Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές

Το Ιστολόγιο και εγώ προσωπικώς σας εύχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και καλές εορτές με υγεία, χαρά και αισιοδοξία.

Σε ότι αφορά την Ελληνική χρηματαγορά και το ελληνικό μπορντελο-κράτος με τους γελωτοποιούς πολιτικούς του και τους κακομαθημένους πολίτες του απέχω συνειδητά. Ο καθένας ας φυλάξει τον ποπούλη του και όπως στρώσει ας κοιμηθεί. Αδιαφορώ για τα Ελληνικά τεκταινόμενα - προς το παρόν!!!! 



Θα επανέλθω όποτε κρίνω ότι είναι απαραίτητο. Προς το παρόν ο τζόγος θα γίνεται μόνο στο Ιστολόγιο μου ποδοσφαιρικό κουμάρι, διότι άλλο είναι να παίζεις δεκάευρα και εικοσάευρα κάνοντας το κέφι σου και άλλο να επενδύεις δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μια αγορά κακομαθημένων και ημιμαθών πολιτών με ανεύθυνους και ανίκανους διαχειριστές (πολιτικούς δηλαδή).

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ