Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ο Αλέξιος θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις του και τον αέρα τον κοπανιστό, οπότε και η Ελληνική χρηματαγορά θα συνεχίσει να είναι δημιουργικά ασαφής . GAME OVER!!!

Μας είπαν ότι το νόμισμα δεν είναι φετίχ. Κατόπιν μας είπαν ότι θα σχίσουν τα μνημόνια με ένα νόμο και θα είναι και μέρα μεσημέρι. Κατόπιν τους είπαν (στους ξένους επενδυτές) να φύγουν απο Ελλάδα και ότι θα χάσουν τα λεφτά τους. Τους απείλησαν ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ουδεμία συμφωνία των ΣαμαροΒενιζέλων θα ισχύει.
Πριν τις εκλογές έλεγαν στον κόσμο να μην πληρώνει τις υποχρεώσεις του. Θα θυμάστε την Βαλαβάνη να είναι αρχηγός του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Κατόπιν ζητούσαν απο τον κόσμο να πληρώνει ΕΝΦΙΑ, φόρους και διόδια.

Ο χαζολαός βέβαια της μάσας, της ανεμελιάς και των θεωριών συνωμοσιών τους πίστευε (ένα μεγάλο μέρος του χαζολαού) ή έλεγε ότι δεν πρόκειται να κάνουν αυτά που λένε (έτσι πίστευε ο υπόλοιπος χαζολαός) αλλά εμείς τους ψηφίζουμε για να φύγουν οι ΣαμαροΒενιζέλοι και ο Γιώργης ο πιστολάς.


Βέβαια οι Τάκαροι δεν ξεγελάστηκαν και προειδοποιούσαν, αποκαλώντας κοροϊδευτικά τον Αλέξιο, εκπορθητή του μνημονίου, ότι με Αλέξιο στην κυβέρνηση έρχονται τα χειρότερα.
Δηλαδή εσείς τώρα τι περιμένετε να γίνει???? Να έρθουν οι επενδύσεις στην Ελλάδα, να αρχίζει να αυξάνει το ΑΕΠ της χώρας ή μήπως να καλπάζει το Ελληνικό χρηματιστήριο??

Ειδικά σε ότι αφορά την Ελληνική χρηματαγορά, απορώ που ακόμη κάθεστε και ασχολείστε. 
ΤΕΛΟΣ. It's GAME OVER.
Περιμένατε όλοι να δείτε Αρμαγεδώνα και να εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές τιμές??? Έ, θα δείτε το χειρότερο. Πλήρης απαξίωση των πάντων και τιμές να μην κουνιούνται για χρόνια. Τουλάχιστον για 2 έτη θα είμαστε σε βαλτωμένα νερά - όπου γύρω, γύρω θα καθόμαστε όλοι και στη μέση θα βάζουμε τον Αλέξιο τον εκπορθητή το μνημονίου και θα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θέλει να πράξει ο ποιητής.

Άβουλος πρωθυπουργός, τα πάντα τα αφήνει στάσιμα, ελπίζοντας ότι με το πέρασμα του χρόνου θα κερδίζει απο τη λήθη του χαζολαού και θα κυβερνά, τάχα μου, όλο και περισσότερο διάστημα. 
Εσείς βλέπετε να μπορεί ο πρωθυπουργός να λύσει θεματάκια της πλάκας, όπως Κωνσταντινοπουλίνες και Αριστερές πλατφόρμες και τώρα περιμένετε να επιλύσει το γόρδιο δεσμό του Ελληνικού θέματος??
Σιγά μην βάλει, ο Αλέξιος ο εκπορθητής του μνημονίου το μαχαίρι στο κόκκαλο της Ελλάδας . Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι χώρα της αναξιοκρατίας, της κουτοπονηριάς, ενώ θα παραμείνει κράτος της διαφθοράς. Η Ελλάδα όπου όλοι θέλουν μεταρρυθμίσεις αλλά μην τολμήσετε να ακουμπήσετε τη δικιά μας τη φατρία - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.
Και ενώ θα συμβαίνουν όλα αυτά ο Αλέξιος ο εκπορθητής το μνημονίου θα συνεχίσει να κάνει το μόνο που κάνει καλά τόσα χρόνια. Δηλαδή θα συνεχίσει να διαβουλεύεται. Απο διαβούλευση σχίζουμε - απο αποφάσεις πάσχουμε. Αποφάσεις θα παίρνουμε μόνο όταν φτάνουμε στο μη περαιτέρω - όπως έγινε δηλαδή και με το 3ο μνημόνιο και κατόπιν θα λέμε ότι εκβιαστήκαμε.

Ελληνική χρηματαγορά = δεν περιμένω τίποτα το ιδιαίτερο να γίνεται την επόμενη διετία
Ελλάδα = τίποτα το ιδιαίτερο. Σιγά μην έρθουν κουτόφραγκοι ξένοι να επενδύσουν στην Ελλάδα των φόρων και στην Ελλάδα που ουδείς ξέρει τι του ξημερώνει αύριο.

Σε όποιον αρέσει. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να πάει να ψηφίζει Λαπαβιτσέους και Λαφαζανέους όπου με ολίγη γαρνιτούρα απο Ζωή και Γιάνη (αυτού με το ένα Νι) να περιμένει καλύτερες ημέρες και παύση της λιτότητας. Οπότε ο καθείς να φυλάει τον ποπούλη του και όπως έστρωσε θα κοιμηθεί.

Ανάκαμψη να περιμένετε μόνο όταν ο χαζολαός εκλιπαρεί ΣαμαροΒενιζέλους να έρθουν να τον σώσουν και όταν ζητήσει απο το Γιώργη τον πιστολά βοήθεια.
Όπως έχει πει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα - ήρθε η ώρα ο Νεοέλλην να γευτεί τους κόπους του!!!! Toν αέρα τον κοπανιστό δηλαδή.

200 σχόλια:

  1. Καλημέρα παμε στις κάλπες 27 Σεπτ, για να μην εχουμε game over ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλέξιος ενδιαφέρεται μόνο για την καρέκλα του. Για τον Πανούλη τον ψεκασμένο στρατάρχη δεν το συζητώ. Είναι κολλημένος πάνω στην καρέκλα του και δεν τον κουνάει κανείς.

      Αλήθεια κύριε vankouls τι το καινούργιο θα μας προσδώσουν οι εκλογές εντός του 2015??
      Πρόκειται για μια ακόμη πολιτική απάτη - όπως τέτοιο ήταν το δημοψήφισμα και περί δήθεν ισχυρής λαικής εντολής όπου με αυτή θα κάναμε ντα ντα τους ΕυρωΠΕΟΥΣ, Όπως απάτη ήταν και οι εκλογές του Ιανουαρίου 2015.
      Η παραμύθα καλά κρατεί και όλα γίνοναι για την καρέκλα.

      Άρα αισιοδοξία καμιά - εκτός αν περιμένετε ότι ο χαζολαός εντός του 2015 θα ψηφίζει ΣαμαροΒενιζέλους σαν τρελός. Που δεν το βλέπω.

      οι εκλογές του 2015 θα δημιουργήσουν νέα μεγαλύτερα απο τα προηγούμενα αδιέξοδα.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα σε όλους,

      κ. Τάκη, αλήθεια, δεν υπάρχει λέτε ούτε μια περίπτωση να επανέρθει η ΝΔ εκλογικά κάπως δυνατότερη μετά από όλα όσα έχουν γίνει; Μετά από την καταστροφή περιουσιών και αξιών που έχουμε υποστεί;
      Τον Μεϊμαράκη τον βλέπω λίγο πιο δυναμικό και πιο αξιόλογο από τους προηγούμενους.

      Μαριάνθη

      Διαγραφή
    3. Κυρία Μαριάνθη ο Βαγγέλας θα πρέπει να πείσει το χαζολαό να πάει να ψηφίσει, διότι βλέπω ο κόσμος να γουστάρει να απέχει καθότι απογοητευμένος.

      Να σας πω μόνο το εξής. Αν είναι να συντριβεί ο Αλέξιος ο εκπορδιτής του μνημονίου τότε ΝΑΙ να κερδίσει ο Βαγγέλας, αλλά αν είναι να έρθει δεύτερος.ο Αλέξιος με μικρή διαφορά απο τον πρώτο και να το παίζει πάλι τσάμπα μάγκας, με τις αγγουράρες που μας φόρτωσε, τότε να με συγχωρείτε αλλά καλύτερα να έρθει πρώτος ο Τσεκεβάρας της φακής που τα έσχισε όλα τα καλσόν του.
      Είναι δηλαδή ηθικό και δίκαιο να έχει διαλύσει τη χώρα ο εκπορδιτής του μνημονίου και μετά να κάτσει στην απέξω να το παίζει επαναστάτης της φακής???

      Διαγραφή
    4. Άρα τι θέλω.
      Ή πρώτο κόμμα ο Αλεξιος με την ΝΔ με υψηλότερο ποσοστό απο τον Ιανουάριο ή ο εκπορδιτής να συντριβεί και να πάρει ποσοστό κάτω του 12%. Οτιδήποτε άλλο - θα δείξει ότι ο χαζολαός συνεχίζει να πεοπαίζει.

      Διαγραφή
    5. Κύριε Τάκη και λοιποί συμφορουμίτες καλησπέρα. Είχατε γράψει στο προηγούμενο thread ότι αν καταφέρει και εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις ο ....φίλος σας ο Αλέξιος ο εκπορθητής, τότε σε τρία χρόνια η Ελλάδα θα είναι σε πολλή καλύτερη κατάσταση...Εξακολουθείτε να το πιστεύετε αυτό ή έχετε αναθεωρήσει λόγω εκλογών? Επίσης, ο κοσμάκης πώς θα αντέξει τις επιβαρύνσεις που έρχονται?Ευχαριστώ...Πετράν

      Διαγραφή
    6. Κύριε Πετράν το είχα γράψει αυτό όταν μας έφερνε το μνημόνιο αγγουράρα Νο3, πιστεύοντας ότι ο εκπορδιτής του μνημονίου ότι έβαλε μυαλό και ωρίμασε. Φευ. Η συνέχεια απέδειξε ότι συνεχίζει την κοροϊδία. ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΕΞΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. Τέλος!!!! Είναι GAME OVER - όποιος δεν το βλέπει ή τυφλός είναι ή πρώην βαθύς πρασινοφρουρός και βολεύεται με την υπάρχουσα κατάσταση.

      Ο άνθρωπος είναι πολιτικός απατεών. Τους έχει ξεπεράσει όλους τους προηγούμενους. Είναι με διαφορά ότι χειρότερο και παλαιότερο έχει βγάλει η μεταπολίτευση.

      Διαγραφή
  2. Κύριε Τάκη καλημέρα.
    Ο Τσίπρας νωρίτερα η αργότερα θα πάει σε εκλογές καθώς βλέπει ότι και μόνο λόγω μεταναστευτικού μπορεί να καταρρεύσει. Η μετάλλαξη του Σύριζα και της ΝΔ η τμήμα της που θα προκύψουν από τις εκλογές το πιθανότερο είναι να συνεργαστούν μπροστά στις δυσκολίες και τα αδιέξοδα που συσσωρεύονται. Η αναξιοκρατία η κουτοπονηριά και η διαφθορά θα παραμείνουν για τα επόμενα πολλά χρόνια καθώς αναδεικνύουν τους πολιτικούς και βολεύουν ένα τμήμα του λαού με πρώτους τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.

    DFNikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί πρέπει να πάμε σε εκλογές για να κάνουμε κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης με υπουργικό σχήμα τεχνοκράτες???

      Ο Αλέξιος ο εκπορθητής του μνημονίου είναι βέβαιοι ότι σε 2 χρόνια ούτε την ψήφο του δεν θα βρίσκει στην κάλπη. Βέβαια αυτό δεν θα του στερήσει το αγαπημένο του δικαίωμα της διαβούλευσης.

      Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Αλέξης διαβουλεύεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Οι εκλογές είναι οι σταθμοί προσαρμογής του κόσμου και των κομμάτων τους για τα επόμενα βήματα. Πρόγραμμα Θεσ/νικης, εκλογές, διαπραγματεύσεις, δημοψήφισμα, τρίτο μνημόνιο, εκλογές, κυβέρνηση συνεργασίας, η εξουσία έχει κατακτηθεί και παραμένει στα χέρια τους. Οι σταθμοί για την ΝΔ ήταν τα Ζάπεια κλπ. Από το πρόγραμμα της Θεσ/νικης δεν μπορούσαν να πάνε στο τρίτο μνημόνιο αν δεν μεσολαβούσε ο απαραίτητος χρόνος και το δημοψηφισμα που ανάγκασε ντόπιους και ξένους να αποδεχθούν ότι με τον Τσίπρα θα υπογράφονταν το μνημόνιο.

    DFNikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολο το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων σε pdf, σύμφωνα με την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ της 30/7/2015 και η οποία ψηφίστηκε με το νόμο 4336/ΦΕΚ Α/14-8-2015
      https://drive.google.com/file/d/0B7QZzamRAQPYOFV6VkVlSm84LTg/view

      Κύριε Vasilisg το επαναφέρω εδώ copy-paste κατευθείαν απο το δικό σας κείμενο για να μην χαθεί στην ήσυχη λίμνη της λησμονιάς
      http://www.greek-language.gr/digitalResources/literature/tools/concordance/browse.html?cnd_id=1&text_id=1636

      Διαγραφή
  5. Κύριε Τάκη πώς εξηγείτε ΤΙΤΚ 21.50 με όλα αυτά που περιγράφετε ή ΟΤΕ 8.25 και κεφ/ση 4 δις σε μια προβληματική οικονομία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή κάποιοι προστατεύουν τις περιουσίες τους - ελπίζοντας ότι θα ξημερώσει κάαααααποτε ένα καλύτερο αύριο και δεν μιλάμε για ζομπόχαρτα, όπως ΜΙΓ, Μαίλλιδες και του κώλου τα εννιάμερα που κάποια βλαμμένα αγόραζαν penny stock, κατόπιν ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ για να φύγουν οι ΣαμαροΒενιζέλοι και τώρα βρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ψάχνουν να βρουν κάποιους άλλους αντιμνημονιακούς για να ψηφίσουν. Μιλάμε για την Ελλάδα των βλαμμένων, την Ελλάδα των μετρίων, των τυχαίων και κουτοπόνηρων Ελληναράδων και σύντομα δραχμολάγνων ηλιθίων.

      Διαγραφή
  6. Επιτέλους και ο Κλεωτσάκος - όπου και αυτός δεν ήθελε ΣαμαραοΒενιζέλους για να μην ξεχνιόμαστε είδε την πραγματικότητα.
    Παγκόσμια επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στις τράπεζες – Τις έκλεισαν, επέβαλλαν capital controls και τώρα μηδενίζουν την αξία τους.

    Βρεεεεεεε θα ζητάτε ΣαμαροΒενιζέλους για να σας ξανασώσουν και δεν θα έρχονται !!!! χαχαχαχαχα

    ΣΥΡΙΖΑ θέλατε και Αλέξιο εκπορθητή μνημονίων - ε, πάρτε το τρίτο μνημόνιο το μακρύτερο από όλα. χαχαχαχα

    Μακρυά απο χρηματαγορά. Μην εμπιστεύεστε καμιά απο τις παπαριές του Αλέξιου. Όταν είστε σίγουροι ότι θα πραξει το Αλφα, τότε την επόμενη ημέρα θα ξημερωθείτε με το Ωμέγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σε όλους. Τα θωρηκτά που είναι αγορασμένα σε πρόσφατες τιμές και έχουν κατά καιρούς αναφερθεί στο blog, τα πουλάμε και αυτά να έχουμε το κεφάλι μας και τον ύπνο μας ήσυχο?.........
      Τι λέτε?

      Σιωπηλός

      Διαγραφή
    2. Και θα έχετε ελαφρύτερο ύπνο αν πάρετε τα λεφτά σας και τα βάλετε στα σεντούκια ή στις ζομποτράπεζες του Αλέξιου του εκπορθητή των μνημονίων???

      Αλέξιος ο μεγαλύτερος κυβιστής και λαικιστής της μεταπολίτευσης. Ο χαζολαός όμως στηρίζει. 30 χρόνια του έλεγαν ψέματα του χαζολαού οι ΠΑΣΟΚΝΔίτες και τους έδινε αθροιστικά 85% και άνω. 5 χρόνια του είπαν αλήθειες (απο Καστελόριζο και κατόπιν) και τους εξαφάνισαν. Τώρα πιστεύουν αντιμνομηνιακές ρητορείες και τις τάχα μου τέρμα οι λιτότητες των Λαπαβιτσέων και Λαφαζάνιδων.
      με Στρατούλη δεν ασχολούμαι. Αυτός θα πηγαίνει στα γήπεδα και θα προσπαθεί να ξεχωρίσει τις φάπες των Χρυσαυγιτών απο τις σφαλιάρες των χουλιγκάνων.

      Βρεεεεε κορόιδα Ελληναράδες. Το μεγαλύτερο και το χειρότερο μνημόνιο θα το δείτε έτσι και αποφασίσετε να πάτε στας δραχμάς.

      Διαγραφή
    3. Σωστός ως συνήθως! Χρήματα λοιπόν σε θωρηκτά και όχι σε μπαουλοσέντουκα.
      Αλέξιος......... Αγνωσται αι βουλαι.Στον κόσμο του. Δεν τον βλέπω να λογικευει. Τον έχει χτυπήσει και η εξουσία στο κεφάλι.

      Σιωπηλός

      Διαγραφή
    4. Μπορούμε να υπενθυμίσουμε ποια είναι τα Θωρηκτά και αν κάποιο έχει αλλάξει κατηγορία?
      Thetall

      Διαγραφή
    5. Κε tall καλημέρα .Διαβάστε κατ ελάχιστο στο προηγούμενο thread ότι γράφτηκε στις 05 Αυγ 2015.

      Σιωπηλός

      Διαγραφή
    6. Να είστε παντα καλά αγαπητέ κ. Σιωπηλέ.
      Thetall

      Διαγραφή
  7. Κύριε Τάκη έβλεπα οτι είστε γενικά πολύ διαβασμένος και διορατικός σε θέματα αγοράς,αλλα σε τόσο μεγαλο ποσοστό καταντάει ενοχλητικό με την καλή έννοια πάντα..Εκλογές λοιπόν στις 20 Σεπτέμβρη...
    Με συγχωρείτε για την έκφραση αλλα τόσο μεγάλους βλάκες πρώτη φορά συναντάω στην ζωή μου,μιλάμε για την απόλυτη ηλιθιότητα!!Ολοκληρη η χώρα ξανά στον αέρα..
    Κος Μάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε τι ελπίζει ο Τσίπρας προκηρύσσοντας εκλογές για τις 20 Σεπτεμβρίου. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι θέλει για άλλη μία φορά να υφαρπάξει την ψήφο των αφελών και των απελπισμένων προτού αρχίσουν να έρχονται βροχηδόν τα ραβασάκια των φόρων και των τελών που πρέπει να πληρώσουμε βάσει του νέου Μνημονίου. Και πάλι όμως θεωρώ κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι σε έναν μήνα τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα κυμανθούν κάτω από το 36% που πήρε τον Ιανουάριο, εφόσον έχει γίνει πασιφανές ότι η εξάμηνη διαπραγμάτευση με τους δανειστές απέτυχε παταγωδώς, το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου εξελίχθηκε σε πολιτικό φιάσκο, τα capital controls συνεχίζουν να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη, και θα υπάρχει επιπλέον τώρα και η Αριστερή Πλατφόρμα των Λαφαζάνηδων που θα κόψει οπωσδήποτε σημαντικό μέρος από την εκλογική δύναμη του Τσίπρα - το ίδιο θα γίνει και με την εξαίρεση από τα ψηφοδέλτια βουλευτών που είχαν δεκάδες χιλιάδες σταυρούς προτίμησης, όπως ο Βαρουφάκης και η Κωνσταντοπούλου.

    Αν συνυπολογίσουμε ότι οι ΑΝΕΛ είναι μάλλον απίθανο να καταφέρουν να ξαναμπούν στη Βουλή αφού μετά την ταπεινωτική ψήφιση του 3ου Μνημονίου δεν εκφράζουν απολύτως τίποτα πλέον εκτός από την προσκόλληση του αρχηγού τους στην υπουργική καρέκλα, τότε στις 21 Σεπτεμβρίου ο Τσίπρας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και πάλι πρώτος αλλά με λιγότερες από τις 149 έδρες που έχει τώρα, και επιπλέον θα είναι υποχρεωμένος να σχηματίσει κυβέρνηση μαζί με το Ποτάμι ή με το ΠΑΣΟΚ - πράγμα που θα σημαίνει την αρχή του τέλους της πολιτικής του σταδιοδρομίας. Επομένως η προκήρυξη εκλογών ισοδυναμεί με απεγνωσμένη κίνηση πολιτικής αυτοκτονίας εκ μέρους του Τσίπρα. Επιλέγει να αυτοακρωτηριαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, και επίσης να μεταλλαχθεί σε κεντρώο κόμμα στο προσεχές μέλλον, ακριβώς όπως τον θέλουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, με μοναδικό στόχο μια αβέβαιη παράταση της παραμονής του στην εξουσία.

    Είναι πραγματικά θλιβερός ο πρωθυπουργός που έχουμε, χωρίς φιλότιμο και χωρίς ντροπή. Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει για να διαφυλάξει όση αξιοπρέπεια του απέμεινε, θα ήταν να ξεκαθαρίσει πως η σημερινή του παραίτηση από την πρωθυπουργία δεν είναι προσωρινή, αλλά μόνιμη. Αλλά δεν περιμένω φυσικά από έναν αναίσχυντο ψεύτη να επιδείξει τέτοια γενναιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο σου κ.Λουκα ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα....ατυχή αυτή η χώρα, δεν υπάρχει κανένας πολιτικός με τσαγανο και αρχ..να αγωνιστεί γαι το καλό της Πατρίδας. Σου διέφυγε μόνο το μεταναστευτικό που θα εξελιχθεί σε τραγωδία τον χειμώνα...
      Thetall

      Διαγραφή
    2. Kύριε Λουκά, κάθε άλλο παρά κίνηση πολιτικής αυτοκτονίας είναι η προκήρυξη εκλογών εκ μέρους του Τσίπρα. Με ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ να έχουν δηλώσει σε όλα τα μήκη και πλάτη ότι θα στηρίζουν μεν αλλά δε θα συμμετάσχουν δε, σε κυβέρνηση με τον Τσίπρα, το μόνο που θα πετύχαινε ο Αλέξης θα ήταν να εισπράξει όλο το πολιτικό κόστος της εφαρμογής του 3ου Μνημονίου. Οι δε στηρίζοντες αυτόν, θα μπορούσαν κιόλας να μιλάνε περί τέλεσης "πατριωτικού καθήκοντος" και λοιπών σάπιων. Η κατάληξη θα ήταν η πλήρης απαξίωση της αριστεράς για 10ετίες και η επαναφορά της σε ποσοστά μικρότερα το 10% (συνδιαστικά και με το ΚΚΕ).

      Στις επερχόμενες εκλογές ο Τσίπρας δε θα βγει αυτοδύναμος και αυτό ακριβώς επιθυμεί. Η ΝΔ και πιθανώς και τα υπόλοιπα κόμματα, θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ να συγκυβερνήσουν μαζί του, αλλιώς η χώρα θα μείνει τελείως ακυβέρνητη στην κρισιμότερη περίοδο. Εναλλακτικά θα συναινέσουν στην δημιουργία κυβέρνησης προσωπικοτήτων. Σε κάθε περίπτωση, ο Τσίπρας θα περιορίσει το πολιτικό κόστος που θα εισπράξει το κόμμα του, και πιθανώς θα καταφέρει και να το επιμερίσει και στα άλλα κόμματα, με τελικό στόχο να αποτρέψει το "πρώτη και τελευταία φορά αριστερά". Αν δε γίνει κυβέρνηση προσωπικοτήτων θα έχει και την ευκαιρία να ξαναεμφανιστεί ως αντιμνημονιακός. Χειρότερος εφιάλτης του Τσίπρα θα ήταν να βγει αυτοδύναμος και αναγκαστεί δική του κυβέρνηση να περάσει τα μέτρα.

      Αυτό που επιθυμεί είναι ένα οριακό μα σαφές προβάδισμα έναντι του 2ου, ώστε να αποδείξει ότι εξακολουθεί να είναι ο πρώτος στο χωριό, αλλά ότι πρόκειται να γίνει θα γίνει σε συνέργεια και με άλλα κόμματα. Και έτσι θα επιβιώσει για να πολεμήσει και μία άλλη μέρα. Εις βάρος της χώρας φυσικά.

      Διαγραφή
  9. ο ευρων κερδιζη ένα μπουκαλι κρασι-
    ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!
    Στα μαλακά έπεσε με τις offshore ο Καρατζαφέρης τα κακουργήματα μετατράπηκαν σε πλημμελήματα, πολιτικά δεν υπάρχει πουθενά, αρχίζουμε και ανησυχούμε πραγματικά για...
    το τι θα κάνει με το κόμμα του τον ΛΑΟΣ. Καμία δήλωση από χθες που ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τις πρόωρες εκλογές, από το κανάλι του έχει εξαφανιστεί, δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει πουθενά; Περίεργα πράγματα-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πω πω πω με ούτε 6 εκατ. τζίρο συντριβή!! Έλεγα να την έβαζα αύριο-μεθαύριο με την επιστροφή της εντολής απο την αρ πλατφόρμα αλλά δεν πειράζει στο 603 για γρήγορα. http://i.imgur.com/xbgk26Q.jpg με μικρό αιτό σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως Αττικής, Eurobank και Πειραιώς βαδίζουν ολοταχώς για την τιμή-στόχο 0.0 του κ. Τάκη!

      Διαγραφή
    2. Κε lorac καλησπέρα. Ο αετός τι σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για τα ψηλά τώρα πλέον? Δεν νομίζω ακόμα ....... Αν και εγώ κάτι αγορές σε ΔΕΗ και ΜΥΤΙΛ τις έκανα σήμερα.

      Σιωπηλός

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα σας η εικόνα είχε την Lawrence να κρατά ένα πουλί . Αν εσάς αυτό σας κάνει για σύνθημα να πάμε για τα ψηλά στο χρηματιστήριο ΤΩΡΑ να σας πώ οτι εγώ την έβαλα μόνο για την Jennifer . Θα ήταν υπέροχο για γρήγορες καταστάσεις δεν νομίζετε?? Αφού κάνατε αγορές είμασταν μαζί χτές. Σήμερα θα σας αφήσω μόνο σας , καταστάσεις με lawrence δεν είναι για μόνιμες σχέσεις.

      Διαγραφή
    4. Βέβαια απο Δεη όπως διαβάζω τώρα αν είστε καλοπληρωτής θα έχει γλυκαντικό!! Πρώτη φορά το ακούω αυτό απο τα κέρδη να πληρώνω όσους με πληρώνουν.Ένα διαγραμματάκι χωρίς lawrence τώρα να μην σκανδαλίζεται και ο κ.Σιωπηλός (ελπίζω να μην σας ενοχλεί το πείραγμα).

      http://www.tradingview.com/x/cQBcZUct/

      Ο κινέζος έφτασε το τριανταεικοσι ( και λίγο παρακάτω) ,αλλά ο αμερικάνος γύρισε ατσούμπαλα ίσως φτιάχνοντας πιεστικό πρωινό για μας.

      Διαγραφή
    5. και ποιος είμαι ενώ να υποτιμήσω την νοημοσύνη του Κου Τάκη. Για δεη στα 3,7 και μυτιλ στα 4,5 δεν έχει one night stand. Έχει πίστη και υπομονή γαιδουρινή.
      Όσο για την Jennifer. H γυναίκα έχει class, που λένε και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και το class είναι ΚΑΙ για μόνιμη σχέση.
      Το καλοπροαίρετο, είτε είναι πείραγμα είτε κριτική, δεν είναι μόνο ευπρόσδεκτο αλλά επιβάλλεται.

      Σιωπηλός

      Διαγραφή
    6. Είναι διαφορετική φιλοσοφία απο την δική μου και το δέχομαι.Αν έκανα διακράτηση με υπομονή γαιδουρινή θα προτιμούσα τα οικονομικά , λογιστικά , προοπτικές κτλ να με ικανοποιούσαν αλλά και ταυτόχρονα μιας και μιλάμε για μετοχές και στην μαθηματική τους απεικόνιση να έδειχναν ανοδικές. Δεν κατέχω τα απόκρυφα της Τ.Α. αλλά είμαι σίγουρος με αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρείτε πότε μια μετοχή/αγορά είναι αυτό που λέμε bull.
      Αυτήν την περίοδο προτιμώ να είμαι υπομονετικά επιθετικός ,μιας και πιστεύω οτι η εσωτερική αγορά είναι σε πτωτικό κανάλι.Αν βλέπω μια υπερβολή την αγοράζω αλλά δεν την διακρατώ και πολύ και περιμένω πολύ καλύτερες τιμές. Ο Μορφονιός μας έμαθε πολύ καλά πώς να υπολογίζουμε μια ΔΙΚΑΙΗ τιμή και πώς να περιμένουμε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τιμή.Δηλώνω μαθητής του αν και ο ίδιος ποτέ δεν δήλωσε δάσκαλος και δεν ξέρω αν ήταν και αυτό στις προθέσεις του.

      Σας ξαναβάζω την εικόνα κ.Σιωπηλέ http://www.tradingview.com/x/cQBcZUct/
      Δεν έβαζα τα χεράκια μου να βγάλω τα κάστανα απο την φωτιά θα αφήσω άλλους να το κάνουν και δεν θα έχω πρόβλημα και λίγο ψηλότερα και όταν βάλω κάτι χειροπιαστό απο κάτω μου για να το έχω ως stop-loss να μπώ.Τώρα όπως το βλέπω πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρίς ( εργάσιμες ) θα μας δείξει που το πάει.

      Διαγραφή
    7. Η αγορά είναι πτωτική και συμφωνώ. Ένα ποσοστό λοιπόν του χαρτοφυλακίου με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΈΣ τιμές όπως λέτε και σεις υπάρχει για διακράτηση και ένα άλλο ποσοστό για μπες - βγες.
      Όλα αυτά όταν είμαι πειθαρχημένος............. που συνήθως δεν είμαι.

      Τέλος παντων. Αν δεν βάλουμε μυαλό, αν δεν στρώσουμε κώλο να δουλέψουμε, αν δεν σταθεροποιηθούμε και δεν έχουμε ανα έτος εκλογές, αν αποφασίσουμε επιτέλους πως πρέπει να δεχτούμε αλλαγές στην "συντεχνία" μας, προκοπή δεν θα δούμε.
      Και για όλα αυτά - λυπάμαι που το λέω - δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.

      Καλή Κυριακή σε όλους.

      Σιωπηλός

      Διαγραφή
  11. Κύριε Hippy στις εκλογές του Ιανουαρίου η προβλεψή σας για χαμηλό δείκτη και αγορές την τρίτη ημέρα μετά τις εκλογές ήταν απολύτως ακριβής, τι βλέπετε για τις τωρινές εκλογές;
    Τα σέβη μου

    DFNikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως προς τα πολιτικά-όπου είμαι ψιλοάσχετος-μετά από μια φλασιά και βλέποντας οράματα σχολίαζα ως εξής λίγο πριν το 15αύγουστο σε μπλογκ φίλου

      "Ως προς τις εκλογές-εάν γίνουν-σκέφτομαι λίγο ανάποδα και γι αυτό δεν δίνω μεγάλη πίστη στις θριαμβευτικές δημοσκοπήσεις υπέρ Τσίπρα.

      Υπολογίζω πως ένα ποσοστό 32-36% ψηφοφόρων κοιμούνται με τα τσαρούχια κι επιθυμούν δραχμή*. Ας πάρουμε το ελάχιστο 32%. Αν υποθέσουμε ότι το σύνολο του ΚΚΕ (5,47%), της ΧΑ (6,28%) και οι μισοί από τα εκτός Βουλής κόμματα (8,62%) βρίσκονται εκεί μας αθροίζουν 16% άρα άλλοι τόσοι βρίσκονται στα υπόλοιπα κόμματα και κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ. Πιθανολογώ λοιπόν ότι τουλάχιστον 8% θα αλλαξοπιστήσει στις επόμενες εκλογές περιορίζοντας το ποσοστό του αρκετά κάτω απ΄το 30%. Εάν δε καθυστερήσουν οι εκλογές και τους προφτάσει η 1η δόση ΕΝΦΙΑ τότε το θεωρώ σίγουρο.

      Για το μαγαζί αυτό είναι καλό μακροπρόθεσμα (ιδιαίτερα εάν ενισχυθεί Ποτάμι και ΝΔ) αλλά η προσωρινή αβεβαιότητα είναι παράλογο να μην το επηρεάσει. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που θεωρώ φρόνιμο ν΄αυξήσω το ρευστό"

      Ήδη έπεσα έξω στο χρόνο διεξαγωγής...

      Διαγραφή
    2. Ως προς την αγορά-όπου επίσης δυσκολεύομαι-προχθές συζητώντας με φίλο σε άλλο μπλογκ διετύπωσα την εξής άποψη (στην οποία επιμένω και μεθοδικά θα την ποντάρω)


      "Μετά την (οριστική κατά τη γνώμη μου) στροφή του Τσίπρα η ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου είναι:

      "Βρίσκεται η Ελλάδα σε ράγες?"

      Η υπογραφή του 3ου μνημονίου από το 70% των πολιτικών δυνάμεων μου λέει ναι. Η υπερψήφιση των τριών διαδοχικών προαπαιτούμενων κι ο τρόπος που έγινε (κατεπείγουσα νυκτερινή λειτουργία χα χα χα ούτε τα 12 ευαγγέλια της Μ. Πέμπτης νά΄τανε) αυτό δείχνει. Άρα τα χειρότερα ως προς την αμφισημία των συριζαίων είναι πίσω. Μου φαίνεται λογικό πως τα κακά νέα (200% χρέος, αύξηση ανεργίας, ΑΜΚ τραπεζών κλπ) αποτυπώνονται τούτες τις μέρες στο ταμπλώ. Τα αρκετά καλά (πακέτο Γιουνκέρ, επιμήκυνση αποπληρωμής ή ότι άλλο) πιθανολογώ-ελπίζω προσεχώς.

      Κατά την προσωπική μου άποψη σίγουρα είναι πρώιμη η επένδυση κι επικίνδυνο το τζογάρισμα στο ΧΑΑ τούτες τις μέρες (ίσως και τις πρώτες μετεκλογικές). Από Νοέμβριο όμως με το καλό που θα χωριστεί το νερό απ΄το λάδι στο καντηλάκι των προοπτικών της οικονομίας νομίζω θ΄αξίζει το ρίσκο. Ελπίζω δηλαδή πως με σταθερό κυβερνητικό σχήμα-ιδιαίτερα με κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας-μετεκλογικά και κυρίως από την νέα χρονιά στο μαγαζί θα παιχτεί το γνωστό έργο.

      "Αφού ο λαός ζορίζεται γιατί το μ@μημένο ανεβαίνει?"

      Διότι έτσι συμβαίνει πάντα και παντού. Το χρήμα θα τρέξει στην χώρα επειδή τάχα "είναι φτηνή καθώς βγαίνει απ΄την κρίση".

      Ελπίζω πως κι η στατιστική των μηνών (January effect) θα είναι σύμμαχος"


      Εάν είχα τη δυνατότητα υπογράμμισης κειμένου ή bold θα την χρησιμοποιούσα για την παραπάνω φράση

      "σίγουρα είναι πρώιμη η επένδυση κι επικίνδυνο το τζογάρισμα στο ΧΑΑ τούτες τις μέρες (ίσως και τις πρώτες μετεκλογικές). Από Νοέμβριο όμως με το καλό που θα χωριστεί το νερό απ΄το λάδι στο καντηλάκι των προοπτικών της οικονομίας νομίζω θ΄αξίζει το ρίσκο"

      Κατά τη γνώμη μου αυτό που κάνει κάποιον κερδοσκόπο-επενδυτή περισσότερο ή λιγότερο αισιόδοξο είναι η ρευστότητα στο χαρτοφυλάκιο. Συνεπώς οφείλουμε να την ξοδεύουμε με φειδώ. Μετά το σημερινό γκρεμοτσάκισμα μου φαίνεται λογικό αύριο η αγορά θα έχει καλύτερη συμπεριφορά-παρά το -3% στις ΗΠΑ- αλλά προσωπικά ότι αγοράζω είναι για ξεπέτα. Επίσης (σε ότι με αφορά) προτιμώ εταιρείες που έδωσαν έντονη ενδοσυνεδριακή αντίδραση στην επαναλειτουργία του ΧΑΑ στις 3 Αυγούστου (ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΜΥΤΙΛ, ΦΟΛΙ, ΑΡΑΙΓ κλπ) και όχι τράπεζες...απ΄αυτές ας κερδίσουν οι γενναίοι.

      Διαγραφή
    3. K.Hippy καλησπέρα σας ,πάντα χαίρομαι να σας διαβάζω. Τροφή για σκέψη σε εποχές που η λογική συνθλίβεται υπο το βάρος των συναισθημάτων. Οπως τα λέτε νομίζω είναι με μια επιφύλαξη μήπως καθυστερήσουν όλα λόγω και εκλογών και τελικά πάμε για τραπεζικές αμκ μέσα στο 2016. Ξέρετε είμαι επιφυλακτικός με όλη αυτή την πρεμούρα των ευρω-πέων να μας τονίσουν οτι μέσα στο ΄15 δεν έχει μπαρμπέρη.Δυστηχώς η απόδραση σύριζα απο την εξουσία μέσω των εκλογών όλο και μου κτυπά αυτά τα καμπανάκια.Οπότε μαζί σας με σύνεση και τοίχο-τοίχο το ΧΑΑ εδώ θα είναι και αύριο Εμείς μην λείπουμε λόγω άστοχων και βεβιασμένων επιλογών.

      Διαγραφή
    4. Κι εγώ χαιρόμουν για λογαριασμό σας νωρίτερα το πρωί διαβάζοντας την απάντηση σας στον κ. Σιωπηλό απ΄την οποία πιθανολόγησα την one night stand με την αγορά (ελλείψη Jennifer χα χα). Πάντα τέτοια!!

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα κ.Hippy πιθανολογώ με την εμπειρία ίσως γνωρίζεται πώς και έχουν διαλέξει τις εταιρίες για το νέο 25αρι παλιό20 Μπήκα σ'αυτό το site http://www.ftse.com/products/index-notices/home/getnotice/?id=1358719 και έλεγα να δώ αν μας έρχεται καμιά αλλαγή ειδικά ή συνολικά και τρέχουμε απο βδομάδα.

      Διαγραφή
    6. Μια λαϊκή παροιμία λέει "Τρώγοντας (ΛΑΜΔΑ) ανοίγει η όρεξη" φίλε κ. Lorac. Έξυπνη ιδέα και μπράβο σας που τα σκαλίζετε όλα.. Τηλεφώνησα σήμερα το πρωί στα τμήματα ανάλυσης δυο χρημ/κών που συνεργάζομαι και ζήτησα να το ψάξουν και να με πληροφορήσουν. Από Eurobank με κάλεσαν και μου απάντησαν ήδη ότι ΔΕΝ υπάρχει αλλαγή στον 25αρη προσεχώς (21/9) που αναφέρει το χρήσιμο link που ποστάρατε. Από την άλλη ΑΧΕ περιμένω. Εάνμου πουν κάτι άλλο, κάποια αλλαγή, θα επανέλθω.

      Διαγραφή
    7. Οι αλλαγές (εάν υπάρξουν) θα γίνουν στο τέλος Νοεμβρίου και θα τις ξέρουμε περίπου ένα μήνα νωρίτερα δλδ τέλος Οκτωβρίου μου είπαν απ΄την άλλη ΑΧΕ . Το θεωρώ έγκυρο πρώτον διότι έκαναν ερώτημα πριν μου απαντήσουν και δεύτερον διότι κι εγώ αυτή την ακαθόριστη αίσθηση έχω για τις αλλαγές του δείκτη.. Δηλαδή 1/6 και 1/12.

      Διαγραφή
    8. Άκουσα κάποια λόγια στον αέρα για αύξηση στη στάθμιση διαλεχτής-αγαπημένης (σας) μετοχής. Προς το παρόν-παρά τη σημερινή της κίνηση-είναι είναι φήμες. Μια χαρά βέβαια βοήθησαν ν΄ανέβει εφτά σκαλιά μαζεμένα. Θυμάμαι ωστόσο παλιό σας σχόλιο πως έχει κι άλλες χάρες (και δυνατούς πλούσιους φίλους θα πρόσθετα).

      Διαγραφή
    9. Κανένα παράπονο εδώ κ.Hippy σε μια δύσκολη χρονιά έδωσε πολλά στους φίλους της. Αυτή τη βδομάδα την αφήνω όμως και την διαιρώ σε στοίχημα+άνεμο (το πρώτο αγοράστηκε to know us better).Στοπ το 1/2 απο το προηγούμενο trade.Άνεμο όχι ακόμα περιμένω λίγο κάτω στο οπτικό τρίγωνο που έβαλα τις προάλλες ,αλλά και για να κάνω καλύτερο μ.ο απο τον κ.Δαρείο για να έχω όπλα στην φαρέτρα του πειράγματος.
      Ευχαριστώ για την απάντηση παραπάνω ,αλλά αυτό που ήθελα να πώ είναι οτι βλέποντας τις πτωτικές διαθέσεις αν ήταν να κάνει ένα καλό νερομπλουμ μια καλή αφορμή θα ήταν κάτι που τετάρτη-πέμπτη θα έσκαγε.Οπότε αυτό με απασχόλησε μήπως και μια "αναπάντεχη" αλλαγή κατηγορίας μας σπρώξει σ' κάτου. Αν δεν προκύψει και πάνε όλα πρίμα συνεχίζω με στοίχημα και ελπίζω να προσπεράσω τον κ.Δαρείο.

      Διαγραφή
  12. οποιος εχει αυταπατες για τη συνεχεια της πολιτικης του ΤΣΕ...ασ ριξει μια ματια στις δηλωσεις του γερομπακαλη του Βουτση...λεει λπν ο λεβεντης...αν δεν ειμαστε πρωτο κομμα μην περιμενετε να ψηφισουμε μνημονια κλπ κλπ.
    εμεις ειμαστε απο βρεφικης ηλικιας "εναντια στο ντοπιο και ξενο κατεστημενο" και αναγκαστηκαμε να φερουμε τριτο μνημονιο...αλλα ασ οψονται οι πουστιδι σαμαραιοι που το ψηφισαν μονοκουκι και μας εβγαλαν απο τη γραμμη μας.
    οποιος καταλαβε...ζητωσαν αι καθαριστριαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος μπορεί να διαφωνήσει μαζί σας...Οι άνθρωποι είναι Ταλιμπαν, είναι Τζιχαντιστές, είναι Ζωές Κωνσταντοπούλου. Δεν μπορεί να διαλέξει κάποιος αν είναι καλύτερα να τους έχει κυβέρνηση και να του ζεύουν τ΄άλογα πίσω απ΄το κάρο ή να τους έχει αντιπολίτευση να σπάνε τα μάρμαρα στο Σύνταγμα και να του κλείνουν τις Χαλυβουργικές. Τέλμα.

      Έχω την αίσθηση πως η ασφαλέστερη τοποθέτηση τούτες τις μέρες είναι τα μετρητά. Ολοι κόπτονται στο μη κούρεμα τους. Μου φαίνεται λογικότερο λοιπόν να κάθομαι στο νησάκι της ασφάλειας τους κι όποτε κάποιο ψάρι έρθει προς τα έξω ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΜΥΤΙΛ, ΕΧΑΕ κλπ να το καμακώνω.

      Πιθανολογώ-φοβάμαι (φθινοπωρινή) κίνηση προς το 500σάρικο...Σε ότι με αφορά λοιπόν αν είναι να μην μου καθίσει η επιλογή κι εγκλωβιστώ σε κάποιο χαρτί ας είναι τουλάχιστον μερισματοφόρο.

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΕ


      hippy εισαι αρχοντικος-πληθωρικος-και μεγαλόψυχος-αμα περασης από την πολη μου θα σου δωσω κρασι μουσχουδι -τωρα γεμιζω τα βαρελια -οινος εφραινη καρδιαν-κυριε Chabo εβγα στον αερα----

      Διαγραφή
  13. καλημερα αδερφια η διαφορα μας μεταξυ λαφαζανη και εμενα ειναι η εξης ο μεν λαφαζανης θελει να σκυση τα μνημονια ενώ εγω όμως θελω να σκισω τα καλτσον των κοριτσων αλλα και αυτό που μας ενωνη μεταξυ μας μετα λαφαζανου είναι ότι και δυο θελουμε να πηδήξουμε -θελουμε να τους πηδήξουμε αυτά τα ολιγαν από εμε τον μπατηρη τον λουκα--http://dete.gr/?p=51461

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαφαζάνης το κοματόσκυλο από όποτε έμαθε οικονομικά?? Εδώ αμφιβάλλουμε κατά πόσο γνωρίζει μαθηματικά. Ο τύπος σπούδασε Μαθηματικά και απο φοιτητής είναι Ο ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ - τώρα ξαφνικά την είδε και αρχηγός. Τέτοια βλαμμένα είναι ο χαζολαός τέτοιους ψηφίζουν, διότι το ερώτημα είναι απλό.
      Γιατί βρε χαζολαέ να ψηφίσεις Λαφαζάνα και Λαπαβιτσέους?? Επειδή σου τάζουν παύση λιτότητας και δρχ?? Ε τότε γιατί δεν ψηφίζεις Αλαβάνους με τα σχέδια Μπέ (μπεεεεε απο το πρόβατο) του? Ή καλύτερα γιατί δεν ψηφίζεις ΚΚΕ??
      Μιάμε για χαζολαό απύθμενης ηλιθιότητας. Λαφαζάνη είδε εμπρός του - Λαφαζάνη ψηφίζει. Βρεεε οι ΚΚΕδες και οι Αλαβάνιδες τα λένε απο προχθές αυτά που λέει ο Δραχμαζάνης απο αύριο.

      Μιλάμε για τρέλα!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Και ένα τελευταίο προς όλους τους δραχμολάγνους που απο τη ποιλύ σφαλιάρα δεν μπορεί να σκεφτεί ο εγκέφαλος τους.

      Θα έχετε παρατηρήσει ότι το ΚΚΕ - που είναι παραδοσιακα το κόμμα της ρήξης με την Ευρώπης και της εξόδου απο την Ευρωζώνη, ΣΗΜΕΡΑ δεν λέει ότι πρέπει να επιστρέψουμε στη δρχ, Αλλά, λέει ότι στη δρχ θα πρέπει να πάμε κατόπιν σχεδίου και όχι με τρέλα και μεταξωτή κορδέλα όπως λένε οι Λαφαζάνιδες και οι Λαπαβιτσέοι.

      Για ψάξτε το λίγο!!! Το ΚΚΕ δεν λέει για δρχ - μιλάει για δρχ στο μακρινό μέλλον.

      Διαγραφή
  14. Βρεεεεε η τρελή (μην ρωτάτε ποια είναι η τρελή) θα κάνει δικό της κόμμα λέει?
    χαχαχαχα
    Αν το δούμε και αυτό τότε θα κάψω όλες τις φλάντζες μου.

    Και η Ραχήλ τι θα κάνει?? Θα πάει με την τρελή ή με τον μισότρελο?

    Απάντηση
    Η Ραχήλ θα πάει με όποιο κόμμα θα της διασφαλίσει το βουλευτιλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ - έχει λάβει ΤΕΛΟΣ.
      IT'S GAME OVER!!!

      To θέμα τώρα είναι η ΣΥΝΤΡΙΒΗ το crash που λέμε στς αγορές. Μόνο τότε θα επανέλθω στην αισιοδοξία.

      Τραγουδάκι
      fly-by-night όπως λέμε Αλέξιος ο εκπορδιτής του μνημονίου.
      https://www.youtube.com/watch?v=HraQ00qbZ94

      Διαγραφή
    2. O Νεκρομάντης Τάκαρος μίλησε

      https://www.youtube.com/watch?v=JphWi_GOIao&list=RDJphWi_GOIao

      Διαγραφή
  15. Τάκαρε και οπαδός των Rush;
    Ψαγμένο σας βρίσκω!
    Το καλύτερό τους album για μένα το "Moving Pictues" και μετά "Permanent Waves" - "Grace Under Pressure". Αυτοί κι αν είναι όντως τεχνοκράτες του Heavy Progressive!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Gerry είμαστεα φανατικοί των Eloy* - ως κλασσικός γερμανοτσολιάς που είμαι.

      https://www.youtube.com/watch?v=acE3DsDD-jY

      * Eloy φυλή μεταλλαγμένων στο μυθιστόρημα με τίτλο "Η Μηχανή του Χρόνου" του Χ. Τζ. Γουέλς, όπου περιγράφεται η κατάσταση της ανθρωπότητας 800.000 χρόνια αργότερα - ένα πράμα σαν τον Λαφαζάνη δηλαδή μετά απο 800.000 χρόνια

      Διαγραφή
    2. Eloy απλά φανταστικοί...ειδικά όσο ήταν στην μπάντα ο Rosenthal...αξεπέραστη η τριλογία "Dawn'' - "The Ocean" - "Mighty Echoes and Silent Cries"

      Διαγραφή
    3. Οι Eloy δημιουργήθηκαν στην Γερμανία το 1969 από τον Frank Bornemann, και στα σαράντα χρόνια ύπαρξης τους υπέστησαν πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, εξαιρουμένου του ιδρυτή τους

      To DOWN κύριε Gerry ήταν το πρώτο άλμπουμ των ΕΛΟΥ που αγόρασα - κατόπιν τούτου, ξετρελάθηκα. Όλα τα άλμπουμ τους τα αγόραζα με τρέλα. Ποτέ μου δεν κατάφερα να φτιάξω ένα CD με τα καλύτερα τους - ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ

      ELOY- DOWN
      https://www.youtube.com/watch?v=8yt21C1XZjk

      Ορισμένες επιλογές
      Eloy - Castle in the Air
      https://www.youtube.com/watch?v=RplQVb3jK-Q

      Eloy - Metromania
      https://www.youtube.com/watch?v=9CMUnqxWT70

      ELOY - PLASTIC GIRL
      https://www.youtube.com/watch?v=OAjXhWzQGhg

      Eloy - Poseidon's Creation
      https://www.youtube.com/watch?v=NIeO4IAhpGM

      Eloy - The Bells Of Notre Dame
      https://www.youtube.com/watch?v=IRpobjAs9Js

      To καλύτερο progressive rock συγκρότημα for me.

      Διαγραφή
  16. τον ανθρωπο αυτό επειγωντος χρειαζετε να τον δει ειδικος ψυχιατρος -ελεος-ακουστε τι λεει---Ο Α. Τσίπρας δήλωσε υπερήφανος για το δημοψήφισμα, το τρίτο μνημόνιο, τη διακυβέρνησή του και ζήτησε αυτοδυναμία για να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα που δεν υιοθετεί καθώς δεν θεωρεί ότι είναι λύση για την κρίση. Απέκλεισε μετεκλογικές συνεργασίες και εμφανίστηκε "πληγωμένος" από τους πρώην συντρόφους του. -Δε συνεργάζεται με κανέναν για να εφαρμόσει το μνημόνιο που δεν πιστεύει!=======http://www.capital.gr/epikairotita/3056412/de-sunergazetai-me-kanenan-gia-na-efarmosei-to-mnimonio-pou-den-pisteuei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άνθρωπος κύριε Λουκά δεν χρειάζεται κανένα ψυχίατρο. Τα έχει 400 και κάνει πολύυυυυ καλά τη δουλειά του - δηλαδή συνεχίζει το δούλεμα. Ψηφοφόρους θα βρει μπόλικους ηλίθιους, άλλωστε ο χαζολαός της Ελλάδος είναι γεμάτος απο μετρίους όπου βαριούνται να σκέφτονται. Θα βρει ψηφοφόρους απο το παλαιό βαθύ ΠΑΣΟΚ - κυρίως απο αυτούς που έτρεχαν και ψήφιζαν Γιωργάκη όταν κατέβαινε μόνος του στην υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ - ψηφοφόρους του παλαιού ΠΑΣΟΚ που αρνούνται να γυρίσουν πίσω επειδή το ΠΑΣΟΚ τους πρόδωσε, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. Έτσι ψηφίζουν τις χαζομάρες του ανίκανου Αλέξιου γνωστου και ως εκπορδιτή του μνημονίου.
      πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

      Διαγραφή
    2. ελα δασκαλε να ανοιξουμε μια ταβερνα να τα πινουμε μαζι γιατι αυτοι θα μας τρελλανουνε -οι τρελλιαρηδες--ερχετε τωρα να μας σωση οο-φραπεπιτσαδωρος λεβεντης--μπιλλλλλλλλλ

      Διαγραφή
  17. Ρουμπινί: Η Ελλάδα δεν θα ευημερήσει ποτέ αν δεν της γίνει γενναία ελάφρυνση χρέους -αυτή είναι η αληθεια--- | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/223286/roympini-i-ellada-den-tha-eyimerisei-pote-den-tis-ginei-gennaia-elafrynsi-hreoys#ixzz3k6Zpb19e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Τάκη πολλοί υποστηρίζουν ότι θα υπαρξει συγκυβέρνηση Σύριζα - ΝΔ. Μήπως γι'αυτό το ΧΑΑ ανεβαίνει αυτές τις μέρες; ΟΤΕ-ΜΠΕΛΑ-ΕΛΠΕ-ΜΟΗ-ΑΡΑΙΓ-ΟΛΠ είναι σε τιμές προ-capital controls ή και λίγο υψηλότερα.Είχαν και καλά αποτελέσματα βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια κυβέρνηση συνεργασίας δεν θα ήταν άσχημη ιδέα εδώ που φτάσαμε αλλά έτσι θα άφηνε κενή την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που θεσμικά θα κατείχε το δεύτερο κόμμα σε ψήφους αρα τώρα θα πάρει το τρίτο κόμμα.

      Εδώ υπάρχει το θέμα με την άνοδο της χα και φαντάζομαι δεν θα θέλαν πολλοί να της δώσουν και θεσμικό μανδύα.Δε λέω οτι είναι και εντελώς απίθανο, ειδικά αν το "σύστημα" πίστευε οτι είναι αναπόφευκτο γεγονός η άνοδος της,οπότε μόνο σ'αυτήν την περίπτωση να ξεκίναγε την μετεξέλιξη της.
      Υπάρχει βέβαια περίπτωση να είναι το κόμμα των πρώην συριζέων τρίτο στη κατάταξη.Θα πρέπει όμως να τσιμπίσουν πολύ παραπάνω απο το ιστορικό 4% που τους αναλογεί για να φτάσουν να γίνουν #3 άσχετα με την δυναμική που τους δίνουν τώρα οι δημοσκοπήσεις.

      Βλέπουμε λοιπόν πώς πάνε τα νούμερα σε δημοσκοπήσεις και πιστεύω σε δέκα μέρες θα είναι πιό ξεκάθαρο.ΑΝ πέφτει πολύ ο σύριζα και ότι χάνει γίνεται λαφαζάνια τότε υπάρχει η περίπτωση που λέτε.ΑΝ η χα παραμένει #3 δύσκολο για τώρα.

      Άλλη μια περίπτωση με ενδιαφέρον που βλέπω είναι να αφήσουν την υπηρησιακή κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο της με ψήφο ανοχής στο έργο της. Πολύ μικρές πιθανότητες όμως εδώ μιας και σήμερα στην χώρα μας άμα δεν γίνει υπουργάρα ο κλασικός αφικολλητής-κλικαδόρος-ατάλαντος-κομματόσκυλος κτλ κτλ απλά και μόνο γιατί ανήκει στο κόμμα μας θα πέσει φωτιά να μας κάψει!

      Το πιό ορθό όμως θα ήταν να έδινε ο λαός το χρίσμα σε σύριζα με 151+ και να τον αφήσει μόνο του να εφαρμόσει το μνημόνιο #3 αφού είναι τόσο καλό. Να υπήρχε και διάθεση υποστήριξης και απο τα άλλα φιλοευρωπαικά κόμματα σε κάποια κρίσιμη ψηφοφορία αργότερα.Γιατί βλέπω οι άτακτοι μαθητές έχουν διάθεση κοπάνας και ρεμπελιού.Μην σας πώ οτι ψιλο-νοσταλγούνε τις μέρες την ανεμελιάς που κάθονταν πίσω στην γαλαρία.

      Διαγραφή
    2. Τώρα που ξανακοιτώ το κείμενο μου θέλω να αλλάξω την σειρά σε κομματόσκυλος - αφικολλητής-κλικαδόρος-ατάλαντος και να προσθέσω και συνδικάλας μπροστά και όλο αυτό να το συμπυκνώσω στην κωδική λέξη σ.κ.α.τ.α. Ναι νομίζω είναι καλύτερο έτσι.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Gerry στην Ελληνική χρηματαγορά το τελευταίο διάστημα ασχολούνται μόνο μέτριοι και απο τέτοιους η Ελλάδα είναι γεμάτη. Οπότε δεν μπορούν να προεξοφλήσουν σωστά. Τελευταία και πιο τρανή απόδειξη ότι προεξοφλούν σαν μικρά παιδάκια και ότι είναι ατζαμήδες ήταν λίγο πριν πάει ο Αλέξιος ο εκπορδιτής του μνημονίου σε δημοψήφισμα. Η Ελληνική χρηματαγορά έτρεχε πάνω με τρέλα και τελικά της ήρθαν Capital controls και έμεινε 1 μήνα κλειστή.

      Οπότε μην προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε τις κινήσεις της Ελληνικής χρηματαγοράς.

      Στο άλλο το πολιτικό θέμα ....
      Σε αυτή τη δύσκολη φάση δεν είμαι υπέρ κυβερνήσεων συνεργασίας. Εϊμαι κάθετα αντίθετος. Αλά έστω αν είναι αναγκαίο κακό θα προτιμούσα μια κυβέρνηση τεχνοκρατών που να τη στηρίζουν πολιτικοί.

      Τέλος. Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (είτε μόνος του είτε με παρέα) ξεχάστε την Ελληνική χρηματαγορά. Θα περιφέρετε γύρω απο αυτά τα νούμερα για τουλάχιστον 2 έτη.
      Αν συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα δούμε πάρτι και στη χρηματαγορά.

      Διαγραφή
  19. Σας ευχαριστώ για την ξεκάθαρη τοποθέτησή σας, που έχει και ιδιαίτερη βαρύτητα. Εκεί κοντά σε όσα λέτε βρίσκομαι και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μυτιλήνη: Στους 11.000 υπολογίζονται οι πρόσφυγες και μετανάστες στο νησί-Σκηνικό ολοκληρωτικής κατάληψης από τους λαθρομετανάστες σε Χίο και Λέσβο -η απολυτη καταστροφη των νησιων μας-θαυμαστε το ανυπαρκτο κρατος και τα ανυπαρκτα και ανοχυρωτα συνορα(ειτε χερσαια ειτε θαλασσια):αστυνομια,ναυτικο ,λιμενικο,στρατος,συνοριοφυλακες κλπ...αντι να προστατεψουν τα συμφεροντα της ελλαδας εχουν ουσιαστικα μετατραπει σε οργανα της τουρκιας και βοηθουν στον εποικισμο της πατριδας μας(δεν προστατευουν ουτε καν τον τουρισμο μας και την δημοσια υγεια),η ξεφτιλα και η προδοσια δεν εχει τελειωμο,μας οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια σε εθνολογικη εξοντωση,ουτε συλληψεις ουτε τιποτα απλα ελευθερη εισοδος για να εγκατασταθουν ολο και περισσοτεροι λαθρομεταναστες και να τριγυρνουν ελευθερα νομιμοποιωντας τον εποικισμο της πατριδας μας,η ξεφτιλα και η προδοσια δεν εχει τελειωμο,μας οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια σε εθνολογικη εξοντωση,η φυλαξη των συνορων μας εχει μετατραπει ουσιαστικα σε διευκολυνση και συλλογη λαθρομεταναστων που εχουν ξεπερασει προ πολλου τους πανω απο 1000 λαθρομεταναστες καθημερινα ,εφαρμοζουν πολιτικη ''ανοιξαμε και σας περιμενουμε''(δεν προστατευουν ουτε καν τον τουρισμο μας και την δημοσια υγεια),μια πολιτικη που ουσιαστικα θα προσελκυσει ακομα περισσοτερους λαθρομεταναστες,εχουν ως στοχο και σκοπο να διαλυσουν μεθοδευμενα την εθνικη και κοινωνικη συνοχη της χωρας και την εξαφανιση του εθνους των ελληνων και μετατροπη της ελλαδας σε ενα πολυφυλετικο χωρο και μορφωμα

    δεν τους ενδιαφερει και δεν κουνιεται κανενος το αφτι,αν μπουκαρουν οι τουρκοι στα νησια απλα θα κατεβασουν τα παντελονια για να ευχαριστηθουν το πηδημα,προκειται πλεον για εναν παρακμιακο και τελειωμενο λαο σε καθε αλλη σοβαρη χωρα ο αρχηγος του λιμενικου ή του στρατου ή της αστυνομιας κλπ... θα ειχαν παραιτηθει ως ενδειξη διαμαρτυριας για την εισβολη που συντελειται και τις ανθελληνικες εντολες που δεχονται,δεν προτεινουν καν καποιες προτασεις οπως η τοποθετηση πλοιων στα διαφορα θαλασσια περασματα για να μην πατουν εδαφος οι λαθρομεταναστες,το μονο που τους ενδιαφερει ειναι τα φραγκα και ο μισθος τους και τιποτα αλλο
    εχουμε αναφερθει επανειλημμενα στην παρακατω λυση: http://amfipolinews.blogspot.gr/2015/03/blog-post_734.html

    και φυσικα αυτα που γραφαμε για το καθημερινο πλεον φαινομενο των εντασεων (στα νησια-πολεις-επαρχια κλπ...) με μια πολιτεια ανημπορη να αντιδρασει,τα νησια μας και γενικοτερα ολοκληρη η χωρα κατακτηθηκε αναιμακτα αν δεν το εχετε καταλαβει,ακομα δεν ηρθαν καταστρεφουν περιουσιες, προκαλουν εξεγερσεις,εχουν απαιτησεις κλπ...κατεβαστε επιτελους τον στρατο μηπως και σωθειτε-σωθουμε,για τουρισμο ξεχαστε το

    καταλαβατε ποιοι ειναι οι προσφυγες;τα γραφω συνεχως,απο ποιον πολεμο να γλυτωσουν;απο τις φωτογραφιες και τα βιντεο φαινεται ξεκαθαρα οτι οι περισσοτεροι δεν ειναι προσφυγες αλλα πακιστανοαφγανοκουρδοιρανομπαγκλαντεσιανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα σας και καλό χειμώνα.
    Ας συνεχίσω την παράδοση που τελευταία ακολουθούν μόνο ο κύριος Δαρείος και ο φίλος Ηλίας ο hippy.
    Στις 15-06-2015 και σήμερα αποχωρίστηκα τις ΜΟΗ που επέδειξαν εξαιρετική συμπεριφορά από τον περασμένο Νοέμβριο που είχαν αποκτηθεί.Ας είναι καλά οι διοικούντες και το δολάριο.Τα εισπραχθέντα τοποθετήθηκαν σε ΕΛΠΕ και ΔΕΗ αντίστοιχα.Πως θα πληρωθούν τα παλληκάρια και οι κοπέλες της eurobankequities αν δεν σηκώσουμε το τηλέφωνο; Να είστε όλοι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικά διορατική κίνηση κ.ΝικοςΤ, ποιό αξιόλογα τα περιθώρια ανόδου για αμφότερες και ιδίως για την ΔΕΗ αν δ,ε βρεθεί κάποια λύση για τους απλήρωτους λογαριασμούς...μετά την εκπαραθύρωση του δραχμολαγνου Λάφαπαναή το διψήφιο Νο το έχει μια χαψιά... Σκέπτομαι να κάνω το αυτό με ΟΤΕ=> ΔΕΗ τι θα λέγατε? Παρεπιπτώντως, αν πουλήσω με το ρευστό της πώλησης μπορώ να αγοράσω ή θα τεθεί σε capita controls?

      Διαγραφή
    2. κ. Chabo καλησπέρα σας.
      Το ρευστό από την πώληση μετοχών είναι διαθέσιμο για αγορά νέων μετοχών,αρκεί να μείνει στον λογαριασμό της χρηματιστηριακής σας.Αν ζητήσετε μεταφορά των χρημάτων σε λογαριασμό σας τότε στην συνέχεια θεωρείται παλαιό χρήμα και για την ώρα δεν γίνεται δεκτό για αγοραπωλησίες μετοχών. Το euro2day αναφέρει σήμερα ότι η ΕΚ θα σταματήσει σύντομα αυτήν την διάκριση, παλαιό και νέο χρήμα. Για τον ΟΤΕ τώρα. Αποτελεί σεβαστό τμήμα του χαρτοφυλακίου μου και τον θεωρώ παρηγοριά στις δύσκολες μέρες. Θα σας διηγηθώ μια στιγμή μου. Τον είχα πουλήσει στα 10,92 το 2004.Το πρωινό της μέρας που χειρουργούταν για αφαίρεση κακοήθους όγκου αγαπημένο μου πρόσωπο και πριν ανοίξει το ΧΑΑ μαθαίνω ότι ο Βγενό θα άρχιζε τις αγορές στον ΟΤΕ. Φυσικά παρέμεινα στην κλινική και δεν έτρεξα στην χρηματιστηριακή..Δεν μετάνοιωσα που έχασα την φοβερή ευκαιρία, από τα 8 έφτασε τα 30. Οι μετοχές αγοράζονται και στα ψηλά και στα χαμηλά τους. Συγνώμη αν σας κούρασα.


      Διαγραφή
    3. Πρωτεύων να ευχηθώ ότι είχε αίσιο τέλος η δοκιμασία του αγαπημένου σας προσώπου, σε δεύτερο χρόνο, να λάβω ότι η άποψη σας για ΟΤΕ είναι να διατηρείται στο χαρτοφυλάκιο ως απάγγειο σε ενδεχόμενη καταιγίδα? καθώς και ότι δύναται να ηγηθεί στην κεφαλαιοποίηση του ΧΑΑ?
      ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ (ΔΙΣ)
      1 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (KO) 7.166,390
      2 ΟΤΕ (ΚΟ) 3.705,537
      3 ΟΠΑΠ (ΚΟ) 2.606,230
      4 ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS (ΚΟ) 2.470,754
      5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΚΟ) 2.347,278
      6 ΔΕΗ (ΚΟ) 1.846,720

      Διαγραφή
    4. Κύριε Chabo καλησπέρα
      .Η δική μου τακτική για τον ΟΤΕ:Πουλάω το 1/4 των μετοχών που έχω όταν πλησιάσει τα 10 ευρώ και επαναγοράζω στα 7 ευρώ και κάτω.Βέβαια έχω αγοράσει και στα 3 ευρώ,αλλά δεν νομίζω ότι θα ξαναδεί εύκολα τέτοια επίπεδα. Δύο αναλύσεις δίνουν 9,2 και 11 ευρώ προσδοκόμενη τιμή και η μετοχή συστήνεται σταθερά από την eurobankequities.Οι Γερμανοί της D.T προσδίδουν σιγουριά.

      Διαγραφή
  22. κύριε Τακη αξίζει το ρίσκο αγοράς τραπεζικών μετοχών πχ ευρωβ 500 εκατ κεφαλαιοποίηση η αλφα 1000 εκατ-------
    στις τιμές αυτές οπου εχουν προεξοφλήσει τις επισφάλειες και εφόσον είσαι διατεθειμένος να συμμετάσχεις στις ανακεφαλαιοποιήσεις ,μηπως το ρίσκο είναι μικρό ή είναι προτιμότερο να περιμένει κανείς το reverse split
    κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να περιμένετε τους όρους. Εγώ βλέπω, δεν ακουμπώ.

      Διαγραφή
    2. K. Μορφονιέ γράφουν πολλά για bad banks αυτό το διάστημα. Υπάρχει εικόνα πώς θα δουλέψει αυτό επι του ενεργητικού μιας τράπεζας. Για παράδειγμα αν πχ αγοραστεί στο 20% της αξίας ένα δάνειο απο την badbank αλλά αυτό το δάνειο ανήκε στην κατηγορία npl και η τράπεζα είχε κάνει προβλέψεις 60% για την μη-πληρωμή του το ποσό αγοράς (0,2 της αρχικής αξίας ) θα εμφανιστεί ως έσοδο? ή απλά θα αφαιρεθεί το 100% της αρχικής αξίας απο τα στοιχεία ενεργητικού?

      Διαγραφή
    3. κυριε


      Lorac εισαι ζωηρουλης-και βιαστικουλης αλλα επειδη εισαι νεοςγεματος ορμες-η αποψη μου ριξε μια χιλιαρουμπα =αγορασε ευρωβ=1000ευρο δια 0,036=27.777 μετοχες και αμα σου βγη σου βγηκε -αλλιως φερτα δω να τα βαλουμε κρασι και να τα ποιουμε

      Διαγραφή
    4. κ. Λουκά απο τα 65 στα 101 και μετά διόρθωση στα 2/3= 78 Μετά άλλα 36 στα 114. Αυτή λίγο καλύτερη στα 119 πάνω σε ema. Μπαμ μπαμ και ξεμπερδεύεις για ήρεμο πσκ να μην αγχώνεσαι και με μουντυς. Αμα κινηθεί κάτω απο το πρόσφατο χαμηλό τότε θα δικαιωθεί και ο πετραν που την έχει για 4.Ευρομπανκια που να τρέχω εκεί τσακώνονται ακόμα για 0,001 του ευρώ.

      Διαγραφή
    5. https://www.moodys.com/research/Moodys-downgrades-Greek-banks-senior-unsecured-debt-ratings-to-C--PR_333800

      1)npl 45% , prov. cover around 60% 2) not to grow before 2017 3) dta τραγουδιέται και ως :
      ντι-τι ντι-τi ντι-τι τι εεε ντι-τιii

      Διαγραφή
  23. Ξέχνα το άγχος, τις υποχρεώσεις, το πρωινό ξύπνημα και βάλε κάθε βράδυ στο πρόγραμμα σου το σεξ! Διάβασε 9 λόγους να το κάνεις, και ξέχνα κάθε δικαιολογία:

    1. Βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να παραμένει υγιές και σε εγρήγορση:

    Συγκεκριμένα, μια έρευνα στο πανεπιστήμιο Wilkes της Πενσυλβάνια, απέδειξε πως το σεξ πολλές φορές την εβδομάδα συμβάλλει στην παραγωγή υψηλών επιπέδων ανοσοσφαιρίνης, ενός αντιγόνου που έχει ως βασική λειτουργία την προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος από μολύνσεις και κρυολογήματα.

    2. Διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα την πίεση του αίματος:

    Η υψηλή πίεση είναι υπεύθυνη για καρδιοπάθειες, ασθένειες των νεφρών ακόμη και εγκεφαλικά. Mια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Biological Psychology αποκάλυψε πως το σεξ όταν συμβαίνει συχνά, επιτρέπει τη μείωση της διαστολικής αρτηριακής πιέσης. Ως δείγμα για την έρευνα λήφθηκαν υπόψιν απαντήσεις από ζευγάρια που μένουν μαζί και συνεπώς το τακτικό σεξ είναι μια πραγματικότητα για αυτά.

    3. Πιο εύκολα χάνεις θερμίδες στο σεξ παρά με διάφορες δίαιτες:

    Πολλοί παλεύουν να χάσουν θερμίδες με διάφορους τρόπους αλλά ο πιο αποτελεσματικός είναι το σεξ. Όσο και να μην γίνεται εμφανές, για κάθε μισή ώρα που αφιερώνει κανείς στο σεξ χάνει τουλάχιστον 144 θερμίδες, άρα όσο περισσότερο διαρκεί, τόσο περισσότερες θερμίδες χάνουμε.

    4. Ανακουφίζει από το στρες και το άγχος:

    O καθηγητής Ψυχολογίας Stuart Body από το πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας, ισχυρίζεται σε έρευνά του, πως άνθρωποι που «έκαναν σεξ μια φορά τουλάχιστον ανά δύο εβδομάδες μπορούσαν να διαχειριστούν καλύτερα στρεσογόνες καταστάσεις όπως για παράδειγμα, τις δημόσιες ομιλίες». Οπότε, όσο αυξάνεται η συχνότητα του σεξ τόσο πιο ήρεμοι θα αισθάνονται όλοι.

    5. Πετάξτε τις αντιγηραντικές κρέμες:

    Έρευνα που διεξήχθη στο βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου στη Σκωτία τάραξε τη μέχρι τότε κρατούσα άποψη. Μια ομάδα ερευνητών τοποθέτησε έναν μονόπλευρο καθρέφτη και παρακολουθούσε τους συμμετέχοντες που κάθονταν μπροστά από αυτόν. Οι ερευνητές μάντευαν την ηλικία κάθε ατόμου και οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως όσοι είχαν ενεργή σεξουαλική ζωή φαίνονταν από 7 έως 12 χρόνια νεότεροι από την πραγματική ηλικία τους. Μα πώς όμως συμβαίνει αυτό; Η εξήγηση είναι απλή. Το σεξ απελευθερώνει ορμόνες που συμβάλλουν στη διατήρηση της νεότητας του δέρματος. Συγκεκριμένα τα οιστρογόνα βοηθούν στην απαλότητα του δέρματος. Και ποιος δεν θα το ήθελε αυτό;

    6. Πιο «γλυκός» ύπνος:

    Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουν πως οι ατελείωτες ώρες έντονης γυμναστικής είναι ο βασικός λόγος για καλύτερο ύπνο, όμως, κάνουν λάθος. Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ είναι εκείνες που στην πραγματικότητα, βοηθούν στην χαλάρωση του σώματος και την αποφόρτιση από το στρες. Τέλος, αυτές είναι και ο βασικός λόγος για καλύτερο και πιο ήρεμο ύπνο.

    7. Ανακουφίζει από τους πόνους:

    Οι ενδορφίνες, όπως η επινεφρίνη και η ντοπαμίνη οι οποίες κατακλύζουν το σώμα έπειτα από τον οργασμό είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι για την ανακούφιση του σώματος από πόνους.

    8. Στους άνδρες μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη:

    Έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης αποκαλύπτει πως οι άνδρες που εκσπερματώνουν τουλάχιστον 21 φορές το μήνα ανήκουν στην κατηγορία ανδρών που είναι λιγότερο πιθανό να νοσήσουν από καρκίνο του προστάτη. Η ιστορία γίνεται ακόμη καλύτερη γιατί το σεξ δεν είναι το μόνο μέσο για να το πετύχουν αυτό.

    9. Στις γυναίκες συμβάλλει στην ανακούφιση από κράμπες:

    Συγκεκριμένα, όπως εξηγεί η επιστήμονας Cindy M. Meston, διευθύντρια στο Εργαστήριο Σεξουαλικής Ψυχοφυσιολογίας στο πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν, «όταν μια γυναίκα φθάνει σε οργασμό, τότε η μήτρα της συστέλλεται με αποτέλεσμα να απαλλάσσει το σώμα από ουσίες που εν δυνάμει προκαλούν κράμπες»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λουκααααααααααααααααααααααααα ....

      ξεχασες στη θεραπεια και τα Τζιτζικιαααααααααααααααααα


      ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ερχετε ... ας το χαρουμε παιδια ...

      http://www.patrasevents.gr/article/38358-ta-tzitzikia-epistrefoun

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ εσυ θα γινωσουνα ενας εξαιρετος οινολόγος γιατι εισαι ανθρωπος τις φυσης και θα γινωσουνα και ενας καλος μελισοκομος γιατι εισαι φυσιολατρης

      Διαγραφή
  24. Κύριε Τάκη
    Νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω γιατί σε ανύποπτο χρόνο μου ανοίξατε τα μάτια για την ΕΛΒΑΛ
    Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΒΑΛ είναι ότικαλύτερο έχει ο όμιλος Στασινό και σε τιμές κοντά στα 1 ευρώ είναι σαν να ληστεύεις εκκλησία . Και η ΣΩΛΚ, όπως και τα ΕΛΚΑ είναι ιδιανικές επιλογές, αλλά έχουν το αρνητικό ότι είναι θυγατρικές των ΣΙΔΕΝΟΡ και ΧΑΛΚΟΡ αντίστοιχα, όπου η μεν πρώτη είναι ψιλοπροβληματική και η δεύτερη ζόμπι.

      Διαγραφή
  25. μπορης και εσυ να εισαι ο επομενος πλούσιος-Υπάρχει μετοχή ελληνικής τράπεζας που θα μπορούσε να δώσει +600% απόδοση; - Ποια είναι αυτή; -http://bankingnews.gr/τραπεζικά-νέα/item/212260-υπάρχει-μετοχή-ελληνικής-τράπεζας-που-θα-μπορούσε-να-δώσει-600-απόδοση-ποια-είναι-αυτή.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μετά τη μεγάλη πρόβλεψη του Λεωτσάκου ότι, τάχα μου, η Πειραιώς είναι το πιο hot story και απο 1,7 ευρώ βρέθηκε κάτω απο τα 10 σεντς (ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ) τώρα μας κάνει και προβλέψεις για τις εκλογές.
    Δηλώνει με σιγουριά ότι, τάχα μου, ο Αλέξιος, ο εκπορδιτής του μνημονίου, θα είναι πρώτος και ότι, δήθεν, ο Χοντρός που δέρνει (έχει μια λατρεία γιαυτόν και δεν κρύβεται) θα σχίσει στις εκλογές και θα ανέβουν τα ποσοστά του.

    Καταρχήν ο χοντρός που δέρνει το μόνο που μπορεί να σχίσει είναι τα καλσόν του. Ξύπνα Λεωτσάκε. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να συντάξει μια πρόταση, ούτε να εμπνεύσει με τους λόγους του κοροιδεύοντας το χαζολαό - όπως έκαναν κάποτε ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ. Αυτοί μπορούσαν να μιλήσουν και να σαγηνεύσουν τους ηλίθιους, ενώ ο χοντροκώλης αμφιβάλλω αν μπορεί να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών του.
    Άρα για Χρυσή Αυγή Λεωτσάκε, ξέχνα το. Μην ελπίζεις !!!! Μόνο και μόνο που ο Αλέξιος έλεγε ότι αν δεν τα καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται η Χρυσή Αυγή, ε, τότε αυτό δεν πρόκειται να γίνει - καθώς είναι γνωστό ότι ο Αλέξιθος είναι μέτριος, δεν είναι διορατικός και απο πολιτική παίρνει μηδέν. Μόνο στην κοροιδία παίρνει ΑΡΙΣΤΑ.

    Άρα συγκρατούμε ότι ο Λεωτσάκος δηλώνει ότι η Χρυσή Αυγή θα σχίσει και ο ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές με 3% διαφορά και άνω.
    Έτσι, για να μην μας λέει ότι δικαιώθηκε πάλι ο παικταράς ο Πετράν. Μα τι πράμα είναι αυτός ο Πετράν? Όλο έξω πέφτει και όλο δικαιωμένος μας λέει ότι είναι. Μήπως αντί για Πετράν πέπει να τον φωνάζουμε Αλέξιο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα στην καλή παρέα.
    Κύριε Τάκη ο τρόπος που γράφεται είναι απολαυστικός, εκτός από την πολύ καλή ενημέρωση μας κάνετε και χαμογελάμε σε καιρούς χαλεπούς.
    Παλαιότερα σε ερώτηση του artaxia για την ΜΠΕΛΑ είχατε αναφέρει ότι η δίκαιη τιμή της ΜΠΕΛΑ είναι τα 15 ευρώ ακατέβατα, αν δεν επιστρέψουμε στην δραχμή ή γίνει κούρεμα καταθέσεων.
    Τοποθετείτε τώρα την ΜΠΕΛΑ στα "θωρηκτά";

    Τα σέβη μου
    DFNikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην παρούσα φάση θα ήμουν λίγο επιφυλαχτικός με ΜΠΕΛΑ διότι είναι εισαγωγική εταιρία και επειδή δεν γνωρίζω τι θα συμβεί με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών και αν τελικά έχει αποφευθει το κούρεμα των καταθέσεων. Δεν την συγκαταλέγω στα θωρηκτά - αλλά αν την έβλεπα κάτω απο τα 5 ευρώ δεν θα με άφηνε ασυγκίνητο.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα σας πολύ φι μπο τσιακο αυτό το 5 έτσι?
      https://www.tradingview.com/x/sgzVcYSI/

      κ.Μορφονιέ θέλω να σας προκαλέσω. Γιατί η μπελα έφαγε τέτοια σαβούρα σήμερα? Τί να την μάτιασε άραγες?

      Διαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ke Vasilisg,

      Επίσης τι γνωμη έχετε για τις
      ΜΥΤΙΛ, ΑΣΚΟ, ΕΚΤΕΡ, ΕΥΠΙΚ, ΜΕΒΑ (αλλά και ΔΕΗ , ΓΕΚΤΕΡ ) ?

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Πολύ ωραίο το πινακάκι. Κάτι παρόμοιο κάνω και εγώ για να βρώ την δίκαιη τιμή, αλλα από αποθέματα και απαιτήσεις αφαιρώ ένα 10-15% για να συνυπολογίσω κρυφές επισφάλειες. Ομως κε Vasilisg, αυτός είναι ο τρόπος του "επιμελούς μαθητή", για να αποτιμήσει μια εταιρεία, αλλά όπως βλέπετε η Jumbo , Ote, που εμείς τις βγάζουμε δικαίως αποτιμημένες, οι ξένοι τις βγάζουν φθηνές, και δίνουν τιμές στόχους 50% πάνω. Πολύ θα ήθελα να ξέρω τον τρόπο σκέψης τους και γιατί δίνουν αυτά τα premium. Ακόμα δεν κατάλαβα ότι η jumbo είχε φτασει 13,5 ευρώ επί Σαμαρά όπως και πολλές άλλες ήταν αποτιμημένες πέραν κάθε προσδοκίας fair value.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Η Ιντρακόμ νομίζω στο 1ο εξάμηνο ήταν κερδοφόρα (δε θυμάμαι από πότε είχε αν συμβεί αυτό).

      Διαγραφή
    7. Σας διαβάζω προσεκτικά, αν και δεν γράφω. Είδα τα σχόλια των δύο τελευταίων ημερών και μπαίνω να συγχαρώ τον κ. Vasilisg για τη δουλειά που παρουσίασε. Κύριε Vasilisg, είναι το πινακάκι δικό σας; Καθίσατε και κάνατε τόση δουλειά!!! Εύγε (αν μου λέγατε και πως το αποθηκεύομε…). Αυτό σημαίνει ενασχόληση με το χρηματιστήριο, που δεν είναι ζάρια και ρουλέτα! Αν ξανακάνετε τέτοια δουλειά στο μέλλον, να μας ενημερώσετε. Συγχαρητήρια και στον κ. Πέτρο, που συμπορεύεται στο τρόπο σκέψης.

      Κύριε Τάκη, έχετε συγκεντρώσει κοντά σας τους καλύτερους. Και έχετε ακόμα καταφέρει να υπάρχει ένα επίπεδο πολιτισμού σ΄αυτό το blog, χωρίς έριδες, τσακωμούς και προσβολές. Μπράβο σας.

      Υ.Γ. Θα ήθελα να έβλεπα στο πινακάκι σας και την ΕΥΠΙΚ, την οποία σας ζήτησε και ο κ. Πέτρος.

      Φιλικά
      Σύλβιος

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    9. Και πάλι συγχαρητήρια κ. Vasilisg. Απόλυτα κατανοητό ότι ο πίνακας δεν είναι θέσφατο για τον επενδυτή, αλλά θα πρέπει να λάβει υπόψη και άλλους χρηματοοικονομικούς δείκτες και momentums και macro περιβάλλον και όλα αυτά που λέτε. Μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σας. Υποθέτω ότι οι 19 κερδοφόρες μετοχές και οι 6 ζημιογόνες, που αναφέρατε ξεχωριστά (ονομαστικά) στο πρόσφατο σχόλιό σας της 3ης Σεπτεμβρίου 2015 - 11:53 π.μ. (αλλά και οι έξι που είχατε αναφέρει στο σχόλιο της 7ης Απριλίου 2015 - 11:29 π.μ)., έχουν υποστεί τη σχετική διήθηση από εσάς και πληρούν και τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που θέτετε, πάντα κατά την άποψή σας. Δηλ. εννοώ δεν αναφέρθηκαν τυχαία από τις 43 του πίνακα; Να υποθέσω επίσης ότι οι 19 και 6 στο σχόλιό σας ετέθησαν με αξιολογική σειρά (;)
      Ευχαριστώ
      Σύλβιος

      Διαγραφή
  29. Κύριε Vasilisg ευχαριστώ για το αρχείο. Πολύ ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για την Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΛΛ), τι γνώμη έχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kύριε Τάκη, αν νικήσει η ΝΔ έστω και οριακά, αυτό συνεπάγεται ράλι για το ΧΑΑ και ότι τα χαμηλά τα είδαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σας ρωτάω γιατί την πάτησα, έβλεπα Σύριζα πρώτο κόμμα με διαφορά 2-3% και έτσι ήμουν με 80% ρευστότητα έξω και μάλλον έχασα το τρένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Gerry αν κερδίσει η ΝΔ με διαφορά 2 με 3% δεν αισιοδοξώ για Ελληνική χρηματαγορά. Ο Αλέξιος πρέπει να συντριβεί, δηλαδή να πάει κάτω απο 24% και η διαφορά να είναι μεγαλύτερη του 5%, για να δούμε πάρτι στην χρηματαγορά. Έτσι τα βλέπω εγώ. Οτιδήποτε άλλο συμβεί θα βολοδέρνουμε στα νούμερα των 600 - 800 μονάδων για πολλά χρόνια και αυτό διότι ο Αλέξιος αν έρθει δεύτερος θα κάνει πάλι τον τσάμπα μάγκα και θα σχίζει μνημόνια, ενώ θα βάζει τρικλοποδιές.

      Σήμερα αριστερός δεν ψηφίζει Αλέξιο. Και μιλάω για τους αριστερούς που περίμεναν την κωλοτούμπα του Αλέξιου - όχι για Λαφαζανικούς αριστερούς. Αν ο Βαγγέλας ο μουστάκιας καταφέρει τον κόσμο να πάει στην κάλπη τότε ο Αλέξιος θα συντριβεί. Ο Αλέξιος θέλει αποχή.

      Διαγραφή
    2. Κ. Τάκη στον στοίχημαν οι αποδόσεις της ΝΔ πέφτουν κάθε μέρα.... Ένα σχόλιο...?

      Διαγραφή
    3. O Αλέξιος έχει αποδείξει ότι δεν έχει πολιτικό αισθητήριο και είναι μέτριος στη διορατικότητα. Έτσι την έπαθε με τις εκλογές του Ιανουαρίου. Τις εκβίασε για να γίνουν περιμένοντας ότι κατόπιν θα έκανε περίπατο και θα ακολουθήσει ο έντιμος συμβιβασμός, όπως είχε βαφτίσει την κωλοτούμπα. Τελικά του πήραν τις σωβράκες και την Αριστερή πλατφόρμα.

      Κατόπιν την έφαγε με το δημοψήφισμα όπου περίμενε ο χαζολαός να του βγάλει ένα οριακό ΝΑΙ (εγώ πιστεύω ότι ο ίδιος ψήφισε ΝΑΙ) και τελικά πήρε ΟΧΙ και του ήρθε εγκεφαλικό.

      Τώρα πάει σε εκλογές κοιτώντας το προσωπικό του συμφέρον, αφού δεν μπορούσε να λύσει τα εσωτερικά του προβλήματα με τις Κωνσταντοπουλίνες και με τους Λαφαζανέους. Πίστευε ότι θα κάνει παρέλαση. Ήταν τόσο αλλοπαρμένος που είχε μείνει στις δημοσκοπήσεις του Φεβρουαρίου 2015, όπου όλος ο χαζολαός ψήφιζε στα γκάλοπ Αλέξιο και περίμενε την περήφανη διαπραγμάτευση. Τελικά, διαπραγμάτευση ΔΕΝ έγινε και τον ήπιαμε τον καφέ πικρό.
      Ο Αλέξιος, ξεβράκωτος πλέον, καθώς τις τρούπιες σωβράκες του τις πήραν στα Γιουρογκρούπς ελπίζει σε μια απλή νίκη. Οι ομιλίες του είναι απολογιτικές και δεν προσπαθεί να φανατίσει το κοινό - κάτι που έκανε στις εκλογές του Ιανουαρίου. Ξέρει ότι ο φανατισμός δεν τον συμφέρει, διότι αν ο κόσμος πωρωθεί η οργή θα ξεσπάσει πάνω του. Έτσι το πάει στο μαλακό . Κύριο σύνθημα του, αλλά το λέει σιγανόφωνα (για να μην φανατίσει είπαμε) είναι. Ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά.

      Είναι σε άλλο κόσμο το παλικάρι!!!

      Διαγραφή
    4. Α ξέχασα να σας πω. Έταξε το παλικάρι ότι μόλις γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ του 23% στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

      μπουχαχαχαχαχα
      Με τρέεεεεεεεελα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα...
      ε, όχι και παλικάρι ο αρχι@αλάκας κε Τάκη.........ΦΛΟΥΦΛΗΣ του κερατά είναι και έτσι θα παραμείνει.....του πήρε 7 μήνες για να μας βουλιάξει οριστικά και αμετάκλητα για τα επόμενα 20-30 χρόνια...........χωρίς γνώσεις, χωρίς την ικανότητα να αξιολογήσει κινδύνους και καταστάσεις, χωρίς αποφασιστικότητα, με υπέρμετρο εγώ (εξ ου και η παρέα με τον άλλο ωραιοπαθή ακατονόμαστο), με πάθος να μοιάσει τον πρώτο της καταστροφής του οποίου την οργή θα έχουμε σύντομα κατά Μιμής ευαγγέλιο, χωρίς το ελάχιστο των γνώσεων για να διοικήσει και να αξιολογήσει τους γύρω του........τι να λέμε τώρα....η απόλυτη καταστροφή....και υπάρχουν ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που θα τον ψηφίσουν........προσωπικά σηκώνω τα χέρια ψηλά με τους συμπατριώτες μας......
      Βίκτωρ

      Διαγραφή
    6. Εάν το πρόβλημα και προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο απαράδεκτος ΦΠΑ στην εκπαίδευση γιατί είχε κάνει φλάμπουρο μνημονιακής αντίστασης ως προς ΦΠΑ την διατήρηση του 13% σε Μύκονο και Σαντορίνη? Ψευτράκος ο καταληψίας.

      Επιτέλους κάποιος να πει την αλήθεια. Ο ταχύτερος δρόμος εξόδου απ΄το μνημόνιο είναι να το τρέξουμε γκαζομένοι,μπας και το βγάλουμε σε 2 αντί 3 χρόνια.

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ μου κ. Τάκη,
      Είδα τη Moody's πριν λίγο (στην παραπομπή που ανέφερε ο κύριος Lorac), να υποβαθμίζει τα senior ομόλογα όλων των ελληνικών τραπεζών σε C, δηλ. στον πάτο, πριν τη χρεοκοπία και να υποστηρίζει την άποψη ότι όλοι οι ομολογιούχοι θα συμμετάσχουν στη διάσωση των τραπεζών. Είδα εσάς νωρίτερα να αμφιβάλλετε ακόμα και για την τύχη των καταθέσεων, αναφερόμενος στη Jumbo. Το ερώτημά μου είναι (και ας μας πείτε κι εσείς κ. Hippy, που τα έχετε μελετήσει): ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΥΡΙΟΥ (SENIOR) ΧΡΕΟΥΣ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, AN ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΥΤΗΣ; Τι σας κάνει λοιπόν να εμμένετε στην γκουρουδιά για την NBG.PA; Εκτός κι αν έχετε αποποιηθεί αυτής. Το λέω, γιατί έχω καταλάβει ότι σας διέπει η αρχή: «Καλύτερα να μην αγγίξομε κάτι από το οποίο κινδυνεύομε, κι ας πάρουν οι άλλοι τα όποια κέρδη». Και όλες σας οι γκουρουδιές διέπονται από σύνεση.

      Με την ευκαιρία σημειώνω ότι η έκθεση της Moody's, που βγήκε πριν λίγο, εξομοιώνει την Εθνική με τις υπόλοιπες τράπεζες και αναφέρει ότι η ρευστοποίηση των διεθνών επενδύσεων αυτής, ειδικά της τουρκικής θυγατρικής, που θα μπορούσε να καλύψει μερικώς τις ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης της τράπεζας, θα χρειαστεί χρόνο, εξαιτίας της αστάθειας στις αναδυόμενες αγορές και των εκλογών στην Τουρκία. (https://www.moodys.com/research/Moodys-downgrades-Greek-banks-senior-unsecured-debt-ratings-to-C--PR_333800).

      Θα ήθελα να ξέρω τις τρέχουσες απόψεις σας, γιατί η τιμή της εν λόγω μετοχής βρίσκεται πλέον στα 3,40 $.

      Ευχαριστώ
      Πάντα με εκτίμηση
      Σύλβιος

      Διαγραφή
    8. Κύριε Σύλβιε όταν λέων κούρεμα στις καταθέσεις (για να μην φοβίζουμε τον πολύ κόσμο) μιλάω ότι ίσως χρειαστεί να γίνει για τις πολύυυυυυ μεγάλες καταθέσεις, όπου στην κατηγορία αυτή σίγουρα ανήκει η ΜΠΕΛΑ.

      Για ότι αφορά την NBG-PA δεν πιστεύω ότι θα γίνει κούρεμα - γιατί ουσιαστικά πρόκειται για προνομιούχο μετοχή και όχι για ομολογία, αλλά να σας πω την αλήθεια ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΠΟΤΑ γιαυτό και έγραφα ....


      Με Κούρεμα 70% = 7,5 δολ
      Με κούρεμα 50% = 12,5 δολ
      Δεν κουρεύει = 25 δολ.
      Θα δώσει κάαααααποτε μέρισμα??? = 2,25 δολ το μέρισμα.

      http://prntscr.com/7wuo3x

      Στα σημερινά επίπεδα, των 5 δολαρίων, κάποιος δεν φαίνεται πως κινδυνεύει να χάσει - εκτός αν έρθουν οι Δραχμαζάνιδες.

      Εκεί λοιπόν που ένας πονεμένος παίζει ζομποτράπεζες και περιμένει ανόδους και κινδυνεύει να βάλει και τον ποπό του στις ΑΜΚ, το NBG PA φαντάζει πολύυυυυ καλύτερο.

      Διαγραφή
    9. Πριν μερικές μέρες κ. Σύλβιε, προχωρημένη νύχτα, το mega παρουσίασε την ταινία-ντοκυμαντέρ inside job του CharlesFerguson σχετικά με την κρίση στην Γουωλ Στρητ κατά την προ και μετά ΛΗΜΑΝ εποχή. Εξαιρετικό, αν δεν το έχετε δει το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους του μπλογκ.

      http://tainies.online/movies/229050-inside-job

      Ότι περιγράφει το ήξερα, αλλά επιφανειακά. Προβληματίστηκα (για να μην πω τρόμαξα) καθώς αισθάνομαι πως δεν έχει αλλάξει σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ για την προστασία του επενδυτή αλλά και του πολίτη . Σύμβουλοι, υπουργοί των ΗΠΑ, διευθύνοντες σύμβουλοι (GS, JPM, BoA etc), καθηγητές-καθάρματα του Κολούμπια, Χαρβαντ κλπ κυνικότατα να σου λένε πως ότι έγινε, τα πάντα όλα, ήσαν-και το κυριότερο-εξακολουθούν να είναι νόμιμα. Τσοχατζοπουλόσκυλα όλοι τους.

      Ζόρικα, πολύ ζόρικα. Οπότε συγνώμη αλλά τη Moody΄s την έχω εκεί που της αξίζει. Στο καλάθι της τουαλλέτας με τα σκατόχαρτα.

      Η ταινία μ΄επηρέασε κάπως αρνητικά για τα ομόλογα και βλέπω θετικότερα τις μετοχές. Πρώτον λόγω της αποκάλυψης της εγκληματικής σαθρότητας των εταιρειών αξιολόγησης αλλά και λόγω της αναγκαστικά μεγάλης απορρόφησης ρευστότητος των ομολόγων (περισσότερα από 50Κ ακόμα και για την ΠΕΙΡ) σε αντιστάθμιση με τη μεγαλύτερη διασπορά-καλάθια των μετοχών. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα μετά το ψυχοτράβηγμα των τραπεζικών βρομολόγων (από βασιλιάδες, τσολιάδες).

      Άλλωστε, όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε εποχή έχει και τους πρωταγωνιστές της. Νομίζω ότι μετεκλογικά, με την μεταβλητότητα να χτυπάει ταβάνι, αξίζει το μετοχικό ρίσκο/απόδοση και τέλος πάντων σε ότι με αφορά θα το πάρω. Έχω ήδη γράψει την άποψη προ ημερών πως πιθανά η χώρα είναι σε ράγες. Θεωρώ λογικό πως οι δυνατοί της ΕΕ που έδωσαν το χρήμα τους έχουν πάρει εξασφαλίσεις. Money talks and bullshit walks συνηθίζουν να λένε απαξιωτικά οι Αγγλοσάξονες, έτσι δε είναι?

      Στηριζόμενος στο παραπάνω σκεπτικό θέτω την ερώτηση: "Τι πιθανότητες δίνετε μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ?" Νομίζω περισσότερες από 50%.

      Διαγραφή
    10. κ. Σύλβιε καλησπέρα σας έχω παρακάτω ένα δεύτερο σύνδεσμο για μια ανάγνωση της ντιρεκτιβας BRRD
      http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=celex:32014L0059

      Εκεί διαλέγεται την γλώσσα που προτιμάτε για ανάγνωση καθώς και το είδος (pdf,txt etc) που θα εμφανιστεί το κείμενο. Προς το κεφάλαιο IV είναι τα άρθρα περί εργαλείων εξυγίανσης (εγώ βρήκα ενδιαφέρον το εργαλείο #4 απο τα άρθρα 43 και κάτω).Επίσης στο 44(3) έχει και κάποιες εξαιρέσεις.

      Οσον αφορά το pari passu που αρωματίζει το χώρο πάνω απο τα senior χρέη νομίζω δεν αφορά εμάς αλλά θα είμαστε μια μελλοντική αναφορά για τους άλλους που τα έχουν πιό ανάγκη.

      Διαγραφή
    11. ΚΥΡΙΕ


      hippy ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΟΒ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή

    12. Κύριε Μηνά σε εβδομαδιαίο trading όποιος καταφέρει να συντονίζεται με το ρυθμό των τραπεζών (1 στους 1000) βγάζει πολύ χρήμα. Εγώ είμαι στους υπόλοιπους 999. Οπότε δεν το επιχειρώ ούτε με την ΕΥΡΩΒ ούτε με καμιά τους. Σαφώς λιγότερα αλλά πολύ σιγουρότερα ελπίζω να κερδίσουμε στις ΑΜΚ τους αγοράζοντας την τελευταία μέρα δικαιώματα και ποντάροντας στις αδιάθετες μετοχές (εάν οι αυξήσεις γίνουν ως συνήθως στο παρελθόν αλλά και πέρσι Απρίλιο-Μάιο 2014)

      Διαγραφή
    13. ΜΑΡΕΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟ -------Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΛΕΞΗ --ΑΥΡΙΟ ΚΛΗΝΩ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΟ-ΜΟΣΧΟΥΔΙ- ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΑΖΩ ΜΑΥΡΟΥΔΙ ΜΟΥΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΚΙΝΟ ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ-ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΥ ΚΛΙΝΩ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΑΠΟ ΑΜΠΕΛΙ ΟΡΙΝΟ -ΞΕΡΙΚΟ-ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ------

      Διαγραφή
    14. Κύριε Hippy και κύριε Lorac, είστε φοβεροί. Τι να πω παραπάνω… Εσείς κύριε Lorac είστε άφθαστος στις αναζητήσεις!!! Του έριξα μια ματιά και θα το διαβάσω προσεκτικότερα σύντομα. Βέβαια αυτά ισχύουν από το 2016. Θυμάστε καθόλου να μας πείτε στην κυπριακή Τρ. Κύπρου τι είχε γίνει με τις υπάρχουσες μετοχές; Θυμάμαι ότι τα ομόλογα και όσες ανασφάλιστες καταθέσεις δεν πληρώθηκαν μετατράπηκαν σε μετοχές διαφορετικής τάξης, ανάλογα με την προτεραιότητά τους. Οι παλιές μετοχές τι έγιναν; Παρέμειναν και αυτές σε ισχύ στη τελευταία τάξη ή διεγράφησαν;

      Την ταινία την έχω ακούσει, αλλά δεν την έχω δει. Για τους ανασφαλείς καλή περίπτωση θα ήταν οι καλυμμένες ομολογίες της Εθνικής (τυγχάνουν άλλωστε και εξαίρεσης με βάση αυτά που μας έστειλε ο κ.Lorac), αλλά εξαρτάται σε ποια τιμή θα της βρείτε (εσείς που έχετε συνεχή επαφή με τους χρηματιστές σας), ούτως ώστε να διαμορφώνουν μια καλή απόδοση. Θυμάμαι επίσης αδρά από το ενημερωτικό δελτίο ότι υπήρχε το δικαίωμα του εκδότη για παράταση κατά 1 έτος από τη λήξη (που είναι στις 7/10/2016), πράγμα το οποίο το Bloomberg δεν το αποτιμά στο yield to maturity, ούτε το γράφει. Αν αυτό πράγματι ισχύει η απόδοση πέφτει αισθητά.

      Τέλος κ. hippy βλέπω κι εγώ τώρα θετικότερα τις μετοχές (αναφερόμενος στην Ελλάδα βέβαια) και τη χώρα να μπαίνει σε ράγες (δεν υπάρχει άλλη επιλογή πλέον). Το χρονικό σημείο αγορών θα μας το πείτε εσείς που είστε trader και τα αντιλαμβάνεστε αυτά καλύτερα, αλλά όπως κατάλαβα το τοποθετείτε μετεκλογικά.

      Σύλβιος

      Διαγραφή
    15. Ο κύριος Στασινός (Teckie chan) υποστήριζε τις προάλλες ότι άσχετα με το ποιος θα νικήσει στις εκλογές τα δύο μεγάλα κόμματα θα εξαναγκαστούν σε συνεργασία.

      http://www.techiechan.com/?p=2556

      Φαίνεται λογικό για δύο λόγους. Πρώτον ακούγεται πως είναι επιθυμία των Γερμανών (μετά των ακολούθων) και δεύτερον εάν το πρώτο κόμμα συνεργαστεί μόνο με τους μικρούς πασοκοποτάμιους για δημιουργία κυβέρνησης αυτόματα κάνει την αντιπολίτευση τζάμπα μάγκες (λόγω υποχρεωτικής εφαρμογής απ΄τους κυβερνώντες του 3ου μνημονίου) και σίγουρους νικητές των επομένων εκλογών.

      Εάν όντως έχουμε τέτοια εξέλιξη (συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) το μαγαζί λογικά έχει να δώσει χαρτί. Επομένως μοιάζει νομίζω ασφαλής κερδοσκοπία ν΄αγοράσουμε τμηματικά μέσα στην θολούρα και το μεγάλο volatility στις τελευταίες προεκλογικές ή τις πρώτες μετεκλογικές ημέρες. Αυτό τουλάχιστον έχω κατά νου να κάνω εγώ κ. Σύλβιε. Μάλιστα για αύξηση της ρευστότητας σκέφτομαι μερική ή ολική ρευστοποίηση μιας θέσης στο 3ετές ΟΕΔ το οποίο με τη βοήθεια της τύχης (180 μοίρες στροφή Τσίπρα μετά το δημοψήφισμα) πήγε αρκετά καλά.

      Θεού επιτρέποντος βέβαια καθώς όπως γνωρίζουμε όταν εμείς σχεδιάζουμε ο Θεός ξεκαρδίζεται (ίσως διαβάζει Αρκά)

      Διαγραφή
    16. ΟΕΔ διετή (κατά κόσμον τριετή): Κατέχω τέτοια καθώς και τετραετή (πενταετή όπως λέγονται αν μετρήσομε από την ημερομηνία έκδοσης) εξαιτίας σας κ.Hippy. Δεν είχα αντιληφθεί ότι έχουν ανεβεί τόσο τα διετή. Αν θέλετε πείτε μου πόσο σας το πήραν το διετές, όταν πουλήσετε.

      Αντιλαμβάνομαι φυσικά από τα προηγηθέντα σκεπτικά σας ότι προτιμάτε για αγορά μετοχές που έδωσαν έντονη ενδοσυνεδριακή αντίδραση όταν άνοιξε ξανά το ΧΑΑ στις 3 Αυγούστου, που να είναι και μερισματοφόρες.

      Σύλβιος

      Διαγραφή
  33. δασκαλε ποδοσφερικο κουμαρι θα παιξουμε να κανω ένα ταξηδακι και εγω βαλε και ανατροπες μηπως θα ημαστε σε μονιμες διακοπεςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητέ κύριε Τάκη, σε περίπτωση κουρέματος καταθέσεων των εταιρειών,, εκτός από εταιρείες σαν την ΜΠΕΛΑ, δεν θα έχουν πρόβλημα και εταιρείες που εκτιμάτε ιδιαίτερα, όπως ο ΙΚΤΙΝ και η ΕΥΠΙΚ; Γενικότερα, αυτό δεν θα αποτελέσει καταστροφική εξέλιξη για τοΧΑΑ και τις επιχειρήσεις που ακόμα αντέχουν σε αυτό το άθλιο κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Την "υπεράσπιση" της Ελλάδας ανέλαβε ο επενδυτής Στέλιος Ζαβός, ο οποίος είχε κληθεί επί τούτου στο δείπνο. Ο κ. Ζαβός έκανε λόγο ότι πλέον δεν υφίσταται θέμα Grexit, καθώς το 95% του ελληνικού δημόσιου χρέους βρίσκεται στα χέρια της τρόικα, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι "μια μεγάλη κυβέρνηση" που θα μπορούσε να προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές, θα μπορούσε να προωθήσει τα απαραίτητα μέτρα.

    Παρόλα αυτά, στην συζήτηση που ακολούθησε το κλίμα για την Ελλάδα παρέμεινε επιφυλακτικό και μάλιστα στα όρια του αρνητικού. Ενδεικτικό, το γεγονός ότι οι περισσότερες αντιρρήσεις για τις προοπτικές της χώρας, εκφράστηκαν από διαχειριστές κεφαλαίων οι οποίοι πίστεψαν στην "άνοιξη του 2014", ήρθαν για επενδύσεις στην Ελλάδα και έχασαν.
    http://www.capital.gr/story/3059950/deipno-pollon-tris-me-deutero-piato-tin-elliniki-krisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αέρα κοπανιστό και σανό πρόσφερε στο κοινό ο Αλέξιος στη ΔΕΘ. Ούτε μία λέξη για την επιχειρηματικότητα και το πώς θα προσελκυστούν επενδύσεις. Τίποτα το καινοτόμο, αναπαραγωγή ξύλινης γλώσσας με ανακεφαλαιοποιήσεις, ΕΣΠΑ κλπ. Ο κύριος Τίποτα. Εχετε δίκιο κύριε Τάκη, με έστω και οριακό προβάδισμά του,,πάλι σε τέλμα και η χώρα και η χρηματαγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συζητούν book building για την κάλυψη των ΑΜΚ των τραπεζών --Βεβαια τωρα θα γινει ετσι ,γιατι οι μεγαλομετοχοι εκ των οποιων ειναι και το κρατος δεν μπορουν να παθουν τοσο τεραστιο dilution .
    Οι μεγαλομετοχοι που εχουν και τις πολιτικες προσβασεις στα Ευρωπαικα κεντρα αποφασεων μπορουν να βαλουν το χρημα υπο προυποθεσεις ,τις οποιες αυτοι καθοριζουν.
    Μεχρι τωρα που μεσα στα μετοχικα σχηματα των τραπεζων υπηρχε η μαριδα το
    dilution δεν τους ενδιεφερε γιατι καποιος επρεπε να χασει λεφτα.
    Ετσι και με την Κυπρο ,τα χασανε τα λεφτα γιατι ηταν μαριδαιοι.
    Τωρα λοιπον θα κανουν αυξησεις μια χαρα με τη διαδικασια του βιβλιου προσφορων.
    Ετσι περνουν αμεσα οι τραπεζες κατα μετοχικη πλειοψηφια,στα χερια αυτων που εχουν το καρπουζι και το μαχαιρι.
    Μια χαρα τους βρισκω ολους.
    Να γιατι δεν θα γινει κουρεμα καταθεσεων .
    Γιατι δεν τους συμφερει ,αλλα δεν υπαρχουν ,και λεφτα να κουρεψουν.
    Οχι γιατι θελουν να διδαξουν καποιο ειδος ηθικης απεναντι στους καταθετες.
    Ερχεται μεγαλο ραλλυ στο Ελληνικο χρηματιστηριο.
    Καπου θα πρεπει να ξεφορτωσουν μετα οι παιχτες.--http://www.capital.gr/epixeiriseis/3060497/suzitoun-book-building-gia-tin-kalupsi-ton-amk-ton-trapezon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγοραστικό "σήμα" από τους ξένους επενδυτές στο Χρηματιστήριο --http://www.capital.gr/agores/3060507/agorastiko-sima-apo-tous-xenous-ependutes-sto-xrimatistirio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Είστε τρομερή παρέα και σας ευχαριστώ που μοιράζεστε τις σκέψεις σας με τόσο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. καλησπερα κυρ τακη ,
    απο την εποχη του κυρ frape διαβαζω ολες τις αναρτησεις σας οπου και αν εχετε μετακομισει. Εδω τωρα νομιζω οτι ειστε στην καλυτερη version σας και παντοτε απολαυστικος , νομιζω δε οτι επαψαν να σας ακολουθουν διοτι εξετεθησαν κατ επαναληψη οι "ζουλιαρηδες και φθονεροι τυποι" , συνεχιστε να τα λετε οπως εσεις ξερετε.
    εκμεταλευομενος δε την φιλοξενια θελω να ρωτησω τον κο lorac (αν θυμαμαι καλα) για μια αναρτηση που εκανε παλαιοτερα σχετικα με την DB και μιλουσε για καποιο προβλημα που θα παρουσιαζοταν εως τα χριστουγεννα, εξακολουθει να ισχυει το σεναριο?
    ευχαριστω προκαταβολικα
    επιμελως ασχετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας. Μάλλον μιλάτε για ντοιτσες μπανκ αλλά δεν πρέπει να αναφέρεστε σε κάτι δικό μου.Απο την δικιά μου πλευρά να σας πω οτι πλέον - εκτός απο μπανκιες που είναι μόνο τζόγοτρειντ αυτό το διάστημα- όλες οι υπόλοιπες που πάνω κάτω ενδιαφέρουν τον κόσμο εδω μέσα έχουν έστω και οριακά βάλει γραμμές απο κάτω όπου μπορούν να χτίσουν άμυνες σε μια διόρθωση.Επειδή ακόμα ο αλέκτωρ δεν λάλισε θα είμουν προσεκτικός όσο θα τελειώνουν τα πανυγύρια απο την global προώθηση του χα αυτές τις μέρες και θα εστίαζα στις ανακοινώσεις που αφορούν κατηγορία του χα .Τυχαίο παράδειγμα του φιτεσε. ΑΝ λέω τυχαία προκύψει κάτι αρνητικό, εκεί όπου θα τελείωσει το μπλουμ απο το τσουνάμι υποχρεωτικών πωλήσεων θα είναι ιερό νούμερο των ελλοτιτσιαν για αρκετό καιρό.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα σε όλους.
      Θα προσπαθήσω να βοηθήσω,καλοπροαίρετα πάντα.Τα περί προβλήματος στην DB μέχρι τα Χριστούγεννα τα πήρε το μάτι μου πριν μέρες στα σχόλια της σελίδας του κ.Λεό. Δεν θυμάμαι βέβαια το nick του σχολιαστή,πάντως δεν γράφτηκαν στην ιστοσελίδα του κ.Τάκη.

      Διαγραφή
    3. Ο κύριος Δαρείος νομίζω ότι είχε υπαινιχθεί κάτι σχετικό (περί DB, ΕΕ κλπ κλπ) στον παρόν blog.

      Γρηγόρης

      Διαγραφή
    4. εχετε απολυτο δικαιο κυριε Γρηγορη , σας ευχαριστω , βρηκα την αναρτηση περι DB απο τον κο Δαρειο και θα τον παρακαλεσω εαν εχει τελειωσει απο ελουντα και δεν του ειναι δυσκολο να μας επικαιροποιησει το θεμα (εαν βεβαιως διαθετει νεα στοιχεια).
      θα σας ημουν ιδιεταιρως υποχρεωμενος κε Δαρειε.
      επιμελως ασχετος

      Διαγραφή
  41. σωστος ο κυριος--Η Ελλάδα έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει μέχρι να επιστρέψει σε συνθήκες οικονομικής ομαλότητας

    Αντιμέτωπη με νέες πολιτικού χαρακτήρα αναταραχές αναμένεται να βρεθεί τα επόμενα χρόνια η Ελλάδα, λόγω της νέας συμφωνίας των 86 δισ. ευρώ και δη των αυστηρών μέτρων που τη συνοδεύουν και πρέπει να εφαρμοστούν.
    "Θα υπάρξουν κι άλλοι γύροι πολιτικής αβεβαιότητας στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια, καθώς η συμφωνία που έχει υπογραφεί και πρέπει να εφαρμοστεί, είναι δύσκολη", επισημαίνει ο Stephen King, οικονομικός αναλυτής της HSBC.
    Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Κing, στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας που έχει συνάψει η Ελλάδα, θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να μειώσει το κόστος εργασίας, να καταστήσει πιο ανταγωνιστική την οικονομία της, αλλά και να επιτύχει την πλήρη και ουσιαστική αναμόρφωσή της.
    Απέναντι σε όλα αυτά, αναμένεται να υπάρξει νέο κύμα ευρείας πολιτικής αντίδρασης τα επόμενα 2-3 χρόνια, σημειώνει ο King.
    Όπως επίσης προσθέτει, η Ελλάδα έχει αναλάβει την απίστευτη δέσμευση να παράξει σημαντικά πρωτογενή πλεονάσματα τα επόμενα χρόνια και αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο.
    "Η Ελλάδα έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει μέχρι να επιστρέψει σε συνθήκες οικονομικής ομαλότητας", καταλήγει ο King

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τασία Χριστοδουλοπούλου--ΑΚΟΥΣΑΤΕ -ΑΚΟΥΣΑΤΕ---Επίσημη Θέση του ΣΥΡΙΖΑ : "ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ" -https://www.youtube.com/watch?v=l36y0pG4tlg---------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - Τ. Χριστοδουλοπούλου: “Οι μετανάστες έρχονται σε 20 μέρες εξαφανίζονται” / 20-04-2015 -https://www.youtube.com/watch?v=eNQ741IKpQA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χίος τα χώνει σε κυρα Τασία Χριστοδουλοπούλου --https://www.youtube.com/watch?v=TCNYHfzJ8FE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μας πήραν τα χαρτιά πατριώτες;!
    Φαίνεται πως η αγορά προοικονομεί πώς χειρότερα από το καταστροφικό 7μηνο Σύριζα αποκλείεται να πάνε τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΑΣΚΑΛΕ- ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ-Χωρίς να επικαλεστούμε κρυφά γκάλοπ, πληροφορίες ή οτιδήποτε άλλο και με την απλή λογική, δεν κρύβουμε ότι θεωρούμε υπερβολική τη βεβαιότητα των περισσοτέρων ότι ο Σύριζα θα έλθει πρώτο κόμμα Με απλά μαθηματικά και μετά τα όσα έχουν γίνει τους τελευταίους αυτούς 7 μήνες, δεν κρύβουμε ότι θα μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο Α. Τσίπρας και ο Σύριζα να μη χάσουν σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές ένα ποσοστό περίπου 8 με 10%, κάτι το οποίο θα έφερνε το Σύριζα σε ποσοστά περίπου 26 με 28% (καθιστώντας πιθανή μια εκλογική νίκη της ΝΔ).

    Και ρισκάρουμε μια τέτοια εκτίμηση, γιατί μετά τα όσα έχουν γίνει, την ίδρυση του νέου κόμματος Λαφαζάνη, τη διάλυση του πολιτικού μηχανισμού του Σύριζα (εξαιρετικά σημαντικό αυτό και γενικά έχει περάσει στα «ψιλά» - μέχρι και ο κειμενογράφος του Α. Τσίπρα έφυγε από το κόμμα) και κυρίως την απογοήτευση πολλών ψηφοφόρων από την κατάσταση της οικονομίας και το γεγονός ότι το κόμμα έγινε μνημονιακό …. δε μπορούμε να καταλάβουμε πώς ο Σύριζα θα μείνει στο 29-31% (όπως λένε τα περισσότερα γκάλοπ) χάνοντας μόνο 5 με 6% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

    Μάλιστα και όσο αυτό αν ακούγεται υπερβολικό, δεν αποκλείουμε το βράδυ των εκλογών, η πτώση των ποσοστών του Σύριζα να είναι η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς (προς το 23 - 24%), αφήνοντας με σχετική διαφορά δεύτερο το Σύριζα (πρώτη η ΝΔ με ένα ποσοστό περίπου 27-28%).
    Συνεχίζοντας με τις πολιτικές εξελίξεις, θα εκφράσουμε την άποψη μας ότι όπως όλα δείχνουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στο τέλος θα έχουμε το σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνεργασίας (φάνηκε λίγο πολύ αυτό και στο debate). Ακόμη όμως και κυβέρνηση με Σύριζα – ΝΔ να έχουμε (δε το βλέπουμε, αλλά το ευχόμαστε), με την εικόνα που έχει το πολιτικό σύστημα της χώρας, κρατάμε τεράστιες επιφυλάξεις πόσο καιρό αυτή η κυβέρνηση θα αντέξει ….. Δεν κρύβουμε την ανησυχία μας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε μια από τα ίδια και προσφυγή της χώρας σε πρόωρες εκλογές, με τη χώρα να σέρνεται και την ελληνική οικονομία να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

    Κλείνοντας και για πολλοστή φορά θα επαναλάβουμε ότι αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία ευκαιρία που έχει η χώρα μας για να σχηματίσει μι σοβαρή κυβέρνηση για τουλάχιστον δύο χρόνια. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο χρόνος τελειώνει επικίνδυνα, με τους ευρωπαίους να είναι στο όριο να πούνε “good bye” σε περίπτωση νέων παλινωδιών, με νέες εκλογές κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η Standard and Poor's επιβεβαίωσε το CCC+ για την Ελλάδα -Η ελληνική οικονομία, αναφέρει ο οίκος αξιολόγησης, θα συνεχίσει να συρρικνώνεται, με δεδομένο το πλήγμα στην κατανάλωση από την επιβολή των ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls) τον Ιούνιο, παρότι τα έσοδα του τουρισμού ανέκαμψαν αισθητά τον Αύγουστο.--H S&P αναμένει οτι η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 3% φέτος.---Δεδομένης της σημαντικής μείωσης των φορολογικών εσόδων στη διάρκεια του 2015, η Standard & Poor’s θεωρεί ότι μια ενίσχυση της φορολογικής διοίκησης και της φορολογικής συμμόρφωσης είναι κρίσιμη για να βοηθήσει να αλλάξει η πρωτογενής δημοσιονομική θέση της Ελλάδας, και να εμφανίσει πλεόνασμα τον επόμενο χρόνο, όπως είναι ο στόχος του μνημονίου.---http://www.capital.gr/oikonomia/3062035/i-standard-and-poor-s-epibebaiose-to-ccc-gia-tin-ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΙΚ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

    Πρώτη μέρα στο σχολείο: Η Περιστέρα πήγε τον Τσίπρα junior στη Σχολή Χιλλ στην Πλάκα [εικόνες]


    Πηγή: Πρώτη μέρα στο σχολείο: Η Περιστέρα πήγε τον Τσίπρα junior στη Σχολή Χιλλ στην Πλάκα [εικόνες] | Σχολή Χιλλ, από τα κορυφαία σχολεία στην Ελλάδα

    Η Σχολή Χιλλ θεωρείται ένα από τα κορυφαία σχολεία στη χώρα για τα προνήπια, νήπια και τα παιδιά του δημοτικού. Είναι ιδιωτική και τα δίδακτρα για ένα νήπιο είναι της τάξης των 7.000 ευρώ ετησίως.


    Πηγή: Πρώτη μέρα στο σχολείο: Η Περιστέρα πήγε τον Τσίπρα junior στη Σχολή Χιλλ στην Πλάκα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/225569/proti-mera-sto-sholeio-i-peristera-pige-ton-tsipra-junior-sti-sholi-hill-stin-plaka#ixzz3lSWo4yz8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΥΡΙΖΑ ή NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???
    Επειδή και οι δύο είναι μνημονιακοί θα σας εκθέσω την απλή και ταπεινή άποψή μου, αναφέρω δε ότι σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις απο του 2004 και μετά ψήφιζα Ν.Δ. Πρίν Ψήφιζα το Πρώην ΣΥΡΙΖΑ δηλ.ΠΑΣΟΚ!!!
    Αν βγει 1η η ΝΔ και υποθέσουμε ότι κάνει κυβέρνηση με ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ θα έχει απέναντι της τον ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ- Λ.Ε. και Χ.Α. δηλαδή δηλαδή όλους όσους ψήφισαν τον μύθο του ΟΧΙ. δηλαδή μια ισχυρή αντιπολίτευση! Αυτό νομίζω θα δυσκολέψει πάρα πολύ το κυβερνών κόμμα και ο Αλέξιος θα μπορεί πάλι να τάζει λαγούς και πετραχήλια....
    Αν βγεί 1ος ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργασθεί με ΠΟΤΑΜΙ - ΠΑΣΟΚ και θα έχει για αντιπολύτευση μια Ν.Δ. που θα ψηφίζει όλα τα νομοσχέδια του μνημονίου χωρίς να του δημιουργεί προβλήματα.και που επιθυμία της είναι μνημόνιο και γρήγορα για να βγούμε απο τον φαύλο κύκλο συντομώτερα.
    Ετσι απλά νομίζω πως ο Αλέξιος ο ΣΥΡΙΖΑΟΣ επέστρεψε απο το (θαβώρ) της Ευρωπαικής κοινότητας μεταλλαγμένος σε ιδανικός ηγέτης που μπορεί και θέλει να περάσει τα μνημονιακά μέτρα και που Έλληνες θα τα δεχθούν αδιαμαρτύρητα μιας και οι μόνοι αντιδραστήρες θα βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού (και συνταγματικού) τόξου. (Εδώ βλέπουμε και την συνεχή έκκληση Βουλγαράκη για συνεργασία)
    Εγγύηση για την απόλυτη εφαρμογή των μέτρων από τον Αλέξιο είναι η καθ υπόδειξη των Ευρωπαίων δοκιμασία της εκπαραθύρωσης των βαριδιών του κόμματός του και η πρόκληση των εκλογών.
    Έτσι ... ίσως η πρωτιά στον Αλέξιο (χωρίς αυτοδυναμία) είναι το απόλυτο σχέδιο των Ευρωπαίων για την διόρθωση της αποκλίνουσας συμπεριφοράς της Ελλάδος προς στη ευρωπαϊκή πορεία και της υποχρεώσεις της.
    Μήπως λοιπόν ο οικοδεσπότης μας κ.Τάκαρος πρέπει να κατεβάσει νέο άρθρο όπου θα άρει τους προαναφερόμενους χαρακτηρισμούς προς τον Αλέξιο μετά την μετενσάρκωση του και να τον παρουσιάσει ως καταλληλότερη επιλογή για την χώρα?
    Ποιος θα στείλει τον ΓίΔι στις 1500μν ? Είδη τα Βαριά χαρτιά του 25άρη ετοιμάζονται για την ανατροπή του πτωτικού καναλιού ενώ τα galop αναδείχνουν βραχυχρόνια κεφαλή Μετενσαρκωμένου Αλεξίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bonsoir!

      Ηρθα σήμερα για να ψηφίσω την Κυριακή. Η δικιά μου πληροφόρηση είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά 6 μονάδες. Η αποχή (προσοχή ΑΠΟΧΗ όχι αναποφάσιστοι) είναι στο 45%. Λεβέντης και ΑΝΕΛ κατά μεγάλη πιθανότητα ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ στην Βουλή. Η τρίτη θέση θα κριθεί μεταξύ ΛΑΕ και Χρυσής Αυγής. Είναι πολύ κοντά στα ποσοστά τους. To Ποτάμι πλησιάζει το 5%. Το ΠΑΣΟΚ δεν πιάνει το 4%.

      Χρηματιστηριακά δεν έχω προβεί σε καμία κίνηση,

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα το ΚΚΕ που είναι το 5.5%

      Αναλυτικά

      ΣΥΡΙΖΑ 27%
      ΝΔ 21%
      ΛΑΕ 6.5%
      ΧΑ 6%
      ΚΚΕ 5.5%
      ΠΟΤΑΜΙ 4.8%
      ΠΑΣΟΚ 3.5%
      ΛΕΒΕΝΤΗΣ 2.4%
      ΑΝΕΛ 2.1%

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα κ.Δαρείε! Καλώς ήρθατε και πάλι. Αισθητή η απουσία σας από τον μίτο, καθώς είστε ένας grand maitre! Σχετικά με τα αποτελέσματα, πιστεύω η Ενωση Κεντρώων του Λεβέντη θα είναι μέσα και με άνεση. Θα ψηφιστεί και από νέους και από αρκετούς της μεσαίας τάξης και του ιδιωτικού τομέα που
      διαλύθηκαν από την υπερφορολόγηση. Σίγουρα θα ψηφιστεί και από κάποιους με διάθεση χιούμορ. Εκφράζει κάτι πιο συμπαγές ιδεολογικά,,από το Ποτάμι.

      Διαγραφή
    4. Για να δούμε Monsieur Gerry. Για να δούμε. Παίζει μεγάλο παιχνίδι με στημένες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται στα ΜΜΕ.

      Καλώς σας βρήκα έστω και για λίγο.

      Διαγραφή
    5. κε Δαρειε ,δειτε λιγο την αναρτηση μου 9-9-2015 στις 11:38 που σας αφορα , ευχαριστω.

      Διαγραφή
    6. Monsiuer τα προβλήματα της DB τα οποία κρύβονται επιμελώς κάποια στιγμή σύντομα θα βγουν στην επιφάνεια. Μια ματιά στον ετήσιο ισολογισμό που είχα ποστάρει θα σας κάνει να καταλάβετε. Αυτό που είπα είναι ότι η Ευρώπη από το τέλος του έτους και ειδικά το 2016 και μετά θα αντιμετωπίσει σοβαρότατα προβλήματα οικονομικοκοινωνικής φύσεως. Γενικά μακριά από επενδύσεις στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο.

      Τέλος να αναφέρω ότι περιμένω τους επόμενους μήνες ένα θεαματικότατο ράλι του δολαρίου.

      Επίσης όσο αφορά τον Dow Jones δεν βλέπω διόρθωση κάτω από τις 15.000 μονάδες. Το αντίθετο. Βλέπω ως πάτο τις 15.000 και ως ταβάνι τις 22.000 μονάδες. Σε περίοδο μέχρι 2 έτη αυτά.

      Διαγραφή
    7. Σχετικά με την άποψη μου για την κρίση στην Ευρώπη που έρχεται με γοργούς ρυθμούς:

      Η συμφωνία του Σένγκεν ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ο ακρογωνιαίος λίθος του Ευρώ. Η Γερμανία έκλεισε τα σύνορα της με την Αυστρία και η Αυστρία με την Ουγγαρία. Ενώ στην αρχή η Μέρκελ είχε δηλώσει ότι θα δεχθεί πολλούς πρόσφυγες και δεν θα υπάρχει όριο, ξαφνικά και βλέποντας ότι γεμίζουν πλατείες και χωριά με πρόσφυγες - λαθρομετανάστες επέλεξε την σκληρή στάση. Και αυτό διότι πλέον δεν μπορεί η χώρα να διαχειριστεί περισσότερους πρόσφυγες. Μξν ξεχνάμε ότι έρχεται και ο χειμώνας ο οποίος στην χώρα θα είναι βαρύς και όλοι αυτοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με ακραίες συνθήκες διαβίωσης. Τις τελευταίες ημέρες τα πρωτοσέλιδα στην Γαλλία κάνουν λόγο για polls μεταξύ των Γάλλων οι οποίοι στο 56% είναι υπέρ ενός πολέμου (με πρόφαση την ISIS). Η ανεργία στους νέους στην Ευρώπη κατά μέσο όρο φτάνει το 50% σε αρκετές περιοχές. Αυτό σε συνδυασμό με τις ορδές μεταναστών που επίσης θα παραμένουν άνεργοι δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα και οικονομική ύφεση στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο Και ΦΥΣΙΚΑ οι Ευρωπαίοι πολίτες θα κατηγορούν τους μετανάστες για την κατάσταση..

      Διαγραφή
    8. Κε Δαρείε, δυστυχώς και η δική μου πηγή (εκ των έσω, με κυλιόμενες δημοσκοπήσεις) δίνει μπροστά το ΣΥΡΙΖΑ με 5-65 διαφορά με τη ΝΔ. Οπότε προετοιμαστείτε αναλόγως, αν κάνει το 3 στα 3 (εκλογές Ιανουαρίου διάνα, δημοψήφισμα διάνα και τώρα διάνα?). Καληνύχτα ΧΑΑ, καληνύχτα Ελλάδα.

      Διαγραφή
    9. Καλημέρα σε όλους!

      Άρχισαν τα όργανα που έλεγε ο Κύριος Δαρείος;

      Deutsche Bank: Το 25% του προσωπικού στο δρόμο της εξόδου….
      http://greekfinanceforum.com/deustchebanke.html

      Διαγραφή
    10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    11. Monsieur Nemoz τα όργανα έχουν ξεκινήσει καιρό τώρα. Τα γράφω ξανά:

      Τεράστιο άνοιγμα στην αγορά παραγώγων (κυρίως σε παράγωγα επιτοκίων)
      Αποτυχία στο Trier 1
      Πτώση της ρευστότητας της
      Αποτυχία στα stress tests
      Αυτοκτονία πρώην ανώτατου διοικητικού στην Νέα Υόρκη
      "Καρατόμηση" των ανώτατων διοικητών στις αρχές του καλοκαιριού (λίγο μόλις καιρό αφότου τους δόθηκαν αυξημένες αρμοδιότητες)
      Downgrade από την S&P σε ΒΒΒ+
      Απολύσεις του 25% των εργαζομένων της

      Διαγραφή
    12. Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στα ουγγροσερβικά σύνορα καθώς έπειτα από σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν με μετανάστες, άρχισαν να αναπτύσσονται οχήματα του ουγγρικού στρατού.

      Σύμφωνα με το Reuters, έχουν ήδη αναπτυχθεί τρία οχήματα Humvee με εγκατεστημένα πολυβόλα, κοντά στο σημείο ελέγχου όπου αστυνομικοί συγκρούστηκαν με πρόσφυγες.

      Διαγραφή
    13. Ο Τσουκνίδας την έφαγε για κάτι που έγινε 5 χρόνια πίσω:

      Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους € 220.000 για χειραγώγηση στην κατάρτιση συναλλαγών επί της μετοχής της εταιρίας «PAPERPACK-ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι.Α.Β.Ε.Ε.» το χρονικό διάστημα από 17.9.2010 έως 17.12.2010.

      Διαγραφή
    14. 17/9/10 είχε 0.87€
      17/12/10 είχε 2.76€

      17/1/11 είχε 3.60€ (πως τους ξέφυγε να πάνε μέχρι Ιανουάριο???)

      Διαγραφή
    15. Μπήκε black list επομένως παιχνιδάκια εκεί τέλος μέχρι νεωτέρας.

      Διαγραφή
    16. http://www.fortunegreece.com/article/moodys-ipovathmisi-tou-axiochreou-tis-gallias/

      Στο ντούκου το πέρασαν έξω. Δεν πειράζει. Θα το καταλάβουν με διαφορά φάσης...

      Διαγραφή
  50. Υιοθετώντας πλήρως το μνημονικό πρόγραμμα ο νόμος της αποκαθήλωσης και το πέρασμα στο χρονοντούλαπο του ΠαπαΑνδρέα θα είναι αναπόφευκτος δίνοντας τόπο και χρόνο στον χώρο της Λαικής Δεξιάς για εξυγίανση από το θλιβερό και επονείδιστο παρελθόν της, οδηγόντας τα επόμενα χρόνια χωρίς το σύνδρομο της Αριστεράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Κύριε Chabo, πράγματι, χαρτιά του 25αρη όπως ΜΠΕΛΑ 8.35 ΤΙΤΚ άνω των 20, ΜΟΗ 9.25 ΑΡΑΙΓ 7 και ΕΛΠΕ 5.20 γράφουν νέα υψηλά τελευταίων μηνών...και δεν έχουν καμία σχέση με τον τραπεζικό δείκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η δικαίωση του κ. Hippy:
    Σε στοίχημα που όσοι το διακινδύνεψαν διπλασίασαν τα κεφάλαιά τους μέσα σε δυο μήνες αναδεικνύονται τα ελληνικά κρατικά ομόλογα.
    http://www.capital.gr/story/3062897/ripsokinduna-stoiximata-sta-ellinika-omologa

    Κύριε Δαρείε, καλώς ήρθατε. Ποια είναι η τελευταία εικόνα του χαρτοφυλακίου, έστω και χωρίς νέες συναλλαγές, γιατί από τις διαδοχικές παραθέσεις έχομε μπερδευτεί;
    Δολάριο: Κι άλλο ράλι;

    Σύλβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Monsieur Silvie απο την μεγαλύτερη προς την μικρότερη θέση:

      ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ μικτή τιμή 4.75€
      ΑΒΑΞ μικτή τιμή 0.57€
      ΑΝΕΜΟΣ μικτή τιμή 0.63€
      ΚΑΜΠΑΣ μικτή τιμή 0.46€
      ΛΟΥΛΗ μικτή τιμή 2.10€

      Το δολάριο ξαποσταίνει τους τελευταίους μήνες. Θα βρεθεί αρκετά χαμηλότερα το ευρώ. Κάτω απο το 0.90.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Δαρείε ποια η γνώμη σας για το κατωτέρω δημοσίευμα ; http://mikrometoxos.gr/σε-ποιά-μετοχή-έρχεται-η-μεγάλη-ανατρο/

      Καταλαβαίνω πχ ότι σε ό,τι αφορά την ισχυροποίηση του ευρώ διαφωνείτε αφού προβλέπετε ράλι δολαρίου αλλά θα με ενδιέφερε ιδιαιτέρως, επ'αφορμής του δημοσιεύματος, η συνολική σημερινή άποψή σας για τον όμιλο του ΜΥΤΙΛ ο οποίος κατέχει και την πρώτη θέση στο χαρτοφυλάκιό σας (όπως και στο δικό μου άλλωστε ).

      Γρηγόρης

      Διαγραφή
    3. Και μόνο το ότι το 80% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών αφορά το εξωτερικό είναι μεγάλο αβαντάζ. Επίσης θα ωφεληθεί από ισχυρή άνοδο του δολαρίου την οποία και ακράδαντα πιστεύω ότι θα δούμε. Βάση δε του τελευταίου δημοσιευμένου ισολογισμού η καθαρή του θέση πλησιάζει τα 10€/μετοχή. Θεωρώ ότι στις τιμές που έχω αγοράσει υπάρχει αρκετά μεγάλη ασφάλεια.

      Διαγραφή
    4. Kαλημεριζω τον σπινθιροβολο οικοδεσποτη και τους συμμετεχοντες.
      Μεσιε Δαρειε θελω να εκφρασω την απορια μου σχετικα με το μυτιλ. Δεν σας φοβιζει η πτωση των τιμων του αλουμινιου το τελευταιο 4μηνο καθώς και οι συνεχιζομενες ζημιες της Protergia? ενω μετα και την καθυστερηση της αυξησης των επιτοκιων του $ οπως φαινεται απο τη Γιελλεν το οποιο θα εχει και αντικτυπο στην ισοτιμια πιστευω οτι στο 3ο τριμ θα εχει οριακα αποτελεσματα. Σχετικα με την λογιστικη τιμη δεν ειναι πανω απο 8 ε, ασε που βλεπω κατι υπεραξιες και κατι αυλα παγια τα οποια τη κατεβαζουν κατω του 5ε. To μεγαλο στοιχημα του Βαγγελη που το εχω ξαναγραψει και σε αλλα sites πριν κανα χρονο ειναι η ενεργεια και ειδικα μετα το νομο του new deal για την ενεργεια περυσι ειχα επισημανει το σοβαρο προβλημα που θα ειχε στο τομεα αυτο.

      Διαγραφή
    5. Έχω απαντήσει monsieur. Όσο για τα της καθαρής θέσης εγώ δεν είμαι τόσο αυστηρός. Είμαι πολύ πιο χαλαρός.

      Διαγραφή
    6. Αναλυτικά, σχετικά με τις επιμέρους επιδόσεις των τομέων δραστηριότητας, ο Τομέας Μεταλλουργίας & Μεταλλείων παρουσίασε την ισχυρότερη επίδοση σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Συγκεκριμένα, ο Τομέας κατέγραψε κύκλο εργασιών €297,7 εκατ., έναντι €204,8 εκατ. το 2014, σημειώνοντας αύξηση 45%. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε €65,4 εκατ., έναντι €23,7 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2014, καταγράφοντας αύξηση 176%. Η συγκεκριμένη επίδοση αποτυπώνει τα αποτελέσματα της επιτυχημένης στρατηγικής για τη δραστική μείωση κόστους και την ενίσχυση ανταγωνιστικότητας της Αλουμίνιον της Ελλάδος σε διεθνές επίπεδο. Κατά το πρώτο Εξάμηνο του 2015, οι τιμές πώλησης αλουμινίου διαμορφώθηκαν σε συγκρίσιμα επίπεδα σε σχέση με το 2014, ενώ καταγράφηκε σημαντική ενίσχυση της ισοτιμίας ΔΟΛ. ΗΠΑ / ΕΥΡΩ και αποκλιμάκωση των τιμών πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.

      Διαγραφή
    7. Επιμένω ότι το δολάριο έχει Ράλι μπροστά του. Μεγάλο.Τα πράγματα συνήθως είναι εντελώς διαφορετικά από ότι παρουσιάζονται στο φιλοθεάμον κοινό. και συνήθως ότι "βλέπει" ο κόσμος όλος.....

      Διαγραφή
    8. ΚΥΡΙΕ ΔΑΡΕΙΕ ποια είναι η εκτιμηση σας για USD /JPY ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
    9. Μονο που μεσιε αυτα που γραφετε και δεν αμφισβητουνται ειναι του εξαμηνου που περασε, εγω μιλω για το 3ο τριμ και το 4ο τριμ του τρεχοντος ετους οπου με τις τιμες του μεταλλου κατω των 1700$ δεν βγαζει κερδη για την ενεργεια τα ειπαμε.Τωρα για την ισοτιμια ε/$ αφου το λετε εσεις κατι θα ξερετε περισσότερο.

      Διαγραφή
  53. ΣΤΟΧΟΣ ΓΔ ΑΠΟ ΤΟ 650 ΣΤΟ 730

    ΕΚΛΟΓΕΣ
    29 % ΝΔ
    27% ΣΥΡΙΖΑ

    ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015 Η ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.2016 ....ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πριν από καιρό είχα γράψει σε αυτήν την σελίδα ότι το 2007 την είχα πατήσει από τον ΟΠΑΠ,είχα πάρει τις ζημιές μου και είχα αποχωρήσει κύριος.Σήμερα πρωί πρωί με την έναρξη της συνεδρίασης απεφάσισα να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου ,αγόρασα τον ίδιο αριθμό τεμαχίων και μπήκα στην αναμονή. Με παλαιό ρευστό αφού έδωσα με καλό κέρδος την ΔΕΗ ,η οποία ανταποδίδει την προτίμηση μου σε αυτήν από την είσοδο της στο ΧΑΑ. Προφανώς θα σας ενημερώσω αν την πατήσω και πάλι από τα τυχερά παίγνια του κ.Τίγρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας. Να πώ την αλήθεια εγω κιότεψα σήμερα και είπα να μην σκέφτομαι το βράδυ αμέρικα ,εκλογές και τριπλ γουιτς. Ο τίγρης γρατζουνάει πάντως καλά αυτές τις μέρες σκαρφαλώνοντας προς τα πάνω. Μια εικόνα (οι εμα δεν σημαίνουν κάτι)
      http://www.tradingview.com/x/LXMnPs3b/

      Εδώ λένε η αλλαγή του φτσε θα είναι για καλό , όπως και οτι αυτα τα βλτ βλσ πως τα λένε θα τον πάνε σε άλλααα νούμερα.Για μελλοντικές σκέψεις όμως.

      Διαγραφή
  55. Εδώ και η Citigroup συμφωνεί με αυτά που ποανέφερα !!!
    Τι άραγε πρέπει να ψηφίσουμε εμείς ω παίκτες???
    Σύμφωνα με το βασικό σενάριο της Citigroup, ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει τις εκλογές με μικρή διαφορά από τη ΝΔ και το αποτέλεσμα είναι μια κυβέρνηση συνασπισμού στην οποία θα συμμετέχουν είτε το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ είτε άλλα τρία κόμματα, στην απίθανη περίπτωση που μπουν στη Βουλή και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες.
    Ένα τέτοιο σενάριο θα είναι, πιθανότατα, το καλύτερο δυνατό από επενδυτική σκοπιά.
    Ωστόσο, η Citigroup εκτιμά ότι ένας τέτοιος συνασπισμός είναι σχεδόν αδύνατο να καταφέρει να κλείσει τετραετία, ενώ επισημαίνει ότι η ΝΔ, ακόμη κι αν είναι στην αντιπολίτευση, με τη στάση που κρατά στο θέμα της διάσωσης της χώρας, θα διασφαλίσει πιο ευρεία υποστήριξη για την εφαρμογή του προγράμματος, από ό,τι αν βρίσκεται στην αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κύριε Τάκη τα λέγατε πριν από έτη, ο Παναής ο εμπνευσμένος υπουργός ανάπτυξης επιχείρησε να σας διαψεύσει και να το αποτέλεσμα.Οι Σέρβοι αγρότες δεν παρέδωσαν τεύτλα στην ΕΒΖ αλλά στους Ιταλούς,ποιος θα τους πλήρωνε ο Παναγιώτης ή το θύμα των Ατρομηταίων χουλιγκάνων στο γήπεδο της ΑΕΚ;
    http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=738081

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Monsieurs έπραξα το καθήκον μου. Δυστυχώς για μια ακόμα φορά δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να ψηφίσουμε οι εκτός Ελλάδος στα Προξενεία η στις πρεσβείες της χώρας μας. Υπάρχουν Ελληνες που δεν μπορούν να δίνουν κάθε τρεις και λίγο χρήματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

    Θα τα πούμε ξανά το νέο έτος που έχω προγραμματίσει να κατέβω. Προς τον Φεβρουάριο. Να είστε καλά και δυνατοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Έβαλα 100,00 ευρώ στοίχημα ότι θα έρθει πρώτος ο Βαγγέλας..
    PROGNOSI BY CHABO
    ΝΔ 30,0%
    ΣΥΡΙΖΑ: 28,5%
    ΧΑ: 8%
    ΠΑΣΟΚ: 7%
    ΚΚΕ: 6,5 %
    ΛΑΕ: 5,5%
    Ποτάμι: 4,5%
    Λεβέντης: 3,5%
    Καμμενος: 2,9%
    Ανταρσύα: 2,1%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλά εσύ ούτε το μυταρόλα μπλογκ δεν διαβάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που δεν έβαλα διακόσια,,γλίτωσα εκατό, έχασα εκατό ...στα δικά μου ήρθα..
      Εδώ πέσαν έξω όλα τα exit poll που έχουν και εργαλεία... Για δεν δίνατε και σεις τις προβλέψεις σας να σας βλέπαμε. Αλλά όπως λέει και Παναής η αποχή με πέταξε έξω..

      Διαγραφή
    2. Κύριε Chabo πιστεύω πως οι δημοσκοπήσεις είναι σε ποσοστό 80+% κατά παραγγελία και πειραγμένες, συνεπώς απαξιωμένες.

      Διαγραφή
  60. Κύριε Τάκη περιμένουμε τα σχόλιά σας. Πάλι Συριζανέλ επέλεξε ο "πάνσοφος" λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλησπέρα σε όλους! Συγχαρητήρια στους κ. Δαρείο και vasilisg για την εκλογική πρόβλεψη.
    Ευχαριστώ τον κ. vasilisg και για τον πίνακα με τις εταιρείες. Διαφορά +3% έδινε απόδοση 1.9 στο στοιχιμαν, όποιος έπαιξε πήγε ταμείο (δεν πήγα, έχαψα την πλύση εγκεφάλου των μμε και των δημοσκόπων).
    Ο Τσίπρας ως τώρα έβγαλε δυο καραμπόλες - το ήθελε ή όχι.
    Χρησιμοποίησε δημοψήφισμα (αντί για εκλογές) για να εξασφαλίσει ότι οι Ευρωπαίοι θα μιλάν μ' αυτόν για τα μνημόνια, κι όχι με κάποιον άλλο. Και εκλογές (αντί για συνέδριο κόμματος) για να εξουδετερώσει την εσωτερική αντιπολίτευση. Χωρίς διαγραφές.
    Φελαινί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλησπέρα μετά τις εκλογές το σχήμα ως αναμενόταν παρέμεινε ως είχε με την -θετική -διαφορά οτι ξεφορτώθηκε το μαρξιστικό λενιστικό κτλ κομμάτι του που πήγε ...στο βουκουρέστι. Ο υπογράφων λοιπόν θα κληθεί να γίνει και ο εφαρμοστής του μνημονίου #3. Μπροστά μας είναι 1η αξιολόγηση , τραπεζική ανακεφαλαιοποίηση , είσοδος δντ στο πρόγραμμα (= κάτι απο ρύθμιση χρέους πρίν). Πρίν λίγους μήνες μετά αμέσως τις εκλογές είχαμε 3 πτωτικά κεριά πρίν γυρίσει προς τα πάνω για κανα μήνα μετά. Είμαι περίεργος αν το αυριανό κερί πάει κάτω απο το 670 (γδ), Το σημερινό πάντως κλείσιμο είναι και με εβδομαδιαίο ενδιαφέρον.
    Απο μπανκιες πολύ ξύλο αυτή εβρομπανκα τσ τσ τσ ούτε ο πυραυλος έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν περίμενα αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα στα νησιά του Bορείου Aιγαίου που βούλιαξαν απ΄τους πρόσφυγες αλλά και από τα Kυκλαδονήσια που πλήττονται απ΄την αύξηση του ΦΠΑ.

      "Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει". Άσχετος αυτός που το είπε. Καμμένος αυτός που το υποστηρίζει σήμερα.

      Ως προς την αγορά δεν έχω καθαρή άποψη . Πιθανολογώ μια ελαφριά πλαγιοανοδική κίνηση αλλά χαμηλώνω τον πήχη στο μισό. Περίπου 750-800 μονάδες max μέχρι το τέλος του χρόνου μοιάζει να είναι λογικό σενάριο κατά τη γνώμη μου, κίνηση όμως από βδομάδα.

      Για τούτη τη βδομάδα είμαι σε καταστολή. Πιθανότερο αισθάνομαι το μαγαζί να ζυμωθεί λίγο κάτω. Κάτι να δούμε τα ονόματα της κυβέρνησης, κάτι οι προγραμματικές και η ψήφος εμπιστοσύνης, κάτι οι αντιδράσεις των ξένων κυβερνώντων, ποιους και με ποια σειρά θα επισκεφθεί ο Τσίπρας, ορατότης περιορισμένη. Ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω πως η χώρα είναι σε ράγες.

      Το δάσος-με τη δική μου λογική-είναι πως ΟΛΟΙ είναι εκτεθειμένοι (Συριζαίοι , ΝΔιτες αλλά ΚΑΙ οι Ευρωπαίοι ΟΛΟΙ ). Πιστεύω-ελπίζω ότι κανένας δεν θέλει προβλήματα (έφαγε και η Γαλλία την υποτίμηση) όλοι θα λιπαίνουν τον δρόμο της ομαλής επιστροφής της Ελλάδας στην κανονικότητα.

      Άρα? Κερδοσκοπικά, σε ότι με αφορά μία από τα ίδια. Στενή παρακολούθηση και αν τύχει καμιά ξεπέτα. Τα δυο σενάρια αγορών που είχα κατά νου βασίζονταν σε οριακό αποτέλεσμα και συγκυβέρνηση τουλάχιστον τριών κομμάτων. Αφού δεν μηδέν. Επενδυτικά, αγορές το 2ο δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου-1ο Δεκεμβρίου εν αναμονή του στατιστικού January effect. Ελπίζω να είναι συνεπές και φέτος στο ραντεβού του. Η διακράτηση ρευστών επιβάλλεται άλλωστε από πιθανές ευκαιρίες στις τραπεζικές ΑΜΚ.

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΕ hippy ξερετε ποσους μηναριτζηδες εχει αυτοι η χωρα ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να σας ξαφνιαζη τιποτα -ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ-- ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΟΚΙΝΕΛΙ

      Διαγραφή
    3. Σας θυμήθηκα σήμερα και είπα να "παίξω" την επιλογή σας. Στα 31 αμεμ το ποντάρισμα με στόχο 10 αμεμ πάνω ,στοπ στα 27 αμεμ με κλείσιμο.

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΩ- ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ-ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟΣ ΝΕΟΣ-ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ-

      Διαγραφή
    5. Δεν τα πολυκαταφέρνω με τους γρίφους κ. Lorac. Εάν εννοείται τη Λάτσαινα σας εύχομαι καλή τύχη. Όπως λέγαμε παλαιότερα με τον κ. Λουκά μόνο τύχη χρειάζεται ο κερδοσκόπος στις τράπεζες (και προσευχές στον Ντράγκι) καθώς τα θεμελιώδη είναι καμμένα από μήνες.

      Προσωπικά δεν ακουμπώ τον κλάδο. Θα ασχοληθώ στις ΑΜΚ (εάν δωθεί η δυνατότητα στους ιδιώτες) με ταυτόχρονο hedging της θέσης στα παράγωγα.

      Διαγραφή
    6. βαλαμε και μεις μια εντολη στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ στη Λατσαινα 1 εκ κοματια και μας βγαζει ...total κοστος 3 χιλιαρικα ....

      .....δεν ειναι καλα μου φαινεται το μηχανημα ...

      με 3 χιλιαρικα ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ.....! τη σημερον

      https://www.youtube.com/watch?v=XIN3PVm1IjI

      Διαγραφή
    7. ΚΥΡΙΕ Lorac ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ -Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ-ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ-ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ- ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ-

      Διαγραφή
  63. Ανακεφαλαιοποίηση - μαμούθ θέλει η ΕΚΤ, αντιδρούν οι ξένοι μέτοχοι

    http://www.capital.gr/story/3065462

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ τυχη--Ζωή Κωνσταντοπούλου -Ετσι, πληροφορίες του «Βηματοδότη», αναφέρουν ότι αν πιεστεί ιδιαίτερα θα αναγκαστεί να περιοριστεί σε ένα γραφείο στο κτίριο της Βουλής επί της Αμαλίας. Χωρίς, φυσικά, να χάσει τα προνόμιά της, καθώς, ως πρώην πρόεδρος της Βουλής, δικαιούται φρουρά, γραμματειακή υποστήριξη, υπηρεσιακό αυτοκίνητο κ.λπ

    Πηγή: Η Ζωή καπάρωσε σούπερ γραφείο στη Βουλή, του άλλαξε κλειδαριά και το κλείδωσε | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/227324/i-zoi-kaparose-soyper-grafeio-sti-voyli-toy-allaxe-kleidaria-kai-kleidose#ixzz3mTSFnGmi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Eνας Ανελεητος ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ....[ comes from Podemos ??????? ] του απολυτου Μηδενος στην Κρυοβρυση
    του Χαα-ους με τους εναπομειναντες 310 members εν δραση και ανταγωνισμο ποιος θα χασει τα λιγοτερα ...!!

    Ευτυχως ερχετε το καλοκαιρακι του Αι Δημητρου να μας θυμισει την υπεροχη και Ηλιολουστη χωρα μας....

    και θα ειναι μονο η αρχη του !!!!

    Αγαντι Μαεστρο ..... https://www.youtube.com/watch?v=beagNiv1sik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τα αποκτηθέντα προ εβδομάδος τεμάχια ΟΠΑΠ δόθηκαν εσπευσμένα σήμερα.Τουλάχιστον βγήκαν φόροι και προμήθειες.Δύσκολες οι μέρες,μπήκε και επίσημα το φθινόπωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ωραία σύνθεση κυβέρνησης..με Τζάκρη στο Βιομηχανίας, Φίλη στο Παιδείας, Κατρούγκαλο στο Εργασίας και Σκουρλέτη στο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης...πόσες ακόμη αποτυχημένες και τραγικές επιλογές θα κάνει ο νυν πρωθυπουργός που δείχνει με πόσο ασόβαρο τρόπο αντιλαμβάνεται την οικονομική και όχι μόνο πραγματικότητα της χώρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μολονότι τα ξένα διορθώνουν, το ΧΑΑ και ειδικά οι μετοχές του 25αρη πλην τραπεζών αρνούνται να διορθώσουν. Οι περισσότερες είναι με ΓΔ 900-1400 μονάδες. Από πού πηγάζει αυτή η αισιοδοξία για εταιρείες όπως ΤΙΤΚ-ΕΕΕ-ΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι μια είδηση για ΟΛΠ: http://www.capital.gr/oikonomia/3066374/3-5-tou-tzirou-tou-olp-axionei-to-dimosio

      Διαγραφή

    2. Νερά-Λιμάνια-Ενέργεια

      "Όποιος πάει αργά πάει μακρυά" λέει η λαϊκή παροιμία.

      Όπου υπάρχει story υπάρχει κι ανηφόρι, στα καθ΄ημάς.

      Διαγραφή
  69. Καλά κάτσε να κερδίσω πρώτα και μετά δώσμου τα συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης !!! Να μην είσαι ζουλιάρης και φθονερός τύπος και αν το σχόλιο σου είναι μόνο για να με πικάρεις ... τότε να γνωρίζεις ότι είσαι μέτριος και άσχετος και αν πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι καλύτερος μου άνοιξε το δικό σου Ιστολόγιο για να μας το αποδείξεις ντεεεε!!!! Όχι μόνο φρου φρου και παρλαπίπες ...

Γιαυτό πάρε μόνο το "ματάκι" σου και δρόμο 😂😂