμενω να κανει κατι φανταχτερο στο ταμπλο.

      Διαγραφή
    16. κ. ανώνυμε έχετε δίκιο, mea culpa.

      Μια ωραία συζήτηση ανάμεσα στον κ. Στέφανο Κοτζαμάνη και τον α΄αντιπρόεδρο του ΣΕΔ κ. Ντακουνάκη

      http://neoforum.gr/viewtopic.php?f=6&t=11796&sid=c9461c7e6d17eb4aca8d70f53c8e1421

      Διαγραφή
    17. Όποιος έχει υπομονή και γουστάρει αμυντικές επιλογές ο ΑΔΜΗΕ δεν είναι κακός.

      Σε 4-5 χρόνια ΟΤΑΝ ολοκληρωθει η διασυνδεση με την Κρήτη τότε υπολογίζω κέρδη σαν εταιρία 90-110 εκ. οπότε με ένα P/E 17-20 η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών θα παίζει 4-5 ευρώ. Στο μεταξύ ο μέτοχος θα λαμβάνει και ένα 3-5% μέρισμα ετησίως στα τρέχοντα επίπεδα.

      @κ. Hippy τι θυμήθηκα τώρα με τον κ. α΄αντιπρόεδρο του ΣΕΔ.
      Σας διάβαζα που κοντραριζόσασταν 1 χρόνο πριν.
      Του γράφατε την λογική σας για ΔΕΗ και Θυμάμαι ήταν σίγουρος ότι η ΔΕΗ θα έκανε ΑΜΚ εντός του 17 και ότι του θύμιζε έλεγε η ΔΕΗ ζομποτράπεζες...
      Η συνέχεια γνωστή.

      Με εκτίμηση,
      thecoffeeroomboy

      Διαγραφή
  43. Σωστός ο κύριος Τάκης. Και πιστεύω ότι θα πέσει μέσα στης προβλέψεις του για εξάμηνο και ετήσια αποτελέσματα. Όλα παίζονται στο δεύτερο εξάμηνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δεν υπάρχει περίπτωση ο δρομεας να βγαλει καλύτερα αποτελέσματα απο πέρσι. Θα πιασει πάτο και αυτο φαίνεται απο τις ελάχιστες πωλήσεις προϊόντων που κανει και απο τους τζίρους στο χρηματιστήριο καθημερινά που μετα βιας ξεπερνούν τα 1000 ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε πληροφορίες ότι οι πωλήσεις δεν πάνε καλά. Εγώ το αντίθετο μαθαίνω. Οι πωλήσεις πάνε πρίμα και οι παραγγελίες περιμένουν στη σειρά.

      Διαγραφή
    2. Κυριε ανωνυμε ... αν αυτα που γραφετε τα πιστευει και η αγορα τοτρ ειναι ευχαριστη η πληροφορηση που μας δινετε καθως εχουν προεξοφληθει. Τελικα ολοι εσεις οι ΚΑΤΑδρομεις μας κανετε να βλεπω ολο και πιο θετικα το χαρτι ... αν ελειπαν και οι Δρομεις τοτε θα ημουν σιγουρος οτι μπροστα μου εχω εναν Κυριακιδη στο 0.2 εναν Ικτινο στα 0.4 μια ΕΥΠΙΚ στα 0.3 .... ομως ακομη με σταματανε οι Δρομεις.

      Για συνεχιστε ....

      Διαγραφή
    3. σωστααα η μηπως λαθος? ο κυρμ του 0,2 ειναι η ιδια εταιρεια με το 2016/2017 με 70τζιρο και 30κερδη. ο ικτιν του 0,4 ειχε 45+πωλησεις και ξερω γω ποσα κερδη θα κατεβασει?.. η η Ευπικ ειναι το ιδιο μαγαζι.. το stock picking τοπιασες απτα κερατα τοτε! but every day not the same

      Διαγραφή
  45. Κύριε Lorac στα χρηματιστήρια όλα γίνονται.Γιαυτο και εγώ αναμένω ΔΕΗ πολύ χαμηλότερα και σε τιμές που έχω γράψει.Οσο για τον ΔΡΟΜΕΑ ας γράψει χαμηλότερα από 0.18€ που μας γράφετε.Μονο να το κάνει με όγκους ώστε να μπορέσω και εγώ ο άμοιρος να συμπληρώσω κομμάτια στα αγορασμένα μου από το 0.15€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας κύριε Δρομέα εχω την εντύπωση ότι Φεβρουάριο είχα δει ότι το χαρτί αγοραζόταν γιατί το παρακολουθούσα εκεί στο 0,13 περίπου , έχετε σκεφτεί ότι μόλις σας πήραν γραμμή το ανέβασαν γιατί δεν θελαν να χάνουν χαρτιά για να την κρατήσουν χαμηλά?

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα σας. Δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο καθώς την είχαν στον βυθό 2 χρόνια.

      Διαγραφή
  46. Το επίπεδο των 1,55 € για τη μετοχή του ΕΛΛΑΚΤΩΡ-Εάν η εν λόγω μετοχή υποχωρήσει αρκετά χαμηλότερα των 1,5 €, τότε οι ενδείξεις για ταλαιπωρία της αγοράς θα ενισχυθούν. = 1,15 ΕΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπέρα αν και κάναμε "μπιπ" την ενότητα του κύριου Δρομέα άρα σύντομα θα σηκώσετε την ver 3 κύριε Τάκη θα ήθελα ένα σχόλιο από τον κύριο Τάκη για την βραχυπρόθεσμη πορεία της αγοράς την διόρθωση που βρίσκετε σε εξέλιξη και τι υπολογίζει να γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου αλλά και τι βάθος θα έχει η παρούσα διόρθωση.


    σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. κάποιος πανικόβλητος δρομέας κάνει Ηρωική έξοδο χα χα χα http://prntscr.com/gnw0ao το ανεβάζω μόνο για αρχείο και όχι για θέμα γκρίνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κάποιος άλλος έστησε για αγορά 30.000 τεμάχια (πολλά βάση όγκων τελευταίου μήνα) λίγο κάτω από 0.20€

      Διαγραφή
    2. άντε να βγουν τα αποτελέσματα σε πρώτη φάση και σε δεύτερη εάν είναι όπως τα περιμένετε εσείς κύριε Δρομέα να ανοίξει βηματισμό και να κεντρίσει το ενδιαφέρον και όπως είχατε πει οι μικροί με ένα 20% πάνω θα έχουν φύγει να σταματήσουν τα περίεργα σχόλια , εάν έχει δίκιο βέβαια ο κύριος Τάκης ίσως να σας δοθεί η ευκαιρία για ψώνια σε τιμές ποιο βολικές για εσάς ίσως να εμπλουτίσω και εγώ με λίγα ακόμα για να κατεβάσω τον ΜΟ που είναι ποιο ψηλά από εσάς και κάπου εδώ γύρω , τέλος πάντων να σας ρωτήσω εάν υπάρχει η δυνατότητα να δείτε στο μετοχολόγιο και μικρούς κωδικούς sat γιατί αναφέρατε ότι μπορεί να υπάρχουν 5 κωδικοί sat με πάνω από 50000 μετοχές.

      Διαγραφή
    3. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ.ΟΛΑ φαίνονται.

      Διαγραφή
  49. Πολλοι απο εσας που ειστε αγορασμενοι στο δρομεα περιμενετε καλα αποτελέσματα αλλα θα απογοητευθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ανώνυμε αντί να προφητευετε τα μελλούμενα κοιτώντας στην γυάλα σας, δεν μας κάνετε και μια ανάλυση αυτού που γράφετε ώστε να μην σπαταλάτε τσάμπα χώρο?

      Ανάλυση αλλιώς σωπάστε.

      Διαγραφή
  50. Περιμένω την οικονομική έκθεση για να δούμε αν υπάρχει καμιά πληροφορία για το μέλλον της εταιρίας αφού είναι ο μόνος τρόπος για έναν μικρομέτοχο να μάθει πληροφορίες. Τα αποτελέσματα πιστεύω ότι θα είναι ελαφρώς βελτιωμένα που δεν βλέπω να παίζουν κάποιο ρόλο στην πορεία της μετοχής. Γιατί μέχρι το 2015 δημοσιέυε κάθε τρίμηνο αποτελέσματα ενώ από πέρυσι κάθε εξάμηνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλαξε ο νόμος. Ισχύει για όλες. Δημοσιεύουν πλέον μόνο 6μηνα και 12μηνο.

      Διαγραφή
  51. Καλημέρα σας. Νέα σύμβαση προμήθειας για τον Γερμανικό στρατό ύψους 2.600.000€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διάβασα κύριε Δρομέα και εγώ και ήμουν έτοιμος να το ανεβάσω τσουκου τσουκου βγάζει τα λειτουργικά του έξοδα άσε που έχει πάρει μονοπώλιο το Γερμανικό στρατό άντε να δούμε και τα αποτελέσματα 29 δεν είναι ?
      "Δελτίο Τύπου

      «Ο Γερμανικός Στρατός επιμένει ΕΛΛΗΝΙΚΑ :

      νέα σύμβαση ανάθεσης ύψους 26 εκ. ευρώστη ΔΡΟΜΕΑΣ»


      Η εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ ανακοινώνει την κατακύρωση υπέρ της νέου διεθνούς διαγωνισμού που αφορά στην προμήθεια επίπλων γραφείου από τη Διεύθυνση Προμηθειών του Γερμανικού Στρατού συνολικής αξίας 2.600.000 €.

      Πρόκειται για ειδικά έπιπλα που ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές της Ε.Ε. τα οποία παράγονται εξολοκλήρου από την εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ στις εγκαταστάσειςτης στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών.

      Η αξιολόγηση έγινε με βάση την εργονομικήκαι λειτουργικήαρτιότητα την αντοχή την αισθητικήτων ειδών λαμβάνονταςπαράλληλα υπόψη διεθνείςπιστοποιήσειςτων πρώτων υλών των διαδικασιών παραγωγής και των τελικών προϊόντων."

      Διαγραφή
  52. Δεν μου αρέσει το timing που δημοσιεύσε την ανακοίνωση, δηλαδή, λίγο πριν ανακοινώσει αποτελέσματα. Μήπως θέλει να γλυκάνει τους επενδυτές λόγω κακού εξαμήνου? Ελπίζω να διαπστευτούν οι ανησυχίες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαββατοκύριακο θα ανακοινώσει.

      Διαγραφή
    2. Όσο για τα υπόλοιπα που γράφετε νομίζω πιο πολύ ασχολούμαστε εμείς με την μετοχή παρά οι ίδιοι. Και επαναλαμβάνω μαρίδα με 20 και 30 χιλιάδες τεμάχια έκαστος δεν απασχολεί για κανένα λόγο. Όταν έρθει η ώρα θα τους τα πάρουν στο πρώτο +20%.

      Διαγραφή
  53. Καλημέρα. Ευχαριστο πολυ αυτο το νεο. Αντε να δούμε και τα αποτελέσματα τη Παρασκευή που σιγουρα ανεβασμενα θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλημέρα κύριοι. Η μετοχή βαδίζει ολοταχώς για χαμηλή κυκλοφοριακή ταχύτητα (+=10%) οπότε μην περιμένετε σπουδαία πράγματα το επόμενο τρίμηνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. τι εννοειτε κυριε δρομεα?μηπως παει για φουντο η εταιρεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο ποιο απλά να το πει ο άνθρωπος , λόγω λίγων πράξεων το χαρτί θα μεταβεί στην χαμηλή κυκλοφορία με δυνατότητα ημερήσιας διακύμανσης συν πλην 10% ούτε κρύο ούτε ζέστη

      Διαγραφή
  56. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΣΑ ΤΗ FRIGOGLASS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα εάν φοβάσαι πουλά στο -20% αύριο θα τις μαζέψουν , τι σχέση έχει ο Δρομέας με την Φριγο ,δεν είναι χαρτί που κάνει όγκους κάθε μέρα ειδικά όταν είναι σε πάτους σου βγάζει την ψυχή με τα συν πλην 10% με γελοίους όγκους, πέρα από αυτά περιμένουμε αποτελέσματα αυτές τις μέρες να δούμε τι παίζει με την εταιρεία, οπότε υπομονή ή πούλα και γεια χαρά δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας μην γκρινιάζεις μόνο.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Geopard μην ασχολείστε με τρολ.

      Διαγραφή
  57. Καλημέρα. Πιστεύω οτι αν ηξεραν οτι τα αποτελέσματα θα ηταν θετικα η μετοχη τουλάχιστον θα εκανε πραξη. Αρα κατι παιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δε μπορω να καταλάβω τη συμπεριφορά της μετοχης ενω παιρνουν εργα εκατομμυρίων ευρω να μη κανει ουτε μια πραξξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Όπως ακριβώς τα είπε ο κύριος Τάκης. Άσχημα αποτελέσματα το 1ο εξάμηνο ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ όμως ότι το 2ο θα είναι σαφώς καλύτερα λόγω της έναρξης των παραγγελιών της BISLEY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Που ανακοινώθηκε κύριε Δρομέα μόνο στον μικρομέτοχο που είναι αναξιόπιστος είδα παραπομπή για τα αποτελέσματα, τελικά θα σας δώσει ευκαιρία για αγορές ώστε να αγοράσετε τα κομμάτια που σας λείπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Στη σελίδα της εταιρίας τα αποτελέσματα. Ο κύριος Τάκης δικαιώνεται. Αρχίζει το μάζεμα της μετοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είδα να ιδρώνει το αυτί των πωλητών πάντως. Τρίχες. Μακάρι αλλά το βλέπω δύσκολο να κάνει όγκους κάτω από τα 20 λεπτά.

      Προς το παρών έχω επικεντρωθεί στο να παρακολουθώ στενά την ΔΕΗ την οποία περιμένω για αγορές στα νούμερα που έχω αναφέρει.

      Διαγραφή
  62. Τα βρήκα τελικά τα αποτελέσματα, πόσο δίκιο έχει τελικά ο Κύριος Τάκης δεν έχουν μέσα τίποτα από τις μεγάλες δουλειές ούτε καν από αυτήν που ανακοίνωσαν για τον Γερμανικό στρατό πρόσφατα θα τιμολογηθούν στο τέλος του χρόνου, επίσης βλεπω πτώση στην Ελλάδα και Βαλκάνια μάλλον επικεντρώνετε στις μεγάλες δουλειές απομένει να δούμε περιθώριο κέρδους στο επόμενο εξάμηνο,σας ευχαριστούμε κύριε Τάκη και κύριε Δρομέα για την οπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Βλέπετε τελικά το πολύ λιβανιστήρι για μία μετοχή,μόνο καλό δεν κάνει.Αγόρασε την εφόσον την θεωρείς καλή σεντούκιασε την και μέχρι εκεί
    Οπως λεει και ο κ Τάκης αν μιά μετοχή λιβανίζεται πολύ στα φόρα ,capital κτλ είναι ανασταλτικός παράγοντας για αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου ανασταλτικός. Η ΧΑΚΟΡ λιβάνιζοταν όταν επίσης στα forum από τα 30 λεπτάκια και έχει 4 πλασιασει σχεδόν.

      Διαγραφή
  64. Απαντήσεις
    1. Αν είχα πουλήσει θα το καταλαβαίνατε. Από τον όγκο. Όχι δεν πούλησα. Αναμένω μήπως δοθεί η ευκαιρία και θελήσει να βγει κανένας μαριδαιος χαμηλότερα αν και δεν το βλέπω όπως έχω γράψει.

      Διαγραφή
    2. δλδ αν καποιος εχει ριξει 15χιλ. δεν ειναι μαριδαιος? αλλα τι? θεσμικος?

      Διαγραφή
  65. Καλησπέρα Θερμή παράκληση προς τον κύριο Τάκη (που έχει χαθεί τις τελευταίες μέρες) να ανοίξει την ver 3 του Δρομέα τις ευχαριστίες μου Προς τον οικοδεσπότη και προς τον Δρομέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλησπέρα. Πιστεύω στα επομενα αποτελέσματα να παει καλύτερα. Κραταω και δε προκειται να τα δωσω αυτα που εχω γιατι η μετοχη αξιζει πολυ πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂